Panáček v reality show

Farma (5.7.): Prvním duelantem se stal/a …

5. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=4871 w=420]
Po týdnu se situace opakuje a Tereza chce opět slyšet jedno jméno a konkrétní důvod, proč zrovna tohoto ze sluhů dál na farmě nechtějí. Kdo z dvojice získá více hlasů, stává se prvním duelantem.

Protože to některým působilo potíže, dnešní rekap je bez informací z necenzurované verze. Pokud budu mít během dne čas ji sjet, a bude tam něco opravdu zajímavého, připojím to dodatečně.
Podrobnější informace o odvysílaných pasážích už ale dopisovat nebudu.

[singlepic id=4872 w=420]

Kdo ze sluhů půjde do duelu

Jako první bude volit Šárka. Tereza trapně naznačuje, že by mezi ní a Michalem mohlo být něco víc než kamarádství, a tudíž pro ni je volba nejtěžší. Šárka se neobejde bez Jany, proto Michala posílá do duelu. Podobně se zachová i Libuše, protože ji Michal rozčiluje svojí drzostí. Milan nedrží basu s kluky a hlavně je zvědavý, jak by se Jana poprala s mužskou prací, proto obětuje Michala. Zbytek volil Janu a měli různé argumenty. Míša zvolila Janu proto, aby se necítila ohrožená duelem. Všechny holky se domluvily na volbě Jany a najednou nedodržely slovo, prozradila na kameru. Jiří a Jakub tam chtějí být co nejdéle. Jakub se bojí chatky, nechce být znovu v duelu, navíc si s Janou nesedl. Mirek chce ženský duel, proto má lehkou volbu.

Jana vs. Michal – 4 : 3

Michal je rád, že ho duel minul o vlásek. Janu překvapil svým zdůvodněním Milan a Michaela. Farmářka týdne by jako druhého duelanta ráda viděla Michaelu, nebo Libuši. Raději ale Míšu, a rovnou jako vítězku duelu.
Sladká tečka za volbou prvního duelanta. Michal se rozdělil s ostatníma o svoji narozeninovou čokoládu.

[singlepic id=4873 w=420]

Farmářka týdne se nudí

Pořádně zavelet neumí, ale vymýšlet kraviny jí jde na jedničku. Stačil jí provázek, klacek a má bičík, který používá na ostatní farmáře. Šlehnutí přes nohy už je pořádně cítit. Aby toho nebylo dost, začne polévací válku s Libuší. Jak se říká – po smíchu, přijde pláč. Nechtěná rána kýblem do ruky Libuše a malér je na světě. Líba má v ruce po úrazu šrouby a prý to pořádně bolelo. Až tak, že ruka otekla a je potřeba použít mast a obvaz. Sára se sice tváří, že je jí to líto, ale moc přesvědčivě to nevypadá. Netrvá dlouho a Libuše zcela bez ohledu na pochroumanou ruku chrstne vědro vody po Sáře.

Večerní zábava – táborák

Pohoda u ohně a k ní pečená jablka.

[singlepic id=4875 w=420]

Marodka se rozrůstá

Jana K. skončila rovnou na operačním sále, Libuše má zavázanou ruku a Jirka ztratil hlas. Bolí ho v krku a žádné „babské“ recepty nezabírají.
Všichni se bojí hospodáře, ale zároveň čekají, že dostanou nějaké dobroty.

Hospodář kontroluje

Naštěstí fiktivní paní hospodářová rozdýchala ztrátu kozy, proto se její manžel rozhodl tuto aféru více nepitvat. Vydává se na obhlídku farmy se Sárou. O kozy je dobře postaráno, dokonce mají i stínění. „Kdo dojí?“ zajímá majitele koz. Střídají se, kdo je zrovna po ruce. Sára slyší první výtky – neumí jako vedoucí rozdělovat práci. Večer musí určit, co se bude příští den přesně dělat, každému zadá konkrétní činnost. Sára poroučet neumí, nemůže to po ní chtít. A co kdyby se začala víc snažit? Mirek přiznává, že doteď není vůbec poznat, kdo tam tomu celý týden velí, neslyšel od Sáry jediný příkaz. Kuba natahuje uši, aby mu neuteklo ani slovo. Má obavu, že Sára zapomene některý z hospodářových příkazů.

[singlepic id=4874 w=420]

Se stavem ložnice je spokojený, jen vytknul tři neustlané postele, které mu kazí dojem. Michaela, Milan a Mirek se musí polepšit. Asi by měli zavést bodování jako na táboře. Sára si běžně také nestele. Proč stlát, když si tam večer zase lehne. Výjimku dělá, jen když očekává návštěvu. Škoda, že nešel zkontrolovat i její ložnici.
Další pochvalu si vyslouží za sýr, kterého dnes nachystali kvůli hospodáře více.
Kontrola pole už tak dobře nedopadla. Sára vůbec netuší, co je to vláčení. I když Milan věděl, že mají použít bránu, oni si vystačili jen s motykou. Chyba! Musí to předělat. Zapřáhnout sebe nebo oslíky a celé to zvláčet. Ručně ještě okopat. Plevel jen motykou neodstraní. Plot se mu také nelíbí, Sára se vymlouvá na nedostatek hřebíků.

Odměna za minimum práce

Dovezl jim hřebíky a za odvedenou práci dostali dokonce 10 mincí. Největší nadšení vyvolal dárek pro Michala k narozeninám. Dvě láhve slivovice. Doufají, že se rozdělí podobně jako s čokoládou. Hospodář odjel, je čas se opět vrhnout do víru zábavy.

[singlepic id=4876 w=420]

Alkohol dokáže divy

Zábava začíná koupelí ve vaně. Voda je špinavá, je jí málo a navíc studí. Kubovi, Míše, Sáře a Šárce to nevadí. Po koupeli slivovice na zahřátí. Libuše přípitek odmítá, před třemi roky měla problémy s pitím a má předsevzetí, vydržet abstinovat i nadále. Nevadí, zbude víc na ostatní.

[singlepic id=4877 w=420]

Po chvilce zpěvu přichází rochnění v blátě. Skoro jako divoká prasátka. Jana, Sára a Šárka jsou ve svém živlu. Po zábavě v blátě končí opět ve vaně. Sára když se napije, evidentně ztrácí zábrany. Ty tam jsou podmračené pohledy, neví, co by roupama provedla. Milan na její nastrčené vnady nereaguje. Sára je zvyklá mimo farmu každý pátek chodit za zábavou, pít a tancovat, asi už měla absťák, tak se pořádně odvázala. Za alkohol byla ochotná odložit i podprsenku. Poroučení jí nejde, ale striptýz zvládá skvěle. Jana řeší „roztomilost“ jejich bradavek. Michal toho moc vidět nestihnul.

Těžké ráno opilcovo

Polovina to přehnala s alkoholem a ráno pro ně bylo hodně těžké. Kocovina umí své. Žádnou práci dnes neplánují, proto se můžou v klidu léčit. Včera se smála, dnes Sára brečí. Bojí se, co jejímu výstupu řekne maminka. Pozdě zpytovat svědomí.

[singlepic id=4878 w=420]

Volba druhého duelanta

Farmou se táhnou fámy, že si Jana zvolí Libuši jako soupeřku. Ale poslední slovo má až Jana sama.
Otázka pro kluky: Kterou dívku, slečnu ženu dále na farmě nechcete?
Jméno a důvod. Týká se to všech bez rozdílu.

[singlepic id=4879 w=420]

Michal nechce intrikářku Libuši. Jiří se pořádně neseznámil s Šárkou, proto ji klidně pošle domů. Mirkovi by tam nechyběla ani jedna, ale protože Libuše aspoň uvaří, zavrhne Janu. Milan po včerejším opileckém výstupu dál nemusí Sáru. Kuba by vyhnal falešnou Janu.
Konečně je na řadě Jana a její rozhodnutí ohledně soupeřky do duelu. Její verdikt uslyšíme až příště.

Zdroj www.voyo.cz

Anketa

Dejte hlas svému favoritovi, bude zajímavé sledovat, kolik kdo má příznivců.


Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 194
1
yeey
Reagovat

diky za rekap, zbezne sem proskakal necenzurovanou verzi a v hlave mi utkvelo par veci… 1) Na srot Sara predvadela nekolikrat incident s Libuskou a vysmivala se, ze ji v podstate nic neudelala+jeste dala opacko scenky, jak ji podava klic, ze si ma tu ruku presroubovat (Libuse uz zrejme spala) 2) Tereza mela jeste jednu extra otazku pro Kubu – bez ktery zensky by si to na Farme naopak neumel predstavit – ted se podrzte – bez Libusky, ona vari a to prosim dobre a tim je vsechny drzi pospolu… 3) jako tresnicka na dortu mi jeste utkvela scena, kdy Michal a Kuba rozebiraji, jakym zpusobem si holi „cesticku lasky“ (made by Jana, ten termin slysim poprve) na brise, prirozene se pak diskuze posunula jeste o kousek niz…:D

2
Lea
Reagovat

Fajn souhrn, díky za néj :) Sára je hnusný fracek, chovala se jak šlápota. Libuše nadává na Michala a froc Sára ji nevadí. Šárka je divná, její nástup teprve přijde.

Reagovat

Jeeee Ajdo, kasli na keci par jedincu, kteri maji problem s necenzurovanou verzi a proste to pis jako doposud. Tech, co zajima, co je v tom navic je rozhodne vic nez 1-2 kriklouni, kterym se to nelibi nebo jsou neschopni si to prebrat.

4
JanaH
Reagovat

3 : přesně tak!
Tímto opět děkuji 1 za doplnění.
Scénka ožralé Sáry s klíčem možná připadala vtipná jí, mně už míň. A takových momentů jsem viděla víc. Asi to bude tím, že málo chlastám. :-)))

5
Lea
Reagovat

3 Radstar, mám podobný názor. Mají dlouhé vedeni, jinak to nechápu. Bazírují na blbostech, místo aby zapojili mozek. Kritizují to, že někdo je ochotný udělat něco na víc, místo aby byli rádi.

6
okkvp
Reagovat

4 – ono to něžné dítko, je pěkně voprsklé kvítko

7
Lenka
Reagovat

6 okkvp
nevinnej kukuč, co?
taková klasická tichounká vodička, co po pár locích břehy sebere ☺
scénka s klíčem na šrouby v ruce mi taky nepřipadala vtipná
a začínám si čím dál víc myslet, že produkce měla jako hospodáře fakt angažovat herce než skutečného farmáře bůhvíodkud, který – logicky – hrát neumí (stejně to není jeho farma, tak o co jde)

8
JanaH
Reagovat

7 : Jenže Leni, on by takový herec zasejc nevěděl, jak se „zasážete“ brambory a že se podlaha dělá na peřinách. :-)

9
okkvp
Reagovat

Přidávám se k frontě lačnící i po necenzurovaném infu. Vím, že je to pro rekapistu tím pádem o dost náročnější a proto si ochoty si víc nakládat moc vážím. I když tam není vždy něco extra zajímavého, tak právě třeba ty rozšiřující sekvence k odvysílaným scénám to zatím dost často významově posunují trošku jinam, dává to přece jen ucelenější obrázek jak o lidech, tak i o celém dění.

10
okkvp
Reagovat

8 – no, leckterej by možná věděl víc, než tenhle šaman

11
JanaH
Reagovat

10 : to je taky jedna z možností. :-))))))

12
Lenka
Reagovat

8 JanaH
to máš pravdu ☺ ☺ ☺
ale vážně – když už tam někdo má „hrát“ hospodáře, ať člověk u tv má aspoň pocit, že tu roli jakž takž hraje… (pohled na pana Šámala v téhle ochotnické roli je děsnej)

13
okkvp
Reagovat

Šumný šumlající šaman mi vždycky při návštěvě rozesměje, jak si hlídá poziční značku pro kameru :-D Normální člověk by v pozici Hospodáře asi před tou bandou sotva couval o krok nazpátek – naopak by nejspíš měl snahu „do nich“ nakráčet

14
Lenka
Reagovat

Jestli jsem dobře koukala, tak Sára v momentu vstávání po nočním reji má zajímavé oblečení… jednu podprsenku v pase a jaksi obráceně, druhou přidržuje v místě správném ☺ (v čase cca 37:16 )
Nějak se jí to, holčině, po té bouřlivé noci pomíchalo ☺

15
Lenka
Reagovat

13 okkvp
oni hrajou, že se ho bojej, on se jich asi bojí, protože musí na ně mluvit, do toho značky (tady stůj, sem koukej), kamera, plno lidí… cvokárna ☺

16
okkvp
Reagovat

kromě toho má na dvacítku poprsí povážlivě zuby vyrážející už při drobném pohybu

17
Lenka
Reagovat

16 okkvp
ty ji na to kápla (zase) – proto ty dvě podprsenky… ☺

18
Anta
Reagovat

Ajada,
díky za rekap a taky se připojuju, že rekap i z necenzurované varze je pro mnohé dokreslení stavu věci, nedbat na křiklouny :)

yeey,
tobě taky dík za info z necenzu… :)

šrouby a matice byly ale síla :-D
takovej černej humorek což? už minule jsem psala, že se nám Sárinka pěkně vybarvuje :))

19
Anta
Reagovat

18 oprava Ajda :) to ráno ! :-D

20
Ajda
Reagovat

Smysl požadavku, striktně oddělovat a označovat text z obou verzí mi uniká a dělat to odmítám. Předpokládala jsem, že kdo viděl – automaticky mu docvakne bonus navíc. Kdo neviděl – neřešíto. Když už mám možnost vidět obě verze, proč to nepoužít. V neděli je duel, tak uvidíme 8-)

21
Anta
Reagovat

Ajda,
RadstaR má pravdu, neřeš to a pokračuj tak dál, je to fajn :)

22
Ajda
Reagovat

21 Anta,
už neřeším :-)) Stejně bude pravidelné střídání stráží, nejde psát denní rekapy po celou RS.

23
nee
Reagovat

Taky souhlas s 3….je zajímavé, jak křičící menšina dá vždycky na frak mlčící většině. Zajímavé, poučné, důsledků vyvození vhodné…

24
Frodo
Reagovat

…nejsem žádný puritán, ale Sárina mi začíná být čím dál víc protivná. Pokud neblbne jak desetiletý dítě anebo není zpitá, tak je unylá s takovým divným výrazem…nesedí mi snad víc než zlověstná „Libuška“… Jinak se těším, že Jana půjde domů…

25
XMAN
Reagovat

Co má Libuše proti Michalovi to opravdu nechápu. Asi jí štve že se mu ve svém věku už nemůže líbit :-D Jinak fakt nevím o co by mohlo jít, Michal mi přijde jako úplně v pohodě kluk, je sympatický. Jsem rád že jde do duelu Jana a ať už si vybere Libuši nebo lihovarnici tak mi tenhle týden bude úplně jedno kdo vypadne. V ukázkách ale brečela Šárka což by naznačovalo vypadnutí Stránské :-)

26
JanaH
Reagovat

23 nee : zajímají mě ty vyvozené důsledky. Když něco řeknu, tak do důsledků ne? :-)))

Dejme eště Šámalovi šanci, třeba se rozehraje. Ale zatím je na něm ta tréma vidět na sto honů. No a když se nerozehraje, máme zaručenou komickou vložku, což taky není k zahození. Poziční značka mě skoro zabila. :-))))))

27
Ajda
Reagovat

Měli tam dát Indiána, on by si je očichal, nebo Standu, jeho paní hospodářová Alena by rovnou zavedla fyzické tresty.

Komické bylo, jak Sára odchází od koz pár kroků před hospodářem a asi povel, se zarazila, počkala, až ji dojde a pokračovali spolu :-))

28
Franz Ruppert
Reagovat

„Model pořadu Farma pochází ze Švédska. V západní i střední Evropě se těší velké oblíbenosti a láme rekordy ve sledovanosti.“

Tak co s tím Novo uděláš, aby jsi zvýšila sledovanost? V Česku asi lámat rekordy nebudeš, ale přece se to dá vylepšit. Pokud potřebuješ slečno Rezková nápady stačí si přečíst pár diskuzí.

29
okkvp
Reagovat

Ono tam různě zavání a skřípe spousty věcí. Včera mi třeba přišlo při jednom hovoru Jany na kameru, že jí věta vůbec nejde do pusy, že to nemůže být z její hlavy, protože nedokázala ono slovo/sousloví ani pořádně vyslovit a bylo jasné, že to ani pořádně nechápe. Hospodářovy návštěvy jsou režírovány velmi nepřirozeně – to by snad i rejža ochotník s ochotníky dokázal líp. Imho i proto je v tom Šámal tak koženej. … celé to pak dělá dojem, že v téhle verzi je nad slovenskou výrobní partou i režisérem někdo, kdo z nich dělá akorát námezdní dělníky.

30
Bazinga
Reagovat

FR 28 … víš co, já jsem docela proti tomu, aby kdokoliv z jakýchokoliv realizačních týmů vykrádal nápady z diskusí a pak za to bral prachy. Já jsem naopak proto, aby takový pořad, když je dělá neumětel, prostě zdechl anebo jej převzal někdo, kdo to umí.

31
Anta
Reagovat

30 jsem pro, když to někdo neumí (asi slečna/paní Rezková), ať to dělá někdo jiný !!! :) neumětelú, které bohužel vydíme v TV máme i tak dost !

32
Franz Ruppert
Reagovat

30 – asi máš pravdu, ale vadí mi, že je ta Nova tak nemožná, že ten formát takto pohřbí. Večer potom u TV jen trpím, místo toho abych se bavil. Já vím, že někdo namítne, že není problém zmáčknout jiný čudel na dálkovém ovládání, ale prostě jsem zklamaný a jinde také nic není. Snad od soboty zkusím na Markíze Pláž33. Tento pořad v Česku také zkazili.

33
Ajda
Reagovat

Pořad je předtočený, takže zatím moc nezmůžeme. Mladá Rezková je dramaturg, takže nuda diváků padá na její hlavu.

34
Pacička
Reagovat

29 okkvp – Jana mi přišla vždy, že říká své názory, možná, že byla zaražena tím, že ji tam nechtějí, ale jinak v pohodě.
Překvapila mne ale Sára, že nemá znalosti ze zemědělství, nevadí, protože se tam přišla jen zviditelnit, aby byla slavná. Ale že s maturitou nezná slovo sporadicky, to mne dostalo. Na dotaz hospodáře jestli dává úkoly sporadicky, řekla, že spíš poradicky. Dnes jsem si to přehrála znovu a fakt jsem se nepřeslechla.
Milan naopak překvapil pozitivně, tím že se nebál navrhnout do duelu Michala.

35
Bazinga
Reagovat

32 tomu rozčarování rozumím
33 víš co by mě zajímalo? Jaká čísla od toho ta Nova očekávala. Protože oni to nakonec úplně klidně můžou vyhodnotit jako skvělý letní úspěch a přitom, jak říká FR, to zatím vypadá tak, že ten formát prostě zmrvili… Mě úplně iritujou ty dlouhé vteřiny hluchých záběrů tu na modrou kytku, tu na kapky deště…

36
Franz Ruppert
Reagovat

Předtočený pouze o tří týdny dopředu. A podle reakcí bych dělal průběžně změny. Na F SK 2 taky reagovali až v průběhu a proto to řešili dalšími soutěžicími. Tato RS nemá pevný scénář, odvijí se podle situací.

37
Ajda
Reagovat

FR,
ale tři týdny je dlouhá doba, než zareagují, počkáme si. Těžko budou dotáčet a přestříhávat už hotové díly. Pokud jim vůbec dojde, že je něco špatně. Zatím vypadají spokojeně.

38
Franz Ruppert
Reagovat

Bazinga – opět budu srovnávat se slovenskou verzí a už mně to štve. Tam také byly záběry na ptáčky, jeleny a mraky, ale celý díl byl delší, takže se to ztratilo a hlavně to mělo nějaký začátek a vyústění. Tady se skáče z kuchyně do přírody, nikdo neví jak si plní úkoly sluhové, protože nikdo neukáže zda aspoň krmí zvířata, zda jim čistí atd. Dvakrát se tam objevil s krosnou dřeva Michal a to je veškerá ukázka jejich povinností sluhy.

39
Tom
Reagovat

Farmář je velmi špatný ochotník. Do duelu by měl jít co nejdříve on.

40
Nejvíc
Reagovat

Ajdo jde psát dení rekap pro celou RS :-D ja psal na nejvicinfo celou prvni radu SK Farmy každej den :-P

41
Bazinga
Reagovat

40 :-) Nejvíc, můžu se Tě zeptat, jestli chodíš do práce a staráš se o rodinu?

Blbě položený dotaz :-)), v tu dobu, kdy jsi psal denní rekapy k slovenské Farmě, chodil jsi i do práce + nějaké povinnosti k rodinným příslušníkům? :-)

42
Tom
Reagovat

Rodina a práce musí v době internetu počkat. To je evoluce :)

43
Ajda
Reagovat

Nejvíc,
ale jistě jde, jen já to nedokážu. Občas odjedu, občas mám jiné večerní akce, občas i dovolenou a taky rodinu. Takže opravdu 5 x týdně trávit noci u pc nemůžu, nebudu a nikdo to po mě ani nechce.

A víš co? Můžeš nám vypomoci, budeme jen rádi.

44
Bazinga
Reagovat

42 :-D, leda tak! :-))

je ale fakt, že od cca 17.století je popsána činnost, která se zove „dělba práce“… zdá se, že dosud nebyla tato myšlenka zavrhnuta a přináší své ovoce :-)

45
Ajda
Reagovat

Nejvíc,
teď mi to docvaklo. Ano, psal jsi rekapy, velmi stručné a my tu ponechávali linky. U SKF2 jsi byl kde? SUNíčko se tě snažil kontaktovat a NIC, mail nedoručen.Proto druhá řada byla bez rekapů, nikdo se nenašel :-(

46
Ajda
Reagovat

Tom,
fajn, hlásíš se jako můj sponzor? :-)))

47
Lenka
Reagovat

40 Nejvíc
možná to jde, ale nechápu proč denní rekapy?
navíc u české farmy, kde po vynechání reklam a unylých záběrů krajinky je čistý čas cca 20 min a je to dost koncentrovaná nuda ☺

Ajda
kdyby tady byl rekap jednou týdně, tak to stačí taky ☺
(což myslím jako pouhé konstatování a ne nelibost nad tím, že jsou častěji ☺)
vždyť se tam nic neděje…

48
okkvp
Reagovat

47 – moc se neděje, o to víc tady zatím prskáme. Denní článek je výhodný pro diskuzi. Ajda je naprosto úžasná, že to stíhá už před půlnocí …. nevím zda by šlo házet jenom nějaké „upoutávky“ a pak doplňovat rekap jako třeba u Farmářů a jiných RS

49
Lenka
Reagovat

38 Franz Ruppert
to souhlasím…
viděla jsem jen pár dílů sk-farma 2 a měla jsem pocit, že ty díly byly o nečem (a ne o ničem, jako tady) – bylo to nějak víc koukatelné ☺ (jen pocit, nevím, čím to je)
a jestli se nepletu, tak např. nenatahovali do dvou dílů návštěvu moderátorky kvůli druhému duelantovi a jeho volbu
navíc tady je to fakt jak rekreační pobyt – dostatek jídla, málo práce

50
Lenka
Reagovat

48 okkvp
Ajdu obdivuju, jak to stíhá – to je fakt obdivuhodné
jen se obávám, že když to takhle (RS) půjde dál, omezí se nás dost jen na neděle, na duely, protože to bude bohatě stačit ☺
u té sk-farmy jsem taky měla pocit, že každý díl měl aspoň nějaký začátek a konec (jak už psal FR), tady je to nějak divně (nudně) poskládaná směs natočených záběrů… možná to líp stříhali, komentovali, možná se tam toho dělo víc? nevím…

51
Nejvíc
Reagovat

SK taky mělo slogan „bude to drsné“ … u nás padne jen kosa na kámen .. tak co by jme chtěli … asi to bylo myšleno tak, že nějaký líný farmář zahodí kosu a bude se válet :-D

52
Ajda
Reagovat

Denní rekap je jednodušší, než potom zpětně dávat dohromady co se stalo a co je podstatné a co vypustit. Život na Farmě se mění, je lepší ho denně zaznamenat. Navíc po týdnu by bylo stejně vše probrané, proč se k tomu vracet. Pokud jde o RS vysílanou jednou týdně, zpoždění není problém, ale u denního už druhý den ujíždí vlak :-))
Pokud je to kolektivní práce, dá se to zvládat v pohodě :-)

53
Nejvíc-2
Reagovat

45 – vím že někdo od vás psal, ale mám teď jinou práci než při SK Farma 1 a tak již nebyla chuť psát … sám vás zde obdivuju ale já bych to zadarmo nedělal, na nejvíc info jsem za to měl peníze… víš (teda né jen za psaní rekapu, ale dělal jsem pro ně celou správu těch stránek) pak to majitel ukončil bo na tom nic nevydělával

54
Bazinga
Reagovat

53 :-)), ale tak to je roztomilé :-))

55
Nejvíc-2
Reagovat

já osobně stále doufám, že se naše FARMA rozjede .. i když s tou posádkou co tam je, nevím nevím … asi to fakt jistí ta PLÁŽ33 …. a když jsme u toho .. bude panáček informovat i o pláži ???

56
Lenka
Reagovat

52 Ajda
obávám se, že „vlak“ téhle RS stojí jako ufuněná stará lokálka furt ve stanici a ani kolem nepohne, i když nádražní tlampač zn. Nova pořád vyřvává, že je to bombovej a exkluzivní rychlík japonského typu … ☺

58
nee
Reagovat

38..je to jasný, bratia Slováci chtěj, aby jejich Farma byla jediná a nejlepší a tak tu naši schválně mršej…..šmarjááá, to je vtip!!!

59
Kamča
Reagovat

28 – Mediaguru.cz – Publikováno: 06. 07.
Pořad VIP Prostřeno! byl ve čtvrtek nejsledovanějším nezpravodajským pořadem po 20. hodině, i když jeho souboj s konkurenční Farmou byl vyrovnaný. Zatímco VIP Prostřeno byl úspěšnější v širší skupině diváků starších 15 let (share 24,79 %), Farma získává vyšší podíl mezi mladšími diváky 15-54 let (share 28,39 %).
D15+: VIP Prostřeno 705 tis., 24,79%
Farma 680 tis., 23,52%

60
nee
Reagovat

JanaH 26….no něco jako že moudřejší ustoupí je nesmysl – když moudřejší ustoupí, zvítězí blbec – a držet hubu a krok je myslícího člověka nedůstojné ??? :) Jsem se jen tak po ránu zadumala sama nad sebou…..

61
Lenka
Reagovat

57 nee
ale dobrej ☺

62
Franz Ruppert
Reagovat

RAINMAN – ten tvůj odkaz už neexistuje (stránka nenájdená).
Nabízím jinou:
http://www.topky.sk/cl/1000137/1315916/Tajny-tromf-Markizy–Farmarka-Haklova-do-Plaze-33-

Ten člověk je vyhozen dveřmi a znovu vleze zpět oknem. Neskutečné vtěrka.

63
Jsem včera měl, už jsem ho zapomněl
Reagovat

Vy na jednu stranu chcete, aby to bylo zábavnější, na druhou stranu vám přijde, že už tak moc hrají, takže co vlastně? Má se to hrát tak, abyste se bavili nebo je tam necháte něco dělat (ne, okopávání brambor atd. nejsou zábavné činnosti, proboha, práce na farmě vás nemá srazit ze židle). Tohle mi fakt vadí, chcete z toho vyloženě zábavu, hranou komedii víc než je. Tak přepněte.

Podle mě Jana nevypadla, ty slzy byly buď štěstí, že Jana zvládla úkol nebo smutku, že ne. 100% nebyly závěrečné.

64
Lenka
Reagovat

Nevím, jak to vnímají ostatní, ale já si myslím, že farma je o tom, že si farmáři mají vlastní prací vydělat na obživu, tedy musí se mj. starat o zvířata, z nich mít produkty (na jídlo, na obchod), atd. – tedy alespoň na sk-farma jsem to takhle pochopila ☺
To, co nám zatím Nova ukázala, není totéž…
Jíst mají co, pracovat moc nemusí, farmu moc nebudují, atd.
Proto zatím tuhle verzi farmy nechápu ☺
(a skutečně nevyhledávám momenty typu „svlíkačka Sára za hlt chlastu“, apod.)

65
Pacička
Reagovat

Svého času se zde rozpoutala velká diskuse ohledně pěstování brambor. Po včerejšku jsem čekala, že se objeví komentáře ohledně připomínky hospodáře, že měli zasazené brambory ještě povláčet. Osobně nejsem žádný odborník, ale přišlo mi to jako nesmysl, vždyť by bránami vytahali brambory.
Jo ještě k necenzurované verzi, tu včerejší je možno stáhnout. U předchozích dílu byly ke stažení místo necenzurovaných jen díly televizní.

66
Prochor
Reagovat

Pro mně je nejhorší, že Sára za celou dobu jako farmářka neudělala absolutně nic. Nic nevymyslela, nic nikomu nenařídila. To ale není to nejhorší. Nejhorší je, že na to nikdo v kolektivu nereagoval a to ani Tereza. Po tom se člověk ptá, jaký to má celý smysl. Právě tohle je ten okamžik, kdy by se hodilo vykašlat se na pravidla a do duelu poslat klidně Sáru.

67
kubicova libuse
Reagovat

no kdo mi připadá nejabsurdnější, je Kubí. mel už by jit domu do peřin. všeho se bojí a ten jeho navoněnej ksicht a jeho mluva, to je hnus. to raději Janu, ta alespon řekne co si myslí a hraje za sebe.

68
Ajda
Reagovat

65 Pacička,
hospodář měl pravdu, schválně jsem si to včera našla, taky jsem laik, co zná brambory akurát s beden na trhu :-))

Copy: Kultivace brambor ….. 1) Vláčení. 7 – 10 dnů po kvalitní výsadbě. 2) Proorávka naslepo a vláčení. Za 4 až 7 dní po prvém vláčení následuje proorávka naslepo a v agregaci s ní druhé vláčení nebo lze jen druhé vláčení. 3) Proorávka naslepo a vláčení. Optimální okamžik pro uvedené zásahy a jejich opakování nastane, když je po odhrnutí svrchní vrstvičky půdy možno spatřit na boku hrůbku „nitkující“ plevele.

Takže ono je to vláčení čeká několikrát :-))

69
Anta
Reagovat

68 Ajda,
však co, jak se zapřáhnou brány už jim blondýnka ukázala né :-D

66 Prochor,
ano, jako farmářka nic neudělala, nevymyslela, nenařídila, a když doprovázela hospodáře, chválu přijímala bez uzardění :)

70
Anta
Reagovat

http://farma.nova.cz/clanek/novinky/desate-deniky-po-volbe-duelanta-pragmatismus-krivda-a-volba-soupere.html

Ajda, teď nevím, zda lihovarka myslela tou dobrou zprávou od Terezy, že se lihovar neprodal anebo prodal ?

71
okkvp
Reagovat

68 – nojo, ale k tomuhle vláčení se používají jiné brány, než ty co zapřahala Šárka – tzv síťové

72
Anta
Reagovat

71 dost možná, že by jim ukázala i ty „síťové“ :)

73
okkvp
Reagovat

63 – budu ti oponovat – okopávání brambor + další činnosti a zápasení neznalců s různým zemědělským a zahradnickým nářadím a pracemi JE zábavné.

74
okkvp
Reagovat

72 – je otázka jestli je tam mají, a jestli vůbec tuší, co mají hledat

75
Anta
Reagovat

74 abych pravdu řekla, tak bych asi taky nevěděla (a to zde máme šlechtitelskou bramborářskou stanici :))

76
nee
Reagovat

68….brambory v podmínkách Žítkové – i velikostí pozemku- pěstujeme už desetiletí, záleží samozřejmě na odrůdě, ale velmi ranné zemáky se nasadí pod motyku, při výšce asi deset až dvacet centimetrů okopou a nejlépe zrovna nahrnou a pak se doufá, že nepřijde moc brzo plíseň a stihnou vytvořit pořádné hlízy. Letos už kopeme a jsou veliké a dobré, ale byly i deštivé roky, kdy velikost slepičího vejce byla úspěch. Pořekadlo, že hlúpý sedlák má nejlepší brambory platí snad stoprocentně, protože dotyčný zasadí pozdě, takže nať neomrzne, sadí do hrubě pooraného a s vláčením a podobnýma blbostma se ne…re, což se mu vyplatí, protože brambory rády vzduch a ne uplácanou půdu, no a protože hnojí až na jaře při sadbě, protože na podzim se mu nechtělo, tak má ty zemáky fakt dobře zásobené živinami. No a pak sousedi čuměj :))

78
Anta
Reagovat

bulvár :/ velmi zjednodušující :)

79
yeey
Reagovat

77,78… no to sou zase plky… nicmene i z tech kamer je videt, jak Michal Sarku zboznuje :-) se toho chlapec neboji… pritelkyne doma, 15 let vekovy rozdil…..:D:D

80
Anta
Reagovat

79 odvážnému štěstí přeje ? :)

81
yeey
Reagovat

80 no tohle uz chce hodne kuraze :D

http://www.super.cz/13042-to-je-mazec-atmosfera-na-farme-se-priostruje-michal-a-libuse-uz-maji-pro-sebe-jen-sprosta-slova.html

vypada to, ze Libuska bude zas mit poucovaci naladicku :-)

82
Anta
Reagovat

81 teď jsem viděla kousek „Setkání v červenci“, asi mě ovlivnilo ? :)

To video jsem už viděla a jaksi je nemůžu časově zařadit, mám pocit, že některé ty Libušiny výlevy už tam někdy v prostřihu byly, ale možná se mýlím :)

yeey co bys taky čekal od „jaknapsatstaršíaneurazitjiné“ ženské? :-D

83
Kapi
Reagovat

Omylem jsem to dala ke starsimu clanku, tak i tady:

Hospodar je uplne mimo. Cele to kazi , nema zadnou autoritu, nazor, neumi mluvit ( uplne vzdy trpim za zvukare a strihace, jak musi s tech jeho „noo“, „Joo“,“Jo“ setrihat neco, aby to netrhalo usi a nevypadal uplne jako dement. Neumi to vygradovat a vsechno hned prozradi a dela zmatky a rve..¨¨

Jooo – slovensky hospodar – to bylo jiny kafe, duveryhodny, s prehledem, projevem lepsi nez moderatorka, presne to davkoval a odpovedne kontroloval …

Nova z toho striha tematickou kolaz a ne RS –

SLOVENSKA FARMA FOREVER!!

84
Kapi
Reagovat

Jinak je skvele davat do rekapu zajimave veci z necenzurovane verze- nemam cas (ani chut) sledovat obe verze- zvlast kdyz to Nova dela tak, ze kdyz sledujete jednu nemate prehled z druhe a ani v jednom pripade nemate celkovy pohled a prehled…

Takze diky a klidne vic postrehu z necenzurovane verze! dekuji!

85
Pacička
Reagovat

81 yeey Hlavně, že je to ochutnávka z dnešního dílu s datem 6.7. ☺

86
Pacička
Reagovat

Kapi a slovakofarmafilové
Nešlo by, prosím, přestat už srovnávat se slovenskou farmou. Připadá mi to jako „za našeho mládí bylo všechno lepší“. Nevkládejte do RS tolik očekávání. Hospodář je takový jaký je a farmáři taky. Na nářky je jen jedna rada – nesledovat. ☻
Osobně mi vadily ty dvě verze, ale dostala jsem se k poslední necenzurované verzi a už mi to tak nevadí. ☺

87
jurin
Reagovat

zabalte to!!

88
Anta
Reagovat

87 zabal to ty !! :)

89
Anta
Reagovat

86 dá se k té poslední nec… dostat aniž bych přiživovala však víš koho ?

90
Pacička
Reagovat

89 Anta
Je to tam, co obvykle zdarma, vybrat M.P. podle délky ten delší . ☺

91
Anta
Reagovat

90 dík, teď je zrovna servr přetížen :)

92
yeey
Reagovat

82 no od Libusky bych samozrejme nic moc jinyho nez kibicovani necekal, teda on je asi Michal celkem kvitko, ale taky bych z poucovanicka od takovy tetky nebyl na vetvi :-) zive si dovedu predstavit, jak tam vsechny navzajem ockuje svyma moudrama…:D navic to sama uzna a jeste se rozciluje, ze ji to nekdo rekne do oci :-)

93
Anta
Reagovat

92 na kvítka jsem zvyklá :)))
holt Libuše je špatná z toho, že ho nemá na povel :)

94
Franz Ruppert
Reagovat

Tady je klid jako o prázdninách. Nevím zda dnešní duel podpoří větší diskuzi, ale bojím se, že ne.

Včera jsem „zkoukl“ úvodní díl markizácké RS „Pláž 33“. Zatím se ještě nesoutěží, byl to pouze seznamovací ohňostrojový úvod, kde Markíza jako posledního soutěžicího nasadila kontraverzního Adama Kováče z Farmy. Už pro jeho osobu u mně tato RS nebude sledována, protože je to nevychovaný mladý fracek, kterého nesnáším. Doufám, že se opět zamiluje do některé místní soutěžící krasavici.

95
Ajda
Reagovat

FR,
spekulovalo se o Monice, což jsem se divila, že by zase šla od rodiny. Adama taky nemusím. Holt Mrva mu nedal polovinu výhry, musí zkoušet štěstí dál, když teď má na krku tu Frčkovic rodinku.

96
Helena
Reagovat

K téhle Farmě a asi obecně k RS: Docela by mě zajímalo co to musí být za typ lidí, že jim nevadí se ztrapňovat před půlkou národa. Jednou přece hra skončí, oni se vrátí domů a do práce… a mají z ostudy kopec. To jim nevadí?

97
okkvp
Reagovat

96 – 90% naprosto nenapadne, že by si nějakou ostudu mohli urobit – oni jsou přece ve svých očích skvělí. Bez dostatečného sebevědomí, jisté míry drzosti se nikdo do RS nepřihlásí

98
Bazinga
Reagovat

97 :-) no a pak je ještě podmnožina těch, kteří si to uvědomí po odvysílání a pak sem chodí vysvětlovat „jak to bylo doopravdy“ :-)

100
Anta
Reagovat

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/tajemstvi-jany-z-farmy-o-dite-se-taha-s-kriminalnikem.html

no, tak to bychom měli k dnešnímu duelu :)

96
Může to být opravdu tíživá finanční situace a nemožnost ji jakkoliv změnit, vyřešit, takže pomyslné ztrapnění (i když se zařeknou, že jim se to nestane, že se určitě uhlídají) je na misce vah hodně dole.

101
Helena
Reagovat

100: Jo, to je pádný důvod.
Ale jinak by mě na jejich místě asi mrazilo při představě jak Nova bezostyšně vytahuje věci ze soukromí, které se hrou nemají co dělat (http://doma.nova.cz/clanek/zdravi/farma-milanuv-syn-bere-drogy-a-pije.html). A jak si na jejich chování brousí vtip komentátoři bulváru. A jak se to všechno kriticky probírá a rozebírá v okruhu jejich známých a kolegů. A jak…
No prostě, asi se k tomu opravdu musí člověk hodit, aby mu tohle všechno přišlo jako nevýznamná maličkost.

102
Anta
Reagovat

101
Ano, nova se bezostyšným zveřejňováním věcí ze soukromí snaží uměle vytahovat sledovanost.
Ale dokážu si představit, že když je hodně zle, tak člověk kašle na rádoby kamarády a udělá právě tenhle krok.
To se asi týká jen některých, ti mladí jdou za adrenalinem a neřeší… a pak je třetí skupina, u které se právě můžeme divit proč, i exhibicionismus je rovněž silná motivace :-D
Ale to bychom pak neměli žádné RS, že ? :)))

103
Helena
Reagovat

101: Naštěstí pro nás diváky je lidí z těch skupin 2 a 3 stále dost, takže uhynutí RS na nedostatek účastníků nehrozí. :-)

104
Helena
Reagovat

…sorry, to samozřejmě byla odpověď na 102 (a ne diskuze sama se sebou ke 101) :-)

105
Anonymní
Reagovat

Bblé je, že je to tak divně vybrané, že tam narozdíl od Farmy SK 2 nebude nikdo trtkat :(

106
Anta
Reagovat

http://farma.nova.cz/clanek/novinky/david-hudak-komentuje-farmu.html

Tak Davidův komentář nám doporučují stále 3 lidé :-DDD
asi příbuzní :)
No možná kdyby to ti šašci na nově nezpoplatnili, tak bych na to i mrkla :)

107
JanaH
Reagovat

106 : „Milana bych vyhodil…“ komentuje David…

No eště, že Kuba vyhodil jeho. :-)))

108
Bazinga
Reagovat

106 : nemyslim, ze my neplatici bychom o neco prisli. Bude to rozvlacne a plne pozitivnich myslenek, stejne jako „dopis na rozloucenou“ pak se mu zkrivi tvar nenavisti „Milan si nezaslouzi tam byt… je nechutny, je trapny,je traged, je spatny clovek, nesnasim ho, vsichni na celem svete ho nesnasi… a az ho potkam, tak mu rozbiju drzku“ … aby nakonec opet prevladly pozitivni myslenky a vsem na farme vzkaze „mam vas rad, jste skveli!“

109
Franz Ruppert
Reagovat

David si nevidí do huby. Ať si vzpomene jak se má chovat k podřízeným a ostatním lidem a potom může kritizovat Milana. Tenhle borec mi v této RS vůbec nebude chybět.

110
Pacička
Reagovat

Podle zpráv to vypadá, že si Jana vybrala Michalu a ta ji porazila. Takže asi je už doma u smrádi. Přála jsem ji, ať zůstane dýl.

111
JanaH
Reagovat

Ráda bych se zeptala těch, co lépe vidí. :-)
Mám dojem, že v neofiko verzi jsem zahlídla, že farmáři baští chleba…nebo se mi zase cosi zdálo? :-) Z ofiko verze jsme se totiž ani nedozvěděli, že by měli kvásek, natož chleba.
Mně se necenzurovaná verze líbí, i přes ten hrozný zvuk. Je v ní fůra informací bez reklamy a poetických obrázků, odhaduju tak o půl hoďky čistého času víc, než v Tv. Jen se k ní v týdnu pro nedostatek času nedostanu a dívat se zpětně už se mi nechce.
Tak kdopak ví, jak je to s tím chlebem? :-)

112
Anta
Reagovat

111 JanaH

Taky jsem viděla chleba, snad ještě úplně slepá nejsem :-D

Po zkouknutí poslední necenz verze mě pouze vadilo, že jsem pořádně neslyšela, snad nejsem ještě úplně hluchá :-D, co si povídala Jana s Michalem v tom „seníku“, Jana neměla ten pytlík na krku, to mě přivádí k otázce, kdy jej musí nebo nemusí mít?

Jinak Janu bych tam určitě chtěla déle, ale asi dle reakce Šárky opravdu vypadla.

113
Angel
Reagovat

Dnes jsem koukla na necenzurovanou verzi a toho chleba jsem si taky všimla, škoda, že to tam neukázali, jak ho dělají.
Taky tipuju na vypadnutí Janu, protože Šárka plakala.

114
JanaH
Reagovat

112 Anta : díky, uklidnila jsi mne. :-)

Potíže se sluchem jsem měla taky, občas jsem si všimla, že měli naši milí farmáři onen kouzelný pytlík pod oblečením, proto jim nebylo rozumět. Jindy mi uši málem upadly, např, když se blížil hospodář na svém ocelovém oři. :-) Zvukař má asi hodně práce…
No ale pokud opravdu mají chleba, proč to divák neví? Stejně tak jsme neviděli výrobu sýra a skleník nám je taky zatím utajen…

115
Pacička
Reagovat

V 9. necenzurovaném díle je vidět, jak Libuše hněte chleba.
Dohodli se, že kvásek budou uchovávat pod duchnou v druhé posteli v obydlí farmáře týdne. Jestli si kvásek vyrobili, nevím, k předchozím necenzurovaným dílům se zadarmo nedostanu.

116
Anta
Reagovat

Tak Šárka mě byla sympatická na první signální
a sotva si začnu budovat vztah k Janě, tak mě ji vyhodí :'(
:-D

117
Anta
Reagovat

Milanova dedukce není od věci :)

118
Ivory
Reagovat

Mě ta Michala byla celkem protivná, ale na farmě je celkem oblíbená (což je pro mě překvápko), tak bude asi v pohodě…

119
Ivory
Reagovat

117- jj milan jako by mě četl myšlenky :-)

120
Pacička
Reagovat

Milan přesně odhadl Sáru.

121
Anta
Reagovat

Jak ostatní hodnotí Michalu mě taky překvapilo, tv toho o ní moc neukázala :)

122
Kapi
Reagovat

Tesila jsem ye na zminky z necenzurovane verze v clanku a ono nic.. :( Prosim o navrat dodatku zajimavosti z necenzurovane verze. Dekuji!

Reagovat

Je fajn videt, ze Michala je takova, jak jsem si myslel, ze je.

124
Anta
Reagovat

To co říkala Šárka o Libuši jsem tak nějak tušila, že to tak bude.
Libuše se rozhodla hrát roli Šeherezády :-D
A Mirek má asi fóbii z blondýnek :-D

125
koc
Reagovat

123 – lihovarnice ? :)

126
Pacička
Reagovat

Takže další duel bude Libuše se Sárou. Že by Sára byla služkou a vyzvala Libuši, nebo naopak?

127
JanaH
Reagovat

Milan jede a to co říká má hlavu a patu.
Míša je oblíbená, ale v Tv není moc vidět. V poslední necenzurované verzi maká s chlapama u dřeva, na poli, ale i na zahrádce a v kuchyni, což jsem jenom zírala. Pro kameramana je zřejmě neviditelná, stejně tak pro rejžu.
Sára v neofiko verzi fuj!

Reagovat

koc (125): Jop :) Nevim proc, ale prijde mi sympaticka :)
(jiste, ze by se neco naslo, co mi nesedi, ale jinak …)

129
Ivory
Reagovat

tereza nemá podprdu :-D

130
Scalex
Reagovat

Tak speciálně u bývalé alkoholičky bych čekal, že voda z brambor s česnekem bude pro ni takřka klasickou snídaní. Já si tuhle polívku dělám tak dvakrát denně (a to bez předchozího chlastání teda).

131
Ivory
Reagovat

Tak to zase nebude moc akční duel :-(

132
JanaH
Reagovat

130 : taky nechápu, co mají proti. Asi neví, co je dobré.:-)

133
Scalex
Reagovat

Eh… dvakrát týdně! Dvakrát denně už by hraničilo s úchylkou. 8^)

134
Anta
Reagovat

127 JanaH
souhlas, tak nějak :)

135
Pacička
Reagovat

Chudák Jana se učila s Michalem a on ji možná neúmyslně říkal špatné odpovědi.

136
JanaH
Reagovat

133 : se mi hnedka zdálo, že kapku kecáš… :-)))

Nechápu, na co mají v duelové stodole ten nemocniční džbán? (za Terkou na polici).

137
Anta
Reagovat

Milan mě dnes baví :)

138
Ája
Reagovat

já si nemůžu pomoct, ale Libuše vypadá víc jako čarodějnice teď než když se do ní záměrně stylizovala :-D

139
Jana
Reagovat

Milan mě baví pořád :)
Tak Šárka brečí a Jana přitom nevypadla,takže vše je otevřeno….

140
okkvp
Reagovat

no, tak podle té fotky tuhle na ofic – tak by to mělo být jasné – tam Míša sedí

141
Anta
Reagovat

139
No, jestli Jana zůstane, bude to mít holka těžký, zpátky by ji chtěla snad jen Šárka.

142
Jana
Reagovat

136: do toho džbánu bude Šárka ronit slzy

Reagovat

Sarka je pekne labilni … sice asi bude fajn, ale hodne moc precitlivela. Doufam, ze Jana vypadne, at nova ma svuj poradnej dojak :)

Milan kdyz nema ty svoje nalady, tak je taky v pohode a ma dobre postrehy.

Kazdopadne urcite by me tam nechybela Libuse. Ta je fakt desna. Kouka jako vrah a je pekne zakerna :)

144
JanaH
Reagovat

Doufám, že příště poletí nepostradatelná Líba. Dneska mě jaksi točí. :-)

145
Anta
Reagovat

144 JanaH
Dneska se s tebou nedá než souhlasit :-DDDD

146
Pacička
Reagovat

139 Jana – Na fotce z dalšího duelu byla Michala, takže pro nás je to již jasné. Šárka je citlivý člověk, ale v RS ji to asi moc nepomůže. Jediný člověk, který by ji nepodrazil, je bohužel Jana, možná i Milan.

147
Jana
Reagovat

146: nejen v RS jí to nepomůže,ale bohužel v celém životě…

148
koc
Reagovat

co ta otazka na stromoradi ma spolecneho s Farmou ? :o

149
Jana
Reagovat

ty otázky…to je fakt hrůza-za farmáře se rozhodně nepovažuju,ale na tohle opravdu není potřeba studovat almanach

150
Ivory
Reagovat

Michala má u mě plus že se tak hezky radovala :-)

151
Pattrick
Reagovat

Tohle je zatím odpad, zůstavají tam opravdu lidi, na které po čase nebude smysl koukat, protože se tam nic nebude dít.

Reagovat

Souhlasim, ze ty otazky jsou hruza. Ty vybira nejakej/ka ..pip..

153
okkvp
Reagovat

Milan má tajné trychtýře do cizích hlav :-))) ne, ono to bylo určitě jasné i diváctvu

154
Anta
Reagovat

Dobrej střih :-D
Milan a pak Sára

155
okkvp
Reagovat

ó, had na prsou :-))

156
Ivory
Reagovat

Koho myslí tím hadem?

157
Jana
Reagovat

její syn je pro ní nejvíc…ale zjistila to až po Farmě..moc hezký-to o něčem vypovídá

158
okkvp
Reagovat

156 myslela asi Hadici, (ale já tedy vidím dvě)

159
JanaH
Reagovat

Míša se vyfikla a slušelo jí to. A dala najevo radost z vítězství, což je OK. Otázky nekomentuju…zbytečné…

Ha, had na prsou! Kdo to asi je? :-)

160
koc
Reagovat

had – Michal nebo Libuše

161
Ivory
Reagovat

Panáčkovci naznačte mi prosím. Já fakt nemám tucha kdo by mohl být tím hadem.

162
Anta
Reagovat

Byl to ten škleb na konci :)))

163
Nejvíc-2
Reagovat

Libuše je had jedovatej……. :-)

164
Anta
Reagovat

Ale je tam taky jedno malé hádě :-D

165
Ivory
Reagovat

Otázky fakt trapácké, krom toho skleníka, ten sem teda nevěděla, stydím se :-(

166
JanaH
Reagovat

165 : nestyď se, já to taky nevěděla. Asi proto, že jsem to nepochopila. :-)))

167
JanaH
Reagovat

160 Koc : a co Sárinka? Taky pěkná hadička.

168
Pacička
Reagovat

150 Ivory – U mne má Michala za to mínus i za ty řeči, že se Jana zachovala nečestně. Plus a velké má u mne Jana. Hadů je tam víc, ale ten který se jich bojí je nejvíc jedovatý.

169
Anta
Reagovat

Stromořadí bylo od produkce podpásovka !!! :)

Skleník jsem taky nevěděla, nebylo moc času :)

170
Jana
Reagovat

Myslím,že měla na mysli Libuši

171
DD
Reagovat

Já bych myslela, že had je Sára, protože napřed byly holky trio blondýnek (to říkal Mirek) a pak Sára poslala Janu do duelu.

172
DD
Reagovat

Oprava – teda ne přímo do duelu, ale dala ji za služku.

173
Jana
Reagovat

Tak já nevím: každej může být tím hadem,myslím,kromě Milana

174
Anta
Reagovat

Libuše pasovala Sáru do role dcérenky, tak se nedivte, hadi jsou tam dva, ten větší je ovšem jedovatější ::-DDD

175
Hana
Reagovat

Začíná mě silně vadit Sára tím svým věčně křivým arogantním šklebem !!! Při každém záběru na ni má hubu zkřívanou. Vadila mě od začátku, i když Libuna víc, ale teď kdybych se měla rozhodnout koho vyhodit, tak nevím, kterou z nich si vybrat.

176
Ivory
Reagovat

No právě že já bych pasovala na hada Sáru. Teda z pohledu Jany.

No já mám radost všeobecně když někdo projeví radost že vyhrál. Já se taky raduju za každou kravinu…

177
Anta
Reagovat

Při rozhovoru Jany s Terezou se Jana zmínila, že v noci přemýšlela o tom, že ji Kuba označil za podrazáka a že je jí to dost líto, tak kdoví koho myslela tím hadem, ale moc se mi to nepozdává.

178
okkvp
Reagovat

Koho myslela Jana hadem si nemůžu být jistá, ale hadem nebezpečnějším je imho Sára. Libuše plive ty své jedy průběžně na všechny – ale většinou i veřejně, Sára se falešně culí a vlísává a přitom

je pravda, že obě jedou tvrdou taktiku, obě jsou poněkud vykutálené a vychytralé

179
Scalex
Reagovat

151 – Pattricku, tys nikdy neviděl žádnou reality show? VŽDYCKY je až do konce se na co dívat. Lidi se budou ještě hodně měnit. Vezmi si, jak první týden diváci nenáviděli Milana, jak se zdál nesnesitelnej – a teď druhej týden patří u diváků k nejoblíbenějším. Taky je potřeba si uvědomit, že spousta těch, kteří nyní vypadají trochu nudně, je vlastně utlumena těmi výraznějšími hráči a jejich akcemi a konflikty. Když výrazní hráči odejdou, dostanou větší prostor ti zdánlivě nudní a ukáže se, že i oni dokážou rozehrát hru.

180
jeny
Reagovat

178 Ale Sára mluví taky dost přímo, při dotazech Terky odpovídá hodně jasně, že se chrání, to spíš Kubí je takový culil a ustrašenec.

181
rejpal
Reagovat

Kdo může být hadem?
Vodítko bych hledal ve větě VŠICHNI si ho hřejí….
tím ze hry vypadává Libuše (o ní si většina myslí, že je intrikánka) i Sára (která ovšem hadem je a jinak by asi byla kandidátkou číslo 1) – nepatří mezi nejoblíbenější z osazenstva (i když ji asi většina podceňuje kvůli mládí a naodiv dávané bezelstnosti). Můj tip je Mirek. Je pokládán za nejférovějšího z obyvatel a přitom jedná jako hráč, který pomůže domů každému, kdo by ho mohl ohrožovat.

182
jeny
Reagovat

Kdo myslíte, že bude farmářem týdne?

183
Angel
Reagovat

176 Ivory 178 okkvp – taky si myslím, že Jana tím hadem myslela Sáru

184
Anta
Reagovat

181
Mirek by to mohl být leda z pohledu diváků, ale né z pohledu Jany, větší kandidát by byl spíše Kuba.

185
rejpal
Reagovat

Anta
Když otázkou je, co kde mohl prohodit, co se mohlo Janě donést nebo co mohla vydedukovat. Každopádně se ostatním asi musí jevit spolu s Michalou jako nejméně kontroverzní. Ale kdybych nedal váhu na to všichni, pak by asi myslela Sáru. A možná to všichni bylo myšleno ne na oblibu, ale na hráčské schopnosti a ty Sára má. Její volba služky byla velmi mazaná, věděla, že v dané konstelaci má Jana slušnou čáku na duel a výběr soupeřů omezený kvůli sympatii k Šárce. A celý manévr jí dokonale vyšel. Navíc si šikovně kryje záda udržováním dobrých vztahů se všemi zbylými ženami na farmě. A až pošlou do duelu jí (což se může stát brzy), vyzve Šárku, ať si teď říká, co chce. Jen mě nenapadá, v jaké z mořných disciplín by mohla nad kteroukoli ženou vyhrát (možná nad Šárkou v silové nebo řezání dřeva). Ledaže by zařadili pití kořalky na čas.
Tak ji snad nechají chvíli na pokoji, hezky se na ní kouká, mimojiné.

186
okkvp
Reagovat

180 – Sára mluví přímo – ale jen v ústraní sama s kamerou, s Terezou

183 – myslím, že nemyslela Sáru, přikláněla bych se k Libuši, kterou mínila odpočátku jen využít, ale rejpalův (181) Mirek by to klidně mohl být taky.

187
Anta
Reagovat

185
No nevím, jestli je to zrovna Sára:

http://farma.nova.cz/clanek/novinky/jana-po-vyrazeni-tesim-se-na-objeti-od-meho-syna.html

Ale že Jana byla dobrá hráčka a myslela i na nás :), hodila do placu jednu krátkou patetickou větičku a záhada hlavolamu je na světě :-DDDDDD

188
Axi
Reagovat

Nezdal se vam ten vztah Sarky a Jany prinejmensim zvlastni?
A za me teda tipuju na hada Libusi. Myslim, ze dal to Jana nedomyslela, ale kdo vi. Sara je pekna potvurka. A za vitezstvim jde tvrde Mirek….
Koho tipujete na farmare – ze by Sarka podle fotek z dalsiho duelu?

189
anja
Reagovat

s tím hadem bych to neviděla tak tajemně a dramaticky. To jen Stránská chce být zase zajímavá … nic víc

spíš by mne zajímalo, co mají Šárka s Janou tak důvěrně společného… při mých nesympatiích k jedné i k druhé mne napadlo, jestli to nebude právě ta pankrácká věznice …. pěkně to tam na Janu ta čarodějnice Libuše napráskala :D

190
Axi
Reagovat

s tou veznici jsem si toho taky vsimla. Libuska jedna dobrotiva :-:-)

191
Bazinga
Reagovat

rekap napsán a nahozen :-). Bez obrázků :-)

192
Pattrick
Reagovat

Scalexi .. Já jich viděl tolik, zrovna Farmu SK jsem viděl obě série, ale tady vypadávají zajímavé osoby jako první, nehledě že uběhl druhej týden a mě farma baví minimálně a to jsem slovenské verze hltal. :)

193
Scalex
Reagovat

192 – Ve většině reality show nejdřív vypadávají hráči, kteří jsou zajímaví (a konfliktní). Déle se drží jen šedé myši a lidé prospěšní pro tým. A jak říkám, až jim vypadlíci uvolní prostor, pak se ti zbylí chca nechca budou muset projevit. K čemuž jim dopomůže ponorková nemoc, přiškrcení potravy, náročnější práce, zhoršení mezilidských vztahů a samozřejmě blížící se finále a zvětšující se touha vyhrát, když už je vítězství nadosah.

Různé reality show mají různý průběh (čímž myslím i různé varianty téže reality show), někdy se to může rozjet od začátku, někdy je start pomalejší a rozjede se to až později. Já ten potenciál v lidech na Farmě vidím. V mnoha minulých reality show už jsem si ověřil, že ti zdánlivě zajímaví hráči jsou prostě jen hluční a extrovertní, ale až v té druhé vlně, ve druhé polovině show, se ukážou skuteční hráči. Pak samozřejmě záleží na tom, co kdo považuje za zábavu. Tebe zřejmě víc baví ti prvoplánově výrazní hráči, já mám raději skryté hráče, kteří se projeví až podstatně později.

A pozor – tím nechci říct, že tvůj pohled na show je špatný a můj správný – správné jsou oba, oba si v tom nacházíme to své a proto tebe víc oslovuje jiná show než mě.

194
Pattrick
Reagovat

Já už jsem RS tak zhýčkaný, že mě už těžko něco překvapuje, když člověk sleduje Big Brothery, Survivory, Závody, Kuchařské show, Talentové show atd.. tak česká RS, kde za dva týdny se nic velkého nestane a jediná osoba, která tam dělá alespoň nějakou show je Milan, tak je něco špatně..

Doufám, že takový Jiří se projeví, nyní vítězná duelantka, ale u nich pochybuju.. Už tenhle týden jsem koukal jen jedním okem, tak uvidíme, jak se to vyvrbí.

Přidat komentář