Panáček v reality show

Hitparáda výkonů: A vítězem se stává… (+ video)

13. Leden 2013 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=4940 w=420]
Všechno jednou končí a platí to i o Hitparádě výkonů. Celý týden jste měli možnost hlasovat v naší anketě pro dvanáctku nejlepších vystoupení z našich zpěváckých a talentových. Hned první den se však vyprofilovali dva favoriti, kteří svedli podobně vyrovnaný souboj jako Miloš Zeman a Karel Schwarzenberg v prvním kole prezidentských voleb. Pokud chcete vědět, kteří dva soutěží těmi favority byli a na stranu kterého z nich se přiklonilo štěstí, tak vám nezbývá než si přečíst následující řádky.

Top 3 nejlepších výkonů:

1.Gabriela Gunčíková – Who Wants To Live Forever (41%)

Když královna zpívá píseň od Queen, tak to jinak než absolutním vítězstvím dopadnout nemůže. Z celého srdce Gábině gratuluji a jsem rád, že když už v SuperStar na vítězství nedosáhla, tak si zlatou medaili vybojovala aspoň u nás.

2.Petr Ševčík – This Is The Last Time (33%)




I když byli Petrovi fanoušci v anketě velmi aktivní, tak na Gábinu to nestačilo a Ševčíkovo se tak musí spokojit jen se stříbrnou medailí. Cenou útěchy však může Petrovi i jeho početnému fanklubu být post neoficiálního mužského vítěze.

3.Miro Šmajda – Wicked Game (12%)

Když už jsem použil přirovnání k prezidentským volbám, tak Miro dopadl podobně jako Jan Fischer. Do finále vstupoval jako favorit s nejvyšším procentuálním náskokem ze semifinále, ale nakonec to stačilo jen na bronzovou příčku. I tak je ale neoficiálním slovenským vítězem.

Další pořadí:

4.Kristína Zakuciová – Nobody´s Wife (3%)
5.Tomáš Savka – Mack The Knife (3%)
6.Patrícia Janečková – Tenkrát na západě (2%)
7.Gabriela Gunčíková & Lukáš Adamec – Cose Della Vita (2%)
8.Dominika Stará – Je suis malade (1%)
9.Aneta Langerová – Still Loving You (1%)
10.Anna Veselovská & Lucie Dobrovodská – Set Fire To The Rain (1%)
11.Peter Cmorík – Nothing Else Matters (0%)
12.Anna Veselovská – Feeling Good (0%)

Ale ještě to není úplně všechno z Hitparády výkonů, protože během příštího týdne se můžete těšit na kompletní výkonografii vítězky Gábiny Gunčíkové. Myslím, že zvlášť pro její fanoušky, ke kterým se hrdě hlásím, to bude velmi příjemná tečka dvoutýdenního maratónu jménem Hitparáda výkonů.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
ejmi
Reagovat

To čo za trapná anketa. Gunčíková čo vlastne za rok odprezentovala okrem účasti na turné Karla Gotta.

2
Simona
Reagovat

Miro Šmajda rozhodně nemusí být nijak smutný ze 3.místa,protože je výborným zpěvákem a skladatelem a i bez masívního vyzývání k hlasování u svých fanoušků dosáhl dobrého výsledku….A Gábině a Petrovi gratuluju!

3
Anta
Reagovat

1 – pokud to není jenom výkřik do tmy, tak si počkej na zmiňovaný článek příští týden :~)

4
Anta
Reagovat

I když bych neměla problém zahlasovat téměř pro kterýkoliv z těchto dvanácti výkonů, tak za vítěze jsem ráda :)
(ať už zde kdokoliv okomentuje hlasování jakkoliv :~))
Taky je vidět, že se hasovalo spíše pro jednotlivce, ale chci zmínit, že oba dva nominované duety myslím patří opravdu k těm nejlepším.
A ta úvodní fotka z Léta plného hvězd mi připoměla, že bych si dovedla představit jejich společný duet.

5
blanka
Reagovat

Anta,jejich společný duet by byl skvostný, ale musel by ho napsat a zaranžovat PŠ:-)

6
Věra
Reagovat

Díky za anketu, DJ Vlado. Byla to příjemná vzpomínka na staré časy a stříbrná medaile potěšila. Bodu G gratuluji, tenktokrát jste byli lepší:-)

7
zDENO
Reagovat

Tak příští týden doufam i Černý anděl s GG.

8
Lenka
Reagovat

A kde jsou opravdový zpěváci Poulíčková ,Švidraňová,Zaujec …?

9
Simona
Reagovat

8…s Poulíčkovou si doufám děláte legraci!…Měla jsem bohužel možnost ji několikrát slyšet naživo v rámci koncertů Mira Šmajdy,kde byla hostem-katastofa to byla…má velmi nepříjemný hlas :(

10
yeey
Reagovat

na clanek o Gabi se tesim, Cerny Andel by opravdu nemel chybet :-) na druhou stranu bych vypustil duet s Gottakem, sice sem ho ani nedoposlouchal, jak me to nebavilo, ale je mi jasny o cem by pak ne-fandove vedli diskuzi pod clankem :-)

11
Anta
Reagovat

10 – s Goťákem souhlas :~)))

12
Jai Kudo
Reagovat

DJ Vlado: Hitparáda výkonů a článek o GG super, ale z těch TV show se moc nepozná, že GG je už dnes pěvecky i umělecky mnohem dál, než se zdá – viz videa na YT ze Svitávky nebo z unplugged vystoupení v Plzni. Škoda těch problémů s klipem (Černý anděl) a CD. Kdyby už mohla zpívat písničky z CD, tak by to teprve byla bomba….(a duet s Gottem ani Santa Clause prosím NEEE :)

13
zDENO
Reagovat

No néé.. Ševčíková skupina se vyjadřuje rytířský. Hned je mi Péťa sympatičtější.

14
blanka
Reagovat

My to GG přejeme, na Létu hvězd jim to spolu hoodně slušelo

15
Míša
Reagovat

Trojka je moje šťastné číslo :-))

Přidat komentář