Panáček v reality show

Farma (15.7.): Volba druhého duelanta a jako vítěz se nám vrací …

15. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=4920 w=420]

Libuše měla dostatek času přemýšlet, kterou ze soupeřek vyzve na souboj v duelu. Nemíní se vzdát bez boje, pobyt na Farmě by si ráda prodloužila. Kdo bude mít dnes důvod k slavení a kdo bude v slzách balit kufry?

Ranní probuzení po nočním mejdanu

Vstávat se nechce skoro nikomu, což hlavně Milan nese hodně nelibě. Libuše abstinuje, proto se večer snažila svým dílem vína oslabit Sáru. Plánovaná kocovina se nekoná, Sára je v pohodě. Kocovina skočila na Mirka, pár hodin byl mimo provoz.




[singlepic id=4921 w=420]

Kuba hněte a hněte těsto. Výjimečně mu nesmrdí, ani v něm nevzbuzuje negativní pocity. Dojení se ujala Šárka a Mirek. Začali, ale dojení dokončil Milan, milovník krav. Ten už se těší, až přestane být sluhou a konečně se začne zase chovat jako slušný člověk. Jeho důvěra v Libuši je mizivá, předpokládá, že to bude ona, kdo opustí farmu a jeho udělá farmářem týdne. Jeho plány jsou velkolepé – udělat ostatním ze života peklo. Na to ani nemusí být velitelem, to zvládá běžně. Jenže intrikánka Libuše nevypadá, že zrovna jeho by chtěla jmenovat. Naopak, plánuje tuto funkci přidělit Michaele. Pokud opravdu opustí farmu. Včera všichni relaxovali, jen Milan je rušil svojí prací. Šárka nechápe, proč tolikrát obracel seno a zbytečně je prudil. Další myška je v pasti a nastává kremace bez obřadu. Milan – spalovač mrtvol, to bere už jako rutinu. Sára preventivně balí kufry a nechává medvěda v pěstounské péči Šárky.

Tereza opět na scéně

Její dnešní návštěva je překvapivě rychlá a štědrá. Papírový sáček ukrývá čokoládové bonbóny, které jim slíbila. Nabídnout by se mělo prvně dámám, ale Tereza talíř předává klukům a vybízí je k mlsání. Libuše neměla jinou volbu, než vyzvat Sáru. Michaela je její asi jediná kamarádka na farmě, tu ušetřila, Šárka má imunitu. Před odchodem Tereza propustí Milana ze služby. Šárka jim nabalí proviant a obě duelantky odchází rozjímat do chatek.

[singlepic id=4922 w=420]

Ráno v chatkách

Sára usnula brzy, proto je dnes ranní ptáče. Věří, že Libuši porazí v řezání dřeva. Spoléhá na osud a náhodu, podobně jako David. Jeho osud je všem známý – vypadnul hned v prvním kole s Jakubem.
Libuše cítí rozdíl třiceti let, a i když je Sára bývalá sportovkyně, flintu do žita nehází. Bude bojovat, protože je pár lidí, které nechce zklamat.

Hodnocení

Tereza chce slyšet zhodnocení třetího týdne. Pro Milana byl špatný, musel sloužit. Michaela je ráda, že zvládli všechny úkoly, ale vadilo jí Milanovo chování. Mirek byl vděčný za hromadu práce, i proto byl tento týden pro něj tím nejlepším. Ocenil i Šárčino velení. Té se naopak týden právě kvůli tomu, že musela zadávat práci, nelíbil. Má pocit, že to není potřeba, že každý ví sám, co dělat.

Kdo by se měl vrátit

Další otázka Terezy se týká obou duelantek. Která se má vrátit a proč? Milan má pocit, že Libuše se upnula na vaření a jinak je jim k ničemu. Sára by zvládla víc jiné práce, chce ji zpět. Jediná Míša by ráda vítala z duelu coby vítězku Libuši. Jí naopak Líba v kuchyni vyhovuje. Mirek porovnává charaktery a vítězí ten Sáry. Šárka jinou variantu než návrat Sáry nepřipouští. Kuba by rád obě, ale Libuše taktizuje, tak raději Sáru. Michal nikdy nadšení z Libuše neprojevoval, je pro něj od začátku hodně negativní. Jiří se ujímá slova na závěr. Užitečnější vidí Libuši. Pokud odejde, v kuchyni bude potřeba víc holek a ty budou chybět při práci venku. Takže chudáci pánové to za ně odedřou. Ale i tak chce zpět Sáru.

Duel – na zem padá Sára

Sára si věřila, ale narazila. I když má Libuše v ruce dva šrouby a Sára ji pro jistotu ještě majzla přes ni kbelíkem, je to hra, Libuše chce bojovat.

Duel v obraze
[singlepic id=4923 w=420]

[singlepic id=4924 w=420]

[singlepic id=4925 w=420]

[singlepic id=4926 w=420]

[singlepic id=4927 w=420]

Sára je povzbuzována spoluhráči, Tereza ji napomíná za špatný posed. Nejraději u řezání stála, ale to pravidla nedovolují. Libuše mlčí, řeže jako o život. Sára bojuje s pilkou i kládou, vůbec nevnímá, že se pod ní trám naklání a ona leží v pilinách. Takovou prohru a pád k tomu, to nečekala. Hroutí se v slzách a Šárka jí vydatně sekunduje. Tereza stojí, hledí, dlouho nic nekomentuje. Ostatní vlažně gratulují Libuši a utišují vzlykající Sáru. Ta má chudák pocit, že zklamala lidi venku i sebe. Plánovala tam vydržet déle. Jediná Michaela ji povzbuzuje, tři týdny jsou pěkná doba, nemá se za co stydět. Nelituje Sára svého rozhodnutí? Chtěla řezat, řezala, ale nedořezala. Odchází domů poražená. Taktický plán Jany, který Šárka plnila zcela bez odporu, nevyšel. Had je dál na farmě a ta je chudší o další blondýnu. Tereza zbytečně dál pitvá výsledek duelu.

Co jste v tv neviděli

Dnes jen letem světem, necenzurovaná verze má čím dál horší kvalitu zvuku. Ač byla dnes skoro o hodinu delší než odvysílaná verze, byla to těžká nuda a vzala jsem to hodně letecky, pokud mi něco důležitého uniklo, budu ráda za doplnění.
Mirka almanach doprovází i do kadibudky. Jiří opravuje plot, holky hrabou seno. Dochází k opravě kravína, tesají, sekají, asi není v pořádku trám u vstupu. Kubí si stěžuje, že Jirkovi cosi smrdí pod postelí. Okopávají pole motyčkami a hráběmi, že mají použít brány, asi zapomněli. Dohadují se o způsobu práce, Milan se dožaduje, aby ho nechali „něco“ dělat podle svého a nesnese odpor. Ostatní rezignují a okopávají. Po duelu se probírá výsledek, obviňují Libuší, že nemusela před Terezou žalovat, že jí nazvali starou bábou, jak teď prý chlapečci vypadají před lidmi? A před Terezkou? Šárka venku brečí a Kuba ji utěšuje, Milan s Mirkem rovnají střešní tašky. Celkově tam vládne klid, žádné oslavy, každý se pomalu chytá nějaké práce. Kuba dokonce dobrovolně loupe brambory.

Příště se dozvíme jméno nového farmáře týdne, uvidíme plačícího Kubu, dojící Libuši…

Zdroj www.voyo.cz

Anketa

Dejte hlas svému favoritovi, bude zajímavé sledovat, kolik kdo má příznivců.



Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 224
1
divačka
Reagovat

V dnešním duelu jsem neměla žádné preference, protože mi není sympatická ani Libuše ani Sára. Překvapilo mě, jak zaznělo, že Sára může zastat hodně práce. Přiznávám, neviděla jsem všechny díly, nicméně si nevybavuju, že bych viděla Sáru něco dělat.

Kdyby bývala vypadla Libuše, bylo by pro mě zajímavé, jak by se tam popasovali s kuchyní. Zaualo mě, jak Jirka automaticky předpokládal, že do kuchyně půjdou ženský. Nechápu proč. Ale zase jsem ocenila, že si uvědomuje, že co zastane jedna zkušená osoba, nezkušený by musely bejt dvě.

Sáře jsem prohru přála, protože si byla moc jistá. Tohle byl typický příklad, jak „pýcha předchází pád“ – doslova. Nechápu, proč se tak bála almanachu. Polovinu otázek, co v duelu zazněla, vím i bez studia. A přečíst si ten zbytek zas neni takovej problém. Dyť to není žádnej tlustospis. To by mě zajímalo, jak si Sára představuje to svoje vš studium. Ale možná má zámožné pozadí, které jí zaopatří titul během víkendu v Plzni.

Nevím, jestli má Libuše zkušenosti s řezáním dřeva, ale napadlo mě, že možná ne, že možná stačila zkušenost z vaření – tam je také často potřeba dělat dlouhodobě a přitom přesně jednu činnost -třeba strouhat brambory ručně pro 1O lidí, to žádná brnkačka.

Že břečí ten, kdo vypadne, to beru, je to zklamání. Ale jak brečí ti ostatní – to si fakt myslí, že jsou kamarádi? V soutěži?!

Hlavně proboha, ať už není farmářem zase nějakej demokrat, jehož heslo je „není potřeba nic nařizovat, každej ví, co má dělat“. Já bych chtěla vidět jako farmáře někoho, kdo se nebojí velet, čili Mirek nebo Jirka nebo Milan. Jestli by se toho nebála Míša, nevím. A za sluhu bych dala rozhodně Kubu.

2
BlondynaZLondyna
Reagovat

Hele, co mají všichni proti té Líbě? Intrikaří? To snad všichni, aby vyhráli, ne? Mně teda připadá pod úroveň někoho omylem zranit (to se může stát nechtěně každému), ale pak jít a podat jí klíč s hláškou „utáhni si šrouby“, to je trošku přes čáru, ne? A jestli Libuše intrikaří a všichni jí to mají za zlé, tak co je potom ta situace, kdy si Sára vybere v duelu disciplínu, ve které má evidentně Libuše handicap??? Fakt jaksi postrádám logiku vo co go ohledně toho „hada“ :-Q

3
divačka
Reagovat

BlondýnoZLondýno :-), tím to u mě Sára definitivně projela – s tím klíčem. To bylo fakt hnusný. A že byla vožralá není u mě žádná omluva. Když jsem v opici hnusná, nemám pít (nebo jen sama).

Ostatní Sáru hodnotí dost pozitivně – tak nevím, buď se tamchová tak, že ji mají rádi, ale nám to kamera neukáže, nebo je jim jen blízká, protože je mladá a jsou taky ochotni kvůli tomu jí leccos tolerovat, zatímco Libuši ne.

A taky si nejsem jistá, jak dalece si uvědomují, co je v kuchyni práce. Míša a Jirka ano, ale ti ostatní – nevím.

Když už Libuše zůstala, chtěla bych, aby konečně přestala vařit. A taky bych chtěla, aby nám Nova konečně ukázala, kolik jídla mají.

4
Lenka
Reagovat

asi před hodinou – FB:
„Sára Sihelská
Ahojte lidi.. Chtěla jsem Vám poděkovat za podporu.. Je to hrozně příjemný !! Žádosti o přátelství na můj osobní profil bohužel nebudu schvalovat, protože jich je hrozně moc! Ale pokud chcete napsat ať už se na něco zeptat nebo jen pokecat, tak můžete na stránku : http://www.facebook.com/SaraSihelska Když jsem tu nebyla, starala se mi o to kamarádka, teď už tam budu jen já. Jak už jsem říkala chci poděkovat za podporu a za pozitivní reakce na mojí osobu a na mojí účast na farmě.. a ty záporný reakce vypouštím a nepamatuji si, takže už i třeba urážení od Milanovi manžely – Zuzana Buriánková – neberu vážně a chtěla bych Vám jenom vzkázat, jestli si myslíte, že tanečký pod vlivem u Milana byly myšlený vážně, tak jste na omylu.. jinak nevidím jiný důvod proč mě tu urážíte a říkáte o mě, že jsem kráva.. To co jsem slyšela já z vyprávění , tak to bych mohla říkat spíš já Vám, ale nejsem tak primitivní a nebudu nikoho za počítačem urážet a kazit si den..Takže Zuzanko.. přeji krásný den!
Vám ostatním přeju krásný prázdniny a užívejte si je!! ale bacha na domácí pálenku pít jí e čtyřech se nevyplácí! :D A taky bych vám chtěla říct, že hrozně řešíte, která farma byla lepší a máte ke všemu výtky.. třeba sk farma byla taky na jeden vítězný duel a nikdo si nestěžoval a pokud se to nepovedlo, tak jako na slovensku, podle Vás, tak na to nekoukejte, vždyť nejste nucení..
Jooo a ještě bych chtěla objastnit trošku to, jak tu vykládáte, že jsem chtěla mít Šárku jen pro sebe, tak proto jsem dala Janinu za sluhu.. Tak z tohohle důvodu to absolutně nebylo.. Měla jsem dva důvody.. 1.zbavit se soupeřky,která by jsi mě, pokud by měla šanci,hned vzala do duelu a za 2.nevzala by si do duelu šárku a tím jsem ochránila i šárku.. Žádné lesbické a majetnické náklonosti v tom nehledejtee.. a ještě TO CO MÁM NA PUSE ROZHODNĚ NENÍ DLOUHO NEHOJÍCÍ SE OPAR (:D) ALE ZNAMÍNKO OD NAROZENÍ. Mějte se skvěle a ještě jednou Díky!“

5
Jan
Reagovat

Já se těším na zítřejší díl, kde se dozvíme co rozplakalo Kubu. A také se nemůžu dočkat jak tady zítra budou mít všichni na něho narážky.

6
Lenka
Reagovat

No, zkoukla jsem to ☺
Kombinace občas holt nevycházejí (taktika děvčat), Libuška to zvládla a když jsem to viděla, přála jsem jí to, hysterický záchvat Sáry mně nechal totál chladnou, ještě mohla dupat nožičkou „nechci domů, chci tady zůstat“ – jak už tuším okkvp napsala, pýcha holt předchází pád.
Je to hra a ne kamarádství na život a na smrt a vodění se za ručičku kolkolem chalupy, měli by si uvědomit, že příště (a přespříště, atd.) budou muset dávat hlas pro duel pro další a další … třeba další „kamarády“… mmch, a co čekali jiného?
Ajdo,díky za rekap ☺
(po přečtení minulé diskuze tiše doufám, že tě už nikdo nebude kamenovat za vyzrazení tajemství/výsledku duelu – koneckonců co jiného bys mohla napsat? ☺ ? přece ne něco ve stylu: „výsledek duelu vám napíšu příští týden v pátek?“ ☺)

7
okkvp
Reagovat

Dík za rekap
hm, tak to obviňování Libuš z žalování před Terezou asi bude důvod proč si necenz prohlídnu.

8
Xo
Reagovat

5: Jak znám buzny (sám jsem buzna), tak to bylo to, co napsala Sára v dopisu.

9
Xo
Reagovat

*8 – o něm (že se fláká, atd.)

10
Majka
Reagovat

Ajdo, dík za rekap a obrázky. Řezat takovou kládu muselo být pro holky drsný, ale Sára si to vybrala sama. Jinak užalovaná Libuše sice není můj šálek čaje, ale zvítězila zaslouženě a jsem ráda, že se vrátila. Jenom by konečně měla přestat vařit, ať si zbytek farmy uvědomí, že udělat chutné jídlo z mála není samozřejmost. No jo, jenže Libuš mele pantem a skutek utek. Nějak mi uniklo, z čeho že se tam hroutila Šárka.

11
koc
Reagovat

pocitam ze rezani nejakej cas neuvidime .. ta velikost hranolu urcite vsechny vystrasila .. me u telky tedy rozhodne :)

12
Anonymní
Reagovat

11 koc
No, v ženském duelu určite, ale u mužských, když to zvládla 50-tiletá žena s pochroumanými zádama a levou rukou, proč by se toho měl bát mladý, nebo i starší, zdravý muž? Konečně mohou trénovat. Sára udělala chybu, že si to, když se tak na duel těšila, nevyzkoušela předem, možnosti měla a ti, kteří opravdu stáli o její návrat, ji to měli poradit. Radit při duelu bylo zbytečné a zřejmě ji to i rozptylovalo.

13
AndyS***
Reagovat

12 Anonymní je můj názor, jméno vypadlo.
Ještě k Sáře, doufám, že prohraný duel bude pro ni přínosem, snad si uvědomí, že k dosažení nějakého cíle, nestačí se jen namalovat.

14
rejpal
Reagovat

Anonymní
Napsala, že trénovala celý týden pod dozorem tří poradců. Možná by jí Milan poradil líp. Z obrazovky se zdálo, že na to šla moc silou a ty pak chyběly. Vzpomínám si, že nám vždycky říkali, že pila řeže sama a my jí jen navádíme na cíl. Mohlo to být taky v hlavě – ten trám byl dost mohutnej a mohlo se jí zdát, že musí přitlačit, aby to stihla rychleji.

15
dessin
Reagovat

OT:

je to pan z HSTM?
http://www.stesti.cz/profil/dvoracek/

Jinak ja jsem rada ze je Sara venku. Nejak me nebavila to uz Libuska tam aspon obcas vari vodu :) Ze se Sara bala almanachu chapu – uz podle jeji cestiny bude s vedomostma na stiru a proste byla lina se ucit :)))

16
okkvp
Reagovat

15 – je

17
okkvp
Reagovat

14 – já si pamatuju, že to trénování zmiňoval několikrát Jirka, taky vidět s ním byla, ale pokaždé řezali velkou pilou dva a to je jiné než když dostaneš do ruky ocasku.

18
rejpal
Reagovat

okkvp
Taky mě to napadlo, ale nepamatoval jsem si už, jak ten záběr v sestřihu vypadal.

19
janka
Reagovat

Pro 5: Kubíka podle mého rozplakal dopi z domova , který dostal od Terky. NA slovenský farmě poštu taky dostávali.

20
Gina
Reagovat

Včerejší duel mne dostal!Libuše mi sympatická moc nebyla nevím zda je to tak sestříhané,ale pořád jakoby hledala spojence a když se nechytala tak ho pomluvila.
V duelu měla navrch nejdřív Sára nasadila tempo,ale to jí dlouho nevydrželo a začala zmatkovat,padaly rady od kluků,Libuše otočená zády tudíž asi nebylo vidět kolik má prořezáno,ale jela pořád ve stejném rytmu a to rozhodlo když Sára spadla z klády sama Líba to nečekala v tu chvíli jsem jí to strašně přála že vyhrála nikdo jí nefandil(snad jen Míša)proti 8! Nebylo na ní vidět to vítězství nezdvihala ruce nesmála se jen stála a sama asi v šoku si uvědomovala co se stalo.Hendikepovaná,o 30 let starší a dostala mládí na kolena doslova!!!

21
Ajda
Reagovat

Třeba Kubí pláče, že ho pokakal brouček. Nebo je sluha a představu, že spí v seně a musí pracovat nezvládl bez emocí.

Včera, na to že byl duel, to bylo obsahově hodně „prázdné“.

22
Lorinka
Reagovat

Jediný farmář, který tomu trochu rozumí, je Milan. Pokosil trávu a stále přehrabává seno. Místo, aby mu někdo pomohl, tak ho pomlouvají. Seno se musí hrabat stále, nebo se zapaří. Až Milan vypadne, tak ty trubky nebudou vědět, co mají dělat. to není jen zatloukat hřebíky. A dnes bych si přál, aby farmáře dělal Kubíček, to se z toho pose….m. Asi proto brečel.

23
Adéla
Reagovat

A já to taky Libuši přeju! Být mladá dvacetiletá holka není žádná zásluha, ale nevzdávat to v 50 už je větší boj. Takže tak. Libuše aspoň udělá na farmě nějaké dusno a bude na co koukat. Jinak jsem přímo alergická na oslovení Kubííí, hlavně od Terky. I když je to homosexuál, není mu 5 a jmenuje se Jakub!!! Dál mi leze krkem věčné bulení Šárky, ta už by ve svém věku mohla být trochu vyrovnaná, však nejde o život!

24
haha bimbi
Reagovat

Ale prdlajs, já myslím že to je spíš mýtus s tím Milanem-odborníkem na farmaření, on se spíš tváří, že všechno hrozně dobře zná a umí, asi je i pracovitej, to mu nechci upírat, ale častokrát se zachoval tak trochu pitomě, že mi připadalo, že zas ÚPLNĚ VŠECHNO asi tak dobře neumí :-))

25
haha bimbi
Reagovat

A včera mě se Šárkou napadlo, jestli není lesba nakonec ona, je mi to teda šumák a u ženskejch to tolik, vlastně vůbec nepoznám, ale je fakt trochu divný, že se vždycky upne na nějakou blondýnu a ty citové výlevy (bulení, tulení se k plyšovému medvědovi) – to není chování vyrovnané ženské, ale dětinského diblíka. Její počáteční rozhodnost coby farmářky týdne se taky jaksi rozplynula. Jsem fakt napnutá jak kšandy kdo dneska vyfasuje jaké funkce :-)

26
Lucka
Reagovat

Jsem taky nakonec ráda, že se vrátila Libuše. Nebo ta srdce rvoucí scéna, co tam ty dvě blondýny předvedli, mě fakt „dojala“. A taky neříkej hop dokud si nepřeskočil.Jinak víc a víc mě tam štve Milan, to je naprostý primitiv.

27
Lucka
Reagovat

oprava : předvedly :-)

28
Igor
Reagovat

23 Adéla – přesně jsi to napsala a souhlasím s tebou

29
Igor
Reagovat

24 haha bimbi – taky mě to tak napalo, mám na to stejný názor jako ty

30
Prochor
Reagovat

Jediné co mi opravdu vadí jsou velice krátké sestřihy. Takže než mně to začne bavit tak je konec a mám pocit, že jsem viděl jenom delší reklamu. Jak napsala Ajda – obsahově chudé. Jestli existuje delší necenzurovaná verze tak to znamená:
a) Že zbytek děje se musí cenzurovat protože farmáři se chovají jako prasata čemuž nevěřím.
b) Štáb je líný pracovat a udělat obsažnější díly.

31
rejpal
Reagovat

haha bimbi
Mě už ty plyšáky nepřekvapují. Když běželi první Vyvolení, byla jich tam záplava a muchlovali se s nimi i chlapci. Škoda jen, že nemůžou toho medvěda jmenovat farmářem. V některých případech by to vyšlo nastejno a bylo by víc kandidátů na duel.
K Milanovi
je z těch lidí, kteří se hrnou do všeho. O něčem ví dost, o něčem míň, o něčem nic. A tak to taky dopadá – zřejmě asi půl na půl. Ale zdá se, že v celkovém souhrnu je pro ostatní spíš přínosem, protože co se podaří, lze využít, a z jeho minel si aspoň můžou utahovat.

32
Vladus
Reagovat

Sára tím že tlačili na pilu,neřezala rovně a pak se ji v tom křivém řezu pilka skřípla a trám ji za roh nepouštěl. Chvilku řezala obouruč a to byl rovnému řezu konec. Taky to halasné fanděni a rady – holt nervy na pochodu. Milan chtěl takticky Sáru zpět proto,aby proti sobě opět nepoštval mlaďochy. Míša se mi líbí čím dál víc-je rovná a pracovitá. Ten reportérský pokus Šárky a Sáry v průběhu minulého týdne byl nešťastný-svatá dvojka versus ostatní. Nedivím se Milanovi,že tak ostatní prudí. Vidí co je tam práce a není čas na velké odpočívání. Přesto že byl sluhou v domě,dělal venku-jen ty jeho nervy by měl schladit

33
DD
Reagovat

30 – právě jsem přemýšlela, že my vlastně moc nevidíme, co kdo dělá. Nejvíc času zabírá Terezino psychologické vciťování se.
To mne napadlo, když jsem přemýšlela, koho Sára určí farmářem. Myslím, že nějakého kluka, tipla bych Jirku, Michala nebo Mirka. Kdyby dala Michala, jestli by ukázal, že umí i něco jiného než jen čekat, že ho někdo bude sponzorovat. Člověk ty mladé nevidí nic dělat, ale to je chyba režie, určitě tam toho plno udělali a Sára s nimi byla. No a pak ten nový farmář týdne určí sluhy. Jako podpásovku bych viděla, kdyby to zas měli být Milan s Libuší, spíš to vidím, že by šel za sluhu Kubíček (a proto jeho srdcervoucí pláč) a asi Míša.
Pokud by snad přecejen zoufalá Sára dala farmářem Šárku, tak to by už bylo fakt k uzoufání.

34
Prochor
Reagovat

33 – Přesně tak. Farma je hlavně o práci a jak se k ní kdo postaví a co na to ostatní. Přitom nevíme kdo co dělá. Ráno Šárka s klukama podojila a pak Milan přinesl dřevo – a to bylo opravdu všechno za celý den? Co dělal třeba Kuba a další a co na to ostatní?

35
haha bimbi
Reagovat

33- toho se právě docela bojím, že blondýna Sára ve jménu svaté války proti hadovi na prsou věnuje blondýně Šárině farmářku, aby jí, nebohou, na týden ochránila. To by mě štvalo, protože pak by asi opravdu Libuše mohla znovu otrokařit. Ale trochu doufám, že tuto pro diváky nudnou variantu štáb nedopustil

36
rejpal
Reagovat

DD
No varianta Kuba x Míša (je dost pravděpodobná), je jasnou cestou k pánskému duelu.
S tou prací je to v TV velmi zavádějící. Moc tam toho přímo nevidíme, ale evidentně fůru práce udělali. Asi nejlépe to vidí oni sami – a když o Sáře říkali, že se žádné práci nevyhýbá, nemám jediný důvod jim to nevěřit. Mě spíš trochu překvapilo, kolik lidí si přálo její návrat, když vezmu v potaz, že Libuše asi opravdu vařit umí, a o to by s jejím odchodem přišli.

37
Lea
Reagovat

V necenzurované verzi pracují, často bez zvuku, chaotický střih.

38
Vladus
Reagovat

Všimnuli jste si tý přerostlý trávy při cestě duelantek do domečků?To by řádný farmář nenechal ladem. Aspoň cestu jim mohli vysekat. Moc mě mrzí,že neukazují jak se vede vepříkům. Asi to tam štábu moc nevoní a tak se jim do chlívku nechce. Škoda že nám z toho farmaření moc neukazují a zaměřují se jen na mezilidské vztahy. Většina lidí netuší co to práce se zvířaty obnáší a tímhle přístupem se moc ani nedovíme.

39
Pedro
Reagovat

Plačící Kuba hodně napoví – možná ho jmenují sluhou, nebo mu taky možná spadne kapka vody za límec :D

40
esko
Reagovat

38 Souhlas – mezilidské tahanice jsou k vidění v každé RS, ale Farma je specifická starostmi kolem chovu zvířat – a těch se v záběrech nedočkáme!

41
Franz Ruppert
Reagovat

Tak jedna kvízová otázka za 100 bodů:
Proč v upoutávce na dnešní díl, tak Kuba usedavě pláče ?
1) Byl Sárou ustanoven za farmáře týdne
2) Zabili a snědli jeho oblíbenou slepičku Pipinku
3) Právě se od Terky dozvěděl, že byl přeřazen k ženám (je jich tam málo) a on chtěl v budoucnosti vyzvat Mirka do duelu v přetahováním lanem

Tak Sára nám to kombinovala, až to překombinovala. Vcelku to bylo jasné už dopředu. Doufám, že konečně přijde na panské osazenstvo a uvidíme konečně nějaký silový duel. Mirek bude asi „náčelníkem“ týdne a můj tip na sluhy Kuba a Šárka.

42
DD
Reagovat

Rejpal – no já jsem si říkala, že pokud Kubíček pláče, je jednou z možností, že má být sluhou. Žádná z děvčat by si to zřejmě netroufla, to dají spíš Milana, který to sice s řečma ale zvládne a ještě jim leze na nervy. Takže by ho mohl dát někdo, kdo si na to troufne; jednak ho budou ostatní kritizovat a pak také honit takového člověka do práce by byl horor. Myslím, že by si na to troufl jen Mirek. No ale s kým si Sára v práci rozumněla, to nevíme. Škoda, udělali tam toho fakt dost.

43
aramejka
Reagovat

Pro mě byl včera jednoznačně největší zážitek stále dokonalý make-up Sáry, i po řezání hranolu a následném vodopádu slz. Já nalíčená takhle brečet, tak do minuty vypadám jak panda po výbuchu. Asi něco dělám špatně, hmm… :)

44
esko
Reagovat

Myslím, že už by bylo načase přestat si hýčkat Kubíčka coby maskota. Nerozumím holkám, proč jej tak chrání – za jeho barbínkovské projevy bych se styděla i jako holka! Třeba pod pytlem na zádech bych asi podklesla, ale rozhodně zaťala zuby a dotáhla ho třeba po kolenou, ale dotáhla!

45
aramejka
Reagovat

43 – možná je to nějaký syndrom „ochrany mladšího bratra“? :)

46
haha bimbi
Reagovat

42 – bane, myslím že po tom hysteráku na slámě měla rozmazaný voči, já se smála při přestavě, že má na tu pařbu co se chystá jít pěkně přirozeně udělaný kouřový líčení :-DDD

47
airsoprano
Reagovat

rád bych se zeptal, nemám zkušenost, když je ruka sešroubovaná, tak stačí trošku do ní uhodit a povolí šrouby??? btw co pak člověk dělá s takovým „handicapem“ na farmě, kde je přítomna každodenní fyzická činnost a celkem i vysoké riziko poranění? nějak jsem nabyl dojmu, že to libuška s tou rukou trošku přehrává..

48
Ivory
Reagovat

Já bych řekla že ten kuba brečel nad sopisem z domova. Nevím proč ale připadá mi to tak..

49
aramejka
Reagovat

haha bimbi
Aha, asi mě strhla emocionálně vypjatá situace, takže jsem to už tolik nevnímala…:) Každopádně jsem ráda, že se vrací Libuše, byla by nuda mít tam jen jednoho „staříka“. Taky se mi dost líbil Líby rozhovor s Terezou u duelantské chatky, nemůžu říct, že by mi byla úplně nesympatická.

50
Franz Ruppert
Reagovat

Tak cenzura dorazila už i na tyto stránky. Ale asi oprávněně, protože slušní lidé se mají prezentovat slušným projevem. Já se přiznám, že i můj některý příspěvek nebyl ten „akorát“, ale nemůžu si pomoci Kubík je prostě jasný terč mnohých narážek, což se vidíme skoro v každém třetím příspěvku této diskuze.

51
aramejka
Reagovat

airsoprano
Snad nepovolí – to byl jen blbej vtip, jak Sára říkala Líbě, ať si ty šrouby utáhne. Ale asi to každopádně bolí. Ovšem přehrávání je taky dobrá taktika, soupeři ji pak trochu podcení a to se počítá. :)

52
okkvp
Reagovat

50 OT – post byl na schvalovací čekačce – nevím zda spadl do spamu a někdo udělal jen jeden krok, nebo to tam padlo samo …

aha, už vím, použils jedno zde zapovězené slovo

53
Majka
Reagovat

47) šrouby jí nejspíš nepovolily, ale mohlo se jí to trochu hnout a pohmoždit okolní svaly. Syn má sešroubované obě sanice a stačí změna počasí. Jinak jít s bolavou rukou a zádama na farmu je dost odvaha nebo možná něco jiného.

54
Tom
Reagovat

Farmářem bude Šárka a za sluhy Libuše s Milanem :-D
Chromá hendikepovaná Libuška s bolavými zády, která jako „vyléčený alkoholik“ nepohrdne sklenkou, je pro každou RS spásou :)

55
rejpal
Reagovat

Tom
To je štěpná varianta. Mohla by buď vyústit v duel dvou spojenkyň nebo třeba Milana s Kubou s návratem Milana. Kuba by mohl udělat farmářkou Šárku a ta by opět vybrala Libuši a Milana. A takhle by to mohlo pokračovat ještě několikrát. Milan by se smířil s rolí věčného sluhy, a třeba by jednou opravdu udělal slibovaný poplach. A Šárka by se třeba naučila velet.

56
Frodo
Reagovat

Ten Kubí (bože, už to, že si tak nechává říkat) jak mi ze začátku nevadil a nic moc proti gayům obecně nemám, tak ten Kubí se začíná chovat jako nechutná buznička a začíná mi vadit fest…Kubí go home, please!!!

57
Anta
Reagovat

Tuším, že farmářem týdne bude Mirek a ten zvolí za sluhy Kubu a z ženských, nemám tak úplně jasno, buď Šárku nebo Míšu. Ale je pravda, že toho hodně nevidíme, ani práci ani krmení „divé zvěře“ :) a z mezilidských vztahů tam toho taky moc není.
Divák je vlastně jako v mlze, pouze odhaduje, pak uvidí pro něj nějaký záchytný bod a na to si nabaluje různé spekulace nebo rádoby dedukce :)

58
aramejka
Reagovat

rejpal
Já jen doufám, že nikdy nedojde k tomu, že by se Kuba musel s někým přetahovat lanem nebo řezat tu ošklivou tlustou fošnu. To by až příliš připomínalo vraždění neviňátek!

59
rejpal
Reagovat

aramejka
-:)). To je představa skoro panoptikální. Proto taky asi bude jeho první ustavení sluhou tím posledním.

60
Anonymní
Reagovat

54 Taky mne napadlo, že pokud bude farmářem týdně opět Šárka byla by schopna sluhou jmenovat opět Libuši v zájmu svatého boje za zničení hada. Milana by asi nejmenovala.
Navrátilec z duelu asi žádnou imunitu nemá.

61
Dave
Reagovat

haha, myslela si, ze lehce vykopne starou a chromou babu a ono prdlajs! :-) )))) jinak uz se tesim, az ta druha ufnukana blondyna vypadne, na to se neda koukat, chytra jak radio a v hlave piliny! blbce nedoslo, ze touhle taktikou to nikdy zadna zenska vyhrat nemuze!

62
divačka
Reagovat

Aramejko – já bych chtěla vidět Kubu řezat. almanach by byl nuda a přetahování by skončilo brzo – stačilo by jedno škubnutí a hotovo. u řezání by to i machrovi chvíli trvalo a bylo by pro mě zábavný koukat, jak se Kubánek pachtí. A jak se mu poruší fazónka až hapá ksichtíčkem nebo prdýlkou do pilinek.

63
aramejka
Reagovat

divačko,
já vím, že by to byla určitě zajímavá podívaná… když mně je ale těchhle lidiček tak nějak líto a nerada pozoruju, když se jim rozvrací jejich vnitřní svět… :) To ať si to radši v téhle RS na férovku rozdají dva pořádní chlapi, resp. ti, kteří se za ně sami považují. :)

64
DD
Reagovat

63 – Aramejko, a chceš tím říct co? S kým si to má Kubíček rozdat? S děvčatama? Nebo to má vyhrát? Mají se mu všichni vyhnout, aby mu nešlápli na bebínko? :-)

65
aramejka
Reagovat

DD, jen říkám, že mi nebude milé na to koukat, zatímco někoho jiného to může bavit. Toť vše. :) Chápu, že casting takhle udělali záměrně, ale přijde mi to podobné jako hvězdná pěchota v Superstar. Tam se taky stydím za „tvůrce“, že mají potřebu to divákům cpát.

66
Dave
Reagovat

meli by pritvrdit a jeste zvolit vola popr. kravu tydne…vcetne prestehovani se do chleva :-))))

67
DD
Reagovat

Aramejko, rozumím, taky se někdy za někoho stydím, ale ten chlapeček se sem přihlásil dobrovolně, snad není mentálně retardovaný, aby nevěděl, co činí. A jak je každá RS docela nemilosrdná ke všem (tady třeba k Libuši, Milanovi), tak prostě má, co chtěl. Mám soucit s lidmi v nezaviněné situaci, ale tady jsem tvrdá :-)

68
BlondynaZLondyna
Reagovat

Lidi, dva z mých blízkých přátel jsou gayové (oni se navzájem neznají). U jednoho z nich dokonce došlo k trapasu, když jsem se do něj kdysi (nevěděla jsem, že ja na kluky) zamilovala :-D. Klasičtí chlapi, jen holt k naší smůle, líbí se jim chlapi a ne ženský. Proto fakt nenávidím ty vtipy o teplejch buznách apod. Když vidím to stvoření, co si nechává říkat Kubí, otvírá se mi kudla v kapse, protože za tuhle srágoru to pak odnášejí ostatní.

69
Angel
Reagovat

67 DD
Vidím to stejně, nemůže se brát na nikoho ohled, všichni věděli, do čeho jdou, tak ať se předvedou, je to hra.

70
aramejka
Reagovat

DD, na to nemusí být mentálně retardovaný, stačí nedostatek sebereflexe… Ale jak říkám, chápu princip téhle RS (taky snad nejsem retardovaná). :) Naproti tomu Milan a Libuše jsou životaschopní až dost, ty bych s Kubou nesrovnávala.

71
Tom
Reagovat

Poslal bych na ně dědu. Ten by je všechny srovnal do latě, včetně Milánka a Libušky. Celý život v zemědělství a v pětasedmdesáti udržel sám ve vzduchu Felícii, když při výměně kola podklouznul hever :)

72
DD
Reagovat

Aramejka, jasne, treba v ruznych seznamovacich RS s kdekym trpim, protoze do toho davaji (casto, ne samozrejme vzdy) svoje city. Ale tady bojuji o penize, o dost penez a tak jsem min ohleduplna. Zvlast kdyz tam jine zapletky a vzrusa asi nebudou. Az tam zustanou jen hosi Mirek, Jiri a Michal, to bude desna nuda, nebo snad ne? :-)

73
aramejka
Reagovat

DD, jo, ti jsou ve své namachrovanosti taky pěkně nudní. :) Obávám se, že jediné vzrůšo nastane při telení té nebohé kravky.

74
DD
Reagovat

Aramejko – a ještě za asistence Milana!

75
aramejka
Reagovat

Brrr :( – přece ale musejí mít v záloze veterináře, že jo?

76
Jája
Reagovat

U toho telení ať stojí všichni svatí a Milan za rohem.

77
Anta
Reagovat

Co máte proti Milanovi, vždyť je to poloviční veterinář :)))
ale raději ať tam stojí celý veterinář, a jak psala Jája, všichni svatí,
a ať produkce nezaspí a všechno natočí, beztak to bude v noci nebo brzo ráno :)

78
lexy
Reagovat

jsem fakt ráda že vypadla ta hloupá Sára, holka celkem hezká až na ten opar na puse nebo co to je, ale úplně tupá a špatně vychovaná, mládím to neni, ostatní mladý se tam chovaj celkem normálně, nikdo jinej prsa neukazoval ani nemlíátil kýblem starou ženskou s úrazem ruky, Libuše mi neni sympatická ale fandila jsem jí aby to s tou blbkou dala

79
rejpal
Reagovat

lexy
Jen v rámci upřesnění – nikoho nemlátila. S Líbou blbly, polévaly se vodou a naprosto nechtěně ji trefila (v té době ještě byly velké kamarádky).

80
Bazinga
Reagovat

tak duel luxusní! Docela by mě zajímalo, kolik by na Nově vysoudila Libuše, kdyby to dopadlo obráceně a ona by z té klády upadla na tu svou ruku. Tam by zjevně už o nějakém utahovadle na šrouby nemohla být řeč, tam by už muselo dojít k náhradě za ruku robotickou…

farmářem týdne tipuju Mirka a Kubí brečel proto, že ho Mirek poslal na louku chytat zmije, aby byli soběstační i zdravotnicky. Budou si dělat vlastní sérum :-))

Ajdo, rekap super a rozesmála mě ta první fotka (Šárka dojí a Milan… Milan proboha CO?) :-)))

81
Prochor
Reagovat

80 – Na duelu byl nejlepší ten pohled do tváří fanoušků. Jak na začátku všichni suveréně nadšení že to Sára dá a pak jim začal postupně tuhnout úsměv když pozorovali, jaké je Sára nemehlo. Ve finále si už někteří zakrývali tvář v očekávání katastrofy.

82
aramejka
Reagovat

Bazinga, no Milan zkouší, jestli by to neteklo i z tohohle konce! :))

83
šuši šuši
Reagovat

Bože ta Sára byla kráva, že to nemá obdoby. Je to první reality show, kterou občas sleduji a nikoho hloupějšího a nesympatičtějšího jsem dlouho neviděla. Její prohra a závěrečná srdceryvná scénka mě docela pobavily. Už naštěstí na obrazovce nánu s nateklou otevřenou držkou snad nikdy neuvidím. Přijela tam jenom udělat ostudu. Kdyby to byla moje dcera, tak u mě skončí a stydím se za ní do konce života. Šárka je něco podobného. Také moc inteligence nepobrala a leze mi na nervy to její věčné kývání hlavou:-) Vlastně málokdo mi tam přijde, že je úplně normální. Výhru bych asi přála nejvíce Mirkovi nebo Míše, možná ještě Kubímu:-)

84
Bazinga
Reagovat

81 :-), ano, i to bylo dobré :-). A pak se mi hrozně líbilo, jak blondýnky udělaly brečící valnou hromadu :-))

85
Vladus
Reagovat

80-s tím hadem a sérem jsi mě dostala-dobrá hláška. Jinak tím málem co nám nabízejí se stále přemílá vše dokola,škoda. Nemáme prostor na širší vyjádření.

86
Tamzin
Reagovat

8O – Milan přeci drží ocas (kravský) , aby Sára nedostala po hlavě :-)

87
Bazinga
Reagovat

86 :-))), jenomže ono je to vidět až na druhý pohled, mě tam napoprvé úplně zmátlo to dvoubarevné zbarvení ocasu (kravského) :-)… a pak jsem si uvědomila, že kupírování ocasů je v ČR snad i zakázáno a pak jsem si uvědomila, že … áále nic :-))

88
Tamzin
Reagovat

76 – krávy se dost často otelí v noci , bez pomoci. trochu se bojím, při Milanově hyperaktivitě, aby krávě nebo telátku neublížil..

89
Tamzin
Reagovat

87 kravám se u nás ocasy fakt nekupírovaly, jsou pro ně něco jako plácačky na mouchy… ale rána ocasem vymáchaným v močůvce je dost výživná, takového Kubího by to zaručeně smetlo ze židličky :-)

90
Vladus
Reagovat

82- při dojení je dobré krávě ocas přivázat nebo v Milanově případě podržet. Kráva se oháňkou zbavuje much co ji štípou a může dojiči prásknout buď do hlavy nebo ho namočit do mléka. Proto ten postoj u konce.

91
dessinka
Reagovat

No, v SKF1 taky telili, ale meli tam Lenku a ta vedela co delat. Hrozim se Milana co tam bude predvadet. I tak verim ze maji za rohem veterinare kdyby neco.

A s plytkosti deje s vami souhlasim. Bohuzel, ustavicna nemoc CZ/SK – domnivat se, ze lidi zajimaji jen hadky a rev a ne vztahy.

… chci vedet jak moc velek kamaradky byly Sara a Sarka, jestli spolu blbnou, povidaji si, spitaji si tajemstvi? Chci vedet ze Libuska nabizi pizzu na nesluhovani kdyz to dela a ne az po 14 dnech? Chci vedet proc je Misa oblibena, kdo se stara o zvirata a jak, kdo s kym blbne a bavi se, co se kdo dovedel z almanachu (urcite nad tim debatuji), kdo chdi za farmarem na navstevu a jak si spolu rozumi sluhove…

… nechci vedet ze na farme lita uz tyden v kuse stejny brouk a kopretina u leveho zaprazi nevykazuje znamky zmen jiz treti tyden. Nechci videt farmu 100x jinak a jako bonus pohled z duelanstke budky. Nechci se pet minut divat jak se seri a zapada slunce, pac neverim ze behem te doby na farme nikdo nepromluvil ani slovo…

aneb stab je mrkev, ale aspon ze me nedela blbce…

92
dessinka
Reagovat

admini: me to jako dessin nepustilo nic odeslat, uz me nemate radi ci deje se neco?:)

edit okkvp – nelíbíš se stroji, proč nevím

93
Ajda
Reagovat

Dessin,
asi mají v produkci pocit, že lidi nechtějí vidět někoho pracovat, ale jen se povalovat. V necenzurované verzi, která má horší obraz a otřesný zvuk je nějaká ta práce vidět, ale nic extra. Navíc tam nejsou žádné předěly, je to dost chaotické. Jsem zvědavá, co jim řekne na to pole, včera to okopávali jen tak na povrchu.
Co divák neviděl a mohla být sranda, tak jejich pokusy se starodávnou pračkou. Ale mám pocit, že i necenz.v. poslední díly flákají.

94
divačka
Reagovat

Kubí brečí, protože dostal za úkol uvařit a sníst myší polívku a z kůžiček ušít myší kožíšek.

Normálně se krávy furt povalujou. Často se povalujou v lejnech. To když pak zatvrdne a tím dostane dojič do hlavy – má to i jiný nepříjemnosti než jen že to nevoní. Vídávala jsem lidi, co dojili, že měli hlavu opřenou o krávu. Mám za to, že to je jednak aby se opřeli a jednak, že si tím krejí obličej před tím ocasem.

95
BlondynaZLondyna
Reagovat

Normálně se krávy furt povalujou….
Já myslela, že budeš komentovat Šárku se Sárou :-DDD
Jinak je fakt, že dostat po držce kravským ohonem, to není žádná sranda i bez těch zaschlejch hoven.

96
koc
Reagovat

me by zajimalo co s tou kravou devcata vyvadela ze je nakopala

97
BlondynaZLondyna
Reagovat

Tak mně jednou kráva oslintala můj ohon (z vlasů :)) Tak jestli se jim to stalo taky, možná chytly hysterák a nebohé hovado se splašilo.

98
Frodo
Reagovat

…tak jsem to viděla až teď a radši bych to byla bývala snad ani neviděla. Bože, ta Sára je nanynka…Nejdřív machruje a pak se složí a spustí hysterickej záchvat ja pětiletý děcko…Tak z ní mi fakt není dobře…A Jiřík se mi taky začíná zajídat, zpočátku na mě působil snad nejsympatičtěji a teď ho začínám těžce nemít ráda…Fandím asi Milanovi (najednou) :-)

99
XMAN
Reagovat

Musím říct, že jak jsem měl Sáru ze začátku rád, tak si mé sympatie poslední dobou taky ztratila a almanach si nevybrala podle mě proto, že prostě věděla že na to inteligenčně nemá. No aspoň v něčem dokázala být soudná. Ale na to řezání si věřila až moc a fakt tlačila moc na pilu, takže to dopadlo jak to dopadlo. Prostě to nezvládla. Takže nakonec jsem raději že se vrátila Libuše a přál sem si aby to takhle dopadlo, protože to aspoň bude větší vzrůšo. Nejsympatičtější a nejpřitažlivější z holek je pro mě teď Míša. Ze začátku jsem o ní ani nevěděl, bylo by mi úplně jedno kdyby tehdy vypadla, ale teď jak se vybarvila a ukázala tak je tam fakt nejlepší holka ze všech a spolu s Mirkem by si podle mě zasloužila celou farmu vyhrát. Navíc je hrozně hodná a neintrikuje, něco se mi na ní hrozně líbí. A včera jí to na duelu neuvěřitelně slušelo. Doufám že ty fámy o vypadnutí nejsou v jejím případě pravdivé. Teď by měli vypadnout ubulená Šárka, která má zřejmě nějaký psychický problém a absolutně to tam nezvládá a slečinka Kuba, který si tam za chvíli bude místo práce lakovat nehty.

100
Frodo
Reagovat

99 – no ty tvoje ódy na Sáru si pamatuju :-)
Máš pravdu, Míša ač zpočátku velice nenápadná opravdu boduje!

101
Don
Reagovat

98 – ad Jirka – proč?

102
XMAN
Reagovat

Moji favoriti jsou Mirek, Míša a Milan, tak trochu i Michal. V pořadí v jakém jsem je napsal, ale Mirka s Míšou už mám pomalu nastejno.

103
Frodo
Reagovat

101 – protože na mě začíná působit nepříjemně až zákeřně a arogantně, takovej autoritativní brouk pytlík. Je to můj subjektivní dojem samozřejmě, ale patří do skupiny těch, které bych v reálu fakt nechtěla mít ve své blízkosti…

104
Frodo
Reagovat

102 – a tos volil podle abecedy ty oblíbence? :-)

105
Ajda
Reagovat

ad dojení – nejdřív držel ocas Mirek, ale Milan na dvoře zjistil, že nemají stoličku a určitě zase sedí na kýblu, což on asi nesnáší, tak se vydal na kontrolu a už tam zůstal a nakonec krávu dodojil.

107
Frodo
Reagovat

uááá, no, tak myslím, že pro mě farma začíná pomalu končit…

108
Prochor
Reagovat

Přiznávám se k sympatiím k Šárce.

109
kometa
Reagovat

Strašně jsem to přála Libuši. Vůbec se mě nelíbí jak se tam k ní chovají a když vyhrála vykřikla jsem radostí. Té krávě Sáře jsem přála prohru. Byla si sebou tak jistá, patří jí to.

110
Bazinga
Reagovat

108 :-) ochranitelský pud? ;-) Rozněžňuje Tě, když pláče?
107 a proč???

111
Pacička
Reagovat

109 kometa
Krávy se jmenuji Jahoda a Malina☺
Sára je spíš takové telátko☺

112
XMAN
Reagovat

109: Vidím to už stejně. Ne že bych Libuši viděl jako vítězku celé show, to fakt ne, na to jsou tam jiní adepti, ale Sáru si porazit fakt zasloužila.

113
Prochor
Reagovat

110 -Rád bych jí zahrál na kytaru When my gitars weeks. Není to špatné děvče s bílým medvídkem. Nějak mně dojala. Kromě toho z ní bude jednou drsná farmářka – a tato představa mně vzrušuje. I Milan uznal že dobře dojí. Co víc od ní můžeme chtít v týchto fádzach hry kdy Kubí prchá před hady ?

114
Mikes
Reagovat

14 – ano, šla na to moc silou a to byla chyba, protože jí pila uhla. Pak už se vysilovala ne řezáním, ale bojem s pilou.

80 – že by pumpoval to mléko? Možná jej o to coby sluhu požádala Sára; u ní bych při jejím kvíkvé i věřil, že tomu tak nějak i věřila.

115
Bazinga
Reagovat

113 :-), hezké!

114 :-), pumpování mě rozesmálo :-)

116
Lojza
Reagovat

O pílení bez urputnosti

Chlapi učili Sáru řezat týden.
„Netlač na pilu, “ byla sice výborná rada, ale Sára by ji musela pochopit a přijmout.
Mírným souměrným tlakem v ose řezu od sebe, neboť dopředu směřují zuby na ocasce. Lehce zpět, k sobě. Piliny pravidelně odletují, pilka se příjemně zařezává. :-)

O oparu
Skvrna na rtu Sáry prý není oparem, ale mateřským znaménkem. A nateklé rty? Možná nějaká moderní úprava.

O šroubech

Těžká operace zlomeniny ruky byla řešena celými dvěma šrouby! Asi mnohočetná zlomenina.
Další neštěstí nastalo po lehkém kontaktu ruky s kbelíkem. Šrouby se uvolnily! Ortopedi zapomněli na pérové podložky? ;-)
Pokud Libuše vůbec nějaké šrouby v ruce má, tak mají přibližně tvar vrutu do dřeva.
Zkuste si třeba zatočit vrut 4x 25 mm do dřevěné násady (bez pérovky) a klepnout lehce o kbelík. Uvolní se?
Libuše učinila správně, bylo zapotřebí nejméně obinadla. :-)

117
Prochor
Reagovat

114 – Mikeši, hoď jsem něco výživného v tvém stylu. Nějak tě nepoznávám (málo informací?).

118
Lenka
Reagovat

103 Frodo
tak s Jirkou to mám stejně ☺
zpočátku mi nevadil, teď už jo – takovej zákeřňáček se z něj klube
já vím, je to pocit… ale co jiného z tv mít můžeme, že jo ☺

119
Bazinga
Reagovat

116 :-) Sára ji pochopila a přijala. Jen ji neuměla aplikovat :-). Doslovný přepis její reakce „kur*a, to nejde!“ a bylo to bez vypípání!!

120
Han
Reagovat

Teda pročítat ten Sáry facebook,to je děs,jako třeba –
-„Lidi? jste skvělý!!!“ ….. „nervíky pracovali“ ……-
To moc na vysokou nevypadá

121
Bazinga
Reagovat

120 … je absolventka gymnázia!! Tzn. má maturitu z jazyka českého…
Něco je prostě v tom výchovně-vzdělávacím procesu v naší zemi špatně :-(

122
Prochor
Reagovat

Když jsem se dozvěděl, že Trojanka 2 studuje UK, tak se už v čechách Karla IV opravdu ničemu nedivím.

123
XMAN
Reagovat

No je to všechno jen důkaz toho že nějaká škola a vzdělání ve skutečnosti není žádným ukazatelem lidské inteligence a vůbec nic o ní nevypovídá…..

124
Lenka
Reagovat

121 Bazinga
tipla bych, že gympl zkusila a maturitu získala pak na ekonomce/obchodce ☺
(uvádí dvě školy a 8 let studovat SŠ nestihla ☺

125
Pacička
Reagovat

Na stránkách NOVY je fotka Jany Vanilky zase barevně, dříve byla černobíle jako David a Jana S. Že by se blížil návrat?

126
Frodo
Reagovat

…tak jestli to střevo má maturitu, tak to už je pak konec světa…

127
Frodo
Reagovat

Pacičko, Ty jsi normálně Sherlocka Holmesová

128
Pacička
Reagovat

Sára má obchodní akademii a hlásila se na VŠ hotelnictví v Poděbradech, ale neví, jestli je přijatá. Informace je ze stránek NOVY☺
http://farma.nova.cz/clanek/farmari/sara-sihelska.html

129
Bazinga
Reagovat

Omlouvám se všem za mystifikaci :-)

130
Prochor
Reagovat

123 – Xmane máš pravdu ale kdysi tu bylo jisté objektivní měřítko. Když jsem dělal techniku, tak sme se museli naučit vážit vyzuch, měřit světlo a ovládat jaderný reaktor než nás pustili ke zkoušce. Ale dnes na přírodních vědách – demografická geografie – proboha co to je ???

131
okkvp
Reagovat

116 – Líba je chytrá holka (je moje věková kategorie) – taktiku má propracovanou nejen skrz kuchyň ;-)
/nicméně několik zhřebovaných známých údery do oněch kusů těla taky pěkně ojajkává a následně otéká, akorát to uvolnění šroubů je Líbina lidová slovesnost/

132
divačka
Reagovat

Lojzo 116 – já myslím, že rty má Šárka přirozené (někteří by řekli přirozeně sexy) – úplně jako Hana Brejchová.

Ke šroubům – že by doktoři něco zapomněli, by mě ani nepřekvapilo. Znala jsem paní, které při totální endoprotéze zapomněli v závěru „přetáhnout“ přes kloub sval a když se na to přišlo několik hodin po operaci, už bylo pozdě, už byl zkrácený. Důsledek byl, že paní asi dvakrát za rok ten kloub při ohýbání se vyskočí, musí pod narkozu nechat nahodit a pak ležet několik dnů v nemocnici.

133
divačka
Reagovat

Pacičko – to by mě zajímalo, co si Sára představuje, že by po absolvování té školy dělala, když se jí nechtělo na farmě velet. Myslí si, že hotel (nebo hospoda) poběží samy, že každej bude vědět, co má dělat?!

134
Anta
Reagovat

Oni mají „lanšmít“ ?! Kdy ho vypěstovali ? :))))
Co tedy mají v tom špajzu ?

135
Pattrick
Reagovat

Kdo je farmář? :D Koukal jsem na prostřeno :D

136
jeny
Reagovat

135 Mirek

137
Bazinga
Reagovat

134… :-))), ve špajzu mají myši!

135 Vydrž, Prťka, vydrž!!

138
Anta
Reagovat

135 farmář týdne je Mirek, sem se trefila:)

na primě jedli taky tak trochu na farmě, ale přepla jsem :)

139
Prochor
Reagovat

Dnes jsem sledoval pozorně práci Kubíka:
1) Ráno konstatoval, že ráno je těžké a dosedl na lavic
2) Vstal z lavice a konverzoval s pracující Líbou
3) Hrabe se v koši s pečivem a někam ho odnáší
4) Drží máselnici
5) Kubík stojí pozoruje stloukání másla smích na tváři
6) Kubík kritizuje, že Milan nic nedělá
7) Kubí sedí u stolu a vítá Terezu a hraje mrtvého brouka
8) Kubí mlčí
9) Kubí mlčí
10) Kubí pláče nad dopisem
A tak končí další aktivní den farmáře Kubíka:-))

140
okkvp
Reagovat

137 – jo a Milan nedělá pokaždé pohřeb žehem – občas „zavařuje“

141
Bazinga
Reagovat

139 Prochore, ale nepoznamenal sis, že Kubí provedl velmi důležitou kritiku. Nelíbilo se mu, že oběd je už ve stádiu příprav, kdežto snídaně je trestuhodně opomenuta! :-)

140 :-D, já jsem nechtěla tak otevřeně!! :-))

142
Anta
Reagovat

137
takže lanšmít jsou vlastně myši ? :) no proti gustu žádný dišputát :-DDD

143
okkvp
Reagovat

ntw – kdyby mu oznamovali, že pes pošel, tak jde do penálu

144
Anta
Reagovat

143 bingo :) já si původně myslela, že mu ten pes pošel nebo ho něco přejelo

145
Bazinga
Reagovat

143 :-D, hej, my nejsme nadarmo kolegyně, protože mě velmi překvapilo, že na té fotce je živý pes :-)))

146
Pacička
Reagovat

133 divačka
Nemyslím si ani náhodou, že se dnes studuje proto, aby absolventi dělali to, co vystudovali. U Sáry si myslím, že ani studovat nechce, ani že na studium nemá.

147
Anta
Reagovat

slépka by si měla dát pozor na krvežíznivého Machala :)))

148
okkvp
Reagovat

den šoků – Kubí pracuje a sám !!!!

149
Prochor
Reagovat

11) Kubík dělá schránku na dopisy (jeho první práce).

Reagovat

A jeje … baba zacina carovat :D

151
Ajda
Reagovat

Včera Kuba zaděl a vymíchal těsto!

152
Prochor
Reagovat

Dnešní díl se mi konečně líbí protože je tam víc informací. Jen tak dál.

153
Lenka
Reagovat

Prosba těm, co koukali ☺ :
Kubíkuv pejsek umřel?
že byl takovej pláč….
(omlouvám se, ale v kritickém momentu „farmáři u stolu + Kubí začíná plakat, zaťukala na okno návštěva ☻ + pak jsem zahlídla jedním okem foto pejsánka)

154
Ivory
Reagovat

Proč ten milan furt vyhrožuje? Vo co mu de?

155
Prochor
Reagovat

Tak jsem se zaměřil na Kubího ale ten alespoň udělal schránku. Ale upřímně – co dělala Míša nebo Mirek ? Zase nic nevíme.

156
rejpal
Reagovat

Ivory
Jde v noci lesem a píská si

157
okkvp
Reagovat

154 – vo srandu

158
DD
Reagovat

153 Néééé, Kubíčkovi se jen zastesklo.

159
Anta
Reagovat

Milan se neustále a asi i rád proti ostatním vymezuje :)

160
Bazinga
Reagovat

159 :-), no. Jestli to ale není strategie, která ho brzy dostane domů :-))

161
Ivory
Reagovat

No jenže opakovaný vtip už jaksi není vtipem… Takže je pěkně trapný.

162
okkvp
Reagovat

Líba by měla v prostoru kuchyně chodit ve svěrací kazajce …. celkem si sice umím představit, že jí to prostě jako ženské od rodiny nedá, ale měla by se na to kuchtění fakt vyprdnout

163
okkvp
Reagovat

Přiznám se, že se mi velmi hrubě nelíbil Mirkův dotazopovel ohledně Milanovy flašky.

164
rejpal
Reagovat

Bazinga
Myslím, že nastává čas žatvy mezi muži. Je tam spousta nevyřízených účtů. Ale snad mi nevyhoděj Kubu. Ten má stále čím překvapit.
A taky se mi líbí, jak všichni žerou Mirka. Vůbec bych se nedivil, kdyby svým klidným hlasem sem tam někoho jemně podpíchl. Ono je docela dobře možné, že proklouzne do finále bez jediného duelu. Zdá se, že je to on, kdo přišel na nejlepší strategii. Jestli neudělá nějakou fatální chybu, nejspíš vyhraje. A zatím bych řekl, že právem.

165
Pacička
Reagovat

Dosud jsem proti Libuši nic neměla, ale v těch svých šortkách mi asi začne vadit.

166
divačka
Reagovat

Mirek se mi zatím líbil, tak uvidíme, jak bude pokračovat, jestli neskončí jen u řečí.

Milan je fakt protiva s tím svým vyhrožováním.

Proboha, proč už zas vidím Libuši v kuchyni!!!

Kubík – přidávám se k těm, kteří mysleli, že pes umřel. Ale jak ho ta fotka panečku vyburcovala k práci!

Jsem zvědavá, kdo bude sluha. Tipuju, že Michal nebo Jirka.Ti asi Mirka ohrožují nejvíc. Do duelu by si mohli vzít Kubu, protože je ve všem nejslabší. Za druhýho sluhu tipuju Míšu, protože má z ženských nejsilnější pozici a Mirek k tomu přistupuje hráčsky, ne emocionálně. Koho by si vzala do duelu Míša, to fakt nevím. S Šárkou jsou vyrovnané, ale zas Libuše dobře řeže, takže tam to vidím padesát na padesát.

167
rejpal
Reagovat

divačka
Tipnul bych Míšu a buď Michala nebo Kubu. Spíš Michala a ten vyzve Kubu.

168
divačka
Reagovat

Pacičko, tak manekýna to není, ale maj tam vedro,navíc u kamen, takže to chápu. Není tam aby se předváděla -na rozdíl od některých již odešedších :-) Když jsi to načala – mně se nejvíc líbí postava Šárky, víc než Sáry. A Kuba by se mi líbil, kdyby byl chlap. Ani by mi nevadilo, že nemá prsa. :-)

169
Bazinga
Reagovat

164 – souhlas s tím, že nastává žatva mezi muži :-). Mirek bude dle mého určitě ve finále, ale nejsem si úplně jistá, že to vyhraje. A že to není až takový Tyrš si myslím už dávno :-). Co se týče sluhů, tak já si myslím, že bude posilovat to svoje „dobré jméno“, takže to nebude ani Milan, ani Libuše. Z ukázek to vypadalo na Michala… ale nevím. Spíš bych to viděla na Kubajze. Uvidíme!

170
jeny
Reagovat

Tipuju za sluhu Michala a Michaelu, do duelu Michal s Kubou, vypadne Kuba, farmářkou určí Líbu.

171
Lenka
Reagovat

Mirek zatím zvolil dobrou taktiku, i když bych tipla, že jeho čas teprve přijde ☺
Zatím taková šedá eminence.
Mmch – ten se musel hodně v duchu smát, jak ty blondýny „taktizovaly“ (Jana-Šárka-Sára) = dobrý dva kousky soupeřů mimo hru ☺

172
Bazinga
Reagovat

171 – no ale víš co, on se nesmál úplně v duchu… on to té Šárce sám řekl a prozradil tím na sebe opravdu hodně! To, že to nepobrala ta Šárka (zřejmě proto, že emoce cloumaly jejím majestátem), to už je jiná… Je ale možné, že vypozoroval, že si to může dovolit a že to bude jedním uchem dovnitř a druhým ven… :-)

173
XMAN
Reagovat

Tak že je Mirek konečně farmář týdne, to jsem vážně rád. Jestli ale za sluhu zvolí Míšu, tak mě tím docela naštve, je to sice hra ale i tak by to nebylo vůbec fér, za sluhu by měla jít Šárka. Z kluků si myslím že zvolí Jirku nebo Kubího, Michala podle mě ne….i když by se nabízel zase i ten Milan, když Mirek prohlásil že pokud bude Farmář týdne, tak se ho pokusí odtud dostat…..kdyby šla do duelu Míša se Šárkou, vůbec si nemyslím že by to bylo vyrovnané…Šárka je nevyrovnaná zmatkářka, možná ještě víc než Sára a snad by ji Míša v pohodě vyřadila…..kdyby šla Míša s Libuší, tak tam by asi záleželo čistě na náhodě. A doufám že striptérku už tam vracet nebudou, už je pryč tak dlouho že už na ni nejsem nějak zvědavý a sice za to nemohla, že musela pryč kvůli zdravotním komplikacím ale to už je hold život a i tak bych ji tam po takové době už nevracel, přišlo by mi to docela nefér vůči ostatním.

174
Lenka
Reagovat

172 Bazinga
předsedkyně, mám resty ☺
tuhle perlu RS nesleduju denně (mea culpa), tipovala jsem jen z těch pár dílů, co jsem viděla… ☺
Jinak nechápu Šárku – holčinka ve věku 36 jar? chvilkama uřvanej harant, chvilkama hra na dospělou?
zatím mi připadá silně psychicky labilní…
A přece jen – v tomhle věku – je dost divné, že je furt svobodná (přitom to je pěkná holka!), ale jestli chlapům předvádí to, co v RS, tak se moc nedivím (ale tohle nechám na posouzení zdejší silné poloviny lidstva ☺

175
Bazinga
Reagovat

174 odpouštím Ti :-)

176
XMAN
Reagovat

Já Šárku řešit nehodlám, protože jsem se zamiloval do Míši.

177
rejpal
Reagovat

Bazinga
Myslím, žes to trefila přesně. On si to může dovolit, a ještě to druzí přijmou jako dobrou radu -:)). Na druhou stranu, on ale osobnost opravdu je, každý by si tuhle strategii dovolit nemohl. Trochu protipólem je Milan. U něj mám pocit, že on sice hraje, ale sám se sebou. A taky ho nikdo až tak vážně nebere. A zřejmě to i sám ví – a proto si nedovolil splnit své výhrůžky, do duelu se mu asi moc nechce. Ale kdyby musel a suverénně vyhrál, mohl by si významně polepšit. Teď mi přijde, že je prozatím odkládaným kandidátem na odstřel, protože je užitečný.

178
DD
Reagovat

XMANe, takže i na Libuši časem dojde?

179
XMAN
Reagovat

178: Možná i na Kubího :-)

180
okkvp
Reagovat

Hele, ale všímáte si, že pokaždé, když se XMAN zamiluje, je to pro dotyčného začátek cesty z Farmy ven?
úspěšnější už je jen Šárka

181
keira
Reagovat

xmane, poslyš, ty jsi přelétavý jak motýlek! :D

182
DD
Reagovat

okkvp – takže tu máme v XMANovi žabku předpovídající počasí? No to by rejpal už neměl číst jeho komenty!

183
Bazinga
Reagovat

180 :-D

XMAN sorry,ale tohle nešlo neocenit ;-)

184
Prochor
Reagovat

173 – Za prvé : striptérka neodešla kvůli zdravotním komplikacím – stále nevěřím.
Za druhé Šárku netřeba podceňovat. Pro mně stejná favoritka jako Nela z hotelu Paradise.
Překvápko co ???

185
keira
Reagovat

180: nestrašit :) míša zůstat! :)

186
XMAN
Reagovat

Ne to byl vtip, na Libuši ani na Kubího určitě nedojde :-D Ale u Míši je to zvláštní…..ze začátku jsem ji vůbec neregistroval, přišla mi nevýrazná a dokonce jsem si dělal legraci že vypadá mnohem starší než je…..ale to bylo jen proto, že jsem si jí moc nevšímal. Jakmile sem si jí všímat začal tak se to postupně otočilo všechno o 180 stupňů a Míša je pro mě krásná osoba….taková citlivá a dobrosrdečná a navíc ona je to i fyzicky moc krásná holka a líbí se mi tam typově nejvíc ze všech a chtěl bych ji víc než Šárku nebo Sáru….že nemá Šárka chlapa, tomu se nedivím, protože je to podle mě přecitlivělá, nevyrovnaná a občas asi i hysterická osoba…že ho nemá Míša, tomu už se celkem divím, protože takových holek jako je ona moc není, takové hodné holky se dneska hledají jako jehla v kupce sena. Míša je ta správná holka pro život, se kterou bych chtěl zestárnout.

187
Lenka
Reagovat

181 keira
dokud xman nepřelétne jako motýlek obdivovatel na Kubího, netřeba se zneklidňovat ☺

188
Lenka
Reagovat

186 XMAN
souhlas – Míša je krásná holka (a hodná k tomu)

189
keira
Reagovat

184: zajímala by mě konfrontace nely a pana fistulky :)

nela (hledí spatra na mílu a opovržlivě cedí skrz pysky): elita národa? top z 10 miliónů?

fistulka (ladí hysterák): sklapni! sklapni! sklapni!

nela: řveš tu jako … !

fistule (se svým typickým výrazem a la zkamenělá liška): k večeři budou pečený brambory!

190
XMAN
Reagovat

Kdybych tak jednou potkal takovou holku jako je Míša…ale je to nereálné :-( Je úžasná vzhledově i povahově…..to je dneska fakt vzácnost.

191
Lenka
Reagovat

190 XMAN
bacha, takových nás je tu hooooodně ☺

192
Bazinga
Reagovat

190 … kdybys jí potkal v reálném životě, tak jí přehlédneš úplně stejně, jako jsi ji přehlédl ve Farmě ;-)

193
rejpal
Reagovat

DD
Proč bych to neměl číst -:)). Taky přihodím jednu předpověď. Před více než týdnem sdělila Libuše, že Sára je něco jako její dcera. Včera se vyjádřila o Kubovi, že je něco jako syn. Polibek smrti?
O Míšu bych se v nejbližší době nebál. Stále tam nikomu nevadí, holky teď nejsou na pořadu dne a krom toho vyhrála duel. To se počítá. Spíš ji budou farmáři využívat jako služku, aby si naplnili záměr poslat někoho z mužů do duelu. S Libuší by tu jistotu neměli.A jakou jistotu by jim dala Šárka, to netuším.

194
Mišo
Reagovat

Mně se tam teda nejvíc líbí Šárka, myslím teď jako žena, ne jako pracovní síla :). Libuše už je paní v letech a Míša se mi líbí více povahově než fyzicky. A nějak nemám pochopení pro ty její převleky a lá kovbojka. Takže domů Šárku, za kamarádku Míšu a klidně pokecat někde s Libuší.

195
rejpal
Reagovat

Mišo
Ale kdo jiný by měl nosit ten klobouk, co dostali bonusem k mlsům. U Míši to ještě jde, možná by sedl Milanovi, ale jinak nevím nevím.

196
esko
Reagovat

Napadla mne modelová situace: Do kuchyně vlítla vosa.
Milan: Rozhodně bysme to neměli nechat jen tak – je třeba jí ukázat, kdo je tady pánem! Spočítáme počet kmitů křídlama, vynásobíme rychlostí větru, zohledníme dráhu letu… No pčkej, děvenko – ty se z toho pos..!
Mirek: Prááásk!

197
XMAN
Reagovat

192: Možná ne :-) Stačilo by ji trochu víc poznat….
194: Nejsi ty Mišo z Hotelu Paradise?

198
Anta
Reagovat

196 :-DD
to je přesné

199
keira
Reagovat

194: to míšu naučili v indii, aby na ní bylo na první pohled znát, že přišla z divokého západu. druhá teorie je, že to má původ v životicích… vzduch je tam prosycen množstvím hmyzu, klobouk slouží jako brnění.

200
esko
Reagovat

Rozhodně mi na farmu zapadá víc cowboy-ka, než azurové plavky nebo růůžovoučký ššáteček kolem krčku.

201
Lenka
Reagovat

Míša už na farmu dorazila v lehce kovbojském kabátku a kloboučku… Kupec přivezl jinší kloboučky, spíš pro ty opalující se blondýnky ☺
Všem to slušelo.

202
XMAN
Reagovat

Já myslím že teď vypadne kluk a že to bude asi Kuba podle toho že tu zas asi před dvěma dny někdo úmyslně přímo mě vyzvonil že už je doma….a bude to asi spravedlivé, protože už je řada na klucích a on je tam opravdu z kluků nejslabší článek i když já bych teda ještě raději než Kubího viděl odcházet Jirku, který mi prostě a jednoduše nějak nesedí. A myslím že je možná škoda, že David vypadnul tak brzo, s Mirkem mohli tvořit silnej tým.

203
divačka
Reagovat

XMANE – tak jí napiš, už je kam :-) Ale radši jí neposílej svojí fotku,co kdyby ji to rozplakalo…:-)

Ale možná, že zamilovanost jen předstíráš, možná, že ti jde ve skutečnosti jen o ten její lihovar…:-)

Jsem teď zvědá na Mirka, zatím se moc neprojevoval, působí sympaticky, tak uvidím. Šárka mi zpočátku taky byla sympatická než dostala možnost se projevit… Uvidíme, jestli Mirek dělá čest svému jménu.

204
Lenka
Reagovat

A ještě mě napadlo ad Mirek:
On se fakt může cítit jako budoucí výherce (koneckonců, mezi těma klukama asi fakt konkurenci nemá, otázkou je, jak silným soupeřem by pro něho byl Milan) – otázkou je, jak mu jeho plány rozbije akce tv, když tam později šoupne třeba 4 nové farmáře…
Tohle jsem zahlídla u SKF2 a dokonce ten jeden z těch „nových“ nakonec vyhrál.

205
okkvp
Reagovat

203 – Tyrš by flašku neznárodnil, a kdyby náhodou přece, tak by ji vylil

206
Prochor
Reagovat

194 – Mišo už jsme dva – mně se Šárka taky líbí nejvíc a předpovídám jí ještě dlouhou budoucnost.

Reagovat

keira (185): Presne tak.
XNAM: Vyhlidni si jinou obet nez je Misa prosim :)

208
keira
Reagovat

200: každý má svůj styl. ocením i ten kubův, např. dle včerejšího dílu a jeho apartního uzlu na košili těsně u pupíku lze očekávat návrat módy 90. let. divák se tak může včas připravit a upravit svůj šatník. míla statečně drží krok… košili sice nemá, zato si má na hlavě torzo jágra. taky šikovnej kluk!

209
Vladus
Reagovat

Je vidět,že tu mlátíte prázdnou slámu. V dnešním díle zase nic podstatného nebylo-kromě nového farmáře,ale zbytek nuda nuda nuda. Fakt-kdo to sestříhává????jestli je tohle to nejvýživnější tak potěš Pán Bůh.

210
XMAN
Reagovat

Já doufám že v téhle řadě tam už nikoho nového dávat nebudou. Mě osobně by to teda akorát tak dost otrávilo. 203: Tssss o lihovar to ani omylem, mě jde jedině o Míšu samotnou -)

211
Karla
Reagovat

Ahoj,
jsem tu nová a všechny zdravím :-) Mě dnes zaujala jedna věc. Uplakaná se posunula na chlapskou stranu stolu. Myslím si, že její taktika bude vyhodit všechny ženské. Doufá, že pak bude hýčkána vzhledem k tomu, že mezi ženskýma je co do vzhledu jednooká mezi slepými ( žádná možnost výběru zvenčí). Na sluhy jsem zvědavá, vůbec netuším ale dle upoutávky to si nebude Michal se Šárkou. Jeden nebo druhý ale s někým jiným. Ještě by se mohli začít slučovat. Na seně :-)

212
XMAN
Reagovat

Radstar: Tak to asi nepůjde. Šárka je mi tak nějak jedno a Libuše není můj typ a je navíc moc stará :-D Míša mě prostě okouzlila, ale vždyť já o ní píši jenom hezky…

213
Lenka
Reagovat

210 XMAN
a proč ne? ☺
on je to docela fórek… na farmě se ti staří tříbí, vítěz je čím dál tím silnější a prd/šupa – další čtyři ve hře ☺
mně se to líbilo ☺

214
esko
Reagovat

Jenže když se furt zabývá něčím jako uvazování uzlíšku nad pupíškem, nezbude mu čas, aby si třeba sám namazal chleba ke snídaníšku. Jak stál rozhořčený nad hrncem brambor, stačilo málo a otevřel by pusu, jestli mu do ní nepřilítne pečený holub!

215
Prochor
Reagovat

Xmane – Míša není špatná ale nic o ní vlastně nevíme. Teda kromě toho, že má slušivý duelový kostým. A čekám, že mi dáš sodu.

216
Mišo
Reagovat

195: Ty mohou nosit všechny holky, pokud myslíš ty, které koupili farmáři se zákusky. Míša má jeden z domu, ale o klobouk mi ani tak nejde, celá ta stylizace do kovbojky (kabát či co to bylo) není prostě podle mého gusta :).

197: Nejsem.

199: Praktický důvod v tom nevidím, nosí to třeba na duely a tak, ale já psal, že se mi to nelíbí – jako vizuálně, nijak mě to nepohoršuje a nevadí mi to :)

206: To jsem rád, že nejsem sám. Doufejme, že se tam udrží dlouho.

217
XMAN
Reagovat

215: No a co víme o ostatních? Všechno je to jen vina sestřihů,koho ukazují více a koho méně, o tom si rozhoduje Nova sama….z toho jaks em zatím poznal Míšu tak semi jeví více než sympaticky, prostě hodná a pohodová holka a to mi úplně stačí.

Reagovat

XMAN (212): Vsak sem to myslel ve srande :)
Me se taky libi, hlavne svojim charakterem (i vzhledem neni spatna jen asi dost lidem nesedne). Pokud ji to vydrzi, tak klobouk dolu. Takovych zenskych moc po svete nechodi.

219
Karla
Reagovat

XMAN: Souhlas, také fandím Míše. Rozumí bylinám, zahradě, zvířatům a zdržuje se i v kuchyni. Dle mého je nejužitečnější člen ženského osazenstva farmy. U stavění jsem ji zatím moc neviděla ale myslím si, že pokud by si kterýkoli chlap vybíral k sobě farmářku, sáhl by po ní :-)

220
Lenka
Reagovat

Pustila jsem si ještě jednou tu supr scénku s řezáním ☺
A čím dál míň chápu tu strategii blboučkejch blondýnek… včetně původní nabubřelosti Sáry (o to větší pád potom).
To si fakt ty hlupačky myslely, že je o kamarádství/přátelství na věky věkův?
Že by pak ručku v ručce vkráčely do finále?
Mezi tím cicmáním kámoška ke kámošce by si holky měly přečíst pravidla hry ☺

221
esko
Reagovat

217 Na chodníku by sis jí ani nevšim a v baru ji asi nepotkáš. Tyhle holky neoslňují na první pohled, většinou ani na druhý. Umí desetkrát víc, než ostatní a přesto to trvá hodně dlouho, než si toho někdo všimne. a pak ještě jednou tak dlouho, než to i ocení. A nikdy na Tebe nebudou mávat řasama!

222
divačka
Reagovat

Esko, to mě taky zaujalo, jak se Kuba divil, proč SE dělají brambory k obědu, když SE neudělal ani čaj. Jak jsem jinak slušná, tak v týhle chvíli bych…nebyla.

223
Dave
Reagovat

jako sluhy navrhuji Kubu a Šárku, ať si konečně spolu pořádně pobrečí na seníku! :-) )) Ale na to Mirek nemá koule, raději tam pošlě Libunu a Milana a ty chcípáky tam nechá!

224
Petr
Reagovat

je to ohromná škoda, že jsi vypadla, hrozně ses mi líbila, na farmě si určitě nezklamala, fandil jsem jen tobě a Šárce, teď už je tam jen Šárka, které bych přál vítězství, tvůj duel byl pro mě smutný

Přidat komentář