Panáček v reality show

Farma SK 3 (3. týden) Farmě vládnou životní zkušenosti

26. Září 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=5378 w=420] Osazenstvo farmy zase o jednoho prořídlo. Sedm statečných se tam snaží žít a pracovat po svém. Také roční doba pokročila a začalo táhnout ze strnišť. Kdo potáhne tenhle týden a kdo si co ostrouhá? Kolik statečných bude na konci týdne? Sledujte divočinu s námi. (úterý)

Pondělí – čím překvapí dopis od Andrejky

Sobotní duel ženských nebyl ten den ve stodole poslední. Ještě je třeba srovnat pány, kteří jsou na nože. Janči nerespektoval farmáře týdne a ten si s ním nevěděl rady. Tak je tu překvapení – místo siláckých řečí si to teď mohou rozdat v přetlačování. Vlado díky imunitě nemůže prohrát, v každém případě se vrátí na farmu. Když vyhraje Jano, taky se vrátí (to nám v telke zamlčeli).




Pánové se tedy staví proti sobě do dřevěného „stroje“ , zabírají a vozík se posouvá o kousíček sem a kousíček zase zpátky, souboj je napjatý a vyrovnaný. Pánům se už potí čela, chvilkami oddychují a pak se Vlado pomalu a jistě posunuje výrazněji dopředu. Jano sice stále ještě odolává, ale nakonec je u zarážky a těší se, že půjde dom. Ale i přestože prohrál, dostal snad ponaučení – zůstává, musí tu zůstat s lidmi, které nemá rád. [singlepic id=5390 w=420]Kvetka se ptá, zda je to trest či odměna – Janči to jednoznačně cítí jako trest. Vlado je sice rád, že vyhrál, ale je zklamaný, že Jano nejde domů, že mrhal silami a bylo to jen zinscenované divadlo.

Následující ráno zjišťujeme, že obří stůl farmáři pasovali za postel. Ustlala si na něm Silva s Renou a obě si to až na zimu pochvalují. Farmáři debatují o Andrejce – proč si nevybrala Janu, když tolik chtěla zůstat. Kolektivně vaří (mrkvový salát s jablkem, celerem a medem), Števo potom chvilku medituje a objímá stromy.
Po snídani a ranní kávě se ranní mlhou vyráží kolektivně na pole. Tam to docela pěkně fouká, ale pracující pětka usilovně hrabe a u práce odhadují do by tak mohl být farmářem.

Jana dělá brambory, Janči stále spí, a když konečně otevírá oko,, tak pak si pochvaluje, že mu Vlado nedal příkaz hrabat, tak že bude hrabkat jen aby neporušil pravidla až se mu bude chtít. Také hutně nadává na Renatu (podle ncv má slovník s opravdu košatý) a Jana se jeho neobvyklým příměrům hlasitě směje. Na kameru potom říká, že chce Jana trochu změnit, že není až takový tvrďák a hodně to hraje.
Její smích však Jančimu rozvazuje jazyk a tak se chlubí, že hned po duelu Vladovi prý ochčal trenky, a moc pěkně všechny komentuje (–zvukař omdlel a tak pro otrlé jen v ncv). A už má hoch milý, další ze svých skvělých nápadů. Do hrnců (i mléka) sype syřidlo. Místo salátu lemtá med rovnou ze sklenice a po cukru posilněný přidá další záškodnickou akci, dva něčí zubní kefky omatlává potem z vlastního podpaží.
Jana vše komentuje, že se u těch kousků směje, ale ví, že je to špatné, že jí lidi nic neudělali, že si Janči dělá svůj divný svět a ten se mu divně odsvědčí.

Na poli se mlátí a jednotlivci na kameru hodnotí Vladovu vládu a prozrazují svoje tipy a přání koho za Farmáře. Jana odhaduje, že by to mohla být ona nebo Števo, Števo by si přál Silvu, protože umí hospodařit se zásobami.

Oběd mají nachystaný přímo v talířích, Janči pokukuje a ptá se, zda jim chutí. Chutí, Vlado jen trochu dosoluje. Jsou hladoví a jedna případná Jančiho plivnutá slina je nerozhodí, smějí se.

Hned po obědě je tu Kvetka. Ptá se co na výsledek duelu Renka. Prý se už těšila domů, že by si s dovolenou užila první školní den, ale i na Farmě zůstane ráda. Kvetka se diví, že Jana se kamarádí s Jančim. Že prý když je Jana normální, že už si jej tolik nedobírá. Janči to vnímá, 1-2 proti zbytku, dožije, ale ve hře se cítí vyšachovaný, bude bojkotovat, ale není zákeřný, nebude se hádat, nebude se bavit, bude jen přežívat.

Na řadě je dopis od Andrei – děkuji za chvíle, kdy s Jančim jako služka zažila trochu zábavy, zdraví a drží palce Janulátku, Peťulovi radí hledat svůj svět v sobě a doufá, že se těmito třemi setká později i venku. Ještě douška pro Štefana a pak už jen jméno, na které se čeká. Farmářem týdne volí člověka se zkušenostmi, rozumného –ukaž jak má vypadat šéf, Silvo.
Jano, že prý podpásovka (ta Silva) –jeho konec, velká přesilovka jako Rusi proti Číně. Vlado je rád, stejně měli Silvu domluvenou s Renatou. Silva to nečekala, je překvapená, ale doufá, že to zvládne.

Silva dává první plenárku a přiděluje úkoly – Jano, prosím, umyj nádobí , Janči dostal možnost si vybrat ze dvou úkolů. (malovat nebo pole), tak prý půjde dělat to lehčí – pole. Každý, kdo bude jíst a pít mimo, bude si nádobí po sobě umývat sám, sluha bude mít na starosti jen nádobí od snídaně, oběda a večeře.
Janči na pole vážně zamířil. Z mlátičky vypadanou slámu, ale hází díky velké síle a žádnému mozku o nějaký metr vedle. Po chvíli už ale v klídku v poli ulehl a když se vynaležel došel „domu“ a remcá. Když rozdělává oheň v ohništi, důkladně vyudí kouřem celý „dům“ i „kamarády“. Pak si ještě s Jankou odskakují do spíže a smlsnou meruňkovou konzervu, kterou ale Janči káže Janě nenápadně umístiti zpět.

Peter odhaduje na kameru, že Silva si poradí i s Jankem, protože ji zatím jeho řeči netočí. A hned vidíme, že Silva si opravdu z Janových řečí nic moc nedělá. Po večeři se ji snaží podrýpnout, že pokazila tvaroh a on jej udělal tedy líp. Silva mávne rukama – no bóže, tak to jedno mléko zkyslo.(že zkyslo díky Jančiho sabotážní práci se syřidlem netuší). Silva, která v medailonku vypadala, že z ní klepne jiným do půl dne, se zatím s nástrahami Farmy vypořádává skoro jako dáma s nadhledem.

Úterý (24.9.) – Vstanou noví bojovníci

První ráno pod velením Silvy se nikomu moc vstávat nechce. Ona je však jako vždycky od kuropění pilná, nakrmila slépky a už maže chleby na snídani jak na škole v přírodě. [singlepic id=5384 w=420] Po snídani má zase Jana chvilku zviditelňování – dobírá si Petra nakrúcáním těla, že je přitom na stole i s holinami nikoho netrápí. Po kulturní vložce je vyslána mládež na pole. Jana už cestou dělá hvězdy a jen co stáhnou krycí plachtu z mlátičky je jasné, že tahle parta dneska moc robit nebude. [singlepic id=5385 w=420]
Števo natírá ve farmářském domku dřevo, ženské zase sází kvítí a pak se všichni, i „pracující“ trojka se vrací z pole „dom“. Rena vyrazila na Jančiho, že jí smrkal do trička. Že jí to řekl Števo a cože je snad Janči pomatený špinavec. Na Jančiho zvýšit hlas? Oho ho – ve vteřině na ni sype „věrohodná“ obvinění o nehygieně v duelantské chatce či kde, a rozhovor se mění na dva souběžné monolog, končící Janovými slovy, že Renata je ryngle, lívanec a manželata Fiona a Shrek.[singlepic id=5386 w=420]Hádky v telke vidíme ale jenom začátek. Dalších několik minut jede akce „vyfajči mi kokot,Števo“ u které Janči ukázal jak je to s jeho hrdinstvím. Števo totiž okamžitě vstává a že jde, Janči nejprv překvapením chvilku chytá dech, pak jakože motá šňůrku od gatí a vstává, ale nevytáhne, obrací se zády, a zas usedá. Jak je Števo zas v bezpečné vzdálenosti, hrdina se zase ozývá a mele cosi o tom, že on je*be celoročně na rozdíl od rok pauzírujícího Števa. Nechápete souvislosti? Tím se netrapte, nechápe je ani nikdo na farmě, byť to sice Janči potom ještě svojsky dovysvětlil, ale to už není podstatné. Janči štěká ještě notnou chvíli, chvilku se přidala i Janka (Števo se ptal, zda tuhle do jídla naplivali) a v závěru si ještě přihřál svoje Vlado s vylitým šamponem.
Doznívající hádku utla Silva nezúčastněně pronesenými slovy „Skončila výměna názorů?“ a že tedy jde jmenovat sluhy. Koná se totiž další schůze, které Silva předsedá. Sluhou je jmenován Peter a za služku je vybrána Jana, protože je šikovná a umí vařit. Zdá se, že tentokrát jsou role sluhů vlastně nejen očekávané, ale i chtěné, mimo jiné proto, že v kurníku nad slípkami se spí zřejmě o dost lépe než s kozami a voly ve světnici.

Na zápraží farmáři pak ještě chvíli probírají jančícího Jančiho. Silva říká, že to hraje, ale že má IQ houpacího koně a že to byl konflikt naschvál. Janči to na kameru přiznává. Najel teď prý na taktiku provokovat tolik, aby po něm někdo skočil a byl vyloučen, a že si pak prý venku ještě podá trestní oznámení.
[singlepic id=5389 w=420]Po nějaké chvilce práce je slyšet v dálce motor traktoru a protože z kopce je na příjezdovou cestu vidět, radují se, že jim Martin veze posily. Na traktoru jsou kromě dalšího materiálu opravdu i tři nové síly ve fasovaných stejných montérkách : dvě „víly“ – tmavovláska volajte ma Lulu a blondýna s odulým rtem Martina a svalovec jménem Mário.

Vítání s farmáři je celkem srdečné, Števo je prý jak po kofeinu, Petrovi se holky líbí, spokojený je i Vlado, jen Jana komentuje, že je to sranda, jak jim tam nasadili podobné typy jako ona a Janči. Na větší seznámení ale není čas, Martin gratuluje Silvě k funkci a ruče vyrážejí na kontrolu, ostatním zaveleno vyložení nákladu.
Kontrola ukázala, že s výměnou funkcí jsou spojeny i informační šumy. Silva nevěděla, že má být v kuchyni vylíčeno úplně všechno, traktor už je zase pokažený a shrabání pole také stále není dokonalé. Zadány jsou nové práce včetně úkolu týdne – vybudovat konečně pořádné bydlení v jedné z místních ruin.

Mezitím se nováčci seznamují s novým prostředím. Mário si libuje, že farmáři nebyli moc odměření, zatímco víly zhnuseně ohrnují nosy, že prý bordel jako u cigánů.

Následuje číslo s předváděním, jak funguje stojan na dojení koz. [singlepic id=5387 w=420]Jako figurantku si Hospodář vybral Janku, ta se chvíli cuká býti kozou, ale pak využije situace a z Hospodáře vyloudila příslib nové zubné kefky.

Po odjezdu Hospodáře Silva ordinuje další plenární zasedání a konečně tak dojde i k představení nováčků. [singlepic id=5383 w=420]Martina Štetiarová (29) z Čadce, se sice nesvěřila jako ofiku, že za nejtěžší práci považuje modeling, zato se pochlubila, že je modelka a začínající herečka. Vzhledem k tomu jakým stylem vyslovuje, jsem se zamyslela – to už se zas točí němé filmy?

[singlepic id=5381 w=420]Mário Drobný (21) je ze Zavaru u Trnavy, farmaceutický laborant, mometálně na brigádě v zemědělství. Podle ofika se ale živí jako model a trenér fittnes.
[singlepic id=5382 w=420]Volajte ma Lulu, neboli Lucia Nemčeková (26), pravila že je z Petržalky, vyučená zahradnice květinářka, momentálně nezaměstnaná. Kariérou placené společnice se kupodivu nepochlubila.
Možná, že právě tohle Lucčino opomenutí, nenechalo klidným Jančiho, a tak teď už víme, že má nevěstinec.

Nováčky Silva odvelela k lopatám a kolečkům při vyklízení polorozbořeného domečku, Jana s Petrem vaří šulance a Jano se uchýlil k zrcadlu a holicí pěně.

Došla mouka a tak Peter musel začít mlet a Janči se dost nachodil. Jana totiž prozradila na kameru, že Vlado přišel s tím ať „staří“ farmáři drží spolu, jenže Janči samozřejmě nechce zůstat kůlem v plotě a tak nelituje kroků ani vemlouvavých slov. Snaživost mu ale na chviličku zkysla. To když zaslechl, jak Mario naznačuje, zda náhodou není čorkař. To tam chudák musel extra letět [singlepic id=5388 w=420]a předvádět, že holítka má vlastní dokonce tři, nic nečorkaří, jen si vypůjčuje, tak jak Mariovu pěnu na holení. Neujal se ani jeho pokus nalákat je na společné kouření, nováčci stále usilovně makají. Lulu se dokonce na Janíčka posléze obořila otráveným hlasem „Neintriguj“ a na kameru prozradila, že by odtud Jana nejraději vyloučila, i když jsou prý takzvaní známí. Bohužel to zavánělo spíše tím, že právě proto.

Původní osazenstvo maká jinde a pro kamery se jednotlivě svěřují se svými dojmy z nováčků. Rena říká, že přibyla velká konkurence, Štefanovi se zdá, že z Maria vychází charisma skromnosti, Silva se trochu se bojí, aby je Jano nepřetáhl na svojí stranu a také si prý všimla, že Jana z konkurence trochu posmutněla.
Mário se činí nejen s lopatou a kolečkem, také Janě s Petrem radí u bazmeku na dojení a ještě si stačil všimnout a vyhodnotit, že Silva neudělala dobré rozhodnutí, když místo dodělání pole se začalo dělat na tom bydlení.

Co nás čeká ve čtvrtek? Došlo jídlo, Števovi je špatně, Lulu nemlčela, Jana nasazuje na Martinu, Jano soudí, že jej Jana miluje a proto žárlí a dozvíme se, kdo zamíří do duelu. To už ale v novém článku.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 115
1
Ufonka
Reagovat

Janči je k neuvěření. Naplivat, zkazit, zničit. I sám sobě. Fuj.
Fandím farmářce tydne.

Reagovat

Těmi odchody mlaďochů to tu nabralo docela zvláštní atmosféru (tedy proti české, předchozí slovak jsem neviděla). A je vlastně srandovní, že Peter jako nejmladší se drží party „uvědomělých“ a jako mlaďocha jej nevnímám. Za mlaďochy mám už jen Janu s Jančim. Jana je tam takový dost milý rarášek – celkem přiměřeně střídá polohy zavánějící „na zabití“ a normální. Už je několikátá v řadě z podivných profesí, která se ukazuje jako docela pracovitá (když chce) a rozumná baba.
Janči je velké dítě

OT – mám sice napsané poznámky, ale rekap bude až zítra, protože mám utažené pracovní šrouby – termíny

3
Ufonka
Reagovat

Souhlas Jana překvapuje pracovitostí. Jen kdyby se furt nesmála těm hovadinam pitbula. To mi přišlo dost od něj dnes nechutný.
Petr mi vůbec nevadí, ač jsem měla z toho obavy.

Reagovat

Omg koho to tam zase chtej nasadit. :(

6
okkvp
Reagovat

4 – jaj bóže … co blbnou s modelama a sexicema, to z mladých nebyl nikdo normální nebo to chtějí extrémně hrotit? Docela bych si přála, aby jim takovéhle týpky vzali kramle stejně rychle jako ty dvě odešlé kokosky

Jsem zvědavá, kdy je tam prdnou, tu první avizují na ofiku snaživě už do třetí epizody jakože dnes už určitě – koukejte a furt nic. Nicméně doplnění počtu je jasné, navíc když to i přes Jančiho blbnutí fakt vypadá že celkem klídek.

7
okkvp
Reagovat

ha, tak tentokrát už avizo plané není – a zdá se, že se někteří s některými už znají :-)

8
ufonka
Reagovat

Okkvp jak to myslíš? Napověz dál.

9
okkvp
Reagovat

8 – že jsem zas o díl ncv napřed. Ale dementuji zatím to, že by se někdo s někým nějak víc znal – to jsem měla dojem jen z krátkého nákuku, když jsem to sjela celé, tak už se mi to nezdá. Víc nenapovím – koukejte večer ;-)

až se probudím (ponocovala jsem brutálně) a zvládnu domácí povinnosti, tak dodělám rekap – cca po o-

10
LadyXL
Reagovat

Jančí Pitbul mě tedy leze krkem. Chová se jak kluk ze základky s těmi svými záškodnickými akcemi – fujtajbl. Tohle fakt může vymyslet jen -náctiletej fracek. Udělali chybu, že ho nenominovali do duelu. Úča by toho pracovně zvládla víc a rozhodně by nekazila mléko.
Jeho postoje ukazují určitou slabinu v celém systému. Když bude obyčejným farmářem a nebude plnit veškeré příkazy farmáře týdne, bude se ulejvat, tak se mu nic nestane. Nikdo s tím nic nezmůže a oni nedostanou všechny peníze… Zkrátka, když někdo bude chtít podtrhnout farmáře týdne (a nedojde mu, že se taky případně „okrádá“ o peníze), tak prostě nebude plnit úkoly a hotovo… A farmář týdne může být dobrý, jak chce, pokud si to neudělá sám, tak to nebude mít… :-(. Ostatně lecos bylo už vidět na české Farmě.
Jen na sluhy jsou pravidla a tresty a tak bych Jančiho zvolila zase sluhou… a dala do duelu.

11
Ufonka
Reagovat

Jančí náctiletej a ještě hodně narušenej. Kapku mi tam chybí nějaká soudržnost, sociální empatie. Kazení jídla je věc jedna, ale plivání, utírání si osobníma věcma jiného?
To je přes čáru a celkem se divím, že štáb nezasáhne – odtajněním jeho prasáren.
Tomuhle jedinci opravdu nerozumím to už bych spíš rozuměla našemu Kubímu…

12
vanilka
Reagovat

Já na sobě začínám pociťovat velmi, ale opravdu velmi silnou alergii na ten Janin smích. Který je za prvé nesnesitelný svým zvukovým projevem a za druhé se objevuje vlastně kdykoli, v kterékoli situaci, vážné i veselé, prostě všudypřítomný odporný zvuk. Nesnáším lidi, co se smějí pořád, všemu, sobě, jiným, bolesti, smutku druhých. Absolutně bez jakékoli emoční inteligence. Být tam s ní, musela bych jí zabít.

13
vanilka
Reagovat

Plus to, jak stále hledá očima kameru a natřásá se před ní jakmile zjistí, že je v záběru. To svůj smích „hýkám kvůli všemu“ ještě stupňuje. Ježišmarjá!

14
barbus
Reagovat

Janin smiech je fajn, veľmi sa do farmy hodí

15
okkvp
Reagovat

s hledáním kamery mi štvala Andrea – ta se sice nenatřásala, ale zato slovně kasala na momentálního nepřítele
Jsem zvědavá na nováčky, tuším, že tam bude ještě sranda (a diváctvo bude auchat)

16
vanilka
Reagovat

Tak přes svou alergii na Janu (nebo právě proto?) se opravdu bavím a taky doufám, že se tu rozběhne diskuze, protože bez ní to přecejen není tak docela ono :-)

17
Jája
Reagovat

Ono v podstatě není o čem nějak moc diskutovat. Zloděj, štětka, mukl a k tomu sklerotický taťka – to nejsou velká
témata k diskusi (už nemají co ukázat, leda by se stal zázrak). Teď jim přibude tzv. manekýn, dáma s praxí v bordelu – ta si bude rozumět s pepkem námořníkem – a další manekýna. Uidíme jak noví budou makat, ale moc pochybuju – možná manekýn. :))

18
LadyXL
Reagovat

K Janě mám rozporuplný postoj. Někdy mě s…, že bych i vypla telku – jako např. při „inteligentních“ výlevech Pitbula. Smála se každému písmenku jen pro kamery :-(. Neokřikla ho při těch fujtajblových výmyslech, které už ani nejsou sranda…. Jindy má rozumné názory, celkem i pracuje a nedělá naschvály. Ale nechala bych ji tam určitě raději, než manželku… tu nemusím.
Uvidíme co Silvuš jako farmářka. Začala dobře a zatím Pitbula zvládá bez emocí. Ale je to jen začátek.

19
Eman
Reagovat

12 A smích manželky ti nevadí?Vždyť její smích je stejně strašný,neli horší.A ktomu ta postava,která se s Janou nedá srovnávat.Raději přetrpím smích od Jany nž od vorvaně. :-)

20
okkvp
Reagovat

jj, smích Renátky je sice méně tlačený, ale zvukově stejně strašný – jen ji u toho vlastně ještě nikdy nebylo skoro vidět, tož si to možná lidi pletou

21
vanilka
Reagovat

19, 20
Mně prostě strašlivě vadí smích Jany. Úplně se opupínkovávám. Směje se vždy, všemu, v nevhodné chvíli, pro kamery, šíleně hlasitě, že pomalu není rozumět, co kdo říká… (Smíchu někoho jiného jsem si nevšimla, čímž nechci říct, že se tam nikdo jiný nesměje)
Jinak ale souhlasím se vším, co tady o ní píšete. Já bych nechtěla, aby odešla, já bych chtěla, aby jí někdo zalepil pusu aspoň na týden.

Reagovat

Kvizova otazka: Vytahne Jano svyho ko…. z kalhot ? :)

Okkvp: Tesim se na rekap. Uplne mi totiz uslo, co a proc se konalo po regulernim duelu.
Bohuzel uz to moc nesleduju. Jano me tam vyslovene stve s tema svyma humusama, co tam predvadi a nikdo s tim nic neudela.

23
Jája
Reagovat

22 – on je z basy a z Petržalky zvyklý na ledacos. Můj tip: ANO

24
Jája
Reagovat

Podle ukázky bude s novými příchozími asi veselo, makat ne, blondýny si „vjedou do vlasů“ :-oDDD

Reagovat

Jája (24): Dve kurvy v jedne perlovce … to nedela dobre :D (omlouvam se, za oznaceni, ale pusobej tak na me)

Reagovat

23 – jézus – tak odvážný přece Janči není :-)

Rekap pondělí pověšen, jdu koukat abych co nejdřív pověsila i dnešek. (jaj boha, dnes se to ale krutě seká)

Reagovat

hehe, oni to do tv verze celé vystřihli (tedy alespoň já to neviděla a to už se mi to nesekalo)

Reagovat

okkvp: Tak to pak nezapomel sepsat do rekapu. Ja uz na Farmu nemam fakt nervy. Sledovat toho primitiva mi nedela dusevne dobre. :) Fakt jsem na takove lidi alergickej.
Jo a dik za rekap. Takze druhej duel byl uplne k nicemu. Evidentne tam chce Markiza Jana udrzet jak to jen pujde.

Reagovat

28 – a přitom bude zrovna dnes Janči velmi legrační – se hoch naběhá a hofno z toho :-))

30
vonavka
Reagovat

Je mi nazvracení stoho Jana.To je také prase(dobytek)a co má zalubem,že schvalně bude provokovat aby dostal přes držku a on se bude naně hojit. No to muže udělat.. jen MAGOR !!!Kolik dostal rán do té prázdné blbé palici ??

31
Ufonka
Reagovat

Je nekutečnej, to nemá obdoby.
Noví jsou zatím fajn i jak na něj dlabou.

32
abc
Reagovat

ti novi mi prijdou fajn, prisli a hned zacali bez kecu pracovat hned po tom, co hospodar odesel a dostali ukoly od farmarky
Ufonka: oni ho uplne ignorujou, protoze velmi rychle pochopili jaky je to xxxxx

33
ufonka
Reagovat

Musím říct, že u Jančiho mě opravdu děsí jací lidi můžou být. A o to hůř, že své chování pokladá za správné.
Pobavila mě Lucie(?), když říkala že mu nerozumí ani slovo. Mluví tak špatně nebo konspirativně, že už jsem uvažovala o uším.
Jsem zvědavá jak se noví budou vrbit dál. Začátek pro mě zvládli, pokud nebylo ještě něco víc v NCV.
Okkvp: mě přišlo že se Jano s tmavovláskou zná. Ale že ani jeden není za to rád. Tys psala cosi o známých, měla si taky ten dojem?

34
Ufonka
Reagovat

A jaký máte tip teď: pánský nebo dámský duel?
Můj tip – dámský. Jen kdo proti Janě?
Noví imunitu nemají?

35
okkvp
Reagovat

33 – taky se mi to podle ncv, kterou jsem viděla první napřed zdálo – říkal to když slejzali z traktoru, dokonce se mi zdálo, že ji zná i Jana – ale pak tak nevypadali. No a pak mám už jen zmatený dojem -kus poznámek jsem si totiž nechtěně smázla – že tam kdesi jí Janči u stolu významně naznačuje, že ji zná a odkud – prý má totiž bordel (Janči) …. jenže už jsem neměla sílu to včera (dnes) znovu projet celé a zatím tedy nemohu zaručit, že se mi to nezdálo ve snu.
Bloncka má divný hlas i přízvuk – zní jak kdyby mluvila do demižonu, taky občas skoro nerozumím.

Rekap bude snad někdy kolem poobědí – teď mi nastávají povinnosti a moc času mezi nimi neutrhnu.

36
DD
Reagovat

Ten Jano je ale normální zmetek. Až když včera řekl, že má bordel, tak mi došlo, v jakém oboru se takové hovado může uživit. A taky mi to vysvětluje, proč si hledá spojence mezi mladýma děvčatama. A něco tam bylo, že se s hnědovláskou zná, ale pro oba to nebyla dobrá vzpomínka. Na ofiku je psané, že ta hnědovláska dělala „placenou společnici“, takže výběr dost drsný.

S okkvp musím souhlasit, že Silvia mi zpočátku nabyla sympatická, myslela jsem, že to bude taková stará semetrika-jedubaba, ale teď má mé veliké sympatie, snad jako jediná. Renata ale taky není špatná.

Taky vidím do duelu Janu, zřejmě jí nezbude než vybrat si některou z těch nových.

Okkvp – díky za rekapy.

37
LadyXL
Reagovat

Jojo, nějak se znají – Pitbul a hnědovláska. Oba to naznačili a u obou je viditelné, že se moc rádi nevidí. Taky si myslím,že se znají „z oboru“ a že jí to Janči rád připomenul, když po té seznamovačce u stolu, kdy ona řekla, čím je vyučená /zahradnice/, tak se najednou hrnul představit se a řekl, že je majitel nevěstince…. (já to do té doby nevěděla).
Jinak je mi tak nějak jasné, proč se obklopuje holkama (když pominu, že je hetero…). Prostě ví jak na ně a ví, jak je případně zastrašit…
Silvia mě příjemně překvapuje. Podle medailonku jsem čekala hysterku, zmatkařku. Zatím je klidná a má to v hlavě srovnané (byť zapomněla na to obilí na poli…).
Chtěla bych, aby noví měli teď imunitu a doufám v to. To by pak Jana musela sáhnout po Renatě :-D

38
DD
Reagovat

LadyXL 37 – mám dojem, že ale takhle vypadl ten dredař z SK2, už po týdnu, ne? nebo po dvou?

39
okkvp
Reagovat

imho imunita nebude – je jich teď totiž vlastně o jednoho víc – odešla Lila a Gabo, Nika se vyměnila za Janu

41
Blem007
Reagovat

včera super díl, tato série mne opravdu bere … hlavně se tam stále něco děje, né jako na CZ Farmě .. intriky k této hře prostě patří ať si říká kdo chce co chce … Jano „pitbulář“ je náhodou dobrá postavička, je to debil, ale bez něj by to byla nuda to uznejme …. nedalo by se prosím zjistit jakou má SKF3 sledovanost? nějak to nemůžu dohledat nikde

42
Darja
Reagovat

40 Z čeho jsi usoudil, že se znají?

43
pelmel
Reagovat

42 tady z toho článku – viz odkaz 40 – nic neukazuje na to, že by se znali, ale v TV , když za novými Janči chodil, aby jim říkal „svoje rozumy“, tak Lucii řekl, že nebude nikomu říkat odkud se znají….

44
Pitrýsek 007
Reagovat

Byla jsem 2 dny z dosahu techniky, večer už jsem měla možnost sledovat Farmu ale přiznám se, že jsem program předčasně přepnula. Hranice snesitelnosti jsou už v mém případě nad limit. Aby někdo smrkal do vypraného prádla, utíral si pot do kartáčků na zuby a plival do jídla – tak to tedy ať mi TV Markíza promine, to už není ani zábava ani nic jinak zajímavého, to je prostě lidské dno a spodina (to se týká i tvůrců, kteří tentokrát došli už hodně daleko). Oproti SF 2 je tato Farma opravdu ke zvracení. Markíza jde ke dnu.

41 – Patrně má každý člověk jiné představy o zábavě a „intrikách“, které jaksi patří do soutěže, že?

Manžel chudák už asi dostal na Farmě kurděje, nebo se mi to zdálo, že mu vypadl další zub?
Vorvaňka je nějaká hodně vorvaná, má velmi špatnou pleť.
O dalších nemá smysl se zmiňovat, takže aniž jsem měla v začátků jiné očekávání mi přijde z této celé slavné Farmy jediná normální Silvia.
Asi s Farmou končím, protože to fakt nemám zapotřebí takovou pokleslou „show“ jsem snad v televizi ještě nezažila. Markíza – idete sa vypchať :-(
Tady na panáčkovi je to fajn, ale dokud nevyrazí někdo to čuně odporné – nedívám se…

45
Pitrýsek 007
Reagovat

PS pro 41 -“ 007 “ jsi opsala ode mne? Nejsem si vědoma, že bychom byly (ženy) stejné „krevní skupiny“, protože nerozumím řeči tvého kmene… :-(

46
LadyXL
Reagovat

38-DD (ahojky) – máš asi pravdu. Nemohu to najít, zda odešel hned ten první týden či až další. Rozhodně vypadl moc brzy.
I mě přijdou ty Jančího somariny už za hranici. A svědčí to i o Janiným charakteru, když tomu nějak nezabrání či to nepráskne. Je těžké se mu bránit, protože v hádce je dost asertivní a uřvaný zároveň – viz jak nepřiznal to vysmrkání do trička… A přiznat na kameru, že chce, aby ho někdo napadl a on se mohl soudit… Štáb si neuvědomuje, že by žaloval nejen soutěžící ale i je, že tomu nezabránili… Jedině ho snad izolovat od všech, tj. aby se s ním nikdo nebavil. Dobře udělali, že Janu s ním nenechali dělat sluhu.

47
Blem007
Reagovat

jj děcka beru z5 .. sem si přečetl jen tilulek :-)

Reagovat

45 – možná, ale v každém případě tento nick používá už od začátku srpna

Reagovat

Osobně si myslím, že všichni vědí, že Janči iba blbne(gdebil), tahá si tričko a na nic by nedošlo, zvlášť, když to ještě takhle poví na kameru. Janči je imho nebezpečný jen když bude zlitý (taky proto asi ustal větší přísun alkoholu)

Reagovat

Urcite se znaji. Vsak v ukazce na zitrek to tam jasne zaznelo. Sama rikala, ze by ho radsi neznala (pokud jsem teda blbe neslysel)

51
Pitrýsek 007
Reagovat

Je i možné, že mají oba něco společného z minulosti s drogama např. dealer a kupující. Pokud dělala prostitutku tak jak známo jich mnoho drogy zkoušelo aby zvládly svoji práci atd. No, to mě jen tak napadlo…

52
Dáša
Reagovat

OKKVP – vďaka velikánska za skvelé rekapy, obdivujem ich vtipnosť, ale aj systematickosť, lebo často ma upozornia na veci, čo mi pri vysielaní ušli.

Čo sa Jana týka, rozum mi stojí nad tým, že také čosi vôbec žije. A zazlievam Jane aj Markíze, že tých ostatných vystavili jeho hnusom. A vôbec – nemohli by ho ihneď vylúčiť za to, že odopiera robiť to, kvôli čomu tam išiel? Veď bojkotuje nielen spoluhráčov, ale aj reláciu a divákov.

Príjemne ma prekvapil Peter svojou normálnosťou: tým že on nevystavuje na obdiv svoju homosexualitu, neriešim ju ani ja, proste nie je nechutný, pracuje ako chlap a v komplikovaných vzťahoch sa aj celkom diplomaticky dokáže pohybovať.

Silvia tiež OK, aj keď som spočiatku myslela, že dopadne ako Libuška. Manželov nemusím, somársky smiech Jany vo mne vyvoláva podráždenosť až zúfalstvo.

Na nových som sa netešila, ale ich prvý deň na farme ma milo prekvapil. A hlavne to, ako tomu debilovi Janovi dokázali prví otvorene povedať, aby neintrigoval.

53
Prochor
Reagovat

Obávám se, že realityshow právě prožíváme. Život ve státě, kde stát je jen fasádou Potěmkinovy vesnice. Do konce jejich života nebudeme živit jen bestie Stodolovy ale i metylalkohovové vrahy. Děkujeme svazáku!!! Ať žije KSČ!!! Už to tu máme zase – lidi se nezměnili.

Reagovat

52+ další: Díky všem za uznání, akorát se, prosím, na další obrňte větší trpělivostí, protože mě zase nějak opustily síly (málo pečovatelek) – nejen, že zas plodím čím dál delší litanie, ale hlavně samozřejmě nestíhám a odhady, kdy co bude, jsou poněkud mímo mísu.
= na rekapu se pracuje a určitě někdy bude

55
Prochor
Reagovat

okkvp – Hlavně žádný tvrďáky. Není to tu pod kontrolou.

56
Mikes
Reagovat

Pitrýsku, tak nějak to cítím stejně. I když já se na to dívám s velkým nadhledem a raději si to vůbec neberu. Máš ale pravdu v tom, že i diváci by měli dát tak nějak najevo, že jejich ochota se dívat na nějaký hnus má své hranice a tohle že je na ně už moc.

Prochore (53) – celkem souhlas, až na maličkost: lidi se změnili, žel bohu k horšímu. Tohle se stát za komoušů (myslím ten metyl), tak by z toho bylo takový tóčo, že by se pachatelé nestačili divit. A věřím, že by přitom padaly hlavy.

Reagovat

politiku mi sem prosím netahejte, na téma metanolu a prohibice povoluji jenom vtipy

58
Jája
Reagovat

super rekap, díky

59
Pitrýsek 007
Reagovat

Taky díky za vtipný rekap a klaním se okkvp. Z takového televizního paskvilu vytvořit souvislý a zajímavý přehled to bych nedokázala. A neomlouvej se, nejsi robot a určitě máš své povinnosti jako každý a ty jsou na 1. místě. Jsme vděčni, že si sem můžeme občas skočit na „panáčka“ :o)

56 – já vím, ale beru to prostě jako urážku diváka. Všechno má své meze.
53+56 – máte pravdu, ale v tomto případě musím opět souhlasit s okkvp. Víš proč sem občas zavítám? Právě proto, abych na to vše kolem zapomněla. Tudíž politika sem opravdu nepatří. O to víc mě mrzí (co píšu výše), že tato série Farmy se nepovedla. Očekávala jsem od toho mnohem víc. Tak hezký den všem.

60
Erik
Reagovat

59 To je věc názorů.Tisíc lidí,tisíc názorů.Někomu se tato Farma3 líbí,někomu se nelíbí,někoho uráží někoho neuráží.Někdo se u ní baví,někdo né.Přece není nic jednodušího aby ten komu se tato Farma nelíbí,či se u ní nebaví nebo ho dokonce uráží,aby přepl na jiný kanál.Dnes bohudík, těch kanálů na výběr je bezpočet.Každému jak je libo.Proč,ale někomu vnucovat svůj názor,který si je schopný udělat na tento pořad každý sam,ať kladný či záporný nebo neutrální.

Reagovat

60 – Jistěže máme různé názory – právě proto abychom si je mohli vyměňovat je tady panáček a i tato diskuze.
Lidé si pak mohou totiž své vlastní názory upravovat dolňovat, měnit a nebo jen potvrzovat nebo neměnit – to podle nátury a podle toho zde napíší jiní. Podobné diskuze jsou vodítkem i pro ty, kteří se třeba zatím nedívají nebo se už dívat přestali – přece jenom se tu většina diskutérů už za mnohá společná léta zná a tudíž jsme si schopni udělat představu jak to která RS/pořad asi vypadá a zda se bude líbit/nelíbit i nám.

62
Ufonka
Reagovat

Mě baví sledovat, kdo Jančímu už konečně vypráská kožich. (Už aby to bylo)
Vzhledem k tomu, že do neděle budu mimo Markízu, tak se těším, že si tady aspoň dočtu co se událo.

Reagovat

Me se farma 3 libi, ale neprekousnu tam toho hnusnyho dementa (ano budu opet sprostej, protoze slusnej vyraz pro nej nemam). Cumet na nej, jak tam sikanuje ostatni, ma z toho srandu a kdyz se nekdo ozve, tak ho jeste serve, ze lze … ne tohle fakt v TV videt nemusim. Staci, ze to vidim v beznem zivote.

64
DD
Reagovat

Mne by fakt zajímalo, v jakém prostředí ten odporný Jano vůbec mohl vyrůstat. Vždycky se ve Farmě někdo našel, kdo udělal menší nebo větší podraz na někoho jiného, ale snažil se to zamaskovat nebo omlouvat. Ale tenhle kripl si v tom libuje a je přesvědčený, že divákům se to musí líbit. Nějak mi to mozek nebere, kdo ho vychovával.

65
Ufonka
Reagovat

Máme stejné pocity, Farma mě baví, ale už jsem taky přemýšlela, že pohled na jeho (Janovo) chování a konání už dlouho nedokážu zkousnout.
Přijde mi, že každá urážka je pro něj málo výstižná. Předčí zatím všechno.
Umíte si představit, že byste vedle něj museli sedět nebo spát? Když nevíte co vám a kdy provede? Pro něj není nic dostatečně odpornýho. Navíc on je na ty zhovadilosti pyšnej.
Jenže pokud do duelu půjde Jana tak se nezbavíme a kdyby náhodou šel Peter tak proti Janovi nemá šanci.

66
Erik
Reagovat

61 Plně s tebou souhlasím,ale jak někomu pomůže když 59 napíše že je to paskvi aniž napíše proč si to myslí,nebo napíše,že je to urážka diváka a nenapíše proč má tento názor apod. Myslím si,že podobné výkřiky bez vysvětlení nejsou žádným vodítkem pro ty, kteří se třeba zatím nedívají nebo se už dívat přestali,jak jsi psala. Např.ty napíšeš,že toto a toto se ti nelíbí a také ihned napíšeš a vysvětlíš proč to tak vidíš a proč se ti to líbí či nelíbí.A má to hlavu a patu a toto je to přínosné pro ostatní.

67
rea
Reagovat

Tak nevím Panáčku, chodím sem číst, občas přispěju (česká Farma) a mám zkouknuté všechny Farmy -české i slovenské , ale TAHLE Farma se mi vůbec nelíbí a nebaví mně. Bude to, podle mě, špatným výběrem soutěžících, přijdou mi nudní a hlavně dvojka J+J hloupá. Jano je navíc parádní ukázka zla a zbabělosti, maskovaná silou -počkám si na vás po soutěži a podám si vás (jistě by na to měl lidi) . Vím, že na Farmu koukají i děti a myslím, že člověk janova typu tam nemá co dělat. To už se za vzory opravdu musejí dávat majitelé bordelů a prostitutky ? protože když jsou v telce, jsou pro děti hrozně zajímaví. Jsem Farnou docela znechucená, ještě dám šanci novým příchozím, ale jinak to asi odpískám…..a to jsem se fakt těšila.

Reagovat

Znovu opakuji, že sice nevím, jaký je Jano v reálu, ale to co předvádí na Farmě je naprosto jasná hra – stylizace do role padoucha. Akorát opravdový padouch by jim asi dělal mnohem horší věci, méně dětinské, zákeřnější. A hlavně by to dělal beze svědků a daleko méně nápadně. On je provokuje, trápí blbými vtípky, ale opravdově ještě nikomu neublížil.
Třeba teď naposledy Renata podle deníku – rozčílila se, ale nejvíc byla překvapená, co všechno z toho Jana dokáže vypadnout za nesmyslná obvinění a nadávky.

69
Erik
Reagovat

68 máš pravdu,stačí si vzpomět jakého padoucha hrál v VV Zvěřina a kolik vzbudil emocí a ve skutečnosti to je normální chlap.S Janem to v civilu bude asi o trochu horší protože jeho IQ zřejmě nebude moc vysoké,protože je to už vidět na jeho dětinských intrikách.

70
DD
Reagovat

okkvp – já jsem přesvědčená, že Jano se tady nepřetvařuje. Jednak mi chybí fantazie na to, abych vymyslela, proč to dělá. Kdyby byl zaměřený proti jednomu nebo jen některým, ještě bych se to snad snažila pochopit s tím, že je mdlého rozumu. Ale to, co on tady předvádí, mu dělá radost, on má asi tímto způsobem pocit převahy nad ostatníma.

Kdyby jen snědl tajně ze zásob, případně schoval něco, aby si přilepšil, to má jakýsi smysl. Že zničil zahrádku, to už je na úrovni blbečka. Ale koho normálního by napadlo utírat si podpaží cizím kartáčkem na zuby? To není show pro kamery – to bude porucha osobnosti a takový bude i v reálu.

71
Jája
Reagovat

Dnes jsem s jedním chovatelem probírala povahy psů bez ohledu na plemeno čistě jen štěně, výchova a zlozvyky.
Jsem jen pejskař, který už odchoval 12 psů z toho 6 jiných různých plemen, shodli jsme se s chovatelem na základním:
– štěně naposled narozené, ostatníma odstrkované se stává tzv. pažravcem a musíte mu jídlo do konce jeho života dávkovat
– štěně, kterému se nedostává dostatek lásky a pozornosti matky nebo násl. chovatele so začne ubližovat příkl. honí se dokola za ocasem a kouše si ho do krve…

Proč to píšu, tato debata o štěňatech mě zavedla k pitbulovi alias pepek námořník. Není chyba v jeho štěněcích letech a jeho rodičích?

72
Jája
Reagovat

68 – opravdu nikomu neublížil? Pod kamerama není 24 hod. denně. Markíza by si měla uvědomit, že zneužívání psychicky labilních a mentálně nedozrálých lidí by neměla zneužívat na vytváření svých RS. Jak byla dvojka perfektní tak trojka se zdála, že bude ve vyšší kvalitě. ale výběr účinkujících se Markíze tentokrát absolutně nepovedl. Jeden se dívá a neví na co, za čtrnáct dní (to už ve dvojce se bylo na co dívat) je to pořád mdlé a pepek to neřeší.

73
Pitrýsek 007
Reagovat

66 – díky za oponenturu :-) ale ráda bych k tomu ještě něco napsala. Pokud mne chceš kritizovat Eriku a uvádět, že mé názory jsou „výkřiky bez vysvětlení“ a pod. pak jsem nucena ti připomenout, že 59 byl jen dovětek a patrně jsi nečetl celou diskuzi pod posledním rekapem. Pak samozřejmě 59 může být pro tebe zavádějící. Svůj názor jsem napsala již několikrát, naposledy zde v příspěvku č. 44.
Nereaguj příště tak rychle a udělej si o diskutujícím ucelený obrázek o jeho názorech, nežli začneš hodnotit. Každý máme svůj názor, který zde uvádíme a tak nevidím problém proč se do někoho zbytečně a bezdůvodně navážet když nejsi pozorný při čtení celé diskuze.
Zdravím tě :-)

74
Pitrýsek 007
Reagovat

72 – souhlas

75
okkvp
Reagovat

71 – Neříkám, že v reálu není šáhlý, a že neměl těžké dětství ;-) A neobhajuji jej. Ale upřímně mi tam nevadí a nevadí mi ani způsob hry, který provozuje. Nemyslím si, že by se pro nějaké diváky mohl stát vzorem – na to je imho podáván díky komentáři poněkud příliš směšně.
Také touhle verzí nejsem nějak extra nadšená, ale za prvé pořád čekám, kdy se začne více projevovat starší generace a za druhé mi zatím baví sledovat jak si s tím štáb dál poradí.

76
Jája
Reagovat

75 – já nechtěla, aby vznikl dojem, že ho obhajuješ, spíše ta dnešní moje debata mě přivedla k porovnání vzniku jednotlivých poruch chování. Ale nadále věřím, že mozek normálního člověka je přece jen o něco větší.

A k druhému odstavci tvého názoru: souhlasím a také čekám :-DDD

77
sara
Reagovat

kdo vlastne ma ten nevestinec? janci?

78
Jája
Reagovat

77 – jj tak to prohlásil na kameru. Pokud to je pravda, chtěla bych vidět ten jeho harém a více? :-DDD

79
Jája
Reagovat

77 – spíše si myslím, že to byla narážka na Lulu a její život v Petržalke. Ti dva se určitě potkali minimálně u drog. Nějak se k sobě „podezřele“ neznají a ona na něj pěkně houká, že mu nerozumí co říká, že intriguje… Je fakt, že Pepek huhňá přes zuby jako dement, ale když si člověk dá pozor, tak mu rozumět je. Hlavně já mu perfektně rozumím do pípání.

80
Jája
Reagovat

Prosím, můžete někdo průběžně hlásit dnešní stav na slovenských tocích? Mám na mysli vysílání farmy, než se snad zítra dostanu a jiní také na záznam? Má to být zajímavé. Díky moc a všem :-)

Reagovat

Jája (80): Mam to teda zapnuty jen jako pozadi, ale zatim nic zajimavyho. Klasicke husteni dementa do ostatnich, stari tem novym nakladaji praci a probiha klasicke pomlouvani.

82
okkvp
Reagovat

80 – já ti nic nenahlásím, páč se stala nějaká chyba a šéf nemá zaplaceno :(( tož budu vzívat bohy dobrovolníky aby to alespoň někam rychle nasypali, jinak bude rekap až příští týden

83
DD
Reagovat

Jájo, tak se to rozdělilo na staré a nové, Silvia poslala nové farmáře na pole s dementem Janem. Ten do nich hučí, zavedl je do spížky na hostinu na slaninu, ale ta tam už nebyla (možná ji někdo schoval, protože starším dochází, že ten dement užírá zásoby). Pak našli flašku nějaké slivovice, nejvíc si dal Jano a šel za Silviou, aby ju dožral, protože mu předtím řekla, že on ji z míry nevyvede. A fakt to ustála dobře.
A Jano zas „intriguje“ u Petra, aby si ho nevzal do duelu. Peter říká, že jeho by si nevzal, ale Jano pak na kameru tvrdí, že kdyby si ho někdo vybral do duelu, prohraje to, protože se mu stýská pro frajerce.

84
DD
Reagovat

No a na závěr: bloncky si vjely do vlasů (zatím jen obrazně), Jano se poranil na noze, prý proto, aby si ho Peter případně vzal do duelu (ale Peter mu nevěří, myslí si, že ho chce Jano vyhodit). Pak přišla Kvetka, aby se zvolil první duelant. Hlasování farmářů skončilo nerozhodně 3:3, takže se uvidí zítra.

85
Jája
Reagovat

Díky vám všem, takže se můžu těšit. Ještě jednou DÍK :-))

86
Wally
Reagovat

a duelanta vybere Mario, takže já to vidím na dámský duel

87
Prochor
Reagovat

Díky přítomnosti toho hnusáka farma bohužel stále nekoukatelná. Budu sledovat vaše rekapy a doufat že co nejdříve vypadne abych se mohl taky dívat. Zatím přeji „hezkou“ zábavu.

88
Pitrýsek 007
Reagovat

edit okkvp – vtipálka jsem smazala, tak i tuto reakci na něj

89
JanaH
Reagovat

Pitrýsku, mám zvídavý dotaz : jakpak to, že vidíš cizí neschválený komentář?

Už se mi párkrát stalo, že můj komentář čekal na schválení, ale vždycky jsem viděla jen ten svůj neschválený, nikdy žádný cizí…

To jsem z toho jelen. :-)

90
Matty
Reagovat

86 – myslím si že Mário vyberie Petra a bude mužský duel… Ak by vybral Janu, Jana by si vybrala jednu z tých 2 nových a mala by šance vyhrať, a myslím že Mário o ne nechce prísť a ak by si Peter vybral jeho bez problémov by ho porazil.

Reagovat

OT – rekap bude za čtvrtek a pátek někdy později, farma mi dnes nes …. mám poněkud jiné starosti

92
Ufonka
Reagovat

prosím, řeknete zas ve stručnosti co bylo?
Hlavně jaký duel.
Děkuji :)
okkvp – snad jen starosti příjemné a pokud by ne, tak ať to brzy přejde

Reagovat

nicméně se chvilkama uklidňuji –
duel bude dámský – zvolena Jana

94
Ufonka
Reagovat

díky
ti nevím jestli u Jančího bych se uklidnila, ale na jiné myšlenky člověk přijde. To zas jo :)

Reagovat

Máriovi se nelíbí, že se Janči fláká a obouvá se proto do farmářky a Janči do něj (zvukař už má zase mozol)

Reagovat

a Mário se rázem stává všeobecně oblíbeným přinejmenším stejně jako Jano :-)

Reagovat

a teraz Silvu zdupal Hospodár – nič nie je dokončené, hotové – je nasratý, a je všeobecné „veselo“

98
Ufonka
Reagovat

Mário oblíbeným myslíš v uvozovkách?

Reagovat

by mi zajímalo, co budou kačky a husy na tom udupaném bez porostu žrát :-))
se mi to dnes líbí – nové posily se dost starají o „srándu“ a teď se ještě zmažou burčákem
(ale jestli mám dnes posunuté vnímání víc než obvykle, tak se omlouvám)

101
okkvp
Reagovat

100 -se nějak předbíhají ne?

102
Majka
Reagovat

To nevadí, že se předbíhají. Na dobré zprávy není nikdy dost brzy. Tím se vysvětluje, že přišly 3 posily. Rozhodně se mi bude farma líbit bez Jančiho mnohem víc.

103
LadyXL
Reagovat

Díky moc za průběžné komentování děje!Jsem též do neděle mimo Markízu …a tak tady sonduji,co je nového. Dík všem,co podávají info !

104
Ufonka
Reagovat

Tak musela jsem se podívat kolikateho je dnes, když článek ma datum 29.9. a 22.15.
Ale dobrá zpráva, ne? Ještě jakým způsobem porušil pravidla? Opitím a …..
Snad i dnes se tu objeví pár zpráv co a jak bylo.
Myslíte, že duel bude?

105
haha bimbi
Reagovat

Tak vida, pitbulář půjde dío pihele a bude. Já se dívala po několikadenní výluce a jak pitnuláře nesnáším, tak mi to na druhou stranu přineslo trochu nadhledu. On je prostě TAK blbej, že působí jako pitomec ikdyž dělá naprosto otřesný věci. Z nových mě vadí úplně všichni – přechytralé 21leté děťátko se svalama Mario, šišlající blondýna se slovní zásobou 25 slov a Lulu mi vadí tak nějak úplně. Sama jsem ovšem překvapená, jak jsou lidi jiní než jsem je tipovala zpočátku. Silvie je najednou rozumná a klidná a nikoli ukvičená, Peter není žádný arogantní zmetek ale jeden z mých oblíbenců… Obliba manželat je u mě na vážkách – někdy ok, někdy divní. Jo a Jany smích beru, je to prostě její verbální reakce skoro na všechno a mě to nevadí. Lepší se trhle smát než sprostě nadávat :-)

106
Jája
Reagovat

104 – pusťte si video pod článkem – podle něj prý za návštěvu duelantských chatek před duelem.

107
Jája
Reagovat

Tady je omluva za únik informací:

Narcis 29.09.2012 | 09:54
Milí naši pacienti ! Dodrbala som poradie stránok, predčasne som uverejnila stránku o Janovom vylúčení. Ooops, rýchlo som ju stiahla, aj keď tam už bolo zopár príspevkov. Robte sa, že o ničom neviete, hej? Potom ju asi tu znovu capnem, uvidím, čo mi na to povedia, či ma veľmi nezdrbú. Možno si to ani nevšimnú. A nebuďte nasratí, už mi tá farma aj s vami ide na nervy.

108
Eman
Reagovat

105 Přesně toto samé jsem chtěl napsat,ale ty jsi mě předběhla.Tak se alespoň pod to podepisuji. :-)

109
Franz Ruppert
Reagovat

Na ofic stránkách slovenské Farmy pravidelně dopředu unikají informace a nikdo se už nepodivuje.
Takže pokud Jana vyloučili, tak já se ani nepodivuji. Ten magor si o to koledoval.
Mně začínají štvát ty manželé, tedy ten Ládinek s Fionou.

110
Slámka
Reagovat

No konečně ten debža vypadne, to se zase začnu koukat. Dík za info.

111
okkvp
Reagovat

OT – rekap čtvrtku už je pověšen – nový článek !

Reagovat

HA! Ze bych se na to konecne zase zacal divat normalne :)

113
okkvp
Reagovat

112 – ještě budeš vzpomínat na Janíčka, Mário je sice jinší, ale taky veliký :-)))

114
h
Reagovat

Janin smiech je fajn,
veľmi sa do farmy hodí

115
Pitrýsek 007
Reagovat

88 – jsem tady až dnes. Okkvp děkuji ti mockrát :-)
89 – nevím, jak je to možné. Viděla jsem text a pod tím, že příspěvek čeká na schválení. Nemám s tímto zkušenosti, protože se mi něco podobného ještě nestalo a nikdy jsem se nesetkala s tím aby psal nějaký „vtipálek“ pod mým nickem. No, už je to vyřešeno tím pádem je vše ok´

Přidat komentář