Panáček v reality show

Československo má talent 2012 (14.10.): Indická demoliční četa

15. Říjen 2012 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=5512 w=420]

ČR: ČSMT opět lídrem na českém trhu, na Prima Family se včera dívalo 1 183 000 diváků.
SR: Talent se stal opět na Slovensku nejsledovanějším pořadem za celý týden. Jojka dosáhla 40,6% podíl na publiku.

Pošesté naše krajiny v neděli večer usedají k obrazovkám, aby hledaly ty největší talenty z obou států. Zpěváci, tanečníci, kouzelníci a dnes demoliční četa. Merťas a DJ Vlado se po týdnu vrací v plné sestavě a to znamená co? Že si zase dobře počtete.

Tomáš Fic a Martin Čermák

Merťas: Duo kouzelníků, duo sympatických kamarádů, kde si z loňska nepamatuju ani jednoho. Kouzelníci to nemají nikde v Talentu jednoduché akor u nás, kde sedí bytostný nesnašitel kouzelníků. Já mám u každého dobrého kouzelníka v našem Talentu problém s tím, že jakmile začne kdokoliv mluvit tak si hned vzpomenu na Richarda Nedvěda. Ale Tomáš a Martin jsou tak příjemně ,,neprofesionální“ svým vystupováním, že to člověka musí bavit. Navíc ukázali několik moc zajímavých triků (tkaničky, láhev od šťávy atd…), které stojí za shlédnutí. Nevím jestli to má být trapnomagie, ale kouzlit určitě umějí. Postup zasloužený, ale přežijí třesk?

DJ Vlado: Zvykem všech průměrných kouzelníků je komentovat svá vystoupení, což zřejmě okoukali od Richarda Nedvěda, který byl však řádově vtipnější než oni. A tihle kouzelníci z průměru rozhodně nevybočili. Semifinále pro ně vidím nedohlednu.

Crazy Scooters

Merťas: Moje ústa padly hodně rychle na zem. To, co mladé tuzemské trio předvádělo na koloběžkách byl masakr, bomba, efektní, výborná hudba prostě paráda. Pokud tohle nepostoupí do semifinále na úkor nějakých zahraničních talentů tak to bude vážně zločin.




DJ Vlado: Václav Havel této partičce z nebe určitě rád zatleskal, jelikož ježdění na koloběžce bývalo kdysi i jeho hobby. Vystoupení akrobatů na koloběžce bylo velmi dobré, jen mi přišlo po chvíli dost monotónní. Chtělo by to trochu více variací, i když si nejsem jist, zda je to u této disciplíny vůbec možné.

Gipsy Čonkovci

Merťas: Romská kapela nám přišla ukázat kus romské kultury. Vystoupení bylo vcelku svižné a určitě nebylo špatné. Ale celkově kapela nemá komerční potenciál. A ždímání malého saxofonisty bylo úplně zbytečné, jeden kvalitní dětský saxofonista jménem Patrik Žiga už tu byl a není třeba dalšího. Zbytečné drama.

DJ Vlado: A zase tu máme jedno trademarkové rozdělení, toto však naštěstí nijak zvlášť nešustilo papírem. Sice celá tato formace nebyla vůbec špatná, ale malý saxofonista zcela jednoznačně vyčníval. Bude z něj nový Patrik Žiga?

Veronika Millerová alias Air Guitar

Merťas: Sympaticky střelená Veronika vážně chvilku připomínala striptérku. Ale že vytáhne air guitar, to jsem nečekal. Slečna byla vtipná, brnkání šlo do rytmu a jako celek to bylo vtipné a osvěžující. A ty copánky, to byl kolotoč. V Americe je to opravdu kultura a například v letošním americkém Talentu bylo podobné číslo, ale byl to muž a byl to hroznej magor.

DJ Vlado: To by člověk nevěřil, v čem všem se dá pořádat mistrovství světa. Dokonce i v hraní na vzdušnou kytaru. Martin Dejdar měl úplnou pravdu, když prohlásil, že ženských komiček mnoho není, a proto Veronice nemohl postup uniknout. Její vystoupení bylo především velmi zábavné. Sice si nedovedu představit, kam se dá toto číslo ještě posunout, ale jako osvěžení to má v této show určitě své místo.

Skillzhood

Merťas: Dva playeři s balóny to na pódiu pěkně rozjeli. Moc pěkné vystoupení. Zaplať bůh, že na konci promluvili a nejsou to cizinci. Ostrá a vypiplaná choreografie, dobrá hudba, wow efekty. Bude konečná třesk?

DJ Vlado: Rozhodně lepší žonglování s míči než to, které předvedl Martin Dzurík v prvním díle. Bohužel toto je spíš úděl celé této disciplíny, ve které se nic až tak převratně nového předvést nedá.

Elements Comunity

DJ Vlado: Původně jsem si myslel, že tato formace bude mít něco společného se skupinou Elements z loňského Talentu, ale jelikož ti se zabývali kombinací akrobacie a ohnivé show, zatímco toto je taneční skupina, tak je zřejmé, že se jedná o pouhou shodu názvů. EC rozhodně patří k nejzajímavějším tanečním skupinám, jen mě štve, že jejich vystoupení bylo příliš krátké. Proč sakra ta zajímavá vystoupení mají ve většině případů tak malý prostor?

Monika Olšovská a pes Arsi

Merťas: Hafani vládnou talentovému světu a i u nás se stále pokouší o invazi. Monika přededla výborné vystoupení, které mělo úroveň, cvik, nepůsobilo to toporně, skvělou hudbu a jako celek to byla bomba. Vystoupení se pomaleji rozjíždělo, ale s přibývajícími vteřinami se kvalita zvyšovala. Tleskám.

DJ Vlado: Moniku už jsme mohli vidět ve slovenském Talentu, kde však vystupovala s jiným psíkem, který se jmenoval Dream. Jejich vystoupení s Arsim však dalo na její čísla s Dreamem zapomenout, neboť společně zatancovali horkokrevné flamenco, které v podání čtyřnohého tvora působilo mimořádně roztomile (včetně růže v zubech). Tohle byl podle mě druhý nejlepší dog-dancing hned po Aleně Smolíkové a Keysi z Talentmanie, jaký jsme v našich talentových show mohli vidět.

Dei Grantia

DJ Vlado: Každý závan něčeho, co není tak úplně tradiční, vítám s otevřenou náručí. A prezentace středověké hudby byla závanem určitě velmi příjemným. Nevím, jestli to bude stačit na semifinále, ale propagace tohoto dnes již menšinového stylu je pro soutěž velkým přínosem.

Ľuboš Babic

DJ Vlado: Tohle byl jednoznačně nejlepší mužský zpěvák za všechny tři ročníky Talentu. Ľuboš má velké charisma, dobře vypadá, ale není to žádné metrosexuální oslizlo, nýbrž normální sympatický chlap – už to je samo o sobě velká deviza. Navíc má nádhernou barvu hlasu, jaká je v našich krajích dost neobvyklá, a v jeho zpěvu je velké množství naléhavosti. Pro mě je Ľuboš absolutní favorit, který nesmí chybět v semifinále a dokonce bych si ho dokázal představit i jako celkového vítěze.

Ukelele Troublemakers

DJ Vlado: Mezi kapelami různého druhu je třeba se nějak vymykat a tito pánové vsadili na netradiční nástroj – ukulele. K tomu přidali osoobitou choreografii, díky které toto vystoupení dobře fungovalo. Ne že by to byl nějaký skvost večera, ale bylo to zábavné a to se taky počítá.

Phantoms Crew

Merťas: Jak jsem řekl mnohokrát. Taneční vystoupení musí zaujmout během několika prvních vteřin. Poté nás musí zaujmout outfit a wow efekt. S navrátilcema se mi to nezdařilo. Vystoupení mě nebavilo, plejádu tanečních pohybů dnes umí kdejaký tanečník a wow efekt byl snad jen jeden. I to oblečení mě nezaujalo. Doufám, že i třeskem to letos skončí. Nevidím v nich potenciál.

DJ Vlado: Naši staří známí z prvního Talentu, kteří tehdy vypadli před branami semifinále a když pak do něj byli vráceni produkcí, tak předvedli zcela nezajímavé vystoupení. A podobně na to bylo i jejich včerejší vystoupení, které mi nepřišlo naprosto ničím výjimečné. Phantoms Crew jsou pro mě zcela průměrnou taneční skupinou, jakých je plno. A mrzí mě, že mnohem lepší taneční skupina Elements Comunity měla o dost menší prostor.

SharkaSs a Reppy

Merťas: Mám rád nové věci. Neustále okolo sebe slyším, mladí kupředu a vy nic neděláte, o nic se nesnažíte. Kreativních lidí je málo a už vůbec ne z řad teenagerů. Nejsem extra fanouškem rapu, ale rychlotextování se mi líbí. Minimálně to značí o tom, že interpret nemá v hlavě úplné temno a přemýšlí. U mladých lidí se mi to líbí ještě víc, protože starší se obrací na nějaké životní zkušenosti a ty obtiskují do textů. Naše duo je mladé a doufám mozek šrotuje na 200%. Vystoupení bylo enegické, úderné, nezalekli se těžkých slov a dobře textovali. Nemám s nimi ani jeden problém. Dokážu si je představit semifinále.

DJ Vlado: Tady se mnohými rozejdu, tohle se mi nelíbilo. Je to především způsobené tím, že nemusím rap a vůči ženským raperkám mám averzi už od dob německých feministek Tic Tac Toe (schválně kdo z vás si na ně ještě pamatuje?). A co se týče rychlotextování, tak v tom byl nepřekonatelný Jiří Harnach z loňského Talentu. V rámci žánru to asi bylo dobré a toto duo si zasloužilo postup, ale mně se to prostě absolutně netrefilo do vkusu.

Dancing Crackers

DJ Vlado: Asi jsem se zbláznil nebo se už hrozně těším na Vánoce, ale tohle mě vyloženě bavilo. Vystoupení tančících králíků mělo švih a vtip (včetně vsuvek v podobě Oldřicha Nového a Slunce, seno) a mně přivodilo spokojený hovězí úsměv na tvář. Vzhledem k malému prostoru, který tato dvojice dostala, je dost malá pravděpodobnost, že je uvidíme v semifinále, což je škoda, neboť podobná oživení do této soutěže prostě patří.

Recyklas

Merťas: Hraní na cokoliv je v podstatě dnes v show tohoto typu okoukaná záležitost. Ale když se sejde parta lidí, která umí pořádně hrát a sesynchronizuje se tak dokonale jak Recyklas, vznikne poslouchatelná a koukatelná show, která neurazí a nadchne.

DJ Vlado: Bubnování vyžaduje především synchronizaci a ta těmto hráčům na popelnice rozhodně nechyběla. Obávám se však, že toto číslo nemá větší perspektivu. Navíc mezi bubenickými čísly je docela velká konkurence a třeba takový malý bubeník Andrej Kampf má pro diváky větší charisma (nebo spíše dojemný příběh).

Karolína Krézlová

Merťas: Ne že bych ji při prvním pohledu musel v duchu sejmout jako Bílá, ale od začátku se mi zdála jako z jiné dimenze. Modeling je jiný level. Mně se zpěv nelíbil. Myslím, že Karolína nemá ustálený hlasový projev. Tóny, barva a intonace přeskakovaly jako mor ve středověku a celé se mi to zdálo jako jeden velký pěvecký boršč. Některé sekvence byly povedené, ale poté ji vždy ubila otřesným pokračováním ve stylu mečící kozy. Nadšený z postupu nejsem, pánové propustili dál vyloženě kvůli vzhledu, třesk by měl být konečná.

DJ Vlado: Lucie Bílá si Karolínu podala podle mě až moc. Mně na tom, co Karolína o sobě řekla, nepřišlo samo o sobě nic špatného. V modelingu holt fungují jiné zákonitosti než v jiných kulturních odvětvích a kdo chce v této branži uspět, musí mít zdravé sebevědomí. A znamením malých českých lidí je plést si zdravé sebevědomí s namyšleností, od tolikanásobné české slavice bych však takové chování nečekal. Ale teď ke zpěvu Karolíny. Podle mě byl slušný, ale nijak zvlášť výjimečný. Ale rozhodně je Karolína lepší zástupkyní „zpívajících modelek“ než Lívie Kuchařová.

Patrik Gluchowski

Merťas: Jsem z těch řad, který si minulý rok myslel, že měl postoupit místo Ataye. Patrik má talent a byl to našinec. Ukázal to loni a ukázal to i letos. Detailně si loňské číslo nepamatuji, ale ten rok odstupu byl znát. Loni byl ještě takové ucho a teď je zněj kousek chlapa, který ví co chce a co dělá. Já mám rád ve vystoupení tanečníků myšlenku a tu Patrik měl, nebylo to jen bezdeché předvádění tanečních prvků, ale mělo to aspoň hlavu a patu. Ve vystoupení měl několik wow momentů, ale měl i hluchá místa. Nejspíš ho porota tentokrát protlačí dál než do třesku. Pokud postoupí, měl by hlavně zapracovat na tanečních prvcích, aby šly více za sebou a omezil to anglické kecání, od nápodoby mluvení tam není, má tancovat a toho by se měl držet. Nemyslím, že to vyhraje, ale je to furt talentovaný člověk za našich krajin. Sic si myslím, že za ten rok Patrikovi vyrostl trochu noc nahoru, ale pořád ví co dělá a dělá to dobře. Nesmyslné sypání popela na hlavu od porotců mi přišlo úplně zcestné!

DJ Vlado: Patrika si pamatujeme z loňského Talentu, kde byl po castingu mnohými považován za favorita na vítězství, následně byl však vyřazen už ve Velkém třesku, což v diskusích vyvolalo malou revoluci. Jeho včerejší výkon byl však pro mě zklamáním, jelikož předvedl jen to samé, co už předváděl vloni, možná jen s mírnou modifikací (maska, skok k porotě). Vzhledem k tomu, co jeho vyřazení vloni vyvolalo, si ho už porota podruhé zřejmě nedovolí vyhodit, já bych však před ním rozhodně preferoval „Ataiovu sestřenici“ Soňu z minulého dílu a to nejen proto, že je to holka, kterých je v této disciplíně málo, ale především proto, že mi přijde celkově talentovanější a tvárnější, zatímco Patrik už se podle mě vyčerpal.

Bir Khalsa Group

Merťas: Já tyhle chlapíky mám moc rád. Jen prostě nechápu, proč je Prima s JOJkou nacpala na casting. Tohle by byl tak výborný host do live show. Nicméně teď trochu faktů. Tito pánové jsou z Indie a vyhráli tamní Talent. Jmenovali se Warriors of Goja. BKG je přinejmenším odnož této skupiny, která zdemoluje vše okolo sebe. Tudíž se opět ptám, proč? Proč musí být takováhle skvělá show poznamenaná zprasenou dramaturgií. Jak krásně by se vyjímali jako hvězdní hosté. BKG předvedli masakrojdní show, která stojí za shlédnutí a při některých kouskách tuhne krev v žilách. Přejezd hlavy vypadal hodně nebezpečně. Ale pánové musí procedit minimálně dvě deci krve, jinak by to nebyla pravá indická show. Přikládám video z indického talentu a video od nás. Očekával jsem postup, trochu výsměch ty řeči Slávika. Bíla to celé zabila, neustálé mačkání bzučáku je nepřekonatelný. BKG nejlepší, ale opět cizinci.

DJ Vlado: Stejně jako v minulém dílu obstaralo zlatý hřeb poněkud krvelačné číslo. Vystoupení těchto panjabi bojovníků bylo však rozhodně zábavnější než minulotýdenní houpání se ve vzduchu na kůži. Tohle byla opravdová show, kde všechny prvky do sebe perfektně zapadaly a i přes televizní obrazovku to bylo hodně působivé. To je ovšem tak trochu dvojsečná zbraň, neboť slabší povahy jako jsem třeba já (nebo Lucie Bílá, která zmáčkla X-ko 56krát) tolik pohledu na lidskou bolest nevydrží. Holt každý nevyrůstal na akčních a katastrofických filmech. Jinak se tato formace rozhodně řadí do Top 3 včerejšího dílu. Nepostup do dalšího kola mě hodně překvapil.

Top 3 zoufalců podle DJ Vlada:

1. Josef Novák

Proč musí proboha postupovat i tito nezpěváci jen proto, že pobavili publikum v divadle? Další zbytečný loser, který pouze zabral místo nejen v dalším kole, ale i v sestřihu, jelikož celá řada výborných vystoupení měla jen minimální prostor.

2. Yvona Žáková a Jakub Svozil

Že by noví Eva a Vašek? Navíc této dvojici to vůbec neladilo a kazil to především Jakub. Yvona byla sice o něco lepší, ale žádný zázrak to taky nebyl. Navíc její hysterický pláč v zákulisí rovněž zabral až moc prostoru.

3. Ujo Edo

Tento pán si zřejmě spletl Talent s patentovacím úřadem, na který chodil i Jára Cimrman přihlašovat své vynázely, s nimiž ho vždy někdo předběhl. Co jako měli diváci na plánku vynálezu ocenit?

Top 3 nejlepších podle DJ Vlada:

1.Ľuboš Babic, 2.Monika Olšovská a pes Arsi, 3.Bir Khalsa Group

Hodnocení 6. castingového dílu podle DJ Vlada:

Čím víc se blížíme k finiši castingů, tím víc se Talent zlepšuje. Výborných vystoupení jsme viděli celou řadu a absolutních zoufalců nebylo až tolik jako v prvních dílech. Ovšem stejně jako minule musím především zkritizovat nerovnoměrnou pozici soutěžících, kdy někteří se jenom mihnou v sestřihu, zatímco jiní mají prostoru až až. A mezi těmi, kteří nedostali velký prostor, jsou často velmi dobrá vystoupení. Tohle byl jeden z mála plusů Hlasu ČeskoSlovenska (a celého formátu The Voice), protože tam měli ve výběru naslepo všichni víceméně stejný prostor a nikdo tak nebyl z(ne)výhodněn. Co se týče moderátorských předtočených vstupů, tak jsem měl pocit, že byly přecejen o něco kratší než v minulých dílech, což kvituji. Stejně mnohem lepší jsou jejich improvizace v zákulisí, které působí více nestrojeně. Z poroty tentrokrát největší kontroverze vyvolávala Lucie Bílá. Zatímco její reakci u Indů jsem plně chápal, tak u Karolíny Krézlové mi ten kartáč přišel neadekvátní. Příští týden nás čeká předposlední casting, ve kterém by se mimo jiné měla objevit i legenda Hvězdné pěchoty Štěpán Turek, na jehož Stávku dýdžejů si jistě pamatujete. Jaký bude jeho comeback a jaké talenty se nám příště představí, na to si musíme počkat do neděle.

Indická show

ČSMT 3

http://www.youtube.com/watch?v=fuI831Spmls

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
DJ Vlado
Reagovat

První várka mých hodnocení přidána :-)

2
Motýlek
Reagovat

Pěkné :-))) pokračuj…., ale já už jdu stejně spát, tak nemusíš pospíchat…
Luboš je pro mě vítěz už teď, druhý Arsi….

3
Maxx
Reagovat

Merťas a co z toho, kdyby byli jako hvězdní hosti? Lidi je chtěj vidět jako soutěžící, aby je vnímali na 100%, jako hosty si je můžou pozvat do nějaký estrády na Nově, ale už jen to vědomí, že jde o regulérní soutěžící (i když nejde, ale to 90% diváků neví), tomu dává úplně jinou dimenzi. Jedinou chybou je, že je jako SOUTĚŽÍCÍ nenechali postoupit do semifinále jako loni třeba samuraje nebo Stevieho. A mimochodem, Lucie a jejích 56 ixek byla perfektní show, ona vystrašená, pánové se bavili. O tom ta show je, o emocích, jak který vystupující dokáže pracovat s publikem. Lucka na tom byla pomalu nejlepší, ne jak ty ledový královny o ničem typu Zeťová. O tom ta show není. Celý to vystoupení maximálně chválím, jen škoda, že je nenechali jít dál.

4
Maxx
Reagovat

Jinak škoda, že tam neměli to auto jako v Indii, tam byli drsnější ještě o něco no…

5
Merťas
Reagovat

Maxxi, mně jde hlavně o ten princip. Je to československá show, která má najít talenty od nás. Pokud je národ talentově vyčerpaný tak nemá být další řada. Plno zahraničních hostů mi vadí hlavně kvůli té prezentaci a všemu tomu divadýlku okolo, myslí si televize snad, že jsme úplně debilní?

6
Elko
Reagovat

Neviem či viete, ale kto nevie, tak Karolína Krézlová je exmilenka Usaina Bolta.

7
Maxx
Reagovat

Merťasi, další řady být musej, když to je takhle brutálně sledovaný a televize z toho má prachy a právě proto, aby to oživili, když se talenty vyčerpávají, tak to zpestřují zahraničními „soutěžícími“. Víš, musíš se vžít do role normálního diváka, kterej stokrát radši uvidí zajímavej a neobvyklej talent typu Bir Khasla než dalšího průměrnýho tanečníka jen proto, že je z Česka. Talent je show a o tu soutěž tam jde fakt minimálně, protože i skvostnej Atai to nikam pořádně nedotáhl. Jde o show a pokud to lidi ze zahraničí umí takhle krutě zpestřit, tak bych sám sebe považoval za idiota, kdybych se tomu bránil. Jak vidíš, národ dneska mluvil jen o Bir Khasla, ne o žádným jiným soutěžícím, takže Čechům je asi jedno, kdo je odkud. Viz loňské vítězství Ataie. Většinou s tebou narozdíl od tvého kolegy s hodně menšinovým názorem souhlasím, ale tuhle hysterii ohledně zahraničních soutěžících nechápu. Nesmíte to brát tak vážně, jde hlavně o show. Bohužel právě kvůli vám se opustilo od zvání zahraničních talentů do semifinále a proto Bir Khasla vypadli. Ostatně bylo jasné, že to tak bylo předem připraveno – Lucie nebude vědět nic a bude hysterčit ať jsou materiály pro kameru, povedlo se, Dejdič věděl trochu, Slávik věděl všechno a to jeho zdůvodnění nepostupu fakt šustilo papírem (ale jen u něho, proto nemůžu souhlasit s názorem Kapi u jinýho příspěvku, protože té přišlo, že i Lucie věděla dopředu co přijde, což podle jejích vystrašených reakcí absolutně nepřichází v úvahu). Takže Bir Khasla byli pozvaní pouze na casting, což je velká škoda, jako semifináloví soutěžící by byli skvostní a v tu chvíli by všem mělo bejt jedno, odkud jsou. Škoda, že těmahle svýma názorama máte špatnej vliv na produkci pořadu :D

8
Merťas
Reagovat

A tak si zrovinka nemyslím, že produkce se nějak řídí našema článkama, navíc Talent letos píšu prvně. :) Chápu, že jde o show, já to hrotím, protože čumím na všechno okolo, ale říkáš správně, dnes ve škole a v práci nikdo nemluvil o ničem jiném než Indech, všichni normální jsou unešení, osobně mě i zklamalo, že dál nepostoupili, protože všichni ostatní zahraniční postoupili a oni ne, zrovna oni. Jedni z mála, kteří jsou pro mě akceptovatelní a z venkovních určitě nejlepší. Nejhorší byly ty kecy Slávika, to jsem nedával. Podle mě dál nešli, protože jsou drahý. Přeci jen vítězové a je jich jak psů, mnoho materiálu na demolici a mnoho úklidu. :)

9
Merťas
Reagovat

Za mě pokračování rekapu zítra. Jsem dead. :(

10
DJ Vlado
Reagovat

I já doplním zbytek zítra (konkrétně zoufalce a shrnutí) :-)

11
Anta
Reagovat

Merťas, s kouzelníkama, kteří začnou mluvit mám stejný problém, okamžitě naskočí Richard Nedvěd :)

Koloběžky super číslo, kluci lítali ve vzduchu a šlo jim to tak, až se smi nevěřícně divili (na té chodbě :))

Element Community – taneční skupina mě zaujala hned od začátku, mělo švih, rytmus a bylo to moc krátké :(

Monika s Arsim – opět vyvedené číslo, jak Arsi stál na zadních a předníma tlapkama otáčel svou taneční partnerkou – to bylo vtipný :)

Luboš – mě jeho zpěv hned zpočátku příliš nezhypnotizoval, tak asi jako zde všechny ostatní, ale později, až jeho hlas zazněl plněji jsem si teprve užila :)

Šárka s Patrikem – už jsem psala, že tito mladí se mě líbili, i když jsem si rapu užila dost v době, kdy synátor tento styl jel neustále a někdy mi s tím pěkně lezl na nervy, tak jsem ho nezavrhla (teda rap:D). DJ Vlado ano, na Tic Tac Toe si ještě trochu vzpomínám :-)))

Tančící králíci – DJ Vlado a v čem ti vlastně připomínají vánoce ? :) Číslo se mi nelíbilo až tak, aby muselo postoupit.

Co se týká Karolíny zpěvačky a Patrika, souhlasím s DJ Vladem. Lucka to sice trochu přehnala, ale zpěvačka nic moc a před Patrikem bych taky dala přednost „sestřenici Ataie“ :)

BKG – pobavili, momenty „střepy“ a „melouny“ byly nejlepší, LB mě bzučákem taky rušila, jak už jsem psala včera. A vzhledm k tomu, že to video z indického talentu už jsem viděla dříve, toto vystoupení mě až tak nevycukalo a bavila jsem se, i nad těma bílejma botaskama jako myslím okkvp :D

12
DJ Vlado
Reagovat

Anta, 11 – Králíci jsou takové dětské číslo a já se těším, až na Vánoce budu čumět na pohádky :-D

13
Anta
Reagovat

12 DJ Vlado
Bob a Bobek ? :)))

14
DJ Vlado
Reagovat

Anta, 13 – Něco na ten způsob :-D

15
Anta
Reagovat

14 DJ Vlado
:-DDD Vstávat a cvičit ! No už za pár hodin :-) a bez cviční, jsem jako ten Bobek :)

16
Ivan
Reagovat

Dei Grantia
Dobre cislo, ale kdyz uz jedu stredovekou hudbu, tak by i ty bubny mely byt malinko starsi, nez pouzivaji. Alespon vzhledove.

17
jusuf
Reagovat

Napriklad z kuze nejakeho osla.
Mimochodem, Dei Gratia neboli „dikybohu“, ale na to uz je nejspis potreba vyssi divci.

18
Maxx
Reagovat

Vidíte, DJ Vlado by chtěl Indy taky v semifinále a chápe Lucku a její hysterickou reakci. Ono jim právě o to jde, aby lidi u jejich vystoupení křičeli, padali do mdlob a tak. Takové reakce přesně chtějí, nejsme Eskymáci, abysme u toho seděli bez hnutí brvy. Někdo se u toho bavil (já), někdo byl v šoku. Přesně jak to mělo být. A možná je pravda, že jsou až moc drahý, protože třeba ty Ukrajince jak dělali to stínové divadlo, tak ty dál poslali. Každopádně bych si za ty Indy klidně připlatil, protože podle mě právě díky nim včera padl rekord sledovanosti třetí řady. Však ono možná někde na netu půjde zjistit, kolik si za vystoupení účtují, ne?

19
Olivie
Reagovat

Na co čekat do neděle, když lze hlasovat již teď v hitparádě Alternativa TV.

„Příští týden nás čeká předposlední casting, ve kterém by se mimo jiné měla objevit i legenda Hvězdné pěchoty Štěpán Turek, na jehož Stávku dýdžejů si jistě pamantujete. Jaký bude jeho comeback a jaké talenty se nám příště představí, na to si musíme počkat do neděle.“

21
Maxx
Reagovat

Anta: No řekl bych spíš, že Jaro má blízko k samotnýmu Boltovi :D

22
Anta
Reagovat

21 Maxx
Taky běhá ? :-)))

23
james73
Reagovat

21 – A proč? Něco jsem četl o lidech co točí gay porno a bylo to docela zajímavé. V drtivé většině jsou to heterosexuálové co jdou jen za většími penězi a užívají při tom různé podpůrné prostředky a často mají i přítelkyně, které o všem vědí a také to tolerují. Takže tyhle narážky jsou celkem trapné.

24
T.M.
Reagovat

Třeba je Slávik bisexuál, to je taky možnost.

25
didii
Reagovat

a mě se líbili klavíristi skokani… :)

26
Pedro
Reagovat

7: zařídit, aby Lucie nevěděla nic asi nebylo tak těžký :D Soudím jen na základě jejích reakcí, ale na mě působí jako taková teta z vesnice bez většího přehledu. Z hlediska produkce super volba, alespoň tam sedí i někdo „z lidu“ :D

27
Pája
Reagovat

Ve slově shlédnutí se píše „s“ pouze v případě, že se jedná o podívání se směrem dolů. Ve spojení s filmem, výstavou apod. se vždy píše „z“. To, že je to na 50% serverů („počet shlédnutí“) blbě napsaný, neznamená, že je to gramaticky správně.

28
Saldo
Reagovat

Ústa „padla“, pane Marťasi!!

29
Saldo
Reagovat

Duo kouzelníků – ty tkaničky ušly a mobil na zemi to potvrdil. Jinak slabé a krátké.
Olšovská a pes Arsi – na Keysi nemají ani náhodou, navzdory dobrému flamenku.
Ukelele Troublemakers – ty ukulele tam byly jen jako dekorace, slyšet je nebylo, což je v jistém rozporu s názvem skupiny.
Babic – má charisma a je pohledný mladík. Hlas hezký, ale píseň hodně fádní a moc prostoru mu nedala. Ovšem všeobjímající Bílá se zase zamilovala. Postup zasloužený, uvidíme, co bude příště.
SharkaSs a Reppy – zcela souhlasím s Vladem. Rap jako hudební žánr neuznávám a tak bych dal této dvojici padáka i když je nutno uznat, že jsou pohotoví a sympaticky přidrzlí. Ale to je pro mne málo.
Dancing Crackers – jedním slovem ubohost.
Krézlová – zpěv byl dost bída a zjev taky nic moc (na modelku). Pánové jako obvykle vsadili na (trochu problematický) exteriér.
Gluchowski – nezajímavé a fádní vystoupení. Postup si nezasloužil.
A teď k moderátorům. Protože nesnáším TV reklamy, tak pořady, které mě zajímají si nahrávám a pak ty spoty přejedu. Bohužel musím přejíždět i trapná a zdlouhavá vystoupení pánů Prachaře a (Pyca – ha ha!) Rausche v plenéru. Za scénou to ještě jakž takž ujde. Ty kašpary ale fakt nemusím.

Přidat komentář