Panáček v reality show

Ano, šéfe (22.10.) U Dobráčka, česká ostuda v Bavorsku (rekap)

26. Říjen 2012 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

[singlepic id=5536 w=420]

Bavorský díl Ano, šéfe! Zdeňka Pohlreicha v kožených kalhotách s padacím mostem si nenechalo ujít hned 884 tisíc diváků (30,28 % share). Poprvé se tak share v letošní řadě přehoupl přes 30 % a včerejší díl byl nejsledovanějším z páté řady pořadu.

Tedy to byl ale divný díl… snad nejdivnější v historii pořadu Ano, šéfe! Počínaje tím, že byla hodnocena hospoda v zahraničí, přes neskutečné chování majitele, přes ukázku toho nejkýčovitějšího, co náš západní soused nabízí, až po závěrečné Zdeňkovo hodnocení, kde mi spadla čelist takovým způsobem, že jsem si málem prokousl pupek.

Než se ale dostanu k vlastnímu rekapu, ještě vám musím říct pohádku o velikém blbcovi. Byl jednou jeden veliký blbec a ten psal rekapy pro Panáčka v reality show. A protože to byl sice blbec, ale relativně zkušený, dobře věděl, že text rekapu nemá tvořit v redakčním systému (páč kdyby se něco pohnojilo, byl by text v čudu), ale někde stranou v textovém editoru, z nějž pak hotový text překopíruje a nehrozí, že by nadatlovaná písmenka někam zmizela. A tak blbec napsal rekap na Ano, šéfe!, spokojeně ho uložil na disk a věnoval se spoustě jiných povinností.  Protože to ale byl blbec, tak poněkud zapomněl rekap překopírovat do redakčního systému, aby si ho mohli přečíst návštěvníci Panáčka. Nakonec, když ho SUNíčko pošťouchl SMSkou, se veliký blbec konečně plácnul do čela a chybu napravil. Takže po několika dnech se čtenáři dočkali a všechno dobře dopadlo. Jen veliký blbec zůstal dál blbcem, ale to už se asi nezlepší…  Tak tolik tedy k tomu, proč jste museli na rekap čekat tak dlouho. A teď už vzhůru do Grünbachu Pupplingu.

Ano, tentokrát šéf zamířil do zahraniční ciziny, konkrétně do Bavorska, kde český emigrant Roman Schmoll provozuje hospodu U Dobráčka. Navzdory hezkému okolnímu prostředí ale restaurace moc dobře nefunguje. Sice ještě nehrozí krach, ale výdělky jsou bídné a majitel hospody čeká přírůstek do rodiny, což znamená zvýšení nákladů. Schmoll má ještě další čtyři děti, které spolu s jejich matkami zanechal na své cestě po Rakousku a Německu – není vyloučeno, že mimo jiné musí platit i nějaké alimenty.

Schmoll namol




Majitel hospody je alkoholik. Dvě lahve vína denně, to nedoporučuje už ani kardiolog Milan Šamánek v tomto legendárním videu. V lehce ovíněném stavu Schmoll vaří i obsluhuje, popíjí se štamgasty a vaří pro hosty, které láká na nejrůznější slevové akce. K ruce má kuchaře, který má taky sosák neustále v nějaké lahvince, a svoji mladou – v době natáčení těhotnou – přítelkyni, která, jak se zdá, až od Zdeňka zjistí, jaký je její partner vykuk.

Zdeněk vystupuje z auta (detailní pohled kamery na značku, product placement jak prase) zahajuje kontrolu tím, že si objedná průřez jídelníčkem. Pizzu s olomouckými tvarůžky považuje za zvrácenost, ještě víc ho ale štve používání mražené zeleniny v jarním a letním období, navíc v nejbohatším německém regionu. Šok přichází, když zavítá do kuchyně a podívá se na skladování potravin. Schmollovi je to evidentně naprosto u kloaky. Různé druhy masa naházené v jedné gastronádobě, maso neočištěné a nepřipravené k rychlému vaření. Zdeněk mu vynadá a pak předvádí, jak správně porcovat maso, aby se celý kus využil a nedocházelo k vyhazování zbytků. Jenže divákem je mu pouze kuchař a partnerka. Roman Schmoll v tu dobu sedí v lokálu a tlačí do hlavy další tekuté povzbuzováky.

Konec restartů

To už naštve i Sabrinu, Romanovu přítelkyni, která by Zdeňkovu návštěvu chtěla maximálně využít. Jenže zatímco šéf se snaží, Schmoll se věnuje drinkům a je mu jedno, co se děje s jeho podnikem. Následně mu to vyčte i Zdeněk. Schmollovi je přes padesát a nemůže do nekonečna dělat „restarty“ – tedy opustit ženu a dítě, prodat hospodu a přesunout se zase někam jinam.  Nebylo by lepší hospodu vyšperkovat, aby vydělávala a zajistila majitelům solidní výdělky?

Podobně, jako to Zdeněk dělá v Česku, udělá to i v Bavorsku – zajde se podívat ke konkurenci. A tam si pošmákne na dobrém lokálním jídle. Vidí i řadu spokojených hostů a vzkvétající hospodu. Když to tady funguje, proč ne u Schmolla?  To musí Zdeněk zjistit. Pár chyb už odhalil, teď ještě přijít na to, proč od hostů do kasy plyne tak málo peněz. No jasně – slevomatové akce, zhouba většiny restaurací. Využití slevových serverů nebo slevových kupónů v novinách je potřeba dobře plánovat s ohledem na konverzi takových hostů v hosty neslevové, tj. aby se do podniku vraceli i bez kupónů. Takové hosty Schmoll nemá. „Kdyby to nebylo na kupón, tak nepřijdou vůbec.“  Má cenu se tedy snažit mít v podniku takové hosty? Sami hosté říkají, že jídlo v této restauraci je vyjde levněji než kdyby si uvařili doma. To o lecčem svědčí, zejména o nepromyšlené ekonomice podniku.

Mongoloidní pangas

Protože ze slevových hostů je peněz málo a dvě lahve vína denně něco stojí, snaží se Schmoll ušetřit na nákladech a to zejména za suroviny. Jak daleko je schopen zajít, se ukazuje v epizodce, která byla už v upoutávkách a divákům pěkně hýbla žlučí. Mezi pravidelnými hosty, kteří už celé roky do hospody chodí,  jsou mentálně retardovaní lidé. Dávají si lososa (takto zní překlad Primy, podle německého termínu by ale mělo spíše jít o tresku), místo toho ale dostávají pangase.  Zřejmě na popud štábu se jídlo vrací zpět do kuchyně, kde proběhne tento dialog mezi Romanem a Sabrinou (necituji doslovně):

S: Je to losos?
R: Ne, to je pangas.
S: Ale oni si objednali lososa!
R: V tom případě je to losos.

Vychází najevo, že tuto praxi, tedy podávat místo dražší ryby rybu levnější, Schmoll dělá už hodně dlouho. Argumentuje tím, že pangas je při nákupu o pět euro levnější než losos (nebo treska). A že „ten postižený mongoloid to stejně nepozná a pochutná si i na pangasovi“.  Zdeněk i Sabrina jsou na omdlení, Roman se klidně usmívá a podle něj je vše v pořádku.

V tuhle chvíli já být na Zdeňkově místě, tak sednu do auta a jedu pryč, protože s člověkem takových morálních kvalit bych už nechtěl mít co do činění. Schmoll si nejspíš ani neuvědomuje, že to, co dělá, je absolutně nemorální, těžko říci, jestli za to může dlouholeté popíjení a „vypitóza“, nebo nějaká psychopatická porucha osobnosti. Zdeněk ale v hospodě zůstává a předvádí, co vše by se tady dalo vařit. Z čerstvých lokálních surovin. Žádný pangas, ale jehněčí kolínka se špenátem a domácím knödlem. Peckou jsou i plněné smrže, výborná  jarní houba. Ještě ted slintám do klávesnice, když si na ten pohled na talíř vzpomenu.

Auf der Alm, da gibt’s koa Sünd‘

Bohužel přichází další část epizody, při které jsem měl chuť roztlouct televizi vlastní hlavou a neudělal jsem to jen proto, že jsem měl strach, abych vlastní hlavu neroztloukl televizí. Kamery nám totiž nabídly echt bavorskou zábavu, kýčovitější než ten nejstrašnější sádrový trpaslík, jakého jste kdy viděli. Když jsem viděl, jak po lokále chodí muž v bavorských kožených kalhotech, na hlavě má obří sombréro a na panovu flétnu hraje skladbu od Simona a Garfunkela, zatímco hosté se drží kolem ramen jako na Oktoberfestu, kývají se a halekají, chtělo se mi blinkat víc, než když jsem viděl letošní volební výsledky.  Zlatý český diskotéky s hity Michala Davida!

Brrr, raději zpět ke gastroproblematice. Zdeněk uzavírá s Romanem sázku, že když se podaří hospodu zlepšit, vykoupe se v místní ledové říčce. Po čase se tedy vrací, Sabrina už mezitím slehla, v kočárku je malý Schmoll. A velký Schmoll v kuchyni funguje podstatně lépe než dříve. Pár tutovek z minula na jídeláku sice zbylo, ale menu bylo zredukováno a je na něm podstatně víc jídel podle Zdeňkových doporučení. Test dopadá dobře, Zdeněk hupsne oblečený do řeky a dítku do kolíbky vloží nálepku se dvěma hvězdičkami.

** !!!

A to čumím a pokouší se o mě infarkt žaludku. Ne že by nedošlo ke zlepšení. Ale za to bezostyšné dřívější okrádání hostů bych hospodě dal jednu hvězdičku a i tu jen s podmínkou, že už se to nikdy nesmí opakovat. Přijde mi to jako výsměch řadě hospod, které se taky nemálo snažily o zlepšení a dostaly jen jednu hvězdu. A podniky, které dříve od Zdenála dostaly dvě hvězdy, už musely předvést pořádnou hitparádu.

Scalex

Miluju reality a talentové show a Panáček je jednoznačně nejvýznamnějším médiem u nás, které se tomuto žánru věnuje. Takže je jasné, že jsem se sem musel nakýblovat. Nejraději mám pěvecké soutěže, kontejnerovky a kuchařské show. Nenávidím blbce a sport.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 82
1
Skaredec
Reagovat

Zdravim forum Panackovcu,jehoz jsem doposud jiz dlouho ctenarem.Tak ta dnesni ukazka k novemu dilu neni na vytoceni,ta je spis k placi!Jiz tretim rokem bydlim v Uruguayi a jsem hrda,ze jsem z Ceske Republiky,ono moc Cechu a Slovaku tady nepobyva … ale ted mne polil stud,ceho je clovek pro penize schopen udelat.

2
cathy
Reagovat

No tak ta ukázka – to je fakt HNUS!:-(

3
Anta
Reagovat

Tak ukázka mě teda pěkně nadzvedla, to je vyloženě vyčůranej hajzlík !!!
A to jsem ještě dost slušná, vulgárně kvůli někomu takovýmu na panáčkovi psát nezačnu.

4
Bobby Brown
Reagovat

3 – Musíš si vypomoct odjinud. Například v Red Dwarf Velký úchyl nazval Rimmera „Plesnivý chomáček rektálních chloupků“ a „Rakovinový polyp na řiti lidstva“.
Nejsou tam vulgární výrazy a přesto je to drsný! ;-)

Jinak, jednoduše a jednoznačně – je to „morální zrůda“, jestli takhle zcela vědomě obírá lidi a omlouvá si to tím, že jsou to stejně „mentálové“, tak jim je to jedno, bo to nepoznají.
A nejen, že jim dá něco jiného, levnějšího, ale ještě si to vyúčtuje jako toho drahého lososa.
Hnus velebnosti!

5
Anta
Reagovat

4 – no, vulgární výrazy to sice nejsou, ale už jen při jejich čtení je mi šoufl :-)))
Takovej intelektuální drsoň nejsem :DDD

6
Bobby Brown
Reagovat

Prosím tě, SUNíčko, napsat „mentálně retardovaní“ je v dnešní době trochu nešťastné označení.
Mohou sem chodit číst socio-kulturně politicko-korektně senzitivní lidé a toto by je mohlo rozrušit. Raději bych zvolil pojem „mentálně postižení“, jak to nazývá WHO. ;-)

7
Bobby Brown
Reagovat

SUNíčko – tak teď jsi mě rozbil! :-D

8
Maxx
Reagovat

Češi no!

9
Anta
Reagovat

Na Zdendu prej…seš starší… Ale Zdenda je rozhodně sympatičtejší a i hezčí !! :)))

10
sigi
Reagovat

český hajzlík zůstane hajzlíkem i ve svobodném světě

Reagovat

Humus. Taky nechapu tu jeho pritelkyni, co na takovem … vidi, kdyz se ji evidentne dost veci na nem nelibi :)

12
Maxx
Reagovat

RadstaR: Co se jí asi na něm líbí, to snad ja všem jasný :D

13
Anta
Reagovat

Že by o tom rozhodlo těch pár minut před asi pěti měsíci ? :-)

Reagovat

Maxx & Anta: Napadaji me podobne odpovedi, ale treba si nekdo vsimnul jeste neceho :)

15
Anta
Reagovat

Se ani nedivím, že jak říká „pangas“ od tý doby už nepřišli.

Reagovat

Tak teda nevim, ale tenhle dil byl upet uplne divnej. Skoro se mi dere pod jazyk, ze az podplacenej. To, co se tam delo a celej ten konec … tezce nechapu. Kde je stare Ano, sefe ?

17
Anta
Reagovat

Já se dneska k tomuto dílu ani nemůžu vyjadřovat, jsem zaujatá naprosto ke všemu, počínaje „šéfem“ a konče němčinou :-) Tu nálepku bych raději snědla ! :D

Reagovat

RadstaRe (16) co na tom bylo podplaceného? Je pravdou, že mu většina diváků asi přála z ostudy kabát, ale on nakonec vyšel z dílu jako největší hrdina. Na druhou stranu, každý může někdo udělat chybu. Je otázkou, zda chlap, kterému je 51 ještě nějakou změnu zvládne.

Jinak Zdenek opět předvedl několik bravurních hlášek :)

19
Wally
Reagovat

ten chlap je lidský odpad

20
Maxx
Reagovat

Jestli jsem to dobře pochopil, oni měli ústřižky z nějakejch novin se slevou, prostě nějakej kupón, že třeba zaplatěj pár euro, daj kupón a můžou si vybrat jakýkoliv jídlo z menu a když chtěli lososa, tak aby ušetřil, tak jim dával pangase. Nemyslím si, že by jim dával pangase, kdyby si zaplatili x euro za lososa a on by jim dal o polovinu levnějšího pangase. Taková svině to asi není, podle mě to zas byl jen šikovnej střih a tak dále. Podle mě šlo o ještě únosnou ojebávku, i když samozřejmě proti takhle slabým lidem to je hnusný,

21
Maxx
Reagovat

A jinak jsem myslel, že Zdéňa německy umí líp. Asi to hodně pozapomněl. Měl si vzít sebou Babicu, ten byl přece šéfkuchařem v Peterbergshófu :DDD

Reagovat

SUNíčko (18): Prijde mi, ze byt to nekdo jinej, tak po zjisteni, ze takhle vyjebava s hostama, tak odtamtud odjede a z pana majitele se v TV stane peknej odpad. Tady mu udelal tytyty, ale je to u nemcu, tak se nic nedeje.
Proste z toho mam takovej pocit. Zdenda obcas udela pekny dusno z malickosti, ale tohle byl jasnej ojeb, kterej evidentne trval dlouho a … rekl majiteli par vet uplne v klidu jako by se vlastne nic nestalo, ale aby to na kamere nevypadalo, ze s nim snad i souhlasi :)

23
Bobby Brown
Reagovat

20 – Nevím co způsobil střih, ale on jim pangase servíroval celá léta a oni si celá léta objednávali lososa. Předpokládám za lososí cenu, ne pangasí – jinak by to ani nedávalo smysl.

21 – Však on se Babicou přeci inspiroval:
„A když nemáte lososa, tak tam dejte pangase!“

24
Wally
Reagovat

sám to řekl- viděl jste je, ty to nepoznají

je to nechutný člověk

25
dessin
Reagovat

Pardon – o co gou, co mel dnesni dil za ukol? Naucit varit, predelat jidelnicek nebo co? Posledni dobou mam problem poznat proc se ten ktery dil natacel.

A to ze prizna, a jeste na kameru, ze dela takovyhle podrazy… no, to oznacuje inteligenci. Kdyz uz to delam a dojde mi, ze je to spatne, drzim hubu :)

26
JanaH
Reagovat

22 RadstaR, 23 Bobby Brown : vidím to stejně, bohužel. Český vyčůránek roky odrbává ty, kteří se neumí bránit… Nechutné.
Jen mi na tom nesedí jedna věc : proč se do věci včera nebo i dřív nevložil jejich doprovod (předpokládám, že restauraci navštěvovali vždycky s doprovodem)?

27
Bobby Brown
Reagovat

26 – Nevím přesně co máš na mysli, jak by se měl štáb do toho vložit. Ale dle mě v tom štáb prsty měl, protože se zjevně ptali, co si objednali a že to maso je bílé, ne takové to růžovooranžové. Ta paní odpovídá, že je asi vícero druhů lososa a tento má bílé maso, že to musí přeci vědět kuchař – no a pak se rozjede tahle aféra.

28
Bobby Brown
Reagovat

25 – přesně na toto jsem si stěžoval minule

V dnešním díle byl alespoň úkol splněn – Zděnda odpustil Němcům ten „osmatřicátý“! ;-)

29
KK
Reagovat

Maxx – Zdenda žil v Holandsku a pak Austrálii nebo kde, ne? Nějak jsem ani nepředpokládala, že německy vůbec umí

30
gabisollis
Reagovat

tak to byl fakt vcera humus.ten chlap je naprosto prisernej!me to nadzvedava ze zidle jeste dneska kdyz si na to vzpomenu.no skoda,ze tu nemaji ceskou tv,ale to by asi neodvysilali pac pak uz by mu tam zrejme moc lidi neprislo.

31
JanaH
Reagovat

27 BB : nemyslím štáb… Předpokládám, že ty dvě šizené dámy pravidelně navštěvovaly onen podnik s doprovodem (ačkoli neznám běžnou praxi v Bavorsku, jen tu obvyklou pro naše končiny). Včera přece neseděly u stolu samy, objednávka pána a paní byla v pořádku (nějaký řízek) a objednávka pro ty dvě ne. Tak je mi divné, že si dřív nikdo ničeho nevšiml…doprovod, obsluha, jiní hosté… Až najednou při natáčení vše prasklo… jak majitel nakonec přiznal, takto to s nimi provozoval několik let?

32
gabisollis
Reagovat

zdravim bobbyho,jsem to v tom rozruseni nestihla napsat do prispevku.:-)

33
gabisollis
Reagovat

JanaH-zrejme si toho doporovod cela leta nevsiml.me to spis prislo,ze az ten stab se toho vsiml.a proto take pak uz nikdy je tam nikdo nevidel.cemuz se vubec nedivim a ja (trosku)znala pomeru v bavorsku te ujistuju,ze byt to odvysilane v nemecke Tv tak muze pan velkomajitel zavrit!

34
Radek aka SUNicko
Reagovat

Zdá se, že něco bylo ztraceno v překladu. Vypadá to, že si neobjednávali lososa. Pokud správně chápu tweet matesoly, tak si objednali Aljašskou tresku https://twitter.com/matesola/status/260483155994230784 Nebo dostali?

35
gabisollis
Reagovat

34-seelachs je losos.treska je -Der-Dorsch

36
JanaH
Reagovat

33 gabisollis : z mnoha důvodů smutné…

34 SUNicko : a to je zase divné. Včera Sabrina, kuchyně i samotné dámy – všichni řešili lososa, mimo jiné i barvu masa. A o nicku matesola si myslím své, poé, co jsem si přečetla jeho názor…

37
Ela
Reagovat

V polovině pořadu jsem bohužel usnula, ale to, co jsem viděla do té doby, mi stačilo. Pominu – li hyenoidní chování pana majitele, velice nedobře se mi udělalo ze způsobu skladování potravin a mezichlebníka, který vesele pobíhal po kuchyni. No, večer to dokukám celé a jsem zvědavá, jestli se po návštěvě pana Pohlreicha něco změnilo.

38
gabisollis
Reagovat

ahojky Elo!:-) ziju par let v nemecku tak jsem si mozna trochu udelala ostudu (na moji obranu nejim ryby):-)nicmene ted jsem to sla prozkoumat do kramu.takze:lachs-je losos,ale je tam nazev taky (zrejme treska)alaska-lachs.tak nevim jestli je i odruda bila(lososa)byla to bila ryba.maji v tom trochu chaos:-) takze spravne to vi asi jen nemci.:-)pro mne se,ale nic nemeni protoze jim daval pangasie a toho si nikdo neobjednal.a jeste se prizna ze 10let.no magor.tyhle typky vylozene nesnasim.machr a pak se musi obohacovat na lidech ktery se neumi branit.

39
Pavla
Reagovat

Ahoj. Neví prosím někdo název písničky v čase 1:15 ? Děkuji

40
Ela
Reagovat

38:

Ahoj Gabi, nějak se to tu zvrhává v jazykový koutek :-) Není podstatné, co byla zač ta objednaná ryba, ale to, že majitel přiznal, že jim záměrně dával levného pangasia. Je vychcaný jak díra do sněhu. To aby se člověk bál v zahraničí navštívit restauraci krajanů…

41
gabisollis
Reagovat

jj Elo u tohodle typka urcite.:-)

42
Ela
Reagovat

A ještě bylo dost odpudivé, jak se rochnil v té řece, hroch hadr… Pohled na něj v mokrých trenýrkách bych si klidně odpustila.

43
Radek aka SUNicko
Reagovat

Pavlo (39) vím, je to ze soundtracku k filmu Drive. Skladba se jmenuje Nightcall. Úplný Zdeněk Pohlreich :) http://www.youtube.com/watch?v=-qwMS18l3ns

44
Pavla
Reagovat

Děkuju Radku!!!

45
Radek
Reagovat

Ad jazykový koutek: v Lidlu mají v mrazáku rybu s nápisem Seelachs, a zezadu je nápis Aljašská treska (taková ta nálepka s českým popisem). Takže má matesola asi pravdu.

46
Ifa
Reagovat

Chape nekdo smysl toho, proc zrovna ve vcerejsim dile prijel v Porsche, kdyz doted jezdil v Toyote ci co to bylo? Nejaky (ne)napadny PP? Pamatuju si, ze uz jednou nekam (tusim Cesky Krumlov) dorazil v Lambu, ale tam bylo zrejmejsi, ze je to jen pujcene a na efekt…

47
Wally
Reagovat

v Německu není omezená rychlost, tak aby byl dřív doma :)

48
Anta
Reagovat

46 Ifa
asi spěchal :-)

49
Bobby Brown
Reagovat

46 – Dává mi to větší smysl, než tam jezdit v Toyotě. ;-)
I když ještě větší smysl by to dávalo v Baden-Württembergu, než v Bayernu.
Mně osobně přijde celá Toyota jako jedno velký PR, které se táhne celým pořad. Ale věc názoru.

50
Bobby Brown
Reagovat

32 – Děkuji, také zdravím mojí líbeznou avatarku. :-*

51
Bobby Brown
Reagovat

47 – Jak kde!

52
Karl von Bahnhof
Reagovat

Nechápu jak mohl dostat dvě hvězdičky ani jednu bych mu nedal a končil natáčení.. Ten podnik jestli se jmenuje „Česká restaurace“ a je někde v zahraničí tak nám dělá pěknou reklamu.. Je to tak na zavření do vězení, když se přizná, že je podvádí 10 let a ne na dvě hvězdy. No comment ..

53
Táňa
Reagovat

Zdravím, dočkáme se tento týden rekapu?

54
Franz Ruppert
Reagovat

Zdendo kam jsi to klesl ???
Jediné pozitivum tohoto dílu bylo, že jsem viděl Němce makat a Čecha nic nedělat. Toť v dnešní době a v Německu hned tak není k vidění.

55
Karel
Reagovat

Recenze

gorilla.cz/article/12486-ano-sfe-5-u-dobrka-to-je-jako-v-bavorsku.html

i s opravou v diskusi kde na hospodu sehnal

56
aa
Reagovat

i s opravou v diskusi kde na hospodu sehnal

hmmm ta diskuze je nak preriedena kedze toto tam asi ( uz) nie je

Reagovat

Hmm koukam, ze tamni diskuzi nekdo asi pekne zcenzuroval :)

58
KK
Reagovat

Co vám není jasný? Na hospodu sehnal kradením za války v Bosně a Hercegovině :-D

59
Bobby Brown
Reagovat

58 – jj, ještě jsi zapomněla „kapitalistické války“ ;-)

Reagovat

Zase mám sto let zpoždění, ale vzhledem k reakcím tu i jinde jsem si to našla a dokoukala. Divnej díl.
Zkouším přemýšlet, zda Zdenda nebyl z lidského humusu tak přejetej, že mu došla ostrá gesta i slova. Další věc je čemu by pomohl, kdyby byl chytl infarkt, bacil sebou do stolu a nechal se odvézt v sanitce. Romanovi by zdrhla těhotná přítulka, měl by ostudu v Česku (kdyby to odvysílali) a to by bylo tak všecko. On by to nejspíš vklídku praktikoval dál, maximálně by se posunul za nějaké další hranice. Dělat to nebude, jen dokud na něj ti kdo vědí (a není jim to jedno) dohlédnou.
Hvězdičky? – k čemu mu tam jsou, návštěvník tehle hospody ne 99,9999% netuší zda jde o reklamu na ochutnávače lízatek nebo hodnocení čistoty záchodků.

61
Scalex
Reagovat

Rekap. S bonusovou pohádkou v úvodu článku.

62
okkvp
Reagovat

61 – vitej mezi „němce“ – roztržité sklerotiky :-)))

63
Anta
Reagovat

61 Scalex
Sice o trochu později, ale to v poho vyváží fakt, že tvůj rekap pobavil :)
Možná jsem potřebovala ten odstup několika dní, abych si užila výborného rekapu a nebylo mi na „zvracení“ :-)
Bavorskou zábavu jsem úplně pominula, ale máš recht, k tomuto kulturnímu počinu ani nemám příměr, snad jen ééé :-) Myslela jsem, že tohleto je už hluboká minulost.

64
Anta
Reagovat

ad bonusová pohádka – Scalex, to by už blbec u některých z nás muselo být druhé jméno :-)))))
Též mě ten „němec“ semotamo navštěvuje :-D

65
arsenal
Reagovat

JE TO VY…… HAJZLIK . FUUUUUUUUUUUUUJ .

66
matesola
Reagovat

Jen pro upřesnění (45) a bez komentáře k chování majitele.
Seelachs je treska aljašská, což je mimo jiné ta ryba, která se cpe do krabích tyčinek.

67
Hofmas
Reagovat

Jenze oni si neobjednavali lososa, ale tresku a ta ma stejne bily maso jako pangas…

68
Bobby Brown
Reagovat

66 + 67
I kdyby si objednali Bóbika, tak to nic nemění na principu, že jim servíroval levnější maso, než si objednali a platili – a o to jde!

69
JanaH
Reagovat

68 Bobby : přesně tak!

Přidávám se k těm, kteří si myslí, že měl celý štáb po zjištění, co je ten hajzlík zač, zavřít dveře z venčí a okamžitě zmizet. A ne se vracet s nálepkou, která je jim v Němcích stejně k prdu, páč tam nikdo neví, wo co gou.

70
Anta
Reagovat

69 JanaH
On Zdeněk říkal, že se původně vůbec nechtěl vracet, ale že nakonec se přece jen vrátil, co bylo přesně důvodem návratu si můžeme jen domýšlet.
Souhlasím, ce se týká nálepky, však jsem psala, že bych ji raději snědla ! :-)

68 Bobby Brown
SOUHLAS !

71
JanaH
Reagovat

70 Anta : díky za upřesnění.
Velká škoda, že důvod návratu ZP neodtajnil, mě by to fakt hodně zajímalo.

72
jusuf
Reagovat

66 a v zadnem pripade nestoji o 5 eur vic nez pangas.

73
Scalex
Reagovat

72: to o pěti eurech tvrdil hostinský. Takže asi ví, co a za kolik kupuje. Vzhledem k tomu, jak tu hospodu vedl, má možná v názvech ryb stejný bordel jako překladatel na Primě. Každopádně místo nějaké ryby, která je na kile dražší o 5 euro, kupuje pangase. Kupoval. Doufejme.

74
Maxx
Reagovat

Je pravda, že německé, pak hlavně bavorské zábavy jsou snad ještě horší, než české důchodcovské „párty“ s country, dechovkou, zastaralým bigbítem, vypalovačkama Michala Davida nebo otřesným popem ala 80-ky. Na druhou stranu, tu inspiraci jsme získali právě od nich a bohužel jsme se postupně odtáhli od slovanské hudby, která je na úplně jiné úrovni a ať už jste v Rusku, Srbsku, nebo i na Slovensku, tak folklórní i současná hudba tam má úroveň a lidi se tam u ní skvěle baví. Ale když jsem viděl tu pseudo bavorsko-mexickou zábavu ala typickej germánskej (a i českej) kýč, tak je jen k pláči, že zrovna v tomhle jsme tak málo Slovani, protože ti hudební cítění a vkus narozdíl od Germánů mají. I když existuje ještě horší věc – holandské šlágry, proti nim jsme s Němcema ještě borci :D Jinak k tomuhle dílu AŠ jsem se už vyjádřil u jinýho příspěvku, takže jsem jen vypichol tehle moment z rekapu.

75
Karel.
Reagovat

Dobrý večer,
po zhlédnutí tohoto dílu, musím reagovat.
Nejenom mě, ale i lidem z mého okolí se z české hyeny v Německu, opravdu udělalo špatně. A nejenom z ní, ale i z pana Pohlreicha, který svým chováním, přístupem a nakonec hodnocením vlastně jen podpořil takové nechutné chování.

76
Bobby Brown
Reagovat

74 – Maxx
Co máš proti holandským šlágrům?
Já třeba bez Weird Dutch Scooter Song neusnu!
http://www.youtube.com/watch?v=AJSI0FDVZxU&feature=related

77
Anta
Reagovat

76 – při tomhle bych taky neusnula :-)))

78
Anta
Reagovat

76 – mohlo by se použít jako mučení „hudbou“ :-)

79
jenka
Reagovat

76 – jen jsem koukala a nevěřila vlastním očím. :-D

80
Bobby Brown
Reagovat

jj, ta borka má xicht jak ségra Arnolda J. Rimmera, hlavně ty nozdry…

81
jajj
Reagovat

76 – ti taky asi nepoznají rozdíl mezi lososem a pangasem ;)

82
Diaz
Reagovat

Nevíte prosím náhodou od kuď je melodie která hraje přibližně ve 14 minutě a pak v samotném závěru kdy Zdeněk skáče od vody?

Přidat komentář