Panáček v reality show

Farma (11.7.) Výběr duelanta

11. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=4801 w=420]

Ústředním tématem dnešního rána na Farmě byl Milan a jeho vztah ke zvířátkům. Při dojení si nechal žužlat ouško od kozlíka; vyděšenou slepičku, která se vrhla do jeho široké náruče téměř ušišlal k smrti a korýtko, které láskyplně stloukl, vypadá, jakoby Milan na farmě očekávál hit roku 2010 – miniprasátka! Snad Milan najde v almanachu i nějaký oddíl „ovce na farmě! – jak se nezamilovat“, protože už to začíná být malinko podezřelé

Ráno ještě vývar snášel vejce

Slepice to ovšem měla spočítáno, i kdyby Milan nešišlal. Že to nebyli brojleři, špatně odhadl hospodář Šamal, Milan, Michala a nakonec i já, která se nechala nadšeně zblbnout diskutérem ;-) /nic ve zlém!/. Teď už jen zbývá škodolibě doufat, že vybrali tu, která jim ráno snesla vajíčko, a ta druhá, že je převlečený kohout.




Dekapitace se zhostil Michal, kterému to nanečisto předvedl Milan. Všichni ostatní se tvářili, že doteď věřili tomu, že maso roste rovnou nabalíčkované na takovém zvláštním stromečku, který má latinský název „čárový kód“. Slepici oškubali, vykuchali, vybrali ještě asi dalších 5 zárodků vajíček a Libuše uvařila výtečnou a výživnou polévku, na které si všichni pošušňali. Jediný, na kom byla viditelná nausea byl Kubí. Cítil v té polívce krev. A on krev nejí.

Hurá na stavbu domečků pro zvířátka

Venku stále prší, ale to naše farmáře neodradí od toho, aby se vrhli na plnění úkolů. Jirka s Tyršem se vrátili ke stavbě kravína (ta levá stěna se mi zdála nějaká řídká), Sára s rukama v bok pomáhá Michalovi s kurníkem a Milan používá při stavbě vepřince Michalu jako podržtašku. A docela jim to odsýpá, vypadá to, že s těmito úkoly v prodlení nebudou.

Stavba kravína je ale složitější, než aby na ní dřeli jen 2 lidé. Tak se postupně připojuje i Šárka a pak se potvrzuje, že Milan má ke zvířatům mnohem lepší vztah, než k lidem. Pečlivým pozorováním totiž zjistil, že Jiskra je ve skutečnosti hluchá… a tak ji poplácává a dělá hrozný kravál, aby ji podpořil v tom, že není třeba žádné velké námahy, protože ta parta oslíků vzadu, tu kárku dotlačí přesně tam, kam jí dotlačit mají.

Pošťák zvoní vždy dvakrát

Ale Tereza není žádný pošťák a tak může ten zvonec klidně i urvat… Jakoby mávnutím kouzelného proutku se z urputného deště stává slunečný den a Tereza zvoněním svolává farmáře ke stolu pravdy. Je prostředek týdne a tedy čas na to, aby zvolili prvního duelanta. Nejdříve vlídně promluví ke sluhům, snaží se Milana donutit, aby se jí podíval do očí (ten ale vypadá, že měl-li by možnost, přičaroval by na farmu islám, aby mohl Terezu za ty její řeči pokárat kameny) a pak se moderátorka snaží, aby se vyjádřila i farmářka týdne. Ta si bere slovo, aby zablekotala něco bez hlavy a paty, no a pak se už přistupuje k přímé volbě. Princip známe. Každý z farmářů vyřkne ortel nad jedním ze sluhů a ten, kdo byl zortelován víckrát, stává se duelantem. Bude-li plichta, poslední slovo má farmář týdne.

A byla plichta!

Pro duelantku Libuši se vyjádřili – Sára (buď to budeš ty, nebo já), Kubí (přeintrikovala si), Michal (jsi to prostě ty!) – emoce stříkaly na všechny strany. Pro Milana pak – Michala, Tyrš a Jirka. Všichni tři se shodli na tom, že je to jen a pouze z taktických důvodů. Rozhodovat tedy bude Šárka. Tereza jí dává posledních 30 vteřin na rozmyšlenou a … Šárka nabídku nevyužívá a za duelantku určuje Libuši.

Co myslíte, jen proto, že tak to chtěla Jana?

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 171
1
okkvp
Reagovat

potlesk nejen za rychlost :-)

2
ThyBaumont
Reagovat

no jo:-) za ty slípky se omlouvám, chtěl jsem zaperlit a klasicky je to naopak.

3
JanaH
Reagovat

Ráno ještě vývar snášel vejce… :-))))))

1+

4
estor
Reagovat

..lepší je plnit přání Jany,než vyjádřit svůj vlastní názor..já nic,já muzikant :))

5
rejpal
Reagovat

Super. Rosteš s každým rekapem

6
Anta
Reagovat

Proč si všichni stále myslíte, že to byl výhradně názor Jany? Vždyť obě si zřejmě poměrně dost rozuměly a mohly mít tedy i stejný názor na Libuši, holt ale Jana byla jaksi halasnější že :) a Šárka se až tak moc neprojevovala :)

7
DD
Reagovat

Bazingo, nechceš se jim přihlásit na komentování, abychom řvali smíchy stejně jako u slovenského FHŽ blahé paměti (jak u televize a pak na Panáčkovi při komentech smesviní)?

8
Anta
Reagovat

Jinak Bazinga, co rekap to perla :)

9
estor
Reagovat

rejpal..to já chápu,že musel volit Líbu,aby si zachránil kůži,ale ty řeči kolem mi přišly hodně podpásové..ani Šárky důvody mne nebraly..naopak zase moc opatrná a neupřímná..

10
rejpal
Reagovat

Jsem zvědavý, kdo bude dalším farmářem. Libuše – pokud odejde – by se mohla pomstít ze záhrobí tím, že udělá farmářkou Michaelu. Ale tentokrát by asi stejně na souboj blondýn nedošlo. Kluci už jsou nadržení si to rozdat (někteří určitě).
Jen tak mimochodem – postavení farmářů je nerovnocenné. Při sudém počtu hráčů nemůže dojít k remíze a farmář je s jistotou mimo hru.

11
Anta
Reagovat

Bazinga,
taky se mi ta levá strana kravína zdála řídká, ale ono to možná bude tím, že některý ty fošny měly po krajích ještě kůru a tím pádem zdálky ty tmavá místa mohla vyvolat dojem mezer.

12
divačka
Reagovat

Teda, já koukala jak¨blázen. Furt snili vo slepicích a vajíčkách, a když konečně dvě maj a mají i hmatatelný důkaz, že minimálně jedna je nosnice, aniž by měli jistotu, tak jednu kuchnout. Chápu, že maso je maso, ale na druhou stranu trvalý přísun vajec taky není k zahození, ne? Jsem jediná, komu by připadalo logické slepice oddělit a pár dní počkat, aby se ukázalo, která nese a pokud by jedna nenesla, tak tu kuchnout?

To zabíjení bylo taky děsný, fakt jsem měla strach, že to bude vývar nejen slepičí ale i míši (ne myší).

Kubímu vadí, že je slepičí polívka cítit slepicí a mrtvou k tomu. Tak příště by jí mohl sníst za živa. Ale prý má furt hlad. Tak pokud mu vadí smrad syrového masa natolik, že není schopen se najíst, tak ještě furt neví, co je hlad. Chtěl by se nejdřív najíst a pak pracovat. Asi nikdy neslyšel „bez práce nejsou koláče“.Jeho jsem tam ale neviděla pracovat ani když byl najedenej.

Chtěla bych, aby byl farmářem někdo, kdo se nebojí velet. Někdo, kdo chápe, že skupinu lidí je k práci potřeba vést. Někdo, kdo si uvědomuje, že socialismus typu „každej bude dělat uvědoměle to, co umí, protože pracujeme přece všichni pro zájem celku“, už jsme vyzkoušeli a ukázal se nefunkční.

Slibuju si od toho, že když bude někdo přidělovat úkoly a kontrolovat jejich plnění, tak konečně uvidím, kdo co umí, protože dosud mi to Nova úspěšně tají.

A chtěla bych, aby ten farmář poslal k plotně Jirku, aby si vyzkoušel, jaké to je vařit pro skupinu lidí z mála. Že to není jen o tom, že se to tam dá a všecko zamíchá. A Libuše by konečně přičichla k jiné práci.

A Kubího byych chtěla vidět kydat hnůj a podestýlat, aby si máknul a totéž Sára. jak tam Sára furt jen někde postává v tý svý bundičce, už mi leze krkem.

Když stavěli kravín a dělali střechu, připadalo mi, že má střecha opačný sklon, ale možná byl jen špatný sklon kamery.

13
rejpal
Reagovat

estor
Když ale ty podpásovky jsou nepsanými pravidly hry tohoto typu. Skutečnou podpásovkou by bylo ovlivňovat spoluhráče informacemi z civilu, to tam nepatří. a samozřejmě jakékoli manipulece vyšší mocí.
Ideální by bylo, kdyby to všichni uměli brát jako sportovci, kteří jsou jeden den v klubu spoluhráči a zachvíli soupeři v nároďácích. Ti se umí servat a pak jít na pivo a dělat si z toho šoufky. Ale tak to většinou není. Bere se to často osobně, a proto ty falešné komentáře (já ho pošlu do duelu a on se mi pomstí).

14
Anta
Reagovat

10 rejpal

proč myslíš, že by to byla pomsta ze záhrobí, kdyby určila farmářem týdne Michaelu ?
Přijde mi, že je tam tak nějak se všemi v pohodě, ale můžou to být jen mimikry :)

15
rejpal
Reagovat

Anta
protože by to mohl být pokus nahnat do duelu Sáru se Šárkou – kdyby se většina chlapů rozhodla zachránit si kůži o týden déle, nebyla by jiná alternativa. Byly by to hlasy pěti mužů proti dvěma ženám (je lichý počet, takže Míša by v žádném případě nemohla hlasovat). Ale tentokrát by se věc asi řešila podle jiného klíče, aspoň si to myslím.

16
Anta
Reagovat

15 rejpal
kloním se spíš k tomu názoru, a už jsi ho tady psal, že kluci jsou nadržení a už by si to chtěli taky rozdat :) a holky by asi ušetřili :) nebo by zasáhla do děje produkce, třeba příchodem nových hráčů.

17
Ludmila
Reagovat

12- souhlas, chtělo by to pořádnýho farmáře, ať Jirka uvaří, Kubí udělá mužskou práci
JInak jsem nějak nepochopila jejich minulý nákup zákusků, koupila bych maso a slepice nechala na vajíčka, bože to jsou trubci

18
Anta
Reagovat

15 rejpal
ale je pravda, že takhle by Libuše nemusela uvažovat a myslela by si, že se pomstila :)

19
estor
Reagovat

13 :-) halt to mám jinak..asi bych pádila jako první :DD

20
JanaH
Reagovat

17 : Ludmilo, ale na to meměli prašule.
Košík s masem a klobásama stál 8 peněz a slepice 4…oni měli jen 9.

21
Ludmila
Reagovat

20- aha tak to mi uniklo měla jsem za to že to bylo za stejnou cenu, ale prostě mi ty zákusky přišli divný, já bych se na ně vybodla

22
divačka
Reagovat

Ludmilo 21 – jistěže by to bylo rozumný, ale tohle já jím „odpouštím“. Už dlouho jedí jen přílohu bez masa, žádné dobrůtky, tak chápu, že když viděli bednu zákusků a měli na to, tak se na ní vrhli. Pro mě to je omluvitelná slabost. Že sežrali slepici, aniž by si zjistili, která je nosnice, to už je pro mě neomluvitelná slabost.

Taky jsem zvědavá, čím budou krmit prase. Slepice, osli,koza, kráva – ti se mohou pást. Ale nevím, jestli bude praseti stačit, když se bude rochnit v blátě. Zbytků z kuchyně asi moc není. Určitě je dobrý pro prase kozí mlíko, ale to asi taky spotřebovávají.

A ani jsem nepostřehla, jestli těm kopytnatcům nějak podestýlají – jestli tam mají slámu.

23
Han
Reagovat

Bazingo pěkný rekap,jen mi vrtá hlavou,proč všechny soutěžící píšeš jménem a jen Mirka stále jen příjmením?:)

24
divačka
Reagovat

Han 23 – třeba z úcty k Sokolu :-)

Je fakt, že „Mirek, Michal, Milan“ je trošku nepřehledné. Ale furt lepší než kdyby to byl „Honza, Jenda, Jeníček“.

Reagovat

Prase budou nejspis krmit bramborama a dalsim srotem, ktery jim da primo hospodar pro nej (alespon v sk farme to tak bylo)

26
Ludmila
Reagovat

22- no já sladký nejím, tak ty zákusk neomluvím, já za sebe bych měla chuť na slepici, ale ta je potenciální nosnice, tak bych ji nesežrala, jsou to trubc, pokud jde o zvířectvo, nejspíš dostanou zásoby, zvířectvo strádat nesmí, z toho by byl průser

27
Maro
Reagovat

Ten Kubi je tak sladký

28
Majka
Reagovat

Bazingo, rekap opět úžasnej, moc děkuju.
17, 20) Já jim odpouštím i tu slepici. Jsem masožravá, ale čas od času musím maso omezit a tak si dovedu představit, jak by bylo mě zcela bez masa. Představa, že mohu mít obden 1 vajíčko by slepici život nezachránila. Já bych šla do voňavé slepičí polévky a druhý den do slepice na paprice nebo do rizota. Je to masové jídlo na 2 dny, pokud budu rozumně hospodařit. A pokud jsem pochopila správně, nějaké slípky by měli dostat od hospodáře.

29
johny
Reagovat

27: Jj takovych po svete chodi malo, zhruba tak 4 procenta :D

30
divačka
Reagovat

Majko 28 – moc zkušeností s tím nemám, ale myslím, že slepice, která je nosnice, je tuhá jak podešev. Čili dle mého dobrá na polívku, ale maso nerozkousatelný. Možná na mletí.

31
okkvp
Reagovat

30 – ale prd, proto se to jídlo přece jmenuje Slepice na paprice byť jej dnes velká část ženských dělá z kuřete a samozřejmě, že se na to braly „vynesené“ slípky

32
Pitrýsek 007
Reagovat

Bazingo – jsi super…pomyslný klobouk smekám …
Tak vám nevím. Milan je opravdu v civilu zootechnik? Zatím tedy jde stylem pokus-omyl, no přesto mi na Farmě nevadí jako první dny, je takovým přirozeným oživením osazenstva, jinak poměrně stále ještě nudného. Michala se taky zatím příliš neprojevila, ale nebude zákeřný člověk. Šárka má problém sama se sebou. Tak jak se mi líbila v začátku, teď její popularita u mne klesla téměř k zlomovému bodu mrazu. Sára + její bludný pohled a dlouhodobě stále nehojící se nevábný opar by mi na Farmě vůbec nechyběly. A to nejhorší nakonec – Kubííí. No to je omyl od samého začátku. Tento polochlapec ještě sám ani neví zdali je gay, protože se zatím bojí díky svým slabostem přiznat si, že je muž (podpis původní rodiny). Tito obvykle v jeho věku vezmou zavděk teplým strejdou ze show businnesu, neboť je to pohodlnější a hledají u něho alespoň nějaké sebepotvrzení. Myslím, že má sám v sobě zmatek.
Jeho rozhodnutí jít do této RS je omylem největším a bylo by pro něho lepší aby šel co nejdříve domů. Farma ho nepochlapí, spíš už to začíná vypadat pomalu ale jistě na nějaké pořádné „postfarmářské“ trauma. Spíše by mu pomohla cílená péče dobrého psychologa.

34
rejpal
Reagovat

To s tím vozíkem a osly bylo fakt dobrý. Bylo to jak když dědek tahá řepu.

35
Franz Ruppert
Reagovat

Včera jsem se uvrdil v názoru, že pokud by tam nebyl Milan, tak se u tohoto programu ani nezasměji.
Výroky Kubikuli jsou spíše už k pláči. Tento člověk je ještě horší než nějaká rozmazlená a ubrečená Bárbinka.
Chtěl bych duel Libuše-Sára, kde vyhraje Libuše, farmáře týdne třeba Mirka a jeho sluhové Jakub a Šárka. Ono to, ale bude asi úplně jinak.

36
anja
Reagovat

já se jenom děsím, až jim tam ta zvířata navezou, co s nima provede Milan…. protože nemůžu si pomoct, ale podle mne tu slípku zmrzačil Milan, zlomil jí nohu i křídlo jak ji tahal z té klece a jak ji přenášel za nohy do na tu půdu nebo kde je chudinky dali. Moje kamarádka má 20 slepic, hýčká si je, protože to jsou dobré nosnice, a ještě jsem teda neviděla, aby takovým způsobem za nohy brala slepice, vždycky je bere ze země, když slípka dřepne, složí jí křídla a chytne za tělo a přenese ji opatrně

taky se mi teda eklovalo jak se Milan se slípkou mazlil a pak ten jeho „nácvik“ – to jako mělo být co? jedna z šou co tam ten idiot předvádí???????…… podle mne, když už jde zvíře na porážku, když se z něj jde dělat jídlo, má se to udělat bez zbytečných keců, opiček a neprotahovat to a co nejrychleji to zvíře zabít

za ten Milanův „nácvik“ bych mu přála, aby ho někdo chytil taky za nohy a zamával s ním třeba někde nad propastí……. ne vážně, asi ještě nikdy mi nikdo nebyl v žádné rs tak odporný jako teď Milan. Ten člověk se mi hnusí barvou hlasu, piští fistulí jako vykleštěný eunuch, a docela dobře si dokážu představit jeho tvář v masakr zprávách na nově s titulkem „sériový vrah a pedofil“

omlouvám se všem fanouškům Milana, ale já v něm vidím úchyla, kterej chodí sem tam po farmě s očima zabodnutýma do země, pořád do něčeho řeže, píchá, včetně bohužel zvířat, a zvláštním způsobem si v tom libuje, má problém podívat se lidem přímo do očí, a když už musí něco normálně s lidma pořešit, promluvit, po jedné větě jim ukáže toho svýho „fakáče s pěti prstama“

37
Angel
Reagovat

35 Franz Ruppert
Takhle by se mi to líbilo, Mirek by pořádně rozdělil práci a velel jim, Šárka ať se předvede v kuchyni, co uklohní a Kuba by konečně taky mohl přiložit ruku k dílu. Baví mě představa, jak Kuba jde spát do přístřešku na seno pro sluhy :)

38
Bazinga
Reagovat

díky za hezké zpětné vazby!

7 :-), mě by nezaplatili :-)
23 – :-), já ti nevím, prostě na mě nepůsobí jako Mirek, ale jako Tyrš

mmch., zjistila jsem, že jediný, ke kterému si pomaličku,ale jistě vytvářím negativní vazbu, je Šárka. Ale ještě pořád to není tak vyhrocené, že bych měla nutkání si při setkání s ní uplivnout na zem :-)

39
Angel
Reagovat

38 Bazinga
Taky dík za super rekapy, pokaždé se skvěle pobavím.

Se Šárkou to mám podobně, ze začátku mi byla celkem sympatická, pak spíš k smíchu, jak se tam furt s holkama ocicmávala, ale od doby, co je farmářka, mě začíná vadit, hraje si tam na velitelku, ale přitom na to vůbec nemá.

40
Franz Ruppert
Reagovat

36 – nevím, ale mně trochu připadá, že z toho Milana děláš moc velkého „dacana“. Chápu, že ti někdo může být nesympatický (já to měl u Davida), ale pojmenovat ho „úchylem“ ????
Kde se slepice chovají ve velkém, tak se berou za nohy. Je to normální postup. A mít 20 slepic, tak bych nemluvil o chovu.

41
Dávno
Reagovat

32: Milan je skladník a řidič, zootechnik byl před 35i lety.

42
divačka
Reagovat

okkvp – no právě, pro mě je tohle dost záhada. Já to párkrát jedla, ale myslím, že to bylo z kuřete. Jednou jsem dostala skutečně slepici, dělala jsem polívku, vařila 3 hodiny a rozkousat se to nedalo. Tak nevím, jak to s tou slepicí je.

Nicméně v jejich situaci byych prostě počkala, dokud bych nezjistila, která je nosná.

43
Dávno
Reagovat

36: Já jsem to neviděl ještě, ale vyplývá mi, že s ní kroužil nebo něco? Držel ji za nohy a mával? To se běžně dělá. To se tak má dělat ;)

44
dessin
Reagovat

„ale me nebavi stavet kravin“…

45
haha bimbi
Reagovat

36 anjo musím s tebou souhlasit, Milanovo chování ke zvířatům se mi taky vůbec nelíbí, připadá mi, že si hraje na ostřílenýho chovatele a tvrďáka, ale přitom to s nima vůbec neumí. Jednu slepici jde přece úplně normálně vzít zespodu a se složenejma křídalama a nemusí se nést hlavou dolů za nohy, SOUHLAS, zrovna tak nácvik na popravu – divadýlko pro kamery a ukázat, že já na to mám, narozdíl od vás,blbečci. Jde to demonstrovat i jinak. Ani to jeho kvičivé řvaní na Jiskru se mi nelíbílo, to byla taková debilní póza na to zvíře řvát, myslím že ho pak jedině ještě víc vystresuje… Děsím se jak se bude „starat“ o prasata nebo krávy.

46
Pedro
Reagovat

Ta farmářka týdne Šárka mi nesympatická, pořád pořád řeší kraviny a tváří se u toho jakoby někoho vražili. Na ten její rádobyvážnej výraz v ksichtě jsem už alergickej, to je jako z béčkový parodie.
A Kubího slepičí vývar, který byl cítit po slepici, mě dostal :D Asi je zvyklej na slepičí vývar, kterej smrdí po chemii nejmenované značky.
Milan opět bavil od začátku do konce. Nevím, jestli by mě ten pořad bez něj vůbec bavil. On baví, ikdyž se o to nesnaží :D

47
rejpal
Reagovat

haha bimbi
Já nechápu celou tu šaškárnu kolem usmrcení slepice. Vím, že když chci maso, musí se zabít nějaké zvíře, ale dělat z toho galashow je nevkus. A proč na to zbytek osazenstva tak fascinovaně zíral, to taky nechápu. Na jedné straně se holky brání usmrcení myši, která jim požírá zásoby, a na druhé straně asistují při tomhle.

Reagovat

Bazinga: Rekap dobrej, ale zbytecne moc strucnej. Radsi si poctu vic a pozdeji nez malo, ale rychle.

49
Scalex
Reagovat

Pamětníci, dovedete si představit na Farmě Reginu? 8^) Zvlášt během popravy slepice…

50
Scalex
Reagovat

48 – si přečti i ten můj a máš to jako jeden dlouhej. 8^)

51
Anta
Reagovat

47 rejpal

holky né že by chtěly asistovat, ale čekaly, až bude po smrti, aby ji potom mohly co nejdříve oškubat, uvařit a sežrat :-DDD
na což tam čekali všichni :ú

Reagovat

Scalex (50): Uz se davno stalo :)

53
haha bimbi
Reagovat

49 Scalexi – pamatuju si dobře na hysterické scénky okolo zabití asi dvou nebo tří rybiček v lavóru :-DD, přípravu a následnou popravu slepice by asi Regina a Kačenka nevydýchaly :-DDD

54
Anta
Reagovat

49 Scalex

to byla ta kauza rybičky ? :)))

55
rejpal
Reagovat

Anta
no nadšeně moc nevypadaly, ale zíraly. Asi jsem srab, ale já bych se uklidil stranou.
Scalex
Zajímavé, já si na ni včera při zdvižené sekeře vzpomněl.

56
JanaH
Reagovat

36 anja : moje babička, když šla zabít slepici, tak ji vždycky vzala za nohy, párkrát s ní zatočila…tím slepici omáčila…pak ji dala na špalek a… Na vesnici se to takto dělá dodneška.
Podle všeho byly ty chudinky z nějakého velkochovu, kde se mačkaly v kleci, nohy měly obě dvě zkroucené (říkala Míša) a vůbec byly zdevastované a orvané. To taky asi některé zdejší diskutéry pomýlilo a považovali je za nedospělce.
Milana bych ze zdravotního stavu slepic nevinila. Ty jsi na něj prostě alergická. :-)

Taky je naprosto běžné, že se na zvíže u práce houkne, strčí se do něj, plácne se po zadku a pod. On někdy není čas na hrdinství a opičky. Ale nic se nemá pochopitelně přehánět.

Okounění u popravy si vysvětluju tak, že někteří ještě nikdy neměli příležitost podobnou akci zažít a aspoň koutkem oka vidět.

57
Anta
Reagovat

56 JanaH
s tím zabíjením slepic je to tak, jsem si na to nevzpoměla, na vesnici už delší dobu nežiju :)

58
anja
Reagovat

56 JanaH, moje babička taky. Jenže Milan tu slípku z té klece nebral s úmyslem na porážku. O to mi jde. A když všichni viděli jak je slípka potřískaná, měl to vidět i Milan zootechnik poloviční veterinář a té slípce to ještě nezhoršovat tím, že ji pověsí za ty zmrzačené nohy při transportu do kurníku

45 haha bimbi, díky. Jsem ráda, že nesjem sama, kdo to tak vidí. O koníkovi jsem už ani nechtěla psát…… způsob, jakým ho popoháněl, se mi taky nelíbil

59
irena
Reagovat

58 – i já souhlasím, Milan se zvířaty neumí zacházet ani náhodou. Já už jsem u pár „poprav“ asistovala, a je jasné že čím méně je zvíře vystresované, tím lepší maso. Takže nácvik popravy a zacházení s oslíkem se mi opravdu nelíbilo.

Reagovat

Taky se mi nelibilo jeho zachazeni se zviraty, ale bohuzel takove zachazeni je uplne normalni, pokud je nema nekdo jako mazlicky, at se nam to libi nebo ne.

61
JanaH
Reagovat

57 Anta : taky nežiju na vesnici, jsem paneláková. Bydlela tam babička a děda, takže jsem nějaké ty „mordy“ viděla a dokonce chca nechca se musela zúčastňovat.

58 anja :
„a ještě jsem teda neviděla, aby takovým způsobem za nohy brala slepice“…to je tvoje citace. A v dalším příspěvku se tvoje babička chovala ke slepicím jako ta moje…:-) Tak vidíš, že se shodneme.
Slepice se vždycky transportují za nohy, aspoň v našem okrese. Takto si totiž nemůžou nijak ublížit. Jinde je třeba berou do náruče jako miminka, ale to nemohu potvrdit, v životě jsem to neviděla. :-)

62
JanaH
Reagovat

60 Radstar : já bych spíš kritizovala Milanův zbytečný povyk a pokřikování. Tím zvíře zbytečně znervózní, ono té spoustě slov stejně nerozumí. :-)

63
haha bimbi
Reagovat

Ono je něco jinýho na zvíře „houknout“ a „plácnout“ a něco jinýho řvát a rvát za ohlávku jako včera dobřichovický cimrman alias žlučák tu nebohou Jiskru. To jsou dvě rozdílný věci. Milan mi opravdu připadá v tomhle jako pozér co všechnovívšechno zná. Správný hospodář se ke zvířeti chová slušně, a nemyslím tím, že se s kozama, oslama, slepicema a prasatama musí zrovna mazlíkovat.

64
Anta
Reagovat

62 JanaH
ano, těm slovům nemusí rozumět a nemůže na ně ani pištět tou svou fistulkou a povykovat, u zvířat (dle mých zkušeností jak u koní tak i psů) je důležitá poloha hlasu, tedy hlubší a klidnější, ale rozhodně neječet :)
Když jim utekla ta mula, a pak ji z té zahrádky popohnali na ten dvorek, tak myslím že Mirek už to nemohl vydržet a upozorňoval Milana, ať přestane křičet :)

65
JanaH
Reagovat

63 haha bimbi : on správný hospodář ale to svoje zvíře léta zná a přesně ví, co na něj platí. Naši nezkušení hospodáři jsou tam tři týdny a to někteří viděli zvíře akorát jako balíček masa v chlaďáku… Jiní ani to ne. :-) Pokud si dobře vzpomínám, Jiskra se jim tam válela v brázdě už když sázeli brambory. Jestli ona nebude opravdu líná nebo děsně tvrdohlavá. :-)

66
okkvp
Reagovat

anja je v otázce zvířat tak trochu Kubík

67
JanaH
Reagovat

64 Anta : no přesně. Dyk to výš píšu. :-)

68
Anta
Reagovat

67 JanaH
dyť jó, to byl souhlasnej koment :)
nebaví mě k tobě pořád psát jen souhlas .-DDDD

69
JanaH
Reagovat

68 Anta : jo vtáááák! :-))) Si sedím na vedení.
Naší hafině stačí jen ukázat, ani mluvit nemusím. Ale poslouchá jen mě, jinak má ze všech psinu. :-)

70
anja
Reagovat

66 okkvp, tak od tebe bych nějakou takovou poznámku nečekala….

71
Anta
Reagovat

69 JanaH
tak jasně, zvířata která známe nebo jsou naše jsou v poho, ono se to týká především těch, která neznají nás a ani mi je :-DDD
Kdyby Milan s tou svou fistulkou promluvil třeba na našeho hafíka, tak by po něm snad asi vystartoval :-D

72
JanaH
Reagovat

71 Anta : to naše čuba by se odplížila do bezpečí. :-D

73
Franz Ruppert
Reagovat

Farma – chov, porážka zvířat, které slouží člověku jako jídlo, vše patří mezi běžné věci, které lidská rasa dělá od nepaměti. A toto je diskuze o Farmě, kde se musí přežít a ne o pořadu z Animal Planet kde se ochraňují vzácné zvířata.

74
Anta
Reagovat

72 JanaH
:-DDDDDDDD
a kdyby takhle „zavolal“ na našeho koníka, tak se splaší :) no trochu nadsázka, ale rád by ho neměl :)

75
Wally
Reagovat

Jestli byl Milan zootechnik, tak můžeme být rádi, že to opustil

jinak nosnice se pozná hmatem, když se jí zkontroluje kloaka tak tam je bud vejce nebo zárodek vejce ještě bez vápenaté skořápky

76
Dávno
Reagovat

66: Tak tak. Nejen ona, některé holky snad na vesnici nebyly ani na návštěvě :)

77
okkvp
Reagovat

70 – To jako, že jsem tě urazila? To jsem nemínila, jen jsem chtěla naznačit, že mi přijde, že máš o lecčems z tohoto ranku dost „slečinkovský“ pojem. Většina slečinek za to nemůže, protože to prostě jen neznají – život venkovský v hospodářství a zemědělství je tvrdý – asi to bahno, vítr, déšť, sluneční úpal na lidské duše působí a z toho pak navenek trochu hrubnou. Ale žádný hospodář (pokud není magor) se svým majetkem (což je i zvířectvo, i třeba rostlinstvo) nezachází tak, aby si je ničil a poškozoval, i když pro neznalé někdy používá sakra drsné metody, úchopy, chvaty a hmaty – dělá to v 90% z titulu ekonomické účelnosti, zvířectvu to naprosto nijak neškodí. Je to tak ale ve vícero oborech, taky ty „své“ podle toho za pár minut poznám.

78
anja
Reagovat

76 nežiju v paneláku a ke zvířatům mám docela blízko, ale to je jedno, nepotřebuju to tady vysvětlovat. Zřejmě se moje, a nejen moje, argumenty, citlivě dotkly Milanových obdivovatelů. Jestli ho někdo má za cimrmanologa a baviče, ať si ho takového nechá….. však o nic nejde, že

A jestli sis, okkvp, všimla, tak mi i u jiných formátů – u FHŽ – dost vadil třeba Čoček a Bušák způsobem chovu krav v tmavém chlévě. Podle mne kráva patří na pastvu, zvlášť na tak malé farmě. Prostě mi tyhlety věci u lidí vadí jak se chovají ke zvířatům….. zvíře se bránit nemůže. Fakt nevím, kde jsi přišla na to, že mě srovnáváš s Kubíkem

79
Scalex
Reagovat

Mimochodem, nevím, jestli jste to postřehli, ale včera seděly holky nad almanachem a bavili se o textech lidových písniček. Takže jak bylo v duelu to „Na Pankráci, na malým vršíčku“, tak s největší pravděpodobností to BYLA otázka z Almanachu. Myslím, že by si asi nelajsli dát jim otázku, na kterou v almanachu není odpověď…

80
okkvp
Reagovat

78 – Samozřejmě všimla, debata tam tehdy k tomu byla dost obsáhlá. Jistě sis ty zas všimla, že zeleně ochranitelsky zabarvené názory považuji za poněkud slečinkovské. Mám k tomu totiž profesně blízko, nezpochybnitelných důkazů mnohého mimonění zelených bych mohla dodat dost dlouhý seznam.

81
P.I.Tomec
Reagovat

Líbilo se mi, jak Milan uléhal v podkroví. Všichni jsou nabalení a přesto skuhrají, že je jim zima. Milan si v džínách a tričku lehl na ovčí rouno, ani se nepřikryl.

Milanova hláška při popohánění oslíka : “ Dělej, nebo tě kousnu do koulí „.

Jak se mi zpočátku Šárka líbila, tak nyní z ní mám kopřivku. Chápu, že je ve svém věku bez chlapa.

Kuba – postava z Gončarovova románu Oblomov :

Hlavní postavou románu je statkář Ilja Iljič Oblomov, mimořádně líný a pasivní, extrémní případ zbytečného člověka. Oblomov je extrémně pasivní i vzhledem k ději románu – prakticky nedojde k dějovému zvratu nebo změně v ději, na níž by měl Oblomov sám výraznější podíl.

82
Dávno
Reagovat

78: Ne, anjo, tady vůbec nejde o to, kdo komu fandí. Tady jde o to, že se Milan nechoval ke slepicím nijak nestadardně. Takhle to prostě chodí je, slepice tím netrpí. Ty by ses k nim chovala jako k mazlíčkům, dobře. Nikdo Ti to nebere, ale není nutno dělat z Milana někoho, kdo ta zvířata trápí, když to tak není. To samé s nějakým poplácáváním, atd. I kdybys nebyla holka z paneláku, tak tutově dobytek, slepice, apod. nemáte, to je z Tvých komentářů znát.

83
Dávno
Reagovat

78: Vidíš – kráva patří na pastvu – no ono záleží na co je ta kráva chovaná. Zkrátka v Tobě vidím v tomhle (zdůrazňuji) Kubíka taky.

84
anja
Reagovat

77 okkvp, ne neurazila, chtěla jsi mne urazit? :D ….. ani ta „slečinka“ se ti moc nevede, ale ne o to mi jde

máš pravdu, žádný hospodář si nebude mrzačit svoje zvířata, ALE Milan právě není vůbec žádný hospodář a farmář, je to člověk z paneláku na farmu nasazený a farmář z donucení. Prezentuje se jakože o zvířatech ví a zná a umí to s nima, ale realita, a hlavně výsledky, je jiná, a to ta, že jim ubližuje

nic víc jsem tady nerozebírala, tak nechápu proč vytahuješ slečinky a tvrdý život – mně jde o Milana v RS a o to, že se ke zvířatům chová nekorektně

85
Lenka
Reagovat

Tak to se anji musím zastat.
Vídám ji tady už dlouho, její poznámky a postřehy k RS jsou opravdu vtipné a trefné, je to chytrá holka, za zviřátka se „brala“ už párkrát (a co má být? je to její názor, každej máme nějakej ☺).
A srovnávat ji s tím trdlem Kubíkem? Co neumí nic a jen blbě kecá?
To snad ne…

86
anja
Reagovat

80 sranda s tebou :) Kubík, slečinka, teď i Zelenou ?? to jakože tu stranu máš na mysli? …. ještě něco na mě vytáhni, klidně…

87
Jonatána
Reagovat

Myslím, že tento týden bude farmový, protože nějak nestíhám a tak se k telce dostanu až kolem půl deváté, kdy všechny další věci už běží a začít koukat na film po půlhodině se nehodí.
Včera jsem zjitila, že jsem se spletla. Milan řve tím svým konipasím hláskem, i když není farmář týdne, je to evidentní magor a ty jeho sposťárny a řev bych asi měla problém rozdejchat. Doufám, že Jiskra mu to dá ještě sežrat, vypadá zdatně tvrdohlavě :-).
Kubí je prostě neskutečný, polévka smrdící po slepici by mi asi taky nedělala dobře :-). Co ten tam dělá…Někdo měl tady svkělý nápad, že by Mirek mohl být farmář týdne a Velitelka rozhodná Šári s cůpky a Kubí sluhové. To bych se tedy bavila a možná bych koukala pravidelně i příští týden :-).
Šárka mi docela slušně leze na nervy, na co si to tam hraje. Rádoby velitelka, která lidem nechce říkat, co mají dělat? No comment.
Jinak Bazi, je fakt, že rekap mi taky přijde hodně stručný, ale zato je dokonale nacpán hláškami. Vývar, co snáší vajíčka mě rozchechtal hned ,když jem přejela podnadpisy.
A když říkáš Mirkovi Tyrš, ve mně to neevokuje nic negativního, vnímám to tak nějak sokolsky. Jo, prostě je to Tyrš :-). A to ho mám hodně ráda. A čím dál víc se mi líbí Míša. Jak byla zpočátku nezajímavá a nudná, tak teď mi to začíná připadat jako výraz jakési základní lidské slušnosti a vzhledem k tomu, že ji upřednostňovali před Janou (až na copatou něžnou dívenku Šári), se asi bude projevovat výrazněji, než to vidíme v telce.

88
divačka
Reagovat

OKKVP 77 – jo, přesně. Jako když jsem já přenášela kočku za kůži na krku a návštěva pištěla co že to dělám – chudinka kočička, a jak jsem kočku pustila, jala se jí utěšovat. :-)

89
Dávno
Reagovat

85: Lenka, ale nikdo neříká, že není chytrá, a že nemá (občas) trefné komentáře. Nemíchaj jablka s hruškami. Pouze to, že v tom vztahu ke zvířatům (máme zvířátko na mazelní, apod.) je jako Kubík, což je fakt.

90
divačka
Reagovat

Anjo 78 – neboj, tady nehrozí, že by krávy byly zavřený v kravíně, protože to by umřely hlady. Předpokládám, že pro ně žádný seno nemaj, takže co si krávy nespasou, to nebudou mít.

91
JanaH
Reagovat

84 anja : mohla bych tě poprosit, abys uvedla konkrétní příklady toho, jak se Milan chová ke zvířatům nekorektně a jak jim ubližuje? Zajímá mě tvůj názor. Děkuji.

Jen poznámka na okraj : za nekorektní nepovažuju Milanovo mírně hysterické povykování na osla a mulu a za ubližování nepovažuju jeho transport slepice za nohy nebo usmrcování myší a následnou kremaci.

85 Lenka : taky se mi její postřehy někdy zdají vtipné a že se bere za němou tvář je OK. Kdyby na Farmě kdokoli němé tváři blížil, řvala bych první. :-)

92
okkvp
Reagovat

anja- s tebou je taky sranda

93
Wally
Reagovat

90- kravín není to samé co maštal pro pár krav

94
anja
Reagovat

91 JanaH – už jsem je uvedla, nebudu to psát furt dokola. A o myších jsem nic nepsala.

ani o mazlíčkách jsem nic nepsala, jak mi tady někdo podsouvá

95
Anta
Reagovat

http://farma.nova.cz/clanek/novinky/dalsi-svlikacka-na-farme-bledy-milan-se-vztekal-v-plavkach.html

jó, holt mi bílí to máme těžké, ba přímo přetěžké :))))

96
JanaH
Reagovat

94 anja : děkuji. Taková odpověď mi stačí.

97
Eirin
Reagovat

Když už tu řešíte to zacházení se zvířaty, tak jsem na straně Anji. Ono nejde jen o správné vs špatné zacházení se zvířaty, ale i o to mít k nim nějakou úctu. Takže když Milan zvedl tu useknutou hlavu a ukazoval ji holkám, což mi evokovalo klučíky na základce, když honí pištící holky s pavoukem v ruce, přišlo mi to minimálně nechutné. Ta osoba v mých očích nemá ke zvířátům žádný respekt. A když shrneme uteklou kozu, kulhající mulu po jeho zásahu s pilníkem, řvaní na oslíky, kteří nechtěli tahat, zabitou nosnici a skutečnost, že vůbec má odvahu vylézt na obrazovku s tím, že byl kdy zootechnik, tak i kdyby jeho nešetrné praktiky byly „legálními“, rozhodně by se to dalo udělat šetrněji a s úctou.

98
okkvp
Reagovat

znovu opakuji – kulhající mula není Milanova práce – stalo se to zásahem někoho jiného ještě před příchodem zvířete na farmu (viz necenzurovaná verze příslušného dílu)

99
Eirin
Reagovat

98 – To nemění vůbec nic na tom, jak Milana vnímám z toho, jak je jeho chování ke zvířatům prezentováno divákům.

100
okkvp
Reagovat

99 – nj, jenže v tom jsou právě ty režijní a dramaturgické záměry

101
haha bimbi
Reagovat

Ale to, co vidíme bylo natočené, žádný režijní ani dramaturgický záměr, prostě řval, znervózňoval a ke zvířatům se nechoval dobře. Štiplavé poznámky jsou poměrně zbytečné, nikdo ze zvířecích ochránců zde své názory neprezentoval ani hystericky, ani moc slečinkovsky. Si myslím. Ale každý má evidentně svůj pohled.

102
okkvp
Reagovat

Miluju štiplavé poznámky a miluju bojovné šiky ;-)
No nic, jsem se jen tak idealisiticky zapomněla a myslela, že názory se mohou díky diskuzi i tříbit….

103
Wally
Reagovat

Tohle není pořad Farmář hledá ženu, ale Farma. Tady nejsou žádný farmáří, ale městský typy a jestliže se dospělý člověk děsí zabití slepice tak ať se živí kořínky. I když to je RS tak tam musí pořád být hlavně to show.

104
Franz Ruppert
Reagovat

Víme na sto procent, že tuto RS dramaturgie, řežisér nebo někdo jiný svými připomínkami nějak neřídí, nesměruje, nebo jinak neovlivňuje. Co vím, tak ve slovenské dvojce ty čtyři, kteří tam byli přidáni později dostali určité úkoly. A to stejné bylo u paní Haklové, která tam byla štábem dosazena.

105
Ludmila
Reagovat

Hm nepříjde mi, že by se Milan choval ke zvířatům špatně, jde o hospodářská zvířata, ne domácí mazlíčky, ke kterým se kolikrát (myslím tim domácí mazlíčky) chováme nesmyslně jako k dítěti. Transport kuřic za nohy je v pořádku. To že tam řve fistulí na zvíře, zvíře vůbec nerozhodí,to zvíře ho má u zadele a nemá z Milana respekt a to zvíře psychicky neutrpí. Něco jiného by bylo kdyby tam do nich řezal hlava nehlava. Sice by mě Milan v reálu točil, ale jako postavička v TV mě baví.

106
Vladus
Reagovat

Tak jak to tady čtu,tak nikoho z vás nenapadlo tohle řešení:Kubík farmář a sluhové :Šárka a Michal. Milan s Libuší byla taktická chyba na vyřazení. Sice jsou nesnesitelný,ale až tam nebudou,tak ten zbytek nebude vědět co do huby a co se zvířaty. U Milana si to už uvědomili a až budou vařit ty mladý holky,tak se budou drbat za ušima a bude jim brzo kručet v břiše. Stejně je to jedno,na ty telata je hrůza koukat. Věděli,že jdou na farmu a nikdo si nic ani nepřečetl ani se neinformoval co ho tam může čekat….a tak by mě zajímal ten chaos co by nastal,kdyby byl farmář Kubík.

107
JanaH
Reagovat

102 okkvp : chtělo by se mi cosi připodotknout o věku a naivitě… :-D

108
anja
Reagovat

100 okkvp, poslat na farmu mulu se špatně ošetřeným kopytem a slípky s dolámanýma nohama a křídlem, to byl teda dost blbej režijní a dramaturgický záměr…….

109
Franz Ruppert
Reagovat

Pamatuji si dobře dobu kdy do Česka přišel velkobufet McDonald´s a spousta nějakých organizací demonstrovalo proti této společnosti, že zabijí krávy do jejích karbenátků. Tehdy chodili po vysokých školách a dávali študákům za účast na demonstraci stovku. A ti chudáci demonstrovali a nevěděli ani proč demonstrují. Sousedův kluk taky dostal zaplaceno, ale viděl ho v průvodu jeho tata a křičel na něho: „Josefe pojď domů, dnes jsou na večeři tvoje oblíbené bifteky“. A dnes už nikdo proti této organizaci ani nehlesne.

110
Anta
Reagovat

Teda, co pořád máte proti těm mladým :)
Však oni by hlady neumřeli – nouze naučila Dalibora housti :-DDDD

111
Pedro
Reagovat

108: proč? To je prostě realita. Kdyby nebyly tady, tak by byly v podobných podmínkách a ne v žádné nemocnici pro zvířátka :P A trik se šejdířským prodavačem byl skvělej, to bych naopak dotáhl ještě dál.

112
okkvp
Reagovat

108 – zdravý pořádný zvíře jim asi nikdo svěřit nechtěl, tak maj holt druhou jakost, ta je i levnější ;-)

113
Han
Reagovat

Scalexi, korelace mezi budickem a pocasim byla ta,sam Milan to rikal,ze je chtel brzo vzbudit,aby makali venku hned z rana,ale jelikoz prselo asi hodne a venku by stejne delat nemohli,tak je nechal spat:)

114
Pacička
Reagovat

Steaky, mlíko a vejce se řítí na Farmu. Ale ani radostná událost se neobejde bez problémů.
http://farma.nova.cz/clanek/novinky/upoutavka-kdo-bude-hazet-perly-svinim.html

Jo, jo prase smrdí, to dělaj Kubíkovi schválně

115
ThyBaumont
Reagovat

Pokud slepice byly z drůbežárny, tak celej život žijí v prostoru velkým asi jako formát papíru A4. Nohy se jim pochopitelně deformují. Pak se tyhle nosnice prodávají asi za 35 Kč kus. Nedávno o tom byly reportáže, jak koupěchtivě se lidé mačkají s vidinou levného nákupu. Nesl ji, jak ji nesl. Pokud byl vážně zootechnik před třiceti lety, v době obřích velkochovů, tak používá tehdejší příšerný praktiky, které viděl kolem sebe. Nicméně to jeho poskakování, řvaní kolem Jiskry, která asi nemohla utáhnout náklad na mokru do kopce je jasným důkazem toho, že je to blb a v práci se zvířaty jen diletant. Ještě ke Kubímu, ten odpor k polévce docela chápu, přimotal se zřejmě k tomu, kdy se slepice paří, aby se snáze oškubala. Kdo to zažil, tak ví, jak neskutečný je to smrad. Moje sestra, když jsme jako malý byly u babičky ve Starém Kolíně, se pozvracela z toho smradu a na větu: “ počkej, ted se ošklíbáš, ale zítra si na tom pochutnáš“ reagovala tak, že od té doby do pusy nevzala nic drůbežího do pusy a to ani drůbeží šunku, ted její 40 a stále toto pravidlo dodržuje:-)

116
Jubla
Reagovat

Jediní normální, co nefňukaj, makaj a maj všech pět pohromadě jsou Jirka, Mirek a Michaela. Na tu se však nedá dívat :-)

117
Ludmila
Reagovat

115- taky jsem si zažila oškubání drůbeže aby bylo k jídlu, že je to smrad s tím souhlasím, ale abych kvůli tomu nevzala maso do pusy, když notabene to domácí fakt líp chutná, to nechápu. Příjde mi to povrchní. Lidi kupujou mrtvý maso a neví že se zabíjí? Polévka z domácí drůbeže chutná jinak, stejně tak domácí vejce, nebo domácí mlíko. Polívka z magi a odstředěné méko z krabice je podle mně hnus. Stejně tak jsem ručně tloukávala u babičky máslo, nedá se to srovnat s tím hnojem co se prodává. Taktéž se z té slípky spotřebovávalo všechno, o hlavu byla rvačka (hřebínek a jazyk je pochoutka) a my jako děti milovali uvařené paprče.

118
Ludmila
Reagovat

116- ano souhlas, když mám hlad, postarám se o to, abych dostala něco do žalůdku. Když jsem na farmě tak nejspíš to bude jiné jak na dovče u moře. Proto jsou tihle moji favorité.

119
Corky
Reagovat

Muzete prosim ti,kteri tady davaji ruzne informace o slovenske Farmě dvojce vzdy u toho jasne napsat s p o i l e r ? Ne kazdy to ma nakoukane, ja to ted sleduju zpetne a je to napinavy tak proto…

120
Franz Ruppert
Reagovat

119 – zatím jsem se nesetkal, že by tu někdo hodil z FSK 2 něco tak velmi důležitého.

121
Ivory
Reagovat

Já jsem ráda, že anja vyjádřila svůj názor. Už sem si myslela že mě jediné milan připadá jak psychopat. To jak se dívá pořád stranou a do země podobně jako autisti. Ale milan autista není takže je prostě divný. A vůbec mi nepřipadá vtipný jak se předvádí.

122
Dávno
Reagovat

ThyBaumont: A jak bys reagoval Ty? „Oslíčku, buď tak hodný a pohni se, prosím?“ Myslíš, že by šel? Je to hospodářské, tažné zvíře, kterému se nechtělo. Děláte jak kdyby ho švihal bičem :). Však kdybyste měli na farmě tvrdohlavé osly, tak byste to pochopili :). Jsou jen dvě cesty – zařvat a poplácat nebo ho na něo lákat, čímž je rozmazlíte ještě víc :)

123
Ivory
Reagovat

122- promiň že reaguju i když to není na mě, ale nedá mi to :-). zařvat ano ale pevným a vyrovnaným hlasem a ne hystericky vykřikovat

124
Han
Reagovat

Davno- me by se taky nechtelo,kdybych mel za sebou vozik napechovanej kridlicema,ktery neco váží. Jak je Milan chytrej,tak nechapu jak si mohl myslet,ze tohle uvezou dva oslici,a jeste do kopce..

125
Anta
Reagovat

Hospodář…jenom si je hlaďte (zvířata), ale Milane nepouštět je ! :DDDDDDDDD

126
RAINMAN
Reagovat

Jednou vyká; jednou tyká.

127
Anta
Reagovat

Kubí a pytel na zádech :-DDDDDDDDD

128
Prochor
Reagovat

Šárka je nejlepší.

129
RAINMAN
Reagovat

Kubílk: gay prostitut pro starý dědky
Michal: gigolo pro movitý ženský

Milan je bílej, a ne Rom jako Michal nebo Míša.

130
rejpal
Reagovat

Prochor
Nejlepší je Kuba. On a Michal by měli jít do finále a být tam týden sami. Jen se bojím, že by je prasata z hladu sežrala

131
okkvp
Reagovat

129 – :-)))

132
Ajda
Reagovat

Kuba je nepoužitelný i jako strašák na poli.

133
RAINMAN
Reagovat

Šéfka na Prima family!

134
ThyBaumont
Reagovat

Tak jeden chce být celej život sponzorovanej, druhému struk krávy přijde jako penis starého chlapa.. ach jo. Dávno.. každopádně bych jim pomohl roztlačit tu káru, bylo mokro, mohla se zabořit. Rozhodně bych neřval pisklavým hlasem. Další co mě na něm nakrklo, jak na tý krávě zabíjel ten hmyz, ta první rána byla taková, že měl kliku, že nestál před ní.

135
okkvp
Reagovat

131 – ale to jo, představ si, jak ho tam přikurtujou a jak pak bude ječet a ošívat se, když kolem poletí moucha – tam by náhodou mohl být docela platnej :-)

136
Han
Reagovat

Kubik ma mimo jine i spatny odhad,10 kilo ty pytle urcite nemely,rekl bych tak 50:) Nejvic pobavila jeho hlaska,ze dnes uz nebude nic delat a bude odpocivat,jak kdyby to nebylo jine v ostatnich dnech. A jeho pomahani pri sundavani prasat z vlecky,on neumi ani zavazet.

137
JanaH
Reagovat

Dnešní díl byl opět výživný, nejvíc pobavil Kubajz : prasata mu smrdí a nedá se s nima mazlit (raději by králíčka), pod pytlem brambor se mu rozvlnily pastelky a málem to nepřežil, a ze struku krávy měl druhé vánoce. :-)

138
rejpal
Reagovat

okkvp
No je se dneškem počínaje stal největším Kobovým fanouškem. On v zábavnosti překovává i Milana. A navíc ani nepřihrává.
Ale Šárka se mi taky líbila, jak se snažila zamlžit, že půlku brambor fruktifikovali poněkud alternativně. Vzpomněl jsem si na Fučíka.

139
rejpal
Reagovat

A taky jsem zvědav, jak dlouho přežijí slepice.

140
JanaH
Reagovat

137 rejpal : té svojí oškubané plánovali rychlou smrt.

141
rejpal
Reagovat

JanaH
No ta už to má spočítané definitivně. A ty ostatní mají nejspíš krátký odklad.
Ale já je chápu, hlad je mrcha.

142
Anta
Reagovat

Kolik těch slepic asi bylo ?

143
anja
Reagovat

jsem ráda, že tady nejsem s tím negativním postojem na Milana sama, děkuji za názory, děvčata, i tobě Thyi

Kubíí bavil až jsem slzela :D…. jak řekl „pardon“ krávě :D

je mi i docela líto, že jde Bosorka do duelu, škoda, že vypadne ona něbo některá z holek….

144
irena
Reagovat

Ovšem dnešní největší perla Kubííího byla při spatření krav: A je to kluk nebo holka? :)

145
rejpal
Reagovat

anja
Když zůstane, bude s ní sranda. Když odejde, budou permanentní kulinární orgie. A to bude taky sranda.

146
rejpal
Reagovat

irena
Třeba by zkoušel dojit býka, kdyby byla vrchnost tak neprozíravá a nasadila jim ho tam. Myslím, že v životě žádného neviděl ani z uctivé vzdálenosti.

147
JanaH
Reagovat

140 Anta : 9, ale pozítří to bude asi 8…atd… :-))) Protože zítra sežerou tu svou. :-D

143 rejpal : ale ona neodejde, páč se vyjádřila, že jim to tam všecko nenechá. :-D

148
Prochor
Reagovat

Kubajze prostě sexuálně vzrušil kravský struk, který mu připomínal jiný často používaný orgán. Je to jako prokletí a nedá se s tím bojovat. Dojí krávu ale v hlavě mu běží úplně jiné obrazy.

149
rejpal
Reagovat

JanaH
Co by se asi dělo, kdyby po prohraném duelu rozšafně pronesla – já to tady nenechám, a proto zůstávám. Ona to vítězství tak jisté nemá, jak si myslí.
Ale zaujalo mě, jak ke konci prohodilo, že „ona“ (asi Sára, kdo jiný) ji nazval starou krávou. A pořád netuším, co si ty dvě provedly, tohle přece už není pomsta za utahování šroubu. Tam muselo dojít k nějaké výměně názorů a zřejmě ne moc zdvořilou formou. Přitom jde o zásadní věc – může stát na počátku totální proměny stravovacích návyků osazenstva.

150
anja
Reagovat

146 muehehe a jak se Kubí culil a červenal do kamery tak se mi zazdálo jestli ho nevzrušuje i pan kameraman :)))

151
Eirin
Reagovat

Opravdu nechci vypadat, že jsem proti Milanovi zaujatá, v podstatě mě baví, ale on si vážně myslel, že se hovad u krav nadobro zbaví tak, že je všechny do jednoho ručně vymlátí? To pro mě dnes předčilo i to, jak většina makala na louce a Kubí si před zrcadlem zkoumal póry :D

152
JanaH
Reagovat

Pokud Sára řekla o Libuně, že je stará kráva, tak se nedivím, že se cítí být Libuna dotčená. Též bych byla. :-D Neofiko verzi jsem neviděla už pár dní, takže taky nevím, k čemu mezi nimi došlo, šrouby v tom nebudou. Ale za minutku se jdu kouknout na včerejší necenzur, třebas tam něco málo bude.

153
JanaH
Reagovat

150 patřilo rejpalovi :-)

154
Anta
Reagovat

146 Prochor
však ona jim tam dojivost stoupne jako v Hošticích, Kubí bude pilnej :)

155
Anta
Reagovat

150 JanaH
tam na tom místě s necenz asi nic :(

156
rejpal
Reagovat

JanaH
Taky bych to viděl jako přes čáru. A zřejmě má dobré zvědy, protože řekla, že to řekla o ní, ne jí přímo. Tyhle věci by nám ukázat mohli. Vztahy mezi různými lidmi se mění nahoru a dolů, často rychle, a většinou vůbec nevíme proč.

157
JanaH
Reagovat

153 Anta : to musíš vědět, jak na to! :-D :-D :-D

158
JanaH
Reagovat

154 rejpal : jasnačka, že to Sára neřekla Libuně do obličeje, zas taková hrdinka není…Libuna je kapku jiná váhová kategorie a když dá facku, to musí být, jako když kopne kůň. :-)

159
anja
Reagovat

149 Eirin, zaujatost proti Milanovi tady slízávám já, takže buď v klidu, ty už zaujatá vypadat nemůžeš :))

mě Milan nebaví od počátku, nebavil mě ani tím dnešním producírováním se v plavkách a proslovem o svém bílém těle a podle všeho se nebaví ani on s ostatníma, je to prostě podivín, starej trouba co má svůj svět – kdovíjakej…….. tvrdí, že vedl tisíce porodů telat, a já se dost hrozím toho jak se jim tam bude ta kravka telit. Doufám že do té doby Milan z farmy vyletí, anebo se to bude telit za dohledu nějakého opravdu veta

160
Anta
Reagovat

155 JanaH
do zamčenýho se nedostanu, nejsem Copperfieldka :-)

161
rejpal
Reagovat

JanaH
Zajímalo by mě, kdo jí to donesl. Říkala, že dva lidé si přejí, aby se vrátila. Jedním je možná Míša, ale ta mi jako drbna nebo agent CIA moc nepřipadá, Šárka asi taky ne, takže někdo z chlapců. Že by šedá eminence Mirek? Jirka?

162
Vladus
Reagovat

To jsou ale farmáři,místo chystání krmení pro zvířata se napájeli sami a hlavně odpočívali. Milan něco sice nachystal pro prasata( vypadalo to jako nastrouhaná řepa)ale mám dojem,že v tomto množství pro dva vepříky zcela nedostačující a hlavně se jim dávají vařené brambory se spařeným šrotem. To jsem zvědavá,kdy jim ty prasata začnou řvát hlady a jak budou čistit kotce od výkalů. Kubík to určitě rád udělá. Milan nebude mít čas,protože bude u krávy čekat na telení.

163
JanaH
Reagovat

157 anja : já jsem jinou farmu, než tuhle naši předtím neviděla, ale skutečně pochybuju o tom, že budou telit krávu s vetem…:-)

158 Anta : tož to je smůlička. :-D To nemělo vyznít škodolibě…Zítra nejdu do procesu, proto si můžu dovolit přesvečerku :-)

159 rejpal : vidíš, nad tím jsem vůbec neuvažovala. Muška letěla kolem dokola…vrabci cvrlikali…:-)

164
Anta
Reagovat

159 rejpal
řekla bych, že Kuba. Nevím jak jsou chronologicky řazené sestřihy, ale bylo tam jak mu Líba dává ochutnávat cosi a asi se zas „kámoší“ :)

165
Jojka
Reagovat

Moc nepřispívám,ale hlavně čtu a někdy se hodně bavím. Každý jsme ŇÁKÝ ! Teď mě budete asi bít, ale je to názor. Myslím si, že Milan je psychicky nevyrovnaný člověk,který nemá rád nikoho-ani lidi,ani zvířata. Okolí ho asi podceňuje,tak se vybíjí. Je to duševní saďour.
Dobrou noc !

166
rejpal
Reagovat

Anta
To je možné, oni mají skutečně zajímavý a oscilující vztah. Mně ještě napadl Milan, tam může jít o generační soudržnost. Ale Kuba vypadá pravděpodobněji.
Já jsem asi deformovanej. Vždycky za vším nejdřív vidím taktický manévr hráčů, a ono je to nakonec většinou mnohem jednodušší.

167
okkvp
Reagovat

donést Líbě na Sáru mohl kdokoliv, taky to mohla zaslechnout

168
rejpal
Reagovat

okkvp
Mohla by jim to dát sežrat při nějakém obědě, kdyby mile pronesla, „teď se ukáže, jestli stará kráva dobře uvařila“.

169
okkvp
Reagovat

166 – to by moc nefungovalo, jen by nahrála na pomlouvání /střet i s ostatními

170
rejpal
Reagovat

okkvp
No, mohla by je trochu usadit.
Zažil jsem podobnou situaci v reálu (i když tam šlo o nikoli nepřátelské titulování manžela jedné kolegyně starej xx). Když nám pak přišel dělat odběry krve na nějaký výzkum, s injekcí v ruce pronesl „teď se ukáže, jestli starej xx umí trefit žílu“. Někteří kolegové slušně zezelenali, i když věděli, že jde o srandu.

171
kalanak
Reagovat

Milan do Farmy patri- neco o tom vi a jako postava ,dobry.Libi se mi Jirka a Mira,Sarka a Michala – tito ctyri opravdu pracuji. Nekde tady zaznel nazor at jde Jirka varit, kdyz ma kecy. Tohle me fakt dostalo. Na farme 4 zensky,jasne vari jen Libuska, ale co ty ostatni? Varit neumi?? Kluci nevim zda zvladnou vareni,myslim ze jo.Kubí–kapitola sama pro sebe -at jde ven-nechapu jak se takovy kopyto mohlo prihlasit.Michal- take ven. Libuska- ven–pro me to je zenska ,ktera to hraje pres kuchyn.

Přidat komentář