Panáček v reality show

Experiment Kolonie (The Colony) se vrací od 1. 7. na Prima COOL

15. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

[singlepic id=3319 w=420]
Je to neobvyklé, aby český divák měl za sebou druhou sérii reality show Experiment Kolonie a teprve nyní, od 1. 7. může na Prima COOL shlédnout první řadu. Ano, přesně tak to je. Ptáte se proč? První řada Experimentu Kolonie se dějově odehrává až po druhé, takže dáváme série Experimentu Kolonie v tomto pořadí.

Můžete se opět těšit na deset dobrovolníků, kteří se snaží přežít na Zemi poté, co ji postihla globální pandemie a to každou neděli od 12:00.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
koc
Reagovat

1 rada nebyla tak dobre zvladnuta .. ale i tak to byl super napad ktery vyvazuje vsechny nedokonalosti

2
anja
Reagovat

dějově se odehrává až po té druhé? ehm tak to je na mne po víkendové náloži „volnočasových“ aktivit trochu náročné přemýšlení :D……… ale i tak se budu dívat. Dík za upozornění *

3
fija
Reagovat

perfektní serial

Přidat komentář