Panáček v reality show

Farma SK 3 (3. týden) Nováčci proti starousedlíkům a opět ženy v duelu

30. Září 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=5394 w=420]Na farmě sice stále ještě vládne Silva, ale s příchodem tří statných nováčků se změnil nejen věkový průměr, ale i poměr sil. Janči úspěšně lanařil, už zase má v grupě plný stav a jeho sestava má dokonce podstatně vyšší iritační potenciál než ta původní. Jak se odvíjí děj v druhé polovině třetího týdne? Sledujte, čtěte. (pátek)

27.9. čtvrtek – Kvakin a Timurova parta

Janko s Máriem chtěli vystrašit Janu a tak měli nápad v noci házet kameny a cihly na kurník. Jana ráno sice trochu nadávala, ale podle Janka se prý málo bála, tak musí změnit taktiku.

Janě se nelíbí, že Martina přišla s tak dlouhými drápy. Silva špekuluje, odkud se Lulu pozná s Jančim, když nechce, aby se s tím šířil, načež hbitě usoudila, že tím místem bude nejspíš jeho bordel. Za chvilku posílá všechny mladé, co nejsou sluhy, na pole. Odulý ret botox Martinka soudí, že je to nejtěžší práce na farmě speciálně vybraná pro ně. Ostatní budou bílit ve stodole a pracovat kolem domečků.




Pak se dozvídáme, že Lulu po včerejšku obrátila a Jančiho má za nejlepšího a kamarádit se s ním míní i svalovec a kulturista Mário.

Sluhové Jana s Petrem mají práci na stromech. Došlo jídlo, bude hlad, hrušky, švestky, přijdou k duhu a taky Hospodář je asi chtěl natrhat. Otřásání stromů a srážení plodů větví je do vesela rozparádilo. Že je Maťa trochu svéráznější a všemu se prý diví, je u starousedlíků předmětem obecného veselí a Jana s Petrem předvádějí dokonce scénku Čadca TéVé – hovorí Martinka. [singlepic id=5395 w=420]

Skupinka na poli se zdá se našla. Lulu je za urputnou bojovnici proti všemu, všem, u Martiny příroda na něčem ušetřit musela a Mário má nejvíc starosti o vyrýsovanost svého svalstva. Pro Jana ideální skvadra k předsedání. A jak pozici vůdce posilnit? Tož nebojte se ovečky moje, mám lék na kručení v v brúškach, pome do komory na společné zásoby. Jenže zrada čeká na Janíčka, slanina se tam už na provázku nekývá. [singlepic id=5396 w=420]Fíha, že by ji Silva zákeřně schovala? Zdá se, že ano, protože si už nejen ona dávno všimla, že lecčeho se míňa mnohem rychleji, než by mělo.

V žaludcích ale škrká všem a hlad se pomalu a jistě stává ústředním tématem.
Silva byla mládež na poli 2x zkontrolovat a vraj robil aj Jano. No neviem, režie nám nastříhala Jana převážně jen robiaceho vlny, např že snad jej Jana miluje a proto žárlí. Jana zatím přidala na Martinin mínus součet divné čelo, umelé mihálnice, větší prsa a taky divnou mluvu. Se divím, že jí ušel ten retní botox, který Maťin ksicht zcela změnil. [singlepic id=5397 w=420]
Docela je sranda, že na hlad = dietu nejvíc prskající jsou ty dvě nové víly okouzlující. Martinka už aj kruhy pod očima z toho asi chytla, ona jí 5x denně a na tohle není zvyklá.

Pánové našli kdesi na pozemku poklad – studnu, v ní rezavou obruč ze sudu, konev ale hlavně lihovinu. Podle Petra = štěstí, euforie. Asi, že na hlad zapomene. Radují se všetci, kromě Števa. Tomu se po obědě udělalo zle, šel do kolen a lehl. Vladovi se ozývají vředy a když není dobré jídlo a není jej dost, tak alespoň doufá, že mu neprdnou.
Jano si dal více slivovice =kuráže a šel revat na Silvu. Cože po něm chce práci v noci. Silva jako předsedníčka spolku majitelů bytů je i zdatná murárníčka a Jančiho „originál ježibabu z mrazíka“ kontruje zvukařovým píp a nijak to s ní nehne. [singlepic id=5398 w=420]
Druhý den ráno Silva vymyslela, že se půjde hromadně dělat bývanie. Mario oponuje, cože to pole a je velmi chytrý, Lulu se ozývá dokonce adresně. A že prý proč pole vždycky zrovna jenom nováčci. Janka Silva motivuje k práci slivovicí v kalíškách a říká mu Janíčko. Janíčko ale raděj duje do Petra okolo výběru vhodného soupeře pro duel. Jenže to má daaké poletené – Petr nechce siláka za soupeře a tak je divné, že mu Janči připomíná svojí sílu, když zároveň na kameru říká, že chce domů, na duel se míní vyprdnout a nebojovat. Že by měl za lubem zase nějaký svůj taktický fígel?

Jana dělá chipsy a nese i starousedlíkům. Prý ač jí to Janči zakázal. Janči se postaral i o informaci pro Martinu, že se jí včera Jana a další smáli. Ta se došla informovat k obědující Janě a že nechce, aby tam hned facky lítaly. Že by jí nestačil odutý ret? Prý kdyby ji někdo špinil, vysvětluje nadzvednuté Janě a mně připadá, jako kdyby ta lepá děva pomýšlela na zápas v bahně. [singlepic id=5399 w=420]Jana jí nezůstává nic dlužna – že je vraj majsterka v hodu tanierom a protože soupeřka je jak když se zadrhne jehla na gramofonu, dojde i k výhrůžce vraždou, chybí už jen zlatka či Anjeliky, které u vzájemně se urážejících Slovenek léta obdivuji.

Ale bože, Jano se zranil na noze. Co se mu stalo, se v telce pro cenzuru nepoznalo, lýtko mu pro nenarušování zdravého vývoje a podporu morálních hodnot mládeže pro jistotu patřičně rozostřili [singlepic id=5400 w=420](ncv bude bůhvíkdy, ale naštěstí máme aktuality .sk ). Na kameru prozrazuje, že je to jeho vlastní práce, protože nechce makat a chce do duelu, tak aby se Petr siláka nebál a vzal. Jano si dal práci dokonce i s třísněním vlastní krve po žebři, ale je otázka, zda se mu ta námaha vyplatí.
Právě proto akurát přišla Kvetka, i když se všichni tváří, že ji vlastně ještě vůbec nečekali. Tak kdo koho navrhuje? Števo je taktik a volí do duelu Janku, Janči své hráče nepodráží a proto to si vybere Petra, Vlado se chce zbavit manželky. Renata je prý špatná hráčka a vyběr má podle srdce –vzdálenější jí je Jana. Martinka taktizuje, asi má strach, že by si mohla zlomit nějaký nehet a hlasuje tedy pro Petra, Lulu se prý opakuje a s Petrem si stejně nemá o čem povídat. Zatím je tedy mezi Janou a Petrem vyrovnáno 3:3, rozhodne Mário, jenže na to si divák počká až do zítra. Tož za trapně opakovaný trik rejžovi dík.

28.9. pátek – Mário oblíbenec davů a konec holydeje

Tak konečně se dostáváme k rozhodnutí Mária, za půjdou do duely ženy či muži. A hoch nám hned předvedl, že dnes je to jeho den. Prý nebude taktizovat, je tam třeba přežít, základem je pro něj jednoznačně strava a proto volí Janku. Aj, Kvetka poněkud nechápe. Prý si všiml, že strava nebyla dostatečně zabezpečená, a když se ptal, kdo co dělalal, tak většinu prý dělal Peťo.

Janu cesta do duelu nepřekvapila, jen ji překvapilo Svalovo zdůvodnění, nicméně neva, prý se těší dom a udělá pro to všecko.

Jen co Kvetka zas odchází, Janči má věcnou poznámku, že to Mário posral. Nejen, že chtěl domů on, ale nečekal, že svalovec ohrozí dvě nové baby. [singlepic id=5402 w=420]Holčinky to podle „nadšených“ výrazů, taky zaskočilo. Ale Mário je se sebou plně spokojený, on přece všemu rozumí. Jojo, ukázaly se už prý charaktery, víly mu to zřejmě vyčetly.

Petr krájí poslední pecen chleba a hladoví jdou spát. Ráno Janči jediný nevstává – Silva mu dovolila ještě půlhodinku. Jenže Mário už odhalil ty charaktery a tudíž si Silvě stěžuje, jak on k tomu přijde, že už pracuje. A zcela jasně naznačuje, že chyba je především v jejím vedení. Silva je ale opět dokonale splachovací – „šak si lehni aj ty, a rozhoduj po svém až sám budeš farmářem“.
[singlepic id=5403 w=420]Vzápětí na Mária kráčí sám Janči. „O čo ti ide, ty jsi tu sám za sebe a ja tiež a keď niečo máš, choď za mnou a Silvu vynech“. Njn, jenže Mário má na srdci kolektiv a sprdunk od Jana si musí zaléčit opět na Silvě. A hele, už se to přestává líbit i děvčatům, pán Nejlepší ztrácí další bod i na tomto poli.
Janči už taky odhalil charakter a Mário je najednou vidlák a kok*t. Na Máriovo uvědomělé velitelské „pome“ jej posílá do riti. Chudák Sval nezapůsobí ani tím, že si paní farmářka O NĚM dovolila říct, že nepracoval a on toho zatím tóóólik udělal, že mu pomalu ani 4 prsty nestačí k vyjmenování oněch činností. [singlepic id=5409 w=420]Janči i Jana mu vysvětlují, že když bude farmář sám a ostatní se rozhodnou nedělat, že si tak akorát napíská. Mário ví o řešení, tedy alespoň si to asi myslí a já se třesu radostným očekáváním, že taková situace v dohledné době nastane ;-)
Nicméně podívejme se na Máriovo skóre oblíbenosti – už má -5. Hoch nedbá a pozice mocně upevňuje i nadále. Teď si bude natahovat odměřovací špagátik a je mu jedno, že Lulu z pomalosti procesu brzo jebne. Prý „baby, to jste sem přišly úplně zbytečně“. Chi, vkusná poznámka, zvlášť směrem k Lucii. (rozesmálo to Silvii). A ještě mu jednou nestačilo, o chvíli později to zopakuje.

Janči má mezitím ale jinou hru. Předvádí, jak dopadl sýr, když v kuchyni dělal Vlado podlahu. Plno štěrku a podivného bordelu. Jenže na kameru poznamenává, že v tom má sám své sabotérské prstíky.

Petr se svěřuje kameře, že ani u něj nový kolega nepatří k oblíbeným, protože si prý dělá nároky na vlastní porce mléka, syrovátky, do hrnců s vodou nakládá ječmen a dělá tím bordel.

K farmě zas míří vrchovatě naložený traktor a Hospodář si cestou dělá zastávku na důkladnou prohlídku pole. A s farmáři to nevypadá dobře. Vítání je ještě veselé, dokonce s čerstvým burčákem, ale to pokračování … a ty konce. Při prohlídce se Silva snaží o obhajobu, ale Martin si všímá i detailů. Mládeží vybitá baterie v traktoru asi není dobrý argument. Tuto sú diery, tuto není toto a tuto hento – nič nie je hotové, zupe Silvu na husto. A když obchůzku dokončí, je očividně nasratý, nasratá je aj Silva a veřejně si postěžovala na filozofa Mária. A on chudáček nerozumí proč? [singlepic id=5404 w=420]Urazila se, tak co jí to vrátit i s úroky – copak ty kuřácké pauzičky (svalovec je samozřejmě nekuřák) – ty vydají sečtené za půl dne, snaživě obeznamuje Hospodáře. Toho však žabomyší války nezajímají. „Silva urči, kdo ti byl největší oporou?“ „Vlado“.
Na kameru se vyjádřila i charakterní slečna Lucia. Je jí líto, že byl Hospodář nasratý. Ona se tak snažila, ale všichni ostatní se tam jen motají a Silviina skupina je tak shnilá, že by ji okamžitě vyšmarila.[singlepic id=5405 w=420]

Po směně natrhaného ovoce a sýrů za několik dovezených surovin, Hospodář vyplácí mince – 20. Víc si prý nezaslouží, ale po domluvě alespoň nestrhl nic za nedodělky z prvních dvou týdnů. Stěhují husy a kačice, sud hrozna, postele ale Martin bere zpět. Rozkazuje všem kromě Vlada mazat na pole, dohrabat, posbírat, roztlačit traktor, vymlátit. On s Vladem si zatím užijí hostiny – husaciny.
Renata vypadá že by plakala, někteří jiní, že by vraždili, pole svorně nenávidí. Do stodoly pro něco zavítal Števo a byl Hospodářem odloven – za dobrou práci odměněn burčákem, lokšou, zelíčkem, husím běhákem, buchtičkou. Když ale přišla Lulu okatě načučať kvůli lopatě, utřela hubu a jen se jí za vůní zahnul nos. [singlepic id=5406 w=420]
No makají jako šroubečky dál. Traktor ale nerozchodili, tak prý jim to Martin odvozí na farmu a budou mlátit rúčo cepy. Jen co první valník dovezli, už očima porcují zbytky hostiny na stole. [singlepic id=5408 w=420]K jídlu ale ještě nesmějí, dostanou se k němu až po práci, po setmění. Lucie vůně a chutě už nevydýchala a zhusta se pustila do Vlada. Samozřejmě jí jde pouze a jedině o princip a spravedlivou dělbu. Jí nikdo nebude urážet, a proč by někdo měl mít porce dvě, když ona má jen jednu. Jestlipak taky vyjela na toho vysportovaného, co měl podle Petra čtyři chody? [singlepic id=5407 w=420]To bohužel nevíme.

Co jsme viděli v sobotu? Nasranou Lulu, výběr Janiny soupeřky, Janíčkův konec a kočky v zápase
(fotky budou později)

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 63
1
Jája
Reagovat

Díky :-)

2
Tamzin
Reagovat

Také díky, noví farmáři se fakt vyvedli :-)

3
h
Reagovat

Také díky, noví farmáři se fakt vyvedli :-)

Reagovat

Následují spoilery z on-line

ha, Silvu nevypípali – řekla, že by dnes do prdele poslala Lulu.
– tyjo a je fákt dobrá – že prý ona je z Blavy a jednoznačně má právo se povozit na traktoru :-))))
Silvu obdivuju, já bych ty dvě pyraně asi tak snadno nevydýchávala.
-Dorazila Kvetka. V třásňové sukénce. A valí očka – je tam poněkud šavlově mrazivo.
-Do duelu jde Martina
-stěhují se s matracemi do opraveného domku a zatápí si v kamnech – do místností podle grup
-áá, Jano si právě jako hodil korunou, a jde za babama do chatek. Prý nechce přijít o frajerku doma (bojí se, co se odvysílá)
-fúha – přetahování lanem, hákování a tajemství
– Jano neodstupuje – na to nemá podle pravidel právo, je vyloučený
-jéé, vyhání zlé duchy a energie :-))

-Pyraňa i Jana v plavkách
ha, velepšení o oheň mezi nimi – nemohou ze své půlky
– 1:0 [bylo a je to napínací, tak proto nepíšu pro koho :-)]
-a je to hotové, Jana je drsná kočka

5
Tamzin
Reagovat

Nechápu, proč nerozdělí farmářka jídlo na talíře, aby zbylo i na sluhy. Řeklabych, že je Silva laxní až moc, já už bych tam pěnila :-), ale asi by mi to bylo k prdu..

6
Jája
Reagovat

To se dalo čekat, ty dvě se měly opravdu rády :-DD

Reagovat

Martinka nosí buď veliké vycpávky v podprdě nebo od května stihla kromě plastiky ksichtu i silikony
(vycpávky)

8
honza
Reagovat

Díky za zpravodajství, nemůžu Farmu sledovat, jsem na noční. Honza

9
honza
Reagovat

takže souboj mezi holkami nebyl?

Reagovat

16 – reklama – není konec

Reagovat

Hahahaahaaa takze Jano si zaplati pokutu. Nice!

Reagovat

Co to tam ted bylo zase za kravinu se svickou ? To uz jim tam vsem hrabe ? :D

Reagovat

Teda to zahakovani pekne debilni disciplina. Jak ji pri tom Jana kopala … wtf ? Kazdopadne jak si narazela na ty vycpavky .. ted jsem si vsimnul teda u Jany, ze ona tam nic nema, pritom pred tusim 3. dilama, kdyz jsem to jeste nejak sledoval to vypadalo, ze ma snad poradny dvojky a ono ouvej …. kde nic, tu nic :D

Reagovat

Pěkně jsou porubané obě :-)
Tak kdopak asi bude příští týden rozdělovat práci? (Lulu doufá)
Příště : show a přichází nové nohy
konec spoilerů z on-line

15
Ufonka
Reagovat

Takže druhá nová bude farmářem? Nebo jiný tip?

16
Ufonka
Reagovat

Jee tys to tam doplnila. Tak tato volba je asi jasná, že

17
Tamzin
Reagovat

7 – tak to budou ty velké vycpávky, v plavkách to bylo vidět

18
honza
Reagovat

děkuji za info

Reagovat

16 – pokud jí do toho nebude někdo kecat, tak nejspíš asi jo a to tedy bude sráándáá – to by mohla být jak stávka, tak defenestrace

Reagovat

no, jdu se pokusit doprat s pátkem, taky na dnes večer slíbili další ncv, ale nejspíš ne dnešní ani včerejší (mají u toho šílená data a strašně to mate)

21
haha bimbi
Reagovat

no nazdar, Martinka je sice prostoduchá, ale nezáludná a jestli bude farmářkou týdne její bezva kámoška Lulu, tak to potěškoště. Lulu je zřejmě díky svému povolání dost tvrdá a věčně zamračená a načuřená. A přichází nová posila :-D, něco mi říká, že to bude pitbulář v bleděmodrym :-D

22
Wally
Reagovat

třeba se vrací Andrea

23
Jája
Reagovat

21 – to mají rychle náhradu za Jana, asi už počítali s tím, že ho vyženou :-)

24
Jája
Reagovat

22 – proč by se vracela, prohrála v duelu a do konce je ještě daleko

25
Wally
Reagovat

u nás se taky vracel poslední vyřazený

Reagovat

při zkoumání a porovnávání noh, chůze, bot, kalhot a tašky, by to ta Andrea fakt mohla být – tož to bych neměla radost, snad jen, že střetnutí Lulu, Mário x Andrea by mohlo být ozaj výživné ;-)

27
Majka
Reagovat

Tak příští týden může být opravdu zajímavý. Farmářka týdne Lulu (zajímavý by byl i Mario) a pokud se ještě vrátí Vladova oblíbenkyně Andrea … to aby mu ten vřed snad prasknul. Těším se. A mám fakt radost, že už se nebudu muset koukat na Jančiho a poslouchat jeho „moudra“ a „intrigi“.

28
Wally
Reagovat

tak já z Janových mouder moc neslyšela, bylo to samé píp :D

Reagovat

27 – no já už mnohem víc než Jana kvetu z Lucinky a Mariánka. Jano byl v podstatě pořád jen pošahanej kašpárek, ale Lulin pohled má sílu zabíjet – Gorgona Medúsa jak vyšitá

30
Tamzin
Reagovat

29- taky tak na mě Lulu působí a Mario má zase pravdu vždy a všude a neustoupí ani o píď.

31
LadyXL
Reagovat

Díky za rekap a info z průběhu vysílání!!

32
Majka
Reagovat

29) okkvp: díky za rekapy. Lucinka a Mariánek – neříkám, že mi jsou sympatičtí. Nicméně mě přišlo nejvíc humusácké chování Jančiho. Já vím, že to byl především pec, který hodně štěkal, ale co to je za dobytka, kazit sýr, prosypávat ho bordelem, krást jídlo …. Tohle mě osobně přišlo hodně za čarou a dost jsem se divila, že mu to produkce beztrestně dovoluje. No a jeho motivovat ke spolupráci je stejné jako roztlačovat naklaďák naloženej šumavskejma kládama. Lulu je drsná a týden pod jejím vedením bude pro všechny hodně hustej.

33
Jája
Reagovat

Teď jsem se dokoukala a podle stehen to opravdu vypada na Andreu. Uvidíme, co s ní udělá druhá šance.

34
Pattrick
Reagovat

jj, bude to Andrea

35
okkvp
Reagovat

30 – s Máriem mi už po jejich příchodu překvapil Števův dojem, že z něj vychází pozitivní charisma skromnosti. Přemoudřelý jájínek

Reagovat

Neeeeeee jen ne Andreu :( Boze … vracet nekoho jen proto, ze ma dluhy a vypada to dobre v TV. Grrrrrrr.

37
Jája
Reagovat

36 – no vypadla jako poslední a pokud jsou pravidla stejná jako u nás …..

38
okkvp
Reagovat

36 – její osobní situace v tom může hrát roli asi taky, ale víc štáb hraje imho na její „všeláskyplně objímající“ povahu typu rozbuška k TNT (lulu)

Reagovat

okkvp (38): Jooo zase se budem koukat na jeji krivackej usmev, kdyz se nas bude snazit presvedcit, jak si to tam uziva, parada :) Doufam, ze rychle zase poleti pryc.

40
Wally
Reagovat

Mě Andrea vadí daleko míň, než Silvia nebo manželčata. Silvia jako farmář tyždne má snad dát sluhům jídlo a tedy dohlédnout aby něco zbylo a ne jenom pomlouvat a žalovat na nováčky. K nim se chová jakoby je měla každou chvíli zabít.
Jestli bude Lucie farmářkou, tak je Sylvie na 99.999999 sluhou a to bude zajímavé. :D
Do ted hlásala jak to maj sluhové nejjednoduší.

41
Jája
Reagovat

38 – jj :-oDDD už se těším

42
okkvp
Reagovat

40 – tak celkem si umím představit, že první setkání s nováčky u mastných pekáčů Silvu mohlo překvapit a nedohlídala to, protože tam dřív byla jiná atmosféra. Nemám ani pocit, že by byla vysazená na nováčky nějak extrémněji než na líné starší kolegy. Jako většina, si samozřejmě všímá, že se minimálně jeden ze sluhů vždy poněkud poflakoval. Podle toho co je vidět v tv, ale i v dostupných ncv, poměřuje výkonnost ostatních podle sebe a ona se Števem vypadají opravdu nejpracovitější a nejmíň rozfrfňaní a zatím se mi zdá, že má o chodu hospodářství naprosto nejjasnější představu a znalosti, zkušenosti.

Reagovat

At tak ci onak me potesilo, ze i kdyz byl za nejpracovitejsiho oznacen Vlado (nemuzu posoudit), tak nakonec byl pohostenej i Stevo, kterej si to rozhodne zaslouzil a ocekaval bych, ze za nejvetsiho makace tam bude on. Alespon, ze nejaka spravedlnost existuje :)

44
Majka
Reagovat

Myslím si, že adeptka na služku je nejen Silva, ale i Fiona. S tou si Lulu taky nesedla. Vlastně bych si manželata typla na sluhy oba.

45
okkvp
Reagovat

Sluhu by si měl vyzkoušet především svalouš a myslím, že by i horkým adeptem být mohl. Pifku má ona na všechny – záleží jak se rozkoukala ohledně pracovitosti a tudíž potřebnosti – Vlado jako sluha je pro ni sice asi lákavá volba, ale bude chybět jinde. Totéž platí pro Silvu.

46
Slámka
Reagovat

Ten Mario je pěknej kluk a zatím bych jeho jednání neodsuzovala, je tam pár dnů a vidí kolik kdo dělá. A nelze nevidět, že by nepracoval. Ta příšerná nafrněná Lulu viděla venkov z rychlíku, to bude tedy goool, bude-li farmářkou týdne.
Pro mne nejvíc maká Števo a přeju mu výhru.

47
Tamzin
Reagovat

Kupodivu ze starších mi nevadí vůbec nikdo, Mario jako sluha by se mi libil, hlavně až by na něj nezbylo jídlo..

48
Anta
Reagovat

47 – tak to bych taky chtěla vidět, rozumbradu :)

49
haha bimbi
Reagovat

jo, tak jsem viděla ještě nějaký upoutávky na Markíze a začínám se též klonit k možnosti, že se může vrátit úča. Takže místo magora nastoupí hysterka, rozhodnutá tu výhru tentokrát už nepustit a znovu si to tam tak parádně a s křečovitým úsměvem užívat :-D. Musíme vydržať do zajtra, jak se to nakonec vyvrbí. Každopádně Lulu s tím vražedným pohledem, to bude maso

50
Ufonka
Reagovat

Lulu je taky z Petrzalky jako Jano? Jsou tam i mili lide, ne s takovou nenavisti?

51
Jája
Reagovat

47 – taky bych byla pro Mario sluha a aby mu všechno sežrali. Jsem moc zlomyslná?
50 – ona „společnice“ on typ pasáka, který se rád stará o mladé holky a „cítí“ s něma, není jedno odkud jsou?

52
okkvp
Reagovat

50 – z Petržalky je třetina Bratislavy

53
Ufonka
Reagovat

Myslela jsem to jako shodu okolností a tak pro mě tedy aspoň zle vystupujících lidí.

54
okkvp
Reagovat

53 – jasné :-))) do jisté míry je ta shoda příznačná – Petržalka bývala (nevím jak teď) spojována s poněkud extrémními typy a modely chování obyvatelstva – trochu takový slovenský Bronx

55
okkvp
Reagovat

Na voyu sk mají v necenzurovaných verzích impozantní bordel. Například duel Jano + Vlado (odvysíláno v pondělí 24.9) je tam 2x – jednou jako 23.9 a jednou jako 28.9.
a den s „draky“ a příjezdem nováčků tzn díl odvysílaný v úterý 25.9 tam je dokonce třikrát pod daty 24., 25. a 29.9.
Obdobný bordel je v denících.
A poslední dny zavedli odpočítávání pro spuštění dalšího ncv dílu – nabíhají (údajně – včera se to jaksi nekonalo nebo jsem si nevšimla) v průběhu vysílání dalšího dílu
Administrátory a operátory by asi měl někdo pohonit dlouhým bičem, to i jejich kolegové nováci to zvládali lépe a že tam s tím byl bordel k zešedivění

56
Mikes
Reagovat

písmenková, díky za rekapy, nicméně u toho pátečního mám pocit, že jsem jej buď neviděl nebo jsem viděl něco úplně jiného. V každém případě mi ani svalouš ani Lulu nepřijdou nijak závadní. Že si Mário stěžuje se nedivím a u Lulu jsem nějak nezaznamenal, že by až tak prudila. Nu, a pohledům, byť nenávistným asi nevěnuji dostatečnou pozornost, nějak mi prostě unikly.
Sobotu jsem neviděl, tak se těším, co o tom napíšeš. Že jako popíšeš podribněji hlavně duel. Takhle jsem akorát pochopil, že přes proklamovaný úmysl duel prohrát a vrátit se domů to ořechový smích nechtěně vyhrál a domů jde druhá blondýna, a že skutečně vykopli toho omezence Jančího.

Reagovat

56 – jeden Lulu láskyplný pohledík je mezi přidanými obrázky. Je to přesně z toho momentu, u kterého je pověšený ;-)

OT -na rekapu z duelu jdu teprve začít

58
two rums to room 222
Reagovat

okkvp, poslal som Ti tu niekoľko ZP, asi som Ťa, ľudovo povedané, nasral. Si ochotná pustiť sem odlišný názor? Čakám, či môj príspevok bude schválený.

Reagovat

Mikes (56): Nechtene rozhodne nevyhrala :) Bylo na ni evidentni, ze vyhrat chce :)

60
two rums to room 222
Reagovat

Som vraj OHSP. (ošklivý hloupý sociální případ), Vážim si u Vás, že Vy, „Čechúni,“ ste už hneď, na prvý krát, zhodnotili Farmu tak, ako sedliacky rozum káže. Nás, „Slovač“, s tým odpadom trápia už po tretí krát. Vy reality-show.panacek, kde sa dá kultivovane diskutovať, aj keď o somárstvach. Na stránkach Farmy sa dá diskutovať celkom slobodne. Výsledok? Každé tretie slovo v príspevku je vulgárne, viac ale naserie posolstvo príspevkov, ako: Jano je sviňa, Anča má malé cicky, Ďuro je alkoholik, Tvoji rodičia by mali chodiť po kanáloch, atď. Čudujem sa, že vulgárnosť a sprostosť niektorých z nás vnímate ako temperament Slovákov. Podľa mňa by sa aj u Vás našlo dosť debilov pre takú show, ale pre Vaše šťastie, nemáte takú dekadentnú TV, ako je Markíza. Mimochodom, veľa českých prispievateľov nás obťažuje preto, lebo u Vás dostali STOP pre vulgarizmy, tak sa u nás ventilujú. Aby som bol fér, priznávam sa, aj ja mám u Vás STOP, ako nepriateľ Farmy som sa pokúsil zahltiť Vášho Panáčka nekonečnými textami zo Zákonníka práce.
Neviem, či sa tento príspevok uchytí na stránke fanúšikov slovenskej Farmy. Za pokus to stálo, možno niekoľko ľudí získa iný pohľad.

Reagovat

58+60 – Co jsi, jsi dostatečně předvedl. Více, ti zde dopřáno nebude – spam filtruje sám stroj a kde si náhodou neví rady, rádi mu pomůžeme zařazením na černou listinu. Už jsi tam

62
Jája
Reagovat

61 – a to je moc dobře, protože diskuse pod farmou na Markíze není vůbec kontrolována a usměrňována. Je plná zákoníku práce aj. moudrostí. Slovník přispivatelů – hrůza.
Díky za dobrou práci.

Reagovat

OT – rekap duelu jsem sice zkrátila, ale předešlé už dostatečně pokrátit neumím – tzn – nový článek
za odměnu slibuji během krátké doby i solidní fotogalerii

Přidat komentář