Panáček v reality show

Farma (9.7.) Kdo bude farmářem 3.týdne?

9. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=4801 w=420]
Po včerejším vyhazovu z Farmy Jana zasedla k psacímu stroji a technikou „všemi dvěma prsty“ sepsala svou duelantskou závěť. Tu přináší Tereza, která si způsobně čistí své gumáčky před vstupem do sednice a zasedá ke stolu. Tak co, jsou zbývající soutěžící zvědaví, koho Jana zvolila?

Jistěže ano, napětí by se dalo krájet, ale ještě před tím, než se to všichni dozví, Jana všechny farmáře varuje před hadem, kterého si nevědomky hřejí na prsou. V okamžiku, kdy Tereza přečetla „had“ si Kubí nervozně poposedl, zkontroloval pravou a levou strany podlahy, a už už chtěl zvednout nohy, když mu došlo, že „na prsou“. A ty si teprve nechá nastřelit. 8 z 9 farmářů hada identifikovalo s dojemnou shodou hned na první dobrou a hadice Libuše je přesvědčena, že je tím jednoznačně myšlen Michal. Šárka čtení dopisu opět probulí, ale když Tereza prozradí, že farmářem týdne se stává právě ona, slzné kanálky vysychají a jako mávnutím kouzelného proutku se z fňukny stává rozhodná žena, která oznámí, že od teď, to teda bude všechno jinak.

A jak to tedy bude jinak?




Všichni se u každé práce prostřídají, aby měli alespoň představu „jak se co dělá a na co to je“. Howgh! Z volby nové farmářky týdne je asi nejvíce rozčarovaná Sára. Už si plánovala, jak si se Šárkou zalezou večer do pelíšku, jak jí bude celý týden ve dne v noci na blízku a jak jí bude ochraňovat… a namísto toho se Šárka vyspí ve voňavých peřinách a bude opruzovat promyšlenou koncepcí vedení farmy.

Chyba lávky!

Promyšlená koncepce naráží hned ráno, neb Libuše zarputile odmítá prozradit tajný recept… na čaj. Jeden za všechny a všichni na jednoho! Libuše je povinována okamžitě vysypat všechny informace, které za svůj život, kdy vaří, shromáždila. Okamžitě! Paní Vostrá se snaží v klidu vysvětlit, že „tudy cesta asi nepovede“, že by se jí spíše měli dívat pod ruce a že víceméně na stůl příjde to, co dům dá a to takovými postupy, které jí zrovna napadnou. Smolík, prostě nevysype. Musíme jen doufat, že účastníky zájezdu nenapadne Libuši mučit, aby z ní ty inspirace dostali. Případně, že se nechystají na noční výpravu, aby jí dali čichnout mýdla a ona ze spaní propálí všechny tajnosti svého umu.

Co farmáře příjemně překvapí?

Po nepříjemném začátku dne se ale nad farmou rozlilo slunce, protože prašnou a křivolatou cestou k nim míří, v rozhrkaném autě s amplionem, obchodní cestující s korbou plnou dobrot. Namátkou uvádím : slepice, káva, zákusky, brambory, lehátka, klobásy, koláče…Vše samozřejmě „za výhodnou cenu“. Farmáři se okolo něj seběhli, jako domorodé děti k cestovatelům, kteří rozhazují barevná sklíčka. Cesťák pouťovým způsobem nabízí své zboží a teprve zmínka o pastičkách na myši přiláká obezřetného Milana, který se zpočátku trochu stranil. U nabízení zboží probíhá demokratická debata o tom, co by se tak asi mohlo a mělo pořídit. Mají dohromady 9 mincí a ty hodlají utratit. Shodli se na nákupu: slepic, brambor a …. neuvěřitelně výhodné trojkombinace „zákusky, kloboučky a skládací lehátko“. Milan tiše navrhuje, že by asi byly lepší než zákusky, přeci jenom ty pastičky, ale je přehlasován. Ale co to? Obchodní cestující je zřejmě omámen krásou žen na farmě a je ochoten, za potěchu oka a duše, přidat pastičky jako dárek… co za to? Promenádu v plavkách a jako zlatý hřeb nějaký taneček.

V nabídce je kankán, vyhovuje?

No a tak se ženy pod 40 kously, vklouzly do plavek, narvaly se do gumáků a předvedly parodii na kankán… za pastičky… Obchodní cestující je sice zdatný obchodník, nicméně v šantánu asi ještě nikdy nebyl a tak je uspokojen a pastičky, spolu se sýry přihazuje zdarma. Milanovi se rozlil po tváři úsměv a samou radostí se pustil do prozkoumávání mechanismu pastiček, až jsem si myslela, že bude první, kdo se do nich chytí.

Sladká tečka na závěr?
Je to tak, poslední záběry nám ukazují jak se farmáři cpou zákusky, vychutnávají si každičké sousto, někteří se s cukrářskými výrobky přímo mazlí a Tyrš nám prozradil, že to byl prostě orgasmus. A asi ano, protože i diabetik Milan si sladký talířek nenechal ujít. Den končí tím, že jsou všichni naspeedovaní cukry a proto milí, usměvaví, přátelští a šťastní.

Ale už zítra se to všechno změní, protože zítra Šárka zvolí sluhy… Máte tipy?

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 172
1
Anta
Reagovat

Bazinga,

skvělý rekap, pobavila jsem se :))

typ na sluhy: Libuše, Milan (ale tím si nejsem moc jistá)

2
DD
Reagovat

Bazingo, 1*!!!

Moje tipy na sluhy: Libuše s příkazem udělat kurz vaření, neboť půjde do duelu a dámy se bojí, že by po jejím vypadnutí měly hlad. S pánským sluhou mám problém, teď nějak nevím, koho by se chtěli zbavit, ale asi tam dají Jiřího nebo Michala (Kubího si tam budou pěstovat).

3
okkvp
Reagovat

zítřek začne imho rvačkou o latrýnu

a pak zvolí sluhy Líbu s ? (nevim)

Obchodník je hercem?

4
JanaH
Reagovat

Šárka se k tomu postavila čelem, hlavně aby jí to odhodlání vydrželo.
Pro samé konspirace jsme ani nestihli probrat výhodné nákupy. Klobouky se budou hodit na poli při okopávání brambor a lehátkem můžou přinejhorším přiložit pod kotel.
Strejda obchodník nakonec vyměknul…a jak se kasal na začátku. :-)
Tip na sluhy : Sára, Milan?
A pokud si mohu dovolit malinkatou opravu : sednice…páč se v ní sedí. :-)

5
Majka
Reagovat

:-). Díky. Opět jsem se báječně pobavila při čtení rekapu. Zvlášť kombinace Kubí – had – nastřelovací prsa mi vehnala slzy do očí. Za služku typuji Libuši, sluha, tam vůbec netuším. Takže od oka střelím Milan, to by mohla být zajímavá kombinace.

6
Bazinga
Reagovat

díky :-), a 4) díky, opraveno ;-)

já tipuju za sluhy Libuši a z kluků Michal, nebo Jirka.

7
Axi
Reagovat

Dnes Jsem nestihala TV, ale rekap je absolutně super. Jako bych to viděla v živých barvách, hlavně Milana s pastičkou.
Ach ty receptury, čaj jedině dle Pohlreicha.

8
ThyBaumont
Reagovat

Ty slepice byly Leghornky, běžný plemeno, nenáročný na chov a ani krmení, sežerou všechno. Nicméně jsem si téměř jistý, že je sežerou ještě tento týden, maximálně hned ten další, protože prostě neponesou. Jsou to čtyřměsíční kuřata a ty mají se snůškou ještě měsíc čas:-)

9
Sima
Reagovat

Díky za vtipný rekap, jsi kouzelnice :-)) přo tom skoro nic, co se tam dělo-nedělo.
Já myslím, že sluhy budou Libuše a Jiří.
A propos… pár dní zpět jsem panáčka moc nečetla, už mají soutěžící nějaké prima přezdívky?

10
Lenka
Reagovat

Bazinga
rekap 1***
co sem chodit budu, budu furt a dokolečka obdivovat rekapisty, jak dokážou z klobouku nudy vyčarovat vtipnou kytičku ☺

11
Axi
Reagovat

A za sluhy tipuju Libunu a Milana… a Liba vezme Saru. Ale kdo ví. Tipuju podle fotek z Novy.

12
Bazinga
Reagovat

8 :-)), tak to bude zábavné je sledovat, jak plni očekávání pročesávájí s košíčkem na vajíčka okolí, kam jim ty darebnice zanáší :-). A kdyby byli ti scénáristé co k čemu, tak tam v noci někdo pohodí pod hadí postel nějaké skořápky… :-D

9 – Sima, zatím jsou bez přezdívek

13
cathy
Reagovat

Na tomto díle nejlepší rekap -SUPER! Za sluhy si myslím,že budou vybráni určo Libuše a snad Jirka.

14
divačka
Reagovat

Jestli jsem to dobře pochopila, tak už dlouho si přáli slepice, teď je konečně mají, ale nemaj je kam dát, protože nikoho nenapadlo, že když tolik chtějí slípky, měli by jim udělat kurník. To mělo napadnout už minulou farmářku, jenže co čekat od slepice, že…

Čili teĎ je frkli někam ke koním a nějak jsem nezaregistrovala, že by se jim hrnuli něco stavět. Teda po zákuscích. Tak nevím, jak si to představujou – že slípky vyženou ráno na pastvu s koníkem? Nebo že jim budou házet a ony za to budou snášet ve stáji?

Upřímně – nechápu, proč by Libuše měla někoho zaučovat do vaření. Je to soutěž, ne? Když se někdo zeptá, z čeho jídlo je, tak řeknu, ale pokud se ho chce naučit, tak ať mi jde pomáhat a vše uvidí. Jirka si to představuje jak pejsek a kočička, když si myslí, že na buchtu stačí znát, co se tam dává a „smíchat to umim“. Když budu chtít vědět, jak se staví ohrada, tak to půjdu s tím člověkem dělat a ne že si o tom nechám vyprávět při měsíčku.

15
Anta
Reagovat

14
a já bych zrovna Jirkovi vyjmenovala všechny ingredience a ať si je teda zamíchá :-D

16
karl
Reagovat

husty jak ji tam davali sodu aby jim rekla jak se vari. Me to hlava nebere, je jich tam 10, copak nejsou schopny neco sami uvarit? Meli by se stydet, ale oni si jeste otviraji na ni hubu. Tim nerikam, ze libuse je mi sympaticka.

18
okkvp
Reagovat

jézus koza Mína lítá po loukách kolem :-))) to asi ochranku zdvojnásobili na rojnici – aby se jim zas někde neprosmekla ze střeženého území ven, když už jim ji tam zas pustili. Milan vypadá, že by mohla být i vítačka líbačka (při šťastném odlovu)

19
okkvp
Reagovat

Milanovy deníčky jsou jedním slovem boží – ten chlap je ďábel jestli si ty aranžmá sám vymýšlí :-DDD

20
Toulec
Reagovat

Obchodník se mi líbil víc než na Slovensku :).
Nechápu, proč někdo spojuje Mišana s Šárkou, která je úplně jasná lesba. Fandím jí.

21
Hans
Reagovat

Neutekl jim náhodou v upoutávce na dnešek oslík?

22
dessin
Reagovat

Sluhove: Liba, Milan

Ad kauza vareni: me to take hlava nepobrala, za co ji tam malem lyncuji. Neni jeji povinnost jim cokoli vykladat nebo je cokoli ucit.

23
rejpal
Reagovat

Existuje někde kompletní verze pravidel? Nemyslím ta, která končí někde u duelů. Al jak jsou řešeny situace, kdy na farmě zbyde jeden zástupce uričtého pohlaví – je automaticky finalistou, když nemá partnera pro duel? Jak vůbec bude probíhat finále?
Myslím, že štáb udělal chybu, když nenahradil neplánovaně vypadlou Janu novou soutěžící. Vytvořil nerovnováhu, která pravděpodobně vyústí v rychlé vymlácení ženského osazenstva. I tak to mají holky v RS těžší.

24
Anta
Reagovat

Taky sem vyděla v upoutávce, že jim tam zase něco utíkalo :-D

25
Anta
Reagovat

23 souhlas, vypadlou Janu vůbec neřešili ! :)

26
rejpal
Reagovat

A ještě k volbě sluhů. Nevidím Šárce do hlavy, ale nejspíš bude uvažovat prvoplánově, bude se chtít zbavit domnělého hada, a vybere Libuši.
Pokud vybere Libuši a je aspoň trochu hráčka, nebude druhým sluhou Milan, ale nejlepší volbou by by Mirek. Tam je asi nejvyšší pravděpodobnost, že do duelu nepůjde.
Kdyby ovšem byla skutečný hráč a uvažovala strategicky, v zájmu zachování ženské populace by vybrala Janu – je celkem oblíbená a kdo by jí hned po týdnu chtěl poslat do dalšího duelu…. A pak by se nabízel Milan jako druhý kandidát na duel.
Dneska má možnost Šárka ukázat, zda hraje, nebo se řídí instinkty.

27
XMAN
Reagovat

26: Jakou Janu máš na mysli když už tam žádná není? :-D

28
XMAN
Reagovat

Já doufám a věřím že za sluhu půjde Libuše a z kluků to bude těžší ale budu doufat v Jirku nebo Mirka, ti dva mi z chlapů přirostli k srdci nejméně.

29
XMAN
Reagovat

28: Teda co to proboha píšu, v Jirku nebo Kubího sem chtěl napsat. Naopak Mirka tam mám nejradši ze všech, to je jasný favorit.

30
rejpal
Reagovat

27 pravda, Michaelu jsem myslel, Janu napsal -:))

31
okkvp
Reagovat

30 – nečteš diskuzi, podle už týden známého fota je jasné, že duel bude dámský a i kdo v něm bude

32
rejpal
Reagovat

okkvp
já se snažím tyhle věci vědomě ignorovat a spoilery opravdu přelétávám. Přijde mi to, jako když čtu detektivku odzadu -:)). K té hře patří i to, že se snažím odhadnout, co kdo udělá a proč a když budu hledat pravdu na fotkách, které neměly vůbec být vystaveny, je to jako když děcku seberou hračku. Takže jsem rád, že jsem to zapomněl, a prosím, nepřipomínej mi to -:)).
Ale jak by vlastně reagoval skutečný hráč? Ten, který jde obětovat své soukromí a pohodlí kvůli možnosti vyhrát M? Asi by se pokusil co nejdříve poměřit své síly s nejsilnějšími vytipovanými protivníky, a to tak, aby se v duelu stal vyzvaným, nikoli vyzyvatelem (výhoda výběru zbraně). Farmář není ideální pozicí – nemůže se duelu zúčastnit. Ideální je pozice našeptavače farmáře. Nebo šedé eminence hry, na jejíž názory spolubojovníci dají.
Snaha vyhýbat se duelům a nějak přežívat mohla mít smysl v nějaké hře, kde se lidí poflakují a hodují, ale tady? Nemít maso a pořádnou sprchu týdny – a pak vypadnout krátce před koncem? Imunita farmáře je z tohoto pohledu skutečně danajským darem, ledaže by člověk stál o to producírovat se před diváky o chvilku déle.
Nikdo si nemůže být jist úspěšností své strategie a je to navíc trochu hon za několika zajíci – být v pravý čas u většiny v přízni a u jiné konkrétní osoby v nepřízni, to není jednoduchá věc.

33
XMAN
Reagovat

Tak jestli bude zase dámský duel tak pokud do něj ostatní zvolí ježibabu Libuši tak ta si k sobě s největší pravděpodobností zvolí znovu Michaelu a to jen tak tipuju. Šárku si vzít nemůže a Sára si to u ní vyžehlila. Vzhledem k tomu že tady někdo psal že viděl Michaelu v obchodě, tak asi ježibaba bohužel duel přežije ale snad ji šoupnou do pece hned další týden. Ale tak nějak mi to vůbec nevadí, že bude ubývat ženských, kromě Šárky a Sáry mi tam žádná chybět nebude. Po Hlasu ze kterého se nakonec stal úplně totální babinec jsem se nakonec ujistil v tom, že mám v soutěži radši převahu chlapů, je to pak napínavější a zajímavější.

34
rejpal
Reagovat

XMAN
Dospěl jsem ke stejnému závěru i bez znalostí reálií. I proto tipuji za druhého sluhu Mirka.
Ale od těch ženských to extra chytré není, ledaže by si některá z nich skutečně věřila na kohokoli. Ztrácejí totiž kontrolu nad možností ovlivnit nebýt vyzyvatelem.

35
Franz Ruppert
Reagovat

„Chalupáři opět vítězně, Farma lehce ztrácí“
http://www.tyden.cz/rubriky/media/televize-a-radia/chalupari-opet-vitezne-farma-lehce-ztraci_239754.html

Už ani ten duel nepřitáhne diváky. A dobrá „chalupářská“ klasika opět vyhrává.

37
rejpal
Reagovat

Franz Ruppert
Kdy naposledy v ČR nějaká kontejnerová RS lámala divácké rekordy? Od první řady VV to šlo dolů. Zarytých fandů tohoto žánru zase tolik není a nahodilý divák z toho asi u vytržení není. Možná, kdyby to celé bylo pojaté jinak, vysílalo se to třeba po 22 hodině a bylo to sestříhané právě pro fandy, vypadalo by to jinak. Na to, že mělo jít o trhák léta, byla dělostřelecká příprava nic moc, placené stránky tomu taky moc nepřidaly a pro člověka, který se u toho chce bavit a ne sledovat vývoj, jsou Chalupáři akčnější. Rozjezd byl navíc váhavý.
Je to svým způsobem škoda – po dlouhé době je tu RS tohoto druhu, kde (zatím?) štáb neničí hru nějakými prasárnami a okatými manipulacemi.
Osobně bych, pominu-li různé pasáže „uměleckého “ typu na úkor různých třeba i zdánlivě nedůležitých situací, měl jen dvě větší výhrady: neznám pravidla CELÉ hry (a nevím, kde je najít), a duely. Je to jakési vyvrcholení celého cyklu, příprava k nim má určitou gradaci, ale duel samotný je tak trochu časově i obsahově slabší. Prostě vrcholný zážitek týdne to není.
A vůbec by už na www stránkách neměli spoilovat.

Reagovat

Me na tehle farme nejvic vadi krome blbeho strihu plneho zbytecnych zaberu na kyticky a jine kraviny taky to, ze nemam vubec prehled z jakeho dne to je. V SK fakrme to bylo jasne dany, clovek vedel, co se deje od rana do noci, ale tady ? Urcite to tak je schvalne a strihac micha zabery z nekolika dnu jinak si to nedokazu vysvetlit.

39
Frodo
Reagovat

38 – taky mám pocit, že je to stříhaný hop sem hop tam, jak se co hodí do krámu v jaké situaci, bez ohledu na to, zda začátek věty je z jednoho dne polovina věty z druhého a konec věty ze třetího dne….blééé, nějak se mi to přestává líbit a to jsem byla zpočátku až nekriticky nadšená…Dobře mi tak!

40
Franz Ruppert
Reagovat

Dobře napsaná pravidla Farmy byly když jela na Markize jednička. U dvojky už také nebyly. Ale něco je porůznu napsané na ostatních stránkách viz. např. .reality-show-farma.cz/o-farme/pravidla-farmy/

Na F SK uměli duel dobře vygradovat a byl opravdu vrchol týdne. To stejné sledovanost, která na Slovensku trhala rekordy. Např. v Chorvatsku je farma tak populární, že na podzim se chystá už čtvrtá řada.

41
rejpal
Reagovat

Franz Ruppert
Ty jsem taky při hledání objevil. Ale je tam spousta děr – dokdy je výběr duelantů genderový (v určitém okamžiku už to nejde), jak vypadá finále – je-li vůbec, nebo se jen prostě vymlátí až do posledního. A další věci, které mě momentálně nenapadají.
Je to zvláštní, že různé RS po celém světě mají dlouhodobou sledovanost a u nás se jim moc nedaří. Že by byla naše národní nátura tak zásadně jiná? Proč tady absolutní většina lidí pokládá sledování těchto pořadů za téměř projev deviace?

43
Bazinga
Reagovat

42 :-)), fajn, takže jim zdrhla koza, mula… jsem zvědavá, kdy zdrhne ten barák, co v něm bydlí :-)

44
DD
Reagovat

Po tom včerejšku jsem se zase neubránila srovnání této Farmy se slovenskou dvojkou (jedničku jsem neviděla). Kdybych považovala Janu S. za člověka, který vidí do lidí, musela tím hadem myslet Mirka (ale toho ona zřetelně nemyslela). On využívá přirozené ženské hašteřivosti a je tam jak liška v kurníku. Nikdo na něj nemá. Vlastně to už nepovažuju za jeho taktiku, ale intrikánství. Já vím, že oni jsou tam kvůli té cílové odměně. Ale v této RS už vůbec nejde o nějakou farmu, práci, zvířata. Všichni se snaží dojít co nejdál a dobře se najíst.

V té zimní slovenské tam měli zvířata, museli se starat o krávy, kydat hnůj, nosit jim seno, dojit. Pak tam měli ovce, rodily se jehňata, první jim uhynulo. Měli slípky, králíky atd., měli zimu, hlad. Hospodář je vždycky vedl, vysvětloval a dbal na to, aby farma vzkvétala. Takže jsem držela palce těm, co byli pracovití a šlo jim o tu farmu, protože si tu výhru zasloužili.

Tady jim zřejmě nikdo žádné zvířata nebyl ochoten pronajmout, takže to celé je jen boj o výhru. A přeju Mirkovi, aby ho někdo přečural.

45
rejpal
Reagovat

Bazinga
Nepláchla jim v okamžiku, kdy řešili autorskoprávní záležitosti kuchařských receptů a nějaký dobrák ze štábu nepozorovaně otevřel vrátka stáje?

46
2
Reagovat

44: To je právě to, co dělá většina – srovnáváte CELOU SK Farmu s tou naší. Ne jednotlivé epizody, začátek, ale prostě celek s kouskem. Z toho nikdy nemůže ten kousek vyjít líp :). Já to sleduji paralerně a nemám žádné větší výhrady.

47
Bazinga
Reagovat

45 :-), to se zatím neprokázalo :-). Jestli ale „napůl veterinář“ pustí na volno kozu, zřejmě s pocitem, že zvíře vycítí kdo je tady pánem a na povel „ke mně“ (případně „stůj!“) se vrátí zpátky, pak bych se nedivila, kdyby administrátor reklamního systému (Jirka) byl přesvědčen, že mula má sice 4 nohy, ale běhat rozhodně neumí… Jsou tam třetí týden, a už udělali škodu za cca nevímkolik peněz :-)

48
dessin
Reagovat

44: V SKF dostavali zvirata take postupne, tady meli na zacatku aspon muly ale tam ani to, pamatuju si prusvih kdyz dostali kraliky a jednoho hned sezrali, bez dovoleni :) souhlas se 46.

49
Lenka
Reagovat

44 DD
přesně
na české farmě chybí práce kolem farmy, resp. je jí tam vidět opravdu minimum
aniž bych srovnávala se slovenskou (i když princip RS by měl být stejný) – vztahy mezi lidmi se asi řeší ve všech Farmách, co jich na světě je… ale princip, že se dostanou na prázdnou farmu, kde si musí všechno postupně vybudovat, postavit, pak dostanou zvířata, o ně se musí postarat, políčko, skleník, vypěstovat zeleninu, apod., tak to je všude stejný…
tady zatím vidíme jen skupinu lidí na dovolené kdesi v chalupě, kteří tam holt chvíli musí spolu být a pro zpestření si každý týden vyberou jednoho a pošlou ho domů

50
Lenka
Reagovat

48 dessin
jaký muly?

51
rejpal
Reagovat

„Musim uznat ze takovy dopad z meho dopisu jsem nedoufala ale Sarinka je sikula a wse pochopila ze had na prsou byla je a bude Libuse. A tim ze zawelila aby se kazdy podilel na jine praci je skwela.“
Tak had je jasný. Tohle napsala přímo Jana na svou fb stránku. Někdy jsou věci jednodušší, než si člověk myslí.
K té práci: ale oni tam evidentně makají, jen do sestřihu nejde skoro nic – TV štáb má možná pocit, že záběry na normální práci by českého diváka odpudily.

52
Lenka
Reagovat

47 Bazinga ☺
připomněla jsi mi historku, jak si jeden trošku hloupatý známý koupil už většího pejska… jméno nepovažoval za důležitý („přejmenuju si ho“)… a když se pes jednou v polích rozběhl, tak mu holt už navěky utekl… (no, volání „pse!“ nebylo nic platné)

53
Frodo
Reagovat

rejpale, jakou řečí píšeš??? A kde se to učí?

55
rejpal
Reagovat

Frodo
To je doslovná citace z facebooku. Bude to asi staroslověnština.

56
okkvp
Reagovat

55 – u Stránské ???? °° johoho :-D
(buď jí nefunguje normální „v“ nebo chce být zajimawa)

57
anja
Reagovat

hehe v rekapu Kubíí a jeho nastřelovací prsa :DD Bazi, pobavilas :D

58
dessin
Reagovat

50: to jsou takova ta zviratka, co je na farme meli, vypada to jako mensi ponik nebo kun, ma ctyri nohy, hrivu, velky zuby… uz vis? :)

(btw sama davas ve svem prispevku c. 42 odkaz na utek muly, takze otazku fakt nechapu )

59
Lenka
Reagovat

58 dessin
☺ odkaz byl na článek, jehož autorkou nejsem, já na farmě vidím oslíky

60
anja
Reagovat

mně se líbil komentátor „farmáři přemýšlejí, kdo je nejvíc podobný hadovi“….. a střih na Bosorku :DD

61
anja
Reagovat

takže Milanovi zdrhne po koze další kus? ten skorokůň, jo?…… no bezva……. včera jsem dost trpěla jak se vrhal po těch slepicích….. z živého inventáře bych mu tam nic nesvěřila, jedině starost o myši, to jo

62
Franz Ruppert
Reagovat

Já jsem si myslel, že na Farmě mají jednoho osla a jednu mulu.

Zkříží-li se osel s klisnou vznikne neplodná mula podobající se spíše koni. Zkřížením oslice s koněm vznikne mezek, který se podobá více oslovi.
Poníka tam určitě nemají !!!

63
rejpal
Reagovat

Franz Ruppert
Stejně by jim pláchnul, i kdyby ho měli

64
Han
Reagovat

anja tentokrát je v tom Milan nevinně,podle záběrů nechal dveře od stáje nezavřené Jirka:)

65
Han
Reagovat

ať je to osel,mula nebo poník,na farmě jim jsou celkem k ničemu,zatím byli užiteční jen k tahání bran na poli,a myslím,že rychleji by to měli, kdyby to tahali „farmáři“ ručně :)
Ale asi se jim Jiskra nebo jak se jmenuje vrátila,protože hospodář jim dal hodně úkolů,pokud by jim utekla a nevrátila se,tak by jim hospodář za trest nedal práci žádnou,tak jako za kozu :)

66
Franz Ruppert
Reagovat

Že by jsme se dnes dočkali historického posunu v této RS a farmáři by začali konečně pracovat ? Tato RS je o práci, tato není o lenošení na lehátkách a následném vyvalování v posteli.

67
2
Reagovat

61: Ne. Tak to přesně vypaá, když je někdo zaujatý. Ne, Milanovi nezdrhne nic. Ono vlastně nezdrhne nic nikomu, jen se to proběhne.

68
2
Reagovat

61: A spoiler – najde se i koza.

69
anja
Reagovat

67 jak co vypadá? nechápu……. Milanovi zdrhla už koza, že….. no a jestli mu nezdrhnul kůň jak píše Han, tak jedině dobře :)

70
Kapi
Reagovat

CZ Farma – nuda, neprehlednost, „akce“ za kazdou cenu- divadlo, nuda, neprehlednost, pocit naproste ignorace dulezitych veci na ukor nejake slabe zapletky jakoze o necem… A ty vecne zabery na kyticky, mraky a farmu z letadla–uff, jeste ze je v prehravaci tlacitko na preskakovani po urcitem case + zrychleni prehravani.

SK Farma – chaaaa , to bylo jiny kafe hned o zacatku,, od prvnich minut prvni epizody. Chytilo a nepustilo! Prehledne, jasne, vserikajici, snaha ukazat co nejvic i z „obycejnych veci“… Jedine co mi tam vadilo byla casta absence nocnich zaberu, ale ty na Nove nejsou vubec. Navic na SK Farme meli i „soiroko zaberove“ kamery zavesene na stromech a infra, takze kdyz se neco udalo mimo zabery kameramanu, videli jsme to. Proste poctiva prace!

A pokud nekdo rekne, ze se to jeste rozjede a nemuzeme srovnavat skoncene se zacinajicim, tak mu dosli argumenty a mel by se sam podivat co srovnava on.

71
Lenka
Reagovat

70 Kapi
hezky jsi to napsala, souhlas ☺
a bingo: „chytilo a nepustilo“… přesné!
tady je to rozplizlé nic… už se fakt přikláním k názoru, že tv nova nemusela tak utrácet, mohla zajet na nějaký dětský tábor, tam to dát dětem jako táborovou hru, každý den by jednoho domů (ok, po hře zvané duel) a tři týdny by jim uplynuly jako voda
vyšlo by to nastejno…
(ok, mohli by k dětem přidat 2 oslíky, 2 slípky, možná i selátko… třeba pro lepší záběry)

72
Lenka
Reagovat

… jednoho poslali domů… ☺

73
Pacička
Reagovat

51 rejpale Pod čím najdu fb stránku Jany Stránské?

74
Sima
Reagovat

Kapi… velký souhlas. Viděla jsem SK farmiu 1 a teď paralélně koukám na SK farmu 2 (stahuju) a nedá se to srovnat. V každém díle nějaká akce či zvrat, a hlavně – jak píšeš, u sk je to o budování farmy od piky. Zvlášť 2 SK je drsná, protože začínala v zimě, ve sněhu a mrazu -12 °C. Česká verze oproti tomu je nebetyčná selanka a ala dětský tábor, jak tu vtipně zaznělo. Stašně moc se snažím nesrovnávat a koukat se nezaujatě, ale nemůžu si pomoct, zatím CZ farma nudí, nudí, nudí.
Ale na druhý straně mám pocit, že do slovenské verze byly vybraní fakt exoti, dokonalý koncentráty všech lidských nešvarů (byl mezi nima snad jen jeden rovnej čestnej chlap – Juraj), je tedy jasný, že když takovou extrémní skvadru zavřeš společně v omezeném prostoru a v extrémních podmínkách, že ani nemusíš nic dělat, aby to uvnitř pestrobarevně explodovalo. A pokud je chvíli klid, narvat do nich chlast (zvlášť pokud jsou vyhladovělí)a máš během chvíle dokonalou exhibici lidských karikatur.

Jsem zvědavá, jak to bude s alkoholem u nás, ale v SK farmě to do nich valili horem dolem. Chvílem a jsem měla pocit, že koukám na nějaký bizarní film.

75
XMAN
Reagovat

Já jsem vlastně rád jak to tady tak sleduju, že jsem nikdy žádnou jinou Farmu kromě této české neviděl a tak nemám možnost to s ničím srovnávat a musím říct že vzhledem k tomu že se pro mě jedná o nový formát pořadu, tak mě to zatím docela baví a nepřijde mi to vůbec špatné. Rozhodně to má větší pointu než všichni ti Vyvolení, Hotelové Paradise a podobně, ti tam nemuseli hnout ani prstem, jenom chlastali, opalovali se a koupali se v bazénu a vítěz dostal prachy za to že se rekreoval. Tady jde často skutečně o přežití v těžkých podmínkách a je to tím pádem zajímavější jak se s tím soutěžící vypořádají. Co bylo na Slovensku a podobně mě vůbec nezajímá a nemá cenu srovnávat, na naše podmínky zatím podle mě poměrně slušná show, když už mám teda srovnávat, tak musím s takovýma letošníma propadákama jako byli Hlas a Hotel Paradise a to tedy Farma v kvalitě vede o několik koňských délek, navíc sem zatím narozdíl od výše zmiňovaných pořadů nezaznamenal nějakou výraznější manipulaci štábu, která by mi dokázala celou soutěž zprotivit. Když už si mám do něčeho rýpnout, tak by možná ty díly mohly být o trošku delší, vždycky v nejlepším to skončí ale to je asi účel aby se divák zase těšil na příště a je to hlavně jen detail. Zatím mě Farma výrazně ničím nezklamala a považuju ji na naše poměry za vcelku vydařenou show.

76
rejpal
Reagovat

Pacička
Já je našel takto: na fb jsem dal Farma, našel ofiko stránky a několik málo postů (včetně citovaného) bylo pod jejím jménem. Tak jsem se podíval, kdo se za ni vydává, a je to ona.(Na fotce je v chlévě s vidlemi v ruce)

77
rejpal
Reagovat

XMAN
Já bych souhlasil (srovnávat se SK verzí taky nemohu) především ve dvou věcech: nejsou tam opravdoví mimoňové (taky o ně extra nestojím) a nemám pocit manipulace ze strany štábu. To je v celé řadě českých RS dost čestná výjimka.

78
Kapi
Reagovat

75 – tak to bud opravdu rad, ze nemas s cim srovnavat!

A kdyz uz tak srovnavat neco s Hlasem a Hotelem Paradise – to by pak vitezem opravdu byla i ta zde zminovana RS z materske na navsteve v ZOO mestecku.

Ono nejde o exoty co tam vystupuji – cely koncept, strih a to co tam chce Nova mit z toho dela odpad…
Ano , mozna to dela „stejny tym“ jako tu SK, ale porad je to pod Novou a tim to zacina a konci.

A pokud jde o nejake absence zasahu stabu – nechci brat iluze- ale prave tady to ten stab HODNE ridi. Pocinaje vserikajicima otazkama na farmare pri zpovedich na kameru (ty jejich odpovedi maji opravdu hodne malo spolecneho s prirozenou spontanni vypovedi) + odpovedi na „rucni kamerku“ s predem zadanyma otazkama k cemu se maji vyjadrit ( opet casto slyset v odpovedich, jak to berou „bod po bodu“) a konce treba onim neprehlednym strihem „hod tam tohle vocať, to se tam hodi“

SK Farma jela ppodle „prirodnich“ zakonu a nebylo potreba z toho strihat reportaz plnou dramaticke hudby a prazdneho obsahu jako treba do „Vikendu, Televiznich Novin“ apod….

79
Kovy325
Reagovat

Já si myslím ,že Michaela a Milan či Jirka..;)

80
Kapi
Reagovat

opet opakuju – SK Farma nebyla lepsi tim, ze tam meli lepsi exoty! I v CZ Farme je par zajimavych (vdecnych pro zapletky).

Pohrbili to castecne i tim, ze ( at planovane nebo neplanovane od dramaturga) jim hospodar nezadal PORADNOU praci na druhy tyden.

81
2
Reagovat

75: Ono je to tak, že SK 2 byla zajímavější v tom, že začínala v zimě. S 1 SK je to naprosto srovnatelné, díl po dílu, akorát lidi už to viděli, ví, co zhruba bude, tak se jim to už zdá nudné, chtějí něco dalšího, jiného. To je podle mě celé.

82
2
Reagovat

80: Dej tomu pohřbu čas ;), teď budou mít práce dost.
(A zase si budete na něco stěžovat) :)

83
Kaja
Reagovat

osobně jsem taky sledovala hodně slovenskou farmu – nejdřív dvojku a teď se mi podařilo najít i jedničku. Dvojka byla suprová – ono žít na podobné farmě v zimě je trochu jiný kafe než v létě, kdy když nic jiného tak nějaká zelenina se urodí, nějaké ovoce se dá nasbírat v lese, chytit rybu a podobně. To v SKF2 nebylo absolutně možný. ke všemu si chlív, stodolu a všechno museli postavit sami. přišlo mi, že mají i více práce než tito farmáři. Pořád jsme srovnávala SKF2 s naší farmou a to je nakonec špatně. Paralelně teď sleduju SKF1 a je to velmi obdobná nuda jako u té naší… Prostě v létě to není tak akční. Nebo já nevim – skoro mi i přišlo, jako by na první i druhý díl musel být nějaký koncept, který se musí dodržet. Př. SK Farma 1 a naše farma mají i velmi podobný statky. v SKF2 byl absolutně jiný statek.

obecně ale i SKF1 mi přijde o něco málo zajímavější,. Jednak – zajímavější lidi a hlavně ti slováci ty RS umí dle mého prostě lépe a i slováci jako takoví mají prostě lepší vztah k RS, ale to už tu padlo. :)

V závěru bych tu vznesla jeden dotaz – netušíte, proč oficiání stránky Farmy jsou absolutně mrtvé? Těšila jsem se na diskuse – ony ty diskuse tady jsou trochu jiné – vy jste tu všichni milovníci RS s nadhledem, kdežto na oficiálních stránkách je dost vtipné sledovat připitomnělé reakce.. :) Asi sem divá,ale fakt mě to bavilo třeba u HP. :D :D

84
Franz Ruppert
Reagovat

Kdoví jak by dopadl společný projekt česko-slovenské Farmy, kdy by Markíza dostala natáčení a my dodali Terezu. Majitele bych dal toho slovenského Martina – to byl aspoň borec. „Máte neumyté okna“, tak vzal klacek a hned ty okna vysklil. „Chcete jídlo navíc“, tak za něco vyměňte, nemáte za co, tak nic ode mne nedostanete.

85
1
Reagovat

nešlo by to nějak zařídit, že by se tady lidi pod ty svoje komentáře aspoň nějak podepisovali? že by si tady ti Anonymní zvolili nějaký nick a pod ním stabilně psali? protože já pak fakt nevím, jestli těch Anonymních je tady hodně, pokaždý jiný anonym, nebo je jen jeden nebo jak to tady vlastně je………?

když přezdívky není třeba, taky na to kašlu

86
Franz Ruppert
Reagovat

Kaja – ano, ty oficiální stránky nikoho nechytli a diskuze neexistuje. Tam když něco napíšeš tak budeš vždy první. Největší problém je, že do diskuze můžou přispívat jen přihlášeni (registrováni).

87
JanaH
Reagovat

Mně exoti v naší farmě nechybí, jsem vděčná za normální lidi. I oni se odkopou, nemám obavu. Že nemají chlast mi taky nevadí (stačila mně jedna namol nechutná Sára). Pořád si myslím, že se to eště pěkně rozjede a už tam ten potenciál i vidím.
Kapku mi vadí málo práce (ale to se asi brzo změní), krátké díly a v nich zbytečný hluchý čas-různé ty rádobyromantické záběry a to, že v necenzurovaných dílech je hodně zajímavého, o čem nemá běžný divák ani páru.
Nenudí mě to a bavím se u toho.

88
Sima
Reagovat

Řílám si, že to kouzlo zimní SK farmy ani tak nebylo v těch dramatických zvratech (zvláště když přihlédnu k tomu, že byly z velký části uměle vytvořený chlastem), ale v souznění s přírodou. Divák měl vlastně den za dnem možnost sledovat tu úžasnou gradaci od sněhu, zimy a fičáků přes oblevu, rašení, pučící stromy až po plnou zeleň a rozkvetlé louky (od března do června) a paralélně s tím viděl, jak se z nehostinného místa se starou barazibnou stává postupně překrásná farma. Vše prolínaly rady skutečně moudrého hospodáře, co kdy dělat a proč. Tohle považuju za hlavní tahák a nejsilnější dějovou linku. Ty konflikty, hádky, ponižování a šikana v další lince člověk samozřejmě taky sleduje, ale spíš je mu z toho divně úzko.
Celá nálada je určena motivem. Samozřejmě když je motivem ostatní vyházet a vyhrát 50.000 euro, tak tam si slušnej člověk moc neškrtne (viz Juraj). Moc by mě bavilo sledovat stejnou RS s jinou, pozitivnější motivací. Udělat to třeba na celý rok, od jara do zimy, aby si ti lidi (i divák) udělali ucelený obraz, co se na farmě všechno průběžně dělá, co život na farmě přináší, a vítězovi by zůstala farma. Samozřejmě i adepti by pak vybraní z lidí, co mají o skutečný zájem o farmaření a nejen o exhibici. Každý by se myslím daleko víc angažoval v tvoření, než v boření – tzn. intrikách a chlastání. Tak to by se mi líbilo!
A divák by aspoň trochu pocítil kouzlo farmaření.

Ale jinak souhlas, že mezi RS, co se u nás dnes vysílají, Farma vede. Tak uvidíme, třeba se to ještě vyvrbí ;-)

89
Han
Reagovat

Tohle je farma,do map na seznamu nebo googlu zadat do hledače
48°59′29.151″N, 17°54′13.501″E

Chybí ta stodola,kde jíjou ,to ji tam kvůli natáčení dostavili Nováci? :-)

90
rejpal
Reagovat

Franz Ruppert
Ofiko stránky mi připadají jako jednoúčelové lákadlo k předplacení kanálu voyo. A stránka samotná je plná obtížných pop-upů. Že je voyo placený kanál na filmy, OK, kdyby tam běžely dlouhé nebo nostop záznamy, taky bych to bral, ale tohle .. Pochybuji, že ofiko stránky jakkoli pomohou zvednout sledovanost Novy.

91
JanaH
Reagovat

85 anonymní : nevím, jestli ti dobře rozumím. Občas mám potíže s chápáním psaného textu. :-))) Ale pokusím se odpovědět.
No tak si přezdívku dej a je to a nebudeš anonymem. :-).
Tam, kde píšeš svůj komentář je nad tím řádek „Jméno“…tam si něco vyplň, zapamatuj a příště pod tím nickem piš. E-mail vyplňovat netřeba.

92
Anta
Reagovat

87 Jana H
naprostý souhlas :)

Problém byl, že ten druhý týden byli bez práce – úkolů, a i když něco dělali, tak to téměř vůbec neukazovali v tv, proto vzniká neustále dojem, že se tam jen válí a nic nedělají.

93
Kapi
Reagovat

88 – Sima- napsano pekne a vystizne. SKF nebyla jen o exotech. Bylo to o celkovem pojeti, atmosfere a podání.

Ale tohle se tezko vysvetluje nekomu, kdo to nevidel…

94
Kapi
Reagovat

92 – a o tom to je- Nova to ma blbe sestrihany a koncipovany do vysilani

95
JanaH
Reagovat

92 Anta : včera třeba v neofiko verzi Milan naklepával kosu a vysvětloval u toho ostatním klukům (krom Michala), jak to dělal jeho děda a streda. A jak ti staří hospodáři věděli přesně, kdy kosit. Jak jim stačilo se kouknout na nebe a věděli… Naši hospodáři se pak o tanec s kosou pokusili – i Kubajs! Ale to už psal včera Scalex.

96
JanaH
Reagovat

93 Kapi : není nic jednoduššího, než se nedívat.
Nezlob se na mě, ale mně osobně je šumák, jaká byla SK Farma, fakt mě to nezajímá, nedívala jsem se a dívat se nebudu.
Já sleduju CZ Farmu, a kdyby mě to nebavilo tak hodně, jako asi tebe, tak bych to vypnula šla si hledat lepší zábavu. :-)

97
JanaH
Reagovat

69 : a já zas nechápu, co na tom nechápeš ty…
Milanovi žádná mula nemohla zdrhnout, poněvadž a protože u toho nebyl. Mula zdrhla Jiříkovi. No vlastně si šla jenom zaběhat v rámci buď fit.
A kozu už bych taky nechala spát, stejně se vrátila, jak už víme. :-)

98
Anta
Reagovat

95 JanaH
Scalexův rekap z necenzurované verze jsem taky četla a zrovna to bych ráda viděla, jak se ostatní pokoušeli „kosit“, kdysi jsem to také zkoušela a nějak to i šlo :), dnes bych si asi usekla nohu a ještě bych stihla tu kosu ztupit o drny nebo kameny :-DDD

99
Kapi
Reagovat

96 – Porad jim davam sanci tak se divam, proc by ne. Proc bych nemohla napsat co myslim, ze delaji spatne a stejne se divat. Nikomu nerikam at se nediva.
Ale pristoupit na jejich hru- „kdo nam neplati na internetu, bude vedet houby“ nehodlam, takze…

Stejne to u me asi casem prevalcuje „Pláž33“ – vypada to mnohem zajimaveji, poutaveji a celkove lepe zvladnute nez CZ Farma. A to byly teprve dva díly :D

100
Kapi
Reagovat

Koza se vratila – pak ze tu stab nezasahuje LOL :D

102
Anta
Reagovat

ke 101

zřejmě ji stačili zpacifikovat :)

103
JanaH
Reagovat

98 : něco takového zkoušet by mě ve snu nenapadlo! :-)))

99 : když se díváš, tak tě to musí aspoň trochu zajímat, že? :-)
Mně jen kapku irituje to, jak nám nutíš, jak moc byla SK Farma lepší. Platit Nově za nic nemusíš, když nechceš. A piš, co si myslíš, já to dělám zrovna tak. Ale jednou asi stačí. :-)

104
Petra
Reagovat

http://stajdvorecek.blog.cz/1108/p-samal-na-ambre-a-likie není tohle náhodou náš Hospodář , který vlastní Farmu ?

105
JanaH
Reagovat

104 : je. :-)
A když se podíváš do minulých diskuzí, najdeš i jiné odkazy. Jsou tady špióni… :-)))

106
Prochor
Reagovat

Jak jste přišli na to že moje favoritka Šárka je lesba ?

107
Anta
Reagovat

103 JanaH

nezkoušela jsem to z nudy :-DDD byla to nutnost, ale brzo jsem tuto činnost přenechala šikovnějšímu :)

108
Petra
Reagovat

105 : jojo, už sem to taky prošmejdila … ale stejně je to podvod na diváky …

109
Anta
Reagovat

106 Prochor

já si to nemyslím, ale ostatní přesvědčovat nebudu :)

110
Kapi
Reagovat

103 – jasne ze me to zajima, jinak bych se prece nedivala. Jak pisu , porad jim davam sanci( ale pomalu diky Plazi33 ji ztraci)
Jasne ze to jde i zadarmo sledovat- ale nemam cas a chut jim venovat tolik casu (sledovat 2x stejny porad) a ani ho nemam. Maji nam to dat prehledne i kdyz treba zkracene najednou v TV. Ne to v TV uplne zazdit jako by se nic jineho neudalo. v SKF to zvladli v pohode.

Nikomu nenutim, ze byla SKF2 lepsi. Rikam jen svuj nazor. I SKF1 byla ale lepe zvladnuta – o tom to je. S cim jinym to mam srovnavat? s Vymenou manzelek?

111
Tamzin
Reagovat

99 Kapi: nerada píšu, ale pilně čtu a úplně s tebou souhlasím, koukám a pořád čekám, kdy uvidím nějaké farmaření..

112
JanaH
Reagovat

110 : OK. :-)))
Já jsem viděla z neofiko verzí dvě ze dvanácti, ty neofiko se mi zdají lepší (až na „nevyčištěný“ zvuk). Ale i ty ofiko mě baví, jinak bych u toho neseděla. Zazděné se mi to nezdá. A nesrovnávala bych, proč taky… to je celé.

113
Anta
Reagovat

Milan má dost nepříjemný hlas, tedy především pro zvířata :)

114
P.I.Tomec
Reagovat

Ha, Milan je zakuklený pan Kopferkingel ( Spalovač mrtvol ), snad nepostoupí od myší k lidem.

115
Pattrick
Reagovat

Tohle jde do kopru..

116
Pattrick
Reagovat

Snad Libuše si tu Sáru veme a Sára odtáhne..

117
JanaH
Reagovat

Anta : a máme obě hadice jednou nohou v duelu, co? :-)))

118
Anta
Reagovat

117 jó ! :)

Libuše to teda nemůže moc rozdejchat :)

No a Milan opět jede :)

119
okkvp
Reagovat

Hadice by je měla vycvičit nějakejma šlichtama ;-)

120
Anta
Reagovat

Milan čte naši diskuzi ?

121
Ivory
Reagovat

Já tomu asi nechápu ale proč by měl sluha ostatním utahovat uzdu?

122
P.I.Tomec
Reagovat

To je normální šikana lidí v nejlepším věku od vohnoutů, mlamojů a frikulínů. BohaMariaskare…

Milane, zapískej jim BoPo ( bojový poplach ) a dej jim pořádnou sodu – online jim chce „utáhnout uzdu“ – Buriánek rulezzzzzz

123
Lenka
Reagovat

Nestačím se divit, o čem ta farma je ☺
Ten, kdo něco umí, je povinen to ostatní naučit, jinak s ním nebudeme mluvit!
Libuše vaření, Milan kosení /a další chlapské práce/.
A co by koho podle tohoto scénáře naučili Kubí, Michal, Sára, Šárka?
Pištění před myškou, kecy a zfušovanou práci, kozy ven, pláč na hrudi přítelkyně? ☺

124
Ivory
Reagovat

Nějací drzí ti sluhové…

125
Anta
Reagovat

123 dost zjednodušený pohled, ne ? :)

126
JanaH
Reagovat

118 : Anta : víc to nerozdejchává Milan a už se na ně chystá. :-)
119 : okkvp : na ty šlichty se těším, jsem malinko zlomyslná. :-)
123 : Leni, tak nějak. :-))))))

127
koc
Reagovat

oba se chovaj jak odkopnute milenky .. jeste jedno takove odpoledne a z komentar bude znit – Libuška z toho byla tak unavená, že nám dala večeři a šla spát. Zůstali jsme v kuchyni s Milanem sami. Milana jsme si nevšímali, Jen víme, že byl divně tichý.

129
rejpal
Reagovat

Zajímavé. Buď jsem nepozorný já, nebo jsou díry v sestřizích, ale že má Libuše lepší vztah s Míšou než se Sárou jsem si dodnes nevšiml. Přemýšlím, v jaké disciplíně může Sára Libuši porazit a vychází mi, že odejde další blondýna.

130
Anta
Reagovat

127 pobavil :-DDDD

131
ikomi
Reagovat

127 Starý Bruna? :-D

132
JanaH
Reagovat

…a mě kapku vyděsilo 128… :-)

133
Lenka
Reagovat

125 Anta
a máš pocit, že vidíš v tv něco jiného?
fakt nechápu, proč nutí někoho, kdo něco umí, aby je to všechny naučil… proč by musel, prokrista?
smysl mi uniká ☺
a že Libuše umí vařit, Milan plno prací, o tom žádná – mmch, co umí ti ostatní?

134
koc
Reagovat

az zacne kacet stromy je to jiste ;-)

135
P.I.Tomec
Reagovat

Mléko proti mšicím? Zkusil bych tabákový výluh, nebo raději Ferdu brabence – ten si je osedlá a posléze podojí.

136
P.I.Tomec
Reagovat

Dej krávě do držky – vona ti dá do dížky. Už vidím, jak chudinku stračenu mlátí po gesichtu.

137
koc
Reagovat

Milan je matematik :o .. kua 60 kilove prase ma silu v cumaku 240 kg .. to sem jeste neslysel :)

138
Anta
Reagovat

…už se jenom děsím, aby i kráva nechtěla podlahu… :DDD

139
Anonymní
Reagovat

Jediné, co se mi zdá pozadu oroti SK je buvár. Tam už Farma skončila a na topky.sk v Prominentech jsou jen za dnešek tři články o exfarmářích.

Jinak koho bavila 2, můžete kouknout na:
http://www.youtube.com/watch?v=n3SswAEfqrY

140
P.I.Tomec
Reagovat

137 – KOCi, já bych si to netroufl takhle kvantifikovat, ale třeba můj brácha je hajný a střelil za svůj život cca 200 divočáků. U pašíkú bylo lze vidět různá zahojená zranění ( jsou to ohromně vitální a zároveň inteligentní zwierzata ), ale nikdy!!!!!!! u nich nebyl poraněný rypák ( co bych za to dal, můj rypák byl poraněn mnohokrát ) – opravdu prasáci používají svůj ryj sqěle.

141
JanaH
Reagovat

Jestli někdo řekne, že dnešní díl byl nudný a nic se v něm nedělo, tomu dám do držky já! :-))))))

Začíná to mít spád a na Milanův teror se těším, stejně tak na Libuniny šlichty.
No ale ty krávy taky musí mít podlahu…chudák Kubí…
A holky blondýny se nám spiknuly. Si asik myslí, jak tam na ně všecky vyzrály. :-)

142
Anta
Reagovat

Tento díl se mi zdál zatím nejlepší :)

143
rejpal
Reagovat

Jana H.
Nebyl. Podle mě byl zatím nejlepší. Ubyli motýlci a broučci, byla tam akce, konflikty otevřené i spodní proudy. Všechno jiné jen ne nuda.

144
Tamzin
Reagovat

Tak dneska dobrý, jen tak dále.

145
Lenka
Reagovat

Začalo se pracovat ☺

146
rejpal
Reagovat

Nějak mi uniká, co se stalo mezi Libuší a Sárou. Před pár dny téměř adoptivní dcera, dnes s ní chce zamést. Bylo na voyo víc?

147
Angel
Reagovat

Dneska fakt dobrej díl.
Těším se, až to Milan rozjede :)

148
rejpal
Reagovat

Angel
Sranda by byla, kdyby po zamýšleném poplachu v 5 ráno sám zaspal. Ale zdá se být jasné, že pokud se Šárka nechce zbavit další holky, byla volba Milana sluhou dost velkou chybou. Tohe asi vystihl Mirek dost přesně, že Milan je tam užitečným chovancem.

149
JanaH
Reagovat

146 rejpal : podle mě to začalo tím klíčem, ať si Líba utáhne šrouby, sice si to vyříkaly, ale Libuna nezapomíná, jak nám pošeptal Michal, či kdo. A Líbě docvakla taktika Sáry…že se jí chce zbavit, bavila se dneska na seně o tom s Milanem.
148 Angel : přesně. Milana se zbavit nebudou chtít, ještě je pro ně hodně užitečný.

150
Pacička
Reagovat

Je to nějak v pravidlech, že hospodář sděluje úkoly jen farmáři týdne, že ostatní nemohou poslouchat alespoň zpovzdálí? Úkolů bylo hodně, jestli si všechno Šárka zapamatovala. Přišlo mi divné, že v přítomnosti hospodáře se vesele bavili na houpačce a chůdách, předtím měli nějaký respekt, skoro jako malé děti.
Blondýny čekají v případě neúspěchu ve farmě nějakou roli moderátorek. Šárce velmi rychle otrnulo, pořád nevím, co je to za člověka.

151
rejpal
Reagovat

JanaH
Je to možné. Ty dvě spolu hrají hezkou komedii. Jestlipak Sára tuší, že duel se blíží. Ale měla by, beztak tam jsou jen dvě možnosti. A zaspekuluji – co když se Sáry chce zbavit Šárka, a proto vybrala Milana.

152
Angel
Reagovat

150 Pacička – to mě taky zarazilo, nejdřív se tam Šárka div nesložila, furt brečela a teď, když je farmářka, div jim neporoučí jak diktátor – nějak mě to nepasuje. Ze začátku mě byla celkem sympatická, ale teď u mě ztrácí tím svým divným chováním.

153
okkvp
Reagovat

Já jsem akorát zvědavá, jestli dostanou prasata, čím je budou krmit

154
rejpal
Reagovat

Pacička
Možná jsme se nechali svést tím slzavým údolím. Ale ona může být dost racionální a myslící člověk, když nejsou ve hře city. Jiná věc je, jestli kterákoli z těch žen tam pochopila, k jakým důsledkům vede existence duelů stejného pohlaví a že eixtuje nejen ženská, ale i mužská solidarita. A to když jsou ještě od počátku v oslabení. Nebo kalkuluje s tím, že po tomhle odkrvení ženská genocida skončí a zbylé mohykánky budou mít chvíli pokoj. A jako šéfka tomu možná dočasně poslednímu kolu unikne.

155
JanaH
Reagovat

151 rejpal : ta spekulace by se mi moc líbila, ale až takové schopnosti kombinace u Šárky nepředpokládám.

Ona Sára ani netuší, že ji Šárka považuje za mimino, se kterým neradno probírat nic závažného.
Pokud je Líba sluhou, musí Sára počítat s duelem, pokud nepočítá, tak je úplně praštěná.

156
Lenka
Reagovat

Šárka zatím lítá z extrému do extrému.
Nejdřív křehké děvčátko na klíně statné Jany, teď jí vyrazila na čele dospělost, která se holt projevuje poroučením ☺
Co bude další týden, až sleze ze židličky farmáře týdne, uvidíme ☺

157
Lenka
Reagovat

153 okkvp
přece těma vypěstovanýma bramborama ☺

158
okkvp
Reagovat

157 – brambory eště nevystrčily ani lísteček – než dorostou do jedlého stavu, tak prasata pojdou – zbytků z kuchyně tam asi taky moc není, mlíkem je furt cpát nemůžou a seno nežerou

159
Lenka
Reagovat

158 okkvp
však jsem to taky myslela v nadsázce ☺
ale oni si poradí – až vyrazí ty zkušenější… Kubí na něco určitě přijde ☺
(ale jen jestli mu takové prasečí zviřátko nebude moc vadit)

160
Anta
Reagovat

Nemyslím si, že by Šárka až tak poroučela, prostě je farmářka týdne a prostě to chce nějakou organizaci, né jako ten chaos za vedení Sáry, ale jestli se jí to povede, toť otázka.

Její volba Milana zdá se mi poněkud nešťastná :)
ale třeba počítá s tím, že Milana prostě nezvolí, že jeho zkušenosti jsou přece jenom více potřeba.

161
rejpal
Reagovat

JanaH
Měla by. Nakonec jsou jen dvě možnosti. Fakt je, že Jmenování Sáry farmářkou rozjelo směr, který nevěstí ani pro jednu z blondýn nic dobrého. A Jana to svou nominací jen potvrdila. Teď ještě chybí, aby – pokud Sára vypadne v duelu, jmenovala farmářkou Míšu. Tak pak jmenuje sluhou Šárku a ta bude muset vyzvat Libuši. Ta ji vyřadí a Šárka jmenuje farmářkou opět Míšu. Libuše bude sluhou potřetí, ale nebude mít s kým jít do duelu. Jak tohle řeší pravidla?

162
anja
Reagovat

tak dneska jediné dva světlé momenty – Michalova předváděčka jak spolu dvě slepice kecají u snášení vajíček jak to kterou bolí a Kubííkovo uvěřitelné trauma z podlahy pro kravičky……. jinak nic ……… Milanovy cholerické výlevy začínám podvědomě ignorovat, ten člověk je mi tak nesympatický, že mi už i vadí jak je na něho záběr zezadu jak jde….

163
rejpal
Reagovat

Ale pokud s tím počítá, pak musí nutně předjímat , že duelantkou bude Sára – což by bylo v souladu s mou předchozí spekulací. Nebo to vůbec z tohoto pohledu neřešila, což by byla velká chyba.

164
anja
Reagovat

a zatím teda nějakou jejich taktiku tam moc nevnímám, anebo jde tak nějak úplně mimo mne………. nicméně volba sluhů byla dobrá volba, oba se nafučeli krásně :D

Bosorka s tím vařením a nevařením – ta už by mohla taky vytáhnout nějaký nový problém, začíná být tím samonasíráním se okolo kuchyně dost nudná a stereotypní

165
Anta
Reagovat

To jsem si říkala hned nazačátku, když jsou pouze ženské a mužské duely, jak budou řešit pozdější nerovnováhu, kloním se k tomu, že počítá s tím, že v určité chvíli budou smíšené duely.
Ještě jim ale stále dluží jednu farmářku za Janu K !!! :-)

166
Hans
Reagovat

Kubika ani ve snu nenapadlo,ze by na farme treba rezal drevo:) Ten kluk se chtel nejspis hlasit do Hotelu Paradise ale omylem poslal prihlasku na Farmu. Bohuzel se tam asi udrzi dlouho,holky ho maji rády a chlapi si ho do duelu nevemou,aby se nedockali pohorseni od ostatnich jako David

167
Majka
Reagovat

No, ona Jana K. není na stránkách Farmy podsvícená, tak je její účast možná ještě otevřená.

168
rejpal
Reagovat

anja
Neviděl bych to úplně stejně. Oni tam nějak taktizují všichni. Ale chybí mi strategie. Možná je výjimkou Mirek. Má u ostatních respekt a působí dojmem silného hráče – což ho bude dost dlouho chránit před duely. U ostatních mi přijde, že uvažují v krátkodobém horizontu – ne, jak vyhrát hru, ale jak vyřešit přežití v příštím jednom, možná dvou týdnech. Kdo jim je sympatický, kdo není, koho by se teď chtěli zbavit. Ale neřeší řetěz důsledků, které jejich činy vyvolajím, a který může ohrozit je samotné (nebo je jejich strategie zatím neprůhledná, to uvidíme).

169
Hans
Reagovat

Na Slovensku kdyz uz jich zbyvalo jen 7 ,prisli 4 novi farmari,jeden z tech novych to vyhral,pak tam pred koncem vratili jednoho,kteryho vyhodili za poruseni pravidel,tak si myslim ze az bude hrozit,ze by holka nemela s kym jit do duelu,tak taky prijdou noví hraci.

170
Pacička
Reagovat

Tak jsem dokoukala necenzurovanou včerejší verzi, která končí rozdělováním zákusků a velkou žranici a musela jsem do lednice pro zbytek teramisu. Je to nakažlivé.

171
Bazinga
Reagovat

rekap dnešního dne už visí :-)

172
estor
Reagovat

169..já je tam čekám..bylo by to záživnější..

Přidat komentář