Panáček v reality show

Pošta pro tebe – dnes nás čeká: hledání vlastních kořenů

23. Leden 2008 | napsal(a): | reality show: Pošta pro tebe

Pošta pro tebe Paní Hana žila odmalička se svými rodiči v Německu. Dětství neměla radostné, rodiče byli hodně přísní, hlavně maminka. Léta však netušila, že je nežije s vlastními rodiči a že je adoptovaná. To se dozvěděla teprve ve svých 27 letech, kdy jí to otec nešetrně sdělil. Od té doby se paní Hana trápí. Hledá své kořeny, chce vědět odkud pochází, kdo jsou její praví rodiče a zda má nějaké sourozence. Její pátrání po rodině nebylo nijak jednoduché. Párkrát se vypravila do Čech, ale stopy, které našla, nikam nevedly. Navíc sama udělala velkou životní chybu, kterou se léta trápila. Její život nebyl jednoduchý, měla smůlu na špatné muže, kteří ji bili a tak jedna z jejích dcer sama skončila v adopci. Chtěla pro dceru to nejlepší, ale když zjistila, že i ona sama je adoptovaná, pochopila, jak své dceři ublížila. Nakonec se jí podařilo dceru před nedávnem najít a od té doby jsou znovu spolu. Chybí jí však stále její vlastní rodina. Podaří se pošťákovi Ondrovi přinést paní Haně dobré zprávy a koho vlastně paní Haně našel? Najde konečně Hana své biologické kořeny? (web České televize)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Pošta pro tebe

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Azachiel
Reagovat

mno…osobně tomuhle pořadu nedávam takový sympatie…
…je docela škoda, že někdo nepíš o Big Brother Celebrity Hijack.
Ujmul bych se toho samozřejmě rád, kdybych chytal Channel 4 Entertainment a uměl bych anglicky aspoň chvalitebně xD
No, ale co se dá dělat, sem rád aspoň za ten American Idol a články z jiných zajímavých reality-show.. ;)

2
Nikola marova
Reagovat

DOBRÝ DEN CHTĚLA BYCH SE VAS ZEPTAT JESTLI JSTE ČETLI MUJ DOPIS PSALA JSEM O SVÝ PRAVÝ MÁMĚ HLEDAM JÍ BUDU MOC RÁDA KDYŠ JÍ NAJDETE DĚKUJI ZAVAŠE POCHOPENÍ NASKLEDANOU NIKOLA MÁROVÁ

3
Zdena
Reagovat

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou, hledám svého otce, kterému by dnes už bylo 8O let, pokud ještě žije. Má dva syny a pracoval na národním výboru v Žilině, byl znám, neboť stačilo říct jeho jméno Josef Kuchár a hned mi ho přepojili.Jednou jsem mu telefonovala a domluvili jsme se, že do Žiliny se přijedu na něj podívat, bylo mi 17 let a já jsem si ten čas nikdy bohužel, nenašla.Během mého studia platil na mne alimenty a mamka všechny složenky vyhodila, dnes už nežije a já na něj nemám žádné spojení. Ráda bych se setkala aspoň se svýma sourozencema, pokud otec už nežije.Prosím, kdo by o něm něco věděl,ozvěte se mi, přes vaší televizi, má můj mejl.

4
lenka
Reagovat

Chtěla bych Poštu pro tebe online? Proč to nejde? Díky.

5
Anonymní
Reagovat

lenka :D Jde to :)

6
Helena
Reagovat

Dobrý den,proč nevysíláte poštu pro tebe? Již 2sobota je bez pošty.Kdy budete pokračovat?

Přidat komentář