Panáček v reality show

Uvolněte se prosím se Jste to co jíte

13. Únor 2007 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Možná jste měli to štěstí a minulý pátek zahlédli v programu České televize další díl oblíbené talkshow Jana Krause – Uvolněte se prosím. Že to sem nepatří? Ale patří. Jedním z hostů byla doktorka Kateřina Cajthamlová, známá čtenářům tohoto blogu především svým účinkováním a stoly hrůzy z reality show Jste to co jíte.

Velmi rád konstatuji, že narážkám Jana Krause obstála řekl bych na výbornou. A co myslíte, poradila mu jak zhubnout ze zápěstí? Podívejte se sami v online archívu České televize a nechte si vylepšit svůj den i obličej úsměvem :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Frankie
Reagovat

Obstála a navíc jí to moc slušelo ;)

2
juju
Reagovat

bylo to takovy krecovity. Cajthamlova se snazila aby nahodou neprozradila neco , kvuli cemu chodi jeji zakaznici k ni a plati za to.

Reagovat

juju, nemyslím si, dle mě si spíše chtěla zachovat svoji tvář serioznosti, kterou by si jistě pokazila tím, když by jen na základě toho, že někdo chce zhubnout, sypala rady jak na to. Jak jsis v Jste to co jíte jistě všimnul, prvně člověka individuálně rozeberou, a pak teprve píšou návod jak hubnout. Je to asi jako, kdyby ti nějaký doktor po netu poradil léčbu na základě toho, že mu řekneš, mám na pohlaví nějakou vyrážku :)))

4
Petr P.
Reagovat

Re: SUNíčko

Houby nejdřív rozebrali. Nejdřív účastníka urazili, pak mu udělali klystýr, následně dvacet minut ponižovali a na závěr divákům vysvětlili, že oni jsou ta jediná autorita a že bez nich to nikdo nezvládne.

5
X
Reagovat

Moooc ji to sluselo, byla sexy ;)

6
aljosa
Reagovat

jasne, keby hned z vykopu povedala nezer a hyb sa, tak by asi mohla bysnis zatvorit.

7
bibaby
Reagovat

http://bleskove.centrum.cz/udalosti/clanek.phtml?id=30328
Taky zajimave. Myslim ze skonci spekulace o vyvolenych….

8
jj
Reagovat

Taky mi přišla moc křečovitá, dělala se tajuplnou, ty její stále se opakující otázky typu: jak jako? jak ted? a pod. Přišla mi stejně nesympatická jako v pořadu jste to co jíte.

9
Daniel
Reagovat

Zcela narovinu, Kraus se jí smál do očí, ona to nechápala, ukázala lidu, že opravdu její znalosti neodpovídají tomu, za co se vydává a ještě ze sebe udělala kašpara.

10
Matěj Jůza
Reagovat

Paní Kateřina byla naprosto super a moc jí to slušel měla malinkou tremu ale kdo by na takovém místě neměl – navíc odpovídat na nesmyslné otázky zhubnout centimetr v zápěstí – mimochodem já jsem zhubl asi centimetr a půl ale musel jsem shodit 30 kilo z váhy aby se to projevilo a to za 4 měsíce

Přidat komentář