Panáček v reality show

Hotel Paradise (15.6.) z obchodu s imunitou zrozeny dva superpáry?

16. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Nela s Viktorem jsou zpět v ráji. Mirek má statut lháře všech lhářů. A v této situaci produkce Hotelu Paradise rozhodla, že Nela s Viktorem mohou udělit imunitu. Handlování, čili obchod může začít. A taky, že začal. To bylo hlavním motivem dalšího sestřihu z Dominikánské republiky.

2 imunity zrodí 2 superpáry, asi

Pominu ostatní děj v posledním sestřihu, protože si myslím, že pro děj není vůbec důležité, že Daniela stále slovně peskuje Michala, jak je slabý hráč. Martin se pro změnu snaží vysvětlit svoji „sázku“, kdy zulíbal skoro všemi nenáviděnou Lenku a možná ji i sáhl na zadek či prsa. Škándál největšího kalibru. Jen asi ne vše bylo tak, jak si Martin vybájil.




Pojďme však na stěžejní zápletku pátečního sestřihu Hotelu Paradise. Viktor s Nelou získali od produkce 2 imunity, které nemohou udělit sami sobě, a protože bude vyřazování žen, tak samozřejmě je rozdají mezi ženy v ráji. Něco mně říká, že díky tomu vzniknou v Hotelu Paradise 2 superpáry, které se bez zásahu produkce nenechají jen tak rozstřelit.

Situace se má totiž tak, že Viktor se domluvil s Niki, že půjde s ní do páru, ta jako důkaz jeho pravdomluvnosti a že je charakter, po něm požaduje, aby svoji imunitu dal Nele. Ano, Nele, jeho úhlavnímu nepříteli. V rámci hry, holt člověk musí podstoupit nejednu oběť. Máme tedy první superpár Viktor s Niki.

Druhý pár s největší pravděpodobností utvoří Nela s Rockym. Otázkou zůstává, komu dá Nela svoji imunitu. Dle upoutávky na příští díl to nebude ani Niki, ani Danča. Lenka, jako její úhlavní nepřítel s tím taky nemůže počítat a pifku má Nela i na Dominiku. Zůstává tedy jediný adept, u kterého s největší pravděpodobností skončí imunitu Nely a to je Lili. Pokud se tak stane, můžeme pogratulovat Viktorovi v jeho strategiích. Ač musel svoji imunitu věnovat Nele, tak přeci jen zařídí, aby jeho oblíbenkyně Lili neměla šanci v tomto kole vypadnout.

Nyní již je nutné zodpovědět pouze na 2 otázky. Kdo při dalším vyhnání z ráje odejde domů a zda s již rozdanými kartami nějak opět nezamýchá produkce Hotelu Paradise.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 489
1
Simona
Reagovat

Podle ukázky si myslím,že tu imunitu od Nely Niki dostala…:) Ona řekla jen,že se rozhodovala mezi Danielou a Niki…,a že o Danielu se nějak postaraj..a Podle toho,jak se Niki tvářila,jí má asi Niki,ne? :))

2
Hooper
Reagovat

Dle upoutávky na příští díl dostane od Nely imunitu Nikola. Tedy aspoň tak jsem to pochopil a dle komentářů pod předešlým článkem o HP nejsem sám.

Reagovat

Simono, já ohledně udělení imunity Nely soudil, že ten kukuč Niki je způsoben tím, jak Viktor dá imunitu Nele a všichni v Hotelu Paradise čučí jako puk :) Niki imunitu nepotřebuje, za ní se postaví Viktor. Na tomto dealu se domluvili.

4
Adéla
Reagovat

Já jsem z toho jelen, ale každopádně do finále zcela „nečekaně“ půjdou Viktor s Nikolou a Nela s Brumlou. Hafík teda střídá silné hráče jako ponožky. Co se týká Viktora pořád doufám, že to oblizování Hafíka a vznik nového páru je z jeho strany pouze strategie. Jinak u mě dost klesne. Mirek si sám podřízl větev a teď poslouží pouze jako záchrana pro Marfuši, kterou nemůžu ani vidět ani slyšet. Fandím Livii a Lence, ale bohužel velké šance už nemají. No a zbytek hráčů je taky na odstřel.

5
Sára
Reagovat

taky si myslím, že Nela dala imunitu Nikole. Nejde ani o to, že ta ji nepotřebuje, ale spíš aby ji neměl nikdo jiný

7
Anonymní
Reagovat

6: Vypadá dobře, to se musí nechat. :)

Co mě tedy trochu zaráží je Viktor, viděla jsem fotky ze dvou party a jednou jsem ho zahlédla z tramvaje a pokaždé měl na sobě tričko Supermana i s přívěskem S na krku. A pokaždé to bylo v jiné dny. Samotřejmě, ať si každý nosí, co chce, ale přijde mi to .. prostě divné :)

8
babka
Reagovat

Hafík je věrný pes k pomilování, od té doby kdy ji Leo nechtěl se fňukna vzepjala a na svalech Nikola- gigola šohaje ji stoupl hřebínek. Ona nelže ona jen mění plány každý den, každou hodinu. Dvě sestry je taky nestandardní sitace v RS, ještě si tam mohly vzít mamku Trojanovic a holky s rohama by si mohly hledat náhradního taťku, když je ten vlatní opustil, či jak to píše bulvár, že se jen mamina starala. Možná to že měla Nikola každý měsíc jiného nevlatního taťku způsobilo, že proto umí tak skvěle bruslit a argumentovat při výměně parnertnerů. Žádná věrnost, žádný takt, prostě na to přišla, ostatní postavila před své rozhoduntí a je upřímná asi jako hovinko v záchodě.

9
CarculkaC
Reagovat

8) ..tak tak
Neříkejte mi, že Viktor se vykašle na Lily, stejně jako na Naty? Copak se nepoučil? To už zase poleze dopr..le TNT?

10
sidi
Reagovat

už se na HP moc nedívám, diskuze zde už taky skoro nečtu, ale občasně a zběžně v TV viděno-nechápu co proti Lence všichni mají? Vždyť není tak hrozná, je normální průměr, ne? Případně mi to, prosím, vy pozornější diváci objasněte . Díky, budu zas sledovat reakce…

11
babka
Reagovat

9: obávám se že tohle Vikouš udělá a elegantně pohodí Lily a spřáhne se s trojankoalicí včetně toho kubánskéo doutníka ke svému prospěchu. Trojspolky a trojdohody známe přeci z historie světových válek. Po podepsání mírové dohody si šli pokrku hned. Mé heslo do finále je neposlat jedinou SMSku a nechat je vyhořet, ani za haléř mi nestojí.

12
CarculkaC
Reagovat

Jsem z těch „chlapů“ zklamaná. Ale dobře jim tak, toto není vůbec jejich vítězství.

13
XMAN
Reagovat

10: Lenka je tam ze všech holek jednoznačně nejhezčí ( pokud je tam podle vás některá hezčí tak řekněte která?) ale bohužel se tahle úplně normální hezká holka ocitla mezi bandou namyšlených idiotů a štětek. To je celé objasnění.
11: oni o tom budou diváci rozhodovat smskami? Ale jděte, tam fakt nepřijde jeden jediný hlas, nedokážu si představit kdo by za takovou ubohost utratil peníze. Maximálně tak příbuzní nebo známí soutěžících, jinak nikdo tak blbý být nemůže.

14
babka
Reagovat

10 sidi: proti Lence nemají nic, je to normální pěkná holka, ovšem leze jim do zelí a tak se ji snaží vyhubit, hledají nepravdivé argumenty a uchylují se k podlosti- například mise jak se Martin musel opil a dostal za ukol se 30 vteřin líbat s Lenkou. Já Lence fandím má všech5 P pohromadě a nyní je tam pro mne nesympatičtejěí spolu s Lily. Jenže Vikouš to má spočítane, že do finále musí jít s poťouchlící, která kontraverzně zaujala více díváků.

15
CarculkaC
Reagovat

10) Lenka je fyzicky, dle mého nározu, normální holka. Ale jinak je tam zatím (holky mimo Lily) morálně převyšuje. Bohužel to s klukama tak neumí. Bestie to mají jednodušší.

16
babka
Reagovat

xman: nevím zda diváci budou rozhodovat SMSkami, je to logické, jak jinak vymámit z lidí peníze a vůbec nějakou výhru udělit, vždyť tahle RSHP je finační fiasko plné dluhů.

17
babka
Reagovat

15 CarculkaC: já si myslím že je to od starousedlíků v HP spíše šikana nové příchozí, argumenty nemají, ale jak říká přísloví: když chceš psa být, hůl se najde

18
CarculkaC
Reagovat

17 babka) Ano, argumenty slabé, jen víc společně křičí. Vždycky jsem se durdila, když některá Vikyho partnerka se obhajovala, že mu nevěří, přestože zatím pro to neměla žádná žádný důvod, no Lily ho mít bude.

19
janka
Reagovat

13) MÁŠ PRAVDU ANI JEDNU SMS. A NECHT VE FINÁLE S VIKTOREM VYKEJVAJÍ. TEN ČLOVĚK KLESL OPRAVDU AŽ NA SAMÉ MORÁLNÍ DNO. I KDYŽ JE TO JEN HRA,ZDRADIL UŽ DVA LIDI,KTEŘÍ HO PODPOROVALI KDYŽ BYLIVŠICHNIPROTI NĚMU. TO SE NEDĚLÁ. FUJ PODRAZÁK.

20
babka
Reagovat

To co dělá Vikouš je normální obchod, proto mu to nevyčítám, že se zas spolčí s Nikolou. Pro mne je Nikola k*áva.., že hraje na falešné city. Už vidím Nkču, jak bude těhotná s jedním a bude hrát habaďuru na druhého. Nela ta vyfackuje souložitele a raděj půjde na potrat a Dája-marfusa ta bude hejkat že to není možný že ještě nemá žádného ženicha:-))

21
Petra
Reagovat

4 – Adelo, naozaj neviem, ci to, ze sa Viktor olizuje s Hafikom a podrazi uz druhu holku, ktora pri nom stoji, je z jeho stany cisty obchod na vydlazdenie cesty do finale. (A uz som to tu pisala, ze kedze sa bude rozhodovat smskami, tak pre neho by bola vhodnejsia ‚slabsia‘ partnerka, lebo si myslim, ze pri Nikole on sancu na vyhru nema). Pocula som totiz klebety, ze Nikola s Viktorom su teraz v reale par. Ale moze to byt len klebeta, ze…

22
Ludmila
Reagovat

21- nebo PR, aby lidi posílali hlasy, láska co trvá i vreálu přece TV diváka táhne

23
Hana
Reagovat

Nejlepší bude, neposílat žádnou SMS !!!!!!!

24
brou
Reagovat

13: Podle mě jsou tam hezčí všechny kromě Lily. I ta Dominika je hezčí Lenka. Btw taky není zrovna nejcyhtřejší, její dotazník mluví za vše, krom gramatických chyb je i úplně debilní.

25
radek
Reagovat

24
Souhlasim. Lily je nejskaredsi spolu s lenkou, navic lencina postava patri mezi nejhorsi, lily je vychrtla, nikola ma nohy do O, jakoby prave slezla z kone, na kterem sedela 20 let a telo se podle toho vytvarovalo, vcetne velkeho rozplacleho zadku, je videt, ze trojanovy sport videly mozna v TV novinach. Ostatni holky taky nic moc, ale mezi zbytkem a temato dvema je velka mezera. S dotaznikem taky souhlasim, pokud teda mluvis o lence. Lenka v nem odkryva svoji tvar a „inteligenci“ a tech 5P. Ano, tech 5P je pivo, pivo, pivo, pivo a jeste jednou pivo. Hodnoceni krasy je subjektivni, ale to hodnoceni tech dotazniku o dotycnych dost rika. Mnohem vic, nez yvmysly na forech a casto vic, nez chovani ucastniku v telenovele HP.

26
babka
Reagovat

No RSHP není soutěž o královnu krásy, jen si uvědomujeme, že fyzický zjev ovlivňuje druhé. Líbila se mi Natálka. když se zasmála. Zrovnatak se mi líbí zrzka Lenka, prostě má takový krásný výraz v obličeji a usměv. No nikdo tam něběhá s metrem a neměří tělesné proporce, které by měli splňpvat podmínky královny krásy. Ne nadarmo je Nela přirovnaná k té bramboře. Ničkča i Daja jsou hezké holky včetně jejich propagované maminy, ale veřte mi nikdo neletí na hezký ksicht, když charakterově je to out, to vrazí nepěkné grimasy do obličeje. Na Livii jsem si musela chvíli zvykat a na Dominiku, z těch dvou obličejů udělat nějaký kompromis, kdy nebude převládat ani brada ani nos, ale takové zlaté pravidlo. Ale tohle kritiku píšu nerada, když je někdo milý mému srdci, je pro mne i krásný.

27
Pošťáček
Reagovat

Ahoj, mně se fyzicky nejvíc líbí Nela a nejmíň asi Lily a ta červenovlasá.
Fandím asi všem, je mi jedno, kdo vyhraje.

28
anja
Reagovat

s imunitou ať už se jdou vyfotit….. a navíc s takovou „jééé překvapení!!!“

v této chvíli mě fakt doráží to, že režie to nechala zajít až tak daleko, že tam ta antiN+N skupina vůbec nemá šanci na nějaký manévr a tah…… anebo teda antiN+N skupinka tam už vůbec není! když se podívám zpátky, každý pokus vytvořit nějakou silnější opozici byl hned v zárodu zahuben

jediný co mne teda ještě baví je ta bezbřehá vymatlanost Trojanky2, toho se stále nemůžu nabažit…….“nejsem sexy, byla jsem s tím u dietologa“ přiznala nám svůj mindrák Dájunka. Hlavně, že se tam chichotala nad vizáži Lenky

29
babka
Reagovat

28 Anja, jo! nesleduji pečlivě a proto se mohu i mýlit. Ale vyhubení antiN+N za pomoci stábu se mi nelíbí. Myslím že dietolog Havlíček pomáhal Daje a mamce zhubnout, ale to byla jiná RS.
Dneska se to blíží do finále, takže už moc zvratů nemůžeme od režie čekat, tak pár vzkazů pro účinkující:
Nenaviděná zrzka Lenka má půvab a logické úvahy a je pěkná. Mohla to nandat Nele i v soutěži o Amazonku. Je to taková lepší a hezčí Nela, taková krásná opozice proti té nafoukané brambůrce.
Mirečku Mirečku, ty osle na kterým rajtute Nela, půjdeš zahránit Dáju? když je ti sympatická Lily. Ano půjdeš otrůčku zotrocený trojankoalici.
Kdo to kdy viděl, aby hulvát kubánský brubla krocan seroucí sračku jednu vedle druhé měl nějaké rozhodující slovo, leda tak pro blbé.
Marrine, už jsi to zpatlal vlezordelkováním Niky, nic tak obroublého jsem nevidela. Hlavně že jsi splnil „misi“ s Lenkou- šup s tebou za brumlou do kanálu a spáchout pečlivě.

30
babka
Reagovat

Trochu mám překlepy, ale je to čitelné?
Martine, už jsi to zpatlal vlezdoprdelkováním Niky, nic tak obroublého jsem nevidela. Hlavně že jsi splnil „misi“ s Lenkou a šel nahlásit podrobnoasti svojí šefové Niky- šup s tebou za brumlou do kanálu a spláchout pečlivě.

31
Valerie
Reagovat

No to je bordel, člověk to týden nesleduje, doufá, že pštrosice potáhne a ona tam zas vleze zpátky oknem. Zíííííííív.

32
CarculkaC
Reagovat

29 babka) Mirek cupkal pokorně za Nelou, líbaje její stopy v písku, ale alespoň by s ní měl cestu dostat se do TOPky produkcí vyvolených, ale Martin jen škodil ve vlastních řadách donášením Niky, bez naděje na jiné ocenění než „hodnej pejsek, hodnej“. Mirkova lež nebyla v ničem zásadní, ale Martinovo donášení je opravdu hnus.

33
Anonymní
Reagovat

babka: Váše přezdívka zřejmě koresponduje s vaším věkem, to omlouvá vaši vetchozrakost, protože jinak byste nemohla napsat to, co jste napsala. Anebo holt mají dámy na holky jiný vkus než páni. To by mohlo být. Lenku ani klackem na opice.

34
ucho
Reagovat

25. Hele RadkO, Nela je tedy, hele, inteligent prvího řádu, hele…

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-video/video-epizody/2012-06-15-hotel-paradise-noc-v-raji.html

čas 01:03:06

Mě se zrzka Lenka moc líbí, žádný prvoplánově zmalovaný xicht. Přírodní, živá, pěkná holka, které to opravdu pálí.
Zrovna Trojantrio je po ránu náířez, jedna jak druhá.

35
babka
Reagovat

Milý anonyme 33, berte to tak že jsem babka, mám děti vě věku učinkujících a to mi nic nebere na úsudku, spíše přidává vzhledem k životním zkušenostem. Moje děti na tuhle RSHP naprosto prdí, takže mi zbývá se bavit zde na panáčkovi, kde si některých z názorů považuji a vzhledem k mému věku mám takový pocit že tu nejsem nejstarší a i kdyby to tak bylo i indiáni měli radu starších, tj rozumnějších. Lenka je pro mne prostě fajn (jednala zatím v defenzivně).

36
xando
Reagovat

Lenka je prostě obyčejná holka, která není jako z katalogu spodního prádla, ale žádná hrůza to není, některé scény týkající se jejího vzhledu jsou přehnané. Mně se třeba líbí více, než Dominika, která má zvláštně „napuchlý“ obličej. Ale někdo má rád holky, někdo zase… :D

37
CarculkaC
Reagovat

33 pro anonyma)… páni? Ale tady je dost „pánů“, co mají jiný vkus než ty. Nerozlišovala bych to na „pány a dámy“. Možná spíš na masochisty a realisty.

38
xando
Reagovat

37: Já jsem asi divný, ale u mě je sexappeal utvářen i tím, když děvče otevře pusu a některé z HP mohou být sebehezčí a mít prdelku jako čerstvě utržené jablko, ale když se chovají nepříjemně, odpuzují mě :D.

39
CarculkaC
Reagovat

pro babku) v Tvém věku je např. Courtney Cox, Jennifer Aniston a ostatní čtyřicátnice, které jsou v obraze víc než některé dvacítky. Vetchozrakostí trpí anonym, nebo spíš jednostraností, Tvůj popis situace je velmi výstižný a na místě.

40
Anonymní
Reagovat

35: To pozor, já neříkám, že není fajn. Pro mě ne (nesnáším věčně ožralé pivařky neschopné správně napsat jméno oblíbeného horce), ale píšu čistě o vzhledu.

Někteří chlapi očividně potřebují k nějaké SEXUÁLNÍ přitažlivosti i to, aby ženská byla chytrá. Narovinu – mýmu oasu je to úplně jino, co má dotyčná v hlavě.

41
Anonymní
Reagovat

35: To pozor, já neříkám, že není fajn. Pro mě ne (nesnáším věčně ožralé pivařky neschopné správně napsat jméno oblíbeného horce), ale píšu čistě o vzhledu.

Někteří chlapi očividně potřebují k nějaké SEXUÁLNÍ přitažlivosti i to, aby ženská byla chytrá. Narovinu – mýmu ocasu je to úplně jino, co má dotyčná v hlavě.

42
babka
Reagovat

CarculkaC 39. já to neberu za útok na svou osobu vzhledem k věku, spíše k názorům. Kdybych chtěla dala bych si jinou přezdívku. Na útoky k mému věku jsem připravená jde o konfrontaci názorů a navíc mne to těší, konečně se našel první, kdo se do mne pustil a uplatnil jako mou nevýhodu věk :-)) Však každého nevyhnutelně čeká můj věk a bude se z toho těsit, pokud nezahyne dřív :-)))

43
CarculkaC
Reagovat

40-41) při posuzování vzhledu bereš v potaz i obličej? Protože pokud jde o obličej, tak co říkáš na jinou paradajku: šišatá hlava, úzké, zlostně semknuté rty 20 hodin denně, zapadlé oči, naducané tváře a řídké ustupující vlasy? Nebo s tím si tvůj osas, tak náročný na vzhled, ví taky rady?

44
babka
Reagovat

Anonyme 40 a 41 že by se vám chvěla ruka? Dejte odkaz o pivařce, i já mám ráda gambáčka. :-)

45
xando
Reagovat

No, penisu je zřejmě jedno, co má holka v hlavě, ale přece jen, v mém věku (29) už je sex bez emocí, jako jahody bez šlehačky :D :D.

46
Anonymní
Reagovat

43: Je mu to jedno. To je typicky ženské uvažování, nezlob se na mě.

http://sk-sk.facebook.com/pages/Nela-Slov%C3%A1kov%C3%A1/269328239820351?sk=map&activecategory=Fotky&session_id=1334247966

Můj ocas s tímhle problém nemá. Fakt ne ;).

47
Anonymní
Reagovat

44: Omlouvám se ;). Dotazník najdeš na iprima.cz

48
Anonymní
Reagovat

Mimochodem si všimněte na tom odkazu na fb vpravo titulky z nějakého časáku. Martinka z Turca chce do HP? :D

50
CarculkaC
Reagovat

48) tak to by ovšem byl gól. Škoda, že jim to neřekla dřív.

51
CarculkaC
Reagovat

49) jsou holky, co jsou od přírody pěkné a pak takové, co když ji ráno uvidíš odlíčenou tak se zděsíš. Nela není v obličeji žádná kráska a s vlasy má taky asi problém, ale umí se upravit, o tom žádná.

52
Beruška bez teček
Reagovat

49 – ošklivá není, ale taková hvězda za jakou se sama staví také ne. Navíc, krása není na věky. Ve 20 je většina holek pěkných, ale s přibývajícími roky krása v povrchním slova smyslu odeznívá a v rysech se otisknou emoce a povaha. Tomu ani Nela neujde a jestli se kapánek nezmění časem z ní bude kyselá bába s kyselým kukučem.

53
Tohle NENÍ škaredá holka, to se stavte na hlavu báby
Reagovat

CarculkaC: Já od přírody krásnou neznám, pěknou snad, po ránu to pouze tvrdím, rpotože to rády slyšíte. Jelikož jsme nenalíčenou Nelu mohli vidět, tak v klidu řeknu, že patří k těm lepším. S vlasy problém nevidím, to vidíte asi jen vy holky. Postavu má perfektní, obličej přijatelný. Na ČR je nadprůměr a nemá to nic dočinění s tím komu fandím nebo ne. Hodnotím jen vzhled.

54
Beruška bez teček
Reagovat

53 – znám děvčata, která se nemalují a přitom pěkné jsou – to je krása od přírody. A Nele je 20, v tomto věku být hezká není žádné umění. Až bude po 2 dětech, bude jí 30 a bude mít pořád pěknou postavu, bude upravená a bude na ní příjemný pohled, pak uznám, že je to kus.

55
babka
Reagovat

Tak co tu vlastně posuzujeme obličej a křivky nebo nějaký charakter, či hru. To je snad normální že ve věku mladém, každý komu na sobě záleží vypadá dobře, to je výsada mládí (i mého mládí). Tahle RS přilákala i podivíny, kteří prostě nic víc neumí a daj na odiv své tělo a v hlavě vygumováno- viz brumla. Nela by potřebovala ofinu nebo patku, pak by ji to slušelo více než bramboře. No Domču nechci jmenovat, dělá co může uplatuje slabé ženské vlastnost a umělýma řasama mrká o 106 a pilně renovuje svůj HD, jenže loudilovi Martinovi v páru s Domčou nějak nestojí. No a tak mi zbyla zase zrzka Lenka, už to, jak se proti ni všichni spikli a Mirek by bral raději nafukovací pannu, má moje sympatie. Však se Mirek dočká jiné nafouknuté Marfušky.

56
Beruška bez teček
Reagovat

55 – tak nějak asi od každého něco. Ale popravdě já třeba nedokážu vzhled odlišit od mimiky, charakteru, inteligence a chování. Proto se mně nelíbí ani jeden s pánů v hotelu.

57
Tohle NENÍ škaredá holka, to se stavte na hlavu báby
Reagovat

Tohle čtu někdě každou cvhíli. Být hezká ve 20 je standard. Kde holky žijete? Já v Praze a dám ruku do ohně za to, že to standard fakt není.

58
babka
Reagovat

54 beruška- Nela má pěknou postavu ale je lisohlavá s kouty jako by už plešatěla (vysoké čelo jistě není známkou inteligence) a zloba ji vtiskla do tváře zamračené vrásky, no Mireček se snažil ji tyhle vrásky zamasírovat.

59
Beruška bez teček
Reagovat

58 – babko, to jsem psala v 52, že se jí povaha otiskne do rysů. Většinou jde u dámy ve středním věku velmi dobře na první pohled odhadnout jestli se většinu života optimisticky usmívala nebo jestli byla kyselá jak citron.

60
radek
Reagovat

55
No pohled na krasu je subjektivni, ale napsat tuto blbost, cos napsala ty, to se jen tak nevidi, protoze tuna speku neni subjektivni, ta je videt.

„Tahle RS přilákala i podivíny, kteří prostě nic víc neumí a daj na odiv své tělo a v hlavě vygumováno- viz brumla.“

Myslis, ze Rocky dava na odiv svoje telo? Rocky je kus sadla a speku a zrovna on neni povaha, ktera by si na tele zakladala nebo jestli mas na nej ty ten pohled, tak ses hodne mimo pri hodnoceni postavy lidi. Rocky je tuna speku na uteku.

61
babka
Reagovat

Já to beru za standart být hezký/á ve věku kolem 20 let. BM index kolem dvaceti bodů nebo niže. Inteligetní tvář, já nevím (kolik bodů nad 120 by stihli v menze?) , prostě tohle se dá rozeznat. Neříkejte mi že se doba posunutá od mého mládí o 20 let nějak změnila, že tu fandíme falešným představám. No v tom případě díky za mé krásná mladá léta a za dětičky, které mám.

62
Ludmila
Reagovat

60- ale babka to nenapsala špatně, jinak souhlasím s tebou v hodnocení kubánce, za mně je taky brumla kus sádla a špeku a ještě s naprosto katastrofálním ksichtem, ale věřím tomu, že si tohle o sobě brumla nemyslí (naopak určitě má dojem že je velkej svalnatej kluk) a jak je vidět nemyslí si to ani některý holky

63
babka
Reagovat

radek 60, no tak nestydte se a mužně se pochvalte já to unssu :-) nebo jednoduše zdůvodněte své názory, já vám fakt nerozumím. Prosím o vysvětlení mých blbých názoru zcela věcně a bez emocí.

64
babka
Reagovat

Radek 60: copak asi dává na odiv Rocky?? a proč ten hulvát pyskatý postoupí do finále? Čekám na odpověď. Spolu s Martinem pláchnout do hajzlu a zaklapnout dekl, aby už nevylezli.

65
Anonymní
Reagovat

60: Prosím tě vidíš u Nely nějaký kouty? Nebo jsem slepej jen já a pár kluků?

66
babka
Reagovat

Odpověď k Nela kouty: vlasy by měly růst
asi tak o 1 až 2 cm niže, proto má ksicht jako brambora s patizonem, navíc se divím že toto neví – vždycky když vejde do záběru se jí leknu jako holé lebky, proto má Nela asi slabost pro holohlavouny :-)) a vsadím botky, že ji holohlavouni nekriticky obdivují.
Lily, té by naopak prospělo zrušení ofiny a mikádo zahalující výraznou bradu.

67
CarculkaC
Reagovat

65 anonym) vidím kouty, máš pravdu, jen slepý by je neviděl

68
Anonymní
Reagovat

Jsem se ptal Radka, ne vás. Vy jste baby pomlouvačné. Já žádný kouty nevidím

http://www.mnm.cz/Katalog/Modelky/m_trojanova/m_trojanova.htm

To je MILFka ta jejich matka.

69
babka
Reagovat

anonym 68 zajímavé :-) jste si jist , že nejde nějakou erotickou neplechární reklamu, docela mi to zapadá do scenáře trojanek, když matka zestárne dá podojit svá kůzlatka jiným. Tohle jsou trojanky, všechny 3.

70
sidi
Reagovat

pustila jsem si právě páteční noc v ráji (JOJKA) a nedokoukala. Nešlo to dosledovat, rozčilovalo mě to jak je moderátor zaujatý proti Lence a podsouval její kamarádce, že Lenka je rudá fúrie, před kterou je třeba utýct na strom a evidentně se nám jí snažil znechutit. Příliš průhledné „ovlivňování“diváků.
Nela je možná fyzicky o trochu hezčí, ale jak jí uvidím mám z ní stejně strach jako bych se právě koukala do tváře rozpadající se zombie. Vždyť je to osobnost jako z hororu, jenom piští, furt někoho napadá, člověk jí odstřelí a ona vstane z mrtvejch a nazdárek, máte mě tu zas , mě z obrazovky jen tak nedostanete, jsem nesmrtelná.Štáb chápu, chce konfliktní herečku pro větší sledovanost, ale nechápu Radky co s ní mohou sympatizovat. Já bych s Nelou nechtěla ani pracovat, natož pobývat v hotelu p. Uf.
Tak a teď Radku do mě, jenom do mě, to jsem si teď asi dovolila moc.

71
CarculkaC
Reagovat

Musím se přiznat, že mi je Nela sympatičtější než Trojanky. Od ní člověk ví na čem je, napadne tě zepředu. Marfuša je primitivní a nemá to co dělat s věkem. A Niky, vlk v rouše beránčím, ta je pro mě ta nejnebezpečnější a nemazanější a každý jí to žere. Od té rána pod pás nebude žádnou vyjímkou a ještě ostatní zblbne, že to dělá vlastně pro ně.

72
babka
Reagovat

70 sidi: ráda se s vámi podělím o radkovic odpoveď. Nela kouty zakryje a potažmo si i vlásky obohatí příčesky. Ale nejde mi na rozum, proč ta krásná rudá LENKA by měla mít hodnutu nižší než Nela a spol. Stejně si myslím, že by Nelu porazila, kdyby měla podmínky, takhle je to jen šikana proti pěkné holce- ta zaujastost proti ní je evidetní.

73
Hana
Reagovat

72 babka, úplně souhlasím, kdyby tam byla Lenka tak dlouho jako Nela, to by bylo určitě zajímavé. Lenka má úplně jiný projev, Nela je spíš vulgární, jednoduchá holka a tím, že za ní stojí její pejskové, se cítí, že je tam pánem. Tam se ani nedá určit kdo je silný hráč, tam je to o délce pobytu, vždyt nic nehrají, jen posilují svoji smečku a nově příchozí jsou ve velké nevýhodě, protože nemají šanci se tak zviditelnit

74
Jana
Reagovat

8, 69 babka : vážená, domnívám se, že ani tvůj věk tě neopravňuje k takovým soudům, jaké tady prezentuješ. Jedině v případě, že hovoříš z vlastní zkušenosti, v tom případě pardon a omluva…
Je mi z tvých názorů kapku nevolno – s ohledem na to, že se dokola oháníš právě věkem a tím pádem životními zkušenostmi. Ve tvých příspěvcích vidím žárlivost, deprivaci a mindráky.

75
CarculkaC
Reagovat

74 Jana) je ti „kapku nevolno“? Až tak špatně snášíš pravdu?
Babko, souhlas se vším.

76
babka
Reagovat

73 hana: ono se ani neni divit tomu že dlouhodobý pobyt, vydržovací a promlčecí právo existuje v lidské společnosti, myslím je to 30 let. Jenže tohle RSHP je hra bez pravidel.
No a co tady se mnou svedete, že fandím Lence a Vikoušovi a Lily proti trojankoalici a kubánskému doutníku a sexuálnímu loudilovi, kterého by označení sexuální loudil povzneslo, ač skopán od Nely z lůžka stále se snaží ale s Domčou mu kavalír nepovstane. Zrovnatak Mireček je už out, leda by prznil nafukovací pannu a ta by vybuchla až by se Dominikánksá a Českáá republika zatřásla.Tedy někdy mne napadá že je to režie výhradně slovenské jojky….

77
Jana
Reagovat

75 : aha…takže ty jistojistě víš, že příspěvek 8 a 69 od jisté babky je pravda pravdoucí. :-))) Bravo, paní PRAVDO! :-)))

78
babka
Reagovat

Velevážená Jano 74 , já se věkem nëoháním, ale ani ho nezapírám. Dnes nastala situace že můj věk byl jaksi více zdůrazněn. Když vám je nevolno doporuši uklidnují mátový čajík a spánek…ale otázka je otevřená máte-li děti a manžela, nebo jste zhrzelá milenka a na svět koukáte skepticky a nehezky. Jsem zvědavá čím hezkým mne překvapíte :-)

79
Jana
Reagovat

babka : vždyť už jsem to jednou napsala… ale zvlášť pro tebe ráda zopakuji : v tvých příspěvcích čtu žárlivost, deprivaci, mindráky… a tu deprivaci nejspíš sexuální. :-))) Víc nemám co dodat, přeju hezký zbytek neděle. :-)))

80
Juchna
Reagovat

Taky mi u grafomanské babky vadí její vulgární a opovržlivé způsoby a jedovaté sliny, které tryskají téměř z každého jejího příspěvku, ve zralém věku (ale i méně zralém) je taková nenávist a opovrhování jinými lidmi fakt na pováženou.

81
babka
Reagovat

No vidte to opačne milá Jano už jste se odkopala vídím vaši slabost „příspěvcích tvých příspěvcích čtu žárlivost, deprivaci, mindráky… a tu deprivaci nejspíš sexuální.“ Škoda máte přeci ješte šanci naložit s svým životem nějak dobře a nežárlete na mne není zač. Mít syna a dceru a manžela, který se stará, to taky zvládnete. Tak hlavu vzhůru a již žádné deprese :-)

82
babka
Reagovat

Juchna, těší mne, já ráda vypuštím jedovatou slinu. Ale Natálka, Lenka a Lily a Vikouš s bábikou i Mireček k těm fandím. Nevím je to tak, že šikanu nemám ráda a Lenka je pro mne fajn. A Nela má vysoký čelo.
Nebo snad něco konkrétního , nač bych mohla odpovědět??

83
layla
Reagovat

79, 80 – Jana, Juchna – podepisuju! Chápu, že ženská středního věku prská oheň a síru na mladé, pěkné a relativně (přinejmenším u mužů) úspěšné holky. Ale urážet něčí matku, kterou nota bene vůbec nezná, na to musí bejt dotyčná fakt ubožačka.

84
Jana
Reagovat

babka : ty už raději probůh neodpovídej na nic! :-))) Pro svou zaslepenost a zapšklost si patrně nevidíš na špičku vlastního nosu. Občas se pokus svůj příspěvěk si po sobě přečíst. Tvůj psaný projev o tobě vypovídá mnohem víc, než si myslíš. I to, že tady trčíš „imrvérefurt“ :-)))

85
Jana
Reagovat

83 layla : přesně to jsem měla na mysli, ale to babka nejspíš vůbec nepochopila. No co už…

86
babka
Reagovat

Mít maminu modelku, to taky něcoco přínáší, zdá se že jsem se trefila zrovna do černého viďte trojanky:-)) http://www.mnm.cz/Katalog/Modelky/m_trojanova/m_trojanova.htm

87
vykuřmihokrásko
Reagovat

:D To je fakt specialita Panáčka, že tady jsou všechny holky hezčí než v RS a vůbec nejhezčí na světě :D

88
babka
Reagovat

Hele vy dvě Nikola a Marfuša, máte společného tátu ? a vůbec proč se o vás nestará a vše leží na modelece mamce?

89
layla
Reagovat

85 Jana – máš pravdu, nepochopila. Základní lidská slušnost je evidentně nad její rozlišovací schopnosti (ostatně nejen její, na tomto fóru). Začínám intenzivně fandit Trojankám (ne že by mi předtím vadily).

90
vykuřmihokrásko
Reagovat

babka: Nela je rozhodně hezčí než ta kolotočářka Ruslana. Ta má čtyři podbradky a vypadá v obličeji jak panímanda.

91
Petra
Reagovat

Ludia, trochu na odlahcenie, jeden ‚fejsbúkový‘ prispevok: dnes som bola v Senci na Slnecnom jazere a vedla mna pol metra lezal na deke Miso!! A ja som ho spoznala podla jeho suslania :))

92
vykuřmihokrásko
Reagovat

89: To, že ti nevadila zákeřná sviňucha Nikola je docela drsný :D

91: Mišo to je případ, já borce nehodnotím, ale ségra říkala, že by takovýho ubulence nechtěla :D

94
Jana
Reagovat

89 layla : :-)))))) Já to sleduju jako ZOO, ty figurky mě zajímají z psychologického hlediska. I tady na fóru se najde spousta studijního „materiálu“ :-)))
babka : festival marnosti…

96
layla
Reagovat

92 – mně nevadí nikdo, já se tím akorát bavím (už proto, že shodou okolností vím, jak se takovýhle pořad vyrábí)

97
koc
Reagovat

bez ohledu na to jak mi je T1 nesympaticka ji musim priznat ze tam hraje nejlepe socialni hru

98
martas
Reagovat

Když už tady řešíte vzhled, tak já jako holka hodnotím holky (i vypadnuvší) takto:

1. Jana
2. Natálie
3. Nela
4. Nikola, Dominika, Lívia
5. Lenka
6. Daniela
Další, co vypadly už dost dávno, tady nepíšu.

Kluci:
1. Niko :-)
2. Viktor
3. Michal
4. Mirek
5. Martin
6. Rocky

99
vykuřmihokrásko
Reagovat

Petra: fuj, tam je ta Nikola šeredná :D Nela má vysoký čelo, kouty tam má Dája :D

100
babka
Reagovat

Já v tom nevidí žádnou zapšklost, když jsem fadila Natálce a nyní fandím zrce Lence, prostě takové zdravé holky. No co se týče kluků tak je to jednoznačně Vikouš, šušlíka chápu i Mirečka, ale oba plavou v bahně trojanek. Zklamal me Martin plněním mise. Trojankoalice je mi dost fůj, jedno nakazují a druhé sami plní, prostě sobečkové, kteří jsou podláci.

101
Ludmila
Reagovat

93- pravda holkám to tam sluší všem

102
xando
Reagovat

Tak můj žebříček holek dle vzhledu je:
Jana
Natália
Lenka I. (a ano, viděl jsem ji i bez makeupu :D)
Klaudia a u zbytku už nějak vzhled neřeším, protože mě v tomto ohledu nezaujaly.

103
martas
Reagovat

babka – Trošku sebereflexe by Ti fakt neškodilo…
Ale co už, je to Tvůj boj.
Tak když jsi takhle spokojená při vší tý nenávisti, tak ok.

104
vykuřmihokrásko
Reagovat

102: Lenka bez patlátek na ksicht? To si děláš prdel :D, to já i si všiml, že je něco blbě a to jinak rozdíly v otm, jestli holka je napatlaná nebo ne nevidím :D

U mě teda
1) Nela bez hlavy
2) Jana
3) Nikola bez těla, Natálka
4) Nela s hlavou, Klaudie bez nosu
a dál už nikdo nic :D

105
Petra
Reagovat

102 – u mna to iste poradie na prvych 3 miestach, na 4 mieste Nela bez hlavy a Nikola bez tela :))

106
xando
Reagovat

105: Takže hlava Niki na těle Nely? :D

107
martas
Reagovat

104 vykuřmihokrásko + 105 Petra:
Jste mě dostali – Nela bez hlavy a Nikola bez těla :-)))))

108
babka
Reagovat

No fandím spíše slabším, prostě mne trojankoalice + hulvát brumla nebere. Lenka, Livia a šušla s Viktorem(opomíjím Dominiku a Martina ti je fakt jaxi out a neví na čí stranu se přidat) jsou ti kterým fandím. A vy mi to máte za zlé? nechápu. Nejvíce příkoří tam v RSHP nažívá právě zrzka Lenka a proto jsem na její straně- je pěkná a dost šikanovaná většinou ale nedá se.

109
Mikes
Reagovat

10 – Lenka má smůlu, přišla do society, která už byla spárovaná a ona sama není zrovna typ, který by tam někomu z hochů vyrazil dech, teda kromě toho, že vyrazila Nelu. To by jí mohlo pomoci možná v případě, kdyby tam štáb Nelu nevrátil, momentálně nemá nikoho, o něhož by se mohla opřít. Pro Vikouše po všech stránkách nezajímavá, Mirďa ví, že s ní by se definitivně potopil a Mišo už řekl svoje. A čacký policajt – ten je podělanej až za ušima, navíc si jej omotává Domča, takže je prostě v per..li. Prostě nedostane vůbec šanci se projevit.

110
xando
Reagovat

109: Což je podle mě škoda, protože má potenciál a umí docela slušně argumentovat, i když samozřejmě dle některých mele sr*čky. A mohla by ještě chvíli vydržet, protože by tam trošku zamíchala tím skautským táborem s vedoucí Nelou.

111
Ludmila
Reagovat

Hm, Lenka není můj tip, ale jak se říká, každé zboží má svého kupce, někomu se líbí vysolárkované vyzábliny a někomu zas oplácané holky. To je každého věc. V podstatě tam není žádná holka, ze které bych si sedla na prdel. Prostě holky, ze které bych si mohla složit svůj ideál, a o není vůbec špatné, protože ideál by byl nudný. Takže hádky o vzhled mi příjdou mimo mísu.
Nela není ošklivá, ať má vysoké čelo nebo ne, není mi sympatická, ale plus má za to že není průměr. Stejně tak i na ostatních bych si našla to dobré nebo špatné. Ten kdo mi teď nejvíc vadí je Martin. Ze začátku se mi nelíbil jako chlap, časem jsem mu přišla na chuť. No a teď ta jeho mise s Lenkou, tak se mi zhnusil, stejně jako Tomáš na misi s Věrkou, křivé přizdisráče nesnáším.

112
sidi
Reagovat

Díky za odpovědi. Jo a musím se zastat BABKY. Podle některých zde je to zaručeně závistivá třicetiletá nebo čtyřicetiletá stařenka s hůlkou, která závidí mladým a krásným.
Já teda osobně nejsem žádná modelka, čtrnáct už mě taky není, ale umím ocenit ženskou krásu, sleduju Amerika hledá topmodelku atd. a mrzí mě když vyhodí krasavici a nechají si tam nějakou pro mě nepochopitelnou dívku. Ráda bych vypadala jako Petra Němcová, Peštová nebo Maxová, ale nikdy bych o nich neřekla to co si myslím o Nele. Prezentují se dobře a nepůsobí arogantně, alespoň navenek a držím jim palce. Možná jsem občas i závistivá, ale věřte mi, v Nelině kůži bych fakt být nechtěla. Já její zastánce fakt nechápu. Čím je jako dobrá, ve hře je přece jen kvůli všemocnému štábu.
Nelo, nepíšeš si náhodou ty pozitivní reakce na sebe sama? Nebo má vážně tolik příznivců? Sem z toho všetkeho taká volaká zmetená…

113
Elko
Reagovat

Tak som zvedavý, ako bude prebiehať párovanie, predpokladám, že Niki s Nelou pôjdu prvé.
Dominika za Martinom,
Lily za Michalom,
Lenka s Dájou za Mirkom.

114
Mikes
Reagovat

to babka a Carculka: Mám takový dojem, že Anonym je samotná Nela, protože jen ta se má natolik ráda, aby se tak urputně obhajovala. Při její známé inteligenci není ani divu, že si neumí udělat přezdívku, resp. neví, kam se zvolený nick píše.Že by Nela dokázala sehnat nějakýho rytíře, to silně pochybuji, někteří kluci jsou sice fakt hodně hloupí, ale že by až tolik, to pochybuji. Takže pokud je Anonym skutečně její mužský příznivec, tak jedině platonický s kvíkvé koše na odpadky.

115
CarculkaC
Reagovat

Ahoj Mikeši, jsem ráda, že mám na Tebe konečně štěstí, ale bohužel jen abych Tě pozdravila, už musím dnes končit.

116
Mikes
Reagovat

71 – Carculko, aby ses nemýlila při srovnávání Nely s Trojankami. Nela je nebezpečná ze všech stran, ta Tě napadne klidně i zezadu. Jen její vypatlanost jí brání ve vymýšlení nějakých větších zákeřností, protože na to nemá, ne, že by to nechtěla či nebyla schopna. A co je u ní nejhorší – na její supersobectví v podstatě není recept, alespoň ne v HP, resp. pokud s ní člověk musí být v kontaktu v nějakém prostředí. Tak to v životě chodí, slušný člověk nemá proti neslušnému páku – není možné dát hulvátovi obratem přes hubu (resp. může si to tak dovolit ještě ženská chlapovi, ale nikdy ne obráceně). Jen proto může Nela vypadat opticky lépe, že jako člověk ví, co od ní čekat, jenže to je člověku stejně málo platný. To s takovou Nikčou je to o něčem jiném, je to sice zákeřnice, ale jakési sociální zábrany má. A rozhodně nevidí nepřátele kam se podívá. Nikča bude mít v životě dost přátel, u nichž ji ani nenapadne, že by měla proti nim kout pikle, což Nela ani náhodou, pro ni je nepřítel každý … a i těmi svými psíky pohrdá.

117
babka
Reagovat

Mám někdy dojem že polemizuji s trojanovic maminou. Já vše podstané řekla v příspěvku 26 a 55. takové napadání jedné babky dokážou jen trojanky a Nela (pardon Neluš). Tón mi sedí na Marfušu, docela usměvné si po sobě přečíst historii a vidím jak jsem se trefila do terče zásah byl okamžite okomentován protiútokem.

118
Hooper
Reagovat

112 – to by mě zajímalo, jak může být babce 30, když má děti ve věku soutěžících:-)

119
Ufonka
Reagovat

Babko sorry ale to uz je tu snad paranoidní vidět za nicky lidi z hp. To hafo anonymnich a stale měnících je tu neobvykle, ale vzhledem k jejich stylu psaní většinu preskakuji a stejně od jisté doby i tve příspěvky. Jsem zřejmě stejného ročníku, leč názorů jiných.
Těším se na farmu a doufám ve slušnější diskusi….
Jinak stále fandím Nikole, ve hře je tam pro mě 1. Z kluků mě překvapuje Gino a asi tam jiný není kdo by měl být ve finále. Holky mají větší konkurenci….a stejně záleží na střihu a štábu.

120
Petra
Reagovat

40 – anonymni, nenapadlo ta, ze to jmeno obibeneho HORCE – vidis, preklepy robis aj ty – mohla zle napisat Prima?? Vieme uz, aky matlak im robi web. Obcas zle informacie, casto zle fotky… Takze nesud podla nejakeho preklepu. Predovsetkym, ked ich robis aj ty. Lenka pije sice pivo, ale aspon ma nejaku ‚oblibenou knihu‘. To taka vysokoskolacka Trojanovic a Nelus odpovedaju NECTU.

121
Mikes
Reagovat

79 – Jana: a na co tak asi žárlím (a co závidím) já coby mužský, tedy jeden z mála, který sem chodí. A co bys asi říkala, kdyby sem chodilo mužských víc a měli by stejný názor, jako že určitě měli.
Mmch, má žena je o skoro 30 let starší, než celá slavná Nela. Pravda, nemá takovou figuru, ale i tak by Nela vedle ní vypadala jak spodek od kastrolu.

80 Juchno, vulgární a opovržlivé chování tu předvádí jenom blivajznice. To nevidíš, že tahle zakomplexovaná chudinka plive jedovaté sliny na každého nového přicházejícího, jen jej uvidí ve dveřích, tedy v době, kdy jí dotyčný ještě dávno nic neudělal?

83 laylo, jako mužský tě mohu ujistit, že blivajznice žádné úspěchy u skutečně dospělých kluků (nemyslím tím toliko hormony zcela zaslepené mladé nadržence) nesklízí ani náhodou.

122
babka
Reagovat

Ufonka jistě že ne, ale hůlku nenosím. Dala jsem si hubu na špacír ohledně trojanek k jejich matičce-modelce “ docela mi to zapadá do scenáře trojanek, když matka zestárne dá podojit svá kůzlatka jiným“ a navíc dotaz jestli sestřičky Nikola a Marfuša mají stejného taťku s dotazem proč se o ně nestará – prostě nasledoval masakr – zábavné :-))

123
sidi
Reagovat

118-a jéje, Hooper zase předvádí svou třeskutou inteligenci a přepočítává na svých prstících kolik je babce asi tak let, aby mě mohl setřít. Já její příspěvek zas tak pozorně nečetla, v mém příspěvku byla spíš nadsázka, myslela jsem tím spíš to že pro puberťáky je stará i třicetiletá ženská, neberte mě probůh tak doslovně. Dneska mám asi nějakou hádavou náladu, lecos mě vytáčí.
119-To že si Nela píše příspěvky sama sem plácla taky jen ze srandy a babka asi taky, nevím, musela bych si babčinu reakci znovu přečíst.
Ale proč tu na sebe vlastně tak syčíme, diváčkové primusové? Už sme jak paradajčata v háji

124
Juchna
Reagovat

121 Ale Mikeši, tady přece vůbec nejde o to, kdo komu fandí, já ani Nele ani Trojanovic holkám taky nefandím, a ať si fandí kdo chce komu chce, souhlasím však s Janou a Leylou, že urážet něčí matku a vykřikovat o někom, že měl každý měsíc jiného otce, je, nezlob se na mě, fakt už trochu moc.

125
babka
Reagovat

A za všechno babka může, pár slov a nyní nuže, hlavně že zábava vážne neváne a máme dobrou náladičku, kdo se trefí má jedničku. Syčíme jen tak z nudy a vítr odnes naše prdy. Ale Nikča se zas zpotí , Vikoušovi lásku lopotí. Ale Vikouš ten se neda, na lopatu k vítězství si seda a cestu k vítzství si hledá , už jsem z toho celá bledá :-))

126
co předvádíš je tristní
Reagovat

Mikeši, byl jsi už u psychiatra?

127
babka
Reagovat

Juchna mne to přijde nepřiměřené a neetické , když matinka nastrkuje své holky a tváří se že je vychovala sama a dělá v mediích vůbec takové brikule (aby se sama zviditelnila), které mne odpuzují. Já vím je to jen bulvár, ale na tomhle šprochu je pravdy trochu. No hlavně že maji aspoň na tu peněženku k jejím narozkám. Opravdu dost hnusné takhle se zviditelnit a to nemluvím o tom hubnutí. Prostě trojanky vlezou všude.

128
sidi
Reagovat

…jsem bledá, bledá
spát mi nedá
hotel hotel hotýlek
proč už nespím, já veliký andílek?

129
babka
Reagovat

A já nespím, už bych měla
čekám že tu bude ještě mela
mám dovču zítra i potítří
události nám mysl rozjitří
pár kapek panáčkova koření
a budem spát jak blažení
tak zas zítra hola hojky
popovídáme si kluci i holky :-)

130
sidi
Reagovat

…kluci i holky
z Primáčkova a i Jojky
bude nám zase všem fajn
ruku do vohně za to dám
co já tady zas plácám?
Jdu spát
ať si nezadám
ráda sebe
ráda mám

131
babka
Reagovat

Tak zas brzo sejdeme
pár slov poplkáme
Nela a Nikča ovšemže
budou z nás nadšené
Ale můj favorit Vikouš
už nás všechny prokouk

132
Mikes
Reagovat

126 – na konkrétní argumenty se blbě odpovídá, že, tak nezbývá než zaútočit urážkami. Jenže, milá Neluško, já tě mám úplně na háku!

133
co předvádíš je tristní
Reagovat

132: Eh, to mluví za vše. Opravdu bys ho měl vyhledat. Tohle už je na diagnózu.

134
babka
Reagovat

Vám to nepřijde divné že matinka-modelka trojanovic paří s holkama (prý vypadá jako jejich sestra) a medializuje že je vychovala sama. Můj dotaz je dost jasný, jestli ty dvě sestry mají společnýho tátu, jedna je robustní blodn a druhá menší tmavá, takže jsem zvědavá. Tatíci se obvykle starají o své potomky, tak mi není jasné proč to zde nefunguje. Navíc ta hra že se holky složili na dárek matince, což má být peněžka se mi zdá že loudí o výhru. Tři chudé krásné krasavice nás chtějí přesvědčit že výhra patří jim :-))) No třeba si Vikouš taky přivede matinku supermatku a to pak aby se mi zasek mobil :-))

135
babka
Reagovat

133 triskní eňono : Mikeš je jeden z mála zde normálních, a tak kamenujte pro změnu zase mne.

136
estor
Reagovat

babe…stoprocentně hrabe…

137
to je soda
Reagovat

jsem tu poprvé ale nestačim se divit co to tu píše za lidi, ta babka to je nějakej blázen? na stránkách HP Prima je někdo pod nickem Věra K. to musí být ta samá osoba co tady ta ,babka, závistivej total cvok, stařena nenormální
a nejsem Nela ani nikdo z Trojanek :D

btw babko, Nela kouty má, ale i s nima je proti tobě 100% kus, předpokládám že i tvý děti jsou hnusný když si tak zlá

138
babka
Reagovat

Hej hej na koho že jsem zlá, definujte a citujte, upřesněte . Prostě nemám ráda Trojankoalici + toho pyskatýho krocana brumlu. Nemám je ráda, přijdou mi takoví podlí.

139
Anonymní
Reagovat

Sodo,vyšum zpátky na FB.

140
babka
Reagovat

to je soda: zase nový nick, tak vítejte , kež vám to bůh splatí na vašich dětech a vůbec nejde o kouty, takže pozor na každé slovo, může se obrátit proti vám, ne hned ale jednou ano, pozor energie negativní myšlenky se vrací!!!. Já se snad poměřuji s Nelou? možná tak před 25 lety – ale to ona ještě nebyla na světě. Moje kritika se zaměřuje spíše na narcistické chování fanoušků Nely ale, jak jsem psala dříve, byla jsem ráda když se vrátila spolu s Vikoušem. Nelu mám z trojankoalice nejradši.

141
babka
Reagovat

Byla jsem ráda, že se vrátil hlavně Vikouš do hry (tímpádem i Nela). Je škoda že Lenka asi vypadne a nepřežije ani první párování. Ale právě proto je mi sympatická neopálená ale jinak žhavá pěkná holka, která nedostala příležitost, zatím musela jednat defenzivně a jen se bránit. No kluci naslibovali věrnost partnerkám, tak se ani nedivím, že při párování prostě tu novou zrzku potopí, jen jsem si myslela že takhle ošklivě se to na kameru neříká a ty podrazy od Martina řízeného Nikčou mi přijdou hodně fuj. Takže kritika a rozhořčování Trojanek nad falešnosti atd. by měla směřovat hlavně do vlastních řad.

142
estor
Reagovat

Babko,čtu vás už od té nešťastné Sofiiny volby..mám vaše názory ráda..mám podobné,možná,že i věkem jsme si blízké..jen mne mrzí,že dříve jste tu byla za dámu a teď spíše za diblíka..jen můj pocit..jinak k samotné RS..jsou nuceni hrát,pro co jiné by tam přišli,zarazila mne však slova Nikoly,když řekla Mišovi,aby se choval přirozeně,tak,jak ho maminka vychovala..být dobrý ke všem lidem..to mluví za vše..jestli se Nikolka chová přirozeně,tak jak jí maminka vychovala,tak je to pěkná zákeřnice.Lilii tu nechceme…čekala jsem,že bude dupat,ale nemusela,páč Viktor je přemýšlivej a usoudil,že když dá imunitu Nele,vlk se nažere a koza zůstane celá :DDD

143
babka
Reagovat

estor, ano moje urověn upadla a mrzí mne to, prostě jsem si myslela, že ostřejsí slova více zaujmou. Stalo se tak ve chvíli, když jsem si přečetla o Trojankách v bulvárním tisku, jak manipujují s diváky, že výhra je určená mamině a že dcery vychovala sama?? a takové sociální podtexty pro ovlivnění diváků (jak se ji skládali na dárek k narozkám na peněženku ap). Nyní s nimi paří a je krásná jako jejich sestra atd. – vůbec takové podivné zprávy, které chci zpochybnít. Nikdo další tam maminu netahá a každý má přeci rodinu a určité potřeby. Už to že jsou v RS dvě sestry je pro ně výhoda.

144
Ludmila
Reagovat

Je zajimavý, že jakmile jde o kousek, který má ponížit jinou holku, tak je u toho aktivní Niki – viz předhodit Naty Tomášovi, teď s tím svedením Lenky. Niki je asi opravdu horší než Nela, Nela je sice protivná, ale u těhle úchylností aktivní není (nebo nám ji tak režie neukazuje). Nela mi není sympatická, ale pokud si vybrat mezi Niki a Nelou, tak jsem změnila názor a přeju výhru radši Nele.

145
estor
Reagovat

Souhlasím,naprosto..je to nechutný a taky mne to nadzvedává,ale je to jako v životě,každej bojujeme jinými zbraněmi a je na lidech,aby si vybrali…zbabělost většiny hráčů nám ukazuje,že raději volíme zlo nad dobrem pro záchranu svejch zadků..jak tipické pro náš národ :-)

146
estor
Reagovat

144 taky vnímám…každou spoluhráčku zesměšnit a odstranit,ale proč se holky nebrání…to nechápu..nedává jim štáb prostor,nebo nemají tak silného ducha..nechápu opravdu..

147
estor
Reagovat

..pro babku..145 je to jako v životě,je blbost…je to sám život a já doufám,že jim to nevyjde..věřím,že nejsme všichni slepí a hluší :)))

148
babka
Reagovat

Nyní fandím zrce Lence, protože je nejvíce ohrožená. Myslím že se s každou situací vypořádala tak nějak dobře. Možná, kdyby nešlo už o finále, byla by situace zcela jiná (z toho ci vidím) Já nejsem tak velký pesimista, že v lidech převládá zlo, lidi jsou jen sobci od přírody kvůli přežití, ale na světě převádá dobro, byť jen malinko. Ta Sofiina volba, když by nešlo o hru, je fakt krutá. Viděla jsem taky jugoslávský film, jak gestapák řekl tátovi, vyber si jednoho ze synů a toho zahráním a ten táta se postavil vedle svých synů a nechal se zastřelit s nimi. Já mám dvě děti, jak bych se rozhodla asi já? Jsem ráda že tohle jen bezvýznamná hra, kde nejde o život, možná jde o reputaci. Určitým způsobem lidi potřebují podpořit adrenalin, proto i adrenalinové sporty a taky RS, která nás zvedne ze židle a zrychlý dech :-)) Takže pohodičku přeju i ten zrychlený dech. :-)

149
anja
Reagovat

vidím to přesně jako Ludmila – Niki v partě popichuje a navádí ostatní jak a co má kdo jiné holce provést.

Byla u Brumlo-Tomášova handlu o Natálku a angažovala se i u Martinova svádění Lenky. Nechcu omlouvat ty kluky, protože to prvotně vymysleli oni, ale imho ti kluci by ten čin nedotáhli do konce, skončilo by to jen v teoretické rovině, na to jsou všichni tři srabi. Ale Niki v té své sviňácké zákeřnosti je k tomu popošťouchla a pak se jim šla všem vysmát na kameru jací jsou kluci nadrženci a holky laciné. To je fakt kvalitka „taktika“

ALE, narozdíl od Ludmily, se mi ekluje vybírat mezi Nelou a Niki „tu lepší“, protože „lepší“ neexistuje. To je asi jako bych si měla vybírat mezi červivým jabkem a shnilou hruškou, obojí je stejný hnus.

Nela svou inteligenci dost dobře předvádí v telefonátu v Noci v raji na JOJce, doporučuju si to pustit všem, HELE :) hlavně to, jak si tam rozebírá a rozbabrává to svoje „natočení porna“ :DD doufám teda, že se Nele nějaký producent brzy ozve :)

a jak tady píše babka, tak mně taky to angažování se Trojanky Matky přijde jako fest masáž médií…. nastrčení chudáka samoživitelky, to se mi až nechce komentovat – akorát teda si neodpustím jedno : jestli T3 je v reálu podobně vypatlaná jako T2 a zákeřná jako T1, protože holky to musely po někom podědit, že – a pokud to podědily po otcích, tak jim to mohla supermatka za těch 20 let docela dobře vytřískat z hlav, že – tak se nedivím, že Trojanky vychovávala sama…

150
Carte
Reagovat

:-D Tedy nic proti, ale někteří by si měli dát fakt pauzu.

151
Anonymní
Reagovat

Ten telefonát je docela hroznej :D ale taky dopručuju všem, kteří jeli po Janě a tvrdili, že je (ostatní holky ) údajně převyšuje o několik tříd svou inteligencí, tak ať se podívají na Nvr. Nepřevyšuje, je úplně blbá.

152
estor
Reagovat

148 máte pravdu,ale jak roky jdou,z idealisty se pomalu stávám realistou..(paradajs) mne jen utvrzuje v mém názoru na dobro a zlo a toho zla je na můj vkus stále hodně..hlavně toho skrytého..nechci to dramatizovat,ale někdy opravdu na palici :)))

153
V.
Reagovat

Tatinek Trojanovic (jedne nebo obou?) je vyuceny zednik, 20 let neplatil ani alimenty. Pani T. (nebo ten pan? nebo oba?) mela 2 promile, kdyz delala deti.
Tohle nejsou pomluvy, jsou to informace primo od pani T.

154
V.
Reagovat

151 – Jana je moc chytra holka. Video „Cestou do prace“ to jen potvrzuje.

155
nee
Reagovat

Ta manipulace s účastníky a s diváky je zřejmá už pěkně dlouho, všichni snad víme, že jsme oblbováni, je nám jasné, že vše je manipulované k jednomu, štábem zvolenému, cíli. Teď jsme holt manipulováni, abychom posílali co nejvíce SMSek…..no tak, co s tím provedeme?

156
anja
Reagovat

151 NvR s tel s Janou jsme neviděla, jen v této NvR jsem měla možnost srovnat tel s Naty a s Nelou – a to byl fakt rozdíl

na Janu jsem trochu s vývojem událostí změnila názor, měla jsem ji za hysterku, která řve po chlapech. Ale te´d zpětně hodnotím, že vlastně to bylo nic proti tomu co předvádějí teď Trojanky – obě docela nechutně podrážejí své partnery, Jana si svoje partnery „jen“ preventivně seřvala, postavila do latě, že takhle teda ne……. A taky – kdyby se Jana domákla jaká mise se chystá na Lenku, jsem si jistá, že by ji šla hned varovat – Jana prostě měla ty způsoby a smysly pro hru nastavený tak nějak pochopitelněji pro mne

každopádně se ale janě nedají upřít přesné odhady a charakteristiky na situace a lidi, takže blbá Jana určitě nebude

157
babka
Reagovat

Estor :-) hlavu vzhůru, já si svolila nick babka a tím počítala s útokem mlaďošů a taky jsem si myslela že právě učitým malinkým způsobem obohatím tuhle diskuzi mými postřehy (někdy provakativně). Každý dojde do mého věku a v tom je život spravedlivý. Těším se že jednou budou rozmazlovat své vnouče a povídat mu pohádky. Pohádky mají mít dobrý konec a taky ponaučení. :-)

Trojanky me začly hodně odpuzovat- mediální nastrčení chudáka krásné matky- modelky chudé samoživitelky a žebrání o výhru :-)) kdepak máte tatíky děvčata???

158
zklamání
Reagovat

Jana – potřetí ve třeťáku – to je inteligence hadr
a je nějaká škaredá :((, jebáková a křivá hubinka :(
Neřekla nic převratného, nic. 0.

159
anja
Reagovat

155 já nemám dojem, že mne někdo manipuluje k smskám a utrácení peněz. Sms pošlu tomu, o kom usoudím, že mne pobavil. A jestli to dotáhne režie příběhu do stadia, že se budu cítit o zábavu ochuzena, tak nedostanou ze mne ani korunu

160
estor
Reagovat

Jo..Jana neměla chybu..uřvaná drbna..její komentáře byly vtipné,partnery pomlouvala,ale uměla si s nima všechno vyříkat a hlavně se uměla zastat,i když jí šlo o ten zadek.Byla mi sympatická i v NvR,zdravé sebevědomí a zároveň pokora,obyčejná pěkná holka :-)

161
babka
Reagovat

160 estror, souhlas, jo halo-radio Jana, uměla ohodnotit i sebe. prošla vývojem k mým velkým sympatiím.

Bože snad si tu někdo uvědomí že jebáky ani kouty nejsou podstatné a nejsou předmětem kritiky.

162
Elko
Reagovat

Halóóó :-)

…už dávno nikto nepovedal v HP.

163
babka
Reagovat

nee 155. já nepošlu jedinou SMS i kdyby tam měl mít superman Vikouš třeba 2 supermaminy a 2 supertatíky. prostě nic. To radějí přispěji dárcovvckou SMS na dětský domov :-))

164
Anonymní
Reagovat

161: to s těmi kouty říká ta pravá, která o nich vyřvává, omg.

Jana mi lezla na nervy tím, jak všem donášela, všude se cpala, drbala, protivná, trapná.

165
dessin
Reagovat

Anonymní: bud jsi porad jedna a taz osoba a pak ti lezli na nervy vsichni – nechapu tedy proc se na to divas – protoze kdokoli c rekne tak jsi proti. Nebo je to veeelika nahoda.

Imho Nela a Niki, chteji se zbavit Lily takze ji imunita nepristane. Poleti Lily.

166
Anonymní
Reagovat

165: Jsem nějak nepochopil, nevadí. Tady to paranoiou žije, koukám.

167
babka
Reagovat

164 Anonym: těší mne že se můj postřeh „kouty“ ujaly jako argument a otevřely oči těm zaslepeným chválobijcům za DOKONALOST Nely. Jukněte, kde se všude řeší kouty včetně fotek – zábavné a usměvné :-).

168
Anonymní
Reagovat

167: WTH? Někdo vůbec někdy zmínil, že je Nela dokonalá? Kde, proboha?

169
Petra
Reagovat

165) dessin – neda Nela nahodou imunitu Lenke? – co by bol gool. Aby tym padom letela Lily. Mirek bude spracovany, aby si vybral Marfusu.

170
babka
Reagovat

Halooo Elko a Macík, stojíme o vaše postřehy.

171
Elko
Reagovat

170: Zdravím babka, jááá? To Macík nás tu zásobuje… ja iba komentujem a sem-tam rekapík :)

172
Elko
Reagovat

Upútavka na dnes, Dominika za vešticu a Marfuška smoklí :)
http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/vestica-dominika.html

173
anja
Reagovat

172 Dominika věštkyně – to zas je nějaký pokus voživit hru bo co? imho z toho vyjde trapas. To radši už tu ubulenou Dáju – ta mne ještě nepřestala bavit :D

174
CarculkaC
Reagovat

156 anja) většinou s Tebou souhlasím, ale na janu mám jiný názor. To jak podrazila, zvlášť nechutným způsobem, Romea, převrátila všechno, co řekl, jí v mých očích degradovalo na úroveň Marfuši. (Nechtěla jsem napsat jednoduchá a uřvaná kráva). Ani pokus o lepší závěr ve hře moje přesvědčení nespravil. Chtěla domů, tak ze sebe udělala obětního beránka a charakter.

175
anja
Reagovat

172 muehehe prý „nikdy nevieš KTO dostane imunitu“ :D

176
anja
Reagovat

172 Elko, prosímtě, vysvětli mi první větu komentátora, bo nechápu :DDD

177
CarculkaC
Reagovat

116) já to srovnání NelaxNiky Mikeši myslela tak, že u Nely bych vzhledem k tomu že se nesnaží udělat lepší (páč je dokonalá a ti chytří ji mají rádi) hned věděla na čem jsem a byla bych připravená (i na tu kudlu v zádech), ale Niky by mě mohla zmást.

178
anja
Reagovat

174 CarkulkaC, jo, a tak se jí nediv, když Romeo se potácel mezi ní a Klaudií, cítila se zhrzená a podvedená. Já Janu nějak nevypichuju, že je úžasná, měla své mínusy ale měla své plusy.

179
Petra
Reagovat

172) Zda sa, ze ubulena je uz aj Lenka…

180
dessin
Reagovat

166: to me neprekvapuje

anja: ja Janu nemusela, ale je pravda ze ve hre chybi, zvlast ty jeji postrehy a komenty. Stejne tak mi chybi Naty.
Na koho si skoro nevzpomenu je Tomas, Lenka, silena Vierka s Terezou… co tam dela Daja jsem nepochopila doted, je uplne mimo.

181
Anonymní
Reagovat

180: Ano, všichni jsou Nela a všichni jsou Trojanky. Jste se posrali. Fakt samej čůrák tady :D

182
anja
Reagovat

181 tak co tady furt lezeš :DDD

183
Hooper
Reagovat

180: marfuša je tam jenom jako psychická podpora sestry, nic víc.

184
Elko
Reagovat

176 anja: to bude druhé heslo raja asi :D

185
anja
Reagovat

180 dessin, tak Vierku nebo Terezu bych tam klidně i brala. To byly úžasné mimoňky. Ve Vierce jsem se skoro poznávala :)) ptž já bych se tam asi chovala stejně jako ona – pokecala s cukřenkou, zacvičila jógu na trávě a z nudy glosovala „silné hráče“ – viz „Zuza, prečo máš okuliare?“

teď se snaží rejža Mimoňku vyrobit z Dominiky a dost mu to teda nejde – ten pokus se šutrama dneska to už předem vidím jako těžký průser

186
anja
Reagovat

184 no asi, ale obě hesla někam potratily vtip

187
ThyBaumont
Reagovat

Se to koukám tady přiostřilo,od tý doby co jsou doma. Zase samej PR :-) U mě je to zbytečný, já stejně žádný Trojanovic čůze hlas nepošlu :-)

188
anja
Reagovat

187 Thyi, že jo, takový tady byl klid, když byli zavření :D

189
babka
Reagovat

Elko: I já prosím o vysvětelní jak Marfuška smoklí, to asi nekouří marihuanu :-)
S Janou radiem- Haloo , repetentkou třetího ročníku tak nějak z povzdálí musím souhlasit. Chybí mi její potřehy jeji grimasy, které dodávaly RSHP na zajímavosti. 19ti letá holka s postavou a ksichtíkem krasavice se mi na rozdíl od vrstevnice 19cky kdákavé Marfuši, která je pod křdlama Ničky, i více líbí.

190
Jana1
Reagovat

Kdo mně vadí, je Martin – jak už bylo napsáno nahoře – nemastný,neslaný, nudný, snažící se nějak vetřít do přízně většiny, ale vždy spadne do průšvihu, takový nemotora, ani neví, jak se mu to vždy stane :-)
Mirek – ztratil veškerý půvab, je jen žvatlající neštastník, zaplétající se do vlastních řečí
Michal – není špatný, ale nehraje, jen přihlíží a brání se….ztratil svůj lesk hned první den, když se „poblil“:-)
Rocky – od sametového cukrouše z dob s Natalkou – je věčně nasranej zamračenej neruda
Nikča se sestrou a Nelou…..skoro se mi ani o nich nechce psát…
Dominika – pořád ji vidím na castingu na Super star…nemůžu se tohoto zážitku zbavit :-)
Lili – rozumná klidná holka, ale v takové společnosti totálně ztracená, ani na Vikouše se nemůže spolehnout….
Lenka – správná dračice, pro mě i sexy baba, o ktere by si Martin mohl nechat zdát :-)
Viktor – poslední dobou má takový smutný oči, vážný hlas, nevím, jestli to je taktika, nebo jen ztráta energie v takovém negativním společenství…
tak nevím, kdo mi tam vlastně nevadí? .-)))))

191
anja
Reagovat

180, 183, děvčata nene :)) Dájunka je tam kůli mně, aby mne bavila tou svou logikou a projevem

192
CarculkaC
Reagovat

180) Možná by Lenka1 byla zajímavá hráčka, ale odešla moc brzo. Mě Naty pár týdnů taky přišla nemastná neslaná.

193
Macík
Reagovat

bonžúúr…

…mamka trojanovic mi připomíná bývalou ministrini školství Buzkovou…podobný typ :-D…

…jinak u všech v ráji tak trochu prosvítá jejich vlastní povaha, ale nelze, podle mého skromného mínění, soudit paradajce jen podle hry, páč jsou určitě štábem často natlačeni do situací, o kterých my nevíme.. každý paradajec reagoval a reaguje jinak, někteří odmítli štábní manipulaci viz. Zuzana, Leo, jejichž cílem bylo především „zviditelnění“ sem spadá i Lenka I, která prosvištěla rájem jak meteorit, Jana vydržela o něco dýl, přesto upřednostnila před výhrou vlastní „já“…někteří se zas v ráji nijak zvlášť neprojevovali a hra jim byla vcelku šumák viz. Niko, Klaudie, kteří se také kvůli profesi potřebovali spíš „profláknout“, i když u Nika to nevyšlo zrovna nejlíp… nakonec i Livie hru, zdá se, taky nijak zvlášť nehrotí … Věrka, Rybka, Tomík byli více či méně mimo…Tereza byla případ sám pro sebe, ale mne „kokotka“ bavila, stejně by však vymázla, páč hráč, z mého pohledu, nebyla… Natálka s Domčou se v ráji zabouchly a obě se tam nejspíš držely a Domča stále drží hlavně kvůli brumlovi…Vlado s Rómeem se nebáli konfrontací, které upřednostnili před taktickou hrou… Michal s Martinem a nakonec i brumla se vezou s tím, že oba M&M mi přijdou jako typičtí „zmrdíci“a pinďourek brumlan chrlič „na silu“ argumentuje vesměs nakukaninama od hafíka a spol., avšak všichni tři sami z vlastní makůvky, vcelku nic zvláštního, za svůj pobyt v ráji, nevypotili…zrzka, to je metrnice, určitě se nebála, jako většina ostatních (kromě Vlada), vyrazit „starou páku“, ale přímočarost v téhle hře není to pravé ořechové…Dájina mi přijde jako rozmazlená mladší sestřička hafíka, kterej ji tahá všude sebou a nemít ve hře Nikolu, už dávno by byla v čoudu…hafík bude přátelská a usměvavá i v reálu, ve hře hledala hned od počátku silnýho spojence, nejdřív to byla Zuzana, nyní Nela, v argumentaci je slabá, páč si hodně protiřečí, ale je to znaživka, takže se jí podařilo v ráji silně zakořenit, navíc je v oblibě místních borců, pomoci nichž se drží ve hře a snaživě jde po výhře, horší je, že se od ní očekává „čistá hra“, což tak docela nejde, takže u části diváků ztrácí body…Nela, ta je určitě sebestředná metrnice a mrška, o tom žádná, jde systematicky po výhře, každej ví, co od ní , oproti hafikovi, očekávat a s nikým se teda nemaže… pro mne má však i svůj klad, páč nedává druhou šanci zmrdíkům a nevěří slepě všemu a všem…Mirda, ten bude taky snaživej, určitě do hry nepřišel navazovat přátelský vztahy, i když se asi malinko zabouch, rychle zapadl, pro mne takovej trošku vyčůránek, kterýmu zatím nejde ta správná karta…No a Vikina, ten je jasnej hráč, což bude i věkem, to je lišák lišáckej, kterej by mohl být v reálu docela šikovnej „podvodníček“, kterýmu leckdo sedne na lep…ale neříkám, že takový je, jen tak na mne působí :-D to, jak v ráji rozhazuje sítě, jak si zjišťuje, kdo co pustil a nakonec i ty jeho výpočty pravděpodobnosti, to je pro mne bavič a král stratégie…i když nakonec musím přihlédnout k tomu, že vše podstatné nakonec řídí štáb…a páč jsem baba, výhru přeju vikoušovi a pak mi je to jedno, ale spíš těm, co se v HP nadřeli :-DDD tak jsem se zase vykecala a můžu jít zas makat „jak ďas“…

194
ThyBaumont
Reagovat

Dájunka udělal gesto, koupila napůl mamince peněženku od Práááády. Nemáme co žrát, ale značka je značka :-). maminka ji bude ledabyle pohazovat na kavárenském stolečku, aby každý viděl. Bože tyhle typy jsou pořád stejný, jeden týpek měl kabát od Bosse, ale pokaždé ho věšel tak, aby byla vidět visačka na rubu toho kabátu. :-)

195
Pozorovatel
Reagovat

Pořád zde ‚pět‘ lidí mele dokola to samé. Všichni byste potřebovali lékaře, opravdu.

196
xando
Reagovat

194: Tyhle znám, jeden známý (vlastně už bývalý známý :D) přijel poprvé ze školy a jediné, co prezentoval bylo: „Ta škola je hrozně super, tam chodí lidi jen ve značkových hadrech, jedna holka tam byla celá v Dolce & Gabbana“ :D :D

197
babka
Reagovat

190 Jana 1: s dovolením se můžu podepsat pod názor.
Jen mne někdy napadá, že nemáme právo soudit tohle akvárko, nejsme tam s nimi. Ale znovu – pyskatý krocan brumla a Martin vlezdoprdelkovaný v řiti Nikči, protě spáchnout a zaklapnout dekl od hajzlíku. A o Tojaovic krasavisích jsem už napsala . Více než RS mne zajímá jak se chovají ve svém normálním životě (bez režie štábu), když je vypustili z akvárka.

198
psych
Reagovat

Inspirace:

Martin – nuda
Mirek – takovej pičmunda, nevadí
Michal – ubulené, tupé hovno
Nikča – nejhorší charakter, svině s tváří světlušky z Junáka
Dominika – dětská, v pubertě
Lili – nepřitažlivá, moc chlapská, ale fajn
Lenka – pro mě vyloženě šeredná, nesympatická vzhledově
Viktor – přestárlej Superman dobře vědící, co dělá

199
anja
Reagovat

193 Macík, vypsala ses přímo geniálně. Super rozbor, to nemá chybu

197 babka, ale jo, máme právo je soudit. Tím, že tam do toho akvárka dobrovolně vlezli, dali nám všem divákům právo je soudit, rozebírat, posuzovat, kritizovat, bavit se o nich. A ne že právo, přímo povinnost máme :)

200
anja
Reagovat

194 Thyi, „Dájunka udělal“ to byl jen překlep anebo záměr? :DDD páč ve mne stále hlodá pochybnost o Dájině orientaci,…. zvláště teda když jsme ji viděla te´d v poslední NvR když se tam vrtěla kolem Dominiky zadku – jednak teda Dája tak trochu – tak trochu dost :)) – vypadá jako babochlap, a druhak jak se ošívá, když na ni kluk sáhne, a každý, to mi přijde značně podezřelé

201
Macík
Reagovat

199) Anji, von je to jen takovej můj subjektivní pohled :-D ale jestli se ti zdá „super“ …tak to je supeééér :-DDD

202
babka
Reagovat

Macíik tleskám !!!
Domča je tak ubohá až se ji nějak ujali vyčistila si HD, v bazenu si omyla stopy od upocených tlap brumly, vyčistila zuby a spolykala kubánské sliny, nalepila řasy a bude kouzlit s kamenama , to bude masakr horší než woodoo.:-)) No a moje sympatije nadále patří meternici nebojácné zrzce. Podle hesla když se bojíš tak do RSHP nelez a nebo si vezmi s sebou setřičku kukačku Nikolu, ona se postará :-)

203
Macík
Reagovat

hele, a víte někdo, proč na těch HP rautech, nejsou i ostatní ???

204
ThyBaumont
Reagovat

Co by ted dělali v reálným životě? Chtějí se přece zviditelnit, budou obrážet večírky tak dlouho, dokud je někdo nevyhodí. Všichni se přestěhují do Prahy, protože je tady přece ráj. Parkrát budou v Blesku nebo jinde s nějakou svou osobní zpovědí. Trojanky nafotí odvážné snímky, všichni budou mít pocit, že můžou moderovat. Parkrát je pozvou na druhořadé přehlídky či kadeřnické show a pomalu je vystřídá jiná parta. Je to pořád dokola.

205
estor
Reagovat

Macíkovi gratuluju..lépe by to nikdo jiný nevystihl,ale dávají nám zabrat :DD paradajci jedni..

206
ThyBaumont
Reagovat

203 macíku, páč se ještě nestačili přestěhovat a železnice je tak drahá :-D

207
simibsimi
Reagovat

už se těším na dnešek. Doufám, že vypadne Lily, nezáživná, nudná. Lenka sice není hezká, ale projevuje se a aspoč čeří nudně poklidné vody. Nela z ní měla vítr. Jinak děsná překvápko Niky a Vikouš. Hra nebo city?

208
Adéla
Reagovat

193 – no konečně Macíku, už jsem tady z toho měla depku. Poslední dobou se tady roztrhl pytel různých nicků a je po srandě. Samé hádky jak v parlamentu.

209
Elko
Reagovat

189 babka: :D to sa proste vysvetliť nedá.

183 Macík: vidím, že ku koncu show, prelaďuješ aj na plnohodnotný rozbor, nieže by to v minulosti tak nebolo, že jo :), ale teraz si sa otvorila a hovoríš svoje pocity, ako to povedela Neluš v pátek, to je správné :-) a ešte prezraď, koho tipuješ na vyhadzov.

210
anja
Reagovat

194, 196 hehe, Prada peněženka byla dobrá volba :)) Prada kabelky a kdeco všechno Prada mají tu značku vyraženou tak výrazně, že jen slepý by ji neviděl, a je to dost profláknutá značka, že

211
ThyBaumont
Reagovat

Maminka Hana si evidentně chce splnit sny o High society pomocí dcer. Poslední šance nesmí přijít nazmar.

212
babka
Reagovat

194 ThyBaumont: na tohle nařážím na tyhle Trojanovic zlatokopky. Stejně se tu budu pídit po tom jesli ty 2 krasavice společného tátu, proč se nestará, či jde o mediální trik, abychom jim vyjádřili účast v podobě SMS.
Zlatokop o ňoo
ani nezakop
peněženká prázdná
a duše zrádná :-)

213
Macík
Reagovat

…bonžúúr, elko…
vypadávaj asi borci, že ? takže jáá, tipujůů…,že to bude Martin…:-D

…jinak, já jsem otevřená furt, no ni ???

214
Macík
Reagovat

206) tak to mě nenapadlo :-DD

215
Macík
Reagovat

…já vlastně netušim, kdo je „na výšup“ na řadě ???…jestli baby, nebo chalani…nebo zase přijde NNCSVRJ …:-D

216
anja
Reagovat

204 Thyi, ano, Nela s proplešlýma skráněma na kadeřnické show :DD muehehe tos trefil, tu tam vidím v živých barvách ……… anebo prdelaté Trojanky na módních přehlídkách taky dobrý :D

217
Wally
Reagovat

Ďábel nosí Pradu

218
Elko
Reagovat

213: Macík vypadávajú borkyne ;-)

219
anja
Reagovat

215 Macík, no mně se zdá, že tipování a celé vzrůšo o tom kdo vypadne už jaksi ani není vzrůšo, že

vzrůšo by bylo, kdyby vypadl Brumla, Vikouš, Nela nebo Niki, vypadne-li někdo jiný, jakože jo, bude se to brát jakože fakt a nic kolem toho

220
estor
Reagovat

207 hra nebo city..vždyť se chce zabít :))protože se s ním volizuje jenom s taktickejch důvodů a je jí to proti srsti a on se chce taky zabít :)),protože jí to trpí a ví,že ona to na něj jen válí :DDD

221
Macík
Reagovat

tak baby ??? z bab pomaže Liv…:-D i když prej dostane imunitu… :-D

222
babka
Reagovat

Tipuju že se 3 trojanovic zlatokopky se ocitnou aj v erotickým časopise- Leo, Extáze, Flirt to bude Fantasic. :-))

223
dessin
Reagovat

vypadavaji slecny, proto se rozdavala imunita slecnam.

za me je zybtecna Dajina, jeji nazory aby clovek chapal s pomoci 5leteho synovce, a ani ten to nedal. Povidej si se mnou, me je jedno o cem ale povidej si se mnou. Jsi trapnej, ja sice nevim proc ale jsi trapnej… a jak se pustila do Niki po polibku s Viktorem at se ucese ze je nejaka divna tak to me dostalo na kolena uplne. Souhlas s nazorem ze je na holky.

Vypadne Lily, bohuzel rekla bych.

224
Adéla
Reagovat

Ať vypadne Marfuša, Lívie je tam jediná normální ženská. Ve slovenské „Noci v ráji“ byl její kamarád a nadhazoval něco, že se Gino s Livií scházejí i po vypadnutí. Jestli to zase není nějaký reklamní trik na zvýšení sledovanosti. S Klaudií a Romeem to taky utichlo….

225
Melanie
Reagovat

Tipuju bohužel Livii nebo ještě možná Lenku, záleží jak bude probíhat párování.
Lenka neměla moc šanci se ukázat, byl to na ní docela podraz, když ji nechají někoho vyhodit a hned druhý den ho vrátí. Jinak by tam měla možnost vybudovat si nějakou pozici, až by opadly emoce, tak by ji možná brali jako hráčku. Už proto, že Téčka s Brumlou by zůstali sami.

226
anja
Reagovat

223, 224 Adél, Dessin, neštvěte mě a buďte aspoň trochu se mnou kolegiální :)) Dája ještě nemůže jít pryč, ta tam zastupuje dutohlávku, a takový typ tam ještě musí zůstat!! A Dája mne pořád ještě baví, to je takový extrém, že ještě furt nemám dost :DD

já bych postrádala Dominiku, ta už nepředvede nic nového a pokud jo, bude to zas a jenom nuda

227
Macík
Reagovat

224)…uvidíme, ale marfušu podrží, kvůli Nele, nejspíš mirdíík :-D…Livie je na HP moc inteligentní a neblábolí jako marfuš ani nezpívá „1000 mráčků a jeden spad“…“999 mráčků a jeden spad“…“998 mráčků a jeden spad“…:-DDD

228
Macík
Reagovat

226) já se určitě přidávám k tvému přání :-D

229
anja
Reagovat

227 Macík, díky! že je úžasná ta holka, nejdřív kokodýl, teď mráčci, ta má beztak ještě nějaká esa v rukávu :DD

230
yano
Reagovat

Liv by bola skoda. jedina, ktora to berie v klude, ma nieco v hlave a nie je zakerna, nikoho neohovara. to su ale asi zle atributy na zotrvanie v HP.

231
Anonymní
Reagovat

207: On Nikoly jasná hra, Vikouš city.

232
Anonymní
Reagovat

222: babko, ty jsi docela perverzní prase

233
dessin
Reagovat

226: dobre, tak at vyhodi Dominiku ta me neba ale aspon me nevytaci nesmyslama. Dajiny oblacky a tupy pohled „tak mi holky mely rict ze jim to vadi“… se divim ze ji rovnou neutopili, je ji osm nebo co?

231: obracene

ohledne Nela a Viktor navrat – ctvrtek nebo patek nekdo rekl neco ve stylu „on dneska vypadne a vecer je zpatky“ coz mi nahralo k vysvetleni te jeho stene kosile, ze nejspis byli fakt pryc jen chvilku …

234
Macík
Reagovat

229) mě baví i to marfušino řehtání :-D …dyť víš…nástěnku chci za ženu…hň…hň…hň…a hlavně ty urputnický gzichty „jáá chci bejt taky hráč“ …a urputnickoudivený gzichty „co budu dělat sama na cimře, dyž sem si vykopla vikouše ???“…:-DD

235
babka
Reagovat

232 zdá se že¨jsem se zas trefila a potrefená husa se ozvala. :-))

236
Elko
Reagovat

234 Macík: :DD

Dája skáče neustále do Miša, že je slabý hráč, nevie sa vyjadriť, ale paradox je ten, že Dája je najslabšia hráčka :-) …keď chcela byť akože silná hráčka, čo predvádzala? A teraz keď nezíska imunitu, čo bude predvádzať? Toto robí silný hráč? :-)

…ale ako píše anja, jej perly nemajú konca hraníc :D

237
anja
Reagovat

233 dessin, potěšila jsi mne :))

heh já mám na vypadnutí Dáji tip, anebo teda domněnku, že na odchod Dáji je už teď přesný scénář – že Dájuna se opravdu obětuje pro Niki. Dája tam je proto.. Ještě nastane situace, kdy jako vypadne Niki a Dája ji zachrání že odejde místo ní.

238
anja
Reagovat

babka kašli na to, je to přesně jak psal Thy – vypustili je k netu a tady je to samý píárko a anonym .)

239
CarculkaC
Reagovat

226 anja) nojo vlastně ona je tam ještě Dominika, tak jo, Dáju máš povolenou.

240
Julie
Reagovat

222-babko a víš, že tě chápu a máš i pravdu, ale co :D ve světě se dějí i horší věci, než, že Trojanky by rády slízly smetanu HP..rozčilování ještě nikomu nic dobrýho nepřineslo a hlavně „problém“ to nevyřeší :)

241
anja
Reagovat

234, 236 :DD se nemůžu už dočkat večera……. se už vidím jak večer slzím, když bulící a vážná Dája na obrazovce a mně se vybaví macíkovo přirovnání hň-hň :DD

242
Macík
Reagovat

236) elko, přesně tak…vídím jak v Práglu někde Na Řepích, táhne hafík za sebou usoplenou Dájuš a mamka volá z vokna „Nikolo, dávej na Dájinku pozor !“ :-DD… a tak nějak je to i v týhle hře…

237) domněnka zdá se býti již nyní…víc jak reálná :-DD

243
dessin
Reagovat

237: souhlas, take myslim ze pujde misto ni

ale perly opravdu neznaji hranic. Nela a jeji darkova imunita a Martfusa „tak dik no“ (podtext hm to je fakt super ze se ani nezamyslis ze bys mohla dat imunitu me :))))

btw – znelku HP v MP3 prosim? Mam jako vyzvaneni znelku SK Farmy, chtelo by to zmenu :)))

244
anja
Reagovat

239 CarkulkaC, skvělé :)) a já ti slibuju, že fakt Dája nezklame :D

242 Macík :D

245
Adéla
Reagovat

241 anjo, tak že si to ty, můžeš si tam Dájinu ještě chvilku nechat, Mrazík bude až za půl roku, tak to máš místo toho. Já se teda víc směju Hafíkovi, když valí chlapům klíny do hlavy. Doufám, že s ní Gino pěkně zacvičí!!! Dominika může klidně vyletět a Martina ať vezme taky, ušetří se za jídlo a pití.

246
Hooper
Reagovat

234: Ano, to je zatím její vrchol. Je fakt, že etudou „sama na pokoji bez Viktora“ mě pobavila.

247
simibsimi
Reagovat

134 babko to co píšeš je někdy velice zajímavé, ale toto????? KOlik ti je, že si dovoluješ navážet se do rodinných příslušníků učinkujících? Co dělá maminka Trojanek a kde jsou jejich tatínci nebo tatínek to snad je už moc ne? Bud jsi hodně mladá a to tě omlouvá nebo hodně hloupá a to tě v podstatě omlouvá také. Pak se ale nepovyšuj nad Trojanky a vůcec všechny v té směšné kleci zvané HP. Jso to trdla všichni bez rozdílu, kteří si myslí, že si život jednodušší. Ovšem jsou všichni dospělí a tak se odvolávat a výchovu a chování maminek a podobně. Sleduji HP a více či méně se u toho bavím, fandím v podstatě všem, protože udělat ze sebe takové šašky, to chce notnou dávku sebedestrukce. Někdo tady v diskuzi podotkkul, že pokud tam soutěžící vlezli, museli počítat, že je lidé budou kritizovat, chválit a odsuzovat. Ovšem řešit výchovu a rodinné zázemí jednotlivých soutěžících je trochu pod úrověň nemyslíš babko a nejen ty? Nebo celá tvá famili je bez chyb? Nechci aby moje dcera se zůčastnila takového šíleného pořadu, ale pokud by se tak rozhodla jak tomu zabráním? Opravdu myslíš, že všichni ti šílenci se ptali maminky jestli smí jít? Co taková Natálka, myslíš, že je maminka na ní pyšná za její sex před celým národem?
Neodsuzuji žádnou maminku za špatný příklad nebo výchovu, jsou to dospělí lidé a jsou zodpovědní za své chování. Stejně tak Niki jako Natálka a Jana a ostatní.

248
Elko
Reagovat

a v piatok, keď sa Nikča rozprávala na gauči s Martinom (?) a Dája: „Nikola ty jak vypadáš“ :-))) (nepamätám si to presne) a potom rozhovor o tom, kto ako vypadá… záver z celého Niki pred zrkadlom: Já, fakt vypadám divne.

249
babka
Reagovat

238 Anja, jenže tohle mne baví konfrontace, napíšu úvahu ve slušném stylu a je z toho masakr…prostě potrefená husa kejhá- všimněte si :-)) Anonymní jsou fakt hustý, nesnesou kritiku, přitom tohle mohli čekat, nebyla to dovolená zadarmíčko..

Mirda Kančí už sem nejde, napřed si obšlápl situci na panáčkovi, aby získal sympatie, ale už je ztratil a je v čudu.

250
simibsimi
Reagovat

231 – Vikouš city? To on umí? Jako Niki mi přijde jako tele někdy hodná milá a někdy slizoun, ale neumím odhadnout co hraje a co je fakt v ní. Asi je nejsympatičtější a tak nemám dost kritický pohled. Lili mi nevadí jen se mi zdá děsně nudná, nenadchne ani neurazí. Lenka je super, pavlačová cigoška, ale vnese aspoň vítr do HP. Škoda že tam není od začátku. Asi by bylo vše poněkud jinak. Dája má svý dny, ale mě baví více Domča. V podstatě bych uvítala kdyby vypadla spíš Lili, možná je inteligentní, ale tady nic nepředvádí. Dáje se aspoŇ zasmějeme.

251
babka
Reagovat

247 simibsimi: je to v mediích – to angažování se Trojanky matky mi přijde jako fest masáž médií…. nastrčení chudáka samoživitelky, to se mi až již znovu nechce komentovat, proto jen opakuji: Nyní s dcerami paří jako největší pařmentka a je krásná jako jejich sestra atd. – vůbec takové podivné zprávy,(že dcery vyrůstaly bez otce atd a složili se mamine na peněženku), které chci zpochybnít. Nikdo další tam maminu netahá a každý má přeci rodinu a určité potřeby. Už to že jsou v RS dvě sestry je pro ně výhoda. Další info – viz výše včetně odkazů na bulvár.

252
Macík
Reagovat

248)… “ jak to vypadáš, Nikolo ?“…“jak to myslíš, Dájinko?“…“tsss, no vypadáš nějak divně?“…:-DDDD

253
anja
Reagovat

245 Adél, no právě :DD Mrazíka dají až na vánoce, komu by se chtělo čekat, že…. Dájino hň-hň nemá chybu :)

si připadám jako bych měla dneska narozeniny, že mi všichni přejou Dáju :))) všecky vás za to miluju, díky!! úžasné

248 Elko, hehe, Dája si hlídá sestru jako oko v hlavě a po muchlačce s vikoušem byla Nikča opuchlá a rozvrkočená, jo to bylo hezké :)

254
anja
Reagovat

247 když nacpou starou Trojanku do bulváru a někam na párty, tak je jasné, že ta akce vyvolá reakci. A že ji někdo rozebere do detailu, to se dalo čekat, že

255
Petra
Reagovat

Rozoberanie rodinnej situacie sutaziacich mi pripada tiez trochu mimo, na druhej strane – Trojanky sami k tomu provokuju a rodinu/maminku do toho zatahuju. Maminka v televizii (babko, ona sa vraj s dcerami mesiac nerozpravala, ked jej povedali, kam idu), maminke daju milion z vyhry, maminka s nimi na HP-party, maminke kupili penazenku atd. Nikoho ineho rodinu sme zatial nevideli. Maximalne kamosov.

256
anja
Reagovat

249 Babka, a tak Mirďa třeba u mne dobrý. Jednak za to, že tady nelezl jako nějaký pitomý anonym a druhak – pořád jsem utvrzená v tom, že ho štáb dotlačil do kouta a spáchal na něm podraz – prostě Mirďa další oběť hry. A jestli tady nepíše, tak asi už mu produkce udělala ty ty ty

257
babka
Reagovat

256 Anja, však na Mirečka jsem měla vždy pozitivní komentáře, prostě měl svědomí a přiznal se a vůbec mi nepřijde malý. měl zatloukat, ale to asi ku Vikoušovi nejde. Nic zlého neudělal a že se kavalírky zastává Nely, má moje body plus. Jen tu nafukovací panu místo Lenky si mohl odpustit.

258
CarculkaC
Reagovat

247 simibsimi) kdo seje vítr, sklízí bouři. Šly do reality show a chovají se jak se chovají, musí tedy čelit následkům.

259
Macík
Reagovat

256) nebo nemá čas, páč jsou s Neluš na koupáku…muhehehe…

260
Elko
Reagovat

249 babka: Mirek to podľa mňa berie v pohode, určite neskáče dva metre, on to berie viac-menej ako hru a tragédiu z toho nerobí …užíva si party život a sluní sa na koupališti :-)
…ale myslím si, že sem ešte zavíta, keď nie, tak ja sa ho opýtam, že či mu nechýba Panáček :-)

Inak zabudol som napísať víkendový postreh, že Nikol na Slovensku zaviedla novú módu – kytička vo vlasoch, cez víkend som bol na diske a každá druhá holka mala kytičku :-)

261
Elko
Reagovat

259 Macík ho má v priateľoch na FB, že jo? :-)

262
anja
Reagovat

259 Macík, anebo ho už někdo zaměstnal. Nasadil mu čepičku a šoupl si ho na předzahrádku :)

263
anja
Reagovat

260 Elko, můžu potvrdit, bary jsou plné kytek v řepě……. to je strašné tohleto :DD

264
babka
Reagovat

já chci taky na koupák, jen tu kytičku ve vlasechve stylu Nikča nechci… doba hipies byla krásná, dodneška mám takové kytičkové sponky.

265
Miky
Reagovat

Ajajaááj,
Takže Supermanov syn si to zamieril do famílie Trojanovcov.

Najprv to opáčil cez najkrajšiu Marfušku, ktorá celá vyjavená v spovednici kládla rečnícke otázky, čo to od nej asi tak ten mizerák na posteli chcel ??, predsa len, jašterka bola asi príjemnejšia na dotyk :)

Teraz probuje cez Hafíka, uvidíme, „jestli mu tudy pšenka pokvete“.

No a až ich z toho dominkánskeho akvárka vypustia, rozbehnutý či roztúžený Vikouš v rámci hesla “ čo sa doma navarí, to sa tam aj zje“
zoberie útokom aj maminku Trojanovie ( však je ako ich sestra ) a rodinný kruh tejto lovestory sa uzavrie.
Vikouš, ako správny paradajský stratég, by si mal ale vopred zistiť, či maminka T. letí na ružové slipáče a či by netrpela komplexmi pri počte Vikoušových parfémikov.

266
babka
Reagovat

265 Miky :-)))
Myslím že se o Vikouše poperou 3 Trojanky s kytkou ve vlasech, a nebude vadit ani červené triko, znak supermana a růžové slipáče hlavně že bude mít výhru v kapse. Jenže to má zádlhel, Vikouš jako vítr rád ohýbá mladé proutky, takže i tudyma vede cestička k vítezství :-))
Navic se prý Nikča do Vikouše zabouchla, Dája ji pokárala že je rozcuchaná tak to bude tuhý boj. No a supermani přežíji i další generaci všech RS. :-)

267
Macík
Reagovat

259)…ja mam v priatěloch iného holohlavca :-DD

jináč já už nosím v řepě cca.měsíc…zelenou kapradinu :-DD

265) bonžúúr, miky :-D Vikina je s někým těhotnej, či co ???

269
babka
Reagovat

268 Elko: to je ilustrace k „Andulka konopí močila, žabka jí do kapsy skoříla“ ? Žabky jsou chráněné :-))

270
Macík
Reagovat

268) muhehehehe :-D no, ani takéto kytičce se nebránim :-D… :-DD

271
tob
Reagovat

anja: Tak proto ty jsi pořád tady. Za PC, páč jinde bys nemohla jak jsi šeredná.

272
Johan
Reagovat

271 tob- znamená to Trojankovic Oblíbený Brumla?

273
ThyBaumont
Reagovat

Tob… tak ses tu udělal a ted jdi do prdele. Bože, proč sem lezou taková hovada?

274
Mikes
Reagovat

153-4 – V.: Jaxi si vůbec neumím představit, že by se T3 kdy pohybovala ve společnosti vyučených zedníků. Ti určitě nechodí na rauty modelek, anóbrž se nacházejí obvykle v hospodách nejnižší kategorie. Takže jediné, čemu věřím, je to, že měla při výrobě obou ceruzek ta 2 promile a následně ani neví, kdo je vlastně tatínek. A protože si dovedu představit, jaký mužský matroš se pohybuje na divokých večírcích „besser publikum“, tak celkem i chápu, že se k otcovství nikdo nemá. Taky proč platit na dítě, které vůbec nemusí být moje – klíny do hlavy o zednících může mamča valit akorát čtenářům bulváru. Ti se nepozastaví ani nad tím, že se krásná modelka vůbec spustí údajně s opilým zedníkem.
Připomíná mi to vtip, jak cirkule uřízla dělníkovi dva prsty a vyšetřovatel pátral, které konkrétní zuby ty prsty odřízly.
Souhlas s Janou, v tom videu neměla chybu.

275
Elko
Reagovat

tob a Anonymní, ak mienite urážať, tak sa aspoň dohodnite na jednom nicku ;-)

276
CarculkaC
Reagovat

Ale je to obdivuhodný, takhle oblbnout všechny kluky tam, notabene, že se jim ani prvoplánově nelíbila, pak skoro všechny podrazit a oni by teď ještě pořád za ni cedili krev. Škoda pro ségru, že toto neovládá.

277
Miky
Reagovat

266, 267))
Bonžúrko Macík aj Babka,

keďže Vikouš je vekovo bližšie k maminke T. ako k jej dedičkám,
tipujem, že lovestory sa prenesie do CZ,
Vikouš si predsa nenechá ujsť takúto príležitosť s najnovšou Star of Czech bulvar :)

Inak, Macík,
trochu so hádal, aký máš asi džob a po 2. vete v 267) o tvojej výzdobe vo vlasoch nemám pochybnosti :
http://adam.azet.sk/clanky/1974/teroristi-traste-sa-nemecka-armada-ukazala-svoje-esa.html

Trafil som alebo ako vždy úplne vedľa ??? :))

278
Mikes
Reagovat

155 – my s tím neprovedeme nic, my smsky neposíláme z principu, fšak je to také zaměřeno na pubošky, které se řídí heslem: peníze rodičů se dobře utracejí.

156 – anjo, Jana se v NVR držela skvostně, i když bylo vidět, že s nechutí dodržuje tamní pravidla a tak si nepustila pusu na špacír. Nicméně si z toho v rámci limitu dělala srandu.

165 – dessin: jasně, že Anonym zde působí pod všemi těmi ujetými nicky. Nakonec, systém to umožňuje, a zatímco my si stojíme za svým, a tak nicky neměníme, on si ve své osamocenosti musí vypomáhat tímto.

279
tob
Reagovat

273: No moment. Tak anja může napsat, že vlastně všechny holky jsou hnusné, šeredné, tlusté, blbé nebo něco a já nemůžu napsat nic? Tak to je omyl, hochu. Bez vulgarit by to nešlo? Nešlo, co? Asi obvykle onanuješ u diskuzí, jinak bys to nedoporučoval. To je ještě zajímavější.

280
tob
Reagovat

Elko: Já mám jenom jeden nick ;) a píšu to, co ostatní. Omg, tak jeden tady může nadávat do špín a kur*v, vypatlanců, ale jak je to panáčkovec, tak se nesmí nic říct? No na to zapomeň. ;)

281
Prochor
Reagovat

Nemá cenu na Nele hledat fyzické nedostatky protože to je podpásovka. Nela je samozřejmně hezká holka a když se směje je i sympatická. Stále ale nemohu zkousnout její chování i když musím přiznat, že v poslední době je to o hodně lepší. Buď jsem si na to (nedejbože) zvyknul ale spíš už je unavená (podobně jako Viky) a zklidnila hormon. Každopádně bych jí dal přednost před Niky, která je čím dál horší. Nejraději bych ale přál výhru Janě Zezulce, nebo Naty, nebo Klaudii.

282
ThyBaumont
Reagovat

Tob, ty sis asi nevšiml, že tu hodnotíme lidi, co vlezli do reality show. Ne jeden druhého. Ty si přišel hodil jedovatou nesmyslnou slinu a ted se cítíš ukřivděný. Takže pro mne, jen další trouba.

283
Elko
Reagovat

280 tob: sorry, moja chyba… myslel som si, že si istý „Anonymní“, čo tu má asi 20 nickov a všetko a všetkých kritizuje, zachránili ťa posledné čísla v IP adrese :) takže máš pravdu vystupuješ pod jedným nickom.

Ako povedal Thy (282), tu sa väčšinou kritizujú a ospevujú súťažiaci (a nie navzájom diskutéri), kto si zvolí aký štýl hodnotenia súťažiacich je už na ňom, ale vulgarity tu väčšinou na 95% nenájdeš.

284
CarculkaC
Reagovat

281 Prochor) diskuze o fyzičnu tady vznikla proto, že na otázku, proč je nová Lenka některým nesympatická, odpověď byla, že není pěkná. Babka a ostatní vč. mě se snažili diskutovat o tom, že krásu ovlivňuje i chovaní a inteligence a pak se do nás pustili nadsamci s odpověďmi typu, že např. její intelekt jeho ocas nezajímá (evidentně jeho ocas je ten co řídí jeho intelekt) a tak došlo na porovnávání i fyzické krásy. Nele nikdo neubírá, že je pěkná (průměr)

285
tob
Reagovat

283: Elko, laskavě si zkontroluj celé IP adresy a nobviňuj mě neprávem. To, že nevíš, jak je O2 rozděluje je tvůj problém. Zkontroluj a omluv se. Děkuji.

286
tob
Reagovat

282: Pro mě je trouba ten, kdo neumí používat interpunkci. Vy hodnotíte RS, já můžu hodnoti vás, co jste vlezli na Panáčka. Nazdar.

287
tob
Reagovat

283: No, fail :P Elko, omlouvám se, jsem to ani nečetl dál, jak jsem se rozčíl. Takže sorry.

Je fakt nesmysl si myslet, že všichni, kteří nesouhlasí s těmi pár lidmi, co tu píší pořád to samé musí být jeden a ten samý, že? Mikeš, např. ale i další. Nemáte argumenty, tak lžete. Fuj.

288
babka
Reagovat

274 Mikeš až jsem se polekala a vlastně nedotáhla svou myšlenku a podezření ku konci. Proč je tak hlasitě voláno do medií, že trojanholky nemaj tátu a výhru daj mamině samoživitelce a takové další sociální aspeky např. peněženka, ktere by mělivvést diváky k posílání SMS?. Já myslela že mají tátu někde, který se podílel finačně a nějak návštěvama atd. To by byla fatk hrůza, kdyby tyhle trojanholky neměly žádného taťíka. kterého by mamina-modelka mohla svým dětem zabezpečit. Nějak mi to nyní dává smysl, proč mají tak asociální jednání, i když je to jen hra v HP.

289
Macík
Reagovat

277) muhehehehe :-DDD nejsi zas tak ouplně vedle :-D …sice nesetřeluju, ale hledám optimální cíle, to jo :-D

290
babka
Reagovat

Prochor já se klído pído přiznám prostě jsem proti nekritické kráse k obdivatelů Nely použila i argumenty jako kouty a vysoké čelo :-)). Opravdu by nemohla dělat modelku ve vlasovém studiu. No jinak si myslím že obličej odráží duši, že každá škaredost se tam zapíše. V tom byl skvělý Mireček jak ji masíroval tu vrásku mezi obočím, myslím že to vystihl dobře :-))

291
Prochor
Reagovat

284 – Vznik diskuse chápu a dokonce i to, že Nela si to vykoledovala svýma úvahama nad „krásou“ nováčků. Ona ovšem dobře ví o svých fyzických kvalitách – a ty tam opravdu jsou. To se nedá nic dělat. Ale opakuju – nemám rád, když se hezká holka směje o něco méně hezké holce.

292
babka
Reagovat

Tob, máte nějaké zvláštní postřehy týkající se RSHP? kritizuje interpukci pisatelů a jejich texty místo účinkujících v tom akvárku v Dominikánské republice, nebo co?? tak se klidně pustě do babky, ta to unese.

293
Elko
Reagovat

277 Miky: :DDD

287 tob: pohoda ;), ale tvoj záver v komentári 285 je hustý, ten ma pobavil :D

294
babka
Reagovat

Tob klidek, kéž by byli všihni jako Elko.

295
ThyBaumont
Reagovat

Tob.. Takže trouba a ještě lingvista ?:-)) Hádej, kde je v této větě chyba? ..Tak proto ty jsi pořád tady. Za PC, páč jinde bys nemohla jak jsi šeredná…. Už se tu neztrapňuj a šup mezi své na FB :-D

296
babka
Reagovat

Tob a máte nějaký názor na účinkující v HP kdo příště musí odejít, kdo dostane imunitu a tak podobně? Já nyní fandím Lence, prijde mi taková zdraví pěkná holka, jen jako nová příchozí nemá moc šancí, páry jsou již utvořené.

297
Mikes
Reagovat

177-Carculka: Jo, to beru, to chápu. Akorát, že Nela je jasná kobra, tak u Nikči jsem ochoten věřit, že při dobrém vedení se z ní dá přece jen vymáčknout něco dobrého, že se s ní dá dobrat nějakého kompromisu. Samo, že můžu být úplně vedle.
Mmch, není to absurdní, vybírat mezi dvěma zly? Mezi chřestýšem a kobrou?

298
Prochor
Reagovat

Nevím, zda se na tuhle diskusi dívá někdo z tvůrců pořadu. Ale prro ten případ a skutečnost, že se blíží okamžik hodnocení se dopustím několika myšlenek:
To, že se hádáme o soutěžící je vítězství tvůrců, protože si přestáváme uvědomovat, co sledujeme:
Je to telenovela? Není – na to je tu příliš osobních emocí a improvizace.
Je to realityshow? Není – na to je tu příliš zásahů štábu a nahraných scének.
Je to soutěž? Není – na to štáb příliš rozhoduje o tom, kdo zůstane v hotelu. Je to prostě kulatý čtverec.
Takže : Telenovela – ne – nebudu sledovat ( Jaroslav Dietl je bohužel mrtvý). Reality jako Vyvolení nebo soutěž jako superstar – ano – budu sledovat. Ale pochybuju, že se nechám příště nachytat na tohohle kočkopsa.

299
tob
Reagovat

294: Ten jedinej nelže. Ty lžeš a Mikeš a všichni, co píšete o tom, že všichni anonymní jsou jedni a ti samí..nebo o tom, že si mění přezdívky. Je to nefér a je to lež, je to sprosté. A s jakou samozřejmostí si to dovolíte.

295: Nemám fb.

300
tob
Reagovat

Názor na účinkující mám, babko. Nebudu ho sem ale psát, páč jste proti mě zaujatí a ještě by se to obrátilo proti nim, vy jste jak saně. :P

301
Elko
Reagovat

300 tob: skús, tvoj príspevok si prečítajú teraz všetci, ver tomu ;)

302
babka
Reagovat

Tob, tak se nebojte, dejte argumenty a je to v pohodě. Každý má právo na názor, podaný slušně. Já tu mám nepřátele kvůliva mým názorům proti trojankolalici a čepýřivému krocanu brumlovi. Mám výhrady k Masrtinovi, to je fakt hnus ta jeho „mise“ nařízená Nikčou.

303
yano
Reagovat

297 mikes/ zober obe domov na mesiac, otestujes a vysledok nam napises.

304
Macík
Reagovat

303) :-DDDDDD

305
babka
Reagovat

Tob přeci čekáte diskuzi a tady na panáčkovi je ta nejlepší, prože si takovou chceme udržet, zajímavé názory – nikoliv osobní napadání.

306
ir.
Reagovat

300, 301) – přimlouvám se, mě tu nezajímá vzájemný napadání píšících si, ale jakýkoliv názor takový či makový k předmětu o kterém se píše, tedy účinkujícím. A věřím, že za takový vjádřený názor, tě určitě nikdo napadat nebude, a že ti ho třeba bude někdo vyvracet, tak o tom je diskuse. A ještě víc než stejný názory mě zajímají ty jiný :-)… bo jak to povedat:-) Tak do toho :-)

307
koc
Reagovat

nakouknu a co nevidim ? velikanskou hromadu slov .. jeste ze se sem nebojim strcit cumak (beztak po nem dostanu) .. vypadne T2 .. svoji ulohu uz splnila . slovenskej android Dominika ma po vymazu kubanske casti systemu jeste nejake misto a proto zustane .. Livie zustane tez to uz stab ci Gino nejak osefujou .. Lenka zustane aby po ni mohla Nela v budoucnu jit

308
babka
Reagovat

:-) chřestýš a kobra, no ješte tu chybí zmije a anakonda atd. :-)) Já jsem holka tak nevím jak to vidí kluci, Urážlivá Nela nebo podrazácká Nicky, ono jde o to ke které cítíte sympatie a jaké sympatie ona cití k vám, je to prostě akce- reakce, ale pro mne je nej Naty a taky Jana. zdá se mi že z Lenky se aj něco líhne hezkého.

309
Mikes
Reagovat

291 – Prochore, tak např. já na Nelče žádné exteriérové kvality nevidím ani náhodou, mně se prostě nelíbí. Jak už tu psaly holky, povaha se vepíše do ksichtu, a tam je Nelina maprosto jasná. Zlá, zákeřná, zakomplexovaná a blbá – a jednáním tohle všechno potvrzuje.
To, že je přesvědčená o svých kvalitách .. hm, Prokšo, Ty snad znáš ženskou, která si o sobě nemyslí, že je ta nej nej na světě?
Mmch, všiml sis, jak úmyslně provokovala Mirďu, když se před ním převlíkala? Každá normální holka se při převlékání někam odklidí nebo se aspoň otočí tak, aby se nevystavovala, ale naše blivajznice to pobrala jako stryptýzové představení – jen si hlídala, jestli se Mirďa dívá. Je to sadistka, provokovat jí dělá radost, aby následně cosi blábolila o nadržených nadsamcích a sexuálních loudilech. To už i ta telata, co jdou v noci přes park se sukýnkou těsně pod prdýlku a následně se diví, že je tak někdo přefikne, nejsou tak zákeřné, ty jsou jenom blbé.

310
CarculkaC
Reagovat

297 Mikes) to je pravda, někdo už je dnes přirovnal k červivému jablku a snilé hrušce. To fakt není výběr.
Tak kdo dnes letí? Myslím, že bez imunity Lenka. Žádný kluk si za ni nestoupne, bohužel.

311
anja
Reagovat

300 tob, no tady to je jen pro silné povahy, víš :)

312
babka
Reagovat

Taky to vidím že T by mohla jít, jenže nevím nevím nakonec nás Marfuša dost baví….já je tam chi všechny navěky ámen :-))

313
anja
Reagovat

307 koci, i ty posíláš dájunu pryč? co mi to děláš :DDD

314
Elko
Reagovat

307 koc: ty, kde na to chodíš „slovenskej android Dominika ma po vymazu kubanske casti systemu jeste nejake misto a proto zustane“ :-)))

315
CarculkaC
Reagovat

313 anja) neboj, vždyť to máš povolené, nechat si ji pro pobavení. Ale upřímně, pokud někdo nezachrání Lenku, je Dája v suchu.

316
Macík
Reagovat

309) Mikšíku, tobě se nelíbí domácí striptejz ? :-D

317
Mikes
Reagovat

303 – yano: myslíš jako, že bych si domů vzal chrestýše a kobru, a ty nějak testoval? Páč vzít si domů Nelu, pak je do večera na beton mrtvá. Nevím, jestli by mi v krimu dovolili mít comp, takže výsledek bych už asi nesdělil.
Nemluvě o tom, co by jistojistě na to řekli mí kluci, totiž „zkus něco takového přitáhnout domů a letíš z baráku!“

318
Ufonka
Reagovat

Chybí mi tu dešťový panáček od něj byly příspěvky vždy jasné….schovává se nebo sem přestal úplně chodit?
Myslím, že s některými by si rozuměl.

319
Mikes
Reagovat

316 – Macíku, nic proti striptýzu, navíc s osvědčenou partnerkou, kde si i po letech jeden může říci „hm, nakonec jsem si přece jen dobře vybral“, ale hodně proti cílené provokačce stylu „chtěl bys, cóó, ale túúúdle nůůůdle, sexuální loudile!“ To už bych si přitom raději četl článek o pěstování žížal v Grónsku.

320
yano
Reagovat

317 mikes/ to by jej akoze nepomohla ani viktorova imunita ? chces sa vzopriet celemu stabu, ktory tuto perfeknu relaciu pripravuje ? no tak uz len dufat v nejaku tu amnestiu.

321
Macík
Reagovat

319) :-DDD …OK…:-D

322
Mikes
Reagovat

Babčo, asi se pěkně trefujeme, viď, když po nás tak jedou. A to já sem moc nepřispívám, ale zřejmě zasahuji na správném místě, protože po mně jede Anonym hned od začátku. Přitom většinu těch kašpárků nechávám na pokoji, vlastně teď se věnuji toliko blivaznici a Téčka jen tak sleduji a bavím se. A přesto si mě podávají hned po Tobě (ale Ty jsi velká pilňucha) nejvíc.
Nejvíc je asi sejří, že uvádíme argumenty, zatímco oni na to vlastně nemají co říci, tak aspoň urážejí – což je zábavné.

323
Mikes
Reagovat

320 -njn, když já se štábem nic nepodepisoval, takže mi celý štáb může skočit na záda.

324
Masoxx
Reagovat

LENKA – i pro mě sympatiko hráčka. Fandím ji! Má zatím asi nejtěžší pozici ze všech a nehroutí se. Naopak, hru si podle mého užívá a bere ji z nadhledem. Je silná. Pokud startuje, tak jen v sebeobraně nebo když cítí potřebu konfrontace. Pak jí samozřejmě říkají fúrie…Ale je to jen proto, že zatím je nucena pořád odrážet útoky, a to člověl těžko ukáže své lepší stránky.
Jenže víte, co… a o tom chci hlavně psát… každý člověk má v sobě jin a jang, noc a den, Jakyla a Hyda. Třeba Nela je hodně extrémní v dobrých i zlých polohách. Já nevím, jak vy, ale já ji v určutých situacích naprosto žeru (bože, jak je upřímná, otevřená a bojovná jak Johanka z Arcu! Jak pro svoji pravdu jde klidne proto všem a na nic se neohlíží…), stejně jako jí nenávidím (…ona snad nikdy nebere ohled na pocity druhých?? Neví, že kvality člověka netkví jen v jeho průbojnosti??? A – bože, jak může ty méně bojovné, ale přitom dobré lidi, takhle ponižovat?? Jak si může myslet, že jen její názor je správný???).

Myslím, že když budete poctiví a zahodíte předsudky, že i u všech ostatních odhalíte podobnou rovnici.
Niky? Potvora nebo přátelská milá holka? Obojí.
Brumla? Tupej samičkožrout nebo kluk s velkým srdcem? obojí.
Vikouš? Chladnej manipulátor nebo člověk toužící po lepším a dokonalejším světe kolem sebe? Obojí.
Dájina? Fňukna a věčný kritik všech a všeho nebo holka toužící mít jasno ve věcech a vztazích? Obojí.
Atd. atd. Hoďte kamenem, kdo jste jen úžasný nebo jen kokot. Všichni jsme polaritami. Čím víc dobra, tím víc zla. Jen ten, kdo je někde uprostřed, už pochopil… Podle mě je tam třeba Liv a Klaudie. Vždyť je holý nesmysl bojovat a snažit se ukazovat – TOHLE je jediné správné. Nesmysl. Správné je to i to. Život sám je trochu Jekyl a trochu Hyde.
Na co bojovat?! Bojem jen zesiluji konflikt a nenávist. Proto mě fascinuje postoj „přijímám všechno a nic neodsuzuji“. V tom je síla.

PROTO: fandím úplně všem, protože jsou to lidé, co se hledají, a protože každý z nich má někde hluboko uvnitř ten kód Člověka.

Nesmáším soutěživist.
Nesnáším RS :-))

325
Macík
Reagovat

324) no, tak na tom dosti je, páč kdyby to bylo všechno černý nebo bílý, nebylo by nic tak složitý :-D…nakonec proč všechny ty studie lidí ?:-D vždyť i NASA študuje astronauty zavřený půl roku někde v brlohu, páč netušej, co by se dělo, kdyby případně letěli na Mars, žejo… :-DDD …maj totiž bobky, aby se nepozabíjeli, no ni ? já bych teda s IXMANEM neletěla, páč to bych měla spočítaný, jen co by za mnou zaklapl poklop :-DD

326
babka
Reagovat

324 Masoxx pěkné a tleskám.
Nejde jednoznančně chválit ani odsuzovat. Lidi jsou takové různé jak řekl Werich, jsou Nely, Mirečkové Brumlove Ničky, Dominky, Lenky Martinové, šušlíci a taky Natálky a Janičkovaté Žežulky atd…máme je kolem sebe a jsme rádi, že je máme, že žijeme. Jenže hoď na dvůr kus žvance a začnou se prát a když se dobře neperou tak jim to štáb nařídí, kvůli sledovanosti. jak jsem psala mne více zajímá soukromý život účinkujích než tahle hra. Pořád si myslím, že třeba naše názory a kritika v nich nastaruje něco dobrého a že se průchodem ráje zdokonalí :-)))

327
Ludmila
Reagovat

309-Mikeši-HM takže – To už i ta telata, co jdou v noci přes park se sukýnkou těsně pod prdýlku a následně se diví, že je tak někdo přefikne, nejsou tak zákeřné, ty jsou jenom blbé.
Proboha jak tohle vůbec při své inteligenci můžeš vypustit z úst. Takže tyhle holky jsou telata, co si o přefiknutí říkaj. No a chlapi jsou bez mozku, co si nedokážou říct – ne, ne tohle nemůžu. V podstatě říkáš, že jsou chlapi ještě větší telata.

328
Ludmila
Reagovat

309- sakra tenhle komentář byl na úrovni sociální (ne)inteligence Nely, to snad nemyslíš vážně a to při vší averzi vůči nele tuhle holku tímhle srovnání momentálně urazím. Mikeši, u tvých příspěvků jsem dřív měla pocit, že tam sedí někdo s mozkem, ačkoliv jsem ne vždy souhlasila. Ale teď mám pocit že tam sedí jiný Mikeš

329
Macík
Reagovat

327) pravda, v tomhle s Mikšinem taky nesouhlasím :-D

330
babka
Reagovat

322 Mikes , vcera aj dnes pilním, však mám zanedbáno. Něco napíšu zcela slušně ale kriticky ( názory k nesympatii 3T neskrývam) a bomba jsem ta největší zvrhlice od anonymů, trochu tady luštím rukopis Dajinky, ta umí krásně kejhat.. ale už se asi unavila unavila unavila :-)),

331
Miky
Reagovat

– 327)
Ludmilka,
ad: chlapi jsou bez mozgu …
– vznášam protest,nakoľko
1/cca pred hodinou som sa na vyhradenom mieste a preukázateľným spôsobom presvedčil, že som chlap ( uf, ale si nechutne fandím, však ??),
2/ a zároveň nedávno na mňa Macík nechutne bomzla, že mám mozog ( čím mi nadobro zahatala cestu do kastingov RS :),
takže toto tvrdenie sa nezakladá na pravde – aspoň nie na 100% :)

– 324)
Masoxx,
vzdávam hold za vcelku trefný popis bez fanúškovania tomu či onomu nešťastníkovi v paradajskej zlatej klietke (v tomto sa zhodneme )
a ako tu uviedla Macík – ani jeden z nich nie je čierny ani biely ( aj keď v tomto smere svojho času čosi v zlosti naznačila Bramborka Rómeovi :)),
iba skromne upresním, že exituje cca desať na šestnástu farebných odtieňov medzi čiernou a bielou, no a všetci aktéri HP by sa mali do tohto počtu zmestiť …

– 193)
Macík, taktiež trefne popísaní naši ochotníci …

– 325)
Macík, žiadny strach,
ak sa vyfintíš, ako som tipoval pri tvojom jobe vyššie ad 277) , cesta v kozme s IXMANom bude lehárko ..:)

332
Mikes
Reagovat

Děcka, nesouhlas s Masoxxem! Podle této teorie by se dali omluvit i lidé jako byl Hitler, Stalin nebo Pol Pot. Jaký jang či jin, to jsou čiré spekulace. V podstatě to znamená, že máme všechno relativizovat a nebránit se. Prý obdivuje Nelču „jak pro svoji pravdu jde klidne proto všem a na nic se neohlíží…“ (asi neví, že takto se chovají všichni sociopaté). Co kdyby se takto chovali všichni? Kde bychom dnes asi byli a kolik by nás tady bylo? Zlu je prostě potřeba se postavit. A Nelča je ztělesnění zla.

333
Ludmila
Reagovat

331- Miki chlap s mozkem si obstará milenku a nemusí klátit cizí holku proti její vůli, na tohle prostě nejedu
jinak foto s odtajněným Macíkovým pracovním zařazením byl super

334
Macík
Reagovat

331) :-DDDD…no, ještěže k tomu super topíku patří (jako doplněk)… SNIPER RIFLE s nejmíň 500 náboji :-D

335
Mikes
Reagovat

324 – Masoxxi, Nela není upřímná, otevřená a bojovná jak Johanka z Arcu (zřejmě nemáš ani tušení, kdo Johanka byla, ta nebojovala za sebe, ale naopak se obětovala pro Francii), Nela je pouze zlá, bezohledná a bezskrupulózní sociopatka. V normálním životě si ani neškrtne, v HP se chytá jen proto, že slušný člověk nemá v takovém případě proti neslušnému šanci. Je to stejné, jako když 120kilový pořízek zmlátí doma 60kilovou choť. To jej taky budeš brát jako „silného hráče“? Zatímco ti, co jej odsoudí jako hovado, budou za trapné teoretiky, co nechápou jin a jang?

336
Macík
Reagovat

332)…no, tuším, že to nebylo zrovna takhle myšleno , Mikšíku :-DD

337
Ludmila
Reagovat

331-Miki, nechci tě strašit, ale pokud si tyhle věci máš ve zvyku odbýt na vyhrazeném místě a dle macíka máš mozek, tak tě nechci strašit, ale neodpovídáš profilu Mikeše- víš jistě že jsi chlap?? Nic ve zlým, ale vyšší autorita popsala chlapa jinak

338
Macík
Reagovat

…jinak Mikši ještě taková malá poznámečka k tomu Hitlerovi a k jiným totalitním „vůdcům“…páchali jen to, co jim ostatní dovolili, když jim nakukali to, co chtěli slyšet… :-D

339
Miky
Reagovat

– 337)
Ľudka ( sorry za úpravu, ale lepšie sa mi píše toto pekné slovanské meno po slovensky ),
tak teraz som vážne na pochybách ohľadne môjho chlapstva :),
ak si dám tvoje a Mikešove argumenty do súvisu, no neviem, neviem …

ale nehádžem flintu do žita, nakoľko začínajú Chorváti proti Španielom a pri nich moje obligátne dve pivká spôsobia, že sa opäť o uvedenej nejasnosti ohľadne mojej osobnosti opätovne presvedčím
– výsledok ( ani ten fotbalový ) zatiaľ radšej netipujem :),

Takže teraz sa sťahujem na STV 2, zatiaľ pekný večer …

340
Ludmila
Reagovat

339-Uau oslovení Ľudka mě pohladilo, protože mi tak doma říkají a v Čechách to člověk často neslyší, no je mi líto jestli jsem tě uvedla do pochybností ohledně tvého mužství nemužství ale já jsem v tom nevinné – to Mikesh a snad vysledek v tom i tom dopadne OK

341
Macík
Reagovat

…pro mne je teda Miky chlapík s gulama i s mozgom, který má zdravý reakce :-DD …i ty psaný :-DDD

342
Mikes
Reagovat

327 – Ludmilko, to je naprosté nepochopení mého příspěvku. Já zde přece ani stínem neobhajuji znásilnění nanynek, co si jej svým způsobem zaviní (já taky v noci nepolezu do našeho Bronxu a pokud ano, musím si přiznat svůj značný podíl na mém zmlácení a okradení, čerta starého mi pomůže vykřikovat, že někdo má mít přece mozek). Prostě je to tak, 99% chlapů sexy prdelku prostě mine i v přítmí nočního parku, ale i to jedno % na znásilnění stačí … a bohužel, ta holka to musí zvážit. Když už chce mermomocí ukazovat nahou prdelku, ať tak činí v poledne na Svoboďáku, tam se jí nic nestane, i kdyby tam bylo 50% úchyláků. Nemluvě o tom, že to přece není jen o chlapech, většina z nich přece ví, co se smí a nesmí (kéž by to věděla i ta telátka). Prostě názor, že za všechno můžou chlapi a jenom oni cosi musí, zatímco ženský nemusí nic, prostě neberu. I ženské musí přebrat za své chování zodpovědnost.
Nicméně, já jsem přece psal o něčem jiném: o jasně sexuálně provokačním chování Nely, která tím úmyslně týrá chlapy (kterými jinak pohrdá) a označil to za horší, než blbost nanynek, které jdou v noci přes park, protože ty tam nechodí provokovat (teda aspoň doufám). Chápeš ten rozdíl? Ty ses chytla úplně marginální poznámky, kterou jsem ty mladé holky nijak nemínil napadat, naopak, označil jsem je za lepší, než chování Nely.
Nevím, možná jste jako ženské tuhle Nelinu předváděčku nepostřehly (i když tomu bych se divil, vždyť provokaci samy používáte jako zbraň), ale já jako mužský jsem to postřehl okamžitě – a právě u ní, co má plnou čuňu keců o tom, že chlapi jsou taková sexuální čuňátka, a pak tam předvádí, co předvádí. Čímž mi jen potvrdila, že to zákeřná psychopatická svině. Žádná z těch holek tam tam nic takového nedělá.

343
Macík
Reagovat

…no vono to %, tě Mikšíku znásilní, i když budeš vobalenej jak cibule :-DD

344
Mikes
Reagovat

337 – Ludmilo, odvádíš hovor někam, kam nepatří. Resp. podsunuješ mi něco, co bych neřekl ani náhodou.

338 A co to mění na věci, Macíku? Nebavíme se o tom, co jim ostatní dovolili, ale jací oni sami osobně byli. Takže já tu mluvím zásadně o tom, jaká Nela je. A nenech se mýlit, tak přímočaré, jak naznačuješ (ostatní jim to dovolili) to není. Konec konců, jistě jsi i Ty chodila s mávatkem do 1. máje. To není o tom, že bys byla špatná, ale musela jsi. Jako všichni. Protože nás k tomu někdo donutil – tak teď přece nebudu toho někoho omlouvat.

345
Mikes
Reagovat

343 – fšak jo, to byl taky jen příklad, který se hodil do kontextu, k úhoně holka může přijít kdekoliv a dokonce i jakákoliv. Ale v žádném případě jsem zde nemínil rozvířit debatu zrovna o tomhle problému. Abych pravdu řekl, upřimně jsem se vyvalil, co si z mého příspěvku mohl vybrat.

346
Ludmila
Reagovat

242-Mikeshi, nesleduju RS pozorně tak mi to uniklo, to co tam píšeš o Nele jsem pochopila a i věřím, ale poznámku o těch holkách prostě nevydýchám, když půjde přes park hezoun Niko a bude mít na sobě jenom spoďáry, tak na něj taky neskočím, a jak píše Macík, není to o krátký sukýnce, i kdyby obalený jako cibule, tak na ně někdo může skočit. Svého času jsem přes takový park v noci chodila, holt jsem šla z práce a cesta domů vedla parkem, no skončila jsem s roztrhaným oblečením (měla jsem kalhoty) a rozbitou hlavou, ke konečnýmu plánu toho debila nedošlo, povedlo se mi utýct, ale jsem na tyhle kecy háklivá

347
Ludmila
Reagovat

a proto jsem si nejspíš vypíchla z příspěvku jen jednu věc, je to pro mě jako červený hadr pro býka

348
Macík
Reagovat

344)…no dyť…bejt v paradajsu já, Elko, Miky a Koc…tak si Neluš nečkrtne :-DD…rozumím, u Hitlera převážilo to špatný a nedostat do ruky takovou moc a podporu, tak je jako každej x.tej pozemšťan …ale, co… hodili jsme aspoň argumentáč :-DDD

349
Ludmila
Reagovat

342- nedá mi to a svým způsobem si to nezaviní, jestliže se potřebuju dopravit z bodu A do bodu B, tak se nejspíš neteleportuju, musím si to odkráčet

350
Macík
Reagovat

345) no jo, každej si něco vyzobne, což ?…a je pjůůser :-DD

351
babka
Reagovat

Já se snažila ulovit v TV serial Cesty domů a pěkně si smlsnout na Ivance a nic asi maj už prázdniny.
No myslím že intrikaření včetně RSHP je více ženská záležitost, kromě Vikouše.
Vikouš půjde nyní na dračku,
počítám Nelu, Lenku Livču a Nikču
každá by ho chtěla.
Nikča je rychlejší než střela
možná i ta Marfuše,
aby nezůstala na ocet.
Dostal příkaz Mireček
zachánit jedné zadeček.

352
Hana
Reagovat

302…..babka, dost s tebou souhlasím, ale, když si tady čtu tvoje názory, tak bych řekla, že jsi ještě docela mladá, proč jsem se dočetla, že ne????

353
Masoxx
Reagovat

Náhodou to je dobrej příklad Nela versus Áda. Co myslíte, kdyby Hitler neztělesňoval určitou část lidského podvědomí, že by jeho myšlenky našli odezvu? V každém z nás je pořád kus zvířete, to naše nízké je bojovné, dobyvačné, postavené na pudu sebezáchovy. A třeba Nela tuhle stránku demonstruje ukázkově a proto taky v tolika llidech nachází odezvu a spojence. Rezonuje to s jejich nízkým já. V určitých situacích se lidské konání prostě přepne na prostý pud sebezáchovy, a je-li vše podporováno davovou psychózou, pak je přepnutí téměř nevyhnutelné. Tak vznikly všechny konflikty mezi lidma, války a boje. Tak se etablují někdy bojovné nálady i tady na panáčkovi.

Ještě že máme duši, je to takový maják v bouři. Jen ji někteří teprve objevujeme ;-) Já taky. A je to mnohem dobrodružnější, než intrigy v paradajzu.

Já si tu čtu moc ráda, ať už jsou to super hlášky Macíka, postřehy babky či zdánlivě kontra názory Radka. Mám ráda tu pestrost, louku plnou barevnejch kytek. Byla by nudná, kdyby byla jen samej kontryhel :-))

354
theos...
Reagovat

Mikes – nechtěla jsem ale musím, mně se to co Ludmule nepodařilo (byli 3)…jo, byla jsem znásilněna. Neměla jsem nahou prdel ty hovado ubohý. Příště si 3x přečti co bliješ přes komp do světa. Samozřejmě, holky co se ti eklujou jsou svině, zrůdy atd. A co jsi proboha ty?
Jestli je někdo lidská zrůda tak jsi to na 100% TY.
Už to tady pár lidí napsalo a já se připojuju s přáním aby jsi se obrátil na odborníky. Dobrá zpráva (pro tebe) je, že dneska psychiatři dokážou divy.
Špatná zpráva (pro ženy) je, že idiot jako ty si vůbec neuvědomuje jak na tom je.

355
babka
Reagovat

352 Hana jsem 2x tak stará jako moje děti, neříkám že 2x tak moudrá, ony mne vždy překvapí, takže na nějaké překvápko jsem připravená. Proč narážky na můj věk, každý jednou dospěje až sem. Někdy jen nesu kužičku na trh, mám pocit že mohu chránit a fandit slabšímu. Jo ale naprd, to já jsem někdy chráněná a díky za to :-)

356
Macík
Reagovat

353) no toť. kdyby mě někdo napad a chtěl by mě i zabít, což by byla hrozná škoda, žejo,… budu se snažit bejt rychlejší…samo, že pudově :-DDD

357
theos...
Reagovat

Promiň Ludmulo…:-D

358
Jana1
Reagovat

o 5 procet víc než Nelu!!!!!!

359
babka
Reagovat

theos…
každý máme nějakou achilovou patu, a doufám že na špatné zážitky lze zapomenout, ale ozývají se mrchy jedny. Když řeknu frázi je mi líto tak to nezní dobře, je mi opravdu líto. Pány dělím na gentlemany a ty druhé.
Myslím že Mikes popsal situaci ze svého hlediska srozumitelně, mluvil o 1 %, bylo to takové varování, že holky provokují – viz Nela, z ní by šíbnulo každému i Martin má následky už mu nestojí , jak se zmínila Domča.
Pokud se mi utěšení nepovedlo, omlouvám se.

360
Ludmila
Reagovat

No jo babko, jenže problém je ten, že tě pak ty ostatní % lajnujou, že jsi si to zavinila sama, neměla jsi chodit ven (nemám chodit do práce, nemůžu ven za zábavou, mám chodit spát po večerníčku)?, nesmím nosit sukni atd, atd

361
Ludmila
Reagovat

354- Theos je mi líto, nebudu říkat že je mi to líto, to se prostě nemá a nesmí stát a v tom je ten život nespravedlivej

362
Macík
Reagovat

…tam asi zrovna vystřelila majitelka :-DD

363
babka
Reagovat

Ludmila a theos , to se nemělo stát. Nikdo nelajnuje, ne
Mikes tu jen povídal o provokativním chování Nely a Hitelrovi a už mi z toho asi šíbe, pletu si nicky, jak jsem se zamyslela.
Dáne nějaké vesejší téma?

364
Macík
Reagovat

…muhehehehe…vobuch je jasnej…hi.hi.hi

365
theos...
Reagovat

Gavriely vysmahla…HURÁ

366
theos...
Reagovat

365 – jéžiši…nestála mezi holkama? Nezačala soutěžit?

367
Macík
Reagovat

…hmm, tak Nikola má moderátorskou pozici v kapsi :-DDD…je vcelku jasný, kdo je hafíka moderátorský idol :-DDD

368
Petra
Reagovat

Koc mi stale nechce verit: T2 nevypadne!! :)

369
garette
Reagovat

Ludmila a Mikes…Nerad se vměšuji do Vaší diskuse, ale myslím, že je zcela zbytečná. Není přeci nutné, aby se tu přispivatelé hádali. Tvůj zážitek Ludmilo, je samozřejmě více než jen nepříjemný a nikdo, ani Mikeš ho nehodnotil tak, že právě Ty by sis to zavinila sama. Nicméně to co se snažil Mikeš, dle mého názoru naznačit, je fakt, že i vědy jako kriminalistika nebo viktimologie se zabývají zkoumáním toho, jak mohla třeba i oběť svým chováním přispět ke spáchání trestného činu. To že je někdo zločinec a psychopat asi nezměníme, ale i prevence je cesta. No a myslím, že mnohdy je právě tohle ze strany některých dívek dost podceňováno. A už se zbytečně nedohadujte, na to tu máme Kubánce. I když v posledních dílech nějak vyčpěl. :-)

370
Macík
Reagovat

…no, holky…mám takovej nepříjemnej pocit, že po dnešku sme bez zdejších chalanů :-D

371
Ludmila
Reagovat

Macík chalanů tady nebo v HP- neviděla jsem nevím, ale oboje by mi chybělo, dělo se tam dneska něco zajimavýho?

372
ufo
Reagovat

Po pravdě koho to ještě baví?? 2 final páry sou jasný tak teď už se jen ktomu protrpět :-D

373
Ludmila
Reagovat

369- psala jsem, že je to pro mně jako rudý hadr, a taky to tady nechci rozebírat po zbytek RSNNCSR tak asi tak

374
Macík
Reagovat

371) …nic neobvyklýho…nejspíš vypadne Domča :-DD

375
garette
Reagovat

373- Chápu

376
Macík
Reagovat

…chalanů tady :-D

377
garette
Reagovat

Já jsem tu vlastně díky minimálnímu připspívání cizý, ale k chalanům se počítám.

378
Wanna be your monster
Reagovat

Teda čím dál větší nuda, aspoň že gavrieli nebude :)

379
Macík
Reagovat

373) zrzka nejspíš utáhla vobucha na příslib možnýho sexu, v min.případě na „hrátky s pimpulou“…muhehehehe…

380
babka
Reagovat

Zdá se že zabodovala Lenka u Martina. Nicméně Dája půjde jako poslední a bude jakože rozbíjet párovací pár. No asi bude mít Martin na krku dvě- Domču a Lenku???? Dost mu svítila očička, když se bavil s Lenkou o sexu.

381
Macík
Reagovat

377) tak to sorry :-D

382
Ludmila
Reagovat

Doufám, že Lenka přežije, to muchluvání co měl Martin jako v popisu práce, myslím rád plnil na 100% a možná by rád i přesčas, tak snad to klapne

383
Ludmila
Reagovat

377- nechtěla jsem místní chalany vyplašit

384
garette
Reagovat

381- Nic se neděje, já to nějak přežiju. :-) Ale tohle kdybys udělala Rockymu, tak by Ti nejspíš jednu napálil, až by ses vysipala.

385
garette
Reagovat

Bože hrubka! A Hujere ve tvém věku. :-)

386
Hana
Reagovat

355 babka – ještě jak jsou staré tvoje děti? Myslím, že máme k sobě věkově blízko /možná?/, o nic nejde, ale často se mi líbí tvoje názory, přestože jiným ne.

387
Hooper
Reagovat

Teď se koukám na Primě ze záznamu a o jakém nalézání cesty k Rockymu T2 mluví?

388
garette
Reagovat

To mám asi z toho, jak jste se mě snažily obě vyplašit. :-)

389
Ludmila
Reagovat

388- tak nebuď strašpytlík :-)) my nekoušem jen občas škrábnem

390
garette
Reagovat

387- Ona T2 také řekla něco ve smyslu, že jí Lenka tvrdila, že kdyby věděla jak je silná, tak by vyřadila jí. :-) Chtěl bych seznámit s jejím dealerem. :-)

391
anja
Reagovat

378 – jo nuda……. mne by už vzbudilo jen to, kdyby příště vypadla Nela :DD

a Lenka teda má můj obdiv, že po tomhle má ještě snahu a chuť „hrát“. Být na jejím místě, bych se jim na to všechno vyprdla, páč nesnáším, když někdo zboří mou práci. Asi bych tam dostala žaludeční nebo jiné křeče po vzoru Terezy anebo bych se nechala vyhodit jinak….. todleto už fakt nemá cenu sledovat. Naštěstí začíná za pár dní Farma

392
ir.
Reagovat

Tak poliš kdysi vkráčel ve velkém stylu a udělal prvotní dojem. Ovšem ve skutečnosti je to „něco“ tak jednoduchýho, že to aby svět pohledal. Ten snad je ještě ve stádiu prvoka. :-) To už i brumla je myslitel. Co to tam jen vybrali za chlapy, myslím ty co tam teď už zůstali. Vikoušovi to sice pálí, ale zase je to takovej slizounek. No nevím, nevím. :-)

393
garette
Reagovat

389- No když já stejně jako Rocky trpím od malička stresem, že neulovím, žádnou ženskou. :-)

394
Ludmila
Reagovat

T2 to tam dopravuje ještěrka a přeprava visí na postavení mraků, to je jasný, proto ty zpěvy

395
theos...
Reagovat

382 – Lenka určitě nepřežije, Vobuch má bobky že by ohrozil dobré jméno PČR. Dost na tom, že namakanýno poldu skopne z pelechu „něžná“ dívka.

396
Ludmila
Reagovat

393- možná málo křičíš a m…š sr…., Brumla je s tím king

397
Ludmila
Reagovat

395- no jo není asi ze zásahový jednotky, ale bude škoda, pokud bude posera a vyhodí lenku

398
garette
Reagovat

No klika jen že je předtáčeno, a tak se s pomocí ještěrky nedostala ke koupelové soli. To by pak byla jiná RS, až by si připravila Kubánce na rožni. :-)

399
theos...
Reagovat

Ludmila – sám ve zpovědnici říkal že se mu vůbec nelíbí

400
Ludmila
Reagovat

399-možná nelíbí, možná to říká jen aby si nezadal, když ostatní melou jaká je strašná, myslím že by si dal říct, ale právě proto aby si nezadal, tak ji vyrazí, škoda je to píp

401
garette
Reagovat

No ještě že mi HP otevřel pomocí Rockyho oči. Já blbec se doposud snažil být na ženy milý a poslochat, jak říká Steve Stifler, ty kraviny co říkají. :-)

402
Ludmila
Reagovat

398- ne ne koupelovou sůl zabral Vikouš a proto ho Dája chtěla vyrazit, no nepovedlo se, Viktor i s Nelou nakráčel zpátky po napínavých 10 minutách a Kubánec přežil

403
theos...
Reagovat

a hlavně pořád si myslí, že je v tajným spolku s Nikolou, to by jí neudělal že by tam nechal Lenku.
A krásnej pohled na Šišlu když každou holku odpálkuje aby za ním nechodily. A tenhle ubrečenel „borec“ se posmíval Tomášovi…:-((

404
Hooper
Reagovat

Opravdu právě řekla Nikola sestře „Ty máš tady se všema klukama supervztah.“? Opravdu, mé uši se nestačí divit.

405
Ludmila
Reagovat

403- říkám že je Martin píp a Mišo zoufalec snad větší než byl Tom

406
garette
Reagovat

No ještě bylo dnes zábavné, jak Dominika pomáhala ostatním pomocí kamenů a krystalů. Možná by je mohla použít spíš na sebe, na zvýšení kapacity svého harddisku. Jen taková malá rada.

407
Ludmila
Reagovat

Nikola určitě má za sebou motivační kurzy (jak se dostat pod kůži, jak komunikovat, jak ostatní motivovat a daší bla bla bla) holka má před sebou zářnou budoucnost a dětský pokojíček vydlážděný certifikáty

408
Monika
Reagovat

406 největší šou by byla, kdyby se tím růženínem praštila mezi oči sama:-D

409
theos...
Reagovat

407 – nojo dneska Řešička řešila až se jí ze šperklapky prášilo. Proboha, chudák její budoucí manžel (pojď si sednout drahý, musíme si o tom promluvit)…budoucí skokan z Nuseláku…:-P

410
babka
Reagovat

386 Hana: moje děti jsou tak v průměrmém věku těch učinkujícíh v RSHP. Já na tohle akvárko začala koukat až při odchodu Jany Žežulky, trochu jsem prožívala i Natálku s bumlou a do toho Marfušu, předtím jsem viděla jen náhodně nějaké epizrody, takže neznám Klaudii Romea atd. Terezu jsem viděla jak zachraňovala Nelu. Postupně jsem se tu na panáčkovi již dost vyjádřila a „vyřádila“ a zklidnila, dostala pár kapek a taky pár kapek dala. Tady na panáčkovi je krása číst postřehy, lepší než celá RSHP.
Nechci být nudná proto někdy píšu s nadsázkou. Ale co mne fakt štvě je Trojanka 3, i když si nekdy říkám, že jsem málo soucitná k samoživtelce T1 a T2, jak se prezentuje chudá modelka s rohama (viz foto výše) v bulváru, ale čert je vem, všechny tři. Fandím Vikoušovi a zrzce Lence a Livii. nebudu posílat SMS, leda jako dárcovské na charitu nějakému dětskému domovu

411
garette
Reagovat

407- No já myslím, že na ten materiál co tam je, ani žádné kurzy nepotřebuje. :-)

Teď jsem na JOJ zahlédl, jak Nela říká, že se s Viktorem vrátili a dostali specielní dar. Čekal jsem, a to i přesto, že už jsem to viděl před hodinou na Primě, že řekne třeba skromnost nebo soudnost, ale to už je ta moje chyba. Jak definovat šílenství? Když člověk dokola dělá tu samou věc a očekává jiný výsledek. A to se stalo právě mě, když jsem se díval po druhé na Nelin proslov. :-)

412
Ludmila
Reagovat

411- aha teď mi vlastně došlo předávala se imunita?

413
Hooper
Reagovat

412: Ano.

Upoutávka olol! (A za Danielu jako poslední nedík.)

414
babka
Reagovat

Bude nějakíé šustění pod peřinou?? Martinovi svítily očička při rozhovoru s Lenkou o sexu a ve zpovědnci…no jenže mu taky tak svítily očička s Nelou, byl uchvácen, jak mu dala dávku nějakého pití do pusy při francouzáku, ale pak co skopán z postele. Ludil jeden, však něco vyloudí.

415
Monika
Reagovat

412 – jj a bylo to hrozný drámo. Nela dala Nikči (nechápu ten pád, čeština jich má 7, ale v Brně nějspíš méně) a Vikina Nele.

416
garette
Reagovat

Daniela i v soukromí potřebuje podporu, protože jí podle Niky kluci po druhém rande přestávají bavit. No asi jí nechtějí „něco“ povídat nebo si s ní zpívat krokodýla. :-)

A Dominika si stěžuje na to, že Michal je bezvýznamný panáčik co mu vadí, že za ním celý den někdo chodí a říká mu to či ono a on všechny prosí, ať za ním už nechodí, A ona přeci chce odpovědi, protože je ohrožená. Proč to ten Michal proboha nechápe. Ona už asi zapomněla, jak běhala po hotelu a brečela, že má plný harddisk a že jí pořád někdo něco říká. :-)

417
babka
Reagovat

411 garette:
tomu se stále říká idealista :-))

418
Ludmila
Reagovat

415- takže jsem o nic nepřišla, vyhozené imunity, to se dalo čekat

419
garette
Reagovat

415- Také mě to pobavilo, ale nechtěl jsem rýpat, kdyby tu byl někdo z Brna. Nejdřív totiž přemýšlela, jestli dá imunitu Dáji nebo Nikči, ale pak jí dala Nikči. Takže kdo jí tedy má? Není to proti pravidlům, dát jí někomu, kdo zjevně v hotelu není? Jak říkal Nárožný ve filmu „Ten svetr si nesvlíkej“: „Formuluj přesně!“ Na tohle by měl štáb dohlížet a né na tahání za podezřelé nitky.

420
babka
Reagovat

No náhodou Dominika je mediální hvězda, aj Habera ji řekl nějakou urážku, pak ho Mareš napomínal a následovala omluva…Proč ta Domča nezpívá a hraje si s kamenama??

421
garette
Reagovat

417- babka
No už s tím asi nic neudělám. Leda by mi to Kubánec vykřičel z palice (nedestruktivní forma). Nebo by mi jí natáhnul a ono by se mi to z ní vysypalo (destruktivní forma). :-)

422
garette
Reagovat

Teď jsem zaslechl, jak Lenka říká, že si s Viktorem jen naznačují a že si navzájem rozumí. Tak kdyby takhle probýhala veškerá komunikace v hotelu, tak to by bylo něco pro Danielu (a asi nejen pro ni). V souvislosti s tím mě napadá „Chytrému napověz, blbého kopni.“ To by pak Kubánec s Michalem měli Danielu na fotbálek místo kopačáku. :-)

423
Petra
Reagovat

Co to ta Nikola placa? Daniela bude rozbijat par? (Aka nahoda ze ma ZASE poradie, ktore sa jej ohromne hodi). Ved Daniela imunitu nema, takze nic rozbijat nebude… Specialne ak uz budu Lenka s Dominikou pri jednom partnerovi.

424
babka
Reagovat

Začalo mi být těch zvířátek v akvárku líto, dokonce jsem cítila sympatie, ale jak vypuštěni na svobodu řádí, tak mne to zase rychle přešlo.

425
Petra
Reagovat

Uputavka na zajtra: „… a parovanie konci zase dramou“. Dominika to teda asi nebude?

426
Abigail9
Reagovat

Dva dny to nevidim a jsem v … jinde :-D A taky jsem asi nějak vyměkla, páč mi dneska bylo Dájunky skoro i líto… Jako ona je fakt kopyto neskutečný, ale taky je v dost nevýhodný pozici. Nasazená jakožto podpora sestry, je spíš brzdou. Ono bejt tam dýl a sama za sebe, tak to tam má taky jinak. Stačí se jen rozpomenout, jak tam v začátcích vlála její sestra – nevýrazná, otravná, nijak zvlášť populární, trvalo dost dlouho, než vůbec byla „povšimnuta“ – a to taky zásluhou Zuzy a hlavně Nely.

427
Mikes
Reagovat

Takže dneska o ničem. Téčka potvrdila, že jsou husy, jinak jsem si povšiml (z toho, co na začátku prolákla Domča), že Nikča je hýbatelem šíření nepravdivých drbů, kterými manipuluje ostatní. Správně odhadla, že Domča je totál blbá a následně získala podsunutou dezinformací celou dvojici na svou stranu. Martin tím potvrdil, že je pitomcem, se kterým manipuluje jakákoliv ženská, co se s ním zrovna muchluje – ani jednomu z nich nedojde, že jsou za mouřeníny.
Nela potvrdila, že je tupá nebo tak sobecká, že nikomu nic nedopřeje. Věděla na beton, že Nikča není v ohrožení, páč má Viktora, a tak nepotřebuje imunitu, přesto ji dala právě jí … co na to říci. Že tím ohrozí Marfuš .. ne že by jí to nedošlo, to asi také, ale především je jí to jedno, uznává jen loajalitu k sobě, nikdy opačně. Je ovšem možné, že Mirďovi nařídila, aby se k Marfuši postavil, což štáb pochopitelně neukázal.
Nikča se při udělení imunity zapomněla a místo ksichtu hodné dcérenky, co přece každému přeje dobro, nahodila křivácký úsměv, jak s každým perfektně vyběhla (začínám sdílet názory babky, je to fakt podlá mrcha).
Gino ví podle mého starou belu, jen využívá své pověsti, že to všechno řídí on a tváří se jako sfinga, házejíc rozumy, kterými neříká vůbec nic. Jen doufám, že si pojistil ochranu Livči tím, že zpracoval Šušlu. A možná poradil Lence zpracovat Pomahače a Ochránce nás všech.
Livča je tam z těch holek nejhezčí a nejsympatičtější. I nenamalovaná strčí ty ostatní ježibaby do kapsy.

428
Petra
Reagovat

423 – asi Nikole pisala scenar Gavriely :))

429
CarculkaC
Reagovat

Ježíš, chápu to dobře? Oni se zase vrátili k tomu, že poslední bude rozbíjet pár? A jako náhodou je poslední T2? Víc zmanipulovat to nemohli. Prosím, řekněte mi, že jsem to špatně pochopila, protože pak je úplně jedno, jakou strategii vymyslí štábem nevyvolení, vyvolené TNT je s přehledem odpraví.

430
Petra
Reagovat

429 – „moderatorka“ Nikola to tak povedala, ale predsa to nie je mozne, ved Marfusa nema imunitu, tak nemoze ani nic ‚rozbit’…

431
Anonymní
Reagovat

423: Ono je možné, že v listu ohledně párování bude „za jedním mužem bude stát pouze jedna holka“, tím pádem by T2 jakožto poslední rozbíjela pár. V upoutávce to nebylo, jde čistě o mou spekulaci.
427: Ad Livia – souhlas, i když si myslím, že ofina ji trochu hyzdí.

432
Hooper
Reagovat

431 jsem já, nějak jsem se zapomněl vyplnit.

433
estor
Reagovat

432 je to tak..poslední půjde T2 a bude tak mít možnost rozbít jeden pár….my se o tebe postaráme jinak..to zavání..

434
chacha
Reagovat

430 imunita = nikdo tě nemuže vyřadit – rozbij pár a někoho vyhoď = privilegium, které může dostat ten kdo vybírá jako poslední v případě že si mohou stoupat za každého jen jeden. V minulosti byly tato dvě privilegia spojována v jedno, nicméně jsou to dvě rozdílné akce. Tudíš ano Daniela muže rozbíjet bez imunity. Mimochodem, Daniela mohla toto privilegium čtvrté vyřazující klidně vyhrát stejně jako se hraje o imunitu v dnešním dílu.

435
anja
Reagovat

ten T-husinec co zas ty dvě měly na posteli – „Nikčo, ty si se mnou vůbec nepovídáš“ – „ale Dájo, vždycky jsem si s tebou povídala, i tady si s tebou povídám“ – nám dávají do rekapů každý druhý den….. Haaaaaloooo, režie! nemůžete s tím něco udělat? páč pak já jsem za pitomku, když na to čumím a náhodou přijde můj muž do kuchyně a koukne a řekne „proč to zas opakujou?“…….

436
estor
Reagovat

434 to je zvláštní a taková náhoda,že zrovna Dája :-)

437
chacha
Reagovat

Zdravim osazenstvo, nějaký ten týden jsem tu nebyl, včera mě skolila chřipajzna, tak něco napíšu k aktuálnímu dění. Upoutávka na dnešek se sebejistou komentátorkou Niky mi připadala jak hlášení denního rozkazu sebejistým velícím důstojníkem ve vyhlazovacim táboře. Jestli jsem i fandil Nikole a věděl, že Viktorovo trucy byly vždy jen reakcí na zavržení od té skutečně nejsilnější, tak ubírání se děje mě zklamalo. Rozdělení na „nesmrtelné“ a křoví mě nebaví.

438
anja
Reagovat

434 chacha, přesně tak jsem to pochopila, takže tam máme dvě imunity a jedno rozhodovací privilegium shodou velkých náhod všechno si vyžraly TNT. A Dája to dostala pravděpodobně za to, že musela, chudák, být tři noce a tři dny sama na pokoji bez partnera

to už ale není NNCSSVR, ale RJBOZ – rejža je blbej, ožralej a zhulenej

439
estor
Reagovat

434 ale že to těm chytrejm holkám tak vychází..žejo?

440
chacha
Reagovat

Předpokládal jsem, že není možné vyhodit nejstarší hráčku jen na základě svévole poslední příchozí bez možnosti se bránit, ale nač ten 10x vyvařované divadlo okolo? Nezávisle na zklamání mě baví chlívák Martin, chcípák Andulka (o něj se ne štítim, ale bál bych se opřít kolo) a včerejší hláška Marfuši, jak správně poznamenala má družka: „Já chci taky nejsilnějšího hráče“… Já chci ženicha a peníze….

441
CarculkaC
Reagovat

436 estor) je nad slunce jasné, že v tom není nic jiného než náhoda a taky to, že i Dája je velice silná hráčka, kdo tomu věří?

442
babka
Reagovat

Já to pochopila tak že Marfuša jde jako poslední? předposlední? a rozbije spárování, ale vlastně ten kdo rozhodně bude kluk. Takže Brumla zase v alibistické pohodě přežvykuje líně kubánský tabák a hmouří očas připadá si „in“, má to s Neluš v suchu. Ale tentokrát i Vikouš docela takticky vyměkl obdarováním Nely imunitou. Imunitu potřebují ti slabší, takže tuhle tohle odarovávání imunitou byla fraška, jak žádnou imunitu neudělit. Tak co si dáte si červivé jablko či shnilou hrušku? Jo zapomněla jsem říci haloo dobré ráno na panáčkovi.

443
estor
Reagovat

437 a to je to,co mne na tom žere..žádnej prostor protihráčům..

444
chacha
Reagovat

438 Anja – jestli to dopadne tak jak to dopadne, tak už nás čeká jen dilema, jestli podrazit „kamarádku“ nebo ségru. Pokud někdo z křoví nevyhraje nějakou zázračnou imunitu. I v tom případě se obávám, že přízraky Nely a Viktora by se opět vynořily již potřetí z hlubin.

445
anja
Reagovat

443 no vždyť, to už jsem psala kdesi, jak dlouho to už trvá, kdy každý pokus o protihru je hned v zárodku zamáčknut jako nežádoucí

446
Hooper
Reagovat

434: Ale tak jasně, že je možný, že to bylo vylosované. Jinak je škoda, že pořadí při párování nerozhoduje soutěž.

447
Petra
Reagovat

431, 434 – bez imunity nemoze nikoho ROZBIT, ako posledna bez imunity sa akurat moze postavit k niekomu a aj tak ROZHODUJE CHALAN. Jedine, ze by posledna (ake zvlastne ze prave Daja) mala nejake NOVE, zvlastne pravo na priame vyradenie toho, ku komu sa postavi, co sa mi zda totalna blbost. Opät dalsie NNCSSVR?? :)

448
anja
Reagovat

446 Hooper, spíš se přikláním k tomu, že Dáju za něco odměnili – imho přijde ještě nějaký odměňovací dopis s nějakou echt kravinou, že např. vyberte dívku, která se tady cítí nejvíc sama……. ačkoliv i soutěž může být – zvažte se, přibrala nejvíc Dája, tudíž rozbíjet pár bude ona

každopádně to bude něco takového chytrého

449
anja
Reagovat

447 Petra, nerozčiluj se. Je to debilní, ale je to tak (asi)

450
estor
Reagovat

446 to by bylo zajímavé,výhody by si měli vyhrát..zasloužit a potom by nebylo pochyb..

451
Petra
Reagovat

449 – ak to tak bude, tak uz fakt nemam slov…

452
Hooper
Reagovat

448: Případně „Chudák Daniela musela byla na pokoji 3 dny bez partnera.“.

453
babka
Reagovat

446 Hooper, já myslím že na pořadí nezáleží, kluci budou stát a holky vybírat, podmínky a domluvy jsou jasné, imunita pochopitelně vyplácnutá nikam. Za jedním klukem budou stát dvě holky- a už se těším na rozhodování Martina, jestli Domču nebo žhavější Lenku? Že by sse ta průzkumná mise o líbání s Lenkou 30 sekund, kterou nařídila Nikča loudilovi Martinovi zalíbila? Však ji splnil na 300 %.

454
Monika
Reagovat

446 – to by pak ani ta mrkev štáb nemusela uměle vyvolávat konflikty. soupeřivost by byla tak nějak přirozená. nicméně, HP není RS ale seriál typu Ulice;-)

455
estor
Reagovat

450 výhodou myslím pořadí,protože už jsem paranoidní a to losování mi přijde pochybné :-) ale je fakt,že štáb si může vymyslet dalších hafo kravin :-))

456
Petra
Reagovat

.. a tym padom je to tretia imunita pre Marfusu (aj ked sa to tak nevola), kedze nemoze byt varadena, ci? No super..
Ja verim, ze Nikola len povedala blby text, co jej napisala Gavriely :D

457
CarculkaC
Reagovat

446) nefér je, že ten poslední může někoho vyhodit. Lepší je, když se rozhoduje ten, za kterým stojí dva. Pak to je skutečně o taktice a ne o vyřizování si účtů.

458
anja
Reagovat

no prostě to pohnojili na kvadrát, ono už je totiž tak průhledné to nadržování jedné partě a zametání cestičky, že se to snad ani fanouškům Nely a Niki nemůže líbit…..

459
estor
Reagovat

..ví někdo,jak to přesně Nikola řekla..a může tak rozbít jeden pár..nebo jiná formulace?

460
babka
Reagovat

Aha jedna věc je vyhodit soupeřku a druhá věc je nechat kluka rozhodovat v případě že má na zádech 2, už jsem to chápla, Takže která půjde poslední vyhazuje a ten kluk si ani něškrtne?? Prosím o odpověd, jak to vidíte vy.

461
babka
Reagovat

anja , asi máme jedno společné že nasnášíme nadržování silnějším (ať už ve jménu čehooliv) a šikanu jak se tu říká křoví.

462
estor
Reagovat

460 ano babko..cháplas dobře :-)

463
anja
Reagovat

459 estor, přesně nevím, nemůžu si to pustit včil, ale jasně tam zaznělo „Dája bude vybírat jako čtvrtá a rozbije tak jeden pár“

takže jasně že Nela a Niki nelosovaly pořadí, ty si vybíraly jako první a zbytek Domča, livia, lenka a dája se buďto regulérně rozlosoval a náhodou Dája si vytáhla čtverku, anebo Dáji dali čtverku za něco

464
Petra
Reagovat

460 – normalne by to malo byt tak, ze Marfusa sa postavi k niekomu a rozhoduje kluk, pri ktorom su 2 divky. Ale Nikola v uputavke povedala, ze Daja si vylosovala cislo 4, A MA TEDY MOC ROZBIT JEDEN PAR A POSLAT JEDNU DIVKU DOMU. (Z akeho dovodu nie je jasne).

465
Petra
Reagovat

461 – pripajam sa, tiez to nesnasim. Preto sa tak rozculujem :D

466
estor
Reagovat

461 pardon..nechci vám do toho kecat,ale podpora slabšímu je i u mne přirozenost :))

467
estor
Reagovat

466 podpora slabšího :D

468
estor
Reagovat

463 díky :)

469
radek
Reagovat

A slabsi je podle vas kdo? Ten, kdo je tam nevyrazny a je tam dlouho (treba martin) nebo je tam kratce a vyrazny taky moc neni, treba lily? Pak je taky otazka, jestli byste nadrzovali krivakovi, ktery je slabsi proti silnejsimu, ktery neni poohybanej jak paragraf. Ono v diskuzi tezko vyzni, kdo je vlastne ten slaby a proc je slaby. Taky fandim slabsim, ale spis ve filmu, kde slaby predstavuje dobro a silny zlo. Ale toto nejde aplikovat na lidi v hotelu. Ve sportu fandim tomu, okoho mam radsi a je mne jedno, jestli je slaby nebo silny. Takze kdyz to zobecnim, jak to zobecnujete vy, tak v hotelu slabsimu nefandim, protoze tam zadny vylozene slabsi nebo silnejsi neni a hlavne tam neni zadnej bojovnik za dobro – to byl mozna vlado, ale toho uz ti paragrafove davno vyhnali.

470
babka
Reagovat

Já si fakt už někdy připadám divně. že neúnavně podporuji slabšího a díky vám to zas vidím normální a že to maličké dobro lidech a v pohádkách vítezí. Tohle jsem asi potřebovala slyšet, že když oponuji převaze, má to smysl to zkusit, přesvědčit a dávat argumeny . jen jsem už jaksi unavená babka a zítra po dovolené mne čeká pracovní boj, tak douvám že rozum zvítězí nad naditou peněženkou, nakonec se poslanci dohodnout, tak nějak, ve prospěch toho křoví.

471
Petra
Reagovat

469 – nemyslela som doslova ze slabsimu, ja myslim skor, ze fandim tomu, komu nenadrzuje stab…

472
CarculkaC
Reagovat

469 radek) slabšími jsou zde většinou označováni hráči, co by mohli být silnými, kdyby je produkce záměrně o tuto sílu nepřipravovala.

473
CarculkaC
Reagovat

471 Petra) jsi mě předběhla. Ale alespoň vidím, že se nemýlím.

474
anja
Reagovat

461 babka, jo asi jo, ale tak já si tady nechcu hrát na nějakou spravedlivou, nadržování a šikana tam je jasná, ale ještě nad tím vším mi visí, že já mám ráda akci, zápletky, vzrušující děj – nebo jak to nazvat – a tam je v poslední době každá akce, nebo jen pokus o ni, hned nemilosrdně ze strany štábu zabouchnut do země. Pokud se tam režie snaží do něčeho zasahovat a někoho podrážet, tak klidně ať to dělá, ale ať to udělají nějak tak, že to nebude předvídatelné a klišé a ať to teda nějak rovnoměrně rozloží, ať je tam klidně třískají po uších, ale všechny – a hlavně, fakt, ať už se neopakujou, páč už je to zoufalé

475
estor
Reagovat

469 podpora neprotěžovaným,páč někdy to tak vypadá,že vše nahrává jen jedné straně..hejblata štábu…

476
babka
Reagovat

Lobby a protěžování, to mne fakt se*e.

477
anja
Reagovat

469 radek, tak třeba mně ani tak nejde o to, aby se ze strany štábu podrželi ti „slabí“ – jsem za, aby slabí letěli, když jsou slabí. Ale, nevím jak to chápeš ty, ale když teda budem brát Nelu a Niki jako silné hráčky, tak v této chvíli, sorry, ale silně mi to zavání tím, že jsou silné ne proto, že jsou silné, ale že mají režií vymetenou snadnou cestičku. Nela teda určitě, a to mi nijak nevymluvíš a nezargumentuješ

ta v tom finále po těch dvou vyhazovech fakt nemá co dělat – a jestli teda tam je, jakože je, tak ne proto, jak je silná hráčka, ale proto, že………. se přemohla a kvalitně vykouřila rejžovi….

klidně mne spláchněte za perverz, ale jak jinak to mám vidět, že

478
ThyBaumont
Reagovat

Ale Anjo, kouřit se kvalitně bude až ted venku, vždyt přece potřebují příležitost :-)))

479
babka
Reagovat

Asi ani ode mne není temín „slabé“ to vystihující, prostě podporuji ty ušlápané podražené, kteří nemají šanci kvůliva tomu, že mají horší podmínky, nesjou stejná pravidla pro každého. Stejné podmínky je myslím určitá spravedlnost.

480
estor
Reagovat

Radku,já taky nefandím povalujícím se slabochům,ale sejří mě ta podujatost štábu..vytvářej příběh nahrávající jedné straně a to mi nemůžeš vyvrátit..

481
babka
Reagovat

478 ThyBaumont :-) kromě výhry, je tu příležitostí ke kouření habaděj. Ale nezapomínejme na kluky, tam už to tak svěle nevidím, co se týče kouření :-))

482
anja
Reagovat

478 Thyi, ahoj *, no tak ať si to nechají na ven a ať mne tím neotravujou v televizi :) co dělají venku, anebo co budou dělat, je mi šumák ……. já to mám tak, že mne ty figurky přestávají zajímat úderem posledního dílu

ty brďo, teď se mi mimoděk vybavila Píďa z HSTM, té nikdo nezametal, nenadržoval, ta si to tam intrigovala všecko sama a jela až do konce jak buldozer, a mne bavila až do poslední vteřiny …..

483
babka
Reagovat

Estor, to je jen hra na pocity diváků, já se musím již podruhé přiznat že mám rada TV serial Velkolepé století, jde (šlo) aj na Slovensku, to je masakr když turecká vláda a ty skupny kolem jsou dotčeni, že tahle ošklivá turecká historie není. Mně se to líbí má to historický základ války, lásky a zrady, (stačí juknout do vikipedie) proti tomu je RSHP jen vyšumělý prdík.

484
ThyBaumont
Reagovat

482 tak je jasný, že mě to taky štve, mohli to klidně o měsíc zkrátit a vlastně vůbec nic by se nestalo. Já jsem se těšil vlastně na okamžik, jestli ted Kanec zachrání Trojanku2 a nebo zda mu zbylo trocha soudnosti a pošle ji někam. Za všechny ty posměšky o jeho taktice. Takže se cítím ochuzen.

485
anja
Reagovat

heh teď mi cvaklo, že jestli Elko nebo SUNíčko nahodí nový rekap, a už je tu

486
yano
Reagovat

TNT moderuju, vyhadzuju aj imunituju. uz len naucit sa obsluhovat kamery a vystacia si tam sami.

487
ThyBaumont
Reagovat

a ještě ke všemu Gavrielli prasknul implantát, to je zpráva dne. Je fakt neskutečný s čím ty kundy lezou do novin. To je pořád dokola, fotěj se nahé těhule, kdo kolik zhubnul po porodu, jak jdou ihned do práce. Nejhorší je, že tě to ani nezajímá, ale stejně se tomu nejde vyhnout. Koukáš se v klidu na film a najednou na tebe vylítne upoutávka topstar magazínu, přepneš to a pak nestihneš konec reklamy. Což se mi pravidelně stává :-)

488
anja
Reagovat

489, 487 :DDD

Thyi, ještě jsi zapomněl, ža každá taková blbka nafotí kalendář :) to mne dycky bere, že tolik kalendářů je potřeba…… kam to věšej ty lidi :)))

489
Radek
Reagovat

477 480
Ale jo, z tohoto pohledu to chapu, ale co je to silnej hrac? Ten co nejvic rve, ten co nejvic lze, ten co je za dobre se vsema, kombinace zminenyho nebo neco uplne jinyho?

Zalezi z jakyho pohledu se na to podivas. Nela je silna, pokud by tam slo o preziti (skutecny, jako v praveku), tak patri mezi nejsilnejsi, jak fyzicky, tak naoko i psychicky. Pokud do toho motas stab, tak uz tam nema co delat ale ani viktor, nemela tam co delat ani klaudie atd. Vsechno to zalezi na uhlu pohledu, pokud se na to budeme divat ze stejnyho, tak pak muzeme argumentovat.

Pokud budeme brat Nelu a Niky za silny, tak ja je tak beru pouze proto, ze jsou tam nejdyl. Jinak se nijakym hracstvim neukazaly a jako hracstvi neberu podrazactvi nejvetsi svine v HP – niky.

479
potom musis podporovat i Daju.

Přidat komentář