Panáček v reality show

Farma (25.6.) farmářem týdne se stává Milan Buriánek

26. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=4801 w=420]

SLEDOVANOST: Druhý díl, nejspíše kvůli hrátkám s čísly, měřila TV Nova jako 2 pořady. A tak se ví, že před reklamou sledovalo Farmu 0,96 milionu diváků. Část Farmy, která šla po reklamě, však již vidělo 1,16 milionu.

Na úvod prvního dne Farmy je třeba zmínit několik fakt, která někteří nemuseli v diskuzi u včerejšího článku postřehnout. Tyto fakta jsou určena především pro rychlé srovnávače české a slovenské verze Farmy. Obě verze jsou vytvářeny stejným slovenským týmem a to třeba i včetně doprovodné hudby, takže je zbytečné hned plivat na TV Nova, která s tím v podstatě nemá nic společného. Tedy krom toho, že si Farmu objednala a poskytla ji na své televizi vysílací čas. Pojďme si nyní trochu shrnout první den.

Zabydlování Farmy




Divák si dnes užil především záběrů zabydlování Farmy a zjišťování, kde co je a není a co vlastně na Farmě mají soutěžící k dispozici. A tak se brzy přišlo na to, že aby uspokojili některé ze svých základních lidských potřeb, budou proto muset něco udělat a přidat tedy ruku k dílu. Konkrétně si soutěžící museli postavit postele ve kterých budou spát, sprchu, kde se budou mýt a taky kadibudku, kde budou … však víte co.

Farmářem týdne se stal Milan Buriánek

Soutěžící na Farmě navštívila i Tereza, aby je i diváka postupně zasvěcovala do pravidel. Soutěžící si teprve během její návštěvy, kdy jim sebrala jídlo, začali uvědomovat, že Farma nebude procházkou rájem, natož tím v Dominikánské republice. Ve Farmě se rozhodně nebude zevlit, pít, pařit a jen dlouhé hodiny klábosit jak v leckterém pražském baru.

Při své návštěvě Tereza i určila farmáře týdne, kterým se stal nejstarší soutěžící Milan Buriánek aka Cimrman. Příště už bude farmáře týdne volit vypadnutý člen zemědělské jednoty a určí tak, kdo bude mít po celý týden imunitu a bude si užívat velmi neskromně zařízeného pokoje a dvou otroků. Pardon, sluhů. Zdá se (jsem slovenskou verzí Farmy nepolíben), že tato pozice bude na Farmě spíše za trest, než za odměnu a musí jít vždy o muže a ženu, kteří budou spát odděleně od farmáře týdne i ostatních soutěžících, někde na slámě.

Uvidíme již zítra, jak se Milan Buriánek s šéfováním Farmě vypořádá a koho si zvolí za své sluhy.

P.S.: I nadále bojujeme s Voyo.cz, abychom si mohli legálně prohlédnout díly v jiný čas než ve 20:20 na TV Nova. Snad nám brzy tamní support zajistí, aby platba SMS či kartou konečně proběhla a neskončila selháním.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 211
1
Leonard
Reagovat

Včera 150 komentů a dnes nikdo? Možná je to tím, že jsem ostatní verze neviděl, ale farma se mi zatím moc líbí.

Reagovat

Leonarde (1) tak tento článek jsem vydal před nějakou půl hodinkou, to už většina spí :) Uvidíme ráno. Jinak i mě se zatím tento formát i zpracování pozdává. Slovenskou verzi jsem také neviděl, ale viděl jsem mnoho dílu Hotelu Paradise :)

3
Ludvík
Reagovat

Mě to teda moc neříká. Asi zůstanu u VIP Prostřeno, které se letos Primě hodně povedlo.

4
XMAN
Reagovat

Ten Milan mi tam připadá jako docela zajímavý matroš, s tím bude ještě sranda :-D

5
nee
Reagovat

Ten Milan mi tam připadá jako placený nasazený herec.

6
anja
Reagovat

SUNí, chápu dobře to Voyo, že když to zaplatíš, tak to nemáš hned?

7
okkvp
Reagovat

6 – v návodu teď píší o nějakých zasílaných kódech k vyplnění – tož to tam imho snad hned na začátku neměli

8
Kapi
Reagovat

Zatím jsem viděla kousek druhého dílu a vypada to, ze se to trochu zklidnilo a nebude to nakonec takova uplna fraska, diskoteka a divadlo jak se zdalo v prvnim dile.

Jasne – manipulaci vseho druhu (štáb, režie, velmi účelový střih atd.) tam bude více než ve slovenské Farmě, ale i tak se na to da zatím koukat…

9
haha bimbi
Reagovat

Já je můžu zopáknout, že první, nebo teda druhý, „opravdový“ díl mě docela čapnul a těším se na dnešek co bude dál. Koho tipujete že si vybere Žlučovod za otroky? Že by ty dva chlapáky – Davida a Mirka? Nebo že by kromě Davida vzal nějakou babu? No jak říkám, jsem napnutá jak kšandy :-)

10
kuk
Reagovat

Nevíte někdo se se farma natáčí? Jen doma hádáme lokalitu…

11
okkvp
Reagovat

9 – sluhové jsou vždy žena a muž
10 – lokalita je přesně označena a linkována v diskuzi u článku s farmářem Šámalem

12
Franz Ruppert
Reagovat

10 – Víme, kde se natáčí. Stačí se podívat do diskuze k článku „Farma, dnes začínáme na TV Nova“ z 24.6.2012.

haha bimbi – sluhové musí vždy být muž a žena, vždyť to tam Tereza říkala. Podle upoutávek předpokládám Hudák a Kadeřávková.

13
haha bimbi
Reagovat

9,12 – jó, jasně, já zapomněla :-D. Tak že by David a Libuše?? :-D

14
LadyXL
Reagovat

Tak já jsem slovenskou verzí „políbená“, sledovala jsem druhou řadu téměř furt a tak zatím s českou mám problém. Je podle mě krátká,než se začne něco dít, tak je konec… Představování si v tomto díle mohli už odpustit, nebo ho ještě více zkrátit… Ale výběr lidí se mi zatím líbí, dají se čekat problémy, prostě akčnost. Jo a Milan – taky mi přijde, že to je až nahrané, ale mě by za chvíli lezl na nervy.

15
LadyXL
Reagovat

Ještě k Milanovi – všimli jste si, jak šmejdí očima, jak pozoruje a tipuje lidi?? A proto se nebudu divit, že vybere za sluhu Davida coby nejsilnějšího (momentálně) soupeře. No každopádně se budu dívat dál a dál mě bude štvát, že to není aspoň o 20 min delší jako u Slováků.

16
Radek aka SUNicko
Reagovat

anjo (6) máš to mít hned. Jen mně to odmítlo můj mobil, Ajdě také. Mě navíc i 3 platební karty, kterými běžně platím po netu :) Řeším to však s podporou. Tak snad brzy bude pro rekapisty přístup do Voyo.cz. Už jen z důvodu, že je tam ke shlédnutí vždy i další díl a taky mě zajímá, jaký je rozdíl mezi cenzurovanou a necenzurovanou verzí. Doufám, že ne pouze ve vypípání sprostých slov :)

17
Bazinga
Reagovat

15 – mě zarazilo, že když s ním mluvila Tereza, tak se jí nedíval do očí :-) A to se ho snažila na sebe navázat tím, že ho po 3 větách pak i oslovila jménem. Vypadalo to, že se na ní nepodíval ani pak :-). Asi se bál… ;-)

k těm tipům – já si je ještě nepamatuju jmény, tak ten chlápek v tom úchvatném tričku ruských námořníků a z holek nevím.

18
Angel
Reagovat

5 – Taky mě připadá, že to Milan krapet hraje.

19
Angel
Reagovat

Tipuju, že si vybere Mirka nebo Davida a Libuši.
Ti dva se mě pletou, oba holohlaví, snad je budu časem nějak rozlišovat.

Reagovat

kuk (10): Farmu mas TADY (seznam) nebo TADY (google).

21
Angel
Reagovat

9 – to je dobrý, Žlučovod :D

22
dessin
Reagovat

ja sledovala SK Farmu 1, dvojka bohuzel jiz nebyla v archivu. CZ verze je zatim dost podobna, uvidime – dost je naparovany i vyber lidi, co bylo v SK je tady – teta mamina, stripterka, postarsi prudic, ucho bavic, pracovita holcina, namachrovanej chlapek… jak pres kopirak tak uvidime :)

23
Pedro
Reagovat

Po nedělní hodinové reklamě konečně přišel první díl. Tohle představení soutěžících by bohatě stačilo. Nevím, proč pořád dokola opakujete, že to údajně není zásluha Novy. Jednou tuhle RS zaštítili, takže pochvaly a pokárání od diváků budou zákonitě směřovat k nim a ne k nějakýmu slovenskýmu týmu… To už byste rovnou mohli tvrdit, že TV nemůže ani za vteřinu svého vysílání, protože KAŽDÝ (!!!) pořad tvoří konkrétní lidi.

24
dáša
Reagovat

Aha! Tak ten prvý odstavec článku ma konečne dostal do obrazu. Slovenskú farmu som sledovala a už výber účinkujúcich bol poznamenaný záľubami a orientáciami jojkárskych nadržaných úchylov. Keď som však videla 1. diel českej farmy, získala som dojem, že som im možno krivdila, že ten výber je asi súčasťou licencie: jeden obstarožný nervák, jedna obstarožná bývala alkoholička, jeden blonďavý gay, jedna najmladšia devucha a to ostatné – bývalí pornoherci a prostitútky – sa bude odhaľovať postupne, aby to gradovalo, lebo asi ani v materskej krajine formátu inú gradáciu nepoznajú. Nuž ale keď to robí ten istý tím ľudí, tak je to jasné: je to ako jojkárska úchylná pečiatka. Žiaľ, včera som nepozerala, ale snáď tam nechýbalo úvodné máchanie sa holých báb v koryte, pretože tým sa začínali všetky jojkárske RS – hygienou, veď po ceste sa treba umyť. :-).

25
Pedro
Reagovat

A kde je napsaný, že se naše verze nemůže alespoň trošičku lišit? Jiná lokalita, jiní soutěžící, jinej moderátor… je to snad málo rozdílů na to, aby se nedalo srovnávat se Slovenskou verzí? Podle mě nikoli.

26
dáša
Reagovat

22 Dessin – asi sme to písali súčasne, tak sa ospravedlňujem, že som nevedomky napísala to isté. Ale teší ma tvoj rovnaký názor.

27
Wally
Reagovat

daša- a nebyla farma spíš na Markize, když tak zasvěceně mluvíš o jojkársých úchylech :-))

28
dáša
Reagovat

Wally, máš svätú pravdu, ospravedlňujem sa za blbosť. Lenže čo sa jojkárskych a markizáckych úchylov týka, tam veľký rozdiel nie je, to sú rodní bratia, akurát v tej jojke je asi trocha teplejšie. Sledovala som aj farmu aj HP, takže to mám zmotané :-(

29
kuk
Reagovat

20 – díky, už jsem to prozkoumala.:-)
Jinak my jsme sledovali pravidelně tu druhou slovenskou Farmu, bavilo nás to, jen jak přišli noví farmáři tak to nás tak nějak pustilo. Přišlo mi to pak dost vyhrocené. Fandila jsem Tomášovi. Tak uvidíme co nás čeká tady.:-)

30
Maxx
Reagovat

Já doufám, že druhá CZ Farma bude taky v zimě, jako to měli Slováci. To bude teprve show a zchladí mi to moji touhu po Survivorovi někde v Rusku :D

31
Hans
Reagovat

Sledoval jsem celou slovenskou farmu a ti lidi tam byli normalni,prirozeni,tady v te ceske mi prijdou jako pravej opak,neprirozeni,jak kdyby se dopredu jen naucili svou roli,kterou maji hrat,neni prece normalni ze Milan tam po nekom, koho zna sotva dva dny, rve sklapni,jak kdyby ho znal roky,uz jen to,ze tato scenka dopredu probehla vsemi bulvary svedci jen o snaze Novy pritahnout divaku k obrazovkam. Myslel jsem ze horsi divadlo s nastrcenymi „herci“ nez Hotel Paradise nebude,ale zda se,ze ano

32
dessin
Reagovat

31: martin v SKF1 rval po vsech taky a nejen sklapni. A Andrea byla normalni a prirozena? Sledovali sjme stejny program???

33
Wally
Reagovat

31- nemuselo to být po 2 dnech, ale třeba po 6 a to stačí

32- souhlas, a v zimní se stará Frčková předvedla snad ten večer co tam přišli s Romankem

34
AndyS***
Reagovat

No, David se na sluhu nechoval dost poníženě, proto na něj asi Milan řval, kdyby si od sluhy nechal všechno líbit, mohl by být za to potrestán. Mají stanoveny určité podmínky, které musí dodržet. Všichni šli do toho dobrovolně, v roli sluhy se musí poslouchat a ne odmlouvat, s tím měl David počítat.

35
holubomir
Reagovat

Zdravim na Farmu se tesim po skonceni porovnam slovenskou -ceskou FARMU. Souhlasim asi MILAN je nasazeny hrac ……

36
Adéla
Reagovat

No nevím nevím, ten Milan je tak divný, že to snad ani nejde zahrát. Uvidíme, ona ta maska nikomu dlouho nevydrží. Já se docela těším, hlavně budou celý den něco dělat a z toho poplynou různé směšné scénky. Aspoň teda doufám /slovenskou Farmu jsem neviděla/. Ale určitě bude víc akce než v HP u bazénu. Jinak to šíleně natahují, začátek až před půl 9, reklamy, desetkrát opakované záběry z vrtulníku, no komerční klasika.

37
sura
Reagovat

Počkajte si na pokračovanie. Ani v našej Farme sme v prvých 2 dieloch ešte netušili,čo z nich „ponorka“ urobí.

38
Petra
Reagovat

Farma se mio zatím jeví jako dobrý počin Tv Nova i ve srovnání se slovenskou verzí je dobrá, dobrý sortiment lidi, fakt různorodí … farma se točí na Žitkové, kousek dál ve Vápenicích máme chatu, takže sme se tu i setkali se štábem, původně byla farma nehezký barák , bez vody , elektřiny atd … štáb navezl dobytek, odklidil původního farmáře – nefarmáře , tomu sehnal náhradní ubytování, zaplatil …

39
Syky
Reagovat

Lokalita mě potěšila. Sice jsem ze západu Čech, ale pohádkovou Žítkovou znám velmi dobře!

40
Franz Ruppert
Reagovat

Proč si myslíte, že by měla být Libuše sluhou ? Já v tom trochu vidím diskriminaci starších soutěžících. To stejné v obou slovenských Farmách.

41
Ala
Reagovat

Nelíbí se mi to názvosloví. Tvrdí, že je to jako před sto lety, jenže před sto lety u nás nebyly farmy, ale statky a personál nebyli sluhové, ale čeledíni a děvečky.

42
Jindriska
Reagovat

zdravím, nesledovala jsem Slovenskou, ani jinou verzi Farmy a tak by mě zajímalo, kdo určí vítěze farmy? Budou to sami farmáři, či budou hlasovat diváci?

43
Franz Ruppert
Reagovat

42 – Jindrisko, diváci tuto RS neovlivní.

44
Prochor
Reagovat

Dobrý bylo že když Tereza oznámila odnos jídla, přestali farmáři prakticky mluvit. Začalo urputné přežvykování.

45
Katy
Reagovat

zdravím, můžete mi prosím někdo říct, jak dopředu je to natáčení vysíláno, zajímalo by mě, jak dlouho už soutěžící žijí na farmě, díky :)

46
Franz Ruppert
Reagovat

45 – asi tři týdny zpoždění

47
Anta
Reagovat

nevíte někdo, zda těch 12 je konečná a budou už jen postupně vypadávat ?

48
Anta
Reagovat

Ten „žlučovod“ ale žvaní ! … vzala sis na starost kuchyň, tak budeš sluha/služka… :DDDDD

49
Pattrick
Reagovat

Anta, no, očekávám, že tam ještě někdo přijde :)) Jako to bylo ve Farmě 2 SK a teď nevím, jestli to bylo i v jedničce :D

50
haha bimbi
Reagovat

Žlučovod nezklamal, takže to teď znamená, že Libuše nebo David vypadnou? Ach jo

51
Anta
Reagovat

49 pro mě je toto premiéra, neviděla jsem žádnou verzi a ani nic dopředu nečetla, možná, že je to i lepší :)

52
Pattrick
Reagovat

50.. neznamená, ale jeden z nich bude v duelu, toho určí ostatní hráči a ten si k sobě určí duelanta (duelant rozhodne jaké budou souboje, silové, vědomostní.) Poražený vypadne :)

53
Jonatána
Reagovat

Neviděla jsem to na Slovákách, takže pro mě premiéra. Žlučovod je dost dobrý nick pro šílence Milana (než jsem si zvykla na jeho hlas, vždycky jsem vyhlížela, která ženská to mluví). Toho chlapa bych ubila tou konví na sprchu. ale možná je to opravdu nasazený prudič. Je mi sympatický David a Michal, líbí se mi Jana Stránská (to je jedna z ženských od magora Petra Nevímjakdál z HSMT?), ale je to druhý díl, kdo ví, jak se vybarví. Rozhodně jsem ještě nedokázala pochopit, proč tam lezli. Milion za tři měsíce dobrý,ale dostane to jen jeden. Já jsem městská ženská a tohle přebývání mě děsí. Baví mě na to koukat, ale kdybych tam měla být, asi bych musela být neustále v lihu, abych to přežila :-))). Jo,a Terezino moderování se mi líbí.

54
haha bimbi
Reagovat

53 – přiznám se, že žlučovod bylo to první, co mě ve spojitosti s Milanem napadlo:-DDD A Michal a David se mi líbí taky. A Libuše taky

55
Anta
Reagovat

53 pro mě asi nejhorší by byla zima :)

56
okkvp
Reagovat

Milánek mi způsobuje úsměv, je prdlej jak mrak, ale baví. Už mi začala štvát mi ukňučená lihovarka, David je mi krajně nesympatický, ale pro hru dobrý.

57
Jana
Reagovat

U Milana jsem věděla hned od začátku,že bude můj favorit.Takový druhý Vladko,alespoň tam nebude nuda.

58
Jonatána
Reagovat

54, 55 souhlas. Libuše se mi taky líbí a představa zimy je strašná. Představa spaní v seně ještě horší, jsem ekzematik a alergik. Kurňa, z toho plyne, že i kdybych se vybičovala, o milion hrát nemůžu :-)))))))).
Řval tam žloučovod dneska po Davidovi, jak to bylo v ukázkách, nebo to teprve bude? odbíhala jsem a tohle jsem neviděla.

59
Jonatána
Reagovat

57 nesouhlasím se srovnáváním s Vladkem, které se tady párkrát objevilo. Vladka a Reginu jsem mohla, byli správně prdlí a hysteričtí. Být s nimi někde by asi bylo na zabití, koukat na ně dobrý. Ale Milan mi přijde krutě nepříjemný a v podstatě i nezajímavý. Jen uřvaný a protivný. Ale možná se vyčábří, je to druhý díl.

60
Jana
Reagovat

59:Vladko byl samozřejmě jen jeden.Ale Milan patří k zajímavým soutěžícím,stejně jako on.

61
haha bimbi
Reagovat

58 dneska eště neřval, nervíky ještě nejsou asi TAK napnutý :-D

62
Ivory
Reagovat

To by mě taky zajímalo jestli tam bylo sklapni, sklapni, sklapni :-D Též jsem odbíhala:-)

63
Jonatána
Reagovat

61 dík za info. Zítra to asi neuvidím, jdu s kamarádkou ven a kvůlli Farmě se domů nepoženu, ale třeba to do devíti stihnu a mohl by řvát až někdy nakonec. Neb to nejlepší nakonec :-))).

64
Tamzin
Reagovat

Ahoj, ve slovenské jedničce myslím už nikdo další nepřišel. Lihovarka mi byla podezřelá už když tam nakráčela v tom tenkém koženém kabátě, já bych si vzala spíš vaťák :-)

65
Ivory
Reagovat

Hlavně že to bylo v ukázkách „dnes uvidíte“ :-(

66
Angel
Reagovat

Taky mě nejvíc baví žlučovod Milan.
Jak mluvil na konci do kamery, tak mě připomínal Josefa Klímu.

67
Tamzin
Reagovat

Pro mladší ročníky: vaťák = teplý pracovní kabátek

68
haha bimbi
Reagovat

no hlavně Vladko aspoň zezačátku nehysteřil samoúčelně, spíš jako obrana proti Zvěřinovi a podobně. A choval se hezky k ženským, na rozdíl od žlučovoda. Ti dva jsou jako nebe a dudy, aspoň teda co se dá vysledovat za tyhle dva dny

69
miruna
Reagovat

51:je to lepší!Viděla jsem obě Markízácké Farmy a nedá se to srovnat!Ač je to od stejné produkce a v režii pana Nuneze,tato verze strašná nuda,spousta zbytečných záběrů a samotní soutěžící jsou nějak divně namícháni.A volba famáře(majitele)se taky moc nepovedla.Počkám ještě dva díly,snad se to vyrbí,přijde ponorka a bude se něco dít.

70
Angel
Reagovat

Pobavilo mě, jak Milan nasedal na mulu, doufám, že nevypadne brzy, ať je nějaký vzrůšo.
Co říkáte na farmáře? Zatím se zdá být OK, celkem sympatickej chlápek, uvidíme, až je bude hodnotit.

71
Angel
Reagovat

68 – Vladko byl můj favorit a myslím, že na rozdíl od Milana fešák

72
okkvp
Reagovat

Farmář vypadal přesně tak věrohodně, jaký je jeho vztah k této konkrétní nemovitosti a pozemkům v reálu
Vzpomene si někdo na patvar, kterým dvakrát označil sázení brambor, prosím? – zaujalo

73
JanaH
Reagovat

Mně je zatím hodně sympatický bývalý policajt Mirek, ze ženských Libuška.
Milan se zatím drží a když neječí, je vcelku snesitelný, i když mi též „způsobuje úsměv“, jak tady někdo trefně poznamenal. :-)
Pan majitel mě neoslnil ani na fotce, ani dneska na traktoru. Navíc mi vůbec nesedí jeho české nářečí k moravskému prostředí.

74
Pattrick
Reagovat

No, musím říct že fakt, zlatá SK farma zatím.. Tady ti lidi jsou tak nějak moc sympatičtí, že to vypadá, že ani žádné vzrůšo nebude.

75
Anta
Reagovat

Vladko se určitě nedá srovnávat s Milanem :)
Majitel mi moc sympatický tedy není, ale teprve 3 díl …

76
Ivory
Reagovat

73- taky mi to trhalo uši :-(

77
JanaH
Reagovat

73 Ivory : no my moraváci jsme na to hákliví, že? :-)))

78
Bazinga
Reagovat

Mi se to zatím taky docela líbí :-). Ze všeho nejvíc mě pobavilo, jak „studnici znalostí“ Milana při zapřahání nakonec vyučila pravá blondýna. :-)) Škoda, že u toho nejela časomíra, protože by mě zajímalo, jak dlouho je tam nechala kutit, aby nakonec předvedla to něžné „tady jsou takové karabinky, tak nezkusíme to?“ :-D

79
Ivory
Reagovat

77-jo no, ale asi je to vzájemné :-)

80
JanaH
Reagovat

79 Ivory : to bezesporu! :-))))))
Já jsem ale v Čechách 12 let žila, tudíž ve mně dříme jisté porozumění. :-)

81
Wally
Reagovat

to není nářečím on mluvil strašně spisovně

lihovarnice je divná, z tý by se moh vyklubat dobrý matroš

82
Hans
Reagovat

okkvp myslíš- zasážete brambory ? :)

83
Angel
Reagovat

72 – řekl zasážete brambory :D taky mě to zarazilo

84
Jana
Reagovat

No tak pan farmář k usedlosti rozhodně nepatří, je nasazený Novou, původního majitele odklidili …

85
okkvp
Reagovat

jo „zasážete“ a pak „polštáře a na ně přibijete prkna“ – nejsem jihočech, ale lidi s nejrůznějším jihočeským nářečím přece jen nějaké znám – tohle jsem neslyšela ještě ani jednou

86
okkvp
Reagovat

původní majitelky – nemovitost a pozemky vlastní tři dámy

87
Anta
Reagovat

85 to jsem tedy taky nepochopila :)
… na prkna přibijete polštáře, aby ste tady nebyli na hlíně…? nebo tak nějak to řekl

88
okkvp
Reagovat

tak jak jsem napsala – polštáře a na ně přibijete prkna – viz čas 2.22 zde v rekapitulačním videu
http://farma.nova.cz/clanek/epizody/prichazi-hospodar-sledujte-rekapitulaci-3-dilu.html

89
JanaH
Reagovat

85 : tak ty polštáře…byla jsem si jistá, že jsem se přeslechla. :-) Ale asik nee. :-))
A dneska tady někdo psal, že původního farmáře odklidili z dosahu (patrně tedy nájemníka).
A zas tak spisovně dosazený farmář nemluvil, jak se zmiňuje Wally, já tam to nářečí slyším taky.

90
okkvp
Reagovat

Milan na to konto překládal nějak jako fošny a prkna (tzn něco jako běžnou dřevěnou podlahu na roštu) – já osobně bych rozuměla polštáře – nízké balíky slámy a na ně prkna, což by i zateplilo

91
Anta
Reagovat

88 no nevěděla jsem, co měl na mysli těma polštářema :)

92
okkvp
Reagovat

91 – živě jsem si představila jak berou polštáře peřové (lihovarka si přece stěžovala, že je jich málo) či z gauče a moc jsem se se svou fantazií nasmála ;-)

93
Anta
Reagovat

92 já pouze nevěřícně kroutila hlavou :DDDD

94
yeey
Reagovat

91 zdar zeby presun na tohle forum?? :-) no musim se priznat, ze pro me jako mestaka je celej tenhle porad celkem psycho, asi bych knoural jak Lihovarnice…:D:D osobne je mi zatim v ramci moznosti nejsympatictejsi Michal, Jana „nechala sem dite s cizim clovekem“, pak ta blondyna co vyskolila Milana (Šárka?) a pan podnikatel urcite taky celkem na pohodu, akorat to vypada, ze si na nej Zlucovod celkem zasedl – vysvetleni, proc z nej udelal otroka se nam nak nedostalo :-) a v podstate je mi dost sympaticka i Jana stripterka, mne ani tak hloupa neprijde, ostatni to o ni teda rikaj no – a nazyvat ji blondynou – nedivim se, ze se ohrazuje (nedelam si iluze, ze to neni mysleno hanlive)…. Zlucovod je mozna dobry prvek pro tuhle reality show, ale byt tam s nim, tak asi po 2 dnech dam nohy na ramena a zdrham tak daleko jak to pujde, protoze tohle monstrum bych nesnesl ani omylem (zlatej Viq :D:D)

95
Anta
Reagovat

94 nerouhej se :DDDDDDDD

96
yeey
Reagovat

95 copak bral sem jmeno bozi do ust nadarmo? :D

97
Anta
Reagovat

96 už začínám být schizofrenní, diskutuju tady, na Hlase a do toho sleduju ze záznamu VIP prostřeno Pomejeho :DDD

– téměř :)

98
Anonymní
Reagovat

Antimilanovci se nemusí být, jako ve v ostatních farmách jsou první bossové dědkové a ti taky brzo vyletí. Na začátek tam musí být, aby se to rozjelo, pak se rozjedou vztahy a dědci vyletí. Vždycky to tak bylo.

99
Ája
Reagovat

94 – no jen sem nakouknu a on už tu čile diskutuje rybízek :-D, asi to začnu poctivě sledovat, abych taky měla čím přispět :-)

100
Capri
Reagovat

Polštáře – to není nic jiného než podlahové rošty na které se pak klade finální podlaha. Je to jeden ze způsobů pokládky dřevěných podlah.

101
Anonymní
Reagovat

yeey: Jana striptérka má zš :(. I když.. já mám VŠ a koukni na můj příspěvek 98. Takže vzdělání fakt nevypovídá o ničem.

102
yeey
Reagovat

99 :D:D:D nonóóó sem prispel poprvy svou troskou do mlyna :D:D

103
yeey
Reagovat

101 a tak to prece ani tak neni o ZŠ/VŠ… teda samozrejme jako vysokoskolak mam taky obcas pocit, ze sem v nekterych vecech pred nekym napred, ale ono to funguje i obracene cas od casu…

zatim mi zkratka Jana stripterka jako naka duta krava rozhodne neprijde :-) je to takova holka do nepohody…

104
Lenka
Reagovat

Jonatána ☺
jsem na tom stejně = Milánek spustí ten svůj ječáček a já hledám ženskou, co to řekla…
v hlavince mi bliká spojka s eunuchem (což je blbost, to chápu ☺

105
okkvp
Reagovat

100 – dík, dosud jsem znala označení „polštáře“ jen pro mezery – výplň roštu, proto mi to takto řečené přišlo divné (dáte mezery a na ně přibijete prkna)

106
yeey
Reagovat

104 podle me by mohl z fleku nahradit Dvoraka a namluvit Boba, Bobka nebo Áju :D

107
Lenka
Reagovat

106 yeey
néééé ☺
Boba, Bobka (i BB ♥) mám ráda, Áju taky ☺
ale vážně – je fakt málo CHlapů (Mužských) s takovýmhle pištidlem …. to se hned tak neslyší…

108
yeey
Reagovat

107 este Vitek Bartů :D:D
on ten jeho hlas jen dokresluje hruzostrasnost jeho osoby…:D

jooo Zlucovod… toh-le-je-HLAS! konecne ho Nova nasla, kdepak Bagova a Veselovska :D

109
Anta
Reagovat

106 toho malýho, myslím Bobka, to sedí :))

http://www.youtube.com/watch?v=gnlmL9GH0LQ

110
yeey
Reagovat

109 :D:D buzeruje jako Bob, hlas ma jako Bobek :D:D

111
Capri
Reagovat

105 – Mě hlavně pobavila představa jak lidi kteří vůbec nevědí o co jde a co je tím myšleno netrpělivě čekají až se na hliněnou podlahu budou pokládat péřové polštáře a na ně přibíjet prkna. :D

112
Anta
Reagovat

110 takový jsou nejhorší !!! :DDD

113
yeey
Reagovat

112 tvl ten ani nepotrebuje tu fistulku, aby byl nejhorsi :D

114
Anta
Reagovat

113 ale uznej, že bez ní by byl naprosto nevýrazný :)

116
yeey
Reagovat

114 mysis ze by bez ni nedokazal prudit vsechny farmare a divaky? :D

117
Lenka
Reagovat

chápu, že hospodář/neherec má trému a že mluví na kameru s obtížemi… ale víc (o moc víc!) se mi líbil hospodář v Sk-Farma 2 (tomu jsem tu roli hospodáře nějak věřila víc)

118
Anta
Reagovat

116 ale už by „nezpůsoboval úsměv“ :)

119
okkvp
Reagovat

111 – v podstatě je škoda, že farmářem týdne je Milan, (který tušil možná ani ne tak co myslí Hospodář, ale co by to asi chtělo) a nikoliv třeba ten hošík Kubík s šátečkem, kterého já osobně zatím jako naprosto nepraktického cáluju – mohla být dost prča

120
Lenka
Reagovat

Milánek nemá rád blondýnky…? ☺
V podání pištícího Milánka je blondýna totéž co blbka? ☺
Zahlídla jsem v 1.dílu jeho choť a dceru (tu také na fb, jestli jsem dobře koukala).
Pravdou je, že byly tmavovlasé.
Tím ovšem končí moje pozitivní hodnocení vizáže obou dam ☺
P.S. Proti tomu, co domá má, jsou všechny blondýny na farmě sakra fešandy!!!!

121
Lenka
Reagovat

119 okkvp
však to znáš, to se dalo čekat… ☺
největší řvoucí magor hned do začátku, aby tv nalákala diváky, co si budeme povídat
a protože má imunitu, zůstane nám tam tenhle pištící komik ještě min. týden ☺

122
Pacička
Reagovat

Tak jsem si přečetla spoustu negativního na Milana a chce se na to použít to jeho sklapni, sklapni, sklapni, tedy sklapněte. Zatím se nijak špatně neprojevil, nevím, co by si bez něj ta tlupa rozjívenců počala.Docela hezky ocenil radu Šárky i vzhled striptérky a tu, co do obsahu její hlavy ohodnotil, myslím si, správně. Při stavbě sprchy jednal s ostatními 2 chlapy slušně, ač oba nic moc nepředvedli. Fakt je, že nekomentoval výběr Davida za sluhu, ale výběr byl pochopitelný a nic vysvětlovat nemusel. Kritizovat jeho hlas, nebo dokonce vzhled manželky a potomků, to je dost pod úroveň. Osobně takto lidi nehodnotím. Možná, že se časem Milan projeví opravdu negativně, ale zatím si myslím, že své role zhostil dobře, takže uvidíme. O striptérce Janě si myslím, že je hloupá, ale mile překvapila postojem k práci. Naopak výroky maminy Jany, že je Milan a Libuška zaučí, než odejdou, mi přišly dost zvláštní a při nějaké práci jsem ji moc neviděla.

123
haha bimbi
Reagovat

mno, z toho co bylo vidět se mi nezdálo, že Milan by to měl nějak zmanažerovaný, spíš mi připadlo že nikdy nešéfoval a ani to neumí, uznávám, že ukočírovat 12 různejch lidí není jednoduchý, ale toho největšíhío chytrolína ze všech dělá hlavně on sám ze sebe. A chytrej moc nebude, když si nabral jako otroky dva poměrhě silné soupeře, s velkou pravděpodobností bude příští týden otročit on a to bude teprve sranda až bude kvičet na slámě .-DD Jana striptérka mi též přijde OK, nepůsobí jako hloupá husa.

124
yeey
Reagovat

122 mne to nahodou prijde od Jany jako rozumna taktika… asi si vsichni uvedomujou, ze ten prvni tyden je potreba nekdo, kdo je vsechny bude buzerovat, byt sam obcas netusi – oni se aspon nauci jak tam fungovat, budou mit nejaky rad atd… to je urcite Milanuv prinos… ale pak bych ho na jejich miste hned nemilosrdne vyhodil, s takovym individuem bych timto zpusobem podlahu klidne vytrel… :D

jinak btw vyber farmare stabem na prvni vyber byl asi predem danej, neslo jen o to, ze by byl Milan nejstarsi (nebo to tak bylo i na Slovensku???)…. predstava ze by tim farmarem byl ted treba Kuba :D

125
Anta
Reagovat

124 no Kubík by byl sladkej a hlavně by se to tam stejně hádalo, protože by asi nic moc nešéfoval, ale třeba se v něm mýlím :DD

126
Adéla
Reagovat

Viděli jste už Kubíka něco dělat? Já ho zaregistrovala jen, když chtěl po hospodáři zvířátko na mazlení. To mě dostalo. Kubík se jednoho krásného dne zhroutí….
Jinak Milan je dobrý exot, ještě se z něho vyklube dobračisko, uvidíte. Ale asi ho brzy vyhodí ti mladí a krásní.

127
anja
Reagovat

já asi budu potřebovat na tento pořad nějaký manuál nebo co, protože po těch dvou dnech pořád nepobírám o co tam jde a celá tahle RS mi přijde zmatená a úrovní něco jako blahé paměti Bar

to co tam přijelo na tom traktoru to mělo být jako co? páč ten chlap mi připadal ještě více vyjevený z divočiny než ti co tam bydleli – „zasážete brambory“, mezi prkna dáte „polštáře“ – ne že bych (na potřetí :) nepochopila co tím myslel, ale to tam nemohli dát člověka, který mluví celorepublikově aspoň trochu srozumitelně? ten chlap vypadal jako kdyby právě vystoupil z vesmírné lodi…… a to jeho označení latríny jako „meš“ – „ten mééš musí prýýýč“ – myslel tím M.A.S.H.?????? protože jestli jo, tak kdyby latrína byla jako v M.A.S.H., tak by to mělo být jakože okej, protože latríny M.A.S.H. byly geniálně vymyšlené a vydržely korejské lijáky, větry i bombardování……. viděl ten mamlas v tv seriál MASH?? protože kdyby jo, tak by takový kec nemohl vypustit z pusy… děs co to tam dali za herce

stejné mne napadlo u toho kvásku – „dovezl jste nám kvásek?“…….. „ne, vyrobte si ho sami“…. „a jáák? kvásek se vyrábí z droždí“…. ježíš to tam nikdo z těch 12 lidí nečet Robinsona?…… mouka s vodou do tepla, párkrát to přiživí a mají chlebový kvásek

no nic no, počkám jak se to tam vybarví, zatím mne teda nejvíc irituje Stránská Jana co hledala tátu, na tu se pomalu ani nemůžu dívat když ji dávají na kameru jak se snaží být chytrá, ostatním ještě dávám šanci…

128
Anta
Reagovat

111 taky jsem nevěděla o co jde, ale na péřové polštáře jsem opravdu nečekala :)

Ono vůbec ty názvy v různých profesích jsou k pobavení, třeba donedávna jsem nevěděla co je to „obkládat na buchty“ :DDD mě fakt pobavilo, zajímavá představa :)

129
LadyXL
Reagovat

No v jedničce na Slovensku volili prvního farmáře všichni a zvolili nejstaršího,že bude nejzkušenější (Kobra)… taky pěkně svéhlavý.
Milan-Žlučovod – no je to kapitola. Musím uznat, že na rozdíl od slovenských verzí a tamních nejstarších účastníků, tak on maká a taky něco umí. S organizací je to horší, ale tohle není snadné nikdy pro toho, kdo to nedělal. Ovšem bude hysterák a velké divadlo… Už mi nepřijde nasazený, ale spíš že měl a má „úkol“ možná vyvolat konflikty, být nápadný a za to ho určil štáb farmářem týdne.
Lihovarnice je občas na přesdržku… Nejdřív se chvíli tváří jak správná skautka,pak fňuká jak holka z paneláku. Striptérka umí máknout, práci se nevyhýbá, v kuchyni mile překvapila. Jen občas rychleji mluví než myslí :-). Ale to ji asi časem přejde /od únavy/.
Pár lidiček je takových „neviditelných“, ale oni se vybarví, až přijde ponorka….
Ovšem hospodář – to je síla, špatný herec…

130
Franz Ruppert
Reagovat

Já si právě myslím, že bylo správné, že první farměř byl určen Terezou. Tak by Milan nikdy farmářem týdne nikdy nebyl, protože by ho brzo chtěli vyhodit. Takto i když je to velmi kontraverzní postava, tak přece něco umí a ty děcka něco naučí.

131
lenka
Reagovat

No já tomu hospodáři zatím moc nevěřím , ten slovenský ze dvojky byl lepší … a už vůbec nevěřím že patří k usedlosti no my už víme, že usedlost patří majitelce ženě, objekt byl využíván jen rekreačně a Nova majitelce – kám zaplatila 100 tisíc kč .Já nevím proč to musí říkat, že je to hsopodář od usedlosti, dy´t je to nakonec jedno . Ale jinak mě to docela chytlo, myslím, že to bude ještě zajímavé, soutěžící Jana taky válcuje ty reality šou, byla v Hledá se táta a máma , u Petra Machaly …

132
haha bimbi
Reagovat

U hospodáře jsem si zakázala myslet na to co se tu psalo o něm před časem…:-/ Ovšem velkej dojem na mě taky neudělal, „zasážete“ jsem sice nezaslechla, ale je fakt, že polštáře pod prknama jsem taky chvíli nepobírala a nepochopila jsem, proč se mu znelíbila ta latrína, mě přišla OK a naopak hadry místo prkennejch stěn jsou lepší na ventilaci :-DD, no možná dokud by nepřišla první bouřka se silným větrem :-DD.
Jinak musím říct, že mě kromě Žlučovoda nikdo moc neirituje a vlastně ani Žlučovod sám o sobě neirituje dokud si nezačne hrát na chytrýho nebo dokud nezačne říkat brunetám blondýno. Jasně, lihovarnice je ufňukaná, „Kubí“ takový dítě, eště ten mrkající „Mirek Dušín“ jak mu říkali mi něčím krapet nesedí, ale jinak jsem si kupodiovu ještě nevypěstovala k nikomu větší averzi. Což se ale předpokládám brzy změní :-DD

133
haha bimbi
Reagovat

jo slovenskýho hospodáře jsem teda viděla jen v 1 díle teď před nedávnem a působil jako pozitivní, vstřícnej a spravedlivej strejda. Tenhleten náš čekej působí zatím krapet jako hledač detailů a prudič.

134
Franz Ruppert
Reagovat

Není dobré porovnávat tuto Farmu se slovenskou, ale přece jenom pár vět. Celková stopáž je proti slovenské dost krátká. Začátek ve 20,20 hod je také velká novinka Novy. Prodloužit zprávy bylo zbytečné, zvlášť teď v létě kdy je „okurková sezóna“ (asi bude více bulváru). Stránky české Farmy jsou podobné jako slovenské, ale tolik diskuzních příspěvků tam nikdy nebude. Na české se musíme totiž zaregistrovat s to bude problém. Opakování jednotlivých dílů není (škoda o prázdninách by se spousta diváků ještě podívalo) a placené Voyo lidí nebere, protože ksou to zbytečně vyhozené peníze. Suma sumárum, pokud Nova neudělá nějaké změny tak popularita české Farmy nebude tak velká jako na Slovensku.

135
Pedro
Reagovat

133: Slovenskej hospodář byl takovej hodnej strejda. Jenže to právě byla jeho největší slabina. Co se mě týče, já bych ze Slovenské Farmy ubral chlast a přidal na tvrdosti hospodáře. To druhý zatím CZ Farma splňuje.
Dyť například ta kadibouda byla vážně katastrofa, ti lidi to stavějí jako kdyby to bylo provizorium na 2 dny pro 3 lidi.

136
Anonymní
Reagovat

38 – Původní majitelé usedlosti jsou 80-tiletí důchodci a ne „farmář-nefarmář“. Bydlí jinde a tady trávili třeba 4 – 5 dní v týdnu, kde si užívali klidu. Ale přepsali ji na své dcery a takto to dopadlo..Nic záviděníhodného na staré kolena..

137
Potatoe
Reagovat

130: Souhlasím. Navíc to tak bylo všude, že nejstarší hlap byl zvolen farmářem týdne + to byli ti největší prudiči a taky poměrně brzo vylětěli. Kdyby nebyli zvoleni na začátku, tak by je asi vyšachovali hodně brzo, což by byla škoda.

Anjo, prosím tě, zkus se na něco dívat normálně, ne pod mikroskopem. MYslím, že 99% lidí „Mash“ pochopilo. Zbytečně slovíčkaříš.

138
XMAN
Reagovat

Tak můj favorit je zatím jednoznačně Milan. Jasně že je to docela psycho a že by tam asi nikdo z nás s ním být nechtěl ale takhle z pohledu diváka je to naopak ok a takovýhle člověk je tam nutně potřeba pro atraktivitu a zajímavost show. Takže doufám že tam vydrží co nejdéle aby se fakt bylo na co dívat. Ostatní chlapi mi přijdoiu taky v pohodě a ta striptérka je vlastně taky na pohodu, nic proti ní nemám. Takže asi zatím jediný kdo je mi tam nesympatický je ta Stránská, tu fakt nemusím.

139
okkvp
Reagovat

Ta kadibudka s hadrem nebyla špatná, ale pršelo by jim tam a tragedie nepořádně udělaná střecha (nicméně se mi zdálo, že hřebík poněkud nedostatkové zboží)
Nedívala jsem se ale první den úplně na celé a tak mi uniklo jak velkou kopali jámu, či zda někdo pomyslel na postupné stěhování -je-li malá, na převládající směr větru, přištínění.
Sprcha – jsem zvědavá k čemu se ještě dopracují.
Též mi překvapuje, že se tam vlastně nikdo nepřipravil na to, co by je mohlo čekat a nějaké základy jak přežít v divočině/zemědělství si nenastudoval alespoň teoreticky.

141
yeey
Reagovat

135 mam tomu rozumnet tak, ze na Slovensku jim televize nedavala jidlo,ale zato chlastu dostatek?? aby mohli tocit, jak sou na slupky? (teda jako soutezici bych to rozhodne kvitoval, ptze krome ty prace – co jinyho tam delat, ze? :DD)

125 hele a mne je ten Kuba nahodou celkem sympatickej, zatim tam z toho asi ani neni tak vyplesklej jak bych cekal (ptze kdyby tam chytal naky psycho, tak by to urcite do poradu zaradili)

142
yeey
Reagovat

138 cau XMANe, vsak ono se to u tebe zase do 3 dilu vsechno zmeni :-)

143
Pedro
Reagovat

141: Část chlastu jim dávali oficiálně a část jakoby naoko „našli“ někde na farmě. To se asi štáb nudil, tak jim šoupnuli nějakej chlast aby měli co točit…

144
Anta
Reagovat

141 nazdárek yeey

zatím mě tam nikdo neprudí :), pouze jsem s očima navrch hlavy a slechama vztyčenýma poslouchala Milana :DDD

Mě to ale bude chvíli trvat, než si v těch charakterech udělám jasno, zatím se všichni jeví celkem v pohodě :)

a XMEN nás ještě třeba překvapí :)

145
yeey
Reagovat

143 nj tak chlast se tam uplne nehodi, ale mysim ze o dlouhych vecerech jim tam celkem bodne :D

144 jo tak podle me se teprv vsichni vybravi poradne… irituje me jen Milan…

146
Anta
Reagovat

141 asi ještě nevíš, že jsme byli pasovaní do festivalového tria ? :DDDD

147
yeey
Reagovat

146 vim, uz sem mel rozepsanou stiraci odpoved tak nejak ve smyslu ze Viq ma urazeci festival denodenne, ale nakonec sem to neodeslal…:DD

148
anja
Reagovat

137 Potatoe, tebe neznám :) ale tak jsem ráda, že jsem tady mezi tak chytrými diskutéry a že mi příště třeba i něco vysvětlíš

143 alkohol by jim tam měli dodávat jako jediný pravidelně a pořád, to by nebyla špatná sonda jak by si poradili s ostatníma věcma a jídlem :D

149
Lenka
Reagovat

148 Anja
ahojky ☺
já viděla jen pár dílů slovenské farmy a taky jsem měla pocit, že těm vyhladovělým farmářům režie podstrčila alkohol spíš proto, aby byla „akce“…
jinak mi tu chybí spolek smesvine, ale chápu, že česká farma pro účely „spolkové“ zatím moc ispirující není☺
kdeže časy sbkárky, Kleo a spol. jsou….

150
yeey
Reagovat

148 po pravde ja nejsem Libuse, ale bez trochy chlastu bych to tam asi tezko zvladal :D:D:D:D

151
Pedro
Reagovat

148: sonda by to byla i bez chlastu. Většina těch lidí tam nemá ani ponětí o tomhle stylu života. A o tom by tahle RS měla být. Bandu flákajících se ožralců můžu vidět v jiných RS :D

152
okkvp
Reagovat

151 – Nicméně ožralec padající do řádku brambor, marně se snažící ochočit si kozu a trefit konečně ten správnej struk, případně bratříčkující se v kurníku s čmolíky nebo z blízka zkoumající plnost jámy pod kadibudkou (hlavou napřed) by nám mohl nějakou slzičku smíchu způsobit – cizí neštěstí člověka potěší ;-)

153
anja
Reagovat

152 okkvp – toto jsem přesně měla na mysli :DDD ale říkám: jídlo jim tam nedávat! čili žádnou kozu, slípku nebo tak něco… jen ten chlast a úkoly a hned mají co točit :)

149 Lenko, no já slovenskou verzi neviděla ani jeden díl. jen mi o tom občas vyprávěla naše paní uklízečka. Měla jsem sice snahy si to stáhnout, ale nějak nevybyl čas. Takže vlastně vůbec nevím co a jak bude….. a nemám s čím srovnávat

150 jak to tam zvládne abstinující alkoholik Libuše, to bude taky zajímavé. Mimochodem, ta baba je mi krajně nesympatická, z obrazovky na mne koukala jako zmije :)

154
Pedro
Reagovat

152: Spíš bysme se dočkali nepřetržitých hádek o ničem. Mě se nejvíc líbí scény, kdy nešikové manuálně pracují. Třeba když na SK Farmě 2 udělali tu střechu na maštali verze 1.0, tak jsem se válel smíchy po zemi :D

155
Pedro
Reagovat

Podotýkám, že byli střízliví a stejně to stálo za to :D

157
Scalex
Reagovat

Nedalo mi to ještě jednou… http://www.scalex.cz/temp/sklapni_pasticka.jpg

158
Skittles sours
Reagovat

XMANe, že jo? Mně taky ta Jana nesedí a hlavně ne fyzicky. Pořád se snažím přijít na to proč. Když si ji rozkouskuju, tak má pěkné dlouhé vlasy, nehty, hezké oči, rty a dohromady je to stejně chlap. Vůbec mi to nedává smysl, ale navzdory tomu, že má x ženských a hezkých! znaků v ní tu holku vůbec nevidím.

159
Angel
Reagovat

Mě ta Jana taky není sympatická, něco mi na ní vadí a taky jsem ještě neviděla, že by tam něco dělala. A ta lihovarnice se mi zdá zase nějaká divná, ona tak zvláštně mluví.

160
LadyXL
Reagovat

154- já se válela smíchy, když ukazovali, jak ve dvojce slov.Farmy pečlivě Nikola a spol. usekávají ty „výstupky“ na taškách u střechy na maštal a všechny je tak znehodnotili…:-D. Pak ještě Tomáš rozhodl použít na střechu prkna,co měly být jako podlaha do maštale…:-D S hospodářem to málem seklo :-)).
Jinak chlast tam byl na obtíž.Vyváděli stejně v noci, co většinou tv neukázala a nám o tom v náznacích vyprávěli, ráno se jim nechtělo vstávat, chodili tam jak mátohy a vymýšleli blbiny jako např. šikanu sluhů.Hádali se s hospodářem…, no prostě jim včas nedal štáb přes prsty a oni to tam dlouho brali hákem a vymlouvali se, že nestíhají (pravda,dělali ve velké zimě,ale lecos šlo udělat,jen je to nebavilo). Proto tam taky poslali tu skupinu „záškodníků“,kteří se ale hned (až na Juru,který taky hned vypadl) spíš přizpůsobili místnímu tempu.
Dejme těm „našim“ dva týdny a většině spadne maska, kterou nasadili při příchodu…. Ona už teď stačí leckomu jednotvárnost jídla :-) a až k tomu bude i únava…

161
Pedro
Reagovat

160: přesně!

162
Wally
Reagovat

farma je JAKO hospodáře, tak se s nima nebude kamarádit, potřebuje od nich výsledky a ne aby si tam z toho dělali skautský tábor

163
Jana
Reagovat

Ahoj všichni diskutéři z Hlasu-zvlášť ahoj X-Manovi.Vidím,že máme společného favorita:)
Je fajn zas Vás „slyšet“ :)

164
Scalex
Reagovat

Akorát schází RAINMAN, který by říkal, že Milan je při tom svém hulákání nad tónem.

165
Bazinga
Reagovat

:-), cha! Utavili osla :-))

166
Bazinga
Reagovat

Scalexi, chtěla jsem Ti pochválit „sklapni-sklapni-sklapni!“ zvlášť ta verze s pastičkou mě fakt pobavila :-))

167
Anta
Reagovat

No už se mi daří na první dobrou rozpoznat Davida od Mirka :DDD

168
Bazinga
Reagovat

cha! Tak akce „svalovců“ u kadibudky baví! David uhodil hřebíček na hlavičku. Ze 100 pokusů 7 zásahů :-))

169
Anta
Reagovat

168 dobrý je taky Pat a Mat :DDD ta střecha je pořád stejná, ne ?

170
Mirka
Reagovat

prosím ví někdo co je to za píseň která celý pořad provází.Moc díky

171
Bazinga
Reagovat

169 :-), nevím jestli jsem si dobře všimla, ale viděla jsem tam už dřevo.

tak ale striptérka asi úplný lumen nebude… :-))

Janu, z HSTM, jsem prozatím neviděla přiložit ruku k dílu :-). Asi nějaký divný střih :-))

173
Bazinga
Reagovat

a musím přiznat, že trochu přemýšlím,jestli NÁHODOU, ale opravdu NÁHODOU, nebudu při akci „sklapni-sklapni-sklapni“ spíš na straně Žlučovoda ;-) Zatím ještě nejsem rozhodnuta :-)

174
Anta
Reagovat

171 moc jsem to neviděla, tak nevím určitě

kdo je to Jana z HSTM ? (jsou tam Jany dvě)

175
Bazinga
Reagovat

ta blonďatá /Stráská, nebo Stránská/, já jsem si nezapamatovala její příjmení a nechtěla jsem to komolit.

176
okkvp
Reagovat

173 – já už bych měla do duelu rozhodnuto a pastičku budu asi povzbuzovat

177
Bazinga
Reagovat

176 myslím, že duelant z obou sluhů vzejde přesvědčivým rozdílem počtu hlasů :-) Bo jinak pojdou hladem :-D

178
Tamzin
Reagovat

David bude mít zřejmě poněkud přebujelé ego…ten Milan s páskem by mě určitě nevytočil, asi bych mu řekla, že je debil a zasmála bych se tomu.

179
Angel
Reagovat

Pat a Mat dneska pobavili, jak řezali to prkno ze žebříku.
A Milanova kobra a elasťáky, tomu fakt říkám úlet :D ten chlap mě baví
Jsem zvědavá, kdo dostane víc hlasů do duelu, tipuju Davida, Libuše to asi nebude, připravili by se o kuchařku

180
Anta
Reagovat

taky bych si tipla Davida

178 souhlas

181
Ája
Reagovat

všechny zdravím, hlavně mého oblíbence rybízka :-), mám dotaz, jestli někde nebyla ta drobná blondýnka (Šárka? jména si ještě nepamatuju), jak vyučila Milana u zapřahání za oslíky? je mi strašně povědomá a nedokážu si ji s ničím spojit…

182
okkvp
Reagovat

181 – je podobná mladé Šafránkové (tedy mladší sestře, když byla mladá)

183
nee
Reagovat

139 okkvp….nad tou jámou jsme dumali doma taky, vypadá to, že tam mají snad nějakou nádobu vynášecí či co, jáma by asi měla problémy s ChKO….no a senkruvňa na kopci nad domem může být po pořádném lijáku zdrojem nemalé radosti :))).
Nedostatek teoretické přípravy je fakt zarážející…aspoň znalost Robinsona nebo Foglarovek bych čekala, mít obilí a netušit jak upéct chleba…hmmmm. Jak udělat kvásek z namletého obilí by snad někdo vědět měl, když se vydává do minulého století.

184
Zack
Reagovat

Nevím, zda jste postřehli, že oficiální stránka na Facebooku české Farmy má dnes skoro 30 000 fanoušků. Ještě dopoledne dnes však měla pouze 3 000 fanoušků, což je 10x méně. Zajímavostí je ještě i to, že slovenská stránka Farmy, která měla kolem 60 000 fanoušků, dneškem už neexistuje. A můj kamarád, který byl fanouškem slovenské Farmy na facebooku, je najednou fanouškem české Farmy a ani o tom neví. Pěkné čachry s lidmi na facebooku.

185
yeey
Reagovat

164 Scalex – on se prave RAINMAN vytratil i v prubehu Hlasu, asi si ho vyhnal svoji ustavicnou kritikou…:D ale btw (sorry ted prijde off-topic, ale nejakou dobu mi to „lezi v zaludku“ :-)), strasne si v rekapech na Hlas vymekkl, coz me trochu mrzelo – vubec vlastne nevim, kdo byli na konci tvi favorite, coz me mrzelo, ptze min. rok predtim si daval svy sympatie (no hlavne k nasi oblibenkyni GG:-)) jasne najevo… (konec OT)

181 ahoj Ájo, no sem rad, ze si na me vzpomenes, nejak sme se ke konci Hlasu moc nezastihli ;-) s tou Sarkou mas presne pravdu, ja si treba vzpomnel (ani nevim jak) na jeji jmenovkyni v Big Brotheru kdysi davno na Nove… ale je tam rozhodne jeste nekdo, koho mi silene pripomina a Arabela Majerova, jak tu nekdo poznamenal, to az tak neni..:-)

186
yeey
Reagovat

jinak nevim jak vam, ale me trosku leze na nervy to blond-trio Sarka, Jana a Sara… pride mi, ze to budou pekne ustebetany drbny dohromady…

187
Anta
Reagovat

186 ale ty jsou tam taky potřeba :)))

188
yeey
Reagovat

187 ale jooo tak soudim to podle cca 3 zaberu, kdovi jak to je, kazda zvlast mi prijdou celkem v pohode, jen mi pride, ze ta Sara je tam trochu omylem :-)

189
Scalex
Reagovat

185 – Problém je v tom, že zatímco v SuperStar jsem měl výraznou favoritku (Gunčíková byla prostě skvělá), tak v Hlasu nikdo takový, z koho bych se posadil na zadek, nebyl. Ti, co se dostali do finále, byli dobří. Výborná a profesionální Poulíčková, univerzální, ale pořád hodně slušná Bagová, originální, ale „ještě musí leccos dohnat“ Veselovská.

Z těch, co vypadli dříve, mě oslovila Fehérová, Zakuciová, Šuľáková, Mikulcová a rád bych slyšel víc věcí od Dobrovodské (duet s Veselovskou byl fenomenální… originální verzi od Adele od té doby nemůžu slyšet, protože je to proti těm dvěma holkám slabota).

Z kluků mě tak nějak všichni neurazili nenadchnuli… škoda Hnilici, škoda Cseteho, ti to mohli posunout vejš. Miloš Novotný by potřeboval na rok zavřít do jedné místnosti s Ozzákem, pak by to mohlo být dobrý. 8^)

190
Ája
Reagovat

186 – mně zatím ne, ale to přijde :-) ještě nemám vyloženě vyjasněné sympatie či antipatie, na to je brzy, ale musím říct, že mi je sympatický David a to jsem se při jeho představování děsila… :-D

191
Anta
Reagovat

188 Sára mě tam taky nějak přebývá, na první pohled mě Sára se Šárkou přijdou typově stejné, ale volila bych určitě Šárku, je mi sympatičtější :)

192
yeey
Reagovat

189 hh no u toho Milose souhlasim, to je presny… asi by to byl preci jen lepsi nasledovnik Ozzaka nez Lexa :D:D a ja konec koncu taky nemel az tak vyrazneho a neochvejneho favorita (no spis favoritku – o cemz svedci, ze ke konci souteze sem mel 4 vyrovnane favority zaraz:-)) … jen mi zkratka prislo, ze si trochu vymekkl, kazdopadne diky za vysvetleni!

190 no ono se to vykristalizuje… mne sou zatim asi nejsympatictejsi po dnesnim dilu ti 3 mladi kluci Michal, Jirka a Kuba, spis asi dany tim, ze sou mi vekove nejbliz… ale i ta Jana stripterka, tyhle za vsech okolnosti ukecany holky mam vlastne docela rad:-)

193
yeey
Reagovat

191 jako ta Sara … no nerad bych ji odsuzoval dopredu jako nakou pipinku, i kdyz mi tak trochu pripada… ale podle me zas zadna extra pipinka bejt nemuze, kdyz se bez fnukani na ty farme udrzi, byt jen zatim 3 dny :-)

194
Anta
Reagovat

192
ti tři kluci jsou zatím fajn, Michal se mi jeví celkem dobře, ukecaný holky jsou i tady na diskuzi, proto jsi zde, ne ? :)))

195
yeey
Reagovat

194 nj ukecany mareny to je moje :D

me nejdriv trochu prekvapilo, jak David rikal o Michalovi jak je arogantni a ze by potreboval dat pres papulu, ale sam to obcas potrebuju, to je podle me spis ta vec, ze ti starsi uz nejsou zvykli na „nevybourene mladi“ :D

196
Ája
Reagovat

195 – mezi ukecanejma mařenama se brzy staneš jednou z nich :-D

197
Anta
Reagovat

189 Scalexi, ona druhá GG nebude přinejmenším v několika dalších řadách pěveckých soutěží!

198
Anta
Reagovat

195 no spíše už ho mají za sebou :DDDD

199
yeey
Reagovat

196 no tvl! ja se obcas umim zdarne pripojit, HEČ! :D:D:D

197 to je ten problem, s GG prisla do pevecky souteze poprve (a bohuzel asi naposled) absolutni dokonalost a my, jeji fanousci, ted jen marne predpokladame, ze by mohlo prijit znova neco podobnyho :-) … teda doufam ze to tu ted necte dolores a dalsi z Hlas/Superstar fora :D

200
yeey
Reagovat

198 vsak tak sem to myslel… :-)) uz ho maji za sebou a chteji „predat zkusenosti“ = „poucovat ty mlady“ … nerikam ze to je spatne, to je proste fakt…:-)

201
Anta
Reagovat

199 ať si čtou :))), nikdy jsem se se svou oblíbenkyní netajila a vždycky si ji v nějaké, kterékoliv diskuzi ráda připomenu !! :DDD

202
Anta
Reagovat

200 to víš, tak to s náma mladýma se zkušenostmi je :DDD

203
yeey
Reagovat

201 jasny, ja akorat jenom cekam na par jizlivejch komentaru :-) pripominani GG neni nikdy a nikde dost :-)

202 ses super, ze od tebe nikdy zadny „poucovanicko“ nepride :D:D

204
Ája
Reagovat

203 – já bych řekla, že čekáš přímo natěšeně, takových komentářů od Viqa není nikdy dost, že? :-D

205
Anta
Reagovat

203 moje děti by měly asi jiný názor :DDDD

ale jestli jako „adoptivní syn“ (ještě to platí ?) o to stojíš, tak se vynasnažím :DDD

206
yeey
Reagovat

204 – ale to neeee, jen aby nezavital i sem… ono to celkem trvalo, nez vsichni zjistili tu krutou pravdu o nem, co jsme o nem my vedeli uz davno :-) nemam zajem, aby se to opakovalo :D:D

205 – tak zatim nemas tendence me vychovavat, takze v pohode :D

207
irena
Reagovat

Zdravím všechny! Ještě trochu off-topic přidávám odkaz:
http://www.anahata.cz/content/view/44/1/
Je tam něco pro GG i PŠ fans.

Ty koncerty jsou velmi komorní a moc příjemné, takže doporučuju.

208
Franz Ruppert
Reagovat

Tak jsem si myslel, že jsme na diskuzi o Farmě, ale tady se opět řeší nějaké pěvecké soutěže.

209
okkvp
Reagovat

208 – doufejme, že se nám Hlasové osazenstvo přešupačí na zkušené zemědělce dřív, než bude třeba nějakých domluv

210
yeey
Reagovat

209, 208 se omlouvame, nak sme jeste plni dojmu … pokusime se krotit, problem je, ze se zname z for o peveckych soutezich a dost veci, co pisem, chapem asi jenom my… no jeste jednou sorry..

211
Anta
Reagovat

209, 208 no jasně, omlouváme :)

yeey a těď už jen o bramborách !!!:DDD

Přidat komentář