Panáček v reality show

ČeskoSlovensko má talent 2012: 2. castingový díl dnes večer

16. Září 2012 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Talentová reality show ČeskoSlovensko má talent 2012 pokračuje již dnes večer na obrazovkách Prima Family a TV Joj. A opět se máme na co těšit. Kromě řady talentů se do akce zapojí i porota. Jaro Slávik s Martinem Dejdarem si zahrají basketbal či se Martin nechá takřka zbičovat. Další díl můžete sledovat 16. září po 20 hodině a teď se pojďme podívat na talenty, které se nám dnes večer představí. Rekap DJ Vlada a Merťase se zde samozřejmě také objeví, co nejdříve po odvysílání show.




Dnes večer v Talentu uvidíte

Talenty Emila a Jakuba s jejich pouličním bubnováním. Věděli jste, že hrát se dá nejen na hrnce po babičce, ale třeba také na barely od barvy, kterou jste právě vymalovali byt?

Už podruhé se v ČeskoSlovensko má talent představí taneční skupina Credance, kterou jste mohli vidět už ve zcela prvním ročníku. Budou úspěšný? Originální recept jak se stát hvězdou každého tanečního parketu a ještě na tom slušně vydělat vám poté nabídne Martin Doleček alias pařmen Marty. Že by loňský vítěz Atai Omurzakov právě našel přemožitele?

Lucie Bílá je statečná žena, kterou hned tak něco (někdo) nevyděsí. Výstřednímu zpěvákovi z Konga se to však povede a jeho děsivé vystoupení oblíbená porotkyně nemůže vstřebat ještě hodně dlouhé poté, co tenhle šílenec opustí jeviště. Zapomenout na právě prožitou hrůzu jí nakonec pomůže až dvojice Kaťa a Rafo, panenka Barbie a tajemný muž, kteří spolu nejen zpívají, ale tvoří pár i v soukromí, což jejich zpěvu dodává zvláštní jiskru. Že ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT není soutěž pouze pro zpěváky, vám dokáže muž, který motorovou pilou přímo před zraky poroty vyřeže na pódiu Mahenova divadla do kusu dřeva obrázek obličeje, nebo Tobiáš Košíř, který si v jedenácti letech svým stepařským uměním podmanil nejen Českou republiku, ale rovnou celý svět.

A spousta dalších talentů vás čeká dnes večer v ČeskoSlovensko má talent 2012. Budete se dívat? Po 20 hodině sednout do svých pohodlných ušáků a pustit si Prima Family a nebo TV Joj.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 69
1
DJ Vlado
Reagovat

Jen malá oprava: Credance nebyli v prvním, ale ve druhém Talentu :-)

2
Anta
Reagovat

Jo, budu :) a nebude vadit, že to nebude z toho ušáku :-D

3
Radek
Reagovat

DJ, diky. Ja se inspiroval zaslanou tiskovkou :-)

4
Nofux
Reagovat

Všichni hateři Ladylicious budou mít dneska večer radost :D

5
koc
Reagovat

jen se modlim aby zase nebylo vrcholem vecera zpivani :(

6
Ludvík
Reagovat

5- minule to přece byly ty děcka :-)

7
koc
Reagovat

6 – no prave ;-) takze je velka pravdepodobnost ze dnes to bude vrchol .. mozna i standing ov :D

Reagovat

koc: Nevym jestli zpivani bude vrcholem, ale zacatek je jen o nem :D

EDIT: Ale tak nebude to mozna tak strasny. Zatim jen takova hvezdna pechota.

9
Lukáš Franta
Reagovat

Asi jsme ustříhali jiný začátek než se vysílá. Dávali jsme tam dvojici bubeníků ne zpěváků…

10
Anta
Reagovat

9 Lukáš Franta

bubeníci tam byli a moc šikovní :) bubnovala jsem taky :-D

Reagovat

Hups, tak ty jsem prosvihnul. Prisel jsem,az kdyz zpival ten uspavac hadu :D

12
Pattrick
Reagovat

Bubeníci fajn ..

Reagovat

Neeeeee uz prosim zadnej zpev, ach jo :(

14
Anta
Reagovat

stádium klinické smrti u mě taky ! :-DD

Reagovat

Lukáš Franta: To, ze je vysilano tolik zpivajicich ucastniku je dano nejakou anketou u divaku, kteri si to prejou nebo vetsina lidi na castingu zpivala nebo to ma nejakej jinej hlubsi vyznam ?

16
Lukáš Franta
Reagovat

Vždycky je všude nejvíc zpěváků, protože každý může mít pocit, že zpívat umí, kdežto mít pocit že umím žonglovat nebo polykat meče je fakt těžký… takže zpěváci, po nich tanečníci sólo i po skupinách, pak hudebníci a variety se vždycky hlásí lidí nejmíň. Je to tak všude, nejen u nás.

Reagovat

Lukáš Franta: Dik za vysvetleni. Je to skoda. Mel jsem pocit, ze prave tuhle skupinu lidi vyfitruji ciste pevecke souteze. Evidentne ne.

18
Anta
Reagovat

Pařmen – geniální trapnost :-D a nebo spíš jenom trapnost

19
Lukáš Franta
Reagovat

RadStar: Ono je to tady u nás bohužel jiné než např. v Anglii. Znám to i ze Dne D. Celkově laxnější přístup. Lidi se moc nepřipravují a jdou to prostě spíš zkusit, buď to vyjde nebo ne. Zpěváci takový to ,,Tak to zkusím a uvidím, třeba mě spadne 100 000 euro do klína“ mají nejjednodušší. Takže jich vždycky bude nejvíc. A vždycky je pak úžasný, když se u nás objeví někdo, kdo přijde připravený o level nebo dva výš. Kvůli takovým za to ta show stojí a naštěstí vždycky někdo přijde.

20
Elko
Reagovat

Credenc sú dúfam tento rok v semifinále, super číslo. Bubeníci boli tiež šikovný a Pařmen Marty má o popularitu postarané :D

21
Pattrick
Reagovat

Začínám uvažovat, že to zabalím.. To zase nejzajímavější budou talenti z dovozu?

22
koc
Reagovat

hezky silny hlas ale jinak nic moc :(

23
Elko
Reagovat

koc: teba aj vidno, zdravím :)

24
koc
Reagovat

23 – aj ja tebe .. vcera jsme propasl slezinu :( priste si uvazu na kapesnik uzlu o mnoho vic

25
koc
Reagovat

Prachar jede ;-)

26
Ludvík
Reagovat

Dneska to vypadá jako Česko Slovensko má AntiZpevaky…:-D a ja jsem si myslel že zpěváci už došli :-D

27
Pattrick
Reagovat

Tvl, to nemohli napsat, že tohle je pěveckej díl, namrskaj se nezpěváci do jednoho dílu, aby už je nemuseli dávat do jiného.. Hroznej díl..

28
Merťas
Reagovat

Lukáši Franto, minulý týden jsi nám sliboval, že dnešní díl bude víc variety než pěvěcký. Dneska je to samej zpěvák !!!!

29
Ludvík
Reagovat

Jenže berte to tak, že oni za to nemůžou že se hlásí zpěváci…

30
Merťas
Reagovat

Já vím, ale tak ať ty tragédy redukujou, někteří jsou úplnou ztrátou času !!! Nechci koukat půl díle jen na dementy !!!

31
Pattrick
Reagovat

Ludvík, tak nemusí to naprskat do jednoho dílu .. Akorát mi znechutili koukat na další díly. Jako aby za 90 minut nejzajímavější bylo bubnovaní na hrnce, tak to bude někde problém a to dost velkej.

32
Lukáš Franta
Reagovat

Pařmen Marty byl tanečník, Emil a Jakub Bubeníci, Credance jsou tanečníci, Cápa byl kouzelník – většina velkých čísel byla tudíž nepěveckých. Za mě splněno a další přijdou. Ale samozřejmě o tom přemýšlím, proč to vidíte tak jak vidíte.

33
Anta
Reagovat

Co chcete, když vyrůstáme s mylnou informcí „Co čech, to muzikant“ :-)

34
Fikus
Reagovat

Tak tohle je jeden velký prů..r. Hodina a kousek naprostých tragédů, antizpěváckých čísel a totálních blbostí. Dobrá čísla pak dostanou minutu a půl a nazdar. Je smutné, že to musí zachraňovat zřejmě placený zahraniční účastník, který byl pozván produkcí.

35
Merťas
Reagovat

Ehm, nazývat Mártyho tanečníkem a Dušana kouzelníkem je pouze statická poznámka ani jeden nemá s ani jedním řemeslem nic společného. Chápue že ty zpěváci, že jich je hodně, ale nedávejte tam tolik looserů, 2 až 3 tragédi z řad zpěváků na díl stačí. :(

36
Merťas
Reagovat

Další looser zpěvák !!! Dneska toho je extrémně moc.

37
Anta
Reagovat

32 Lukáš Franta

Oni, asi taky i já, jsme si zřejmě vypěstovali alergii na různé hvězdné pěchoty, a proto nám tito rádoby zpěváci vězej v žaludku jen co je uslyšíme :)
a může za to NOVA ! :-DDDDDD

38
Pattrick
Reagovat

A ještě tam mrsknout reklamu po x minutách.. Nejhorší díl ze všech 3. sérií. Po tomhle talentu bude poslední hřebíček do rakve talentovek.. Teď už čekám jen na závěrečné číslo (hádám, že zase zpěv)

39
Kapi
Reagovat

me tam zpevaci nevadi. Naopak lepsi nez 1..xta varianta na cancovani na mix hudby.
Jinak to dnes opravdu nejak nema stavu. a neni to strihem nebo tak. Pusobi to tak nejak prvoplanove.

Ten crazy tanecnik ve me vzbuzoval litost v tom, ze se urcite necha hecovat do spousty chlastu a drog na tech party a o to vic to pak ukaze a lidi se vic smeji a fandi mu ( ale fandi jako Kleopatre treba- tedy posmesne) — no a hlavne ze ten chlape spatne skonci s takovou!

40
Ludvík
Reagovat

38 – tak teď už reklama nebyla dlouho a nestezujte si pořád… nikdo není dokonalý vy už jste viděli pořád ve kterém jsou všichni dokonali… omg i v XFactoru je v jednom díle více těch špatných a pár vyjmecnych… tak to zase nehroťte :-)

41
Ludvík
Reagovat

BTW – těch dobrých si ještě užijeme dost…

42
Pattrick
Reagovat

pane Franto, není tohle přehnané???? Po reklamě další zpěvák? Teda nezpěvák?

43
Kapi
Reagovat

Tihle pozvani ucastnici ze zahranici od produkce – ty mi vadi MAXIMALNE!!

Reagovat

Misto dvou dilu plneho antizpevaku a jinych nezajimavych cisel mel byt jeden, klidne i kratsi a v nem vsechen tenhle odpad (kouzelnik byl teda hroznej). Ze je dost cisel peveckych je smula, ale bylo to uz minule a tak se nemuze nikdo vymlouvat, ze o tom nevedel. V tom pripade je zbytecny nejakou takovou soutez u nas poradat, kdyz se to zase zvrhne v prehlidku zpivajicich dementu.
A bohuzel ani ty velky cisla to nezachranej (basketbalisti dobry, ale ….).
Bylo by lepsi tyhle lidi hned na castingu eliminovat. Pravda mozna jich nebude pak ve fronte stat X tisic, ale … pokud v nasi zemi neexistuje 20 lidi (nebo kolik jich je potreba do dalsich kol), tak je zbytecny takovejhle porad u nas delat.

EDIT: Proste a jednoduse, kdyz u nas nejde udelat porad stejnych kvalit jako v zahranici (at uz diky ucastnikum, tak diky TV samotne), tak radsi nedelat nic. Tyhle trapnosti totiz pak zanechavaji v lidech stejne pocity jako napsala Anta (37). Ve me taky. Bohuzel je to horsi o to, ze vetsinu zahranicnich verzi mam zkouknutou a nemuzu se ubranit srovnani.

45
Anta
Reagovat

Tak číslo s balónem vynikající :-)

46
Ludvík
Reagovat

Ten Dejdar je vůl :-D

Reagovat

Anta (45): Souhlasim. Zatim jedine cislo, ktere me fakt pobavilo a nebylo trapny.

48
Anta
Reagovat

Práskající bič ftipnéj a Dejdar taky :-D

49
Elko
Reagovat

Basketbalisti super a ten v zelenom balóne bol perfektný úlet :D (súhlasím menej speváckych čísiel, ak to poriešite s tými speváckami číslami, že to budú 20 sekundové vsuvky, tak OK :), ale ľudia to asi chcú, no)

50
Anta
Reagovat

47 RadstaR
Zahraniční verze jsem neviděla, takže pro mě úplně nové číslo a o to víc pro mě zážitek. Ono někdy lépe přes hranici moc nekoukat, né dělám si srandu :-D

51
Anta
Reagovat

A Prachař fakt perlí :-DDD

52
Pattrick
Reagovat

Pane Franto, můžete vzkázat těm co tento díl připravovali, že jim děkuju za zbytečné a znechucené 2 hodiny, které jsem mohl teda prožít úplně jinak.

53
Kapi
Reagovat

Aj ta scenka s rozhovorem o tom ze jsou tam jen spatni zpevaci… to taaaaak sustilo papirem… brrr

Reagovat

Tenhle dil je opravdu za trest. Prima ma jediny stesti, ze zrovna v TV nebezi nic tak zajimavyho, takze to mam alespon zapnuty jako zvukovou kulisu, kdyby se naaaaaaaaahodou stal zazrak.

55
mk
Reagovat

Jsem jediný, komu moc nesedělo otevírání pusy se zpěvem?

56
Kapi
Reagovat

I na tech reakcich po zpevu bylo jasne ze vedeli predem co prijde, co bude za pribeh a ze bude „sok“….

Pane Franto – tohle se neda odpustit tyhle nahrane scenky a vypustit je uplne?? Vazne to musi byt takhle okate a trapne hrane? (licence nebo manual vseobecne k temto soutezim pro zvyseni wow efektu (pro neznale))

57
Ufonka
Reagovat

Dnešní díl nic moc, souhlasím co jste psali. Příliš mnoho zpěváků. Bohužel víc těch špatných – stačili by ve velice rychlém sestřihu.
Dejdar s bičařem byl úžasnej, až mi bylo bičaře líto :).

Reagovat

A citovka na zaver nesmi chybet. Ach joo. Fakt to bez toho nejde ?

59
Merťas
Reagovat

56 – Taky se domnívám, že to smrdělo předehraností.

Reagovat

Jeeee a zase tenhle dement. Co je na nem tak super, ze mu musi byt venovano tolik pozornosti ? Vim o koho jde, ale nejak nechapu, proc se mu venuje tolik pozornosti. Staci 10 sekund s tim, ze zase prisel a sbohem.

61
Pattrick
Reagovat

Tak hádám, že příští díl bude taky průser, jak jsem viděl Lea Machalu, tak nemám chuť si ho zapínat. Ví někdo jestli postoupí?

Reagovat

Kolik to bude mit jeste dilu nez se to posune nekam, kde snad budou zpevaci a jini trapaci vyrazeni ?

63
Anta
Reagovat

Pátrovič se stále vymlouvá, že něco nejde, rád se fotí s lidem a samozřejmě mu nechybí pocit nadřazenosti, no prostě celý politik :-)

64
Mike
Reagovat

Zdraví budou závidět těm, co se otrávili metanolem. Nebo tak nějak to stálo o dnešním (začínám mít pocit, že celkově letošním) ČSMT v Bibli.

Samozřejmě byla tam dnes asi dvě vynikající vystoupení a pár dobrých, ale celkově? Mně by třeba vůbec nevadil vysoký počet zpěváků, ale proboha proč vysoký počet „zpěváků“? To mi neříkejte, že se fakt tolik zakomplexovanejch lidí chce koukat na takovej festival hrůzy, to nežeru. Zas tolik jich tu nežije. Jestli to není čím vycpat, tak se to mělo zkrátit na hodinový díly, tohle mě fakt nebavilo. Ostatně i UK verze má snad hodinový díly, tak když už kopírka, proč ne v těch věcech, který jsou rozumný.

Reagovat

Lukáš Franta: Promin jinak za tu kritiku, ale ono to cloveka tohle vsechno prestane bavit, kdyz to vidi zas a stale dokola a dokola bez nejakeho pokusu to zmenit. Urcite uz nejsem dost mladej na to, abych si ustrikaval i kazde kraviny a dost starej na to, abych jako duchodce nemel nic lepsiho na praci. Docela by me zajimala cilovka tohodle poradu. Snazim se jen zjistit, proc ceske verze jsou takove jake jsou … to znamena vetsinou o nicem nebo dokonce nekoukatelne.

66
Dalibor
Reagovat

Tak jsem si to dovolil trošku zhodnotit ze svého pohledu:

Pěkný úvod, inspirovaný BGT (snad se taky někdy dočkáme takové show na úvod)
V úvodních slovech hezky hovořila Lucka Bílá, doporučuji si její slova poslechnout, pokud Vám náhodou utekla.
Řekněte panu Dejdarovi, ať vyhodí tu šálu do koše. Ke košili a riflím se fakt nehodí.
Jakub Prachař je výborný, když zkouší mluvit brněnsky. Borec.
Lucie Bílá mě pořád více a více přesvědčuje, že si své místo zaslouží a její empatie tu show opravdu vyvažuje.
Velmi vtipné je, když diváci vstávají při operním výkonu a pak taky u vystoupení popelnicových bubeníků.
Vrátily se nepovedené záběry – Díky, Lukáši!

Emil a Jakub – dva sympatičtí mladí chlapci a jejich hudební vystoupení na „bubny a cokoliv jiného“. OK, zajímavé, ale nalijme si čistého vína, proč porota stála? Až taková bomba to nebyla. Podle mě je takových umělců na Karlově mostě spousty, takže tohle nadšení je podle mě mimo. Bylo to pěkné vystoupení, ale stačilo mi to vidět jednou.
Dušan Capá – kouzelník, který přišel s něčím jiným. Ne, nepřišel. Vždycky si říkám, proč i do třetí řady dokáže přijít takový člověk, nepochopím. Recese fajná, nechat ho postoupit dále, ale k čemu to je? Ten člověk vypadá jako rozumný chlap, tomu to opravdu nedošlo, že si z něj dělají srandu?
Credance – Joo, Ti byli fajní. Nejlepší prostřední část, ta se povedla výborně, skvělá hudba, pěkné ztvárnění, těším se na příště. Moc sympatická skupina.
Markéta Valosová – další nesoudná ostuda, která neměla začínat znova, zbytečná minuta a půl mého i jejího času. To žije bez rodičů nebo bez přátel, že jí neotevřeli oči?
Nora Bandoriová – Ano, říkali Ti to správně – nemáš na takovou soutěž. Aspoň se divadlo trošku tanečně pobavilo. A myslím, že Dejdar taky.  A ten mladík z hlediště se taky musel bavit.
Márty, který dostává extázi, když tančí. Byl ten jedinec postižený, nebo nebyl? V Humpolci jsou asi divní lidé, když mu za to platí. Další, který postoupil z recese, ale není té recese už příliš?
Kaťa a Rafo – taková sympatická arménka a co si to udělala s těma očima?  Ne, ale vážně, ona je moc sympatická, Lucka měla pravdu, bylo příjemné je sledovat a rád je uvidím znova.
Tanečnice s noži – třepat prsama, kroutit boky, vzít si na sebe co nejméně oblečení a Martin Dejdar by chtěl být mečem  Postoupily?
Dřevozpracovač – Ano, umí vyřezat do dřeva obrázek. Ale co z toho a co dál jako?
Stepař – Tobiaš Košír – step je divný, mně osobně se moc nelíbí, ale klučík je určitě talent, ale jak může ČS najít talent, když tenhle talent je už dávno objevený? (viz. výčet jeho úspěchů?)
David Mafungu – ten chlap je hovado, hnusné hovado, které si zaslouží nakopat do prdele!!! Často toho hnusáka potkávám v Praze a často se s ním chytnu, když šíří své „božské poslání“ Vyhodit, vyliskat, zmlátit a zapomenout na něho. Takhle nějak podle mě vypadá špína. Odporná špína, která nikdy neměla dostat prostor se rozvinout. Na celém vystoupení bylo zajímavé jen Pycovo „Nehovor jméno Patrovič nadarmo“ Proč tuhle hnusnou napodobeninu člověka nevyhodili z toho pódia hned? Vůbec se nedivím že to Lucii vykolejilo.
Miroslav Petrík mne zase uklidnil po vystoupení „mukumby“ Hezká exkurze do 70. let :))) Jaro – co s tým? Zpěv to sice je, ale počůvat se to nedá :)))
Miroslav a Jana – rómští kamarádi a chudák Michal David. Já jsem měla špatně vyplněnou přihlášku…Aha.
Ladislav Švihla – proč šel tento svářeč se předvádět? 
Skupina Fiha –sympatické uskupení, které se ale snaží kvalitu svého zpěvu nahradit efekty. Nepodařilo se. Nevěřím, že se z této skupiny někdy stane něco více než lokální skupina. Něco se ale upřít nedá – „Music should be love“ jsem si pobrukoval ještě pár minut po vystoupení.
Dunk-Kings – vynikající baskeťáci s roztomilým maskotem a fajn „masiérkou“. Výborná show a pokud už někdy někde vystupovali, je mi to fuk! Super! Výborné! Zatím nejlepší, co jsem letos viděl a výnikající zapojení Slávika a Dejdara. : )))
TS Rytmus Olomouc – scénický tanec? Ano, ale takhle nee. Škoda, slečny byly sympatické.
Mr. Toons – aneb jak se dá z úplně blbosti udělat neskutečně zábavná show :) Výborné představeníčko se skvělou hudbou, která vystoupení dost pomohla.
Bičař, kterému utekla žena – možná proto, že je tento pán neskutečně nudný. Bičovat sice umí přesně, ale žádnou přidanou hodnotu jsem u něj nanašel. Ani s tím Dejdarem mne to nějak nezaujalo, vždyť to ani nevypadalo jako krev. Ach joo.
Elektrashow – zlatý hřeb večera? Aha..tak jo, slečna nastoupí na pódium, chvilku se vlní do rytmu písničky pro pamětníky, pak si sundá šaty, ukáže ozdobené prsa a…? A ? Aha, nerozumím tomu. Musí mít zakryté partie? Aha a k čemu to jako je?
Mé jméno je Josef Podraný a pocházím z Chomutova a jenom jsem si udělal ostudu.
Marek Paseka – ano, umí vybrnkat na kytaru písničku Zombie, ale to umí další 2 miliony lidí v republice. A polovina z těch lidí by to zazpívalo lépe. Zahembééé, zahambééé, zahambééééé…ale na tu kytaru nehraje špatně.. :)))
Dita Brlicová a víme dokonce i za koho je provdaná. Já taky opeře moc nerozumím, ale asi zazpívala dobře, že? Ale nebavilo mně to a nudilo. Ale v každé řadě asi musí dostat prostor operní zpěvák či diva. Hlavně, že nechyběl standing ovation. Je tam ten příběh!!! Hlavně příběh!!!

A opět tu máme pana Pátroviče. Bože, ten chlap je ale idiot. Staří lidé se nemlátí, ale nemohl by mu někdo natáhnout jednu pěstí?

Druhý díl o malinko zaostal za prvním dílem, řekl bych. Hlavně tedy v soutěžících, kteří dostali prostor. Vstupy moderátorů zase výborné, ten ze šaliny v Brně byl vynikající. Porota se vyjadřuje trefně, Dejdar se začal pořádně projevovat, o Bílé jsem psal výše a Slávik si jede stále to svoje. Já jsem spokojen, těším se na třetí díl, který si určitě nenechám ujít.

67
Kapi
Reagovat

Mozna tam bylo dnes tolik spatnych zpevaku aby to pasovalo na tu sehranou scenku porotcu o tom ze „uz by konecne mohl prijit nekdo kdo umi zpivat“ a aby byl videt ten rozdil a sok, ze ta pani umi (a ona umi) a mame byt totalne paf… :(

Bohuzel to podani me osobne na tom vadi…

Pane Franto – jak je to s temito „predepsanymi“ scenkami (kterych uz tam bylo-a bude vice)? Delaji ses pocitem toho, ze to lidi nepoznaji a sezerou to cele nebo se pocita s tim, ze je to „fikce“ a lidi to vi, ze je to jen na efekt…?? Prosim o dopoved, dekuji!

68
Jerremy
Reagovat

Diky za navrat nepovedenych vstupu :)

69
Zack
Reagovat

Celkem 29 čísel – z toho 12 zpěváků z hvězdné pěchoty, 1 neKouzelník, 3 netanečníci (Márty, TS Olomouc a Bombshells) = dohromady 16 neTalentů.
Z 29 čísel to dělá 55% neTalentů, 45% talentů.

Přidat komentář