Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu (27.10.): zo Slavovej farmy odídu farmárky!

27. Říjen 2012 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

[singlepic id=5446 w=420]
Dnes opäť stará, známa zostava – Jano ml., Miro, Jano st., Rado a Slavo. Ôsma epizóda po 22:00 na Jojke ukáže odchod nádejných neviest zo Slavovej farmy, Jano st. sa chce ženiť, Mirko by mal zase otvoriť oči, Jano ml. vraj nemá úctu k ženám, Rado bude vyhadzovať jednu farmárku. Vo vnútri článku nájdete upútavku.

Čo dnes uvidíme?

U Mirka Alenka podstúpila aj zmenu imidžu, no Mirko miluje Mišku. Alenka Mirka prosí, aby sa rozhliadol, ktorá žena je skutočne pre neho. Vynadá mu, aby konečne otvoril oči.




U Jana st. sa črtá nový pár. Po Hane, ktorá sa rada predvádza v kukuričnom poli, zobral starý gazda na prechádzku do lesa pracovitú Stíví. Jano sa jej opýta, či si ho zoberie za muža.

U Slava príde k vyšetrovaniu. Erika a Kristína majú jeho klamstiev a lenivosti už dosť. Najviac zaskočený zostane však farmár, keď sa na farme objaví niekto, koho by nečakal.

U Jana ml. sa bude opäť hádať. Dievčatám neustále vadí Janove správanie.

U Rada nastane prvý deň D, pobaliť sa bude musieť prvá farmáka.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
Dáša
Reagovat

No akosi čudne réžia spracováva natočený materiál – 100x dokolečka ukazuje už ukázané zábery, scény, rozhovory a konflikty. A konečne po niekoľkonásobnom prežutí prežutého sľubuje pohľad aj do iného hospodárskeho dvora. Aj keď Indiánovo zvádzanie hostiteľskej farmárky teda pôsobilo dosť nechutne (ako aj celý Indián).

2
Dracica
Reagovat

Tak to s tou ukazkou u Jany,ten Indi Jan fuuuu otras,stary,vrazkavy,strapaty a fakt hlavne SLYZKY…jak sa mi mohol pacit,ale iba na chvilu.My slovenky sa mozeme schovat proti hambe,co robi a ako vyzera INDI JAN!!!!!

3
Bobby Brown
Reagovat

2 – „jak sa mi mohol pacit,ale iba na chvilu“
Odpověď není složitá, ani záhadná. Ale nebudu tu vyvolávat vášně. ;-)

4
Dracica
Reagovat

voci nemu ziadnu vasen mi uz nevyvolas….ono to je tak,ked niekto bazi po niecom a nema to do urcitej doby,tak sa mu to zhnusi aspon u mna to je tak

5
Bobby Brown
Reagovat

4 – Tím chceš říct, že kdybys ho dostala v té době, kdy jsi po něm bažila, tak dnes ho miluješ a nebyla bys zhnusená?

To jsi asi nechtíc překonala i tak mé bujné představy. ;-)

6
Dracica
Reagovat

Mat vasen voci muzovy a dostat ho neznamena hned milovat podla toho ,ako on hovori „kdyz mi zavoni….“ riesit veci hned po case rychlo omrzia,ale to je uz minulost.Zijem so dna na den a to je pre mna najdolezitejsie,nehladim uz na minulost…..

7
Petra
Reagovat

Teda to zas bylo, líbilo se mě jak Miša při seznamovačce s Mirkom řekla, že opitů ju nikdy neuvidí, no bohužel nevyšlo to …. Jano – taká koprfíííld to je teda dílo, tam jsou zbytečné stále opakující se hádky … nechápu, proč tam příště bude Kristýny od Slávka, nepochopila sem Slavovu přítelkyni, že říkal Hudák že je jí 23 let , tak jak by potom mohla být 11 let se Slavom ??? Jediná normální mě v celé této serii přijde Erika, u Rada tam se vlastně nic neděje,opět stále se opakující záběry, kdo co kdy a jak udělal … no a příští díl bude taky lahůdka , hlavně indián … je slizký jen z ukázky …

8
Dracica
Reagovat

Peti Miska nebola opita mala len trosku vypite,keby si ju vydela opitu ako ja na jej narodky tak by si sa dostala od smiechu,bohova je

9
Bobby Brown
Reagovat

8 – Ty mě bavíš. Tak Miška vlastně opitá nebola, jen trošku… Sice měla problém se udržet na nohou a Mirko jí musel dovést do postele, ale jen trošku – takže „slib“ neporušila, hm.
Taková slovenská Královna Koloběžka – opitá neopitá, má o něj zájem nezájem.

10
Petra
Reagovat

Dracica : A jaká je Miška opitá ? A přece říkala, že jí ten vaječňák hrozně chutnal, že se tak ještě nikdy neopila … no envím jestli to bylo jenom s vaječňáku, asi byl krapet silnější, al ezas má dobré hlášky a postřehy, jak by to s Mirkem když už teda mosela dělat v traktoře … No Jano koprfíííld mě připadá jako blázen, taky myslím dobře nasává kelńě, tam se nic neděje, tam se jenom hádají o kravině on dokáže se hádat jakou dobu . nevíte proč tam bude ta kristýna příště ?

11
Dáša
Reagovat

10 – ja, napríklad, vôbec netuším, kto sa to tam minule dotrepal a prečo. Neviem, či mi ušiel nejaký komentár alebo tam vôbec nič k tomu nepovedali, ale ani jej ksicht som poriadne nevidela, takže fakt netuším, kto to je a prečo tam je. A Diana od toho hysterického Jana už odišla? Tiež som ju tam nevidela. Tak aspoň k tomu Slávovi keby sa unúvala, nech je sranda, nie?

12
kareliaslims
Reagovat

Ahoj lidi, prošvihla jsem to..kdo poradí kde to stáhnout? kareliaslims@seznam.cz Děkuji

15
Bobby Brown
Reagovat

13 – no jo no, ženský maj holt přednost…

16
Petra
Reagovat

tady si to pus´t …
11 : A kdo se kam dotrepal , ke komu ? o Diana odešla od Jana, on ji vyloučil, no mohla dojít ke Slavovi, ale te´d když už tam nikoho nemá, nemá to asi smysl …

17
Petra
Reagovat

14 : přesně tak …

18
CarculkaC
Reagovat

Na začátku této „šou“ jsem psala, že se mi líbí Jano protože není prudič. Ale na svoji obhajobu bych ráda uvedla, že jsem vycházela z toho, jak trpělivě vodil opitou Dianku po svém království. To bylo ale naposled kdy se projevil klidně. Teď už jen prudí, ale neskutečně mě baví. Holek je mi líto. Obdiv oběma, jak skvěle to snáší.

19
Petra
Reagovat

Škoda že nejsou rekapy … já myslím, že je z čeho čerpat … to máš pravdu Jano je neskutečný prudič, ale pak sa tomu sám smál s tou Martinou, jak neuměla nahnat slepice …fakt tam s ním vydržet to je za trest … jinak mám pocit, že to nakaždé farmě ovládly ženské, že farmáři jenom sekundují, no ještě Rado to chce kočírovat, ale nejde mu to , Miška kočíruje Miru a alkohol … jinde to enní jiné, od Slava radši odešly …

20
Bobby Brown
Reagovat

18 – jj, Koprfílda bych chtěl mít jako nadřízeného, to bych se bavil každý den… ;-)

21
CarculkaC
Reagovat

20) To je strašná představa. Neumím si představit mít ho za nadřízeného ani jeden den. Baví mě jen tak na dálku. Prudí a lže a zase průdí, vypadá rozčileně a pak mu najednou ujede smíchem koutek. (Třeba se jen baví?) Já bych to nezvládla. Holky se mi líbí.
Miška by mohla být taky dobrá baba, ale chtělo by to pevnou ruku. Miro nemá šanci ani v traktoru.

22
Elko
Reagovat

CaculkaC: „jak trpělivě vodil opitou Dianku po svém království“ :-))) krásny opis.

23
Dáša
Reagovat

16 – Petra, myslela som k Janovi do Sihly. Zdalo sa mi, že ku koncu posledného dielu tam vítal nejakú babu, ale nevidela som jej do ksichtu. Kto to bol a prečo prichádza tak neskoro? Inak obdivovala som pevné nervy tej blondýny, čo nevedela zahnať sliepky do dvora a ešte, chuderka, aj tým vedrom o dvere zavadila a zakaždým s takým pokojom znášala Janovo vrešťanie a buzeráciu, že to bolo neuveriteľné. Ona by s ním, tuším, aj dokázala žiť. :-)

24
Wanna be your monster
Reagovat

Dneska ve 23:00

Přidat komentář