Panáček v reality show

Po sambě a salse se loučí se StarDance Dana Morávková (rekap 5. večera)

1. Prosinec 2012 | napsal(a): | reality show: StarDance

SLEDOVANOST: tento díl opět neměl ve sledovanosti konkurenci. Tance vidělo ve skupině 15+ 1,29 milionu diváků. Následné vyhlášení výsledků pak dokonce 1,35 milionu diváků. Upírský film Stmívání 660 000 a Transformers pouze 420 000 diváků. Gratulujeme StarDance.

V dnešním večeru StarDance, kdy se tančila samba a salsa se se soutěží rozloučila favorizovaná herečka Dana Morávková a její taneční partner Jiří Hein. Opět vkus diváků byl jiný, než vkus poroty, která tento pár hodnotila kladně.

Sambu tančily v dnešním díle StarDance páry samostatně, salsu společně.

„Myslím, že to bylo vaše nejlepší vystoupení, které jste dosud předvedli,“ nešetřila chválou porotkyně Tatiana Drexler na adresu Dany Morávkové. U diváků jí to však nepomohlo a už jí neposlali do dalšího kola.

V soutěži tak po pátém soutěžním večeru zůstávají už jen čtyři páry – David Švehlík a Simona Svrčková, Martin Procházka a Tereza Bufková, Kateřina Baďurová a Jan Onder a Barbora Poláková a Václav Masaryk. Příští týden budou ve StarDance hned čtyři tance: waltz, cha-cha, paso doble a quickstep.

Po dnešním večeru zůstává největším favoritem na vítězství pro bookmakery sázkové kanceláře Fortuna pár hokejista Martin Procházka a Tereza Bufková.

Anketa na dámské šaty a vizáž tanečníků

Jak se vám líbila práce kostýmní výtvarnice v tomto kole, které dámské šaty se vám zdály nejhezčí a kterému tanečníkovi to podle vás nejvíc slušelo?








Když hvězdy bouncují – rekapitulace 5. Večera

5. taneční večer začal tradičním zavlněním moderátorů. Na první pohled to Tereze v žluté róbě velmi slušelo a zdála se tenká jako proutek. Bohužel bližší pohled zase odhalil nějaké kostýmní nedostatky. Proutek byl v šatech s nesedícími průramky nadit jako klobása, krabatily se skoro všechny švy a na sukni to podivně táhlo doleva. Škoda.(vím, jsem s tou kritikou otravná, ale mě tak zpackaná práce na obrazovce vážně míchá)

Hup ale na hlavní program.

Začínáme sambou

Tu dnes tančilo všech pět párů a tak si je v mém hodnocení srovnáme podle toho, zda tanečící hvězdou byla dáma či pán. Pánové u mě mají přednost

SD 6 Martin Procházka + Tereza Bufková

Pro první pár, který k tanci nastoupil, mám osobní slabost. Kromě pochopení pro civilizování medvědů, mi totiž zrzka Tereza připomíná kamarádovu dceru.

Nevím jak to Tereza dělá, ale pozoruji, že při přidělování kostýmů má ze všech tanečnic trvale největší kliku na povedené a slušivé modely. Tentokrát byla pro pár zvolena kombinace žluté s fialovou a oběma to slušelo. Fialová košile Martinovi neubrala mužnosti a Terezčiny šaty byly podle mého nejhezčí z celého večera. Na bocích nasazená sukně s fialovým probarvením konců per byla v pohybu krásně vzdušná a lehce dráždivě vzrušující a celkový dojem byl mladistvý, jemný, žensky holčičí. Úprava sambových šatů po Mahuleně Bočanové se velmi povedla.

Pár jako hudební doprovod zvolil poněkud pomalejší Sambu Reggae a mně osobně se hravě svádivá choreografie líbila. Samozřejmě Martinovi k dokonalosti chybělo mnoho, občas jsme viděli značnou topornost rukou (orlí křídla), poněkud legrační vysoké nášlapy a typicky houpavého pohybu v bocích moc nebylo. Nicméně Martin se snažil, chvílemi se rozvlnil působivě a na výrazu bylo vidět, že si tanec užil. Celkový dojem tedy podle mne nakonec velice slušný a Martin se za výkon vůbec nemusí stydět, se sambou se popral se ctí. V minulosti jsme viděli horší výkony.

Hodnocení poroty :
Hodnocení poroty bylo celkově poměrně zdrcující. Jan Révai byl sice ještě dost nadšený – nevěřil, že Martin až takhle rozhoupe boky, vytkl občas strnulý výraz a mohlo být ještě víc energie. Studená a trochu povýšeně znějící sprcha přišla z úst Tatiany Drexler. Ta prý žádný pohyb boky kromě jednoho místa neviděla, ale alespoň ocenila měkká kolena a to, že se dokázal trefit do hudby. Eva Bartuňková rozpohybovanou pánev na rozdíl od kolegyně viděla, akorát by přidala více pohybu těla. Zdeněk Chlopčík hodnotil Martinův tanec podobně jako Tatiana, ocenil práci kolen, ale bylo by třeba přidat práci chodidel a více uvolněnosti ve výrazu a vrchní části těla
R – 7, D – 6, B -7, Ch – 5 = 25 bodů

SD 1 David Švehlík + Simona Švrčková

Simona na rozdíl od Terezky, mnoho štěstí na pěkné kostýmy nemá. Kombinace levhartích plavek s bederní rouškou a s pozadím z mývalích ocasů mě nijak moc nenadchla a trochu jsem si připadala, jak když koukám na pštrosa. Navíc jsem si díky střihu všimla, že Simona nemá vůbec pas a ještě asi trpí bederní lordózou, neboť vytrvale vystrkuje břicho. Davidovi ovšem čokoládově hnědá košile slušela. Zda šlo v případě Simoniných šatů o recyklaci nemohu potvrdit, zvířecí dezén si nepamatuju a na fotkách jsem na ně také

nenarazila, ale vzhledem k tomu, že všechny ostatní šaty už jsme alespoň zčásti v dřívějších ročnících viděli, tak se to nedá vyloučit.

Samba tohoto páru byla poměrně rychlá a díky Simonině pohybu svůdná i náležitě napjatá. David je sice na jednu stranu oproti kolegovi uvolněnější, pánev rozpohyboval viditelněji, ale na druhou stranu se na můj vkus poměrně často hrbí, poměrně často tyršuje rukama a celkově na mě působí hodně prkenně. V tanci jsem zaznamenala i jedno zavrávorání, které Simona sotva vyrovnala a při závěrečné póze mu ještě málem upadla. U Davida bohužel osobně postrádám roztomilost, připadá mi totiž jako dost suchar, a tak i když technicky podal o trochu lepší výkon než kolega, tak se mi tanec tohoto páru líbil o příslovečný chlup méně.

Hodnocení poroty :
Bartuňková : impozantní závěr se skvělou atmosférou, která bohužel nebyla po celou dobu.
Révai : pokaždé vytvoříš svůj styl, energie byla, ale trošku to chvílemi vypadalo, že kočkovitá šelma tančí s Pinocchiem (materiálem)
R – 7, D – 7, B – 6, Ch – 6 = 26 bodů

SD 3 Dana Morávková + Jiří Hein

Dana byla první hvězdnou ženou, která se nám v sambě představila. Šatičky vyfasovala po partnerce Pavla Kříže Alici Stodůlkové. Pro její věk bylo odhalené tělo decentně schováno pod hnědavý průsvitný šifon a na zádi ji o trošku prodloužili „peří“. Asi pro vyvážení. Partner byl celý v tmavě hnědém, s rajcovním průsvitem košile.

Tanec pár předvedl pěkný. Poprvé jsme tento večer viděli svůdně smyslné vlnění pánského těla a nutno podotknout, že oproti hvězdným pánům je to sakra rozdíl a vliv to má na vyznění tance celého páru. Solidní pohyb, hlavně rukama, předvedla také Dana, i když chvílemi rozkývání kyčlí nejspíš moc nestíhala a celkově působila poněkud ztuhle. Ona tedy v trénkovém sále říkala, že se stydí, ale to moc nemám chuť ji uvěřit. Diblíkování opět udržela na uzdě, ale prospělo by jí i méně přehrávaného výrazu. Danina matinkovská tělesná konstituce se odrážela i ve vyznění tance, Jiří vedle ní působil trochu jako snaživý gigolo.

Hodnocení poroty :
Drexler : nejlepší Danin tanec, krásný pohyb kolen i chodidel, chybí ale ještě trochu rychlosti, odvahy a třesů.
Chlopčík : plně souhlasí s kolegyní, třesu bylo oproti tréninku strašně málo a naopak příliš výrazu, místy až křečovitý.
R – 8, D – 7, B – 8, Ch – 7 = 30 bodů

SD 8 Barbora Poláková + Jan Masaryk

Modrá je dobrá a blondýnkám sluší. Identifikovat původní modely se mi v tomto případě také nepodařilo, nicméně o to nejde. Kostým se poměrně povedl, já bych asi jen vynechala kšandu vpředu pod krkem, ale záda byla hezká. Světlejší odstín partnerovy košile ladil, ale poněkud méně parády nadělaly Bářiny punčocháče.

Předvedená samba byla živá a dovádivě rozverná. Místy možná až příliš mnoho. Také ji podle mého ublížilo až příliš akrobatických a „zábavných“ prvků, díky nimž byl vlastní tanec poněkud v pozadí. Podle výrazu byla choreografie napasována na Bářinu notu a ta si to pěkně užívala. Pohybově se partnerka ukázala jako velmi schopná, ale celkový dojem z tance jsem bohužel opět neměla nijak extra závratný. Opět jsem asi podlehla očekáváním a zapomněla na Bářinu náturu.

Hodnocení poroty :
Drexler : moc se jí líbila choreografie, ale vytkla špatnou práci kolen v základním pohybu
Chlopčík : krásný výraz, samba to byla, ale po schodech nahoru byl zvolen ne moc vhodný prvek, protože nebyl vidět pohyb pánve
R – 8, D – 7, B – 9, Ch – 8 = 32 bodů

SD 5 Kateřina Baďurová + Jan Onder

Karnevalově extravagantní barevnost černé s pink i odvážný střih šatiček ukázal perfektní tělo a Katka v kostýmu připomínajícím ptáka ohniváka vypadala náramně. Apartně pohozeného nezavázaného motýlka u partnera bych sice raději nahradila něčím jiným, ale jako sjednocující akcent s partnerkou to taky šlo. Jako pár, zcela jistě nejlépe oblečeni.

Pokud jsme v úvodu viděli nejhezčí šaty, tak v závěru přišla nejlepší samba večera.

Jan s Kateřinou předvedli obtížný a choreograficky povedený tanec s dostatkem ženského šarmu a Janovi člověk věřil, že je pro něj radost s takovou šikovnou partnerkou tancovat. K ještě lepšímu dojmu u Katky scházelo snad jen více uvolněnosti ve výrazu a o něco více smyslného vodvazu. Bylo to maličko moc decentní. Nicméně, Katka opět moc potěšila a podle mne je nejjasnější adeptkou na celkové vítězství.

Hodnocení poroty :
Chlopčík : nejtěžší choreografie, technicky výborné, pohyb celého těla přesný, rytmický, bohužel slabý výraz – zasněný plameňáček.
Bartuňková : technicky nejlepší samba, ale postrádala žhavou brazilskou atmosféru
Drexler : nadšená – skvělý pohyb ve výborné rychlosti, skvěle zvládnuté i velmi těžké figury, ale výraz potřebuje také přidat
R – 9, D – 9, B -8, Ch -9 = 35 bodů

Pořadí po první části večera je tedy následující:

Salsa

Dostáváme se k další novince letošního ročníku. Salsu páry letos tančily všechny najednou a porota pokynem do světelného parku postupně vyřazovala odpadající. Poslední dva páry se potom dočkaly i bodového ocenění – vítěz pobral 2 body, druhý jeden a ty se jim přičetly k celkovému součtu večera.


Do tance, který pod vedením Petra Čadka nacvičovali až v průběhu posledního týdne se všichni pustili odvážně a s vervou. Hodnotit výkony si tentokrát nedovolím, salsa mě ve věku, kdy jsem občas někde tančila, zcela minula a povědomí o ní mám jen z filmů a pár zhlednutých klipů na trubce (YT). Navíc záběry na jednotlivé dvojice byly jen krátké a někdy ani ne detailní, ale páry se vlnily zhruba v podobném duchu jako při sambě (myslím dojmově). První byl z parketu odejit pár Procházka + Bufková, následoval je David Švehlík se Simonou a třetí se loučila opět trochu matrónovitá avšak o to víc výraz přehrávající Dana Morávková. Zbylé dvojice Katka s Janem a Barbora s Václavem byly i pro laika opravdu viditelně lepší, Katka opět poněkud decentní (je uzavřenější typ), zatímco Bára si tanec naplno užívala.

Porota při hodnocení nejprve pochválila za skvělou práci bez výhrad všechny páry a pak přidělila body asi podle očekávání : 2 body vyhrál pár Poláková + Masaryk a Kateřina Baďurová s Janem Onderem si odnesli za druhé místo jeden bod.

Pořadím párů podle hodnocení poroty to nijak nehnulo, jen se trochu vyrovnaly bodové rozdíly na předních příčkách.

A pak už následovalo rozhodnutí, jehož výsledek už opět dávno znáte. Na nedostatek hlasujících sympatizantů doplatil pár Dana Morávková a Jiří Hein. Mnozí se asi zlobíte, že ze hry odešla tanečnice, která zdaleka nebyla nejhorší. No takhle to je v téhle hře zařízené. Technika tance je zde jen jednou položkou a úplně stejnou váhu tu mají sympatie. Stálí diváci už jsou zvyklí, že z toho pravidelně těží především pánové. Je to vcelku pochopitelné. Diváky jsou ve většině ženy a ženy i zcela jistě mnohem častěji hlasují. A zatímco u poněkud méně šikovných mužů, ženské oko lecos přehlédne, omluví roztomilostí, na ženské vidí kdejaký chlup a občas jí nějaký dokonce ještě připočte. StarDance není soutěž v tanci, je to jen zábavná show o tom, jak se známé osobnosti učí vyšší úrovni společenského tance a jací při tom jsou. Dana Morávková byla před startem tiskem pasována za favoritku. Je otázka, zda takové ambice měla i ona sama. Na mě působila, že ano a jen je v duchu svých a cizích rolí dívek ke štěstí po zásluze přišlých, před kamerou poněkud násilně a trapně skrývá, aby nevypadala. Podle ohlasů v diskuzích je tohle jedním z důvodů, které jí ubíraly na sympatiích. Druhým je její afektovanost, která u ní bohužel roste v přímé úměře s narůstající hmotností i věkem. Osobně jsem čekala, že může vypadnout už v prvním kole. Došla dost daleko, a ke cti ji slouží, že se snažila, přece jen i u ní byl vidět pokrok. A že ji přeskočili dva prkenní pánové? Alespoň budou mít ještě nějaký čas tu prkennost odbourávat a nedělat sobě ani nám ostudu.

Tak čus zase příště.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 41
1
Dana
Reagovat

Moc mě mrzí že skončila Dana Morávková a Jiří Hein moc se jim to dnes povedlo

2
Mirek
Reagovat

Rozhodnutím diváků je vyřazení D.Morávkové velmi tvrdé, nebyla nejslabší. I přes veškerou snahu byl horší M.Procházka i A.Švehlík.

3
Jana
Reagovat

Švehlík se jmenuje David,Alois se jmenuje jeho táta a ten ve Stardance netančí.Podle nás to David stejně vyhraje.

4
Beruška
Reagovat

Jsou tam lepší než Dana,ale také i horší,ovšem publikem obdivovaní.

5
irena
Reagovat

Hodnocení diváků se koná podle sympatií k jednotlivým protagonistům, nikoliv podle kvality tančení, bohužel. Od počátku je přes veškerou snahu nejslabší M.Procházka, který by při objektivním hodnocení odešel po prvním, maxim.druhém kole. Na výhru má Poláková a Baďurová, pokud je ovšm SMS nepošlou ven a zvítězí hokej.

6
Milena
Reagovat

A mně se líbí Procházka!

7
nikkor
Reagovat

Zaplať panbůh že je venku,nejhorší,nejnevkusněji oblečená,afektovaná,protěžovaná,nejošklivější,tlustá,prostě baba na odpis ane do taneční soutěže.Nesouhlasím s některými že už dávno mšl vypadnout M.Procházka.Ani náhodou.Tančí skvěle ,o několik řádů lépe než Morávková.A kdyby byla soutěž opradu spravedlivá,vypadla by už v 1.kole

8
marta
Reagovat

mrzí mě, že Dana skončila. myslela jsem, že skončí jako první. moc jsem mji fandila.

9
irena
Reagovat

Dobrá den,paní Dana Morávková nebyla včera v soutěži na vyřazení-ani náhodou-super výkon!!!!!!bohužel veřejnost neposuzuje taneční výkon ale simpatie a k tomu není co dodat!!!!!!jinak jsou už všichni soutěžící skvělý a jde jim to ůžasně,ale jen jeden bude výtěz!!!M.Ebem a T.Kostková -ůžasní!!!!!pěkný den.

10
Kristina
Reagovat

moc mě mrzí,že Dana skončila.Moc jsem jí fandila.Je dobrá herečka a také milá.I když je o něco starší,než ostatní tanečnice,přesto obdivují její odvahu.Byla každé kolo lepší lepší. Včera zatančila daleko lépe než p.Švehlík.

11
beata
Reagovat

Nejsympatičtější, nejpůvabnější, nejinteligentnější je stejně Bára Poláková !!!

12
Hanka
Reagovat

Můj názor je shodný jako většina zde. Dana Morávková ukázala největší pokrok a určitě tancuje lépe než Martin Procházka nebo David Švehlík. Ale tak už to je v našem státě. Vždyť i vládu máme takovou jakou si lidé zrprostředkovaně přes politické strany vybrali ve volbách. Prostě nám chybí zdravý selský rozum. Ne emoce a sympatie :-(.

13
Petra
Reagovat

Já mám u téhle řady pocit, že jsou tam oproti jiným řadám málo známé osobnosti ( i když sou mi sympatičtí asi všichni ) , ale že tato řada je nejzajímavěji namíchaná … jinak Dana to zvládla s grácií to vypadnutí …

14
Petra
Reagovat

Nejmíń zajímavěji …

15
Jirka
Reagovat

Dobrý pořad, se špatnými pravidly. Ví někdo, jaké je vlastně portfolio hodnocení párů? Jak duchaplné, národu pravidla nevysvětlit ! Řekl bych, že 80 – 90 % tvoří SMS-ky a ten zbytek hodnocení rozhodčích, kteří reflektují skutečné kvality soutěžících. Osobně nechápu, proč to musí být tak neobjektivní, vůči některým soutěžícím, tak nespravedlivé, ale už jsem si zvykl, že takhle je to vlastně normální …

16
viki
Reagovat

Pani, Dana Moravková, moc moc hezký tančila.
A vůbec není ošklivá, tlustá……..jak píše nikkor………
Škoda už mě to nebaví se dívat, ať to vyhraje kdo chce, jsem zklamaná.
U mě vyhrála Dana Morávková !!!

17
ulita
Reagovat

Jirka

hlasy diváků i body poroty mají stejnou váhu. Z obou se sestaví pořadí a pár s nejmenším součtem vypadne. pokud dojde ke shodě, výhodu mají ti, kteří si lépe vedli u diváků.

18
Líba
Reagovat

Dana M. Vypadla asi taky proto, že opravdu byla trochu afektovaná,nesporně s dam s nejhorší figurou. Ale hlavně proto, že v posledních kolech vypadávali jen páni¨a zůstávaly saamé ženské protagonistky. Muselo se to trochu srovnat.

19
filip
Reagovat

Zaplať panbůh že je venku,nejhorší,nejnevkusněji oblečená,afektovaná,protěžovaná,nejošklivější,tlustá

20
pindruše
Reagovat

U mě to na celé čáře vyhrál Martin Procházka (i když to doopravdy vyhrát nemůže, to by fakt nebylo spravedlivý ani trošku). Chlap, co si může říct, že nemá zapotřebí dělat nikomu kašpárka a vrtět zadkem v televizi, když je to navíc úplně mimo jeho obor, přesto do toho jde. Navíc mě pořád mile překvapuje, čekala jsem, že bude dřevěnější. :) Fakt mě baví a jsem ráda, že tam ještě je.

21
popelka
Reagovat

Také mě mrzí, že vypadla Dana Morávková, moc jsem jí fandila. Mám ale vzkat pro Irenu – až budete příště psát veřejně přístupný názor – naučte se pořádně česky – napsat ůžasně nebo simpatie může jen negramot.

22
Anonymní
Reagovat

Soutěž sice nesleduju moc pečlivě, ale co jsem viděla, tak paní Morávková tančila dost těžkopádně a bylo fakt vidět, že to má spíš vydřený, než že by to byla nějaká přirozená lehkost… Takže to vypadnutí mi přijde docela spravedlivý.

23
pimpa
Reagovat

Škoda, že zdejší kritiky paní Dany jednou neuvidíme, jak budou po čtyřicítce štíhlí, krásní, elegantní a jak ladně a s lehkostí budou kmitat nožkami a kroužit parketem nejmíň jak Baryšnikov…
Dana byla dobrá a ty zdejší hloupé invektivy si nezaslouží.

24
jane
Reagovat

Mne Dana prekvapila s tim jak stoji nohama na zemi a ze je sympaticka. Vypadnout rozhodne nemela pokud by se posuzovalo tanecni umeni, protoze tancila skvele. Vzdyt studovala tanec, podivejte se na jine pary. Rozhodne jsem az doposud soutez sledovala na netu a ted uz nevim, jestli me tam bude nekdo bavit…

Reagovat

24 – Právě z toho důvodu, že Morávková má s tancem ze všech nejvíc přímých zkušeností, toho nijak mnoho nepředváděla. Dá se třeba pochopit, že přehnaný výraz pochází z jejích znalostí divadelní choreografie – na jevišti je nutno přehánět, jinak už třetí řada žádné emoce nevidí. Mohla se ale podívat na první záznam a mělo ji to praštit do očí. Nepraštilo.
Samozřejmě, že její taneční výkon ovlivňuje to, jak je oplácaná – i kdyby stíhala techniku nohou i těla, tak by stejně pořád vypadala jako zasloužilá matinka. To by jí diváci určitě odpustili. Mohlo by jí to dokonce pomáhat dost podobně jako prkenným pánům – koukali bychom na ni shovívavěji. Jenže ona se tváří jako světová taneční hvězda a když ji opere porota kritikou, tak našpulí diblíkovsky pusinku a plácá trapné výmluvy. Možná stojí nohama na zemi, ale na tváři má pravý opak nebo snaživého ublíženého diblíka.

26
sigi
Reagovat

Dana Morávková mi sympatická není, ale její tančení nebylo nejhorší. Moc to nesleduju, ale viděla jsem kousek vystoupení Petra Bendeho (snad jive nebo r’n ‚roll) , a taky mi nepřišel nejhorší. Z pánů nejslabší mi přijde Švehlík, jenže toho táhnou nahoru hlasy pubertálních a adolescentních holčiček a bohužel též hlasy zralých dam, které asi tímto úplně ztratily soudnost!
Pro mě absolutní špička je paní Baďurová, na paty jí šlape slečna Poláková, ale to asi není nic nového. Minulý večer byl první, co jsem sledovala v kuse, a musím říct: Eben čím dál tím slabší a čím dá tím víc „na efekt“.

Reagovat

26 – ad Eben – no už je poněkud vyšťavený, navíc zde je vyšťavená už i zábavná část poroty (Chlopčík), a samozřejmě mu moc nepomáhá stále udivená nevtipná slípka Kostková + poměrně sucharské tančící osobnosti i profíci. Potřeboval by více schopných protihráčů, sám to už těžko utáhne.
Letos to na mě dělá dojem, že sice možná přitlačili v dokonalejší technice (velký rozdíl při snímání ale taky nevidím), ale všude jinde se šetří a spěchá. Na úkor kvality.

28
sigi
Reagovat

okkvp: zdá se mi, že vám párkrát utekla shoda podmětu s přísudkem: páry tančily, ne tančili ;-) někde je to OK, někde ne

Reagovat

28 – jo, to je dobře možné, češtin jsem od boha a navíc jetá únavou – díky, omluva, podívám se na to ;-)

30
sigi
Reagovat

27, 28 a vy zrovna zde :) nemám ve zvyku reagovat na pravopis, teda pokud to není do očí bijící, ale tohle vám uteklo asi proto, že původně možná věta vypadala jinak, třeba „všichni tančili“ namísto „všechny páry tančily“ ale třeba vám to udělá radost ;) ?

31
Janka
Reagovat

Dobrý den, také jsem úplně zděšena z pravopisu a gramatiky některých účastníků diskuze!!! Např. sympatie se píše s tvrdým Y po s ap. Jinak jsem ráda , že Dana vypadla, protože stejně jako v jiných soutěžích i v této jde hodně o sympatie- v Talentu nebo Superstar je to totéž, nebudu přeci posílat sms člověku, který je mi silně proti srsti a to je Danin případ. Celý její projev je hra pro diváky. Takže fandím komukoli jinému, ale jí ne! J.

32
Dagmar
Reagovat

Jsem ráda, že je Morávková venku. Byla nejvíc nadržená na výhru, afektovaná. Nejlepší je stejně Baďurka, D.Švehlík mí smůlu, že s ním tančí Švrčková – afaktovaná jak Morávková.

33
Anta
Reagovat

okkvp – rekap opět výstižný, díky :) Co se týká kostýmů, asi by mě nenapadlo, že jsou to mnohdy předělávky z předminulých řad, mmch nejkrásněší a řekla bych i nejodvážnější model měla Katka.

Jinak, opět jsem si pustila video s Katkou, a to její rolování se mi opravdu moc líbilo, krásný ladný pohyb, a jak říkala Drexler, je to jeden z nejtěžších prvků.
Od prvního kola je prostě Katka můj favorit :)

34
orchis
Reagovat

okkvp: díky za rekap, potěšilo. Jen prosím prozraď, to si pamatuješ, ty předělané šaty nebo dohledáváš? Mě tedy letos zatím šaty moc nenadchly, vzpomínám na předchozí ročníky, kdy to kolikrát byla pastva pro oči, dnes kostýmy ne moc foremným postavám spíš ubližují a wow efekt se zatím nedostavil.
Doufám, že do finále se dostanou Bára a Katka, oba páry jsou dobré. Jeden mě baví, jak se baví, druhý mě baví technikou.

Reagovat

s těmi kostýmy – na začátku (v druhém dílu) to začalo pocitem, že jsem už něco podobného viděla, pak byla zmínka v bulváru a tak jsem zagooglila. Většinou si alespoň jeden dost pamatuju, kdo jej nosil si ale většinou nevzpomenu, takže pak znovu googlím. Vtip je v tom, že google vyhledávání přizpůsobuje a tak se ne vždy najde všechno, ale zpětně jsem dohledala 99%. Už mám z toho trošku srandu – nedá mi to nejukat, ale zdržuje to.
Zábavné je sledovat koho do čeho narvou – např Dana měla šaty po Doležalové, mezi nimiž je objemový rozdíl veliký – no Doležalová měla i rukavice a z těch měla asi Dana nová záda :-)

36
Ába
Reagovat

Morávková možná tančila dobře, ale její podání samby bylo nejnudnější ze všech. Ostatně nudné byly i všechny její předešlé taneční kreace. Snaživá, ale to asi tak vše. Je dobře, že vypadla.

37
.
Reagovat

.

38
Dagmar
Reagovat

Který sponzor tam proboha drží Procházku? Vždyť je to dřevoooooooooo! Jestli nevyhraje Katka s Honzou, tak už nevěřím, že to není předem nalajnované.

39
barča
Reagovat

ahoj martine ty jsi můj kamarád

41
barča
Reagovat

mě se líbí martin i terinka

Přidat komentář