Panáček v reality show

StarDance 2012 (22.12.) Vyhráli všichni, zvítězí jen jeden

22. Prosinec 2012 | napsal(a): | reality show: StarDance

Vítězem letošní řady StarDance se stala Katka Baďurová. Gratulujeme.

Oblíbená zábavná show StarDance se dostala do finále. O titul nejoblíbenější šikovný taneční účeň, budou letos v 8. tanečním večeru bojovat dvě osobnosti ze světa sportu. Tichá a stydlivá, národní rekordmanka ve skoku o tyči Kateřina Baďurová a velký silný muž, zlatý hoch z Nagana, hokejista Martin Procházka. Každý z nich je úplně jiný a oba jsou stejní. Uvidíme několik tanců, freestyle a společný valčík všech osmi soutěžících párů. Vyhraje žena nebo muž?

Před finálovým večerem je možná leckterým jasno, kdo vyhraje. Já to nevím, něco si možná myslím, ale je mi to vlastně jedno. Jak Kateřina, tak i Martin udělali v průběhu soutěže obrovský taneční pokrok. Ona je sice lepší tanečnice, ale u mnohých postrádá víc živočišné šťávy. On je pořád ještě na parketu medvědík, ale roztomilý.

Je zajímavé, že Kateřině se vyčítá unylost, studenost, ale Martinovi, projevujícímu se hodně podobně, se nic takového nevyčítá, jemu se sčítá akorát větší taneční tvrdost, která je ale pro mnohé působivě roztomilá. U ženy se očekává, že bude dokonalá, rozhodně alespoň o hodně šikovnější než muž, zatímco u mužského už obdivujeme, že je vůbec ochoten se nechat vláčet parketem.

V téhle soutěži má na našem dojmu z tančící osobnosti velký podíl i práce tanečního partnera a jeho vlastní osobnost. Kateřina má oporu ve velmi šikovném tanečníkovi i choreografovi. Bohužel ani Jan Onder není zřejmě pro mnoho diváků synonymem přirozenosti a sympatičnosti. Martin měl mnohem větší štěstí, protože Tereza Bufková se v umění tanečním a choreografickém kolegovi vyrovná a přitom je přirozená, hezká i zábavná. Čertovskými jiskřičkami v očích působí mile a sympaticky.




Kdyby Martin tančil ještě o trochu líp, tak by to bylo zcela nepochybně naprosto jasné. Kateřina ale může získat mnoho nehokejových a nemedvědíkových příznivců, kteří v minulých kolech svými hlasy podporovali páry, které do finále nedošly. Bude to na vítězství stačit?

Pro ty, kteří pravidla nemají úplně v malíčku připomenu, že v případě shody přepočtených bodů od poroty (1 nebo2) a diváků (1nebo2) má přednost hlasování diváků.

Tož vážení příznivci hvězdného tančení, hezky ty SMS smažte už od rána, ať večer nemusíte nadávat.

Baďurovci píší SD 5 , Procházkovci SD 6
a všichni posílají na číslo 906 06 13

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 27
1
orchis
Reagovat

Hezky jsi to napsala, shrnula prednosti a nedostatky. U minuleho clanku jsi psala, ze uz je rekap, ale nejak ho tam nevidim.

Reagovat

orchis (1) podívej se nyní, udělal jsem tam malý zásah v rekapu okkvp a text rekapu se jí přestal zobrazovat. Opravil jsem to a omlouvám se. Už na to sahat nebudu :)

3
okkvp
Reagovat

2 – jo, článek se stroji hodně nelíbil, prala jsem se s ním rovné dvě hodiny abych tam narvala alespoň toto ;-)

Rekap bude bohužel opět buhví kdy, protože zdejší zdravotnictví je jen pro hodně zdravé a hodně silné nátury.

4
JanaH
Reagovat

Na finále se moc těším. A je mi jedno, kdo vyhraje. Líbí se mi krásná Katka i medvídek Martin.
Vyhráli stejně všichni, co do toho šli a mají můj obdiv.

5
Anta
Reagovat

4 JanaH – taky to dnes pro mě bude takové natěšené :)

6
JanaH
Reagovat

5 Anta : já jsem to celé sledovala poctivě, i když tu s menší, tu s větší prodlevou. A jsem takový spokojený divák, nevadili mi porotci, nikdo ze soutěžících (ani Morávková:-D) ani Tereza, recyklované šaty či přehnaný „stajling“. :-) Jak už jsem se kdysi zmínila, chyby v došlapech, nášlapech nebo přešlapech jsou mi jedno a často je ani nepostřehnu. :-) Nejsem expert přes tanec, hodnotím to spíš pocitově a beru to jako oddychovku a pěknou podívanou. Vždycky mi bylo líto, když kdokoli vypadnul a líbil se mi nápad okkvp : nevypadával by nikdo, body by se sčítaly a na konci by byl vyhlášen vítěz. Ostatní by dostali kytku a medajli za chrabrost. :-)

7
Anta
Reagovat

6 JanaH – tak já taky nejsem žádnej profík :D a mé hodnocení je subjektivní tedy za můj umělecký prožitek z viděného a nemalou měrou se na tom podílí i vybraná a odzpívaná píseň :)
No taky i sympatie, prostě je to taková kulička vjemů (jsem právě dodělala kokosové kuličky tak asi přemýšlím mňamkově :-DDDD)

8
Anta
Reagovat

Tak paso doble Katky s Janem mě příjemně naladilo :)

9
okkvp
Reagovat

Kumžákovci dneska slavili už předem nebo jsou servaní víc než tanečníci – dneska jim to hraje a zpívá a kus hůř než v předchozích dílech. Škoda, dost mi to kazí dojem

10
Anta
Reagovat

9 – no ani nemluvim/nepíšu, bych se upsala, při prvním tanci u Katky katastrofa, to bylo chvílema falešně.

11
Anta
Reagovat

Tak musím uznat, že freestyle měl lepší Martin, jinak všechno ostatní Katka :)

12
okkvp
Reagovat

9 – já to nechtěla napsat až tak natvrdo :-D
Druhý dojem – jsou skutečně asi po těch zkouškách příliš unavení a ani jeden tanec nebyl lepší než v běžném „soutěžním“ kole – nevím zda to bylo i v minulých ročnících, ale pro příznivce tance asi trochu škoda (myslím to zatížení).
Třetí dojem – Na bruslích přijel zcela jiný Martin – žádný trochu rozpačitý medvedík, ale sebevědomý frajer (v dobrém smyslu slova)

13
ladza
Reagovat

Prosím kdo vyhrál nezastihl sem to . Děkuji

14
Jana
Reagovat

Mne fakt vadil Onderuv vyraz pri PD…

15
peza
Reagovat

13 ještě nevíme :-)

16
Jana
Reagovat

Tak i ted po tech rekapitulacich… Kdyz Marek rikal, jak se musi ti profici krotit, tak bych asi nechtela videt Ondera „naplno“… Ona Katka nema az tak strasny vyraz, ale prave vedle prehravajiciho Ondera vynika… Ale pamatuju, ze tohle mi vadilo i u Batulkove, ze se neumi kvuli ni upozadit…

17
Anta
Reagovat

WOW tak snad poprvé vyhrál můj favorit ! :)

18
eva
Reagovat

Je mi líto, že letos netančila porota.

19
okkvp
Reagovat

Doufám, že šéf mne v rozhodující chvíli zase jao vždy zastoupí a hodí článek. Pro nedočkavce – Katka ty nahoře v článku zmíněné hlasy posbírala a stačilo to ;-)

(já jedu konečně šupem nakupovat)

20
JanaH
Reagovat

Katka vyhrála zaslouženě. Martin má krásné druhé místo. Myslím, že ani jeden z nich nečekal, že se dostanou tak daleko.
Martinův freestyle byl bomba a měl v soutěži senzační partnerku, nebýt jí, řekla bych, že by vypadnul už dřív. Jinak byla Katka (nejen) dneska ve všem lepší a děsně jí to slušelo.

Už jsem si myslela, že mám něco s ušima, když slyším jakési falešnosti hudebního doprovodu… :-)

21
Beruška
Reagovat

Gratuluji Katce a Honzovi,krásné,krásné,zaslouží si to.

22
KarelC
Reagovat

Katka byla od prvního kola mojí favoritkou. Dokazuje, že i atletky mohou být krásné a neskonale žensky půvabné a nemusí působit dojmem dřevochlapice jako např. Semenyaová. To že měla za partnera Honzu Ondera vůbec nebylo na škodu – spíše naopak. Tím že se Honza ve své vlastní exhibici nedokáže upozadit, vyburcoval Katku k úžasnému výkonu. No a on je skvělý choreograf, takže jejich vystoupení bylo vždy opravdovým zážitkem.
Oběma proto posílám veliký dík a uznání.

23
Jana
Reagovat

hmmmm, fakt je mu to jedno? :-)

Vidím, že trofej pro vítěze je jen jedna. Kdo si ji vlastně vystaví doma?
Jan: No, mně je to jedno. Kdyby o ni Kačenka nějak dramaticky stála, tak ji přenechám.

24
Pavla Klepáčová
Reagovat

Závodně jsem tančila 7 let a pro mě je vítěz Martin Procházka.Výraz je totiž hodně důležitý a ten měl Martin sakra lepší,je to jako divadlo,to se taky nedá hrát bez výrazu.Díky za tuhle soutěž moc se mi líbí :-)))

25
Pavla Klepáčová
Reagovat

p.s.a vyhrál vůbec někdo ten diamantový šperk z těch,co hlasovali?Nebo to byla jen taková reklamní legrace?Já bych ho dala Markovi Ebenovi za moderování:-)))

26
Helena
Reagovat

Jak píše JanaH: Martinův freestyle byl bomba.
Do té doby jsem mu nijak nefandila, od té chvíle byl pro pro
mě vítěz.

27
Jana
Reagovat

Gratuluji Terezce a Martinovi k druhému místu. Škoda, že oni nebyli první. Tančili dobře a Martinův freestyle byl vynikající.

Přidat komentář