Panáček v reality show

Bučkovci – slnko, seno, dedina (4.2.): zúrivá starká a návšteva z Českej republiky

4. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Bučkovci: Slnko, seno, dedina

[singlepic id=5769 w=420]

SLEDOVANOSŤ: Aj štvrtá epizóda bodovala, keď sa stala opäť lídrom na trhu s podielom takmer 30%.

V Sihle bude dnes opäť veselo! Rodinke sa konečne podarí predať krava, ktorá stále utekala k bývalému majiteľovi. Anke sa opäť dvihne tlak, Janova Lucia šokujúco odmietne svadbu. Na návštevu z Česka príde ďalší syn so svojou nastávajúcou Klárou. Ďalší problém v rodine – aj Klára radikálne odmieta svadbu! Korunu všetkému nasadí Tomáš, ktorý si začne robiť žarty z babičky. Starká mu nič nedaruje a poriadne sa rozzúri.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Bučkovci: Slnko, seno, dedina

Diskuze k článku

Počet komentářů: 53
1
Marek
Reagovat

Podle mého názoru se mi nelíbí, že televize odvysílá jak starku vynáší záchranka. Připadá mi to dost neetické a celkově mi ta rodina moc nepříjde normální.

2
Mirka
Reagovat

Ví někdo,čím se živí Tomáš?Pokud jsem si všimla,o hospodářství se nestará,přitom má slušný vozový park:-)

3
Petra
Reagovat

J8 nevím celkově jak to tam funguje, jen teda že otec chodí jako jediný do práce, Jano asi dělá na farmě, al eje vidět pořád v riflích , jako pracovat sem ho tam ještě neviděla, Tomáš ten teda nedělá snad nic … a co říkáte na nevěstu z Čech a toho dalšího bratra ?

4
Mikes
Reagovat

Nevěsta z Čech je vyložená slepice. Pár takových znám, jsou děsně silné v kramflecích doma, kde mohou pérovat svého obvykle submisivního partnera, kterým si jsou jisté a na němž si léčí svou intelektuální nedostatečnost. Venku, mezi lidmi, jsou jak píchlé kolo, protože na běžnou debatu prostě nemají. A pokud se už konečně projeví, tak je to obvykle nějaká ujetost – viz názor, že svatba jako jo, ale až tak za 5 let. Co tím jako chtěla říci … no, že je za princeznu a neortoxní dívčinu, která si nepotrpí na konvence? Že je blbá prokázala hned několika urážlivými výroky.
Nejstarší syn se jeví jako nejnormálnější z potomků. Ovšem za to, že mluví česky si to od Slováků schytá. Na jeho místě bych se od dívčiny dekoval nebo ji aspoň postavil do latě. Kdyby s ním nečekala dítě, tak bych vyčkávání se svatbou pochopil, ale takhle? Normální holka, pokud neupadne do jináče jen nějakou nešťastnou shodou okolností, považuje za samozřejmé, že ji otec dítěte zabezpečí, což se jistí právě svatbou. Tahle si však hraje na co? To jí vůbec nedochází, že je sama proti sobě? Co bude bránit tatínkovi, aby se jednou prostě nesebral a nešel někam jinam?

5
Mikes
Reagovat

Zatím mě Bučkovci baví, pravda, hlavně zásluhou matky Kelni, která je hvězdou. Ostatní figurky to tam taky dost zpestřují, takže zatím je pořád se na co dívat.

6
Elko
Reagovat

3: Nevěsta z ČR je slušný materiál ako celá rodinka ;-)

7
Petra
Reagovat

Mikes : Taky to nechápu, tak vzít si ho nechce,ale že s ním čeká teda dítě ? Co je větší závazek ??? Přesně taky sem si říkal, že škoda, že radči nemluví slovensky, ale jinak z těch působí teda aspoń na mě nejlíp … no a Jano dle příštích ukázek bude mít milenku ? A bude nám to ta nějak kolabovat, babičku odvezou, taky se divím, že to točili , ale tak rodina Bučkova s tím souhlasila a asi to bude mít dobře zaplacené a ještě nějaký známý zkolabuje …

8
Elko
Reagovat

7 Petra: o týždeň tam budú kolabovať všetci :)

9
Marek
Reagovat

By mě ještě zajímalo co si máma kelňa za honorář tak koupí. Možná vím asi další krávu.

10
XY
Reagovat

Já nevím, proč se divíte, že se všechno točí? Tam se natočí v klidu a za eura i smrt v přímém přenosu, natož nějaká záchranka.
Česká nevěsta se mi zdá, že má přístup k soužití s Bučkovcem stejné, možná i přijatelnější než Lucka, ta je už v dalším levelu a to přinášení mimin ze svých turistických akcí:-) Myšlení české skoronevěsty mi oproti jiným zvyklostem u Bučkovců přijde ještě vcelku normální…

Ale sranda to jako je, to jo:-)

12
Wally
Reagovat

Mě teda Kamila přijde nejnormálnější, ví co chce a hlavně co nechce.
Mikeš a proč svatbu? Svobodná matka se má snad líp.
A můj názor je, že svatba by měla být podle nevěsty, chlap má minimální nárok. Stejně ho to jen obtěžuje.

13
XY
Reagovat

Souhlas, proč by se měla trckat na Slovensko s celou familií a ještě mít svatbu v kostele, když je nevěřící? Kvůli mamce Bučkovců?
Jestli se chce mladej ženit a tím dokázat, jak se chce starat o ženu a potomky, tak snad to nebude podle mamky Anky, či jak se jmenuje:-) ale jinak mama je super, ta by dokázala i z hlávky zelí vymámit slepici:-)

A jinak, Mikes, proč by měla stát holka v lati, když je těhotná? To by snad měl on, ne? Nebo u tebe se nosí, že když je ženská těhotná, tak je v lati? :-))) není mamka Anka tvoje vzdálená příbuzná?

Apropo, nemyslím, že se přivdat do rodinky Bučkovců je terno, spíš naopak, tudíž děvče dělá dobře, že zůstává tam, kde má zázemí a neváže se na synka z rodinky víc než střelené:-) ono už jen to, že členové tohoto klanu jsou všude, kde jsou kamery, není normální:-) ale jen tak dál, je to opravdu zábavné…

14
Jana
Reagovat

Jako chápu, že Kamila chce žít tam kde je a nechce žít u Bučkovců, nakonec i proč se přizpůsobovat se svatbou, ale XY : stát v lati nemusí, ale snad mají ti dva už k sobě nějaký závazek, když s spolu čekají dítě, ne ? že taky nechápu proč si ho tak nechce vzít, když dítě s ním mít chtěla . A co je víc ?

15
XY
Reagovat

13: A co je na tom až tak moc divného, že se nechce vdávat, to, že s ním čeká dítě je vstup do manželství? Já to mám opačně, napřed manželství a pak dítě, takže to nijak neřeším:-)

Ostatně, jaký názor na to, že Lucka má děti už 3, z toho dvě s Bučkovcem, a vdaná za něj není, máš ty? Není to něco dost stejného?

Mi to přijde jako pud sebezáchovy se nevdat za tohohle muže, když poznala jeho šílené příbuzné…

16
Mikes
Reagovat

11 – svobodná matka se má líp? Odkdy? Možná momentálně, s tím, že zneužívá sociální systém, ale život není jen teď, ale ještě i dalších 40 až 50 let. A to zjevně některým vymytým slepicím nedochází.
Co to je, „svatba by měla být podle nevěsty“? Nemáme snad rovnoprávnost? Co by dámy říkaly tomu, kdyby se k tomu stejně stavěli chlapi? Ono tomu dnes stejně už tak je, mladí kluci se ženit moc nechtějí. Při tom všem, co kolem sebe vidí, se tomu ani nedivím. V závěru na to dojedou hlavně ty ženský, co teď velice jásají nad tím, jak jsou samostatné..

17
Mikes
Reagovat

12 – tam přece nebyla řeč o svatbě na Slovensku a v kostele, nýbrž o svatbě jako takové. Tedy ne, že se nechce vdávat v kostele, ale že se nechce vdávat vůbec. Tyhle konfabulační grify si nech pro hlupáky. Což se týká i tvého nejapného spojení latě a těhotenství, o tom v mém příspěvku nepadlo ani slovo. Tam jde snad o to, že pokud jsme partneři, navíc dokonce tak daleko, že spolu čekáme dítě, pak mi holka nemůže házet klacky pod nohy. Jak se bude asi chovat v manželství, když už se teď chová jak chová. Bučkovec je moc slušný, ode mě by mazala, že by se nestačila divit.
Matka Kelňa je naprosto suprová baba (nejspíš by zkousla i občanskou svatbu, protože je ryze pragmatická a nelpí na blbostech). Kamila zatím neukázala nic, kromě toho, že je hloupá a že má hrúzu z vystupování ve společnosti, protože si svou nedostatečnost přece jen uvědomuje.
Rodina Bučkovic je jinak úplně normální, akorát ti dva synkové se nějak nevyvedli (ale jsou i mnohem horší případi). Vdáním se za nejstaršího ještě neznamená, že musí na Slovač, kam ji ostatně nikdo netlačí. A že se na Bučka neváže? Hleďme, ale dítě si od něj udělat nechá … uvědomuješ si vůbec, jak si dokážeš protiřečit v jedné jednoduché větě?

18
Jana
Reagovat

XY : Já tím nemyslím, že si ho musí vzít atd …protože spolu čekají dítě, ale že když se dva spolu rozhodnou mít dítě, tak to je daleko závažnější krok než svatba, takže si myslím že by se ti dva měli mít rádi a ta svatba už je spíš druhořadá, ale když už si ji tak chce vzít a ona má k tomu tak strašně negativní postoj, že ani nevěří jejich soužití ,tak pak to nějak nechápu …
U Lucie je to celé nějaké jiné, dítě s Janem pokud sem dobře pochopila čekala v 15- ti, pak mu několikrát asi odešla , ta má co asi dělat sama se sebou a Jano s ammou pak s dětmi, ale Kamila si myslím, že snad spolu už nějaký rok žijí, že snad i dítě bylo plánované … a mimochodem já svatby neřeším, já jen tady píšu názor …a jaký pud sebezáchovy, tak rodina je pro ni šílená, dy´t i to dítě může po nich zdědit geny ne ?

19
Petra
Reagovat

Mikes- přesně tak jak píšeš

20
XY
Reagovat

17 – rodina Bučkovců není normální, normální rodina nemá zapotřebí probírat své záležitosti před kamerama, tím se velmi odlišuje a tudíž se nedivím, že Kamila se kapku šprajcla…apropo, nekecej, že tebe si některá už vzala? :-)

18 – no právě, už ty geny je silný kafe, když jí to všechno došlo:-) natož ještě úřední svazek…

A proč se nechce vdávat Lucka? Protože je to cikánka jako řemen a má volnější mravy, nebo proto, aby se nesvázala s Bučkovcema? To je zajímavější svazek, Jano, Lucka, dvě jeho děti a jedno dovezené z turistické akce, taková klasika, že?
Ono přivíst holku v 15ti do jiného stavu a ještě cikánku, to taky nesvědčí o normálnosti a běžnosti, jak tady píše Mikes, nebo je to normální? :-D
Na rozdíl od téhle notně pošahané rodinky mi přijde naprosto normální, když se lidi nevezmou a mají spolu dítě, jedno, tudíž i Kamila mi přijde normálnější než celá Bučkovcova skvadra…

21
Petra
Reagovat

Tak já tomu nerozumím XY : ono je normální mít dítě s člověkem , kterého si nechci vzít, nemyslím, že je to vztah do budoucnosti, jeho rodinu taky odsuzuju a nechci s nima být ani se pomalu scházet ?

22
XY
Reagovat

21 – a je normální mít dvě děti s člověkem, kterého si nechci vzít a třetí čertvíským a přesto v této rodině občas hnízdit?
Tomu rozumíš? Tak tomu zase nerozumím já, prosím vysvětlit, děkuju předem…

Myslím, tedy vím, že je hodně dvojic, které spolu žijí a nejsou manželé, přesto vychovávají dítě nebo i děti a jejich sňatek neproběhl, protože nechtěli, není tohle taky jeden z takových případů? Co je na tom pořád divného, že čeká dítě, chce s otcem dítěte žít, ale nechce sňatek?

Kamila mi tam přijde jako nejnormálnější a že se nechce nikterak na tuhle rodinku vázat se nedivím, jedno odpoledne s tchyňkou Ankou a měla bych dost na půl roku jejich návštěv:-) možná, že to „kamerování“ k tomuto rozhodnutí notně přispělo, páč probírat svatbu a podobné věci před třetinou Slovenska a kusem Česka, tak na to každý taky nemá…

23
Ajda
Reagovat

Kocoure,
Kelňa není normální a pohodová ani omylem. Vypočítavá a hádavá ženská, která se ohání morálkou a kostelem jak se jí to hodí do krámu. Za každé situace musí být podle jejího, jinak je sprostá a ječí bez zábran. O nějaké výchově synů těžko mluvit, když jí samotné vychování chybí. Prachy, to je jediný smysl jejího života.
Rodina Bučkovic je podle tebe „normální“? No potěš koště, jak vypadá potom nenormální rodina.

24
Martin
Reagovat

22: Nejsi ty Kamila ?

25
XY
Reagovat

23 – tak pod tohle se s čistým svědomím podepíšu…

26
XY
Reagovat

24 – jestli jsi ty mamka Anka, pak ano, já jsem Kamila, stačí?

27
Mikes
Reagovat

Ale Ajdo, na to, co má Kelňa doma, je to světice. Táhne celé hospodářství, tak co ji zbývá, než to tam rázně organizovat. To není hádavost, to je nutnost ty shnilé chlapy tam trochu prohánět … a po dobrém by to nešlo. A radí si s tím dobře, většina ženských by se z toho zhroutila a fňukala by někde v koutě, zatímco ona je plná energie. Pro běžného mužského pravý poklad.

28
Ajda
Reagovat

Kocoure,
jaké si to udělala, takové to má!

29
XY
Reagovat

Co táhne nevím, ale v každém případě je to uřvaná a netaktní husa, tudíž po ostatních nemůže chtít nic víc…:-)

Jestli je tohle poklad pro běžného mužského, tak to bych potom chtěla vidět ten poklad pro ostatní mužské:-)

Tomu jejímu chlapovi se vůbec nedivím, že se tak vyžral, dyť ten chudák se musel aspoň nacpat, aby měl v životě nějakou radost…i když se divím, že mu chutná, když Anka stojí nad ním a řve jako pavián, to je už patrně letitý nácvik…on totiž normální chlap by ji kapku poslal do zadele:-D

30
Mikes
Reagovat

To každý, Ajdi, každý. Akorát že ten, co si např. vezme (teda myslí si to) pohádkovou bytost, pak má doma babu Jagu a už s tím nic nenadělá. Takže to zdaleka není v tom, jaké si to doma udělá. Jsi chitrá holka, tak to jistě víš.
A Anka si to umí udělat doma dobře, zvládá to sice s potížemi, ale s přehledem. Prostě UMÍ!!
A až budeš žít v baráku se 60 partajemi, pak teprve uvidíš, jaká dokáží některá manželství být! A to přitom na venek vzor harmonie.

31
XY
Reagovat

30 – ty budeš, Mikes, zase hodně chitrej kluk, že jo? To se hned pozná:-)
A tedy nevím, jak je to vlastně? Jak si to doma udělá, takový to má, nebo ne? Ty to v jedné větě popíráš a v druhé si pochvaluješ, že si to Anka umí udělat doma dobře, mám pocit, že těch 60 partají v paneláku ti dává pěkně zabrat:-D

A co tvůj názor na Štefana? Myslíš, že udržuje s Ankou nějaký tělesný poměr nebo ne? Já myslím, že ano…

32
Ajda
Reagovat

Anka „UMÍ“, Kocour čumí a já žasnu, co z něj zase letí za moudra :D

XY,
je to marné, marné, marné! Kocour se vždy v masce pitbulla zastává pro nás jasných zoufalců. Viz Tereza v HSTM3 :D
Tu bránil proti všem a pak snad u Prostřena prozřel :-)) Takže teď je to Anka. Já ho podezřívám, že nás účelově „vytáčí“. Spíš bych čeklala, že zrovna on na ni nenechá nit suchou, nebo strachy zaleze za komín.

Anka za prachy položí život, ještě nebyla v Zámeně maželiek, ale ty jsou naštěstí u konkurence.

33
XY
Reagovat

32 – :-D a tak to já taky ráda vytočím opozici, ale ne za každou cenu…

Zámena manželiek je velmi pěkná RS, Anka by udělala terno a hlavně pořádek, šoupnout jí do paneláku, kde je 60 rodin:-)

HSTM jsem vůbec nesledovala…

34
Ajda
Reagovat

33 XY,
navrhuji vyměnit ji na Luník IX v Košicích :-)) (obdoba našeho Chánova)

Nevěsty odchází a nové k Bůčkovcům přichází

35
XY
Reagovat

Mamka Anka má doma hampejz:-) akosi to nevie ukočírovať…kluci jsou slušně vychovaní, ale nějak jim ty holky nesednou, že ona žádná není jako jejich mamka Anka? :-D

36
JanaH
Reagovat

33 XY : ty vůbec ráda vytáčíš, že? :-D
Ale že zrovna Mikeše, který se tě celou Farmu SK zastával a pokoušel se o „obecné zklidnění“. :-)))

37
XY
Reagovat

36 – tady se nesmí napsat vlastní názor?
Nooo, když může Mikeš, tak já snad taky, ne?
A stojím si za svým, mamka Anka je uřvaná ženská všude strkající čumák a Bučkovci jako celek mi prostě přijdou nenormální:-) nebo ty to máš jinak? :-D a jak?

V které RS jsi účinkovala, ať se dostanu do obrazu:-) Doufám, že jsem tě nevytočila a slušně mi odpovíš tak, aby ses neponížila a současně neurazila Mikeše:-)

Zklidnit potřebovali ostatní, já ne, tudíž nešlo o obecné zklidnění, ale podrývání Mikešem, aby bylo veselejc:-D…ale tak daleko ti to asi nepálí:-)

38
Martina
Reagovat

XY : nestačím zírat, nějaká proti Anke vysazená , že bys ji znala osobně ? Mě to její ječení taky neimponuje, ale myslím že sou tam všichni stejně švihlý a s tou nevěstou Kamilou …

39
JanaH
Reagovat

37 : jen piš, Deanko, jen piš. Ty nezklameš. :-D

40
Wally
Reagovat

Kamila se nechce smířit s kostelem, ani do svadby se nehrne a bývat s mamou Ankou v dostřelu se jí nechce.
Ale jak je smířená Lucie s Bohem? Ve 20 letech 3 nemanželské děti a s dvěma muži? To Anke ani babke nevadí? Ono to s tou vírouu Bučkovců asi nebude tak horké.

41
XY
Reagovat

38 – ano, máš pravdu, je to familie k pomilování, nejnormálnější mi přijde tatko, ale i tam to skřípe:-) Vysazená proti Ance vůbec nejsem, proč? Moje tchyně to naštěstí není a kdybych s ní měla jít na kafe, tak se vymluvím, jen víc takových Aniček a RS, o tom to snad je, že nás tyhle prapodivné kreaturky ze života baví, nebo je to jinak?
Já psychologický průzkum nedělám, jen se tak koukám:-D

Nebýt Anky, tak by to nebylo vončo, jen ať holka ječí a organizuje ty svoje ovečky dál a houšť…:-)

Je ovšem zajímavé sledovat místní projevy. Jakmile se objeví několik negativních ohlasů proti komukoliv, v tomto případě na Anku Bučkovcovou, tak naběhne skvadra oponentů a ihned reaguje stylem, že snad tohle musí mít doma, případně, že se v té osobě vidí sám a podobné nesmysly, včetně jakéhosi vysazování, takže já se v Ance opravdu nevidím a v okolí tohle nemám, asi tak. Proto jsem z toho tak vyjevená:-)

Koneckonců, jen do toho, klidně se nechám přesvědčit, jak je to báječná ženská…

42
XY
Reagovat

39 – neboj, já psát budu a jsem moc ráda, že mám své věrné čtenáře, kteří občas vystrčí nos, zabékají a zase zalezou:-)))

43
XY
Reagovat

40 – tam je horký jen kafe, tam se dějou věci nevídané, neslýchané, Lucka údajně opět zmizela, takže další dítě, v pořadí čtvrté, donese domů a už má coby cikánka splněno:-) Janko koupí opět sobášný krúžok a pojede se dál, jakoby se nic nedělo:-)

Ten Jano bude asi kapku natvrdlej, že mu nevadí ty delší turistické výlety, kdyby alespoň Lucku seznámil s antikoncepcí, takto mu ten barák dlouho stačit na bydlení nebude:-D

44
Petra
Reagovat

Jojo, jako a´t se dívám jak se dívám nikoho normálního v té rodině nevidím … snad jen ten otec … ale nevím nevím, jako zase kdyby byly normální bylo by to o ničem …
Jano měl ve Farmáři veliké požadavky na ženy a nakonec má doma takovou kočovnou Lucinku … Anka dobře vyvaluje oči , no doma bych to nechtěla , no ale ani jednoho z bratrů ani s jejich nevěstami … A tomášek se s Jajou rozešel … to jí to účinkování stálo za to ….

45
Mikes
Reagovat

41 – kdybys jenom koukala, tak je to v poho, ale ty bohužel na neštěstí i rozdáváš rozumy. Ani nechtěj vědět, co to o tobě vypovídá. Chybí ti to, viď?

46
Mikes
Reagovat

32 – Ajdi,co se s Tebou stalo? Vždycky jsi byla taková hodná, dělala jsi tu jakéhosi smírčího soudce, všechny jsi nás uklidňovala, a najednou je z Tebe taková Rebeka? Utekl Ti kocourek, jó? Třeba bude jen zalezlý za komínem, to víš, tam to máme nejraději, protože je tam teplíčko a klid :-))

47
Jana
Reagovat

Taky sem si říkal, co je s Ajdou, jestli je to vůbec ona.

48
XY
Reagovat

45 – nevím, co máš na mysli, ale já žádný nedostatek nepociťuji….:-D prosím konkretněji, ať se v tom zase neplácáme…
A nebuď nervozní, je to jen Bučkovcová familie:-)nebo jsou to tví příbuzní?

49
Ajda
Reagovat

Ale Kocoure,
já jsem přece pořád hodná :-D

47 – jj, jsem to já, ale z jedné IP je tu nějak moc nicků a tak ani já nevím, kdo je kdo :-(

50
Jana
Reagovat

Já už se těším dneska na dalš porci Bučkovců , dneska odvezou babičku a Štefan se nějak zhroutí ,jinak mně z celé rodiny přijde nejnormálnější otec i když …
No ale náhodou tyto reality jdou slovákům dobře …

51
JanaH
Reagovat

49 Ajda : to se asi někdo snaží, aby diskuse byla košatá. :-D

52
Jana
Reagovat

Ale hlavně že se diskutuje, že se to tady trochu rozjelo …

53
XY
Reagovat

Že jo? O tom to snad je a ne, že se bude hromadně chválit uřvaná Anka a její kompars:-)))

Nebo hromadně nadávat na Kamilu, že si neváží nabídky k sňatku od Bučkovce, synka vyhlášené to rodinky RS na Slovensku:-D

Přidat komentář