Panáček v reality show

Paso doble byl poslední tanec Oldřicha Navrátila ve StarDance (rekap 4. večera)

27. Listopad 2012 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD5-4 Navratil Tomankova
Dnešní večer StarDance věnovaný tanečnímu stylu slowfox a paso doble byl posledním pro herce Oldřicha a Kamila Tománková. Alespoň tak rozhodli diváci. Porota byla jiného názoru a paso doble, které Oldřich Navrátil připravil se svojí taneční partnerkou Kamilou Tománkovou na hudbu z filmu Piráti z Karibiku nebyl nejhorší tanec večera. Tím se stal slowfox herce Davida Švehlíka.

V dalším kole letošního ročníku StarDance se bude poprvé soutěžit v sambě. Druhý tanec bude salsa.

A mimochodem. Dnes nám okkvp přislíbila i rekap dnešního večera. Těšíte se? A co říkáte na vyřazení Oldřicha Navrátila?

Když hvězdy tančí – rekapitulace 4. večera

Večer jako bvykle začal připomenutím posledního vypadlíka. Kolegové vzpomínají na Petra s Lucií. Zajímavý postřeh k výrazu Lucie dodal ten, který ji zná ze všech nejvíc -stálý taneční partner Jiří Hein – Luca prý smutní nejvíc za kamarády kolegy tanečníky.

Pak už jsme ale živě v Praze, přichází Marek a Tereza. On tentokrát v obleku s jemným proužkem a ona v rudé, dráždivé toaletě. Dráždivé především pro zručné švadleny a módní kritiky (paní kostymní výtvarnici plácat přes ruce, navíc pamětnicícm materiál asi dost evokoval dobu diolenovou)

Ale pojďme k tanečkům. V dnešním dílu se nám taneční páry předvedli v latinskoamerickém Paso doble a standradním slowfoxu.




A protože první se na parket donesl pár č.3, tak začneme „klasikou“

Tanec pravdy – Slowfox

Uměle vytvořený tanec je prý jedním z nejnáročnějších. Pomalé tempo si žádá dlouhý, nepatrně skluzný krok, dokonalou kontrolu těla, přirozenou eleganci, lehkost a jistotu. Bezpečně a dokonale jej prý může zvládnout jen skutečný tanečník a proto se právě na něm pozná kvalita tanečního páru.

SD 3 Dana Morávková + Jiří Hein

Při pohledu do příprav jsme se nejdříve vrátili k pocitům po hodnocení minulého vystoupení. Danuška se cítila jak spráskaný pes. Přece samozřejmě nemůže mít tak rychlé nohy jako profi tanečník, když to dělá teprve měsíc. (Danuš nelakuj, trénujete přece už od konce srpna) Choreografii nového tance prý dělal Jiří, ale z hovoru alespoň pro mne plyne, že hlavou dost otáčel ženský krk.

Co se týká oblečení, tak u partnerky jsme opět svědky recyklace modelu z roku 2008.

Musím, ale konstatovat, že úprava se povedla a šaty Daně slušely při tanci víc, než původní nositelce Janě Doležalové.

Tanec působil velmi příjemně, pár v dobře zvolené choreografii po parketu plavně plul a Dana v pomalém tempu zvládala nohy, ruce i přiměřené úsměvy. Tentokrát se nediblíkovalo a okamžitě vše působilo mnohem přirozeněji.

Hodnocení poroty:
Révai: tohle byl tanec Danina srdce, posledně bylo vidět, že kondičně nestíhá, tady to ale bylo elegantní, moc se mu to líbilo.
Drexler: Nebylo všechno správně (práce chodidel, často zdvihala nohy), výraz ale nádherný, postavení krásné, ale kvalita průběhu pohybu nepostačující.
Bartuňková: Z technického hlediska trochu souhlasí s kolegyní, nicméně hodnotí krásné unášení tancem a vysoce hodnotí uměleckou stránku tance.
Chlopčík: Všechny švihové kroky přes špičku (=obráceně), měkké to ale bylo, v postavení by uvítal více odklonění, ale při samostatných pozicích velmi dobrý pohyb paží a těla
R – 7, B – 6, B – 8, CH – 6 = 27 bodů

SD 5 Kateřina Baďurová + Jan Onder

V zákulisí si Kateřina trošku postěžovala, že ji Jan chválí jen před kamerami (= málo) a pak za to ještě dostala umělou kytkou přes zadek.

Bílé, barevnými kamínky pošité a chlupatinou lemované šaty Katce moc slušely. Nicméně i tyto jsou zřejmě recyklátem, dost nápadně připomíná slowfoxový kostým Alice Stodůlkové, partnerky Pavla Kříže v sezoně 2010.

Co se týká tance, musím za prvé pochválit velmi pěknou choreografii a vzápětí si sypu hlavu kýblem popela za to,

že jsem na začátku o tanečních schopnostech Katky pochybovala. Na parketu s Janem vypadala skvěle. Tanec byl jemný, lehký i decentně veselý, Katka se přirozeně usmívala a tanec si s radostí užívala. Opět sledujeme, že nám z káčete před očima vyrostla labuť. Paráda.

Hodnocení poroty:
Chlopčík: moc dobrá technika, začátek hodně plynulý, v závěru bylo třeba více kontaktu a větší odklon. Příště ale ještě trochu více položení do tance a prožitku. Líbila se mu dupka (kroucení zádí na začátku)
Révai: tomu se dupka líbíla celý tanec, výrazu by si dokázal sice více, ale moc se mu to líbilo, dobře se mu na ně dívá
R -8, D – 7, B – 7, CH – 8 = 30 bodů

SD 1 David Švehlík + Simona Švrčková

Při vzpomínce na minulé kolo, se David přiznal, jak velké měl okno. Na nový tanec se ale těší, partnerka prý myslela na to, aby to neměl moc těžké a tak je psokojený.

Simona měla tmavě modré šaty a při tanci jí to slušelo. Horší to bylo v detailech. Sice nebyla tentokrát v obličeji barevně vyvedená až tak moc do plechova, ale při pohledu z lehkého nadhledu ji stojáček zbavil krku a získala zápasnická ramena.

Tanec v podání páru nevypadal špatně. David sice chvílemi vypadal, že přemýšlí

o vzdálených galaxiích, skleničce, knížce, kanapi a chvílemi to vypadalo, že to možná i předčasně zabalí a do konce už dá akorát klasický ploužák líčko na líčko, ruka proklatě nízko, ale vydržel a jestli závěrečnou figuru nasadil příliš brzo se už skoro nepoznalo. Dobrý dojem vytvářela ale hlavně Simona, která se u tance se svým tanečníkem evidentně dost bavila. Například když se při zvedačce zamotal do jejího závoje, tak se asi chlámala hlasitě. Dobrému dojmu prospěla i špatně ovládanými záchvaty smíchu při čekání na slova porotců a pomohl si i sám David, který tentokrát s porotou vtipně komunikoval až tak, že se vlastně nezmohla ani na žádnou konkrétní kritiku.

Hodnocení poroty:
Drexler: byl jste nádherným romantickým pozadím pro partnerku, která všechno odrobí sama, z čeho jste tak zadýchaný? :))
Révai: romantické to bylo, ale … krom toho to bylo hrozně romantický :))
R – 6, D – 5, B – 6, Ch – 4 = 21 bodů

Paso doble

Paso doble je tak specifický tanec, že jej vizuálně, i podle hudebního doprovodu všichni bez problémů poznáme. Svůj původ má v lidových španělských tancích oslavujících vítězného toreadora. Naznačuje pohyby toreadora v aréně a práci s muletou.

SD 8 Barbora Poláková + Václav Masaryk

Při pohledu do zákulisí příprav nám Bára s Václavem prozradili nejen hrubý obsah jimi předváděného příběhu v tanci, ale zcela jistě nás navnadili na jejich nevšední hudební doprovod. Paso doble se totiž rozhodli tančit na Abbu.

K moderní hudbě pasovaly i moderněji laděné kostýmy. Kostýmní výtvarnice pár dost podržela, černozlatavé ladění oběma sedělo a slušelo. Bára statečně skrývala i opuchlinu od bolavého zubu

Co se týká předvedeného tance, tak musím napsat, že první dojem jsem měla hodně nevalný.

Chyběla mi ostrost pohybu, napětí výraznější práce rukou, asi i více tance mimo držení. Navíc se mi moc nelíbila úprava písně a její přednesení. Mým uším to znělo jak pojízdný cikánský šraml a celkově jsem postrádala typickou atmosféru tance, přišlo mi to odchozené, odhopkané, odmáchané a umračené. Paso je pro mě jeden z nejzajímavějších tanců a jsem sice spíš staromilec a tradicionalista, ale viděla jsem už paso tančit na kdeco – včetně Prokofjevova Romea a Julie a nebo třeba Muse a bylo to skvělé. Tady se to podle mého nevyvedlo po všech stránkách – v partnerčině technice, choregrafii, i při volbě hudby. Je tedy pravda, že po několikerém opakování s hudbou i bez, jsem si postupně zvykla a dojem trochu vylepšila, ale od tohoto páru jsem čekala mnohem víc.

Hodnocení poroty:
Drexler: těžká hudba, líbilo se jí to i když na mnohých místech chyběla rychlost, mohlo být více dynamiky
Bartuňková: ocenila že to Báře moc slušelo, ale chyběla jí atmosféra v pohybu, líbilo by se jí víc odvahy a postrádala charakteristickou práci rukou.
R – 8, D – 8, B -7, Ch – 6 = 29 bodů

SD 4 Oldřich Navrátil + Kamila Tománková

Při pohledu do tréninkové místnosti jsme se dozvěděli, že s Oldřichem to má Kamča těžké. Nefunguje sekýrování ani vychvalování, zdá se jí stále více nesoustředěný. Musím dodat vlastní dojem – jestli z toho Kamila něco vykřeše, tak smeknu.

I toto paso doble se bude tančit na netradiční hudbu – ústřední motiv z filmu Piráti v Karibicu. Oldřich je pirát s šátkem oděný v bílé haleně, Kamila v slušivé černé. Pěkné až na ne moc vyvedené aplikace naznačující šněrovačku.

Oldřich už v předchozích tancích dokazoval, že jeho druhá přirozenost, je být šaškem. Choreografie tance toho zdařile využila a byla vzhledem k Oldřichovým možnostem velmi odvážná. Paso to podle mého, moc nebylo, i když se Kamila hodně snažila. Oldřich to totiž s tím šaškovstvím poněkud přehnal. Bohužel na úkor soustředění se na pohyb. Já jsem především místo piráta viděla víc mladší vydání Baby Jagy z Mrazíka. Babuška sice ještě bez hrbu, ale už prkenně tuhá, předváděla něco jako cvičení zasloužilých Sokolů na sletu. Před Kamilou sice upřímně smekám, ale místo tance jsme viděli komickou estrádu.

Hodnocení poroty:
Bartuňková: výborný herecký výkon, co se týká techniky, chyběla základní práce paží, ale bavila se
Chlopčík: Kroky v pohodě, ale tvarování těla a pohyby nebyly paso doble, ale spíš naštvaný námořník
R – 7, D – 5, B – 6, Ch – 5 = 23 bodů

SD 6 Martin Procházka + Tereza Bufková

Tenhle pár je velmi sympatický a je vidět, že si opravdu rozumí. Při pohledu na trénované figury a kroky už je místy vidět, že Martin se i výrazně v pohybu ztanečnil a také trochu pohubl.

Červenočerný kostým tradičního rázu oběma slušel. Opět šlo o prozkoušené modely. Martin podědil toreadorské bolerko po Filipu Sajlerovi (2010) a Terezce upravili a dozdobili šatičky po Janě Doležalové (2008).

Martinovi příznivci, kteří četli bulvár chvíli před začátkem

pořadu, byli asi při nástupu tohoto páru na parket pěkně nervózní. Martin se totiž při generálce válel. V okamžik „O“ se mu naštěstí žádné takové neštěstí nestalo, jen v jednom momentě maličko podklouzl. Ale proto asi ta urputnost výrazu už při nástupu. Tanec Martin rozjel jako buldozer avšak hned následující figura působila že místo na coridě jsme v u gorilí klece a budeme rozdávat banány. Naštěstí se hned kolem zavlnila Terezka a Richard se zas změnil na Martina. Tanec byl po stránce choreografie postaven sice hodně pochodově, ale dost zajímavě i odvážně. Problematika pohybu tanečníka byla samozřejmě dost viditelná. Tanci chyběla pružnost a mrštnost vlastního zápasu a Martin vypadal spíš jako toreador důchodce oslavně kroužící kolem mrtvého býka, ale i tak to bylo to pro mě nejpasovější paso večera. Trochu škoda, že v hudebním doprovodu bylo místy příliš šumařského mcaca mcaca. Martin se velice snažil, ale možná i díky té nehodě v generálce, byl příliš svázaný a těžký.

Hodnocení poroty:
Chlopčík: místy tam byl sice komický čardáš, oceňuje ale mužné paže, pevné postavení těla, ocenil zachovaný charakter paso doble a docela se mu to líbilo.
Bartuňková: všimla si několika excelentních statických pozic, škoda, že chůze už tak povedená nebyla, ale paso si v tom našla a je spokojená
Drexler: prý má trochu rozpolcený pocit. Chvíli se smála, ale bohužel ji zklamalo, že Martin nedokázal dostatečně tvarovat tělo (zatahovat břicho)
Révai: jemu břicho nevadilo, ale jinak souhlasí s kolegy – v chúzi se to rozpadlo, krásný ruce, ale málo energie a celkově mu to přišlo málo.
R – 6, D – 7, B – 7, Ch – 6 = 26 bodů

Tango – společná choreografie týmů

Po rekapitulaci jsme se dostali k letošní novince soutěže – tance se společnou choreografií. Tančit se bude tango a vítězná trojice párů získá do celkového součtu každý po bodu.

Kdo s kým si to tedy v betlu rozdá? V první formaci tančí páry Martin + Tereza , Oldřich + Kamila a David + Simona; v druhé pak Dana + Jiří, Kateřina + Jan a Bára + Václav. Rozdělení párů je tedy bohužel už předem poněkud nevyrovnané, ale uvidíme.

První skupinu tvoří páry, kde „vodiči“ jsou snaživí taneční studenti -hvězdní pánové. Nástup měla skupina dramaticky působivý, šaty slušivé i zajímavé, akorát růžový podvazek byl podle mého zcela zbytečný. Synchronizace vycházela skupině velmi dobře, taktéž přesuny nedělaly nijaký problém a jako celek působili pánové i dámy velmi sympaticky. Pro mé oko byl zhruba polovinu nejslabším článkem David s podivně přikrčenými koleny a unaveně nahrbeným postojem, pak jsem si všimla ťapkajícího Oldřicha, ale ten to zachraňoval dobrými gesty a obličejem (šáškárny bylo jen přesně ten únosný ždibeček), Martina bylo v záběrech z blízka sice vidět nejméně, ale i tak se mi zdálo, že podal nejlepší a dojmově nejlehčí výkon. Choreografie nebyla vzhledem k možnostem pánů nijak složitá, sóla byla šita pánům hodně na míru a tanec jako celek působil dramaticky i noblesně.

Druhá skupina si vzhledem k tanečním schopnostem dam – osobností, a podpoře pánů profesionálů, mohla dovolit choreografii prostorově složitější. Viděli jsme i tanec ve trojicích a výměny tanečníků v párech. Při soustředění se dala u dam odhalit na dvou místech maličko skřípající synchronizace, ale co se týká techniky páry vypadaly vyrovnaněji. Tanec působil uvolněněji a lehčeji, ale samozřejmě ani tady nechyběla vznosnost a noblesa.

Choreografie pro obě skupiny byla skvělá a skvěle vybraný byl i hudební doprovod, díky čemuž jsme viděli velmi působivé číslo. Za nápad zařadit něco takového do programu tudíž tleskám. Z hlediska souboje by to ale asi chtělo ještě domyslet.

A hodnocení poroty?
Révai: líbilo se mu obojí, s obdivem pochválil, jak dobře se tanec v krátkém časovém úseku všichni naučili
Drexler: Dámy, osobnosti se jí líbily víc, u pánů zaznamenala občasné prvky komedie
Bartuňková: gratuluje oběma týmům k dobrému výkonu, u žen osobností ocenila technickou vyrovnanost a u pánů pochválila preciznost prostorové orientace.
Chlopčík: předně pochválil skvělou choreografii Petra Čadka. Pak ve svém hodnocení ale narazil na to, že skupina dam byla předem zvýhodněna oporou svým profesionálních tanečníků. Přes to ale více ocenil právě jejich skupinu za větší náboj v tanci.

Porota se poté poradila a shodla na konečném společném verdiktu a ústy Zdeňka Chlopčíka ocenila práci týmu č 1 (mužů), ale jednoznačně u ní vyhrála formace č 2 – tančících hvězdných dam.

Jak to celé nakonec dopadlo, víte už z titulku. Po započtení hlasů diváctva u telefonů, se se soutěží rozloučil Oldřich Navrátil s Kamilou Tománkovou. Podle mého zaslouženě a právě včas. Oldřichovi totiž zřejmě právě v tomto kole došla šťáva a v jeho věku a při jeho pohybových možnostech, by se v dalších kolech už asi jen trápil. Předchozí kola soutěžní show a společný tanec ale prošel se ctí a jeho účast byla jistě divácky zajímavá. Podle mého si zaslouží i ocenění nejvyšší Prkeň ročníku. V jeho případě, tak jako u většiny jeho předchůdců, to však nelze brát jako titul hanlivě znevažující. Je sice pravda, že v předchozích ročnících bylo několik jasněji zářicích nositelů, ale Babou Jagou na moři i souši je jim důstojným následovníkem.

Příště uvidíme jen pět tanečních párů a můžeme se v jejich podání těšit na sambu a salsu, další novinku tohoto ročníku.
Tak za týden pa, a díky za pochopení a výdrž.
Okkvp

Zdroj obrázků: čt (ceskatelevize.cz/specialy/stardance-v), i-vysílání čt

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
Ludmila
Reagovat

Myslím, že kdyby byl mladší, tak by se tak lehce vyhodit nenechal. Ale když na něm už bylo vidět, že ho tanec sice baví, ale ta dřina s ním spojená už ne!!! Proto mu nejspíš diváci ani ty SMS ze soucitu neposílali.

Reagovat

njn – rekap slibuju stále – tedy, že se o něj pokusím, ale mějte pochopení, pořád ještě nemám vyhráno

Reagovat

okkvp (2) v pohodě, hlavně žádný stres. Hlavně žádný stres.

4
orchis
Reagovat

okkvp: rozumíme, drž se, a když to náhodou nestihneš, nic se neděje.

na fotce to oběma hodně sluší…

Dnes se mi nejvíce líbily Katka a Bára. Nemůžu si pomoci, ale i když dnes Dana Morávková byla dobrá, tak mně na ní něco nesedí a nevím co. Vzhledem k tomu, že nesleduji její seriálové počiny, tak hodnotím jen to, jaká je tady. A bohužel mi nesedí. Nicméně dnes si zasloužila postup.

Porota opravdu byla spravedlivá, když na posledních místech skončili pánové David a Oldřich. Někdo tady minule zmínil, že Tatiana Drexler je v hodnocení zlá… Dnes jsem to pochopila a i jsem rozuměla Davidovi, když říkal, „jakou cítil nervozitu po jednom z prvních hodnocení TD a pak to vystoupení dal v křeči“ :-)

5
RenataE
Reagovat

Kena Švehlíka evidentně zachránilo to, jak se Simona v přímém přenosu odbourala :) Velmi mile mě opět překvapil Procházka, asi je to proto, že passo je z LA tanců nejblíž standardům, které mu sedí více. Dana byla o něco lepší než minule, ale ty krátké pomalé nohy jí nikdo neodpáře. Nejlepší opět Bára a Katka. Dětský komentář ke Katčiným šatům – jéé, sněžná sova, i ty oči má takový veliký :)

6
Michaela
Reagovat

Pan Navrátil byl dobrý. Tancoval stejně jako Dana Morávková. Také dělá chyby ,je taková méně pohyblivější ale dostává více bodů. Je to škoda ,moc nás to mrzí . Doufáme jen že opravdu bude porota spravedlivá a vyhraji ti dobří . Míša a kolektiv

7
Míša
Reagovat

Paní Morávková opravdu nám do té soutěže nějak nezapadá, Nejlepší je Bára Poláková ta má v sobě švih a opravdu umí.

8
wwww
Reagovat

dobry

9
Eliška
Reagovat

mě se nejvíce líbily Tereza a Martin .Jinak je jich škoda.

10
Beruška
Reagovat

mne nejvíce zaujal pár Barbora a Jan.Nádhera! Dana nic moc

11
Lenka☺
Reagovat

4 Orchis
ad Tatiana Drexler:
Jestli mohu posoudit její hodnocení (vč. těch minulých dílů), tak se mi od počátku zdála velice milá a příjemná (a hodně slušná k amatérům v tanci ).
Její slušně formulované hodnocení vynikalo o to víc, že ti vedle ní byli daleko krutější.
Matně si vybavuju např. porotkyni Kostovčíkovou když hodnotila Čvančarovou (? snad si to pamatuju dobře), ta ji hodně zle „sekala“.
A koneckonců i Chlopčík v začátku dost zle „perlil“ a postupem doby taky své výrazivo při hodnocení párů hodně zmírnil.
Takže u mne paní Drexler mezi porotci zatím vede ☺

12
Lenka☺
Reagovat

10 Beruška
teď jsi mě zmátla ☺
pár Barbora a Jan?
Pro Honzíka Ondera mám slabost (ale ten tančí s Kateřinou), Barbora Poláková se mi taky líbí (ale ta tančí s Václavem) ☺
Takže doufám, že tihle budou ve finále.
Zbylé páry?
Dana Morávková nic moc (a to má z těch ostatních amatérů asi nejlepší průpravu), David Švehlík mi nějak do oka nepadnul, u hokejisty Procházky moc nechápu, za co ho chválí (mně se nelíbí).
Ale chápu, že co člověk, to názor ☺
Podstatné ale je, že jsou to příjemné sobotní večery a moc ráda se na SD koukám ☺

13
Lenka☺
Reagovat

2 okkvp
s rekapem si nedělej starosti ☺
kromě tanců, které jsme viděli, se tam přece nic jiného neděje ☺
a kdo neviděl, tomu těžko v rekapu popíšeš tanec… ☺

(OT – jak jsem tady postřehla, nemáš snadné období, tak se připojuji k těm, kteří drží palečky a přeji také, ať je brzo lépe!)

14
Petra
Reagovat

Mně se nejvíc líbí Katka a a hlavně její tanečník Honzík, už do doby co tančil s Danou Batulkovou … myslím, že Daně tentokrát trochu přidali po tom co jí minule hodnotili málo, i když já myslím, že i tak jí hodnotili dost, ona se chudina tak strašně snaží, tak moc to prožívá a nějak jí to nejde, to David Švehlík to aspoń pojali zvesela, když už to nevyšlo , myslím, že tím byli hodně sympatičtí, hlavně jeho taneční partnerka,jak se furt smála …Bára je taky dobrá … mě osobně se líbil i pan Navrátil, ale tak nejak jsem jeho vypadnutí čekala … holt někdo musí vypadnout, ovšem co mě začíná vadit je Terezka Kostková, při rozhovorech nahoře ze soutěžícími … jinak pro mě nejlepší porotci Drexlerová a Chlopčík… jo na tu Kostovčíkovou si taky pamatuju, té Jitka Čvančarová nesedla…

15
Jana
Reagovat

mne vadi Kostkova uz hodne dlouho a ve vsem…
jinak Chlopcik je sice prisny, ale prijde mi, ze na vsechny stejne, zase nemuze jenom chvalit :-)
Drexler mi prijde, ze ma sve oblibence
Ondera uplne nemusim, prave od Batulkove, prijde mi, ze se musi predvadet a nedokaze se kvuli partnerce „uskrovnit“ ve svem umeni – a obcas je tam pak velky kontrast…
drzim palce Bare a Vaclavovi…

16
Petra
Reagovat

A to máš možná pravdu s tím Honzou, že už jednou vyhrál, tak i te´d chce být co nejlepší …

17
Paleček.
Reagovat

Dobrý den. Stále čekám kdy zatančí porotci, jsou tam do páru. Měli by předtančit, ukázku toho večera co budou páry tančit, to by byl počin pro oči. Jinak tento pořad máme doma moc rádi. Díky. K a V.

18
Anta
Reagovat

17 – Drexler tancuje podla toho ako a kde ju zrovna bolí chrptica… takže se možná můžem těšit leda tak na nějakou tu ukázku až ke konci :)

Jinak mám pocit, že letošní výběr pánské části z řad celebrit se až tak moc nepovedl, nadějí mohl být Petr, ale ten už tam není. Zbývající dva David a Martin jsou sice velcí sympaťáci, ale…..
Když si vzpomenu z předchozích řad na Romana Vojtka (jeho růžového pantera si pamatuji do dnes:)), Aleše Valentu, Pavla Kříže, Tomáše Dvořáka, to byla radost pohledět :)

19
Lenka☺
Reagovat

17 Paleček
Drexler v jednom z minulých dílů tancovala (s Chlopčíkem?) a nebyla vůbec špatná, naopak ☺
Takže na tanec porotců se těším zase.

20
Anta
Reagovat

19 – ano s Chlopčíkem

tancující porota http://www.youtube.com/watch?v=DCjrFfl6nBo

21
Jana
Reagovat

Ten Chlopčík má dobrý výraz … pamatujete jak nakládala Kostovčíková v minulém Stardance ? http://www.youtube.com/watch?v=S2vBwsdjIYo&feature=relmfu

To te´d jsou v poho porotci …

22
Lenka Bloudková
Reagovat

Musím napsat vzkaz panu Navrátilovi. Moje šestiletá vnučka Veronika Bloudková se usilovně rozplakala, když pan Navrátil s partnerkou vypadli ze soutěže. Strašně mu fandila a líbil se jí ze všech nejvíc. Úklidnila se teprve když jsem jí slíbila, že mu určitě napíšu, jak mu moc fandila. Tak plním slib a doufám, že ho to potěší.

Reagovat

rekap bude zítra ráno (jestli mi domácí nezabije, že ponocuju) – pořád je moc vyřizování

24
majka
Reagovat

p.Oldřichu,mně jste se líbili,snažili jste se hodně a snaha se cení,zase jste výborný herec..

Reagovat

Uf, tak z rána je odpoledne, ale už jsem alespoň tak daleko, že jsem vydržela, neodpadla a rekap zavěsila.
Asi někoho se svým hodnocením neuspokojím, některé možná i naštvu, ale holt takové mám laické oko a osobní dojmy.
Pro mě nejlepší tanec Katka, pak Dana a teprve potom Barbora. Příště už půjde do tuhého a v ohrožení jsou imho především oba pozůstalí hvězdní pánové. Ale třeba dojde na Danu.

26
orchis
Reagovat

Díky za rekap, kromě Báry, která se mi líbila, souhlas.

27
Anta
Reagovat

okkvp – díky za rekap, sice jsem chviku přemýšlela, jak jsi přišla na babu Jagu než jsem sjela na to poslední foto :-)

28
eva
Reagovat

Skvělý rekap, opět mě moc pobavil a s hodnocením se naprosto ztotožňuju. Fandím Katce a doufám, že nevypadne na úkor větší popularity známějších soutěžících. Už se těším na další díl :-)

Přidat komentář