Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 3: „Šťastná“ desítka vyvolených (1. díl)

21. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=5820 w=420]

Oblíbená RS Farmář hledá ženu pokračuje třetí řadou. Opakování není nikdy dost, proto si znovu sjedeme úvodní medajlonky a teprve od dalšího týdne se můžeme těšit na novou pětici vyvolených. Nová série je nasazena do hlavního vysílacího času, zřejmě snaha přitáhnout co nejvíce diváků.




Třetí řada startuje

Devět mužů a jedna žena. Tihle všichni touží po seznámení „skoro“ v přímém přenosu, ale dopřáno to bude pouze pěti z nich. Je dopředu jasné, že Jana má své místo na obrazovce jisté, nové lákadlo třetí řady si nenechají ujít. Kdo rozhodne o zbylých adeptech je diskutabilní. Budou to dopisy nápadnic, které údajně občas záhadně měnily adresáty, nebo si rozhodne produkce podle svých potřeb? Kolik podobných hereček typu Lenka, Simona atd. uvidíme tentokrát?

Zmiňovat se blíže o moderátorce, to je zcela zbytečné. Laďka Něrgešová je známá persona, a pokud bude mít podobně prostoru jako ve dvojce, ani skalní fanoušek této RS už neprotestuje, zvyknout se dá na vše.

Šťastná desítka

[singlepic id=4755 w=420]Mirek, 36 let

Krojovaný chovatel koní z početné rodiny je sice samostatný, ale společnost hodné ženy (nejen) nad sklenkou oblíbeného vína by se mu určitě hodila.

[singlepic id=4756 w=420]Josef František S., 37 let

Keltský mystik a koňský trenér je nesmírně houževnatý a na svém velkoryse pojatém statku rád uvítá ženu, která se s ním bude „dívat jedním směrem“.

[singlepic id=4757 w=420]Zdeněk, 36 let

Zarputilý chovatel býků a vášnivý lyžař by rád snesl své budoucí ženě modré z nebe.

[singlepic id=4758 w=420]Ladislav, 35 let

Tento movitý pěstitel a chovatel bude svou ženu na rukou nosit, ale očekává od ní porozumění pro práci farmáře.

[singlepic id=4759 w=420]Jiří, 39 let

Usměvavý cyklista je velmi skromný – na vzhledu jeho vyvolené mu nezáleží, očekává, že ho prostě bude mít ráda.

[singlepic id=4760 w=420]Ondřej, 26 let

Nejmladší z farmářů miluje výlety na koni a hledá hodnou a pracovitou ženu, která ho na nich bude doprovázet.

[singlepic id=4761 w=420]Roman, 39 let

Typický český statkář a myslivec svou úspěšnou farmu vybudoval vlastníma rukama a těší se, že najde ženu ochotnou podílet se na jejím dalším rozvoji.

[singlepic id=4762 w=420]Miroslav, 55 let

Galantní sportovní rybář a myslivec se těší, že konečně pozná ženu s vyřešenou minulostí a kladným vztahem k zemědělství.

[singlepic id=4763 w=420]Slávek, 31 let

Přemýšlivý a upřímný farmář se netají svou nechutí k mechanizaci zemědělství a od své budoucí ženy očekává, že ho nebude nutit žít ve městě.

[singlepic id=4764 w=420]Jana, 33 let

Jediná farmářka ve 3. sérii a zároveň majitelka prosperující farmy hledá pomocnou mužskou ruku a společnost pro trávení příjemných chvil při grilování.

Seznamovací medailonky k třetí řadě RS Farmář hledá ženu sledujte ve čtvrtet 21. 2. ve 20.15 na Prima family.

Kostra článku je z loňského roku, proto jsem ponechala i původní diskusi, stačí navázat od příspěvku č. 87 :-)

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 135
Reagovat

Zdeněk a Ladislav jsou jak dvojčata.

Reagovat

A čtvrtá řada Farmáře bude pro homosexuály :) Přijde mně, že jsou zbytečně diskriminováni v podobných vztahových reality show.

3
haha bimbi
Reagovat

Ten „movitej“, ten nejmladší, ten nejstarší, pak ten kterého bulvár označil za nástupce Čočka (keltský mystik), ta holka a je vymalováno :-DDD

4
Elko
Reagovat

2 SUNíčko: v Nemecku, už boli homosexuálni farmári, na Slovensku sa tiež hlásil homosexuálny farmár, ale nevybrali ani do prvej, ani do prvej série :) …inak ak vyberú u vás ženu, ako sa to bude volať… „Farmár hledá ženu a farmárka muža“? :-)

5
Bazinga
Reagovat

:-), počkám, až „promluví“ :-). Abych se neunáhlila :-). Mi se totiž mystik JFS na té fotce líbí. I když asi bude vzrůstově prckoidní.

6
Jana
Reagovat

Bych si zase tipla, že vyberou přemýšlivého, upřímného farmáře s nechutí k mechanizaci… :-)

7
Bazinga
Reagovat

6 :-)), no ale Jano počkej, aby ho opravdu vybrali, to on by musel dostat „nejvíce dopisů“ … /ono to prý tady čtou ty tydýti, co to vyrábějí, tak aby měli pocit „dobře odvedené práce“ ;-)/

8
Jana
Reagovat

Bazinga :-)))))) No to já právě vím. Se vsaď, že dostane opravdu hodně dopisů! Když to bude potřeba… :-)
Ale nic proti němu, šmarjá, mně jen zaujaly ty informace pod ním, které z něj (podle mě) dělají tak trochu mimoně. :-)

9
Bazinga
Reagovat

;-), jj, chápu!

myslím, že haha bimbi ten vzorec asi trefila, jen se mi zdá, že bulvár se asi přehmátl, a Čoček.2 bude právě ten, co mu traktory nahánějí husí kůži ;-). Ale uvidíme, třeba nepřehmátl. Jsou to vystudovaní novináři a určitě dělají svou práci podle svého nejlepšího vědomí a svědomí… :-).

10
Bobby Brown
Reagovat

škoda, že ta Jana není i příjmením, někoho mi připomíná

11
Jana
Reagovat

Nezbývá mi než souhlasit. :-)

A nakonec tam třebas budeme mít jak odpůrce mechanizace, tak rajťáka – který má mimochodem velkoryse pojatý statek! Ať si spravíme chuť po Čočkovi, kamarádech a spol. :-)

12
Bazinga
Reagovat

11 :-). Mě tam trochu mate to přání „dívat se jedním směrem“. Tak statek pojatý velkoryse a směr jen jeden… není to málo? :-)

Farma Radeč – jeden z desítky šťastlivců :-)

13
Jana
Reagovat

:-)))))) se picnu!

Ale ono když si přečteš i ostatní, tak je to veselé čtení : krojovaný chovatel koní, usměvavý cyklista, galantní rybář atd., to jsou vševypovídající charakteristiky. Kdo to vymýšlí? :-) Leda by to autor myslel jako jednu velkou prdel, a to se mu v tom případku povedlo na jedničku. :-)

14
Bazinga
Reagovat

:-))), asi nám chtějí naznačit, že trojka bude „poetická“. Myslím, že to bude tím, že tentokrát je v tom kolektivu žena :-).

Mmch.právě se dívám na fotky z té farmy a jedna mě tam ale fakt dostala. Je v sekci prasata. A vypadá, že v přepravce je 1 novorozený pidislon a aby se na to nepřišlo, tak tam přisypali i pár selátek.

http://www.farmaradec.estranky.cz/fotoalbum/prasata/

15
haha bimbi
Reagovat

jo, souhlasím, že keltský mystik vypadá a tý fotce moc dobře, taky se mi líbí ;-)

16
Ajda
Reagovat

13 Jana,
popisky u farmářů jsou přímo z PR Primy, takže když to pojali takto, můžeme čekat pěknou komedii, oni nám ty chlapce přetvoří k obrazu svému. Sledovanost nadevše :-(
Ještě najmout ty správné héééérečky.

17
Jana
Reagovat

Ajdo, ani na chvilku jsem z popisků nepodezírala tebe. :-)))

18
Ajda
Reagovat

17 Jana,
já si počkám, až je spatřím na vlastní oči. Hlavně až pánové budou ze sebe dolovat nějaké duchaplné myšlenky, fotky jsou jen nástřel. Osobně zatím žádný favorit.

19
Lenka
Reagovat

13 Jana
souhlas, to musí vymýšlet opravdu VELKÝ kreativec ☺

ale jinak jsem spíš zvědavá, zda ještě vůbec seženou „uchazečky“… ale obávám se, že ano, že jsou některé ženské nepoučitelné ☺

20
Jana
Reagovat

http://www.novinky.cz/koktejl/271125-farmar-hnal-rusnym-mestem-tisice-kachen-zpusobil-chaos.html

Chovatele kachen v naší nabídce nenajdeme…škoda. :-)
Mohla být eště větší sranda.

Jinak, Lenko, co se týče uchazeček, byla bych klidná. :o)))

21
Bazinga
Reagovat

20 :-)), no prosím, takhle já si představuju velkoryse pojatý statek :-))

19 Leni čau, tak jsem se zasnila a hned mi vytanul na mysli titulek „Třetí řada reality show Farmář hledá ženu byla pro nezájem z řad nápadnic ukončena před realizací“ … :-D

22
Lenka
Reagovat

20 Jani
☺ taky se obávám, že „seženou“ nové exotky… a co neseženou, zase dodaj´… z modelingu (ve stylu E55) jako minule ☺
(hlava mi to nebere, kde se furt rojí ty zoufalky, co si pro pár všivejch zlaťáků jdou říznout takovou ostudu do tv)

21 Bazinga
ahojky ☺
mmch, zařvala jsem smíchy nad tvým krásným výrazem „vzrůstově prckoidní“ ☺
a vzhledem k tomu, že blbek/zoufalek je asi fakt dost, o „zrní“ potřebné k semletí v klubu smesvině určitě nouze nebude ☺
+ máme novinku s tou farmářkou, tam taky určitě dodají šťavnatý materiál (aneb co by kvůli sledovanosti neudělali i kdyby si účastníky měli vyčarovat, že?☺)

23
Lenka
Reagovat

Mmch – nevíte někdo, zda ve FHŽ zase bude Latěna?
Nebo zda tv konečně procitne, vzpamatuje se a dá tam někoho … jak to napsat slušně… no, prostě normálnějšího?
(ve smyslu míň afektovaného, míň se opájejícího vlastní a pro ostatní absolutně neviditelnou aureolou quasitalentu pro moderování, míň se tak „upřímně“ dojímajícího nad jakýmkoliv rašícím kvítkem lásky, který se objeví mezi ♂ a ♀ někdy už po zkouknutí fotečky………prostě někoho normálního, ze kterého nekape blbej cukrkandl jak otevře hubu?)

24
Anonymní
Reagovat

23: Pořád lepší Něrgešová než ta z HP.

25
Ajda
Reagovat

Na Laděnu jsme zvyklí, už je to takový inventář Farmáře :-))

26
Ivana33
Reagovat

23: Mně je Laděna dost jedno, nijak mě neirituje.
Ale jinak- mě taky zaujal mystik:) Jenže kdyby na něm nebylo nic mimózního, asi by ženský přehraboval vidlema. Ale fakt je, že se už na to panoptikum docela těším.

27
CarculkaC
Reagovat

Pamatujete si ještě někdo Kleopatru z Turca, nebo odkud ta kráska byla. Měla by učinkvat v dalším díle „Extrémních rodin“ vysílaných na Slovensku (Joj).

http://extremnerodiny.joj.sk/extremne-rodiny-archiv.html

28
sura
Reagovat

iné by bolo,že televízia konštatuje extrémny život rodín(boóože čím ich dotisli dať sa na pranier?) – a iné,že televízia ich dáva napospas výsmechu ich životnej úrovne do médií – najviac ma trápi Tonkov príbeh – veď súdržnosť toho tria by im mohli aj zazobanci závidieť – a tou „kleopatrou“ho ešte viac ponížia:(

29
CarculkaC
Reagovat

Podle ohlasů si nemyslím, že by se Tonkovi někdo smál. Naopak mu všichni fandí a rozhodně je co závidět (soudržnost rodiny, láska, vzájemná podpora,…) Možná mu to pomůže sehnat práci i ženu, kterou by si zasloužil, ne Kleo. Je to pracovitý, hodný člověk, který má snahu se učit a to možná ti, co ho znají od vidění nepoznali.

30
Bazinga
Reagovat

již dnes? Po medailoncích vyslovím svou „snovou čtyřku“ :-). Farmářka to má asi jisté, i kdyby dopisy měli sesmolit členové štábu ;-).

31
Bazinga
Reagovat

uááá! Tak mystik v ukázce luxusní! :-))

32
Jonatána
Reagovat

Začíná to, uvidíme. Farmářka je jistá, o tym žádná, mi se líbí Nebojfa 2 a Kuba Vágnerů sr.

33
Bazinga
Reagovat

Tak s tím srovnáním mystika s Čočkem se bulvár ale rozhodně sekl. A já jsem se nespletla. Je prckoidní. Laťka měří nějakých 165 cm i s podpatkami, a on byl možná o pohlavek vyšší než ona…

34
Jonatána
Reagovat

To Bazi: naprostý souhlas, Nebojfa byl jenom jeden :-))). a prcek je fest. Mi se líbil víc na fotce než v reálu, myslím „ksichtově“. A docela se mi líbí strojvedoucí. Připomínalo mi to krajinu kolem Jeseníku, nevíte někdo, odkud strojvedoucí je?

35
Ivory
Reagovat

Tak z toho mladýho mám radost, jak se mu tam ty zvířata pěkně venku pasou :-)

36
Jonatána
Reagovat

Kdo je Tonko???a co má společného s šílenou Kleopatrou z Turca?

37
Ivory
Reagovat

36. zkoukni poslední díl extrémních rodin. to nejde popsat co tam uvidíš :-D

39
Jonatána
Reagovat

37: JJ, dík. Tak mi skoro všichni na obrazovce přišli lepší než na fotkách, tři mi splývají a vlastně jsou mi tak nějak všichni nastejno. Jana je šikovná. Ale možná je to tím, že jsem děsně ospalá a až si to pustím znovu, bude to jinak. mějte se

40
Bazinga
Reagovat

Já jsem asi hluchá, ale té farmářce jsem nerozuměla skoro ani slovo :-(.

A když si představím, že se k některým z nich zas nasáčkuje nějaká ta, co ji mají v evidenci komparzistek… :-(.

Je ale fakt, že mě nikdo nezaujal tak, abych měla vyloženého favorita. Takže nic. Jsem bez čtyřky. :-(

41
citronek
Reagovat

Mladoch je uzasnej, znáho nekdo? :-) chci se sním seznamit, ale ne přes telku:-DD

42
Ludmila
Reagovat

Tak pro mě :
Mystik Josef František, zabejčený Zdeněk, milá duše Ladislav, 100% tam bude farmářka
pro zábavu tam možná strčí cyklistu (a je mi ho líto)
rybář Miroslav byl sympaťák

43
RAINMAN
Reagovat

Dobrej pilotní díl.

44
Ren.
Reagovat

Ten Keltský mystik a movitý Láďa se mi líbili taky. Ne kvůli penězům, ale spíš že to byli takoví pracovití a rozumní chlapi. Neviděla jsem medailonek jen jednoho, ten sadař mi připomněl Nebojfu (pořád tak dobře říkal „no no no no“) a pak sympaticky působil i ten starší, plešatý, co ráčkuje. Měli by jich vybrat víc, ať pak nemusí 10x opakovat jeden záběr. Nám, moravákům, tahají uši ty čecháčské koncovky a „-é“, Laděna tam dobře mečela.
Celkově na mě farmáři udělali dobrý dojem a líbilo se mi, jak Laděna párkrát řekla „Tady je čisto“ :-) asi po zkušenostech s farmou Nebojfy :-D

45
JanaH
Reagovat

Tak koňák je fakt prckoidní, ale to koňáci bývají, jinak sympaťák a vypadá líp, než na fotce..
Líbil se mi Ladislav, všimli jste si, že má moc hezký úsměv? :-) A na první dojem i rozumné názory.
Jen si tak říkám, jestli mají zrovna tihle dva zapotřebí hledat si babu v telce…a proč jich nemají na každém prstě deset a co v tom vězí.
A začínám se bát, aby nebyl „vybrán“, totiž nedostal nejvíc dopisů nesmělý cyklista Jiří. Vypadá jako berbranný, plachý a hodný, což je pro RS vražedná kombinace.

46
Ajda
Reagovat

Celkem všichni koukatelní, tentokrát se mi u některých líbily víc jejich farmy, roubenky, sady, než chlapi samotní. Z Jany mám divný pocit, nesedí mi. Ale je jasné, že ona to má jisté.

48
RAINMAN
Reagovat

medailonky 1. řady FHŽ: 148 000 diváků
medailonky 2. řady FHŽ: 289 000 diváků
medailonky 3. řady FHŽ: 612 000 diváků

49
Bára
Reagovat

Tak v trojce se k Vám přidám..předtím jsem Vás jen četla..ahoj ;-)) Taky kroutím hlavou nad tím,proč ještě vůbec někdo jde do nějaké RS,ale jsem za to ráda ;-) Obávám se,že i když to na první pohled není tak jednoznačný,zase tam je někdo spíš kvůli reklamě,než z důvodu si najít puzzle (protějšek co zapadne),ale aspoň se zatím nic neprofáklo…pilot byl dost povedenej!! Kdo jinej by asi zastoupil Latěnku?? To by nešlo….tak směle do dopisů…ve dvojce mou kámošku ukecávali ať jde do jinýho chlapa,když toho „jejího“ nevybrali,ale to vše už víte,asi se to nestalo jen jí ;-))

50
Ajda
Reagovat

Báro,
a tady je vidět čestnost produkce. Místo aby tomu chudákovi dopis předali, tvoji kamarádku tlačili k jinému, podle vlastní potřeby. A pak se diví, že jim nevěříme ani to, co je opravdu pravda :-))

51
Bára
Reagovat

Ajdo,tak víš,že oni malilinko asi čestní budou? Dopis nakonec předán byl ;-)),jen ji ukecávali at jde do RS,k někomu u koho neměli tolik zájemkyň,už ale nevíme kdo to měl být… ale to je jen třešínka,jinak předchozí dvě fhž byly dost scénářovité a sledovanostní..dvojka byl vůbec mazec ostudnej..se ukázalo to „naše čecháčství“…vočůrat kdekoho a mít reklamu zadarmo,ale na tuhle 3,nevím proč, se těším a vkládám do ní naději,i když je jasný,že žena bude vybrána i kdyby jí žádnej dopis nepřišel ;-))

52
Ajda
Reagovat

Báro,
co já vím, tak dvojka byla krásná komedie plná hereckých hvězd a kamarádek kamarádů a členů štábů :-)

53
cathy
Reagovat

Bazinga – ta jsi normálně návyková.Tvoje komenty(viz. pidislon – a fakt tam je! atd.) mě vždyck rozsekají ať mám jakkoliv blbou náladu.Jsou super smesviňovské!:D
Pak taky ještě dík Ajdě za super rekapy:-)

54
Bára
Reagovat

Můj rekap při opakování:
Josef:klon PH..se vším všudy kromě délky vlasů,ve víře si nejsem jistá jak to bylo u Hájka-už jen to,že hledá výrazně mladší…opět moje averze :D
Jiří-úkaz v dobrém slova smyslu,takovej „rarášek nonono všech 5 pé“ (strašně mi vadil hlas Ladky..dojemný,ale trapný!!)
Zdeněk:“srstka“-sympoš,tomu zatím věřím!!Potřebuje samici krev a mlíko,tak snad se najde nějaká neherečka ;-))
Miroslav:“soukup“-všestrannej..je dobře,že požaduje ženu s vyřešenou minulostí,otázka co mu tam režie dosadí :D
Ondřej:chasník
Slávek:nemyslím si,že ho režie vybere i když dopisů mu může přijít hodně,roubenka pěkná
Jana:vybrána bude 100% pro „pestrost“,ale i dopisů jí přijde hodně,baba ošlehaná větrem a životem
Mirek:sedlák,bohužel zase maminka,u něj doma se zastavil čas
Roman:malé JZD+mlékobar,šancí mu moc nedávám,ani na dopisy ani na účast v RS,snad se mu neozve nejhezčí z ošklivince
Ladislav:naivní stydlín,ale úspěch by mohl mít,jak u žen,tak v RS
TAK JIM DRŽÍM PALCE ;-)))

55
Jonatána
Reagovat

Tak jsem si dneska při opakování zacvičila a byla jsem čilá a vnímavá, na rozdíl od toho prvního vysílání, kdy jsem to prozívala. jana tam bude jistě, nevadí mi ani mě neuchvacuje, ale je to ženská, takže to má jisté. Z chlapů mi byl nejsympatičtější Ladislav a taky Zdeněk, líbil se mi i mlaďoch. Zapomněla jsem,jak se jmenuje. Jestli mi někdo připomněl něčím Nebojfu, tak to byl Jirka. Doufám, že toho nevyberou, protože myslím, že by to špatně ustával. Takže bych chtěla Láďu, mladého a Zdeňka, mají to hezký a mohli by se ženským líbit, Jana tam bude a kdo bude pátý, nevím., Ale mohli by vybrat Miroslava, ať je tam něco i pro starší a pokročilé :-).

56
dessin
Reagovat

56: souhlas, hned jak jsem Jirku videla tak jsme mela jasno – Nebojfa II.

57
sykorka
Reagovat

Někde jsem četla že ten jiří ten cyklista bydlí v paneláku v garsonce s maminkou tak nevím nevím co to je za farmáře

58
Zelik
Reagovat

Tak nevim, jestli to uz sem nekdo vkladal…

http://kladensky.denik.cz/zpravy_region/rozhovor-josef-frantisek-s-chci-dat-lidem-inspiraci.html

Protoze jsem stastne vdana, ale i kdybych nebyla, tak se s nim seznamit nechci – ale tenhle clovek me skutecne zaujal – jako clovek. Jsem v tom sama, panackovci? :)

59
Bára
Reagovat

58 já mu zatím,bohužel,nevěřím..je „to“ něco mezi Hájkem a Pokorným..teda u mě ;-))) nechám se ráda příjemně překvapit!!!

60
Zelik
Reagovat

Aha, tak zkoukla jsem ofiko diskuzi u Josefa a neco se mi zacalo nepozdavat. Mozna to, jak podrobne, casto, „dokonale“ a s velkou peci vsem svym fanynkam odpovida, a co se mu asi nehodi do kramu, tak na to odpovi vyhybave (jednu otazecku jsem mu tam hodila). Mozna je to neco jineho, ale Baro rozumim, ze ta duvera u tebe neni. Jsem tedy zvedava…

61
Zelik
Reagovat

A vubec, jeste jsem nezazila chlapa obnazujiciho takto kohout-na-smetisto-idne sve nitro na internetu, ktery by za to stal… Ale to jeste nemusi nic znamenat.

62
Bára
Reagovat

60-61 právě..sice neznamená,ale náhled na FB na profil Pokornýho je víc než hmatatelnej…fakt,pro pobavení,kdo má splíny a depky,doporučuju!!!!

63
JanaH
Reagovat

60 Zelik : taky jsem letem světem tu diskuzi pročetla a je to zaujímavé. Nejen U Pepy, ale i u ostatních, např. u Romana.. Ale Pepča samojediný všem dámám pečlivě odpovídá a jednu tam i celkem drsně odpálkoval. :-)
Lenka výše měla strach o dostatečnou zásoubu uchazeček… zájemkyň je neúrekom! :-))) Jen vybrat ty správné typy do Tv.
A mimochodem, já Josefovi tu svatozář nevěřím.

64
Zelik
Reagovat

Josef asi takovy typy, jako jsem ja (duverivy romanticky) dokaze utahnout na vareny nudli. Mozna postupne postoj k Josefovi prehodnotim.
Bara 62: Nemam FB, slo by neco hodit sem? :) Myslis to tak, ze Josef je taky samoliby macho jako Pokorny? Je fakt, ze z Josefova duvodu jit do poradu „dat lidem inspiraci“ (viz rozhovor v tech novinach) trochu samolibosti cisi.
63 JanaH: Moc jsem nepochopila, proc tu slecnu tak odpalkoval – ty jo? Jako by si ona slecna vrtla do vosiho hnizda…

65
JanaH
Reagovat

64 Zelik : no buď Pepu naštvala slečna tím, jak se vyjádřila, že co Čech, to léčitel a mystik… a nebo mu totálně rozhodila čakry. :-)

66
Bazinga
Reagovat

65 :-D

já jsem si tedy tu diskusi taky načetla. A nabývám dojmu, jestli von ten Pepa, nebude tak trochu „posér“ (se z, já vím).

Každopádně, je fotogenický, o toho asi nepřijdem. A jestli se mu tam nasáčkujou všechny ty slečny, které tam s ním za zvuků písní Marie Rottrové souzní, tak asi bude prča.

67
okkvp
Reagovat

66 – eh, jsem si protáhla večer a Pepíčka na ofiku přečetla … a začínám mít jasno, že mi bude způsobovat kopřivku i záchvaty smíchu zároveň
Jó, kdyby Pepa prodával hrnce, to by si důchodci s výlety ani neškrtli – u autobusů by byli ušlapáni ;-)

69
Bazinga
Reagovat

68 :-)). To mi připomnělo, jak rudý ďábel Janka z FHŽ SK2 říkala, že bude soutěžit v RS Hotel Paradise :-D

70
JanaH
Reagovat

Tak…Pepova svatozář je oprýskaná a povážlivě se viklá.
Jak on to s těmi dámami umí, každou si namotává a ty husy mu to baští? Neumí číst nebo co? Se nestačím divit.
Při čtení diskuze mne napadlo porozhlédnout se kolem a namátkou jsem našla např. :

http://kladensky.denik.cz/zpravy_region/kone20080923.html

http://kladensky.denik.cz/zpravy_region/kone20081024.html

http://kladensky.denik.cz/zpravy_region/kone20080917.html

http://kladensky.denik.cz/zpravy_region/sokol20090625.html

http://kladensky.denik.cz/kultura_region/milukasnakonisklasno20091209.html

http://kladensky.denik.cz/zpravy_region/jizdarna20090622.html

atd, je tam toho mraky. Tehdy používal jen Josef Král. A co mne ještě zaujalo, že před pár lety nebyl mystikem nebo to aspoň tolik netroubil do světa. Měla jsem potíže Pepču poznat, na některých fotkách je kapku při těle, oproti dnešku a taky na nich není tak vymydlený, jako v medailonku.:-) Někde je i se svou dnes bývalou desetiletou známostí. Nečetla jsem zdaleka všechno, spíš v rychlosti „prolistovala“.

Ale čím dál víc si myslím, že tenhle chlap se nepotřebuje seznamovat v TV, bude zatím asik cosi jiného. A mám pocit, že při tom bloumání po netu jsem kdesi zahlídla, že na ten barák má exekuci…pokud jsem slepá, omluva.

Jsem si myslela, že fakt nejsem drbna… :-))))))

71
JanaH
Reagovat

Jejda, tak já čekám na schválení. :-)

72
Bazinga
Reagovat

tak jdu cist :-)

73
JanaH
Reagovat

72 : to ty? :-DDD

V mezičase jsem zjistila, že jsem taky husa, páč už tady Zelik dávala na Kladenský deník odkaz, tož si to každý mohl najít i beze mne. :-))) Protože a poněvadž ve článku od Zelik je Pepovo jméno a vsjo ostatní, i když závojem tajemství je prozatím zahaleno ono S.
Josef František S. Král, to má zvuk. :-)

74
Bazinga
Reagovat

73 jo, to já :-)

„S“ bude mít souvislost s tím jeho keltským mysticismem, myslím, nebooo přezdivkou ze Sokola, a nebo se mu zdalo, že 2 křestní jména nedostatečně vyjadřují jeho osobnost… trošilinku se mi zdá, že krom toho pozérství nám předvede i OBREGO :-)) Mě ta diskuse na ofiku hrozně baví a teď už ho tam fakt chci. I ty baby :-)

75
JanaH
Reagovat

74 : diskuze je supr a hlavně supr je Pepča, jak je všechny táhne na uvařené nudli., slibuje a láká… Nápadnice se v Tv poperou a bude vzrůšo! :-)))

76
Zelik
Reagovat

JanaH: Ty jo :)) To jsou trochu jine fotky nez ty z Primy. Zacinam si jako husa pripadat ja, pac Josef S. je asi proflaknuta osoba, ktera ma fesnou fasadu, ale je to pochybna partie. Ale reknete sami – keltsky mystik, konak, lecitel a jeste k tomu sokol – to uz chybi jenom reditel zemekoule a vycet je uplny.

77
Zelik
Reagovat

Tak jsem se znova mrkla na ofiko diskuzi a jezi se mi z toho vlasy. Viz treba dialog se Sisi: „Tvůj kočár z mého okna každým dnem vyhlížeti budu, aby Tvá urozená nožka za osobní pomoci mé, z něj ladně doma vystoupiti mohla.“ Aaaaaaaa, to je nevkus! Boze, ty to vidis!
Uznavam, ze kazdy ma jiny vkus a standard, ale kdyby na me tohle chlap vazne vybalil, tak mam husi kuzi.

78
okkvp
Reagovat

Další doplňující info k ženu hledajícícm farmářům – tentokrát Miroslav – galantní sportovní rybář
http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/75364/video-farmar-miroslav-hleda-zenu-jeho-dum-ji-vydesi-kde-nahrabal-tolik-harampadi.html

79
Bazinga
Reagovat

Trochu přemýšlím nad tím, že bude potřeba na ofiku požádat moderátora, ať učiní přítrž těm zvěstovatelům pravdy, protože se nám „Josífek“ nase… plachej! a do začátku vysílání bude po srandě :-) Dikuse tam je zdrojem mé neutuchající radosti :-)) U Romana už jí vypli :-/

78 :-), jak se jmenuje ta nemoc, kdy člověk hromadí bordel?

80
dokksy
Reagovat

Dejte si bacha ženy na Slávka

81
Bazinga
Reagovat

dokksy, díky! Dáme!

82
Romča
Reagovat

Lidi, neznáte někdo Láďu? O jeho identitě zatím nic neuniklo, na rozdíl od mnohých ostatních. Takovej tajnej Mirek Dušín :-)

83
dokksy
Reagovat

bazinga nemaš zač znam ho moc dobře

84
Kamča
Reagovat

Je to fakt pěkný co se člověk dočte. Nestíhám mrkat na drát! Těším se další novinky:-)

85
Lojza
Reagovat

Josífka neznám, jen na katastr jsem mrknul.
V jaké disciplíně byl čtyřikrát mistrem republiky, v kata nebo v kumite?

86
Kamča
Reagovat

Ty jo, vy se fakt lidi nenudíte :-)
Už jste někdo sehnal něco o Ladislavovi? Romča se taky ptala.

87
Prochor
Reagovat

Otázka zní: možná přijde i indián ?

88
Ajda
Reagovat

87 – Nestraš!!!

89
Pedro
Reagovat

Koukám na ofiko a „movitej Láďa“ má v diskuzi bezkonkurenčně nejvíc nápadnic. Čímpak to asi může být? :DD

90
leňa
Reagovat

Dnes to u mě vyhrávají Najprísnejší rodičia, Farmáře si nahraju, abych pak mohla vytěsnit Latěnu. I když to asi moc nepůjde, první díl bývá vždycky o „hej fešáku přivezla jsem ti dopisy“ a kovbojsky vystajlovaná trapka bude kafrat pořád a do všeho.

91
Bazinga
Reagovat

leňo, dneska si nic nenahrávej, protože půjde o opakování toho, co proběhlo vloni na podzim(?) Takže se nám chlapci a pštrosí máma ukážou ještě všichni. Laťka je ústředním motivem téhle epizody… pak ještě té první, kdy v gumáčkách roznese dopisy… no a pak každé další, kdy bude s nehranou empatií stát v popředí vznikajících pevných citových vztahů. (původní dramaturgický plán byl, že by měla stát v pozadí vznikajících etc., ale nešlo to). Pak tam bude ještě asi i na konci… no a máme konec jara ;-). PLZEŇ!!! CHELSEA!!!
:-)

info: tak ne na podzim, ono už to proběhlo v červnu 2012
;-)

92
leňa
Reagovat

Bazinga – nodoprdeledrát :-(( – díky za echo…

93
Bazinga
Reagovat

92 … ten byl v minulé řadě ;-)

94
XY
Reagovat

Miroslav mi vzhledově v některých pohledech připomíná hudebníka Soukupa…:-)

95
leňa
Reagovat

93 – :-))))))))))))))))

96
Prochor
Reagovat

Latěna má super outfit. Černá hučka to zavyšuje.

97
Prochor
Reagovat

První co jsem uslyšel po návratu z práce je prohlášení farmáře, že chce žít jako člověk. Přitom z něj sálá závist k animálnímu sexu jeho zvířat. Nezajímá ho jestli bruneta nebio blondýna ( halvně že ji s odpuštěním má). Čili čeká nás mnoho překvapení.

98
Misánka
Reagovat

Těším se na rekapy (tedy, doufám, že budou), bez nich by Farmář ztratil „auru“ :p

99
JanaH
Reagovat

96 Prochor : ta má vždycky super outfit a vůbec je celá super. Bez ní by to nebylo ono a snad by mě to ani nebavilo. :-)))

Je dobře, že ty kluky a holku opakují, od loňska si některé jaksi ani nevybavuju. :-D

100
Bazinga
Reagovat

smáli jsme se už vloni tomu, že Miroslav vyhlíží ženu se zbraní?

101
Blonde
Reagovat

Možná že kdyby tam nebyla Latěna, tak se na to dá i dívat…hrozně mi vadí jak je afektovaná, přehrává a plus jakým stylem je celý pořad pojatý – romantická show.
První řadu jsem sledovala, tu minulou jsem „sledovala“ jenom tady v rekapech :-)
A jinak si myslím, že by bylo super, kdyby Prima spolupracovala třeba ve Farm.hl.ž. i se Slovenskem…takový Hudák by celou úroveň českýho Farmáře pozvednul :-D

102
leňa
Reagovat

101- … a pak prej sou blondýny blbý… souhlas úplně se vším

103
Prochor
Reagovat

Souhlasím, že Latěna tomu dává xicht. Je to jako značka. Prostě – je to vůle Boží. S Latěnou musí divák tak nějak počítat. (Ale i snašimi komentáři :-)))

104
Prochor
Reagovat

Největší fešák je ten poslední frajer na koni. Na rozdíl od Hájka nevypadá na úplného exota. Největší boj čekám o něj.

105
Anta
Reagovat

104 – ta to máme stejný „pohled“ :D

106
XY
Reagovat

Nějak moc romantiky najednou:-)

107
JanaH
Reagovat

103 Prochor : amen. :-)))

101 Blonde : bohužel poslední slovenskou řadu FHŽ nepozvedlo nic, ani ty Hudákovy komentáře… ty z té hrůzy byly ale nejlepší. :-D

108
CarculkaC
Reagovat

Já jsem se tak těšila a ona opakovačka….

109
JanaH
Reagovat

103 Prochor, 104 Anta : o toho doufám nepřijdeme, do něj vkládám největší naděje. :-)
A nepochybuju, že „dostane“ nejvíc dopisů, i když on je dostane asi i doopravdy. :-D

110
leňa
Reagovat

103 – ono je jednodušší se podvolit a přesvědčit ostatní a hlavně sebe, že už ti ta trapka nevadí a že je vlastně „značka“ , než si stát za svým, že jo… a přesně s tímto přístupem diváctva se dostaly naše televize tam, kde jsou.

111
Anta
Reagovat

109 JanaH – jó takovej chlap na koni má něco do sebe :-) vím o čem píšu :D

112
kanárek
Reagovat

107- Ahoj, mluvíš mi z duše.Nebyla jsem schopná to dokoukat.

Jinak zdravíím všechnya jsem ráda, že jste se tak rozjeli…akorát to nejsem schopná všechno rychle přečíst. :-)

113
JanaH
Reagovat

110 leňa : jejda, nebyla to od Prochora náááhodou ironie? :-DDD
Ode mne tedy určitě… (ódy na Latěnku) :-))))))

109 : Anta : to je fakt.

Ale tomuhle nevěřím ani nos mezi očima, natož tu svatozář. :-D Mystik jeden! :-)))

114
leňa
Reagovat

113 – od tebe možná, nečetla jsem tě, od Prochora to byla čirá odevzdanost….

115
kanárek
Reagovat

Jo, Prochore…neděs s Indiánem!!! To by rovnou mohli napsat přes obrazovku The End…

116
Anta
Reagovat

113 Janah – to byl jen první „nátisk“.
A ta pokřivená svatozář k tomu patří taky :-)))

117
JanaH
Reagovat

112 ahoj kanárku, to jsme na tom stejně. :-D
Začala jsem směsicí velkého údivu a mírného zhnusení, pak se pořadí obrátilo a bylo vymalováno. :-)))

118
kanárek
Reagovat

114 Fakt je, že zvyknout se dá na ledacos :-D…na koprovku, játra, časné vstávání….
furt je u mne na tom Latěnka líp,než třeba maskot Vilda z Jak se staví sen :-)

119
leňa
Reagovat

118 – jenom jsi potvrdil, co jsem napsala

120
JanaH
Reagovat

114 leňa : no je fakt, že Prochorovi do hlavy nevidím, ale odevzdanost by bylo to poslední, co bych mu přisuzovala. :-)

116 Anta : jsem o něm četla různé zvěsti, chudák Pepča. :-D

118 kanárek : na časné vstávání si ne a ne zvyknout. Máš nějakou zaručenou radu nebo recepis?
Latěnka byla proti tomu brnkačka. :-D

121
Anta
Reagovat

118 kanárek – ptám se (jako JanaH) : Jak se dá zvyknou na časné vstávání ??!!! :DDD

122
kanárek
Reagovat

Sranda je, jak polovina z nich napíše, jak na vzhledu nezáleží, hlavně aby byla hodná a tolerantní …a pak to při výběru stejně u všech jde od nejmladší a nejhezčí :-) /což je samo lidem dané/

123
kanárek
Reagovat

JanaH a Anta: Já to teda nevím z vlastní zkušenosti…ale po 20ti, 30ti letech prý pak vstáváš brzo i o víkendech :-).
Já teda vstanu, ale nefunguju…neco jako zombie

124
XY
Reagovat

Proti Laděnce nic nemám, naopak, na tohle se hodí, nedej bože, aby dělala něco jiného, sedne mi tam naprosto úžasně:-)

A na vzhledu jasně že nezáleží, ale musí být mladá a hezká:-D

125
Anta
Reagovat

122 – já získala dojem, že chtějí hlavně pracovitou, aby v tom nebyli sami :-)
123 kanárek – tím to asi bude, píšeš 20-30 let ? Tak to jsem jinde, posldních x-let chodím do práce jako poslední, teda většinou i šéf :D

126
XY
Reagovat

Já zase získala dojem, že o pracovitost ani nejde, spíš o zpřízněnou a chápající duši, která zapne pračku :-D

127
Anta
Reagovat

By mě zajímalo v čem by slevili spíš, jestli v pracovitosti nebo v mládí a kráse :D Ale pak co karaktér ? :-))

128
JanaH
Reagovat

127 Anta : bez zajímavosti není ani to, že většina farmářů by ráda nekuřačku.
A pak si povětšinou vyberou kuřačky s kladným vztahem k alkoholu. :-D

129
Anta
Reagovat

128 JanaH – já je všechny nestihla, ale o těch nekuřačkách jsem zaslechla, asi ještě ze začátku mají v hlavě bezpečnostní předpisy, vždyť tam z nich každej má seno, slámu a kdoví co ještě, třeba nějakou tu nádržku na …..
No jdou vyloženě po karakteru :DDD

130
XY
Reagovat

Kuřačky v konečné fázi vyhrávají:-)))

Čím méně pohledný farmář, tím více se klade důraz na vzhled, čím solventnejší farmář, tím méně dětí a více samostatnosti, soběstačnosti a nezávislosti partnerky …

131
Prochor
Reagovat

Hlavně doufám, že na rozdíl od slovenského farmáře se nebude tolik chlastat protože pak celá RS ztrácí smysl.
Taky bych si odpustil obrázky jak se dvě ženy perou v močůvce a jejich vyvolený jim k tomu vyhrává na harmoniku.

132
Ajda
Reagovat

98 – budou :-)

Slovenský Farmář vždy pobaví, ale třetí řada byla už přes čáru, tam už nešlo o seznamování, ale ponižování. Proto se i docela těším na tu naši „komorní“ verzi, kde se nám tvůrci snaží vehementně dokazovat, že opravdu, ale opravdu jim jde o blaho farmářů, ne o sledovanost. Tak doufám, že se poučili a lépe obsadili hlavní role :D

133
XY
Reagovat

U Slováků šlo doslova o život, kdo z koho, močůvka byla slabý odvar, tam se jen dvě přestárlé adeptky kapku zasmradily, ale hrozba podpálení kostelíka to byl adrenalin, věřím, že by to dopadlo podobně jako Janovo auto:-)

Stejně trapná a ponižující byla úloha nevěst, tragedie, jedna horší než druhá a ještě se přikrášlit, nechci se posmívat, ale věk se jim tedy už ubrat nedal, naopak, nic zachovalého to nebylo, ale akčností to holky srovnaly:-D

Českého sleduju poprve, a už se těším, co že se tam odehraje…

A co se týká chlastu? Ten prozatím snad v žádné RS nechyběl, pravda je, že Slováci ho berou útokem:-) ale pozor, na Moravě teče slivovice a to jsou taky grády.-)

134
romantička
Reagovat

vratili sme se do cech, ze bych tomu zas propadla? ;)
zdravim vsechny a Bazingu nejvic

135
xx.malinova
Reagovat

Josef Král je lhář a podvodník, nevěřit mu ani slovo, za sladkyma a dokonalyma kecama je zakeřny padouch, který se věru neštíti ničeho, ani okrádání lidí o jejich finance.

Přidat komentář