Panáček v reality show

Zámena manželiek (11.2.): Zuzana a Darina, přetvářka všude kolem

11. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Zámena manželiek

[singlepic id=3738 w=420]
Další nový díl Zámeny manželiek, který půjde dnes večer na TV Markíza bude nejspíše opět velmi výživné divácké sousto. Výměnu obstarají Darina z Trenčína a Zuzana z Rožňavy. Pojďme si o nich a jejich rodinách povědět o něco více, ať jsme na večer alespoň trochu připraveni.

Trenčín: Darina a Igor

Darina žije s Igorem už 3 roky. Začali si spolu, když Darinin manžel Vlado seděl v kriminále. Proto se Igor Vlada do teď bojí, že ten si s ním jednou ručně vyříká, že mu přebral ženu. A to není jediný problém Igora, ten další se jmenuje alkohol. Navíc Darinny děti ze vztahu s Vladem, jej mezi sebe moc nepřijali a potají se setkávají se svým biologickým otcem Vladem. Pokud by tohle Igor zjistil, asi by nebyl nadšen.

Rožňava: Zuzana a Jano

Zuzana z Rožňavy žije už 6 let s Janem, který je cikán. Oba jsou nezaměstnaní a seznámili se v base, kdy si ji Jano vyhlédnul přes vězeňské okénko a poprvé ji oslovil. Zuzana je v 7. měsíci těhotenství, ale ani to není důvod, aby přestala kouři. Do Zámeny manželiek se přihlásila hlavně proto, aby změnila Jana.




Ten údajně celé dny pouze leží a hledí na telku. Dokonce musí být svoji těhotnou partnerkou obskakován a ta mu nosí jídlo do postele. Zuzana je zkrátka slabá povaha a snaží se vyhovět každému jeho přání. A to i přesto, že v den, kdy se jim narodil jejich syn Miquel, Jano Zuzanu podvedl.

Podívejte se na další díl Zámeny manželiek v pondělí 11. února od 20:20 na TV Markíza.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zámena manželiek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
radek
Reagovat

Víte někdo jak se jemnoval ten igor s poslední výměny manželek s Trenčína.kdysi semnou pracoval a nevzpomínám si an jeho jméno.děkuji.Pompa

2
Jana
Reagovat

Teda to bylo , nevěděla sem , která rodina je horší, chudák ty tři děti od Dariny … Igor byl dobrý alkoholik … no neměli si ale co vyčítat .. Janos e celý den válel,Zuzana hulila ač v sedmém měsíci, dítě tříletí mluvilo na pískovišti jak dlaždič … a Darinu nechápu proč s ním je … na děcka absolutně nemyslí …a zvuk byl hrozný …

3
Zuzana
Reagovat

Jana ti si zjedla polku sveta ako vydim!a ked neviete ako sa to toci nehovorte.ze moj syn hresi bolo za tych dni raz aj to tam dali tak sa neobuvaj do mojho syna

Přidat komentář