Panáček v reality show

Bučkovci – slnko, seno dedina (28.1.): oslavuje sa výročie svadby

28. Leden 2013 | napsal(a): | reality show: Bučkovci: Slnko, seno, dedina

[singlepic id=5769 w=420]

SLEDOVANOSŤ: Tretia epizóda reality show Bučkovci bola rekordná. Dosiahla podiel 31,1% a bola jasným lídrom na trhu.

Bučkovci sa pripravujú na oslavu 30. výročia svadby Anky a Jana. Problém má zase Jano, medzičasom opäť pribral a neoblečie košeľu. Krava zvaná Bumerang, ktorú nedávno Bučkovci kúpili má za sebou ďalší útek. K Bučkovcom prichádza na návštevu Štefan známy zo zoznamky Farmár hľadá ženu. Syn Janko chce svoju svadbu naplánovať na „magický dátum“, no farár mu všetky „magické“ termíny zamietne – nemá čas.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Bučkovci: Slnko, seno, dedina

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Mikes
Reagovat

copa se to děje? Búčkovci nikoho nezajímají? Přitom je to docela bezva pořad. Nejlepčí je … a já to vždycky říkal … matka Kelňa, nyní teda už Anka.
A naše rázná Lucinka je prý cikánka … no kdo by to do ní řekl? Jediná, která je tam normální! Teda až na to, že po té, co si vybrala božohodové hadry na oslavu čehosi, to v pokoji vypadalo jako po výbuchu bomby … však také Janko to málem nepřežil.
Janko je vůbec exot, tak on tu holku zbouchl už v patnácti, to rozhodně nesvědčí o velké inteligenci a zodpovědnosti. Navíc v tý době prý byla ještě čistokrevnou cikánkou i s příslušnými manýrami, aspoň dle ocka rodiny. Ten je teda fakt výhra.

2
Jana
Reagovat

Jo a zbouchl ji vůbec Janko ?

3
hollyoaks
Reagovat

Bučkovcov slováci maju radi patri medzi najsledovajšie programyv pondelok

4
Petra
Reagovat

Škoda, že nejsou taky rekapy .

5
Elko
Reagovat

3: áno, včera mali Bučkovci aj Experti na Jojke rekord ;-)

4: to by bolo super, ale ja na to nie som :/. Ak sa niekto prihlási na krátke rekapy budem rád.

6
Eirin
Reagovat

Včera jsem na to koukala prvně, a když jsem tam pak viděla s Tomášem Jaju od Slava, tak jsem šla do kolen :D

7
Jana
Reagovat

6: V jakém smyslu do kolen ?

Reagovat

1 Mikeš,
já si to řekla už u FHŽ, že je to cikánka :-)) V patnácti si ji těhotnou dovedl domů a otec moc radostí neskákal. Tři roky trvala převýchova a později si třetí dítě přivezla z výletu do Čech, aspoň se tam pořád něco děje. U mě pořád vede starká!

9
Elko
Reagovat

O týždeň tam bude aj vaša česká krv :-) …príde tretí syn s manželkou z ČR.

10
Ajda
Reagovat

9 – na to se těším :-)) Holka vidí realitu a podle ukázky má zaječí úmysly!

11
Eirin
Reagovat

7 – No jakože mě to velmi pobavilo, že jsem něco takového nečekala.

12
Petra
Reagovat

11 : No já taky ne , se jí celkem divím, že do toho na kameru šla . A štefan z druhého farmáře se nám taky objevil, to je všecko nějak zvláštně propojené …

13
Lydia
Reagovat

Buckovci su suuuuuper!!!konecne sa da na nieco pozerat.Nie je to profesionalne preto je to pekne!!!uz tych nasladlych filmou co daju 10 x klapku kym nieco natocia sa mi nechce pozerat. Toto je o zivote ako naozaj funguje….a tie nadavky? vsak kdo by si neponadaval!!myslim, ze je to v kazdej domacnosti….ano aj v rodinach z vysokoskolskym vzdelanim…to by ste sa cudovali ako tam skacu nadavky!!!vsak su tiez len ludia a niekde sa musia odreagovat…..komentar je perfektny…uz sa tesim na dalsi diel….Buckovci drzim palce!!!!!

Přidat komentář