Panáček v reality show

Hotel Paradise: párování bez Martiny Gavriely!

19. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Hlas ľudu z Facebooku:
Je dobre, že má Nela a Niki imunitu? ÁNO: 64,52% vs. NIE 35,48%

Párovanie v Hotelu Paradise bude špeciálne, nie kvôli imunitám, ani kvôli poradiu dievčat, ale kvôli moderátorke. Moderátorku Martinu Gavriely nahradí nová „robotická moderátorka“ Nikol Trojanová, ktorú bude dopĺňať Nela Slováková. Prvé v poradí si budú vyberať moderátorky, následne si ostatných mužov vyberú zvyšné dievčatá podľa vyžrebovaného poradia.

Imunitu vyhral N&N gang

Boj o imunitu sa začal po príchode listu. Najväčší záujem o imunitu mala Dája, Nela však bola rozhodnutá, že imunitu nechce darovať jej uplakaným očiam.
„Tím, že jsme se vrátili spolu s Ginem do ráje, jsme s sebou přinesli jako dar speciální imunitu. Nikoho asi nepřekvapí, že já ji dám Niki.“ povedala vo svojom prejave Nela.





Viktor bol do poslednej chvíle nerozhodný. Na jednej strane chcel chrániť Lily, na druhej chcel pokračovať v páre s Nikol. Nikol využila situáciu a zatlačila, buď imunitu získa Nela alebo sa žiadny bartrový obchod s výmenou partnerov nekoná. Viktor sa musel rozhodnúť a rozhodol, imunitou šokoval a daroval ju svojej najväčšej rivalke – Nele. Tento krok potešil nielen Nelu, ale hlavne Niki. Z raja určite nevypadne imunitou chránené duo N&N a dievčatá majú čoraz väčšiu šancu byť vo finále.

Zlomená Lenka, veštica Dominika, sklamaná Dája

Zlomená Lenka
Je jasné, že svojím rozhodnutím o odpálkovaní Nely si vykopala hrob. Cíti sa sama, pred Lily sa rozplače a vyspovedá sa jej, že v hoteli nemá takmer nikoho. Viktor ju sklamal, pri rozhodovaní medzi dvoma dievčatami by domov poslal práve Lenku. Čo robí Gino, to aj Michal a tak sa k Lenke otočí chrbtom aj Ginova „bábika“.

Veštica Dominika
Dominika využíva svoje schopnosti na to, aby získala ostatných. Niki a Nela s ňou v hre nepočítajú, Lily s Lenkou si o nej myslia, že je prelietavá. Rozhodla sa preto pomôcť ostatným, najprv veštila z ruky, tentokrát sú to kamene. Dominike to však trošku nevyšlo, skôr nechala rozprávať svojich „zákazníkov“ v jej Paradajs veštiarni a to, čo im prezradila, nie je pre nikoho žiadne tajomstvo.

Sklamaná Dája
Nela a Niki dostali imunitu. Sklamaná zostala iba tretia ich spojenkyňa Daniela. Niki jej sľúbila, že sa o ňu postará, no Daniela je aj napriek tomu sklamaná. Daniela tvrdí, že ju potrebuje viac ako ony. Niki jej povedala na záver radu: „Jdi za klukama a vytvářej si s nimi vztahy, i když tě to nebaví. Jinak se to nedá. „

Nové moderátorské hviezdičky

Televízia JOJ na svojom webe uvádza dôvod novej moderátorskej dvojky: Nela aj Niki počas svojho pobytu v raji niekoľkokrát naznačili, že by ich moderátorská práca bavila a prípadným ponukám v tomto smere by sa rozhodne nebránili. Dnes večer dostanú prvú takúto príležitosť. Moderátorku projektu Martinu Gavriely seklo v krížoch a večerné párovanie nemôže absolvovať. Nela a Niki nie sú v ohrození, keďže majú obe imunitu, preto sa môžu plne sústrediť na svoju moderátorskú povinnosť.

Kto podľa vás opustí raj? Vyjadrite svoj názor v komentároch.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 244
1
estor
Reagovat

Tak to je ve hvězdách..páč nás zase převezli :-) ale tady vyhrávají stejně jen služebně nejstarší :D

2
ThyBaumont
Reagovat

a ještě ke všemu Gavrielli prasknul implantát, to je zpráva dne. Je fakt neskutečný s čím ty kundy lezou do novin. To je pořád dokola, fotěj se nahé těhule, kdo kolik zhubnul po porodu, jak jdou ihned do práce. Nejhorší je, že tě to ani nezajímá, ale stejně se tomu nejde vyhnout. Koukáš se v klidu na film a najednou na tebe vylítne upoutávka topstar magazínu, přepneš to a pak nestihneš konec reklamy. Což se mi pravidelně stává :-)

3
ThyBaumont
Reagovat

aha, ona se píše Gavriely :-D

4
estor
Reagovat

lLiv má hodně blbou pozici..všeobecně známo je,že Daniela půjde za Mirka,jestli na Livii zbyde Mirek…má to spočítané..

5
Adéla
Reagovat

2 – no to jsem zrovna chtěla napsat, že Martince prasklo 11 let staré prso, to je zpráva dne, kam se hrabou jiné světové katastrofy!!!
Jinak mám bohužel předtuchu, že vypadne Livie. Protože Hafík něco plácal ve zpovědnici /a měl ty zelené mini jako při vyřazování/, že Livie vůbec nepočítala s tím, že je ohrožená a byla pořád vysmátá. A štáb ještě Lenku vyletět nenechá, tam je potenciál k nějakým hádkám popř. sexu s Martinem….

6
babka
Reagovat

Elko : tak jsem zase v obraze, výstižné neurážlivé . Zváštní je že Nikča odpálovala Vikouše a nyní se s ním o vítezný pár pokouše. Mireček taky odpálkoval Vikouše, ale už to má posratý (zda se že na obouch frontách), dva dělají totéž a není to totéž, prostě působí aj hormony a superman Vikouš není zcela bezpohlavní. Aj Lenka je lidká holčina, tak nějak ji tam nechtějí, jsou už tak otupelý a upocený že někdy zíraj do sluníčka, že nic nevidí, možná prototo jim štáb zatrh nosit černé brýle, aby bylo vidět přímo do ksichtu, pardon do tváře plných šklebů.

7
Tučko
Reagovat

Všichni měli pěknou dovču, stačí .). Netřeba hysterických scén a blbostí, pláče, ti, co teď nevypadnou tam nebyli o moc déle, takže v poho.

Ze soutěžících výhru přeji všem kromě zlé Nikoly, té červenovlasé kolotočářky a toho ubrečenýho čutálisty.

Nejzbytečnější v poměru „užitečnosti“ a peněz tam byla rozhodně ta moderátorka.

8
anja
Reagovat

kdo opustí ráj? teď už ani snad nejde o to kdo, ale v jakém pořadí

je úplně fuk jestli první půjde Lily, po ní Michal, pak Domča, Lenka, Martin anebo te´d Domča atd…….

9
Macík
Reagovat

…chuděra Dájinka, chtěla by bejt hráčka, chtěla by mít imunitu, chtěla by zpátky brumlíka…a má co ? ano, má jen svýho hafíka, kterej jí ujišťoval „nebój, Dájinko, ty nevypadneš“ a na kamery…“když vypadne Dájinka, svět se nezboří“ :-DD

10
Hooper
Reagovat

9: Ano, to taky včera zaujalo, že už má hafík rozhodnuto, že při výběru mezi Marfušou a Bramborou dá přednost druhé jmenované.

11
Petra
Reagovat

N+N sa nakoniec ani nepotrebovali o Marfusu postarat. Postaral sa o nu stab. Ake prekvapive :)

12
anja
Reagovat

9 Macík :DD možná dojde i na „nebóój Dájinko, já ti z výhry něco koupím“ :DD

13
babka
Reagovat

5 Adéla, to je postřeh už ani nemusím nic dalšího číst:-)) podle me poletí Dominka či právě normální Livia. Normální člobrda nikoho nezajíma to vícenásobný vrah či sebevrah to je jiný kafco. :-)) Lenka s Martinem můžou ukázat jestě šustění pod peřinou, akorát že Martin se vyjádřil že tenhle materiál Lenka ho připravía o reputaci sexuálního loudila a Lenka se vyjádřila, že nemá rada modrooké chlapce. Ale to líbání na pokyn Nikči se již Martinovi zadařilo.

14
Elko
Reagovat

6: ďakujem ;-)

Aktualizovaný článok o dôvod prečo M. Gavriely nemohla moderovať párovanie.

16
Hooper
Reagovat

15: Taky si myslím.

17
Macík
Reagovat

14) Elko, taktéž díky za tvůj, jako vždy, trefný rekap :-DDD

12) :-DDD…“víš Dájinko, já se rozdělím s Nelinkou“

18
Macík
Reagovat

15) žeby kikinu „Gé“ někdo přetáh klackem přes záda ? :-DD

19
Hooper
Reagovat

18: Hybaj psát svůj rekap!:)

20
anja
Reagovat

heh z čeho je ta gavriely tak dobitá? seknutá záda, prasklý implantát… vždyť jí není ani 35 a při práci jen maximálně stojí a mluví….. krom toho má jakési wellnes studio…… to mi mozek nebere

21
Elko
Reagovat

18: díky Macík
19: akurát som jej to išiel písať, že nech sem pridá svoj :-) materiálu bolo včera celkom dosť.

22
babka
Reagovat

anja:, Gavriely je prostě seknutá , však tuna někdo psal je se protivně se chová v Dominikánské republice, (to nemluvím o milencovi a dětičkách) ale o výletech a takovém chování mimo ráj, kde dělala dost ostudu ČR..
když ji paskl implantát, má přeci ješte druhý rovnocenný, jde o párové orgnány :-)))

23
ThyBaumont
Reagovat

20.. implantáty má těžký- z toho ty záda. A ty kozy měla v ruce už hezká řada producentů, managerů, zákazníků, to prostě muselo zanechat stopy :-)

24
Elko
Reagovat

20 anja: MG tam mala partnera, ne? Tak mne chodia po rozume rôzne myšlienky, že z čoho by to mohlo byť :D

26
babka
Reagovat

24 Elko, asi špatná rozpínavost materiálu při tlaku a teplotě a rosném bodu :-). Prostě to najednou bum, a moderátorka je Nikča :-))

28
Adéla
Reagovat

25 – krásný je slovenský obrat „seklo v krížoch“, to se člověk hned lekne co se Martince stalo a ona si jen přeležela záda na dece a možná ležela dlouho na břiše a proto praskl i ten implantát. No není na světě horší práce než být cca 3 měs. v Karibiku a dělat věšák na šaty. Ach jo.
Každopádně asi se večer rozloučíme s Livií, ale jak už někdo psal – je to jedno, finálové „silné“ páry jsou jasné.

29
anja
Reagovat

22, 23 teda vy jste ale ……… :DD

24 čo ti chodí po rozume, Elko? :)) ten její Tran hulí, a když se hulí tak nestojí, že, aspoň teda v 99% případů…… takže že by MG skákala po Tranovi, to taky nepřichází v úvahu :D

30
Adéla
Reagovat

No ještě k těm moderátorkám – MG tam ani nemusela letět, od začátku se vědělo, že Nela s Nikolou jdou do finále, takže mohly klíďo píďo moderovat a Jojka by ušetřila spustu prachů za honorář naší pornohvězdy.

31
anja
Reagovat

29 uhm, ledaže by to Tran měl jak JX Doležal – zahulíme a pak zobnem modrou pilulku

28 Adél, ale asi to bude tak jak píšeš, čili „gavriely seklo v kríži“ překlad do češtiny „přeležela si záda“…. to je pravděpodobnější, páč osobní zkušenosti – mne taky víc bolí záda z ležení než ze…. skákání :D

32
ThyBaumont
Reagovat

A hele, Niko už dostal roli.. s tím ksichtíkem se ani nedivím :-)

33
babka
Reagovat

Mně ta MG připomíná trochu T3 (maminu trojanovic)

34
anja
Reagovat

30 Adél, moje řeč, a taky – jak psal yano pod minulým: „TNT moderuju, vyhadzuju aj imunituju. uz len naucit sa obsluhovat kamery a vystacia si tam sami.“

anebo tam hned zkraje měli poslat Pomejeho, ten si taky někde ve VIPkách stěžoval, že je indisponován a že ho bolej záda…….. no ale Pomík zatnul zuby a odmakal to

35
babka
Reagovat

32 ThyBaumont
Niko jako pěkný svalnatý kluk, měl v RSHP svou roli a akurát že moh mít i svalnaté řeci a činy a nedělat medvídka- rohožku, o kterou si otírala a nožky jeho „sluníčko“ zrádná Nikča.
PS Nikola šohaj, můj idol

36
Petra
Reagovat

28, 31 – „seknut v krizoch“ je „hexenšus“ alebo „houser“

37
ThyBaumont
Reagovat

35.. přesně, proto mu Jaro Slávik nabídnul roli.

38
Radek
Reagovat

27
mne teda vadi ty reklamni odkazy na ten hnuj podobny blesku, co sem davas.
31
jeste, ze si neprelezela to praskly prso

29
nas brankar hulil a stalo mu, ale on to jeste prokladal pernickem, tak se to mozna trosku ovlivnovalo. Ale aspon zpocatku, kdyz jen hulil, tka jsme mu na to nikdo neprisli a chytal pak jak Planicka.

39
Macík
Reagovat

19) já nemůůžu :-DD, páč zapeklitě vzorcuju :-D

40
jenka
Reagovat

Jedno překvapení za druhým. Napřed překvapení největší, Nela a Niky získaly úplně nečekaně imunitu. Úžasná Gavriely je náhle indisponována a ejhle opět Nela a Niky svým famózním zástupem známé moderátorky zachrání celé vysílání HP :-)

41
babka
Reagovat

39 Macík: prosím o vycedění podstatného od plevele „vzorcovat “ není jako myšleno vzdorovat ? tady nás vzdoruje vícero.

42
anja
Reagovat

39 Macík, vzo- co? ….. a není to nebezpečné? :-O

43
estor
Reagovat

19 jsi pletařka?:DDDD vzorce..vzorečky a vzory daj fušku..musí se aj počítat :DDDD já taky nemůůžu..promiň

44
Macík
Reagovat

holky, nebojtéé :-DD jenom vzorcuju …asi takhle :

=KDYŽ(A(R2<=15;Q2<15;R20);R2-Q2+1;0)

45
estor
Reagovat

patřilo 39 je vidět..že mám dost :DDDD

46
simibsimi
Reagovat

Lili měla být už dávno pryč, je nudná. Dája je blboučká, ale aspoŇ s zasmějeme. Stejně tak Domča. Lenka je dobrá, sice se mi nelíbí vzhledově, ale fandím jí. Jen bohužel přišla příliž pozdě na to aby nějak významně zasáhla do děje. Nela je super držím jí palce a Niky taky. Přesně povahy do takovéto RS. Bezva duo. POdle mě to Niki na Vikouše hraje a jestli on je z ní poprděnej tak to si fakt na to dám panáka. Doufala jsem že Vikouš je pouze hráč.

47
CarculkaC
Reagovat

44 Macík) to vypadá hrozivě. Budeš to muset dělat dlouho? Víš jako dopadla Domča

48
Macík
Reagovat

47) no, dloouho :-DD …to poznáte, až sem budu flákat závorky a znamínka…stačí, že tečkuju :-DD, což už značí jasnou deformaci… :-DD

49
estor
Reagovat

46 lepší je v paradajzu držet s Nikinou a doma potom roztočit výhru s Lilinou..to tě nenapadlo :))

50
CarculkaC
Reagovat

Ale stejně je Lenka2 dobrá. Tak hrozný podmínky neměl ještě nikdo. Holky proti ní, kromě Lily, kluci ji nechtějí a do toho rozzuřená Nela. A ona se nedá a plánuje takovou šarádu. Tomu říkám bojovnice!!!

51
estor
Reagovat

..moje nevěsta dobrej postřeh..Marfuša..chci ženicha a peníííze bééé..Dájina..chci taky silnýho hráče a jít do finááále bééé :DD

52
Miky
Reagovat

– 44)
Macík, neblázni,
uvedom si, že tu si na Panáčkovi …

a ty tu ľuďom po obedňajšej sieste hodíš do placu niečo ako začiatok všeobecnej teórie relativity pri zrkadlovom zakrivení tretej hyperbólie časopriestoru ..:)

53
xando
Reagovat

Já tam Lily chci, i když má křišťálová koule říká, že asi marně :D. Právě, že není hádavá, je docela rozumná, má slušné argumenty. Někdo to označuje jako „nudná“, já tomu říkám „sympatická“ :D.

54
Macík
Reagovat

52) jééjda, no tak to som asi preťápla :-D… dyť to sou jenom obyčejný exelovský vzorečkyýý :-DD…tak to sorráč fšem :-DD

55
Rux-Xulth
Reagovat

Ze všech soutěžících tam nejvíce tahá za nitky Nikola. Rozjela takřka královskou hru a podle mě by měla vyhrát.

Macík – já tam v tom vzorci vidím chybu, ledaže bys měla sloupec R20 typu boolean. :-)

56
Miky
Reagovat

– 54)
Ešte raz Macík,
na nás jednoduchších to musíš po lopate:
„Kreslím si tabulečku, 10 stĺpčekov, 12 riadkov,….
a do nej písmenká, číselká,…“

Machrovať tu s excelom,….
tu ťa nikto nedocení ……

57
Tučko
Reagovat

Ty střihy musí dělat dost, co oni tam z nich dělají..

Třeba tu ve videu:

http://www.prima-love.cz/paradise/soutezici/michal-rockwood

by celkem nemohl nikdo proti Brumlovi nic moc namítat :)

58
babka
Reagovat

Já taky chci akavárko a jukat jak se mají, ukazují svě nejnižší pudy a požírají navzájem. Proto s rozumnými pryč, těm by to mohlo ublížit ještě by ztratili rozum :-)))

59
Macík
Reagovat

55) pravda …má být …R20…různý se neskopčilo :-D

60
Macík
Reagovat

55) no jo, páníček vynechal zkopírovanej znak různý ??? jak je todle možnýýý ?:-D „R2 je různý od 0″…:-DD

61
babka
Reagovat

Macík, mne při rozluštění vzorců pomaj předchůdci a následníci, abych to viděla jasněji. Někdy je to fakt rébus se v těch piklích vyznat a dostat to správné čislo :-))

62
Rux-Xulth
Reagovat

60) Macík – to bude tím, že je tady zřejmě replace těch znaků závorek, které ti v excelu značí „je různé od“, aby sem nešly vkládat nepovolené html tagy. :-)

Moc hezký OT, už su potichu.

63
Macík
Reagovat

56) no tak sem si trošku zamachřila, no :-DDD já už sem jak chuděra Dájuš…nikdo mě nepochválí, ještěrky tu nelezou a krokodýla neumim…hň…hň…hň…

64
Macík
Reagovat

61) :-DDD

65
babka
Reagovat

63 macík: já chválím tleskám a mám rudé dlaně -jen maličkatý soukromý dotaz nejste-li Overtime

66
Miky
Reagovat

63)
OK Macík,
vidím že si si vstúpila do svedomia, budiž ti odpustené …

Na tomto fóre od teba očakávajú niečo iné ako ohurovanie vzorcami ( a porovnávať sa s Marfuškou … to hádam nie,…, tak to už radšej ten excel … :))

67
Macík
Reagovat

65) no, sme a hlavně jááá :-DD

66) ďakujem ti velmi pekně, Miky, žes mi odpustil :-D já už to víckrát neudělám… jinak dostanu na prdel, žejo :-DD

68
Elko
Reagovat

Panáčkovci, čo to… o chvíľu sem budeme chodiť s matematickými tabuľkami a so slovníkom cudzích slov :DD

52 Miky: krásna to veta :-)

69
Macík
Reagovat

68) dyž voni se mě holky ptaly, co vzorkuju ??? :-DD …smrk …frk..a teďkons mám pjůůser…

70
babka
Reagovat

Já si chci povídat , já chci pochopení a obdifffí chci chci (nyní dupu) chci aby mi zavázal střevic král Miroslav a když ne tak se urazím a půjdu trucovat na útesy.

71
Elko
Reagovat

tak, keď už ste naladení na IQ vlnu, tak vyriešte túto hádanku:

Nikol má v košíku 5 šťavnatých pomarančov. Viete, ako by ich mala rozdať piatim spoluhráčom v Hoteli Paradise, aby každý dostal jeden celý pomaranč, a aby 1 pomaranč zostal v košíku?

72
dessin
Reagovat

vcera jsem slibila ze Daja ano. Ale stoji me to zuby nehty drzeni se abych nervala VEEEEEEENNNN

Pri rozhovoru s Niky me opravdu dostala jak cumela jak kebule a nevedela co rict.
Muj tip na dnesek bohuzel Lily, ale doufam ze jim vyjde plan a poleti Dominika.

73
Miky
Reagovat

67)
Macík, tak na prdel ? – ako ťa poznám, to už by bolo zbytočné :)
veď ženu ani kvetinou …, ale takým patyzónom ….:)

69)
Nazdar Elko, konečne si tu,
a zastaneš sa nás jednoduchších,
doteraz to tu bola celkom slušne regulovaná vedomostná úroveň do 100,
ale Macík, koťuha, určite závidiac Kocovi jeho nad 130, tu spustila gejzír múdrostí ( že vraj excel a vzorečky a … a … ) – o chvíľu sa tu na nás vybodne a zhrabnú ju do NASA :))

74
Hooper
Reagovat

71: Já si odpověď přečetl, tak nechám ostatním.
73: Za mlácení patizónem je velký bonus.

75
babka
Reagovat

Elko :-) rychle odpovídám bez Excelu . Nikča je taková že pomeranče rozdá komukoliv a pak se podívá do kosíku s má jich zase 5 zpátky :-)

76
Macík
Reagovat

…taky přidám :-D

Tři přátelé, Adam, Boris a Cyril, se navzájem bavili se svými manželkami. Když si zatančili se svými manželkami, šli tančit znovu a nyní ani jeden netančil se svou manželkou. Adam tančil s Evou, Boris s Františkou a Dana s manželem Evy.

Umíte sestavit manželské páry?

77
Macík
Reagovat

75) :-DDDD

78
babka
Reagovat

76 macik, to musela být hodně velká párty, já bych manželské pary poznala podle snubních prtenů, jenže oni jsou takové potvory, že snubáky nenosí :-) navíc po tak velké párty si nikdo nepamatuje jak se jmenuje a je rád že doleze dom.

79
Rux-Xulth
Reagovat

76 Macík) Tak Dana musela tančit s Cyrilem, protože ten by jinak netančil, čili Cyril a Eva jsou pár. Boris tanils Františkou, které tedy není jeho manželka, kterou je poslední zbývající Dana. A poslední pár je Adam a Františka.

A Nikol a pomeranče, v tom bude nějaký chyták. Buď by ho mohla dát sobě, aby ji zbyl v košíku, což ale nekoresponduje s tím „spoluhráči“, páč není sama sobě spoluhráčem, může jej tedy dát svému partnerovi, čímž pádem zůstane u nich, ale to se mi taky moc nelíbí. :-) Takže se nechám podat.

80
CarculkaC
Reagovat

71 Elko) ????
76 Macík) C+E, A+F, C+D

81
babka
Reagovat

Já se taky nechám v těch hádankách poddat nepo podat, je to zajímavé i zajímající.

82
bla
Reagovat

Vtrhla tam Nela a všechny utřela, že tancují každý s každým. Se sklopenou hlavou odešli domů a král parketu? Nelaaaaaaaa!

83
estor
Reagovat

Tak páry tipnul správně Rux-Xulth a pomeranče rozdala chlapcům :-) a protože mají s Vikoušem jeden košík,ostal v košíku a potom mu ho sež..la :DDD

84
babka
Reagovat

Vtrhla tam Nela
a to byla mela
zatřásla svým patizonem
takových moc není kolem
prohloubila vrásku
co je to za otázku
zlatokpky nelení
jdou tam, kde se zelení

85
garette
Reagovat

Znovu jsem viděl teď na JOJ, jak o sobě Daniela tvrdila, že se cítila ohrožená v momentě, kdy jí Lenka řekla, že kdyby věděla jak se chová a jak je silná, tak by vyhodila jí. :-) No já myslím, že věta zněla, že kdyby věděla jak se chová a konec. No a to o tom, že je Dájinka silná, si tam už nevědomky přidala sama, a to díky působení halucinogenů, které tam pravidelně užívá. :-) A pak zpívá o krokodýlech. :-)

86
babka
Reagovat

Estor no tyhle podminky jsou jasně defininovane v Excelu jako funkce následnící a předchůdci, tohle jo a tohle není přípustné. Jenže život neni Excel.

87
ThyBaumont
Reagovat

taky mám hádanku…. byl při smyslech MUDr Urban když stvořil tohle dílko?? http://img.ahaonline.cz/img/18/full/1313940-img-martina-gavriely.jpg

88
Johan
Reagovat

87 – MUDr. Urban musí být génius, když to prasklo až po 11-ti letech…

89
babka
Reagovat

Máme hádanky, ale dosud nemáme správné odpovědi, tak budem napnutí víc než ta spárovačka či páření v RSHP, tedy já bych to nějaké šustění pod peřinou uvítala, ale tou dobou už obyčejně spím nebo klimbám, jak to dělaj babky :-))

90
babka
Reagovat

88 Johan: trefa Možná takové balonky i nadnášejí i při vážení. :-)

91
CarculkaC
Reagovat

83 estor) to neplatí, já to měla taky dobře, jen jsem se upsala do PC, můžu Ti ukázat papír, ze kterýho jsem to opisovala.
87) nic moc, co?!

92
estor
Reagovat

86 jo babko,jenže mne na programy neužije..života mám ale odžito dost :-)

93
estor
Reagovat

91 :))

94
Elko
Reagovat

80 CarculkaC: správna odpoveď je, že jeden pomaranč daruje s košíkom :-)

95
Johan
Reagovat

71 – Elko – tak jak to teda je…nebo k vyřešení tohoto zapeklitého problému musím být členem menzy?

96
CarculkaC
Reagovat

94 Elko) dobrý, tady žádný čmárání na papírek nepomohlo.

97
Andrea
Reagovat

71- ja by som mozno vedela – ale neviem, ci smiem, kedze sem pravidelne neprispievam…. :-)

98
Johan
Reagovat

90 – babka – jako možnost snižení hmotnosti bez diet a hladovění?…hurááá..

99
CarculkaC
Reagovat

94 Elko) ani vzorcování

100
theos...
Reagovat

Pořád nechápu (i když jsem tupá) proč myslíte že vypadla Lily. Jestli si stoupne za Šušlu tak vypadnout nemůže, protože Šušla jinou nechce…..ledaže si Niky nebo Nela za kopálistu stoupnou…to by bylo celkem geniální a kopálistovi při vyřazování za týden jebne a propláče polštář. Vrátilo by se mu to odmítání holek které za ním chodí kvůli záchraně.

101
Petra
Reagovat

100- theos . vcera Nikola – moderatorka vyradovania – v uputavke povedala, ze Daja si vylosovala cislo 4, A MA TEDY MOC ROZBIT JEDEN PAR A POSLAT JEDNU DIVKU DOMU. (Z akeho dovodu nie je jasne). Takze nebudu rozhodovat kluci, ale Marfusa.

102
estor
Reagovat

theos..protože jde předposlední a ani Lenka,ani Dominika si určitě nestoupnou za Mirka,jestliže vědí,že Dájina má dohodu s Mirkem.

103
Johan
Reagovat

97 – Andrea – to jsem ale nezdvořák…vetřela jsem se a ani se neptala, ale moc se mi tady na panáčkovi líbí, tak snad můžu…jak to teda je s tím košíkem pomerančů?

104
theos...
Reagovat

101,102 – aha, no můj spiklenecký plán by byl lepší. Takže to udělali jako tenkrát Natálie…taky byla v ohrožení a „náhodou“ si vylosovala 5.

105
Adéla
Reagovat

100 – a taky mám tušení, že Dájina nakonec získá když ne imunitu, tak právo jako poslední v řadě někoho vyhodit. V ukázce jásají s Mirkem na pokoji nad nějakým dopisem. Dájina asi vyhodí Livii.
Štáb tam Marfušu ještě potřebuje podržet, aby pak teda došlo konečně k tomu obětování sester…. Ale možná byla rychlejší baba se samopalem a domorodci, vše překazila a Téčka jsou v semifinále obě.

106
Elko
Reagovat

95 Johan: tak už vieš odpoveď a mne pomohla menza :-)

96, 99 CarculkaC: :-))) …ale je to inak strašná kravina

97 Andrea: jasnééé, že môžeš ;-) a prispej s hocijakým postrehom.

107
Adéla
Reagovat

Tady to máme. Spravedlnost žádná. Měl by si vybrat chlap se kterou chce být. Takže Dájina má vlastně taky imunitu. To je hnus!
http://www.prima-love.cz/paradise/novinky/hotel-paradise-den-sedmasedmdesaty-kterou-divku-posle-daja-domu

108
theos...
Reagovat

Ještě k „moderátorkám“: Nikola mluví sice plynule, je jí rozumět ale mě chybí melodičnost – na konci věty neklesne hlasem, pořád mluví jak robot, slova odsekává. Možná je to „choroba z povolání“, animátorky mluví jak stroje…:-P

109
Andrea
Reagovat

106- ja vás radšej čítam, bojím sa, že by moje príspevky nedosahovali požadovanú úroveň, latka je tu nastavená vysoko :-)
A čo sa týka hádanky s pomarančami – jej riešenie je krásnou ukážkou laterálneho myslenia :-)

110
Johan
Reagovat

106 Elko – fakt nevím a nechápu..,asi mám uvařený mozek,ale jako vstupenka na casting HP2 dobrý,ne?

111
Melanie
Reagovat

Jejda, čímpak si toto privilegium Dájinka asi zaslouží? :o)
Pokud se nemýlím, tak hráč bez imunity ještě neměl tu moc rozbít pár a někoho poslat domů.
Líbila se mi akce Livie a Lenky – útok na Martina, i když na něj asi víc zabral rozhovor s Lenkou o sexu než celkem rozumné a smysluplné argumenty, proč obětovat Domču. Holky se snaží, ale mají smůlu, štáb už má rozhodnuto.
Za mě by mohla letět Dája (promiň anjo), popřípadě Domča. No jo, no…

112
Melanie
Reagovat

108 theos: Už jsem to psala, když dělali ty „reportáže,“ že Nikča mluví úplně stejně jako Gavriely, stejně roboticky. Vybrala si blbej vzor. :o)

113
theos...
Reagovat

Melanie – nojo, máš recht. Stejnou moc vyhodit někoho bez imunity měla Natálie (vyřadila Nelu), taky si náhodou vylosovala 5.

114
CarculkaC
Reagovat

Mně se už na to ani nechce dívat, když už víme rozuzlení.

115
koc
Reagovat

nikdy neverte tomu co se rika v HP a co vidite v upoutavce .. vypadne T2

116
Melanie
Reagovat

113 theos: A jó, tak to jim křivdím, Naty vlastně měla stejnou moc. :o)

117
Elko
Reagovat

110 Johan: :D tak určitééé

118
Adéla
Reagovat

111 Melanie – jak šla včera Lenka na Martina, to mě taky dostalo, fakt by jí stačilo se k němu přitulit a slíbit sex, když ji zachrání a měla to v kapse. On si snad dal za úkol souložit před kamerou a že se hraje o nějaké peníze ještě nepostřehl. Je to pohodář, ale co je moc to je moc.

119
CarculkaC
Reagovat

115 Koc) Slibuješ?

120
koc
Reagovat

119 – ja se o ni postaram ;-)

121
anka
Reagovat

no, ještě by mohlo zcela mimoplánově „hrábnout“ Domče = postavila by se (ještě před volbou Daniely) za některého kluka jako druhá, jistá si tím že jí dá přednost – třeba za Martina vedle Lenky :-) což by byla prča – na Marfušku by zůstal „volný chalan“ a neměla by co rozbíjet ? ale štáb to asi řídí jinak a jinam
a Nela stále podsouvala Niki, že Rocky je ten nej nej do finále , takže ho chce mít pro sebe (aby na ni náhodou nezůstal–ví že to není pravda), Niky uvěřila, na chvíli jí ho přebrala, ale pak jí to došlo, takže -elegantně- hurá zpět k Ginovi a Nela sklízí, co zasela , ovšem přiznat to nemůže…
no a Superman? kdo ví, jak pomstí dvojí zradu Niky? spočítá jí to a podtrhne ji, až to bude nejmíň čekat (vrátí se k Nele) nebo ji spolu převálcují v zájmu prachů ?

122
CarculkaC
Reagovat

121 anka) to se ale bohužel nestane. Vrátili se k původnímu způsobu vyřazování. Jedna holka za jednoho kluka a poslední rozbíjí pár. Jinak by si asi Lenka2 stoupla s Domčou za Martina.

123
anka
Reagovat

122- ale to už tady taky jednou bylo ( viz Gino na dotaz Gavriely, koho volí – mám si stoupnout jako třetí? když vybíral jako poslední a zbyla jediná volná holka

124
Melanie
Reagovat

123 anka: Já myslím, že nebudou mít možnost postavit se za nějakého kluka dvě, čili každá si bude moct stoupnout jen tam, kde bude volno, pokud má poslední rozbít pár.

125
garette
Reagovat

113, 116- Melanie, theos… Ale v případě Natálie, to bylo řečeno ještě před losováním pořadí. Takže jsem teď zvědav, jestli to štáb dodrží i tentokrát a bude to náhoda, že si čtyřku losne to telátko Daniela nebo jestli jim to oznámí až po losování a pak to bude jasná manipulace.

126
Prochor
Reagovat

Proč by se měli soutěžící obtěžovat přemýšlením za koho si stoupnout. Štáb stejně vrátí koho chce. Takže celé párování je jedna velká fraška.

127
anja
Reagovat

já bych ty pomeranče rozdělila Trojankám, na každý den jeden, tzn, že pět dní by měla každá půlku pomeranče. Aspoň by jim opadly ty špeky na břuchu a zmenšily se jim prdeeeléé……… no já vím, že s rozuzlením hádanky jdu pozdě, že :D

128
Ludmila
Reagovat

127- ne ne Anja vyřešila jsi smysluplně rébus

129
CarculkaC
Reagovat

129 Prochor) To je fakt. Možná by mohli i zůstat sedět. Přišla by G a řekla, jak se produkce domluvila. Výsledek by byl stejný.

130
Prochor
Reagovat

129 Myslím, že teď vypadnou nováčci v libovolném pořadí a nic se na tom nezmění bez ohledu na tom, co se v hotelu děje.

131
Ludmila
Reagovat

jo asi nás už žádné překvapení nečeká, zbylá 4 = Brumla, Nela, Niky a Viktor, takže žádné napětí
pokud jde o Trojanky, těžko tam režie nechá obě, Dája je tam jen jako pojistka a vůči ostatním fakt nefér

132
Melanie
Reagovat

126 Prochor: Otázka je, jestli už jim to došlo nebo si ještě pořád myslí, že můžou svojí „hrou“ něco ovlivnit.

Je to škoda, mohla to být zajímavá RS, kdyby to takhle nezpackali. Teď už je vše naprosto předvídatelné čili nudné. No jo, jenže ze setrvačnosti na budeme čumět furt, i když brbláme. :o)

133
babka
Reagovat

Tak co, poletí holka která si stoupne jako druhá za holku a nebo poletí holka o které rozhodne kluk když bude mít a krku dvě?? Mne by se líbilo žë by vylítly holky co maj imunitu :-)

134
anja
Reagovat

133 babka, Dája rozbije pár

135
xando
Reagovat

Omlouvám se, ale nemohl jsem to neposat dál – citace z diskuse u výše zmíněného článku (http://www.prima-love.cz/paradise/novinky/hotel-paradise-den-sedmasedmdesaty-kterou-divku-posle-daja-domu) –

mařenka01:
Nelinka 19.06.2012 20:34

„Ahojky všichni co fandí Nele a souhlasí s tímto tak reagujte Nelinka je nejlepší a nejhezčí z celého hotelu paradise je dobrý ,že všechno řekne narovinu a nic neskrývá jsme její faninky. :-)“

To je prostě roztomilé :D

136
theos...
Reagovat

Když už valíme do Marfuši jaký je trdlo (proboha doufám, že to jen hraje), tak bych jí přidala pár bezvýznamných bodů za smích.
Mně se její hluboký smích hrozně líbí (asi proto,že můj smích nesnáším). Např. včera něco říkala a přitom se mezi slovama smála…to jí závidím. Včera jí to moc slušelo když ležely s Niky na posteli, jak měla vlasy do uzlu a skoro nenalíčená. Nechápu, kdo jí to příšerný líčení který občas nasadí, poradil.

137
Beruška bez teček
Reagovat

Mám teorii ohledně vyřazení Nely. Kdyby Lenka vykopla kohokoliv jiného, stab by ho nevracel (asi s výjimkou Niki). Takto byl štáb zaskočen, narychlo vymyslel předvídatelný vyhazov Viktora a návrat obou.

Proč štáb drží ve hře Dáju nechápu, jestli jako psychickou podporu pro Niki….

Co si myslím o vyřazování konkrétní osobou, polibkem smrti, asi nemusím rozvádět. To je prostě totální blbost a navíc pokud je vyhozen někdo neplánovaně zasáhne deux ex machina.

138
xando
Reagovat

Je to tam slušná diktatura, na začátku kvůli „porušení pravidel“ vyházeli každého, kdo by se mohl vzepřít (viz Zuzana, která se rozhodla neposlouchat štáb) a po zbytek času si tam tam štáb dělá, co je mu libo a vsadím se, že u některým soutěžícím štáb doporučí, koho by měli vyřadit a pro jistotu si to pojistí ještě pár imunitami, aby šel ten, koho se chtějí zbavit :D. Upřímně, spíše se večer nutím do sledování, než abych se těšil, jako na začátku.

139
Beruška bez teček
Reagovat

Ad nedodržování pravidel…. jestli tam někdo někoho mlátil, tak to byla Nela, ale u ní to nevadí…hmmmm

140
xando
Reagovat

139: Holt platí ono okřídlené: „Všichni jsou si rovni, někteří jsou si rovnější“ :D

141
babka
Reagovat

Beruška bez teček :-) ten termín „polibek smrti“ se mi moc líbí zni mi jako noční motýl, ale veselejc.
No prostě hra a mi na nii čumákujeme, takže jsme zasaženi. Když není poptávka není ani nabídka, takž si připadám nějak provinile, ale tady na panáčkovi ne.

142
Beruška bez teček
Reagovat

141 – já si to omlouvám těhotenskou demencí. A buď u čumákování žehlím nebo cvičím :-)

143
Beruška bez teček
Reagovat

140 – jojo, Orwellovská klasika.

144
Ludmila
Reagovat

135- ukápla mi slza já si snad nelinku adoptuju

145
babka
Reagovat

Vlastně tady neprobíhá kritikaúůčinkujících, tady probíhá kritika pravidel-nepravidel a to je pro mne podstaně, že si lidi zachovávají zdravý rozum a nadhled nad situací.

146
babka
Reagovat

142 Beruška bez teček: já si to omlouvám zase přechodem, zpotím se i bez RSHP :-))

147
xando
Reagovat

144: Tak to bude ze všech největší fanInka :D

148
babka
Reagovat

theos…
i mne Marfuša zaujala svým altem, no ale kluci maj asi radčí hlasy kůzlátek, pro ne je to erotické, taky nemaj rádi moc velké konstrukce, aby se citili in.

149
Melanie
Reagovat

138 xando: No jo, roztomilé, no… Faninka si asi neuvědomuje, že kdyby se k sobě většina lidí chovala, jako Nelinka k ostatním, tak by to byl fakt „ráj na zemi.“ :o)

131 Ludmila: Tak takhle finálová čtyřka by byla dokonalá. :o( Rocky tam „doplul“ ani neví jak, Nela se tam proštěkala, zato Viktorovi a Niky se nedá upřít, že opravdu hrajou, ať už jakýmkoliv způsobem. Takže bych fakt asi fandila jim.

150
ucho
Reagovat

141. 146 Já si to omlouvám stařeckou senilitou a slibuji, že bude-li ještě někdy v budoucnu příležitost sledovat další sérii Hotelu Paradise, tak se na to vyseru ! :-D
Je to fakt neskutečná šmíra
Trochu jak Trhák

151
estor
Reagovat

148 spíš mi to přijde na zvětšenou štítnou žlázu..to by vysvětlovalo i problémy s nadváhou :-)

152
yano
Reagovat

142+146/ boha zenske sa vam machruje, ked sa mozete vyhovorit na tehotenstvo, alebo prechod, ze to sledujete.
ale co ja ? uz len priznat svoju blbost.

153
Melanie
Reagovat

152 yano: No já jsem tak nějak v období mezi těhotenstvím a přechodem (i když k tomu druhému mám blíž), takže taky marně přemýšlím, na co se vymluvit. :o) Blbost se nabízí. Ještě je nasnadě masochismus. :o)))

154
ir.
Reagovat

Jen pro zajímavost sledovanost, i když už staršího data, takže spíše orientačně, pokud to někoho zajímá. I když možná teď, když to má takový grády a je to naprosto nepředvídatelný, tak sledovanost raketově stoupla.:-) :

http://www.mediaguru.cz/2012/05/hotel-paradise-a-vtip-za-stovku-zvysuji-sledovanost/

155
Masoxx
Reagovat

Nedá mi to ještě zpětně nezareagovat na Nikiki. Jak včera Dáji vysvětlovala princip úspěšné hry – Dájinko, musíš si tu budovat vztahy, a to se všema, i když se ti nelíbí, jinak nikam nedojdeš – říkala jsem si, pokud to kiki bere od začátku tak a jede tuhle taktiku, smekám před ní. Vlastně se asi nadře nejvíc ze všech. A ať ji tady na páníčkovi dáváme záhul a nenecháme na ni nit suchou, při této úvaze musím smeknout. Seřvat někoho nebo „srovnat do latě“ (jako to dělá Nelina) je o dost jednodušší a mnohem méně náročnější na IQ, než si z nepřítele diplomacií udělat spojence.

156
garette
Reagovat

A Daniela zase říká, že je silná. Blázínek :-)

157
Miky
Reagovat

152)
Yano,
napriek včerajším večerným Ľudkiným pochybnostiam vo veci mojej osobnosti sa predsa len pridám k tebe :)
a myslím, že nám už len ostáva ako dôvod sledovania tejto ochotníčiny už len vyhovoriť sa na dôsledky problémov s prostatou :) – to by tým koťuhám babám asi nikto neveril :)

158
yano
Reagovat

153 mel/ na tvojom mieste by som skusil este jedno dieta a mozes smelo pozerat dalej.

159
Melanie
Reagovat

155 Masoxx: Já tam Niky považuju za největší hráčku, ačkoliv mi leze na nervy.

160
garette
Reagovat

Dominika, Dominika, to je ale zoufalství. :-)

161
yano
Reagovat

157/ dik Miky a ako sa to prejavuje, aby som bol v obraze, ked na mna zacne Mel tlacit.

162
Melanie
Reagovat

158 yano: Jo, zkusím to vysvětlit manželovi: Miláčku, nepořídíme si ještě jedno děťátko? Abych si nepřipadala tak blbě, že koukám na takovou kravinu. :o))) To určitě pochopí. Nebo se bude snažit zbavit mě svéprávnosti.

163
yano
Reagovat

162 Mel/ takze dvojku budu natacat u vas doma ?

164
Hooper
Reagovat

162: A kolik vlastních máš?

165
garette
Reagovat

Souboj v hlouposti mezi Dominikou a Danielou. :-)

166
Melanie
Reagovat

163 yano: Tak pomalu se to nabízí. V Dominikáně maj už stejně útrum. :o) Ovšem pokud to budou dělat stejně blbě, zase se může stát, že na ně vlítne majitelka s bouchačkou. :o)))

167
Macík
Reagovat

…domča reaguje fofrem…chmáát ho…dyž to nejde:-DDD…by vobuch moh přijít taky k úrazu :-DDD

168
Miky
Reagovat

161)
Uf, Yano, zaskočil si ma …
priznám sa bez mučenia : tak to teda neviem, nejaký rok mi ešte našťastie k týmto srandám postarších chlapov chýba,
ale ako dôvod to snáď dať môžeme :) ??, tu sa pláca hocičo ( teda aspoň ja … :)

169
Macík
Reagovat

…hafina je celá kikina :-DDD

170
Johan
Reagovat

157 Miky:) něco jsem četla i o mužském přechodu..to by mohl být důvod taky..

171
ufo
Reagovat

Bože to je trapas.Tak sms bude posílat jen total blb,blbka :-D

172
Verys
Reagovat

lidičky, kdo vypadl??

173
garette
Reagovat

Tohle je prvinkrát. Zajímavý výraz od Danielky :-)

174
Jana1
Reagovat

Niki: Je mi to lííííto

175
Melanie
Reagovat

164 Hooper: Mám dvě, skoro ve věku soutěžících (18 a 22). A zaplaťpánbůh za ně. Sice jsem si tak někdy říkala, jak jsou nemožný, ale když teď vidím ta telátka tam, tak se jim v duchu omlouvám. :o)))

176
garette
Reagovat

174- Ano, ano, Jano, také mě to pobavilo. :-)

A navíc teď Nikola opět jede tu svou, že Viktor za to vůbec nemohl, protože se jí snažil zachránit. Kdyby mu ale nezabránila dát jí imunitu, tak by tam byla. Ale ona za to také nemůže. :-)

177
Pattrick
Reagovat

Nelo, no všechno zapadlo, spíš zapadlo tak, že štáb se pokusil co nejvíc, aby to do sebe zapadlo :D

178
Jana1
Reagovat

To Nelino prohrabovani vlasu……bleee

179
yano
Reagovat

vyhodili Liv ??

180
ufo
Reagovat

Bože ty 2 blondíny to je trgadie.

181
garette
Reagovat

Dominika chce někoho vyhazovat. To by ale musela nejdřív uvolnit místo na disku. :-)

182
Miky
Reagovat

170)
Tak Johan,
mužský prechod je pre mňa trochu náročnejšia téma …:),
vieš, ja som tu skôr z tej jednoduchšej časti diskutérov …

pôvodne som to nemal v pláne ale ti tajne teda prezradím, prečo sledujem HP:
5 x do týždňa sa presviedčam a stále viac sa utvrdzujem v tom, že nie som najväčší idiot na svete ( ako ma raz láskyplne nazvala moja drahá :),
ale že cca 30-40 väčších odo mňa sa určite nájde … :)

183
garette
Reagovat

Pro tak složité operace je třeba paměťový prostor a ona ho má zhruba jako PC 386, když jsem byl na střední. :-)

184
Hooper
Reagovat

183: 4 mb ram?

185
garette
Reagovat

Daniela tvrdí, že s Mirkem vždy něco vymyslí. Je to něco jako kolektivní vina? Kolektivní vymýšlení věcí? Ona tomu asi vážně věří. :-)

186
garette
Reagovat

184- Asi tak nějak. :-) No každopádně na nějaké vymýšlení a taktizování prostě nemá dosti rychlý procesor a dostatečnou kapacitu, tak by se raději měla věnovat pošupování krystalů.

187
ThyBaumont
Reagovat

Ale že to bylo napínavé do poslední chvíle :-)

188
anka
Reagovat

PC 386 ??? uber – to už byla ve své době fakt slušná mašina :-))) však taky stála , nedávno jsem ji viděla v nějaké staré inventuře z r.93 za 226 tis.Kč ( to fakt není překlep!!!), ale tahle koza jen mele a mele a mele , to je kolovrátek a ne PC

189
Melanie
Reagovat

Mě zase pobavil Rocky – o Viktorovi: hledám skulinku v jeho chování, čekám na jeho chybu, abych zaútočil. To bych fakt chtěla vidět! :o)

Jinak to losování bylo hodně tajemný. Nebo tam někde bylo vidět a uteklo mi to?

190
garette
Reagovat

Model DOMINIKA je sice vývojově propracovanější než jeho předchůdce IQ 151 (mezi spotřebiteli a pracovníky IT označovaný jako Dája), ale stále je to dosti retro verze oproti současné situaci na trhu výpočetní techniky a novinek typu VIKTOR.

PS: IQ 151 a spojení s Dájou prosím nespojovat s inteligenčním kvocientem. Děkuji

191
babka
Reagovat

Já nevím, dneska mi tam RSHP byli všichni víc sympatcký, takoví jako normální lidi, jako by na ně působil rozum odcházející Lily, no polibek smrti – slovo „polibek“ a slovo „smrt “ tam mělo váhu.

192
Hooper
Reagovat

189: Neuteklo, nebylo.

193
ThyBaumont
Reagovat

Minule tu holku div nesežrali, že si jim dovolila říct jiná jména než nakonec vyhodila, ale velký Vikina v klidu prohlásí.. Asi jsem jí to řekl, že jí dám imunitu. A Spravedlivé rozhořčení Hafíka se nekonalo. Takže jestli zbyde ve finále velká čtyřka, smku pošlu…. (nikdy jsem si nemyslel, že to napíšu) Rockymu. Růžový králíček s padesátitisíci euro bude asi správná tečka týhle frašky.

194
Macík
Reagovat

189) brumlík na stopro čekal, že vikina nedá imunitu Nele…to asi byla očekávaná skulina č.1 :-DDD

195
Hooper
Reagovat

Cywe, Dominika se na požádání svléká do spodního prádla? Tak v tom případě je v pořádku, že tam je:-)))))

196
anja
Reagovat

může mi, prosím, někdo ze zdejších inteligentních diskutérů vysvětlit Dominičin termín „POLOVIČNĚ bych tě Mišo zachránila“……… ??? děkuji, nemám dalších otázek

197
ucho
Reagovat

191 ..tak to jsem se asi dívala na něco jinýho :-)

198
koc
Reagovat

brumla uz nevi kam by ho stricl a hleda skulinu i u Gina ? :o .. tak mi vazne T2 nevypadla ? .. nekde nastal problem ktery je nutno brzo vyresit

199
garette
Reagovat

189- Melanie Ty jsi to totiž nepochopila. No ale může za to štáb, protože to bylo sestříhané a vytržené z kontextu. Rocky věren své přezdívce mluvil o chystaném boxerském zápase mezi ním a Viktorem (nevím jestli o tom tedy Viktor ví, ale dost o tom pochybuju). Proto řeči o skulinách a chybě v krytu. To aby mu jí mohl napálit. :-)

200
Johan
Reagovat

182 Miky:) já si to zas omlouvám ,,jakože,, psychologickou sondou do chování se lidí v extrémních situacích a následnou sebereflexí…je to pěkná blbost,ale zní to vznešeně. Před chvíli jsem si uvědomila, že jsem v květnu požila syrové hovězí…Ježkovy zraky,snad ne nemoc šílených krav!

201
Hooper
Reagovat

198: T1 bude ve svém živlu:-)

202
anja
Reagovat

189 Melanie, Rocky chudák „hledá skulinku“, no odešla mu Naty, čili je sexuálně frustrovaný

203
garette
Reagovat

196- anja Podle mého došlo ktomu, že Dominika se nějak upnula k představě, že je vybavena dvoujádrovým procesorem a že jedno jádro by Michala zachránilo a to druhé ne. Ale je to jen její schyzofrenní představa.

Stačí to jako vysvětlení? :-)

204
jenka
Reagovat

Nela a Niki imunitu, Dominika si „vylosovala“ poslední pořadí a bude vyřazovat soupeřku. Myslíte, že nás mohou něčím překvapit nebo to už bude nuda a omílání furt toho samého až do konce? :-(

205
garette
Reagovat

188- anka No v minulém tisíciletí to byl určitě superstroj, ale dnes je to už trošku jinak. :-)

206
babka
Reagovat

To jak pokorně děkovala Dominika že protentokrát jestě nevylítla, bylo sice ubohé ale lidské, tedy víc ubohé. Zato Liv odešla graciozně a ve všech tam zanechala stopu.

207
estor
Reagovat

Viktor zaprodal duši..už není starým Viktorem..

208
Hooper
Reagovat

Nikola jako moderátorka nic moc. Velmi strojená intonace.

209
Hooper
Reagovat

A T2 se konečně projevila, když už jednou dostala možnost být hráčkou.:)

210
babka
Reagovat

Estor, ano Vikouš se zaprodal, asi je mi smutno

U Nikoly jako animátorce, či jak se tohle „povolání“ jmenuje že mává s lidmi na dovče pro jejich zábavu, lze tohle chování předvídat že bude mávat a objímat do té doby než přijede na dovču zas jiný turnus – tak dokola.

211
garette
Reagovat

209- Škoda že jí k tomu ale musí někdo dotlačit a nedat jí jinou možnost. :-)

212
theos...
Reagovat

208 – NaN jsou určitě lepší než propíchlá Gavriely (nebojaxe) ale už víckrát jsem si všimla že má Nikola problém se skloňováním…viz. dneska: VYTASOVAT

213
garette
Reagovat

212- Oni tam se skloňováním a vůbec souvislím projevem mají problém skoro všichni. :-)

214
ThyBaumont
Reagovat

204….bude to nuda, já mám pocit, že to odpískal už hlavní dramaturg, nesplnilo to očekávání, evidentně se jim zaměstnanci vymkli kontrole. divák ví už ve čtvrtek kdo vypadne a to se vyřazuje v úterý… je to propadák

215
Beruška bez teček
Reagovat

Víte koho mně Nikola jako moderátorka připomínala? Radka Johna v Na vlastní oči, stejná dikce :-D

216
theos...
Reagovat

213 – a s tím souvislým taky…:-DD

217
Prochor
Reagovat

212 – Niky má roztomilé nedostatky. Z toho, že říká „Beřmunďák“ usuzuji, že nikdy neslyšela o Bemudském trojúhelníku:-)

218
garette
Reagovat

215- To je trefné. Vždy to pěkně parodovali v TELE-TELE. :-)

219
estor
Reagovat

210 taky smutím :-( raději dobrou..

220
Hooper
Reagovat

217: Já o Bemudském taky ne:)

221
garette
Reagovat

216- Díky za upozornění. :-) Já už ani nevím co píšu. To je ale ostuda. :-)

222
ThyBaumont
Reagovat

Nelino “ před čtyřma dnama“ taky nemělo chybu:-)

223
Miky
Reagovat

200)
Johan,
psychologická sonda ap., …. – ako si si už všimla, to sú ťažké oblasti pre mňa :) – ty nebudeš môj človek :)
ale ako vidíme a počúvame celý večer – aj tak môžeme spolu existovať a môžeme sa podržať :))

224
theos...
Reagovat

Říkám to furt : NECHLASTAT!!!! Už se nám fšem pletou klábosnice. Broubrou

225
garette
Reagovat

220- Hooper Ani já ne, ale do nedávna jsem také nepsal souvislí projev, ale souvislý projev, tak co na tom. Takhle v noci už to nějak chybuje samo. :-)

226
Elko
Reagovat

Rozhovory Dominiky s Danielou, to je síla :-)))))

227
anja
Reagovat

203 garette :D

198 koci a spol, okej Téčko 2 už může vypadnout, Dominika ji svou vypatlaností docela dobře nahradí

229
anja
Reagovat

222 Thyi, jo, mne také uchvacovala ta jejich spisovná moderátorská řeč :D

230
garette
Reagovat

Dominika a Daniela vedle sebe mi připomínají slavnou Svěrákovu hlášku o mouce dvounulce a pozdější Smoljakova oprava, že dvě nuly vedle sebe znamenají záchod, mě konečně po dlouhé době objasňuje fakt, proč se vždy, když tyhle dvě vidím, můžu posrat. :-)

231
babka
Reagovat

Já je tam chci všeci
ta zvířtka v kleci
od pondělka do pátka
mám moc ráda zvířatka

232
Prochor
Reagovat

Obávám se, že nehoráznosti, které vypouští naše elita z pusy jsou někdy šokující.

233
garette
Reagovat

Jdu spát. Zítra mám důležitý den. Ale na večer něco chystám. :-)

234
Johan
Reagovat

223 Miky-tak to som si fakt nevšimla a myslela som, že týmito výrazmi,ktoré som niekde počula sa nenápadne votriem do panáčkovskej elity…už i Elko naznal,že som vhodný typ na casting HP2…..harddisk vymazaný, stačí nalepit riasy a pribaliť šutry do kufríka…ešte myslíš, že možeme (sakriš,neviem kde mám na klávesnici vokáň) spolu existovať?

235
babka
Reagovat

Jdu taky spát , ale do půlnoci vydržím, mám taky důležitý den. Asi nechytám nic, mám pocit že na mne něco chystaj.
Tak až títra nenusnu dříve než si vás tady přečtu panáčkové drazí.

236
Prochor
Reagovat

Všimli jste si, že když má Dominika dát dohromady holou větu, tak má hned plný HD? Pak už jí nezbyde ani jeden byte aby věty poskládala do smysluplného celku a věty řadí generátor náhodných čísel. Tím neúmyslně dochází k zašifrování obsahu toho, co chtěla říct. Naštěstí díky zaplněné paměti rovnou zapomíná co řekla, takže každá odpověď jí musí překvapit.

237
Miky
Reagovat

234)
Ci pána,
tak teraz som už z teba Johanko total magor …
S takouto plynulou češtinou a následnou slovenčinou dokazuješ, že pre HPII. si absolútne nespôsobilá ( ale samozrejme nechcem ťa odradiť na začiatku … )

Ak by si sa pobŕľala v nedávnej histórii na Panáčkovi, vedela by si, že nejaké pokusy pre HPII. tu už boli – nevyzerali beznádejne, ale stroskotali na Macíkovej ukecanej klapač…, vlastne klávesnici, :)).

Takže Johanko, už to nezakamufluješ, HP nechaj radšej tým pod 100.

Touto dobrou radou ( a ako vždy v mojom prípade – bezplatnou ) sa lúčim a na tento večer to hanebne vzdávam.

Good night to everybody…

238
Naty
Reagovat

236: Tak tenhle komentar me rozsekal! :-D

239
Petra
Reagovat

115, 198 – Koc, po stykrat: T2 nevypadne. T2 je v semifinale (ci co to maju po prestavke) :D:D

240
babka
Reagovat

Prochor :-) Dominika má své kvality, zvláště když se svékne, kdopak kouká na nějaký ošoupaný disk málokapacitní schovaný uvnitř??
Nepravděpodobnost to je heslo RSHP, či-li ne pravda, ne podobnost a hlavně ne čestnost, oprava četnost :-)

241
ucho
Reagovat

236 Právě jsem si ostříkla brýle z vnitřní strany :-D
a možná nejen brýle …

242
Johan
Reagovat

230,236 – chtěla jsem už spát, ale teď nevím,kdy se přestanu chlámat…dobrou…

243
Mikes
Reagovat

227 – anjo, Tvůj koment mi připomněl nesmrtelný výrok Parteigenosse Goebbelse, který valil klíny do hlavy německému národu ve věci nedostatku některých dovozových věcí, mezi jinými i citronu, těmito slovy:
„Buď sbohem cizokrajný citróne, německá rebarbora tě plně nahradí.“ – dál si to už nepamatuji. Tož, T2 mi citron dost asociuje, a Domča jako rebarbora v podstatě taky.

244
Mikes
Reagovat

240 – babčo, a jaký ošoupaný disk máš na mysli? Ten, co má v hlavě nebo snad někde jinde?

236 – Prochore, dokonalý!

Přidat komentář