Panáček v reality show

Zámena manželiek (6.9.): posledný diel

6. Září 2012 | napsal(a): | reality show: Zámena manželiek

[singlepic id=3738 w=420]
Ako uvádza slovenský portál medialne.sk „Televízia Markíza na tento týždeň ohlásila viaceré programové zmeny v reakcii na neuspokojivú výkonnosť programov v prime-time.“ A tak si diváci musia hľadať každý deň relácie a seriály v nových vysielacích časoch. Podobne aj reality show Zámena manželiek, ktorej posledný diel odvysiela dnes o 20:20.




Posledná epizóda skončila pred oficiálnym dňom nakrúcania pretože jedna „vymenená žena“ z rodiny sa rozhodla odísť a šou tak predčasne ukončiť.

V dnešnej časti si miesto v rodine zamení Monika z Brezna s prostorekou Žanetou z Dobrej Vody. Monika nie je so svojim partnerom Mariánom zosobášená, majú spolu trojročné dvojičky, ale spoločnú spálňu neobývajú. „Každý spí v inej izbe, nekomunikujeme spolu, nadávame si. Za to, že s ním nechcem spávať, mi nadáva, že som lesba,“ posťažuje si na úvod relácie Monika.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Zámena manželiek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Lejla
Reagovat

Môžem sa opýtať, ten posledný diel bol myslený tak že je to posledný diel čo bol zatiaľ v TV odvisielaný alebo to je úplne posledný diel a ZM už nebude ďalej pokračovať?

2
Elko
Reagovat

Lejla, podľa programu posledný, úplne posledný – pokračovanie žiadne… ale tak Markíza možno vydá ďalšie programové zmeny, momentálne je to podľa programu takto.

3
malamaslicka
Reagovat

Na slovenských kanálech běží reklama na mobilního operátora. Hlavní postava je starší výrazná blondýna, která řídí řůžové auto, bere stopaře a huba jí jede o 106. Paní mi trochu připomíná Noru, ale mám pocit, že je to nějaká herečka. Jak se jmenuje?

4
CarculkaC
Reagovat

3) Ne Nora to není, domnívám se, že jde o zpěvačku Evu Mázikovou. Pokud jsi sledovala první serii Čápi s mákem, tak tam vystupovala s Bartošovou, Hanychovou, Mojseovou a Doly Buster.

5
LadyXL
Reagovat

3,4 – stopro je to Máziková :-)

6
Nejvíc-2
Reagovat

ano je to Mazikova

7
kareliaslims
Reagovat

Tak jsem se podívala na tento poslední díl a musím říct že než mít jednoho z těch chlapů tak jsem asi dobrovolně lesba :-)

Přidat komentář