Panáček v reality show

Farma (28.6.): Kluci v ohrožení, prvním duelantem je David

28. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=4824 w=420]
Co přinesl pátý den na farmě? Konec srandy, je potřeba zvolit prvního duelanta. Tereza chce od každého slyšet jedno jediné – jméno a důvod. V klidu může být jen Milan. Má jako farmář týdne imunitu a pokud nenastane remíza, nemusí do volby vůbec zasahovat.

Kdo bude první „odstřelený“

Jakoby se skoro všechny holky domluvily a rozhodly se lobovat za Libuši. Umí prý jako jediná vařit, co by všichni jedli? Jen si dámy neuvědomily, že Libuše vaří, protože je sluha. S dalším farmářem týdne se může otáčet v kuchyni kterákoli z nich. Libuše se bojí duelu, snaží se prodat své umění, svoji ochotu dívenky zaučovat. Asi nepochopila, že není v dívčí škole, ale na farmě a makat bude muset nejen v kuchyni a při rolování cigaret. Jana S. vařit neumí, ale na chlapskou práci za Davida si troufá.




Hlasování:

Michaela, Jana bloncka, Šárka, Jana černovláska, Jakub, Jirka, tito všichni posílají do duelu Davida a ohání se Libuščiným kulinářským uměním. Sára také volí Davida, ale jako jediná umí přiznat, že chrání sama sebe. Nechce dívčí duel, mohla by být vybrána. Za svoji odvahu neskrývat se za prázdné fráze o vaření si získá uznání ostatních.
Michalovi sice od Libuše chutná, ale na zadek z ní nepadá, posílá ji do duelu. Podle Mirka má sluha vařit, není to omluva, ale výmluva a Libuši dává hlas.

7 : 2
David míří jako první do duelu.

Kdo je jak a moc potřebný

Libuše se snaží obhájit, jak moc je důležitá, někteří to vidí jinak. Jana S. ví, že David se vrátí, tak o co jde?! Proč, jak a kdo hlasoval, je téma na další hodiny. Souhlasím s Mirkem, Libuše umí vařit, ale jaká opravdu je, to poznáme až časem. David mění taktiku. Může vypadnout, tak zvolní tempo.
Téma Libuše opouštíme, na talíři je černovlasá Jana. Straní se, ulejvá, je falešná – co člověk, to názor. Milan coby farmář týdne se těší, že až bude zase příště ve stejné funkci a někdo ho naštve, bude to tam prý lítat. To ho doteď nikdo nenaštval a Milánek je klidný jak beránek? Občas má víc řečí na kameru a v reálu skutek utek.

Nemoc útočí

Nové ráno, nová akce. Černovlasá Jana od rána churaví. Zlobivý slepák dává o sobě vědět. Jen jestli to nebudou zaražené prdíky, tipují někteří farmáři. Nejen Jana churaví. Davida chytá tulení nemoc a dvakrát se nepředře. Práce neuteče, proč se honit.

Milan se rád poslouchá

Poruč a udělej sám, to je asi heslo farmáře. Ostatní si musí vyslechnout přednášku o „bordelu“ před jeho domkem a výsledek? Milan se vypovídal, dokymácel a odebral se zamést si před vlastním prahem.

Prsa ano, či ne?

Nesestavuje se jídelníček, řeší se Jakubovo poprsí. Nejen dámy si vypomáhají implantáty, i on touží po trošce gelu, který by mu vytvořil ten „správný“ hrudní koš. Ostatní to nechápou, mají jiné starosti.

Hospodář a jeho dary

Hospodář se na traktoru řítí zkontrolovat splnění zadaných úkolů. Milan rozjímá v ústraní. Jakoby se bál co uslyší. Na vlečce jsou díže na vodu, je potřeba je složit. Všichni plni elánu očekávají za odvedenou práci pochvalu, Milan se chová, jako by k němu ani nepatřili. Koza a kozel u všech kromě farmáře týdne vyvolali nadšení. Koza smrdí, mléko smrdí, sýr smrdí, kozy Milan zavrhnul rovnou při příjezdu. Sára se chtěla skamarádit s kozlem, ale on se moc kamarádsky nechoval. Asi si říkal – kdo uteče, vyhraje.

[singlepic id=4825 w=420]

Kontrola úkolů dopadla dobře, farmáři konečně slyší pochvalu. Malé nedostatky tam jsou, třeba špinavá podlaha, ale darovaným rejžákem je snadno odstraní.

Peníze některým nevoní

Sto farmářských grošů je sto tisíc. Je to část odměny, kterou získá vítěz. Někomu to moc po chuti není, chtěli by hmatatelnější dary. Meruňková a borůvková marmeláda je fajn, ale Milan mohl bojovat o větší bonus. Takový alkohol, ten by bodl. David má pocit, že zbaběle mlčeli všichni. Michaela nestojí o peníze, chtěla jídlo. Hlavní odměna je přece měšec plný peněz, asi si někteří při vysvětlování pravidel seděli na uších.

Mravenec může za vše

Pokud drzý mravenec naruší soukromí Milana, všechna sranda jde stranou. Namáhat se ho likvidovat u mraveniště se mu nechce, ale běda, jak se vyskytne blíž, než je ochotný tolerovat. Mít chudák mravenec rozum, pokusí se Milan o domluvu, ale takhle volí jen tvrdý postup – zničit nevinného mravenečka. Může si za to sám – ten mravenec, Milan je hrdina. Jen jestli netrpí entomofobií – strachem z hmyzu. Uvidíme, zda dojde i na další druhy havěti, nebo zda se úchylka týká jen mravenců.

David ke kozám

Jak se spí Davidovi s Libuškou, nikdo netuší, vedle ní to celkem ujde. Milan mu navrhuje změnu. David se vyspí s kozami. Stresované zvířata potřebují trochu lidského tepla. Pro ostatní jen další z Milanových „výstřelků“.

Dojení, nebo týrání?

Přirazit ke stěně a pořádně držet. Několik pokusů a koza to vzdává. Jiří nadojil první hrnek mléka, které kupodivu nesmrdí, naopak je sladké.

Příště: Dočkáme se etudy Sklapni, a dokonce přijede i sanitka. Můžete tipovat, zda se bude zachraňovat Janin slepák, nebo Milanův žlučník.

Zdroj www.nova.cz a www.voyo.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 242
1
RAINMAN
Reagovat

No moc mě to nebaví. Každopádně středeční i čtvrteční díly už byly koukatelné.

2
okkvp
Reagovat

Taky hned v prvním dílu ukazovali cosi jak nějaká holčina při jakýchsi hrátkách s vodou – poléváním vážně zranila na ruce Libušku
.. mimochodem Libuš mi dojala hned na začátku, jak se představovala ostatním – já jsem Libuška a přitom kromě Milana všichni evidentně ve věku potomků…

Reagovat

Na můj vkus tam mají málo práce :-(

Reagovat

Ajdo (3) to třeba ještě přijde. Zatím to má více děje než celý Hotel Paradise za 3 měsíce :)

5
Ewa Farma
Reagovat

Milane „Sklapni“ Mravenče, opovažte se vypadnout! Držte se zuby nehty chlévka, lopaty či pantoku co nejdéle – prosím. Všichni rozšafní bouchálisté, Mirkové Dušínové, šampóni, plyšáci, ženomuži, co touží po nastřeleném prsním svalstvu, pindulíny a preklimakteriózní ženy jsou proti vám jen odvárek z plev a kozích bobků! Bavíte mne! Někdo kakraholte musí pozvednout prápor pána Jána Kociána! Za autismus v RS! Za jinakost na farmě! Za divokost v polích! Do niiich!!!

6
Cppuccino
Reagovat

Ten, co chce ty napíchaný kozy tam něco dělá?

7
Ewa Farma
Reagovat

Viděla jsem nést ho opravdu, ale opravdu hnusný, velký trám! Jistě byl těžký a důležitý pro zpevnění prsního svalstva. A pak asistoval v chlívku při dojení. Nabízel zvířeti jakýsi pamlsek a pak… silou hromadné myšlenky se ucabrtané koze spustilo mlíko! Blonďáček ovšem dokázal za asistence nejlepší matky letošních RS podojit! Velké plus tomu chlapci!

8
Ewa Farma
Reagovat

Blonďáček je mladý pan Král, krotitel a dojitel koz. Na ošklivé novapromofoto má klobouk jako Amiš.

9
Anonymní
Reagovat

2- to mě taky připadalo směšný, padesátiletá ženská a já jsem Libuška :)

10
Angel
Reagovat

9 – to jsem já, sorry, zapomněla jsem se přihlásit

11
Marek
Reagovat

Včera odpoledne jsem viděl Davida Hudáka v Brně na náměstí s rodinkou. Takže už vypadnul. To co sledujeme v TV je asi s třítýdenním spožděním.

12
anja
Reagovat

1 – tak mne to moc nebaví ani po čtvrtku … řešení pánských prsních implantátů a uchvancancujícně vtipná Milanova etuda s mravencem mne fakt nezaujala, a souhlas s Ajdou – mají tam málo práce

13
LadyXL
Reagovat

Taky jsem si říkala a vzpomínala, cože to tam náš Kozimír vlastně dělá, krom toho, že nadšeně sleduje dojení koz (ne vlastních). Žlučovod Milan evidentně nemusí nic kozího a tak mu vše smrdí včetně masa. Pochybuji, že ho někdy ochutnal. (Kůzlečí je vynikající) Ale líbilo se mi,jak nikdo nesdílel jeho zděšení z koz a už plánovali jídla z mléka…
Ty kecy o odměně navíc ,formou jídla,alkoholu, to si mohli odpustit. Nějak rychle zapomněli pravidla. Někdy mi přijde, že je snad ani nečetli… i na SK farmě dostávali jídlo buď za své výrobky – koberec, sýry, kravské mléko, máslo…, nebo přijel „obchodník“ a oni mohli za ty groše něco nakoupit, ale utratit směli jen určitý počet peněz. David je pěkný podrývač, jak tak sleduju, bylo by dobrý, aby ještě zůstal, on se určitě ještě postará o rozruch…

14
Anta
Reagovat

Ajda, skvělý rekap :)
řekla bych, že mě bavil víc než celý včerejší díl :DDD

15
XMAN
Reagovat

11: Opravdu moc díky za předem odtajnění děje :-P

16
dessin
Reagovat

11: to bych nerekla ze jen s tritydennim, vzhledem k tomu ze v zaberech kvetou stromy a to fakt v cervnu nekvetou, u nas uz je skoro po tresnich takze sorry – neverim 3 tydnum, tipuju nataceni nekdy na jaro a uz je davno po nem. IMHO.

Milan me dostal tim, ze ma nekdo spat s kozama aby si zvykly…

a jeden dotaz: v SK Farme to nebylo, v CZ asi jo: duelant si muze vybrat jen muze, duelantka jen zenu? proc?

17
Baruš
Reagovat

16: V SK Farmě si muž vybíral muže a žena ženu. Pouze těsně před finálem bylo od tohoto upuštěno vzhledem k počtu 2+1.

18
Baruš
Reagovat

16: a je to z důvodu vyrovnanosti sil :) řekla bych

19
RAINMAN
Reagovat

nedělní úvodní díl: přes 1 100 000
pondělí: přes 1 000 000
úterý: 869 000
středa: 727 000
čtvrtek: 720 000

20
Franz Ruppert
Reagovat

16 – Je potřeba si uvědomit, že Žítková je přece jenom v kopcích (Bílé Karpaty) a tam vše kvete později než dole ve městech atd. Takže opravdu 3 týdny zpoždění. Nevím na jakou SK Farmu jsi se dívala, ale v té co jela na Markíze vždy v duelu byly buď ženy nebo jen muži (mimo poslední trojky).

21
Franz Ruppert
Reagovat

V duelu jsem očekával „mistra“ Hudáka. Včera měl dost „urejpavou“ a doufám, že nebude takový slaboch, že by si vybral do duelu zrovna toho Jakuba. Jinak v upoutávce se mihla sanitka, takže kdoví zda ta Kadeřávková nemusela odstoupit.

22
LadyXL
Reagovat

Už je článeček s videem, jak ji odvážejí, ale žádný koment, tak uvidíme, jestli ji jen neprohlídnou v nemocnici a nevrátí se… ale pochybuji.
Někdo sem určitě dá odkaz na ten článek a video, protože tam píší,jak ji hned po odjezdu pomlouvali, že si vymýšlí….

23
okkvp
Reagovat

Záběry kvetoucích větviček jsou zřejmě předtočené žánrové – v záběrech už stromy odkvetlé a podle míry kvetení trav a lučního bejlí imho udávané zpoždění odpovídá

24
Frodo
Reagovat

nějak jsem nepochopila mistra Hudáka (a jen doufám, že vysmahne hned v prvním duelu), že když se mu zdálo, že má málo, tak že sakra nebojoval, držel hubu a krok a po bitvě jako každý „správný“ generál měl hubu plnou keců! Tak takový týpky ne, že nemusím, ale doslova nemůžu. Tento týpek se prezentuje jako vrcholový manažer, ehm, viděla bych to tak, že „manažuje“ brigádníky, kteří prodávají na ulici smlouvy některého z telefonních operátorů. Jeho projev by takovémuto „vrcholovému manažerství“ odpovídal…Jinak až na Milana, který se mi zatím jeví jako velký s..áč, jehož životní zážitek – ZVS – ho doživotně poznamenal, striptérku nebo co to je a Stránskou jsou mi všichni vcelku sympatičtí a fandím jim…Celkově se mi tato RS zatím líbí.

25
Angel
Reagovat

23- souhlas, taky jsem si říkala, na co si stěžuje, když mu to bylo málo, tak se měl ozvat a bojovat o další věci

26
dessin
Reagovat

ad duely: SKF1 si mohli yvbrat koho chteli. jeste se jich moderatorka vzdy ptala „zvolis si muze nebo vyzves zenu“… takze ve SKF2 to asi zmenili. Nebylo pravidlem ze si musi vzit muze, chlapi si je brali z cestnosti ne kvuli pravidlum, co si vzpominam.

tri tydny… jako ze jeste tam jsou mezitim co tady se vysila? to je mi podivne…

27
Anonymní
Reagovat

16: ??? To bylo všude.

29
Frodo
Reagovat

…a vzhledem k tomu, že Hudák (jako správný manažer) dle jeho slov „s níčím nemá problém“ a výraz jeho tváře prozrazuje, že má setsakramentský problém takřka se vším, tak doporučuju:
– držet ústa a radši nic neříkat,
– nebo říct na rovinu, co si myslím a neblafovat, když mi to nejde…

30
Franz Ruppert
Reagovat

Jestli slečna Vanilla to bude muset vzdát, tak duel asi proběhne, ale kdoví zda vůbec někdo odejde.

Jinak vybírám z pravidel – http://farma.nova.cz/clanek/novinky/zivot-na-farme-pravidla.html
Výběr druhého duelanta
První určený duelant si zvolí svého protivníka, který musí být stejného pohlaví………

31
JanaH
Reagovat

Jediný, kdo mi tam zatím vadí, je Hudák. Podle mě moc rozumu nepobral, myslí si o sobě, kdoví co není a nemá smysl pro humor, všecko včetně sebe bere smrtelně vážně. Uvidíme, koho si vezme do duelu, ráda bych se mýlila v tom, že se taky zachová jako srab.
Jinak se mi taky zdá, že tam celkem nic nedělají, ale za to může možná to, že z celého dne vidíme nějakých slabých 50 minut.

32
Frodo
Reagovat

…a líbí se mi asi nejvíc Jirka. Mladej, ale opravdu šikovnej. V záběru je většinou vidět, jak se staví k práci a dělá lecco, zbytečně nekecá a hezky vysvětloval mr. Hudakovi princip odměny…

33
Anta
Reagovat

Mě tedy celkem zarazilo a pobavilo, když David chválil Sáru, jaká je nevinná duše a že pod „dobrým vedením“ (myslel asi sebe ? :DDDDD) by z ní něco mohlo být nebo tak nějak :)

34
Frodo
Reagovat

…mě celkem zarazil Tyrš, když říkal něco v tom smyslu, že té striptérce ještě nikdo neřekl, co má říkat a jak má myslet, to zní ještě brutálněji než to „vedení“…:-)

35
Runnis
Reagovat

já jsem celkem překvapená, kolika lidem tady vadí David. Já bych byla nejvíc ve stresu z Milana. Takovej zapšklej Brouk Pytlík, kterej si ještě navíc potřebuje neustále na někom zchladit žáhu a prostě si vybral Davida….Strašně mi připomíná našeho souseda tím svým chováním a nikomu bych nepřála vedle něj bydlet. Ale je pravda, že mě vlastně nejvíc zaujal ten Davidův medailon, podle mě, lidi, který musí ustát podobnou životní zkoušku neřeší sračky, ale důležitý věci. Takže možná jsem zaujatá a vidím věci jinak:-) A že se teď nepředře? proč by měl, když jde do duelu? Taky se mi líbí Mirek, ten všechno hodnotí trefně. Doufám, že David nevypadne a ještě se předvede, chtěla bych ho vidět v pozici farmáře týdne, jestli jsem se přece jen nemýlila.
Podle mě si vybere toho Krále, Michal je sympaťák a dobrej stratég, to s tou Libuší řekl dobře a zároveň si podle mě udělal oko u Davida, aby ho nevolil do duelu. Chytrej kluk ;-) Padly tady názory, že si nevybere Kubu, aby nebyl za sraba, to si myslím taky, na druhý straně je to hra a všichni jsou si rovni, to byste pak mohli dát Kubu rovnou do finále, protože nikdo si ho nevybere, aby nebyl srab. Takže žádný ohledy. Libuše by si vybrala černou Janu, to je jasný, a to by nebylo srabský?

36
Runnis
Reagovat

32: já to pochopila tak, že myslí rodiče…prostě, když je člověk někomu sympatickej, tak podvědomě vnímá jeho slova pozitivně a když ne, tak negativně.
To samý s černou Janou. Ta evidentně žádný vedení neměla, proto je na tom tak, jak je.

37
Frodo
Reagovat

34 – asi proto, že Milan je divnej pavouk a dokazuje to tak nějak téměř vším, co dělá a říká. Také neustále říká, že jak ho někdo na…e, tak pak uvidí a pod., takže od něj se dá jakási labilita a divnost čekat, kdežto David s tím svým arogantním úsměvem „nemá s ničím problém“ a jak se projevil „po bitvě jako generál“ a také tím, jak říkal „to jsou celí češi drží hubu a krok a pak mají hovno“ (a že on nedržel hubu a krok, když mohl předvést, že takhle se mu to nelíbí = sráč) apod…tak je mě osobně odpornej jak hmyz, (a to vůbec ne proto, že by moje životní filosofie byla o nic neusilovat a spořádaně držet hubu a krok)…no ta taky jak přestal hned makat, když jde do duelu, to o něm vypovídá víc než by sám chtěl…

38
dessin
Reagovat

29: boha, cist pravidla umi m a dokonce si predstav ze je umim i najit, stejne tak bys neveril ale pochopila jsem to uz vcera kdyz to rikala Tereza.

zopakuji otazku polopate:
mam pocit, ze ve SKF1 si do duelo mohl vzit kazdy koho chtel, at muze nebo zenu. Zde je natvrdo pozadavek stejneho pohlavi.
a/ mylim se
b/ z SKF1 pochopili ze to bude muset byt chlap s chlapem
c/ pravda je nekde jinde :)

39
Ajda
Reagovat

38 dessin,
ani na Slovensku nebyly smíšené duely, až úplně těsně před finále, kdy už nebylo zbytí. Pokud odvezli Janu, už se na farmu vrátit nesmí, a když to ač nerada vezmu podle sousedů, tak duel proběhne, ale oba by mohli zůstat. Ale to je jen doměnka, může to být jinak.

40
anja
Reagovat

35 Runnis, mne taky překvapuje jak je to tady protidavidovsky naloženo. David Hudák a Mirek Tyrš jsou pro mne dva nejvíc koukatelní a pochopitelní chlapi. A to jen tak z první signální, protože zatím tam nikdo ještě nic pořádného ani nepředvedl ani nezamotal

a Milan mne teda nebaví vůbec, jakože mi nepřijde zábavný…….. ten baví možná tak maximálně sám sebe. Nemám ráda lidi, kteří o sobě preventivně hlásí jací že odlišní, divní a „sví“ jsou

41
dessin
Reagovat

39: ja mam porad zafixovano ze se jich Kveta ptala jestli budou chlapi a vezmou si chlapa, nebo jestli se chteji najisto udrzet a vyberou si zenskou… oni si pak vzdy vybrali ze sveho pohlavi ale v ramci „cestnosti“… Riso tenkrat nejak premyslel nad zenskou a pustili se do nej ze je srab… tak proto

42
anja
Reagovat

37 jo, David okamžitě přestal makat, když byl vybrán do duelu. Řeší si svůj duel, proč by měl řešit život na farmě, když vůbec není jisté, jestli se tam vrátí…….. a jestli se vrátí, bude řešit práci na farmě – na tom mi nic k odsouzení nepřijde, jednala bych stejně

43
Anonymní
Reagovat

42: anjo, tobě když (už) se někdo líbí, tak jsi nekritická a slepá. David zvrzal vše na co sáhl, byl pomalej a udělal minimum práce. Krom toho je tupej jak nakreslenej nůž.

44
Frodo
Reagovat

42 – co člověk to názor…

45
Frodo
Reagovat

43 – tak s tím nemohu než souhlasit

46
Anonymní
Reagovat

42: Krom toho ti to pěkně kulhá. Proč by ostatní měli řešit život na farmě, když není jisté, že tam budou do finále? Stupidní argument, že?

47
Ajda
Reagovat

dessin,
to jsi možná viděla závěr, před finále už smíšený duel být může, ale jinak vždy byly duely zásadně se stejným pohlavím. Mám nakoukanou jedničku i dvojku, viděla jsem snad 90% všech dílů, takže v tomhle jsem si jistá. A teď se snažím nesrovnávat :-)

Mně se líbí Mirek a David, ale už jsem opatrná, během pobytu se lidi hodně vybarví.

48
anja
Reagovat

pak ještě dostávám osypky když dají na kameru Libuši, bo tak škaredou babu se zlýma a pichlavýma očima jsem teda už dlouho v tv neviděla. Libuše s tím svým projevem a vizáží strčí do kapsy všechny ty trumpety co vystupují v Prostřeno

49
anja
Reagovat

47 Ajdo, obávám se, že Hudák a Tyrš nedostanou čas se nějak vybarvit……

50
Ajda
Reagovat

anjo,
uvidíme, tyhle silné typy nevypadávají mezi prvníma. Na Farmě není místo pro Mirky Dušíny.

51
anja
Reagovat

43, 46 anonyme, uklidni se a přeskakuj komentáře s mým jménem. Lidí, co jim Hudák je nesympatický, tady na pokec máš dost

slepá nejsem, Hudák se mi líbí, a když se mi někdo líbí, tak je jasné, že jsem k němu i nekritická a že budu omlouvat jeho případné chyby, že

52
anja
Reagovat

50 Ajdo, netuším jak to na Farmách vypadává :) vůbec, prtože jsme slovenskou neviděla…..

53
Anonymní
Reagovat

51: Já jsem klidný. Naprosto. Reagovat si budu na co chci. Všiml jsem si tvého komentáře, reaguji na něj. Nelíbí-li se ti to, vidíš-li nepodepsaný příspěvek, přeskoč ho, nereaguj Ty. Mám právo na názor stejně jako ty. A jak vidno, nemyslím si to o Davidovi jen já. Kdybych použil tvé hloupé zbraně – nereaguj na mě, reaguj na ně, máš jich tu dost.

54
Ajda
Reagovat

52 anja,
to já propadla už jedničce :-)) A dokonce i manžel, který se jinak všem těmto RS vyhýbá obloukem.

55
Boubin
Reagovat

Hudák je ten tupej svalovec co řezal prkno na kadiboudě když bylo přibitý? :D Tak jestli vypadl, tak tuty na vědomostním testu :D, svaly je to jediné co má. Naopak ten druhej holohlavec má i něco v hlavě. Tomu fandím.

56
ugly
Reagovat

55, Boubín: Ano, to je on. Naprosto zbytečný a líný chlap. Je sluha a chrápe odpoledne na matraci, neví, co je poříz, nechává po sobě bordel a jak tam řekl Milan je velkej a blbej a jak tam řekl ten opálenej mladej co píchal někoho po Sámerovi, tak nevěřil svým očím, co ten David dělá a je pomalej. Však on vyletí, no stress.

57
Pacička
Reagovat

Znalci pravidel – mohli si včera u hospodáře objednat nějaký proviant za ty peníze, co dostali. Nic takového jsem neviděla, u jeho první návštěvy měli plno požadavku a teď nic. Nebo dostali něco mimo kamery.

58
Anonymní
Reagovat

57: Na Slovensku to bylo tak, že tam přijel obchodník. U hospodáře si neobjednávali nic.

59
yeey
Reagovat

i u me vcera David klesnul… nevim, jestli cekal, ze mu tam farmar priveze kaviar, ale jeho nasledny vylev byl tezce z cesty.. dela jak kdyby pravidla hry urcoval on… otravnej byl i Mirek, kterej vzal to hlasovani smrtelne vazne, jak tam pak do vsech valil o naky pretvarce, bezpaternosti atd… wtf?? pride mi, ze oba holohlavi typci si tam musi za kazdou cenu dokazovat, jaky sou oni ti nejferovejsi a nejcestnejsi chlapaci ze vsech…

60
Bazinga
Reagovat

žádné jídlo! Chci je tam vidět vyčerpané, polohladové, nevyspalé, udřené a krutě střízlivé :-)

Jinak jsem se ptala sama sebe, jak jsem si mohla myslet, že Jana z HSTM byla sympoška. Zalistovala jsem kalendáříkem a … jo. PMS… ;-)

61
Ajda
Reagovat

Pacičko,
nemohli a ani nemuseli dostat celou odněnu. Pokud vše nesplní, nedostanou celou částku. Na farmě je hlad běžný, musí se naučit hospodařit, ne pořádat hostiny. Nikdy nemají jistotu, kdy dostanou další jídlo a už ho budou dostávat jen za „něco“. Až budou mít nějaké výrobky, mohou obchodovat s hospodářem, ale často dost nevýhodně. I obchodník je strašně drahý a musí se hodně uvažovat, co koupit, navíc dostanou jen hodně omezený limit na nákupy. Tam se projeví charaktery.

62
Ajda
Reagovat

59 yeey,
to je normální co popisuješ. Každý tam chce být za kinga, být oblíbený a za zády splétají intriky. A až nastoupí ponorka a pořádný hlad, konečně začne být „veselo“.

63
handa
Reagovat

ahojky, farmu jsem zatím vůbec nesledovala ani pořádně nevím o co tam jde..takže se tepráve seznamuji..můžete mi prosím napsat, o kolik dní to je předtočené? zajímalo by mě, jestli už jsou na té farmě déle, než tento týden..dííííky

64
Bazinga
Reagovat

59 :-), nejférovější, nejčestnější a mají také spoustu dalších vysokých morálně volních vlastností. Které, zřejmě s neochvějnou vírou ve své vlastní pedagogické schopnosti, budou zcela nenásilně a nezištně roubovat do rozkošných hlavinek mladých nezkušených kuřátek Sáry a striptérky.:-) I když u Tyrše by se dalo říct, že cítí odpovědnost ke jménu :-)

65
Frodo
Reagovat

64 – no, tak to jsem zvědavá, co komu a kam naroubují :-)

66
Ajda
Reagovat

63 handa,
předtočené to je o asi 2-3 týdny.

67
yeey
Reagovat

jinak koho tipujete, ze si David vezme do duelu? Mirka si nevybere, protoze spolu pecou, Kubu si nevybere, aby nevypadal jako slaboch – je to trochu jako kdyby vzal do duelu holku, coz nemyslim nijak zle, zaroven by Kuba rozhodne nebyl bez sance… a kdyz si ma vybrat mezi Michalem a Jirkou, zvoli Michala, protoze Jirku asi bude vetsina lidi na farme uznavat, kdezto o Michalovi se uz vyjadril, jakej je arogantni fracek… kazdopadne pevne verim, ze to Michal (nebo eventuelne Jirka a Kuba) vyhraje!

68
Frodo
Reagovat

67 – vzhledem k tomu, že Davida někdo viděl dnes nebo včera doma tak je to asi jasný :-)

69
JanaH
Reagovat

Se mi líbí, jak některé zdejší diskutující doporučují jiným, co mají či nemají číst a na co smějí či nesmějí reagovat… :-) Eště chybí doporučení, co si kdo smí nebo nesmí myslet a bude to naprosto dokonalé! :-)))

yeey a Bazinga : vy dva jste mě rozesmáli, díky. :-) Na téma Hudák už není co dodat, Tyršovi ještě dávám malou šanci nebýt úplným blbem.

yeey : taky tipuju, že si David vezme do duelu Michala, už jen proto, jak na něj několikrát podrážděně reagoval.

70
Anonymní
Reagovat

67: Já tipuju Jakuba. Ten vybere vědomostňák a Dutá lebka pojede dom.

71
Frodo
Reagovat

70 :-) už je doma

72
Pedro
Reagovat

68: třeba vypadne až druhej tejden. Jestli striptérku odvezou nadobro, klidně se vsadím že duel proběhne, ale nakonec se vrátí oba duelanti na Farmu.

73
Frodo
Reagovat

Striptérka mi tam ale bude celkem chybět, protože co slovo to perla :-)

74
Bazinga
Reagovat

taky tipuju Michala. Oni se tak škádlí… :-). Hudák Michalovi nejdřív prořezal ten nápis na kadibudku, za což pak následovala pomsta zvukem pásku nad spící hlavou… a pak už bude následovat to, co popsal anonymní v 70. :-)

75
yeey
Reagovat

71 uprimne doufam, ze je to pravda :-)

76
Bazinga
Reagovat

73 :-), kdyby byla co k čemu, tak je sbírá a mohla zbohatnout.

77
Frodo
Reagovat

76 – však ona si ty perly vytancuje :-)

78
Bazinga
Reagovat

76 to asi jo :-), ale víš jak, mohla ušetřit na tanečních dresech… ;-)

79
Frodo
Reagovat

78 – grošíky :-)

80
Frodo
Reagovat

tolary dolary, jak to nazval hlavoun :-)

81
špagetka
Reagovat

Ted lituju,že jsem se nepřihlásila.To je fakt ta nejlepší reality show,jaká kdy zatím vznikla,a že už jich je… Protože tohle je skutečně o životě,ne jenom nějaké poflakování ve vile,nebo hotelu.

82
Frodo
Reagovat

81 – myslím, že budeš mít šanci, určitě bude Farma 2,3,4… :-)

83
koc
Reagovat

sokol je sikovnej aj kozenku podojil .. TatoJana si to uziva a hraje na divaky .. pred kamerou uz byla a vi jak na to

84
Franz Ruppert
Reagovat

Já se také přidávám k těm, kteří Hudáka nemusí, resp. ty nabušené, holé hlavy. Co si myslel, že za splnění úkolů dostane ? A proč se sám tedy neozval ? Chlapec si před vstupem asi špatně přečetl pravidla hry nebo když se soutěžící poučovali, tak neposlouchal. A ty marmelády byl opravdu bonus, nakonec více stejně neměl. Podlahy a „voňavou búdku“ stejně dělali pro sebe, ne ?

85
Bobby Brown
Reagovat

81 – jestli je tohle skutečně o životě, pak jsem z jiné planety nebo dimenze vesmíru

86
Frodo
Reagovat

84 – tak nějak :-)

87
Frodo
Reagovat

…jak sám říkal : „to jsou celí češi, neozvou se a pak mají hovno“, takže se neozval a teď to má…a ještě se tomu diví

88
okkvp
Reagovat

87 – diví se – bo je manager a stres z pracovní činnosti vybíjí bušením do pytle před zrcadlem

89
Pacička
Reagovat

87 Frodo David je ale milionář, jak někde psali, takže on na to šel v životě jinak, tedy nedržel hubu a krok. No mohl jim to předvést, jak vymámit z hospodáře něco navíc, když to zřejmě umí. Sympatický je jen na pohled, povahou to bude žumpa. Ať si vybere kohokoliv, nebude to srabárna, protože neznají své silné stránky a vybraný určuje disciplínu.

91
Frodo
Reagovat

88 – obávám se, že ne bušením do pytle, ale spíš „bušením“ do podřízených.

88 – 89 – jiank jsem přesvědčená, že tento původně jézeďák manažuje fakt ty brigádníky, co loví na ulicích potenciální zákazníky na různý „výhodný“ smlouvy, nebo něco takovýho. Schopnost manažovat dokázal ořezáváním přidělané cedule z žebříku, na kterým zlomil dvě šprušle, když se tam sápal a když už ne jako manažer, tak jako jézéďák mohl prokázat alespoň trochu té zručnosti. :-)

92
Frodo
Reagovat

…a ruku na srdce – Mohl by si skutečný vrcholový manažer dovolit být mimo na tři měsíce?? Takoví jsou rádi, když si urvou za rok v kuse 14 dnů dovči…něco malinko o tom vím, protože jsem se 16 let pohybovala v prostředí bílých límečků a takový „intelektuál“ jako Hudák…nevím, nevím…

93
Pacička
Reagovat

91 Frodo Proč jézéďák?

94
Franz Ruppert
Reagovat

Zajímavé zhodnocení Hudáka: http://zivotopisyonline.cz/farma-uz-jste-si-nasli-sveho-favorita/

..Zatím to vypadá, že největším manipulátorem Farmy bude právě David…..

96
Pacička
Reagovat

95 Frodo – díky za odkaz, to jsem nevěděla. Co v tom JZD dělal, asi předsedu.

97
cathy
Reagovat

60 – Taky chci,taky!:-D

98
Frodo
Reagovat

96 – hele, nevím. Předsedu…nevím, nevím, to JZD přeci jen muselo nějak fungovat, no ale manuálně taky nevím, protože zručnost jsme viděli v přímém přenosu…takže fakt netuším.

99
Pedro
Reagovat

85: Zajímavý by bylo, kdyby museli na tý farmě být rok a museli by přežít zimu jen díky tomu, co si vypěstovali, a teprve po roce by se rozběhlo vyřazování :) To by teprve viděli smysl v té svojí činnosti a každej proflákanej letní den by jim přišel sakra draho.

100
Frodo
Reagovat

99 – to by byla ta pravá reality :-)

101
Anta
Reagovat

99 – do toho by nikdo nešel, a sledovat to celý rok v tv? :)

102
Ludvík
Reagovat

99 – Leda jen že by byl jednou měsíčně nějaký souhrn za ten měsíc :D

103
Bazinga
Reagovat

102 :-D, souhrn toho, komu tento měsíc praskl slepák :-)) Je jich tam 12, tak by to tak akorát vyšlo :-))

104
Frodo
Reagovat

103 :-)))

105
Frodo
Reagovat

103 :-))) Bazingo, tak teďs mě rozložila na prvočinitele :-)

106
sura
Reagovat

..a od nás sem teraz kto píše .. nech sa opovážim pripojiť

107
Prochor
Reagovat

Vážení bejci!
Především zdravím Bazingu a klub smesvině.
Vracím se z elektrárny JE Bohunice do diskuse s opožděním.
Díl tři: Milan heslem, že „kdo nepracuje nemusí jíst“ okamžitě popravil děti, starce a nemocné ale co od komunistů a od něj čekat.
Milanovy řetězy: Šárka s pobavením pozorovala jeho zápas s řetězy a pak problém jako správná blondýna vyřešila.
Díl čtyři: Zdrojem pokroku je lenoch. Nelze než soouhlasit.

108
Tom
Reagovat

Soutěžící jsou zatím nemastní neslaní. Krom pištícího Milana žádná výrazná osobnost. Od rány se zdá být Jana, ale přijde mi, že jen v soukromí s kamerou. Přetvářku nemám rád.

109
yeey
Reagovat

108 vsak oni se urcite vybarvi! a sem zvedav, jak to bude s Janou dal… pokud jde o slepak, tak se na farmu asi tezko muze v nejblizsi dobe vratit… skoda, chybela by mi, nejak to s ni nevidim tak cerne jako vetsina soutezicich, je to takova bezelstna duse do nepohody… mozna uplne chytra neni, ale myslim, ze takovej ten selskej rozum tam je :-)

110
Abigail9
Reagovat

Jana striptérka sic perlorodka, ale má moje sympatie – by zamrzelo, kdyby nemohla pokračovat :-) David… ne, ne a ne! Ani za milion :-)) Milan – jak se to proboha mohlo oženit??

111
okkvp
Reagovat

110 – třeba se mu stalo až potom ;-)

112
Ája
Reagovat

tak jsem zpětně shlédla poslední dva díly a naprosto otáčím názor na Davida, jak mi byl ze začátku sympatický, tak teď bych ho poslala expresem domů, naopak body u mě sbírá Jirka a Michal; u ženských favoritku nemám, začíná mi vadit blonďatá Jana a jsem hlavně zvědavá, jak dlouho bude Libuše hájená jen proto, že jim vaří

113
havanskýpsík
Reagovat

16 – Podáváš zavádějící informace, vždy si muži vybírali muže, ženy zase ženské protějšky.

114
Franz Ruppert
Reagovat

Obliba Farmy na Slovensku je tak velká, že po skončení naší Farmy se pan režisér Ňunez opět vrací na Slovensko točit podzimní Farmu SK a to v pořadí číslo 3. Nevím, ale začínám pomalu věřit tomu, že Nova tento formát asi „zabila“. Sledovanost ji pomalu klesá (no uvidíme co udělá první duel) a může za to asi dost faktorů. A to od špatně vybraných soutěžících, přes pozdní začátky než ostatní tv stanice, délku jednotlivých dílů, skoro nemožnosti diskuze na jeich stránkách až po samotnou reklamu na tento pořad (např. ve Snídani o tomto RS ani slovo). Nevím zda si Nova je vědoma některých z mých uvedených negativ, ale bojím se, že za 14 dní dojde k přesunu tohoto pořadu do nočních hodin(možná i podvečerních) nebo pořad bude vysílán na Cinemě.

115
Ajda
Reagovat

Ale Farma není pionýrský tábor a David je ta správná figura na rozložení kolektivu. Jinak to bude i nadále těžká nuda. Tady nejde o čest, tady jde o milion za jakoukoli cenu. Kdo to nepochopí, nemá na farmě co dělat.

114 FR,
tak na trojku se těším a souhlas. Měli skvělé stránky, i když diskusi masivně mazali, jela jak o život. Podobně jejich Topky.sk, kde dodnes přináší dost infa o účastnících, doporučuji všem příznivcům dvojky si to tam projet :-)) David mi připomíná Moniku, ač neoblíbená, dotáhla to daleko. Krátká stopáž je na škodu, minimálně dvacet minut navíc by to chtělo. Uvidíme, jak v neděli sestříhají dva dny, duelanty na samotě a duel, přidali jen 30 minut :-(
Chybí mi v diskusi DD :-(

116
yeey
Reagovat

http://doma.nova.cz/clanek/serialy/farma-trapeni-stripterky-jany-vrcholi.html

tak to vypada hodne zajimave… docela se tesim na zitrek, jestli do Jany jeste kerovala Libuse, ze simuluje, tak to je docela sila, on ten jeji prevlek za jezibabu nakonec asi neni uplne od veci… myslim, ze uvidime prvni mravokarnou rec od Terezy, ze se na Janu vys*ali…

117
Prochor
Reagovat

Já jsem strašně zvědavý, jestli se bude opakovat model z VV3 – Růža tajemník a slabší dívky svaz mládeže, kterému Růža říká kdo je špatný a dobrý, co si mají myslet, koho posílat do duelu atd. Devotnost si mladší slípky většinou odůvodní – vždyť ona je jediná upřímná. Na farmě se nám profiluje Líba a její poslušná kuřátka (co bychom si tady počali bez Líby). Ještě uvidíme, jestli je to nějaký obecný model chování dívčích slabších povah.

118
Franz Ruppert
Reagovat

116 – ono je to těžké. Ve slovenské dvojce také jeden odstoupil ze zdravotních důvodů a ostatní si mysleli, že simuloval. A ta Kadeřávková si zrovna oblibu mezi ostatními neudělala, takže proto ji nevěřili.
Jinak holka na farmě skončila, protože jde opravdu o zdraví i když obyčejný slepák. Duel ale bude.

119
yeey
Reagovat

117 – tak takovej extrem jako ta Ruzena to snad nebude… kazdopadne sem v ty soutezi stejnak fandil ty parte okolo Ruzeny, protoze vetsi zakernou bestii nez byla ta Rene sem snad v ceskych reality show nezazil…

obavam se, ze na Farme si ale Libuse taky urcitym zpusobem zpracuje ty ostatni holky k obrazu svemu, nicmene po odchodu Jany nevim, jak ten obraz bude vypadat :-)

120
yeey
Reagovat

118 slepak sem nemel, ale taky nevidim realne, ze by se vratila, rekonvalescence bude urcite v radu tydnu… aby tam nekdy v pulce srpna dorazila zpatky je asi pekna blbost :-)

121
Prochor
Reagovat

Ještě stojí za pozornost Milan, který by mohl alternovat bratrance Balcara v Semaforu. Taková figura, která nečekaně vstoupí do programu a s vážnou tváří přednáší o zmiji písečné. Protože milanova řeč o tom, kde by se správně měli pohybovat mravenci byla dokonale mimózní. Já osobně bych si musel takové komické číslo cvičit před zrdcadlem. Milan by to mohl zkusit v pořadu Na stojáka.

122
Franz Ruppert
Reagovat

120 – taky jsem měl akuťák slepáku, takže vím, že ještě tři týdny po zákroku mně trvalo, než jsem se dostal do normálu. A Farma je o manuální práci, takže Vanilka skončila, aniž by udělala na Farmě pořádný striptýz.

123
yeey
Reagovat

122 tak on je to hlavne trochu pruser pro ni, ktera se zivi svym telem… nevim jak moc je ta jizva po operaci viditelna, ale ze zacatku asi jo…??

124
Franz Ruppert
Reagovat

122 – buď je slepák odebrán laparoskopicky a tam jizva není moc velká – spíše dírky, nebo klasicky skalpelem (takto to dělali mně) a tam je jizva potom vidět.

125
yeey
Reagovat

124 nj tak snad to Vanillce moc neuskodi v kariere :-)

Reagovat

Zalezi jestli si zaplati nadstandard. Podle toho pak bude mit velkou jizvu :)

127
Pískomil
Reagovat

yeey: Ty budeš holka, co? No nevím, jak jiným tady, ale mně je jizva po slepáku u striptérek celkem šumák :)

Franzi a nemůže ta klesající sledovanost být i tím, že začalo léto, prázdniny? :)

128
Ajda
Reagovat

I kdyby se Jana zázračně zotavila, cesta zpět není.

129
yeey
Reagovat

127 tak na striptyz sice nechodim, pouze dedukuju, ze cerstva jizva na brise asi nebude pro stripterku to pravy orechovy…

130
Anta
Reagovat

129 yeey ta jizva by neměla být na břiše, ale v podbříšku a taky záleží jak šikovnýho chirurga bude mmít :)

131
Franz Ruppert
Reagovat

Pískomil – je to možné, ale tento týden ještě nebyli prázdniny a sledovanost šla dolů. Slováci to měli vloni také přes prázdniny a sledovanost velmi slušná. Hlavně tamní diskuze byla velmi pestrá. Ale je fakt, že letošní jarní Farma na Markíze měla ještě větší sledovanost. Ale tam dělali vše pro to, aby ta sledovanost opravdu šla nahoru.

132
Anta
Reagovat

Po tom týdnu mě sympatická zůstává Šárka, Jana Stránská mě kupodivu vůbec nevadí, je to takový zvlášní týpek :)
Z kluků oblíbenci Michal s Jirkou, Jirka se zatím jeví jako takový Mirek Dušín, ale snad brzy nevypadne.
A z těch „starších“ dámy mě nezaujaly ani jedna a z chlapů snad ten Mirek, David se na začátku jevil slibně, ale ono zaleží, podle čeho je hodnotíme, zda by jsem se s nimi snesli sami a nebo zda budou pro RS přínosem ve smyslu zábavy, napětí, očekávání co zas vyvedou nebo jak se zachovají, v tom případě by tam měli zůstávat raději ty „svině“ :DDDD

133
JanaH
Reagovat

FR : souhlasím s tebou, co se týče nemožného času vysílání… 20.20 jsem doteď nepochopila a troufám si tvrdit, že nejsem sama. :-) Taky stopáž cca 50 minut je málo. Leda by se na Farmě těch 24 hodin fakt nic nedělo a tím pádem nebylo co vysílat. :-)))

134
Anta
Reagovat

131,133 souhlas, vysílací čas je debilní !!!

135
Anta
Reagovat

http://tn.nova.cz/zpravy/film/drama-v-nedelni-farme-milanovi-utekla-koza-a-farmare-ceka-trest.html

no asi ta koza už s Davidem nechtěla spát :DDDDDD
(tedy pokud poslechl Milanův návrh z minule)

136
Pacička
Reagovat

Jirkův deník z pátého dne
http://www.youtube.com/watch?v=ezyzfT501KI
Takže příjezd hospodáře nebyl pátý den, asi to nějak spojili. To by mne teda zajímalo, který den odvezla Janu sanitka.

137
jana
Reagovat

proč je shlédnutí minulých dílů za peníze????

138
Ollie
Reagovat

136: Mě by spíš zajímalo, jak to, že je to na YouTube od JK = vypadl. ?

139
Frodo
Reagovat

137 – zadarmo ani kuře nehrabe :-)

140
Franz Ruppert
Reagovat

Video je tam dávané dnes 30.6. Určitě je autor JK(přečtl jsem autora videa), když je to stažené z Voyo. A co 3 tydenní zpoždění ?

141
Ajda
Reagovat

ad čas 20:20.
Kdo se někdy dívá na Novu, tak ví, že stejně nikdy nezačínají včas, tedy 20.00, ale nejdřív kolem čtvrt. Takže žádné prodloužení zpráv se nekoná, jen konečně upravili faktický začátek vysílání a stejně ho nedodržují a přetahují reklamu. Ale konec stíhají podle plánu.

3 týdny zpět, duelant je doma. Většinou i u slov.Farmy se vědělo, kdo vypadl, třeba i dva duely dopředu, tomu nejde zabránit.

137 Jana,
snad každý už ví, kde se dají díly stáhnout i bez poplatku ;-)

142
jana
Reagovat

Ajda ??? já jsem vyjímka, fakt nevím…

143
jana
Reagovat

Ajda….tak už mě to došlo, ale to by mě nenapadlo, že to tam už najdu :-)…díky za upozornění

144
Ajda
Reagovat

142 jana,
napsala jsem ti link, ale jsi chytrá holka, tak jsem ho odmázla :-))

145
Ollie
Reagovat

140: Tak mě to právě odpovídá. Že by vypadl s Davidem? Třeba to je ale nějaký jeho fanda, kdoví.

146
RAINMAN
Reagovat

Dle mých informátorů, postihl Janu Kadeřávkovou zánět slepého střeva, ale pokračuje dál ve hře.

147
Adja
Reagovat

urcite to dela nekdo za nej, stejne tak jako jeho fb:
http://www.facebook.com/jirka.na.farme

148
Franz Ruppert
Reagovat

Ajda – v televizním programu odiciálně začíná Farma 20,20 hod. Na Nově prodloužili zprávy a v 20,15 mají končit se sportem a ještě je počasí a samozřejmě reklamy. Čas nikdy nedodrží a začátek Farmy je tak až 20,25, v tom 5 min reklama a končí okolo 21,20 hod. Tedy 50 min čistého času. Něco podobného má Markíza, ale ta měla tu Farmu aspoň o 20 min delší.

149
Ajda
Reagovat

148,
prostě i když avizují kterýkoli pořad ve 20.00, tak začal nejdříve po čtvrt. Takže když posunuli Farmu na 20:20, žádné prodloužení nevidím, jen legalizovali běžné zpoždění a stejně ani tento čas nedodržují.
Markíza začíná i mimo Farmu všechny pořady 20.20, jen Nova to má jako „“horkou novinku“.

151
okkvp
Reagovat

150 – „Dokonce se stalo, že si dva soutěžící mysleli, že je na noc odvezeme do hotelu – že se dotočí, vypnou se kamery a oni si jako lehnou do postele… Byli pak překvapení, že budou trávit noci v té ze začátku špinavé, studené ložnici“ – ROFL. Tipuji Lihovarku a Kubíka

152
Bobby Brown
Reagovat

„Soutěžící musí zaujmout. Musí být extrovert, dobře mluvit a být výrazná osobnost.“
Páni, kdo všechno se dnes nepovažuje za „výraznou osobnost“. Výrazná postavička možná, ale osobnost…

153
Adja
Reagovat

Dalsi videa Jirky na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=cLoDTDuD_A8

154
DD
Reagovat

115 – Ajda – jsem tu :-)

Farmu sleduju, Panáčka čtu, ale zatím se nic neděje. Čekám až tak na první nebo druhé vyřazování, až se začnou dělat aliance.

Zatím se mi ti soutěžící pletou, především mladí hoši. Na druhé straně nemám nic proti ani Milanovi ani proti Libušce – proti těm starším ze slovenské Farmy 2 jsou to milí lidé :-) Divila jsem se spíš, že víc chtěla děvčata ponechat Libušku na vaření, na slov. Farmě 2 především hoši trpěli tím, že nebylo z čeho vařit. Asi to teprv přijde.

Začátku vysílání Farmy se nedivím. Jsou prázdniny, den je dlouhý, televizní noviny stejně teď nikdo nesleduje, takže je větší pravděpodobnost, že kolem půl deváté už si televizi někdo pustí.

155
Jonatána
Reagovat

Stejně jako Anje a Ajdě se mi líbí David a Mirek, tak se do mě honem pusťte,jak se mi může líbit ten namachrovaný blbec či jak mu tady spousta z Vás říká :-). No, může.
A pozdává se mi Sára, ale bylo jen pár dílů a ani jsem neviděla všechny, tak se to může vybarvit úplně jinak. Jsem zvědavá na Duel. To bude dneska?
Ajdi, rekap super. jako u FHŽ lepší než díl samotný.

156
klbi
Reagovat

David, náčelník tupá hlava se tam naštěstí dlouho neohřeje, ale pobavil. To se hned tak nevidí :D Překvapil ten mladej Král, sice fyzicky vypadá poněkud .. no není to můj typ, ale maká.

157
yeey
Reagovat

no podle tech videii z tn.cz to vypada, ze David se dneska navic definitivne vybarvi jako totalni sebestednej blb, co absolutne neni schopnej prijmout kritiku svoji osoby… no sem zvedavej…:-) bude ten duel uz dneska, nevite?

158
Anta
Reagovat

157 doufejme, že ano, už by to chtělo trochu oživit :)

159
Franz Ruppert
Reagovat

154 – DD
Já bych řekl, že posun času až skoro na půl devátou je u nás dost riskantní zkouška stanice Nova. Pozdní čas možná vyhovuje lidem na vesnici, kteří pracují na zahrádkách, ale lidem z města je to jedno. V našich končinách je zvyk si sedat ve 20 hod k bedně a pokud např. konkurenčné Prima pustí pět minut po osmé VIP Prostřeno, tak spousta diváků (hlavně žen) zůstane u toho programu, který již začali sledovat. Takže Nova jaksi utře a přijde o diváka. Aspoň o ty, kterým slovo Farma nic neříká, protože si myslím, že pořád těch upoutávek na Farmu je málo.

Já osobně se zkusím podívat na Markízu na tu Pláž a pokud to bude lepší tak v týdnu budu sledovat slovenský program a na Farmu se budu dívat pouze v neděli, kdy je duel. Doufám, že ta Pláž bude lepší než ten náš Bar, který propadl.

160
yeey
Reagovat

158 tak ono se toho asi i tak stane celkem dost podle tech videi, jsem celkem zvedavej… hlavne jak budou reagovat na ten Janin nenasimulovanej slepak… zatim dost dobre nechapu, ze si nekdo (asi nejen Libuse) muze myslet, ze by byla Jana schopna nafilmovat slepak a jeste pro sebe nechat prijet zachranku…

161
Anta
Reagovat

160 to známe, kolikrát ty upoutávky byly akčnější než to, na co jsme se pak nakonec dívali, tím myslím i u jiných RS.

Libuše je proti ní zaujatá už od začátku, možná kvůli její „profesi“, takže cokoliv by asi řekla či udělala, bylo by to špatně a nebo je jí prostě jenom nesympatická, tak je jí jedno co je pravda a co ne. Ostatní děvčata byla asi jen v jejím tahu, pokud tedy říkaly pravdu a myslely si to samé. Jó, Libuše bude asi pěkná ……. :))) (rozuměj doplň si sám dle sympatie :DDDD)

162
yeey
Reagovat

161 jak uz sem rikal… prestrojeni se za carodejnici bylo na miste :D

163
Anta
Reagovat

162
však to taky byl tah !
hned na začátku ukázat svou pravou tvář :DDDDD

164
yeey
Reagovat

163 no ze je jezibaba stihla zahy ukazat i bez prevleku :D

165
Anta
Reagovat

164 takže už tam máme ježibabu, Pata a Mata a co ostatní ? :DDD

návrh: brouk Pytlík, všeználek ?

166
Pacička
Reagovat

160 yeey Já si zas docela dobře dovedu představit, že by se tak někdo mohl dostat pryč z něčeho, co nedocenil. Dovedu si to představit i ve spolupráci se štábem.

167
Anta
Reagovat

166 taky si dovedu představit, že by takhle chtěl někdo odejít, ale nemyslím si, že by mu štáb šel na ruku, možná by byla na překážku i pravidla.
Ale RS je také i o tom, že právě někdo nedocenil do čeho to vlastně vlezl a jak se s tím potom popere, nebo taky ne:)

168
yeey
Reagovat

166 takovejhle za vlasy pritazenejch teorii ti tady vymyslim 50 z fleku… ze si to dovedes predstavit je jedna vec, ja se ridim podle toho, co mi naserviruje TV (byt to muze byt zavadejici)… a zkratka podle toho, jak sem videl Janu v tech 4 dilech, absolutne mi zrovna k ni takovy divadlo nesedi…

169
yeey
Reagovat

165 mame prece i Boba/Bobka :D

170
Anta
Reagovat

169 no vidíš, já zapoměla ! :)
to tu máme ale postavičky :DDD

171
Ája
Reagovat

169 – kdo je Bob a Bobek a Pat a Mat? tipuju, že jedno z toho je dvojice Mirek/David, ale ta další?

172
Misánka
Reagovat

Hm… Štaflík a Špagetka, Křemílek a Vochomůrka, Laurel a Hardy, Rumcajs a Cipísek, Kubula a Kuba Kubikula, Blbý a blbější… škoda, že nejsou nějaké výrazné ženské postavy, nebo možná jsou, ale není to nic extra, aby mohly figurovat jako pseudonymy :) nějaké návrhy???

173
yeey
Reagovat

171 Bob/Bobek je Milan… ma hlas jak Bobek a buzeruje jak Bob, tak sem na to nejak prisel jestli se dobre pamatuju :-)

174
yeey
Reagovat

jeste Jirka je jasnej Mirek Dušín :D

175
klbi
Reagovat

159: Franzi, hoď sem pak, prosím info, jaká ta Pláž je. Je to sice trochu off topic, ale na Panáčka to patří. Markízu nemám a online to nepůjde, dík.

176
Anta
Reagovat

171 asi tak nějak :)

yeey Červen 26th, 2012 at 23.58
podle me by mohl z fleku nahradit Dvoraka a namluvit Boba, Bobka nebo Áju :D

Anta Červen 27th, 2012 at 0.06
toho malýho, myslím Bobka, to sedí :))
http://www.youtube.com/watch?v=gnlmL9GH0LQ

yeey Červen 27th, 2012 at 0.07
:D:D buzeruje jako Bob, hlas ma jako Bobek :D:D

177
Anta
Reagovat

172 komické postavičky jsou vždy mužského rodu :)

výrazná ženská jedině „chytrá horákyně“ :DDD
kromě všech čarodějnic a ježibab

178
Anta
Reagovat

172 ještě teda Popelka a Sněhurka
a z těch záporných Cruella ?

179
Ája
Reagovat

173 – :-D krásný přirovnání :-D

180
Anta
Reagovat

Mirek perlí :DDD

181
koc
Reagovat

kdopak delal hudbu pro dnesni dil ? .. pouzil motiv ze Sanitky

182
Anta
Reagovat

… příteli chvátej SOS …

183
Ludvík
Reagovat

Ty vole ti lidi jsou ještě blbejši než v hotelu paradise… chudák Jana.

184
Jonatána
Reagovat

Hrála nehrála, nemůžou vědět. Je mi blízké Kubovo znechucení, přišli mi odporní, sanitka ani neodjela a oni už ji odsuzují. Jestli to hrála, doví se a můžou nadávat pak. jak mi dosud Stránská nevadila a Libuše mi začínala být protivná, teď se mi znechutily. A ten Milanův hysterický ječák…Bože chraň být tam s nimi.,

185
Bazinga
Reagovat

cha! Vážení diváci, zdrhla nám koza, je bílé barvy… :-D Milan je můj žampión :-))

A mmj. u etudy „Sklapni“ jsem byla na jeho straně ;-)

186
Jonatána
Reagovat

Páni, to je hlásek konipásek. Já vím, že za hlas nikdo nemůže. A kdyby se nechoval jako debil, taky bych to vůbec nezmiňovala. Takhle pro mě už je Milan hysterka Milena :-).

187
Tamzin
Reagovat

Z Jany Stránské se klube docela slušná ježibaba 2.

188
Anta
Reagovat

Líbilo se mi, když Libuše začala řešit po odvezení Jany, co se bude muset všechno přeorganizovat, jak ji Milan usadil, ať neřeší co není její starost :))))

189
Jonatána
Reagovat

188 jo, to jsem mu zatleskala a řekla jsem si, že ten Milan asi občas umí být i rozumný. Bohužel to zdatně zastírá.

190
Ája
Reagovat

Milanův hlas mi chvílemi připomína Smoljaka…

191
Bazinga
Reagovat

já si totiž myslím, že je to skvělý tah. Koza zdivočí a za pár týdnů přileze i s kůzlátky… Nakonec díky Milanovi budou mít koz, až jim budou oči přecházet :-))

aha, tak odvolávám. Koza se najde v nebo u duelantské chatrči/e- :-))

192
Ludvík
Reagovat

Při hádce „sklapni“ jsem byl na straně Milana, i když byl vtipný tak měl pravdu. David by měl vypadnout a Libuše, který mi strašně připomíná Růženu z VV3, ho následovat. Začíná se mi zamlouvat společně se Sárou i Kubík :D

193
koc
Reagovat

191 – myslis ze to za par let bude vypadat v B. Karpatech jako v Australii s kralikama ? ;-)

194
Ludvík
Reagovat

Tereza je teď setřela! Dobže jim tak…

195
Anta
Reagovat

Jediná Šárka přiznala, že si udělali špatný úsudek ! Asi opravdu bude můj kůň :)

196
Jonatána
Reagovat

Ta Jana je ale hérečka!Pro divadlo žije, aby byla uvěřitelná, i pod kudlu šla :-(.Kubík se mi taky začíná líbit. Šárka vypadá jako slušná a poměrně nezaujatá ženská a a Sára se mi líbí celou dobu. Zato Stránská je zkrátka a dobře findula, soráč.

197
Ludvík
Reagovat

Jáj chudák Kubí…

198
Anta
Reagovat

David je hráč :)

199
Ludvík
Reagovat

198 – Hráč jak prase! :D

200
Jonatána
Reagovat

Tak David mě hrozně zklamal. I když je-li možnost vědomostního testu, tak svaly nic neznamenají, v tomto směru budou vyrovnaní. A v chatce to holt musí vydržet, to musí každý, kdo do toho šel.

201
Bazinga
Reagovat

takže je to jasné, koza byla „utečena“, aby se tam Kubí nebál :-))

Reagovat

David ma do hrace hodne daleko :) Spis jen srac a je jedno koho si vybral :)

203
Ája
Reagovat

David je vůl, holt velký manažer, který je přesvědčen o svojí spravedlivosti a nepostradatelnosti a nesnese, když je někdo proti, už jen to, jak vyjel po Libuši „a těch 70 na 30 je jako co?“, podle něj si dovolila hodně, že přiznala, že něco nedělal

204
Anta
Reagovat

199 psala jsem že je hráč, a to jaký, ať si každý domyslí :)

205
knp
Reagovat

Kriste co tam porad resi ze si vzal Jakuba. Dyt jeto hra tak proc by si mel schvalne brat nekoho kdo ho ohrozi? Kdyby to bylo naopak a Kuba si mel vybrat tak si taky vezme Davida at ukaze jaky je king? Ne vezme si toho nejslabsiho at ma sanci zustat co nejdele.

206
Ludvík
Reagovat

David to vzdal, nebo je tak blbý, ale spíše to vzdal… :D

207
koc
Reagovat

David se smeje a mota odpovedi .. zajimave sehrane vypadnuti :)

208
Ludvík
Reagovat

jupíí :D

209
Frodo
Reagovat

JOOOOOOOOOOOOOOO!

Reagovat

Nuda.

211
Bazinga
Reagovat

207 ;-), škoda. Protože on by tam (i nám u obrazovek) za chvilku hrál spoustu lidem na nervy :-)

212
Pattrick
Reagovat

Zlatá slovenská farma a ještě překvapení tam..

213
Jonatána
Reagovat

Taky se mi zdálo, že se vlastně vůbec nesnažil. A pokud jde o ty otázky – nemám s farmařeníma ani zemědělstvím nic společného, absolutně mě to nezajímá (Farma je o lidech, ne o farmaření, takže to je důvod, proč na to koukám) a pouze na základě všeobecných znalostí a logického úsudku jsem bez problémů dala odpovědi na všechny otázky. Snad tam budou i nějaké těžší, ať se fakt zapotí.

214
Jonatána
Reagovat

Je ovšem fakt, že jinak se odpovídá u telky a jinak tam, kde o něco jde. I když mi ty otázky přišly docela lehké, tak myslím, že bych to dala i ve stresu tam.

215
Jana
Reagovat

Nejdřív jsem si myslela,že chce domů,ale pak jsem pochopila,že je tak blbej.
Je to hrůza a o něčem to svědčí…O vzdělanostní úrovni našeho národa.Primitivní otázky a pan manažer na ně nezná odpověď…

216
okkvp
Reagovat

No, tak jestli si David myslel, že bude za Kinga Dobromila I. tak je ťulpas. Že je namyšlenej a sebestřednej bylo imho jasné hned. Škoda pro hru – aneb předsedkyně má dycinky pravdu.

Mimochodem – fascinují mi dokonalé makeupy

217
Ludvík
Reagovat

215 – čím větší svaly tím měnší mozek :D proč si myslíš že všichni matematikové a fyzikové byly jak tyčky

218
Anta
Reagovat

Mě by spíš zajímalo, jak budou řešit, že teď mají o dva lidi méně.

219
Ludvík
Reagovat

218 – třeba někoho přidají…

220
Jonatána
Reagovat

Třeba to vyřeší tak, že až bude první dámský duel, tak tam sice ženské půjdou, ale žádná nevypdne. Nebo tam fakt někoho dodají, což by mohlo slušně zmíchat karty. Neznám pravidla, je to možné?

221
Angel
Reagovat

215 – souhlas, pan manager má v hlavě piliny…

222
Anta
Reagovat

219 to je asi nejpravděpodobnější,
myslela jsem si ale, že třeba po duelu je tam nakonec nechají oba dva, to by bylo bývalo potom zajímavé :)

223
Angel
Reagovat

190 – jo, taky mě to napadlo

224
Angel
Reagovat

Dneska mě nejvíc pobavilo, jak Milan řekl, že pravděpodobnost, že by chtěl, aby vyhrál David, je taková, jako kdyby se koza vrátila zpátky :)

225
irena
Reagovat

V každém případě jsem se ohromně pobavila – Milanův ječák, a hlavně Kubí ohrožený dravou zvěří (mravenci, myš, veverka!)v pustém lese :)
Co se týká Davida, asi moc rozumu nepobral, nicméně to na mě stejně dělá dojem že to cíleně vzdal.-

226
Angel
Reagovat

220 – to by mě taky zajímalo, mohl by přijít někdo nový

227
Anta
Reagovat

225 a pavouk ! a co teprve jít v pustém lese v noci na záchod ? :)
dělám si srandu, ale třeba je opravdu někdo skrz naskrz městské dítě a nebyl třeba ani na táboře, tak to tak musíme brát :)

228
Pacička
Reagovat

Janě, tedy Stránské, dává palec nahoru. V Davidovi jsem se nespletla, líný a hloupý. Ten jeho křivý úsměv, jakože je nad věcí, byl ubohý. V Libuši jsem se spletla, považovala jsem ji za docela normální férovou ženskou, ale když řekla, že měli všichni Davida rádi, že s ním byla legrace a zatím bylo jasné, jak má z něj strach. Ta nejmladší to alespoň přiznala. Pokud by se David vrátil, byl by ve spojení s Mirkem dost silný hráč a dal by to všem znát. Svou mstivost by pro svou hloupost nedokázal potlačit a Mirek by mu v tom z falešného kamarádství pomáhal.

229
dáša
Reagovat

HUDBA: robí ju ten istý človek, ktorý robil aj slovenskú farmu, je to výrazný rukopis a rovnaký improvizačný princíp. Keď aj bola slovenská niekedy nudná, tešila som sa hlavne na hudbu, tá vždy stála za to. NMeviem však zistiť, o koho ide, tupijem Čurko (Partička) alebo Čekovský. Slovenská vychádzala z piesne To ta Heľpa a táto česká z piesne, ktorej začiatok neviem, ale refrén je: … spali by moje očičká, spali by moje, spali by aj tvoje, spali by milá má oboje. Ak sa mýlim, opravte ma. :-)

230
dáša
Reagovat

229 nie „tupijem“, ale tipujem, pardón (a to nepijem)

231
Helena
Reagovat

229: Začíná Ej padá padá rosička

232
dáša
Reagovat

231 áno! dík! môj kamoš alzheimer

233
jeny
Reagovat

Nesnáším blonďatou Janu, ta je největší hráčkou, nevím, proč dneska pouštěli nejvíc její názory a kecy. David mi nevadil, a to, že si vzal fiflenku Kubíka mi taky nevadilo.Šel tam snad za chlapy, tak proč by si ho nemohl vzít? To je jako kdyby si Libuše nemohla vzít třeba Sáru. Jana by si ji vzala.
Je to moc brzy po týdnu opustit hru, nestačí se ani rozjet. A škoda, že odešla tmavá Jana, měla dobré názory na to jak je mladá a hezky se na ní koukalo.

234
Lenka
Reagovat

Někde jsem četla, že na voyo snad mají být „necenzurované“ díly… (a snad to bylo i na sk-farmě)
Zatím mi hlava moc nebere, o co zajímavější by to v téhle nudě bylo, ale ptám se jen pro zajímavost: viděl jste to někdo?

235
Frodo
Reagovat

234 – zaplať, uvidíš‘ :-)

236
Lenka
Reagovat

235 Frodo
☺ už tam běžím, dechu sotva popadám, dát jim to „keš“ ☺
… pro mě nova definitivně skončila se zpoplatněním odvysílaných pořadů
ptala jsem se už jen pro zajímavost – aneb jaký je rozdíl mezi zadarmiko dílem v tv a placeným (=tedy necenzurovaným) na voyo… je-li vůbec jaký ☺

237
Scalex
Reagovat

Předpokládám (jistě to nevím, nedíval jsem se na to), že na Voyo budou nevypípané vulgarismy. Možná jestli se tam někde mihla nějaká bradavka při převlékání, tak tam bude taky. Až si něčeho takového v televizi všimnu, mrknu na voyo, jestli to tam bude nebo nebude.

Škoda, že tam nejsou spíš nějaké bonusové záběry, něco jako bývalo kdysi ve VyVolených možnost předplatit si kamery a dívat se do Vily, kdykoli člověka napadlo. Tohle je samozřejmě předtáčený pořad, takže online kamery nejsou možné, ale když má člověk vytáhnout nějaké drobné z kešeně, tak bych bral třeba nějaké věci, které se nevešly do večerních sestřihů, ale stojí za zhlédnutí.

238
JanaH
Reagovat

Pan manager nezklamal vůbec v ničem… :-)))

Dnes jsem byla taky na Milanově straně, měl vlastně ve všem, co dutohlavovi vyčítal, pravdu, a to byl podle mě ještě dost slušný se svým „sklapni“. Já být na jeho místě, použiju onačejší výrazy. :-)

Kozu pustil Milan určitě schválně, aby bylo nějaké vzrůšo. Proč to tady nikdo nechápe? :-))))))

239
DD
Reagovat

Dnes mne zarazily dvě věci.

První je ta, proč tam ten všemi milovaný Kubíček šel. Zvířátek se bojí, ještě víc přespání sám v chatce v lese, a je překvapený, že si ho nějaký mužský vybere do duelu. On si chtěl vybírat mezi ženskýma? A nevěděl, že farmaření je v přírodě včetně všech pavouků, myší a mravenců? Ale co se týče Davida, to je fakt chudák.

Druhá je, jak to, že byla jen jedna disciplina. Něco jsem přeslechla? Je to jen pro první duel nebo snad pro všechny? To by byla škoda.

240
Ajvngou
Reagovat

Nejdřív bych sejmul režiséra a potom toho hudebníka, co nám neustále servírujou nudný záběry okolní přírody s podkresem stále stejně vážnýho až strašidelnýho klavíru (něco veselýho jsem snad ani neslyšel) a potom bych ještě dodatečně sejmul dutohlava Hudáka za jeho demenci.

241
klbi
Reagovat

Už minule tu kdosi psal, že je David pako, vybere Jakubu a vypadne na vědomostním. Někdo ze štábu nebo náhoda? Nicméně, když mu fandila anja, tak bylo jasný, že je to debil.

Reagovat

Rekap dnešního duelu je již venku. Smekám klobouček před Ajdou http://reality-show.panacek.com/19731-farma-1-7-duel-david-vs-jakub-vraci-se-nam-kubi.html

Přidat komentář