Panáček v reality show

Farma SK 3 (3. týden) Den duhový a duelový

1. Říjen 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=5411 w=420]Jaké je ráno po dožínkové hostině? Podle Renatiny ušanky to na Farmě vypadá mrazivě. Už víme, že duel bude opět mezi ženami. Ale která bude pro Janku tou pravou soupeřkou, kdopak si v zlomí nehýtek? Sobota ale samozřejmě není jen o duelu.

Silva naznačuje, že z nováčků nejvíc miluje Lucku, poslala by ji do prdele. Hned u snídaně Lulu pravila, že dnes jednoznačně nerobí, že má své problémy a nemůže pomoci vůbec s ničím. Silva se snaží rozdělit práci, načež mladá dáma zhurta spouští, že je mladá generace a chce si taky něco užít – třeba se vozit na traktoru. Jako dívka z Bratislavy na to má svaté právo, no ni? [singlepic id=5412 w=420]Pokračující proslov by se reprodukovat i asi takto : jdi do píp milá Silvo, to my makali jako fretky a za to že jsme vybili baterii můžeš taky. Kdo při práci řeční o bolavých hřbetech se měl místo farmy jít léčit. Načež zalezla zpátky do postele.




Martina s Máriem dělají podlahu. Maťka se prý napřed nudila, ale pak se vnutila a zatloukala hřebíky. Jana s Petrem pase kozy ,Silvie s manželaty dělají z hrozna mošt.

Martina je s tím, že půjde do duelu smířená předem, přece jenom není přírodou úplně ošizená, možné rozpočítávadlo zvládá. Tak se okoupala. Kámoška Lulu přitom říká, že by Janu nejraději zbila. Na seně vedle Jany se obouvá pro změnu do darmožroutů Silvy, Fiony a Vlada.

K obědu je zbytek z hostiny. Martina navrhla, že by pekáč měl od Silvy putovati nejdřív k nim a Renatě to znělo, jako osočení, že si berou víc. [singlepic id=5413 w=420]Poté co si strany slovně poměřily porce, si opuštěný pekáč přitáhl k nášupu kulturista. [singlepic id=5414 w=420]Co zbylo na oběd sluhům? Vypadá to na tři kostičky, dvě lžíce zelí a dva kousíčky chleba. Tohle Silva podcenila a smutné řeči Jany a Petra znějí právem. Že vidí, jaké mají spoluhráče je asi moc nezasytí.

Dorazila Kvetka. Atmosféra zdá se poněkud ke krájení, ač si Mário, Pyraňe i Vlado baštu pochvalují K Silvinu jednoznačně nejpracovitějšímu Vladovi má Lulu připomínky. Prý nejvíc nepracuje nikdo, všichni se flákají. Na dotaz, jak hodnotí posily, Renata kontruje „živou katastrofou“. Lulu nehne brvou, že prý ji tihle lidi vůbec nezajímají.

Následuje výběr druhé duelantky. Cítí se adeptky ohroženy? Rena neví, Martina se vypočítala, Lulu se snaží být za hezkou, a že neví. Jana lituje, že nemůže Silvu, Renatu nechce a tudíž bere Martinu. Samozřejmě se u toho každou chvíli směje. Prý proto aby byl blonďatý duel a bylo veselo. Následně se dozvídáme, že Maťka by se ráda ještě chvíli předváděla a že Lulu je smutná (nasratá), že si Janka nevybrala ji. Ozývá se také Janči a vede řeči, že se bojí, co na jeho farmaření doma řekne ta jeho.

Holky balí. Jana chce zpátky a věří si, Martina na 70% taky, vesele a odhodlaně ukazuje nehty, Lulu povzbudivě brečí.

Na farmě zatím Števo učí Mária dojit, dodělali podlahu, poprvé se tam stěhují spát, rozdělení staří noví a Silva jim přeje dobrou noc.

Ráno vítá Jana v plavkách provazem, Janči si hází mincí a že jde za babami. [singlepic id=5415 w=420]Postupně navštívil obě, porušení pravidel si naplánoval, aby doma stihl vysvětlovat co jak bylo, z toho co se odvysílá.
Před Kvetkou Martina Janův výlet napřed snaživě zatajuje, pak přiznává. Prý byla překvapená i když podle řečí tušila, že si cestu domů hledá usilovně. Ona zase překvapila výběrem disciplín – přetahování, hákování a tajemství.

Jana, jako vždycky samá sranda, se obula do šteklí a s Kvetkou [singlepic id=5416 w=420]k blízké hromadě slámy pěkně vrávorá. S Janem prý určitě nic neměla, ani s někým jiným, takže netuší proč, ale Janči prý chce být za každou cenu doma dřív než ona.

Duelová stodola se otvírá a Janči je hned postavený na „špalek“. Opět vysvětluje, že potřebuje přítelkyni vysvětlovat, co jak opravdu bylo. Přišel s taktikou a tu hrál, jak to budou vnímat lidé zvenčí neví – uvidí. Bojí se, že ta jeho, by si mohla jinak vysvětlovat jeho chování k mladým dívkám a ženám. [singlepic id=5417 w=420]Kvetčino snažení z něj dostat něco víc, je zcela marné. Když vyslovila, že ze soutěže neodstupuje, že na to nemá nárok, obrací oči v sloup. Rozsudek totiž zní, že Jano je ze soutěže vyloučený a to se všemi důsledky (pokuta?), které si ponese. Kývne a odchází tak jak je žádáno bez rozloučení.

Števo se zdá Kvetce nějaký bledý. Prý mu bylo blbě, možná migréna, ale protože věří na uřknutí, tak spíš špatná energie. Máriovi se tuhle v noci zdálo, že někdo proběhl světnicí – tak nad svíčkou vyhánějí duchy. To je ale naštěstí konec meziher. Do stodoly zve Kveta dvě kočky v sexy oblečcích a začíná vlastní duel.

Přetahování lanem
Kdo čekal, že to bude jen libový taneček, tak ten se sekl. Jana má sice brzo navrch a hází první podkovu, ale Maťa se dost snaží a oddychuje víc jen poté, co si ruku prý skoro zlomila (utrhla celý gelový nehet). [singlepic id=5418 w=420]S těmi drápy se jí lano musí blbě držet, kromě lana je taky pálí oheň, ale i Martina jednou boduje. Jenže vzápětí má Jana podkovy dvě a třetí je už jen otázka momentu.

Hákování
Tahle disciplína je divná až pitomá, protože imho bez vzdání se soupeře, se na hák zavěsit nedá. V podání Jany a Martiny to byla hlavně okopáváná. Maťa chytla koleno do obličeje, ale snad bez vážnějších následků. [singlepic id=5419 w=420]Tentokrát ale bylo vidět, že Martina nevěděla jak na to, zatímco Jana měla nedávnou zkušenost. Martině už chyběla bojovnost a nakonec se sama nechala zavěsit, byť byla podle mě v pozici, kdy se to Janě skoro nemohlo podařit.

Prohru ale unesla se ctí. Řekla, že byla alespoň show a vyhrála lepší. Není smutná a je ráda, že nemá větší úrazy, toto rozchodí. Její plány se i za týden naplnily dostatečně.
[singlepic id=5420 w=420]
Takže Jana jde dál a Martina končí. Pláče místo ní Lulu, protože tam teď už nemá nikoho.

Všichni se loučí a objímají vítězku. Martina ještě klofá na stroji dopis, Jana ukazuje šrámy a na kameru se Lulu svěřuje s očekáváním, že Martina vybrala správně a bude farmářkou týdne.

Co uvidíme dál? Show začíná u tyče a pokračuje flaškou, co napsala Martina do dopisu a kdopak to kráčí místo Jančiho na Farmu?

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
Jája
Reagovat

Dík perfekt. :-)

2
Prochor
Reagovat

Opravdu je Jano venku? Jestli ano, je možné konečně začít se sledováním RS. Díky za rekap a důležitou informaci.

3
DD
Reagovat

okkvp – díky za rekap. Nebyla jsem tu o víkendu a byla jsem docela zvědavá, jak se to vyvine. Takže nadále se budeme těšit z Janina smíchu :-( Vidím, že se začali dělit na mladé a staré, taky nové a staré. Tak jsem zvědavá, jestli se fakt vrací Andrea a jak to bude dál.

4
LadyXL
Reagovat

Díky za rekap!!! Povedený!!

Reagovat

jedna zásadní informace z nvc – Máriovi se na farmě říká Herkules. Vymyslela Silva

6
Ufonka
Reagovat

Fascinují mě oblečky dam z duelu.

7
Prochor
Reagovat

Vždzcky přemýšlím o tom, jak účastnící přemýšlí. Janova radost byla maximálně ubližovat lidem? Přijeď do Čech Jano. Když se ti nepovede popít metyláku, tak si můžeš zastřílet na presidenta. Prostě absolutní liberalismus – vzor pro svět a jeho štěstí.

Reagovat

6 – to mě taky – ale vedou mě k úvaze, jestlibyl výběr disciplín opravdu úplně z Maťinej hlavy a za druhé – když se Jana v těch plavkách první dny promenádovala po farmě, tak na ní vůbec nedržely a věčně měla alespoň jeden prs venku a teď jak na ní držely ;-)

9
Prochor
Reagovat

9 – Díky písmenková žes mně ignorovala ale nevyřadila z diskuse. Slibuji jako pionýr, že se vyhnu politickým tématům ale je to fakt těžký – chápeš.

Reagovat

9 – chápu, dej si panáka ;-)

11
Mikes
Reagovat

díky, písmenková.
Jinak, tomu Slovákovi jsi neměla zakazovat přístup. Stačilo vyhodit ty jeho litánie o Zákoníku práce, tam vyloženě ujel (kdo by si to vyhledával že). Jinak píše ale docela rozumně a navíc tu moc Slováků nemáme.

12
Majka
Reagovat

Silně jsem nepochopila, proč k přetahování a hákování nastoupily v plavečkách, když přeci i Bárbí už musela vědět, jak taková sláma dokáže píchat. Když chtěla promenádu v plavkách, mohla si vybrat chytřeji.

13
Ufonka
Reagovat

s těma plavkama máš pravdu, ty první dny jí opravdu „hůř“ seděly. Že by si je zúžila, anebo to na ní přibili? :D
že by přibrala to snad ne, když mají málo jídla. Ale čekala jsem kdy jim to v zápalu boje se sveze či poodkryje a ono oběma úžasně to sedělo a drželo, že?

Reagovat

tož jestli se Lulu nevzmuží, tak vzmuženou Aďu asi sotva vydýchám

15
Tamzin
Reagovat

No jo, Lulu nějak vyměkla, snad ji Andrea vytočí správným směrem

Reagovat

15 – jézus, tak na tenhle směr jsem nemyslela :(
(janči, ty kokos, cos nám to udělal)

17
Tamzin
Reagovat

No Aďa už jede

18
haha bimbi
Reagovat

Ta Andrea je TAK děsně protivná! Jak činže. Proč všechno tak rozebírá? Strašná ženská, fakt

19
Tamzin
Reagovat

Idylka asi moc dlouho nevydrží :-)

Reagovat

Lulu se vzmužuje :-))

21
Tamzin
Reagovat

Pozitivní Aďa sebou přitáhla pytel nesnášenlivosti

22
Tamzin
Reagovat

2O – to mě ušlo, potvora se hrozně seká, dokoukám ráno

Reagovat

22 – hlavně v upoutávce na příště – tož to snad přežiju, ale Adík z deníku mi zabil

24
Pitrýsek 007
Reagovat

No sláva – pitbulář je venku, tudíž jsem už opět včera Farmu sledovala. Upřímně jsem ráda, že vypadla i ta Martina…

25
Slámka
Reagovat

V neděli večer jsem na Markíze v Reflexu viděla Jána, jak se vítá se svou přítelkyní. Přivítání bylo bouřlivě vášnivé. Přítelkyně je vzhledem velmi pěkná dívka, vysoká, štíhlá, dlouhovlasá a tmavovlasá. Fakt pěkná, ale k Jančimu?
Že by byla stejné povahy?

Přidat komentář