Panáček v reality show

Amazing Race: Central Europe – (opět) odloženo!

6. Březen 2007 | napsal(a): | reality show: Amazing Race


Jaro nám již klepe na dveře, ale slibovaná a několikrát odložená reality show The Amazing Race: Central Europe stále v nedohlednu. Show, která měla být vysílána již od září loňského roku, byla nejdříve odložena z časových důvodů na letošní jaro a nyní přišel na řadu odklad další. AXN, která pořad produkuje, ho zdůvodnila velkými změnami, kterými kanál v regionu střední Evropy prochází. Připojila však i ujištění, že natáčení nebude v žádném případě zrušeno. Přesně naopak tomu je v Asii – do konce března televize přijímají přihlášky do druhé řady.

V této reality show, jejíž jedenáctá sezóna se právě vysílá v USA, cestují dvoučlenné týmy po celém světě, kde plní fyzicky i psychicky náročné úkoly. Celý závod, který trvá přibližně měsíc, je rozdělen na jednotlivé části – tým, který do finiše takové etapy dorazí jako poslední, ze soutěže vypadává a ztrácí možnost na výhru.

Bojovat o hlavní výhru v hodnotě 100 000 dolarů budou týmy z šesti států střední Evropy – České republiky, Slovenska, Maďarska, Bulharska a Rumunska. Naší republiku budou v závodě reprezentovat tři družstva (jedno z nich tvoří duo kamarádů), za Slovensko byl vybrán nejspíše jen jeden tým složený ze sester – jména a složení ostatních sedmi párů jsou prozatím neznámá.

Máte o soutěži nějaké bližší informace, popřípadě znáte jména některých soutěžících? Dejte nám o tom vědět na panacek@petrnovak.cz! Anonymita je v případě zájmu samozřejmostí!

Petr

Půl hodiny jsem přemýšlel, co sem napsat a pak jsem si uvědomil, že na Panáčka píšu tak zřídka, že je to celkem jedno.

Amazing Race

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
lazyt
Reagovat

čet sem na vikipedii že je něco jako zrušený nebo prozatím odložený

2
T.I.P
Reagovat

Nějaké bližší informace? :-)

Přidat komentář