Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu 3 (10.11.): Linda to roztočí s Natáliou

10. Listopad 2012 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

[singlepic id=5446 w=420]
Prišli bojovať o chlapa, stali sa z nich lesbičky, kam až zájdu Linda a Natália? Ako Stívi zareaguje na Janov úlet s Jarkou a akú odpoveď má Miška pripravenú pre Mirka? Indián sa údajne vyspal s Jankou. Sledujte osudy farmárov v deviatej epizóde na Jojke. Vo vnútri článku nájdete upútavku.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 37
1
Bobby Brown
Reagovat

Včera pobavila Alenka: „Mirko ľúbi Mišku. Miška ho kašle. Ja som tu pre neho. On na mňa sere!“

Dále mě rozesmál Indián při rozhovoru s Milanem.
I: Až pojedu zase na dovolenou na Slovensko, tak se u tebe musím zastavit.
M: A ja ti hovorím, že ťa môj pes pohryzie.
I: Taky bezzubej?
:-D

Největší psycho je tam Linda. Tady už skončila veškerá sranda. Ta ženská je vážně nebezpečná.

2
Petra
Reagovat

jojo, Alenka měla dobrý postřeh ….Linda je šílená … a Natálie je tam snad nejhorší adeptka … vyčuraná, věčně ožralá, chudák její chlapeček … Jano z Cihle ? mě přijde taky věčně opilý … a tam se řeší , papírky od tamponu, pořád nějaký bugr na záchodě, no fuj … Mirko už neví koho vlastně chce …. a indián slizký, namyšlený … já být těma druhýma tak to tam zabalím … dy´t evidentně o ně nestojí farmářka .. ten synek její v dalším díle je celá máma …

Reagovat

Dva díly po sobě a mám opět „dost“. Jak jsme mnozí toužili mít naše farmáře ve slovenském střihu, teď prosím – nechte vše při starém.

Indián by si o tlustou ženskou kolo neopřel, za prachy hraje hlavní roli. Jana mě hodně zklamala. Indiána měla na povel, ale ten zbytek?

4
Kamca
Reagovat

Treba za prachy do toho sel, ale ze to mezi nima jiskri, to by poznal i slepy. Tak dobry herec zas neni.

Reagovat

4 – honoráře prý mají všichni. Indián umí „jiskřit“ podle potřeby, to už předvedl u své trojky v naší verzi. Jen se mu ženská postaví, hned je „po vůni“ i jiskření. Jana se chová jak blbka, jinak to nazvat neumím.

http://www.topky.sk/cl/100313/1329914/Indian-z-Farmara-utocil-nozom–Jana–pozor-na-neho-

6
Jana
Reagovat

Indián je výborný herec, ale podle mě mu to Jana žere . A je teda sprostý , nechutný chlap, uráží všecky okolo, i tu Janu a ta to nevidí. Z těch dvou u u Rada bych měla strach, tam už to jde do extrémů, Linda by se měla léčit .

7
Mikes
Reagovat

Ahoj Ajdi, rád Tě opět vidím, už jsem měl o Tebe fakt obavy.
Indoš je podle mě jako smrt, bere všechno. Možná akorát tu ježibabu z Mrazíka ne. Jak říkají někteří chlapi,hlavně že dýchá. A Jana bude v posteli lokoška, to mu bude vyhovovat. A taky je na co sáhnout.
Janě se jinak asi nikdo nepřihlásil, což je škoda. Ony to ty kypřejší holky mají asi těžší, byť Jana je jinak docela štramanda a kus pořádný ženský (no ale chlapi jsou chlapi, dnes jsou trendy vychrtliny). Takže jí tam dohodili ty nešťastné chcípáčky bez kouska sebevědomí (a sebereflexe), není divu, že nakonec vzala zavděk aspoň tím indošem. Ten si ovšem vede naprosto sqěle a válcuje ji perfektně – toho by měli mít v učebních osnovách všichni puboši, aby věděli, jak na to.
Jinak, už mi nějak došlo, že s mnoha ženskými začnou mocně mávat hormony právě kol čtyřicítky, ale co dělají právě s Janou, je fakt hustý. Nejdřív jsem si myslel, že to hraje, ale teď se mi zdá, že je z něj celá pryč a je jí všechno úplně jedno. Nevidí, neslyší, jako šestnáctka. Hormony jsou prostě sviňa a ženský nemaj rozum. Indoš to tím pádem má ulehčený, i když uvidíme, co bude, až tam přijde motorkář. Tam to vypadá, že Indoš dostane přes držku, pokud bude pokračovat v těch svých provokacích. Jako že ty dva tam vytáčí excelentně.

8
Mikes
Reagovat

Jinak, holky, co říkáte tý Katce od Rada? Tak jí nevadí, že Rado v noci líhává (a užívá si) s Natálkou? To vy tak ženský máte, nebo je Katuška cáklá? I když, kdo tam z nich cáklý není, že?
Ještě mě náramně baví princezna Dominika. Jano je jasný cholerik a ona je přesně ten vytáčecí typ, co si koleduje o zabití, protože jí schází jakékoliv sebeochranné reflexy.

9
Petra
Reagovat

je to tak, jana řádí s indošem jak puberťačka, kdyby jí tam fakt dali lepší výběr nápadníků bylo by to zajímavější, takto je solárkový indoš převálcuje … dobré bylo jak Aneka psaal zaslepenému Mirkovi ať otvorí očí a malovala jeho podobiznu a pak se to přeměnilo v Mirka … nebo jak chtěl učarovat Mišku , vzal ji na koně a sám spadl …a pak když opět chtěla něco mužného od něj, tak začal vyšívat dečku, ten mě fakt baví … co říkáte na Lindu a Natálii u Rada ?

10
Petra
Reagovat

Alenka … ach ty překlepy

11
Ajda
Reagovat

7 – ahoj kocoure :-))
Jsem tady, čtu pravidelně, ale Farmáře nestíhám. V pondělí mi vyhovoval víc.
U Farmy jsem propásla první skoro 3 týdny a pak už nebyl čas se chytnout, to mě mrzí :-(

12
Tom
Reagovat

Miška si u Mirka užívá, ale nemyslím, že ve zlém. On takovou školu potřebuje. Pro ni by stačilo fouknout a udělá z něj tři malý.

13
Mikes
Reagovat

Ajdi, o nic jsi nepřišla. První dva díly byly o tom, jak se Slováci (a Slovenky) umějí zřídit nemírným požíváním alkoholu, a to do té míry, že to vzbudilo rozhořčení některých ministrů ve vládě, kteří se dožadovali zastavení pořadu. Už tehdy se dost vyprofilovaly charaktery většiny z účastníků. Zároveň to ukázalo, že si Markíza dala opravdu práci s vyhledáním největších exotů, což při počtu obyvatel téhle minizemičky zas asi taková práce nebyla. I tak si však musela vypomoci českým objevem, v daném případě naším Indiánem, který na body převyšuje jejich Martinku z Turca a stará se o spolehlivou zábavu. Martinka se poprala hned v prvním dílu, kdy se popere náš Indoš je jen otázka času.
Další dva díly byly tak chaotické, že se o nich nedá říci a napsat nic, vyjma stále nadrátované feťačky u cholerického Janka, z níž nebylo možné vydolovat jediné rozumné slovo k věci.
Teprve poslední dva nebo tři díly začínají být docela zajímavé a ke koukání – teda aspoň u některých farmářů. Zatím nás napínají jak gumu od pyžama, takže k tolik očekávanému probodnutí Dominiky vidlemi dojde až asi kolem vánoc (to budeme mít od Ježíška), nadějně se jeví příchod motorkáře k farmářce Janě. Ovšem vzhledem k tomu, že nejde o hustě potetované chlupaté a vousaté hovado, jak je známe z emerických filmů, nýbrž o hromadu tvarohu, tak to asi bude vyřízeno velmi rychle. Snad Indoš předvede, že neumí lámat žebra jen ženským. Na druhé straně by mohl zapadnout víc do kolektivu, kdyby přišel o nějaké zuby.

14
Darja
Reagovat

nevíte kde by se daly shlédnout poslední dva díly?

16
Darja
Reagovat

dík za odkaz ale tam to právě nejde spustit

Reagovat

Darja (16): Spustit to jde uplne normalne, asi mas problem v pocitaci. Muzes zkusit stahnout tenhle program: http://www.pepak.net/ytd/youtube-downloader/ a pomoci neho video stahnout do pocitace (staci do jen vlozit jen stranku s videem, napriklad: http://farmarhladazenu.joj.sk/videa/farmarhladazenu-epizody/2012-11-10-farmar-hlada-zenu.html )

18
CarculkaC
Reagovat

7 Mikes) Nejde mi do hlavy, že by se k Janě přihlásili jen tito exoti. Skoro mi to přijde, že to JOJ jí vybrala, aby „musela“ chňapnout po indiánovi. Pravda, že někteří muži, chtěljí vychrtliny, ale nečeklala bych to od farmářů středního věku. Naopak veselá, hezká ženská ze které sálá to jak se ráda miluje by jim měla učarovat. Bohužel jejím výběrem se (alespoň u mě) zařadila mezi ty, co jim není pomoci.

Co se týká Rada a jeho holek tak: Jaký šel, takovou potkal. Katka si tak úpěnlivě přeje, aby to byl její princ na bílém koni, že zavírá před vším oči a pravdu nechce vidět. Linda se potřebuje léčit a hlavně na antidepresiva nepít. A Natálka potřebuje malý dvorek a velký bič.

Janko ze Sihly mě baví, je to pako. Miluju Dominiku.

Miro je měkkejš. Na pořádnou babu může zapomenout. Kdo mu proboha řekl, že vyšívání je důkaz mužnosti?

Janko starší ten si to užívá. Kam se hrabou puberťačky na jeho nápadnice. Místy hodně nechutné.

Prima zábava. Jen indián mi skutečně vadí. Obrací se mi zněj žaludek.

19
Wanna be your monster
Reagovat

Měli by fakt udělat příští sérii nějakého all star farmára, výběr z toho nejlepšího, co jsme dosud viděli.

20
Wanna be your monster
Reagovat

Počkat a ten klúčik od záchoda už se našel nebo jak?

21
Mikes
Reagovat

18 Carculka) Otázkou je, kolik mužů v příhodném věku pro Janu je jaksi k dispozici, nemluvě o jejich kvalitách (ti pořádní jsou dávno odloveni a jejich ženský si je hlídaj). A kolik z nich se dívá na pořady typu RS, aby se vůbec mohli přihlásit. Takže výsledkem je, že se přihlásili jen tihle exoti. Jak na ně koukám, vyjma indoše nemaj vůbec tušení, jak nabalit, přesněji zaujmout ženskou, jsou to takoví ztroskotanci.
Mě indoš naopak baví, ale já jsem holt mužskej, takže pouze s pobavením vyhodnocuji jeho taktiku. A marná sláva, ty holky mu na to vzorně skákaj. Jen žasnu. Ale nedivím se, že se z něj divačky osypávají, ale zlobit by se snad spíš měly na ženský, ne? On dělá jen to, na co je naprogramovaný. I když ty ženský taky, že jo.
Miro je děs, připomíná mi toho chudáčka z „Mama, ožeň ma“. Suď bůh,kdo a jak jej vychovával, jaké knihy četl či na jaké filmy se díval. Ten skutečně spolehlivě odežene jakoukoliv ženskou, toho by snad nechtěla ani ta Katka. A Alenku nechce, je to pako.

22
Phoenix
Reagovat

1) Miro žije asi v nějakém vákuu, kde se lze během týdne zamilovat a odmilovat do dvou žen, v podstatě bez následků. A té jediné, která by o něj měla skutečný zájem, tak na tu kašle. Měl by si asi sednout zpátky na zem. Na Mišku + Maťu prostě neměl a nemá – to jsou suverénní ženské, zvláště Miška, které tento nesmělý a plachý typ naproste neuchvátí. S Alenkou by mohl být šťastný. Ale kdo chce kam……že?
2) Jano ze Sihle: cholerik na pěst. Vybral si Dominiku, která je cholerik v ženském vydání. Myslím si, že toto vzájemné štěkání je jejich jakousi předehrou. Nebo možná si to myslí Jano. Ale ani Dominika k tomu není lhostejná, protože kdyby jí tak lezl na nervy, odešla by přece, ne? Snaží se zpracovat Kristýnku, ale jak vidno z ukázek na příští díl, moc se mu to nezdaří. Stále nevím, co má on za problém, že je tak štěkavej. Já bych s ním nevydržela. Asi jsem taky cholerik:)
3) Rado. To se mi snad zdá. Rado odsuzuje Natálii a Lindu kvůli jejich lesbickým hrátkám, ale pak spí s Natálií. Katce kuká, že ne*uká, že s Natálií jen vedle sebe leží. A aby se ukázal jako charakter, ,,čistou“ Katku pošle spát ke své mámě a sám ohlídá ty ,,nezbednice“. Tady pšenka nepokvete.
4) starší Ján. Ten si to fakt užívá. Dává naději každé a sama jsem nakonec zvědavá, kterou z nich si vybere…..
5) no a Jana. Indián se chová jako hovado, nicméně chápu Janinu reakci. On má jednu takovou vlastnost, že dokáže v každé ženě(bez ohledu na figuru) vzbudit pocit, že je atraktivní a žádostivá. Což Jana bezesporu je, ale nikdy bych neřekla, že by se mohla líbit chlapovi jako je Indián. A proč ne? Jana si jeho náklonost užívá, a kdyby ti zbylí dva byli co k čemu, snažili by se o totéž. Jenže oni se nechali zapřáhnout jako dva pacholci. A v podstatě blbci. Indián je provokuje s nehoráznou chutí, a obzvláště u Milana mu to vychází. Ale on sám říká, že se diví, co všechno mu dovolí. On si s nimi hraje, a oni to berou smrtelně vážně. Jsem zvědavá na motorkáře. ten by mohl být trochu od rány a mohl by Indiána usměrnit. Uvidíme:)

23
Petra
Reagovat

No teda Mirko je takový zláštní druh chlapa, nesmělý, vlastně neví koho chce, ale nevím jestli by zrovna Alenka zrovna pro něj byla ta pravá, za tu dobu co je tam, nic neudělala, jen sedí, kouří popř. pije a píše dopisy a obtěžuje Mirka neustálým otvor oči …
Jano zo Sihle myslím s žádnou ženskou nevydrží, nebo ony s ním, se divím že je furt výbušný, vzteklý i před tím malým synkem … a Dominika ho dobře točí …
U Rada ty dvě kočky to je na blázinec, Linda rozhodně, ale ta asi trpí nějakou duševní chorobou, Natálie je dle mě zlá falešná sprostá opilá ženská , nevyzrálá ,která umí i dobře s lidmi manipulovat jak potřebuje … Katku nechápu proč tam s nima pořád je, navíc rada omlouvá … indián s Janou, tady zas nechápu Janu, ale asi se jí chlapa nikdy tak intenzivně nedvořil, přitom nevidí, že indián nic nedělá navíc ji i uráží a uráží všechny ostaní okolo, narcis jak vyšitý, já myslím, že ona brzo prozře … Ján st. tam ani nevím jestli mě to ještě baví sledovat, ten si chce za kažkou cenu aspoń užít …

24
Elko
Reagovat

24.11.2012 – 11. epizóda FHŽ

Ja len upozorňujem, že tento týždeň má FHŽ prestávku, lebo je na programe Česko Slovensko má talent (tento týždeň aj v sobotu) – prvé semifinále.

25
Ludmila
Reagovat

21- Mikes- souhlas. když si to ezmu rozumem, indoš je slizoň, rozhlodně ne partner pro trvalý vztah, ale vedle těch ostatních neumětelů je král, co ví jak oblbnout ženskou, je mezi nimi 1. Narozdíl od něj Miro je nejspíš spolehlivý pracant, který je ovšem skutečně totální pako a o holku, která nejspíš není bůhví jak chytrá, ale snad by ho dokázala ocenit, on protě nestojí, je to ztracený případ

26
kanarek
Reagovat

Ahoj :-) Tak jsem zpětně zkoukla dosavadní díly a mám pár dotazů či dojmů:
1. Na Slovensku nejsou zubaři?
1A. Nebo si ty zuby chlapi vyráží co měsíc a nemá cenu to řešit?
1.B Nebo je to nová móda? jako tunely v uších? :-)
2. Voni tam pořád chlastaj… a „kupodivu“ to z obrazovky působí jako proprohibiční kampaň.
3. Je nezbytně nutné škrtnout Indiánovi ze scénáře slova voní a jiskří. Hoši bezzubáci by se měli domluvit a vzít ho do své party- třeba mu ukázat, jak se spravuje fasáda.
4. Přemýšlím,komu bych tam přála aby se seznámil, případně rozmnožil a zatím spíš doufám v negativní výsledek.
5. Asi 2x mi přišla Martinka z Turca jako rozumná bytost. Vyděsilo mne to.
6. Nikdy nechci, aby mi nápadník vyšil srdce do kanavy, ani nikam jinam! Nevíte proč? :-)

27
Mikes
Reagovat

Ahoj spěváčku, rád Tě vidím.
Bezva vyhodnocení.
Pokud nechceš, aby Ti někdo vyšil srdce do kanavy, nesmíš zůstat u náznaků (jako Miška, byť ta byla už dost otevřená), ale musíš si o to říci rovnou. Měj na paměti, že proti Tobě stojí jenom chlap, kterému není nic vzdálenější, než si něco domýšlet. Nejlépe je mu dodat přímo písemný návod, krok po kroku. Číslování Ti už jde, vidím to nadějně.

28
Elko
Reagovat

26 kanarek:

k bodu 1: máme drahých zubárov, ale tento jav (účastníci bez zubov) je fakt vtipný, každá reality show a účastníci bez zubov, síla :-)))

k bodu 5: :DDD

29
havanský psík
Reagovat

„Indian“ je taková figurka RS. Sice má pusu plnou bílých zubů, ale to je asi tak všechno. Jako celek mi přijde takový umaštěný, opocený a strhaný. Hodil by se k cirkusu mezi chlapy, co staví šapito. A ta Jana je asi trvale bez chlapa, bože, jak může říct, že je jí jedno, jakou má Indián minulost a zajímá jí jen současnost. Cožpak ta Jana nevidí, že se v současnosti chová jak hovado?
No a starší Ján se svým harémem, to je taky pěkná komedie. Dvě ženský už je moc. Napřed velký kamarádky, během okamžiku zarputilé sokyně.

30
anja
Reagovat

26 kanárko, ahoj! mně se líbí 1A!! a ta má souvislost s 2.

oni tam furt chlastají, pak se servou jak psi, vymlátí si zuby a tak furt dokola….. čili z toho logicky plyne, že na Slovensku je nedostatek vody

31
CarculkaC
Reagovat

24 Elko – tak to je teda dobrý. Uplně mi zkazili sobotní noc. Celý týden jsem se na Janka těšila….

32
kanarek
Reagovat

27
Mikeši, což o to, seznam bych sepsala vcukuletu :-) V Míšině případě však jde očividně jen o princezní metodu nesplnitelného úkolu. Je fuk, jestli jí přinese modré z nebe, živou a mrtvou vodu nebo uhodne nač právě myslí. Ona už ví, že ho nechce a Mirovi by nepomohlo, ani kdyby přitáhl býka za nozdry, bojoval s krokodýlem nebo třemi seky vyrobil ze špalku křesílko. :-)
To já bych ho netrápila :-) řekla bych mu to rovnou, jako on té dívčině bez zubů.

33
Lenka☺
Reagovat

Ahojky, diskutéři ☺
Moc času na sledování RS není, občas jen juknu a tak čtu aspoň vás…
Martinka se mi už nějak zábavná nezdá (asi vyprchal můj prvotní šok z ní, vč. maminky zjevu trolovitého nebo se už míň trblieta? trbliece? omlouvám se za prznění slovenštiny), do další RS recyklovaného Indiána nemusím ani s vypnutým zvukem, stejně mi smrdí i přes obrazovku (mám u něj furt ten jediný pocit = savo, rejžák a drhnout a drhnout).
Začínám se děsit momentu, kdy tv dojdou zájemci o RS a budou nás krmit pořadem, kam nacpou všechny divné týpky z RS již odvysílaných.

34
kanarek
Reagovat

33 Lenka- Nejhorší je ta nejstarší skupina. Tam už to rovnou přetáčím dál. Ty baby by z fleku mohly nasednout na košťata a odsvištět na nich do pekel za tím olezlým kozlovitým chlapem.
Spousta lidí tam jsou notoři a někteří ještě notoričtí lháři.
Mám ale pocit, že tady jistý Rado překonává Tomáše z Mama ožeń mě v nechutném líbání (ono to spíš vypadalo na nenápadný výtěr krku).
Tak nějak aspoň trochu „normálně“ vypadalo opravdu jen pár účastníků. Nebo se zatím v tvrdé konkurenci nestihli projevit.

35
Mikes
Reagovat

29 – jestli Jana nemá náhodou docela přesný cíl. Dle hesla „lepší vrabec v hrsti“ se prostě nechá ugavariť na jednu či něco málo váchnivých nocí s jasným hřebečkem, protože momentálně hlavně tohle potřebuje. Co bude pak se uvidí.

36
Mikes
Reagovat

Spěváčku, v zásadě máš asi pravdu, nicméně kdyby ji Miro jednoduše drapl a složil beze slov do trávy, asi by zaujala smířlivější postoj. Stejně se mi na ní líbí, že se nakonec snaží pomoci jak jemu tak konkurentce, takže to bude svým způsobem hodná holka.

37
kanarek
Reagovat

35- Možná jsou za použití Indiána zvýšené prémie. A pokud Jana lpí u chlapa na zubech, tak tam moc na výběr neměla :-). Motorkář vypadal v ukázce komunikativně…zubů jsem si nevšimla,tak příště uvidíme :-)

Přidat komentář