Panáček v reality show

Hotel Paradise: finále již 6.7.

2. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=2887 w=420]
Tak se nám dobrodružství v ráji zvané Hotel Paradise pomalu chýlí ke konci. V Dominikánské republice se vystřídalo celkem 30 soutěžících z ČR a SR. Kdo bude v poslední, finálové dvanácte se rozhodne již zítra. Stačí vyřadit jednoho muže a Hotel Paradise může jít do Velkého finále v pátek 6. 7. od 19:40 na Prima Love. Jak bude finále probíhat?

Finále Hotelu Paradise, co nás čeká




Ze třinácti soutěžících, kteří jsou nyní ve hře, je potřeba vyřadit ještě jednoho muže a dostat se tak na magické číslo dvanácti finalistů. O posledním vypadlíkovi v rámci párování v Dominikánské republice se rozhodne již v zítřejším dílu Hotelu Paradise od 21.40 hod. Po skončení dílu odstartuje hlasování pro dvanáct soutěžících, které bude záležet hlavně na divácích a jejich SMS hlasech. Každý soutěžící bude mít své číslo, které mu zůstane po celou dobu soutěže. Tři muži a ženy ze tří soutěžních čtveřic s největším počtem diváckých hlasů postoupí do pátečního velkého finále, které rozhodne o výherci, jenž získá 50 000 eur.

Kdo se dle čtenářů Panáčka v reality show stane vítězem?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 195
1
Beruška bez teček
Reagovat

Jasně, takže čtveřice budou vhodně nakombinované. Samozřejmě to bude naprostá náhoda, ale Nela, Niki a nejspíš Dája budou samostatně a to samé Rocky, Viktor a pravděpodobně Martin. A kdyby se náhodou diváci zbláznili a rozhodli se nějaké SMS poslat tak se to pronásobí vhodným koeficientem :-P

2
Abigail9
Reagovat

Niky odhodila zbytečky kvíkvé a přidala volume :-)

3
ThyBaumont
Reagovat

Vikina se taky odkopal, bože to je neskutečnej trouba. Kdo by to byl od anduláka čekal, že? :-))

4
ThyBaumont
Reagovat

a hláška prodejce podpůrně erektivních doplnků o tom, že kdyby byla chytrá tak studuje a netancuje:-))) to říká ten pravej.

5
Wanna be your monster
Reagovat

Že už tam tu Nikolu někdo neseřve,,

6
anja
Reagovat

3 Thyi, Gino dneska byl hafíkův hafík :)

7
jenka
Reagovat

Všichni kdo neposlouchají Gina a Niky jsou debilové. :-D To je logika. Mája mi není sympatická, ale v tomhle ji držím palce ať se nenechá a dá imunitu komu chce.

8
anja
Reagovat

no kdybych si nepřečetla jak to s tím finále bude, tak bych si libovala, jaký to byl dneska úžasný díl. Konečně se to tam pěkně semlelo, každý dostal prostor, každý se vybarvil, díl nacpaný jako kdyby jich bylo naráz pět…. ale k čemu to je, když už vyletí jen jeden, jedno kdo, a pak rozjedou sms akci…….? party namíchají jak píše Beruška a pak bude záležet, kdo má ochotnější a početnějšíí příbuzenstvo…… ode mne za tohleto nedostanou ani korunu

9
jenka
Reagovat

Roky si „vylosoval“ jedničku. Tolik štěstí jako má Roky od té doby co je s Nelou, nemá opravdu nikdo. Nejenže vyhrává kdejakou soutěž, ale ještě má to štěstí, že si při posledním párování vybírá jako první. Hotové dítě štěstěny!

10
Hooper
Reagovat

7 – tak tak.

Jinak to pořadí při upoutávce je matoucí, první volí Rocky a stojí přitom až jako čtvrtý.

11
4ndy
Reagovat

Hormony bublaj, hysterky maj pré a emocionálně labilní jedinci pořád věří na lásku, věrnost a dobré mravy. Ta hra se začíná zvrhávat v Stanfordský experiment. Ještě, že je brzo konec, páč se bojim, že Mišo by skončil s kudlou v zádech.

12
Petra
Reagovat

10 – asi preto je stvrty, lebo 3 kluci maju imunitu, nie?

Jeezis a Nikola jak rvala.. ze ju Miso nebude vyuzivat na vyhodenie niekoho… Hlavne ze ona vyuzila prave Viktora na to, aby vyhodila Nataliu.. Moje nervy..

13
Alena
Reagovat

To je výběr… Já vůbec nevím, kdo by měl vyhrát, nakonec snad opravdu ta Nela … Ta jediná pochopila, o co v té hře jde…

14
Mikes
Reagovat

13 – jestli to není tím, že je tak jednoduchá. Té nějaké myšlenky rozhodně hlavu nepletou.

15
dessin
Reagovat

a opet a opet mrkvovina. Proc nepostoupi prvni tri holky i kluci ze vsech 12 co budou mit nejvic hlasu? Naco nejake ctverice – ano, proto abychom z vas, divaku, mohli udelat debily, takze Niky v jine skupince nez Nela, Viktor v jine nez Rocky… ach boze, to uz presahuje vsechno….

Stab je MEGAmrkev!!!

16
xx
Reagovat

Souhlasím, měli by postoupit ti, kdo dostanou nejvíc hlasů od diváků. Pokud nemůžu nic ovlivnit nic nepošlu. Takhle to fakt zavání 4 Nela, Gino, Niky, Roky a na takový podvod mám averzi.

17
CarculkaC
Reagovat

13 Alena) Ano a uplatnila to při výběrovém řízení. Pak už si mohla dovolit celou RS lebedit a urážet ostatní, když už to dopředu měla v kapse. Netroufám si říct, jak to udělala (nápady mám), ale účel světí prostředky, ne?

18
Elko
Reagovat

Včera Nikča :-O …veď sú v hre, konečne Michal ukázal, že vie byť hráč a zotreli ako posledného chudáka :)

19
CarculkaC
Reagovat

18) Když on je Mišo takový hodný trdlo a nechá se každým zastrašit.

20
Evka
Reagovat

9 – Jenka A to ještě nevíme, co vymyslí, aby ani náhodou nevypadl Viktor.

21
CarculkaC
Reagovat

20 Evka) nemyslím si, že by produkce Viktorovi nějak zvlášť pomáhala. Sice ho vrátili zpět, ale jeho vypadnutí nebylo na základě párování.

22
Olo
Reagovat

To jeste nekdo sleduje? Celyp HP byl dost velkej propadak.

23
XMAN
Reagovat

Já už ani nevím co k téhle pofiderní show vlastně psát. Výjimečně jsem na straně Nikoly, protože taky nechci aby vypadl Viktor. Mišo mi dřív nevadil ale tou aférou s Lenkou se mi totálně zprotivil a vyhodit Viktora se mu stejně nepodaří, to si prostě nasadil laťku moc vysoko a je tam na to moc málo oblíben.
9: Souhlas, Rocky ten musí být opravdu dítě kubánské štěstěny. Tolik štěstí kolik může mít jeden úplně hloupý člověk, který si to štěstí absolutně vůbec ničím nezaslouží, to je až k nevíře. Takoví frajeři jako Romeo nebo Niko dávno pryč a Rocky ve finále? To ať mi nikdo nevykládá. Jestli tohle není podvod, tak už nic. Vypadá to že k tomu aby měl člověk úspěch u ženských a navíc i štěstí ve hře stačí mít IQ bublajícího bláta a pak už to jde všechno samo. Jakmile je člověk moc velký myslitel, tak ho většina sežere. Proto se tupoun Rocky perfektně hodí k prominentní arogantní šlápotě Nele do páru.

24
dessin
Reagovat

21: omylem ho dvakrat vratili, stejne jako Nelu ze? haha :)

25
Petra
Reagovat

15 – presne tak, co ake STVORICE maju co sutazit?? Ked uz to nie je tak, ako to ma byt podla licencie, ze sa vyraduju sami medzi sebou, tak bud sa mali posielat sms najprv pre pary ktore maju postupit do finale a potom vo finale pre vyhravajuceho jednotlivca. (Naco potom tvorili sutaziaci cely cas pary a hladali silneho partnera do finale?? Ked uz odteraz sa bude hlasovat za jednotlivcov?) Ale ake stvorice a aka trojica do finale?? Uplna HO-VA-DI-NA…

26
XMAN
Reagovat

24: Viktora podle mě vrátili zatím jenom jednou.
No nic systém toho finále sice nechápu a chápat asi nebudu ani kdyby mi to někdo vysvětlit milionkrát, ale přeju to teda Viktorovi a Nikole. Viktor je pro mě frajer a můj vzor, Nikola mě hodněkrát naštvala, často sem ji už nesnášel, ale nakonec našla rozum a vrátila se k Viktorovi a je už jedno jestli kvůli vidině výhry a nebo něčemu jinému. Pořád lepší než ty dvě věčně nasrané držky Nela a Rocky, ty fakt ani nemůžu vidět, ti by si naopak zasloužili titul největší póvl Hotelu Paradise. Nikoho dalšího už nemá smysl zmiňovat, protože tam stejně o nikoho jiného než o tyto čtyři nepůjde.

27
CarculkaC
Reagovat

24) máš pravdu, oni ho vlastně vrátili už jednou. Takže beru zpět. Je to jak něžně říkáš: štáb je mrkev.

28
XMAN
Reagovat

Já bych řekl co je štáb a mrkev by to nebyla :-D

29
Melanie
Reagovat

Taky si myslím, že Viktor vypadl jenom jednou. V tom prvním případě už podle mě neměl nikdo vypadnout (vypadli ten večer Tomáš a Jana), jenom nechali Mišovi vybrat partnerku, protože byl celý týden sám, a chtěli to udělat napínavě. Ani G. neříkala, že někdo další vypadne nebo že se má sbalit, ale rovnou, že se stěhuje na Honolulu. Ale každopádně je to jedno, od poloviny už stejně diriguje to, kdo vypadne a kdo zůstane, štáb.
Poslední dva díly jsem neviděla, ani mě to nelákalo, ale když píšete, že se to tam mele, jdu si to pustit k práci a tu frašku už dokoukám do konce. :o)

30
XMAN
Reagovat

Doufám že Viktor vyhraje. Kdyby to Mišovi vyšlo a dneska by Viktora vyřadil, tak to už by to finále pak bylo abslutně o ničem a ani bych se na to nedíval :-( Ale myslím že Mišo nakonec vyměkne a kvůli Nikole si to ještě rozmyslí, koneckonců to bylo potom vidět už včera….kod teda ale dneska vypadne? Můj tip je Mirek.

31
CarculkaC
Reagovat

29 Melanie – to určitě udělej, když jsi se dala na vojnu…prostě je potřeba to dotáhnout do konce i když je to těžký

Jinak bych jim nezazlívala, že jim ujíždí nervy. Já je docela obdivuju, protože i s nejlepší kamarádkou po 14-ti dnech v uzavřeným prostoru, bez možnosti kamkoliv se schovat, vypnout nad knížkou a jiných protiponorkových možnostech, bych byla na tom o hodně hůř. Notabene když nemůžeš věřit nikomu. Vím, je to hra, šli do toho dobrovolně, ale už dávno to není med a o užívání si.

32
CarculkaC
Reagovat

30 XMAN) tak nějak se bojím o Miša, ale souhlas, že bez Viktora už by to bylo i pro mě na prd.

33
Evka
Reagovat

Taky si myslím, že Mišo vyměkne, nebo bude zase něco „trochu“ jinak a Viktor stejně zůstane.

34
XMAN
Reagovat

Pokud dá Mája Mišovi imunitu, tak Mišo vypadnout nemůže. Ale já bych Miša klidně vyhodil hned, s Mirkem je aspoň občas sranda.

35
CarculkaC
Reagovat

2) Niky je chytrá holka, rozhodně jedna z nejchytřejších tam a na svůj věk umí i s klukama dobře točit, tak, že ji i přesto mají rádi. A že jí tečou nervy? To by tekly i hodně silným osobnostem po takové době v uzavřeném prostoru. Každopádně, jestli ta její scénka bude mít vliv na to, že Mišo vyměkne, je to chyba Miša, pokud zasáhne produkce, zase něčím „náhodným“, to je jiná…

36
XMAN
Reagovat

A Mirka bych tam nechal už kvůli Rockymu, aby se mu hezky staral o jeho věčně nasranou náladu :-D

37
Kamča
Reagovat

9 – já si myslím, že tam mají třeba 10 soutěží a když se Nele s Brumlou konečně podaří nějakou vyhrát, tak to dají do sestřihu a přiřadí příslušnou „výhru“ :-). S tou Brumlovou 1 to už je opravdu k smíchu, nedivím se, že jim u takové frašky padá sledovanost. Jinak to teď musí být Nikovi líto, protože by se zaručeně dostal do finále.

38
kuna
Reagovat

„Včera to byl zase hnus, Velebnosti!“

NNKZDUB = (nikdy nevíš, kolikrát z diváka udělají blba)

39
Beruška bez teček
Reagovat

Jsem přesvědčená, že kdyby Michal nechtěl vyhodit Viktora, ale třeba Rockyho, neměl by na to odvahu. Takto se schová s celém davu, který chce vyhodit Viktora. Táhnout s většinou není statečnost. Navíc to dělá ze žárlivosti, nedokáže skousnout, že holku, kterou chce má někdo jiný,

40
CarculkaC
Reagovat

34) Mirek se snaží. Ten by se nedal ukřičet, kdyby dostal imunitu. Ale bohužel. Proč panebože nedrží rypák, když si domluví nějaký tah a všechno se vyzvoní? (to je míněno všeobecně, ne na Mirka) Tolik možností bylo tímto zmařeno.

41
anja
Reagovat

37 Kamča, ta tvoje teorie o 10 soutěžích je geniální :DDD muehehe, v tom tyjátru tam si to docela živě dokážu představit, že to tak klidně může fungovat :DD

42
xando
Reagovat

Před pár dny Nela prohlásila něco ve smyslu, že ten den to nemohlo vyjít lépe, tak koukám, že to „štěstí“ se táhne dál a dál. Rocky má jedničku, předpokládám, že losování opět neuvidíme. Rocky a Nela ani nepotřebují vyhrát, stačí, aby si vsadili Sportku :D. I když tam to asi nebude tak zmanipulované :D. A jinak, byť jsem ze zveřejněné finálové čtveřice fandil Viktorovi, tak se mi včera trošku znechutil, ta poznámka na adresu Máji žádná sláva a to věčné: „Oni jsou snad úplně blbí, debilní“ je sice často pravda, ale někdy žo už přehání :D

43
Igor
Reagovat

Spíš Michalovi někdo nadiriguje co může udělat a co ne
aby se jim to hodila jak to mají určené.

45
Kamča
Reagovat

Ale ta Brumlova „jednička“ stála za to – jak Gavriely u párování oznámila, že se Brumlovi „podařilo vylosovat si 1“, tak si Brumla s Nelou vyměnili něžné pohledy, málem se štěstím roztekli.

46
xando
Reagovat

44: No, holt Superman na těle i na duši a hlavně v rámci taktiky a strategie :D. Sice je tam jeden z nejlepších stratégů, ale mezi slepými… :D. A kromě toho, to jeho věčné: „Já jsem přesně věděl, co se stane, měl jsem to vypočítané“ se mi nějak nezdá :D

47
jenka
Reagovat

20 Evko, už je to dávno vymyšlené. Viktor stojí v řadě poslední. Kdyby si Michal stoupl za Niki a poslední Viktor také, kdo by asi vypadl? :-D

48
jenka
Reagovat

Až po odeslání mi došlo, že kdyby měl Michal imunitu, že by si Viktor k ním stoupnout nemohl. Určitě to nějak vyřeší, aby Gino zůstal. Tipuji, že Michal se zalekl bojovnice Niky a půjde k Máji.

49
Petra
Reagovat

46 – no on Superman rad prehana a prisudzuje si aj to, kde nic neurobil.. ako napr ked bol vyhodeny Romeo, Superman s tym nic nemal, ale podla neho to bol ON, kto vsetko naplanoval :)

50
XMAN
Reagovat

K Rockyho jedničce se prostě nemá smysl vyjadřovat, kdyby ta soutěž byla normální, tak by musel vypadnout už hodně dávno, ale tady se z nějakého důvodu děje úplně přesný pravý opak, je to celé úplně absolutně postavené na hlavu….nepochopitelné. To samé s Nelou, ta měla vypadnout hned někdy na začátku, taková hnusná, zlá a odporná zmije….ta soutěže je fakt píp píp a ještě jednou píp.

51
Petra
Reagovat

Miso: Po siláckych slovách, že pôjde po Ginovi, sa totiž postaví za Niki a tým len potvrdí to, čo všetci vedia – že je do nej zamilovaný. Jeho krok poprehadzuje všetkým plány a spôsobí nečakaný chaos!

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/posledne-parovanie-spozname-pary-do-finale.html

52
xando
Reagovat

50: Ne, ne, ne, Rocky je nejvíce upřímný hoch v Hotelu Paradise (i když možná je to pravda, v tom řvaní a vyhrožování možná prezentuje svůj pravdivý názor :D) a Nela je jen zlomená dívka, která si vybudovala ochrannou skořápku arogance, za kterou se skrývá dobrá duše, otevřená všem, kteří snesou její nepříjemné chování a začnou ji po chvíli chválit :D :D

53
Beruška bez teček
Reagovat

Stejně to dopadne tak jak chce režie. Nicméně mě stále baví sledovat charaktery jednotlivých hráčů. Niki, která je přece hodná a tak jí nikdo nesmí ubližovat, nafoukanou a namyšlenou Nelu, jednoduchého Rockyho, slabomyslnou Dominiku a teď i Michala, který ukázal, že je silný pouze se silnou partou za zády. Vždy byli v partách i týpci jeho ražení: sami o sobě slabí a bojácní, ale s bandou za ramenem schopni šikanovat jednotlivce víc než předseda.

54
XMAN
Reagovat

Jak mě Mišo ze začátku vůbec nevadil, tak teď už ho vůbec nemám rád. Začalo to tou aférou s Lenkou. Teď už jen dokazuje že je fakt úplný blb. Martin to je taky buran a pokrytec, i když oproti těm ostatním klukům kromě Gina je to tam ještě král, Denis ten tam ani nemusel chodit, úplně zbytečný a nezajímavý, ani o něm nevím že tam je, prostě takové neviditelné nic, Lukáš je tam taky zbytečně. Rocky to je prostě dámské přirození abych tady zase nepoužíval neslušné výrazy, ten do toho Hotelu nikdy ani neměl být vybrán. Mirek mě aspoň občas baví, je to fakt takový mimoň a kašpárek ale dívám se na něj raději než na všechny před ním jmenované. Ale Gino to je prostě bůh, ten to musí vyhrát a nikdo jiný. Nevím jaký je v osobním životě, ale v téhle hře je to jediný týpek jehož osobnost a hra mají hlavu i patu.

55
Petra
Reagovat

Vypadnut mozu Viktor, Mirek alebo Martin.
Kazdopadne, ako hovori Beruska, vypadne ten, koho chce produkcia… Preto si „vytiahol“ Viktor poslednu poziciu, aby mohol ist k tej, ktora ho nevyhodi? Ale je taka?

56
Beruška bez teček
Reagovat

54 – Mirek mě také baví, bo mám ráda i záporné hrdiny, a alespoň se něco děje, selanku nechce žádný z nás. Ale v reálném životě bych ho asi prohodila zavřeným oknem.

57
Petra
Reagovat

Vlastne, Martin podla uputavky nevypadne, takze Mirek alebo Viktor… Mirek bude u Daji a Viktor pojde tam a Daja Supermana segre zachrani??

58
Beruška bez teček
Reagovat

55 – mně vychází, že Martin bude s Lenkou a k Máje půjde Mirek. Lenka by Gina pravděpodobně zachránila, ale Mája nejspíš ne, netuším. Dle upoutávky Martin ve vile zůstal…..je ale otázka jestli nedojde k nějakým škatulatům v ostatních párech. Každopádně dát na párování 4 imunity je maximální úlet, vlastně proč ne hned 5 nebo 6 :-P

59
dessin
Reagovat

26: dvakrat. jednou hned po odchodu Jany, podruhe s Nelou.

27: dik :)
28: MEGAmrkev

Ja nevim kdy tem producentum ci jak si rikaji dojde, ze divak neni blbej a muzou trosku houpat, ale kolem dokola uz lidi zvraci.

Stab je mrkev!!!

60
Evka
Reagovat

„A můžeme začít špekulovat zase od znovu… “ jak několikrát řekl Niko.

61
XMAN
Reagovat

57: Tak co by pro ségru neudělala, už to říkala několikrát….Mirka bude škoda, nevím proč tam má ten hnusnej slizkej kubánskej rypák Rocky takovou protekci….. :-(

62
Beruška bez teček
Reagovat

61 – ne, Dája bude s Denisem, na Mirka zbyde Maja.

63
XMAN
Reagovat

Kdybyste měli vybrat jednoho kluka a jednu holku, kteří vás za celou dobu soutěže nejvíce iritovali a ke kterým jste si vypěstovaly největší nenávist že už je nemůžete ani vidět, kdo by to byl? Za mě úplně jasně Rocky a Dominika, i když halóóó Jana nezůstala o moc pozadu ale přece jen Dominika to je fakt unikát co je to za debílka. U kluků tam není vůbec co řešit, Rocky je u mě v týhle kategorii absolutně jasnej.

64
Beruška bez teček
Reagovat

Michal by podle mě byl frajer kdyby řekl: ano, mám tě Niky rád, chci tě, nechci aby tě měl někdo jiný. Ale vykřikovat jak s ní nechce být a nechce a nechce a vlastně z ní bude snad každý večer zvracet je ubohé a slabošské. To nemá s žádnou hrou co do činění.

65
Beruška bez teček
Reagovat

63 – to je těžké, mě totiž ti, které nejvíc nemusím baví. Bez nich by to nebylo ono, v průběhu soutěže jsem měla největší problém s nemastnýma a neslanýma. Ale pokud bych měla vybrat kdo mně povahově nejvíc neseděl tak z kluků slaboši a srabi: Tomáš (za akci Viera), Martin (akce Lenka) a Rocky (za chování k holkám). U holek to není tak jasné, ale asi Dája (prototyp slepičky) a Nela (namyšlená, arogantní, rozkazovačná).

66
EvaD
Reagovat

63 – Já jsem alergická na pokryteckou Niki, kterou jsem ze začátku měla hodně ráda, a na Rockyho, ze kterého mi bylo šoufl od první minuty.

67
XMAN
Reagovat

Tak jasně Tomáš to byl taky šílenej ubožák….Nela a Dája, to jsou taky obě dvě úplně otřesný krávy a Nikolu sem docela dlouhou dobu taky dost těžce nemusel, vlastně teď mi až tolik nevadí jenom proto že je s Viktorem. Ono se to fakt hodně špatně vybírá, když tam jsou nesympatičtí pomalu všichni :-D

68
Petra
Reagovat

62 – tak to by mal podla teba Viktor na vyber Maju (s Mirkom) alebo Lenku (s Martinom)…

69
XMAN
Reagovat

66. Souhlas, na ten Rockyho provokativní nechutnej rypák mám averzi taky hned od první vteřiny co do toho Hotelu vlezl a objevil se na obrazovce. Fakt totálně nesnesitelnej, dementní, agresivní a odpornej typ, jakej se jen tak nevidí….hnusák par excellence.

70
EvaD
Reagovat

54 – prosíím – může mi někdo popsat, co tak velice chytrého Gino v hotelu udělal, jakou intriku zosnoval a uskutečnil, kdy se projevil jako velký hráč? Neříkám, že tohle všechno neudělal, jen si nemůžu nic vybavit.

71
Petra
Reagovat

59 – aj ja sa pripajam k tym nazorom, ze Viktor vtedy vypadnut nemal a ani nevypadol a oni ho vratili. Miso len robil sceny, lebo si myslel, ze Viktora vyraduje. Ale islo len o to, ze Miso mal stale imunitu a musel o nu prist, tak to urobili take „napinave“. Ale ten, koho Miso vybral mal ist len namiesto neho na samotku…

72
Beruška bez teček
Reagovat

68 – vychází mně to tak a pak babo raď. Já bych na jeho místě šla do Lenky, ale třeba bude mít nějakou dohodu s Májou.

73
CarculkaC
Reagovat

63) Ti co tam byli zbyteční pro mě: Tomáš, Tereza, Vierka, Lukáš a Denis (ale ti za to nemůžou, přišli hold pozdě a není prostor), Martin a po první třetině svého pobytu i Niko. Buď nic nepředvedli nebo to co předvedli bylo mimo mé chápání zábavy.

74
Petra
Reagovat

72 – kedze Lenka zostane s Martinom, tak to by ho musela zachranit Maja?? Tak to fakt jedine ze by sa s nou nejako dohodol… lebo cely cas hovorila, ze ho chce vyhodit…

75
CarculkaC
Reagovat

66, 70 EvaD) Evi, ty ale už nejsi objektivní. V tvých očích se tito dva hráči podílí na vypadnutí Nika, ale Niko už dlouho předtím nebyl ničím hráčsky zajímavý. Viktor se snažil, Niko se jen vezl a Niky skvěle hrála. A to to mají i u mě rozlitý za Romea a Natalii, který jsem fandila zase já.

76
letenka
Reagovat

63: Nikola (ambiciózní svině) a Mišo (ubulená kopačka)

77
Laci
Reagovat

Nacase si to trosku zhrnute:
(snazim sa ist od najnormalnejsich smer …)

Najvacsi frajer: Romeo
Najvacsi dobrak: Niko
Najlepsi marketing: Leo
Najvacsie sypmatie: Lenka I.
Najvacsi popletko: Michal
Najvacsi kludas: Martin
Najvacsia drbna: Jana
Najlepsi kombinatorik: Viktor
Najvacsi sasek: Mirek
Najvacsi diplomat: Nikola
Najvacsi prepin: Vierka
Najvacsia papula: Zuza
Najmensi mozog: Dominika
Najvacsia fetka: Tereza
Najvacsi traged: Tomas
Najvacsie stehna: Natalia
Najvacsie decko: Daja
Najviac arogantna osoba: Nela
Najvacsi mongolec: Rocky

Najvacsi looseri: stab TV JOJ ktory toto „reziroval“

ps.: ako to ze je tolerovana agresia, vyhrazanie nasilim a pod, Rocky uz niekolkokrat mumlal na ostatnych ze im „da bombu“ a stale je bez napomenutia a neskodny opity Rybka pokusal „nedotknutelnu“ nelu a hned vyhadzov.

JOJ pokazila cely format HP ako bol predpisany, velke sklamanie.

78
EvaD
Reagovat

75 – teď si nejsem jistá, jestli si mě s někým nepleteš, třeba s EvkouD. Je to docela zajímavé, jak jsme se sešly, zkusím se přejmenovat. Mně vypadnutí Nika nijak moc nevadilo, i když byl nádherný a pohled na něho mi dělal opravdu dobře. Mně vadí, když se lidem dá nálepka, nebo spíš, když si ji dají oni sami – Niky zlatíčko, Viktor skvělý hráč, a pak už se nikdo neptá, jestli se za tím ještě vůbec skrývá nějaký obsah. Viktor podle mně pouze dvakrát zradil holku, která za ním věrně stála, a vymyslel nějaké intriky, které mu nikdy nevyšly.

79
CarculkaC
Reagovat

77) přesně ve všem až na ty největší stehna, to jsem neporovnávala, ale i to může být pravda.

80
EvaD
Reagovat

k 78 – Jo ještě k Viktorovi – taky vždycky přesně věděl, co mají dělat druzí, a sám, když měl možnost, to nikdy neudělal. Ovšem jeho výkřiky, jak jsou všichni tupí, to asi bude ta známka velkého hráče.

81
ala
Reagovat

na zaciatku mi totalne liezol na nervy Tomas a Nela.
teraz „vyhrava“ Rocky a Lenka

82
CarculkaC
Reagovat

78 EvaD) tak to jsem si určitě spletla. Ze „zlatíček“ a ze všech ostatních „sluníček a lidiček“ mám taky kopřivku a nemyslím si, že Niky byla hodná a už vůbec ne spravedlivá. Považuji to co dělala za velmi dobrou hru, protože lidi si získala a nikdy nebyla v ohrožení. Až na případ, kdy se mu sama vystavila při párování Viktor-Naty-Niky. Kdyby byla ale svině, mohla by se obrátit teď proti nele, aby vyřadila druhou „nejsilnější“ hráčku, tak jak teď se snaží nela intrikovat proti ní (nemám ji to za zlé, hra je hra, není to skautský tábor)
A co se týká Viktora, taky už jsem to psala dřív, jaký největší taktik a mistr? To mu Niky i v tomto natrhla pr..l, ale body má za to, že se tak dlouho držel proti silné klice a za snahu, ale s tím materiálem co měl to prostě nešlo.

83
anja
Reagovat

78, 80 EvaD, nejenom ty o Ginovi tak uvažuješ. Já se k tomu cos napsala hlásím všema deseti. Se mi to nechce opakovat, ale podobné jsem o Vikoušovi napsala cosi včera

furt nevím kde a co a jak rozehrál, ale furt na kameru opakuje jak jsou všichni hloupá jelita a jak on všechno ví.. u té porady o vyhození Nika, tam imho jen přicmrdoval… vyhození Nika měla pevně v rukách Niki

84
CarculkaC
Reagovat

80 EvaD) …ale jistě, vždycky věděl, co mají udělat ti druzí, přece to, co pomůže jemu. Možná i to byl problém, proč mu nikdy ty jeho strategie nevyšli. Že je individualista a vždycky myslel jen na sebe. Že podrazil Naty a Liv, mu taky mám za zlé, protože to nemůžu ani ocenit jako dobrý hráčský tah, ale pořád z té poslední čtyřky, pokud je to tak dané, to asi nejvíc přeju mu a Niky.

85
CarculkaC
Reagovat

83) a co jeho nejlepší kamarád Martin?

86
EvaD
Reagovat

82 – Niky je rozhodně nejlepší hráč ze všech a za celou dobu, úžasný manipulátor a tvrdý soupeř. Jela si po své linii od začátku a jak se teď ukázalo, opravdu to byla celou dobu jen hra. Aby byla vynikající, musela by tu svou linii udržet až do konce, to se jí ale nepodařilo. Aby byla sympatická, nesměla by ostatní tvrdě stírat za to, co dělá sama. A Nelu podle mně za silnou soupeřku vůbec nepovažuje, naopak si ji tam drží proto, protože si myslí, že Nela u lidí nemůže být se svou povahou oblíbená, a tudíž do finále ideální soupeř.

87
CarculkaC
Reagovat

86) už mockrát jsem přemýšlela, jestli je možné, aby vyhráli ti, co hrají fair-play. Mně moji favoriti už vypadli, tak se na to snažím dívat bez emocí, ale není to úplně možné.

88
anja
Reagovat

84 CarculkaC – jistě, Gino podrazil Naty a Liv. A tím, že se pověsil na krk nejsilnější hráčce, protože Niki tam nejsilnější fakt je, tak si to u mne jako taktik a stratég dost pokazil. Stal se prostým Nikčiným kašpárkem – kde má/měl jistotu, že Niki ho neobětuje? nikde! tudíž nějaké předpovídání do budoucnosti u mne nula :))……. raději bych Gina viděla, kdyby se skutečně projevil jako silný a silnou Niki vyhodil, měl tu možnost…… no a tak si namotal Naty, Liv, a třeba i Lenka II by mu šla na ruku…… a došel by do finále jako hráč, který aspoň nějak zamotal hru a ne jako Hafíkův hafík

to, že tam je to mateřská školka a že jsou všichni vypatlaní, to tam stačilo říct jednou, dvakrát. A ne že to Gino opakuje jak kolovrátek furt dokola….. to je už otravné totiž

89
Melanie
Reagovat

87 Carculka: Myslím, že ti, co hrají fair-play, nemají v téhle hře šanci. Už z principu hry, který je snažit se vyřadit ostatní a sám zůstat. To nejde být ke všem upřímný, prozrazovat svoje plány, nikoho nepodrazit, proti nikomu neintrikovat atd.
86 EvaD: S Niky naprostý souhlas a asi by si nejvíc zasloužila vyhrát. Navíc pokud si vybavuju, byla jediná, kdo se při plánování párování (přitom se ona nejvíc nadřela) snažila chránit zadek nejen sobě, ale taky svým spojencům. Že nevydržela tu linii držet až do konce a vsadila na Rockyho, byla její největší chyba.

90
EvaD
Reagovat

88 – hafíkuv hafík – to naprosto sedí. Jenom si nemyslím, že by Niky někdy byla Hafíkem. A když tak pořádným bulteriérem, kde jde u nohy jen, když mu páníček v horku dělá stín.

91
anja
Reagovat

90 EvaD, Nikola má tady přezdívku Hafík od hry, kdy Nelu udělali královnou a Nikča byla její pes. Tu přezdívku Hafík jí dala, tuším, Macík……….. mimochodem – Macík věděla, kdy odjet na dovču a zapíchnout to tady :D

92
EvaD
Reagovat

91 – na to si pamatuju, jen jsem měla pocit, že v té hře na královnu se tehdy štáb snažil postihnout postavení hráčů v Paradisu, a tehdy všichni Nikole hodně vyčítali, že s ní Nela manipuluje. Tak jsem tu přezdívku brala i takto.

93
Kamca
Reagovat

80 Vsak proto je Brumla podle TNT nejvetsi hrac, protoze nejvice rve.

94
jana.4
Reagovat

Rocky se chová jako totální blb, obzvlášť pokud jde o ženské pohlaví. Nicméně, fandím těm, kdo jsou tam déle, hlavně Niky, Daniele… Každý by uměl přijít s čistou hlavou a dělat chytrého.

95
jana.4
Reagovat

Mimochodem, Michal je velice slabý, Gino je možná hráč, ale má racionální úsudek a hlavně mu okamžitě nestojí z každé sukně, která se tam nově mihne.

96
Elko
Reagovat

Rocky a Denis online:
http://www.cas.sk/clanok/227343/rocky-a-denis-z-hotela-paradise-budu-online-pytajte-sa.html

…a že Rocky nemá žiadnych fanúšikov :-)

97
Hooper
Reagovat

63: Tomáš (od začátku úplně zbytečný, pokud nepočítám poslední trojici, která na projevení se nemá čas) a Jana (nejdřív opravdu bezpáteřní krysa, po dostání se k Viktorovi pouze do počtu)

98
Radek aka SUNicko
Reagovat

A že těch záběru s ní bylo určitě hodně :))

Ve finále, které se bude natáčet v Bratislavě, tak bude Martina Gavriely chybět. Tvůrcům pořadu se údajně neosvědčila, protože kvůli ní museli každý záběr několikrát opakovat.

99
ThyBaumont
Reagovat

Já teda nevím, pokud Michal udělá to co zamýšlí, tak to slaboch není. Většina tam na něj řve, ale Vikinu chtějí vyhodit taky. Vikina a Trojanka jen řvou pokud se ta hra nevyvíjí dle jeich not, pokud je něco jinak ztrácí ten svůj bohorovný nadhled a začnou hysterčit. Mammá Trojanová, Vaše dcery jsou neuvěřitelně tupý kundy :-)

101
Beruška bez teček
Reagovat

99 – pro mě by byl Michal silný, pokud by podobný kousek dokázal udělat bez mnohohlavé suity za zády, která ho post jednomyslně podpoří.

102
tonča
Reagovat

Viktor by měl vyhrát je dobrý hráč, Nejodpudivější a sprostý je Rocky ´´ hnusnej člověk, ostatní jsou úplně vypatlaný mozky !! Z holek je nejhorší arogantní Nela / ušklebený ksich/ Niky celkem dobrá a ostatní jsou slepice … / D ájena, Dominika atd,…

103
J.
Reagovat

Tak já jen taková všimná:
Jak v tv běží ta ukázka (je to i na ofiko webu HP) na to, že tento týden jde HP už jen po-st, tak tam je chvíle, kdy jim dojde dopis, že je čeká finále a u stolu je vidět 10 soutěžících (čimž tak trochu prozradili, kdo v tom finále bude)…
Jelikož vždy vedle sebe u stolu sedí páry, tak je: Lukáš+Dominika, Denis+Daniela, Martin+Lenka, Nela+Rocky a Niki+Mišo… Takže dnes večer jde Viktor nebo Mirek. U stolu neni vidět to druhé čelo, kde asi patrně sedí Mája, jestli tam tedy fakt je, tudíž je otázkou, kdo tak asi může být jejím partnerem… :oO

88 – Hafíkův hafík, tak to mě fakt rozesmálo :o)))

104
J.
Reagovat

Ps: Apropo – o jaké poslední čtveřici tu pořád všichni píšou? Přátelé, vše je jinak, finálová bude šestice :o)

105
Anonymní
Reagovat

Pochopitelně to vyhraje ten, kdo si zapaltí nejvíce sms. Čili tipuji Viktora. Je lepší si zařídit smsky a vysolit třeba 100 táců s jistou výhrou než nedat nic a spoléhat se na lidi. A že lidi moc hlasovat nebudou je jisté. Tady to o oblíbenosti nebude vůbec.

Schválně si tipněte, kolik přijde hlasů vítězi.

107
XMAN
Reagovat

Jestli Viktor vypadne dneska, tak už to zítra, ve čtvrtek ani to páteční finále nemusím vidět vůbec.

108
J.
Reagovat

107 – No možné to je, někdo se ptal na online chatu Rockyho, jestli se povede odstranit Viktora a on na to napsal: Dopadne to dobře, přeber si to jak chceš…

109
Beruška bez teček
Reagovat

Ono je jedno kdo poletí, teď už se stejně nebude dít nic a jen proběhne cinknuté SMS hlasování.

110
radek
Reagovat

101
divame se na stejny porad? vcera bylo jasne videt, kdyz dementek superman sel resit michala, jak si pozval vsechny s sebou, ze nikdo z nich, krom tusim rockyho, michalovi podporu nevyjadril, takze sislavec spis muze nabyt dojmu, ze jde sam proti vsem a presto se snazi supermana vyrazit. Ja tam vidim, jako 99, celkem dobrej tah a jako snad jediny dodrzuje to, co jeste pred nedavnem chteli verejne vsichni – superman ven a pomsta za nika. Supermanek se pekne odkopal, vcetne blbe niky, kdy vlastne jakykoli nazor proti jejich nazoru je dementni, blby, hloupy atd., protoze je rozdeli a supermana muze poslat domu. sak at de. Val val, supermane. Ses tam na hovno, ted uz o neco vic, nez ostatni. Bez prodavat perostoje a nemusis si pak stezovat, zes prisel o ksefty.

111
Beruška bez teček
Reagovat

110 – radku, Michal ví, že až Gina vyrazí tak budou ostatní jen rádi. Podporu mu jich vyjádřilo nemálo, i když ne zrovna ve chvíli kdy byla ta rádoby konfrontace. Já mu nemám za zlé, že hraje, je to přece hra, ale že hraje srabácky a mimochodem Gina chce vyhodit jen kvůli Nikole, ne kvůli hře,

112
jana.4
Reagovat

Shlédla jsem rozhovor, kde Michal polemizoval o tom, co bude dělat dál, jak vydělávat, protože – podle jeho slov – „SE VRÁTIL ZE SOUTĚŽE S HOLÝM ZADKEM“. Vzhledem k tomu, že finále ještě nebylo, dá se předpokládat, že tedy vypadl a do finále nejde.
P.S. Rocky u mě opravdu klesl tím, jak mu to nemyslí, co se žen a vztahů s nimi týče, v tomhle ohledu je úplně mimo mísu. Jen mu přeju, pokud se uvidí v TV zpětně, aby měl dostatek sebereflexe a pochopil ty svoje seky. Opravdu jsem nepochopila, co na něm ty holky vidí.

113
jana.4
Reagovat

Než Nele, mnohem víc bych to přála Nikol nebo Daniele, ty alespoň projevily nějaké city. Nela je příliš sebestředná a chladná.

114
Beruška bez teček
Reagovat

112 – Jano, nepochopí. Lidé co tam byli žádnou sebereflexí neoplývají, na to by museli být úplně jiná liga…

115
jenka
Reagovat

Jedna hezká odpověď na dotaz jak to se soutěžícími vypadá nyní ze stránek primy: :-D

Normální postup. V Dominikánské republice před časem zjistili co je to za bandu idiotů (jak soutěžící, tak štáb), tak je poslali do pr…le. Takže finále se bude odehrávat live v Bratislavě, kam si štáb sám vvybere finalisty a štáb sám rozhodne, kdo vyhraje. Přesněji už dávno rozhodnul, kdo vyhraje. Proto se musela vrátit Nela, Gino, atd.

116
J.
Reagovat

Když tak navodim ty možné kombinace těch soutěžních čtveřic, napadá mě, že schválně udělali top6, protože dle ohlasů (hlavně na fb) by bylo jasné, že z těch 12ti by do top4 prošli patrně 4 lidi z ČR. Tím, že udělají 3 čtveřice, dá se to nakombinovat tak, aby do top6 prošli nejméně dva ze SR a to tak, že by do jedné čtveřice postavili proti sobě Lenku a Dominiku a k nim do té čtveřice Denise a Miša. (Tudíž by to ale vůbec nesouviselo s tím, jaké budou mít v posledním párování partnery, ale to oni nějak okecají, že). Tudíž Nela a Niki budou mít každá svou čtveřici – A k jedné z nich by šla Daniela (žeby konečně zlomyslnost štábu a dali by jí k Niki) a k druhé Mája. A zbylé 4 kluky už nějak rozhodí… No jen čistě hypoteticky ;o)

Apropo, Denis psal v chatu, že byl vybrán do těch 33 lidí ze 7000 do HP, tudíž – jestli bylo po jednom náhradníkovi (jeden kluk a jedna holka) opět to ukazuje na to, že to skončilo ne o týden, ale o 3 dřív a ještě by došli nejspíš dva soutěžící (a oba ze SR aby trochu na závěr srovnali skore ČR:SR) a teď měl nejspíš vypadnout celý pár + pak třeba jeden navíc…
Ale to už se nedozvíme, jelikož po příchodu Lukáše a Máji se stalo, co se stalo, tak už nebudem vědět, co by se dělo, kdyby to bylo, jak mělo a stalo by se, co se stát mělo :o)

PS 112 – Mišo je v té Top12 určitě. Jelikož dostane imunitu od Máji, tak má semifinále jasné a o tom, zda bude v té Top6 „rozhodneme my smskama“.

117
Beruška bez teček
Reagovat

116 – o tom, jestli bude v top6 rozhodne štáb :-P Na Ježíška už přece nevěříme ne?

118
Beruška bez teček
Reagovat

116 – a tipla bych si, že sami soutěžící vědí kdo vyhraje, proto řeči o holém zadku :-)

119
simibsimi
Reagovat

110 Radek – ale človíčku proč tolik zloby a nenávisti. Copak ti Supermánek udělal co? Nemám zrovna kdovíjaké sympatie ke komikoliv, ale tak vzhledem k tomu, že nikdo z vás tady by do takové soutěře nešel jak píšete, tak proč kritizuješ a odsuzuješ. Však oni se pak budou muset z své chování stydět a pokud nebudou je to jejich vizitka. Hlavně nejsou jediní kdo v televizi ze sebe dělá dementy.

120
J.
Reagovat

117 + 118 – Proto radši dávám to, že „rozhodneme my smskama“ do těch uvozovek :o)
Ono vlastně když Daniela skončí s Denisem a Niki s Mišem, tak by se nevylučovalo, že to by mohla být ta jedna čtveřice do hlasování (po souboji zbyde jedn ze SR a jedna z Trojanek, aby v top6 nebyly obě, to by byla přece protekce) a totéž udělají s Dominikou a Lukášem a Lenkou s Martinem – ze souboje zbyde jedna ze SR a jeden čech… A poslední čtveřice Nela + Rocky a Mája + Mirek?? Viktor?? ;o)

121
J.
Reagovat

Jejda, oni imuniťáci najednou vybírají jako poslední… Chm, chm, chm, to jsou mi věci. To tu dlouho nebylo. Vypadá to jak jistá hra pro odstřelení Vikiho

122
J.
Reagovat

Aha tak pardon za spam :oD Domů jde Mirek, jelikož si Mišo vybere Niki a odstřelí ho. No ani se nemusim koukat a můžu jít spát

123
J.
Reagovat

Aha tak pardon za spam :oD Domů jde Mirek, jelikož si Mišo vybere Niki a odstřelí ho. No ani se nemusim koukat a můžu jít spát

124
Hooper
Reagovat

121: Imuniťáci vybírající poslední bylo jasné už včera z upoutávky – proto říkala Gavriely, že vybírá jako první Rocky a stáli trochu bokem od Viktora a spol..

125
Redin
Reagovat

Gino je král. O tom žádná. To byl od něj tah hodný mistra.

126
garette
Reagovat

Ta bábika je prostě nadrogovaná. „Všetkých som takto namotal. Já som majster chaosu.“ To je vůl. :-)

127
J.
Reagovat

124 – To jsem včera přeslechl, já myslel, že jen vybírá první po imunitácích, protože má jedničku. Ale je zas fakt, že ve třech s imunitou, by jim toho zas moc na výběr nezbylo… :o)

Pardon, předtim jsem se nějak rozjel s těmi komenty, už to radši krotim :oD

128
Péťa
Reagovat

Co to tam ty krávy melou za sračky???

129
J.
Reagovat

Chm, tak to byl další zpackaný tah, dát tam chvíli před koncem dva nové soutěžící. Co by tam tak stihli rozehrát? Kdyby tam spíš nechali všechny už 14 dní před koncem s tím, že by nikdo nepřišel, aby se ty vztahy ještě víc vyhrotili, ale takhle mají Mája s Lukášem pramalý význam, v podstatě jen toho, že donesli dvě imunity :o/
Aaaach jo, HP už nikdy žádná další pokračování prosííííím!

130
Zorro
Reagovat

Michal ze sebe udelal uplneho saska, mel Gina na lopatkach a presto nejsilnejsiho hrace nevyrazil. A to jeste nevi, ze Niki neni u divaku moc oblibena. Ale vyslo mu, ze se s ni dostane do finale, ze uz dalsi parovani nebude.
Gino opet predvedl mistrovsky tah, zachranil si zadek a zbavil se sveho nepritele Mirka. Bude to mit ale ve finale tezke, kdyz je ted s tou hloupou husickou Majou. Navic co to muze byt za holku, kdyz je tam dva dny a uz roztahuje nohy a malem tam znasilnila toho sexualniho loudila. Se divim, ze ji odolal. Ta po nem jela neskutecnym zpusobem. To by odolal maloktery chlap. Majka je poradne sexy dracice.
A stab zase zauradoval, kdyz pustil tu sebeprezentaci a obhajobu Nely a Niki. Fakt ubohe a trapne. I to posilani SMS bude zmanipulovane. Samozrejme tam zadnou SMS neposlu, nejsem cvok.
Vitez je pro me jediny – GINO. Ostatni jsou parta nadrzenych pitomcu a hloupych husicek.

131
jana.4
Reagovat

116 – pokud by se Michal chystal do finále, nezněl by tak rezignovaně. Párování přežil, ale zřejmě se mají ještě mezi sebou vyřazovat, jak zaznělo dnes na závěr. A to bude, jak odhaduju, jeho konec.

132
jana.4
Reagovat

130 – to si trochu protiřečíš termíny „hloupá husička“ a „sexy dračice“. :-D

133
pepa
Reagovat

tak co, jdeme hlasovat?

134
J.
Reagovat

131 – K tomu vyřazování mezi sebou už asi pak nedošlo, když tam vběhla ta pani s pistolí ne? A my teď máme hlasovat pro tuhle 12tku a pak z ní bude 6ka díky smskám :o)

136
Zorro
Reagovat

132 – proc bych si protirecil? Je divoska, klidne by tam mela sex, ale zaroven je tupa, az to boli. To si neodporuje. Nejdriv neco naslibovala Lence, pak Ginovi, pak to zase odvolala, pak se nechala oblbnout Michalem. Za dva dny tam uz udelala tolik chyb jako nekteri za dva mesice. Neumi hrat a vubec mi prijde hloupa. Ale libi se mi snad nejvic. Presne muj typ. Neno to sice dokonala kraska, ma trochu divnou hlavu s netypickym ucesem, ale stejne se mi libi.:-)

137
Igor
Reagovat

Ovšem červené a modré tričko SUPERMANA, to byl dneska trhák, dlouho už jsme se tak nepobavili

138
Igor
Reagovat

To hlasování je taky pěkný podvod, vždyť si můžou posílat hlasy i sobě, to je teda postavený na hlavu!!!!!!

139
Beruška bez teček
Reagovat

138 – to budou také jediné hlasy které přijdou :-D

140
pepa
Reagovat

ne ne, ještě od produkce Hotelu

141
pepa
Reagovat

tak hlasování nefunguje, čislo neexistuje, to jsou vážně blbci
viz Po odeslání sms se objevuje zasláno na neplatné číslo. Jste normální -Jak to máte zorganizované. Najměte si schopné lidi a začněte znovu.
a píšou to i na webu – po odeslání sms mi mobil hodil hlášku – toto číslo se nepoužívá, tak jak můžeme už dnes hlasovat?

142
Hooper
Reagovat

138, 141 – amatéři, wtz. Ale je možné, že čekají na odvysílání dílu na Jojce.

143
Miroslav Kanči
Reagovat

Chci všem poděkovat za všechny dobré i špatné ohlasy na mou osobu.
Jsem se svým výkonem, až na drobné výpadky, velice spokojen. Zatím mi tato show přinesla samé pozitiva, takže si nemám nač stěžovat :)).

Jestli vás zajímá, komu fandím, tak je to jednoznačně Viktor ( GINO ) jak jste mohli vidět při mém odchodu.

Tak se mějte fajn dámy a pánové, máte vážně dobré názory, někdy to teda stálo za bačkoru, ale většinou to bylo na úrovni :).

S pozdravem Čivavák Mirďa :))

144
Beruška bez teček
Reagovat

143 – Mirku, proč jsi sem po několika dnech přestal chodit? Měl jsi to zakázané od produkce?

145
anja
Reagovat

žíšíkristé co to tam dneska Mišo vyváděl? vstoupil do něj duch vyšinuté Vierky?

146
jenka
Reagovat

Napřed se všude psalo, že skoro nikdo nebude posílat sms a teď jsou diskuze plné rozhořčených fanoušků, že nejdou sms odeslat :-D

147
Petra
Reagovat

104 – myslim ze nebolo pisane ako „posledni ctverice“, ale „tri soutezne ctverice“ z tohto textu:

Tři muži a ženy ze tří soutěžních čtveřic s největším počtem diváckých hlasů postoupí do pátečního velkého finále, které rozhodne o výherci, jenž získá 50 000 eur.

Pritom ziadne sutazne ctverice nie su, aspon na Prima-webe nie.

148
Miroslav Kanči
Reagovat

144: Pouze strašně málo času a skoro jsem se nedostal ani k PC, nic víc :))

149
yano
Reagovat

148/ musel si podpisovat karticky ?

150
Mikes
Reagovat

Tak dnes jsem se opět podíval a celkem pobavilo. V prvé chvíli jsem nějak nepochopil, proč bábika nevyhodila Gina, byl by za hrdinu Mája by jej milovala, ostatní obdivovali a ještě by se Ginovi mohl vysmát, že mu skočil na špek s tou Niky, že jako půjde po ní.Na druhé straně, co by tím vlastně získal (tedy pokud tušil, že se blíží konec). Gino by tam sice nebyl, ale on by tam byl s nevýznamnou holkou. Takhle byl v páru se silnou Niky a zřejmě počítal s tím, že postupovat budou celé páry. Z tohoto hlediska to zase byl rozumný tah, Gino s Májou nejsou silný pár. Z tohoto hlediska Gina pěkně vymanévroval. Teď záleží jen na tom, jaký bude vyřazovací postup.
Samozřejmě, otázné je, jestli tohle všechno není jen maškaráda štábu a Miško s Májou jen nevykonávali jeho pokyny a ostatní se herecky rozohňovali.

151
Mikes
Reagovat

Kristepane, co tam ten Martin vyvádí? Co má, proboha, proti tý Lence? Je to celkem pěkná holka a tím, že ji přefikne, nic neztratí, spíš naopak. Užije si a Lenča jej vděčně podrží (nebo mu podrží? …no, to je jedno). Přece si ji nemusí následně vzít. A v postýlce by to bylo úplně jiný žihadlo, než ta malá cácorka. Bože můj, to je šašo! Tak on trpí abstinencí a bude ohrnovat nos nad ženskou? Neřekl bych, kdyby to byla ňáká obluda alá Nela, ale dělat ofuky nad holkou krev a mlíko, jako je Lenča? Co by ještě chtěl?

152
Petra
Reagovat

150 – kedze Nikola nie je s Ginom, tak to produkcia vymyslela tak, ze nepostupuju cele pary – coz je totalna blbost – ale jednotlivci, resp. dvaja z nejakej stvorclennej skupiny, a zo skupiny Nikola-Miso-Maja-Gino je jasne, ktori dvaja postupia..
Keby sa vyradovali medzi sebou, tak by bol Babika mal este s Nikolou sancu. Takto Babika nepostupi, takze cely jeho „chaos“ bol nanic: Gino nevyradeny a Babika po sms hlasovani vonku.

153
Petra
Reagovat

Jednu vec nechapem: ako by to bolo pokracovalo, keby sa Gino postavil k Mirkovi a Nikole. Keby tam Miso nesiel, je to jasne. A keby tam Miso isiel tiez, tak ti dvaja co?
Nikdy sa taka situacia sice nestala, ale nie je vylucena, G. nepovedala, ze si dvaja bez imunity nemozu vybrat jednu partnerku…

154
radek
Reagovat

119
protoze je supermanek superkrivak. Ostatni jsou jeste vetsi dementi nez on, kdyz mu ani nebyli schopni rict a zeptat se, proc je jen jeho nazor spravnej a kazdej ostatni je dement, jak rekl on. Proto jsem pouzil slova dement. Spis mne to cely prislo jako hra stabu, protoze jak za nim vsichni pri konfrontaci stali, krom rockyho, bylo smesny.

Ja nikdy nerekl, ze do teto souteze bych nesel, tak nechapu podsouvani tvyho nazoru a i kdyby, tak nechapu, proc by me to nebo komukoli jinymu melo brat pravo na kritiku.
No a sisla se nakonec ukazal jako totalni debil.

153
taky me to napadlo a zajimal by me vysledek. Ale pro ne neni problem to na miste „poupravit“ a odvysilat neco jiny.

151
jeste, ze jsme kazdej jinej, ja v lence nevidi holku krev a mliko, ale tlustyho, hloupyho upira. No a prece kdyz nekdo trpi sex. abstinenci a ohrnuje nos nad nekym, kdo se mu nelibi mne napriklad prijde normalni a mnohem lepsi, nez kdyby jy vyklatil a pak chodil kanalama. ja bych si taky radsi nechal zajit chut nebo bych si nekde v koutku ulevil sam, nez to strkat do toho bilorezavyho sadla.

155
EvaD
Reagovat

150 – tak naprosto na to samé jsem včera myslela. Myslíte si, že je možné, že by to všechno byly jen herecké výkony na zakázku štábu? Už mi to vůbec nepřijde nemožné. Sehrajte toto – sehrajte tamto – výhru stejně nedostanete, ale něco málo na radovánky vám přispějeme.

156
xx
Reagovat

Stala se s toho soutěž jednotlivců, nic míň nic víc a je na vítězi, jestli se s někým rozdělí. Šance na výhru mají Viktor, Lenka a Nela. Jinak včerejší díl byl nejlepší. Podepsal jsem smlouvu s ďáblem, no tak mu třeba řeknu, že mám pupínky. No a ona tě začne tak škrabkat.

157
dessin
Reagovat

154: aaaa, trdlo prislo. Lenka upira? Tlustyho? Lenka je hubenejsi jak Niki, porid si bryle ty trdlo fakt. Jinak meles nesmysly ale to uz neprekvapi.

Ja se vcera bavila a byl to prvni vyborny dil. Za me vsak nej hlaska:

Maja: Ja tu blinkala
Gino: Jo? A proc on si zapina kalhoty?

:)))))

158
LadyXL
Reagovat

Co myslíte, byl sex? Já myslím že jo… :-).

159
anja
Reagovat

155 EvaD, nemyslím si, že by to bylo až tak, že by štáb udělal pevný scénář a ti kašpárci se podle něho do puntíku řídili a sehráli to. Na to jsou velmi špatní herci všichni tam. Vzpomeňme, jak měli hrát hru na Nelu královnu, to nemělo úroveň ani ochotnického divadla. Spíš bych to viděla tak, že někdo z produkce jim tluče do hlavy, nakazuje , vymlouvá a zakazuje, vyzvídá jejich plány a podle toho se pak zařídí – viz třeba teď nedotknutelnost páru Nela+Rocky – a i nechá něco na nich, a když to nedopadne podle představ produkce, zasáhne a změní to i pak v dalším scénáři.

Věřím tomu, že původně byl plán produkce, aby šly celé páry do finále, – ale, jak píše Petra v 152 – když jim to Mišo tak pomíchal, z párů zrezignovali a do finále půjdou jednotlivci. Což je teda ale btw kravina největšího kalibru, když tato soutěž je o párech, vztazích a partnerství.

Taky jim čáru přes rozpočet udělala majitelka vily, chybí jim prachy, takže jediné co můžou udělat je, vytřískat na finále aspoň nějaké peníze za smsky…. původně to přece plánovali tak, že o finálových párech budou rozhodovat ti, co průběžně vypadli, ne? že bude něco jako boží soud :) a až pak se v superfinále – 4 lidi – dá hlasovat nám divákům a vybere se vítěz, který se může nebo nemusí rozdělit o výhru s partnerem. Tak to bylo v plánu, infa šla z více stran, že…..

tedy – peníze na prvním místě – jak je zajistit? jediný způsob – nechat lidi z dvanáctky vyesemeskovat finálovou šestku a pak znovu od nuly z té šestky rozjet sms hlasování pro vítěze….. no prostě všechno je to maximálně zoufalé a trapné, že to dopadne až takhle, to by mne ani ve snu nenapadlo

160
anja
Reagovat

154 radek, no Lenka už se tam i trochu opálila :) a vůbec, co máš proti upírům?? :DDD

Lenka je typ holky, ze které má průměrný a podprůměrný chlap STRACH. Hloupá rozhodně není, imho je chytrá až moc a právě to je její „problém“ :) jen tak, co jsem si vypozorovala, Lenku je schopen respektovat, zvládnout, chápat a „mít rád“ jen fakt silný jedinec. Ti kašpárci co tam jsou, nějak podvědomě cítí, že je Lenka někde úplně v jiné dimenzi než oni, že je převyšuje. Lenka se nebojí jít proti všem, bojuje a nesesype se, ikdyž většina lidí ze skupiny jí pohrdá – to všechno tam lenka předvedla /respekt/ a na to všechno by ti chlapi tam neměli odvahu – prostě kluci cítí, že je Lenka silnější než oni a tohle, takovou ženskou, dokáže uchopit, ocenit jen stejně silný anebo silnější chlap – a takový tam není, no :D

161
Petra
Reagovat

Ja som jelen z toho, ako vlastne postupuju. Cisla maju jednotlivci a na Prime sa pise : „…šestice nejúspěšnějších postoupí do pátečního finálového večera.“

Na strankach JOJky je ale text:
Napriek tomu, že každý súťažiaci má svoje vlastné SMS číslo, úloha páru je veľmi dôležitá. Hlasovať totiž budete vždy za 2 páry teda 4 súťažiacich a po zastavení hlasovania vypadne z tejto štvorice jeden chlapec a jedno dievča s najmenším počtom SMS hlasov. Dôležité tak je aj poradie súperiacich dvojíc, ktoré môže i outsidera udržať v hre o 50 000 €!

Ja to teda nechapem – ako budu ludia hlasovat VZDY ZA 2 PARY?? Ak po hlasovani z 2 parov vypadne jeden, znamena to, ze do finale idu 3 JEDNOTLIVCI?? Kde je ta sestica o ktorej pise Prima??
Vysvetli mi to niekto??

162
anja
Reagovat

143 Mirďo, ty jsi jelito :) fandit bys měl v této chvíli především sám sobě a svému soukromému životu. Na nějaké „finalisty“ se vykašli, nic z nich nemáš :)

každopádně ten tah s dopisem, ve kterém tě napráskali, to byl podle mne jeden z největších kiksů v téhle soutěži….. škoda

163
Petra
Reagovat

K 161 – sorry, teraz mi doslo, ze JOJka pise o tych „stvoriciach“, ktore teraz proti sebe bojuju – zo stvorice postupuju dvaja, takze ich bude do finale 6. Mam dlhe vedenie :))

Stvorice su podla vsetkeho:
Lenka Martin Dominika Lukas
Nela Rocky Daniela Denis
Niko Miso Maja Viktor

Takze vo finale znama stvorica plus Lenka-Martin?

164
Petra
Reagovat

.. takze cela tato saskarna so „stvoricami“ je len na to, aby Nikola s Ginom mohli zase utvorit finalovy par… Ale aj tak vyhrava jednotlivec, takze…

165
anja
Reagovat

157 dessin :) taky jsem se u včerejšího dílu celkem bavila

Martinovy sexuální problémy jak se tam táhly celý díl, to fakt bylo maso :) Mišo s ním chtěl probírat svůj Chaos a Martin dokola a vytrvale mlel ty svoje frustrace – ta mi nechce dát, tahle mi dát chce a když jí dám i já, jak pak budu vypadat před kamarády :D…….. muehehe Martina asi miluju bo co :DD, v posledních dílech mě naprosto dostává :)) všichni hrajou jak o dušu a on si tam jen lebedí, rozvaluje se a jedině co řeší jestli zasunout nebo ne a do které a proč a co z toho může být :D

166
anja
Reagovat

163 Petra, no jo, fakt geniálně namícháno :)

naštěstí už tohleto půjde mimo mne

167
Beruška bez teček
Reagovat

Michal jen potvrdil to co jsem psala včera. Vůbec mu nešlo o vyhození Gina, ale o Niki. Žárlivé trdlo. A jak se Niki usmála když si jí vybral, tohle byl dle mého geniální plán Niki s Viktorem. A Mirek odešel se vztyčenou hlavou, respekt.

168
dessin
Reagovat

165: presne, ja se opravdu bavila. Zacalo to uz pri parovani kde jejdiny co me vytocilo byl opte prostrih predem, kde me, blbeckovi, rekli ze viktor je nejvetsi strateg a ukazali ze si stoupne za Maju, kdybych to nahodou behem parovani nepochopila. Takze napeti nula. Nechapu. U takhle uzasny strategie a stab to vyblije za dve vteriny. Mrkev no.

Kde naopak MEL byt sestrih (coz mi bohuzel chybi v cele show) je treba kdyz Niki rika Maje, ze s tim pocitali a na tom staveli, ze Michal je debil. TED! prostrih, tajna domluva Niki a Viktora jak to lici na Michala.
Jenze kdyz nad tim tak premyslim, tohle tam davat nemuzou pac by tam byl videt nekdo ze stabu jak jim do toho keca, hm.

Martinovy sexualni problemy me dostaly taky…(btw tusi nekdo CO je ta Maja vlastne zac, jen tanecnice?).. stou nehce, s tou taky ne (hlaska nemuzeme, nemuzeme hned prvni vecer me dojala fakt), opravdu jsme se bavila.

Co se hlasovani tyce, myslim ze shral velkou roli fakt vystehovani z vily. Jinak by probehlo jeste jedno parovani, kde by si to stabecek zaridil aby mel ty spravne pary. Tohle SMS apod. je jen nouzove reseni po odchodu z dominikany. Preju to Viktorovi.

—————
Maja: ja tu blinkala
Viktor: jo, a proc si on zapina kalhoty?
:DDDD

169
Beruška bez teček
Reagovat

„Jsem pán chaosu“ :-DDDD

170
Beruška bez teček
Reagovat

No a to co Martin předváděl s Lenkou. Co to je? Ta holka je přece úplně normální, jaké „všichni kamarádi se mnou přestanou mluvit….bojím se dnešní noci“ Jako WTF?

171
cathy
Reagovat

dessin – jj – tahle hláščka Máji mě dostala….Ještě teď se usmívám,když na to vzpomenu:-D…Jinak dobré shrnutí – opravdu se vždy mnohem víc pobavím tady na panáčkovi než u TV ;-)

172
garette
Reagovat

169- Bábika udělal takovej chaos, že se nakonec sám ztratil ve svém vlastním bludišti. :-)

173
anja
Reagovat

168 dessin, no já už ty momenty, kde štáb je mrkev, úplně opomíjím a filtruju a nevšímám si toho :) vybírám si jen ty věci co jsou zábavné, jinak bych si to asi vůbec neužila

Martin a Maja v posteli, na to jsme koukali s manželem a řezali jsme se smíchy. Podezřívala jsme je, že když pořád mleli dokola „to nemůžeme… už dál nemůžeme“ že v té chvíli už měl Marťas dávno zasunuto a jen to kamuflovali na kamery :DD

174
Petra
Reagovat

166) anja – Tak mna to zaujima len pre tie ich cachre-machre. Odo mna tiez sms-ku urcite nikto neuvidi :)

175
Beruška bez teček
Reagovat

174 – předpokládám, že tady z panáčka SMSky nebude posílat nikdo, ale také mě stále fascinují štábní techtle mechtle.

176
CarculkaC
Reagovat

Mišo – opravdu trdlo, ale udělal akci a nebál se jít proti všem a nevím, proč by se měl někomu zpovídat a dopředu hlásit co chce dělat
Dominika – ta má co říkat někomu, že doma poleze kanálama. Takovou ostudu jako ona si tam málokdo utrhl (zpěv, inteligence,…)
Lenka – chápu, proč ty kluky jako žena nepřitahuje. Taky z ní mám husí kůži. Nemá v sobě ani kousek ženskosti. Možná někdy to bude lepší…Jako hráčka ok, snaží se seč může.
Maja – slepice. Rozumem i pohyby. Striptérky mohou být i velmi vkusné a smyslné, ale jí se to netýká. Spíš nějaký hospodský striptýz. Ty kecy o letadle co by mělo spadnout…ach jo.

177
garette
Reagovat

176- Ahoj krásko. :-)

Tak ty řeči o letadle, to jsem si i já říkal, že byla trošku přeháňka. Chtěla asi před Ginem a křišťálovou koulí vypadat nasupeně a plácla takovou blbinu. Bojí se Lukáše, který jí řekl, že by jí jednu střelil (Což samo obhajoval brumlavý kubánec, protože se to u nich tak řiká ne! No myslím, že doma u kubánce se to tak i dělá a nejen říká.) a prý kvůli prkotině, ale sama by někomu, a také kvůli (berme to objektivně) prkotině, měla přát smrt. Ach jo, to je lidský materiál. :-(

178
CarculkaC
Reagovat

177 pan G) už jsem se lekla, že jsi na mě zapomněl….

179
CarculkaC
Reagovat

177) ještě bylo dobrý, jak Vitor vyčítal Mišovi, že partnerku by nepodvedl. Asi zapomněl na Liv. Škoda, že zapomněl i Mišo, když po něm Gino chtěl příklady.

180
garette
Reagovat

179- No mě nepřišlo, že by bábika zapomněl. Spíš má harddisk jako Dominika a tato informace už je dávno třikrát přepsaná. :-)

181
Beruška bez teček
Reagovat

176 – Carculko – mě Michal zklamal, že to nebyl schopný dotáhnout do konce. Sice mám Gina jako hráče ráda, ale Michal ho měl na lopatě a nezvládnul to. Úplně stejně jako když mohl Gino vyhodit Niki a také to nedal.

Máju nekomentuji. Nemám nic proti stripterkám, ale ona je taková primitivně vulgární. Řeči o letadle byly úplně přes čáru, divím se, že ostatní nereagovali.

182
CarculkaC
Reagovat

181 Beruška) …nojo chlapi, nemají koule a v nejlepším vyměknou.
180 G) kde se budeme scházet až nám HP skončí?

183
Beruška bez teček
Reagovat

182 – Calculko – právě v obou těchto příkladech mně připadá, že pánové nevyměkli a proto měli málo krve, aby jim fungoval mozek a pen*s současně :-P A oba se zachovali tak jak jim velel ten o patro níž :-P

184
CarculkaC
Reagovat

183 Beruška) a proto holky v tého RS mají navrh. Myslím, že by jsme poznali úplně jiného Mirka i Miša, kdyby se jim nesplašily hormony. Chápu Miša, ale to neznamená, že s ním souhlasím. Podle mě doufal, že mu to s Niky vyjde, protože už to tady jednou bylo, když byla v páru s Nikem. Prostě nepochopil, že je to definitivní konec. My to máme jednodušší se v tom vyznat, protože víme, co říkaji ostatním i sami na kameru. A taky si možná řekl, že když vyřadí Viktora, bude se „slabou“ partnerkou a z nějakého důvodu tam panuje názor, že se silným se jde do finále líp. Rozčiluje mě ale drzost těch ostatních vyžadovat informace o tom, kdo koho chce vyhodit a blbost těch co jim to sdělují.

185
CarculkaC
Reagovat

184) omluvám se za gramatické chyby, omlouvá mě vedro skoro 40 stupňů v mojí kanceláři?

186
Elko
Reagovat

182 CarculkaC: no veru… ale dáme nejaký rozlúčkový článok, snáď sa tam všetci stretneme a rozlúčime :-)

187
Beruška bez teček
Reagovat

184 – Calculko, také už jsem se několikrát podivovala, že vyžadují aby jim každý nabulíkoval koho chce vyhodit (například Lenka – Nela). Vždyť je to hra…

185 – také občas koukám co vyplodím za chyby, až se stydím.

188
CarculkaC
Reagovat

186 Elko) já se nechci loučit. Článek určitě dejte a v něm napište, kde se dál budeme scházet, jo? Bylo by mi po Vás smutno…

189
anja
Reagovat

186, 188 neplašte s loučením :D ještě budeme přeci oslavovat vítěze :D

190
Beruška bez teček
Reagovat

189 – Ať žije Nela! :-DD

191
garette
Reagovat

182- Tak snad jsme se chtěli sejít i osobně ne? Tímto rozjíždím hlasování o tom, kdo je pro sraz. Zájemci nechť napíší: „Sraz – ANO“ Pak se dohodneme na místě atd.. Já to klidně obstarám. No problémo. :-)

192
RAINMAN
Reagovat

191 – PRAHA, nebo BRNO?

193
Mikes
Reagovat

Jsem pro sraz.

194
Jakub praha
Reagovat

Nela musi vyhrat je uzasna a ja zboznuji lidi kteri v zivote umi dokonale zamichat karty a dobre ji pasovali na kralovnu nelu nikdo tam neni jako ona

195
terka
Reagovat

niky je nejlepsi! nela je fajn ale je namyslena a mysli hlavne na sebe.. Niky je nejlepsi s Gino taky preju to jim dvoum!

Přidat komentář