Panáček v reality show

Farma (1.7.): Duel David vs. Jakub, vrací se nám „Kubí“

2. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=4844 w=420]
První duelant je nám známý už od minule, ale koho si zvolí jako soupeře? Pro koho dnes přijede záchranka a kdo uteče z Farmy dobrovolně? Silový, nebo vědomostní duel a kdo bude vítěz?

10 x sklapni! aneb Milan vede kárné řízení

Milan svolává shromáždění poddaných. Účast všech je povinná. Celý týden jsme svědky jeho cholerických výlevů, které prokládá tupým zíráním do stolu, nebo mlčky rozjímá o samotě. Jeho panování se blíží ke konci, je potřeba ukázat, jak se má vyžadovat plnění úkolů. Škoda, že to nepraktikoval průběžně.




Povinnosti sluhů má černém na bílém, dokonce zarámované. Pěkně si je projdeme bod za bodem. A máme první prohřešek – chybějící dřevo. Dokonce desetkrát za sebou řevem poručí Davidovi „sklapnout!“, jen proto, že ho nenanosil. Pálil odřezky a to je zásadní prohřešek. Že je tam on nedal, Milana už nezajímá. Žádná diskuse se nepřipouští, je i zbytečná. Další řev je kolem vody a krmení zvířat. David se snaží omlouvat a vymlouvat, Mirak radí Milanovi ubrat na hlasitosti řevu. Trestat farmář týdne nemůže, ale jeho jekot je trestem asi pro všechny.

[singlepic id=4845 w=420]

RZP zasahuje

Černovlasá Jana proležela celý den o samotě a v bolestech. Někdo ji vidí jako simulantku, jiný ji zdravotní potíže věří. Michaela by si klidně šla do nemocnice lehnout, je tam prý teplo. Už jen zapomněla zasněně pronést – a jídlo 3x denně. Půlveterinář Milan nedostal možnost si sáhnout tam, kam se má, proto musí konečnou diagnózu stanovit odborníci. Jana se celý den snaží překonat bolest, ale večer už štáb vytáčí 155. Bolesti jí profesionální zdravotníci uvěří a o jejím osudu je rozhodnuto. Projede se do nemocnice. Před transportem se loučí s farmáři. I stěny mají uši a Jana slyšela, jak ji Líba označila za simulantku. Neodpustí si rýpnutí při loučení. Jediný Jakub má ten správný soucit a věří ji.
Později se všichni dozvíme, že Jana je po operaci slepého střeva. Některým pěkně padla brada. Doufám, že štáb zaznamenal požadavek Milana – až se něco stane jemu, vyžaduje povolat vrtulník.

Stádové zvíře nezdrhá

Možná to je Milanova taktika jak se zbavit zapáchajících tvorů, které on nemá rád – nechat je utéct. Důvěřuj, ale prověřuj! Milan koze prý uvěřil, že když žije ve stádu, neuteče. Opak je pravdou a koza zmizela v lese. Milan ji nedohnal, koza má čtyři nohy, je rychlejší. Pro zbylé dvě je postavena ohrada a Milan smutní. Možná je mu líto, že neutekly všechny. Jeho teorie, že „stádové“ zvíře neuteče, se v praxi neosvědčila. Mirek by ji raději snědl, než pustil, ale už je pozdě. Bilance dne – mínus jedna koza.

[singlepic id=4846 w=420]

David volí soupeře do duelu

Tereza dorazila na statek a chce slyšet jméno druhého duelanta. Než ho uslyší, vrátí se ještě k problému s kozou. Ona je trestat nebude, musí si počkat na hospodáře. Vidina trestu vyvolá nevoli mezi farmáři. Jaká kolektivní vina, za vše může Milan. Síla kolektivu se projevuje. Jana S. volá po rojnici, po hromadném porušení pravidel, jen aby kozenku zachránila. Jde jí o nebohé zvíře ztracené hluboko v lese, nebo se bojí trestu, který by zasáhl i ji? Mirek má víc rozumu. Když průser, tak stačí ten co je, proč ho množit opuštěním farmy.

Nastává klasická situace, která se bude pravidelně opakovat. Farmáři mají pocit, že sluhové nic nedělají, tentokrát konkrétně jen David. Až budou sami sluhové, rychle změní názor i chování. Ale to předbíhám.

Konečně dostává hlavní slovo David. Koho volí za soupeře? Je taktik a vybírá slabého hráče. Ostatní ho odsuzují, ale být na jeho místě, tipuji, že se zachovají stejně. Do duelu jde Jakub a má z toho slzy v očích.
Duelanti si musí rychle zabalit, vyfasují koš s jídlem a příští noc stráví o samotě v duelantské chatce. Jakub má z toho hrůzu, vyžaduje co nejčasnější Terezin příchod a s Davidem se odmítá bavit.

[singlepic id=4847 w=420]

O samotě u lesa

Dvě chatky, dva duelanti. Jakub prožívá největší dobrodružství svého života. Hlavně noční čůrání byl nezapomenutelný zážitek. Má pocit, že všechna zvířátka z lesa si dala u něj dostaveníčko. Na seznamu zúčastněných je jedna veverka, tuna mravenců, pavouk a myš. Už tam nechce být ani minutu, ale Terka ho zklame. Ještě pár hodin se může učit almanach, protože vědomostní úkol si vybral jako disciplínu. To nepřekvapí Davida. I když to čekal, almanach vypustil. Vše ponechává náhodě.

První duel

Diváci, tedy naši farmáři se musí patřičně upravit, i když třeba na Libuši to ve finále moc poznat není. Stodola bude nedaleko, dojdou si tam pěkně po svých.

[singlepic id=4848 w=420]

Líba by ráda viděla zpět něžného Jakuba, i když Davida má také ráda a je s ním větší sranda. Mirek má jasno, chce Davida. Janě je to jedno, jí se to netýká, ať vypadne, kdo chce. Milan to tak jednoduché nemá. S Jakubem je v pohodě, ale zřejmě ho láká Davidova slíbená odměna – dostat do držky, a to bere jako výzvu. Tak to tvrdí Tereze, ale o samotě na kameru zcela obrátí. Jakuba na sto procent, Davida nechce ani jedním promile. Tereza to neprodlužuje a zve do ringu oba soupeře.
Vědomostní duel – otázky z almanachu, kláda a na ní barevná pole. Kdo první zapíchne nůž do červeného středu, vítězí. Otázky nejsou těžké, David však nezvládá, chybí mu logika.
Kuba vítězí 5 : 3!

Davida nemrzí, že se almanachu nevěnoval. Předem nic nevzdával, věřil na náhodu. I kdyby se učil, nic by si nepamatoval. Těší se na rodinu. David sice nejásá, ale je vidět, že je šťastný. Jak by se asi tvářil jako poražený?

Před definitivním odchodem napíše David dopis, kde zhodnotí spoluhráče a určí nového farmáře týdne.

Příště: dopis od Davida, nový farmář týdne a Milanova deprese.

Zdroj www.voyo.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 236
1
Frodo
Reagovat

Hudáku, Hudáku, co to bylo za přístup? Teda ty být mým podřízeným, tak letíš na hodinu…Kluku jeden holohlavá, ty máš fakt štěstí, že seš ten vrcholovej manažér, a že je to teda znát. Všeobecné znalosti takřka nulové, snaha žádná, praktická zručnost škoda mluvit…Hlavně, že teda jako „s tím nemáš problém“…

2
Anta
Reagovat

Ajda, opět skvělý rekap :)

3
Anta
Reagovat

Koho myslíte, že David určí za farmáře týdne ? Tipovala bych, že dá Mirka, aby (jako jeho kámoš) měl do příštího duelu imunitu.

Reagovat

Frodo (1) bylo opravdu s podivem, že někdo, kdo je dle medailonku ve svém životě nepochybně úspěšný a schopný, farmářský boj na mozkové závity zcela podcenil. Řada těch otázek šlo zodpovědět jen pouhou logickou úvahou bez čtení almanachu či speciálních znalostí o zemědělství.

5
Frodo
Reagovat

4 – si taky můžu udělat medailonek jako prezident zeměkoule :-)

6
Angel
Reagovat

3- taky tipuju Mirka

7
Scalex
Reagovat

Mně celý Davidův přístup v posledních dnech (od jmenování sluhou až po Duel) přišel jako „Co já tu dělám? Seru na to, jdu domů!“ – nemyslím, že by David byl bůhvíjaký myslitel, ale při Duelu na to podle mě házel bobek, nechal Kubího udělat náskok pro radost a pak dvě otázky zodpověděl, aby nebyl úplně za vola.

8
Anta
Reagovat

6
Napadlo mě taky, že kdyby byl „vykutálenej“, mohl by dát třeba Kubího, ať si s tím chlapec poradí, určí sluhy, rozhoduje jak správně provést úkoly od hospodáře…. :)

9
Frodo
Reagovat

7 – jakože byl tak chytrej, že všechno věděl a udělal ze sebe vola??? Ale ne, z toho bych ho opravdu nepodezřívala.

10
Anta
Reagovat

7 těžce si nesedl s Milanem, vyzvat ho nemohl, a zřejmě ho začala čím dál více děsit představa dalšího soužití s ním a asi to opravdu vzdal.

11
Anonymní
Reagovat

9: Já taky ne, ale asi je Scalexovi ten debil sympatickej, no :)

12
okkvp
Reagovat

4 – zas ale možná pochopil, že by se svým přístupem měl na celkovou výhru dost málo šancí, tak vyšuměl raději sám.
Celkem by mi zajímalo, kde že je to tím vrcholovým manažerem (nějakej Brňák by mohl dát info, když je prý známým místním milionářem)

Mám celkem překvapivý dojem, že v této RS je málo opravdových tahounů za výhrou.

13
Frodo
Reagovat

12 – jakej milionář??? Sám se pasoval na vrchovlovýho manažera oblastních prodejců…čehopak asi?

Reagovat

okkvp (12) tam se jako fakt hraje o peníze? Já myslel o marmelády od statkářovi manželky :) A taky alkohol :)

15
Frodo
Reagovat

já su milionář! Víte, kdo já su? :-)

http://farma.nova.cz/clanek/farmari/david-hudak.html

16
Frodo
Reagovat

14 – zatím to tak vypadá, ale hraje se tam o skutečný love :-)

17
okkvp
Reagovat

13 – no já bych jej tipla na nějaký výlety za dekami z ovčí vlny nebo nádobím, ale že je známej brněnskej milionář psal nějakej bulvár a ti maj v tomhle dost dobrý info

18
Lenka
Reagovat

7 Scalex
souhlasím s tebou, podle mně to David „pustil“… zpátky nechtěl, chtěl domů ☺

19
Frodo
Reagovat

17 – ano, bulvár mívá info z první ruky – agentura JPP (jedna paní povídala), takže bych to viděla na tu ovčí deku…a mimochodem, jako známá brněnská milionářka bych fakt nebydlela v paneláku…

20
okkvp
Reagovat

19 – nábytek a zařízení ale rychlokvašnému podnikobaroko milionáři přesně odpovídal

21
Frodo
Reagovat

…ale zase Hudák je už od pohledu skromnej kluk, takže zase proč ne…

22
Michal
Reagovat

Stoji to za prd,moje favoritka a nejpeknejsi baba uz tam neni..nema cenu ziiit xD

23
Lenka
Reagovat

Jen by mě zajímalo, až děvčata přestanou s tím svým dojímavým ťuťuňuňu nad jemňoulinkým a křehoučkým Kubíčkem… když jim vypadnou další chlapi, kdopak jim pak na farmě bude dělat ty klasické těžké práce?
A údiv některých farmářů, že si někdo bere do duelu fyzicky slabšího (když jsou 2 disciplíny ze tří silové), je fakt těžko uvěřitelnej.

24
Frodo
Reagovat

22 – máš recht, to je důvod skoncovat se vším a jít si to hodit :-)))

25
okkvp
Reagovat

23 – obávám se, že dámy netuší, že tam nějaké těžké práce ještě budou

26
Frodo
Reagovat

25 – podle toho, že někde psali, že si někteří soutěžící mysleli, že tam budou jen přes den a večer je štá odveze do hotýlku, tak by to očekávání tak nějak odpovídalo.

27
Michal
Reagovat

no,vidim ze si to vetsina lidi stahla z uloz to a prave to dokoukala.jinak si nedovedu tady tu debatu o pul druhe rano vysvetlit xD

28
Lenka
Reagovat

25 okkvp
☺ ale měly by…
na sk-farmě jsem zahlídla prasátko, kravky… a někdo bude muset tu stáj tu chlívek urobit… (a to se mi jako lehká dívčí práce moc nezdá ☺)
jen doufám, že pokud tam ještě Milan bude, že mu někdo vysvětlí, že prase taky moc netrefí zpátky z lesíka do chlívka…

29
Frodo
Reagovat

27 no tak já jsem se dívala z přímého přenosu, ale tak to rozjitřilo mé city, že spát pro tu podívanou nemohu :-)

30
Frodo
Reagovat

28 Kdepak Milan, to je postavička do jazzu i s tou ztracenou kozou :-)

31
Frodo
Reagovat

…Ten Milan jak si tam tak sjednával tím řvaním tu autoritu, tak jsem si všimla, že má skoro tak mužný hlas jako Vítek Bártů

32
Lenka
Reagovat

30 Frodo
na něho se speciálně těším jako na sluhu… pokud to stihne ☺
a mmch – jestli jsem dobře koukala, tak jeden den chtěl poslat Davida (?) ke kozenkám na noc (aby si zvykly na člověka) a druhý den (bez zvyknutí ☺) dá kozence volnost…

33
Michal
Reagovat

30 Milan je slusne receno blaaazen…

34
Scalex
Reagovat

9 – já si právě myslím, že blbej není. Má jiný špatný vlastnosti, ego jak prase a jak píšu, vědátor to není, ale ty otázky nebyly tak těžký, aby je průměrný opičák zodpověděl správně.

11 – co takhle nezkoušet číst mezi řádky a číst raději přímo ty řádky? Píšu někde, že je mi sympatickej?

35
Ajvngou
Reagovat

Scalex a Lenka: Tyhlke teorie „jak to kluk vlastně schválně pustil“, ty jsou pěkně zcestný. Ceplou dobu mektá rádoby moudra a strategicky nehrál už vůbec. tady o žádným „pouštění“ nemůže být ani řeč. Ten jeho přiblblej úsměv je to jediný, na co se vzmohl.

P.S. A jaktože mi tady nejde gravatar? Jinde frčí.

36
Mikes
Reagovat

34 – ty neznáš Anonyma? Tak si zvykej (a navleč brnění).

Ahoj Ajduško, ještě jsem nic neviděl, ale Tvé rekapy rozhodně neopustím. Vždyť aspoň někdo Tě tady musí zlobit. Tak pá – zatím.

37
teacher
Reagovat

Nevím, jestli se mi to neplete, ale nejela náhodou SK verze v duelu na ‚dvě vítězné‘ disciplíny? Tady to bylo raz dva hotové, žádné napětí, gradace. Sotva dozněla otázka, už byl záběr na popsané a otočené tabulky. Na to, že vyřazování je de facto vrchol této RS mně to připadalo nějaké uhnané.

38
koc
Reagovat

37 – nevim ja ve dvojce ale v SK Farma se vyrazovalo takto

39
havanskýpsík
Reagovat

SK Farmu jsem sledovala a duely byly na dva vítězné souboje. Dokonce si stanovili pořadí soubojů.

40
dessin
Reagovat

SKF1 byla takto, jen jedna soutez.

Ad vypadnuti Davida, bud to fakt hral pac chtel domu, nebo je uplne blbej – jako nic ve zlym, ale ty otazky by odpovedelo maly dite. jestli to tak bude pokracovat, budou vsichni sprtat almanach a po „pilenie dreva“ aby se slehla zem, to bylo fakt pro materskou. Ty moznosti byly jako „stab je a/skvely a uzasny, b/umi gradovat napeti c/mrkev

41
irena
Reagovat

7 – Scalexi, i já to tak vidím. Myslím, že mu rychle došlo „Co já tady vlastně s těma divnejma lidma na divným místě dělám“, týden stačil a prostě to vypustil.

42
Prochor
Reagovat

Třeba David dospěl k názoru, že mu to nestojí za to, aby na něj řval v přímém přenosu poloviční blázen a chtěl jít domů.

43
LadyXL
Reagovat

Přidám se k zastáncům Scalexova názoru – i já jsem měla dojem, že to David vypustil. Respektive se vůbec nesoustředil a prostě to tam „sázel“ jakoby od oka… I ten jeho výraz tomu odpovídal. Chvílemi jsem měla dojem, že některou odpověď dal schválně špatně. Ale na druhou stranu je pravda, že už v průběhu dní se ukázalo, že ne všemu na farmě kolem zvířat zdaleka hoví… Možná ho to prostě přestalo „bavit“ a řekl si, že se zviditelnil až dost…
Scéna při a po odjezdu Jany sanitou mi připomínala náladou Farmu SK 2 – dav proti jednomu… Začali se nám „milánkové“ vybarvovat! Jana S. a Libuška budou pěkné zmije. Zejména Libuše mi je momentálně ze srdce protivná a pro mne to momentálně je taková škaredá, silná, stará Monika ze SK 2… :-)

44
anja
Reagovat

taky souhlasím se Scalexem (7), do puntíku

45
LadyXL
Reagovat

A duel na 1 vítězství? To je nuda, navíc leckdy opravdu náhoda. To uvidíme samý almanach… V Sk Farma 1 to bylo také tak, ale zkraje šli všichni na silové disciplíny. Ony ty otázky byly někdy totiž dost těžké (hned ta první tam byla taky – křížení osla a koně) a byla to leckdy náhoda si to zapamatovat.
Ve dvojce už šlo o 2 vítězství a bylo to napínavější, zajímavější.

46
anja
Reagovat

45 Prochor, jo i tak nějak :)) anebo dospěl i k názoru č.2, že když po něm Milan zařve takhle podruhé, David se neudrží a jednu nebo dvě mu skutečně natáhne

magor typu Milana si imho nic jiného nezaslouží – toho jedině buď zakopat (ignorovat) anebo zkopat (aby se vzpamatoval) – což se nevzpamatuje, protože ten blb si v té své „jinakosti“ libuje

47
anja
Reagovat

45 LadyXL právě, že mně přišla otázka o křížencích lehká. Potomek má vždy víc po matce, takže když mula, je matka kobyla a když mezek, je matka oslice

48
XMAN
Reagovat

David to vzdal dopředu, prostě se nesoustředil a kašlal na to. Ty otázky fakt těžké nebyly a že by byl zrovna Kuba nějakej velkej inteligent, o tom si taky iluze nedělám. prostě už chtěl za rodinou a taky si říkám že ho to tam přestalo bavit a možná i kvůli Milanovi. Nevím jakým způsobem se bude rozhodovat o vítězi, ale šance by asi měl minimální a tak to radši zabalil hned. To že Milan u té scénky se dřevem přehrával bylo jasné od začátku, nakonec to pak i sám před Terezou přiznal, že to z velké části hrál. Asi si řekl že když reality show, tak pořádná, s tím to tam ještě nebudou mít vůbec lehké. Jako Vladko fakt není, ten ty svoje výbuchy nehrál a nevyžíval se v nich. Tohle je hodně dobrý herec a provokatér. Vypadnutí Jany K. kvůli zdravotnímu stavu je docela škoda, rozhodně ještě měla co předvést a to že vyfičela hned na azčátku považuju vcelku za ochuzení soutěže ale zajímalo by mě jak budou její vypadnutí mimo duely řešit. Trochu jsem počítal že z duelu David – Kuba nevypadne ani jeden ale nestalo se tak, tak že že by kvůli tomu Farmu o týden zkrátili a nebo jim tam pošlou někoho nového?

49
dessin
Reagovat

otazky proste byly primitivni – a ostatni co by se namahali silou, kdyz muzou do takhle tupych otazek. Jak vysoko roste kukurice WTF? Kdy zalevat sklenik???

Stab je mrkev!!!

50
XMAN
Reagovat

Ten štáb je mrkev asi u každé reality show.

Reagovat

Mohl by autor/ka pro příště nepsat vítěze duelu hned do nadpisu? Je milion lepších názvů pro článek, takhle mám ten díl akorát zkažený, dík.

53
dessin
Reagovat

50: jen u HP kde to podelal od A do Z, a tady me holt totalne rozbily otazky. To vi dite z matersky skolky, ze asi dost tezko budu zalivat v poledne nebo o pulnoci ze. Jedinej nasledek bude, ze do almanachu pujdou vsichni pac je to primitivni. silovy souteze muzou vyradit rovnou a almanach bude o stesti na jednu otazku. Napeti jak bejk fakt.
V SKF1 to bylo opravdu o tom si ten almanach precist, naucit— tady? nemusim to cist a vim vsechny otazky. Fakt slozity :(

54
yeey
Reagovat

az je mi lito, ze ten nafoukanej dement vypadl, ze uz nebudem moct koukat, jak z ty jeho vypatlany hlavy leze perla za perlou, obzvlast v ty hadce s Janou se teda opravdu projevil jako primitiv… ta s nim vedla normalni vymenu nazoru a on to resil akorat tim, ze na ni rval a rikal, jaky mele hovadiny, fakt zlatej Milan oproti tomuhle hovadu:-) jak ja to tomu Kubovi pral, aby vyhral, bohudik se tak stalo!

vzhledem k tomu jak je Hudak omezenej to vidim nejpravdepodobneji tak, ze byl proste jen linej se to naucit…

a chovani Libuse a Jany S. v kauze slepak podle predpokladani celkem ubohe… Sarka respekt, ze uznala svoji chybu! myslim, ze neco takovyho u jezibaby Libusky nehrozi :-)

55
Anta
Reagovat

Třeba ty otázky z almanachu byly tak jednoduché jenom při prvním duelu, při dalších by mohly být těžší a tím pádem by si mohly i naběhnout :)

56
anja
Reagovat

53 dessin, taky tipuju, že almanach bude aktuální u každého duelu, což teda bude nuda až za roh

57
okkvp
Reagovat

56 – tak taková Jana S – půjde imho raději do řezání

58
anja
Reagovat

57 okkvp, ta ať jde do čeho chce :) hlavně ať už jde

59
anja
Reagovat

58 no ale vlastně mi je úplně jedno, kdo půjde nebo nepůjde. Hned první týden odtama odešli dva pro mne nejsympatičtější lidi a to co tam zůstalo, to je mi bu´d přímo protivné anebo zoufale nezajímavé. Možná ještě Tyrš mne zajímá, a to je asi tak vše. Ani Tereza s tím materiálem, co tam je, nic neudělá…

60
yeey
Reagovat

…nerad bych spoiloval, ale podle na hlavnich strankach farma.nova.cz je urcity signal o tom, jak to bude pristi tyden… neni to z toho uplne jasny, ale jestli to je tak, jak si myslim, je to celkem bota od Novy … kdo nechce nic vedet, at tam radsi nekouka nebo at to nezkouma moc dukladne :-)

61
LadyXL
Reagovat

47- Anjo, otázku o křížení jsem uvedla jen proto, že byla stejná jako u SK 1 a asi i dvojky :-D, nepatřila k tomu konstatování, že tam měli těžší otázky :-D. Tam fakt bylo nutné si almanach přečíst a proto si ho taky každý nevybíral nebo ho bral např. ve dvojce až jako třetí možnost při rovnosti bodů… Oni nejdřív neměli moc čas ho číst a pak už ani chuť…. Tady ty otázky jsou fakt stupidní (zatím) a kdo má zahrádku u chalupy, tak většinu aspoň uhodne. Proto mi přišlo, že to David vzdal či si z toho dělal vlastně srandu… dával naprosto nesmyslné odpovědi.
Jana S. je tedy mistr světa ve všem, jak vidno – tak ať jde tedy do světa poučovat někoho jiného… chybět mi nebude.

62
anja
Reagovat

za tu zdrhlou kozu bych si představovala trest, že by jim další kozy vzali taky a nechali je tam pěkně všechny vyhladovět. Pár lidem by to prospělo, zásoby okolo pasu mají – Milan, Libuše, Jana jakbysmet, a Kubíí by se třeba i nakonec skamarádil s myškama, broučkama a dalším hmyzem jako zdrojem proteinů

63
Frodo
Reagovat

60 – jaká bota? Já tam nic nevidím :-)

64
Frodo
Reagovat

61 – kdyby dával „jakoby nesmyslné odpovědi“ ze srandy, tak by nebyl rudej až za ušima a nečuměl by jako čerstvě vyoraná myš, když viděl, jak je totálně mimo s těma svýma jakoby nesmyslnýma odpověďma…

65
anja
Reagovat

61 Lady, že David tipuje schválně špatně a ještě se tím baví a dává náskok Kubovi, o tom žádná

66
yeey
Reagovat

63 – no musis trochu hledat, neni to na prvni pohled :-) to tady nechci vyslepicit tem, co to nechcou vedet :-)

67
yeey
Reagovat

64 presne tak, jeho ego nebylo schopny prijmout kritiku od Jany, tak co teprv porazku ve vedomostech od zzenstileho homosexuala… (co nechapu je ovsem fakt, ze si vsichni mysli, ze by David vedomostma porazil Jakuba, ktery minimalne nejakou VOŠ studuje… David z toho vysel jako tupec tak jako tak, at uz to hral nebo nehral…:-))

68
Frodo
Reagovat

67 – hlavně že s „tím nemá problém“ :-)

69
Anta
Reagovat

68 a já s tím taky nemám problém :DDDDD

70
dessin
Reagovat

66: ? napis „spoiler“ a dej sem odkaz ne, co resis?

anja: toho se bohuzel obavam. Dala jsem ty otazky 12lete setrenici a koukala na me jak blazen, jestli si delam srandu ze je to pro maly deti… (vedela vse)… fakt uroven

a budu vam oponovat: me je Jana S. sympaticka – neboji se rict svuj nazor (a ted prijde trdlo a vysvetli mi ze Nela je uprimna a Jana je zakerna a hnusna pac je na vsechny oskliva :)), a celkove je mi proste sympaticka. Zatim. Koho jsme nemusel abyla prav e odejita stripterka, ktera bylka nemakacenko a navic vypatlo, takze co s ni?

71
JanaH
Reagovat

Já si tedy nemyslím, že si Hudák na tupouna hrál. Mulu a bramboru zjevně nevěděl a maskoval to šišatým úsměvem a hranou lhostejností, jak to má na háku a „nemá s ničím problém“. :-)))
Jak jsem psala včera : nezklamal v žádném ohledu. :-)

Co mě zklamalo, je to, že byl duel vyřízený raz dva. Asi by to mohlo být i napínavější a těžší…Nebo už bych chtěla moc? :-)))

72
yeey
Reagovat

68 mozna je jen tak vygumovanej, ze mu nedoslo, co si urizl za ostudu :-)

jinak v tech necenzurovanych dilech (ano zaplatil sem Voyo, i kdyz na to nejsem pysnej:-)) jsou mnohdy videt ty situace daleko lip a prirozeneji… napr. Tereza jeste navstivila oba duelanty v podvecer, Kuba se tam fakt hodne bal, ale povidal si s ni i o jeho rodine, David prohlasil, ze by si pry Kubu vybral kazdej, protoze je slabej (hm skoda ze ve znalostech almanachu tu mame jeste vetsiho slabocha)

73
yeey
Reagovat

70 ok tak tedy **SPOILER** :D jedna ze 3 uvodnich fotek na farma.nova.cz – neda se z toho nic uplne 100% vydedukovat, ale voditko to je

74
JanaH
Reagovat

72 yeey : takže necenzurovaná verze je delší než běžný díl v Tv?
Stejně to nezaplatím, jsem jen zvědavá. :-)

75
Frodo
Reagovat

72 – Tebe ta farma teda nějak sebrala, žes šel do toho Voya :-) však proč ne, když s tím nemáš problém :-)

76
yeey
Reagovat

74 jo o neco delsi to je… za vcerejsek to ma 2 hodiny a asi pulka (presne nevim, nekoukal sem na to v kuse) v televizi nebyla, sou to vetsinou spis takovy hovory u stolu, zkratka to, co neni dostatecne akci do TV… clovek tam ty lidi pozna vic po lidsky strance mi prijde….

75 no ja uz tu jejich sluzbicku poridil uz pred Farmou, zajimalo me neco z Hlasu jeste… a 170 na mesic neni az takova silena palka, ale ze to sou vyderaci, o tom zadna :-)

77
JanaH
Reagovat

76 : dík. No mě by právě ty hovory zajímaly víc, než akce za každou cenu. Ale stajně nezaplatím :-)))

78
Frodo
Reagovat

77 – to jo, protože my v těch akcích vidíme vyústění čehokoliv, podstatné je skutečně to, co se dělo před „akcí“

79
Franz Ruppert
Reagovat

Tak máme holohlavého, vrcholového managera pryč. Vypadl jak nasolený a Kuba Kubikula ho doprovodil heslem z Mrazíka: Já mám čáry (v hlavě) a ty máš svaly !!!
Neřekl bych, že to Hudák vzdal, ale spíše šel do risku.
Jinak jak jsem se dozvěděl od své 17 leté neteři, tak svalovci už nejsou v módě, ty prý se můžou líbit už jen pouze těm starým babkám nad 35 let. Jo tak to je a název filmu, že „Tato země není pro staré“ to jen potvrzuje.

80
yeey
Reagovat

77 no clovek mozna malinko vic pronikne do tech vztahu mezi nima… tak jen kdyby to nekoho zajimalo – vypada to, ze si celkem rozumi Sarka-Sara, David-Mirek (to bylo jasny i z TV) a Michal-Jirka… kdyz se tam pak dohadovali, proc vzal Kubu, tak Mirek rekl, ze jemu Kuba nic nerika stejne jako Jirka, ale ten ze prej praci zastane a dela srandu (??)… a zpatky chteli Kubu fakt asi vsichni krome Mirka… Michal pred Terezou rekl Davidovi, ze Milan to sice vyjadril hrozne, ale ze na tu praci fakt kasle…

81
Frodo
Reagovat

80 – ty vztahy jak popisuješ, tak jsou zřejmé i bez Voya :-)

82
anja
Reagovat

70 dessin, tak já mám problém se Stránskou už od hstm :) takže to je asi „láska na celý život“. Protivná mi byla tam, tyhlety přímé hospodské typy s jednoduchým uvažováním fakt nemusím, protivná je mi i tady……..

83
JanaH
Reagovat

79 FR : tak to souhlasím proti! :-)
Mně je sakra víc, než pětatřicet a Hudák se mi nelíbí. Prosím, mohl by ses zeptat své neteře, jestli mám ještě nárok na to, aby se mi někdo líbil? :-)))

84
Frodo
Reagovat

79 – no jo, ale obávám se, že to, co se líbí mláďátkům jsou metrosexuálové a šamponci u kterých, jak trefně pronesl kolega nemáš nikdy jistotu, jestli jsou to metro nebo homo sexuálové, tak si vyber…

85
Anta
Reagovat

80 ty dvojice co si rozumí mě taky tak trochu mlhavě vyplynuly, ale tak si říkám, zda vůbec má cenu na to koukat, když tyhlety různé nuance uniknou a z čeho si pak má „blbejdiváknovykterýneplatí“ vytvořit názor a mít přehled ? Nova mě neskutečně se… !!! a to jsem slušná :D

86
JanaH
Reagovat

80 yeey : ještě jednou díky za reportáž pro neplatiče.
Nechtěl by sis to vzít jako letní brigádu a dělat nám minirekapy z těch necenzurovaných verzí? :-)))
Kdyby se na Nově vysílalo i tohle, možná by hned měli i větší sledovanost…

87
yeey
Reagovat

82 ne – kdyz se ti nelibi Hudak, uz ses jednoznacne bez naroku :D:D

88
Anta
Reagovat

82 JanaH
jsem na tom stejně :DDD

89
Frodo
Reagovat

ale houby, to je jasný, že má JanaH nárok!

http://www.fotocesty.cz/pal/svga/Turecko009.jpg

Menší problém je jen v tom, že džentlmeni této věkové kategorie by rádi mladý maso :-)

90
yeey
Reagovat

85 ja kdyz si vzpomenu a kdyz bude chut, tak napisu… mam prazdniny, takze asi casto budu mimo net, tak nic neslibuju…:-) ale taky sem ty necenzurovany dily nevidel vsechny… kazdopadne souhlasim, ze by Nove vubec nic neudelalo dat to zadarmo, kdyz to navic ani neslo v televizi a sou to jen sestrihany zabery, casto spatne ozvuceny… mozna zacali uvazovat tak, ze kdyz to bude na internetu, tak na to budou lidi koukat tam a ne v TV – podle me by to ale fungovalo presne naopak… nebo zkratka chteji rejzovat a rejzovat…

91
JanaH
Reagovat

yeey : to jsi mě tedy nepotěšil… :-)

Anta : ty jsi mě potěšila tím, že v tom nejsem sama. :-)

Frodo: asi jsem vadná, ale tenhle se mi taky nelíbí. :-)

92
Frodo
Reagovat

89 – no tak měl bys vědět, že peníze jsou až na prvním místě…takže je jasný vo co tady de, ne? :-)

93
Frodo
Reagovat

90 – no tak to už teda fakt nechápu :-)

94
yeey
Reagovat

91 no tak to je samozrejme jasny – jenze ja tvrdim, ze zpristupnenim Voya by asi ziskali i dalsi divaky… a reklama ve sledovanym poradu vydela Nove urcite vic, nez par stosedmdesatikorun za Voyo..

95
Anta
Reagovat

Chtěla bych vědět, který ještě blbec (kromě mě:D) sedí v kanclu ve třiceti stupních ?!!! a to se ještě slunko nezačalo opírat do oken přímo :(

96
Ajda
Reagovat

52,
nemohla, protože rekap je zveřejněný několik hodin po odvysílání a titulek vystihuje obsah daného dne.

97
Angel
Reagovat

82 JanaH, 87 Anta
jsem na tom stejně, přidávám se do týmu :)

98
Ajda
Reagovat

schv. jsem 81, tak se trošku hnulo číslování

Reagovat

JanaH (86): Hodne dobrej napad. Toho kdyby se nekdo chytil, tak by to bylo super.

yeey (90): Parada. Urcite se pak clovek dozvi o dost vic nez sledovat ty radoby akcni veci v TV.
Trochy mi to pripomina situaci kdysi s VV. Diky lidem okounovi ? (tusim, ze na me, uz si fakt nepamatuju) se clovek dozvedel o dost vic veci, ale hlavne neprisel o nic duleziteho, co se do TV nedostalo, ale co bylo podle me i dost zasadni. Proste clovek mohl videt ty lidi i z jine stranky nez jak je ukazovala TV.

100
Anta
Reagovat

yeey, teď už se z toho nevyvážeš :)))

101
Anonymní
Reagovat

Scalex: Já mám k tobě relativně respekt z dob Vyvolených, ale doba jde dál. Mno, jedním dechem napsat, že má někdo ego jako prase, a že nechal vyhrát někoho jiného je takové.. no divné. To, že David není žádný myslitel bylo jasné už při jeho přístupu k práci. Kdyby ty odpovědi znal, napsal by je.

102
okkvp
Reagovat

ad 101 – to se imho ale nevylučuje, pokud si dotyčné nadmuté ego myslí, že se tím postaví do role ochránce slabších, za „moudřejší ustoupí aneb jsem to Kubíkovi nechal“

103
Scalex
Reagovat

73 – yeey: namoutě, napovídá to docela dost!

104
Anonymní
Reagovat

102: Já ti nevím, podle mě by mu to natřel, kdyby mohl. Spíš se mi zdá, že mu někteří chtěj tak fandit/omlouvat ho, že nemůžou uznat, že David nevěděl, co vznikne zkřížením oslice a muly + kdy by se měla zalévat zelenina ve skleníku.

105
yeey
Reagovat

99,100 – mate stesti ze se tenhle tyden vyzivam v nicnedelani :D

103 – akorat mi tam jedna osoba nehraje… mozna je ta fotka dokonce az za 2 tydny

106
dessin
Reagovat

Me se Jana proste libi, pripomina mi Lenku maminu z SKF1 :)
je ta skladba, kdyz se podivate, opravdu dost podobna. Ta (nevimjaksejmenujefurtjejizima) je jak kopie Moniky, stripterka byla misto Jarovy, Milan misto Kobry…

Scalex: take respekt od VV, ale jak padlo casy se meni. A nerikej ze ty chyby take nevidis :) (hlavne se pls nepriznavej ze otazky do kvizu jsi vymyslel ty, pac tomu stejne neuverim :))

107
Anonymní
Reagovat

72: Ono je dobře, že to někdo platí. No a zbytek si ty necenzurovaný díly najde.

108
okkvp
Reagovat

73+103 – asi jsem s bloknutím reklamy blokla i cos dalšího, fotky tam nějak nemám … akorát vidím, že titulkové foto rekapitulace tohoto dílu ukazuje o dost nižší farmářské stavy (početní)

109
okkvp
Reagovat

hm, zdá se podle 105, že jsem trefila správnou indicii – jj, chybí tam 3 (baby)

104 – mám podobný názor jako Scalex, přičemž mám zároveň i hodně velké pochybnosti o tom, že by to David prostým úsudkem dal i bez učení

110
Anta
Reagovat

108 taky jsem si s tím lámala hlavu :), ale asi je to ono

111
Anonymní
Reagovat

Ten spoiler! :) Je

7 + 1 (David) + 1 (Jana) + 2 v před Terkou .. čili to asi bude až ten další duel, anebo je jeden četvíkde.

112
Anonymní
Reagovat

109: Já nevím no, mně ten David přišel jako takovej Stoupa. Ví, že je to kus chlapa, ale stejně vleze na žebřík, kterej pod ním, pochopitelně, praskne.. Ta kadibudka to byla jen třešnička na dortu. Prostě si nemyslím, že by to dobrovolně vzdal. Už je venku, nezměníme to, takže asi netřeba pitvat pořád dokola :). Jen se mi fakt nezdá, že by místo blbouna měl být za hrdinu.

113
okkvp
Reagovat

112 – však imho není ani tak (hrdina z boje neutíká a když už dává soupeři, tak naprosto jasně tím, že ze sebe udělá neschopného debila a prohraje s Kubou v přetahované)

114
yeey
Reagovat

111 bingo!

Reagovat

Ajda (96) Tak si osobně myslím, že je to není moc super tak vyspoilerovat všechno v první větě. Ne každý se na to dívá rovnou, spousta lidí se dívá na voyo nebo někde jinde až i den se spožděním. A nerad bych sem zase kvůli něčemu takovému sem přestal chodit ;-)

116
dessin
Reagovat

pro me nazev clanku OK. kdyz nemam cast cist cele, jen se proste mrknu na titulek a vim.

117
Lea
Reagovat

Nicku sklapni!Článek vyšel až po odvysílání, jaký spoiler? Tvůj problém, kdy to vidíš. Já se nedívám, jen čtu, a titulek mě navnadi, ne odradí. Ajdy články jsou bezva, se divím, že tak vyskakuješ.Podle modré barvy jsi z řad panáčka, zní to divně, to tvé vyhrožování odchodem. Asi by ho nikdo ani nezaregistroval.

118
Anta
Reagovat

97 Angel
jasně, do týmu :) svalovce néé, úplně stačí když bude vyšší než já (na takový jsem zatížená) :DDDDD

119
dessin
Reagovat

btw na stranky novy se dostanete v pohodli? me to ne a ne nacist…

120
JanaH
Reagovat

119 dessin : taky se mi to dnes načítá jak šnek. Problém vždycky hledám u sebe, tudíž jsem vinila svůj „dědeček automobil“ ..totiž PC. :-)

121
Franz Ruppert
Reagovat

Tak nevím, ale pořád se mi zdá, že je celá Farmě nějak moc v poklusu, tedy že i včerejší díl byl nějak rychlý nebo krátký.
Začínali přesně ve 20,28 hod, přestávky s reklamou, rychle duel o jedné výhře a už byl konec. A dnes to bude ještě kratší.

123
Ajda
Reagovat

121 FR,
holt nám chybí těch dvacet minut navíc, na které jsme si zvykli u Slováků. Duelový díl míval skoro dvě hodiny, tady sotva 65 minut :-(

124
Tom
Reagovat

Necenzurované díly jsou „surový“ materiál. Bez předělů, bez muziky, bez komentářů, nevyčištěný zvuk. Samotné ani nedávají moc smysl, stejně je potřeba kouknout na TV verzi. Podlě mě za placení Voya nestojí.

126
Anonymní
Reagovat

122 – ani se mu nedivím :-)

127
jd
Reagovat

NEjak se me to vybavilo:

Kapitola 14. – Fristensky simuluje zanet slepeho streva.

Kapitola 15. – Zdarila operace.

Kapitola 16. – Fristensky simuluje pooperacni slabost.

Kapitola 17. – Tahni a srustej.

Rekl bych ze jako novy „vedouci“ bude zase Milan. Davidovy evidentne zalezelo na tom ho ztrapnit a chtel by pomoct tomu aby to udelal sam.

128
yeey
Reagovat

127 ja mam ovsem nejradsi kapitoly „ztratili jsme kompas-bloudeni v mlze – prohlidka petrohradske ermitaze – dalsi prekroceni 70. rovnobezky“ :D:D

129
Franz Ruppert
Reagovat

Ajda – ano, souhlasím.
Nejvíce mně udivuje, že na webu farma.nova.cz u každého článku je „Přidat první názor“. Tam ani po týdnu nepotřebují žádného admina-cenzora, který by tu diskuzi usměrňoval.

130
Ajda
Reagovat

127,
pochybuji, že by napsal Milana. Tipuji Mirka, měli k sobě nejblíž a tato funkce se dává jen těm nejbližším, ne za trest :-))

129 FR,
jj, u sousedů to jelo, že jsem to nestíhala u všech sledovat a jejich admin mazal jak o život. Určitě dostal prémie :-) Osobní informace, skvělé odkazy, na Nově pusto a mrtvo.

131
Lenka
Reagovat

122 Ajda
tak hlavně, že je o tom přesvědčená informátorka Libuše Vostrá ☺
jinak – rekap se ti povedl a nemyslím si, že u odvysílaného dílu je nutné v názvu rekapu cokoliv tajit

132
Lenka
Reagovat

129 FR
že by to bylo tím, že Nova není moc oblíbená?
že si naštvala diváky tím pitomoučkým voyo?

133
Bazinga
Reagovat

hej vy dva (Ajda+FR), nechci vám do toho moc kecat, ale možná byste měli přestat srovnávat. Zřejmě si tím ušetříte mnohá zklamání ;-) /z vlastní zkušenosti vím, že se tomu ale moc zabránit nedá – viz FHŽa tudíž jsem vám dala radu k nezaplacení :-D/

134
Ajda
Reagovat

Ale Bazi,
my nejsme zklamaní, my jsme holt po třech měsících na Markíze zvyklí na jiné grády, ale už se přizpůsobujeme :-))

135
Ajda
Reagovat

131 Lenko,
taky si myslím, že obsah v jedné větě je u odvysílaného dílu adekvátní. Že on je opožděný, to já řešit nebudu :-)

136
koc
Reagovat

133 – stejne si to vyuctujes v klubu smesvine za velike prachy tak se nedelej ;-)

137
radek
Reagovat

82
ja s tebou ted souhlasim. Stranska je pro me naprosto opdornej typ, povahove, vzhledove, proste celkovym pusobenim a nemam taky rad ty typy z 5. cenove.

Jinak poprve v zivote jsem vcera fandil teplousovi, protoze ten Hudak to je tupej zbabelec. Skoda, ze dnes vetsina bohatych lidi je stejne „inteligentni“ jako on. No ale zas to trosku ukazuje proc to vlastne u nas v CR takto vypada.

No a nastvali me skoro vsichni, az na teplouska, tim, ze bez jakyhokoli potvrzeni vysledku od doktoru tu slapku nebo tanecnici nebo co to bylo, odsoudili za flignovani. Toto je odporna a mozna opravdu ceska vlastnost.

139
Lenka
Reagovat

Časem možná uvidíme i více „zbabělců“, kteří si do duelu budou brát slabší protivníky… ☺
Koneckonců, do duelu by si bral silnějšího jen cvok nebo ten, co chce opravdu pryč.
Je to holt hra, kde se rozhoduje v duelech a vyhrát může vždycky jen jeden ☺

140
Lenka
Reagovat

A když si představím silačku Janu S., tak ta si do duelu určitě nevezme silnější ženskou… (no, po pravdě, silnější tam vlastně není ☺)

141
XMAN
Reagovat

Já tu Stránskou taky nesnáším. Fakt tupá, hrubá, drsná, ošklivá, hospodská nána. Stejně tak je mi odporná i ta stará Libuše. Takovéto typy žen opravdu nemusím. Nevím, asi budu fandit Milanovi, je to takový správný psychopat i když to z části jistě i hraje.

142
yeey
Reagovat

me Stranska az tak nestve… neprijde mi, ze by zas byla naka hospodska vylejvacka (a o pusobeni jako z 5. cennove ma takovy radek co mluvit :D) … na tu vec, kde byla driv, sem nekoukal, mozna proto vas irituje i tady… jeji premysleni mi neprijde nejak uplne od veci, svoje myslenky tam dokaze zformulovat velmi dobre na rozdil od jinych… mne je celkem ukradena, mam tam vetsi oblibence, ale hlavne tomu dutohlavovi to rekla dobre!

143
Anonymní
Reagovat

hmm, Stránská je opravdu nevábná…nejen tím jak vypadá, za to nikdo nemůže, ale tak nějak celkově, jak se chová, jak mluví, jak čumí…fakt pátá cenová. Nemám z ní dobrej pocit.

144
Pacička
Reagovat

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=253147141468260&set=a.239254906190817.52537.182898161826492&type=1&theater
Ostříhaný Milan si s Mirkem při práci docela rozumí, alespoň to tak vypadá.

145
Kostečka
Reagovat

129: Podle mě to hodně dělá nutnost se registrovat.

146
Adéla
Reagovat

142 – já se přidávám. Jana je sice trošku drsňačka, ale říká věci na rovinu a vůbec není tupá, má selský rozum a za své názory se nestydí. A líbilo se mi, že šla do Davida a Tereze rovnou řekla, že je jí jedno kdo se vrátí – ona je tam sama za sebe. Nevím proč, ale víc mi leze krkem kuchařka Libuše. No ale uvidíme co se z nich vyklube až ty masky všem spadnou. Zatím fandím Mirkovi.

147
yeey
Reagovat

146 – tak zrovna jak rikala, ze je ji to sumak, kdo vypadne, mi prijde jako zbytecny hrani si na drsnacku, prece v sobe naky to „srdce“ kazdej ma… ovsem ze se postavila Davidovi bylo od ni super, ostatni tam z nej byli evidentne pos*any a odvahu mu to rict nasla jen ona (+Libuše a Michal)… Mirkovi nefandim, v podstate je asi v pohode, ale ja tyhle za vsech okolnosti „tvrdy, poctivy a ferovy“ chlapy, co o tom musi porad sami sebe jeste utvrzovat – a to prosim na kameru, ja osobne uplne nemusim… a to nemluvim o jeho kamaradickovi, ze kteryho mi je vylozene soufl…:-)

148
okkvp
Reagovat

Počkejte až Janince šlápne někdo na kuří očko, to tam najednou sama za sebe nebude, to bude zklamání z kamarádů apod ;-)

Můj oblíbenec je Milan – proměny jeho nálad a skvostné nápady a akce nemají chybu – ten chlap by měl jít k filmu nebo na divadlo.

Mimochodem bude psina až jim zdrhnou i ostatní kozy, ta ohrádka je krutě nedostatečná, pokud je neuvážou a budou je málo krmit. A být Milanem, tak veřejně obviním sbskáry že jim tu kozu sežrali – psal přeci tuhle kdosi, že je tam tuze obštancováno – když neprojde nenápadný turista, nemůže projít ani koza

149
Bazinga
Reagovat

148 souhlas bez výhrad! Milan je KING! :-)

150
yeey
Reagovat

148,149 – na Milana si asi chce trochu zvyknout, ale mne uz vadi o neco min nez na zacatku… je to sice psychous, ale obcas je s nim i sranda… nejlepsi je jak ma tendenci (a neni v tom sam) vsechno vyjadrovat procentama (popr. promilema pokud chce nepravdepodobnost jevu opravdu zduraznit :D) …. koza se vrati na 1‰, Kubovi to preju na 99%… :D:D a ostatni nezustavaji pozadu – Libuse „Milan mel o Davidovi pravdu 50 na 50“ … po chvili prehodnoti na 70:30, aby byla co nejexaktnejsi :D:D

151
k.o.m.e.n.t.a.r@seznam.cz
Reagovat

Milan je můj favorit,resp.asi nevyhraje,ale jako jedinej viditelnej na Farmu patří! Skladba „profilů“je v každí Farmě stejná,to je prostě ve scénáři,ted jen záleží jak se s tím poperou! Farma ně baví! Mimochodem,chápu,že bylo hnusný od všech (kromě Kubíka),jak se chovali k janě a jejímu slepáku,ale co myslíte,jak by se chovala ona??? STEJNĚ!!! Milan nic nehrál,on hloupej je,nechtěl domů,to si nemyslím!Duel byl rychlej,ale příště už bude delší…to je jen ta naše pamět,pamatujeme si to poslední a osobně vím,že i na SK to byla zpočátku dost nuda ;-)

152
Bára
Reagovat

a protože je mi horko,tak jsem si spletla políčka..můžete mi klidně psát i na mail :DDDD

153
Bazinga
Reagovat

150 :-D.

154
Frodo
Reagovat

150 – no a s tím 70 na 30 ho vytočila na 100

155
Frodo
Reagovat

ty poslední anonymy, to jsem já. V tom vedru se to jméno z toho vypařilo nebo co…

156
Kostečka
Reagovat

138: „Kráva je ta, co se nechá zbouchnout“ :)

157
JanaH
Reagovat

150 : podle mě Milan není psychouš, ale vyhovuje mu, že si to o něm ostatní myslí a taky to víceméně hraje. Ale taky je možné, že se šeredně pletu! :-) Bavil mě od začátku a baví mě furt a doufám, že mě bavit bude i dál. :-))) Se těším na jeho hlášky a reakce jeho okolí (hlavně zapšklíky, kteří se berou děně vážně). Jen měl podle mě víc šlapat sluhům na paty od začátku, když byl ten farmář týdne.
Na nového farmáře týdne mám dva tipy : Kubu (aby se mu manager pomstil) nebo Mirka z opačného důvodu.

158
Pacička
Reagovat

Davida sice nemusím, ale napsal na FB docela zajímavě, tak dávám k lepšímu.
David Hudák: Tak vás všechny zdravím. Všem vám děkuji za reakce i za podporu. Hra trvá dál a nahradit kozu mnou je docela dobrý nápad, bylo by třeba další drama:). Hlavní věc je to, že mě to bavilo a snažil jsem se být upřímný tak, jak to jen šlo. To, že to nebylo někomu příjemné, mě něpřekvapuje, ale já jsem takový a budu takový. Lidi na farmě jsou celkéme v pohodě, napsal jsem to do dopisu na rozloučenou. Rád je znovu uvidím. Jen ne Milana, protože to je podle mě, skutečně psychicky narušená osoba zralá na léčení nebo na ránu. Rád bych i touto cestou poděkoval celému štábu za lidský a profesionální přístup. Mirek je pro mě velký favorit, je to hlavně dobrej chlap, držte mu palce. Soutež jsem určitě nevzdal ani při duelu, ani teď, možné je vše. Jen mě to učení tak nebere a spíše věřím v pozitivní myšlení. A můj klid, úsměv a pohodu vždy vyvolávají moje myšlenky na děti a ženu, která při mě stála, když bylo nejhůř. Mám je rád a říkal jsem to do kamery několikrát a ani jednou to tam nepustili. Chápu, že je to soutěž a lidi zajímají jen vyhrocené a negativní situace, aby byla sledovanost. Tak si dovolím aspoň napsat, že je mám rád. Pokud se mě na něco chcete zeptat, klidně mi sem napšite a rád vám všem odpovím. Jsem příjemně překvapený, jaké máte názory na farmu, tak je vyjadřujte dál a zkuste se neschovávat někteří za přezdívky, nemáte se za co stydět.
Před 7 hodinam

159
Frodo
Reagovat

tvl: Jen mě to učení tak nebere a spíše věřím v pozitivní myšlení. – no comment

160
yeey
Reagovat

154 v tu chvili , kdyz na Libusi vystekl „a co jako je tech 70:30?!?!?!,“ byl (ja tipuju tak na) na 80% zurivosti-pri 90% dava Milanovi pres hubu a stovku v podani toho ramba si radsi nechci predstavovat :D

161
Kostečka
Reagovat

158: Typická ukázka, kdy chlap není hloupý, ale ‚jen‘ hrozně nevzdělaný.

162
Anta
Reagovat

157 souhlas, Milan to převážně hraje a občas i vypadne z role :-)
Vidím stejně i koho dá David, nejpravděpodobněji Mirka a nebo pro zpestření by mohl Kubu.

163
Frodo
Reagovat

160 – asi budeš mít tak na 90% pravdu. Těch 10% je to, že do palice mu nevidíme, ani když ji má jak dětskou prdýlku.

164
yeey
Reagovat

158 „Jen mě to učení tak nebere a spíše věřím v pozitivní myšlení“

pane na nebi! to je aspon perla :D:D:D ja se 2x rocne pres mesic drtim na zkousky a ono staci pozitivni mysleni :D:D

vubec tyhle pindy o pozitivnim mysleni a zivotni filozofii tam vedli s partakem vickrat, patrne sem jen omezenej, ale nejak mi jeste nesecvaklo, co ma clovek jecici na zenskou, ktera se mu v klidu snazila sdelit svoje pripominky, spolecnyho s pozitivnim myslenim :D

165
JanaH
Reagovat

164 : tak vidíš, jaká jsi trubka, když se učíš…a stačilo by tak málo! :-)))

Omlouvám se za jedůvku, ale to se nedalo… :-)))))))))

166
Kostečka
Reagovat

73: Mě tam mate ta Jana docela. Docela hodně.

167
Frodo
Reagovat

165 – taky nechápu, proč yeey zabíjí takovýho času, když stačí tak málo :-)

168
yeey
Reagovat

147, 162 – podle me to Milan hraje tak 50:50 :D:D:D

jinak Sara rikala v ty necenzurovany verzi, ze slysela, jak se pri louceni David Mirka pta, jestli chce byt farmarem a on ze ne!

163 – ok ses hodna ze si mi ukrojila jen 10% (nebo mam rict 100‰ ???) :D

169
Bazinga
Reagovat

165 + 167 – tipuji, že na 99,9% proto, že z žádného duelu s profesorem nechce vyjít jak usměvavý dutohlav :-)

170
yeey
Reagovat

165, 167 – no dyt rikam, jak sem stastnej ze mi Hudak konecne osvetlil, jak to vsechno ve skutecnosti funguje…:-) od pristiho semestru spoliham uz jen na pozitivni myslenicko :-)

171
JanaH
Reagovat

167 Frodo : bych se neviděla, když si představím, kolik jsem i já promrhala času!!! :-) Doprčic!

168 yeey : tak že by přece jen vyhrála pomsta? :-))) No za chvilku budeme míti jasno.

172
yeey
Reagovat

169 skoda ze na duel profesory vyzyvam ja a tim padem oni voli disciplinu :-)

173
JanaH
Reagovat

169 Bazinga : se zabiju!!! :-))))))

174
Frodo
Reagovat

170 – 171 – že to ti koumáci akademičtí neřeknou rovnou, jak se věci mají

175
Bazinga
Reagovat

172 :-)), 173 NE!! Budeš se hodit do klubu, pak se mrkni na upoutávku FHŽ3 SK ;-) 174 :-), na některých ale opravdu vysokých školách, které můžeš zdolat jen za pomocí žebříku, se tohle ale ví! ;-)

bude to baba! určitě zvolil nějakou ženskou :-))

176
Frodo
Reagovat

172 – no tak ale každopádně je to teda 50:50 :-)

177
okkvp
Reagovat

imho zvolil Janu

178
Frodo
Reagovat

já už se těším jak sáňky v létě, ještě musíme počkat půl hoďku až skončí ty reklamy…

179
Anta
Reagovat

tipuju Libuši nebo Janu

180
JanaH
Reagovat

175 : jsem se už dívala a eště furt se směju. :-)))

Reagovat

Lol nikdo jim nevari a on nejsou schopni si nic udelat sami. Skoda, ze tam nemaj nekoho na utirani prdele. Tyhle typy naproste nechapu.

182
Frodo
Reagovat

Šári, neblbni

Reagovat

Frodo (182): Moje rec :/

184
Pacička
Reagovat

Jak se sází ředkvičky, to neznám.

185
Anta
Reagovat

Doufám, že mi Šárku nezblbne :D

186
Frodo
Reagovat

Já se skoro divím, že je Šárka nezadaná a svobodná, taková panenka (ve 36 letech vypadá jak holčička) a i charakterově se mi zatím líbí…

187
Frodo
Reagovat

185 – jak jako Tobě? :-)

188
Anta
Reagovat

187 no prostě je to od začátku moje favoritka na výhru :) nic jinýho v tom nehledej :-D

189
okkvp
Reagovat

jézus, jedno oko nezůstalo suché,

190
Anta
Reagovat

tak to je překvapení :)

191
Frodo
Reagovat

Mně je 20, já nemůžu být farmářka :-)))))))))

Reagovat

Joooo to byl argument jak hovado :D Sara fajn, ale trosku labilni mi prijde.

193
Ajda
Reagovat

Bože to jsou telata. Jedna se bojí sama v chalupě, druhý se bojí v chatce…

194
okkvp
Reagovat

193 – jo, až si člověk říká, že si snad spletli dveře když šli ke castingu

195
Frodo
Reagovat

dobře je vybrali, účastníky zájezdu :-)

196
koc
Reagovat

az doma dostane druha polovicka chut na sekt tak ji vrazim do ruky sekeru

197
Frodo
Reagovat

nó, „doma si dám vždycky flašku šampusu nadvakrát a tím všechno vyřeším“ – tak to bude ještě veselo, když je Míla zvyklej na takovej doping :-)

198
JanaH
Reagovat

No…myslím, že pan manager moc dobře věděl, co píše. Halt potřeboval vylepšit image, že? A povedlo se, zbaštili mu to všichni, někteří se i dojali. :-) Po týdnu vzniklo několikero přátelství až za hrob.
Sára je ze své nové pozice na větvi, ale ve dvaceti bych taky asik byla. Jsem zvědavá na její sluhy. A všimli jste si, jak už ví, koho chce poslat do duelu? :-)

199
Frodo
Reagovat

198 – ja ja

200
Anta
Reagovat

Oni tam nějakej alkohol asi dostanou podle toho co se zde psalo, no tak jim Milan dává na srozuměnou, že by bylo třeba šampíčka :)
Teda dovedete si ho představit líznutýho ? :-D

201
Ivory
Reagovat

Já myslím, že Janu. Protože jí přece bere Šárku ne.. :-D

202
Frodo
Reagovat

200 – NE, nedovedu

203
Pacička
Reagovat

198 JanaH No, toho si nešlo nevšimnout, jen by mne zajímalo, koho tam tak moc nechce. Zatím vypadala, že nemá vlastní názor, ale někdo jí tam vadí, že by Milan nebo Libuška.

204
JanaH
Reagovat

199 Frodo : páč jsem polyglot (heč!), po čase jsem rozluštila. :-)))

200 Anta : dovedu a těším se na to!!! :-)))

205
Frodo
Reagovat

204 – no a tady vidíš rozdíl mezi „ztraceným časem“ a pozitivním myšlením :-)

206
JanaH
Reagovat

203 Pacička : myslím, že Líbu bere jako svého guru nebo vzor nebo něco takového, takže tu bych netipovala. To už spíš toho Milana, ale to by mě holka fakt naštvala! :-)))

207
JanaH
Reagovat

205 : Že by ten ztracený čas měl přece jen cosi málo do sebe? :-)

208
Frodo
Reagovat

207 – ;-)

209
Bazinga
Reagovat

198 :-), JanaH no… víš, já si asi až tak moc nemyslím, že to byl Davidův „kalkul“ … podle mě, on je takhle trapně patetický asi „od přirození“, on si někde asi … chtěla jsem napsat přečetl, a pak jsem si to rozmyslela… on byl někde na nějakých školeních pro prodejce, kde se mluvilo o „pozitivním myšlení“ a, působí na mě, že on asi ještě úplně nepochopil o čem to doopravdy je :-)…

zatím je pro mě docela oříškem Tyrš. A docela by mě zajímalo, kudy všudy Milanovi po té druhé půlce šáňa unikají bublinky ;-).

210
Frodo
Reagovat

209 – ja ja

211
Anonymní
Reagovat

Ad 73 – koukam na farma.nova.cz a žádné tři úvodní fotky nevidím, pravděpodobně jsem natvrdlá nebo nemyslím dost pozitivně…
Poradí někdo?

212
Frodo
Reagovat

211 – mysli pozitivně!

213
Anonymní
Reagovat

se sakra snažím, ale …

214
Anonymní
Reagovat

Ad 211 Je to na strankach tv nova

215
JanaH
Reagovat

209 Bazinga : no ale přesně takto nějak jsem to myslela, asi bych potřebovala eště víc ztraceného času. :-)
Ne, že kalkul, ale asertivní chování, pozitivní myšlení, umění zapůsobit a přesvědčit na svou stranu atd.

Hele, že má někdo něco od přirození, tak to je NAŠE rodinná hláška! Neříkej, že jsme příbuzné. :-)))

213 : klíííííd, taky tam fotky nevidím, ovšem mě omlouvá ten neúčelně využitý ztracený čas. :-)

217
Pacička
Reagovat

211 Anonymní
213 Anonymní
Je tam fotka z duelu, kde přihlíží jen 7 lidí, 3 ženy chybí, 2 jsou v duelu a 3. je už pryč. Pokud některá opět neochořela, měl by to 3. duel.

218
Lucas
Reagovat

Tak já souhlasim s tim, že v názvu by nemělo bejt, kdo vypadl.. já chodím na Panáčka číst i jiný články než o Farmě a pak na mě vyskočí tenhle článek a omylem si přečtu, kdo vypad a pak už to neni ono.. nestíhám Farmu zkouknout hned, ale až třeba druhej den.. ale jinak se snažim sem nechodit, dokud to nedokoukám ;)

219
Bazinga
Reagovat

215 anebo já mám potíže s porozuměním psanému textu
:-D.

a k tomu „rodinnému stříbru“ … to bych se picla! Já před rodinnými příslušníky tajím tydlety svoje exhibice na všech těch internetech… ;-)

220
okkvp
Reagovat

219 – maskuješ se u kompu zapnutým fénem?

221
Bazinga
Reagovat

220 :-)), tyvole, my nejsme cigoši, my nebydlíme ve 2 pokojovém bytě ve 40 lidech… :-D

222
okkvp
Reagovat

221 – ale máš jej při ruce, kdyby někdo vstoupil a neklepal, že? :-DDD

223
Anonymní
Reagovat

217: Vždyť je tam Jana – slepák. To se časově nedá stihnout?

224
okkvp
Reagovat

221 – ale možná tě uklidní, že i se mnou jsi příbuzná- u nás též hláška používána

225
Bazinga
Reagovat

224 :-)), jsem klidná, fén jsem vypla.

226
Anonymní
Reagovat

tak jsem se na stránkách novy dopatrala a potvrdil se můj tip, že Sára by do duelu brala Janu. Tož uvidíme…

227
yeey
Reagovat

cus vecer sem na TV nekoukal a na voyo samozrejme jaksi zapomneli dnesni dil umistit… zato tam je necenzurovana verze a tam me jeden rozhovor opravdu zaujal, konkretne Tereza-Lihovarnice a mam dojem, ze ho tu zatim nikdo nezminil nebo to v TV bylo???

228
Ajda
Reagovat

yeey,
rozhovor bude v rekapu. Voyo nestíhá, tak jsem použila necenzurovanou verzi.

Lucas,
pokud je díl odvysílaný, není důvod něco tajit a titulek může prozradit obsah dílu. Pár dílů dozadu to nikomu nevadilo, až dnes tady vyhrožoval Nick odchodem, tak je to najednou problém?

229
yeey
Reagovat

228 supr ja jen, ze me tu nekdo prosil, abych kdyztak poskytl info, co bylo v necenzurovany verzi, ale vidim, ze jsi ji taky pouzila :-) jenom tam zas nebyl rozebiran vztah Michal-Šárka, i kdyz podle me jde spis o nafouknutou bublinu, ale uvidime… mam dojem ze hned v tom prvnim dile byly takovy ty strihy, co se tem lidem bude dit a tam byla placici Sarka a hned strih na Michala, tak treba se chlapec nezalekl 15leteho vekoveho rozdilu :-)

jinak kdyby si v titulcich nezminila to hlavni, co clanek popisuje, byla by si spatna rekapova pisatelka :-)

230
Ajda
Reagovat

yeey,
poskytuj, jistě to ostatní ocení. Necenzurovaná verze se mi nelíbila. Nekvalitní zvuk, obraz, naštěstí jsem viděla i odvysílanou verzi.

231
Mikes
Reagovat

89 – ale Frodo, JanaH je přeci mladý maso!

232
anja
Reagovat

proč jim tam nedají nějakou účinnou mast na opary? kdo se má na ty jejich obličeje dívat…… strašné

233
Kapi
Reagovat

Me se taky nelibi nazvy clanku, ktere hned prozrazuji „konec detektivky“

Ne kazdy to sleduje hned prvni den. Vim, ze na to nejde moc brat ohledy, ale kdyz utz je to tu takovy „komunitni“ web, tak by se to dalo i jinak.

234
Kapi
Reagovat

Primlouvam se take za rekapitulace vytah informaci z tech necenzurovanych dilu jako doplnek k te „akci“ v televizi. DEKUJI!

235
lea
Reagovat

KUBÍÍÍÍÍÍÍÍÍ je nejlepsi

236
Dexter
Reagovat

Ten nAmrd kubí, to se nedá sledovat, zavřít do gulagu a naučit makat, boha jeho takový sráče teplý platím ze svých daní.

Přidat komentář