Panáček v reality show

Hotel Paradise: Lily se rozloučila s rájem!

20. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Pri včerajšom párovaní sme sa rozlúčili s ďalšou ženskou obyvateľkou. Hotel Paradise definitívne opustila Lívia Cirmanová, ktorú poslala domov Daniela, pretože v tomto párovaní rozhodovalo číslo 4. Včera úradovali so svojimi taktikami najviac Daniela s Dominikou.

Dominika je „stresant“

Do raja prišiel list o priebehu párovania. Nela s Niki majú imunitu a tak si partnera vyberajú prvé. Za chlapcov, za ktorých sa postavia, si už nemôže stúpnuť žiadna iná. Ostatné štyri dievčatá si poradie, v ktorom si budú vybrať partnerov, vyžrebujú. Dievča, ktoré si vytiahne číslo 4 rozbije jeden pár. Táto informácia najviac vystresovala Dominiku, ktorá lietala po hoteli a získavala si body na svoju stranu. Dominika tvrdí, že je stresant. Lily zase nechce byť riťolezec a vtierať sa Daniele, ktorá získala číslo 4.




Dominika spracovávala Martina. Dominika zaklamala Lily a Lenke. Dominika spracovávala Dáju. Dája, ju však upokojovala a Dominikin záver stratégie bol zlatým klincom:
Daniela: „Ty, víš, že můžeš být ta čvrtá.“
Dominika: „Nemôžem, veď mám dvojku!“
Daniela: „Nééé, jakože mezi náma, myslím.“
Dominika: „Vytiahla si si ju, že?“
Daniela: „Ježiši, ja myslím mezi Nelou, Nikčou a mnou.“

Raj opustila Lily

Moderátorku Martinu Gavriely nahradilo imunitné duo Niki a Nela, ktoré odkukali od Martiny mnohé gestá a slovné spojenia. Prvé v poradí si partnerov vyberali moderátorky, následne si ostatných mužov vybrali zvyšné dievčatá podľa vyžrebovaného poradia: Lenka, Dominika, Lily, Daniela. Nakoniec rozhodla Daniela: „Tým, co jsem udělala, asi jsem to tak nějak zabila, no.“ Domov odchádza Lily, ktorá pri rozlúčke mala trefné poznámky.

Nové páry:
Niki + Viktor
Nela + Rocky
Lenka + Michal
Daniela + Mirek
Dominika + Martin

Nové hráčky na scéne: Daniela a Dominika

Rozhovory Daniely a Dominiky by mali byť zapísané v análoch Hotela Paradise. Daniela po emotívnom ospravedlňovaní a vyznaní jej citov na záver dodala pred všetkými, že sa prvýkrát rozhodla ako hráč. Dominika zase chce zariadiť vyhadzov Michala a spraví preto všetko, dokonca sa teší ako to všetkým natrie pri Bermudskom trojuholníku. Dominika tvrdí, že ju obyvatelia zažijú takú ako ju nikto nečakal. A vy ste týmto dievčatám neverili :-)

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 244
1
Ondatra
Reagovat

Tak ja nejak nevim. Tenhle serial zacina byt nuda. Rezie Kotenockin vytvarnik Rusakov…
Skoda, ze to neni nerizene. To mohlo mit drive. Takto je to relaxacni serialove silenstvi. Rezii nedoslo, ze bez Nely by to bylo maso vetsi nez s ni. Uz vidim jak Niki s Viki uhrava proti vsem ;-) pos…. Jste to reziseri a vynudili, pekny novotvar, zbytek show. Ted uz jen poslat killera, co stahne Nikcu a vyrazi Nelu. Jenze na to je pozde. Serial je jiz natocen…

2
espn
Reagovat

haha, dobrá poznámka a trefa

3
Ondatra
Reagovat

Dekuji,… A na to sem prisel taky ja ! ;-)))

4
Mikes
Reagovat

Tak tvrzení, že „včera úradovali so svojimi taktikami najviac Daniela s Dominikou“ je prostě nehoráznost. Doufám, Elko, že tahle kravina nevypadla z Tvý hlavy, ale že jsi pouze opsal oficiální lež, kterou se nám pokouší valit klíny do hlavy PR Jojky. Je to o to neuvěřitelnější, když ty dvě krávy přímo na kameru přiznaly, že to byla především jejich taktika, vyhodit Liv. Což ostatně ani přiznávat nemusely, jejich zpracovávání Lenky, aby si vybrala Michala a nikoliv Martina či Mirka, se kterými ještě na nějaký čas počítají (na což jim zblblá Lenka skočila – 14 dní to tam s ní ještě vydrží, protože pomatená jim tam neořekáží), to jasně dokazuje. A pokrytectví bambuly, která tam do poslední chvíle hrála na nerozhodnou a ještě měla pocit, že je silná hráčka a ne manipulovaná koza, to už je i na mě moc.

5
Mikes
Reagovat

Jinak po zhlédnutí dnešní maškarády (teda včerejší) jsem se nezvratně rozhodl s tímhle pořadem definutivně skončit. Můžou ze mě chvíli dělat blbce, ale vodcaď podsaď! Manipulace štábu je už tak profláklá (už jenom to pečlivě vybrané vylosování, Lenka jako první, Liv jako ta, co už nemá na výběr), že nejde přehlédnout. Ne, že bych to nevěděl, ale jistou míru jsem byl ochoten tolerovat, ale dívat se na neumětelskou kašpařinu, to už se raději budu dívat na pseudoproblémy Marii Sandry Consuely Manuelle Rogrigezové v nějaký argentinské telenovele – tam aspoň vystupují pěkný holky a nejsou to takové blbosti, jako tohle.
Škoda, že nás není takových více.

6
Mikes
Reagovat

Ještě na úplný závěr k závěru dílu: dost se divím, že „hráč“ č.1 a manipulátor nad manipulátory si jaxi nevšiml, že jeho věrná kamarádka, co jej už nikdy nezradí, ho obratem podrazí tím, že chodí po ženských a valí jim do hlavy lži alá „dejte si pozor na Viktora, on o vás šíří to a to“. A co udělá skvělý stratég Viki? Obrátí se snad obratem na Niki s dotazem, jestli je pravda, že o něm říká to, z čeho jej nyní obviňuje Pomatená? (Mmch, ta tím vlastně nejvíc zavařila Nikče, protože prozradila, co tahle proradná mrcha dělá ve skutečnosti, zatímco jinak je s každým děsný kamarád). Ne, velký hráč se vzmůže akorát na překvapenou a nejapnou obranu – ono se takové kravině dá těžko bránit – místo aby zaútočil na hlavního viníka a pěkně sito s ním vyřídil (snad to udělá v soukromí na pokoji, má teď na ni vlastně páku, což už teda určitě neuvidím). Možná je to také taktika, ale pro mě je to sráč a bambula.

7
Ondatra
Reagovat

No vsichni mate moznost se vyjadrit a podporit nehlasovanim, pokud bude, tento skvely projekt. Onanisti ze stabu si uzivaji. Rekl bych ze pred timto poradem trenovali na SIMS 3. Vcetne Save a Load viz Nela a Viktor. Nela vypadla omylem. Viktor rizene aby se jako ukazalo ze jsou ted par a ze se planovalo, ze to tak bude. Ale pravdou bylo,… Jeeeezisiiii umrel mi
simik Nelinka co ted ? Kliiiid woe sis to sejvnul ne ? Tak to loudni a jed dal ne?!! ✌

8
ir.
Reagovat

5) – já se taky plynule přidávám, bo je to předvídatelná nuda.

9
Prochor
Reagovat

V pondělí začne česká farma tak si snad trochu spravíme chuť po tomhle nesmyslu.

10
Ondatra
Reagovat

No nevim, uz to slOvo ,,cesky,, zavani pruserem… To je nejaka politicka show ? Budeme se divat na dobytek ? 😂

11
Petra
Reagovat

5 – No a jak si Nelus pochvalovala, jak uzasne im to vsetko „vyslo“. To oni fakt nevidia/nevedia ze su manipulovani? Alebo to hraju podla scenara uplne vsetko? Na uplnom zaciatku este to losovanie ukazovali. Teraz neukazu nic a stavim sa, ze idu po jednej niekam a tam im podstrcia krabicu, v ktorej na vsetkych papierikoch je to cislo, ktore si ma dotycna vybrat, aby to ‚pasovalo do scenaru‘. Uz sa to naozaj neda pozerat…

12
Michal V.
Reagovat

Zvlastni, ze vyrazovala divka s c. 4 a ne muz u ktereho stali 2 divky jak to drive bylo zvykem a predpokladam, ze druha totalni nahoda je, ze c. 4 mela ZROVNA sestra Trojanova z tria TNT…

si myslej, ze jsme asi uplne blbi nebo co

13
Olena
Reagovat

Prý Vikiho Niki umotala tak, že s ní je i v reále. Taková kráva a takový stratég, no to je ale dvojka. Jinak HP začíná být pěkná nuda, kdy je budou pakovat do Blavy?

14
Prochor
Reagovat

10 – Pevně doufám, že dobytek (na rozdíl od slovenské verze) bude opravdu jen fauna na farmě.

Jinak včera skončila pohádka špatným koncem protože Marfuša vyhodila Nastěnku. A takhle to bude asi až do konce.

15
dessin
Reagovat

12: presne

Muze mi kua nekdo vysvetlit PROC PROC PROC nerozhodoval chlap? Stab se uplne zblaznil? nejdriv degraduje Mirka coz mohla byt fajn zabava, pak ponecha silenou Dominiku misto myslici Lily a navic tam stale drzi Dajinu jako ukazku absolutni lidsky blbosti. Jak je mozny ze na Dajinu nevybyla imunita a najednou ona ma 4 a rozhoduje? To nas fakt ma stab za uplny paka?

Rikala jsem nekolikrat:
Otevrete garaz, ukazte nam vsech 30 nebo kolik soutezicich, zavelte „Nela leo sex, Rocky Naty sex, Viktor Jana hadka, Dominika breci, Zuzana nahy prsa“… natocte, napiste „Nela je vitez“ a vyreseno, usetrite penize a nam divakum nervy.

Btw moderovani N+N jsem cekala alespon trochu osobitosti, originality, prave moznost se ukazat jako moderatorka, ne scvicenej papousek …

STAB JE MRKEV A JESTE TRAPNA MRKEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16
anja
Reagovat

7 Ondatra „Jeeeezisiiii umrel mi
simik Nelinka co ted ? Kliiiid woe sis to sejvnul ne ? Tak to loudni a jed dal ne?!!“

muehehe, to jsou pecky hned po ránu :DDDD

17
Petra
Reagovat

15 – ja som sa tu nad tym rozculovala vcera cely den :)
Tento sposob parovania pouzili uz raz predtym a presne aj vtedy sa stalo to iste: holky si vybrali presne tie cisla ktore potrebovali podla scenara. Naty mala 5 – aby mohla vyhodit Nelu a tu nasledne mohla zachranit Tereza. Scenar jasny. A to iste potrebovali vcera. Kedze T2 nemala imunitu, tak jej dali imunitu tretiu a hlavne – rozhodovala jedna z TNT. A preco Lily? Tak to asi vedia iba oni…

18
anja
Reagovat

15 dessin, jo, dobrý, souhlasím, ale mám dojem, že by tam chlap už v této fázi nenarozhodoval vůbec nic……..

19
anja
Reagovat

4 Mikeš, nerozčiluj se tak :) ten Elkův rekap, to je ironie od A do Zet

a na Gina mám stejný názor, houby manipulátor a stratég, bambula je to

20
Elko
Reagovat

4 Mikes: myslel som to ironicky :-)
Viď posledný odstavec v článku ;-)

21
Elko
Reagovat

19 anja: :-))) vidím, že mi čítaš myšlienky.

22
anja
Reagovat

21 Elko :))

a fajn, že jsi vypíchl ten duchaplný rozhovor mezi dvěma Déčkama – „můžeš být mezi náma čtvrtá“

muehehe v jedné kebuli se přesýpal hrách, v druhej čočka :D

23
XMAN
Reagovat

Tak Lily je škoda ale jsem hrozně rád že nevypadla Lenka a že se na ni ještě chvíli budu moct dívat. Ta holka je fakt krásná, pro mě je to pastva proč oči, já vůbec nechápu jak se tam nikomu nemůže líbit. Jak o ní vůbec taková odporná hnusná černá špinavá opičí držka jako je Rocky může prohlásit že je ošklivá a že ji tam žádný kluk nebude chtít? Já tam být, tak jeho bych asi musel umlátit k smrti. Měl by se raději prvně podívat do zrcadla aby zjistil že sám Lence neshaá v kráse ani po paty, buzerant jeden hnusnej namistrovanej kubánskej. Lenka bohužel stejně vypadne příště, když je to tam taková banda kreténů. Nejvíc mě štve že to jedna z těch dvou sviní Nela nebo Nikola asi fakt vyhraje, v podstatě celá show je jenom o nich. Včera jak sem viděl ten Nely odporný jedovatý arogatní ksicht jak mluví ve zpovědnici tím svým pohrdavým hlasem, tak mi z té piče bylo totálně na blití. Mrzí mě že se na jejich stranu přidal Viktor, ale asi je to pro něj fakt jediná možnost jak se tam udržet. Když už včera nemohla vypadnout žádná z těch tří kurev – Nela, Nikola a Daniela, tak bych vyhodil Dominiku, to je taky totálně vypatlaná kráva která má v hlavě úplně nasráno a nemůžu už ji ani vidět, i ji nesnáším čím dál tím víc. Fandím Lence, Viktorovi a možná trochu Mišovi a Martinovi i když ti asi moc neví na kterou stranu se přidat. Viděl jsem včera jedny ukázky a zdálo se mi jako kdyby tam přišel Romeo nebo jsem měl nějaké halucinace?

24
anja
Reagovat

23 XMAN :))) nevyšiluj s Romeem :DD ledaže by ho tam poslali, aby vyhodil Nelu

25
dessin
Reagovat

19: me by treba zajimalo jestli by Martin vyrazil Dominiku nebo Lenku, pokud by za nim byly obe. Protoze to bylo pravdepodobne, stab to zaridil jinak a to mi vadi a dost.

Stab je mrkev!!!

26
anja
Reagovat

a vůbec – přijde nový kluk?

doufám teda, že mne potěší, a pošlou tam borca s výhružkou na rtech „vyhodit silného hráče“ :D

27
xando
Reagovat

Začínám si myslet, že je z Dominikánské republiky tamější produkce vyhodila, protože už nedokázala sledovat, co tam štáb provádí :D. Už se ani nedivím, že tam naběhli s kulomety :D. Nevím, na co to protahují na několik měsíců, stačily dva týdny, v prvním se mohli zbavit (kvůli „porušení“ pravidel) rebelantů a v druhém by se zformovala čtyřka do finále, v neděli by se předával gigantický šek, tekly by slzy radosti a překvapení a bylo by to :D.

28
ucho
Reagovat

Leo o HP u Kazmy … uklízečka byla nejlepší :-D

http://www.stream.cz/onemanshow/690589-89-dil-one-man-show-leo-beranek

29
Elko
Reagovat

22 anja: to bol pre mňa včera TOP rozhovor, keď Dominika bola v inom svete trošku :D
26 anja: mal by tam prísť Denis, tento: http://www.cas.sk/clanok/225515/domina-z-hotela-paradise-sa-odtrhla-z-retaze-chlast-a-bozky.html

30
ucho
Reagovat

29 Pořád jsem přemýšlela, proč Habera o ní v Superstar prohlásil, že “ keď ta dá fajku, to musí boliet“ a teprve včera jsem si všimla, že ona když mluví, tak hýbá jen rty. Zuby má pořád sevřené v křeči.

Jinak Dominiku od první chvíle (obzvlášť ve zpovědnici) vidím v duchu oblečenou do lidového kroje s uvázaným čepcem, taková selka.
Pokud ze zdejších někdo viděl stařičký film Práče, tak tam měla Dominika mladší dvojnici „Lysaňa bežala a ja za ňou“

31
xando
Reagovat

30: Také jsme si toho včera všimnuli, že nepřirozeně tlačí zuby k sobě a když mluví, nedá je od sebe a nedá :D

32
anja
Reagovat

28 – hehe sranda, jak se Kazma svlíknul :DD to opálené tričko na něm, rukávky :))

33
anja
Reagovat

30 jo a Brumla to má naopak, tomu se zase rty ani nehnou :D

34
Hooper
Reagovat

23: Měl by to být nový hráč Denis.

35
xando
Reagovat

33: To je s jejich velikostí zřejmě fyzicky nemožné, nemá dost silné obličejové svalstvo, aby s nimi dokázal pohnout :D. Jak říká má maminka mně: „Máš pysky, jako dvě peřiny na pavlači“ :D :D, takže ho chápu :D, ale jen se rty, mentálně jde mimo mě :D

36
ucho
Reagovat

35 No, proto on musí pořád hledat tu škvírku :)

37
anja
Reagovat

29, 34 hm Denis…….. nového hráče si už můžou odpustit. K čemu tam jako bude…….

38
Petra
Reagovat

.. a to pride este jedna holka, nejaka Májinka. To snad by uz mohlo byt aj vsetko. Vlastne sa ma este niekto vratit, kto uz davno vypadol… booze to snad nikdy neskonci.. )

39
xando
Reagovat

37: To by mě také moc zajímalo. Nováčky štáb stejně bez milosti likviduje. Obvykle tam prd udělají a když už by chtěli, tak jsou skrze čachry s imunitami posláni pryč, aby náhodou neohrozili hráče, kteří „udržují sledovanost“, takže poslouží zřejmě jako „křoví“ a tím to hasne :D

40
Melanie
Reagovat

Tak obávám se, nebo spíš doufám, že nové moderátorky mít nebudeme. :o) Ty dvě byly děsné kopie Gavriely, která na rozdíl od nich umí aspoň skloňovat.
Z Vikotra mám dojem, že už nějakou hru vyvěsil, teď se jen přisaje na N&N a doveze se s nima do finále. Asi pochopil, že ty to mají už jasné.
Škoda, že jak za ním tenkrát stály Naty s Nikčou, neposlal domů Nikču. Nela jen s Dájou by se na nic nezmohly a mohlo to vypadat úplně jinak. I když oni by Niky možná taky vrátili. :o)
Livie je škoda, byla fajn. A odešla jako královna. :o)

41
XMAN
Reagovat

Já sem viděl ukázku kterou sem sledoval tak nějak jen napůl a ten nový mi nápadně připomínal Romea. No ale možná je to jen mé zbožné přání, do dneška nechápu proč ho tam vlastně už nevrátili.

42
anja
Reagovat

včera to řekla Nela dobře na kameru, že toto párování i vyhazov dopadl „přesně jak jsme to MY chtěli“, takže co dál řešit, že – noví se tam ani už moc nenaopalujou, protože tam imrvére chčije a chčije

jak dlouho už tady melu, že by ty pitomé imunity měli zrušit, heh a oni dají u tohoto párování imunity hned tři :DD takže pro příště ať dají čtyři, to bude geniální :) a pochopitelně Nele, Niki, Rockymu a Ginovi……. ale probůh ať aspoň dají vyřazování každý den, ať to tam lítá, a ať to tam už neprotahujou

43
Elko
Reagovat

38 Petra: ešte ďalší dvaja? Ale však od 2.7. začína finálová fáza, to ako stihnú? …i keď NNCSSVR :-)

44
Petra
Reagovat

43 – Ellko neviem, mozno tito boli len v plane, ved pravda, uz vela casu nezostava… chvalabohu :D

45
CarculkaC
Reagovat

15 dessin) skvělý nápad, než toto co předvádí tak raději garáž. Pořád si myslím, že HP by mě dost bavilo, kdyby, jak už tady bylo mockrát zmíněno, nebyl štáb mrkev a nezku..il to.
18 anja) a to by bylo vylepšení „garáže“ – nedat tam vůbec chlapy. Ti kromě loudění, chlastání (Brumla si na svoje konto může připsat ještě sex a slovní průjem) a dolízání za TNT nedělají nic. Statég Viktor? K smíchu, pár slabých nedotažených pokusů bylo a teď už se jen veze. To Lenka2 toho stihla za týden daleko víc.

46
CarculkaC
Reagovat

43 Elko) Nikdy nevíš co se stane v ráji….

Všichni víme co se tane v ráji už s předstihem, dohadujeme se jen o tom, jak to produkce zdůvodní, pokud to zdůvodní.

47
Adéla
Reagovat

No jo tak zase žádné překvapení. Trefně to označil 1 Ondatra, se válím smíchy po klávesnici – Kotěnočkin + Rusakov!
Finále by mohlo být klidně dnes, čtyřka je jasná. Včera to byl normální výsměch ostatním soutěžícím. A jak se Nela s Nikolou tetelily blahem, že jim jdou karty! I ta Marfuša mi byla včera milejší než ony dvě. Gino mě taky nas…, protože se ani nepokusil Liviii zachránit.
A jestli pošlou nějaké dva nové komparsisty, no tak vypadne max. Martin nebo Mišo, Lenka nebo Domča. Opravdu vzrušující.

48
kacule
Reagovat

Zajímavou poznámku měl po párování Michal k Lence. Něco ve smyslu, že pokud mám odejít, bude to zařízeno a uděláno tak, abych odešel. A nepřišlo mi, že by myslel ostatní spoluhráče. Takže blbí úplně nejsou.

49
Laci
Reagovat

Bohuzial, najvacsie sklamanie z HP je v tom ze reziseri si robili vlastny scenar a za cely cas sa heslo „Najdi si partnera nebo odejdi“ naplnilo asi 2-3x.
Predsa podla pravidiel ten kto ma imunitu vytvori par a potom napr 4 zeny vyberaju z 5 muzov, alebo 4 muzi vyberaju z 5 zien. Kto zostane vypadava.
Cele HP namiesto udrizavania vzajomnych dobrych vztahov a zaistenia nejakej poistky v opacnom pohlavi pre pripad ze novy s imunitou si vyberie mojho spoluhraca rozpustili hned prve parovanie, kedy Zuza nezmyselne vyrazila Klaudiu, pricom v obdobnom duchu to slo dalej, tak vypadol aj Romeo, pricom by bol urcite zachraneny pretoze min. 3 baby ho mali radsej, to iste vcera Lili by zachranil aj Martin aj Miso, pricom hlupucka detinska Daja alebo IQ38 Dominika by sa davno porucali domov. Velka hanba reziserovi JOJ ze zo zaujimavej vztahovej reality show spravili takuto frasku.
Neviem kde ludia beru tie sprostosti ze Rocky je silny hrac, ked tam mal Nataliu, nic nehral myslel iba na vecerne zalezitosti a ked mu nedala, tak tam akurat huci na ostatnych ako simpanz.
Najsilnejsi hraci boli Romeo a Jana. Arogantna Nela nieje silna, iba je tlacena reziou. Niki prichod detinskej sestry oslabil a Viktor sa vysvihol, lebo tam zostali len looseri.
Uz ked to reziseri takto dodrbkali tak s tym nic nenarobime ale tak nesympatickych ludi ako Nela a Rocky som v zivote v telke nevidel a preto dufam ze ani jeden z tychto 2 to nevyhra …

50
paimei
Reagovat

Ja to vidím tak ze jediná možnosť ako môže produkcia zarobiť na smskách je tá, že sa budú posielať páru, ktorý chceme aby vypadol. Potom pošlem jednu sms aj ja

51
CarculkaC
Reagovat

49 Laci) taky pořád smutním za Romeem. To byl pro mě hráč a i někteří další by se mohli projevit, kdyby je ta protekční křiklounská banda neuřvala a produkce jim uměle nezkrátila pobyt. Mohli jsme vidět zajímavé lidi v akci a skutečné taktiky. Všichni by se museli snažit, kdyby platilo, kdo nemá partnera opouští ráj, místo kdo nahněvá TN opouští ráj.

52
CarculkaC
Reagovat

50 paimei) hele neraď jim, nebo ještě vytáhnou peníze za sms i ze mě.

53
xando
Reagovat

49: Na plno věcech se shodneme :D

54
Elko
Reagovat

ale ono, ako som tu už písal… Nela má obrovský fans, smsky budú lietať jedna radosť ;-)
Niki je u divákov obľúbená taky (s Nikom by bola jednoznačný favorit), Viktor taky. Rocky asi najmenej.

…ale finále by bolo len české? Viete ako to chodí v československých realityshow, mali sme ich tu už plno a vždy to bolo celkom rovnomerne rozložené ;-)

55
XMAN
Reagovat

Já jsem taky tak nesympatické lidi jako jsou Nela, Rocky, Nikola a Daniela snad ještě v životě neviděl. Mě osobně je čím dál tím víc nesympatická i Dominika, přijde mi jako taková totálně pitomá vypatlaná najivní husička, která jen přizvukuje těm třem zmijím. Ta měla včera vyletět místo Lily. Nevím proč tam Romea nevrátili a ten hnusnej odpornej ksicht Nelu už tam vrátili dvakrát. Mě je z ní opravdu čím dál tím víc špatně. Romeo si zasloužil výhru nejvíc ze všech co tím Hotelem prošli a rozhodně ho tam vrátit měli, teď to přeju Viktorovi a Lence, možná Mišovi ale jediný Viktor má z těchhle tří reálnou šanci vyhrát, tak kéž by to aspoň jemu vyšlo. Jestli to fakt vyhraje ta odporná brněnská zrůda a nebo jedna ze dvou zmijí Trojanových či to odporný demenntí kubánský hovado, tak je to fakt v prdeli. To jsou 4 lidi, kterým to fakt z celýho srdce nepřeju.

56
anja
Reagovat

54 Elko, no právě, mi to taky už dýl vrtá v hlavě, že ta udávaná finálová čtyřka je ryze česká a že to tak přece nemůže být…… takže to, že tam teď ještě dosadí třeba Romea a ten vyhodí Rockyho anebo Gina, je docela pravděpodobné

nicméně ale už jsem tak utahaná a otrávená tou nudou a stereotypem tam, že nějaký takový nebo podobný „zvrat“ mne neoživí

57
xando
Reagovat

54: Já to stejně nemůžu pochopit, že má tolik fanoušků. Já se celoživotně podobným lidem vyhýbám. Ale zřejmě opravdu někteří věří, že je 100%ně upřímná dívka, na kterou je každý zlý a ona se jen uzavřela před krutým světem a za rouškou aroganční nesympatické ženštiny s vyšpulenou řiťkou je milá hodná dívka, která má srdce na dlani pro ty, kteří odhalí její čisté „já“ :D.

58
ThyBaumont
Reagovat

jenže když vrátí Romea tak vypukne řev, jak je to nespravedlivý, že tam tak dlouho nebyl. To spíš myslím Nika, když už někoho. každopádně to štáb odflákl a být ředitelem televize tak do jednoho letí.

59
XMAN
Reagovat

Nika bych tam už nevracel. Nic proti němu, ale on fakt nebyl hráč a nechal se hrozně snadno zmanipulovat. Ten kdyby vyhrál, tak by se ještě nechal ukecat a dal by část výhry Nele nebo Nikole. Toho fakt už ne.

60
ThyBaumont
Reagovat

taky by mě zajímalo proč na těch after rautech HP nejsou všichni. Napadlo mě, zda je to třeba jen pro ty koho vyhnala dominikánská produkce z hotelu, ale to by tam nebyl Rybka. Takže je vidět je PR rodiny Trojanovic a nikdo další.

61
ThyBaumont
Reagovat

59.. no jo, jenže nemáš protiváhu těm gráciím, jedinej on by mohl zvrátit hlasování. Já ho moc v lásce neměl, ale jestli nemá vyhrát Trojanovic kopyto nebo brambora tak potřebuješ výrazně populárního Slováka a to tam nikdo krom Nika nebyl. Romea jsme měli rádi, ale nějakou širokou podporu a popularitu zase neměl.

62
CarculkaC
Reagovat

59 XMAN) souhlas. Niko byl milej kluk, ale to byla jen hračka v rukou Niky daleko víc než Mišo, kterému je to vyčítáno.
50 pamei) ale taková druhá finálová dvojka Romeo s (Klaudii, Janou, Zuzou,…) to by mě taky donutilo posílát sms, to by si myslím byl dobrý šrumec.

63
Melanie
Reagovat

60 Thy: Tam asi hraje roli, odkud kdo je a kde se párty koná. Soutěžící jsou z celé republiky, vlastně ze dvou republik, a pokud je párty třeba v Praze, těžko tam kvůli jednomu večeru pojede pokaždé Nela z Brna nebo Jana z Liberce (nebo odkud je.) Asi…

64
Melanie
Reagovat

Napadlo mě, že chtějí Romea vrátit do hry, když byl asi před měsícem pozvaný znovu do Noci v raji. Ale nevidím v tom smysl, z jeho původního osazenstva jsou tam už jenom N&N, Rocky a Viktor. Romeo by šel asi proti nim, ale těžko by stihnul navázat nějaký vztah s těmi novými. Takže by tam byl jenom jako zpestření a hned by zase letěl. :o)

65
Laci
Reagovat

Romeo bol jediny kto sa postavil Nele a nikdy by nevypadol, keby nemal Vlado moc niekoho vyhodit, alebo keby to bolo podla toho ze Romea si moze vybrat niektora holka okrem Klaudie po ktorej tak slintal Vlado. Od vypadnutia Romea a Jany isiel cely HP kruto dole vodou. Tak isto dobracisko Niko vypadol lebo bol fixovany na Nelu a Niki a tie prisli na super napad ze „Niko nieje silny hrac“ – no podla mna bol do finale 3x silnejsi ako Rocky, aspon sa kultivovane spraval a nie ako utrhnuty simpanz z olomouckeho geta. Jana bola hracka, o vsetko sa zaujimala, vsetko vedela, aj povedat pravdu ludom do oci, aj zahrat. Nela a jej arogantny ksicht pri kazdej veci co sa riesi to fakt prepnuta Vierka bola krajsia :))) Dominika si nevie spocitat ani 2+3, to Zuza Plackova bola pani inteligencia oproti Dominike.
HP malo by o mladych sympatickych a hlavne premyslajucich ludoch ale kedze sa rezia takychto zbavila (Romeo, Klaudia, Niko, Jana), musime sa teraz pozerat na zmenenu Niku ktoru zmenil prichod detinskej a velmi slabej „Dáji“ ktora dokazala 0-67kg za 1sekundu a to zevraj strasne zhubla OMG + arogantnu „Nelinku“ s blond vyrastajucimi vlasmi pripominajucimi jedno etnikum, ktorym stihla pocastovat Romea, dalej chlapca s krycim menom „Dejte mu banan“ s drsen vyzearjucim prerezanym obocim, ktory sa uz minimalne 3 ucastnikom vyhrazal fyzickym napadnutim a pana v strednych rokoch Viktora ktory sa na tom vsetkom ukrutne zabava, pretoze vie asi nieco viac ako vsetci tam …

66
ThyBaumont
Reagovat

63.. ale tomu se mi nechce věřit, Z Brna seš tam za dvě hodky autobusem, z \Liberce za hodinu, Z Olomouce dvě hodky vlakem. Zase ty party nemáš každej den. Možná je to o drzosti se na tyhle párty procpat. Když vidím urputné snahy Trojanovic klanu, tak mi to prostě nejde moc narozum.

67
Elko
Reagovat

65 Laci: :D výstižná charakteristika postavičiek HP

68
xando
Reagovat

65: :D

69
Petra
Reagovat

65 – Laci, kde si bol doteraz?? :D

70
Melanie
Reagovat

66 Thy: Asi máš pravdu. Třeba tam chodí jen ti, co se chtějí zviditelňovat a něco ze své „popularity“ vytřískat. A takovým, jako je třeba Jana, je to celkem fuk, ta to brala jako hru, určitou zkušenost a teď hurá do normálního života.

65 Laci: Naprosto výstižné :o)

71
Petra
Reagovat

63, 66 – je to trochu tak, ze su to len parties z Prahy, organizuju ich asi Trojanky&spol., takze taka Jana sa tam asi tazko ukaze, Brumla nechodil, lebo podla jeho vyjadrenia Naty neznasa TNT, no ale uz nie su spolu, tak uz aj Brumla by sa mal ucastnit. Nikola povedala, ze s Nelou „od seba oddychuju“.
V BA sa stretaju Slovaci, ale aj tak len ti z BA. Kazdopadne, tiez to vidim tak, ze sa Trojanky snazia „zviditelnit“ :)

72
xando
Reagovat

Holky Trojanovic si to vypočítaly dobře, protože „hvězdám“ reality show se obvykle po skončení pořadu daří uspět na poli showbyznysu :D. A pro Dáju, která chce být herečkou v Hollywoodu je to dobrý odrazový můstek, do dvou let Emmy, do pěti Oscar, jinak to nevidím :D

73
Adéla
Reagovat

49+65 Laci – máš pravdu. Jestli se dostane nějaký Slovák do fínále, pošlu mu SMS. Když to vezmu kolem a kolem měla jsem slovenské paradajce radši a byli to sympaťáci. To co tam zastupuje náš stát, nestojí za řeč. Ještě tak do Vikouše bych pár drobných vrazila, ale jestli poleze nadále do zadku Hafíkovi – má u mě utrum!

74
xando
Reagovat

73: No, tak to prr, Nela říkala, že je to to nejlepší z 15ti milionů, takže i Češi tam mají kvalitní materiál :D

75
Melanie
Reagovat

72 xando: No jo, ale na jak dlouho? Z RS je po letech slyšet akorát o pár z nich. Tu příležitost sice někteří dostanou, ale musí ji chytit za pačesy a něco umět, v něčem být dobří. V těhle nic výjimečného nevidím, ale můžu se mýlit.

76
xando
Reagovat

75: To byla samozřejmě ironie :D. Předpokládám, že TNT se objeví na pár party ve značkových (a minimalistických) oblečcích a tím to asi končí :D

77
Adéla
Reagovat

74 xando – já to pochopila. Ano bohužel je to top výběr z 15 miliónů, protože zbytek nás krásných a inteligentních musí chodit do práce a nemůže jen tak zmizet na 3 měs. ze světa! Tak snad příště.

78
Melanie
Reagovat

76 xando: Aha, tu první větu jsem jako ironii nepochopila. Můžu se vymluvit na vedro? :o) Ale u té druhé už to bylo jasné i mně. :o)))

79
xando
Reagovat

78: Samozřejmě, že můžeš, je dusno :D. 77: Krásní lidé nepracují, za krásné lidi pracuje jejich vzhled :D.

80
Petra
Reagovat

Tak zo mna urcite sms nevydoluju. Ani ked tam bude neviemkto. V pripade HP totiz absolutne neverim, ze aj to sms-kovanie nebude zmanipulovane…

81
xando
Reagovat

79: S tím souhlasím, člověk se vcelku logicky obává toho, že i kdyby poslal tisíc SMS, tak je mu to prd platné a vyhraje ten, kdo byl určen předem :D.

82
Prochor
Reagovat

Já myslím, že nic strašného nás už nečeká (z těch co to budou ze zvědavosti sledovat). Ledaže by nám nadaná zpěvačka Marfuša chtěla opět zazpívat nebo nějaké podobné hrůzy.
K Laciho názoru dodám, že pro mně jakákoliv zajímavost skončila odchodem Jany.

83
MICHAELA
Reagovat

konečně odešla livia

84
XMAN
Reagovat

Viděl sem tu ukázku znova a ten novej byl asi Romeovi jen podobnej, takže to asi není Romeo :-( Hlavně že ta hnusná držka Nela to snad nakonec ještě vyhraje.

85
xando
Reagovat

A on si opravdu štáb myslel, že zlikvidováním jakékoliv opozice, která by mohla ohrozit Nelu, pomůže vývoji událostí k zajímavějším zítřkům? Tohle zavání stejným fiaskem jako český Suvivor, možná už nezávání, možná už to přesmrádlo i Survivora :D

86
xando
Reagovat

82: To ano, konečně odešel někdo s rozumnými názory, sympatický, nepodrážející člověk, který si na nic nehrál. KONEČNĚ :D

87
dessin
Reagovat

66: jiz nekolik obyvatelu HP v online rozhovorech to reklo. Lidi z Kosic se nepozenou na setkani do Prahy a obracene, spis se vidaji ti co bydli pobliz a jednou za cas vetsi akce ale je to prioritne kvuli bydlisti.

88
Prochor
Reagovat

79 – No, my SMS nepošlem jenže holčiny pro které je“ Neluška jediná upřímná a ještě k tomu nejkrásnější“ by jí nejraději udělily doživotní imunitu. Žádný strach SMS-ky určitě budou :-) Ve finále se jistě dočkáme sebevědomého projevu vítězky a příslušných napomenutí poraženým.

89
xando
Reagovat

87: Toho se také obávám. Že ony dívky, které se cítí tak, že jim křivdí celý svět a jediný jejich problém je, že nejsou pochopeny ostatními, budou na svých růžovoučkých mobilech zběsile zadávat příslušný kód SMS a bude vystaráno :D

90
dessin
Reagovat

Mily stabe…

… nevim, zda vam nekdo nekdy rekl ze pres hranice uz muzou i normalni lide a take ze existuje internet. Vypada to, ze ne a ze mas pocit ze z nas, divaku, muzes delat trotly a tvrdit nam, ze takhle to je dle zahranicni verze. Takze novinka – my, divaci, si ty informace umime zjistit, halooooo…

Jste nepoucitelni. Vyvoleni 1 dopadli skvele, byli prirozeni, konflikty vznikaly samocinne a ne nahrane. Dvojka byl trapas a trojku jste podelali, divak zas takovej blb neni a nekterym situacim se fakt uverit neda. Trosecnika jste zpackali uplne. Pruser jmenem „Prima ma reality show“ pokracuje hotelem Paradise.

Delate z divaku blbce, a to dost okate a s komickym vysvetlenim. Opravdu by se vyplatila 1denni show v garazi, vysledek by byl stejny. Pokud je opravdu takovy problem najit lidi, kteri RS alepson trochu rozumi a obetuji cas projit si veskere informace ktere jsou k dispozici, kontaktujte me. Rada vam pomuzu, aby pristi serie jakekoli RS nebyla takovym pruserem a predevsim ostudou.

Pokud stale nechapete ktera bije, nekolik nazornych ukazek: protezovani Nely se uz ani nesnazite skryvat, vyrazeni Romea ci jany, kontroverznich hracu kteri tvorili protipol Nely – absolutni sebevrazda, system parovani stylem „jsem novacek a odstrelim te“ se dal zkratit na den a ne 5 dni, a predevsim absolutni blbost ohledne hrackych taktik – potopeni Mirka, drzeni Daji, dodavani silenych mimonu do vily (Terka, Vierka… rekl vam nekdo ze blazen musi byt vzdy jen jeden, jinak to nudi?), Tomas a dalsi nevyrazni hraci co jen delali krovi, nulove protivenstvi proti gangu Nely a hlavne: kdo z tech hracu krome Viktora je strateg a taktik?

Zaverem dovolte skromny nazor. HP se netocil pro divaky nebo sledovanost. Z HP jste si vy vsichni udelali dovolenou zadara a jeste s honorarem, a podle toho to vypada. Scenar vymyslel zhulenej skunk s predavkovanym orangutanem, protoze NEVERIM tomu ze podobne ubohe vyplody by dokazal nekdo z lidstva nejen vymyslet, ale predevsim schvalit. Pak je to babral a ne profik a nema ve stabu co delat.

Stab je mrkev!!!

91
xxx
Reagovat

Daniela má jistě ve scénáři nějaké to sesterské srdcervoucí sebeobětovaní.

Tak Dájo připrav se /Klapka/ Daniela sebeobětování po 22cáté – ááááá akce: „Och Niky ti nyní nemůžeš odejít. Jsme tak blízko finále. Já tě nepustím. Já to tady bez tebe nezvládnu. Víš co, já se za tebe obětuji. Ty máš větší šanci než já, jsi tady déle“ – áááá Stop. „Výborně Dájo a teď si Niky sjedeme tu tvou nečekanou reakci ve zpovědnici. Hlavně nezapomeň na slzy Niky, hlavně ty slzy. Klapka – Niky a vyznání Dáje poprvé – akce. „Já nevím co mám řici, naprosto nemám slov. Dája se projevila jako opravdový hráč. Dája mi otevřela oči, díky této soutěži, jsme si opět našli cestu k sobě. Dájo slibuji ti, že nyní začnu opravdu hrát. Tvé obětování není zbytečné a já se do toho finále dostanu a vyhraju to pro nás pro obě a pro naši mamku, která nás sama vychovala.“ áááá Stop. Niky, co jsem říkal hlavně ty slzy, nevadí, sjedeme to ještě jednou …

92
xando
Reagovat

89: Krásně řečeno :D.

93
simibsimi
Reagovat

Prosím o vysvětlení. Nesleduji tento úžasný a všemi vychvalovaný pořad od začátku a tak proto mám asi nějaké mezery ve vzdělání. Nela Niki je o sympatiích, asi jsou tlačeny štábem, to beru. Příchodem Daniely byla podle mě Niki značně znevýhodněna /podle mého/. Niky je potvora podle vás, podle mě spíš hraje sice ne moc čistě, ale hraje. Nela hraje svými zbraněmi, jsou čistčí ovšem méně sympatické. Jen jsem nepochopila Livii. Byla tam do počtu nebo přišla hrát ? Za celou dobu jsem jí fandila, ale ona se nijak neprojevila. Od začátku se přilepila na Vikouše a pak jen doufala, že jí zachrání. Měla jsem Livii ráda, nelíbila se mi, ale milá dívenka. Držela jsem jí palce.
Ovšem měla jsem z ní pocit jako z Nika – milý krásný kluk, ale nic neudělal jen rohožka pro Nikolu. Stejně na tom byla podle mě Livia, jen rohožka pro Viktora. Livia je určitě rozumná a přemýšlivá holka, přála bych jí výhru, ale tady podle mě nehla prstem. Byla snadnou obějí pro ufňukanou Dominiku a mentálně zaostalou Dáju. Držím palce i Lence, ale u té je škoda že jí tam štáb nevyslal dříve, to je jediná holka, která by dokázala zamíchat kartama. Ale pokud jsou karty rozdané takto tak ted asi přeji výhru Nikole. Už jen za to jak si omotala Vikouše kolem prstu. To jsem fakt nečekala, že se Velký Viktor nechá. KDyby to bylo ale vše podle mě, tuhle bandu komediantu včele se štábem vyhodím, užili si už dost a celou výhru dám na nákup zdravotních pomůcek pro postižené děti.Ale to už je zase jiná pohádka.

94
CarculkaC
Reagovat

89) tak tak

95
xando
Reagovat

92: Já si myslím, že na to šla taktikou „pod radarem“, Viktora varovala před Niki a snažila se ho přiklonit na svou stranu, nenápadně nabírala lidi proti TNT (Lenka, Michal atd.), se všemi ale vycházela dobře, nevyvolávala hádky. Takhle taktika se může zdát nudná a neexpresivní, ale mně přišla docela rozumná, i když očividně ne tak funkční, protože Viktor zapřemýšlel supermanovským penisem :D

96
Laci
Reagovat

Petra, Elko, Melanie – doteraz som sa skryval pretoze som hladal nejake zmysluplne stranky venovane HP okrem official HP fejkbuk page ktora je plna detskych komentarov :))
.
Ale aby som doplnil aj ostatnych ucinkujucich postaviciek, ktore su niektore bohuzial, niektore chvalabohu mimo hry. Skutocne najkrajsia bola Lenka, ako Pocahontas, pacila sa Nikovi a tak Nikolka zariadila jej vyhadzov. Ziarlivost a zavist nieje pekna vlastnost.
Co sa tyka uplnych extremov tak tym pre mna bol Tomas – volal som ho traged, vsetko co urobil alebo povedal bolo proste tragicke. Prefetovana Vierka bola iba ozivenie a tak nasadili inteligentnu fetku Terezu, ktora plnila opat a zase ulohu chranenkyne Nely z rezie, Nela mala ist von a Tereza sa zobrala ze pojde za nu, no mali vyrazit obidve a krasne by sa vztahy precistili. Natalia a.k.a velka blavacka sa pri vstupe bavila s Leom a Nikom, chcela spat Lea lebo ze sa jej pacia svalnati a mensi a holohlavi a tak co sa nestalo, jej zotrvanie v sutazi si zabezpecila iba sexom s chlpatym a ciernym simpanzom (dufam ze sa simpanzy neurazia, lebo su velmi inteligentne a dovolil som si ich prirovnat k Rockymu), aky to zvrat a nezabudla pri tom ako perlicku pre divakov vsade tasit na obdiv svoje mega velke stehna, yuck!
Leo to mal krasne premysleny biznis model na zviditelnenie seba, jeho hudobnej tvorby a tiez mozno ockovych podnikatelskych aktivit.
Vlado, ako bolo povedane bol len panacik na odstranenie Romea a vzapati ho vlastni poslali do P.
.
Najviac mi rezonuje v hlave jedna „Nelčina“ mudrost „rada ridim lidi a proto jsem si tak prispusobila i svoji praci“ … no chcel by som vidiet v akej firme na akej riadiacej pozicii by im nechybala 180 dni. Mozno ak riadila kavovar a pani upratovacku ze kedy moze prist povysavat kancelariu jej sefovi.
.
A ak „Dája“ robi detsku animatorku tak tie deti po navrate z exkurzie musia ist podla mna ku psychologovi co su prelaknute z toho ako sa ich pani animatorka smiala a aku pesnicku: 987 zrkadiel pada zo steny,… ich naucila

97
dessin
Reagovat

91: diky, uz to ve mne bublalo dost dlouho.

(OT: me dalsi spisovatelske pociny na http://www.dessin.eblog.cz – pro ty, co si chteji zvednout naladu po tehle zvratcich stabu HP, jiste prijdou „zapisky mestske divky na vesnici“ vhod. Adminum se omlouvam za reklamu, ale nekomercni. Na oplatku slibuji ze zverejnim svuj vzkaz stabu a odkaz na uzasneho panacka :)))

98
dessin
Reagovat

91, 93 – dekuji, uz to bublalo dlouho …

99
Prochor
Reagovat

90 – Takže se máme na co v téhle frašce těšit. Dája určitě prohlásí, že se cítí silnou hráčkou, která toho hodně vymyslí ale co by neudělala pro sestru.
Po odchodu bude následovat velká tryzna, kterou povede Nela. Ta bude všem vtloukat do hlavy, jaká byla Dája upřímná a ještě ke všemu nadaná zpěvačka. Schválně jestli se dočkáme melodramatu.

100
xando
Reagovat

A vlastně, co jsme čekali, VKV skončila, takže je muselo něco nahradit. I když pravda, VKV, ten v sobě měla mnohem více reality, než HP :D

101
ucho
Reagovat

90. dessin 100% souhlas s důrazem na poslední odstavec !!!

102
Beruška bez teček
Reagovat

Nedokážu pochopit, jak mohou někteří z účastníků brát HP jako odrazový můstek do šoubizu, byť upachtěného českého. To doteď žili v jeskyni někde u Bajkalu? Není to první RS tohoto typu, tedy netalentová, a kdo je z jiných show slavný, nikdo.

103
Beruška bez teček
Reagovat

Jinak k Lili. Ve fázi kdy do HP přišla už ani nešlo něco hrát bo štáb už dávno rozdal karty. Myslím, že to věděla a tak si prostě užila dovolenou. Jako jedna z mála se za sebe a svůj výkon nemusí stydět a to bych v RS tohoto typu považovala za výhru.

104
Evka
Reagovat

Teď jsem zabrousila na slov. stránky, na fotky a tam je pod fotkami ze včerejšího párování napsano „předposlední párování“. Tak už bude jen jedno a tak asi přijde jen nový kluk a ne už děvče.

105
Petra
Reagovat

104 – OK, takze Majinka to uz nestihla :)

106
nohy v teple
Reagovat

Nevadí, žádná tragédie, ježíši. Dovču si užila, hezká pro mě nebyla, stačí.

Strašně se mi líbí, jak to někteří prožíváte :D, to je lepší než HP. Ty VAŠE charaktery, který ukazujete :), paráda.

107
EvaD
Reagovat

102 – Náhodou třeba hlášky Petra Zvěřiny docela zlidověly. Pravda, kariéra to není.

108
Radek
Reagovat

96
No tvoje nazory jsou zajimavy. ..

Lenka 1 byla snad to nejskaredsi, po Lence 2 a Lily, co se tam objevilo. Totalne umela avatarka. Tohle je nastesti dost subjektivni, ale nejde to podavat jako pravdu, coz tady casto lidi delaji.

Tereza jako inteligentni fetka – to snad ani normalni clovek z huby nemuze vypustit.

Chces tam mit ciste vztahy, aby se vsichni milovali a loviskovali? To taky snad nemyslis vazne. Na to by se nedal divat, lidi odjakziva pritahuji konflikty, spory atd. Vem si napriklad sport, asi ho nikdo odtud nesledujete, ale kdyz vezmu fotbal, tak se kazdy fanousek radsi podiva na poradny zapas, kde padne treba 10 golu (Nela, Viktor, Rocky, Tereza, Vlado..) nez na urputnou nudu. ktera skonci bez golu (Daja, Lily, obcas Niky, Natalie, Klaudie, …). Pokud chces ciste vztahy, vstup k Jehovistum, oni ti to zajisti hned po tom, co jim odevzdas majetek.

90
ty mas asi fakt nejakej problem. Ja ti rikal, nezer to tak nebo se z toho zblaznis, je to televize, vse umele, vcetne tech „hercu“

109
Elko
Reagovat

91 xxx: :D tak toto je dobrý scenár pre Dáju.

110
anja
Reagovat

106 nohy v teple – no teď by to spíš chtělo nohy do chladu v tom vedru, což :) a ano, tady se to prožívá, tady se prožívá každá RS, neboť to je fan stránka o RS, víme? :) Když někam vlezeš, tak se nejdřív rozhlídni, jéžíší :)

111
anja
Reagovat

109 jo, parádní :) a ještě bych doplnila – Niki: „mám tě moc ráda, Dájo… fáákt… moc si tě váááážim“ muck muck kýv kýv

96 Laci, ty tvoje postřehy, to je dobrý nekrolog této show :) líbí!

112
Beruška bez teček
Reagovat

110 – no jo anjo, někdo nám musel ukázat jaké jsme povrchní (jací jsme povrchní – i pro pány). A pak šup šup zpátky k Nietzschemu bo nic jiného není dost intelektuální :-P

113
anja
Reagovat

108 radek, počki, jaké Ginovy góly? heh jmenuj mi je, bo já u Gina mám na kontě pouhé dva fauly

a góly Rockyho? jakože 10x zasunul?

Tereza proležela celý zápas na marodce

:)) radek neblázni :))

114
anja
Reagovat

112 Beruška, no ale zas na druhé straně je okej, že se tady objeví i nějaký „jiný“ názor, že :) protože to tady je takové monotématické……

115
Anonymní
Reagovat

Ani Kazma neumí vyslovovat Paradise? Moderátorka, soutěžící, nikdo? Co to je? To je na tom nejtrapnější.

Ne PAAAAAAAAAAAAradajs, ale Peeeeeeeeeeeradajs. Fakt děsné!

116
Beruška bez teček
Reagovat

114 – spíš mě překvapuje, že si takový „nohy v teple“ najde cestu na panáčka. Možná, že o nás píše disertačku, proto ho zajímají naše charaktery. Hu, budeme slavné :-D

117
nohy v teple
Reagovat

116: Počkej, proč ne? Já se na HP dívám, přiznám to, ale neprožívám to tolik :) Třeba Mikeš mi přijde, že by fakt potřeboval prášky ;D. Nejde o mi to, že na to koukáte, že o tom diskutujete, to je cajk, ale na co to tak řešit, nadávát, hrotit?

Klídek, sluníčko, maso na grilu, chlazený pití a pohoda.

118
Beruška bez teček
Reagovat

117 – tak to pak jo :-) Ale ono tu těch hrotičů zas tak moc není. Jen jsou víc vidět a slyšet. Většina to má jako relax :-)

119
dessin
Reagovat

108: hele to ze to nemas zrat jsem rikali my tobe, ne ty me… uz ti fakt hrabe ty trdlo… co to zase meles

113: like

Lily ani Naty za nudne nepovazuju, to ze nehraji primocare jako Nela bohuzel ne kazdy dokaze pobrat. Trdel nevyjimaje.

120
anja
Reagovat

117 Mikeš mi přijde v pohodě, a to, že se to tady nějak moc hrotí, to může být jen tvá představa a dost zkreslená

takže – ještě něco konkrétního ti leží v žaludku kromě Mikeše? :)

121
dessin
Reagovat

anja: berme Hohy v teple jako cizince, neznajiciho mistni pomery, smysl pro humor ani drobne niance prispevku, ktere jim mohou prijit jako vyznamove odlisne nez pro nas :) Budiz jim to omluvou :))

122
anja
Reagovat

119 dessin, no já se řežu smíchy vždycky, když radka oslovíš „trdlo“ :D mueheh to sedí :D

ale třeba já radka docela respektuju, mne ta jeho fantazie baví, on vždycky vytáhne něco nového, teď třeba ty góly……. anebo minule psal, že by Nela přežila někde v džungli, kdyby šlo o život :D

radek to prostě vidí jinak, nesouhlasím s ním, ale zajímá mě to

123
anja
Reagovat

121 :))) anebo nohy v teple taky může být nějaký dlouhodobý fanoušek Mikešův :D

124
dessin
Reagovat

122 anja – ja si prave taky myslim ze nic jinyho na nej nesedne lepe :)

njn, to je ten tvuj pristup… Daja, radek… zachranme mimone :) oba trdla, ale ty si je budes hyckat protoze te bavi :D

125
anja
Reagovat

124 dessin :DD no já jsem taková lidumil, vidíš, konečně to někdo pochopil :)))

126
Elko
Reagovat

123 anja: dnes som Mikesovi spôsobil nevolno ja, dnes ráno ma dal dole :D (dole, ako dole, žiadny dvojzmysel v tom nie je :))

127
Macík
Reagovat

bonžúúr :-D

téda tady se dějou věci :-DD

dessin píše votevřený dopisy štábu :-D
Elko pod Mikešem :-D
Miky prej v přechodu :-D
anja v tom vedru „nohy v teple“ :-D

128
CarculkaC
Reagovat

117) Mikes je vpohodě, neotravuj.

129
Elko
Reagovat

127: :-))) …a Macík vzorcuje, že jo? :-)

130
J.
Reagovat

Tak jsem zpět po dovolené, zkouknul jsem všechny díly, pročetl komentáře a nestačim se divit, že kdybych nic z toho neviděl, nic by se nestalo :oP Lívie škoda, no ale kdo by to nepředpokládal, by byl blázen.
Jak se tu už psalo a říkají to i samy „moderátorky HP“ Nela a Niky – finálová čtyřka je podle nich jasná – a až se povyhazuje „křoví“ neni co řešit. Holky se asi trochu přepočítaly v tom, že v ČR+SR-RS nemůže být finálová 4ka složená jen ze čtyř čechů – toho bohdá nebude, takže jelikož se ve finále vidí dvě češky, doplnit je bude muset nejméně jeden slovák (ne-li dva).

Teď přijde jeden nový ze SR – ten vyhodí čecha a tím pádem se stav změní na 3:2 holky a 3:2 kluci (ČR:SR) – proto se mi nezdá, že už by neměl dorazit někdo další, aby se aspoň jeden z těch stavů otočil ku prospěchu SR účastníků i když NNCSSVR a proto to nemusí být třeba ani řádným párováním a někomu tam ujedou nervy, někoho dotluče (bych se nedivil) a za to ho nahradí jiný hráč ze SR mno a nebo taky ne.

Jinak jsem rád, že celá Soapopera za dva týdny končí, to že štábem kde co zavání už nemusím asi ani komentovat, stačí, že Niki v pátek v rekapu prohlásila, že je tam 64 dní (neřekla třeba – jsem tu asi 65 dní, nebo třeba – jsem tu přes 60 dní, ale přesně 64 dní, tudíž je 99% pravděpodobnost, že si to někde počítá) a hle na ofiko webu je den 75. Takže jako 11 dní se ztratilo kam?
No zkrátka štáb to donatahoval tak, že se sami o 2 týdny opozdili a jestli je finále kdy je, tak buďto lhali o tom, že to měli téměř dotočené a natáčet nezačali 20.2. ale až toho 28.2. jak tu psala ta paní s pistolí – (tudíž začínali jen s týdenním předstihem) a natočili místo 90ti dní cca 75 (proto už nejspíš vícero hráčů, kteří měli, nedorazí) a nebo teď za týden a půl splácají dohromady asi 15 dní. Což se mi vzhledem k tomu, že kolikrýát natáhnou jeden den do tří, moc nezdá…
No bůh ví jak to je, štáb z nás dělá blbce od začátku a až všem účastníkům skončí po 20ti letech embargo na prozrazení tajemství o HP, tak se budem divit (my co tu ještě budem) jak to všechno bylo :oD

Apropo – kdyby někoho zajímalo, kde jsem byl, tak jsem byl v Dominikáně a natočil jsem během týdne HP II, takže už se můžete těšit za rok v tv – mno co, když se v HP natahuje 1 den na 3 tak co bych já nemohl natočit za týden 70ti denní RS :o)))

131
xando
Reagovat

A není to bžunda? My nemáme soudit charaktery jednotlivých soutěžících jen podle toho, co vidíme v TV, ale dle našich komentářů se dá odhadnout naše osobnost od A až do Z :D

132
nohy v teple
Reagovat

120: anjo, mně to v žaludku neleží. Panebože :), co to s váma je, lidi? Nějací hákliví, ne? To je to o čem píšu.

EASY

Je sprostej, přehání, hrotí, řeší, nervuje se, mele to samé pořád a pořád, to vidí i poloslepej.

Lezení do prdele vám jde, holky no :). Trochu objektivity by neškodilo :D

133
xando
Reagovat

Ale děláte dobře, holky. Lily do zadnice nelezla a jak dopadla :D :D

134
CarculkaC
Reagovat

132 opruzená noho) pokud ti to neleží v žaludku, tak se na to vybodni. Tvoje nevyžádaný rady nás fakt nezajímají.

135
Macík
Reagovat

129) :-DDDDD

136
nohy v teple
Reagovat

134: Je nečti ;D Jednoduché, že? Nick vidíš? Tak vidíš. Přeskoč.

137
CarculkaC
Reagovat

133 xando) no právě…

138
Elko
Reagovat

130 J.: super, tešíme sa… a kto vyhral? Nelina ségra? (ona asi nemá ségru (?))

139
garette
Reagovat

Ahoj všem. Rozhodl jsem se, napsat pro Vás každý den pár veršíků o našich hrdinech z HP. Snad se to bude líbit.

Pro dnešek začnu Michalem(bábika), Rockym(kubánec) a Dominikou(PC „386“)

Michalovi asi prauda ušla,
že v hoteli zatial iba šušlá.
Možno by mal nosiť nápis na triku,
pozritě sa na Ginovu bábiku.
Těžko nám to rozdýchává Rocky,
že je Gino dál tak o dva kroky
a tak hledá komu by dal po pysku.
Dominika stráda kvóli harddisku.
S preplněním problémy jej nastaly,
zkůša si ho zformátovať krystaly.

Pro dnešek vše

PS: Pokoušel jsem se použít na každého z nich jejich mateřštinu, to aby byly všichni spokojení. Doufám, že jsem tu slovenštinu nedodrbal. :-)

140
Macík
Reagovat

139) :-DDDDD…

141
J.
Reagovat

138 – Tak prozradit to nesmím, to by jste pak přišli o překvapení, nicméně největší osobnosti HP II budou Viktorka přezdívaná Gína, její kamarádka Riki a jejich oponent Nelo (to je Nelin bratranec) :o)))

142
Macík
Reagovat

130) to mě štve, že v HP II. nehraju :-D…prošvihla jsem konkurz, nebo v tom hráli místní ??? :-D

143
garette
Reagovat

140- Macík: Děkuji. Jsem rád, že se Ti to líbí. Snad se to bude líbit i dalším a pak postupně postnu i zbytek. :-)

144
J.
Reagovat

142 – No vybíral se Top ze 7 miliard, takže konkurence byla bohužel vysoká…
Ale byl to rychlokonkurz, takže se upřednostňovala hlavně duševní krása a schopnost říct aspoň v každé větě jedno československé slovo. To že zbytku nebude rozumět, nevadí, štáb pak najme jednoho člověka a pak to dodabuje rychlodabingem.
Zatím to vypadá, že hlavní adeptka na procítěný rychlodabing plný prýštících emocí bude M. Gavriely, aby si mohla dopřivydělat za ušlý zisk, kdy jí nebylo umožněno v HP1 číst rekapy po celý průběh soutěže :o))))

145
Elko
Reagovat

141 J.: ty jo, silná trojice :D, najviac sa teším na Nelo :D

142 Macík: proč nás klameš… ty prestávky, čo si akože vzorcovala si určite trávila na Dominikáne s spolu s Riki, Gínou a Nelom.

139 garette: snaha so slovenčinou sa cení ;-)

146
CarculkaC
Reagovat

144 J.) Bomba! A šlo by ještě vždy na začátku každého dílu dát větší prostor rekapům z předchozího dílu? Popřípadě ještě třeba jednou v prostředku pro ty, co by jim to snad uteklo?

147
J.
Reagovat

145 :o)))

146 – Jo jo, na to se při stříhání bude myslet v první řadě. Napřed se zopakuje to co bylo v předchozím díle, pak se v půlce zopakuje to, co jsme viděli v první půlce dílu a pak se ještě na konci zopakuje to, co bylo v druhé půlce dílu, a během titulek nepoběží ukázka na příště, ale rychlý rekap toho, co jsme v celém díle viděli… :oD

148
xando
Reagovat

Připomínám, že jsem se jako první přihlásil o místo moderátora HP II, takže, ne, že mi to někdo vyfouknete :D :D

149
Elko
Reagovat

148 xando: smola no, teraz čítam v bulvári, že to bude Doly Buster, ale prehral si len o kozy :-)

150
xando
Reagovat

149: Já štáb přesvědčím, že jsem ten pravý já, protože umím skloňovat, intonovat a ještě nemám nic silikonového :D

151
Petra
Reagovat

130 – J. tak vitaj zpatky.. Chybal si nam tu, uz som sa bala, ze kto nam to vsetko vypocita, ked ten J. je tak dlho prec :)

152
CarculkaC
Reagovat

už tady dal někdo odkaz na toho nového?

153
J.
Reagovat

151 – Díky. ;o)
Já už jsem zjistil, že díky tomu natahování dní do dílů se mi počítání nějak vymyká z rukou. Každopádně za dva týdny tu bude konec, tak chvála bohu. Pak si od matiky zas na delší čas odpočinu :o)

155
Macík
Reagovat

154) ňákej, oproti paradajsu, vyrýsovanej…:-D

156
Petra
Reagovat

153 – JOJka v clanku „Pravda o odchode z hotela Paradise“ hovori, ze na zaciatku boli v sklze 2 tyzdne, takze mozno nezacali ani 28.2. natacat, ale aj pozdeji… Skoncili o tyzden skorej, tak im toho docela dost chybalo (ich 3 tyzdne – nase 4?) a nieze „maju natocene takmer vsetko“. Preto sa to natahuje a parovanie sa len posuva a posuva. A teda ani Majinka Nyczova (a mozno aj dalsi) sa do deja nedostali.

Ja si tiez myslim, ze do finale daju aspon jedneho Slovaka. Hoci koluju „zarucene“ famy z JOJky, ze uplne finale – bude Viktor-Nela. (Nechapem, kedy sa z nich akoze stane par, ale ok:))

157
Prochor
Reagovat

117 – Většina z tohohle show má opravdu jen srandu takže to chce fakt klid a nohy v teple :-)

158
Jana
Reagovat

132 nohy v teple : mám na kocoura stejný názor. Nejvíc mínusových bodů za debatu z 18.6. a srabácký postoj k theos…
Jinak se řídím tvojí radou a některé nicky přeskakuju . :-) Ale jiné si zas velice ráda přečtu. :-))) A nejvíc mě pobaví reakce na některé příspěvky, kdy se na pisatele sesype většina jako hejno vos. I kdyby byl příspěvek sebenevinnější… :-)))
Jinak jsem spokojená s tím, že vypadla Livia.

159
Macík
Reagovat

145) Elko, já su pod pokutou, nesmím ni ceknout…ale určitě mě v HP II. poznáš :-DD taková zelená hromada z trávy a drnů s píchlou „kapradinou“ v helmě :-DDD

160
J.
Reagovat

156 – No ta pani s bouchačkou zde psala v tom dlouhém článku, že se začalo natáčet 28.2. Ono zas když to začalo 5.3. v tv, tak zas o moc později začít točit nemohli. To by to ti amatéři ze štábu nestíhali stříhat s tak malým předstihem. Nicméně by to odpovídalo i tomu, že Mirek do HP v tv nepřišel v půlce května, jak by to početně (kdyby začali 20.2.) vycházelo, ale až koncem května.

Ve finále mají být páry dva a z nich má vyhrát jen jeden člověk, který se pak může se svým partnerem v páru rozdělit. Nebo aspoň tak to řikali mno…

161
XMAN
Reagovat

Jestli to vyhraje Nela, tak jí ty prachy sám ukradnu a dám to raději všechno na charitu.

162
Prochor
Reagovat

Celej vtip je v tom, že Panáček stále znamená určitou kvalitu v názorech na RS. Prostě nejsme ani ofiko ani Blesk. Takže reakce na tuhle zglašlatovanou frašku jsou převážně dvě. Jednu představuje Design nebo Mikeš, kteří jsou právem pobouřeni že z nás TV JOJ dělá totální blbce. Druhou skupinu představuje bonžůr Macík nebo já, kteří si z toho dělají jen srandu protože jinak to brát nejde. Občas se objeví zajímaví diskutující jako babča, kteří se snaží hledat něco pozitivně lidského ale to je v tomto případě těžký. Mně už jen baví sledovat kam až štáb zajde. Nebo když Niky nasadí vážný výraz a vysvětluje jak je to všechno fér. Takže zatím co si Nela libuje jak všechno do sebe príma zapadá, průměrně inteligentní diváci se nestačí divit.

163
XMAN
Reagovat

A nebo ty prachy rozdělím tomuhle fóru jako výplatu za to, že sme se na tu její držku vydržely všichni tolik měsíců dívat, protože vydržet to, to je fakt umění.

164
Miky
Reagovat

Čaute všetkým,

159)
Macík, takže tá mierne hýbajúca sa časť krovia v pozadí záberov na účinkujúcich, … takže to nebude pohyb krovia vo vánku …. tak sa teším, že ťa už aj uvidím v telke, tebe to zo srdca prajem, keď už mne to nevyšlo, … však dôvody vieš …:)

127)
No a môj prechod,
aj v tom som úúúúplne nevinne ( ako vo všetkom, ale to už vieš ) ….
za to môže Yano, potreboval poradiť – a s mojim poradenstvom som dopadol ako Baťa s drevákmi – za dobrotu na žobrotu…:)

165
Prochor
Reagovat

Abych nebyl tak negativní tak moji relativní favoriti:
Chlapci:
Niko – super bezkonfliktní kluk ale v případě problémů chci mít raději vedle sebe raději Viktora břes jeho snadnou ovlivnitelnost a nedůslednost.
Dívky:
Pro klidný život Natálka. Pro snahu to někam dotáhnout Klaudie – supr holka, která si dokázala udržet odstup od slepičí farmy a zachovat si zdravý rozum.

166
radek
Reagovat

165
VIktora? Ten by te hodil pres palubu kdykoli, kdyby o neco slo a on si potreboval zachranit krk. Kdo te pres palubu nehodi byl Vlado. Natalii ja si pro klidny zivot predstavit neumim, teda pokud bych nebyl pornohercem a nevadilo by me jeji rozhodnozkovani, protoze to je v cloveku, kdyz dokaze to, co dokazala ona v hotelu. Klaudie je ji podobna, jen to nedava tak okate najevo a neni to u ni prirozeny, jen u ni verim tomu, ze se musi zaplatit, natalie to dela zdarma – staci troska chlastu a je kubanec, japonec, indian, … v troube. Ja bych si tam do realnyho zivota nevybral nikoho.

167
yano
Reagovat

cafko,

164 Miky/ ano priznavam je to moja vina. chcel som svoju blbost, ze sa na to pozeram nejako rozumne zdovodnit.
zial neuspesne.

168
Miky
Reagovat

167)
Yanči, som rád že to berieš ako berieš,
vieš, na niekoho som tú moju proklamovanú blížiacu sa starobu hodiť musel :),
ale ináč sa zdáš moja krvná skupina, takže ľahký testing:

Aj tebe sa na Nele páči iba jej priezvisko ??

169
Alča
Reagovat

Na Paradise jsem se moc těšila, ale jsem totálně zklamaná. SMS-ku bych neposlala ani jednu, protože si myslím, že podpořit jakýmkoliv způsobem tuto frašku, kterou hraje štáb je totální blbost. Štáb si udělal dovču v Karibiku a totéž dopřál i svým „vyvoleným“. Jinak si ani nejde vysvětlit to, že na dovči jsou zrovna dvě Trojanky – Hafik s Marfušou. Jinak – souhlasím s Lily – Niki je neskutečně pokrytecká, celou dobu jí byl Niko dobrej a pak ho bez skrupulí odepsala.

170
yano
Reagovat

haha. ano. chvilu to trvalo, lebo som si to musel najst. az tak do detailov to nezerem. mame stastie, ze sa nevola romova. to by uplne skoncila, aj ked sa tak niekedy sprava. ale priznam, ze mne tam vlastne nik nevadi. pozeram to koli zabave a u mna je no.1 Marfuska. ak by sa hodnotil charakter tak asi Liv, uprimnostou Vlado. ale kedze sa to ma hrat, tak uznavam, ze nas cesi riadne valcuju.

171
Miky
Reagovat

170)
No mordié, tak predsa ……..:)
Moja hláška z prvých mojich príspevkov „Danielka je najkrajšia :)“ predsa len nebola osamelým výkrikom do ticha …:) – môžem vari za to, že vždy sa mi páčili matriošky ??:)
Vlado bol aj môj človek – zbytočne neriešil, vyhodil, zabral samicu … :)

No a svojim jednoduchým mozgom celkom nezaberám, prečo by malo byť problémom, že v proklamovanej finálovej štvorici budú iba samí Česi.
Však Brambora je naša – teda aspoň podľa priezviska :)

172
Mikes
Reagovat

Elko, samo, že jsem Tvůj rekap pochopil tak, jak jsi jej myslel, ale já měl na mysli jen ten první odstavec, o němž si myslím (aspoň jsem tak byl zvyklý u ostatních adminů), že je převzatý z offika. a pokud jo to opravdu z offika, pak je to ze strany Jojky prostě nehoráznost. O důvod víc se nedívat nejen na HP, ale ani na celou tuhle blbou stanici.

22 . muhehe, asi jsem už stejně blbej, jako Domča, mně to také hned nedošlo!

40 – správně je, že skloňovat umí ten,který jí píše texty, které se pak Gavy naučí.
Livče zazlívám, že přistoupila na sehrání komedie s loučením, na jejím místě bych se rozloučil s Lenkou a ty ostatní krávy zcela ignoroval. Ještě tak s těmi kluky, tam možná jo.

Věčná škoda, že Šušla nemá koule a žádný rozum. Došlo mu sice, že teď je na řadě on, což měl využít k tomu, že by hned po vyřazení Liv vystoupil s oficiálním prohlášením, že odstupuje taky, nep nemíní dělat kašpara v neférové komedii. Odešel by tak jako mistr světa, ne jako vypráskaný pes, což uvidíte v příštím týdnu.

173
Juchna
Reagovat

Yano, kdyby to bylo pouze na soutěžících, nikdy vás češi nepřeválcují, ti nejvíc zajímaví byli pro mě téměř vesměs slováci – Zuza, Klaudia, Vlado, Natálka, Lívia, Niko…a kdyby to nechali jít přirozenou cestou, minimálně půlka těchto lidí by tam byla mnohem dýl, možná až doteď. Posrali to fest, ti co těma figurkama hýbou, ale taky už to dočumím, a taky nemám jiný důvod než vlastní blbost. :-)

174
yano
Reagovat

171+173/ mne to nevadi. len pisem, ze lepsie hraju, teda podla mna. okrem snad Romea, tam nebol slovak, ktory by bol hrac.

175
Prochor
Reagovat

166 – Viktorovi bych nemohl věřit jako Nikovi ale když by nám šlo o společnou věc, tak by Viktor bojoval(za sebe). Toť můj názor. Niko by uhnul. Na Viktorovi se mi líbí jeho nepopiratelná inteligence. Samozřejmně věřit se nedá nikomu ale s tím se musí počítat.

176
Miky
Reagovat

174)
Nech mi je dovolené utrúsiť,

že oni ani lepšie nehrajú,
iba v tejto ochotníčine dostali od réžie hlavné a vedľajšie úlohy,
no a tým z SK strany sa ušiel iba komparz …

177
yano
Reagovat

172/ to Mikes, myslis, ze keby podal oficialny protest, tak by to odvysielali ?

178
simibsimi
Reagovat

prosim poradíte mi někdo jak má vypadat to finále? Jsem asi Dája taky system HP nechápu

179
Macík
Reagovat

163) :-DDDDD

162) však hafík na férovku prohlásila „až tě budu chtít podrazit, tak ti to řeknu“ :-DD …i když teď už je to prej jedno, páč „leví“ sou všici a do největšího „leváka“ se navíc prý tak trochu bouchla…

164) máš Miky skvělej postřeh, defacto sem pobejvala v křoví, páč zhulenej štáb na mě zapomněl…vočipovaný ještěrky zajišťovaly vodposlech, takže jsem vod Dáji, která s nima vykecávala, věděla fšechno :-D…a to je právě to štábem avízovaný „překvápko“…vodmaskovanej finalista :-DDD a páč jsem hrála kříšťálově čistou hru, tak si zasloužím výhru, jako nikdo, no ni ? :-DD

180
yano
Reagovat

176/ vcera to pochopil aj Miso. povedal to tam. preto to beru tak flegmaticky.

181
Valerie
Reagovat

No chvilku to vypadalo, že show nabrala druhý dech a budou se dít věci. Mohlo to být maso, mohlo to být zajímavé, ale režisér řekl ne. Měla jsem teď chvíli jiné starosti a neviděla cca týden a už je to zas vopruz. Jak vás tu tak čtu, asi si jen pustím Noc v ráji s Nikem a zabalím to taky.

182
Johan
Reagovat

164 Miky,) fakt velká omluva za ten indiskrétní nápad s přechodem…včera mi nefachčil ventilátor…dnes se opět odmítá točit, tak šup šup nohy do ,,lavóra so studenou vodou“… Při včerejším párování se mi vybavil lednový myslivecký ples, kdy myslivci-pořadatelé věnovali do tomboly vlastnoručně ulovené kusy vysoké a při losování si je postupně opět hrdě rozebírali…pohled na mrtvá zvířata mě děsí, nepřestává mě ale fascinovat ta ,,vyšší moc“.

183
Macík
Reagovat

…tak Dájině, se podle ukázky, bude líbit novej šohaj :-DD…žeby konečně ten pravej vořechovej ???…ale moc si ho asi neužije, páč se má Dájuš,podle zákulisních informací na panáčku,…jaxi obětovat za hafču :-DDD

184
Melanie
Reagovat

172 Mikes: Tak já zase to, že se vypadlý dokáže rozloučit se všema, oceňuji. Prostě to byla hra a ona prohrála. A když si ten kdo prohraje dokáže „podat ruku“ s postupujícíma, má pro mě jako hráč určitou úroveň. :o)

185
Miky
Reagovat

182)
Johanka, vitaj na fóre,
doteraz som si myslel, že som jediný čo nestarnem ba naopak – ale som rád, že si ma z toho vyviedla :)
tu sa netreba ospravedlňovať ale radšej niečo tresnúť do placu …

179)
Macík, teraz si urobila strategickú chybu, nemala si to vyžvaniť na svetlo bož… vlastne panáčkovské …
Mala si jedinečnú príležitosť vytvoriť silný pár s domácou babou teroristkou, zamaskovanou za domácu producentku….

186
Macík
Reagovat

185)… tsss, proč myslíš, že kámoška Tracey vytáhla tu bouchačku ???

187
Miky
Reagovat

184)
Mel,
nech mi je dovolené polemizovať s vetou „Prostě to byla hra a ona prohrála.“
Tento názor by sme my panáčkovci mali nechať deťom na fejsbúúku.
Dovolím si túto vetu uviesť na pravú mieru:
„Bola to divadelná hra ( veľmi mizernej úrovne ) a ona v nej účinkovala.“

188
Melanie
Reagovat

187 Miky: … a dostala roli toho, co prohraje. :o)))

189
Miky
Reagovat

186)
Aááá, jasné,
najkrajšia Marfuška, čoby už hráčka, začala niečo šípiť,
cez zradné jašterky ti poslala fingovanú správu a domáca teroristka nemohla dovoliť tvoje odhalenie.
Macík, takáááto akcia, palec hore,
teba je škoda tu na fóre …:)

190
garette
Reagovat

Na tak zastaralý comp má Dominika celkem slušnou zvukovku. Žádnej zázrak, ale je to asi nejlepší část jejího hardware. :-)

191
Miky
Reagovat

188)
Mel, tak v tomto sa už zhodneme ….

192
ThyBaumont
Reagovat

ten Kanec je čím dál větší debil:-D

193
Johan
Reagovat

190.) a nesmíme zapomenout ocenit pohyblivost čelistí pěnice…horní a dolní zuby byly hóóódně od sebe…

194
garette
Reagovat

103- Ale to je asi tak všechno. :-)

195
garette
Reagovat

193- Oprava

196
ThyBaumont
Reagovat

ti ty čtyři to už mají jasné, tam se bojuje jen o to, kdo je tam nejslabší.

197
garette
Reagovat

Já si nemůžu pomoct, ale Dominika a Daniela jsou super. Bez nich by to byla nuda. Dle teorie doktora Štrosmajera jsou to dvě největší holubičky ráje. Holubičky co svádějí souboje s andulkou. :-)

198
Macík
Reagovat

190)… já jen čekala, kdy se, u tý produkce, bábika začne rejpat v nose :-DDD

199
Johan
Reagovat

195- to jo, ale konečně něco nového v HP… jóóó a ještě Viktorova vášeň…

200
ThyBaumont
Reagovat

Tak ted jsem u kance čekal, že poklekne a políbí lem jejích šatů. Nakonec začne zjištovat, co bude mít na sobě a začne nosit její barvy.

201
garette
Reagovat

198- Macík: Je ale zajímavé, že dokáže provádět dokonalou reprodukci textu, zatím co vytváření textu souvislého je pro ní nemožné. To mě vede k názoru, že se jedná jen o reprodukční zařízení (tzv. přehravač), nikoli o rekordér nebo snad o nedej bože něco složitějšího. :-)

202
Mikes
Reagovat

47 – až na to, že Kotěnočkin s Rusakovem byli super a na zajíce s vlkem se dá dívat dokolečka dokola.

55 XMane, to chce klid, Nela možná vyhraje v HP, ale zcela se znemožní pro normální život. Vítězstvím si akorát upevní svůj blud, že je hvězda a může se chovat jako totál svině, o to horší bude její držkopád. Je to vlastně chudák holka s nulovou budoucností, vždyť kdo by chtěl krávu, která je navíc nesnesitelná a ke všemu ještě ošklivá.

203
Johan
Reagovat

201 garette -a co když je rekordér v pořádku a přehravač nefunguje (můj případ)-dá se to léčit?

204
Hooper
Reagovat

Zavřená vrátka se otevřela:-))

205
garette
Reagovat

203 Johan – To se mi stává běžně. Je to ale jen dočasná zaležitost způsobená nalitím tekutiny do zařízení a jejím následným prosakováním a absorbcí do důležitých systémových součástí. Po vysušení se většinou druhý den, u starších modelů mého typu někdy až třetí, vše opět vrací do normálu a přehravač je opět ok. :-)

206
XMAN
Reagovat

Bože ta Dominika je taky fakt úplně strašně nesnesitelná piča. Tu taky fakt už nemůžu ani vidět a úplně jí nenávidím. Ten její ksicht, vypadá jak chlap a mluví jak nějaká padesátiletá televizní hlasatelka. To je fakt šílená trapná kráva. Martin s Mišem to jsou taky trapáci. Já to fakt nechápu, co je na té Lence tak hrozného? Vždyť je to normální hezká holka. Oni jedou po takových zrůdách jako jsou Nela nebo Dominika a Lenka je odpuzuje? Nechápu, nechápu, nechápu a nikdy nepochopím z jaké planety tam ti lidi vlastně jsou….jak si tam z Lenky ti dva utahovali jak kdyby to byla nějaká šeredka, vůbec jsem nechápal o co jde. Co já bych za ni dal. Tohle absolutně nepobírám…..

207
Johan
Reagovat

…neboj, Dájinko,tobě nechám Vikinu, protože si už nedůvěřujeme jak včera a ta vášeň už taky nic moc a já otestuji Denise…

208
garette
Reagovat

206 XMAN – Nerozčiluj se chlape, to nemá smysl. Ber jí s rezervou. Já jsem pevně přesvědčen, že o člověka jako je Dominika, se tenhle náš prima svět postará v pohodě sám a my si stím nemusíme lámat hlavu. Slovy mé oblíbené hlášky: „Ta by ve středověku nepřežila!“ :-)

209
Ludmila
Reagovat

189, 197- omyl
Dája kóduje vzkazy skrz obláčky, 999 obláček jsem pitomá, 775 obláček někde mám mozek, 589 obláček kde je sakra ještěrka, 322 obláček jsem hráč kde je Macík a Trasi, 180 obláček ještěrak kontaktovala andulku, 99 obláček výsadek zeleného Macíka se vydařil, 11 obláček holubice je na místě, 3 obláček mise splněna jedu dom
a 1 obláček Macík s Nelou a Vikoušem si dělí výhru !!!

210
Macík
Reagovat

205) :-DDDD…rady ptáka loskutáka…muhehehe ….to mne pobavilo :-D

211
Elko
Reagovat

Mikes, nie nič nie je kopírované :-) – tá veta bola môj výtvor, môj copyright :-) a v podstate to bola pravda, nie? Oni si to myslia. A Jojka si z HP robí istým spôsobom tiež niekedy prdel v dobrom slova zmysle (viď statusy na FB, fotky a podobne ;))

Niekto tu chcel sťahovať pesničku z HP ako MP3, tak sťahujte:
http://www.mp3zone.sk/index.php?s=coldplay-paradise

212
Prochor
Reagovat

O některých realityshow je lepé si číst a vyhnout se tak zlým očím Nely Slovákové.

213
garette
Reagovat

209 Ludmila – Jak říkají naši bratři slováci. Ty kokos, to si ako zašifrovala? Nějak jsem se v tom ztratil. Musím hned kontaktovat kryptografické oddělení NBU, aby mi pomohli rozluštit tvůj šifrovací algoritmus. :-)

214
Mikes
Reagovat

90 – dessin, zatím to nejlepší, co jsem tady četl.
A poslední odstavec nemá chybu, je to přesně tak, dělaly to už naše kultovní hvězdy za socíku (vymysleli si natáčení u móře), tak proč ne dnešní korupcí prolezlá nová elita (viz neslýchané nasazení mluvícího robota s údajně pěkným xichtem – i dítěti z MŠ je jasný, proč se tam asi dostala). Dovolení v Karibiku zadara, však to reklama a smsky pubošek zaplatí. Zbytek, tj. děk, se už udělá nějak bokem, hlavně, aby to nebylo moc náročné na myslivnu štábu. A podle toho to vypadá.

89 a 91: také bezva napsáno.

215
garette
Reagovat

210 Macík – Děkuji. Vždy se snažím být nápomocen radou, pokud jsou mé znalosti v dané oblasti dostačující. Což v případě intoxikace řídících systémových jednotek pomocí kapalin všeho druhu je bohatě naplněno. :-)

216
Ludmila
Reagovat

213- hledání kódu proboha ne, jestli ho maj uložený v sejfu NBU a nebudou ho mít zároveň zařazený v inventuře pod kodem STK/OO1/CZ/dominikána/2012 bude z toho hrozný průser a hrozí sprcha s Mudr Drátem 2x týdně, já bych se po něm radši nepídila (malá rada)

217
vipera
Reagovat

Je jedno,jak Lenka vypadá, či sa im páči alebo nie. Ich vysoké estetické kriteria nemožu ospravedlniť to,jak hnusne sa k nej chovajú. Sú jak banda zmetkov čo šikanujú novú spolužiačku.

218
garette
Reagovat

216- Sakra já už volal. A ze svého mobilu. No tak si ještě otevřu lahváče a z okna jdu vyhlížet kukláče. :-)

219
Beruška bez teček
Reagovat

217 – asi tak, jak na škole v přírodě. Nedovolila bych si o nějakém chlapovi říct to co oni o Lence. Tedy dovolila, kdyby páchnul, nemyl si vlasy, nestříhal nehty….ale čistě vzhled? Každé zboží má svého kupce a Lenka mně nepřipadá nikterak nestandardní – prostě normální holka.

220
Ludmila
Reagovat

216- strategická chyba, zkus připravit bedýnku s vínem, třeba to ještě projde, jestli ne volej Dáju pošle Macíka

221
Ludmila
Reagovat

218- chyba v kodu mělo to být 218, teď už ani Dája nepomůže

222
Johan
Reagovat

205-garette- moje zařízení vydává líbé zvuky jen po nalití tekutiny a následné absorbci…po vysušení nic…asi jiný model
188-Thybaumont- mám pocit, že Kanec ten vypitý alkohol nevylučuje přirozenou cestou, ale střádá v některé duté části těla a účinky se pak postupně načítají…

223
garette
Reagovat

219- Na tvůj popis (nemytí, smrad, atd.) sedí jeden člověk kterého znám. No on je na tom vlastně ještě o dost hůř, ale ani o něm se nikdo nevyjadřuje až tak strašně. To víte děvčata, ona schopnost esteticky vnímat, potlačila některým pánům v HP intelekt. A to je ještě špatná formulace, protože se jedná jen o přesvědčení, že jsou schopni vnímat co je krásné. Vzhledem k tomu, že Martin tvrdí, jak je Dominika nádherná, zatím co Lenka hrozná, nejsem zcela přesvědčen, že vnímá stejnou realitu jako já. Jak bylo řečeno, každé zboží má svého kupce, ale myslím, že v regálu by se mnohem déle než na Lenku, prášilo na Dominiku. Mě osobně se nelíbí ani jedna, ale s Lenkou bych měl mnohem větší jistotu, že po prvním večerním rozhovoru, neskončím v base s obviněním z vraždy.

224
Ludmila
Reagovat

223. hm asi tě už dostali, s hodnocením Dominiky a Lenky souhlasím, Dominika by měla časem prošlou lhůtu

225
garette
Reagovat

220, 221- Díky za rady, ale Dája mi právě poslala po ještěrce vzkaz, který je také buď šifra a nebo je snad určen do cely pro doktora Ratha. Já psal, že potřebuju pomoct a na jejím vzkazu stojí: „Každej po svým prkně doktůrku!“ Je mi to trošku povědomé. Pomůže někdo dešifrovat? :-)

226
Ludmila
Reagovat

225-skok plavmo z prkna lodi, jen nevím jestli v dominikáně nebo toskánsku, s rozhodnutím si musíš pomoct sám

227
garette
Reagovat

224- Ale nazapomeňme na Dáju. Ta by potřebovala trvanlivost, jak válečná konzerva. :-)

Já si zamiloval její včerejší prohlášení k Nikole. „Já přeci nebudu na pokoji s Mišem nebo s nějakým jiným retardem.“ Ta holka fakt věří, že je nejslavnější Rodinova socha. :-)))))

228
Miky
Reagovat

Takže,
doteraz som si nerobil žiadne ilúzie o obsahu mozgovej schránky našej najkrajšej Danielky,
ale po jej dnešných výstupoch platí nespochybniteľná axióma:
„Danielkin mozog vložíš do slepačej hlavy, potrasieš a ešte bude hrkať.“
To dievča to už ani nemôže hrať, ona to musí mať vo svojej vrchovici total vylízané – proste mi pripadá tak … no … prirodzene hlúpa ..

Nezvyknem takto komentovať duševnú úroveň tých dominikánskych rybiek v akvárku,
ale v tomto prípade študentky pražskej Karlovky sa vážne zamýšľam, že ak táto nová star českého bulváru doštuduje to čo má zozštudované
a že ja byť absolventom tejto univerzity, tak asi s hanbou vrátim diplom…
Predsa len pražská Karlovka má nejaké meno ( či už podľa QS World University alebo Leidenského rebríčka, či iných ), … no neviem, neviem ….

229
garette
Reagovat

228- A nevíš jaký obor tam studuje? Já že bych si na té fakultě udělal doktorát. Tenhle víkend mám volno a titulů není nikdy dost. :-)

230
Miky
Reagovat

Uf,
nejako som sa na noc rozkvákal,
asi preto, že zajtra si dávam pauzu od compu,
čaká ma celofiremný šporťák, …

takže želám dámam pekné sníčky s Denisom
a pánom aby boli ušetrení nočnej mory s Marfuškou….

Good night every body.

231
Petra
Reagovat

160 – J. – ja som to „uplne finale“ myslela tak, ze z tych dvoch finalovych parov, v ktorych su Nela-Rocky-Nikola-Viktor vzide vyhravajuci par – to ma byt prave Nela-Viktor. A uplny vitaz tusim Viktor? Uz neviem… To su vraj „zarucene“ spravy z JOJky. Len mne sa to nezda, lebo a) tam nie je Slovak v tej stvorici a b) Nela-Viktor nie su par, ale to sa moze este zmenit za 2 tyzdne, ze..

232
garette
Reagovat

I já to balím. Dobrou všem.

Já si klidně nechám o Marfušce zdát, protože mě se většinou zdají samé komplikované sny a dnes v noci bych ocěnil ve snu něco prosťoučké, což Dája splňuje dokonale. :-)

233
vipera
Reagovat

keď v Danielkinom zahrkoce, tak Dominikinom bude vesmirné ticho.

234
Mikes
Reagovat

117 – proč zrovna já?? Kerej tu má dva tři příspěvky a je na mrtvici toliko z Nely, zatímco z ostatních mám spíš zábavu.
A že jsem sprostej???? Jémine, já, který se sprostým slovům vyhýbám jak čert kříži? Co pak potom Radek, XMAN a další? Ale nejspíš se dobře trefuju, to se potom odpůrcům zdvihne adrenalin fest, to chápu. Můj adrenalin je v poho, takže ani nervování se nekoná. Jenom konstatuji, že manipulace štábu je něco, co už odmítám snášet, takže toliko proto se už nepodívám na nic z HP (a Jojky obecně).

158 – jaký srabácký postoj k Theos? Tím, že jsem se nenechal zatáhnout do hloupé debaty o něčem, co jsem vůbec neřekl? Navíc by to by bylo jasné OT a já nechtěl natahovat diskuzi o něčem, co si někdo vztáhl na sebe, ačkoliv to byla jen okrajová poznámka, která vůbec nikoho z ničeho neobviňovala. Vůbec mě nenapadlo, že by si to někdo mohl vysvětlit jinak. Theos je mi líto, ale co jsem jí tam měl asi tak psát? Zejména, když tam mezitím přibylo cca 100 příspěvků.

235
Mikes
Reagovat

177 yano: dobrá otázka! Jasně, že neodvysílali, ale nějak by jeho nepřítomnost vysvětlit museli. Pravda, mohli by jej hodit do moře a tvrdit, že se utopil. Je otázné, jestli by se to neprovalilo, přece jen tam nejsou všichni účinkující jako Nela nebo Trojanky.

184 – Meli, podat ruku, proč ne, ale pokrytecky se tam objímat a poslouchat ty řeči, to ne. Jo, a za další – prohrát v čestný hře, pak samozřejmě souhlas, jenže to nebyla férová hra, to byla jen sprosťárna. Liv přece neprohrála ve hře. Já ji ostatně ani neodsuzuji, pro mě to byla a je nejvíc sympatiko holka.(Oh, vidím, že už to tu napsal Miky (187) … a mnohem trefněji)

236
Radek
Reagovat

234
No do XMANa mam daleko, ale to je celkem jedno. Mam ale pocit, ze nikomu tady do debilu, pi.i apod. nenadavam. Jinak mne prijde srandovni, jak si jako myslite, ze „panackovci“ jsou neco vic, ze jsou chytrejsi, nez zbytek populace. Ja si to v zadnym pripade nemyslim a proto sem nekdy pisu jak pisu.
Toto je totiz taky takovy akvarko (tahle diskuze), stejne jako hotel. Vcera Nikola nekolikrat tvrdila, ze ona nazor nezmenila, kdyz ji martin nekolikrat rekl, ze ano. Stejne tak nekteri lide otaceji tady v diskuzi, tak je zajimavy to sledovat, protoze ti v hotelu, jsou pod tlakem, tady ne.

237
Bobby Brown
Reagovat

Jo kocoure, to máš tak, když má někdo zavedeno pravidlo ‚já můžu, ty nesmíš‘. Co na tom, že přeskakují příspěvky/nicky, které už je nezajímají, když to uděláš ty, je to srabácké – a to vše dokáže vypustit s pusy v jednom nádechu. ;-)

238
vize
Reagovat

Haha

Prochor má zrejmě zálibu v pornu, na pohlaví nesejde. U Viktora naprosto souhlasím s Radkem, ten by ho hodil přes palubu hned.

xman: Když tě to tak sere, tak se na to nedívej, blbounku :)

239
vize
Reagovat

236: Přesně. A přijde sem někdo novej? Tak se na něj vrhneme, zavrhneme, napíšeme, že píše pod vícero přezdívkami, což se vyvrátilo, že, jak čtu výše. Prostě stejný chování jako v HP tihle panáčkovci maj.

Nechápu, proč, když je to tolik rozčiluje, proč na to koukaj. Proč tak strašně nadávaj, jako by to financovali. Hehe. Závist nebo o co go?

240
Mikes
Reagovat

236 – no, Radku, omlouvám se Ti, jestli jsem Tě nějakým nedopatřením šoupl do kolonky diskutérů se slovníkem neslušných slov, mě prostě v tu chvíli jiná jména nenapadla.
Jinak, zrovna tahle zdejší parta zrovna nepatří do skupiny, která se má za nejchytřejší, to bys musel vidět jinde. Tvé názory jsou sice mimo hlavní proud, ale nevšiml jsem si, že by to tady někomu vadilo, tak zůstaň v poho. Máš prostě jiný názory … no a co, nikdo Ti za ně nenadává. Teda aspoň myslím.

241
Mikes
Reagovat

237 – ahoj Bobby, ale já žádné příspěvky nepřeskakuji a taky dost dobře nechápu, čím ty někerý babizny dopaluji, že mě údajně nečtou. Že by měly pocit, že by žádný kohout neměl rušit jejich holčičí dýchánek, kde to mají všechno tak jasně a přímočaře nalajnovaný? Místo aby byly rády, že se jim dostane trochu osvěty dodáním mužské korekce? Inu, někeré ženské už jsou takové, zrovna Tobě to přeci nebudu vysvětlovat.
S tou Theos to bylo trochu nešťastné, jak by mě mohlo napadnout, že tu jsou ženské, které mají takovou zkušenost. Když jsem navíc kritizoval něco úplně jiného. Mluvil jsem u Nely o úmyslných provokacích (což mnohé ženské rády dělají, ale nikdy nepřiznají) a následné proradnosti, že jako „mužští se mají ovládat“ – no kde to jsme? Ono je to jen o chlapech, o ženských ne? Ale s ženskými se na tohle téma nedá mluvit, to už jistě víš. Je to pořád stejný, strašně se chtějí líbit, mnohé z nich jdou na hranici, a když si následně chlap něco dovolí, čímž zdaleka nemyslím násilí, strašně se čílej (teda hlavně pokud si to dovolí ten nepravej). Možná proto mě některé nesnášej, že jim prostě říkám tyhlety obyčejný pravdy.
Nicméně v žádném případě jsem neměl na mysli normální obyčejné ženské, které někde přepadne nějaký magor – a zrovna tyhle se toho chytly. Ačkoliv to vůbec nebylo o nich.

242
Mikes
Reagovat

239 – přeháníš, vize! Nováčky tu vítaj celkem přívětivě. Nemůže se ovšem uvést hulvátstvím a sprostými urážkami. Takového Anonyma tu prostě dlouho jen mlčky trpěli, než už jim, včetně mě, došla trpělivost. A když se tu obratem objevila záplava podivných nicků s identickým slovníkem, co jediné se z toho dalo odvodit? To, že se v jednom případě ukázalo, že jde o jinou osobu, na věci samé nic nemění. Tím nic vyvráceno nebylo.

243
Johan
Reagovat

239-vize.) ..no.no.no…jsem nováček,pár dnú jsem jen příspěvky četla, než jsem se nesměle zapojila…jsou tady přátelé, kteří neodmítnou žádný názor (ani opačný), číst jejich příspěvky je radost a zábava a dokonce poučení…

244
hedvika
Reagovat

Romeo bol jediny kto sa postavil Nele a nikdy by nevypadol, keby nemal Vlado moc niekoho vyhodit, alebo keby to bolo podla toho ze Romea si moze vybrat niektora holka okrem Klaudie po ktorej tak slintal Vlado. Od vypadnutia Romea a Jany isiel cely HP kruto dole vodou. Tak isto dobracisko Niko vypadol lebo bol fixovany na Nelu a Niki a tie prisli na super napad ze „Niko nieje silny hrac“ – no podla mna bol do finale 3x silnejsi ako Rocky, aspon sa kultivovane spraval a nie ako utrhnuty simpanz z olomouckeho geta. Jana bola hracka, o vsetko sa zaujimala, vsetko vedela, aj povedat pravdu ludom do oci, aj zahrat. Nela a jej arogantny ksicht pri kazdej veci co sa riesi to fakt prepnuta Vierka bola krajsia :))) Dominika si nevie spocitat ani 2+3, to Zuza Plackova bola pani inteligencia oproti Dominike.
HP malo by o mladych sympatickych a hlavne premyslajucich ludoch ale kedze sa rezia takychto zbavila (Romeo, Klaudia, Niko, Jana), musime sa teraz pozerat na zmenenu Niku ktoru zmenil prichod detinskej a velmi slabej „Dáji“ ktora dokazala 0-67kg za 1sekundu a to zevraj strasne zhubla OMG + arogantnu „Nelinku“ s blond vyrastajucimi vlasmi pripominajucimi jedno etnikum, ktorym stihla pocastovat Romea, dalej chlapca s krycim menom „Dejte mu banan“ s drsen vyzearjucim prerezanym obocim, ktory sa uz minimalne 3 ucastnikom vyhrazal fyzickym napadnutim a pana v strednych rokoch Viktora ktory sa na tom vsetkom ukrutne zabava, pretoze vie asi nieco viac ako vsetci tam …

Přidat komentář