Panáček v reality show

Ve StarDance dnes dotančila Bára Poláková (+ rekap 6. večera)

12. Prosinec 2012 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD5-6 Polakova Masaryk
Dnešní večer byl ve StarDance posledním, kdy mohla své taneční kroky předvést herečka a zpěvačka Bára Polákova se svým partnerem Václavem Masarykem.

Ve hře o celkové vítězství ve StarDance zůstávají již jen 3 páry. Bývalý hokejista Martin Procházka s Terezou Bufkovou, atletka Kateřina Baďurová s Janem Onderem a herec David Švehlík se Simonou Švrčkovou.

Kdo dle vás získá titul nejlepšího tanečníka páté řady StarDance a na koho zbyde bronz a stříbro?

6. taneční večer – večer plný překvapení (rekapitulace)

Sním či bdím, jsem si řekla při spatření moderátorů a zauvažovala, že jsem se při stahování záznamu možná někde překlikla. Jistě jste si povšimli, že letošní ročník je ve znamení recyklace a že jsem na to navíc ještě chytla úchylku. Salsu jsem sjížděla minulý týden a tak není divu, že jsem si pamatovala. Však posuďte sami, zda i podobnost střihu a barvy Terezčiných šatů je čistě náhodná, či jde o další z šikovných recyklací.

A protože tu stále u Tereziných rób na něco žehrám, tak dnes budu pro změnu chválit. Ne, šaty to zase nebudou, z ánfasu jsou sice pěkné a slušivé, ale profil zbytečně přidal kila a navodil dojem zastydlého diblíka, ale proměna opuchle rozespalé myši z generálky v Lady o živáči je pro vizážisty a maskéry skvělou vizitkou. Bledá závist.

Nuž ale pojďme rychle na tance. Dnes nás čeká rekapitulace čtyř, neboť se tančila Cha-cha a Quicstep a Paso doble a Waltz. Navzdory dvěma kolům v televizi, navzdory těžké rozdílnosti rolí tančících osobností se přidržím své zvyklosti a porovnám dámy s pány v jednotlivých tancích navzájem.

Cha-cha

Část soutěžících párů čaču tančila hned na začátku v prvním večeru a porovnávat tehdejší tance s výkony v tomhle kole, moc nejde. 5 týdnů taneční průpravy je na pohybech hvězdných tanečníků opravdu dost znát. Kdo nevěří, nechť na ofiko běží a sám si porovná. Já jen připomenu, že si Kateřina Baďurová vytančila 24 bodů a David Švehlík jen o bod míň a byli ve své „kategorii“ druzí a třetí ze čtyř.

SD 8 Barbora Poláková + Václav Masaryk
Barbora je poněkud svéráznější mladá žena (viz její hudební produkce) a poté, co se pod vedením Vaška otrkala i na parketu, tak si vymýšlí do tanců postupně navazující zápletku. Mě osobně to nevadí a přijde docela vtipné, ale při pohledu na mého otráveně se tvářícího muže, jsem si v duchu pomyslela „á kuš, tohle by mohl být problém u hlasů“.


Pro tanec Bára podědila šatečky po Lauře Klimentové, Kratinově partnerce z III. řady. Jen se dočkala drobného ozvláštnění sukně dalšími barvami a též hrudníček byl došperkován dalším tmavším kamením. Šatičky pěkné a k připravené choroegrafii senzační.

Tanec byl úžasný, nicméně dojem, že je to skutečně cha-cha, jsem získala až při opakovačce. Bára s Vaškem do choreografie dostali přesně ten příběh, který Bára v tréninkové hale odrecitovala. Přišla se skleničkou a číslo začalo malou hereckou etudičkou. Celé to bylo nápadité, dobře to šlapalo a velmi dobře se na to koukalo. Jiřina (dívka z příběhu), ale měla míň pít, pak by to možná Báru uchránilo od až trochu vulgarně vypadajících pohybů – opilá Kráva Jířa na diskošce v České Lípě –krátký moment zhruba uprostřed, který ale celý tanec hodil do roviny parodie. Oba tanečníci se bavili a tanec si užili. Skvěle jim k tomu zazpíval Petr Bende.

Hodnocení poroty:
Révai: krásně efektní číslo, postrádá víc čači jako takové.
Drexler: přemýšlí, zda je to ještě tanec nebo už divadlo. Pak nevadí, že začátku přišla přes paty, bylo to rytmické, nádherné, ale trošku víc čači by se opravdu hodilo
Bartuňková: Postrádá hodně čači, tohle byl nádherný free style.
Chlopčík: Poprvé si tanec užila, bylo by třeba rychlejší nohy
R – 7, D – 8, B – 8, Ch – 7 = 30 bodů

SD 6 Martin Procházka + Tereza Bufková
I zde se asi velká část diváků rozpomněla, že šatičky tanečnice už asi někde viděla. Podobných bylo v minulých ročnících víc, v těchto nás svého času okouzlila Aneta Langerová. Pro letošek se sukni dostalo červeného podšití a bohužel to někdo ušil trochu křivě, kus červené na boku vylézalo a tak nějak celkově nechápu k čemu to bylo, do tance se to imho nijak nehodilo. Martin v šedé košili velmi dobře ladil, ale možná by nebylo špatné, kdyby někdo maličko zúřadoval na jeho hlavě.


Když Tereza v tréninkové hale řekla, že budou tančit na Smoke On The Water od Deep Purple, tak jsem se docela lekla. Pak jsem si ale uvědomila, že jsem si to sama také nejméně jednou dala, že mi to šlo a že mě to ohromně bavilo. (jsem stará rocková baba) I Martina s Terezou to podle výrazu bavilo a taky jim to dost šlo. Tohle byla čistokrevná cha-cha, samozřejmě především díky Tereze, Martin byl trošku rezevrovanější, ale i on se na více místech dost uvolnil. Na mědvedy úžasný, normálně slušné, dobré.

Hodnocení poroty:
Drexler: moc se jí líbí práce rukou – strohé tyrše a držení v pase, pěkná zvedačka
Révai: málo práce v bocích
R – 6, D – 7, B – 7, Ch – 6 = 26 bodů (nejnižší hodnocení dne)

Waltz

I s waltzem se tanečníci prali jako naprostí začátečníci, byl též na pořadu hned prvního večera. Jenže waltz je přece jen trošku jiná „kategoria“ , s tím se mnohem líp perou i dřeva i medvědi a tak jsme v podání současných konkurenčních párů viděli povedené kreace za 27b (Procházka) a 26b (Poláková), jimiž tehdy zcela ovládli pořadí večera.

SD 5 Kateřina Baďurová + Jan Onder
Šaty některých dřívějších tanečnic jsou v kurzu recyklačního úsilí častěji a tak jsme opět mohli rozeznat model, který byl původně šit na tělo Anetě Langerové. Musím říct, že v tomto případě modelu nynější úprava prospěla, původní řešení Anetě nesedělo, a nesedělo by ani podobně narostlé Kateřině. Tak se to holt v pase ušmiklo a vyrobilo jiné, jen zas nevím proč jedno rameno delší, a vůbec ten vršek mohl být o dost lepší.


Tanec Katka s Janem předvedli lehký jako vánek, zasněně romantický a mně se to moc líbilo. Skvěle postavená, pro Katku dost odvážná choreografie na krásný, Ondřejem Rumlem perfektně podaný hudební doprovod, byla pro oko diváka zážitkem. Katka zvládla velmi dobře i výraz a Janovy nagelové kudrliny, jsem proto ani nevnímala a dělala áách.

Hodnocení poroty:
Bartuňková : krásně romantické, krásně odtančené, velmi ocenila téměř dokonale podané obtížné figury
Chlopčík: nejlepší tanec, který zatím předvedli, výborně výrazně i technicky, skvělé profesionální samostatné otáčky na začátku.
R – 8, D – 8, B – 9, Ch – 10 = 35 bodů

SD 1 David Švehlík + Simona Švrčková
Další podobnost čistě náhodná aneb osvědčený modýlek, který dokonce není ani mediálně tolik profláklý. Modravé šaty, které tvoří 90% základ kostýmu Simony původně oblékla Michalea Gatěková, tančící s Michalem Dlouhým v II. ročníku. Pro Simonu je přeladili novou vrstvou sukně a závojíčků trochu do zelena a protože je o 10 cm větší než Michaela, tak je měla v lady délce kus nad kotníky. Se zelenou se kostymérka trefila Simoně do typu imho velmi dobře a zdaleka nepůsobila tak umělohmotně jako jindy.

Další lehce posmutnělá romantická melodie, jemná choreografie a nepřehrávaný výraz Simony na parketu opět působily velmi pěkně. Na Davidovi byl najednou dost patrný progres v pohybu i držení těla. I když zrovna až u tohoto tance jsem si konečně uvědomila, koho mi David na parketu připomíná a evokuje. Špejbla – asi pro to časté hrbení a naklánění hlavy se zvláštním, jakoby smutně vilným pohledem a pro vytrvalý pocit, že má vždycky poněkud příliš krátké kalhoty dole a vysoké nahoře.

Hodnocení poroty:
Chlopčík: váš nejlepší tanec, občas trošku problémy s postavením, kdy hodně vytáčí ramena, nohy technicky dobře, v pozicích srovnat kyčle a předklon.
Révai: romantické, elegantní
R – 8, D – 7, B – 6, Ch – 7 = 28 bodů

V druhém kole se páry popraly s tanci z opačné skupiny a začaly se dít věci.

Quickstep

Foxtrotový kvapík byl poprvé na pořadu druhého večera a viděli jsme podání slušná i horší. U poroty nejvíc tehdy pohořel David Švehlík se snad vůbec nejnižším hodnocením v soutěži (18b), protože porota v prvním vyřazovacím večeru přestala být s tanečníky za kamarády a rázně přitvrdila. Kateřině s Janem se tanec toho večera povedl naopak nejlíp a s 25 body se dělili s dalšími kolegy o první příčku v hodnocení poroty.

SD 8 Barbora Poláková + Václav Masaryk
Šaty pro Quickstep dostala Barbora v krásné žluté. Dědila po partnerce Pavla Kříže Alici Stodůlkové a aby si kostýmní výtvarnice zasloužila výplatu, tak se holt ušilo širší ramínko a doplnila druhá půlka přednice. Šatům to podle mého opět vizuálně prospělo.


Tak jak Václav už na tréninku prozradil, tanec byl takový trošku crazy a bylo v něm několik odvážných akrobatických prvků. Například krásná roznožka po diagonále. Choreografie dobře ladila s hudebním doprovodem a trochu jakoby před námi tančil Fred Astair se svojí Ginger – jen už v poněkud pokročilejším věku, mohlo to mít o trošku víc energie.

Hodnocení poroty :
Drexler: pěkný a nápaditý začáte, trochu pomalejší tempo (Václavovi, ale prý trochu moc kluzaly boty)
Bartuňková: velká odvaha, mohlo to být trošku rychlejší a dát pozor na postavení hlavy.
R – 9, D -9, B -9, Ch – 9 = 36 bodů

SD 6 Martin Procházka + Tereza Bufková
Ve světle růžových Tereziných šatičkách honila původně parádu Eva Krejčířová, partnerka Míry Bosáka. Letos se dočkaly předělávky vršku, chlupy na sukni se odpáraly a nahradila je kaskáda volánků. Výsledek – dost slušná práce, ale nic oslnivého.


S Tancem to mám podobně. Martin dal opět vědět, že standardy jsou mu mnohem bližší a jdou mu líp. Choreografie pěkná, tanec v dobrém tempu a kromě jednoho Martinova zaškrbtnutí to vypadalo, že i dobře technicky zvládnutý, Martin byl v pohybech rukou přiměřeně uvolněný, možná si místy měl dát víc pozor na napjatost držení těla. Celkový dojem ale asi hodně ovlivnilo provedení hudebního doprovodu. Leona Machálková odpěla part Don’t Speak jak na podnikovém večírku, místy mi byl její zpěv zvukově až fyzicky nepříjemný a soustředit se na růžové skotačení na parketu mi dělalo dost problém. Bez zvuku tanec vypadal mnohem lépe.

Hodnocení poroty :
Bartuňková: motaniny krásně rozmotal, krásně lehké nohy, dynamika i rychlost, jeden z jejich nejlepších tanců
Chlopčík: hravý, veselý, živý tanec po celém parketu, ocenil velmi rychlé rozpletení motanin a správné navázání.
R – 8, D -9, B -8, Ch – 8 = 33 bodů

Paso Doble

To nejlepší na závěr. Paso doble je prý krokově velmi jednoduchý tanec, ale čtvrtý taneční večer ukázal, že úskalí je u něj pro tanečníky dost. Vesměs se na něm tenkrát dost hořelo nejen pro toporné chození a mávání, ale párům se moc nedařilo ani s výběrem hudby a choreografií. Nejlépe tanec zvládla Bára s Václavem za 29 bodů, Martin s Terezou odvedli v tanci slušnou třídu a se ziskem 26 bodů patřili k průměru.

SD 5 Kateřina Baďurová + Jan Onder
Rozeznat původní model z kterého vzešly Katčiny černé šaty se zlatým prýmkováním a bílým šněrováním byl docela oříšek. Jedny šatičky se střihově hodně nabízely, ale byly červené. Pak jsem si jen tak pro srovnání prohlížela zajímavé výkony z dřívějších řad a hned v první se zadařilo. Je pravda, že tady se hodně šilo a přišívalo, ale základem jsou šaty Zuzany Norisové z třetí řady. Že Jan podědil přeprýmkovaný obleček po Romanu Vojtkovi z první řady jsem věděla hned.


Hudební doprovod i choreografie byla zcela klasická a pár paso odtančil s velkou energií, napětím, ostrostí a výborným výrazem. Paso jak má být. Skvělé a parádní. Na jedničku. Maličké Katčino zaváhání v jedné sehnuté figuře nepodstatné i když samozřejmě velká škoda jej.

Hodnocení poroty :
Révai: ztratil slova, Katka je podle něj bezesporu nejtalentovanější účastnice
Drexler: ještě o chloupeček více energie
R – 10, D -10, B -9, Ch – 9 = 38 bodů

SD 1 David Švehlík + Simona Švrčková
Toreadorská bolerka mě vždy uchvacují a proto si je taky dost pamatuju. Najít původního nositele je pak už jen otázka pár kliknutí – zde Saša Rašilov. Při prvním pohledu na kostým Simony, jsem se tentokrát svého obvyklého recyklačního veselení vzdala. Černých šatů proběhlo minulými ročníky několikero, ale rozsah případné předělávky je natolik značný, že se to nedá počítat. Model zvláštní a odvážně překvapivý.


Partnerčin kostým jakoby předznamenal, že teď budeme zírat. A já tedy zírala skoro s otevřenou pusou, protože to, co předvedli David se Simonou jsem za prvé vůbec nečekala a za druhé to bylo úžasně působivé představení. Pro mě dvojnásob, protože na skladbu od Evanescence mi doma na videu už mnoho let létají Swiss Air Force. Simona s Davidem předvedli stejné divadlo jako ty stihačky manévrující nad alpskými vrcholy a při prolétavání úzkých údolí. Úzašná choreografie skvěle vystihující toreadora a býka v aréně. Simona byla odfukujícím býkem i svádivě se vlnící muletou a David bojoval jak o život. Kamila Nývltová písničku navíc skvěle zazpívala a tak jsem akorát nechtěla věřit, že už je konec. Dala jsem si to samozřejmě už několikrát dokola a tudíž opět skládám poklonu především autorovi choreografie a tentokrát i kostýmní výtvarnici, protože hra se sukní byla jedním z nejvýraznějších prvků. Skvělý pohyb Simony doplnil David náramným výrazem a výborným držením těla. Jeho part byl ale především o chůzi, běhu, nicméně všechno dohromady dokonale sedělo a tenhle tanec bude bezpochyby patřit k tomu nejlepšému, co jsme za všechny dosavadní ročníky viděli. Prostě –wow.

Hodnocení poroty :
Samozřejmě proud superlativ počínaje Zdeňkem Chlopčíkem, který viděl tančit profesionála, Evou Bartuňkovou, které vyrazili dech, velmi charakteristickým a velmi mužným tancem, přes žertující Tatianu Drexler, která se prý bála, ale poprvé ne o Davida až po Jana Révaie, který tanec označil za jejich nejlepší v soutěži
R – 10, D -10, B -9, Ch – 10 = 39 bodů

A takhle to po obou kolech dopadlo u poroty:

6. taneční večer byl podle mne zatím nejpovedenějším ze všech letošních. Marek Eben byl opět skoro v plné formě a tak uvolněnou a přirozenou Terezu jsme snad ještě nikdy neviděli. Člověk až skoro zapomněl jakou je jindy mrkací panenkou a kvokající slepičkou. Konečně se rozjela víc i porota a celkově se nálada blížila dřívějším ročníkům.

Každý den ale není všude posvícení a pro jednu slečnu dnes byl zrovna den půstu. Vypadnutí Barbory s Václevem bylo pro mnoho lidí překvapivé, ale já se přiznám, že jsem se i o ni tentokrát bála. Bára je sice výborná tanečnice, ale přece jen vedle tak výrazně se lepšících kolegů poněkud vyšuměla. V Kateřině měla velmi těžkou konkurenci a tento večer všechny strčil do kapsy David. Martin s Terezou jsou oproti Báře horší, ale ne vždy o tolik. A tady začne hrát druhý důvod, který Báru stál postup. Svou významnou roli tu hraje stálá hlasovací základna. Na tomhle poli Bára s tančícím hokejistou musela prohrát. Prohrála s medvědem, který se teprve učí tím tuhým medvědem nebýt. Jenže právě proto má tolik stálých sympatizantů. Už to přece bylo tolikrát – značná část hlasujících drží palec tomu, koho předem považuje za největšího outsidera. Barbora hned v prvním kole dala svým výkonem najevo, žejí tanec jde a že ne Dana, ale ona je favortikou soutěže, zatímco Martin byl vnímám jako pokusný medvěd. Zajímavé na tom je, že v tom prvním kole u poroty s Martinem ve Waltzu vlastně prohrála. Samozřejmě, že i Bára se v průběhu soutěže lepšila technicky, ale pro laika ne nijak moc viditelně. A když k tomu připočteme, že zcela jistě není masově oblíbenou herečkou, protože na to až příliš vystrkuje růžky její střelená rozvernost a specifický projev mimo taneční parket, tak je prostě vymalováno.

Naštěstí je StarDance jen zábavná podívaná. Já osobně bych byla nejraději, kdyby nikdo nevypadával, jen se sčítalo a na konci by se rozdaly kytky a pytlíky s bonbony a těm na chvostě, by čert nadělil třeba dřevěné Tyrše nebo pravítka. Ale taky mám smolíka.

Zdroj obrázků: ceskatelevize.cz

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 42
1
Leonard
Reagovat

To je v háji. Vyhodí krásnou kočku s největším charisma a nechají tam ty ostatní šmucky :-(

2
Karel
Reagovat

To proto,že hlasují většinou ženy které nesnesou pohled na krásnou holku.

3
orchis
Reagovat

2: Souhlas, že asi hlasují převážně ženy, ale určitě to není proto, že by nesnesly pohled na krásnou holku. Jen asi dávají přednost pánským celebritám.

btw: včera jsem hlasovala pro Báru, která mě nejvíc bavila

4
sigi
Reagovat

moc na to nekoukám, hlasy neposílám, ale fandila jsem Báře, podle mě je to vtipná, všestranná a charismatická slečna s vlastním názorem. minulé ročníky mě naštvaly právě tím, že vypadli lidi, co tancovali pěkně, a zůstala dřeva, podporovaná nekritickými divačkami. to se stalo i teď. takže definitivní sbohem, milá poroto !

5
Saldo
Reagovat

Švehlík fantasticky zabodoval. Určitě na parketu působí elegantněji než dosti hřmotný hokejista a možná, že i to jeho fantastické paso na závěr nakonec vyřadilo Polákovou. Baďurová je jednička bez diskuse a Procházkovi prospívá bezelstné charizma venkovského chasníka a nepochybně i velké společenství hokejových fandů. Takže to dopadlo tak, jak mělo.

6
Jana
Reagovat

nerikam, ze Bara mela vypadnout, ale bohuzel musim souhlasit s porotkyni Evou – kdyby se hodnotil freestyle, tak je to na desitku, ale toho tance tam bylo cim dal tim min… uz minule pri sambe a ted pri cace taky :-(

7
makuk
Reagovat

sakra a já sem Báře tak fandila to ty smsky byli na nic. je to hrozná škoda, podle mě by to měla vyhrát. Mě se její tanec moc líbil.

8
Jindřich Guřan
Reagovat

Marku, včerejším večerem je mi jasné, proč národ český má takovou vládu, jakou si zaslouží.
Podepsán Jindra Guřan, Bobrovníky u Hlučína v.r.

9
Jana V
Reagovat

Bára byla nejlepší,je to velká škoda,měla jsem jí za favoritku.Hezká holka,krásně tancovala,hezky se na ní koukalo,škoda

10
Ali
Reagovat

Barbora sice kocka je, ale spletla si tanecni parket s diskotekou. David Svehlik vyrazil dech nejednomu divakovi, tleskam. A v srdci hokejoveho naroda to bude mit Prochazka o trochu jednodussi, nez ti ostatni. I presto mu moc fandim, protoze je to proste Chlap na parketu.

11
Táňa
Reagovat

Bára jednoznačně nejlepší.Těšila jsem se na souboj s Katkou ,která je také výborná.Švehlík je opravdu jak Pinokio je jak ze dřeva a Martin se snaží seč může,ale myslím že i tak se dostal daleko.śkoda,že soutěž již ztratila napětí.

12
Anonymní
Reagovat

:(

13
Jára
Reagovat

tak to potom už není co dodat a o tom kdo opravdu umí by měla rozhodovat porota !!

14
irena
Reagovat

I když jsem žena, nejenže pohled na krásnou holku snesu, ale dokonce ji i pošlu sms – tedy Katce. Včera v paso doble byla vynikající (a můj oblíbený Švehlík taky, i když uznávám že tam měla zůstat spíš Bára).

15
anonym
Reagovat

Co říkáte tomu,že minulý týden v sobotu, než vypadla Dana jsem viděl toto:
kurs na pár, který vypadne !!!
Procházka 1,85
Baďurová 4,00
Švehlík 4,00
Poláková 7,00
Morávková 7,00
jako sázkař jsem to pochopil a už se nebudu na žádnou soutěž dívat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Profí.. sází na velké ku.sy a pak to takhle vypadá.
Jak to všichni vědí vžy dopředu, opravdu klasika !!!!!!!!!!

16
Hana
Reagovat

tak to mě štve ti byli tak dobří

17
Beruška
Reagovat

já obdivuji Katku,daleko hezčí než Bára a navíc velice skromná.

18
pimpa
Reagovat

15 Tak jestli vyhraje Procházka, tak to bude totální výsměch! Největší dřevo celé soutěže…

19
Ajda
Reagovat

18 – hokejky asi posílají hlasy jak o život, takže má velkou šanci být finalistou :-))

Beruško – znáš Katku osobně? Skromná? Mně zase přijde studená a to ji neznám.

20
Bob
Reagovat

to není soutěž o tanci a kdo jak umí, ale pouze o sympatijích, tímto tento pořad pro nás skončil

21
eva
Reagovat

Souhlasím s tím, že je už vlastně rozhodnuto, soutěž už nebude mít napětí. Bára byla od počátku výborná, chlapi už měli skončit. V žádném z nich není aní žádné charisma, natož pak vtip a um.

22
Aleš
Reagovat

Když Bára Polákova s Václavem Masarykem vypadli, skončilo pro mě celé StarDance 2012. Vážím si sice nápadité a jedinečné choreografie Jana Ondera, ale dívat se už nebudu. Je mi líto Terezy Kostkové a Marka Ebena, kterým stoprocentně klesne sledovanost a kdo ví co bude v roce 2013 (bez sponzorů tyto pořady nejdou dělat).

23
If
Reagovat

Hrozná škoda že vypadla, velká škoda, uměla ten pořad strašně moc zpestřit.

24
orchis
Reagovat

Tak já se asi budu dívat i nadále, ale alespoň mám pokoj od hlasování :-) A ušetřím.

Prakticky v každém z předchozích ročníků jsem s vítězem byla hodně spokojená. Ne vždy jsem hlasovala, ale poslední dvojici a vítěze jsem víceméně tipovala dobře.

Letos jsem si myslela na konečnou dvojku (Katka a Bára) a nevyšlo mi to. A protože touha, aby Bára byla ve dvojce, byla tak silná, je mi teď vcelku jedno, jaký bude vítěz. Asi by to měla být Katka, protože ze zbývajících párů tancuje nejlépe. Ale i když to bude Petr nebo Pavel, tak je mi to fuk, protože tu živočišnou radost z tancování, kterou jsem cítila u Báry s Václavem, tu už tam u nikoho jiného nevidím.

25
jarmila
Reagovat

Pravděpodobně režisérský záměr, aby ve finále nebyly dvě ženy? Nemohu uvěřit, že by porota sama o sobě tak podhodnotila Báru (aby to „jako“ rozhodli diváci – od čeho tam porota je???). Byl to evidentní záměr – špatný. Teď už to nemá smysl sledovat.

26
orchis
Reagovat

No je jasné, že slovní (nikoliv bodová) kritika porotou Báry a Václava byla rozhodně rozsáhlejší než kritika Martina Procházky.

Reagovat

Pozdě, ale přece jen rekap k sobotnímu večeru StarDance. Díl si to imho zaslouží

Reagovat

Co si o výsledku myslím, je napsáno v rekapu. Trochu nechápu zdejší vyhlašovatele následného přepínání tv. Asi skalní fanoušci tančící osobnosti, kterým je ale nejspíš úplně jedno jestli koukají na seriál, klip k písničce nebo kdyby náhodou, tak třeba na reklamní spot. Ten, kdo se baví pohledem na to jak se osobnosti postupně učí působivě tančit a ten, kdo se rád dívá na zajímavé tance, ten se bude dívat dál – sledovanost možná klesne, ale spíš z důvodů předvánočního rodinného šumu.

29
Anta
Reagovat

okkvp – včera jsem sjížděla salsu 2010 a taky jsem hned nevěděla, zda nekoukám jinam :-)))

30
Anta
Reagovat

okkvp – díky za výstižný a zábavný rekap :) Jsem si to opět vše připoměla a zjistila, že mnoho postřehů jsem měla obdobných :)

31
anonym
Reagovat

Vítěz StarDance bude podle Tip…… ?!

Kurzy pro 15.12. sobota: Procházka + Bufková 1,90
Baďurová + Onder 2,20
Švehlík + Švrčková 4,50

Tak kdo to bude ??? Já už vím, ale nepovím!!!

No,přece TEN NEJLEPŠÍ to bude a jdu do toho za všechny
prachy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32
Jana
Reagovat

tedy Katky a Zuzky saty mi podobne neprijdou ani nahodou :-)

33
okkvp
Reagovat

prohlídni si sukni (při tanci) a tu jako šněrovačku

34
Jana
Reagovat

koukam na to, ale pouziti stejneho materialu na sukni a jednoho stejneho prvku bych nepovazovala za presivani… to by bylo presivani a kopie polovina tanecnich parketu pri zavodech…
u jinych satu to chapu, tam je to naprosto jasne… ale v pulce pripadu jde jen o pouziti stejne aplikace ci nametu…

Reagovat

Ta sukně je použita an blok. To, že se recyklují šaty na závodech je trochu jiný případ, tam se účastníci asi neoblékají na účet veřejnoprávní televize.
Recyklace je tu probírána jen z toho titulu, že kromě jedné dvou výjimek v předchozích řadách, se k ní letos přikročilo. Jiný důvod není. Není to odsuzováno, je to jen konstatováno a informace o tom co z čeho je z šuplíku „zábavný detail -postřeh, odhad“

36
Jana
Reagovat

„nejlepsi“ je, ze mam pocit, ze kolikrat to presiti vypada, ze dalo vic prace nez usiti noveho…

jinak diky Drexler za pripomenuti tyrsu :-)))

37
inka
Reagovat

Je to krásný pořad,,,,těšíme se na něj….i na komentátory……..zvítězí jenom jeden pár…soutěž a jěště zábava,,lidi jsou pořád nespokojení????????Jistě to dá plno práce , toto všechno ,,dát dohromady….hodně radosti a všem Krásné Vánoce..inka

38
Paleček.
Reagovat

Děkujeme za tento bezkonkurenční pořad. Čekáme, že zatančí někdo z poroty, ale marně. Jste všichni moc dobří. Karel a Věra z Jemnice.

39
Jana Sovová
Reagovat

Bohužel se ze soutěže stává typický český výrobek. Favorité vypadnou / B. Poláková , D. Morávková / a netanečnící díky tipujícím fanouškoským skupinám zůstávájí. Mám rád herce D. Švehlíka, ale jen za dobře „postavené “ / ne odtančené Paso / si postup nezasloužil. Soutěž už nebude zajímavá. Tím, že nepostupují ti lejlepší, je vlastní taneční soutěž znehodnocena. Ono je pak jedno, jestli vyhraje pan Navrátil, D. Švehlík nebo M. Procházka. Ta úroveň je podobná a to tanečně velmi slabá. Nakonec zůstává na celé soutěži nejzajímavější – Marek Eben a Tereza Kostková. A to od příštího kola. A jestli jasně a s velkou převahou nevyhraje K. Baďurová, tak to bude, jak už jsem říkala, český tipovací paskvil.

40
Gabča Pechoá
Reagovat

NEJLEPŠÍ JSOU BYLI A BUDOU MARTIN PROCHÁZKA A TEREZKA BUFKOVÁ LEPŠÍ DVOJICE NEEXISTUJE. I KDYŽ VYPADNOU TAK PRO MĚ JSOU TO VÍTĚZOVÉ NA PLNÝ ČÁŘE.
JINAK JAK SE ŘÍKÁ WE WISHU MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR. V PŘEKLADU ŠŤASTNÉ VÁNOCE A ŠŤASNÝ NOVÝ ROK PŘEJE GABRIELA PECHOVÁ

41
poklop360
Reagovat

Mě se ze všech líbila Barbora Poláková.Aji měla nádherné šaty.A kdo se vám líbil nejvíc?

42
poklop360
Reagovat

Veselé vánoce:-)

Přidat komentář