Panáček v reality show

Vítězem StarDance 2012 se stala Katka Baďurová

22. Prosinec 2012 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD5-8 Badurova Onder
Bývalá atletka Kačka Baďurová a její taneční partner Honza Onder jsou královnou a králem tanečního parketu StarDance 2012. A nic nepomohlo ani lobování Jaromíra Jágra u svých více než 150 000 fanoušků na Facebooku, které vyzýval, ať podpoří hokejistu Martina Procházku. Status olajkovalo přes 3000 lidí, ale ani to nepomohlo a Katka se stala vítězkou páté řady.

Status Jaromíra Jágra na Facebooku

Ahoj rodino!Musíme podpořit Martina Procházku ve StarDance. Nejen proto,že je Kladeňák,spoluhráč a také spolužák ze základní školy, ale hlavně proto, jaký udělal pokrok! Vzpomínám si, jak se styděl a schovával se na záchodě,když byla dámská volenka v sedmé třídě na horách! A teď je z něj suverén na parketě!:) Hlasujte SD 6 na 906 06 13.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Beruška
Reagovat

Katko a Honzo,nádhera,gratuluji!

2
Anta
Reagovat

1 Beruška – ano nádhera a jsem ráda, že to nakonec Katka vyhrála.
Ou ! Že bych Jágra porazila posláním sms za každý Katčin tanec ? :)

edit okkvp – opraveno – odstraněno

3
katy
Reagovat

super, moc gratuluji, až na to, že Katka už dávno není Baďurová ale Janků :)

4
Jana
Reagovat

Tak to asi rekla Katka, pod kterym jmenem bude vystupovat, ne?

5
Helena
Reagovat

Jak psala v minulém postu JanaH : „Martinův freestyle byl bomba.“
Mám to podobně: Do té doby jsem mu nijak nefandila, od té chvíle byl pro pro mě vítěz.

6
Blanka
Reagovat

Při závěrečném slovu paní Katky jsem bohužel postrádala poděkování tomu, který jí nejvíce pomohl dostat se až na vrchol, a to právě Honzovi Onderovi. Tím mne velmi zklamala, ač jsme právě jim poslali hlas. Pokud jsem se přeslechla, omlouvám se…

7
veronia
Reagovat

Katka byla si moc dobrá…. a ty honzo ty sy byl tes moc dobrý…….. takže vám moc gratuluji…..

8
Maří
Reagovat

Blanko, nepřeslechla. Dívala jsem se znovu na video a Kateřina Honzovi nepoděkovala a také mě zklamala. Taky jsem jim fandila hned od začátku a poslala SMS. Zdá se mi dost namyšlená, celá Kačenka. Přitom kdyby nebylo Honzíka, tak by se mohla jít klouzat. Neměla by na to. On ji vedl a radil. Je to od ní sprosté a nevychované. Navíc Honza ji poděkoval.

Přidat komentář