Panáček v reality show

Finále Eurosong 2008 CZ se blíží a nikoho to nezajímá

12. Leden 2008 | napsal(a): | reality show: Eurovision Song Contest

Již jen pár dní zbývá, než se na obrazovce České televize utká dalších 10 interpretů v druhém ročníku českého národního kola Eurosongu. Zatím se mě zdá, že i letošní ročník jen tak bez většího zájmu prošumí českou televizí, aniž by o něm více některá tištěná či internetová média psala. Ale i tak, se pár zajímavých kousků od oficiální tiskovky Eurosongu počátkem ledna, objevilo.

Vojtek: Na Eurosong pošlete exoty! – článek o Eurosongu 2008 na Bleskově.cz, jehož titulek již mluví za vše a tak není divu, že v anketě, která je součástí článku, vede kdo jiný než Daniel Nekonečný.

Český Eurosong zapomněl na češtinu – v Blesku pro změnu žehrají na to, že pouze jedna píseň bude zpívaná v češtině. Holt to vypadá, že interpretům jde lépe z úst cizí jazyk, než ten, kterým mluví od narození.

Eurosong se vrací: Další PROPADÁK? na Přepni.cz už věští, že Eurosong bude propadák a já se jim ani moc nedivím. V článku předkládají mnohem lepší kousky, které nás mohli reprezentovat, ale co už, třeba za rok.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Eurovision Song Contest

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!