Panáček v reality show

Hotel Paradise: zazvonil zvonec a…

10. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

…a pohádky je konec. Po troch mesiacoch sme sa v piatok rozlúčili možno pre niektorých s kontroverznou, možno pre niektorých šialenou, možno pre niektorých nudnou, možno pre niektorých pohodovou show HOTEL PARADISE. Posledný rozlúčkový článok je tu pre vás. Poďme sa spoločne pozrieť na veľmi stručný priebeh celej show. Pripravený je pre vás fotoreport.




Ako to celé začalo?

Hotel Paradise sa dostal na česko-slovenské televízne obrazovky 5. marca/března. Pravidelní diváci si začínali zvykať na nové mená Nela, Niki, Niko, Leo či Romeo. Prvá 10-ka súťažiacich je dodnes označovaná za najlepší výber zo všetkých Paradajcov. Mix žien a mužov bol na začiatku show zvolený určite veľmi dobre.

…a nakoniec prvú 11-ku doplnila čerešnička na torte, playmate Zuzana Plačková, ktorá bola najprv nenávidená, neskôr milovaná. Jej príchod do hotela okomentovala slovami:
„Na Slovensku máme veľa ľudí. Tak isto ako v Česku.“
„Ako sa tam tá Zuza dostala, s prepáčením som sa sem pret.tkala!“ Áno, to si všetci myslia.“
„Plačková je v telke a ide bojovať do reality show a ty seď doma pred telkou.“
„Veľa ľudí vidí prsia, ale neuvedomujú si prečo my ich máme.“

.

Naj z Hotela Paradise

1. Nikdy nevieš, čo sa stane v raji!

Každá show je spojená so slogonom. Pre Hotel Paradise tento slogan jednoducho sedel ako riť na šerbeľ.

.

2. Najobľúbenejšie, resp. najnenávidenejšie slovo v hoteli: „Halóóó

Slovo, ktoré sa zapíše do histórie česko-slovenských realityshow nakazilo mnohých z nás. Jana Zezulová sa postarala o to, že v hoteli sa často telefonovalo.

.

3. Najlepší výraz v hoteli: Dominikin spev

Dominika rada spieva, o jej kvalitách sme sa mohli presvedčiť aj v istej speváckej show. Pri jej speve sa mnohí Paradajci tvárili aj takto.

.

4. Preslávený účes v hoteli: Patizón

Účes menom patizón, ktorý jednoducho definoval milovanú a nenávidenú výherkyňu a kráľovnú Nelu.

.

5. Krocan v troubě bolo obľúbené slovné spojenie na sex

Leo sa postaral o ďalší obľúbený výraz, ktorým charakterizoval posteľné hrátky s Nelou.

.

6. Najlepší rozhovor predviedli Diana a Maťo

Keď sa dvaja Slováci rozprávajú, môže to dopadnúť aj takto… (i keď Diana má maďarské korene :))

MAŤO: „vieš byť aj milá?
DIANA: Hm?
MAŤO: vieš byť?
DIANA: Večer? Teraz, či idem piť?
MAŤO: Ty trúba, či vieš byť.
DIANA: Či viem biť niekoho?
MAŤO: milá!
DIANA: či viem byť biela?“

.

7. Vierkine oči

Vierka bola jednoducho scifi postavičkou pre mnohých. Spomínate sa na jej hororovú scénku, keď zaspávala spolu s Tomášom?

.

8. Vyhadzov z raja

To, že z raja pre porušenie pravidiel môže niekto vypadnúť sme sa presvedčili veľmi rýchlo. Prvým nečakaným vypadnutým sa stal Martin Rybka, ktorý dostal prezývku Piraňa. Druhá, ktorá opustila hotel mimo párovania bola Vierka, ktorá prespala v hoteli najmenej noci a treťou vyhodenou sa stala Zuzana.

.

9. Miroslav „Čivavák“ Kanči

Do diskusie sa k nám pridal aj jeden obyvateľ Hotela Paradise, ktorému jednoducho prischla prezývka Čivavák (prezývky vymýšľala diskutérka a rekapistka Macík, v tom bola naozaj extra trieda… v tipoch na vyradenie to bolo poslabšie :)).

.

10. Dvojníci

U divákov boli obľúbení aj dvojníci. Mnohí súťažiaci pripomínali známe tváre či z hudobného, televízneho sveta alebo dokonca iného sveta.


.
Vtipných či menej vtipných momentov bolo naozaj v Hoteli Paradise počas troch mesiacov neurékom. Vymenovať ich je jednoducho nemožné. Práve na Panáčkovi sa mnohé vtipné momenty skvelo komentovali a práve aj vďaka nim sme vytvorili spoločne jednu skvelú diskusnú partiu.

Rekordy na Panáčkovi

Hotel Paradise patril na internete určite k hitom. Televízia JOJ sa pochválila rekordnou návštevnosťou na webe. Podobne aj zhliadnutia videí na Prima PLAY patrili medzi najsledovanejšie. Práve Hotel Paradise vytváral rekordy aj na Panáčkovi, denne prišlo niekoľko tisíc návštevníkov na Panáčka, práve vďaka reality show z Dominikánskej republiky.

Ako to celé skončilo?

Show Hotel Paradise musela v Dominikánskej republike predčasne skončiť, postarala sa o to táto pani – Tracey Cuesta,

ktorá je známa ako Paní s pistolí. Nakoniec sa posledné dve epizódy museli dotočiť v štúdiu, kde ako všetci vieme, sa stala víťazkou milovaná-nenávidená Nela Slováková.

.

Na záver poďakovanie

Čo dodať na záver. V mene mojom a SUNíčkovom, vám chceme veľmi pekne poďakovať či už tým, ktorí si našli čas a prečítali si rekap, alebo tým, ktorý každý deň prišli na Panáčka a podelili sa so svojimi názormi v diskusii… a že tu bola zábava všetci dobre vieme. Prežili sme na Panáčkovi možno niekedy napriek kritike jednotlivých súťažiacich, štábu či iným trápeniam, pekné tri mesiace. Snáď sa spoločne vidíme pri inej reality show…

PS: NNCSSVR – Nikdy nevieš, čo sa stane v raji!
Nezabúdajte, že práve tento slogan môže platiť aj v reálnom živote ;)

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 52
1
ThyBaumont
Reagovat

Taky díky za rekapy…jen bych vypích jediné slovo v této vaší poslední větě v článku..Snáď sa spoločne vidíme pri inej reality show…. Je to slovo jinej, tam bych fakt dal důraz, jelikož to byla ke konci fakt nekoukatelná fraška. A snad už nikdy nic takového do televize nepustí nebo at pustí, ale s jiným!!! štábem. Za sebe snad můžu napsat, že jediné nadšení v mém nitru vzbudilo to, že nevyhrál nikdo z dua Trojanovic. Můj největší favorit Romeo vypadl brzo, stejně jako pro mne nejhezčí obyvatelka LenkaI. Fandil jsem i Nikovi, i když jsem v závěru jeho pobytu měl neustále chuť do něj píchat špendlíkem, aby se probral. Trpěl jsem vždy když promluvilo trojanovic duo, neměl jsem rád Viktora a styděl jsem se za Mirka. Zbytek asi nemá smysl hodnotit. Ale díky a to upřímně za panáčka.

2
XMAN
Reagovat

Romeo byl nejlepší a měl to celé vyhrát on a nebo Viktor. Nikdo jiný. Jinak už nemá smysl se k této show více vyjadřovat a ani nevím co bych na to vlastně řekl. Snad už jen co nejrychleji na tu šaškárnu zapomenout což rozhodně těžké vůbec nebude.

3
Adéla
Reagovat

A já jsem ráda, že ať byl HP jaký byl, že se v něm sešli Češi a Slováci /své favority jsem měla na Slovensku/ a i tady na „Panáčkovi“ se naši bratři ozvali. Tak se těším zase někdy příště u nějaké lepší RS!!!!!

4
Elko
Reagovat

Hm… je problém s fotkami, takže vám niektoré nezobrazuje, resp. ich poprehadzuje. Škoda :/

5
Tropic
Reagovat

Elko, díky za ohlédnutí. Dal sis záležet :)

HP mě docela bavil, nic jsem od toho nečekal, nijak mě to neobohatilo, ba naopak, jsem o 30 kaček (smsky pro Nelu) lehčí, ale nelituju toho. Při práci na PC se na to koukat dalo.

6
theos...
Reagovat

Všem díky za proťukané večery a noci. Můj fanoušek vyhrál, že bych se z toho pos… to zas ne, ale když mám splín kouknu se na protažené xichty Hafíka a Suprmana a hned je mi na světě líp.
Jestli jsem někoho urazila (promiň babko), omlouvám se a sypu si na hlavu popel ve množství větším než malém…:-P

7
Runnis
Reagovat

Tak, tak….vím, že to k ničemu není, ale zásadní podle mě byl odchod Terezy, v žádné jiné show nebylo možné se takto s někým prohazovat. Chtěl jít domů? tak mohla jít a místo ní měla přijít nová soutěžící. Ale to už je jedno. Bohužel, zatím ani v jedné RS nevyhrál můj favorit kromě Anety a Vlada z VV, jinak všechno špatně….ale jak už někdo psal, chleba levnější nebude a Nele jedna rada na závěr….měla by sis, holka, doplnit to vzdělání…když jsi teď vyhrála prachy, tak si zaplať soukromou školu, kde se třeba nebudeš muset tolik učit. Divím se, že Tě k tomu nedohnala maminka, které si tak ceníš kvůli poslaným 1000 sms…Výhru jsem přála Viktorovi. Jo a mimochodem, nezávidím, jen si prostě nemyslím, že vyhrála ta pravá ;-)

8
yano
Reagovat

podla mna byt vitazom HP je skor trestom. eurace su ok, ale ta hanba. bolo to tak komedialne zmanipulovane, ze sme sa na to pozerali ako na frasku a sucitili so stabom, ktory sa totalne odpisal. usta mam este stale otvorene a rozmyslam, ako to mohli, takto posrat a ktoru vekovu skupinu vlastne chceli oslovit, lebo deti navstevujuce skolku uz o 22 hod. spia.

som zvedavy, ci si niekto z tvorcov bude toto dielo pisat do svojho zivotopisu.
jedina hviezda z celeho HP bol zahradnik. kosil fantasticky.

svetu mier.

9
koc
Reagovat

chtel bych podekovat Elkovi, Sunickovi a vlastne i RAINMANovi za rekapy.. diskuterce Macikovi a vlastne vsem diskutujicim za vice ci mene vtipne komenty .. mrkvovemu stabu za to ze se na tom podilel „pouhe“ tri mesice .. diky ;-)

10
Aglaja
Reagovat

Parádní formát, parádní první casting a parádně dojebaná show. A to nemluvím ani o posledním „přímým“ přenose ze zkušebny. Pracovně jsem se účastnila 3 RS a tohle byl hrob televizní profese. Všichni by se měli chytit za ruce a jít těžit uran. Ale v tom by jim Brambora asi už nepomohla.

11
milda
Reagovat

Výhrát si zasloužil Romeo, a nejkrásnější a nejnoblesnější holka byla Lenka I. Že zvítězila sociopatka Brambora jsem dodnes nějak nepochopil, ale připisuji to její peci a nějakému vlivnému krocanovi ze štábu:-))) Mějte se!

12
Petra
Reagovat

Riaditel JOJky Borovsky sa aj tak vyjadril, ze jeho ziadne nazory a diskusie divakov nezaujimaju, jeho zaujimy vyhradne sledovanost. Takze pre nich je tento spackany projekt urcite uspechom :((

13
2
Reagovat

12: Pochopitelně. Tebe by, coby podnikatelku, taky nezajímalo, že xxxx lidí výrobky haní, notabene v diskuzích, kde třeba na iprimě psalo, údajně (dle moderátora diskuzí) spíše pořád dokola cca 50 lidí a někteří z nich až desítky podobných příspěvků denně. Není to vůbec relevantní. Relevantní je to, co prodáš. Kdybys měla 500 000 předmětů, 485 000 prodala a zjistila, že i tak na ně někdo nadává, tak co? Tak bys to považovala za neúspěch?

14
galadriel
Reagovat

Elko super ohliadnutie. Formát fajny (konečne niečo iné ako talentové RS), dalo sa to spraviť ale o dosť lepšie a hlavne napínavejšie (párovanie celé zle). Je to ale o tom prvá séria, aby možno druhá bola lepšia (alebo možno aj horšia). Víťazka Nela pre mňa nič nepochopiteľné, nakoľko si stačí pozrieť na FB fans stránky…netreba ani troubu a krocana. Proste fans od Neli boli ochotní poslať sms…toť vše.
Bolo fajn Vás čítať („česť“ výnimkám)

15
Melanie
Reagovat

Taky chci poděkovat Elkovi a SUNíčkovi za pravidelný přísun rekapů. :o) A vůbec všem diskutujícím, že jsme si tu mohli podrbat, probírat, dohadovat se, bez ohledu na rozdílnost názorů. Byl to fajn relax. :o)

16
Maxx
Reagovat

Bylo to hodně ujeté, ale super. Někdy bych udělal výběr nejlepších soutěžících ze všech CZ/SK VyVolených, Šéfek, Hotelů Paradise, Farmářů atd a hodil je do jedné vily. To by byl masakr :D

17
dessin
Reagovat

Take se pripojuji k dikum, bylo mi tu fajn. A az zadna RS nepobezi, vymyslime si ji :) Proste clanek zacne rano a my si v diskuzich rekneme co se stalo… stejne jsme to vetsinou odhadli dopredu.

Takze vsem diky a nezapomente:

Stab je mrkev!!! :)))

18
anja
Reagovat

Elko, pěkná tečka, díky. A díky všem! :)

19
kuna
Reagovat

Už jsem to tu nabízel, ale ještě jednou pro ty, kteří už s HP skončili dřív.

Plním svůj slib a nabízím vlastní výběr těch, které mne pobavily a rozesmály. Je pravda, že vytržené z kotextu některé už tak legrační nejsou. Pardon!
Také jsem zjistil, že pro zhodnocení HP ještě nikdo na světě nevymyslel slova, která by vystihovala mé pocity! Ty nejsprostší výrazy které znám jsou málo.
I já se loučím, někdy, někde!
Adresa: http://uloz.to/xVsAZMA/hotel-paradise-doc

20
Elko
Reagovat

1-19: bez vás diskutérov by to nebolo ono, takže veľké dík určite patrí vám ;-)

19 kuna: škoda, že si začal až od 16. května… toto si budem čítať, keď sa budem nudiť v robote :-)))

8 yano: na záhradníka som úplne zabudol :D

21
Petra
Reagovat

13 – asi by som to nepovazovala za neuspech, ale aspon by som sa tymi negativnymi nazormi zaoberala..

22
Petra
Reagovat

Bohuzel velke zklamani z vyhry nely. Podle meho nazoru naprosto nepochopitelna a zmanipulovana vec. Prala jsem vyhrat viktorovi.

23
jenka
Reagovat

Tohle se na panáčkovi předvídalo už dávno a je to tady! Z dnešního AHA:

Vítězka Hotelu Paradise Nela: Na výhru může zapomenout!
Reality show Hotel Paradise skončila vítězstvím Nely Slovákové, která měla získat 50 000 eur (1,3 milionu Kč). Teď je ale bez peněz!
Nela se těšila, že bude díky Hotelu Paradise v balíku, místo toho se ale ocitla ve finanční tísni. Peníze na svém kontě jen tak neuvidí a je nucena postarat se o sebe sama. To pro ni ale není vůbec jednoduché, protože je »dobrovolně nezaměstnaná« a díky soutěži ztratila pojem o realitě.
„Podle smlouvy peníze dostanu až za čtyři měsíce,“ povzdechla si Novému Času Nela, která si chtěla výhru náležitě užít. Teď ale nemá ani na živobytí. „Plánuju nějaké peníze investovat, dám je na účet, na kterém porostou,“ myslela si naivně Nela.

24
dessin
Reagovat

Krasne napsane :)

gorilla.cz/article/11919-hotel-paradise-pro-nakonec-stla-nadjn-reality-show-za-lejno.html

25
Melanie
Reagovat

12, 13: Já Petře rozumím. Je jasné, že cokoliv tv točí a vysílá, dělá pro zisk, ale takhle okatě dávat najevo, že kašlou na diváky, ale chtějí jenom nahrabat, mi taky moc produktivní nepřipadá. Sice sledovanost měli, ale jako „podnikatelé“ by se měli taky snažit, aby prodali i nějaký svůj další produkt. Takhle, aspoň co vím ze svého okolí, se na další RS této tv stanice spousta lidí vybodne.

23 jenka: Tak to se dalo předpokládat, že peníze nebudou mít vyplacené hned, a jelikož to bylo ve smlouvě, tak to soutěžící snad věděli. To Aha zase nafukuje. :o)
Teď musí Nela aspoň doufat, aby ty peníze opravdu za 4 měsíce dostala.

24 dessin: Pod tenhle článek bych se mohla podepsat. :o)

26
david.p
Reagovat

Kdyby byl Viktor taktik, tak v přímém přenosu řekne, že taktizuje i teď a pokud jeho fanoušci stojí o to, aby vyhrálo dobro a aby on byl šťastný, tak ať pošlou hlas Niky. By to byl taktik až do konce. A on jen mlčel. Nechápu, že ho to ani nenapadlo. Já to vidět tak snad i já pošlu hlasy.

Jinak Nela vyhrála „právoplatně“, nemáte tušení, kolik mladých pipin říká „Ona je jak já“. A mladé pipiny co? Mladé pipiny posílají takové hlasy nejvíce.

27
Melanie
Reagovat

Bulvár jede :o)
http://www.super.cz/13138-nestydata-nela-z-raje-celi-obvineni-ze-ziskala-milionovou-vyhru-podvodem.html

Takové články beru s rezervou, ale zas by to vysvětlovalo, kde soutěžící brali konkrétní informace – když jsme se divili, kde to asi vzali. :o)

28
Petra
Reagovat

27 – „Nám soutěžícím, kteří jsme byli ve hře od začátku, se věnoval štáb individuálně. Mě, Nikol a Rockyho, kteří jsme tam byli zavření tři měsíce, občas vytáhli mimo kamery a dodali nám ztracenou energii a vzpruhu.“

Hlavne ze JOJka tvrdila, ze so sutaziacimi vobec nikto zo stabu nebol v styku. A teraz toto. Okrem toho maju na fotkach z natacania maskerky. A pobehovali tam aj kameramani pri tych hranych „konfrontaciach“.. Takze tak. Vsetko lzi.

29
jenka
Reagovat

27, 28 Na Jojce byly už od začátku ve fotogalerii snímky kde se štáb běžně pohybuje mezi soutěžícími. Kameramani s kamerami na ramenou, maskérky je líčily a podobně. Myslela jsem, že na pokojích měli nainstalované kamery, asi měli a na ně snímali noční záběry jinak se mezi nimi pohyboval štáb. Na jednom záběru, kdy si na pokoji Niki a Viktor vyměňují názory byl vidět v zrcadle kameraman. Atd.

32
Petra
Reagovat

„Extremne rodiny“ bola tiez „USPESNA“ RS JOJky, s „extremne vysokou sledovanostou“. Ale ked maju zaplatit pokutu, uz to zrazu RS nie je. Trapas.

http://www.cas.sk/clanok/227942/pokuta-za-extremne-rodiny-joj-sa-brani-bol-tonko-len-herec.html

33
jenka
Reagovat

Nela a spol se přece jen dočkali „slávy“ po které tak toužili. Brepta moderátor akce to je taky bomba :-) Co má Nela pořád s tím špulením zadku? Připomíná mi mravence Ondřeje Sekory.

34
LukasP / tipinternet.cz
Reagovat

Tak teď už je i jasný, proč se Nela jako jediná nechtěla dělit. Vědět předem, že vyhraju a dělit se by pro ni bylo jako hodit 25 tisíc euro do koše.

Primu jsem si hodně oblíbil, ale tohle je pro mě neskutečné zklamání až takové, že nemám náladu koukat ani na jediný jejich program. Třeba je nás víc, u koho si Prima zničila své poslední roky těžce budované jméno. Ale za toto se nemohou divit.

35
Adéla
Reagovat

31 – no to je trapárna. Poslední záchvěv „slávy“ a v pondělí po nich neštěkne ani pes. Neluš vypadala líp v hotelu s nasraným obličejem, teď mi přijde ještě šerednější, ale sebevědomí jí teda rozhodně nechybí.

36
Extasy of St. Theresa
Reagovat

z dnešního Instinktu:

OLGA PATH ŠTIPLOVÁ – VIP special – str. 52
Zdrcené ticho v Hotelu Paradise

Exotická reality show v luxusním prostředí Dominikánské republiky skončila za trapných okolností. S hořkou pachutí se musela smířit i vítězka milionu korun Nela Slováková.

Na českých i slovenských obrazovkách běžela od března reality show Hotel Paradise. Do luxusního hotelu v Dominikánské republice byli navezeni mladí lidé, kteří měli mezi sebou intrikovat jeden proti druhému a zároveň každý týden utvořit dvojice, aby přežili nebezpečné „párování“. Kdo nedokázal s nikým vytvořit funkční pár, ten nasedl na letadlo a odletěl s holým zadkem zpátky do České nebo Slovenské republiky. Do reality show v jejím průběhu přicházeli stále noví a noví soutěžící, což mělo za úkol vystresovat ty staré. Vítěz této tříměsíční estrády si před pár dny převzal v bratislavských studiích televize JOJ kufřík s 50 000 eury.

Milionový podvod?

Když jsem vstoupila do budovy televize JOJ, čekala jsem bouřící studio plné odhodlaných matek a otců, desítek vyřazených soutěžících, kamarádů finalistů a rozhicovaného štábu, jako kdysi při starých dobrých VyVolených. Místo toho jsem přišla k vrátnici, kde sedělo v křesílkách několik schlíplých semifinalistů, kteří show opustili den předtím, a taky část produkce. Nikdo moc nemluvil, malá skupinka se tvářila spíše otráveně. Ve studiu se v živém přenosu nacházelo posledních šest finalistů, ze kterých se měl ten večer vyselektovat pomocí diváckých SMS vítěz.
„Víme už několik týdnů, že to kvůli zákulisním machinacím vyhraje Nela, takže je úplně jedno, komu dneska fanoušci posílají hlasy. Je to zařízeno tak, že bez ohledu na počet hlasů vyhraje Nela, a víme tady všichni proč,“ řekla zklamaně devatenáctiletá soutěžící Daniela Trojanová, která vypadla den předtím a s posledními zbytky zájmu sledovala prý dopředu prohraný boj své starší sestry Nikol. „Je to celý podvod a fraška na diváky,“ dodala Dája.
A skutečně – o hodinu později, po odpadnutí dalších čtyř finalistů, zůstala závěrečná scéna duelu mezi pražským prodavačem prostředků na zlepšení erekce, bystrým stratégem Viktorem Valentou (32) a dominantní brněnskou pořadatelkou večírků Nelou Slovákovou (22). Dva úhlavní nepřátelé si vyslechli definitivní ortel. Nela se sebevědomým očekáváním, Viktor s ironickým úšklebkem v obličeji.
Před kamerou nebyl kromě moderátorek přítomen žádný notář na ověření výsledků, žádné grafy diváckých hlasů přímo ve studiu. To, co ostatní prý věděli už několik týdnů, se ve vteřině opravdu stalo skutečností. Výherkyní kufříku plného peněz byla vyhlášena Nela. Vyřazené dívky se daly do rezignovaného pláče a chlapci jenom krčili rameny. Žádný jásot, vzrušení ani šťastný smích, jako když před lety vyhrál první VyVolené nepřehlédnutelný hysterický kuchař Vladko Dobrovodský.

Výhra nad přátelství

„Tak jako jo, říkalo se to tady už dlouho, že to má ta holka v kapse a ne zrovna kvůli hlasům diváků. Mně je to ale jedno. Když jsem to nevyhrál já, je mi to jedno,“ řekl její vyřazený kolega, pražský policista Martin Klušák, a zakousl se do řízku s chlebem, tedy do občerstvení, které bylo pro finalisty připraveno v taškách na stole. „Nela je protřelá holka, která přesně věděla, na koho z produkce se má nalepit, aby zvítězila. To se tady všeobecně vidělo, za kým ze štábu pořád chodí a kdo jí ze všech možných sil straní, ale nemohlo se tomu zabránit. Je to jedno velké zoufalství a bezmoc a všichni se cítíme jako hloupé a využité loutky v rukou režie této show,“ dodala Lenka Koňuchová, která na finále přijela v šatech vypůjčených od kamarádky – po pobytu v „Ráji“ je bez práce a bez peněz, neboť soutěžícím nebyla během pobytu vyplácena žádná „renta“. Netrvalo dlouho a do demonstrativně tichého davu ze studia nakráčela nenáviděná blondýnka, čerstvá milionářka. Nikdo se k ní nehrnul s gratulacemi. Podívala na svou někdejší nejlepší kamarádku Nikol, která v soutěži skončila třetí a která Nelu během pobytu psychicky podporovala, a dokonce jí v rámci pravidel soutěže zachránila zadek: „Tak co, Nikolo, je ti to teď líto, žes mě zachránila? Jestli jo, tak mě to fakt mrzí!“ upozornila zaraženě mlčící bývalou kamarádku Nela.
„Sama bych si hlas určitě neposlala, když jsem viděla ty sestřihy,“ řekla Nela na následné „oslavě“ a zapálila si cigaretu. „Ale chci být vždy lepší než ostatní. Tato vlastnost mě dostala až k vítězství, i když mě mrzí tohle všechno,“ dodala Slováková a pohodila hlavou ke stolu, kde seděli ostatní soutěžící. To, že se stala oblíbenou u důležitého člověka ze štábu, nepopřela: „Bylo nás tam ale víc takových oblíbených, takže z toho nikdo nemůže vyvozovat závěry,“ obhajuje se rázná, oficiálně nezaměstnaná vítězka, která byla ze soutěže několikrát ostatními vyhozena, ale vzhledem k tomu, že si štáb mohl upravovat pravidla podle svého, se pokaždé vrátila nazpět. „Je mi líto, že dneškem asi končí naše přátelství, protože vím, že si Nikola stejně jako mnozí ostatní myslí, že výsledky jsem si zařídila podfukem. Mně jde ovšem v první řadě o sebe a je mi jedno, jak u toho působím. Vyhrané peníze budu investovat,“ prozradila dívka.

Fraška v ráji

„Přišel jsem tady na jeden velice důležitý poznatek: pro český showbyznys je povahově mnohem lepší bejt kurva než frajer,“ poznamenal nejstarší účastník „Ráje“ Viktor, který skončil jako druhý. „Jenom moje auto stojí víc, než je ta výhra, a to jsem se k němu nemusela projebat a cpát se na pokoj rozhodujícího člověka ze zákulisí,“ přilila olej do ohně i slovenská playmate a herečka Zuzana Plačková, která si v „Ráji“ taky odkroutila svou výraznou úlohu. „Je pro mě obrovské zklamání, že to nečisté, co se k nám doneslo už před několika týdny, se nakonec splnilo. Pro mě je to půl roku ztracené práce,“ uzavřela ponuré výpovědi Nikol Trojanová, která v soutěži ustála všechno párování a ani jednou se za ní nezavřely dveře Hotelu tak, jako za konečnou vítězkou Nelou.
V lidové mluvě diváků se o pořadu hovořilo jako o „Hotelu Pornodise“ – přímořské prostředí a izolace od běžných starostí udělala své a mladí lidé si mezi sebou mimo dozor kamer (někdy i před nimi) čile vyměňovali genetické informace. Je evidentní, že se chtělo, aby rajská soutěž skončila co nejúsporněji, s minimem nákladů a s minimem mediálního rozruchu. Jedna věc je ale jistá: na reality show Hotel Paradise bylo nejzajímavější a nejzásadnější to, co se odehrávalo mimo kamery během posledních deseti dnů, kdy byla celá česká delegace kvůli sporům s tamější produkcí převezena do jiného hotelu a pochopitelně mimo dosah diváků. Kvůli hořkosti, smutku, rozčarování a z toho pramenící mimořádné otevřenosti zúčastněných se nabízí jeden závěr – zbyly snad na diváky a otrocky hlasující fanoušky pouze seškrábnuté reality odřezky, jinak řečeno bullshit? Nebo jim byla servírována čistá skutečnost? Jak říká odpadlice Nikol Trojanová, jejíž dobro si pochvalovala i samotná vítězka Nela, je to ve svědomí zodpovědných.

37
babka
Reagovat

Extasy of St. Theresa dík!

„Zdrcené ticho“ je ta správná tečka za toutu trapnou šou, i když asi těch teček bude více. Panáčkové mějte se fajn, přeji dobrou zábavu jinde a hlavně, že máte zdravé INSTINKTY, jak jsem se u vás mnohokrát přesvědčila :-)

38
theos...
Reagovat

Olga Path – nejlepší kamarádka rodiny Trojanovic a promotérka spanilé jízdy Vikiny a Hafíka po vlastech českých…ó bóže…:-(((

39
Wanna be your monster
Reagovat

Asi je to tím, že HP bylo nudné jak sviňa, ale stahuju si díly druhé řady vyvolených a směju se skoro od začátku do konce. Úplně něco jiného, hlavně Hranáč.

Odkazy ke stažení z uložto: http://vyvoleni3.com/?p=1082

40
martas
Reagovat

Moc děkuju Elkovi a SUNíčkovi za všechny rekapy, fotky a celkově možnost si tady počíst i diskutovat:-))

http://www.super.cz/13247-nela-z-raje-vraci-uder-nepodvadela-jsem-ja-ale-gino.html

41
panenka
Reagovat

bylo by nejlepší to už neřešit, ale je mi líto ostatních soutěžících, že na hraní neměli šanci, museli jenom držet pusu a byli bezmocní, nemohli taktizovat, štáb by to stejně zatrhnul a sdělil protihráčům, ať si dají majzla. Třeba na Viktorovi byla vidět rezignace a otrávenost, že tuhle šaškárnu musí svojí účastí dotáhnout do konce a sledovat jak vyhlašují „výhru“ a ještě poslušně zatleskat.
Já bych zatleskala spíš jemu nebo třeba Livii, Klaudii, Lence…ale to papaláše z tv evidentně nezajímá

42
panenka
Reagovat

děkuju za článek z Instinktu, četla jsem ho až teď

43
krakatice
Reagovat

Tak ona to vyhrála Nela? No to je překvapení! :-D

44
111
Reagovat

pamatate sa na pesnicku. ktora bola v uplne prvej reklame na hotel paradise este pred kastingom neviete ako sa vola? inak bolo to po spanielsky

45
Macík
Reagovat

bonžúúr :-DD

…tak jsem dorazila z dovolené, žel s křížkem po funusu :-DD přesto mi to nedá a musím poděkovat všem panáčkům, páč jsem se na této diskuzi velmi bavila :-DD… taky milému a vtipnému zpravodaji ze zahraničí Elkovi, vzpomínám na miláška Mikyho, na glosátora Koce, Anju, Adelu, Melu, atd….byla sranda a podle mého skromného názoru :-D, jsme zde na páníčkovi, povýšili paradajs na mnohem zábavnější RS, než jakou ve skutečnosti byla :-D proč si to nepřiznat, žejo …jinak také dík kuně, že si dal tu práci a zpracoval „výcuc“ komentů…:-DD

…nakonec musím přiznat, že ani můj tip na celkového vítěze nevyšel, páč jsem tipovala snaživku hafíka, ale napěchovanou „truhlici“ shrábla nakonec Nela, což jsem teda měla předpokládat, jako většina panáčků, již podle varovných signálů během hry :-DD…budiž jí tedy přáno :-D…jináč jsem shlédla finálový díl v očekávání, že přijde ten avízovaný „šokec“ a než jsem se nadála byl konec… žádné překvapení se nekonalo, páč celý průběh finálového večera již odhadli a popsali ve svých komentářích panáčci již týdny před :-DD…takže štáb s produkcí si na „diváka panáčkovce“ prostě nepřijde !!!…finálový díl byl zdlouhavej propadák s nadbytečnými moderátorskými vstupy načinčaný Gavriely, která vcelku neřekla nic podstatnýho, ale zato předvedla logopedický cvičení…jak artikulovat, aby porozuměl i hluchej…profi.nalíčenýho hafíka jsem téměř nepoznala, jsem si říkala, co tam dělá ta japonečka :-D…Vikouš, votrávenej jak zrní na potkany, měl už vypočítaný, že nevyhraje, vyklepaný Neluš, která byla mimo, nakonec flákli těžkou truhlu jako pase a slavnostnímu předání v hustý atmosféře, která by se dala krájet, byl definitivní konec :-DDD

…nutno dodat, že projekt HP se jaxi celý nevyvedl a nebála bych se ho označit za zpackanou totálku počínajíc moderátorkou „G“ a končíc vyhazovem celého amatérskýho gangu z ráje :-D …pravda, varovný signál již avizoval producent, kterýmu chyběl zub :-DD doufám, že si alespoň vyšťavení soutěžící užijí své jepičí slávy a možná se někomu podaří i prorazit do vysněného šoubýzu plného pozlátek :-DD…

…takže zdarec, páč paradajsu je asi navždy konec :-DD

46
Elko
Reagovat

Macík, vitaj… tak predsa si sa prišla rozlúčiť.
…priznaj, že si točila Hotel Paradise II. a žiadna dovolenka nebola.

47
Miky
Reagovat

Ahojte,

Aj keď som už svoju diskusnú derniéru k HP plácol už v diskusii k 21 ČERV., 106), nedalo mi, aby som po mojej doteraz najdlhšej dovolenke ešte nekukol na diskusiu k mojej doteraz jedinej sledovanej RS ( ak nepočítam jednu – aj to nedopozeranú – epizódu Mojsejovcov ešte kedysi v čase ich mediálnej megaslávy).

Takže už len môj skromný názor k výsledku RSHP + k humbuku okolo neho na tomto fóre:

Po spätnom prečítaní si diskusie z toho obdobia som vcelku rád, že som bol ušetrený záverečného diskusného boja všetkých „Nela-pozitív“ kontra „Nela-negatív“ tu na Panáčkovi – to by som asi nezvládol – tak, ako som sa vcelku úspešne vyhýbal konfrontačným častiam diskusie, odkedy som sa sem nasáčkoval.

Preto o to radšej spomínam na obdobie, keď som si vo voľnejšej „nebojovnej“ rovine mohol pokecať s Macíkom, Elkom, Ľudkou, Kocom, Yanom, či inými – teda na obdobie, keď sa tu panáčkovci iba bavili na tých nešťastníkoch v zlatej klietke či na členoch štábu, „ktorý bol mrkev“ a ktorý sa snažil robiť blbcov z divákov – ale výsledkom bolo, že sa mu podarilo urobiť debila akurát tak samého zo seba.

Výstižné spravodajské sumáre SUNíčka a Elka, k tomu jedinečné rekapy od Macíka – to stačilo, aby táto diskusia spustila tu na fóre srandu aj bez sledovania tej akože reality show.
Týmto trom vzdávam hold, boli naozaj ťahúňmi tohto fóra + všetkým ostatným ďakujem za to, že som mohol byť (aj keď nie dlho) niekedy len čitateľom a niekedy aj účastníkom týchto debát.

No a k „víťazke“ RSHP:
prekvapenie sa nekonalo, panáčkovci si tu už v polovici súťaže otvorene debatovali o držiteľke výhry ( alebo skôr držiteľky daru od štábu, ako sa v závere ukázalo – nakoľko nebol zverejnený ani jeden skutočný dôkaz o jej víťazstve – no a za čo bol ten dar, to možno iba hádať …).

Nech si Bramborka tzv. výhru naplno užije ( ak ju vôbec dostane ), ale dovolím si dať jej dve rady (a zadarmo, ako je mojim zvykom ):

Keďže za peniaze sa šťastie kúpiť nedá (ako utrúsila Klaudia po svojom zmŕtvychvstaní v HP ), nech výhru investuje do vzdelania, lebo to čo bude mať v hlave, to jej nikto neukradne ( a tuším ona by vo vzdelaní mala čo doháňať – aspoň podľa zverejnených info o jej vzdelaní).
Odporúčam Karlovu univerzitu, odbor Demografia a sociálna geografia – veď to zatiaľ akože zvláda aj najkrajšia Danielka Trojanovie, takže žiadny problém.

No a kým bude čakať na peniažky ( tuším cca 4 mesiace), mohla by tento čas zmysluplne využiť – a prečítať si tieto diskusie k RSHP tu na Panáčkovi – mnohé pasáže z nich by jej do života dali viac ako celá univerzita.

Takže ak nebodaj niekto ešte zablúdi na toto fórum: bolo mi cťou a naozajstným potešením tráviť s vami zábavné chvíle a čaute možno na nejakom inom fóre.
Tipujem, že RSHP II. to asi nebude, lebo pokračovanie uvedenej tragédie by si na plecia zobral iba naozajstný mediálny masochista či mediálny samovrah.

S úctou
Miky.

48
Elko
Reagovat

Macík, Miky vy ste boli spolu na tej dovolenke? Je to podozrivé :-)
Majte sa dobre a veľmi pekne ďakujem za milé slová.

49
Macík
Reagovat

46) Elko, zdarec :-D to víš že bych si nenechala ujít tvůj poslední super rekap k HP :-D… nenapsat pár slov, i když pozdě, by mi nedalo, páč přeci jenom přes věškeré názorové boje, tady bylo fajn, byla sranda a musím přiznat, že jsem se často chlámala, až mi tekly slzy…a to já ráda :-DD bavili mne také paradajci, hlavně jejich „názorové kotrmelce“ a jejich hlášky práávě proto, že to nebyli žádní „lumeni“ :-D …bohužel Paradise II. se nekonal, i když možná kdyby nás někdo na té dovolené natáčel … ???muhehehe…co dodat, byla s tebou zábava, zajištěný servis informací, rekapů i s obrazovým materiálem, plno vtipných postřehů, prostě parááda, má to jenom jednu vadu, že už je žel konec :-D

47) ahoj Miky :-D…jsem ráda, že jsi také dorazil a já ti tak mohu poděkovat nejen za příjemně strávený čas při debatách, ale i za tvá pochvalná slova mých minirekapíků, která mne těšila :-D …příspěvek „106“ jsem si přečetla a musím přiznat, že mne obvzlášť jedna zmínka dojala :-D…takže Mikoušku, jsi fajn chalan a tvé krásně zformulované myšlenky v příspěvcích mne vždy bavily a zárověň těšily :-D… pravda, i když nešlo o nijak zásadní téma, kterých je v životě až…až, obyčejná RS může pobavit zrovna tak, jako přenos z poslanecké sněmovny, no ni ?:-D…tak pa, milášku, někdy a někde na debatě :-D

….takže klucíí, budu doufat, že se někdy zase sejdem na nějaké debatě !!! …proto se nebudu nijak zvlášť loučit !…zatím pa :-DD

50
Miky
Reagovat

48, 49 ) Ahojte obaja,
Som rád, že tento okrúhly 50. príspevok bude patriť práve vám dvom …

Elko, s Macíkom sa na dovolenke nebol, aj keď sa všetci nepochybne zhodneme na tom, že takú dovolenku by bral každý chlap – ale ako som už pred časom tuná plácol ( pri pokuse o sprivatizovanie Macíka ), že Macík patrí všetkým panáčkovcom.
Aj pri mojej slabšej pamäti som si Macíkov výzor (odtajnený tu na diskusii ) zapamätal a pátral som na chorvátskych plážach po niečom zelenom obrastenom trsmi trávy a s papradím na hlave – ale neúspešne :))), takže mi ostala ako každoročne na dovolenke iba moja drahá :)))

Macík, takú babu ako ty, na fórach človek často nezažije, a svojim nenapodobiteľným štýlom určite budeš ozdobou každej diskusie.
Až bude na niektorej diskusii príspevok plný smajlíkov, tí správne nastavení panáčkovci budú hneď vedieť, že to správne fórum už objavili a ostanú na ňom – tak ako tomu bolo aj v tomto prípade nešťastného HP.
Takže ani ja sa nelúčim naveky, želám krásny život a pá do budúceho smajlíkovania …

Miky.

51
Macík
Reagovat

50) :-DDD (velmi, velmi milý úsměv) ti posílám, pa :-D

52
Elko
Reagovat

50, 51 Miky, Macík: jo, nelúčime sa, pekne ste sa na záver rozpísali, ďakujem aj vám že ste boli súčasťou diskusie, ktorá bola aj vďaka vám o to lepšia ;-).

Dúfam, že sa vidíme pri FHŽ III. (TV JOJ / pozdim). Rekapy bude (dúfam) písať Bazinga a pri diskutovaní ako napísala Macík „chlámala, až mi tekly slzy“, tak tam to bude určite na chlp rovnaké, ak nie ešte lepšie, zábava zaručená ;-)

Přidat komentář