Panáček v reality show

Hotel Paradise: poslední den v hotelu, poslední rekap

5. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


A je to tu! Mnohí sa tešia, mnohí smútia. Hotel Paradise smeruje do finále. Včera sme mali možnosť vidieť poslednú epizódu, v ktorej plakala Maja i Nela. Michal bol opäť kritizovaní od ostatných súťažiacich. Prvé výsledky SMS hlasovania vyradia polovicu súťažiacich už zajtra v živom semifinále už dnes o 23:30 na Jojke.

Maja žiarli, Michal je na odstrel a Gino je hotelový poradca

Líbací hra sa opäť zvhrla a nakoniec sa líbali všetci súťažiaci a to bol Majkin problém. Michal sa totiž bozkával aj s ostatnými dievčatami a Maja žiarlila a plakala. Maja sa nakoniec zosypala v sprche, v slabej chvíľke ju podržal Gino.




Michala chcú všetci odstrániť, ale to netušia, že sa im to nepodarí, pretože plány im prekazí paní s pištolou.

Gino sa stal hotelový poradca, na jeho posteli sa stretli Martin, Dominika, Maja, Michal. Od Gina chceli informácie, čo by mali urobiť. Gino však priznal, že ani on sám nevie.

Poslední „vyvolení“

Všetci súťažiaci dnes očakávali príchod nového hosťa, no na ich prekvapenie sa z listu dozvedeli, že žiadny nový súťažiaci už nepríde. „We are the champions…, We are the champions…, We are the champions…“ znelo z úst posledných vyvolených v hoteli. List najviac dojal Nelu, ktorú so slzami v očiach neverila, že práve ona z TOP 15 000 000 môže byť vo finále. Nela nakoniec rozjímala v posteli, ego jej prišla pohladiť Maja. Potom prišli dve verné kamarátky. Dája by v prípade výhry pozvala Nelu s Nikčou na nákupy do Pařížskej v Prahe alebo do Vídne. Nela taky, Nikča s tým nepočíta, ale taky.

Divácke hlasy rozhodnú

SMS čísla sú rozdané. Dnes sa dozvieme, ktorí šiesti obyvatelia Hotela Paradise sa dostanú do finále. Ako hlasovať nájdete na tomto odkaze.

Na záver sme si mohli vypočuť česko-slovenskú pesničku, ktorá bola exkluzívne naspievaná pre projekt Hotel Paradise. Letný song Všetko sa dá, ktorý sa momentálne hrá nielen v rádiách, ale aj na diskotékach naspievali Tereza Kerndlová a Mišo Biely.

PS: lúčiť sa ešte nebudeme, čaká nás ešte SEMIFINÁLE a FINÁLE ;-)

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 204
1
Mikes
Reagovat

Nějak jsem nepochopil, o čem ten dnešní díl vůbec byl. Dájina řešila polibky? Neměla by řešit raději sebe? A to ostatní – fakt je ten, že jsem to sledoval spíš jen jako kulisu při práci na compu, tak mi asi ušel smysl, jestli to tam nějaký smysl vůbec mělo.

2
Hanny
Reagovat

v živom semifinále o 23:15 na Jojke??? U nás je to normálně jako vždy v 21:40 ,tak jak to může být na Joj 23:15 naživo ?

3
babka
Reagovat

Hra na akvarko – terárko pro zvířátka, aby pobavily diváky, skončila. A nyní diváku hlasuj a vyber si své zvířátko :-)) máš jich tam 12 jednotlivých kusů.

Nějak mi ta RSHP nedává smysl. Ale na druhou stranu nikdo mne nenutil sledovat a ani nemusím posílat SMSky a budu věřit, že se o slavná zvířátka bude v životě postaráno lépe než v útulku.

Už vidím výherce suprmana jak nakoupí viagru a další stimulátory za 50.000 eur (1 250 000 Kč). Kšeft se rozjede ve velkém, jeho suprmanka bude vrtět zadečkem a dělat cukrbliky a pánové (potažmo dámy) budou spokojeni/y, protože se jim zvedne potencionál. Léňa s válečkem na nudle zmydlí svého potencionála, že leze pro inspiraci jinam a má zase recht ta holka zrzavá. Domča nazpívá duet s Michalem, který se stane hymnou všech RS a včelka Mája při tom bude dělat stryptýz. Martin bude strážce zákona s naditou bouchačkou a když uslyším rachot jako když se sype šterk, tak vím, že se Daniela směje a vše je OK. A kdo mi to prozradil, radio „Halooo“ :-)

4
Adéla
Reagovat

Konec HP štáb pos… totálně. Teď může vyhrát klidně Marie nebo Lukáš, stačí jim hlasy od kámošů z podsvětí. To mi neříkejte, že je nemohli zavřít někde v Tatrách do hotelu a dotočit ještě týden jak se vzájemně vyhazují až do finálové čtyřky? Tímhle koncem celou hru zabili a veškerá pointa je někde……

5
XMAN
Reagovat

4: Naprostý souhlas, to vyvražďování mezi sebou by na tom právě bylo za celou hru to nejzajímavější, na to se všichni od začátku těšili….ale co skončí to fiaskem, fiasko byla i celá tahle show, takže je to docela symbolické. A ano, může to vyhrát klidně Lukáš, hlasů bude minimum a stačí mít dobře zmobilizovanou hlasovací základnu. I tak si ale myslím že tuhle možnost už si štáb nějak pojistil a že tu výhru stejně dají té odporné brněnské šlápotě Slovákové :P

6
CarculkaC
Reagovat

Prochor) Včera jsem tu byla jen dopoledne, tak jsem se nemohla vyjádřit k tomu, co jsi napsal/a. (minulý článek 54). Já jsem nenapsala, že Viktor udělal to samé co Mišo. Napsala jsem, že Viktor Mišovi říkal, že on nikdy svoji partnerku nepodrazil a dokonce to formuloval, že nezrušil slib který někomu dal. A on Liv slib imunity dal. Šlo o to, že Mišo se neumí bránit. Nemyslím si, že Superman je tak úžasný taktik jak si myslí on a jak je někdy prezentovaný, ale myslím si, že to má v hlavě srovnaný. To že ho občas kritizuju ale neznamená, že mu nefandím. Právě naopak. A nemyslím si, že je mezi ním a Mišem jakákoliv podoba. Líbí se mi v páru s Niki, protože ona je na 20-ti letou holku dle mého silná osobnost a chytrá. Ne hodná a spravedlivá, ale o ty co má ráda se umí postarat. Nebojí se a přitom je žensky jemná (někdy zase ale fakt fúrie), není s ní nuda. K tomuto názoru jsem taky musela dospět postupně, ze začátku jsem ji fakt nemusela. .

7
CarculkaC
Reagovat

5 XMAN) no ale fuj….to jsou přece jen šťasné náhody, že jí jdou tak karty. A že to vyhraje? Komu by měli lidi posílat hlasy než té co si toho tolik zlého prožila a přesto zůstala dámou?

8
XMAN
Reagovat

No je pravda že jak tam Viktor vpálil Mišovi že on vždycky slib dodržel, tak asi zapoměl na to, že kvůli Nikole už vyhodil Naty a vypadla kvůli tomu samému i Livie ale jinak to nic nemění na tom že Mišo je podle mě blb, který je asi nesvéprávný a vůbec ani sám neví co dělá. Připadá mi že mu v tom hotelu už hráblo, i když on byl taková slabá povaha vždycky. Viktor není dokonalý, ale přesto mu přeju výhru.

9
XMAN
Reagovat

7: Dobrej vtip :-) Já si myslím že Nela je ošklivá rozmazlená dámička, která si v životě prožila akorát tak velký hovno. Jejím největším životním utrpením bude asi to že když šla někam na dsico tak ztratila rtěnku a nemohla si zmalovat tu svou hnusnou držku. Fakt mám týhle káči totálně po krk a jestli to ona vyhraje tak už ta výhra fakt do horších rukou přijít nemohla. Asi se z toho pak pobliju, fakt nechápu proč by to jako měla vyhrát takováhle namistrovaná nesympatická škatule. Pfuj!

10
babka
Reagovat

Abych neopomněla Nelku, ta se 3x rozvede, vysoudí nějaký majetek, své ditě nechá v péči svého ex. Ale pak založí útulek-domov pro opuštěné cikánské a taky trochu kubánské děti a zůstane po ní dobrá stopa. Život pro ni bude klikatý, ale nebojím se o ni. Ví co chce a nepřestane, dokud to nedostane a nepochopí – i ten největší nafoukanec pochopí, když ztratí svou pozici.

Mládí je krása, hezká postava, milenci u nohou. Jenže pro život je potřeba jen jednoho člověka, se kterým chci zestárnout a vložit mu svůj život do ruky a spolehnout se, že mne bude mít rád i potom, když nebudu nejúchvatnější kočka a budu mít trable. Nela má právo na svou nafoukanost, ale rozhodně ji patizony (zkušenost) nebudou chutnat. :-))

11
CarculkaC
Reagovat

9 XMAN) jojo, to byl vtip, to už bych tu výhru přála komukoliv jinému…

12
XMAN
Reagovat

Takže jestli tomu správně rozumím tak dneska na Prima Love bude jen nějaký sestřih toho co jsme v hotelu neviděly a potom v 23.15 na Jojce bude to semifinále a tam už se zastaví hlasování a postoupí do zítřejšího finále šestice s nejvyšším počtem hlasů a ostatní vypadnou? To bude dneska taky živý přenos?

13
Petra
Reagovat

12 – dnes je to nazivo:

„Semifinálové páry vytvoria skupinky, pričom v jednej skupine budú dve dvojice, ktoré sa postavia proti sebe. Z týchto štyroch súťažiacich po zastavení hlasovania vypadne jedno dievča a jeden chlapec s najmenším počtom hlasov.

Sledujte živé semifinále Hotela Paradise s Peťou Poláčikovou dnes o 23:15 na Jojke a Veľké finále už zajtra o 20:20 na Pluske!“

14
Zorro
Reagovat

Dobra byla ta libacka Daniely s Michalem. Pry: „Ja te nesnasim.“ „Ja tebe taky.“ A libali se dalsich 10 minut. :-)
Jinak Maja je blba, az to boli. Porad jen v opilosti ohledne zrady Michala: „Proc to tak boli? Proc to tak boli?“ Dominika a Daja: „Protoze ho mas rada.“ A Maja zase: „Proc to tak boli?“ :-))) Se divim Ginovi, ze ji taky chlacholil, kdyz ho jeste pred par hodinami chtela stuj co stuj vykopnout ze hry.
Kdyz se opijou, tak je to uplna luza. Jedna velka swingers party.

15
XMAN
Reagovat

13: To je na mě moc složitý. Asi sem úplně blbej nebo nevím :-D Takže je jich tam 12, to znamená 6 párů…..budou tedy rozděleni na dvě skupiny po třech párech…..Kdo ale určí které páry spolu budou ve skupině a proč tomu tak bude? Dvě dvojice budou proti sobě bojovat v jedné skupině a z nich postoupí jen jedna dvojice? Zase se ale ptám kdo ty dvě dvojice, které proti sobě budou bojovat určí a proč zrovna ty dvě dvojice? Ta třetí dvojice ve skupině bude mít automatický postup do finále? Ale proč zrovna ta dvojice? Takže se hlasuje zvlášť a nebo pro dvojice? Takovejhle hokej sem nikdy v ničem snad neměl takže i kdybych chtěl poslat hlas ( jakože bych ho nikdy v životě neposlal) tak ho nepošlu protože to absolutně nechápu a ještě bych omylem mohl hlasovat třeba pro Dominiku a to bych si pak asi musel uříznout obě ruce na cirkulárce :-D

16
Monika
Reagovat

14 – Zorro, ja se Ginovi nedivím, že ji chlácholil. Chtěl jít totiž spát a na ty kolovrátky už neměl nerva :-D

17
babka
Reagovat

Tak mne kamenujte, já výhru přeji Lence, což je naprosto nereálné. Ztratila jsem pojem kdo je za sebe a kdo má ukoly nařízen štábem. Soudím jen podle své sympatie.
6 CarculkaC jakože Niky je hodná a spravedlivá, to ne tej bych nevěřila ani pozdrav.

Nejsou stanovená pravidla do čtveřic, ze kterých pak vyhraje pár- kluk a holka podle SMShlasů. Když budu ve čtveřici někde jsem out ale ve čtveřici jinde vyhrávám. páry nejsou důležité – manipuace jak Brno (co říkáš Neluš)

18
XMAN
Reagovat

No ta Mája to je taky teda výkvět. Díky bohu za to že už to fakt končí. A velká škoda že tam místo Rockyho není Romeo, místo Denise Niko, místo Neli Klaudie a místo Dominiky třeba Livie. To by aspoň bylo komu fandit. Takhle se dá fandit fakt jedině Viktorovi.

19
XMAN
Reagovat

17: Jo Lence bych to přál taky jako jediné kromě Viktora, ale u ní je to fakt nereálné bohužel. Takže fandím Viktorovi no.

20
Elko
Reagovat

2: Niekto tu písal, že semifinále Prima love nebude vysielať.

Jojka sa však dá pozerať live tu: http://live.joj.sk/

21
pepa
Reagovat

2 – na Love dnes bude sestřih toho nejlepšího z celé show. NA LOVE bude semifinále pouze prostřednictvím sestřihu zítra od 19:40 do 20:00. Takže dnes semifinále ve 23:15 živě pouze na Jojce.

22
Petra
Reagovat

15 – podla mna je to cele totalna hlupost a nevidim dovod, preco skupinky a preco nepostupuju v hre vzniknute pary, ale jednotlivci. A ked uz jednotlivci, preco nepostupuje 6 s najvyssim poctom hlasov? Vlastne viem dovod: skupinky su vymyslene ucelovo na to, aby do finale postupili prave ti, ktoych tam potrebuju…

Budu 3 skupiny po 2 paroch. (Zatial nie je oficialne, ako budu skupiny vytvorene, ale ja mam tip.) A z tychto 2 parov v skupinke postupuje jeden muz a jedna zena s najvyssim poctom hlasov. Egal, ci boli predtym par alebo nie.

Priklad: skupinka bude Maja+Viktor a Nikola+Miso. Najviac hlasov dostanu Viktor a Nikola, tak ti dvaja postupuju do finale, Maja a Miso vypadavaju.

23
XMAN
Reagovat

22: Je to tak celé udělané asi proto že Mišo rozdělil Viktora s Nikolou a tím štábu jejich hru narušil. Kdyby Viktor zůstal v páru s Nikolou tak bude finále ve čtyřech.

24
CarculkaC
Reagovat

17 babka) Prosím, čtěte moje vzkazy pozorněji, než mi začnete oponovat. Napsala jsem že Niky není hodná a spravedlivá (myslela jsem tím absolutně).
Lenku 2 jsem fakt chtěla mít ráda, pro to jak zaválela na začátku, ale je to nepříjemná holka, která se netají tím, že je ráda, když nekoho zraní a nemrzí jí to. EQ na bodě mrazu, (její IQ nezpochybňuji) Jak si může proboha myslet o sobě, že ji každý chce, když ti kluci ji nemůžou ani vystát? Její navážení do slabších, proč se nenaveze do nely? Už se bojí, to ji docela chápu, produkce jí dala po prstech, ale hojení si ega na někom , kdo evidentně nemá na její vyřídilku mě prostě taky nepřesvědčuje.

25
CarculkaC
Reagovat

18 XMAN( tak pro tuto výměnu bych byla taky všema deseti.

26
jenka
Reagovat

23 nebo měl Mišo úkol je rozdělit, proto byly ty jeho obhajoby tak slabé a nevěrohodné. Původně asi opravdu chtěl Gina vyhodit, ale bylo mu to štábem znemožněno. Čtveřice měl štáb dávno sesumírované. Nedivila bych se už vůbec ničemu. Ať je Mišo jaký je od začátku po něm všichni jedou je div, že se udržel.

27
CarculkaC
Reagovat

26 jenka) s tím souhlasím. Mišo je citlivější a nechá se snadno zastrašit. V posledním párování překročil svůj stín a snažil se, jak sám říká „udělat chaos“. Bohužel to fakt nemá úplně promyšlené a je na to sám. Pro něj to určitě dovolená nebyla, je pro ostatní jen terč a kdejaká blbka se na něm hojí (Dája, Domča,…)
Myslím, že pokud by byla druhá řada a pokud by se účastníci a produkce poučili z chyb této první řady, nemusel by to být špatné.

28
babka
Reagovat

CarculkaC
Ráda se nechám ponaučit, a skutečně jsem četla NE pozorně, že Nikča je NE hodná a NE spravedlivá a proto jí nevěřím ani pozdrav.
Máme 12 lidí v pseudopárech a nyní nastane co?, už se nebudou požírat sami navzájem, aby ten nejdokonalejší pár zvítězil, o to nejzajímavější přijdeme i i šustšní pod peřinou, o závěrečný kanibalismus, kdy se každý projeví ve své sobeckosti. Už je to jen na divákovi, jak šáhne na mobila a vytuká jen jedno číslo z 12 ti.
K Lence nemám výhrady, možná i proto že nesleduji pečlivě RSHP, ale sebevědomí Domči shrnula její kámoška v noci , že je lepší že má vysoké, než kdyby neměla žádné.

29
Evka
Reagovat

18 XMAN – tak to bych snad i hlasovala.

30
dáša
Reagovat

Prosím pekne, a kde by sa dalo hlasovať za úplné pochovanie tejto pitomej šou?

31
Adéla
Reagovat

18 – XMAN – souhlasím 100%, všichni kterým jsem fandila už vypadli a z toho zbytku přeju výhru Viktorovi. Je to sice podivná figurka, trošku k smíchu, ale jediný tam má něco v hlavě, na nikoho neřve a není sprostý. Takže tak. A ať si ty prachy utratí třeba na plastiku, je mi to fuk….

32
CarculkaC
Reagovat

30 dáša) bohužel ti neporadím, kde hlasovat, ale pokud se ti ta „pitomá šou“ nelíbí, stačí se jen nedívat.

33
dáša
Reagovat

32 No ďakujem za originálnu radu, Karkulka. Asi som o to mala záujem, keď som to pozerala, nie? Lenže s takým nedovareným, nedopečeným nedorobkom kto už mohol rátať? Myslím si, že už princíp HP je na houby: divák RS sa normálne zžije s postavami, ktoré do hry nastúpia na začiatku, no ich neprestajná výmena je divácky rušivá. Ostatné chyby krásy tu už mnohokrát boli spomenuté, tak nechcem nosiť vodu do mora. Čiže preto – pochovať.

34
anja
Reagovat

4,5 – naprostý souhlas s Adélou a XMANem, ochudili nás o to nejlepší, na to finální vyvražďování jsme se těšila vlastně už od začátku

nevěřím tomu, že to nešlo i po tom průšvihu ten konec tak zařídit…….. prostě se na to produkce úplně vysrala – diletantsví

heh a teď už snad jedině vtipné a trefné by mi přišlo, kdyby to skutečně ten Lukáš vyhrál :DD

35
XMAN
Reagovat

To že měl Mišo ten karambol při párování nařízený od štábu mě už napadlo taky, protože potom nedokázal absolutně nijak logicky zdůvodnit proč vlastně udělal to co udělal a nedokáže to zdůvodnit do dneška. Štáb prostě řekl že musí vypadnout Mirek a tak musel Mišo vyřadit Mirka. Gina prostě vyhodit nemohl, kdoví čím mu mohli pohrozit nebo co mu naopak mohli slíbit. Teď tam je Mišo za toho největšího blba ale on ostatním soutěžícím nemůže říct, že mu to přikázal štáb. Tahle teorie by mohla být pravdivá, zdá se mi.

36
XMAN
Reagovat

No a pokud to příkaz štábu nebyl, tak je Mišo mnohem víc mimo než sem si myslel.

37
xando
Reagovat

35: Upřímně řečeno si také myslím, že v tom má prsty štáb, protože, co si budeme povídat, Gino je jeden z těch, které si tam štáb vydržuje, takže bych se ani nedivil, kdyby bylo Mišovi doporučeno, co má dělat. Jak jsem řekl, bavil jsem se s člověkem, který má k HP blízko a nepopíral, že občas lidé za kamerou doporučovali soutěžícím, koho by měli vyřadit. V tomto konkrétním případě jsem se neptal, ale pár indicií to naznačuje.

38
XMAN
Reagovat

34: Klidně to Lukáš může vyhrát, mě už by nepřekvapilo nic…..koneckonců pokud to nevyhraje Viktor, tak ať je to klidně Lukáš, pořád je to lepší než kdyby vyhrál kdokoliv jiný kromě Viktora.

39
Monika
Reagovat

trochu mě mrzí, že jsem neviděla, jak Nikola s Viktorem namotali žížaláka, aby se postavil za ni. nebo že by šušla slíbil žížalákovi, že spolu vyhoděj Viktora a šušla ho potom zradil?

40
Kamča
Reagovat

33 – Dášo, klikni si na http://www.iprima.cz a tak máš v článku Hlasujte pro své vyvolené již dnes večer vše včetně omluvy, že uvedli chybné telefonní číslo.

41
anja
Reagovat

38 XMAN, no víš, já teda Vikouša nějak extra nemusím. Ten chlap mi prostě nesedí. Pobavil, to jo, líbil se mi hodně v pozici outsidera, to ustál docel dobře proti všem, líbí se mi jak celou dobu točil Brumlu do vývrtky, ale ve výsledku má u mne více mínusů než plusů.

kdyžuž teda bych měla někomu přát tu výhru, musím to zhodnotit podle toho, kdo mne nejmíň naštval a kdo mne nejmíň svým chováním odpudil – a v tom mi vychází nejlíp asi ta Lenka……… jo no, Lenka je můj fanoušek :D

ale ta ten megáč stejně nevyhraje, takže co……

42
CarculkaC
Reagovat

39 Monika) nic takovýho nebylo vidět. Jen že Mišo tvrdil, že chce díky nové imunitě vyhodit Viktora. A pak si stoupl za Niky. Mohl vyměknout (nebo obráceně, jak říká Beruška), mohla to být taktika produkce a taky to mohlo být o tom, že doufal, že až bude s Niky, bude z nich pár. Nikol mu dopředu dost vyhrožovala, ale už jednou s ním flirtovala, když měla Nika, mohl si myslet, že to bude zase tak.

43
radek
Reagovat

22
Prosim te, kdyby si s tema vysledkama delali co chteji, jak tady tvrdite, tak by prece klidne mohli nechat postoupit 6 s nejvyssim poctem hlasu a nechat postoupit ty, ktery tam chteji mit a navic by vypadali navenek spravedlivejsi. Ty vase teorie jsou fakt jak fantasmagorie. Vitez je podle vas prece stejne jasnej, Nela uz si to predpichala ne?

44
anja
Reagovat

jo a ještě takový jeden můj „postřeh“, nedá mi to a musím ho napsat :)

nemůžu si pomoct, ale pořád mám tendence ohlížet se dozadu, do jiných kontejnerových RS, a v této mi prostě chyběly výrazné osobnosti, anebo – zdá se mi, že v těch dřívějších, zvláště ve Vyvolených, ty osobnosti, ti lidi, byli takoví výraznější a těch výraznějších tam bylo víc. Tady byla extrémní snad jedině ta Nela, ostatní se mi zdáli jako kdyby byli umravňováni a splácnutí někým shora, jako kdyby jim nebyl dán prostor

nakonec ani ta Nela to nedojela do konce, konec úplně vypustila a teď se tam už pár dílů jen tiše veze spokojená, že je chráněná a že je s Rockym určená do finále…… Vladko z VV to táhnul a jel na plný plyn od začátku až do konce…… la nostalgia :)

45
Monika
Reagovat

42 – Carculco, já včera právě viděla kousek, jak byla Nikola ve zpovědnici a říkala něco o tom, že jí bylo jedno, kdo se za ni postaví, tak se dohodli se žížalákem. proto mi přijde divný, že by je stratég žížálak poslechl. nu čo už :-D? nebo šušla slíbil, že vyhoděj Viktora, potom by to dávalo smysl … ale asi máte pravdu. buď šušlovi totálně bliklo nebo mu to nařídil mrvoidní štáb.

46
radek
Reagovat

35
pri sislavcove inteligenci se neni cemu divit, ze nedokaze neco zduvodnit a zrovna z toho, ze mu stab poradil zachovat se jako vul, bych ho (stab) nepodezrival.

47
CarculkaC
Reagovat

46 radek) a to říká ten, co když měl argumentovat, tak z něj nic nevypadlo?

48
jenka
Reagovat

35 V jedné noci v ráji na dotaz diváka Janě proč vystřídala tolik partnerů odpověděla, že na příkaz štábu. Proto ta náhlá zamilovanost do Romea.
Na FB Slovenské stránky HP umístila Lily album s fotkami, co se dělo když se nenatáčelo. Jsou tam v různých skupinkách na pláži a na všech fotkách chybí známá čtyřka. Na dotaz Lily odpověděla, že se s nimi mimo kamery hotelová honorace nebavila. Překvapilo mně, že jsou tam kromě jiných společně také Tomáš, Niko, Mája a ten poslední Lukáš.

49
CarculkaC
Reagovat

48 jenka) ty fotky jsou z doby, kdy byli v Karibiku nebo z doby kdy dojeli domů?

50
Han
Reagovat

Všimli jste si,že na konci včerejšího rekapu,kdy představovali finalisty, bylo vedle Májiny fotky napsaný Merie místo Marie? Nebo je Merie její taneční pseudonym? :)

51
Michal
Reagovat

V programu Prima-Love je dnes Hotel Paradise až od půlnoci do 1 do rána…, nebude to náhodou záznam Jojkou odvysílaného živého semifinále o hodinu dřív? :)

52
xando
Reagovat

Tak jsem vlezl na ofiko profil HP na FB a je to tam, je to tam: „Dva hlásky Nelušce“ a podobně :D

53
jenka
Reagovat

49 kdy byli ještě v Karibiku

54
CarculkaC
Reagovat

48) takže ještě v Karibiku se známá čtyřka distancovala? Ale čtyřka vznikla až po odchodu Liv. Nebo do té čtyřky nepočítala Viktora ale někoho jinýho?

55
Jackolo
Reagovat

Shrnutí celé téhle „soutěže“ na Gorille: gorilla.cz/article/11919-hotel-paradise-pro-nakonec-stla-nadjn-reality-show-za-lejno.html

56
babka
Reagovat

Máme 12 ku v párech, ale rozhodovat budou SMSky od diváků. Takže žádné hodnoty, které upředostňuji páry ( tahle soutěž o tom byla) a nezůstat na ocet. 12 jednotlivců (3 neznámé čtveřice) podpořit SMSkamia pak utvořit jen 6tku ( tři páry bez ladu a skladu) je totálně bez pravidel a já babka kanibalka přijdu o to největší sousto, když se paradajci sežerou a vyřadí navzájem. Děkujii již mám dost této manipulace s divákama. Kdyby šlo posílat záporné SMsky, tak pošlu :-)), abych vyjádřila svůj odpor a rozklad. Rozklad je dobré slovo podle správního řádu, ale zde nemá smysl nic co je legitimní.

57
Melanie
Reagovat

54 Carculca: Je možné, že je to z doby, kdy už nebyli v HP ale v náhradním hotelu po tom incidentu, než letěli domů.

Jinak souhlasím, že takovýhle závěr to pohřbil už definitivně. Taky jsem se těšila, jak se začnou vyhazovat navzájem, popřípadě do toho budou zasahovat již vyřazení. Takhle bude vítěz ten, kdo má movitější rodinu a přátele. A o regulérnosti hlasování se dá vzhledem k regulérnosti celé „soutěže“ taky pochybovat.

58
Petra
Reagovat

43) Ja som nikdy nic take nepovedala ani nenapisala, ze si to Nela „predpichla“, tak ma tam laskavo nezaraduj. Ze Nele (a Viktorovi a Rockymu) produkcia pomahala je ocividne. To je vsetko, co ja si o tom myslim.
Ked si taky mudry, tak mi urcite dokazes vysvetlit, naco su teda tie „skupinky“. A preco proste nepostupuju 3 pary z hry s najvyssim poctom hlasov. Budem rada, lebo ja to neda nechapem…

59
Petra
Reagovat

48, 49, 53, 54 – to su fotky z obdobia, kedy odisli z HP a dovolenkovali na plazi. Nikola s Viktorom sa od vsetkych distancovali. Nelus tiez, s tou sa uz nikto nebavil. Tak to aspon napisala Lily. Chyba tam Natalia, preco, na to tam este Lily neodpovedala.
Boli tam s 12 finalistami a Mirkom aj Tomas a Jana a Niko, lebo ti boli sice vypadnuti, ale v televizii to este nebolo odvysielane, takze ti tam este cakali na odlet domov.

60
CarculkaC
Reagovat

58 Petra) tak to chceš po něm moc.

61
CarculkaC
Reagovat

59 Petra) to bych nebrala nijak zle. Byli tam fakt dost dlouho na to, aby se nesnášeli i nejlepší přátelé a oni byli rivalové. Liv a Mirek tam byli krátce, ti ještě tou ponorkou asi tak netrpěli a Niko, toho bych si typovala na člověka, který ničím takovým netrpí, protože nic neřeší a je vpohodě.

62
Melanie
Reagovat

55 Jackolo: Se vším, co je v tomto článku, se nedá jinak, než souhlasit. :o)

63
Petra
Reagovat

61) Carculka – ved ja to neberiem zle, ja len reprodukujem, co tam Lily napisala, ked sa na tie fotky pytas.

64
Beruška bez teček
Reagovat

Také jsem se těšila na vzájemné požírání. To by mě fakt bavilo, tam teprve by bylo vidět kam až jsou jednotliví soutěžící ochotni zajít pro mrzký peníz. Takto je to totálně zbastlené, bez náboje a bez nápadu.

65
Beruška bez teček
Reagovat

61 – také si myslím a navíc já bych se v jejich situaci pravděpodobně také separovala, chodila bych sama po pláži minimálně několik kilometrů daleko od čehokoliv co se vyvinulo z opice.

66
klára
Reagovat

Kde je možný vidět ty fotky?

67
Kot
Reagovat

Xman: Mně přijde nejvtipnější, že Nela je pro tebe ošklivá a nad ohrnutým pyskem z farmy div veřejně nemasturbuješ.

Jinak z holke klidně Nela, hlavně ne Nikola. Z kluků to jasně vyhraje Viktor, kterej se rozdělí s tou pí*ou hafíkovskou

69
Kot
Reagovat

10: Ty máš ale odpornou povahu, fuj :)

70
babka
Reagovat

69 Kot, už jsem se lekla že nikdo nebude reagovat na mé č. 10 o Nele. Vždyt já jí předpovídám docela dobrý vývoj osobnosti. Každý v životě má to co si zaslouží a kapinku štěstí či bohužel neštěstí k tomu.
Odporná si připadám často, když kritizuji, stále se ptám jestli mám právo se poměřovat, co jsem dokázala já, jsem (byla ve věku nad 20 let) hezčí ? či mám mám vyšší IQ nad 130? No a nakonec to vyjde tak, že mohu :-)))) Někdy mne mrzí že jsem příliš příkrá, ALE NA KRITIKU MÁM PRÁVO! NENÍ TO ZÁVAZEK, JEN NÁZOR. tak si to zapište do notýsku :-))

71
jenka
Reagovat

Ještě k fotografiím. Jsem z toho jelen, to tedy znamená, že po vyřazení letěli do Bratislavy natočit noc v ráji a potom letěli zpět do Karibiku? Není to krapet na hlavu?

72
Melanie
Reagovat

71 jenka: Ne ne, Noc v raji točili až po jejich návratu. Incident proběhl někdy v půlce května, ještě nějaký čas tam byli v jiném hotelu (z toho jsou ty fotky), nevím jestli týden, dva, pak se vrátili a až v červnu byli hosty v Noci v raji. On mate ten časový posun, to co vidíme v tv teď, se ve skutečnosti odehrávalo v květnu. :o)

73
Petra
Reagovat

71 – :))
To znamena, ze ti, co boli uz vyradeni, cakali tam na to, kym to asi za 3-4 tyzdne odvysiela televizia (asi o tolko to bolo predtocene) a az potom leteli domov a do Noci v raji.
Ked ich „vyhnala pani s pistolou“, v tom case este nebolo odvysielane vyradnie Jany, Tomasa, Naty, Nika, Lili, Mirka, takze s finalovou 12 tam boli este aj tito.
Neviem zo zrozumitelnejsie napisat :)

74
chacha
Reagovat

Zná někdo hlasovací klíč, nebo je hlasování pouhý podvod na peněženky hlasujících?

75
Beruška bez teček
Reagovat

74 – já znám hlasovací klíč: „Vítězem se stává Nela!“ :-P

76
Ajda
Reagovat

Co jsem slyšela od jednoho producenta z Primy, tak prý se tam říká, že jsou s Nelou domluveni, vyhraje a vrátí polovinu výhry. To HP byl tak v třetině. Jsem zvědavá, zda to bude pravda.

77
babka
Reagovat

Já už se fakt ničemu nedivím a na otázku kdo vládne světu opovídám že peníze a zas penízky jen je mi trochu smutno, lidi maj i jiné kvality. Takže jsem naivní i kanibal babka, která zbytečně touží po finále, aby se zvířátka v kleci požrala navzájem a ten s největším břichem vyhraje. :-) No v pohádce je to tak, že mu do břicha zašijí kameny, ale sežrané penízky si rozdělí štáb a loobisti. Je samozřejmé, že ten, kdo provizi získá, z peněz vyplatí i další, které ke kšeftu potřeboval.

78
jenka
Reagovat

73 :-D stačí už mi to došlo :-D díky

79
jenka
Reagovat

Tohle někdo napsal před chvílí na stránky Primy. Na FB stálo, že Nela slíbila fanouškům z jejího fan klubu uspořádání diskošky v Brně pokud ji podpoří svými hlasy tak aby vyhrála.

Tak na Primě Love teď po reklamě říkali průběžné výsledky hlasování : 1. Nela – 5 624 SMS, 2. Roky – 5 014 SM, 3. Veselá animátorka – 3 278 SMS, 4. Lenka – 1 258 SMS, 5. Martin – 1 144 SMS, 6. Gino – 895 SMS a ti ostatní už mají pod 500 SMS

80
Lete
Reagovat

70: Babko, já se obávám, že si pleteš kritku s tím, co komu přeješ a to je pěkně sprosté. Samozřejmě, někomu takové vtipy mohou vyhovovat, ale já si teda nedovolím předpovídat /přát!/ tvojí dceři, aby se 3x rozvedla a děcko dala jednomu z chlapů. Imho nejde o Nelu, ale o to, že tohle se nedělá nikomu. Možná tak vrahům je možno přát, aby se jim nedařilo.

81
Radek
Reagovat

80
naprosty souhlas. Spousta lidi je tady silne nesoudna a pri spatreni pismenek ve tvaru NELA (ty pises obecne, ale ja to zjednodusuji na Nelu, protoze ta je tady nejvetsim trnem v oku) maji velky problem. Neni to jen babka, je jich vic. Ja si na povahove vlastnosti soutezicich zanadavam, nekdy vic, nekdy min, ale nikdy bych jim nepredpovidal budoucnost, respektive sdeloval svetu, co preju mym neoblibenym. Ani viktorovi, kteryho nemusim, ani prdelate niky, ani pro me skarede lence nepreju nic zly, ani me to totiz nenapadlo. Tim spis jeste, kdyz si tady vsichni svorne notuji, jak oni jsou nad veci a ze je tady diskuze jina. A uz vubec bych takovej hnuj necekal od nekoho, kdo si da nick babka a pak jeste v komentarich potvrzuje, ze ma vyssi vek. Je videt, ze na veku vubec nezalezi (nedavno se tady totiz mistni komunita navazela do nactileteho).

babko – to, ze nekomu prejes neco spatny nebo neco dobry opravdu neni kritika.

75
dalsi z fantasmagorii… ale mam pro tebe radu, posli co nejvic sms treba supermanovi, treba vyhraje

79
zpravy JPP (jedna pani povidala), jsou neduveryhodne a i kdyby to nela nekam napsala nebo nekde rekla, tak ty si myslis, ze to nikdo jiny neudelal? A i kdyby neudelal, je to jen jejich hloupost. No a pak prece podle vsech tady je nela debil, nema kamarady, tak jak pocetny muze byt jeji fanklub? 5 lidi? To je panecku hlasu, to je potreba se bat:)

82
babka
Reagovat

80 Lete: já nikomu nepřeji nic špatného, jen mne napadlo, že Nela má vysoké nároky /mnohdy nesplnitelné a to se jí nevyplatí, ale je rozumná a dá děcko k výchově tatíkovi. Bez urážky na tom není nic špatného. 3x rozvedená to přímo nabízí tahle nesnášenlivá povaha, než zmoudří do kompromisu. Nevolím slova jako VRAH, a když si moje slova přečte třeba zrovna Neluš, tak uvidí že ji přeji prosperitu stejně jako své dceři. Jasnačka:-))

83
Petra
Reagovat

81) – Pleties hrusky s jablkami. Kamaratov s fanusikmi z RS…

84
jenka
Reagovat

81 JPP to jsou přece ty nejzaručenější zprávy :-D jen jsem napsala co jsem četla nikomu nenutím, že to tak musí být. Není třeba se až tak vzrušovat u nezávazné diskuze a obviňovat zúčastněné ze zlých a špatných úmyslů. To chce klídek a nohy v teple, ale dnes asi spíše v chladu. :-D

85
babka
Reagovat

Radku, takže prrrrr, já bych si nikdy nedovolila přát neco zlého, kritiku ano. Mžná jste si nevšiml, že je Nelu svým způsobem ochraňuji a možná jste si nevšiml že jsem kdysi napsala že jsem ji i podobná, proto mám pro ni hodně pochopení. Myslím že Nela zmoudří až nastane ten správný čas. Já to vím a ona to taky ví.

86
Mikes
Reagovat

6 – Carculko, už jsem kdysi dávno psal, že by Nicol mohla být docela dobrá manželka, pokud si vybere někoho ke své spokojenosti. Ona tu rodinu zevnitř v pohodě utáhne a na muži bude ten zbytek – donést hodně peněz a věnovat se rodině (tedy Nicol).

10 asi tak to bude, babčo, vyjma té charity. Ta bude vždy viset někomu na krku, tím jsem si jist. A na nafoukanost právo nemá, nejenom že není hezká, ona je vyloženě ošklivá. A jako každá ošklivka si vybudoval „princeznin syndrom“, svůj vlastní snový svět, kde ona je za hvězdu největší (když už venku je za chudinku), což pak přenáší do reality, kde si takový holky dost brzy nabijou hubu. Některým se však pro jejich brutální agresivitu může chvíli dařit – víš přece, že chlapi většinou myslí tím dole.
Já bych k tomu jen dodal, že jsem potkal dost takových ošklivých princezen, ale nikdy ne nafoukanou skutečně hezkou holku. Ty byly vždycky úplně normální.

87
JanaH
Reagovat

80 Lete, 81 Radek : pod to se podepisuju, taky nesnáším úchyly. :-))))))

88
theos...
Reagovat

Já se (hrdě) hlásím k tomu že fandím Nele. Já to mám takhle nastavený a nemůžu za to. Když do někoho furt kopete v tu ránu stojím na jeho straně (a nejde s tím nic dělat).
Je to asi tím (vlastně určitě), že jsem se z toho, co se mi v mládí stalo dostala přesně stejným chováním jako má Nela…vždycky jsem já měla pravdu a pohrdala každým v okolí. Milovala jsem samotu a když už mě někdo (třeba i z dobrého úmyslu) vytáhl do společnosti, můj nasranej a povýšenej ksicht a samozřejmě chování všechnu zábavu pos….
No i přesto jsem se vdala, za dobu manželovy vojny měla děti a myslela že teď budeme normální rodina a budeme spolu až….no po návratu z vojny se to podělalo celkem brzy a tak jsem zjistila, že můžu chlapa milovat (i milovat se), ale žít spolu nemůžeme. Ano, udělala jsem pár lidí nešťastných ale co už…možná mě děti zachránily od totálního zmagoření, to by mi řekl nějakej zasr. psycholog ale já se svým odporným chováním zachránila sama.
Proto je mi proti srsti vaše odsuzování někoho o kom prd víme proč se tak chová…a nadávky „pí.a apod. to je snad pod úroveň téhle sešlosti…:-(

89
Elko
Reagovat

To, že Nela má silný fans je jasné, akurát som prekvapený, že Gino má tak málo hlasov. Predpokladám, že počas live prenosu narastú smsky o viac ako polovicu, spolu s finálovými hlasmi bude výhra z veľkej časti zaplatená :)

90
Elko
Reagovat

Nela z raja: Viem, že v telke vyzerám ako arogantná krava
http://www.cas.sk/clanok/226493/nela-z-raja-viem-ze-v-telke-vyzeram-ako-arogantna-krava.html

…oplatí sa prečítať :)

91
JanaH
Reagovat

88 Theos… : tleskám! I za tvé včerejší příspěvky, moc se mi líbí. :-)))
89 Elko : já tedy překvapená nejsem. :-)

92
babka
Reagovat

Ještě nějaké rozpory ke kritickému č. 10. třeba si přečtete i předchozí č. 3. pak vám to dá smysl, možná nejsem tak vtipná, jak bych si přála. Já nevím proč se diskuze zakousla zas na Nele, pro mne je to člověk jako každý jiný.

93
Elko
Reagovat

91: z pohľadu FB má široký fanklub, tak len preto som prekvapený, že zaostáva… ale tak je možné, že zapnú až večer :)

…ale tie priebežné výsledky sú nejaká hovadina, ne? Videl niekto to priebežné hlasovanie? Určite by to riešil aj bulvár.

94
XMAN
Reagovat

79: No tak jestli jsou tyhle výsledky pravda, tak je to všechno už úplně v prdeli, ještě daleko víc než sem si myslel. Ale co, mě je to stejně jedno…..

95
XMAN
Reagovat

67: A co je na tom vtipnýho? Ty chceš porovnávat Sáru z Farmy a Nelu? No tak jako sorry ale porovnávat Sáry najivně roztomilej kukuč s věčně zakaboněnou a nafouklou Nelou to mi přijde dost ujetý….Sára je o hodně hezčí.

96
babka
Reagovat

theos… ne nemusíme se zpovídat jako ve zpovědnici, stačí že se vzájemně chápeme a tomu na panáčkovi věřím.
I já jsem solista a ráda se vracím ke kolektivu.

97
theos...
Reagovat

babka – no těžko se nezpovídat, když tu někdo začne holkám vulgárně nadávat, já to nesnáším. Třeba ty oplzlosti dělají XMANovi dobře ale já to neskousnu.
Stejně neskousnu Mikešův blábol o tom, že si holky o znásilňování vlastně říkaj ale to jsem si s ním vyklábosnila (pak z nasrání v noci vyluxovala lednici) a snad už mě nic nasrat nemůže.
Mikeš – Nela rozhodně ošklivá není, tím že ji nenávidíš nezměníš její vzhled. Není dokonalá ale kdo je. Je jedna z mála holek, která je hezká i bez makeupu (dokonce bych řekla že hezčí, než když se zmaluje)

98
jenka
Reagovat

94 XMAN nevím jestli je to pravda, ale tak málo bodů pro Gina mně vzhledem k věku mlaďošů, kteří posílají sms vůbec nepřekvapuje. Pro ty děcka je to stařík, který tam jen zaclání :-D Překvapily mně body pro Lenku. Ne že bych proti ní něco měla, ale kladných ohlasů na její osobu je velmi málo.

99
babka
Reagovat

theos…
fakt ne, já ty nadávky a urážky nejak nevidím, prstě jsem slepá kanibalská babka, ale zase ne natolik abych se nezastala šikany a pod. I já musím čelit názorům, které mi nejsou pochuti. Když jsem poprvé zpatřila ráj u moříčka a s palmami HP, bylo mi příjemně, jenže každé druhé slovo vypípali. Pak jsem v době mé neschopnosti sledovala pečlive a pak zase nic, zůstal mi jen panáček a jeho názory, kterých si vážím. Stále se mi zdá že hrubosti mám vypípané- nedělám si srandu :-))

100
Petra
Reagovat

98 – tie Lenkine hlasy len nahravaju mojej teorii o tych neslavnych „skupinkach“ – potrebuju tam jednu Slovenku, tak to bude Lenka. Danielu sice nemusim, ale nemyslim si, ze by Lenka mala viac hlasov ako ona – aspon podla ohlasov na forach a fun strankach (vynimajuc Panacka, tu urcite vedie Lenka).

101
Petra
Reagovat

100 – oprava: fan-strankach

102
jenka
Reagovat

100 asi nemá cenu sledovat průběh hlasování je třeba brát vše s rezervou. Celou dobu nás tahají za fusekli tak proč by měli při hlasování postup měnit, že! :-D

103
kuna
Reagovat

Macíkůů…moc prosím, nemůžeš tu dovolenou přerušit! Móóc tady chybíš! Už to tu ztrácí glanc a úroveň.

104
Beruška bez teček
Reagovat

To theos, babka a další – je jen logické, že každý omlouváme jiné ne úplně skvělé vlastnosti u ostatních. Každý dle svých osobních zkušeností. Pro mě je např. Nela nerozdýchatelná a u Lenky jsem některé její zvláštnosti schopná akceptovat a pochopit. U kluků zase nejsem stavu rozdýchat Martina (to s vykřičníkem), Michala a Rockyho. Ale samozřejmě je dobré držet se v mantinelech slušného chování a i když někoho nemusím sprostě nenadávám, což právě někteří soutěžící (a minoritně i místní diskutující) nezvládají, čímž u mě ztrácejí body.

Do detailu vzato, pro mě je nepochopitelná celá HP komunita, především jejich velmi volný vztah k fyzickému kontaktu (každovečerní přenášení infekčních chorob z mandlí na mandle) a jednodušší myšlení i slovník. Na kafe bych s nikým z nich asi nešla, ale právě proto, že jsou tak jiní mě fascinují a na HP koukám.

Striktně bych odlišovala sympatie/antipatie k jednotlivým soutěžícím od manipulativních her štábu. Ač to někteří fanoušci Nely nechtějí vidět, ona má skutečně privilegované postavení a s ní větší či menší mírou i někteří další. Tomu, že je HP něco jiného než zrežírovaná soap opera věří snad už jen největší naivkové.

105
Peter
Reagovat

Trochu z ineho sudka
Doteraz som netusil, ze je to matka a dcera
http://www.cas.sk/clanok/227485/exfarmarka-stefania-dcera-mi-zakazala-vratit-sa-do-domu.html
v tom farmarovi je vsetko dake prepletene

106
babka
Reagovat

104 Beruška toto se souhlasem podepisuiji. Někdy mne děsi jak jsou lidi manipulativní i vzhledem k osobním zkušenostem. Každý chce, by ho měl někdo rád a chce mit rád někoho, to je normálka. Ale ty zkušenosti, jako příklad uvádím – stačí ucitít pach jídla ze kterého jsem blinkala a je to v čudu. Já se podívám na šušlu jak poblil celou postel a je to taky v čudu, citím z něj zvratky. Je tu něco čemu se říká buněčná pamět. Sympatie a antipatie není rozhodnutí rozumu, ale té buňky, která mi řekne, že jo a nebo ne. Lidi mají vypěstované a zdědené návyky ( já sleduji od dob keltů). I proto v těchto širších souvislostech fandím Lence.

107
J.
Reagovat

4 + 5 souhlasím a psal jsem to tu už od doby, co je dovezli do ČR/SR, však i první Vyvolené kdysi vyhodili z vily a oni je přesunuli na SR do vily tamnějších VV za jeden den a noc a pořád s nima byla kamera. Tady je mohli po vyhnání paní s pistolí nechat tedy aspoň v izolaci v jiném hotelu a pak je někam umístit a ten týden dotočit, byť by to bylo třeba v jednom pokoji pro 12 lidí… Pořád by to mělo nějaký efekt – ale ne, to je zase produkce, která pose*e co může – přivezou je zpět do ČR/SR, nechají je zkouknout díly na netu i v tv, poslechnout si názory jiných a pak dotáčí finále… :o(((

Celý HP začal jako rádoby RS a udělali z toho loutkovou soap operu pro blbé, která s RS nemá nic společného. Už i to nesmyslně rozdílné pojetí Primy a Jojky – copak třeba ČS má talent si vysílala každá tv jinak? Ne, tyhle pořady co byly ve společné produkci byly zpravidla totžné na Jojce i Primě (v případě konkurence nově i markíze) a teď? Ano, rekapy sice stejné, ale Joj úplně jiná Noc v ráji, celé ve studiu a s moderátory a Prima – Noc v ráji v podobě sestřihu toho co bylo v celém týdnu (navíc sestřihy dost k ničemu, pokud se někdo nedíval celý týden na prima love tak mu Noc v ráji na primě moc neřekla…) Když se dívali na Sr na naší Gavriely v HP, to jsme se mohli i my dívat na jejich Noc v ráji na Primě, slovenské moderátory bychom určitě zkousli… To samé dnes semifinále, to nemohla Prima jednou ten pořad prohodit a vysílat to živě jako Jojka? No prostě bota za botou, zklamání za zklamáním…

108
LukasP / Tipinternet.cz
Reagovat

Vy na to ještě koukáte? :-D Já už dávno přestal

109
koc
Reagovat

kdyz se na ten sestrih divam napada me ze to klidne mohl byt jediny dil a potom rovnou finale ..

110
J.
Reagovat

109 :oD Já bych to rozdělil na dva… Úvod a závěr. 88 natáčecích dní ve dvou hodinách – tomu řikám blesková show :oD

111
Ludmila
Reagovat

106- babka – ty slova podepisuju

112
anja
Reagovat

103 kuna, připojuju se :) Macíkůů haalooooo!!!

113
anja
Reagovat

104 Beruš, přesně, to ocicmávaní se každý s každým, to mi taky jede proti srsti…….. hlavně, že se holky ošklíbaly nad prostým kyselým mlíkem :D

114
Honza95
Reagovat

Tak to jsem na to dneska zvědavej :D

115
Mikes
Reagovat

97 – theos, nic takového jsem o holkách neřekl, ale chápu, že tohle téma je pro ženské velmi háklivé a jaxi jim najednou vypíná mozek. Vím, že se s nimi v podstatě nedá mluvit, už vůbec ne s těmi, co si něco takového zažili, takže se o tom zásadně nebavím. Už také proto, že ženské vidí veškerou chybu jen v mužích, to oni musí všechno, zatímco ženské mohou všechno.
V samotné praxi je to stejně o něčem jiném, asi jako když na někoho spadne ze střechy cihla … kdo za to může? Je to prostě pech, hledat v tom něčí vinu je absurdní.
Co se Nely týče, je mi celkem šumák, jak vypadá. Nesnáším ji kvůli její otřesné povaze a dovol, abych si ji posoudil podle svých vlastních zkušeností. Její výpověď v článku to ostatně jen potvrzuje, je to prostě naprosto nesnesitelný sobec, který v životě nic nedokázal. Těm jejím povídačkám o nekončení střední školy věří jen ona sama. Kdo by asi tak svěřil 18letému teleti vedení kavárny? A co její další zaměstnání – pod tím, co uvádí, si nedovedu představit vůbec nic. Vyplývá z toho jen jedno, v životě nedělala nic, a protože od 17 žije sama, je tu nasnadě otázka, čím se asi tak živila, resp., kdo ji živil. Nela je prostě parazit. Už jenom to, že žije sama od 17 – co k tomu dodat. Tobě to přijde normální?

116
Wanna be your monster
Reagovat

To ještě nejede?

117
koc
Reagovat

aSI si lezim na kabelu ale nejak jsem to hlasovani nepochopil :(

118
Petra
Reagovat

Ahaaa, takze „skupinky“ budu tak, ako som tipovala… Na smiech, fakt…
Lenka vyzera skvele..

119
pepa
Reagovat

nuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

120
Beruška bez teček
Reagovat

118 – Lenka vypadá dobře, ale stále nebude dost dobrá pro ostatní účastníky bo ona prostě není typická party girl. To samozřejmě není špatně jen si s tím ta disko parta nedokázala poradit.

121
koc
Reagovat

rozumite nekdo proc je ted jedna ctverice a kdo z ni vlastne postupuje .. jeden muz a jedna zena a nebo je to uplne jinak ?

122
pragovka
Reagovat

118 – ano, Lenka vypadá fakt báječně!!! A to co říká má hlavu a patu. Dost na mne zapůsobila.

Řekla bych, že je vážně hezká, jen nesmí mluvit, dělá se jí pak podbradek, který jí úplně změní….

123
Beruška bez teček
Reagovat

121 – jo, prima „náhodně“ vybrala dvojice párů z nichž ovšem nepostupuje lepší pár, ale jednotlivý kluk a holka. Samozřejmě Nela a Niki nejsou spolu a Rocky s Viktorem také ne.

124
Elko
Reagovat

121 koc: jo, z každej štvorice postúpi jeden muž a jedna žena s najvyšším počtom hlasov.

125
Hans
Reagovat

10 minut pořad,10 minut reklama,ať je to Jojka nebo Markiza,zlatá Prima s Novou

126
koc
Reagovat

tak to je vazne komedie :( asi chtej mlzit s tou jasnou ctverici o ktere se uz nekolik tydnu diskutuje

127
Beruška bez teček
Reagovat

126 – takže to bude TA čtveřice plus Lenka a Martin – nenápadné :-P

128
anja
Reagovat

jo Lenka vypadá luxusně a prezentuje se fajn, akorát teda mně se víc líbí s rozpuštěnými vlasy než s tím drdolem

129
anja
Reagovat

125 Hansi, při té reklamě máš posílat smsky :D

130
anja
Reagovat

no drama na posrání…………

131
Petra
Reagovat

126 – presne tak. Zamlzuju tolko, az je jasne, ze skupinky urobili na to, aby prave tito postupili.. Krasne su rozdeleni ;DD A este potrevoali jedneho zo Slovenska, tak v skupinke dve Slovenky, aby tam urcite aspon jedna bola :)) Traparna cista…

132
Zorro
Reagovat

Postupuji Martin a Lenka. Jak necekane.

133
Jardo
Reagovat

Zatiaľ napínavé ako 50-centové traky z čínskeho trhu ….

134
Beruška bez teček
Reagovat

Wow to je překvapení ta další čtveřice…. :-DD

135
koc
Reagovat

Martinka spolkla nejakou tyc ne ? .. asi si trenovala hluboke hrdlo a nejak se ji to nezdarilo

136
Beruška bez teček
Reagovat

Nela má děsnej makeup, vypadá jako odbarvená mulatka. To jí udělal nějaký prima maskér z primy ne?

137
Petra
Reagovat

135 – fakt vyzera Nela desne. Transvestita, sorry…

138
anja
Reagovat

hm Nela se zastává slabších – to je pro mne novinka…. to jako fakt v hotelu někdy bylo? :O

139
Petra
Reagovat

136 som myslela…

140
Beruška bez teček
Reagovat

138 – také jsem si nevšimla, ale asi nejsem dost empatická :-)

141
koc
Reagovat

no nic vzdavam to .. Nela je vlastne lidumil a dutohlav ma ženialne hluboke myslenky .. sestice je jasna a netreba se na to divat

142
anja
Reagovat

135 koci, no ale fuj :DDD

143
Beruška bez teček
Reagovat

141 – ale koci, hlasování přece ještě neskončilo, ještě to můžeme ovlivnit :-P

144
anja
Reagovat

Daniela vypadá na pětačtyřicet, z Nely udělali transku, to fakt jo……… vizážistka se jim teda pěkně pomstila, asi je neměla v hotelu ráda :)

145
koc
Reagovat

ja jdu ovlivnovat svuj spanek ..
142 – jak fuj ? .. hluboke hrdlo je dar a nutno ho cvicit steje jako jine svaly ;-) .. jen se to nesmi prehanet a ten sloupek od plotu polknout cely

146
jenka
Reagovat

Nela pomáhá slabším možná také pomáhá nevidomým přejít přes silnici nebo babičkám s těžkým nákupem. :-D

137 přesně tak opravdu vypadá jako transvestita :-D nesedí ji blond

147
Beruška bez teček
Reagovat

145 – já mám notebook v posteli a je to skoro jako počítání oveček :-) Takže dvě jednou ranou.

148
Petra
Reagovat

141 – Koci, T2 konecne vypadne!!! :DD

149
Wanna be your monster
Reagovat

Právě byla upoutávka na „český farmár hladá ženu “ :D zajímalo by mě, jestli předělají namluvené komentáře.

150
Elko
Reagovat

144: oni sa obliekali samé, Dája písala na FB, že chce byť vo finále, lebo má už nachystané pekné šaty :-) …takže Neluš sa asi obliekala tiež sama.

149: ne, ale váš FHŽ je úplne niečo iné ako náš FHŽ :)

151
anja
Reagovat

145 koci, no kvůli Trana to ale nemusí Martina nacvičovat. Chlapi typu Trana nejsou prý moc ehm vyvinutí. …….

152
Petra
Reagovat

TEORETICKY mohla napr. Daja ziskat dvakrat viac hlasov ako Lenka a aj tak vypadne.. Uzasne spravodlive, uzasne vymyslene, dramaturgia JOJ!!!

153
Lucas
Reagovat

Myslíte, že se zejtra ve finále objeví i všichni ostatní soutěžící?

154
Petra
Reagovat

150 – saty maju svoje, ale make up a ucesy im urcite robili vizazistky v JOJ. Nelus ma saty dobre, ale ta vizaž, des…

155
anja
Reagovat

149, 150 aha takže češi a slováci si mění pořady fajn, u nás pojedou na Nově slovenské výměny manželek

156
Beruška bez teček
Reagovat

150 – oblečení asi ano, ale makeup hádám na práci dvorní vizížistky televize prima. Obě holky mají úplně jiné malování než jindy a u obou je to průšvih.

157
Arianna
Reagovat

Daniela vypada jak princezna! Fakt krasa! Nela, cim dal tim horsi. Zitra asi utecu od telky!

158
Beruška bez teček
Reagovat

152 – teoreticky mohla Daniela získat víc hlasů než Nela a stejně jí to nepomůže bo má daleko menší váhový koeficient.

159
Beruška bez teček
Reagovat

157 – dovoluji si nesouhlasit. Daniela je 19 leté mládě a tady z ní udělali starou/mladou – škoda.

160
dáša
Reagovat

Fuj, až ma za tých TV-machrov od hanby pot oblieva, pochovať to aj s nimi

161
pragovka
Reagovat

To jsou emoce…:-)…

162
Beruška bez teček
Reagovat

161 – Jak jsou všichni strašně překvapení že :-DDD

163
anja
Reagovat

ach ty tklivé songy na odchodnou………..a vzkaz Daniely – posílejte hlasy Nikče – že mě to vůbec nepřekvapuje :D

164
Valerie
Reagovat

Hlasování i finále krásně ladí se zbytkem této úžasné show. Bude to taková pěkná tečka za tím naším případem. Opakuji: Bude to taková pěkná tečka za tím naším případem.
Jak se jinak všichni pořád máte? :)

165
anja
Reagovat

jo a teď bude megadrama – páry se nám rozdělí – Gina odpářou esemeskama od Máji a Nikču od Miša

166
Petra
Reagovat

A Nikola tiez vyzera otrasne.. Boooze, booooze. Aj Viktor, ten co bol na facelifte?? :D

167
Beruška bez teček
Reagovat

166 – Niki má blbé šaty, takové krasobruslařské.

168
Beruška bez teček
Reagovat

Oni ani nedokážou zahrát že jsou překvapení, napnutí, šťastní, zklamaní…..

169
Zorro
Reagovat

Tak a spadly mi stranky s primym prenosem a uz mi to nejde nacist. A takove drama to bylo. :-)

170
anja
Reagovat

164 Valerie, ahoj, krásný večer :) všechno nám to ladí :)))

171
Petra
Reagovat

Nikola sa tvari, akoby mala strach, ci postupi ona, alebo Maja. Trapas…

172
anja
Reagovat

moderátorka: „držím v ruce výsledky“

to jí je tam někdo donesl? bo žádnou asistentku jsme tam neviděla

173
Beruška bez teček
Reagovat

Wow to bylo napínavé, skoro jsem z toho měla orgasmus :-DDD

174
pepa
Reagovat

semifinále je za námi, můžeme si vydechnout :d, potom už asi Gavriely odpadla

175
Jardo
Reagovat

Tak to bol zlatý kliniec na záver, info o výsledkoch, vraj :
„Bolo to tesné, skákalo to hore dole …“
Kam sa na ňu hrabe M.G. ???

176
pragovka
Reagovat

172 – mám pocit, že má v ruce tablet, ne papír. Takže tam může mít puštěné aktualizované výsledky.

Předpokládám však, že tam má výsledky, které už jsou připraveny několik týdnů…:-)

Vynulovali hlasování, jaké překvapení…:-)

177
anja
Reagovat

děcka, fakt, kdybych to neviděla na vlastní voči, tak tomu neuvěřím……. že nás krmí takovou píčovinou…… ve 21. století…. to je strašnýýý :DDD

178
Valerie
Reagovat

A co na to pan notář? :D

179
Jardo
Reagovat

Takže všetko ako má byť :
pohreb sa vydaril, nebožtík neožil ….

Všetkým dobrú noc.

180
xx
Reagovat

Ve finále bude Gino proti Nele. Sere mě, že neukázali počet hlasů. Pokud změní pravidla a postoupí Roky Nela Gino a ta Marfuša Nikola zvážím trestní oznámení. Jinak pokud produkce pošle za Nikolu SMSky, tak je to nezjistitelný. Ale ukázat počet hlasů těch, co vypadli musí. Jinak jde o podvod.

181
xx
Reagovat

Notář by tam rozhodně měl být. Některá ustanovení pravidel pro hlasování jsou v rozporu se zákonem na ochranu spotřebitele, tudíž jsou nicotná.

182
Petra
Reagovat

Som zvedava, kto po tejto fraske posle este sms. Asi uz len Radek :)
Dramaturg: ze vraj finale bude napinave a plne prekvapeni.. No prekvapenie bolo, ale len negativne (skupinky). A napinave to bolo tak, ze mi skoro srdce z hrude vyskocilo. Ani nezaspim :DD Traparna cista…

183
Valerie
Reagovat

To je skoro tak dobrý, jako když se řešilo koho by Leo jenom opíchal a koho ještě navrch pochcal. AuAuAu. :)))

184
Beruška bez teček
Reagovat

182 – já si ani nedokážu představit, že někdo poslal SMS dneska.

185
pepa
Reagovat

víte, co je největší prdel. Že Česi neví, že dnes bylo semifinále, takže můžou hlasovat pořád pro všech 12 soutěžících.

186
Arianna
Reagovat

Boze, me to tak stve , ze to nemuze vyhrat Niko, ktery jim jako jediny na to vsechno kadil. Nela by aspon vykouzlila ten nejkyselejsi ksicht ze vsech kyselych, co ma v zasobe. A Niky by si najednou uvedomila, ze Niko je ta nejlepsi partie pod sluncem :D!

187
anja
Reagovat

180 trestní oznámení by měl dát majitel licence formátu Hotel paradise. porotože to, co naši tomuhle formátu provedli, to je fakt na žalobu u mezinárodního soudu

188
Petra
Reagovat

184 – no dnes ich este asi par bolo.. ale snad uz aj ti teraz procitli..

189
anja
Reagovat

187 bože, já už z toho vedra a vzrušení koktám :DDD sorryy

190
pepa
Reagovat

víte, co je největší prdel. Že Česi neví, že dnes bylo semifinále, takže můžou hlasovat pořád pro všech 12 soutěžících

191
Beruška bez teček
Reagovat

189 – to bude tím rozrušením a mačkáním palečků….my to pochopíme :-D

192
anja
Reagovat

186 Arianna, v klidu, kyselého ksichtíku se ještě dočkáme – buď ho nahodí Nela a nebo Nikča :D obě ten megáč vyhrát nemůžou

ledažeby NNCSSVR :DD

193
pragovka
Reagovat

185 – Pepo, no problem…:-) sice bude poslána sms již vypadnuvšímu…. ale produkce peníze za sms zinkasuje… a wo to tady go…:-)

194
Wanna be your monster
Reagovat

No zajímal by mě počet hlasů, jestli ten Viktor vyhrál třeba s padesáti hlasy nebo s deseti tisíci…jinak dneska nic překvapivého, akorát lenka versus Dominika nebylo předem jasné…

195
anja
Reagovat

190 pepa, no jo vlastně :D masakr fakt

196
Wanna be your monster
Reagovat

A myslím, že ani hlasy moc nečekali…neviděla jsme to úplně od začátku, ale za celou dobu tam myslím ani nebyly napsané ty čísla, jak hlasy posílat…mohli aspon ukázat siluety :D

197
Igor
Reagovat

To byla trapárna, ochotnické divadlo pokračuje

198
veronika
Reagovat

Nejenže Češi neví, že nebylo semifinále, ale hlavně naprostá většina lidí neví, že Nela je slavná, to je skutečná pohroma! Vidím tuto brněnskou situaci: Nela jako kapitánka stojí a čeká, že lidi okolo za ní poběží pro podpisy a vyfotit se. Nikdo ale neběží, možná jedna osoba na ulici ji poznává, ovšem tuto osobu přepadá na okamžik pocit trapnosti, tak se podívá jinam a pokračuje v cestě.
(Brňačka) veronika.))

199
radek
Reagovat

182
Neposlu jim sms. Ja se divim, ze si nepamatujes, ze jsem to uz davno rikal, jeste nez bylo zrejmy, ze si delaji uplne co chteji. Neposlal bych ji ani kdyby to nebyl podfuk. Neposilam sms na tyto souteze, protoze je to zbytecny a navic neverim vysledkum zadne ceske souteze. No a pak taky nemam komu bych tu sms poslal. Uz jsem nekolikrat rikal, ze nejsem fanousek nikoho ani Nely, jediny kdo podle myho za sms stal byl vlado, ale ani mu bych ji neposlal. Neni pro me dulezity, kdo to vyhraje.

Skoro vsechny dily vypadaly, jako by je delal student prvniho rocniku stredni skoly, ale vcerejsi musel delat asi prvnak ze zakladky, protoze nechat na „hlasovani“ snad 10 minut, navic u toho ani neukazat cisla, vlastne je ukazali az ke konci:) a pak to ani nedat na prime, kdyz tim skoro ctvrt roku cechy krmili, to je proste neuveritelny.

198
to se seredne pletes, nela se stehuje do prahy, takze proto ji v brne nikdo nepozna a nechapu, proc nepises, ze naprosta vetsina lidi nevi, ze je superpero, superprdel a treba policajt slavny… opet ryti do nely. Nedava vam spat, co? Uz jen proto bych ji pral, at to vyhraje. To byste asi sezrali mysi s klavesnicema, ne?

200
Igor
Reagovat

sms ani náhodou

201
radek
Reagovat

180
mne ani ne, kolik myslis, ze mohli mit hlasu? ja myslim, ze vitez mohl mit a to kdyz to hodne prezenu max. par tisic. Neverim jejich poctum. Neni to prilis sledovany, semifinale bylo pozde na hlasujici deticky a rekl bych, ze dnesni finale by se dalo vyhrat za 5-10t. hlasu, takze kdo z nich si byl schopny v mezicase sehnathlasy. muze mit dnes vyhru, ale su schopnej uverit tomu, ze by stab zfalsoval hlasovani.

202
Petra
Reagovat

199) „…proto ji v Brne nikdo nepozna, nebo se stehuje do Prahy“?? Ty citas vobec po sebe co pises za zvasty?? :)))

203
radek
Reagovat

115
Nela je parazit? Co ostatni soutezici? Trosku si je procti. Tusim, ze 80% z nich je nezamestnanych, ale oni paraziti na rozdil od nely nejsou, co? Chtelo by to trosku vic objkektivity. Treba takova, zde oblibena klaudie, cim se asi zivila, kdyz je nezamestnana? Cim se asi zivil niko? A tak byc mohl pokracovat. Zast, ktera s tebou cloume, pokud se nekde objevi slovo nela je pirlis napadna. Sorry.

204
Hooper
Reagovat

153: Myslím si, že to mají ve smlouvě, takže asi ano.

Přidat komentář