Panáček v reality show

Nelina nová prsa tématem pořadem neohroŽENY

4. Listopad 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=5590 w=420]
Již je tomu pár měsíců, co se vítězkou reality show Hotel Paradise stala Nela Slováková z Brna. Jak si žije pár měsíců po odjezdu z Dominikánské republiky a co je u ní nového? Největší změna asi spočívá v tom, že si nechala za focení reklamy pořídit nová prsa, která se stanou jedním z témat pondělního pořadu neohroŽENY v pondělí 5. 11. na Prima LOVE. Přesný čas vysílání je 22:20. Nezapomeňte se tedy dívat, jestli vás zajímá její proměna z 2 na 4 :)

Před pár dny Nele rovněž dorazila i výhra z Hotelu Paradise, která je po zdanění o něco nižší než 1 milion korun. Jak s nimi Nela naloží?

„Asi to půjdu oslavit a lehce se opiju, ale určitě to nerozhážu. Závistivci si myslí, že jsem hloupá. Já se však poradím s někým chytřejším a budu to investovat, aby se mi peníze rozmnožily. Nějaké botičky a šatičky si ale také koupím. Jinak svůj byt i auto mám, tak peníze nějak akutně nepotřebuju,“

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Týna
Reagovat

Zajímalo by mě, na které klinice si je nechala udělat.

2
Radek aka SUNicko
Reagovat

Týno, to asi více lidí. Navíc proč to neudělala klasickým celebrity způsobem. Prsa zdarma či s výraznou slevou a já vám pak budu dělat reklamu v bulváru.

Reagovat

2 – prý mají za natáčení slušný honorář, tak to byla asi jeho součást. Někde zaznělo, že Kořínková si přišla na 750 tis.

4
Miky
Reagovat

Zdravím všetkých, ktorí si tu ešte spomenú na tých nešťastníkov z Dominikánu.
Ale nakoľko ma neoslovili Farmári (asi nie som nastavený na humor ála Kleopatra z Turca a bezzubí farmári) a ani iné Factory, náhodou som zablúdil sem …

Gratulácia Bramborke k výhre, veľmi som neveril, že ju niekedy uvidí, nuž ale skúsme veriť, že tie bubáky naozaj dostala, aj keď po skúsenostiach zo sledovania RSHP súdny človek verí iba máločomu, čo sa zverejní v súvislosti s HP.

Či tá námaha na operačnom stole stále za to, to vie iba Bramborka sama,
no ale keďže ja (ako obvykle) sa nevyznám,
pre znalcov ponúkam možnosť porovnať Bramborkine prednosti pred (prosím porovnávať iba hornú polovicu figúry) …
http://www.topky.sk/cl/100313/1312203/Porno-zaber-Nely-z-Hotela–Nohami-dokoran-zvadza-milenca-

a po ( video cca od 13.30 ) …
http://www.prima-love.cz/neohrozeny/novinky/neohrozeny-nelina-nova-nadra-9-dil

No ako sa od SUNíčka dozvedám, Bramborka si nevzala k srdcu moje bezplatné a dobre mienené rady z predchádzajúcej diskusie.

Takže ešte raz jedna bezplatná:
Nech si Bramborka ešte raz ľahne pod skalpel a k novým silikónom si dá prioperovať trochu obsahu aj do lebečnej schránky, myslím že by je ten zvyšok z výhry mohol na to stačiť …

Ale u nej to bude asi zbytočné, naši bratia za riekou Moravou majú príslovie:
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.

Přidat komentář