Panáček v reality show

StarDance 2012 (10.11.) rumba, quickstep a první vyřazení

10. Listopad 2012 | napsal(a): | reality show: StarDance

SD5 logo2Druhý soutěžní večer taneční show StarDance se bude tančit rumba a quickstep. Tento večer nás také čeká první letošní vyřazování. Jak si poradí taneční páry s vášní a erotikou a jiné s ďábelským úprkem? Koho už příště neuvidíme? To si můžete i u nás tipnout v anketě. Závdavkem mám pro vás ukázky jak to vypadá, když se to umí a pro pány bonus – jedny extra luxusní nohy

Druhý sobotní večer si jednotlivé páry prohodí taneční disciplíny. Ti kteří se posledně ladně vznášeli kolem parketu dlouhým krokem se tentokrát budou vlnit a svíjet jak liány v rámci erotického dusna pomalé rumby. Ti, kdo posledně hravě skotačili se tentokrát drsně zapotí v ďábelském tempu quickstepu. Na obě skupiny čeká obtížná zkouška, protože v ultrapomalém tanci je vidět každá chybička a s jazykem na vestě se zas těžko vše správně stíhá. Tuším krušné chvíle pro tančící dámy i pány v obou skupinách. Doufejme, že si nikdo nevymkne kyčel či ruku v rameni, že to všichni udýchají a ani nikdo v rozjetí nevypadne z parketu a svým tělem nezmasí některého z přihlížejících diváků.

Rumbu zatančí páry: Pavlína Němcová s Janem Tománkem, Oldřich Navrátil s Kamilou Tománkovou, Martin Procházka s Tereza Bufkovou a Barbora Poláková s Václavem Masarykem




Quickstep předvede: David Švehlík a Simona Švrčková, Dana Morávková a Jiří Hein, Kateřina Baďurová a Jan Onder a Petr Bende s Luciou Krnčanovou.

Koho si tipnete na prvního vypadlíka?


Kdo by si už příště nezatancoval, kdyby to bylo jen na vašem názoru, s tím se nám svěřte v diskuzi.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 49
1
orchis
Reagovat

Tak mne by asi nejmene chybela Moravkova. A to i presto, ze si myslim, ze bysme od ni mohli jeste nejake pekne vykony videt.

2
james73
Reagovat

Letos asi StarDance vynechám protože tam není nikdo, kdo by mě to přinutil sledovat. Minule jsem se těšil na Anetu, na Absolonovou nebo na Kříže, ale letos tam pro mě nikdo zajímavý není. Mohl by někdo už konečně přijít s nějakou amatérskou taneční soutěží.

3
james73
Reagovat

2 – Myslím tesy show pro necelebrity :)

4
james73
Reagovat

3 – Oprava tesy na tedy. To mám dneska zase den :)

5
dishy
Reagovat

1 – asi tak, i když třeba ukáže ukázkový standart, ale nechyběla by mi.

Nicméně v anketě jsem hlasovala pro Bendeho. Slabý výkon, nesympatická partnerka, přijde mi, že si tanec ani neužil a když to sečtu všechno, asi by mi nechyběl. Uvidíme, jak je na tom hlasující základna a fanoušci té či oné celebrity :-)

6
cedarin
Reagovat

Sám jsem na to zvědav, kdo vypadne. Myslím, že po minulém kole hodně těžko posuzovat. I když tady to není až tak o tanečním umu.

Jsem dnes hodně zvědavý na taneční výkony. Rumba je podle mě nejkrásnější latinskoamerický tanec, ale je extrémně náročná na techniku a výraz.
Quickstep je fofr jako blázem a hádal bych, že minimálně polovina párů se rozhodí pokud zařadí polkaskoky.

7
okkvp
Reagovat

Taky jsem zvědavá kdo za týden nasbíral nejméně divácké přízně, kandidáty bych měla tři Baďurovou, Bendeho a Danuš, ale možná budeme čubrnět. Vidět bych už nemusela jedině slečku Krnčanovou, Danuš není Žilková, tak si ji s radostí ještě užiju (ono se do ní dost dobře trefuje)

8
Anta
Reagovat

6 cedarin, 7 okkvp
Jsem zvědavá s vámi :) ale mám obavu, že černého Petra dostane právě Petr.
A v ukázce jsou opravdu jedny extra luxusní nožičky (snad nevadí, že to píšu já :D) a taky jedny rychlé nožičky :) vůči quickstepu jsem vždycky měla respekt :)

9
okkvp
Reagovat

8 – proč by vadilo, já jsem např závistí zelená :-) a ještě víc když si představím své taneční schopnosti :D

10
Anta
Reagovat

9 okkvp
:-DDD když já jsem to nechtěla napsat tak natvrdo :-)

11
Johan
Reagovat

Danuš mi tou snaživostí a horlivostí trochu připomíná J.P. A taky jsem zvědavá, jestli dnes po quickstepu vysouká ze sebe i něco jiného, než funění :))

12
okkvp
Reagovat

Hein respect, vzpírat takovýho těžkotonážního andílka, určitě není žádná psina

13
Anta
Reagovat

Dasha byla perfektní :)

14
Anta
Reagovat

12 okkvp – to bylo jen přidržení při výskoku, to by jinak nedal :-)

Reagovat

14 – snad se mi to podaří zpomalit a chytnu jeho výraz

Reagovat

Jinak dnes se ve hře o Prkeně ročníku objevili mnohem výraznější adepti než Petr ;-)
čemuž jsem ráda

17
Anta
Reagovat

Dneska se mi víc líbil quickstep než rumba. Rumbu měla nejlepší Bára a quickstep zase Petr, Kateřina a i Dana.

Reagovat

Převažující tip okouňáků nevyšel a užijí si i semsvině – roch roch

19
Brčko
Reagovat

Prosim Vas. Bude k dispozici i video s Markovým rapem? :)) :’D

Reagovat

tak kdo Švehlík nebo Němcová ? – že by modelka u žen nebodovala? Hezká hubená, vysoká – jo
no dneska se mi tedy nelíbila

Reagovat

19 – zcela jistě i na ofiku, jen asi bude nutno vyčkat, posledně o víkendu spinkali

Reagovat

Tománek je zklamanej – toho je škoda

23
Anta
Reagovat

20 okkvp – je to spíš o fanouškovských základnách, i když dnešní její rumba mě nijak nenadchla, zato z Petra jsem měla radost :)
Co měli okouňáci za tip?

24
cedarin
Reagovat

Tak rozhodnutí mě dost mrzí. Petra byla dnes sice horší než minule, ale pořád to byla druhá nejlepší rumba večera. Pózy měla výborné a troufám si říct, že z celebrit měla Petra bezesporu nejlepší ruce.

Jinak jsem myslel, že se tamcem hubne, ale Danuš snad ještě přibrala, to sem teda čuměl. Ale oproti minule výrazně lepší.

Revai se mi zdá čím dál lepší a Drexler jako vždy u mě nejhorší porotce.

25
cedarin
Reagovat

Jo a ještě věc na mě dnes zanechala nesmazatelnou stopu a dost se bojím, že se mi o tom bude i zdát. Nevím, kdo je tam tedy líčí a obléká, ale to, co provedli dnes skokance Kateřině, tak na to by měl být paragraf,
Měl jsem pocit, že si Kateřinu můžu odšroubovat v pase, vyndat z ní ještě jednu menší, a z té pak ještě jednu menší, a z té pak ještě jednu menší …… no a neusnu!!

Reagovat

23 – trapný překlep …. nemohla bych to opravit? ;-) Měl to být samozřejmě tip panáčkovský

Reagovat

25 – kostýmní výtvarnice se dnes opravdu na Kateřině vyřádila, vizážisté – makeupáři se zas pomstili Němcové

28
Johan
Reagovat

Mně se dnes moc nelíbila spartakiádní rumba Martina Procházky. Drexler bych vyměnila. Byla místama až zlá.

29
Anta
Reagovat

25 cedarin – jednu takovou šroubovací mám doma :)

Dneska mě Eben dostal s palmičkama :-))

Musím ale uznat, že Danuš její účes sedl. Jinak ostatní si ještě pořádně prohlídnu, až bude záznam.

30
Anta
Reagovat

26 okkvp – no říkala jsem si, že by jsi stíhala diskutovat i jinde ? :)
Já jsem dnes nehlasovala, ono to záleželo taky od momentálních výkonů, které byly u některých zcela opačné oproti prvnímu večeru.

31
DJ Vlado
Reagovat

Tak můj tip na první vypadlici dnes vyšel. Bylo mi jasné, že Pavlína jako modelka u žen nemá šanci a díky své výšce imho ani u mužů, pokud mám mluvit za sebe, tak „žirafoidní“ typy mě nikdy nepřitahovaly. Jsem moc rád, že si oproti minulému týdnu polepšil Petr Bende. On je pro mě v rámci našich pěveckých soutěží mužským protějškem Moničky (kterou bych ve StarDance nebo Let´s Dance taky někdy moc rád viděl), tzn. nejoblíbenějším mužským účastníkem, proto jsem moc rád, že si u něj můžu zopakovat fandění. Mým druhým favoritem je Oldřich Navrátil, což je pan herec a na parketu má neskutečnou noblesu. StarDance je vůbec snad jedinou soutěží, kde převážně fandím chlapům, minule třeba Křížovi a Rašilovovi, i když ani jednomu až tak kvůli tanci – Křížovi za to, jak v seriálu Ať žijí rytíři! skvěle zkarikoval Ratha, a Rašilovovi kvůli sex-appealu jeho partnerky Karolíny, který jsem však u ní docenil až v SD, jelikož v SS nemohla vedle Moničky a Dominiky v tomto směru pro mě až tak vyniknout :-)

32
cedarin
Reagovat

29 Anta – fakt jí máš doma? A mám pravdu, že jo. To bylo strašný. všechno od pasu nahoru byl děsivý průser.

31 DJ – ahoj, bohužel ti tip vyšel. Ale vypadnutí Pavlíny mě hodně mrzí, s ní odešla velká noblesa a ta k tanci patří.

33
Anta
Reagovat

31 DJ Vlado – à propos, Monika byla v pátek u Šípa a musím uznat, že jí to moc moc slušelo, roste z ní pěkná ženská :)

34
Anta
Reagovat

okkvp – čtou nás! záznam už je ke slédnutí :)

32 cedarin
No byl to děs běs, to asi sešili ze zbytků co našli ?
A jo, mám ji doma a tomu neuvěříš, bylo to něco jako svatební dar, kde mi rozšroubováním do nejmenší jakože přáli tolik dětí !!! :) Pro mě v té chvíli celkem děsivá představa, která se ale naštěstí nesplnila :-DDDD

35
DJ Vlado
Reagovat

cedarin, 32 – Ahoj :-) Noblesu rozhodně měla, to se jí musí nechat. Ale největší noblesu tam má podle mě Navrátil, ten mi minule hodně připomněl svého jmenovce Nového (což mi pak i Eben potvrdil:-)

Anta, 33 – Samozřejmě, že jsem se díval, to jsem si přece nemohl nechat ujít :-) A jako vždycky jí to neskutečně slušelo. Pro mě je Monička jednoznačně nejkrásnější ženou v českém i slovenském showbyznysu, žádná modelka se jí nevyrovná :-)

36
cedarin
Reagovat

34 Anta – no Ty máš teda přátele, přát ti tolik dětí, to bys plodila jak jabloň, člověče. Souhlas – hrozná představa:-))

35 Vlado, souhlasím, že Navrátil noblesu má, o tom žádná.Jen pro mě měla Pavlína tu noblesu neskonale větší, Ona byla noblesní i na tréninku. To je něco, co má prostě člověk v sobě.
To máš jako s Monikou, kde se snoubí neskonalá krása a něha.

37
orchis
Reagovat

DJ Vlado: Nemcova nevypadla proto, ze by ji zeny a ostatni zavideli, ale proto, ze je v porovnani s ostatnimi tady mene znama. Dnes se mi libil jen standard. Rumba vubec a to ji mam moc rada

38
Anta
Reagovat

35 DJ Vlado – to určitě je, já bych ale z těch mladších přidala ještě jednu a určitě víš kterou :)

36 cedarin – takové přátele opravdu nemám :) to byla vzdálená přízeň a asi to měl být humor, no směju se až dnes :-D

39
orchis
Reagovat

28Drexler je zvykla porotcovat i na Slovensku. A tam jsou v hodnocenich mnohem drsnejsi. Treba takovy Durovcik. A petka je tam v zacatcich nejvyssi hodnoceni.

40
DJ Vlado
Reagovat

orchis, 37 – Já ji tedy znám líp než Baďurovou, o té jsem ve StarDance slyšel poprvé v životě (jsem holt sportovní ignorant:-)

41
DJ Vlado
Reagovat

Anta, 38 – Myslíš zřejmě GG, tak ta je u mě hned na druhém místě :-)

42
Anta
Reagovat

15 okkvp – tak snad se ti to podaří zachytit :) pustila jsem si je ještě jednou a byla prvně točka, ale to byla spíš odstředivá síla :-) pak byl jeden řekla bych nevydařený zdvih (kamera byla daleko), kdy šla hned dolů a na závěr to vypadalo, jako by ji odhodil na zem :-)

43
Beruška
Reagovat

Škoda že vypadla Pavlína Němcová,nádherná kultivovaná žena.O to méně se mi líbila paní D.Morávková,herečka je rozhodně lepší než tanečnice.

44
Johan
Reagovat

39 – Ďurovčík je sice v porotách za kata, ale hodnocení podá aspoň s humorem, na který u Drexler marně čekám už pár let. Chlopčík také nehodnotí vysoko, ale u něho to nějak víc beru právě kvůli celkem vtipným poznámkám.

45
Milena
Reagovat

Češi neumí ohodnotit krásu a noblesu. Nádherná Pavlína, na kterou byla radost se dívat, vypadne jako první! Ještě je tam pro mne zajímavý Martin Procházka, včera se mu to sice moc nepovedlo, ale fanoušci ho podrželi.

46
Andrea
Reagovat

To není ani možný,jak já Vás – okkvp,nesnáším.

47
mm
Reagovat

Mne osobně moc mrzí, že skončila Pavlína Němcová, skončila krása, půvab, něha a elegance.

48
Hana
Reagovat

Dnes jsem netrpělivě čekala na hodnocení D.Morávkové.
Očekávání mě nezklamalo.Byla na posledním místě,ale první na postup do dalšího kola!
Ach jo,jestli se lidem líbí tlusté tělo,pomalé nohy,afektovanost,dýchavičnost,atd.Jsem z toho otrávená.Pavlína Němcová + Dana Morávková,kdo tomu aspoň trochu rozumí,ať si udělá obrázek sám.

49
Hana
Reagovat

Jak zde bylo krásně řečeno.S Pavlínou odešla skutečná elegance,noblesa,um,šarm,přirozenost,skromnost.
Snad k tomu přispělo to,že D.Morávková měla ten večer krásné modré šaty a na Pavlínu Němcovou natáhly úděsnej hadr.
Ostatně letos ty „róby“ praštily do očí asi každého.Až na vyjímky to jsou laciné hadry,které by se hodily do cirkusu,nebo k tyči.

Přidat komentář