Panáček v reality show

Amazing Race nahradí na podzim „dětský Survivor“

16. Květen 2007 | napsal(a): | reality show: Amazing Race

Amazing Race: All-StarsPrvotní zvěsti a spekulace se bohužel nemýlily. Dobrodružně-cestovatelská reality show, ve které dvojice kamarádů, příbuzných či zamilovaných párů cestuje kolem světa v honbě za milionem dolarů, si bere oddechový čas.

Až do jara Amazing Race ve vysílacím plánu nahradí muzikálové drama Viva Laughlin o muži, který sní svůj sen v malém casinu. CBS nezapomněla ani na fanoušky reality-show, nejen, že již 31. května začíná Pirate Master, ale chystá také zbrusu nový pořad „Kid Nation“.

Podzimní středeční večery tak budou patřit čtyřicítce dětí ve věku 8 – 15 let, které se sjedou do městečka Bonanza City v Novém Mexiku, aby zde společně žily, volily své vedoucí, schvalovaly zákony, zlepšovaly místní ekonomickou situaci a cvičily ve sboru. Krátce řečeno – vytvořily funkční společnost. V tomto „dětském Survivoru“ od producenta Extreme Makeover: Home Edition se sice nebude vyřazovat, ale děti v případě zájmu budou moci svoji účast ukončit. S hledáním obživy a stavěním přístřešků si hlavy také lámat nemusejí – budou sice žít v primitivních podmínkách, ale o přísun surovin se postará štáb. Vařit si však budou muset samy.

Každý díl bude končit okamžikem, kdy je největší pracant z týmu odměněn moderátorem – jedinou dospělou tváří vystupující na obrazovce.

Petr

Půl hodiny jsem přemýšlel, co sem napsat a pak jsem si uvědomil, že na Panáčka píšu tak zřídka, že je to celkem jedno.

Amazing Race

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!