Panáček v reality show

Ano, šéfe (15.10.) Rybářská bašta, Praha Hostivař (rekap)

17. Říjen 2012 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

[singlepic id=5510 w=420]
Mám hrozně rád happyendy. Mám rád, když Zdeněk přijede do zanedbané hospody, majitel prozře, během pár dní hospodu vyšperkuje, nechá proškolit personál a po měsíci se Zdeňkovi přizná, že hospoda vydělává dvakrát víc, personál se usmívá, kuchyň voní a manželka zabřezla. Já pak utřu slzu a nudli a spokojeně jdu spát. Jenže není každý týden posvícení a v hostivařské hospodě Rybářská bašta nás žádný hepáč nečeká.

Zdeněk přichází k hospodě a na první pohled vidí tisíc věcí, které jsou špatně. Nic tu totiž nepřipomíná rybí restauraci. Vypadá to tu jako kempová hospoda z osmdesátých let, včetně neskutečně nevkusných všudypřítomných reklam. Kam se podíváte, tam jsou nějaké reklamy, poutače a plakáty.  Když u hospody vidím řetězem přivázaný automat na bonbóny, papundeklovou velezmrzlinu a nabídku na „petang“ (to si tvůrce reklamy nemůže zjistit, jak se to píše?), je mi jasné, že tady to bude velký průšvih. I kdyby místo pétanque nabízeli petting.

Poznámka na okraj: v češtině můžeme použít buď nesklonné slovo pétanque, nebo počeštěnou variantu petank, kterou můžeme skloňovat podle vzoru hrad. Petang je nesmysl, asi jako balgón nebo demogracie.

Povedz mu, povedz, keď je on Nemec

Uvnitř je situace stejně neútěšná. Vylepené letité plakáty s modelkami připomínají spíš atmosféru chlapské šatny v Kolbence, květinové aranže na stěnách jsou zaprášené, ze stropní aranže visí cáry pavučin a na každém stole je bambilion stojánků s nabídkami toho či onoho. Mezi tím vším dlí majitel hospody, pan Němec. Podle mě je víc Tatar než Němec. Ale v tuhle chvíli mu ještě dávám šanci  na prozření. To mě ale poměrně brzo přejde a vzpomenu si na svoji slovenskou babičku, která o lidech, do kterých jste mohli hučet vrchem spodem a oni si stejně nedali poradit, říkala místní úsloví „Povedz, mu, povedz, keď je on Nemec…“




[singlepic id=5519 w=420]

Zdeněk se uvelebí v hospodě a předá kuchařům čerstvou rybu, kterou by si přál nějak ukuchtit. V rámci pořadu mu je přání splněno, ale jinak tohle příliš běžné není a většina restaurací to nedělá – maso není veterinárně zkontrolované, nemá certifikát a v případě zdravotních potíží by měla restaurace problém. Takže kdyby Zdeňkovi zpracování ryby odmítli, nevnímal bych to jako negativum. Neodmítli a tak spolu se Zdeňkem čekám, co se z toho vyloupne. Výsledkem je průměrné jídlo. Žádný průšvih, ale ani žádný chuťový orgasmus.

Fuj! Šak je to sladké jak h*vn* z nutrie!

Vyzkoušet je samozřejmě potřeba i další jídla z jídelního lístku. Pohlreich volí candáta v medovo-hořčičné omáčce, kapra s nivou, Dračí dech  a salát Monaco (v nabídce byl i salát Marsey – jídelníček asi sepisoval stejný lingvista, který dělal tu reklamu na petang). Celý oběd by pak měla korunovat palačinka. Pan Němec zabrousí do kuchyně, pronese „ryby umíme“ a neočekává žádný problém.

[singlepic id=5516 w=420]

Realita? Medová omáčka je příliš sladká, k rybě se vůbec nehodí. Niva ke kaprovi taky ne – v gastronomii je zásada, že ryba a sýr nejdou dohromady. O Dračím dechu se Zdeněk vysloví, že stejnou vůni cítil u okýnka na vojně ještě za hluboké totality. Nepoživatelné maso s kečupem Zdendovi div neobrátí peristaltiku. Salát Monaco? Jen pokrájená zelenina a krabí tyčinky (treska + barvivo). V palačince je vykydnutý kompot i se šťávou, výsledkem je rozblemcané cosi. Šlehačka ve spreji to pak rozhodně nemá šanci zachránit.

Co byste chtěli, za ty prachy?

Dobře nedopadne ani kontrola kuchyně. Majitel tvrdí, že si je pořádkem jistý. Zdeněk ho vyvede z omylu. Špinavé lednice, ve kterých se drží voda, suroviny v načatých obalech, včerejší dresinky, nahnilá a plesnivá zelenina. Takhle to v kuchyni vypadat nemá. Zasmrádlé krevety nízké kvality majitel omlouvá slovy: „No tak za ty prachy to bůhvíjaká kvalita nebude…“  Ech…ještě prosím tu hlášku o Tišnovu. A Zdeněk se pouští i do interiéru samotné restaurace. Strhává plakáty a reklamy, v čemž se mu Němec pokouší bránit.  Podle něj je to služba lidem. Zákazníci mají být informováni.

[singlepic id=5522 w=420]

Majitel  nasazuje pózu, kterou už do konce pořadu neodloží – neustále se nasládle a neupřímně usmívá, všechno Zdeňkovi odkývává stylem „no jo, jen si kecej, já vím svoje“ a na všechny výtky reaguje „ode zdi ke zdi“. Když Pohlreich vytkne používání kompotovaných jahod do šampaňského, Němec se nejdřív brání, že jahodu v šampusu požaduje dodavatel šampusu (slyšeli jste někdy větší volovinu?) a když Zdeněk razantně řekne, že kompot v šáňu nemá co dělat, Němec náhle obrací a rozhoduje: „Tak od teď nebudeme do šampusu dávat žádnou jahodu! Nikdy! Ani když budeme mít čerstvou!“

Na Zdeňkovi je opět vidět únava a rezignace. Za tu dobu, co tenhle pořad natáčí, už pozná, kde padají jeho perly na úrodnou půdu a kde ne. A tohle je ten druhý případ. Možná proto se ani nezdržuje zátěžovým testem a nezdržuje se moc tím, že by učil kuchaře novým receptům – problém této hospody je v naprosté nekoncepčnosti, která je v rozporu s názvem. Rybářská bašta by přece mohla být jednoduchá restaurace s nabídkou báječných rybích pokrmů. Ve skutečnosti se tu vaří sračky a rybích jídel je v jídeláku snad jen pět. Zdeněk tam předvede jen jednoduchý předkrm z makrely a zeleniny.

[singlepic id=5518 w=420]

Zdeněk bere pana Němce na výlet do centra Prahy do kvalitní rybí restaurace, kde se vaří pouze z čerstvých surovin. Němec si pošmákne, ale z celého výletu si vezme jen myšlenku „no jo, centrum Prahy, tam si to můžou dovolit“.  Absolutně nepochopil, že po něm nikdo nechce, aby u přehrady v Hostivaři nabízel čerstvého humra nebo ústřice. Jeho hospoda by mohla nabízet čerstvé ryby z českých chovů, cenově velmi dostupné. Menu by se poskládalo tak, aby nic nepřišlo nazmar – ryby, které se nezpracují čerstvě, se mohou naložit nakyselo nebo do oleje. Hospoda by tak mohla nabízet vlastní čerstvé matjesy či zavináče – když už se Němec tak bál toho, že by ryby nemusel prodat.

Ale té diskošky se nevzdám, mň mň mň mň!

Majiteli je ale podobné uvažování cizí. Raději má tisíc výmluv na to či ono a přiznává, že nad vodou ho drží to, že několikrát měsíčně pořádá v hospodě diskotéku. Stále také odmítá sundat reklamní poutače, prý protože to má od dodavatelů smluvně zakázané. To je další krátkozrakost provozovatelů – nechat si hospodu vybavit zdánlivě zadarmo skleničkami, ubrusy, skříňkami… ale pak jsou lidem na očích samá loga dodavatelů, místo toho, aby si reklamu dělala sama restaurace.

[singlepic id=5520 w=420]

Zabedněného Němce se Zdeněk pokusí odbednit za pomocí odborníka na architekturu a design. Ten zkritizuje na této hospodě prakticky všechno (a oprávněně). Plot není natřený, visí na něm spousta ohavných reklam, všude jsou zbytečné poutače, v restauraci jsou nehodící se prvky, např. sedačka či lampa.

Reklamkou posvěcená křivárna

Němec si ovšem stále mele svou. Když se ho Zdeněk zeptá, proč ve vitrínce visí jídelní lístek nakřivo, tvrdí, že mu to tak poradili v reklamce. Že to prý přitáhne pozornost. Pohlreicha málem omývají a to ještě netuší, že až za měsíc přijede na kontrolu, tak tam křivý jídelák bude stále viset. A stále tam bude vyprdnuto několik obřích papundeklových zmrzlin. A další reklamy.

[singlepic id=5521 w=420]

Kontrola po měsíci je docela povedená – štáb se pochlapil a objednal několik jídel „sebou“. Takže v kuchyni nevěděli, že jídla jsou ve skutečnosti pro Zdeňka. Ten přichází, objednává pro sebe a „vyzvedává“ jídla i pro „pana Navrátila“ (metahumor mi došel až o něco později, proč bylo zvoleno zrovna jméno Navrátil).  Dostává mizerný salát-nesalát, nepovedenou rybu, jídlo z kančího masa, z něhož by dvě třetiny vyhodil. Není divu, že Zdeněk po chvíli bere svoji samolepku a raději ji pouští po vodě, než aby ji nechal v této strašlivé hospodě, která vůbec nevyužila možnost ke zlepšení a změně. Pan Němec se stále nečitelně usmívá, myslí si něco o p*deli, jako to evidentně dělal celou dobu a chystá si další a další výmluvy. A nic bych nedal za to, že s postupem času se do uklizeného a uvolněného prostoru vrátí nějaké další reklamní poutače.

Nenechte si ujít bonusy

Fanoušci pořadu už vědí, že v archívu Primy se dají zhlédnout ještě bonusy k pořadu. V tomto případě jde jak o rozhovor štábu s panem Němcem, tak o hodnocení tohoto dílu Zdeňkem Pohlreichem. Němec předvede řadu frází o tom, jak by chtěl hospodu změnit, zlepšit, jak se mu Pohlreichův přístup první den nelíbil, jak čekal něco jiného, jak teprve později leccos pochopil – ale kdo viděl celý díl včetně návratu, tomu je jasné, že k žádnému pochopení nedošlo.

[singlepic id=5517 w=420]

Zdeněk je pak ve svém hodnotícím videu smutný, znechucený a otrávený. Podle něj si takové hospody nezaslouží existovat a celé gastronomii by jejich úbytek prospěl. Zdeněk se také zmiňuje, že v nedalekém sousedství Rybářské bašty jsou další dvě restaurace, opět gastronomicky nepříliš náročné, kde to ale vypadá i chutná lépe a kde to mnohem více žije.  Nevím, jak dlouho Rybářská bašta ještě bude fungovat (jak dlouho ji udrží diskotéky nad vodou), ale dovedu si představit, že až skončí, bude mít pan Němec bezva výmluvu o tom, jak mu štáb zničil mediální obraz a jak přišel kvůli účasti v televizi na buben. No ale jestli odevzdá do sběru všechny ty poutače a reklamy, tak na tom až do důchodu zle nebude.

Video upoutávka na tento díl Ano, šéfe

Scalex

Miluju reality a talentové show a Panáček je jednoznačně nejvýznamnějším médiem u nás, které se tomuto žánru věnuje. Takže je jasné, že jsem se sem musel nakýblovat. Nejraději mám pěvecké soutěže, kontejnerovky a kuchařské show. Nenávidím blbce a sport.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 45
1
Anta
Reagovat

„Cedule na křivo každého upoutá, říkali z reklamky “ :-DDD
Ten chlap je neskutečnej :-)

2
Anonymní
Reagovat

Kritizujete reklamu na pivo, tvrdý alkohol, zmrzlinu a vzápětí jde ve Vašem programu též reklama. Tak čemu věřit ? Nebo jako ve všem jde o peníze.

3
Bobby Brown
Reagovat

2 – Ono tady v tom konkrétním případě šlo o to, že tam bylo reklamy na každém kroku tucet. Každý kdo tam něco dodával měl vylepenou/vystavenou reklamu na 5 místech restaurace. Tohle bylo opravdu jak v reklamním doupěti. Nebo jako kdyby byl jeho koníček sbírat reklamy a restaurace byla zároveň muzeum.
Navíc, s reklamou vysílanou v TV během pořadu to nemá nic společného.

4
Bobby Brown
Reagovat

1 – jj, u tohohle jsem si nasmrkal do čaje. Ten chlap byl/je úplně marný. Jestli nezmění to svoje pitomý uvažování, tak je úplně ztracený.

Co mne ale vadilo, že jsme se vůbec nedozvěděli, proč si tam Zděndu vůbec zval.
Na všechno měl odpověď „lidi to takhle chtěj“, „oni to takhle vyžadují“, „to tady frčí“ (u ryby v medu) – aha, tak ono to tam frčí… Tak kde byl tedy problém?

To, že mu ty zástupy vrátily salát, protože byl promíchaný s dresinkem, to mne už ani nepřekvapilo. Já bych se ani nedivil, kdyby mu vrátili sekt s čerstvou jahodou, že chtějí tu mňamkoidní jahodu kompotovanou.
Takoví jsme strávníci. :-/

5
Anta
Reagovat

4 Bobby Brown
Mňamkoidní jahoda mě dostala :-DDD
Taky mě dorazilo, když ten „šéf“ v konfrontaci s tím „barmanem“ prohodil, že oni ho vůbec neposlouchají, a tak tedy do sektu nebudou dávat jahodu žádnou :-)

Reagovat

Tahle série mi přijde nějaká nudná… Jakoby Zdéňa vždycky přišel, zkritizoval, neporadil neuvařil nevykoumal, odešel a vrátil se s nálepkou. Jestli nějak zkrátili stopáž nebo vyměnili střihače, pro mě tomu prostě letos chybí prostředek každého dílu.
Možná by mu konečně měli dát tu pekelnou kuchyni. Tohle už začíná být trošku nuda (a to jsem jeho velký fanda) nebo to alespoň změnit na verzi Hotel hell, aby to nebylo pořád tak dokolečka.

7
Bobby Brown
Reagovat

6 – Přesně tak. Já bych možná spíše použil výraz, že je tahle řada neuspořádaná. Ty díly nemají žádnou strukturu, jak tomu bylo ze začátku.

Naprosto mi tam chybí úvod – proč jste si nás pozvali, konkrétně.
Dříve se mu tam ti lidé vypovídali kolik mají napůjčováno, jak moc jsou každý měsíc v mínusu a kde oni sami vidí problém.
Pak bylo vždy naprosto zřejmé, který den tam Zděnda je a co bude náplní toho dne – z jeho strany.
Provozovatel dostal jasné úkoly, protože se mu asi 2. den dostalo poučení, co je u nich špatně a co konkrétně mají změnit. Zděnda si to následující den přijel zkontrolovat. Většinou se to týkalo jídeláků.
Pak jim ukázal směr v jídlech, kterých by se mohli držet a co mají dále rozvinout.
No a pak si to přijel zkontrolovat. Většinou i někoho poslal objednat, to proto, aby se v kuchyni nepřetrhli a vydali to, co ostatním.

Ale tahle řada…? Tam jen tápu o co a který den jde. A v tomto konkrétním dílu jsem si do poslední chvíle nebyl jistý, jestli to je závěrečná kontrola, nebo jen nějaká meziobhlídka po týdnu, což už také udělal.

Jestli to takto půjde dál, asi tuhle řadu nedokoukám. :-/

8
dessin
Reagovat

Ja se uprimne bavila od chvile kdy si Zdenda objednal :) Fuj ryba se syrem, atk tohle zrat nebudu…

… je ale pravda ze mi jakysi pribeh nebo neco podobneho chybi taky. Drive Zdends poradil, ukazal kde je chyba, v teto rade mam pocit je mnoho casu venovano interieru a jeho prestavbe a na jidlo uz se tolik nedba… kadzopadne, treba je to zamer. O jidle uz se toho za 5 rad nazvanilo dost, tak je potreba ukazat ze i kdyz vari sebelip tak hnusna putyka lidi nepritahne… pak ale meli na zacatku trosku divaky upozornit…

9
Franz Ruppert
Reagovat

Včera Zdenda zase perlil:
„Salát Monako: Kdybyste v Monaku dala někomu krabí tyčinky, tak vás přejedou formulí 1 tam a zpátky…“
Majitel: „Takže sem někdo přijde a řekne si: Tady to vede nějakej pitomec?“ Zdeněk: „Přesně tak.“
„Sladký je to jak hovno od nutrie…“

10
Radka
Reagovat

Kuchar: Ty krevety jsou nejaky divny Zdenda: se vyjadril „presneji“ Majitel: tohle nam dodavaji – o nekolik blemcu dale, u to tu „chvilku lezi“

11
Jana
Reagovat

Jojo přesně tak, tato serie je jiná , nudnější … mě tam hodně chybí Zdeńkovo vaření, te´d to udělá jen samo tamo, je tam i snad míń dní v kuchařském, předtím ty čtyři dny opravdu radil zejména v kuchyni, te´d se specializuje se na interiéry restaurace, takže dva dny se dohadují s majitelem,, půl dne je v kuchyni a následná kontrola už taky není to co bývala …no a včerejší majitel taky nechápu proč si ho vlastně pozval, když si pak všecko odůvodnil …

Reagovat

U tohoto dílu jsem se docela nasmála :-))) Ten boreček je sladkej asi jako ten jeho candát. Hospoda výzorem dokonalá kopie hospody na koupališti v Sušici době mého bujného mládí.
Celkem přemýšlím o Primácké politice, neboť proč se přihlásili a Zdendovo hodnocení je v samostatných částech v archivu. Je pravda, že je díky tomu ukrytí před veřejností je to asi spontánnější a do tv by se na tom muselo nějak zapracovat. Odvysílanému dílu to ale zásadně chybí.

13
dessin
Reagovat

ja porad jen cekam, kdy majitel nejake podobne bolsevicke putyky rekne Zdendovi: Ne, nic menit nebudu, tohle je tematicka restaurace 80. let a mam to tady schvalne :)

14
polo
Reagovat

Na této řadě je strašně vidět absence dramaturgie. Místo blbostí jako jsou rytíři v brnění se měli zaměřit na to, aby se drželi aspoň té úrovně z prvních dvou řad. Úplně tou chybí kostra. Prostě:“ Necháme Zdeňka povídat, k tomu antičíme pár rozhovorů s aktéry, eventuelně sehrajeme scénku (reklamace lososa) a tím to hasne“. Tu show prostě začínají zabíjet. Nebýt toho, že Pohlreich je svou náturou hérečka a táhne ten pořad vlastně sám, nemělo by cenu to vůbec sledovat.

15
Scalex
Reagovat

Hlásím rekap!

Reagovat

Scalex dík za rekap. Stihla jsem tentokrát vidět dřív, než tě číst, ale popsal jsi moje pocity. Pan majitel je od pohledu hejhula okresního formátu a jeho podnikání vypadá přesně podle toho.

17
dessin
Reagovat

Ja bych si jen dovolila pochybovat o tom Petangu.
Petank bych v zivote nenapsala, je to cestinsky patvar a snaha udelat zas z nejakyho slova ceskej paskvil. Trvam si na svem „g“ i v pocestenem formatu. Hra se nejmenuje Petankue a g tam patri. poznamka na okraj :)

Jinak take nevim co chtel basnik timto dilem rici – mozna ze kdyz vyhazete vsechnu reklamu a ostrihate koprivy, zacnete vydelavat?

18
Scalex
Reagovat

Ve slově Pétanque se ovšem nepíše G, takže není důvod, aby v české oficiální transkripci toto písmeno bylo. Francouzská koncovka -que se v češtině nahrazuje písmenem K. Trvat si na svém samozřejmě můžeš, ale tím z toho správný tvar neuděláš. 8^)

Básník chtěl podle mě říci, že při příchodu do restaurace bych měl vidět restauraci. Nikoli tisíc pí*ovin a reklamních poutačů, které jsou jen otravné a hnusné. Restaurace by měla mít pouze selfpromo. Propagovat sebe samu. Jediný ústupek může být decentní logo pivovaru, protože pro mnoho pivařů je zásadní, jaké pivo v dané hospodě dostanou. Ale pro ty obří papundeklové zmrzliny fakt ospravedlnění nevidím.

19
helena
Reagovat

strasne sa mi lubi ano sefe…s pozdravom…

20
Ajda
Reagovat

17, 18 – Já vám to rozseknu :-))

1.2 d)

http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=120

21
Marek
Reagovat

18 – Ta hra se jmenuje Pétanque, není tam žádné G alébrž Q. Vyslovuje se to „petank“. „Poznámka na okraj“ v úvodu článku má pravdu.
Ale to je opravdu na okraj. Ale – kolikrát jme viděli napsáno „Pilsner Urquell“?

22
Scalex
Reagovat

21 – Urquell je ale jiný případ, jednak to není koncovka, jednak to není francouzské slovo, ale německé, vycházející ze slova Quelle (původ) – Urquell=Prazdroj.

23
Anta
Reagovat

Scalex, díky za opět skvělý rekap :)

Reagovat

A pan Němec již reaguje na FB

Tak tady je jeden odborník na gastro vedle druhého, napadlo někoho že se nedá věřit všemu co vidíte !! Natáčení 5 dnů a pak střih sotva na 50 min. Tam je potom prostor na cokoliv, nelituji pozvání TV, spoustu věcí ve skutečnosti není tak jak píšou. A zajisté jsem se změnou začal u sebe.

25
KK
Reagovat

24 :-D dobrej fór.. zajisté u sebe nezačal, to bylo vidět od začátku do konce.. nebo chce tvrdit, že se celou dobu choval vstřícně, ale zrovinka vystřihli a do vysílání dali těch pár ksichtů, který hodil mezi těmi happy výrazy? :-D

26
Kapi
Reagovat

Tenhle dil se hodne soustredil na promenu restaurace a posledni den kontroly jsme tam ani nenahledli ani o tom nepadlo slovo, jak to tam ted vypada… :O To nechapu doted!

Na laxni pristup rezie a strihu a nejakeho konceptu jsem si uz nejak zvykla, ale vynechani tohoto me zarazilo. Jakoby v kazdem dile chteli ukazat jen neco aby nahodou nebylo videt neco jineho…

moc dramaturgie (kašírky) a malo realu.

Reagovat

Mimochodem, v dalším komentu píše, že ceduli již mají rovně :)

ceduli již máme rovně, poradil nám to na jednom školení p. Krmíček z Brna. Jinak v restauraci je již novej vedoucí a mnoho věcí je dávno jinak.

28
Bobby Brown
Reagovat

24 SUNíčko:
FB nemám, ale on reagoval i na iPrimě, taky dobrý. :-)

27 – Ten chlap mě drtí! :-D
Tak nejdřív mu nějaký chytrý pan PíáR poradí dát to nakřivo, on běží a vyndá špendlík z jednoho rohu. Pak mu jiný pán školitel poradí (dokonce až z Brna), že to má dát rovně, on běží a flákne tam ten špendlík zpátky.
Ten chlap má asi neskutečný množství času a peněz, když dokáže řešit takové hovadiny, které jsou jasné už na začátku, jak má být vyvěšeno menu. Místo aby řešil podstatu jeho byznysu.

Ani bych se nedivil, kdyby si dal SPZtku nakřivo, aby to více upoutalo benga – a že by je to opravdu upoutalo. ;-)

29
Bobby Brown
Reagovat

Po odkoukání ostatních videí k dílu jsem si ty ostatní restaurace (o kterých tam Z.P. mluví) našel na mapě a ta hned vedle „Restaurace Pod Hrází“ má ve fotogalerii i Zdendu, takže se asi chodil stravovat tam, či co.

Na plotě tam mají taky dost reklamy, to pan Němec vzal jako „výzvu“ a jal se je „dohnat a předehnat“, abych použil slovník EU. Nicméně v interiéru už to nemají.

30
Anta
Reagovat

27 SUNíčko
Ten pán je snad i vtipnej :-)))
A ke všemu ten školitel se jmenuje Krmíček, no jak příhodné :)))

31
KK
Reagovat

:-DDDDDDDD já umřu.. má ten člověk nějakej svůj názor? Nebo na všechno potřebuje (povětšinou) přiblblý PíáRisty?

32
Ela
Reagovat

Už jste někdy někdo jedl rybu s nivou? Pro mě je to novum… Ta restaurace musí stát za prd, do Hostivaře se stahují pejskaři ze širokého okolí a kdyby vařili dobře, nemuseli by si zvát Zděndu…

33
Ela
Reagovat

Mikeši, jsi tu? Od zítra budu sledovat slovenskou verzi FHŽ, snad se na Panáčkovi potkáme…

34
Bobby Brown
Reagovat

32 – To je fakt. Stačí změnit Rybářskou Baštu na Baštu Rasovna a je po problému.

35
Ela
Reagovat

34: BB

Na co narážíš? Že bys sežral Rinku? Víš, jak tě miluje :-)

36
koc
Reagovat

13 :D
diky za rekap Scalexi

37
Saldo
Reagovat

Tentokrát pan Pohlreich zjevně nebyl ve své kůži, protože své oblíbené „vole“ řekl jen 75 krát. No, snad to příště dotáhne na stovku.

38
mimi
Reagovat

Je zajímavé že pán majitel již v době natáčení věděl že na podzim při odvisílání již v této restauraci nebude, zajímalo by mne jestli si jen chtěl užít slávu televizní hvězdy nebo chtěl tuto hospodu před odchodem popravit,?

39
mimi
Reagovat

Doufám že vlastníci této restaurace prohlédnou a zajistí novou vizi a tvář. ta hospůdka i místo si to zaslouží, snad se poučí ti kteří postrádají zdravý úsudek, a když chtějí udělat debila ze sebe neničí tim i hospodu, S korálky na krku třeba zvolit pořed trapák hledá muže,

40
mimi
Reagovat

Před lety byl nějaký díl že si Zdenda pozval v nějakém vánočním speciálu VIP hosty do své restaurace a jeho rybu mu hodili na hlavu že páchne. nedívím se že vzal Němce raději jinam.

41
Bobby Brown
Reagovat

40 – to se samozřejmě stát může, byť „nemělo by“, ale nesmí to být standard kuchyně

42
koc
Reagovat

vysavat strop sem jeste nevidel :o

43
polo
Reagovat

Ve vánočním dílu mu nikdo nehodil rybu na hlavu. Poslali Partyšový schválně smradlavou rybu a ta trubka nepoznala nic a statečně se tím ládovala :D

44
mimi
Reagovat

Schválně??? to je fakt hotovo. tady píšou blázni.

45
Bašta už není
Reagovat

Dnes už je tam zcela jiná opravdu stylová restaurace s jiným daleko rozumnějším majitelem, který takové rady zjevně nepotřebuje (viz meandry.eu)

Přidat komentář