Panáček v reality show

Jive ve StarDance 5 se stal osudný Petrovi Bendemu

18. Listopad 2012 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD5-3 Bende Krncanova

Sledovanost StarDance: v sobotu kralovalo večernímu televiznímu programu. StarDance vidělo 1 303 000 diváků. 2x více než Talent na TV Prima.

Třetí taneční večer ve StarDance byl věnován jivu a tangu. Prvně jmenovaný tanec se stal osudným pro zpěváka Petra Bendeho, který na základě diváckého hlasování v soutěži dnešním večerem skončil. Vzal to však s humorem.

„Prošel jsem třemi koly StarDance, což je pro mě neuvěřitelná cesta. Tohle beru jako návrat k rodině a žádost fanoušků, abych se vrátil na koncertní pódia, na vánoční turné,“ řekl Petr Bende.

Petr Bende ze StarDance vypadl, ač dle poroty nezatančil nejhůře. Nejhorší taneční výkon večera předvedla dle odborníků herečka Dana Morávková. Diváci však rozhodli jinak a nechali ji dále v soutěži i do dalšího kola.

V StarDance ročník 2012 tak zůstává ještě 6 párů, kdy v příštím kole si střihnou novinku v rámci české verze tohoto zábavního formátu. Soutěžící se rozdělí na dva týmy a budou proti sobě tančit tango.

Pro koho tento battle bude konečnou tentokrát? A co říkáte na výkon Petra Bendeho, zasloužil si vypadnout již dnes večer?




SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
petrželka
Reagovat

Petře,byl jste výborný a mým favoritem.Velmi mě mrzí,že už Vás v dalších kolech neuvidím.Máte tanec v krvi a velmi Vám to na parketě sluší.

2
monika
Reagovat

Petře,děkuji. Tanec byl krásný a bohužel,někdo musel být vyřazen. Přeji Vám povedené vánoční turné.

3
nikkor
Reagovat

Vypadnout měla kredenc Morávková,tlustá,bez sexepealu,dřevo nesympatický,.Tahle soutěž není o tanci ale o vlivu některých příbuzných a partnerů.Děs a hrůza……..

4
Lenka☺
Reagovat

Zdravím diskutéry ☺
Přiznám se, že když tam zbyly ty poslední dva páry, tak jsem tipla, že vypadne Navrátil (u Bendeho jsem tipovala podporu fanynek logicky větší).
Takže pro mě bylo vypadnutí Bendeho překvapením (ale stejně tak fandím Navrátilovi, jak to ve svém věku zvládá).
Po shlédnutí tanců jsem si myslela, že vypadne Morávková (aniž bych proti ní cokoliv měla, ale byla pro mě včera nejslabší, té to opravdu nešlo).

5
okkvp
Reagovat

4 – u fanoušků Bendeho bude problém v tom, že ČT je většinově zcela míjí

6
Zdena
Reagovat

Zdravím do STARDANCE. Podle mě nejslabší byla Morávková (velmi pomalé nody, neužila si to !). Petr Bende byl mnohem lepší. Tak že Petře děkuji za krásný tanec a přeji krásné Ván oce v rodinném kruhu !

7
Johan
Reagovat

Já snad začnu Morávkovou litovat. I když se snaží, ono to moc nejde a ještě se ji mstí oděvní stylisté. Stehno, odhalené až po kyčel, byl opět totální úlet.

8
Beruška
Reagovat

nejhorší hodnocení poroty pro Danu Morávkovou,opravdu netančila hezky a nakonec to nespravedlivé,že vypadla dvojice,která tančila mnohem lépe.Doufám,že snad příště skončí,nepatří tam,už je přemorávkováno

9
Míša
Reagovat

Je mě moc líto že jsou vyřazeni. Měla být Dana Morávková ,podle nás to není lepší favoritka, Opravdu by lidé měli koukat pořádně kdo jak co umí. Děkujeme držíme palce Barunce a hokejistovi. Jsou báječní,

10
Renča
Reagovat

Je to škoda. Ale Petře byl jste super. Myslím, že jste ale bohužel měl smůlu na taneční partnerku, která hodně lidem nepadla do oka.

11
michaela
Reagovat

Měla vypadnout Morávková. Nevíme proč jí chválí když to neumí, A ti co umí odcházejí. Je to nespravedlivé . Doufáme že jen proto že je herečka ji nenecháte vyhrát. To by ta soutěž neměla cenu. Bára Poláková si to zaslouží . A jiní a jiní, Držíme palce a snad zvítězí ,spravedlnost, Michelle

12
Michaela
Reagovat

Je nám moc líto Petra, Také by nás zajímalo zda si tyto názory čte Pan Eben a T.Kostková . Také by nás jejich názor zajímal. Je to sice jen soutěž ale i ta má pravidla, No vydržíme snad do konce ale jestli-že zase vypadne někdo lepší než paní Morávková tak to asi vzdáme. Kolektiv z Foto

13
Ravadka
Reagovat

Taky jsem v sobotu byla zklamaná, na Petra Bendeho se určitě dívalo podstatně líp než Morávkovou, která tam opravdu dost vyniká, ale bohužel špatným směrem, ve srovnání s ostatními tanečnicemi, je to morda, prý se tancem hubne, pro ni to však evidentně neplatí…

14
Anta
Reagovat

http://www.super.cz/17294-dano-ani-tohle-ti-nepomuze-moravkova-ukazuje-dekolty-kalhotky-a-odhalena-zada-kolegove-se-ji-smeji.html

No je pravda, že Danuš je hodně ambiciózní a snaživá, bylo to poznat i z těch záběrů ze zkoušek.

15
Johan
Reagovat

…štíhlá sexy postava, kterou by jí mohly závidět i mnohem mladší ženy :)))

Reagovat

13 – ambice a snaživost by jí myslím nikdo tolik nevyčítal, kdyby je natvrdo přiznala – jenže ona našpulínkuje pusinku a snaží se přesvědčovat, že ona je přece takové dřevo, že na výhru ani ve snu nepomyslí a přišla se vlastně naučit alespoň chodit.

17
Anta
Reagovat

16 okkvp – přesně tak, a jak se ti líbí výraz Haina na čtvrté fotce ? :)

Reagovat

17 – Myslíš tu zvedačku? No já jej lituji už od začátku a už od začátku mi přijde takovej trochu smutně odevzdanej s přídechem v zatnutých zubech – „přežiju“ a zdá se mi, že mu úsměv na rtech týden co týden víc a víc tuhne. Ona jej taky Danuš válcuje na všech frontách, při záběrech ze zákulisí mám až husí kůži. Jestli tohle praktikuje i doma, tak je Malásek buď svatej nebo úplně blbej

19
Anta
Reagovat

18 okkvp – ano, smutně odevzdanej, dovedeš to vystihnout lépe :)
Malásek se sice jeví trochu truhlíkovatě, ale těžko říct, co je doma, ona Danuš bude asi ten krk :)

20
Jana
Reagovat

Lituji partnera Morávkové, měla by být soudná a neničit takového sympat’áka, on chudák očividně trpí, škoda, že mu nevybrali nějakou mladou kočku.

21
Lenka☺
Reagovat

ad Morávková
z vyprávění známých, kteří se s ní potkali při choreografii dětského krasobluslařského klubu, je to velice příjemná a milá paní …
možná někoho „dráždí“ její trošku vyzývavý obličejíček (?) ve smyslu nafoukanost, přezíravost, atd.?
nebo z ní tento pocit vyvolávají jeji role?
(nebylo by to u herce/herečky poprvé…)
každý holt nějak vypadáme (což neovlivníme) a v jádru ten člověk může být naprosto jiný…
mně v SD nevadí ☺
že tanec nějak nezvládá (a že jí občas i obleček spíš ublíží), je už věc jiná

22
Sylvie
Reagovat

Já tedy rozhodně paní Morávkové nefandím (líbí se mi Baďurová a Procházka), ale co se tady na ni snáší za smršť, to fakt koukám. Je mi jí skoro líto. Osobně ji určitě nikdo neznáme, tak proč se tu po ní vozit? Skoro mám chuť jí poslat hlas, za tyhle vaše ‚názory‘ :-((.

23
JanaH
Reagovat

Mám spoustu restů… budiž pochválen internet. :-)

Taky se mi nejmíň líbila Morávková, ač mám na ni jinak názor hodně podobný Lenčinu a taky mi ve SD nijak neirituje.
Naopak nejvíc se mi líbil medvídek hokejista, na toho mám slabost. :-)

24
Johan
Reagovat

22 – mně se nezdá, že by se tady po Morávkové někdo vozil. Spíš se asi od ní čekalo trochu víc po těch informacích o krasobruslařské průpravě.
Taky je fakt, že je jí v poslední době všude plno a čeho je moc, toho je příliš. Já tomu říkám efekt Petra Novotného, kdy sympatie přerostly v docela silnou alergii.

25
hana
Reagovat

Petře,nikdo Vám neupře smysl pro rytmus!Prostě to máte v sobě a je fakt,že nemá cenu soupeřit s někým,kdo vám nesahá ani po kotníky!Přestávám soutěž sledovat,pro mne jste byl favorit!Hodně úspěchů ve Vašem osobním i profesním životě!!!

Přidat komentář