Panáček v reality show

Emmy: Páté vítězství Amazing Race v řadě

17. Září 2007 | napsal(a): | reality show: Amazing Race

Dobrodružná reality show The Amazing Race, ve které dvojice s určitou zpřízněností cestují kolem světa a plní řadu rozdílných úkolů, si na letošním vyhlašování cen Emmy opět připsala hned několik úspěchů.

Kategorií zřejmě nejcennější je Nejlepší soutěžní reality show, kde vítězství obhájila po páté za sebou. Další sošky k tvůrcům putovaly za Nejlepší střih a Nejlepší kameru. Snad tato ocenění zapůsobí nejen na programové ředitele domovské CBS, ale také na televizní diváky, neboť se vyrojily spekulace, že nadcházející 12. řada má být tou poslední.

Reality show sice sklízí obdiv u diváků po celém světě, ale sledovanost (a potažmo zisk z reklamy) nedosahuje takových výsledků, aby pokryla vysoké náklady na výrobu. Možná i proto bude 12. řada, jejíž vysílání je plánováno na začátek příštího roku, inovována – za prvé klesne počet epizod o dvě, ve kterých se nevylučovalo, za druhé skladba soutěžících značně omládne a cílové destinace mají být vskutku exotické.

Hlad po Amazing Race by ještě letos na podzim měla zahnat asijská mutace AXN se svojí druhou řadou. Pokud vše dopadne dobře, tak budou nejen rekapy, ale i Praha.

Petr

Půl hodiny jsem přemýšlel, co sem napsat a pak jsem si uvědomil, že na Panáčka píšu tak zřídka, že je to celkem jedno.

Amazing Race

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
Reagovat

Dobrý článek, ale nebude kompletní přehled vítězů Emmy co se reality show týká včetně komentáře?

Přidat komentář