Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Léto plné hvězd s Gabrielou Gunčíkovou a Petrem Ševčíkem (+ video)

24. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=4940 w=420]
Stejně jako každý rok i letos probíhá v malém krámku na Dražickém náměstí v Praze výstava ručně vyráběných hraček, z nichž je výtěžek určen zdravotně postiženým dětem. Probíhá zde navíc i doprovodný program, ve kterém vystupují jak stálice hudební scény, tak i mladí začínající zpěváci. Minulý čtvrtek byla hostem stříbrná SuperStar Gabriela Gunčíková, o níž teď několik měsíců nebylo moc slyšet, ale podle vlastních slov chystá comeback s novou kapelou i repertoárem. Nevystupovala však sama a jejím hostem nebyl nikdo jiný než její kolega ze SuperStar Petr Ševčík, jehož debutové CD Duality již zanedlouho uzří světlo světa. I já jsem se na toto vystoupení vypravil a mohu vám tím pádem nabídnout menší report.




Celý program trval cca hodinu a Gábina během něj zazpívala pět písní. Ze svého debutového CD Dvojí tvář nám však nabídla pouze baladu Buď dál jen můj, ostatní písně byly cover-verze, které jsme už od ní mohli slyšet během soutěže, konkrétně U + Ur Hand od Pink, Love Hurts od Nazareth, Alone od Heart a We Don´t Need Another Hero od Tiny Turner. Jednotlivé písně byly prokládány rozhovorem, který s Gábinou provedla výtvarnice a jedna z pořadatelek výstavy Olga Černohorská. Z rozhovoru bylo možno zaznamenat, že se svou dosavadní kariérou není Gábina zatím příliš spokojená (a ani se svým debutovým CD, když z něj zazpívala jen jednu píseň). Sama zároveň uznala, že v posledním roce měla příliš aktivit najednou (natáčení debutového CD, Let´s Dance, muzikál Kleopatra), což znamená, že nic z toho nemohla dělat pořádně. Gábina se však rozhodla, že ve druhé kapitole své umělecké kariéry už bude všemu jinak a především její repertoár bude úplně jiný a přesně podle jejích představ. Mimo jiné jsme se také dozvěděli, jak probíhal konkurz na její novou kapelu a že Gábina bude hostem podzimního turné Karla Gotta, se kterým nazpívala duet, který najdeme na mistrově připravovaném CD (stejně jako duet s další superstaristkou, mou oblíbenkyní Monikou Bagárovou). Tak doufejme, že Gábina dostojí svým slibům a druhá fáze její kariéry bude lepší než ta první.

Jak už jsem zmínil v úvodu, tak hostem byl finalista SuperStar Petr Ševčík, který zde představil hned dvě nové písně ze svého debutového CD Duality (na které se můžete těšit už koncem srpna), konkrétně baladu Dokonalá, kterou věnoval samotné Gábině, a svižnou pop-punkovou pecku Big Big Noise. Petr se během svého vystoupení ukázal jako dost velký showman, což mohlo být pro ty, kteří ho viděli naposledy v SuperStar, dost velké překvapení. Společně s Gábinou si pak střihl duet, k němuž jim posloužil gigahit od Aerosmith I Don´t Want To Miss A Thing. Petr a Gábina však nezůstali jen u jednoho duetu a jako bonus přidali ještě dva další, kde ovšem vždy jeden z nich dominoval a druhý mu jen přihrával. V evergreenu Livin´ On A Prayer od Bon Jovi pochopitelně dominovala Gábina a v megahitu loňského léta Lazy Songu od Bruna Marse byl naopak tahounem Petr, přičemž Gábina jej doprovodila jen pískáním v refrénu. Petra jsme však v rámci Léta plného hvězd letos neviděli naposledy a 16. srpna bude mít v rámci tohoto projektu svůj samostatný koncert, kde podrobně představí své debutové CD.

Jak celek to byl velmi příjemný večer, čemuž mimo jiné pomohlo i velmi komorní prostředí, ve kterém se celá akce odehrála. Proto vám čtenářům mohu doporučit i další večery, které se v rámci Léta plného hvězd odehrají. Vedle již zmíněného Petra Ševčíka zde během léta vystoupí například Miro Šmajda, Kamila Nývltová nebo Ondřej Ruml.

Jako bonus přinášíme dvě videa, nejprve Aerosmith…

…a také Lazy Song

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Lucka B.
Reagovat

Je někde na internetu záznam?

2
DJ Vlado
Reagovat

1 – Během dne přidám do článku dvě videa :-)

Reagovat

Comebacky se nyní už dělají po 4 měsících mediálního ticha? Uf, ta doba je čím dál rychlejší.

4
Belisana
Reagovat

O_O

5
Jana
Reagovat

….tak to nazvat třeba „přehození výhybky“..nebo odstřižení vodících lanek, aby nebyla jen něčí loutka….?
Držím ji palce, pokud se povede, tak z ní roste silná osobnost…a těch v umění není nikdy dost

6
Jana
Reagovat

DJ Vlado – Ty videa jsou stejná :-)
V článku mi chybí hodnocení…je tam jen konstatování….ale asi ještě nepřišel čas,tak nevadí.

7
Jana
Reagovat

Omluva -nejsou stejná,sekal se mi přehrávač…jde-li ten můj příspěvek smazat,tak pryč s ním :-)

8
veru
Reagovat

Asi se chybička vloudila, jsou to nějaké kopie??:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDjinak článeček dobrý:-D

9
veru
Reagovat

Nějaká kouzla králů tady, odešlu a příspěvky stejné nejsou:-DDD asi mi nějak blbne moje kraksna:-D Už jsem je viděla jinde, dobře jim to ladilo a viditelně si to užili oba, bez křeče:-DDDDDD

10
jezibaba
Reagovat

Proč jsou obě videa stejná? :-(

12
Monika
Reagovat

Druhy se mi nedari vlozit, videa nejsou stejna…Kdo je tak vidi, lze je tez shlednout na kanalu Petra Sevcika.

http://www.youtube.com/user/petrsevcikofficial?feature=results_main

13
Luci
Reagovat

proč mám obě videa stejná? :(( kdepak je ten Lazy Song

14
Luci
Reagovat

aha, tak se omlouvám, nějak jsem to tady nedočetla

15
Anta
Reagovat

DJ Vlado,
díky za info i za videa, o Gabče jsem to taky nedávno četla (http://www.super.cz/13312-o-sexy-guncikovou-se-strhl-boj-sve-schopnosti-ji-predvedly-desitky-schopnych-chlapu-a-vybrala-si.html) a taky doufám, že se jí konečně podaří nasměrovat svoje počínání i tvorbu tím směrem, který je jí blízký a vlastně i nám fanouškům :)
S Petrem Ševčíkem se mi oba moc líbili, takoví talentovaní pohodoví krásní mladí lidé a evidentně si to vystoupení užívali :)

16
veru
Reagovat

:-D

17
kl
Reagovat

Aneto, máš pravdu a naživo to muselo být velmi milé a příjemné. Dovedla bych si představit pár společných duetů

18
Anta
Reagovat

17 kl
Ty společné duety mě taky hned napadly :)
Petra jsem viděla myslím loni na nějakém dětském dni v Brně, kdy jej pozval starosta městské části a musím říct, že se mi jeho vystoupení líbilo.

19
kl
Reagovat

Petr je dobrý, moc dobrý a GG taktéž

20
Jai Kudo
Reagovat

Kamarádka tam byla a GG prý už dlouho nepůsobila tak šťastně, uvolněně, jako tam. Snad GG s Wronkou a novou kapelou půjde nahoru na špici šoubyznysu, kam patří.

21
KaMi
Reagovat

Tak já jsem tam byla taky a stejně jako Gábina, i Petr vypadal spokojeně uvolněně, už dlouho jsem ho neviděla na pódiu takhle blbnout. Křeč pryč, emoce,prostě super:))

Přidat komentář