Panáček v reality show

Farma (17.7.) Sluhové! Na značky! Od teď velí Tyrš!

17. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=4929 w=420]

Nezapomeňte na konci článku hlasovat v anketě o největšího oblíbence Farmy. Potažmo, kdo má kolik fanoušků. Děkujeme.

A je to tady! Velení na Farmě bylo přiděleno Mirkovi, který byl již ve třech dopisech vypadnutých farmářů označen za výraznou, čestnou a následováníhodnou osobnost. Dovolím si, nikým nevyzvána, poslat na Farmu „otevřený dopis“. Jeho znění je zde: „Tak náčelníku, budu Tě sledovat zrakem sokolím :-)“ Prvním testem bude výběr sluhů…

Než k němu ale dojde, porozhlédněme se po ranní, sluncem zalité farmě. Jiřík s Tyršem se stali dobrovolnými hovnocucáři a vzali to z gruntu. Od slepic až k výběru kadibudky. U té předvedli krátkou etudu na téma „Jak se nepozvracet“. Veselá kopa Jiřík se pak na kameru svěřoval, že to opravdu páchlo. Zjevně z domu nabyl pocitu, že jeho exrementy voní směsicí oranž-oceán. Tak ty smíšku jeden roztomilý, nechci být poslem špatných zpráv, ale to, co voní u vás na toaletě, je nejspíš osvěžovač vzduchu!

Nastal den krásy a květin

Jahoda a Malina si užily nadstandardní péče ocelovým kartáčem, byly opláchnuty, otřeny, bylo s nimi komunikováno chlácholivým hlasem a nebyl by to Jiří, kdyby i v hovězím kosmeťáku nesršel třeskutým humorem. Třeba … hihihi… třeba… hihihi… jak udělal z krávy kočku… hihihi… Pak se nám snažil namluvit, že si z Milana dělají legraci POUZE A JEDINĚ v jeho přítomnosti… no a pak už to asi přestalo kameramana bavit a dal prostor i ostatním šprýmařům.

Kubího jsme mohli pozorovat, jak se smetákem v ruce a s drobným kvítkem za ouškem tančí po kuchyni a smýčí a smýčí a smýčí… :-) a ještě i učesal koníky. Libuše se stále drží v kuchyni a přestože je to zřejmě její taktika, přizvedla by svou cenu tím, kdyby se tomuto prostoru alespoň 2 dny vyhýbala… Ale to asi neklapne.

Už z hor zní zvon

Mirek všechny sezval k snídani zvukem zvonu a jediný, kdo ostentativně dělá, že neslyší, je Milan. Dozvídáme se, že uplatňuje taktiku nůž na krk, jestli ho Tyrš udělá sluhou, tak…. Tak co, se nedozvíme. Co jsme se ale dozvěděli byl fakt, že farmář týdne zřejmě nemá moc dobrou krátkodobou paměť, protože ještě včera vyhrožoval, že pokud nebudou u stolu všichni, jíst se nebude. Milan je nezvěstný a u stolu mlaská 7 statečných, kteří na signál přiběhli :-). Hm, tak nemá. Porušení jeho vlastního slibu Milanovi osladí. V osobním volnu si Milan připraví za pomoci papíru, nůžek a uhlíků potravinové lístky a jestli ještě jednou nepřiběhne na cinkání, tak bude dostávat příděly!

Sluhové jsou…

Pak nastává jedna z očekávaných atrakcí tohoto dne. Výběr sluhů. Milan je vycukaný, tuší, že to bude už zase on… Mirek se snaží uvolnit napjatou atmosféru a tak laškuje s veselou kopou a pak i s Michalem “ „Michale, ty mi rajtuješ do Šárky i do Kuby, byl bych rád, kdybys odešel… ale sluha nejsi“. Pak prozrazuje, že se rozhodoval mezi Kubou a Milanem a jazýčky vah se přiklonily k Milanovi. A to proto, že si NENECHÁ NIKÝM VYHROŽOVAT, NIKÝM NIC DIKTOVAT A to třetí co si zvýšeným hlasem nic nikým nenechá, si nepamatuju. Milanovi uletěly včely.

Která z žen má šťastnou ruku?“

Výběr holčičího otroka nechá Mirek na hře osudu. Dává tím jasně na srozuměnou, že očekává pánský duel. Před tím, než prozrazuje pravidla, si velmi rychle zkontroluje, kde která sedí a pak vydá prohlášení. Ženy budou házet kostkou, musí se min. 2x otočit a ta, které padne nejmenší číslo, ta se sbalí a pofrčí se přestěhovat do seníku k Milanovi. Líbo, můžeš i levou… Šárka i Michala házejí obě trojku, smolařka Libuše hodí buzer o vázičku a co byste řekli, no jo, „měla jí tam!“. Jednička jak vyšitá! Libuše se ještě zoufale snaží zvrátit ten smutný ortel, pokouší se napadnout pravidla „hele, ale to nepla!“ Bůh-osud-Tyrš jí za smíchu napřestlamu partičky (a zase ten Jiří… + Kuba) ujišťuje, že to teda pla a toto rozhodnutí je konečné a „směroplatné“. A tak si Líba sbalila raneček… Ale pomstila se. K jídlu předložila „trpasličí chleba“ Terry Pratchett a jeho Zeměplocha

Chléb i napětí nakonec povolili

chléb při namáčení v čaji a napětí při hrách. Šárka propaluje, že se vlastně již asi třetí den jen tak povalují, Jirka při dětské míčové hře něco vybil Michalovi z hlavy, a ostatní si užívají sluníčka a pečlivému sběru vitamínu D. Kdo se však nenechal ukolébat nicneděláním? Jsou to „koníci“ . Již poněkolikáté naplánovali hromadný útěk z farmy, který ale opět skončil ve stádiu pokusu… :-(. Máte nějaké teorie proč jim všichni a pořád říkají koníci, když je to osel a mula??? Takže nakonec i trocha toho adrenalinu a zdálky se již ozývá traktor hospodáře Šamala

Příjezd alegorického vozu, aneb Šamalovi hráblo?

Ne, ne, nehráblo. Veze úkoly. Barevné a voňavé úkoly. Než je ale rozdá a ještě před tím, než zjistí kdo je novým farmářem týdne, musí se zeptat. KDO KOSIL? A ne, není to impertinentní otázka, má na mysli tu louku. Přichází Milanova chvilka slávy. „Já, já sám!“ To a pak i podrobnosti o tom, v kolik vstával, kolikrát obracel a ostatní že spali. Což na hospodáře udělalo dojem a tak Milanovi předává za odměnu tajemný sáček. A taky satisfakci, protože pokárá bývalou farmářku týdne a všechny ostatní, že nekosili taky.

Nyní si ale k sobě zve nového farmáře týdne a sluhy. Milane? Už zase??? Než s Tyršem obejdou kuchyni, ložnici, zvířata a pole, oznamuje všem, že hlavním tématem tohoto týdne bude zušlechťování, malování, bílení, čištění, velebení, truhlíky, kytičky… Kuba nad kytkama ofrňuje nos a to ještě neví, že se budou dělat další podlahy… „Ten hospodář nás chce asi rozložit“ .. ne Kubíčku, ten až Tě bude chtít rozložit, nechá Tě postavit psí boudu … :-). Ale zpátky k úkolům. Je krásné počasí a je ho třeba využít k pracím v a na domech. Podlahy budou vydrhnuty, vše, co je šedé, bude bílé; to, co je bílé, bude naaranžováno kytkami buď v závěsných květináčích, nebo malůvkami. Buďme rádi, že po nich nechtěl fresky…

co dál?
O zvířata je postaráno dobře, jsou správně živená, mají uklizeno, proto jim doveze další. Husy, králíky, kačeny. Je nutné jim tento týden připravit obýváčky. Husy a kačeny přijdou vedle prasat, je třeba jim udělat hrazení a venku bazének, králíci si zaslouží 4 kotcovou králíkárnu. No a poslední kontrola – bramborové pole. Mirek prozrazuje hospodáři, že použili brány a tahali je lidé, protože měli strach, aby jim to „koníci“ nepošlapali. Šamal znovu upozorňuje na to, že jich zasadili málo, ale jejich práci hodnotí 20 zlatými, které jim minule sebral a připomíná, že těm bramborům je nutné se věnovat se železnou pravidelností. Už mu to odkýval třetí farmář a toho pejru neubývá a neubývá… :-).

Hospodář se loučí, už už naskakuje na svůj malotraktor a Míša ještě dyndá špekáčky. „Všechno má svůj čas“ … tak určitě, slibem nezarmoutíš! :-)

Tajemství Milanova pytlíku

farmáři zjistili už odpoledne. Protože jim to Milan nechtěl říct (a to veselého Jiříka opravdu nahnětlo), tak se podívali sami. Je tam klobáska! Opravdická, nefalšovaná, voňavá klobáska. Duo napřestlamu má ale potřebu tuto odměnu shodit. Milan se nadřel a odměna trapná… Klobáska… A celá Milanova. Poloviční veterinář a jeden a půl cholerika však není takový tvrďas, jak se snaží vypadat a tak se o svou odměnu rozdělí. Požádá Libušku, aby jí nakrájela do polívky a dostalo se tak na všechny. Veselá kopa Jiřík však nahodil ústa do podkovy a odmítá se polévky dotknout… to má Milan za trest!

Poslední čtvrtina

nám ukazuje, jak se kdo chytil práce. Šárka připravuje květináče, Kubík s Milanem přemisťují schránku blíže příjezdové cestě, Mirek vláčí brambory, Libuše vaří, Míša asistuje při pokládání podlah pro kachny a Jirka s Michalem připravují králíkárnu. Protože neměli metr, je to králíkárna od oka. Vypadá to, že očekávají, že hospodář přitáhne na farmu toto:

www.ifauna.cz/kralici/forum/r/detail/711246/re-belgicky-obr-albin

Kubík má deprézi. Už tam nechce být, už ho to tam nebaví. Nabízí se Milanovi do duelu. Ten mu ale moc nevěří. Michal si myslí, že bude vyzván on. A aby po sobě zanechal alespoň nějakou stopu, předvádí rozmetací skok do kupky sena, čímž pobaví úplně všechny, ale Milana nejvíc. Ten se snad bude muset jít i převléct.

Na farmu už přichází noc, Libuše autoritativně přeje Milanovi dobrou noc a farma osvícená petrolejkami jak mezinárodní letiště ulehá ke spánku.

děkuji kanárkovi za maxiboba

Anketa

Dejte hlas svému favoritovi, bude zajímavé sledovat, kolik kdo má příznivců.


Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 345
1
Maro
Reagovat

Dneska mě Kuba docela naštval, že to chce vzdát. Jirka mě taky docela naštval svým chováním a je mi krajně nesympatický. Doufejme že brzo vypadne.

2
Karla
Reagovat

Super rekap a toto mě rozbilo:

„Ten hospodář nás chce asi rozložit“ .. ne Kubíčku, ten až Tě bude chtít rozložit, nechá Tě postavit psí boudu … :-)“ :-)))

3
Ludmila
Reagovat

ano super super rekap a já se tady jako blázen smála –
Tak ty smíšku jeden roztomilý, nechci být poslem špatných zpráv, ale to, co voní u vás na toaletě, je nejspíš osvěžovač vzduchu!

4
JanaH
Reagovat

Mně stačil je titulek : Sluhové! Na značky! Od teď velí Tyrš!…a šla jsem se taky málem plevlékat… :-DDD

5
Anta
Reagovat

Bazinga, díky za skvělý rekap :)
a některé nadpis/y jsou impertinentní :-D

6
okkvp
Reagovat

Děkuji předsedkyni za pravidelnou dávku smíchu (maxiboba už znám, nicméně hodnotím, že sem se hodí)
a fór by byl, kdyby tam nějakého takového macka šámal příště fakt dovalil

7
Vladus
Reagovat

Fakt skvěle napsaná rekapitulace. Má to vtip a šťávu.

8
Anta
Reagovat

Perly dnešního rekapu:))

„Buďme rádi, že po nich nechtěl fresky… “

„farma osvícená petrolejkami jak mezinárodní letiště“

9
Lenka
Reagovat

Bazingo ☺
zařvala jsem tady ☺
evokovalo mi to styl „tyrš“ viz Bosák a Stardance ☺
http://www.youtube.com/watch?v=I2EtgDawlmI
jenže jak byl Bosák s tou svou neohrabaností ve stylu „Tyrše“ vtipnej, tak začíná být Mirek ve svém stylu „Tve Farmě trapnej … bohužel ☻
No, než šel do Farmy, v Plzni JPP, že je spíš prázdná hlava, široká ramena… a obávám se, že JPP začíná mít pravdu ☺
A tak mi nezbývá, než si s tím pravým, poctivým Tyršem zanotovat:
Lví silou, vzletem sokolím
kupředu kráčejme
a drahé farmě v oběti
své síly snášejme.
A byť i cesta daleká,
ta Sokolíka neleká,
jen mužně, statně kupředu,
vždyť velká výhra čeká!

10
Karla
Reagovat

9 :..ale brány tam tahal sám, samotinkej a šlo mu to!:-)

11
Lenka
Reagovat

Je sice moc hezké, jak se partička (mladších) navzájem podporuje, ale obávám se, že jim taky časem úsměv zmizí… až vyházejí ty „nepřátelské hady“ a půjdou proti sobě do duelu.
Pak se jim asi partička rozpadne…
(nemám ráda škodolibost, posměch = přeji Jirkovi i Michalovi, aby dostali na čuňu stejně jako ta nafučená Sára)

12
Lenka
Reagovat

Moc se mi líbí, jak Šámal „po-po-povídal doma ženě, cože se to na té fa\rarmě zase při-přihodilo“… ☺
Opravdu dojemné, jak paní z farmy Dvoreček (okres Jindřichův Hradec) posílá klobásku po taťkovi (přesunujícímu se traktorem přes půl republiky furt sem a tam ☺) Milánkovi na moravsko-slovenské pomezí…
Chápu, že sehnat faktického hospodáře na farmě totál na samotě je v té naší pidizemičce problém – ale snad by takovýmito komentáři z nás, diváků, nemusela Nova dělat takové kretény.
Místo hospodáře příště radši herec (co aspoň hospodáře jakžtakž zahraje), pak budou i ty jeho legendy věrohodnější ☺

13
Proch.
Reagovat

Jsem nějak nepochopil, co tím chtějí dokázat, že Milan, jediný, který má nějaké povědomí o farmaření a maká tam od úsvitu do soumraku, tak bude zas sluhou. Hádám, že se pod střechu může (s Libuškou) nastěhovat až do konce.

14
Mikes
Reagovat

Hihihi
Bazi, koukám, že ses při sledování dnešního dílu pěkně xxxx

15
Frodo
Reagovat

Je mi zle z toho teplouška – sorry za ten explicitní výraz, ale já už z něj mám osypky! Typickej představitel menšiny (bohužel a bohužel dává veřejnosti opět jeden z důvodů proč se na menšinu dívat skrz prsty – protože exibují takoví týpci jako Vlado, „Kubí“ apod. – ti normální zas až tak vidět nejsou). Korunu té jeho nepoužitelnosti, lenosti a budižkničemosti přidávají ty jeho nálady pubertální slečinky, když například není uvaření čaj a není snídaně, když ON už by tak rád papal…Jestli je mi někoho líto v tomhle směru, tak fakt jeho rodičů, kteří mají teď z ostudy kabát…

Obdobný vztah kde vzrůstá moje netolerance je ten puberťáček z Brna. Před kamerou hovoří vždy takovým tonem jakoby žaloval kluk ze třetí Bé, dopředu mu je jasný co je a co není k ničemu a hlavně všechno ví a ví to moc dobře. Naprosto nekriticky sebevědomý mládě, který ovšem ví o životě velký kulový. Korunu své blbosti nasazuje tím svým stiplavým humore, kdy se permanentně někomu posmívá a kácí se pod stůl nekontrolovatelnýma výbuchama smíchu jak třináctiletej kluk…Pro mě jedním slovem – blbeček.

No ale člověk každopádně nemůže samozřejmě čekat, že do RS dají pohodový lidi, kteří to mají v hlavě srovnaný, ale pravý opak…

16
babka
Reagovat

Všimli jste si jak Libuše říkala, že Milan má stále hlad, že pije i vodu z brambor. Zajímalo by mne jak on to jako cukrovkář má, přeci u cukrovky hodně záleží na pravidelném jídle.
Přála bych si jako v pohádce aby škodolibost byla potrestaná a práce odměněná. V tom jsem měla radost jak vypadla Sára. Tohle je hra o mezilidských vztazích často křivých, stačí se shodnout na jednom jméně a jde do duelu.

17
Frodo
Reagovat

…ještě k tomu brněnskýmu floutkovi. Je zajímavé, jak zesměšňuje např. Libuši (protože Mirek ho za to náležitě chválí a Jiřík tím roste), ale běda, běda třikrát běda, když si někdo udělá srandu z něho! To potm demonstrativně nechá plný talíř polévky s klobásou, protože Milan mu nechtěl říct, co dostal a z něj si nikdo srandu dělat nebude! a ne a ne a ne a polévky se nedotknu a nedotknu a nedotknu – opět jako naprosto nevyzrálý spratek. Kdyby se každý urážel jako on, tak by to na té farmě vypadalo teprv zajímavě!

18
Tamzin
Reagovat

Bazingo, kvůli tvým rekapům se dívám na RS :-)

19
Anta
Reagovat

No někteří diskutující mě tady taky baví :-DDDD

20
Frodo
Reagovat

…no ale zbytečně se tady čílím, protože až teď, po přečtení rekapu – partička napřestlamu – v tomto je obsaženo vše, co jsem tady tak složitě vypisovala :-)

21
Majka
Reagovat

Bazingo, díky za rekap. Opět skvělej. Pro mě byl Tyrš zatím takovej dost nijakej, takže si na něj teprve budu dělat nějaký názor. S tím jak se Milan chová se mu ani nedivím, že z něj udělal sluhu. Pokud chtěl mít jako farmář autoritu, tak je to jediná situace, kdy mu může něco nařídit. U holek mu to bylo jedno a Libuška měla smůlu. Co na to říct. Stejně se pořád do té kuchyně cpe a dělala by to i kdyby byla služka některá z těch mladších. Možná bych se ještě pozastavila u Milana a jeho obracení sena. Za mého mládí jsme byli do této situace také honění, ale ráno se rozházelo z kupek, potom se 2x obrátilo a večer shrabalo. Rozhodně jsme to neobraceli pořád. I když ta pokosená tráva nádherně voní, s hráběma po louce jsem běhala opravdu nerada.

22
aramejka
Reagovat

Frodo, úplně chápu, že se čílíš, mně se včera z Jiříka dělalo až fyzicky nevolno… jedním slovem chucpe. :(

23
Frodo
Reagovat

22 – ano, dobrý výraz! Ale jak ten nevycválanej smrad byl na začátku sympatickej. Hotovej Mirek Dušín! a jestli jsem správně vyrozumněla, tak dělá tábory pro děti! Tak aby neutrpěly děti nějaký trauma při setkání s takovým….chucpe :-)

24
rejpal
Reagovat

Přijde mi docela srandovní, když někdo se z nějakého důvodu sám ujme nějaké činnosti, ostatní víceméně vytěsní – a pak to používá k vyzvednutí významu své osobnosti. Milan to s tou trávou při kontrole z kraje předvedl dokonale (ale je fakt, že mu až tak nešlo o materiální hodnoty, ale o tu pochvalu). Libuše je naprosto spokojená v kuchyni, vede si to po svém a v kuchyni víc vládkyň být nemůže. Libuše moc dobře ví, proč kuchyni neopustí, přestala by tomu hájemství velet a přišla by o svou výlučnost. (Z jistých kruhů se proslýchá, že přinejmenším Šárka věřit opravdu umí, ale nemusí mít zrovna chuť o pozici vládce nad žaludky bojovat).
A Milan – spolupráci s ním docela vystihla Míša (už dvakrát), když si postěžovala, že je tam jen jako podržtaška. To by asi uspokojilo jen toho, kdo je podržtažkou od přírody.
Na druhou stranu, je to taky taktika, a je to v pořádku. Jen jim to nežeru a necítím žádnou lítost s jejich trudným údělem. Každý tam má to, co si zařídil.
Fakt je, že jsem v jednoduché pozici. Mě byla nejsympatičtější Sára, ale bylo jasné, že její odchod je jen otázkou času. Neměla žádnou silnou disciplínu, použitelnou v duelu, takže nemohla těžit z pozice vyzvaného. Ale ve srovnání třeba s Milanem – do hry se pustila, duelu se nebála, zatímco Milan se bojí i Kuby. (Otázka je, jestli svatá válka s hadem za to v daném čase stála, já myslím, že ne. Ale bojovala a nespoléhala na druhé, že to udělají za ni).
S ostatními to mám šul nul. Každý mě baví, jejich hry mi přijdou zajímavé víc, než kdyby tam řádila parta tyranů. A doufám, že vyhraje ten nejmazanější. A to může být ještě zajímavé, protože ani Mirek není neprůstřelný. Nakonec může dojít i k překvapení, když vyhraje „stařešina“, ještě k tomu žena (což není v podobných hrách běžné). Proč ne.

25
Frodo
Reagovat

24 – rejpale, celkem by mě zajímalo, co Ti mohlo být na Sáře sympatického až nejsympatičtějšího??? :-)

ad Milan – „miluju“ tu jeho přehnanou skromnost. Když ho někdo pochválí, tak stáhne hlavu mezi ramínka, dělá že pochvalu nebo případně poděkování ( na které něco pod vousy zabzíká tou svojí fistulkou, že jako není zač děkovat – sám si vědom, že sakra je zač děkovat, ale pod rouškou hrozně skromnýho a tichýho Milana hraje tento part… Já se snad na to budu muset přestat dívat, protože už mě tam začínají všichni nějak….no jak to říct slušně – nijak, protože slušnější výraz než explicitní srát mě fakt nenapadá…

26
Tamzin
Reagovat

Pro mě vede “ Příjezd alegorického vozu, aneb Šamalovi hráblo?“, i když celý rekap je perla za perlou :-)

Koníci asi říkají proto, že oslík s mulou je moc dlouhé.

Nefandím zatím nikomu, dívat se mohu na všechny, jenom na Jirku mám hóódně silnou alergii od samého začátku.

27
XMAN
Reagovat

Milan si opravdu nasral sám do bot svým chováním, kdyby se choval jinak, tak by za sluhu znovu být nemusel. myslím ale že Milan nevypadne. Buď se nechá ukecat a vezme si Kubu a vypadne Kuba, který už sám vypadnout chce a nebo si vezme Michala a vypadne Michal. To je můj tip. Mě by nejvíc potěšilo vypadnutí Jirky, ale nevidím moc reálně že by si ho Milan vzal. A co se týče holek, udělal to Mirek nejspravedlivěji jak mohl, že je nechal hodit kostkou. Libuše měla prostě smůlu, tak ty hrnky měli dát pryč, když se házelo kostkou, já bych jí druhou šanci taky nedal, hra je hra. Libuše teď do duelu stejně nepůjde, Milan to má jistý, ale nevypadne.

28
dessin
Reagovat

„Duo Naprestlamu“ je perfektni a vserikajici vyraz.
A jak pise 2/, psi bouda me rozbila.

Kubiho uz mam plny zuby taky, co si jako myslel ze do te souteze jde delat, koukat na pole jak roste obili ci co? Leze mi na nervy, uknouranek jeden, a zajima me co na to jeho knourani a nicnedelani rikaji ostatni – to mi v zaberech tedy dost chybi.

29
XMAN
Reagovat

Koukám že tu alergii na Jirku tu začíná mít víc a víc lidí. Ne že bych ho nesnášel zase až tak jako Mrózka v Hlasu nebo Haricha v Superstar, to zase ne, ale sympatický mi prostě není a chyběl by mi tam asi ze všech soutěžících nejméně. Plus teda ještě se slečinkou Kubou, kterému když řeknou jdeme ke krávám, tak on se zeptá : “Co tam?“ :-D Kdybych si měl tipnout koho Milan vyzve do duelu a tím pádem i kdo v neděli vypadne, tak to vidím 60 procent pro Kubu a 40 procent pro Michala.

30
stroj me nema rad
Reagovat

Moc se mi libi nazev „Duo Naprestlamu“ je to perfektni a vserikajici vyraz.
A jak pise 2/, psi bouda me rozbila.

Kubiho uz mam plny zuby taky, co si jako myslel ze do te souteze jde delat, koukat na pole jak roste obili ci co? Leze mi na nervy, uknouranek jeden, a zajima me co na to jeho knourani a nic nedelani rikaji ostatni – to mi v zaberech tedy dost chybi.

Btw. mate nekdo prosim info co jsou povinnosti sluhu?: v SKF1 to urcite nebylo jen vareni, museli vstavat prvni a tak…?

A co mi teda vadi ze vseho nejvic je losovani o sluhu (pardon, hod kostkou), kez by mu to Tereza zatrhla nebo ho s Libuskou vymenila, vadi mi to mel rict dve jmena a ne jim dat kostku.

31
Anta
Reagovat

24 rejpal
jsi můj mluvčí ! :))))) lépe bych to nepopslala
souhlas, vidím to stejně, až na to, že Sáru jsem nijak zvlášť nemusela, favorita mám stále Šárku :)

32
stroj me nema rad
Reagovat

OT: nedival jste se nekdo vcera po Farme na Vodoucha? Ja sla absolutne pod stul, chudak Pohlreich se musi tocit na posteli, neverila jsem vlatsnim ocim co za slataninu daji do televize, strasny… a co me zabilo, tak do Pina Colady lil tuzemak…

33
Angel
Reagovat

Výborný rekap, nemá chybu!

Milana mi bylo trochu líto, že je zase sluha, ale může si za to svým chováním v podstatě sám, on to stejně od Mirka čekal za Davida.

Jirka mě taky začíná čím dál víc štvát, ty jeho posměšky, to je fakt ubohý, snad na něho taky dojde. A Šárku taky moc nemusím, svým brekem se mi úplně zprotivila, taky by mohla brzo vypadnout.

34
Anta
Reagovat

26 Tamzin
ano, celý rekap je perla, proto jsem napsala jen něco :)

29stroj me nema rad
proč by nemohl dát házet kostkou ? Asi taky koukal na MDý v Hlasu :-DDD

35
Angel
Reagovat

31
Viděla jsem jen začátek, pak jsem to vypla
stačilo mi, jak nalil na to maso coca-colu, prý po americku :) to musí bejt teda hnus

36
rejpal
Reagovat

Frodo,
ty můžeš vysvětlit, proč je ti někdo sympatický a někdo ne? Třeba to jsou poslední záchvěvy hormonů muže v přechodu. A taky trochu instinkt postavit se na stranu člověka, kterému se často nasazuje psí hlava (arogantní, líná, blabla), ačkoli pro to není žádný důvod. Sleduji to kromě prvních tří dnů pravidelně, a nikdy jsem nezaznamenal nic, co by vyvolávalo nálady kohokoli tam proti ní (a třeba na ulejvání jsou lidé citliví – musí dělat za flákače). Byla týden famářkou a byla to spíš anarchie – kdyby měla sklon k aroganci, bylo by to vidět. I ten spor s Libuší vznikl až na konci – sama o Sáře tvrdila, že ji bere jako dceru a blbly spolu jako malé holky – do okamžiku, než se Libuše stala podruhé sluhou.
A kromě toho – Sára pochopila, že je to hra a hrála. l s vědomím rizika, že půjde domů.
Ale já ani její vyřazení neprožívám. Hrála svou hru, jak uměla, a soupeř byl lepší.

Anta
S Šárkou nemám žádný problém. A zůstala tam aspoň jedna holka, která potěší i oko.
Ale já nemám problém s nikým.

37
Angel
Reagovat

29 strojme nema rad
losování kostkou mi taky vadí, měl říct jméno…divím se, že mu to prošlo, myslím, že to není podle pravidel

38
rejpal
Reagovat

Angel
Mně to trochu připomnělo Marcy z druhých VV. Na ní se snášela spousta kritiky, že je ubrečená, ale ona je v civilu naprosto normální a vyrovnaná (což vím s jistotou). S tím prostředím (není nic příjemného žít mezi lidmi, o nichž vím, že kdokoli z nich mě může zaříznout) se každý vyrovnává jinak. Někdo bulí, někdo se chová jak magor, někdo se zavře do sebe (a stává se nudným). Ale působí na všechny. Je to horší než vojna (a taky jsem tam zažíval různé stavy), protože na vojně je jasné, kdo je kdo a „přítel“ není zároveň „nepřítelem“.

39
Majka
Reagovat

27) S Milanem to vidím podobně. Absolvuje duel a vrátí se. Konec konců nemusím tam s ním bydlet a občas mě pobaví.

40
XMAN
Reagovat

Tože Mirek zvolil Milana sluhou není žádná odplata za Davida, jak si to myslí Milan a asi i někteří diváci, ale je to prostě kvůli tomu jak se Milan pořád a neustále chová. Aspoň tak to vidím já, nemyslím si že by měl potřebu někomu oplácet něco ze začátku, když sám moc dobře ví, že je to prostě hra. Milan si moc vyskakoval, tak mu prostě bylo potřeba srazit hřebínek, nic víc, nic míň. A konečně si taky bude moct vyzkoušet duel. Na házení kostkou nic špatného nevidím, rozhodně je to spravedlivější než kdyby za služku zvolil Míšu.

41
anja
Reagovat

31,34 tak to vodouchovo patlani, to byl fakt hnus. Viděla jsme to jen jedním okem, maso v kole jak to všechno bublalo, to bylo na zblití. Todle fakt někdo jí?

42
Lorinka
Reagovat

Zase, jak jsem předpověděl. Sluhové jsou Milan s Libuší. Milan proto, že je silný hráč a Líba proto, že si hodila nejmíň. Bývalý policista udělal sluhou člověka, který nejvíce maká. Jako by tam nebyl nikdo jiný.Holkám dal alibisticky kostku. Klesl v mých očích o 50%. Sám nechce nic rozhodnout. To je velitel? Farmáři si budou muset uvědomit, že jestli vypadne Milan, tak tam zvířata pochcípaji. Protože krávy žerou seno. Zajímalo by mně, jestli někdo umí s kosou. A to neříkám o té dřině. Chtěl bych vidět ,,Duo naprestlamu“ jak dlouho by sekali a obraceli. I králíkům je potřeba nasekat čerstvou trávu. Kubík by asi chtěl králičky jen na mazlení. Už aby šel domu.

43
anja
Reagovat

u Farmy mám dost skluz, nějak nestíhám sledovat, letní večery je příjemnější trávit venku než u bedny. Ale ty kousíčky co vidím z každého dílu mi stačí na to, abych v žádném případě nepojala sympatie k Milanovi. Furt mám z něho stejný nepříjemný dojem…….. jinak jsou mi tam všichni vcelku příjemní, dokonce i Líba, bosorka jedna. Včera když jsme ji na moment zahlídla, zdálo se mi, že dost hodně zhubla v obličeji – má někdo stejný dojem?

Sára mi nevadila. Jiřík se mi líbí, je to takové milé mladé hádě, nemám nic proti němu. A Kubík asi bude pořád zábavnej tím svým speciálním způsobem, že :)

44
Frodo
Reagovat

…ať už dou všichni dom! :-)))

45
Angel
Reagovat

37 rejpal
Je fakt, že je určitě to prostředí ovlivní, ale myslím si, že podstata člověka se nemůže zas tak moc změnit – pokud tam Šárka furt brečí, tak v reálu asi nebude zrovna vyrovnaná osobnost. Chtěla bych věřit tomu, že normálně bude třeba fajn ženská, ale můžu posoudit jen to, co nám ukáže TV.

46
Angel
Reagovat

41 Lorinka
Přesně tak, Mirek je alibista, bojí se říct jméno holky, u něj mě to překvapilo, myslela jsem, že se nebojí rozhodnout

47
anja
Reagovat

no že Mirkovi leze Milan na nerv a že ho ponížil úlohou sluhy, to se mu vůbec nedivím a schvaluju. Imho totiž žádný chlap, muž, kluk si nenechá jen tak po sobě štěkat a strkat si pod nos imrvére ty Milanovy pětiprsté fakáče, s kterýma se tam Milan chlubí

po mne takhle od rána do večera vyskakovat taková figurka, která má podobu přerostlého trpaslíka a hlas vykleštěnce, tak ho zatluču do země Bosorčinou pánvičkou ( a to jsem pacifistka a vcelku mírný člověk :))

se divím, že mu tam Tyrš ještě jednu nenatáhnul. Kdyby tam zůstal David, měl by Milan minimálně pod každým okem moncla, případně přeražený nos

48
haha bimbi
Reagovat

Musím se připojit k té vlně chválící rekap. Opravdu moc vtipnej!:-)
Partička napřestlamu je opravdu na jednu pořádnou přes držku, přesně tak. Zejména Jiřík se vybarvuje jako nevycválaný, přemachrovatělý a hlavně nevychovaný spratek. Taky bych si moc přála aby padnul na prdel stejně potupně, jako Sárinka.
Jo a Tyršovi tu jeho rozvážnou sílu taky moc nevěřím. Cholerik ani excentrik to zrovna nebude, ale tak mazanej a vodvážnej, jak se tváří nejspíš taky ne.
Kubího jsem véceméně tolerovala, mě jeho zženštilé chování nevadilo do tý doby, než se ukázalo že je opravdu jak rozmazlená princeznička: viz kňourání když není uvařenej čaj (a co zatopit a dát na kamna vodu mladej??), odmlouvání při pobídce jít ke kravám a v neposlední řadě vděčné připojení se k postpuberťákům, co se strefují do Libuše, neboť jim to připadá tak strašně srandovní.

49
anja
Reagovat

45 tak jestli Mirek dal holkám hodit kostkou, aby se vybrala služka, protože se to musí a on nemá nic ani proti jedné, tak já to nevidím nijak alibistické z jeho strany. nechal prostě osud ať rozhodne za něj

50
XMAN
Reagovat

48: Však jo, já nevím že ty lidi to tady nechápou :-D

51
rejpal
Reagovat

Angel
Myslím, že s tou Šárkou a jejím bulením je daň za sestřih. Ona si prostě odbulela situace, které ji vzaly, ale když je v záběru kdykoli jindy, je naprosto v pohodě. I den po duelu – nebyl to žádný truchlící uzlíček (osobně jsem na notorické plačky dost alergický, takže by mi to vadilo, kdybych ten pocit měl). Navíc, tím že odešly obě osoby, na které byla nějak zafixovaná, se nejpíš zklidní úplně. Uvidíme.

52
anja
Reagovat

49 XMAN, no jo, tys to už napsal dávno přede mnou, já jen trapně opisuju :))) te´d to teprve dočítám ty komentáře

53
Mája
Reagovat

Tak sluhové jsou zase Libuška a Milan – není to generační diskriminace?

Milan byl pro Mirka silným soupeřem, tak to chápu, ale rozhodně by dramatickému spádu pořadu prospělo, kdyby ženskou služkou byla třebas bývalá farmářka Šárka. Mohla aspoň ukázat, jak se jmenování a funkce sluhy zvládá s nonšalancí sobě vlastní (když peskovala Líbu, že z toho nebyla odvázaná…)

„Svazák“ Jiřík s tymolínovým úsměvem se vybarvuje.

Michalovi začíná „cvakat prdelka“, je pravděpodobné, že se utká.

Tak nashle u další dávky papučového adrenalínu

55
karl
Reagovat

Hazeni kostkou? WTF?
1. alibisticke
2. divim se ze to nova povolila, pripravuje se tim o vyhroceni vztahu coz TV potrebuje
3. odporuje to pravidlum, sluhy voli famar a ten sluhu nezvolil.

56
karl
Reagovat

dodatek: zacina to pomalu nabirat smer hotel paradise, a tyrs je pod povrchem alibistickej krivak.

57
Vladus
Reagovat

Tak na farmu přijdou nová zvířata. To by mně zajímalo co si s nima počnou. Když dají králíkům mokrou trávu pochcípaji i krávy by mokrou trávu mít neměly. Pro ty husy a kachny mají dělat jezírko-podle Kuby ale není voda. Tolik zvířetstva bez vodního zdroje?V době co tam byli,tak byla dlouho vedra a sucho. Aby jim tam nemuseli dát cisternu s vodou. Nejsem odborník na pěstování brambor,ale když tam Mirek vláčel bránou pole,tak trhal výhony beztak už řídce sázených brambor. No hospodář nařídil,tak se konalo. V ukázce na další díl na poli Mirek Sáře bulí

58
haha bimbi
Reagovat

Že se bude házet kostkou věděli nejspíš dopředu, protože Libuše přece mluvila předtím o tom, že ona jako rozená smolařka určitě hodí jedničku… Takže u toho stolu to byla už asi byla jen taková herecká etuda s posvěcením štábu. Ale taky si myslím, že mu to měli zatrhnout a měl si Mireček služku vybrat pěkně sám a neschovávat se za „osud“ nebo dokonce jak to nazval „bůh to chtěl“ nebo tak nějak. Jasně, že to je alibistickej přístup.

59
Vladus
Reagovat

Pokračování:Mirek bulí,že toho má dost a lidi ho štvou. Klasická ponorka.

60
okkvp
Reagovat

OT pro dessin – osobo ;-), zkus používat nick s jedním „s“ navíc nebo nějakou jinou modifikaci – imho pak už tě stroj bude považovat za někoho jiného a bude na 99% po problému.

61
Anta
Reagovat

48,49
taky nechápu ten odpor, on sluhu zvolil tak, že si zvolil způsob :)))) není na tom nic proti pravidlům, vy by ste taky chtěli na všechno pravidla ! :-D

62
okkvp
Reagovat

Vodu přece měli nachytanou v těch mnoha sudech, co jim tam hospodář navezl – jenže oni ji vycachtali koupáním

Nicméně kachnama mi taky hospodář dost „vytřel zrak“ – si živě představuju jakej bahňáček jsou schopni jim tam zbudovat (že by to taky ztloukli z prken?)

63
XMAN
Reagovat

Napadlo mě proč vlastně nejsou ty nedělní duely vysílané živě? Proč to musí být předtočené? Myslím že kdyby soutěžící viděli že je u toho právě sleduje pomalu celá země, bylo by to daleko větší vzrůšo a taky by tady nikdo dopředu nemohl prozrazovat kdo se vrátí zpátky a kdo půjde domů……

64
rejpal
Reagovat

Ad házení kostkou – Taky se trochu divím, že štáb tohle ne porušení, ale očurání pravidel, povolil. Asi nikoho nenapadlo, že by na něco takového někdo přišel, a tak to pravidla neřeší. Ale od Mirka to bylo docela chytré, kryl si záda. Jen si myslím, že výsledek byl pro něj nejhorší ze tří možných. On zjevně nemůže chtít ženský duel. Je k dispozici pět hlasů. Míša je víceméně jistá (Milan), Jakub totéž. Ale zbylí tři? Šárka může dát přednost křižácké válce před ochranou sebe samotné a, Jirka se může kochat odesláním Libuše do duelu (ale taky si může dát takticky poradit). Sporný je i Michal. Libuši nemusí a navíc je v okruhu ohrožených. Mirka čeká kus propagandistické práce a není v nejlepším rozpoložení. Kdoví, jestli se mu plán ulevit farmě od nadbytku androgenů nakonec nevymkne trochu z ruky…

65
Vladus
Reagovat

62-myšlenka dobrá, ale Farma je předtočená o dva měsíce dopředu a tak bohužel na živo se nemůže konat.

66
Vladus
Reagovat

Oprava:místo 63 jsem napsala 62 -omlouvám se!

67
XMAN
Reagovat

Tak kdyby šla do duelu Libuše a zase by vypadla holka, tak by to byla docela sranda. Libuše by si vzala Šárku, takže jedna z nich by šla domů….k tomu ale podle mě už nedojde. Kuba pošle do duelu Milana, Jirka pošle do duelu taky Milana, protože je to hráč a v případě že si ho Milan vezme tak chce mít navrch aby si sám mohl zvolit disciplínu a Milana se chce jako silného soupeře zbavit, to řekl už minule….Míša ta pošle taky Milana. To jsou 3 hlasy pro Milana. No ale je pravda že Šárka by mohla chtít pomstít Janu a Sáru a utkat se s Libuší sama, buď jí to vrátit a porazit ji nebo odejít domů a Michal Libuši taky nemusí takže by ji mohl dát taky….bylo by to 3:2 pro Milana. Takže zvrátit by to asi mohl jedině Jirka kvůli té včerejší hádce s Libuší, že by dal taky schválně Libuši…..ale já myslím že nakonec i ten Michal tentokrát nakonec pošle Milana. Podle mě budou chtít pro tento týden Libuši po vyhraném duelu ušetřit a navíc přihlídnou k tomu že se do role sluhy tentokrát dostala čistou náhodou…..

68
XMAN
Reagovat

Vzhledem k tomu že už všichni mluví o Milanovi jako o účastníkovi duelu, tak další duel pro Libuši tentokrát nevidím jako moc pravděpodobný.

69
Vladus
Reagovat

Ty kostky bych už neřešili,nakonec Libuše byla ráda,že bude v kuchyni a práci venku se vyhne. Jen to spaní pro sluhy je asi výživný a bude hůř, až tam přibudou k těm vepříkům husy a kachny-taky zrovna nevoní jejich výkaly. Ten zápach nad nimi v prostoru pro spaní sluhů bude chuťovka.

70
desin
Reagovat

60: zkousim dekuji :) ale vypada to desne :)

Me to hazeni kostkou dost vadilo. Alibistickej Mirecek aby nahodou nemusel na nekoho ukazat prstickem… takhle ma vyreseno a fuj stabu ze to povolil. jasne ma rict dve jmena a ne jim dat kostku fuj. Opravdu bych uvitala Terezu a nejaky pekny zvrat za to ze porusil pravidla.

Do duelu urcite Milan – Libusku neposlou prisli by o Sarku (pac Liba by si Misu nevybrala a Sraka nevim zda by proti ni mela v necem sanci…), takze daj Milana, ten vyzve Michala a Michalk nam pojede domu. Pokud nemel pravdu vcerejsi 55, ze Michal je urceny vitez Farmy.

71
Jitka
Reagovat

Nedivím se, že byl za sluhu zvolen Milan – jeho přístup v minulém týdnu bohužel nic jiného nemohl přinést – když někdo říká pořád, jak někomu něčo ukáže a že bude teror, tak se pak nemůže divit, že za to sklidí ovoce. Libuška měla smůlu a že házely holky kostkou, proč ne? Bylo to spravedlivý a Mirek jasně deklaroval, že chce mužský duel. Sice by bylo lepší, kdyby sluhou byla jiná děvčina, ale hlavně z taktických důvodů.
Mě Milan s Jirkou baví, navíc se smáli spíše těm výroků než přímo Libušce. Já když na to koukala, tak jsem se taky smála a ne proto, že bych se smála účastníkovi, ale té situaci. Mně se ti mlaďoši prostě líbí svým přístupem, lepší než kdyby běhali za Libuškou a falešně ji uklidňovali.

72
Frodo
Reagovat

včera tady někdo tvrdil, že mu známej z novy prozradil, že v duelu vypadne Michal a asi před týdnem někdo říkal, že potkal Míšu (JI) v obchodě…tak si vyber

73
desin
Reagovat

71: libi? jsou to skodoliby haranti nevychovany a troufam si rict ze obcas i zly, tohle nejsou klukoviny ale normalni lidska skodolibost, viz Bazi – Naprestalmu. Kubika byc urcila sluhou a za farmare Milana a to by se teprve divil.

OT Vodocuh: skoda meli jste dokoukat az do konce, to melo teprve grady :) jak rikam – do Pina Colady tuzemak, do kaviaru z lilku strihali pazitku z nahnutyho kvetinace takze padala i hlina, do burtu matlali horcici prstem no strasny. ja puvodne myslela ze je to parodie na Pohlreicha, bohuzel casem mi doslo ze to mysli vazne :(

74
ThyBaumont
Reagovat

Tak kravám zase tak moc mokrá tráva nevadí, proto taky produkují tolik metanu. A kdyby náhodou se nadmula, trokarem jí pomůžeš, nic složitýho. U králíků je to horší, zapařená tráva, nadmutí a konec. Ten kotec co staví pro králíky, dost kravina..u těchto malochovů je nákaza dost pravděpodobná, takže čím víc kusů pohromadě, tím stoupá pravděpodobnost nákazy Nehledě na to, jak ty kotce pak čistit. Co jsem si všiml březí kráva, má hezkou širokou pánev, zaslechl jsem i to, že už tele měla, takže předpoklad komplikovaného porodu je asi 7 procent. To byl musel být fakt pech, aby tele lezlo zadkem napřed. A to by žádnej laik nezvládl, navazovat porodní provazce na nohy, aby ho měli zač tahat ven. Takže kráva pravděpodobně porodí v klidu sama v noci či brzo ráno. Za jak dlouho si netroufám odhadnout. Březost trvá 40-41 týdnů a tady za půlkou rozhodně je. Ovšem tady se obávám Milana, aby s nějakého fanfaronství, do té krávy nešahal.. na druhou stranu, kdyby zrovna zatlačila a měl tam ruku, tak ta síla je fakt děsivá, když vám tu ruku přimáčkne k pánevní kosti a hooodně to bolí:-) Jinak chudák slípka už měla být v polívce, prasata jsou spokojená, koza evidentně taky, oslík či mula.. nevím, moc často je asi k práci nevyužívají, to že jim utíkají je daný tím, že se s nima nikdo neprochází, prostě jim chybí pohyb. Takže Milan dobrej.. ale prosím dál od zvířat. Míša taky dobrý, Líba detto…dokonce ani šárka tam není tak marná. Zbytek dost odpad.

75
Anta
Reagovat

71 Jitka
taky mi to přišlo úsměvný, kdo někdy hraje kostky, tak asi pochopil :-D
Někdy se člověk začne smát a nemůže přestat a nemusí to být zrovna vysmívání :)

76
Franz Ruppert
Reagovat

„Sokol“ Tyrš je průhledný jak šaty Hanychové. Byl u mně druhý sympaťák, ale po včerejší pomstě za Hudáka u mně hodně klesl. Rád bych viděl duel Milan versus Mirek. Rozdat si to na férovku a ne prosřednictvím třeba Michala. Je to škoda, že obsah Farmy už tedy známe až do nedělního duelu.

77
Tamzin
Reagovat

74 Thy…říkal hospodář, že má rodit asi tak za týden

78
aramejka
Reagovat

Thy, hezký příspěvek, poučila jsem se, díky. :)

79
Adéla
Reagovat

Rekap skvělý! Včera mě dostalo jak Mirek vláčel bránu přes ty vylézající brambory, to jsme u nás na vsi nikdy nedělali. Není ten hospodář co mu to poradil z paneláku? A móóóc se těším až bude Kubíííí vyvážet ručně exkrementy! Doufám, že nás o to štáb neochudí. Květiny hošíkovi nevoněly….
Co se týká Jiříka a Michala, jsou to puberťáci, však si ještě jednou v životě hubu namelou, jako každý z nás.

80
ThyBaumont
Reagovat

79.. je přísloví, že nejhloupější sedlák má největší brambory… takže třeba trhnou rekord, že by i Mičurin zblednul závistí:-) Nebo Lysenko?? já si je vždycky pletl.

81
Adéla
Reagovat

80 – no jo něco na tom bude, hlavně abychom se té sklizně dočkali. I když cibule a papriky jim za 3 týdny taky vyrostly do gigantických rozměrů, to tam musel zasadit štáb už v dubnu. No radši nad tím nebudeme moc bádat……

82
Franz Ruppert
Reagovat

Pořád si myslím, že soutěžící na české Farmě se mají jak prasátka v žitě. Práce není zase tak moc, že by si museli stěžovat na otročinu. Malování chalupy a stlučení maxi králíkárny je oddechová brnkačka. Jídla je sice méně, ale zahrádka v této době přináší dost produktů.
Někdo tady psal, že by chtěl, aby Kuba byl v poslední trojce. Nesouhlasím, o zvířata se musí postarat až do posledního dne, tedy do finále. A to Kuba odmítá (vadí mu už i květinky), takže by zvířata byly o hladu a jen by se trápily. A to by místní ochránci zvířat nevydýchali.

83
okkvp
Reagovat

82 – nad množstvím práce taky trochu směju – je pravda, že většina staveb už v normálních podmínkách hotová, ale o podobné hospodářství se přece dříve na vesnici běžně starala jedna rodina s dětmi – tzn 2 dospělí a mužský ještě chodil dělat jinam, páč tohle by je neuživilo.

84
Naty
Reagovat

Mě je z nich zatím asi nejsympatičtější Libuška. Vypadá sice jako stará čarodějnice, ale právě i to se mi na ní třeba líbí. Má v obličeji vepsané všechny životní zkušenosti.. Někteří lidé mohou být „oškliví“, ale přesto se mi na ně příjemně kouká a ona je právě jedním z ních. Cítím z ní takovou nějakou životní moudrost a klid.
Hned za ní mám ráda Milana – kvůli jeho schopnostem, nikoli povaze. I když, povahu má vlastě taky celkem fajn – přijde mi jako takový přímý, poctivý člověk. Ale temperamentem je příliš cholerický a navíc dominantní. Zajímalo by mne, jestli bych si k němu dokázala najít cestu :-)

Tyhle dvě osoby mě fakt baví, právě proto, že to nejsou největší „pohodáři“ a „sluníčka“ ale jsou trošku komplikovaní.

Jinak mi farma přijde jako celkem dobrá RS, na české poměry. Jak sem byla zvyklá na Hotel Paradise, tak tohle mi přijde docela slušný kvalitativní skok nahoru :-)

85
XMAN
Reagovat

76: Seš mimo, kdyby se Milan choval normálně tak do duelu jít nemusel, to nebyla žádná pomsta za Davida ale za Milanovo netaktní chování…..seš stejně mimo jako Milan.

86
XMAN
Reagovat

Však ono na duel Milan versus Mirek třeba taky dojde a i když mi Milan ničím nevadí a přál bych mu třeba i výhru, tak budu fandit Mirkovi, protože mi prostě přijde normálnější a je mi sympatičtější.

87
karl
Reagovat

kdyby je ten srab nenechal hazet kostkou tak by musel zvolit za sluhu sarku(lib a mich uz byly), aby dal vypadal jako pan spravedlivej. Vedel to moc dobre a proto se z toho srabacky vyvlik. Muzeme to nazyvat hra, taktika, ale ve skutecnosti to o nem vypovida, ze kdyz jde o jeho vlastni prospech tak se nestiti niceho.

88
desin
Reagovat

S tou praci souhlasim, maji ji opravdu malo. Ono by stacilo aby Milan chvili nic nedelal a hned by byla legrace, ale to ne on to nevydrzi. Ja nevim co tam delaj cely dny – stlucou par hrebiku, naji se a pak se jen tak vali.

Bohuzel je to mozna opet spis chyba stabu – kdo a kdy dava jist zviratum? A co? Kdo a kdy jim to jidlo chysta? jak casto a kdo a kdy doji kravu a kozu? Slepice uz davaji vajicka a kdo je sbira? Co delaji s mlekem a jak?

89
XMAN
Reagovat

87: A ty Mirkovi vidíš do hlavy? Kdyby chtěl zvolit za sluhu Libušku nebo Míšu, tak by klidně mohl, to ničemu nevadí že už služky byly…ne to opravdu nemá cenu tady někoho o něčem přesvědčovat a rozčilovat se, je to pořád dokola tyhle nařknutí a stejně nezmizí :-D

90
karl
Reagovat

nevidim mu do hlavy, ale mam znamyho v nove a ten rika ze tyrs se pekne pretvaruje.

91
Pitrýsek 007
Reagovat

Dobrý den všem. Rekapy jsou mnohem záživnější nežli samotná RS. U mne je tato Farma propadák, už výběrem farmářů i celkově. Občas nakouknu, ale víc tady nežli na TV. Nestojí za ztátu času. Všem přeji krásné léto :o)

92
Anta
Reagovat

87,89
Michala ale ještě služka nebyla, byla pouze v duelu a nikde není pravidlo, že do duelu nebo být sluhou můžou být jednou a nebo se parvidelně střídat :)
A o tom to taky je, hrát tak, abych sluha být nemusela, aby to ty ostatní ani nenapadlo :-DDD

93
Franz Ruppert
Reagovat

85 – Nevím, do hlav soutěžících nenahlédnem. A určité to byla od „sokolíka“ určitá satisfakce za Judáka, to mně nikdo Jestli ze strany Milana byla nějaká provokace, tak možná i úmyslně. Milan je velký hráč a třeba chtěl otestovat i svoji sílu v duelu. Pokud vyhraje, tak jeho ego se ještě zvedne a soutěžící to s ním to budou mít ještě horší.

94
Franz Ruppert
Reagovat

Nějak mi to vypadlo, takže znovu: A určité to byla od „sokolíka“ určitá satisfakce za Hudáka, to mně nikdo nevymluví.

95
rejpal
Reagovat

Napadlo mě. Může farmář udělat sluhou sám sebe? V pravidlech je tohle: „Farmář týdne má na rozdíl od ostatních svůj vlastní domek s ložnicí a postelí. Zadává práci ostatním farmářům a také rozhoduje o tom, kteří dva soutěžící se stávají sluhou a služkou. Tato dvojice je povinna plnit všechny úkoly farmáře týdne, musí se starat o ostatní, nesmí jíst u stolu a spí ve stodole.“ Jenže farmář je také soutěžícím, kumulaci všelijakých funkcí známe ze života a úkoly si také může dávat sám. Tohle by byl oříšek pro Terezu -:)). Vypadá to jako nesmysl, ale tohle by byla silná zbraň, jak kohokoli poslat do duelu. Má imunitu, takže by tímto tahem automaticky rozhodl o duelantovi bez možnosti zásahu druhých.

96
Anta
Reagovat

Tak ať se Mirek přetvařuje, když mu to statní zbaští :)
„Férové a ohleduplné“ chování očekávám pouze od farmářů směrem ke zvířatům :)

97
anja
Reagovat

74 juuu tak koukám, že tady máme veterinární dohled. Pane doktore, jsi mě uklidnil s tou březí kravkou :)

98
XMAN
Reagovat

95: Sám sebe za sluhu farmář určitě určit nemůže.

99
karl
Reagovat

96: ale jo at se pretvaruje a hraje ale vuci ostatnim hracum, jenze on se snazi pusobit jak je ferovej i na divaky, ale jak ctu tak uz mu to nastesti basti cim dal tim min lidi. Kdyby byl hrac a ne pokrytec tak dela co dela, ale pak kdyz je osamote rozhovor na kameru tak mu nic nebrani v tom rict: Nechtelo se mi volit sarku aby na me nebyla nastvana a tak jsem se tomu vyhnul tak ze jsem to nechal na kostce. Jenze on rekne do kamery: Byl to hodne spravedlivy zpusob jak rozhodnout…. a pak si mysli, ze je i v ocich divaku za spravnaka….ale kdyby nebyl hloupej tak mu musi byt jasny ze divak tohle lehce prokoukne.

100
okkvp
Reagovat

99 – njn, jenže takovej hráč v české RS ještě nebyl a nejspíš ani nikdy nebude

101
rejpal
Reagovat

Franz Ruppert
No ten strach z Kuby a almanachu na moc velkého hráče nevypadá. To mě překvapilo, taky jsem si na začátku chvíli myslel, že provokuje, aby mohl vyřazovat. Krom toho, mít duel pod kontrolou je situace, kdy si může vybírat disciplínu. Takže chytré by bylo provokovat sluhu, ne všechny ostatní.
Anta
Přesně. A příkoří ke zvířatům by jim štáb /doufám/ zatrhl.

Mrzí mě, že jsem se ještě nikde nedočetl, jak by měla cesta k vyřazení soupeře proběhnout tak, aby byla z hlediska života venku fair play. Ledaže by se sluhové striktně losovali, duelant by losoval i soupeře, pak by ho cituplně oslovil, omluvil se za příkoří a vysvětlil mu, kterou z disciplín nemá rád. Soupeř by to vzal samozřejmě v potaz a zovolil tu, ve které má nejméně šancí.
Ale jedna věc mě napadla – co kdyby disciplín bylo třeba pět a vyzyvatel měl právo jednu vetovat. Rozšířilo by to prostor pro taktizování na všech stranách.

102
rejpal
Reagovat

okkvp
Ale ona by to fakt byla v určité fázi hry výhoda. Kdo to vnímá jako herní prvek a ne jako ponížení, neměl by s tím problém. A hlavně bych chtěl vidět, jak by ten pokus řešil štáb, protože ta pravidla, která známe, to explicitně nevylučují. Je to velmi podobné, jako ta kostka. Tam je také cílem donutit farmáře, aby někoho jmenoval – což vyvolává emoce. Tomu se Mirek zčásti vyhnul, mohl nakonec nechat házet kostkou obě strany, a byl by z obliga úplně a prošlo mu to – pravidla to neřešila. Švédové holt nejsou Češi.

103
Anta
Reagovat

101 rejpal
dobrý a podnětný nápad ! :) ale štáb to tady asi nečte a kdyby, tak v reálu už jsou hodně daleko, zajímavější by to bylo hned od začátku :-D

104
Ivory
Reagovat

Já sem se hrozně smála Jak měl Kubík „napučenů hubu“ za ty kytky.Div že neuletěl :-D

105
rejpal
Reagovat

karl
Jenže divák je pro hru významný jen tím, že se dívá. Nehlasuje. Kdyby hlasoval, bylo by to jiné. Vzpomínám si na Milana z VV3. Ten si cíleně pěstoval image uvnitř i pro diváky a ti ho nechali vyhrát. Mirkovi žádné promluvy na kameru nejsou k ničemu. Rozhoduje to, jak ho vnímají soupeři.

106
Dave
Reagovat

je to jedno, vratili by se oba, na Libunu by holky mely jedine pri rezani, ale pochybuju, ze by si tuto disciplinu po fiasku Sary vybraly….a Milan ma ma vsechny 3 ve vsech trech disciplinach
Kazdopadne doufam, ze se pak dockame sluhu Kubika a Sarky, to by bylo poradne buleni na seniku :-) ))

107
rejpal
Reagovat

Anta
To je jasné. A asi by to ani nešlo kvůli licenci. To byla jen taková akademická úvaha.

108
okkvp
Reagovat

Osobně si myslím, že Almanach je výhoda jen v duelu s opravdu tupcem/lenochem/hazardérem, jinak si nemůže být nikdo jistý. Taky bych se obávala nervozity

109
keira
Reagovat

trpasličí chleba :)))))))))))))) padnu :)))))))

110
rejpal
Reagovat

Dave
Co my vlastně víme o znalostech Milana o tom, co je v almanachu. Nevíme to skoro o nikom a navíc je to loterie. Vlastně jsme v akci viděli jen dva (já jeden, Kubovu výhru jsem neviděl), a v tom druhém nic extra ani jedna. Osobně mám silné pochybnosti, že by se Milanovi chtělo se ten text učit. On by byl ve výhodě, kdyby mohl volit zbraň. Sílu určitě má, pilu nejspíš zná lépe než z obrázků, a tam by mohl nejméně tři soupeře porazit. Jenže který trouba by ho vyzval zrovna v tomhle sportu… Leda Kuba, kdyby chtěl domů a nerozmyslel si to.

111
keira
Reagovat

a vůbec celý rekap za tisíc bodů :))))))))))))) vtipný to je vždycky, ale dneska zcela geniální!

112
anja
Reagovat

108 ten almanach tam snad uz vsichni musejí mít za tu dobu navrčený nazpaměť, takže sázet na almanach může snad už jenom Kubíí

113
karl
Reagovat

105: jo divaci venku jsou mu fuk a proto nechapu proc se snazi hrat spravnaka i pred nima, akorat ze sebe dela pokrytce, protoze ti mu to nezerou.

114
anja
Reagovat

113 karl, mně se to ale líbí jak to Mirek na mne hraje :)))……… já ho docela žeru, je to hezký chlap

115
AndyS***
Reagovat

Pokud vím, tak Milan jede podle nějaké svého scénaře, který my s těmi málo informacemi, co máme, nemůžeme pochopit. Ale rozhodně si nemyslím, že se Milan duelu bojí. Kdyby se bál, choval by se jinak, neprovokoval by ostatní. Samozřejmě si uvědomuje, že duel může dopadnout pro něj i špatně, opravdu nemusí znát třeba text písničky, jako Jana.
Myslím, že vyhoví Kubímu a vezme do duelu jeho a ten to i předem vzdá, aby nakonec nemusel být někdy sluhou a spát nad prasečákem.

116
karl
Reagovat

114: me spis prijde jako takovej tupoun :-) Kdyz ho porovnam treba s michalem, kterej je sice takovej floutek, nechal by se nejradsi sponzorovat, ale na nic si nehraje a co si o kom mysli rika nejen primo do kamery ale i rovnou souperum bez nejakejch pokusu aby byl viden jako spravedlivej. Sice je to v realnym zivote nemakacenko ale taky to neni tupa hora masa :-)

117
ThyBaumont
Reagovat

Anjo.. no jo, jenže policajt.. a v tomhle státě dělají policajty jen hovada. Tobě holt stačí, že nemá břicho, že má postavu… to že je to klasickej prázdnej sud, co nejvíc duní, je ti jedno :-)

118
Jojka
Reagovat

Jsem zvědavá,jestli se splní kuloárový drb, že vyhraje Michal. je sice propojený na VIP Pavlu Dubnovou (bývalka Sámera),ale snad to není předem určený jako v HP.

119
Vladus
Reagovat

74-díky za obšírné poučení,ale kdo by tím trokem propíchl krávu??Nejpíš Milan,ale to by tady vyvolalo takové pobouření,až by jsme se divili. Taky postavit kralikárnu neni jen o tom stlouct bednu,ale je tam nutné udělat řádnou podlážku se sklonem na odtok moče. No uvidíme ty umělce. Mají tu králikárnu docela vysokou a z těch horních kopců se jim budou obtížně králíci vyndávat. Milan jim to sice říkal,ale Michal mu oponoval.

120
aramejka
Reagovat

Vladus, copak králíky ještě vyndají, ale jak jim budou čistit ty kotce? ze štafliček? :)

121
aramejka
Reagovat

Thy, a jo, policajt, a já pořád co mi to připomíná… „Shromážděte se… rozejděte se… a ty, Milane, naval flašku!“ :)

122
Jonatána
Reagovat

Bazi, rekap vynikající, hodně jsem se nasmála. Žádnou hlášku nevypíchnu, protože je jich tam plno a některá by se třeba mohla urazit, že jsem ji nevybrala :-). Míša ještě služka nebyla, přece. Už se nepamatuji, kdo sloužil první týden? David, který vypadl a kdo z ženských?

123
Vladus
Reagovat

Aramejka-mají tam dost prken,nějaký štafličky si stručnou-Kuba je šikovný….

124
aramejka
Reagovat

Jonatáno, sloužila s Davidem sloužila (pro změnu) Líba…

125
Vladus
Reagovat

Oprava : štafličky si stlučou

126
anja
Reagovat

117 tak to, že je policajt, to jsem ani nevěděla, slyším to prvně……. a nakonec, já s policajtama nemám žádný problém, dokonce i když něco provedu, jsou na mne celkem hodní…… a nejdu odsuzovat člověka jen za profesi. Tady se už i Hudák odsoudil za to, že je manažer :) takže na tohle moc nehraju

127
aramejka
Reagovat

…jak vidno z mého překlepu, opravdu sloužila sloužila sloužila už mockrát! :)))

128
ThyBaumont
Reagovat

ara….Nebo ten pocit moci při větě.. Tak co, pane řidiči, jak to uděláme… Fuj :-)

129
aramejka
Reagovat

Vladus, jasně, natrénoval na schránce, teď už to půjde samo! Ale fakt, já měla pocit, že se Kuba ofrňoval nad těmi kytičkami proto, že to podle něj není pořádná práce, ne že by se mu nechtělo dělat vůbec nic (nechci říct práce pro chlapa, ale něco v tom smyslu)… Nepochopili jste to taky tak?

130
anja
Reagovat

128 Thyi, to bylo na mne? já nejsem papoušek :)))

no jo no, na „tak co, paní řidičko, jak to uděláme“ mám odpověď „dělějte si, pánové, se mnou co chcete…“….. ale musíš mít v očích takový ten odevzdaný výraz, chápeš… nevím, jestli ho umíš :))

131
aramejka
Reagovat

nééé, ara jsem já…

132
anja
Reagovat

128 aha, to bylo na aramejku :DD ok, trochu jsem se vmísila, tak sorry :)))

133
Jitka
Reagovat

113 – já myslím, že jsou tu všichni moc podezíravý, co když to Mirek nehraje, ale prostě to tak opravdu myslí:-) to, že je v TV přece automaticky neznamená, že něco hraje, ano, každý se přetvařujeme, ale ne vždy a ne všude. To by jsi musel být sakra dobrý znalec lidí, aby jsi poznal kdy ten člověk lže, kdy lže sám sobě a kdy to, co říká myslí upřimně. a přiznejme si, že někdy říkáme něco, o čem jsme plně přesvědčení, že to tak je a teprve časem zjistíme, že to tak není:-))))

134
Adéla
Reagovat

Mirek je tuším bývalý voják. Jinak Milan včera něco na kameru motal o nějaké taktice, že uvidí jestli všechno dopadne jak si přeje… On možná schválně provokoval a chtěl být sluha. Šibal jeden!

135
aramejka
Reagovat

anjo, já taky proti policistům nic nemám, někdo to nakonec dělat musí, ale ty Mirkovy velitelské sklony s jeho zaměstnáním nějak souviset budou, řekla bych… :)

136
ThyBaumont
Reagovat

Anja ..spíš je podivný, kolik účastníků reality show je v policejním sboru. Zřejmě mají spousty času. Ale máš recht, jsem proti nim zaujatej.

137
anja
Reagovat

133 Jitka, tak určitě je to o sympatiích a pak o tom „kouzlu“ toho momentu na kameře jak píšeš

a jestli teda je Mirek policajt, tak pak u mne další plus, páč mu to sluší v civilu a ve farmářkém už tak dost no a ještě když si ho představím v uniformě, tak … %-)

mimochodem, všimli jste si, že i ten nejškaredší chlap i chlap s břichem, když by si na sebe oblíknul uniformu, tak vypadá sexy? :DDD

138
aramejka
Reagovat

anjo, jen kontrolní otázka, břicho je automaticky handicap, kvůli kterému chlap nemůže být sexy? To bych si dovolila mírně nesouhlasit… :) Jinak s uniformami máš obávám se pravdu. :)

139
anja
Reagovat

135 tak vyčítat Mirkovi velitelské sklony když je v roli vedoucího farmáře, to je trošku divné, že :)

140
aramejka
Reagovat

…viz striptéři převlečení za policajty? :)

141
Adéla
Reagovat

Tak Mirek byl 2 roky voják a 11 let policajt, nyní kriminalista. Jestli teda Nova nekecá. Jinak v porovnání s Martinem z HP je asi 100x inteligentnější. No nic. Uvidíme jak budou všichni taktizovat.

142
aramejka
Reagovat

anja
„dej flašku do placu“, ten povel snad neměl s rolí farmáře týdne co dělat, nebo se pletu? :)

143
Hana
Reagovat

129 – Kuba říkal, že je to zbytečná práce, nějaký kytičky, k čemu tam budou když není voda. A i kdyby to nebyla zbytečná práce, Kuba se jí bude stejně statečně vyhýbat :-)))

144
Anonymní
Reagovat

137 anja Třeba Švejk? Že by byl sexy, no nevím, proti gustu ….☺

145
anja
Reagovat

138 aramejka, tak u mne to je tak s tím břichem, bohužel, pro mne má mít chlap pevné ploché břicho z práce nebo ze sportu

146
ThyBaumont
Reagovat

Anjo, ale za to pod širokým břehem mrštný pstruh se skrývá :-)

147
aramejka
Reagovat

ThyBaumont
…nemluvě ani o sexy mozku, ten taky není k zahození, a tím nemyslím nechvalně známého břicháče JP, ale prostě chlapy, kteří třeba nevypadají jako manekýni, ale vyzařuje z nich to neuchopitelné „něco“… :)

149
anja
Reagovat

146 no jo, to je asi stejný kec jako ten o tom malém kašpárkovi a velkém divadle :DD

150
ThyBaumont
Reagovat

149.. víš co Anjo, jdi někam:-)) to jsem kvůli tobě celej HP škrabal brambory :-))) speciální služby :-)

151
desin
Reagovat

Tak uznavam ze plochy bricho je sexy, ale zas vypatlanec s plochym brichem je k nicemu. Viz ucastnici HP :))

a Kubika, Jirika a Mirecka zacinam mit dost. Mirek je cim dal vic krivej furt se jen usmiva pod vousy ale hlavne prosim zadny konflikt!, Jirka se furt vysmiva a tlemi ostatnim, ale hlavne prosim zadny smich na mou osobu! a Kuba ten sedi cumi nudi se a hlavne prosim, zadnou praci!!!

152
desin
Reagovat

Vim co jsme chtela. Nevite kde najit foto Farmy ale jako koplexne, kde ktera mistnost je? Vcera jsem mela pocit ze z loznice lozi pomalu primo do kuchyne… diky

153
Frodo
Reagovat

126 – myslím, že nikdo Hudáka neodsoudil za to, že je manažer, ale za to, že s jeho IQ by měl správně tak manažovat kozy na pastvě!

154
anja
Reagovat

150 Thyi, ale no tak! ty děláš jako kdybychom spolu měli jít do postele nebo nedejbože k oltáři :))) dyt já tě mám tady ráda aji s břichem :-*

155
desin
Reagovat

tak, tady par fotecek ale moc moudra z toho nejsem, jen to ze Farmarsky dum je „za rohem“…

(btw a je tam i fotka spize, kdo se po ni shanel :)

http://www.digizone.cz/galerie/farma-nova-reality-show-televize-nova-1/#0-8

156
ThyBaumont
Reagovat

154.. no dovol, břicho nemám… teda maličko, páč jsem línej to shodit. :-) ale to sem nepatří :-)

157
anja
Reagovat

153 Frodo, tys mu ho měřila? :-O

158
desin
Reagovat

tadyyy!

mapa i s popisem, takze skutecne loznice je hned vedle kuchyne

http://regiony.impuls.cz/spolecnost/zivot-na-farme-spani-nad-chlevem-i-v-chatkach-20120714-betm.html

159
karl
Reagovat

133: mozna tyrsovi krivdim, mozna ne, ale ted jsem koukal ze si vzal za manzelku kenanku a tim u me dost stoupnul v cene. Mam tyhle nestandardni postupy rad. Ale nemuzu se zbavit vnitrniho pocitu, ze mi na nem proste neco nesedi

160
Frodo
Reagovat

157- mně osobně stačily ty perly, co z něj padaly, jeho vyjadřování a korunu „prezentace jeho osobnosti“, že na učení on není a věří spíš na intuici, také byl „příkladnej“ nefachčenko a jak zmanažoval přitlučení štítu na toaletu a poté, co to přitloukl se jal přitlučený štít zařezávat pilou…Nikdo a nic mě nepřesvědčí, že je tento člověk schopný, možná tak schopný všeho…

161
JanaH
Reagovat

160 Frodo : přesně! :-D A dodávám asertivní chování, pozitivní přístup a s ničím nemám problém. :-)))

162
JanaH
Reagovat

Na jednu stranu škoda, že pan manager vypadnul tak brzo, mohli jsme ještě zažít kopec srandy. :-)

163
JanaH
Reagovat

151 dessin : vynikající popis. :-)
„Kubo, pojď do kravína“…na to Kubí „A co tam? “ :-DDD

Farmu jsem celkem co do rozložení budov odhadla správně, ale mapka pěkná, díky.

164
rejpal
Reagovat

JanaH
Toho jsem nezažil, viděl jsem až díl po jeho odchodu, ale podle líčení byl perspektivní. Ale to bychom zase neměli Kubu a já ho mám každým dnem raději.

165
esko
Reagovat

Že si mám na Tyrše dávat majzla mne přesvědčila právě jeho náklonnost k Hudákovi (vnitřní odpor k těmhle typům). Hodně mně naježilo jejich svorné „…tý holce kdyby někdo ukázal, co si má myslet…chtělo by to správný vedení…“ (o černovlasé Janě). No a soukromé medové pošeptání Šárce „…však vy se vybijete navzájem…“ Tohle jsou pro mne nepřehlédnutelné signály, že si na Dušína jenom hraje.

166
Frodo
Reagovat

161 – no, na to jsem holka uplně zapomněla :-))))

167
Frodo
Reagovat

165 – přesně!

168
JanaH
Reagovat

164 rejpal : O Kubího bych zatím taky nerada přišla. Baví mne kytka za jeho uchem, uzel na košili, to, že nemá ruce a nedokáže si sám ukrojit chleba, když má hlad…je toho moc. A tak nějak očekávám, že se poněkud rozloží, náznaky už včera byly.

165 esko : tak nějak. Všímám si taky pokřivených a vševědoucích úsměvů.

169
rejpal
Reagovat

esko
Ale on si na něj nehraje. Někteří ho tak vidí, protože o tom vyřazování a posílání domů zřejmě mluví často a rád, a tak to berou jako vtípek a neřeší to. Když my vidíme jen povrch ledovce, a ještě jen to, co nám ukázat chtějí. Už jsem dokonce zachytil informaci (a je docela z první ruky), že Kuba ve skutečnosti líný není, jen pouští všelijaké hlášky, kterými se ostatní baví. A pro televizi je nepracující kverulující Kuba pokladem. Kdyby ho zabírala, jak dělá s ostatními, efekt by zmizel.

170
anja
Reagovat

muehehe tady se zase strhla antihudákovská lavina :) a pak že jen hezké holky to mají těžké :)

165 esko, no však ale oni se tam opravdu navzájem vybijou, zůstane jen jeden pro ten milion, že

a já jen doufám, že když teď budu mít čas na to mrknout, že se tam vybíjet začnou, a už trochu i brutálněji. A jak jsem psala, se mnou tam cloumá jen Milan, ten mi vadí, a vadila mi tam JanaS. Nikdo z těch dalších mi tam ani chováním ani ničím nevadí a beru je jako „osobnosti“, dokonce i k Libuši jsem si našla cestu. Posuzovat jejich ikvé bych se asi neodvažovala a už vůbec ne dělat nějaké žebříčky inteligence. A taky – jeden vedle druhého to tam nejsou žádné zázraky v nějaké manuální zručnosti. Každý jeden něco zpatlal a všichni dohromady udělali celkem ho*no, a pokud něco udělali nebo postavili, tak to bylo křivé…..

171
Anta
Reagovat

163 JanaH
„Kubo, pojď do kravína“…na to Kubí „A co tam? “ a doplním: „…donést jim vodu“ a Kuba na to “ hm, to by šlo“ :DDD

172
Radek
Reagovat

165

Presne tak, je to zbabelej, vychcanej vyholenec. Svy ke svemu. On k hudakovi. Ti se hledali, az se nasli a za par dni jsou „nejlepsi“ kamosi. Jenze Hudak byl na rozdil od nej jeste blbej jak pantok a trosku vic zakernej.

173
Frodo
Reagovat

168 – Ty jsi normálně saďour :-)

Rozložit se tohoto týpka bych asi fakt vidět nechtěla, protože moje tolerance začíná končit s jeho nafučenou papulou a stylem: Pojď za krávama – proč? – protože to a to – dobře, to by šlo! Přeci si ten slečinka nebude určovat, co by pro něj „šlo nebo nešlo?“. Už to jak se pohybuje – jak línej rozmazlenej pohovkovej pes! Vojnu na něho, někteří by ji potřebovali jak sůl!

174
esko
Reagovat

Chlap, který je ze srdce přesvědčený, že ženské je třeba udat směr, mě neoslní, ale nakrkne.

175
Frodo
Reagovat

170 – ad „a pak že jen hezké holky to mají těžké :)“

nějak nechápu souvislost? :-) Jakože Hudák je hezkej a proto to má těžký? Tady nikdo neposuzuje přece to, jak moc je „hezkej“, ale to, jak moc je idiot…

176
Jonatána
Reagovat

124 tak ta to má zadara :-(. Strašně mi vadila, když s Janou S. pomlouvala černou Janu, ale v posledním týdnu mi vůbec nevadí. Naopak, docela jí držím palce. Jen ať to mlaďochům Ježilíba ukáže :-))).

177
aramejka
Reagovat

Frodo
navíc i to, že by měl být Hudák hezkej, mi přijde velmi sporné… :) To je stejně úžasné, ta relativita, že týž člověk někomu přijde jako hezký inteligentní schopný manažer, a jinému jako ošklivej zákeřnej trouba… :)

178
Frodo
Reagovat

177 – no ale zase na druhé straně, díky bohu za to, protože mají šanci se nějak někde upíchnout, bo kdyby je ostatní viděli stejně, tak by si ani neškrtli (v osobním a pracovním životě)

179
anja
Reagovat

175 ne, dávat to takhle do souvislosti, to jsem na mysli neměla

nechci se přít, ale mně Hudák ani Tyrš nepřijdou jako idioti ani troubové….. víc k téhleté debatě nemám co dodat, každý má svého fanouška

180
Frodo
Reagovat

177 – ad Hudákova krása – asi teď spadnu do spolku napřestlamu, ale Hudák je pro mě opravdu jen holohlavá tupá hora masa – to je vše, co k tomu z estetického hlediska mohu říct…

181
karl
Reagovat

179: to je v poho, kazdej je vidi jinak a i idioti mivaj svoje fanousky :-)

182
JanaH
Reagovat

180 Frodo : ve spolku „napřestlamu“ vidím někoho úplně jiného, než tebe. :-D
S panem pozitivním managerem „s ničím nemám problém“ to mám stejně.

183
Frodo
Reagovat

182 – ať žije Dale Carnegie a jeho potivní přístup k životu! :-)

184
aramejka
Reagovat

169 rejpal,
to jsi mě potěšil s tím Kubíkem – takže schránku možná udělal opravdu sám a tvůrci pořadu nám to jen „neprozřetelně“ prozradili a prosekli tak, že to s Kubovým lenošením není tak úplně pravda? :)

185
aramejka
Reagovat

182 Frodo,
jsem taky zastáncem pozitivního přístupu, ale nesmí být vyčtený z pochybných příruček, což je bohužel případ většiny našich mladistvých „manažerů“ :). Znám například pár lidí, kterým zcela nesporně hráblo ze Čtyř dohod…

186
Frodo
Reagovat

185 – co si pamatuju tak i některé principy Carnegiho nejsou k zahocení, Čtyři dohody ok, ale je třeba to pojmout jaksi lidsky, přirozeně, žádná křeč. Jinak to dopadá blbě :-) a pak je veškerý křečovitý pozitivismus kontraproduktivní a okolí je „vykonavatel těchto frází“ jen k smíchu…

187
Frodo
Reagovat

jinak jako v globálu s tím fakt nemám problém :-)))))

188
Hans
Reagovat

Proc si jsou vsichni na farme tak jisti,ze do duelu pujde Milan? To dostali od rezie narizeno pro nej hlasovat,aby nevypadla dalsi zena? Vzdyt kluci by meli hlasovat tak,aby se duelu vyhnuli,tudiz pro Libusi do duelu

189
aramejka
Reagovat

Hmm, tak já znala člověka postiženého Čtyřmi dohodami, byl ředitelem menší firmy, chytl z četby té knihy mírný stihomam a vyházel si půlku podřízených, ne kvůli pracovním výkonům, ale snad kvůli špatným vibracím či něčemu podobnému… :)) No, ředitelem už není, překvapivě. :)

190
Frodo
Reagovat

189 – skoro bych řekla, že to ale nebylo Čtyřma dohodama :-) Protože jsou zas tací, které ČD nasměrovaly ke smysluplnějšímu prožívání existence nebo tak něco… :-) Znám spoustu lidí, kteří „zcvokli“ z náboženství, ale i tak si myslím, že to náboženství není jediným viníkem jejich stavu…

191
Frodo
Reagovat

189 – ještě ad ředitel a vyházení poloviny zaměstnanců, třeba to nebylo zas až tak kontraproduktivní…Pracovala jsem v jedné firmě, kde byla taková atmosféra, díky některým jedincům, že ti, kteří byli v pohodě museli odejít, aby přežili bez úhony, takže kdyby ředitel vyházel půl firmy, tak by na tom v tomto případě jen vydělal, ale on si tu „negativní energii“ tam s gustem pěstoval…Nevím…co je někdy nakonec dobré i když to může vypadat zpočátku blbě…

192
aramejka
Reagovat

191 – tak to byl trochu jiný případ, tenhle ředitel např. vyhazoval peníze firmy za školení „manažerů“, kteří místo práce chodili na tenis, dodavatelům se neplatilo, a když si někdo dovolil říct, že by bylo fajn zaplatit, stal se negativním elementem… :))

193
XMAN
Reagovat

188: Jenže kluci jsou hráči a tak chtějí do duelu Milana aby se s ním mohli případně utkat, zvolit mu disciplínu a vyřadit ho…..nač to oddalovat a vyhýbat se zbytečně duelu, jednou se s ním stejně budou muset utkat a pokud ho neporazí teď, neporazili by ho ani později….jen by na Farmě zbytečně přežívali bez šance na výhru. A je pro ně výhodnější zvolit mu disciplínu sami než aby ji později mohl vybírat on…..

194
Frodo
Reagovat

192 – tak to si potom dovoluji tvrdit, že to se čtyřma dohodama nemělo zas až tak moc společnýho :-)

195
Bazinga
Reagovat

všem Vám děkuji! :-)

koho ještě pobavilo kouzlo nechtěného, že u Jakuba v naší anketě jsou 4% hlasů??

rejpale, výzva!
Proč nám ta předpověď nevyšla? Odhadli jsme špatně Tyrše, nebo Milana?

196
rejpal
Reagovat

Bazinga
Holky neberu – to jsme nemohli čekat, že budou vrhcáby.
U chlapců – bud´jsem nepostřehl nějaké signály vedoucí k Milanovi, nebo si to Milan vyprovokoval sám a víceméně ho k tomu přinutil.
Ale také jsem asi netušil, jaké postavení má Kuba na farmě. Asi si stojí líp, než se z přenosů dalo soudit.
Myslím, že se nám to nestalo naposledy. A to mě baví.

197
Hans
Reagovat

xman ty nejak moc vsem vidis do hlav,ze vis kdo, co ,koho chce,zrovna Kuba nebo Michal moc jako hraci nepusobi,a neslysel jsem od nikoho,ze by chteli s Milanem do duelu

198
XMAN
Reagovat

197: tak Kuba do duelu s Milanem chce, protože už chce domů, sám to včera říkal….Jirka se duelu s Milanem taky nebojí jak prohlásil už minule. U Michala nevím, tam se to uvidí…..

199
Bazinga
Reagovat

196 souhlas :-). Já pořád přemýšlím nad tím, co to ten Milan zvolil za taktiku… Příjde mi to takové trochu nedomyšlené… Furt všechny prudit… Buď si je jist sám sebou, že byl-li by zvolen do duelu, sejme každého nějakým kouskem, který má v rukávu… ale přijde mi, že do duelů se mu moc nechce… nevím, co si o tom myslíš?

200
rejpal
Reagovat

Bazinga
Ani po několika dalších dnech z toho nejsem chytrý. On si je dost jistý třeba pilou, možná i lanem, ale po almanachu opravdu netouží /proto ty obavy z Kuby/. Ale proč pak neprovokuje duel tím, že zaprudí sluhu, to nechápu. Takhle může klidně bojovat s knihou mouder.
Možná je to silnější než on. Možná si tím pruděním dodává sebedůvěru a maskuje nejistotu. Nic lepšího mě nenapadá. Jako strategie mi to moc nepřijde.

201
Tom
Reagovat

Já to říkal! Libuška a Milan :) Škoda, že mi to takhle nejde ve Sportce :-(

202
XMAN
Reagovat

Mě to Milanovo pruzení taky nepřipadá jako strategie, on sluhou určitě nechtěl být. Asi je to spíš někde hluboko v jeho povaze :-D

203
anja
Reagovat

202 anebo je to Milanův styl dělat show (trapnej imho)

204
XMAN
Reagovat

Třeba si vzal Milan inspiraci u Vladka, kdoví….akorát že tady fakt nerozhodujou diváci což si asi neuvědomuje.

205
XMAN
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=Ra6z-qY6-8k Staré zlaté časy :-D Tohle byla stejně nejlepší reality show ze všech, takovejhle masakr to asi na Farmě nikdy nebude :-D

206
aramejka
Reagovat

Ad Milan – neviděla jsem ty díly, ve kterých byl farmářem týdne, tak můžu soudit jen z posledních několika dílů, a jsou to jen moje dojmy, třeba jsem naprosto mimo… :) Připadá mi jako hodně introvertní člověk, kterému už jen to, že se musí stýkat s tolika cizími (a většinou mnohem mladšími) lidmi v uzavřeném prostředí, dost leze na nervy, proto se radši drží stranou a dělá opak toho, co ostatní – pracuje, když ostatní spí, spí, když oni se baví, atd… Není hybatelem děje, spíš jen reaguje na podněty, často nepřiměřeně, protože nemá ty potřebné sociální dovednosti, aby věděl, co se očekává nebo co je v dané situaci adekvátní. Zdá se mi, že se vyhýbá přímé konfrontaci, i třeba rozmluvě z očí do očí, trousí nějaké poznámky a kouká přitom pod nohy, přímo mluví snad jen do kamery při těch svých večerních shrnutích dne … Když ho něco naštve, začne neadresně hulákat, protože osobně se s někým hádat se mu příčí, není na to dost sebevědomý… V konkurenci namachrovaných pohledných mladíků se cítí dost špatně, taky proto asi hodně pracuje, aby jim „ukázal“ a přesvědčil je (i sám sebe) o své ceně, viz i to, jak byl šťastný, když ho hospodář chválil za kosení a sušení sena. Taky proto bral jako velkou pohanu, když byl podruhé jmenován sluhou, další útok na jeho sebedůvěru… Na výhře mu záleží asi víc než jiným, ve svém věku to nejspíš vidí jako poslední šanci, jak přijít ke slušné částce… Ve svém profilu sice píše, že je vůdčí typ, ale na farmě působí jako pravý opak, možná jen přání otcem myšlenky? Nemyslím, že by měl nějakou zvláštní strategii, spíš jen plave s proudem, do duelu nespěchá, protože každý duel znamená ohrožení… Jak říkám, jen můj dojem, a třeba nesestříhaná verze ukazuje něco jiného… :) Konec románu :)

207
rejpal
Reagovat

aramejka
Mně to přijde hodně trefné. Snad jen v jednom bodě to vidím trochu jinak – osobně nemám pocit, že mu jde o tu výhru ve smyslu peněz, ale spíš chce něco dokázat sám sobě, každodenně, v maličkostech i větších věcech. Trochu se to dá vydedukovat z některých jeho glos na kameru (zase se ukázalo, že jsem něco udělal blbě, ta uteklá koza, terou v hlavě už řeší jen on sám a pár dalších detailů). Címž nechci tvrdit, že nechce vyhrát, jen si myslím, že tu priroritu má v tomhle

208
aramejka
Reagovat

rejpal
To je pravda, přesvědčit sebe i druhé, že „já na to mám“, bude asi největší motivace… Možná by se projevoval jinak, kdyby to opravdu nebylo tak generačně vyostřené, ale dva „staříci“ proti zbytku „mládeže“, to je na psychiku dost síla… (Jasně, Šárka není žádná mladice, ale pěstuje si image holčičky, tož tak.)

209
Bazinga
Reagovat

206 – 208 – působivé a podle mého i vysoce pravděpodobné.

210
aramejka
Reagovat

Bazinga,
děkujeme… :)
…a dodatečně děkuju za rekap, šest hvězdiček z pěti, málem jsem se několikrát udusila ranním kafem :))

211
Frodo
Reagovat

206 – bezvýhradně souhlasím s rozborem Milana :-)

212
Anta
Reagovat

206 velmi trefné :)

213
Motýlek
Reagovat

206 – taky si myslím, že výhra pro Milana není priorita… Chtěl to těm „mladejm“ ukázat…, a nepovedlo se… Já na něm celkem nic zvláštního nevidím /jako někteří, kteří psali exot, úchyl, pomalu autista/, já vidím jednoduchého typického venkovského chlapa, který je doma pánem a tady je sluha…

214
esko
Reagovat

206 aramejka
Díky tvému rozboru jsem si uvědomila, že Milan vykazuje jasné příznaky poruchy v oblasti sociálních vazeb, kontaktů a komunikace. Za život mi prošlo rukama spoustu takových dětí – příznaky vždycky stejné, léky taky, ale hodně se lišil přístup rodičů, bohužel i pedagogů. Děti ze sociálně slabších rodin bývají za to, že jsou „jiné“ často bity a vůbec pořád trestány, rozhodně téměř nechváleny – a právě proto udělají pro pochvalu cokoliv. Docela bych tuhle minulost Milanovi typla. Nejde jen o minulost, protože toho se člověk nezbaví, jenom se víc a víc učí, jak to v tom „cizím“ světě chodí. Momentálně hlídám dítě s podobným postižením v jedné milionářské rodině a tam se diagnostikuje, vyšetřuje,testuje a zaléčuje nejnovějšími zahraničními preparáty – a výsledek úplně stejný. Nikdy nebude v poho.
Milan na mně působí, jako by nebral pravidelně léky.

215
Motýlek
Reagovat

Jo – a taky moc chválím rekapy /i Scalexovy/, jen ty poslední musím ještě zpětně načíst, nebyl čas… :-)

216
rejpal
Reagovat

Chudák Milan, ten musí škytat. Aramejka ho rezebrala dokonale.
Já v posledních dnech čtu rekapy až ráno, a člověk se perfektně probudí. Tajemství Milanova pytlíku, to nemá chybu. Díky.
Ještě malé nahození tématu z jiného soudku. Co říkáte komentátorským vstupům v sestřizích?

217
Frodo
Reagovat

213 – esli on ale spíš nebude doma tak trochu pod pantoflem

214 – milionářské dítě, nejnovější přeparáty, kde udělali soudruzi z NDR chybu? Výchova?

218
Frodo
Reagovat

216 – komentátorské vstupy jsou často dost trefné

219
Motýlek
Reagovat

217 – no to je určitě, ale skrytě…. Tak jako všude… :-)

220
Bazinga
Reagovat

216 – tak komentátorské vstupy podle mě slabší. Dalo by se tam sekat mnohem víc ;-)

221
okkvp
Reagovat

ehm, tyhle diagnózy mi tu vždycky pobaví. Milan má vážný problém se synem. Je těžké se s něčím takovým vyrovnat, přestat hledat své chyby ve výchově a zpytovat svědomí – a často to trvá i velmi dlouho. Myslím, že se chová tak, jako spousty podobně potrefených lidí.

222
Frodo
Reagovat

220 – jasně, že dalo, ale nemůžou je zas uplně rozsekat, ne? :-)))

223
Motýlek
Reagovat

221 – jj, mně přijde, že se chová standartně situaci…. Nic zvláštního…. Logicky se ráno sebere a jde si osamotě sekat… Pak si přijde k jídlu /jakože nadřený/ a je spokojený….

224
rejpal
Reagovat

okkvp
On určitě nijak významně nevybočuje. Ale já myslím, že tam nikdo. Jsou to obyčejní lidé různých povah, věku a zkušeností, kteří se musí vyrovnávat nejen s tím, že jsou mimo okruh známých a rodin, ale i s věcmi, které často v životě neviděli.
Proto mě to zajímá. Sondy do života mimoňů by mě moc nebraly.

225
Bazinga
Reagovat

222 – :-)), jenomže mě by to třeba i více bavilo :-D

227
okkvp
Reagovat

226 – no a ještě opravdu hraje Vladka

228
Motýlek
Reagovat

Jinak ještě musím říct, že ten hospodář je mi krajně nesympatický, znovu přehrával, znovu vzpomínal manželku /jak prý spráskla ruce/…., takovéto týpky nemám v oblibě… Měla bych problém se před ním přetvařovat….

229
Frodo
Reagovat

228 – a ještě každýmu tyká, nestyda jeden! jj Šámal (kdoví jak se vlastně jmenuje) je fakt divnej pavouk :-)

230
Motýlek
Reagovat

229 – no ale zase….., já pro sladké jsem taky ochotná udělat /skoro/ cokoli…. Tak asi bych se i přemohla a usmívala bych se, až by mě bolela pusa… /A šáhnout by si teda nedovolil, až tak daleko bych nešla… :-D /

231
Frodo
Reagovat

230 – no ale jestli by Ti to nebylo prd platný, Šámal je tvrdej chlapík neoblomnej, nota bene, co by to mu řekla jeho paní???

…a co na to Jan Tleskač? :-)))

232
Motýlek
Reagovat

231 – to ti promíjím…, to můžeš napsat protože mě neznáš…. :-DD Ten by mi donesl celý dort, to si piš… :-D

233
Motýlek
Reagovat

…. a jeho manželka mě nezajímá…. :-D Šak on by na ni taky hned zapomněl…

234
Anta
Reagovat

220,225 Bazinga

musela bys ty komentátorské vstupy dělat Ty :)))

235
DD
Reagovat

214 – esko, to teda přeháníš.

Aramejčino pozorování má hodně do sebe. Ještě bych přidala to, že mladí lidé se jistě raději druží než starší. Jako jednu z nejkrásnějších dob mého mládí považuju 5 let na koleji, kdy nás bydlelo v průběhu let 3 až 5 na pokoji (to by asi dnešní mladí neradi). Přesto dnes, ve starším věku, si užívám, když jsem sama a jako sama se taky nejradši vzpamatovávám z nějakých nepříjemných událostí. Takže v tomto Libuši i Milanovi rozumím, když mají tendenci se uklízet do samoty.

236
Tamzin
Reagovat

CITACE Z BLESKU : Farmář Michal už pár dní provokuje ostatní soutěžící neustálými provokováním,

237
Tamzin
Reagovat

a pak že za nic nemůže :-)

238
Motýlek
Reagovat

237 – a co teda zavinil? Stalo se někomu něco?

239
JanaH
Reagovat

236 Tamzin : mně zase vrtá hlavou, jak že se to ten Milan vlastně oholil? :-)
Pamatujete si někdo na tu reklamu před lety, kdy si jistý Richard myl půlku hlavy normálním šamponem a půlku hlavy šamponem proti lupům nejmenované značky? :-D

240
Ludmila
Reagovat

206- Aramejka- hezký rozbor Milana a vsadila bych se že si se nejspíš trefila

241
irena
Reagovat

239 – já si pamatuju hlavně parodii na tuto reklamu v České sodě :)

242
Tamzin
Reagovat

JanoH.. to oholení zřejmě bude ta provokace :-)

243
okkvp
Reagovat

dobrá ponorka začíná – bude veselé vybarvování ;-)

244
rejpal
Reagovat

Teda tam se ponorka rozjela rychleji než pomalu.

245
rejpal
Reagovat

okkvp
stereo -:))

246
Anta
Reagovat

Atmosféra nám pěkně houstne :)))

247
rejpal
Reagovat

Kdyby kostka měla nulu, tak ji hodím, nebo se postaví na hranu. Výrok prvního poločasu. Znám to.

248
Anta
Reagovat

Milan..dej mi nůž a udělám jí protézu pod krkem,, :)))))) mluvil o té slepici… chromé… spící v kurníku…

249
Pattrick
Reagovat

Opravdu ten vypasenej Jiřík mě začíná srát, arogance až to bolí, ten si hodně myslí, že to vyhraje, taktéž michal..

250
Ája
Reagovat

jak mi byl Jirka zezačátku sympatickej, tak teď mi leze na nervy, naopak mi je sympatickej Kuba, sice tam asi práce moc neodvede, ale alespoň to není arogantní blbec jako jiní

251
Pattrick
Reagovat

No, klidně ať jde Libuše do duelu a vyhodí šárku, stejně je tam nemastná, neslaná.. jako 75% osazenstva farmy

252
jeny
Reagovat

No tak mně na nervy leze zase Kuba a měl by jít domů, už dávno tam nemá co dělat.

253
okkvp
Reagovat

hehe, tam to vypadá na nějaké čenichovky
Šárka je hloupá nanynka

254
JanaH
Reagovat

Tak už v báru houstne dým, ani to tak dlouho netrvalo.
Dnes mě zase jaksi míchal brouk Pytlík.
A konečně vím, jak to má Milan s oholením. :-)

255
Anonymní
Reagovat

Ta slepice jim pojde dřív než ji podříznou, jejich chyba. Mirkovi se to hroutí, co taky čekat od alibisty.

256
Tamzin
Reagovat

a mě vadí Libuše, Jirka a Kuba :-)

257
JanaH
Reagovat

A Šárka leze Tyršovi kamsi. Ona neví, že nemá rád blondýny?

258
okkvp
Reagovat

257 – kdyby nebyl Mirek, lezla by jinam

259
Lenule
Reagovat

Mirek je totální parodie na chlapa, hlavně nikomu neříct nic do očí, být tam s ním sama, tak najednou koukám, že dělám vše sama, od vaření přes dojení a stavění králikárny. jedinej v čem je dobrej, je boj o flašku, jo v tom je fakt dominantní.. debil.

260
Reagovat

Myslíte, že je tu nějaká šance, že by ta kráva Libuše konečně v neděli vypadla? Nebo je to jen moje zbožné přání?

261
okkvp
Reagovat

Tyrš je dokonalej v tom jak jej všichni štvou taktizováním a dvojí tváří a přitom sám v tom hraje na mistrovský titul :-)

262
Anta
Reagovat

259
proč debil ?
prostě si zvolil taktiku pokerového hráče :)
jestli mu to jde a projde je jiná věc :)

263
irena
Reagovat

Mám pocit že už je jich na farmě víc co nemusím, tedy skoro všichni. Dnes hlavně duo Jirka-Michal, hned v závěsu Šárka, Milan a „jediný spravedlivý“ Mirek. Naopak mně méně vadí Kubíí – opravdu moc práce neudělá (nebo to tak vypadá), ale narozdíl od Milana není srab a dokáže jasně argumentovat, a to i v přítomnosti Terezy.

264
Pavel
Reagovat

Nejvíc dement je Kuba!!Nesnášim teplouše,ale ještě dejme tomu jenže on je chlap uplně na hovno ja tam bejt tak bych ho třískal od rána do večera až by mě zato museli vyhodit většího idiota a slečinku jsem v životě neviděl už aby vypadl krypl!!!!!

265
JanaH
Reagovat

Králíkárna dvou kutilů Timů mi vzala dech. Už jsem jich pár v životě viděla…ovšem toto vypadá spíš jako protiatomový kryt. :-D Jsem zvědavá, co jim na pidiotvory kryté pletivem ve dvířkách řekne pan hospodář Šamal? :-o

266
Don Vito
Reagovat

Vypadá to, že Jirka už nemůže udělat nic správně, co? Když maká, tak se mu budeme smát, že komentuje smrad, když nemaká, tak mu budeme nadávat, že nemaká. Když se ze zásady nedotkne polívky, tak je taky vůl. Chudák kluk.. Recap vlastně není o ničem jiném, než si z něj dělat srandu. Blbá zpráva: prý tam pořád je ;)

267
Pacička
Reagovat

Šárka asi hlasovala podle návodu Mirka. Libuše má pravdu, že tam chce zůstat za každou cenu sama ženská a Míša má asi pravdu, že se jim vrátí Jana – střevo (slepé)☺

268
Lenule
Reagovat

262 protože je přesně takovej jako exmanžílek, všechno dával na odiv, rozhodnost, pracovitost… ale pak koukáš, že to byly jen kecy. Nikdy do očí nikomu nic neřekl, ale doma litanie na kohokoliv, kdo s náma přišel do styku. Dokonce i v boji o flašku jsou stejní. Nakonec i ten pláč, kdy jsem ho po třech letech vykopla, úplně přesně.. jak mu všichni ubližujou, jak ho nikdo nechápe. Přesně jako tenhle chlap.

269
JanaH
Reagovat

266 : on si chlapec dělá šoufky z lidí na Farmě, my si děláme šoufky z něhop tady.

270
aramejka
Reagovat

JanaH
Mě nejvíc dostalo, jak Pat a Mat tu vrávoravou králíkárnu opřeli o vedle stojící boudu (pardon, neorientuju se, vedle čeho to přesně stojí)… Pak asi udělali nějaký zázrak, nebo se králíkárna nadechla a dobrovolně se postavila zpříma, těžko říct. :)

271
okkvp
Reagovat

266 – myslím, že tu většině nerozumíš – jen ať tam je a všechny sejří – alespoň je vzrůšo, to nás přece baví. Ale imho hrozí, že za pár týdnů se bude muset přivazovat, aby náhodou nedlítnul jak jej vzduté ego nadnáší

272
Pattrick
Reagovat

264.. No tak ty jsi ale debil :)

273
Pacička
Reagovat

266 Don Vito No prý tam není ani Kubí ani Michal, takže někdo tam ještě být musí ☺

274
anja
Reagovat

no já jsem asi úplně mimo, ale já na Mirkovi, Michalovi ani jirkovi nevidím nic závadného, ti chlapi se mi líbí… stejně tak holky jsou v pohodě, Libuše stará drbna a intrikánka, to je jasné, ale krom Milana tam není nikdo závadnej… anebo asi teda čumím na jiný program kde je nějaký Mirek debil ……..

259 Lenule, proč by měl Mirek někomu něco říkat do očí? já vím, v RS se to nosí, že :) taková ta upřímnost

275
babka
Reagovat

Libuše Mirka chválí, že je gentleman a on ji haní a nechá si mazat záda. Šárka asi hraje že zůstane sama holka mezi klukama. Nějak se mi tam ti kluci zprotivili machové. Kubouš je nešťastný a přestává být srandovní. Na Milana si pomalu zvykám. Vypadá to zas na duel Libuše, no hlavně že si Mirek přál klučičí duel, nebo se mýlím? Nějak mne ty jejich hádky neberou.

276
JanaH
Reagovat

271 okkvp : přinejhorším poslouží Milanovi jako meteorologický balon, ať Milan ví, kdy kosit a kdy se na to vykašlat. :-)

277
aramejka
Reagovat

Kubí mě baví čím dál víc, krásné dadaistické výroky… „jsem radši v kuchyni, protože se tam cítím v bezpečí“ :)

278
Anta
Reagovat

272 Pattrick

myslím, že 264 se tady na diskuzi vyzvracel, netřeba komentovat

279
okkvp
Reagovat

276 – obávám se, že Milan by byl první, kterej by jej odřízl a kosil v klidu i ve sněhové vánici :-D

280
JanaH
Reagovat

277 aramejka : dneska neměl kytku za uchem, škoda… :-)

281
okkvp
Reagovat

277 – jj, též jsem tu nadšením řvala :-))

282
aramejka
Reagovat

JanaH: myslím, že jo, ba i za kloboukem! :)

283
okkvp
Reagovat

už se těším na rekap

284
Karla
Reagovat

V pondělí jsem psala, že se dá Šárka na stranu chlapů a hle, je to tady :-) Jinak, Jíra je vocas ale není blbej.

266: proč blbá zpráva?…nehledě na to, že psát můžeš cokoli i když to vyhraje, je to pořád jenom malé televizní divadýlko na které se za tejden zapomene :-)

285
JanaH
Reagovat

282 aramejka : Ó ten prostopášník! :-D
V bezpečí se Kubí asi cítí před zvířátkama, teď už možná i před klukama. :-)

286
Lenule
Reagovat

Anja, já ti přece svůj názor nevnucuju, pokud se ti líbí, tak je to tvoje právo. Stejně jako mi neupírej mé právo, že se mi nelíbí a že ho považuju za alibistického debila. Mám prostě s tímhle typem člověka neblahou osobní zkušenost. A na tvou otázku, on to do očí řekne, počkej až se vloží do role, kdy jsou tam ostatní, tak toho Milana sprdne.. ale jenom proto, že jsou tam ti ostatní. Sám od sebe mu neřekne, at drží hubu, sám ne.. maximálně Šárce, je to přece chlap. :)

287
anja
Reagovat

a Milan teda vadnej je, s tím jeho sebevědomím a introušstvím to bude tak jak psala (nevím kdo) nahoře, jestli opravdu plánoval jakože šou oholit se napůl ještě než tam vlezl, tak je fakt tristní……a že se snaží kopírovat Vladka z VV, to mi už taky párkrát připadlo

ale Vladka nelze ani napodobovat a ani parodovat, bohužel

288
irena
Reagovat

No, on je Mirek taky stará (nebo mladá)drbna. Na kameru pomluví kdekoho, teda zvlášť Libuši (ne že by to byla moje favoritka). Ale že by to řekl někomu jasně, na to je podle mě dost velký zbabělec. Na to, jaká je třeba Kubíí slečinka, se umí bránit docela jasně a rozhodně. Vůbec si nemyslím že ten kluk je k ničemu, naopak. Jen tu soutěž si nevybral zrovna dobře.

289
aramejka
Reagovat

A ocenila jsem, jak se Kubí obětavě šťoural Mirkovi v tom klíštěti na bůčku, i když se mu dělalo nevolno nad Mírovou krví… :))

290
anja
Reagovat

286 Lenule, ty máš dojem, že tě držím za krk a nutím tě hlásat moje názory? já jen komentuju cos psala :)

291
Pacička
Reagovat

Myslím si, že Jirka navrhne do duelu Milana za to, že mu neřekl, co dostal od hospodáře za sečení louky.

292
Anta
Reagovat

291 a má recht ! :-DDDD

293
Karla
Reagovat

275: jj, také jsem si všimla – Libuše o Mirkovi neřekla křivé slovo, zato Šárka, to je vychcandíra. Ale u tohoto typu je to asi normální. Kuba dneska bavil

294
JanaH
Reagovat

287 anja : dneska jsem na Vladka nostalgicky zavzpomínala s odkazem od XMANa…to jeho házení hárem a hysteráky…:-D

288 irena : přesně. A jak se mu líbilo, když mu Libuna mazala spáleniny.

295
Lenule
Reagovat

Anja, ne to určitě ne, jen máš snahu ironizovat můj názor, ale to je tvá vizitka. Když nemáš nic k věci, tak snad ani nereaguj.

296
Angel
Reagovat

Všimli jste si, že Mirek, když mluví na kameru, má jedno oko přivřené?

297
JanaH
Reagovat

296 Angel : všimli. A ustaranou vrásku na čele. :-DDD

298
anja
Reagovat

294 jo, to patří do zlatého fondu reality show :) la nostalgia! ……..v poslední době ten lidský materiál co dodávají do rs, stojí fakt za houby

299
rejpal
Reagovat

No ze všeho nejvíc to připomínalo procházku v blázinci. Mají prostě těžkou krizi. Ale to zase přejde. Ještě tak den dva a zase bude kratší období remise. A možná v okamžiku, kdy zbaští tu slepici.
Asi relativně nejlíp to prožívá Libuše. Myslím, že tam bude hodně dlouho.

300
anja
Reagovat

295 Lenule, a tak já mám na vizitce i horší věci než ironii :) si zvykneš

301
Lenka
Reagovat

Uff – už jsem vás učetla ☺
Perete/me se za své favority, pereme do těch druhých, co jsou nám nesympatičtí… a mezitím jsou už další 4 kousky farmářů dávno doma ☺
Tedy k dnešku…
A musí se hodně bavit tím, co tady čtou ☺

P.S. Samozřejmě, že jsem zvědavá bába a zajímalo by mě, kteří to jsou…

302
Pacička
Reagovat

O Mirkovi jsem si myslela, že má víc rozumu, nechat si spálit záda☻ Jo Milan dobře radil, že je lépe si přivstat a udělat práci, než začne vedro. To ten Kubí má možná nejvíc rozumu, ale Šárka ta je hezky opálená, asi měla základ.

303
babka
Reagovat

Co to povídal Milan, že bude nouze o vodu? Tam není studna? a vodu musí dovážet a nebo chytat z okapu. Jak udělají jezírko pro kačky? Tady farma bez vody, to je dost divný.
Mirek tak škaredě mluví o Libuně, ale nechá na sebe šahat, když ji nemá rád, já bych tedy na sebe nedala šáhnout. Třeba přivírá oko proto, že z něj těžko padá pravda na kameru a má tik.

304
JanaH
Reagovat

299 rejpal : i když její spoluhráči Šári a Tyrš se ji chystají zaříznout dřív, než tu slepici…

305
anja
Reagovat

299 rejpal, oni by víc než maso asi potřebovali cukr (zákusky), proto je tam teď takové psycho :D

306
JanaH
Reagovat

301 Lenka : teď jsi mě těžce zklamala…čekala jsem, že vybalíš jména a ty nic! :-DDD

307
irena
Reagovat

294-taky jsem si na Vladka a ostatní nostalgicky zavzpomínala – Vladko a Michal pro mě byli nejzajímavější dvojice ze všech RS široko daleko.

308
Don Vito
Reagovat

Každýmu se líbí někdo jinej, ale nepřijde mi úplně ok, když kritika přejde do osobní roviny, jako to třeba předvedl Frodo. Kroutím hlavou, jak se někdo může na základě TV programu vůči někomu až takhle vymezovat. Tvrdit o někom, koho neznám, že neví nic o životě nebo že je nevychovanej spratek mi přijde už moc. Ale je zajímavý, jak stejný situace vidí každý po svým. Někdo tady píše, jak byl Jirka trapnej, že nejedl polívku, mě se to líbilo. Zeptá se ho dvakrát, co dostal od hospodáře, padesátiletej chlápek na něj udělá fakáče a pak obřadně dovolí klobásku nakrájet do polívky, aby si vychutnal pět minut obdivu jak je hodnej. No a Jirka mu to nedopřál a polívku nejedl, u mě v pořádku. Ze začátku mi přišlo, že si Milan s Jirkou i sedli, ale od té doby, co tam Milan hysterčil kvůli zvolení za sluhu se vydali každý jinou cestou.

309
Lenka
Reagovat

306 JaniH ☺
nevybalím, ani odhad nemám, nestíhám sledovat ☺
na to jsou tady povolanější psychologové…
(a špioni)

310
anja
Reagovat

308 Don Vito, Frodo je ženská :DD

o Jirkovi píšeš fajn, taky ho tak nějak vidím. a líbí se mi jeho deníčky

311
Prochor
Reagovat

Dnes jsem to bohužel neviděl. Ale z vašich příspěvků byla Šárka nejhorší. Proč se mi tomu nechce věřit ?

312
Pacička
Reagovat

Libuše je stále na farmě, už osmý týden.

313
anja
Reagovat

311 Prochor, je tady nějaké divné osazenstvo :)

314
rejpal
Reagovat

JanaH
Jedna věc je snaha, druhá myšlenka a třetí realizace. Můj dnešní poznatek (ale může to být tou dekou na nich) je, že kromě Libuše všichni zapomněli na taktiku a strategii a vedou guerrilovou válku každý s každým (výjimka Michal-Jirka, zatím), ani ten Kuba už neví, jestli chce domů nebo ne. Ona si sedí v kuchyni, spokojeně si je měří, občas někoho sprdne a ví, co ví. A snaží se i pro to něco dělat (což se někomu nemusí líbit).
Ale třeba je to opravdu těmi cukry, jak napsala anja, že už ani Mirek neví pořádně, čí duel vlastně jako farmář chce.
Ještě si někdo myslí, že je to nuda?

315
Anta
Reagovat

311 Prochor
Šárka nejhorší rozhodně nebyla :)

316
rejpal
Reagovat

Prochor
Nezdá se mi. Jí se prostě nelíbilo, že by měla držet genderovou basu. Chce jít do duelu s Libuší jako vyzvaná a Míše a Libuši se to nelíbí. No, já bych Libuši spojenectví zrovna se Šárkou opravdu nevěřil.

317
babka
Reagovat

312 Pacička, to je dobrá zpráva, jsem ráda že herdekbaba obstála. Mám pro ni velké pochopení a dokonce se mi zdá hezká, jak jsem si na ni zvykla. za mlada to byla jistě fešanda a páru má stále :-)

318
rejpal
Reagovat

Jinak nejlepší se mi dnes zdála Jiskra. Usoudila, že v ložnici bude lepší veget než ve stáji a šla si to tam omrknout. Rozumný počin.

319
Lenka
Reagovat

314 rejpal
hlásím se k tomu, že nuda je to pořád ☺
resp. takový furt nějak ucouraný (nebudu ani psát o % podílu záběrů na krajinku, motýlky, atd.)… za tři týdny jsme toho akčního (ve smyslu dobrá RS) moc neviděli ☺

320
JanaH
Reagovat

319 Lenka : a to budu souhlasit proti! :-D Mně se to býti nudou nezdá, už pěkně pracují spodní proudy. :-) A poetických záběrů je buď míň nebo jsem si zvykla. :-)))

321
babka
Reagovat

Já jsem nepochopila ten folklor malovaní kytek, vybílit ano, ale měli by vykopat studnu, voda je základ. Pořád mi o vrtá v hlavě jak je to s tou vodou. taky se mi zdá že nějak nehubnou z tak malo jídla, to je asi přiživuje štáb bagetama :-)

322
Lenka
Reagovat

320 JaniH ☺
„budu souhlasit proti“ ☺ to je supr výraz ☺
možná je to tím, že nestíhám sledovat každý díl a mám pocit, že zajímavá je jen neděle = tedy duel ☺
takže pro mě – u české farmy by mi stačilo vysílání 1x týdně ☺
(aniž bych měla pocit, že o něco přijdu)

323
Anta
Reagovat

318 rejpal

Jiskra šla jenom okouknou/očichat, zda jsou podlahy pořádně vydrhnuté :-D

324
rejpal
Reagovat

Anta
Vidíš, to mě nenapadlo. Uvažoval jsem přízemně. Kontrola muší bejt.

325
Anta
Reagovat

324 rejpal
jó kontrola je všude :)
taky mě zítra čeká taková kontrola z kraje, jestli to bude mula nebo osel ještě nevím :)))

326
Narazdozdi
Reagovat

Nejlepší byla upoutávka na zítřek. Milan: nech mě chvíli velet a Jakub se složí. No nevím jak Jakub, ale z Milana by se nesložil ani Vladko.

327
rejpal
Reagovat

Anta
Tak držím palec.

328
rejpal
Reagovat

Narazdozdi
Já. Smíchy.

329
okkvp
Reagovat

ovšem střet Vladko Milan a někde kousek vedle Regina – to by bylo dobré hallo

330
jeny
Reagovat

Líba – strašná baba, holky by prý králíkárnu udělaly za dva dny, no specielně ona a ještě se bude hádat, nenávist k Michalovi je očividná, podle mě jen Mirkovi podlejzá a její taktika jí vychází, pokud je tam ještě teď.
Milan – děsnej chlap, takovej menší magor, pracovat pod takovýmto člověkem je děs, především, když to není podle jeho představ, upištěnej hlas.
Kuba – ufňukaná fiflenka, občas něco udělá, ale jako farmář je k ničemu.
Jirka – je sice frajírek, ale k práci se umí postavit, na to jak je mladý, je šikovný, jen ať Líbu popichuje, alespoň se něco dozvíme.
Michal – další frajírek, Jirkův kámoš, pořád se tu píše, že nic moc nedělá, ale to je blbost. Nesnáší Líbu a teď i Kubu.
Michaela – na té ženské mi něco vadí, nemůžu si pomoct, kámoška asi dobrá, ale nevyrovnaná.
Šárka a Mirek – moji favoriti, doufám, že tam budou do konce.
A strašně se mi líbí sametový hlas vypravěče. Nádhera.

331
JanaH
Reagovat

325 Anta : aby to nakonec nebyl koník… :-O

332
Narazdozdi
Reagovat

okkvp: Už to zřetelně vidím, Vladko by měl podobný záchvat http://www.youtube.com/watch?v=i2yXr59H9fk&feature=related a Milan by kontroval svým sklapni :-)

333
Anta
Reagovat

329 okkvp

že by byl trojhlasný řev :)
ale myslím, že Milan by na Vladka ani Reginu neměl, střet by se asi nekonal :)

334
Anta
Reagovat

331 JanaH

to by bylo fajn, koníka bych si osedlat uměla :-DDD

335
okkvp
Reagovat

333 -ale on by se snažil, já bych nepodceňovala

332 – imho byl ještě nějaký výstup, kdy měl Vladko vlasy a tou hlavou strašlivě mával

336
anja
Reagovat

332 :DDD

337
Anta
Reagovat

332 smích a nostalgie :))))

338
Igor
Reagovat

Šárka mi ode dneska připadá jak pavlačová drbna, co neví, to nepoví, jak např. ležela v kuchyni na lavici, když se bavila Líba s Jakubem a určitě měla v uších periskop aby dobře slyšela, Mirek to je taky pěkný podvraťák.

340
Vladus
Reagovat

Igor-podvraťáci jsou tam všichni beze zbytku. Všichni tam nějak hrajou a někteří na zvracení,ale o tom ta hra je. Dneska konečně ukázali nějakou práci co tam dělají. Jen jsem nepochopila,kdo vymyslel ty hrozné kytky na nabízené stěny chalupy. Taková kýčárna-že by to vymyslela Libuše????Milanovi se velice hodilo žalování Šárky na taktiku Libuše a tím i následné vyřazení do duelu. A to jeho stěžování na stálou přítomnost Líby v kuchyni- co to jako je??vždyť ji všichni do tý kuchyně čtou jako sluhu od začátku. Je farmář-tak ji měl dát dělal ven a né házet kostku.

341
Bazinga
Reagovat

rekapitulace k dnešnímu dílu je pověšena a diskuse otevřena :-)

342
Igor
Reagovat

340 – řekl jim to farmář, přivezl kytky a přiděloval úkoly, Líba si to rozhodně nevymyslela

343
Igor
Reagovat

340 Vladus – jasně, že je to hra, ale Mirek na to jak se stále tváří jako „správňák“, tak je to velký podvraťák, většina říká ty jejich chytrý výjevy na hlas a do očí, on někde za rohem.

344
wm
Reagovat

b

345
wm
Reagovat

Ten trapnej „Kubí“, bože. To nikdo nevidí, že je to krypl !? Je to rozmazlenej, ufňukanej dement, pořád se mu něco nelíbí, dělá tam úplný hovno. Nechápu, proč mu to tam nikdo neřekne už konečně pořádně do očí. Ať táhne, nemá tam co dělat, měl by jít domů za maminkou……. Jen kvůli němu mě nebaví se na farmu dívat.

Přidat komentář