Panáček v reality show

Panáčkův TamTam: Amazing Race 12 začíná překvapivě už za 11 dní!

24. Říjen 2007 | napsal(a): | reality show: Amazing Race

Ačkoliv se podle původního programového schématu televize CBS měli diváci dočkat 12. řady The Amazing Race až v průběhu ledna 2008, nyní je vše jinak. Televizní šéfové byli natolik nespokojeni s výsledkem sledovanosti jejich nového seriálu Viva Laughlin, že ho zrušili už po dvou dílech. Místo tohoto seriálu se tak už v neděli 4.listopadu bude vysílat premiérový díl populární reality show, která už pětkrát získala cenu Emmy. A podle producenta Betrama Van Munstera se diváci mohou těšit na opravdu vtipnou a dramatickou sérii, v rámci níž soutěžící navštíví i některé nové země, např. Irsko, Litvu a Chorvatsko. A vedení televize může být klidné, diváci si to rozhodně nenechají ujít.

Pokud vás zajímá, jak je to vlastně s čísly sledovanosti reality show v Americe, tak takhle třeba vypadal první říjnový týden:

1. Dancing With the Stars (pondělní vystoupení tanečníků) – 20.2 miliónů diváků
2. Dancing With the Stars (úterní oznámení výsledků) – 15.9 mil.
3. Survivor: China – 14.1 mil.
4. Extreme Makeover: Home Edition – 11.8 mil.
5. The Bachelor – 8.9 mil.

A to třeba na takový American Idol (SuperStar) se běžně dívá přes 30 miliónů Američanů! Letos se zadařilo snad ještě America’s Got Talent 2 (finále shlédlo přes 14 miliónů diváků). Jinak se televizní bossové nebojí nekompromisně useknout rozjetou show, pokud spadne v tabulkách na bídnou hodnotu. Ovšem, jak se to vezme, Pirate Master byl zrušen, když jej sledovalo pod 5 miliónů, kdežto megatrapný On the Lot se potácel kolem slabých 2.3 miliónů – a dovysílal se až do konce (zřejmě kvůli jménu producenta, slavného Stevena Spielberga). Uvidíme, jak dlouho vydrží The Next Great American Band (něco jako Superstar, ale pro kapely), na který se v premiéře minulý pátek dívalo jen 3.6 miliónů diváků. Zřejmě tu máme dalšího kandidáta na odstřel.

Jenom taková malá inspirace pro štáb VyVolených – Nových „hrdinů“

videa ke stažení

Čerstvá upoutávka na Amazing Race 12 (YouTube)

Amazing Race

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
Reagovat

Měla by TV Prima koule ukončit VyVolené? :))

Reagovat

A 1. listopadu začíná TAR: Asia, kde se bude jedna z etap odehrávat v Praze. :))

3
cayman
Reagovat

Petr Novak: a to je produkce AXN,ne???

Reagovat

Přesně tak – AXN.

5
cayman
Reagovat

a na AXN to budou davat kdy?? na AXN od 1.11 urcite nee…

Reagovat

Česká AXN to vysílat nebude (ani 1. řadu).

7
mj
Reagovat

Můžu se zeptat autora na webovky kde čerpal hodnoty sledovanosti, já si na to opravdu potrpím, a nejsem schopnej to na google najít. Kdyžtak díkajs.

8
Anarvin
Reagovat

To mj – to jsi asi moc nehledal :) Takovej zap2it.com vyjede na googlu hned jako prvni.

Přidat komentář