Panáček v reality show

Jaké novinky nás čekají v 2. řadě Jste to co jíte?

21. Březen 2007 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Ano, je to tady. Již dnes večer ve 21:10 na TV Prima začíná druhá řada velmi populární reality show Jste to, co jíte, která se v anketě o Nejlepší reality show roku 2006, umístila na velmi krásném druhém místě v reality show pořady za asi divácky nezničitelnou Výměnu manželek. Samozřejmě si pro nás TV Prima přichystala několik novinek, které by dle nich měli Jste to, co jíte ještě více zatraktivnit. Uvidíme. Zde je výčet zásadních novinek dle serveru Bleskově.cz.

Přečtěte si o aktuálních dílech třetí řady Jste to, co jíte. Jste to, co jíte 2008 na Panáčkovi v reality show. Začtěte se a řekněte nám svůj názor.

Novinky ve Jste to, co jíte 2007

– jedním z hubnoucích párů bude i tzv. celebrita, konkrétně Petr Novotný a jeho syn Pavel, divákům známý především z letní reality show (solidního propadáku) Bar. Jak se zdá, TV Prima celebritu vybrala velmi dobře, neboť se stačí jen začíst do některých internetových diskuzí a velmi jednoduše zjistíte, že především jméno Petr Novotný na některé lidi působí jak slavný červený hadr na býka.
– hubnoucí jedinci již nebudou přijímat rady pouze od dvou lidí, tedy Kateřiny Cajthamlové a Petra Havlíčka. Nově budou i televizním divákům ve Jste to, co jíte nabídnuty rady od fitness cvičitele Davida Hufa (jen naokraj, Mistr světa ve sportovním aerobiku či jeden z ranních rozhybňovačů ztuhlých svalů diváků Snídaně TV Nova) a herce, moderátora a milovníka dobrého jídla a pití Mojmíra Maděriče. Jeho úkol ve Jste to, co jíte? Ve svém pravidelném okénku bude vařit jídla, která budou zdravá, ale zároveň budou porušovat znamé – zdravé jídlo, nemůže chutnat.

Jak se na první díl druhé řady Jste to, co jíte těšíte? Hubnete? Už jste zhubli? Kolik? Pochlubte se v komentářích.

související články

Žena s ideálním tělem by nemohla přežít / iDnes.cz
Jste to, co jíte: Málem nepřežila! / super.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
Agnus
Reagovat

Celkem se těším :-) Díky první řadě a p. doktorce jsem se dokopal k aktivnímu hubnutí. Mám 30let a 195cm a před vánoci 2006 jsem vážil 116kg. Teď vážím 104kg. Stačilo dodržet jednoduchou rovnici příjem

2
Agnus
Reagovat

nějak to zlobí Panáčku :-( nejde mi napsat delší text

Reagovat

Agnus, můžeš mně prosím napsat na sunicko@centrum.cz komentář, který sem chceš vkládat? Je zvláštní, že potom, co někteří u článku o Výměně manželek hodili příspěvky téměř dlouhé jako povídka, tak by ti sem nešlo vložit něco mnohem kratšího.

Jinak úctyhodné zhubnutí, těším se na tvůj kompletní příspěvek, tedy prozrazení, jak hubneš. Nejen pro mě bude určitě inspirující.

4
Katy
Reagovat

Jsem zvědavá co štáb vymyslel na účastníky. Postoupila jsem do druhého kola castingu. Docela mě překvapil styl jejich jednání. Ani mi nezavolali nebo nenapsali, že jsem v druhém kole nepostoupila. Je to slušnost odpovědět. Ale jim je to asi jedno. Hold slušné chování je předností asi někoho jiného.

5
Agnus
Reagovat

SUNíčko: No nějak to nešlo. Bohužel jsem to měl v clipboardu a teďka jsem si aniž bych přemýšlel zkopíroval ten Tvůj email :-( Zkusím to napsat znovu.

6
Agnus
Reagovat

Takže znovu:

Mám 30let a 195cm a před vánoci 2006 jsem vážil 116kg. Teď vážím 104kg. Stačilo dodržet jednoduchou rovnici příjem menší než výdej. Ano počítal jsem kalorie a úzkostlivě vážil všechna jídla. V prvních dnech jsem nevěřil, že to půjde zvládnout, protože můj příjem přesahoval 10 000kJ a dle dostupných informací bych měl mít kolem 7.500Kj (sedavé zaměstnání bez sportu).

Začal jsem sportem a snahou omezit jídlo tak aby příjem byl na hranici cca 7.500Kj. Díky sportu jsem se dostal s výdejem mírně přes příjem a už to šlo :-) Nebyl jsem na žádném měření BMI, svalové hmoty apod., ale zřejmě jsem získal nějaké svalstvo díky rotopedu protože teď jím trošičku více než v lednu a váha stále drží. To si vysvětluju větším přirozeným výdejem po nabrání svalové hmoty.

Z pohledu dneška jím úplně normálně, občas si dám něco dobrého a kalorického, ale žádné přejídání. Taktéž je velmi důležité nejíst po 6. hodině večer. Pokud mám večer hlad resp. chuť dám si ovoce (jablko, rajče, ředkvičky… banán ne!).

Snad to nebudete brát jako reklamu, ale v počítání kalorií mi hodně pomohl program FitLinie a pár stránek na netu kde jsem hledal hodnoty potravin.

Můj cíl je 99kg, protože vím, že před pěti lety byla má normální váha 96kg.
Netvrdím, že můj postup je univerzální určitě není možné se řídit uvedenými hodnotami. Záleží to na konkrétním člověku, jeho zdravotním stavu atd.. atd..
Dle mého laického názoru je však nutné splnit následující:
1) vybudovat svalovou hmotu pro lepší spalování na „neutrál“
2) omezit příjem energie na rozumnou hodnotu
3) hodnotu výdeje energie udržovat vyšší než je příjem
Toto zřejmě může platit pro všechny lidi s nadváhou. Důležité je, najít správné hodnoty příjmů a výdejů energie, cvičební dávky. To vše tak, ať to oslabené tělo v pořádku zvládne.

Na závěr chci poděkovat p. doktorce Cajthamlové, protože právě díky jejím názorům a radám jsem se dostal s váhou dolů.

Držím všem palce a věřte jde to !

7
ajda
Reagovat

Pokud nechají stejný časový rozsah, tak mám obavy, že to bude na úkor kvality. Zdravé vaření bych viděla spíš na nějaký speciál díl a cvičení naopak vítám! Mockrát jsem už dříve upozorňovala,že se hubnoucí málo hýbou.A když se hýbali,tak nevhodné sporty. Tak se dnes nechám překvapit :o)

8
LadyXL
Reagovat

Taky se moc na další pokračování těším. Ale taky se obávám, aby těch novinek nebylo moc na úkor kvality. Vaření jídla přeci potřebuje určitý čas… – tedy seznámení s potravinami, receptem, pracov.postupem. Ale v minulých dílech byla přeci místy vata, kdy se lecos opakovalo, vraceli se k začátku atd. Tak snad to bude mít spád a neochudí nás o zážitky vlastního hubnutí. Já osobně mám 7 kg a 7 cm dole pod dohledem paní doktorky (a nebýt lajdákm mám víc). Pokračuji ale dál a nevzdávám se. Po různých jojo efektech mi holt ten metabolismus pracuje blbě… Ovšem výhoda je, že nemám hlad a zase tolika věcí jsem se vzdát nemusela,jako při jiných dietách.

9
Lylek
Reagovat

Pozor chybička..
My už máme 3. řadu Jste to, co jíte?:-)

Reagovat

Lylek, díky za upozornění, nějak jsem to v tom nadpise přehlédl. Již je to opraveno.

11
ajda
Reagovat

LadyXL : gratuluji!!!!!

Reagovat

Tak Super.cz vydal upotávající článek na dnešní díl (viz. související články) a musím říci, že solidní historka, zhubnout ze 145 kg na 54.

13
Matěj Jůza
Reagovat

Už se těším moc se mě líbila paní doktorka na předávání cen Týtý a docela mě mile překvapilo, že v ukázkách použili i naše záběry – pro informaci nyní má 128 kg což je zhruba 32 kilo úbytek musím se přiznat že teď malinko zanedbávám dietu, jelikož se připravuji na maturitu a na raciofitness styl života nezbývá moc času – jinak kdržím palce všem dalším účastníkům realityshow a doporučuji pokud máte čas, zamyslet se nad svým stylem života

14
Agnus
Reagovat

Matěji, gratuluji ! 32 kilo dole to je skvělé !

15
Ondra
Reagovat

No tak nevím, moc té doktorce nevěřím. Cvičím pravidelně 3-5x týdně cca 1 hodinu a k tomu jím v podstatě úplně všechno a držím si postavu, takže ze zásady si myslím, že to není o hodných a špatných potravinách…

A už vůbec se mi nezdají její řeči o tom, že neslazené kakao je tučné (např. všude se dočteme o tom, že čokoláda s vysokým obsahem kakaa není špatná) nebo podobně její výhrada vůči pomazánkovým máslům… Tvrdí, něco o moc tuku, proč? Vždyť pomazánková másla obsahují mezi 20-30% tuku… Pokud je to špatně, proč se doporučuje např. nízkotučný eidam (20%)…???

16
Agnus
Reagovat

to Ondra:
Těžko říct jak funguje metabolismus někomu s těžkou obezitou. Myslím, že to nemůžeš srovnávat se svým normálním spalováním….

17
LadyXL
Reagovat

to Ondra: Agnus má pravdu! Nemůžeš srovnávat svůj normální metabolismus s metabolismem narušeným třeba častými dietami! On prostě pracuje úplně jinak a pomaleji… a vše sníst je pak problém.Navíc při nadváze nemůžeš tak cvičit, jako ty. Věci, které píšeš (kakao, pomazánkové máslo), se nedoporučují, protože mají zbytečně moc tuku (a je jedno že „jen“ 20-30%). Prostě tyto potraviny k životu nepotřebuješ. Nedají ti nic navíc – tj. minerály, vitamíny…, bílkoviny. A ty tuky spolehlivě nasbíráš během dne i v jiných potravinách, takže tyto potraviny ti ho přidají jen navíc. Sýr 20-30% je doporučovaný, ale neznamená to, že ho jíš kvanta. Já ho mám např. max. 100 g na den. Spíš méně. Je dobrý i kvůli vápníku a bílkovinám. Prostě „problém“ u tebe je, že vlastně nemáš problém – s váhou, zažíváním. Tak si toho važ! A raději se už teď stravuj zdravěji, ať tě nepostihne špatné zažívání, žlučník atd. To bys pak musel třeba přestat cvičit a pak by šla tvá váha nahoru. Jinak ti držím palce, ať se ti daří dál.

18
uplnek13
Reagovat

to:LadyXL
Zdravím,chtěla jsem se Vás jen zeptat, jak je možné se k paní doktorce objednat, abych mohla také hubnout pod jejím dohledem aspoň ze začátku.Předem děkuji

19
LadyXL
Reagovat

to uplnek13: promiň, píši až teď – mobil 605101121, e-mail: KCajthamlova@seznam.cz a sídlí blízko Václaváku. Zkus to. A nedej na to, jak vystupuje v televizi. Ve skutečnosti je to příjemná žena se svým specifickým humorem a přístupem. Probere s tebou vše. Tak jen se odhodlat a zavolat!

20
uplnek13
Reagovat

to LadyXL:
to je v pohodě, díky ti moc.Asi to zkusím a zavolám jí. Ještě jeden dotaz na tebe mám, prosím tě a nakolik tě to vyšlo, jestli to není tajné. Já že bych to chtěla zaplatila i svému příteli abychom schazoval spolu. Předem díky

21
LadyXL
Reagovat

to Uplnek – hodina stojí 750,-Kč, není to totiž přes pojišťovnu. A záleží pak jak často si tě objedná. Já chodím cca po 6 týdnech.
Ale musím říct, že tu hodinku (u někoho i přetáhne) se ti plně na 100% věnuje. Vážně to zkus a nech si udělat i ten …ježíši skleróza, jak se to jmenuje.. – no prostě ti změří (u mne pan Havlíček) tuk,svaly,vodu, na což tě ale objedná automaticky, aby ti mohla sestavit jídelníček přímo na tělo (tedy kolik máš jíst bílkovin, tuků, sacharidů denně).

22
uplnek13
Reagovat

to LadyXL: – díky moc za odpověď. Určitě si myslela abych si nechala udělat bodystat u pana Havlíčka, o tom jsem také uvažovala, že bych na to šla ještě před tím než navštívím paní doktorku, ale teď když bych se objednala u ní a ty říkáš, že by mě tam stejně poslala tak to nechám plavat a počkám si co mi řekne. Víš chtěla bych hlavně s paní doktorkou zkonzultovat své problémy se štítnou žlázou, proto si myslím, že mám problém s váhou, tak doufám, že by mi mohla poradit.

23
ajda
Reagovat

to uplnek 13: Pokud máš problémy se štítnou žlázou,měla bys nejdříve navštívit endokrinologa, pošle tě tam obvodní lékař. Udělají ti kompletní rozbor krve, jiný než běžně dělá obvoďák, hlídá se tam hlavně hladina všech hormonů.Samozřejmostí je i sono štítné žlázy. Pokud máš opravdu nějaký problém, mohla by ti jakákoli dieta rozhodit funkci žlázy ještě více. Proto by určitě bylo lepší začít tímto a s výsledky potom seznámit i paní doktorku K.C.

24
uplnek13
Reagovat

to ajda:
Díky za radu ,víš já na endokrinologii chodím už 10 let, ale váha se mi nemění. U mě je to trošku složitější, prášky které mám brát tak neberu už 3 roky a lepší se mi to.Sice svému doktorovi jsem to neřekla, protože by zuřil, ale výsledky ukazují pořád zlepšení, tak to je super.Po práškách jsem totiž přibírala:o( Tím že ty prášky neberu, se můj zdravotní stav nijak nezměnil, je mi pořád stejně, tak si říkám, že je zbytečné něco brát.Zavolám paní doktorce a uvidím jestli mě vůbec vezme a když jo, tak se domluvíme co semnou dál :o) Ale díky

25
LadyXL
Reagovat

To Úplněk: Určitě se obrať na paní doktorku. Je původně internista, tak zná víc, než běžný diabetolog a vysvětlí ti různé spojitosti funkce těla s tvou nemocí atp. Při první hodině mi hned změřili bodystat, protože tam už byl přítomen i pan Havlíček. Vyplníš formuláře,kde napíšeš, co ti všechno je atd., budeš muset dodat různé lékař.zprávy. To vše se s ní domluvíš po telefonu, ona ti řekne, co máš přinést s sebou. Hlavně se zmiň o té štítné žláze hned na začátku do telefonu! No a od těch lékař.zpráv a vyplněného formuláře, včetně výsledků bodystatu, váhy a dalších věcí se odvíjí tvá dieta… Tak hlavu vzhůru a hlavně se odhodlat a jít do toho!!

26
Guest
Reagovat

já měl 1 000 000 kg a díky doktorce jsem zhubl vsech 1 000 000 kg .. ;D

27
Jitka
Reagovat

Ahoj lidi.Je to hrozný.Celý léta všude čtu jak má každý problém zhubnout, a já se trápím tím jak přibrat.Je mi 26, jsem po 2 dětech a mám stále 45kg.Stydím se za to.Jím všechno, píchali mi už i B 12, ale nezabralo nic.Najde se někdo kdo ví jak na to? :))) Díky.

28
Tereza
Reagovat

Možná ti má rada pomůže…toto je absolutně nezdravé ale skusit to můžeš- vždycky se nejvíc najes večer, skus jíst mastnější jidla třeba buček, nebo hranolky atd,..já sice tyto jídla nejím ale jedla je moje babička a to byl kus baby :-)

Přidat komentář