Panáček v reality show

Hotel Paradise: jde se do finále, známe finálovou šestici!

6. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

HOTEL PARADISE – FINÁLE naživo
JOJ PLUS & Prima LOVE dnes o 20:00 hod.

Televízia JOJ dnes (bez Prima LOVE) odvysielala semifinálovú epizódu Hotela Paradise. V semifinálových „štvorbojoch“ postupovali do finále vždy jedna žena a jeden muž. Priamy prenos moderovala Petra Poláčiková a sekundovala jej Martina Gavriely (bulvár bol zase vedľa, jak tá jedľa). Poďme sa spoločne pozrieť na finalistov.

Finalisti Hotela Paradise

Lenka Koňuchová

Martin Klušák

Nela Slováková

Michal Rockwood

Nikol Trojanová

Viktor Valenta

.

Porazení

Do finále sa neprebojovali:
Dominika Kukaňová
Lukáš Kracík
Denis Csino
Daniela Trojanová
Michal Bujdoš
Marie Nyczová

Nové hlasovanie

Ak chcete podporiť svojho favorita, tak musíte poslať SMS hlas jednému zo šiestich finalistov. Všetko podstatné sa dozviete, ak kliknete na tento odkaz.

Kto podľa vás vyhrá 50 000,- €? Ktorého finalistu Hotela Paradise by ste podporili?

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 261
1
pepa
Reagovat

víte, co je největší prdel. Že Česi neví, že dnes bylo semifinále, takže můžou hlasovat pořád pro všech 12 soutěžících.

2
Elko
Reagovat

Dúfam, že na finále zavolajú aj ostatných súťažiacich (tuším je to tak pri Survivore) a ešte aj tam sa niektorí zvyknú hádať. Predpokladám, že taká Zuza Plačková zloží v troch vetách polovicu súťažiacich :)

3
anja
Reagovat

2 Elko, heh to by dobré :)) ale já myslím, že to finále bude jen o tom natahovat hlasování, stupidní rozhovory, znovu dokola pitomé sestřihy a toť vše

pochybuju, že by je tam nahnali všecky, to by je neuhlídali a třeba by tam došlo k nějaké konfontaci anebo by se něco vyvalilo ven co mělo zůstat pod pokličkou…….

4
Igor
Reagovat

tak to byla pěkná fraška, že jim není trapné to takhle zahrát?, fakt otřesné

5
TOM
Reagovat

MARIA A LUKÁŠ nastrčený pár od štábu – pro rozehrání ke konci show. Celkem očividné.

6
milda
Reagovat

Štáb měl nejsilnější hráče nasadit až ke konci, tady to bylo naopak, nakonec přišly ty nejméně zajímavé vzorky a tím pádem konec byl jen nuda….. ale stejně mi nějak všichni přirostli k srdci a budou mi chybět…. sleduji farmu, ale to mě přijde zatím jako slabý a nezajímavý odvarek… jinak ze všech přítomných bych výhru přál
Martinovi nebo Rockymu, myslel jsem i Ginovi leč ten se u mě úplně zazdil finálovým vzplanutím k vyčůrané a přeasertivní Niki

7
Katynka
Reagovat

Hm, tak to je teda děs, že my v ČR neměli ten přenos a vyhlášení finálové šestky taky. Kdybych si to tady nepřečetla, tak o tom nemám ani páru. To se mi nelíbí.
Divím se však zároveň dle programu, že Jojka dává finále místo na svém hlavním programu, tak na Joj Plus, tento tah nechápu.

Z finálové šestice se divím, že je tam Martin, ale mám u všech celkem logické vysvětlení:
Lenka – tak tam všem lezla na nervy a nikomu se nelíbila, že diváci ji brali jako hráčku na odpis, tak se jim jí zželelo a poslali jí hlas.
Martin – možná za těch pár dílů, kdy opravdu nemlel o ničem jiném než o sexu a to jak ho nechce s Lenkou, ale asi ho mít bude a jak se hezky rozjel s Merie.
No a celkově Rocky, Nela, Niky a Gino – ať se to někomu líbí nebo ne, tak si to všichni zaslouží, byli tam nejdéle (o něco kratšeji teda Gino) a ten nápor na nervy zvládli. Mě by už hrabalo.
Osobně to přeju Ginovi, protože když jsem si to tak zrekapitulovala a navíc i ta televizní rekapitulace tomu trochu napomohla, tak jeho taktiky sice byli drsné, ale Gino byl férový a co slíbil, to dodržel. Navíc skutečně používal mozek. I když mi ze začátku přišel divný, nakonec si mě získal.
Holkám obecně výhru taky přeji, ale já jaksi posílám sms vždy mužům.

Jo a ještě mě napadla jedna věc — jako správní fandové reality show, neměl by aspoň jeden hlas poslat každý z nás? Aby jsme si pak nemohli zase stěžovat, že vyhrál ten, koho jsme nechtěli:-)

8
babka
Reagovat

Už někdo sečetl hlasy a vynásobil cenou že by to hodilo 50.000 eur (1 250 000 Kč)
Pro mne není šestice žádné překvápko, ale hlasy nebudu posílat a kdybych jako chtěla tak to bude Lence a nebude to ze soucitu. Když si představím Nelu, Nikču a Lenku, tak pro mne je vítěz Lenka. Když si představím Rockyho, Martina a Vikouše tak je vítěz Vikouš.
Každý z této šestice lidí reprezentuje nějakou vlastnost, takže pýcha by neměla zvítězit. I pohádky mají svá ponaučení, ale není to pohádka ale zkorumpovaná šou.

9
koc
Reagovat

Elko co psal bulvar (viz prvni odstavec) .. Martinka Spolkla Trubku Gavriely byla predtocena

10
radek
Reagovat

7
ty veris, ze nekdo krom soutezicich posilal hlasy?

11
koc
Reagovat

ty jsi myslel toto http://www.cas.sk/clanok/227238/sok-pred-finale-hotela-paradise-gavriely-vysachovali-z-hry.html – uvidime vecer .. tedy ja asi neuvidim ale vzhledem k predtocene Martince tomu docela verim

12
nee
Reagovat

No tak 7 hlas pošle, takže je buď soutěžící nebo … teď fakt nevím co dopsat :).

14
jenka
Reagovat

Klobouk dolů všem, kteří se dokázali dívat na semifinále až do konce. Já to nezvládla. Něco tak nudného jsem nečekala navíc s předem jistým výsledkem. Hlas neposílám je mi jedno kdo vyhraje jestli Nelinka, Nikinka nebo Vikinka.

15
dessin
Reagovat

10: vyjimecne s tebou sohlasim :)

7: ta sestice byla znama davno pred hlasovanim

16
Elko
Reagovat

11: jj, písalo sa to aj u vás, aj u nás. Bolo vidieť, že M.G. je predtočená, ale semifinále a finále moderuje… aj keď predtočená, ale moderuje :)

10: na FB bola dosť divočina a bol by si prekvapený, ako to tam ľudia prežívajú, hlasy im niekto určite poslal :)

17
koc
Reagovat

16 – to ma vazne jeste nekdo pocit ze poslanim smsek neco zmeni ? .. ty brdo :o

18
XMAN
Reagovat

Jednu věc nechápu. Pokud měl včera Viktor skutečně tak málo hlasů a Nikola měla ještě méně, jak je možné že měla Nikola i méně hlasů než třeba takový Martin? Dobře třeba by lidem nebyla sympatická, pak ale nechápu kde by brala ty hlasy Nela. Takže ty výsledky co tady včera někdo zveřejnil mi přijdou zvláštní. Teď už je to stejně jedno, když to vynulovali a hlasuje se od začátku, ale můj názor je že Gino to bohužel stejně nevyhraje, bude to ta hnusná semetrika Nela, se vsadím o co chcete :-( A včerejší semifinále jsem viděl a to bylo teda napínavý, fakt překvápko jak to dopadlo :-D

19
Petra
Reagovat

18) – Ty o com tocis? :)) (ako by povedal Vlado)… Ved v tych predbeznych vysledkoch mal Viktor najmenej z tej sestice, a Nikola viac ako Martin…
Vecer ale povedali, ze Viktor ma viac ako Nikola. Tak fakt, cudne to je.. Vlastne nie je. Ja tomu smskovaniu aj tak neverim. Zmanipolovali vsetko, preco by teraz dali na sms..

20
XMAN
Reagovat

Já tomu smskování hlavně nerozumím, panebože ať ty prachy radši dají nějakýmu dětskýmu domovu než tý namistrovaný ošklivý brněnský náně, která bude po případné výhře ještě namyšlenější a nadutější než teď. Kdo může někomu takovému jako je Nela přát vítězství? To už se svět úplně zbláznil nebo co? Úplně mi to začíná připomínat Tonyho Jalovce ve Vyvolených 2. To byl hajzl první kategorie a stejně mu lidi nakonec ty prachy vyesemeskovali.

21
XMAN
Reagovat

Opravdu mi řekněte čím si Nela ty prachy jako zaslouží…..typická namyšlená ošklivá brněnská šlapka se základním vzděláním, IQ bublajícícho bláta, v hlavě totálně vymeteno….studovat se jí nechce, pracovat se jí nechce a asi ani nikdy nepracovala, nechá se vydržovat od movitých pánů a jak ji přestanou sponzorovat tak je časem odkopne. Pak si jede na dovču někam do Karibiku, kde několik měsíců nedělá nic jinýho než to že jen neustále buzeruje a sekýruje ostatní, dělá křivárny, je věčně nasraná a furt si jen válí šunky nebo se opaluje. Jinak nedělá naprosto nic. Takže se ptám za co si jako Nelinka zaslouží ty peníze a kdo jí je vlastně může přát?

22
Elko
Reagovat

18, 19: tie priebežné hlasy, čo tu niekto zverejnil boli falošné.

19: po tom fiasku, čo zažila Markíza, keď sa jej prišlo na to, že každý týždeň manipulovala hlasy v Mojsejovcoch si nemyslím, že by ktorákoľvek televízia SR+ČR by si dovolila ďalší prúser. Je však jasné, že tých favoritov si do finále dotlačia inými spôsobmi, je to vidieť na každej federálnej reality show.

Preferencie divákov na FB i v mojom okolí presne odrážajú, kto postúpil do finále.

23
Ludvík
Reagovat

Niki to musí vyhrát :D

24
Melanie
Reagovat

20 XMAN: Kdo může přát Nele vítězství?
Ti, kteří jsou stejní jako ona, ti kteří jsou v životě zakřiknutí a neprůbojní a chtěli by být aspoň trošku jako ona, puberťačky, které ji obdivují ve smyslu „ta jim to nandala,“ ale nazapřemýšlí nad tím, jak by to asi vypadalo, kdyby se většina lidí chovala jako Nela. Potom lidi jako Radek, co jdou proti většině a těší se, kolik lidí bude vzteky bez sebe a v neposlední řadě zastánci „slabších,“ kteří jí fandí jenom proto, že je proti ní většina, ale neuvědomují si, že to není proto, že by se lidi spojili, aby někoho šikanovali, ale že tu spoustu kritiky si způsobila sama svým chováním.
A taky máš pravdu, že si je nijak nezaslouží, ale to (z hlediska toho, co v životě dokázali) téměř nikdo z ostatních soutěžících. Proto by si ji podle mě zasloužil ten, kdo se ve hře nejvíc snažil, hrál, taktizoval, intrikoval, protože o to v téhle hře. A z toho hlediska by to podle mě měli být Viktor nebo Niky, bez ohledu na sympatie.

25
XMAN
Reagovat

Měl by vyhrát Viktor ale nevěřím že vyhraje.

26
Valerie
Reagovat

Že to vyhraje Nela, o tom snad nikdo nepochybuje, ale je to jedno, protože o ty peníze se stejně bude léta soudit a nakonec neuvidí ani euro.
Komu bych přála výhru nevím, nesnáším šikanu a kdo z finálové šestky nemá v tomhle máslo na hlavě?
Možná Lenka? HP jsem přestala sledovat po druhém návratu Nelinky, takže tu moc neznám a pozdější soutěžící vůbec.

27
Petra
Reagovat

Viktor pise na FB:

Diky za podporu, je smutne,ze maminka Nely sve dceri poslala uz vice nez 2000 sms hlasu a timto se celou soutez snazi ovlivnit-No celkem hnus, ale pravidla to umoznuji a z jednoho telefonu jde poslat opravdu mnoho hlasu.

:))

28
babka
Reagovat

Já to vidím tak, že by měl vyhát trochu dobrý a soudný člověk. A nehněvejte se na mne, že pyšné Nele nepřeji, ani křivolaké Nikče, pyskatý alibista Kubánec to ne!!! a svalnatý Martin je takový vyčuraný přizdihráč ve jménu policie ČR. Mám dva favority Leňu a Gina.

29
koc
Reagovat

27 ze by kolovalo po netu spatne ifno o jiste vyhre Kysane Smetany ? .. nebo se to k jeji mamce a Viktorovi jeste nedoneslo .. proto se mamka snazi a Viktor je zklamany ;-)

30
Beruška bez teček
Reagovat

28 – já mám na Martina ještě větší averzi než na Rockyho. Docela mě nadzvedávaly řeči na adresu Lenky: „Budu opilý a nadržený, co když se jí neubráním. U všech kamarádů bych byl vyřízenej. Úplně stačí, že jsem se s ní líbal. Řeknu jí, že mám pupínky…atd.“. Toto řečeno na adresu jakékoliv holky je sprosté a jak to pánům ještě přišlo vtipné. Prostě úroveň nula.

31
XMAN
Reagovat

30: Martin je taky totální kokot, to je pravda. Ale co taky čekat od policajta že.

32
martas
Reagovat

Výhru přeju Nele. Po celou soutěž byla pro mě ona jednoznačně nejzajímavější osobou. Pokud ne ona, tak pak Viktor, pak už nikdo. Velké zklamání by pro mě osobně bylo vítězství Nikoly.

33
radek
Reagovat

24
U me se pletes. Ja nejdu proti vetsine zamerne a hlavne uz vubec by me nenapadlo prat nekomu vitezstvi proto, aby to nekoho nastvalo. To, ze to tak ted je, je pouze proto, ze jste jako zver, a vybrali jste si jednu osobu (nelu), na ktere se hojite. ja nemam rad, kdyz se nekomu nekde hromadne ublizuje, takze po te smrsti nekolikamesicni nenavisti bych to prave ted schvalne pral nele, ale je to jen nasledek vasich reakci. pokud bych tady necetl pokrytecky vety, jako ze jste jedina diskuze nad veci apod. (pritom si to tady precti v 70% prispevku je nela a nadavky na ni atd.), tak bych nikdy nedospel k tomu, ze to dnes budu prat nele. Kdybych to tady necetl, tak by me ani ve snu nenapadlo ji to prat, ale ani nikomu jinymu, krom vlada, jak jsem rekl. Tak to jen pro vysvetleni. Sice je nela v obliceji snad porad skaredsi, ale nic to nemeni na tom, ze je to jeden z nejuprimejsich lidi tam (k pripadne diskuzi o neline uprimnosti se nevyjadruju), vychazim z toho, co o ni rekli lidi z hotelu i po te, co z nej vylezli. Vetsina to tak rekla.

Nesouhlasim s tim, ze by to mel vyhrat ten, kdo intrikoval atd. Hlavne proto, ze podle myho by to mel vyhrat ten, kdo nejlip hral podle scenare, ale to je vec nazoru. Jinak je mne uplne jedno, kdo vyhru dostane.

34
radek
Reagovat

30
A co reci lenky o tom, ze ma radost kdyz nekomu ublizi nebo tak nejak to tam rekla. Pro me je lenka povahove jedno z nejhorsich stvoreni v hotelu, ktery tam kdy bylo, neco jako podvratak.
Podle myho je tato lencina vlastnost mnohem horsi, nez to, ze martin by ten policejni obusek strcil snad i do zasuvky.

35
radek
Reagovat

27
A ty veris tomu, ze si superman neposlal ani jednu sms a veris tomu, ze to, co napsal je pravda? Ja mu neverim nic. Na FB si napisu klidne, ze jsem Obamuv bratr a verim tomu, ze by se nekdo zeptal FAKT?

36
Beruška bez teček
Reagovat

33 – Mně je také jedno, kdo vyhraje. Stejně výsledek neovlivníme, asi jako když koukám na film a nemohu vybrat jak skončí. Já se u toho celou dobu hlavně bavím a to i štábníma manipulacema a včera i tím děsně koženým semifinále, kde byli soutěžící překvapení, nadšení z postupu a zklamaní z vypadnutí, že z nich emoce tryskaly přes obrazovku :-D

37
babka
Reagovat

30 Beruška, já Martinovi fandila, když ho Nela skopala z postele a zamykala pojík, aby porušil pravidla a chtěla ho vyřadit. Ale to co předvedl s Lenkou je hnus. Od člověka který je ve státní službě bych očekávla více nadhledu a ne takovu podlost. Však kamarádi mu to ještě vytmaví, že se rád líbal s podivínkou Domčou a Léňu šikanoval. Přála bych si aby Léna měla více hlasů než tenhle ochránce zákona, co si bere do úst slovo policie.

38
Valerie
Reagovat

33 – Nemáš pravdu, kdybys četl i jiné příspěvky, než ty, které ti oznáčí vyhledávání jména Nela, zjistil bys, že se tu lidé naváží úplně do všech. A že Nela tu má dokonce i fanoušky.
A než někomu začneš vyčítat nenávistné příspěvky, doporučuji přečíst, jak se jistý Radek vyjadřuje na adresu Nikoly, není to o nic lepší. Asi někdo jiný pod tvým nikem, co? :D Dej si nohy do lavoru.

39
Arianna
Reagovat

30 – Berusko, ja se Martinovi nedivim. Kdyz si takovy typ holky hraje na nynfomanku, je to vzdycky pruser. Kdyz se zrovna nerozciluje, tak predvadi to sve vole pod bradou, oci ji lezou z dulku a kdyz mluvi, vypada jako by slintala.

40
babka
Reagovat

39 Ariana a přesto je Lenka půvabná na rozdíl od škarednění Nely a Nikči, které mají zlý kukuč. nakonec je Lenka asi poslední , kdo do RSHP vstoupil je vybrána do vítězné šestice i přes tu šikanu, kterou musela projít.

41
Beruška bez teček
Reagovat

39 – Arianno, ale já jsem si nevšimla, že by se po klucích nějak sápala. Že chce třeba pohladit po zádech neberu ve světle chování ostatních jako sexuální nátlak. To, že je totálně nadržená a nymfomanka se dozvídáme právě od nich: „Škaredé holky jsou nymfomanky“ a podobné řeči. Ostatní obyvatelky ráje jsou dle mého podstatně více odvázané. A navíc bych nezapomínala na fakt, že kluci na ní měly hnusný narážky okamžitě, aniž by jí vůbec poznali – prostě na první dobrou. Lenka není prvoplánová kráska, ale rozhodně není žádná obluda, prostě normální holka.

42
martas
Reagovat

40 babka – Lenka je půvabná podle tebe nebo objektivně podle nějakého měřítka? Podle mě má k půvabnosti daleko. Opravdu prskající upír, bez špetky ženskosti.

43
Elko
Reagovat

Prosím, prosím postará sa niekto z adminov Panáčka o finálový článok (pripravené je všetko, stačí len doplniť meno víťaza), v piatok tradične nie som doma… a keďže je finále, oznámiť víťaza a následne tešenie a kritizovanie počas víkendu sa hodí, ne? :-)

44
pragovka
Reagovat

43 – Elko, myslím, že už tam rovnou můžeš hodit i jméno vítěze… :-)

Jinak DĚKUJEME!!!

45
babka
Reagovat

Lenka to měla těžké, všichni s ní opovrhovali snad kromě Vikouše. Jakoby ti ostatní byli nějak skvělejší. prostě jen větřelec, který má taky právo na výhru. Jo jo Mirečku už máš lepší nafukovací pannu, tvá zlá slova proti Lence si pamatuji, vyl jsi s vlky zbytečně.

46
Elko
Reagovat

44: :-))) ja viem, ale Nikdy nevieš, čo sa stane v raji.

47
xando
Reagovat

Já také nemůžu říct, že by mě Lenka odpuzovala. Není to typ, za kterým se člověk na ulici otočí. Ani v dobrém, ani ve zlém. Není na ní (z mého pohledu) nic, u čeho bych řekl, že je to hnusné, odporné, k blití :D. Normální holka. Tyhle bláboly o tom, že je hnusná, ošklivá atd. jsou přehnané. Možná je to davová psychóza, kdy to někde vypustil a ostatní se toho hned chytí :D.

48
babka
Reagovat

42 Martas, pro mne je Lenka půvábná, ale koukám na to o generaci výš ze svého ženského hlediska. Prostě nomální, já vím pánové se přëjí vice vychrtlou loutku, i když jsem měla jen 49 kg po dětech, tak já loutkou nikdy nebyla. Co vlastně hodnotíme krásu nebo povahu?? CO???

49
Beruška bez teček
Reagovat

47 – oni o Lence rozhodli ve chvíli kdy vešla, to byla otázka vteřin. A pak už se jen navzájem ubezpečovali, že šikanovat jí je ok a že je nechutná a hnusná. Úplně stejně to funguje na základce, na letním táboře…atd.

50
Beruška bez teček
Reagovat

42 – marťas – naštěstí je vnímání krásy, půvabu a přitažlivosti vždy subjektivní a individuální :-)

51
xando
Reagovat

49: Je to tak, hned se toho chytli a už to jelo. A pak už nikdo neřeší, jestli je to pravda nebo ne, mají to natlučené do hlavy a tím to hasne :D. Ale podle mého subjektivního názoru, třeba Dominika vypadala v obličej hůře, než Lenka.

52
martas
Reagovat

48 babka – já jsem holka, takže nevím, jestli chtějí kluci jen vychrtlé loutky. Ale podle mě rozhodně ne. A u Lenky hodnotím krásu jako né půvabná.

53
martas
Reagovat

50 – Beruška bez teček – přesně, naprosto souhlasím. A proto jsou si Miss tak podobné:-))

54
Beruška bez teček
Reagovat

53 – marťas, ale Miss nejsou obecně nejkrásnější a nejpůvabnější děvčata. Miss jsou holky, které mají parametry na práci v modelingu a chuť jí dělat. To není o kráse ale o zaměstnání. Navíc v porotě bývají lidé z oboru (stále stejní) takže opět nic objektivního.

55
babka
Reagovat

Beruška
ano rozhodli se Lenku šikanovat v HP (všichni snad kromě Vikouše ). Proto mne těší že ve vítezé šestici. Nejnechutnějš je Martin, který se podjal ukolu který mu nařídila Nikča se s Lenkou libat 30 sekund.

56
babka
Reagovat

martas
mne je jedno jesli jste hoka nebo kluk, mám pořád stejný názor.

57
xando
Reagovat

Viktor mě také překvapil a ještě víc, když říkal, že proti Dominika se na Lenku nechytá, což je i můj názor :D

58
martas
Reagovat

56 babka – tak to jsem moc ráda, já taky:-) Lenka je upír a upírem i zůstane, sama se tak nazvala.

60
Arianna
Reagovat

Jo, pravda: Lenka vypada neco mezi normalne a tuctove. Odpudiva zacina byt az jeji mimika v obliceji. Dominika je na tom pochopitelne hur, nebot vypada blbe i v „klidovem stavu“.

61
Prochor
Reagovat

Kdyby to náhodou Nela nevyhrála, tak jí tam vrátí po čtvrté a hlasování pojede od začátku. Ale to se nestane.

62
xando
Reagovat

59: Koukám, že na duel Niki vs Nela skutečně došlo, ale až po odchodu z Hotelu Paradise :)). Dívky se nám poškorpily kvůli Ginovi :D

63
xando
Reagovat

61: Já osobně si myslím, že nakonec ani žádná manipulace nebude nutné. Fanoušci ostatních soutěžících tolik hlasovat nebudou, protože se obávají oněch zvěstí, že je vše zmanipulované ve prospěch Nely (neříkám, že je, ale že si to někteří myslí), zatímco mladé dívky neoblíbené okolím, které se vidí v Nele, která je také „nepochopena“ a nikdo netouží odhalovat čisté jádro skryté za obalem arogance, budou svými nalakovanými gelovými nehtíky bušit do svých růžových mobilů jedna radost, takže nakonec Nela skutečně zvítězí na základně největšího počtu hlasů.

64
Prochor
Reagovat

64 – Asi tak. Stačí se podívat na facebooky a nemám iluze.

65
babka
Reagovat

58 Martas
:-) já prostě nemám averzi k nikomu a nikdo ode mne neslyšel nějaké sprosté slovíčko do řad zvířátek v kleci v HP (i když jsem hodne kritizovaná za názory) Léňa jistě upír je, jinak by už byla z kola ven, ale má pozitnivní hlasy. Mně se Lenka líbí, je hezká, má vyřídilku, má požadavky a taky na oplátku něco nabízí. Šikana Lenky je taková davová psychoza a přijde čas že se za to budou stydět a přehodnotí své názory.

66
xando
Reagovat

64: Je mi z toho trošku smutno :D. Jsem takový ten naivka, co doufám, že v reality show zvítězí ti „hodní“ (mám to stejné u pořadů od Survivora až po HP :D), ale prostě hlasovat budou hlavně ony ublížené dívky, se kterými se nikdo nechce bavit a ony mají dojem, že je to proto, že jim závidí nebo je nechápou, ale nechtějí si připustit, že by na tom také mohly mít vinu samy.

67
Anonymní
Reagovat

Je mi z toho, co tam Nikola, ale i Gino odpovídali celkem zle.

68
xando
Reagovat

Cas.sk: „Nela, páči sa mi tvoje fotka, ktorú si sfotila pre tvojho ex priateľa… Pekná šušuľa (Exkrement)

No super. Diky“

:D :D :D

69
martas
Reagovat

65 babka – tak to je fakt super, že tam nemáš k nikomu averzi, zřejmě krátká paměť:-))

70
Melanie
Reagovat

66 xando: Ale ono je to tak vždycky, když hlasují diváci.
Ideální by bylo, kdyby se ve finálovém týdnu vyhazovali mezi sebou a finálového vítěze určili ti vyřazení, pak by to mělo smysl a vyhrál by ten, kdo si dokázal utvořit nejvíc dobrých vztahů. Jak hlasují diváci, je to jak píšeš, popřípadě záleží na tom, kolik je čí rodina ochotná do toho investovat. Takže je mi úplně fuk, kdo to vyhraje, protože to už neodráží jejich působení ve hře.

71
xando
Reagovat

70: No, nechtěl jsem se citově angažovat, ale stejně mě to hlodá :D. Navíc, když Nela odpověděla v jednom rozhovoru, že 50 tisíc není moc peněz, že se chtěla hlavně proslavit :D. Tak když to není moc, tak slávu už má a peníze může dostat někdo jiný :D :D.

72
Wanna be your monster
Reagovat

71 – třeba si nevšimla, že to je v eurech :)

73
xando
Reagovat

72: :D. Možná ne, tak ať jí to rychle řeknou, ať večer ještě zabere a předvede své sympatické já :D

74
babka
Reagovat

Hlasování je o puboškách, jak se ztotožňuji s Nelou, případně s Nikčou. Lenča je pro ně jako „panímáma“ Myslím že superman Vikouš moc šanci taky nemá. Pyskatý Rocky jako příslib dobrého orálního sexu? tak z toho mne šíbne tedy je šíbne :-) Ale já bych zrovna Víkouše a Léňu bych mezi své přátelé ráda zařadilla.

75
xando
Reagovat

Já bych se dokázal bavit s Klaudii, Livií, Nikem (i když bych se k němu neotáčel zády :D :D, ne vtip :D :D) a Romeem..

76
radek
Reagovat

71
Nela prece penize nedostane, ne? Prece podle lidi z teto diskuze je nela domluveny vitez za pulku penez a pak vlastne produkce vyhru nevyplati, takze nela nic nedostane.

77
babka
Reagovat

69 martas
prosím o jasné a stručné námitky, abych se konkrétně mohla vyjádřit k tématu.

78
xando
Reagovat

76: Ano, četl jsem tyto teorie a s tím, že pro Nelu je 50 tisíc docela málo peněz to souvisí jak?

79
ucho
Reagovat

Jen taková perlička, pravdomluvná Nelinka ve včerejším a dnešním chatu :

Dotaz – kolik přibrala v HP ?

včera – přibarala jsem D V Ě kila

dnes – přibrala jsem Č T Y Ř I kila

Všichni kdo sledovali díl s vážením vědí, že i skoro nahá přibrala Š E S T kil.

80
martas
Reagovat

77 babka – to není námitka, ale jasné konstatování toho, že nemáš dle tebe na nikoho averzi. Přitom z tebe někdy lezou téměř výkaly. Už chápeš?

81
Wanna be your monster
Reagovat

No já teda nesouhlasím s těmi, co říkají, že to nele sluší, dkyž se usměje…podle mě vypadá líp zamračená :)
http://img.cas.sk/img/4/bigArticle/1332254_martin-nela-hotel-paradise-online.jpg

82
xando
Reagovat

81: Asi máš recht, tohle vypadá trošku strašidelně :d :D

83
XMAN
Reagovat

Měl to celé vyhrát Romeo. Teď už jedině Viktor. Vítězství té hnusné brněnské mrchy bude fakt výsměch všem co to sledovali.

84
babka
Reagovat

80 Martas NECHÁPU, ale je možné se se do chuti jiných zrovna netrefím, ale respektuji názor. A vy byste měla taky. Výkaly patří do kanálu a tady na panáčkoví se toho varujeme. Takže nic konkrétního? pak je to zbytečné se spolu nadále bavit.

85
xando
Reagovat

83: Romeo je také jeden z mála, kterému bych to přál.

86
xando
Reagovat

79: Jenže to v sobě měla tři tortilly, přece :D

87
babka
Reagovat

XMAN
já Romea viděla až později, byla tam afera něco že je cikán. Vůbec by mi nevadilo, kdyby to vyhrál. V noci na jojce vedle Nely byl jednička!! Vím že si vyřizovali minulé účty, ale vedl si skvěle.

88
martas
Reagovat

84 – babka – to jsem předpokládala:-) Výkaly myšleno přečti si po sobě zpětně příspěvky a najdeš jich tam hodně. Ale podle mě ztráta času, stačí si pamatovat.

89
XMAN
Reagovat

Já jsem si i myslel když jsem to začínal sledovat že tuhle soutěž vyhraje Romeo nebo Niko jenže pak se to zvrtlo v úplnou frašku. Od vypadnutí Romea už nemělo smysl se na to dívat.

90
babka
Reagovat

Asi je to strašný, že tahle RSHP je podivná. Já se napřed taky rozhočovala nad pravidly a protože lidská společnost má žít v pravidlech, kterým se říká zákon.Tady jsem se naučila tomu, že pravidla nefungují a o to více si cením panáčka a zdravých lidských názorů.

91
Adéla
Reagovat

Jak budou hlasovat Slováci? Má Lenka nějakou šanci jako jejich jediný zástupce?

92
jenka
Reagovat

Takových podobných „skvostů“ je plný FB :-D Puberťačky táhnou do boje!

Nelinko jsi nejlepší ,
vyhraješ to raz dva tři!
I Nikolku nám porazíš,
však ty to sama uvidíš..
Že tě párkrát vyhodili ,
to neznamená nic. Přece tě vždy znovu zrodili!!
Bylas ta největší bojovnice,
protos to dotáhla až do konce ;))

93
xando
Reagovat

92: Zajímavá práce s českým jazykem, některá slova vypadají jako ze sci-fi románu, ale zase je tam pár pravdivých pasáží „to neznamená nic. Přece tě vždy znovu zrodili!!“… :D :D

94
Jana2
Reagovat

Měli by to vyhrát Nikola s Rockym…Oba tam vydrželi nejdýl (Rocky jen o pár dní míň) a na rozdíl od Nely a Viktora ani jednou nevypadli.

95
Prochor
Reagovat

92 – Pro mladá děvčata je Nelinka zářivý vzor do života. Hlavně upozorňuji rodiče, aby jim nezapomněli dobít kredit:-)))

97
xando
Reagovat

95: Ovšem je mi líto těch rodičů, co svým dětem platí tarif, protože není nic výjimečného, když se chlubí, že Nelušce poslaly dvacet SMS či více :D. Mučednice a vzor náctiletých zvítězí :D.

98
woltan
Reagovat

Jestli to dobre chapu, tak na pary uz se nehraje a vyhraje proste jen jeden clovek? K cemu tam teda bylo to parovani? :)
Jinak Petra Polacikova je rozhodne lepsi a hezci moderatorka nez Martina Gavrieli.

99
Igor
Reagovat

To je pravda, na FB je to děs, napsal jsem jednu poznámu proti Nikole a úplně se na mě její „fandové“ sesypali jako supi, no a ty budou hlasy určitě posílat.

100
Valerie
Reagovat

A na FB se rozjela konečně reality show. Catfight N vs. N, i maminka se zapojila. Jen kamery chybí. :)

101
radek
Reagovat

100
Na jakym FB? Rad bych se podival, nez ta sranda vypukne. Ted jsem se dival na FB nely, rockyho, niky a viktora. Nela a rocky na semi/finale serou/srali, ale viktor a niky masiruji co to jde. Az se mne chtelo blit, zapojili i podvrataka. Tak posilejte sms pro dobro v hotelu – Niky + superpero to potrebuji:) babko hlasuj nebo te prehlasuje nelina mamka

102
Arianna
Reagovat

98 – Tak to vime, ze stab je jeden velkej blbec. Ze dne na den pary nic neznamenaji! Oduvodneni nikdo nevi.

Ale co me dostava nejvic do kolen je, jak jedna genialni hlava ze stabu tvrdila, ze po tom, co je pani s pistoli vyhodila z raje, tak jsou sice vsichni soutezici v hotelu mimo kamery, ale oni JE UDRZUJI VE STALE STEJNE ATMOSFERE, JAKO BY HRALI, ABY Z NI NEVYPADLY… :DDD K cemu to jako melo byt dobre???

103
jenka
Reagovat

102 Ariano, také jsem to viděla. Bylo to na jojce v noci v ráji. Tvrdil, že budou na nějakém utajeném místě atd. přesně tak jak to píšeš. Zřejmě jim došly prachy tak je poslali domů. Co na to říct, nepovedená fraška. :-D

104
Katen
Reagovat

trochu mě štvou ty kecy o tom, jak si to ti, co jsou tam dlouho zaslouží!!!! co to je za kecy?? Měli dovolenou zadara, užili si to tam. a myslím, že ti, co přišli později, měli situaci mnohem těžší! Dívat se tam na Nelin otrávený ksicht apod…

105
Valerie
Reagovat

100 – Nelin funklub je vostrej, na ten jako bacha. :D Dneska se tam Nela rozčilovala na Plačkovou, že o ní píše špínu (to jsem teda nezachytila) a obráceně.
Na slovenským ofiko FB je printscreen výplodů maminky Trojanovic. No ta Nikče fakt moc pomohla, vážně jo. :D
Jinak všude možně (Nela, Vikina, Zuza, Trojaní matriarcha…) a vzájemně na sebe odkazujou, jakože hele nefér hra a protistrana podobně.
Do toho Vikina s SMS od matky Slovákové, ta to dementuje poté, co to holčičky z funklubu půl dne obhajují a tak všeobecně. Samozřejmě píše vždy admin a ne hvězda, jak jinak. Patrně už se v tom neorientuješ, což je naprosto v pořádku, protože já taky ne. No hořící bordel na kolečkách, to mělo bejt v televizi. :D

106
T.
Reagovat

101 Musíš koukat na aktivní profily slepejši. Tam Nela přesvědčuje malý holčičky stále, aby jí posílaly hlásky.

107
Valerie
Reagovat

Nastupující generace v tom má jasno. Jestli něco takovýho někdy přivede syn domů, tak husu teda nepeču.

„:D hlavne i kdyby se tam NEla prosukala :D tak co jako ? ….no a ? ..kde zije …takhle to proste v dnesni dobe chodi :D takovy prachy nevyhrajes jen protoze jsi mila a nemas konflikty :D :D :D omg….“

108
Arianna
Reagovat

103 – :))) Asi tak! Nejvetsi reality je stab sam o sobe!

109
radek
Reagovat

105
Muzes poslat odkaz? Chtel bych videt jak se vyjadruje nelina mamka, pokud je to ona.

110
Kamča
Reagovat

No, to je fakt sranda, další vzkaz na Nelině HP FB – Kdo má ještě kredit, obětujte Nelince 10 Kč, ať ji podpoříte :-)

111
Valerie
Reagovat

109

112
radek
Reagovat

105
To viktorovo plakani o 2000sms jsem videl na nekolika FB profilech. Zajimalo by me, jak na to prisel.Sranda by byla, kdyby tam fakt pustili i plackovou, to by se asi prala spina v primym prenosu a treba by doslo na rvacku amazonek. zajimalo by me, jestli by ji nela porazila. Kdyz holky soutezily v hotelu, uz tam plackova nebyla.

106
Divam se na aktivni, protoze predpokladam, ze podvratak nebude odkazovat ze svyho profilu na nelin nebo rockyho neaktivni.

113
Anonymní
Reagovat

70: Kolik cm má tvůj penis? Asi takhle. ;)

114
Prochor
Reagovat

Facebooky jsou fakt hustý. Největší sranda bude až si holky sednou vedle sebe a budou se superpozitivně usmívat. A Niky pak bude dojatě blahopřát Nele:-)))

115
radek
Reagovat

111
Dik, to je pekny. Tak je jasny, ze superman hraje jen na city. To je prdel V TV nic neni, tak cumim po netu, ale tka sikovnej, jak ty jsem teda nebyl. Me nebavi to prolizat. Je tam toho moc.

116
J.
Reagovat

Tak z té šestice, co zůstala – nevim nevim no. Lenka tam byla chvíli, Martin nějakej extra hráč ani výraznej ani nic jinýho nebyl…

Člověk by tedy řekl, že si to zaslouží ta čtveřice Nela, Viktor, Rocky a Niki – byly to silné osobnosti, hýbaly dějem a bylo jich všude plno – a taky tam vydrželi takovou dobu – v tom případě, bych to přál všem čtyřem. Ale! Bohužel si nemůžu pomoct, to nadžování štábu (respektivě spíš, tlačení štábu na pilu, aby jim nevypadly zajímavé postavy HP) bylo do očí bijící. Neni to vina těch soutěžících, těm to teda fakt nevyčítám, ale štábu samotného, že pak kvůli tomu začali vznikat i ty velké antifancluby těch jednotlých obyvatel HP, zato, že je tam štáb udržuje za každou cenu…

Rocky (u něj mi jeho fandové promiňte, třeba je to týpek v pohodě, ale to jeho – jak to nazvat – hulvátský chování vůči okolí u lidí prostě nesnášim a dost mě u něj vadilo, že bych mu dal někdy ťafku) měl imunitu nebo nedotknutelnost či co snad nejmíň 3x a někdy za docela dost zvláštních okolností… (imunita protože se někomu líbí jeho partnerka, je nesmysl).

Viktor (ač na mě od začátku do teď působí pořád jako slizoun) byl dobrej taktik, jenže stejně jako Nela, měl dvakrát vypadnout a dvakrát se vrátil (nebo zůstal a nevypadl) a to je totéž, ať to bylo z jakýchkoliv důvodů, prostě uměle vytvořený, jen aby zůstali, protože táhnou děj…

Takže jediná Nikola měla někdy na začátku imunitu jednou když zůstala sama bez partnera a pak jí dostala od Nely, která jí někomu dát prostě musela (tak proč ne Nikole). Jinak jí moc nepotřebovala a dokázala se tam udržet sama, díky tomu, že si tam ty lidi kamarádsky (kdo chce, může to nazvat jinak) namotala a tudíž nebyla většinou ta hlavní, kterou chtěl někdo odstřelit. Tim se nenápadně (později už pak dost nápadně) dosoukala až do toho konce a nevim, zda to byla taktika, či nikoliv, ale do takové „RS“ bych šel s podobným cílem, bejt ze všema za dobře, namotat si ty lidi a pak mít velké šance, že se najde vždy někdo méně oblíbenější, koho ostatní vyhodí radši…

Takže za mě – výhru přeju Nikole. Z pěti lidí, kterým jsem fandil od doby, co do HP přišli, tam zůstala s Nelou jediná, ale jak píšu výše, Nele to prostě posral štáb. Kdyby jí nechali vyhodit a pak by jí tam vrátili jako Klaudii, třeba by se tam v pohodě udržela sama a nepotřebovala ty ubohé výpomoci od štábu, které jí spíš než umetly cestičku k vítězství, zajistili taky plno oponentů a nepřátel :o( Hawk! :oD

Tudíž za mě – výhru přeju Niki.

117
radek
Reagovat

114
To niky bez problemu zvladne, jeji povaha s tim nebude mit problem, naopak to asi bude horsi, ale ja bych tam fakt chtel videt ostatni vypadeny, hlavne plackovou a aby do toho mohli mluvit. Aspon by byl veselej patek. Viktor i Niky maji nekolik profilu na Fb, kde masiruji jeste ted. Pred par minutama vikturek opet hral na city pubertacek.

118
Beruška bez teček
Reagovat

105 – a tohle jsem chtěla vidět v televizi, jak se pro pár korun požerou navzájem, jak se budou podrážet, pomlouvat, nenávidět….škoda, to by teprve byla reality show…cesta až na samé dno duše.

119
radek
Reagovat

No jo, dnesni finale mohlo byt asi nejlepsim dilem ze vsech RS, ktery kdy u nas byly, krom puvodnich „vladkovych“ VV, to stalo taky za to, ale myslim, ze othle by to predcilo. Tech „magoru“ je v hotelu mnohem vic. To, ze to takto posrali a nedavaji to, je jediny, co me z te souteze stve.

120
jenka
Reagovat

Zkopírovaný dotaz ze stránek primy :-D

Na jaký telefonní číslo můžu všechny „bojovníky“ poslat do p*r*d*e*l*e? Budu posílat sms z ČR. Díky za odpověď obratem, chci to stihnout do 20,00.

121
vv
Reagovat

nela vede ne

122
radek
Reagovat

Tak krivonoha gejsa ma nejaky vynerveny ksicht:), ona je fakt strasna hysterka.

123
J.
Reagovat

Tak průběžný stav hlasování jsme právě slyšeli a myslim, že do konce se už moc nezmění. Jen ta moderátorka kdyby z toho nedělala takový tyjátr :o/

124
Jardo
Reagovat

Tak Nikolka by chcela by moderátorka.
Po tom čo predviedla záverečnú reč, myslím že moderovanie pohrebov by zvládla bravúrne.

125
Zorro
Reagovat

To je „prekvapeni“. Nelina mamka ve spolupraci se stabem udelali sve a ledova arogantni kralovna vede. Fuj. O vitezce bylo davno rozhodnuto.

126
Jardo
Reagovat

124)
A ešte aj práve zabudla, čo chcela povedať – čiže neochvejne ide v stopách svojho idolu M.G.

127
babka
Reagovat

Já jsem dojmutá, už ne kritická babka, shlédla jsem video ze sedmifinále když jich zůstalo 6. Neviděla jsem začátky, protože to bylo píp a nerozuměla jsem jejich řeci, začala jsem sledovat až v dubnu, když jsem měla anginu a čuměla na TV. Chtěla jsem aby se požrali navzájem a najednou tu vidím mladé krásné sympatické lidi ve studiu jojky. Dája měla šaty jako když umřela mladá dívka a jde si lehnout do rakve. Nela se mi líbila a Nikča byla jako ustrnulá a Vikouš řek že to bylo stresujcí.
Ale i tak musím mít svého favorita a tou je stále Lenka a Vikouš.
Kdo vyhraje mne až tak moc nebere, jen si myslím že nějaké charakterové hodnoty ve stylu pohádky a dobrého konce s ponaučením by z toho všeho měly vyplynout.

128
Johan
Reagovat

123 – tyjátr to byl od začátku, tak proč by v tom dnes moderátorka nepokračovala, ale uši mi rve to její ,,hotel prdájz“

129
jenka
Reagovat

Finále po tříměsíčním maratonu bych si představovala trochu jinak než pár pokojových květin a šest stoliček ve studiu. Vypadá to, že to bude stejná nuda jako včera. :-(

130
koc
Reagovat

mohl by nekdo udelat on line reportaz z te komedie .. jako co se deje a nejzamavejsi vety ..

131
garette
Reagovat

Zdravím všechny. :-)

Tak Nela věděla, že bodou s Nikol soupeřkyně. Co to je za slovo? To neznám. :-)

132
J.
Reagovat

128 – No jo, ale mohla by se trochu ovládat. Ona dělá jak když vyhlašuje Olympijské vítěze :oD
129 – Už na mě jde spaní… :o((

133
garette
Reagovat

130 koc- Tohle je zatím největší perla. :-)

134
Zorro
Reagovat

Tak Nela se mela dokonce docasne prestehovat k Nikce do Prahy, ale pry se na nejakem vecirku pohadaly a ted se nestykaji a nemusi se. Niki chodi s Viktorem i ted, Rocky se po 1-2 tydnech rozesel s Natalii.

135
Valerie
Reagovat

118, 119 – Přesně. Zabili to, zprasili to. Štáb je mrkev!

127 – Babko, kde žiješ, omg wtf atd. Takhle to dnes přece chodí. ;)))

Takže už nám zbývá jen jediná otázka, bude nebo nebude vyplacena výhra? Pokud ano, alespoň jedno překvapení pro mne v této „soutěži“. :))

136
Caroline
Reagovat

Mě se líbí, že Martinku nenechají moderovat ani ten jeden pitomej večer :-) hihi

137
J.
Reagovat

Aha, takže teď se z finálové šestice stává finálová čtveřice a je to přesně tak jak se psalo – tedy Nela + Rocky + Niki + Viktor :o))) A Lenka s Martinem jsou venku

138
garette
Reagovat

No a navíc je to děsná nuda. :-(

139
Valerie
Reagovat

Už se perou? Je tam Zuza? :D

140
Petra
Reagovat

Jeee, nasa STVORICAAAA :DDD

141
ala
Reagovat

no OTRAS !!!!
ani sa len nesnazia tvarit ze fakt scitali tie smsky

142
Valerie
Reagovat

No tak to jsem nečekala. :D

143
Petra
Reagovat

136 – Martinka sama povedala, ze na „priamy prenos sa neciti“.. chudinka nasa… :))

144
ala
Reagovat

ako prisla ta moderatorka na to ze Nela a Gino su najsilnejsi ????

145
jenka
Reagovat

134 pokud si dobře pamatuji chtěla se Nela původně stěhovat k Leovi. Kdo je z Prahy musí si dávat majzla jinak má hned Nelu nakvartýrovanou. Když chce prorazit v šoubyznise tak z vesnice ( Brna) se prosazuje těžko.

146
Jardo
Reagovat

130)
Koc, Ty to asi nesleduješ,

môžeš ľutovať – moderátorka sa práve dušuje, že to bude zaujímavý večer,
takže treba počkať na koniec prenosu, otvoriť si pivko, prepnúť na iný kanál alebo sa venovať partnerke – a máme zaujímavý večer

147
tana
Reagovat

teda pripadam si jako kdyz usnu u TV a probudim se u nejake vestirny nebo teleshopingu, na to se neda koukat :-( hlidam jen zvuk aby mi neusel ten konec, ale uz mi dochazi sily

148
Dee
Reagovat

TAk už jen pár minut. A šok jistě bude, že postupuje jen silná žena nebo muž:-) Teeeda, to je napínavý:-D

149
garette
Reagovat

Mě je špatně. :-)

150
Dee
Reagovat

Takže – Nela?

151
Dee
Reagovat

garette:-))

152
tana
Reagovat

tim by mohli mucit vrahy ve v cele smrti….

153
Miluna
Reagovat

ha…Nela jedná lakomá!! :-DD

154
garette
Reagovat

Nela se jediná nedělí. Jo, jo. :-)

155
J.
Reagovat

Mě už to po hodině sledování taky dnes přijde jak když sleduju nějaký pořad: Tv – Rande na slepo… :o(
A to jsem si řikal, že se mi u některých rekapů chtělo spát…

156
Jardo
Reagovat

Takže Brambora má ďalší titul do zbierky – lakomec HP

157
kata
Reagovat

Jake byly ty prubezne vysledky? To je for ze vedla nela? To snad neni mozne. Vzdyt mela pri vyrazovani vzdycky bud imunitu nebo ji pak zas vratil stab. To je komedie.

158
garette
Reagovat

152- Výslech teroristů se smyyčkou finále českého HP, tak to by byl masakr. :-)

159
xx
Reagovat

Dle pravidel hlasování reality show HP měli o vítězi rozhodnout diváci. Pravidla nebyla změněna a účinně vyhlášena přesto byla v průběhu vysílání změněna neplatně a vyřazena Lenka. Pravidla placené soutěže nelze libovolně měnit, jinak je porušena ochrana spotřebitele. Bulvární tisk dopředu znal finální čtveřici. Finále nebylo naživo, ale bylo předtočené. Proto Vás vyzývám odhalte podvod a chtějte své peníze zpět. Vyplňte za každé číslo počet SMS z jedné SIM karty, které jste odeslali a vyplňte stát původu SIM karty, pokud výsledky byly zfalšovány pravdu odhalíme a Slovenská produkčná skončí v base. Děkuji. Chtěla bych poprosit správce, aby umístil v průběhu několika dní na web tabulku, kam podvedení lidé připisovat ID SIM karty a počet hlasů pro soutěžící. Pokud výsledky nesedí, podám trestní oznámení a jeho kopii uveřejním zde. Tabulka je zcela anonymní a podvedení se budou moci anonymně přihlásit do zahájeného trestního stíhání.

160
pepa
Reagovat

smsky skaču hore dole:DDDDDDDDDD
to je nejlepší

161
Prochor
Reagovat

Mně to připadá jako v krematoriu. Ještě chybí ponurá hudba. Nela se samozřejmně nedělí protože je jediná upřímná a proto ji mají lidi rádi:-)))

162
tana
Reagovat

a mam to, tak dlouho sem brblala – sleduju to na netu a ted se mi to vyplo, ani reklama nebezi a vcera to slo v pohode, divne

163
Caroline
Reagovat

143 – fakt?? to jsem neslyšela. ta je teda hustá za ty prachy, co za to dostala :-)

164
Zorro
Reagovat

Ta brnenska potvora mne zase utvrdil, jaka je. Rocky by se s ni podelil, ona s nim ne. Mysli jenom na sebe. Chladna, vypocitava, falesna, sobecka, arogantni – a samozrejme vyhraje. :-((

165
Anonymní
Reagovat

Vy byste se dělili, že jo :) Nebo jinak – vy byste se dělili s těmi ostatními, co tam jsou? ;) Všichni byste se milískovali a strkali prachy XY (dosaď si neoblíbence) :D

166
babka
Reagovat

Pyšná Nela to je zlé znamení, jak mohu vyprávět budoucím vnoučatům pohádku o pyšné princezně , která se nenapravila?
Radek to ví lépe a dá mi to zas sežrat :-)

167
Beefe
Reagovat

Ja proste ziram! :D Nemuzu se od toho odtrhnout, protoze jenom tupe koukam, jak to zkonili komplet! To sedi nekde v Bratislave v botanicky zahrade a je to vubec zive?? :) a ta moderatorka? Zarucene nejvetsi pruser celej Hotel Paradise!

168
dáša
Reagovat

No veď Nela sa musí deliť so štáboém, nie? :-)

169
Dee
Reagovat

164- Ale ty nevíš, co si zažila Nela v životě:-)

170
sindibad
Reagovat

ten viktor vypada jak kdyby byl z vosku

171
Anonymní
Reagovat

164: Bohužel nevyhraje, vyhraje to někdo jiný, kdo narozdíl od Nely FALEŠNÝ je. Nela je všechno, co jsi vypsal, jen ne falešná. To vás ale sere, že to řekne narovinu, co? :) Aspoň na 30 sekund se zalkněte zlostí. :D

172
Wanna be your monster
Reagovat

haha, takže i kdyby lenka nebo martin dostali více hlasů, tak stejně nepostoupí….hurá hlasovat :D

173
Zorro
Reagovat

165 – jenze oni nemuzou slibit, ze se podeli, a pak by couvli. Jak rikala moderatorka – je to zavazne. Pokud rikali, ze se podeli, tak jim stab ty penize opravdu rozdeli. Jenze Nela vede (a vyhraje) a proto se delit nechce.

174
garette
Reagovat

Tak je jasné, že Rocky by se dělil, protože ví, že nevyhraje atak je to asi i u Niky, ale Gino šanci má, takže u něj je to fajn, že řekl pade na pade.

175
Anonymní
Reagovat

166: Nejen on. Včera jsi tu psala, že vyroste a napraví se, teď zase meleš hovna o tom, že ne. Srovnej si to v palici, babko.

Já ji to přeju už jen kvůli tomu, jak jí to nepřejete vy :D, jak to VYPADÁ, že vás to fakt točí :D

176
Prochor
Reagovat

168 – No jo, my jsme zapomněli – a že to bude drahý – každá imunita bude proúčtovaná :-)

177
Dee
Reagovat

Pohřeb.

178
J.
Reagovat

To je fakt nejhorší finále nějaký RS jaká kdy byla…
Studio bez lidí s moderátorkou a 6ti židlema. Chápu že je vyhodila pani s pistolí z HP, ale někdo je vyhodil snad i ze studia a točí to někde v garáži? Že nepozvali ani ostatní vyřazené nebo publikum? Nejspíš s tim už radši nechce mít nikdo nic společného. Fraška frašek od začátku až do konce!

179
Hooper
Reagovat

167: Taky na to fascinovaně koukám. Holt přinesli několik židlí do botanické zahrady – a bylo.

180
Anonymní
Reagovat

159: Tak není to tady samej lumen :D, ale myslím, že sms nikdo neposílal :) a když, tak dobře mu tak :D

181
garette
Reagovat

175- To Tě šlechtí. Škoda jen, že v opačném případě by se ona na Tebe vysrala. :-)

182
T.
Reagovat

nejvtipnější je na tom MG, jak promlouvá z nějakýho pokoje. ta se toho přímáku musela fakt bát ;)

183
Jardo
Reagovat

Zdá že najlepšie dopadol policajt Martin,
Kým tí štyria pijú na kožu medveďa, ktorý ešte behá po lese,
zatiaľ si on môže dať s Koňuchom finálový sexík za plentou.

184
kata
Reagovat

Doufam ze vyhraje viktor. Ale silne pochybuju ze je to na hlasech divaku a pokud ano, pak jsou cesi a slovaci tupi. A zda spala s nekym ze stabu to se dnes dozvime.

185
garette
Reagovat

Chvilka napětí. :-)

186
babka
Reagovat

Ona ta pyšná vypelichaná Nela je sobec na entou, jenže takoví lidi vyhrávají. Jen mne fakt moc mrzí , že v TV a jinak veřejně pro puboše je tohle příklad, místo odsouzení. Ale je to RS a to se životem nemá nic společného. Zapomeneme stejně jako na Jalovce.

187
Anonymní
Reagovat

181: A víš, že mi to nevadí vůbec? Hanba by mě fackovala, kdyby se se mnou někdo dělil o výhru, kterou jsem nevyhrál. Nevzal bych si to. ;) Však pěkná dovča stačí.

188
vv
Reagovat

to je hnus velebnosti

189
Dee
Reagovat

Tak moderátorka říkala, že výsledky jsou zrátané a overené, tak to jsem si oddechla, všechno je ok:-)) Skvělá fraška.

190
vv
Reagovat

komedie

191
vv
Reagovat

kralovna vyhrala

192
Miluna
Reagovat

nějaký líbací den ne??? Ale nela velmi procítěně s nikolou :-DD

193
garette
Reagovat

187- Je zajímavé, že lidem tady nevěříš, že by se dělili, ale sám o sobě tvrdíš, že by sis od nikoho nic nevzal. Co to v překladu znamená? Jistě víš sám.

194
T.
Reagovat

Brambory závěrečná slova: „Tak, a teď si Vás všechny koupím“

195
garette
Reagovat

Akde je notář ptám se? :-)

196
J.
Reagovat

Tak já jsem spokojen – Nela i Viktor by tam nebýt toho štábu, který je pořád vracel, už třeba ani nebyli, takže Nikola vlastně vyhrála :oD (jen teda ne ty prachy)

197
Anonymní
Reagovat

193: Kde píšu, že jim nevěřím? Nikde. Já se PTAL, hochu.

198
garette
Reagovat

To je jak rozbalovat Kindervajíčko. :-)

199
vv
Reagovat

slava komedie skoncila

200
tana
Reagovat

jako kdybych byla u maturity u ktere jsem vlastne nikdy nebyla :-)
zadne prekvapeni…

201
jenka
Reagovat

Jak překvapivé, napětí až do samého konce!!!

202
koc
Reagovat

toz kdo ma bramborovou medailu? brambora ?

203
Jardo
Reagovat

Klepou se mi kolena.
a truhličku nikomu nedáááám !!!!

204
vv
Reagovat

ten pohled na niki

205
Zorro
Reagovat

Trapna fraska od zacatku do konce. Jeden velky podvod. Vyhral clovek, ktery byl 2x vyrazen.

206
Anonymní
Reagovat

Tak a co budete dělat teď? Koho budete drbat, kde budete? Je to sranda číst, na jednu stranu škoda, že to skončilo :(, protože některé hysterické výlevy, ukazování vašich hezkých i méně hezkých povah mi bude chybět :(

207
garette
Reagovat

193- Nechceš mi tvrdit, že tohle není vyjádření toho, že si myslíš, že tu všichni kecaj.

„Vy byste se dělili, že jo :) Nebo jinak – vy byste se dělili s těmi ostatními, co tam jsou? ;) Všichni byste se milískovali a strkali prachy XY (dosaď si neoblíbence) :D“

Přečti si to po sobě ještě jednou.

208
T.
Reagovat

tyve to je konec! ;))))

209
Anonymní
Reagovat

205: Zorro, ať tě netrefí šlak :D.

210
Prochor
Reagovat

206 – Ty jsi nás taky potěšil svou povahou:-)

211
Anonymní
Reagovat

206: Super, nějakej jouda mi tady podsouvat, jak jsem to myslel a co jsem psal :D.

212
Dee
Reagovat

Teda hodně divný, že nikdy neoznámili počet sms, asi aby nebyli napadnutelní. Tak taková RS a finále (bez ost. neúspěšných účastníků a publika) se hned tak nevidí:-)

213
franta podešva
Reagovat

muhehe. a nyní doufám, že nám někdo poví, jak to bylo doopravdy

214
Anonymní
Reagovat

210: Děkuji :) . Naši mě dobře vychovali, slabším pomáhat, nekrást, neužírat se závistí, omlouvat chyby druhých, nebýt lakomý, být samostatný, prát jiným úspěch, atd.

215
garette
Reagovat

211- No já Ti nic nepodsouval a ani o Tobě nepsal, že jsi jouda, protože já si udržuju nadhled. Ale Ty když chceš, aby Tě každý dobře chápal, tak se snaž psát věci srozumitelně.

216
Syky
Reagovat

Přestal jsem se koukat, když místo Nely šla z HP ta holčina (ach ta skleroza), protože jsem věděl, kdo vyhraje. A ta komedie s těžkou truhlou, která obsahuje jen 5xbalíček 100 EURO, z toho ukazovali 3. 5 balíčků vůbec nejsou těžké… Prostě tyjátr.

217
Petra
Reagovat

35) – jeezis, zase si mudry jak salamunova r.t, ja som len reprodukovala, co tam on napisal. A je za tym smajlik, az si si nevsimol!!

218
Wanna be your monster
Reagovat

No napětí dneska jako hovado…mohli tam aspoň pozvat všechny účastníky, nebo dát nějaké publikum, bylo to teda hodně suché…hlavně že tam byla gavrieli. Kdyby aspoň ukázali stav hlasů, mohlo by to být zajímavější, takhle moc nevěřím, že to tam neustále „skákalo“.

219
garette
Reagovat

218- Nevěříš? Jakto? Vždyť to přeci říkala ta paní v televizi. No a tam by nelhali. :-)

220
klička
Reagovat

:-( – arogantní sobecký člověk vyhrál… :-)-že je konec

221
Dee
Reagovat

214: No tak, Nelo, neblbni, teď sem nepiš, takhle nebudeme už ani věřit, že šlo o živý přenos:-))

Popravdě, je mi jedno, kdo vyhrál, nedala jsem jim na to ani korunu, jejich věc, nikdo mi k srdci nijak nepřirostl, ať už to bylo sestřihy nebo skutečnými povahami, skoro každý ukázal dost špatných rysů. Jen jsem pořád doufala, že dojde k nějaké kvalitativní změně. A ono nic:-)

222
Jardo
Reagovat

218 –
tak tu na Panáčkovi ani nikto neočakával, že by čo len omylom ukázali nejaký priebežný stav a počet SMS – po všetkých tých doterajších trapasoch by tento už asi majitelia JOJky neprežili

223
Beruška bez teček
Reagovat

Tak co radku, měli jsme s Nelou pravdu? Nebo ona vlastně vyhrála férově i když se o jejím vítězství ví už od dubna? :-D

Neskutečná sranda :-D

224
Beruška bez teček
Reagovat

Jo a ještě mě bavily SMSky co „lítaly nahoru a dolů“. Jak proboha mohou létat dolů, to je jako někomu odečítali? :D

225
Wanna be your monster
Reagovat

Ale nela si to i tak zaslouží, byla tam dlouho, tři měsíce – půl roku života :D

226
babka
Reagovat

Bylo to suchoněmé nepřekvápko. nakonec ten milon není tak moc za roztažené nožky Nely jako u gynekologa.

227
garette
Reagovat

225- Jo, to mě také pobavilo. Počítání na psí roky bych čekal spíš od hafíka. :-)

228
garette
Reagovat

Nemáte prosím někdo telefon na Dominiku? Na Nova Cinema právě dávají film „Zázračný krystal“, no a ona by určitě nechtěla, aby jí to uteklo. :-)

229
Wanna be your monster
Reagovat

227 – :D

230
Susu
Reagovat

Kdybych věděla co z té show udělají na konci, tak se na to nedívám. Jsem velice zklamaná. Jak mohla vyhrát Nela. Vlastně je to chyba Niky, která ji 2x zachránila, jednou když si stoupla za Viktorem a po druhé, když donutila Viktora aby ji dal imunitu. Z mého diváckého hlediska, je Nela nafoukaný mladý fracek. Viktor ať svým způsobem zvláštní člověk, ale nejrozumnější v této show. Je to prostě hráč, který všem dal najevo, že chce hrát. Nehrál si na přátelství aby se dostal k výhře přes kamarádku. Zajímalo by mě jak daleko je Nela v reálném životě kamarádka od Niky !!!!
A finále byla trapně natočená a mělo trapná pravidla….

231
babka
Reagovat

Už to že nepozvali účastníky této RSHP vypadá podivně . Jejich názor se nehodil, protože s Nelou mají vlastní zkušenost.
Ámen, jsem ráda že o skončilo. Ten tísíckrát oběhnutý snímek roztažených nožek Nely se vyplatil. Jenže jaké ponaučení budu vyprávět vnoučatům pro jejich ponaučení??? :-)))

232
Valerie
Reagovat

Tak a je to za náma. 15.7. začíná další řada Leverage. :)

206 – Co budeme dělat teď? Totéž co po návratu ze zoo, dáme si sprchu, pivko, něco na zub a vymyslíme nějaký další výlet. To tě nenapadlo? :D

231 – No co bys jim řekla, že když chtěj potrestat pýchu, musej jí nakopat do prdele sami, neb to za ně nikdo neudělá. :) A pokud si chceš spravit chuť pohádkou, dej si Once upon a time. Tam maj záporáci styl a propracovanej charakter. A navíc tam nejde ojebat pravidla. :)

233
babka
Reagovat

Valerie no já ráda čumákuju na Velkolepé století a že jim to slovanská zrzka Hurrem pěkně nandala a zamíchla dějinami osmanské říše- viz wikipedie. Byla taky pyšná a Turci dnes prostestují na dálnici proti vysílání toho filmu. Ono pýcha není píchat :-)))

234
Johan
Reagovat

231-už vidím v duchu dnešní dětičky v pubertálním věku, sedící kolem své pohádkové babičky a hltající každičké její moudré a poučné slovo, aby si ho navždy vryly do paměti…

235
babka
Reagovat

234 asi to měla být narážka na mne. Babičku k maturitě četl každy je zidealizovaná a to je úkol babiček (snad někdy budu) dávat ponaučení o bylinkách a jedlých houbách a rozprávět pohádky.

236
d'Or
Reagovat

Nele to moc slušelo, zato Nikola vypadala jak ošklivej pštros.

237
d'Or
Reagovat

226: jsi už nožky dlouho neroztáhla, tak závidíš?

238
sidi
Reagovat

nela vyhrála. Za co? panebože za co? trestáš tenhle prostý lid?

239
babka
Reagovat

236 d’Or
asi u znali výsledky a to se ve tváři zobrazí. Neluš zářila, Nička a Vikouš měli mimiku mumie.
Štáb je mrkev ale asi tohle manipulování není postižitelné zákonem. Proč si Nela vítězství zasloužila nechápu.

240
d'Or
Reagovat

239: Protože v reálu nekradla jako Viktor, v soutěži nebylaa pí*a jako Nikola a protože Rocky neměl dost fanynek. Jednoduchý jak facka.

241
d'Or
Reagovat

239: Já jsem poslal Nele dost hlasů, ale kdyby se zloděj Viktor netahal s tou pí*ou, poslal bych takovou desítku i jemu.

242
babka
Reagovat

d’Or
Opravdu nezávidím roztažené nožky Nelky, jiná se tak neroztáhla a nevyhrála.
Já bych se styděla ale proti chutí žádný dišputát, tak se to říká, tak si to užijte a veřte ze se mezi stëhýnka Nely taky vejdete :-)

243
d'Or
Reagovat

242: Jen nedělej, máš vnoučata, tak ses roztáhla taky, ale asi to nebylo tak dobrý, abys vyhrála, tak jí to přej.

244
Paní pravda
Reagovat

244-Nele její fanoušky můžeme jen závidět. Ta oduševnělost a charakter! Och ach…jo

245
d'Or
Reagovat

245: Ani oduševnělost, ani charakter, ale dobře víme, že zadarmo ani kuře nehrabe. Pečení holubi do úst nelétají. Nemakáš, neposíláš, nemáš. Jasná rovnice, kterou i my, prostincí fanoušci Nely, chápeme.

246
Valerie
Reagovat

246 – A proč chyběl notář, to tvůj prostinký mozeček také pochopil? :)))

247
Kiki
Reagovat

Z Viktorova fb: Diky za podporu, je smutne,ze maminka Nely sve dceri poslala uz vice nez 2000 sms hlasu a timto se celou soutez snazi ovlivnit-No celkem hnus, ale pravidla to umoznuji a z jednoho telefonu jde poslat opravdu mnoho hlasu

Lidi to je komedie!!!! Vsem Vam pres to vsechno dekuji za neskutecnou podporu a vase hlasy a smsky…je mi lito, ze vsechny ty hlasy prisly nazmar kvuli takove osobe, ktera zvitezila…
Nedpustim si komentar: Vsem kteri hlasovaly pro Nelu Slovakovou preju, at se stanou jeji kamaradkou. Dekuji

248
d'Or
Reagovat

247: Není to Sportka (aby byl vidět). V AZ kvízu, Vyvolených, Supestar, co já vím, o je za soutěže, tak nebyl notář vidět. Pokud by ses dívala pozorně, hned na začátku říkali o tom, že je to pod dozorem notáře.

249
d'Or
Reagovat

248: Já nemám fb, napiš tam tomu šaškovi, ať si dává bacha, aby ho příště zase nezašili, to za a, za b – jeho maminka taky mohla poslat hlasy, neposlala, holt asi neumí počítat.

250
Valerie
Reagovat

249 – No vidíš, ještě dva tři příspěvky a budeš mluvit jako lidská bytost. :) Nejde o to, že vyhrála Neluš, ale o to, že už zhruba dva měsíce o její výhře nikdo nepochybuje (alespoň na zdejším fóru), ani o tom, že celá hra je zmanipulovaná. Zásahy štábu už nedokázali přehlížet ani ty největší optimisté.
A hlavně bylo avizováno, že se mezi sebou soutěžící budou vyhazovat sami a z finálové čtyřky budou vítěze volit vyřazení. To bylo to, na co jsme se všichni těšili a co mělo být zajímavé. Tahat z lidí prachy pomocí SMS… No OK, ale natřikrát? A bez jasných pravidel? Nevysílat semifinále v ČR, ani neoznámit, že některé páry vypadli a hlasovat se pro ně nedá a měnit neustále pravidla do samého konce? Něco takového samozřejmě dotovat nebudu. Celé NNCSSVR mi může políbit podrážky. Příšerná fušeřina.

251
Anonymní
Reagovat

250:kdyz ctu tve prispevky, napada me vystizne vrana k vrane… a ber si to klidne osobne. A tim, ze jsi schopna utratitpenize za takovou osobu se radsi nechlub, protoze vetsina normalnich lidi by ji nedala ani slanou vodu. Tvoje hvezda jasna, nebyla schopna ti za ty (mozna i imaginarni) hlasy jakozto vsem divakum ani podekovat :)

252
CarculkaC
Reagovat

Babka, Valerie – četli jste o Hurrem nějakou knížku? Já jsem četla od Colina Falconera Harém a od Zahrebelného Roxolanu.

253
radek
Reagovat

217
a ty ses chytra jako 2 salamounova hovna a nezachrani to ani smajlik, oddeleny od sdeleni. Proste je z tebe nenavist k nele videt. proc sem teda jen tak nezkopirujes neco proti podvodnemu prodavaci superperovi? drtiva vetsina cekoholi tady je proti nele, takze proto jsem reagoval na tvoji debilni kopii par slov z podvodnikova FB. Ason mam radost, ze tam stal jak to jeho prodany pero a ta jeho zmalovana gejsa s nim. Byli jak kapri na suchu, jen nevericne otvirali huby, ale presto delal, jako by vedel, ze je to zmanipulovany, tak nechapu to diveni, kdyz to prece vedel.

254
ucho
Reagovat

254 RadkO, klídek

255
garette
Reagovat

Dost mě překvapují některé zdejší reakce. Ono by to podle mě šlo i bez těch urážek a nesmyslů. Každý ať si fandí komu chce, ale slušně se vyjadřovat k ostatním by problém být nemusel. Tedy pokud předpokládám, u těch kterých se to týká, alespoň špetku rozumu.

256
CarculkaC
Reagovat

256 garette) a co se jich nových vylíhlo, co?

257
garette
Reagovat

257- To ano. :-)

258
johoho
Reagovat

Také jsem myslela že nejsem na panáčkovi! Finále dle očekávání, bohužel (

259
Petra
Reagovat

253 – nikdy mi nevadilo, ako zboznujes Nelus, vadilo mi vzdy len aky si KRETEN…
(nech mi ostatni odpustia, na zaver HP som to musela zo seba dostat :))

260
Mikes
Reagovat

259 – Peťulko, shrnula jsi to perfektně. Taky nemám rád spoustu soutěžících, Nelu pak zejména, ale nikdy jsem se nepotřeboval snížit k něčemu takovému, jako Radek, Anonymní a spol. Zaplať pánbůh, že jich tu naštěstí nebylo tolik a že diskuze na Panáčkovi si udržela celkem solidní standard.
Já už jinak na HP rezignoval dávno, zkouknul jsem jen poslední tři díly, a to s naprostou shovívavostí. Nemá cenu se rozhořčovat nad jasnou šarádou, jeden si úplně vystačí s tím ksichtěním se tamních herců a chechtat se nad tím, jak se jim to celé totálně rozjelo. Od Gavrošky po Dájinu (její odchod jsem litoval, chyběl mě tam ten její sypající se štěrk.

261
babka
Reagovat

252 Vzkaz pro CarculkaC
Já jsem neřetla ne od Colina Falconera Harém a od Zahrebelného. Roxolana je jedno z jejich jmen. Ale musela jsem vypracovat nějaký úkol a našla k tématu hodně zdrojů. Čím více toho člověk ví, tím více ho to zajímá.

Přidat komentář