Panáček v reality show

Hotel Paradise (14.6.) Mirkova lžiloď potopena 2 přesnými zásahy

14. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=4716 w=420]
Hotel Paradise je opravdu nevyzpytatelná hra. Hlavně, když si soutěžící už myslí, že mu jeho lež vyjde a pak ho potopí produkce. Jak lze v takovém prostředí hrát? Tuhle otázku si asi teď klade Mirek, který si několik dní masíroval své ego tím, jak je dobrý lhář. Stačilo málo a jeho akcie popularity v ráji jdou prudce ke dnu a je otázkou, zda se to někdy zase obrátí. (+ foto bonus od Mirka vo vnútri článku)

Produkce potápí Mirkovu loď plnou lži

Mirek, jistý si svojí pozicí, kdy mu všichni sežrali jeho několikrát opakovanou lež, že v neplánovaném vyřazování napsal Michala a nikoliv Gina, si dnes dovolil opravdu vysokou hru. Veřejně a předevšemi se pokusil očernit Gina, kdy se snažil ostatní přesvědčit, že Gino lže, když tvrdí, že Mirek napsal ve vyřazování právě jeho. Mohlo mu vše vyjít a jediný, kdo by jeho lež odhalil by byl Gino (či se alespoň tak celou dobu tvářil, že právě on ví), kdyby produkce opět nezasáhla poněkolikáté do děje v ráji.




Narychlo nechala ostatní hlasovat, zda jsou pro zveřejnění výsledků předešlého vyřazování. Byli všichni pro, včetně Mirka, který pochopil, že mu teče do bot, co se jeho důvěryhodnosti týká a tak vyložil karty na stůl. Bylo však již pozdě.

Druhou ránu uštědřila Lenka

V očích všech se zjevil velký lhář a to včetně Nely o jejíž přízeň a spolubydlení Mirek po jejím návratu již několik hodin usiloval. Tu nejvíce mrzí, že jí skutečnou pravdu neřekl v soukromí, neb by pochopila, že tuhle lež není dobré zveřejňovat, navíc v rámci jejich společného boje proti Ginovi.

Navíc si velmi dobře přisadila Lenka, která prozradila všem ostatním a hlavně své úhlavní sokyni, Nele, že když byla s Mirkem na rande, tak pronesl, že pokud vyhodí Nelu, truchlit po ní nebude. Ztráta Neliny důvěry v Mirka byla definitivní.

Po zbytek sestřihu už se jen snažil několikrát paničku z Brna, která si tak ráda dupe nožkou, přesvědčit, že on není to zhmotněné zlo a měl by u ní dostat další šanci. Smolík. Dveře její důvěry jsou i nadále zavřeny a zdá se defintivně.

Zasloužil si Mirek tohle sestřelení?

Nyní si položme otázku, zasloužil si Mirek tohle sestřelení před zbytkem soutěžících? Ano, hře to určitě pomohlo. Na druhou stranu, určitě to nebyla jediná lež, která v Hotelu Paradise zazněla, ale pokud se nepletu, tak jediná, kterou podobně odhalil štáb.

Vaše názory nás zajímají. Komentáře tu jsou opět jen pro vás a vaše názory. Děkujeme, že nás čtete.

Bonus na záver

Keďže dnešná epizóda sa točila okolo „hadíka“ Mirka. Tak teraz sa to hodí… dovolím si doplniť SUNíčkov rekap o fotku, ktorú zverejnil Mirek na svojom FB profile.

Obrázok pre Neluš:

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 159
1
babka
Reagovat

Zasloužil, nezasloužil? Každý přeci musí počítat s tím, že se lež může provalit. Gino si spočítal hlasy a vyšlo mu to včetně Mirka. Není to hra na pravdu a Mirek je slušný a nic špatného neudělal a navíc to mělo být tajné hlasování. Mirkovi ublížilo, ale možná jiným pomohlo, to jejich věčné obviňování je k ničemu. Já koukám zhnuseně na Nikolu, jak se lísá k Vikoušovi a přitom ho vyhodila. A ten jí to žere, Livie žárlí a vůbec je to motanice. Vítězství si zasluhuje Viktor, argumentuje věcně a logicky. I zrzka se mi líbí.

2
babka
Reagovat

Ještě chci dodat že Vioukoušovi (mému favoritovi) odtajnění pomohlo a Rockyho pěkně usadilo a to je pro mne ten užitek. A Nela jiného si hledá :-)

3
Elko
Reagovat

Nikola preberá ďalšieho partnera Nele? :)
Mirek, ty „prolhaný hadík“ :) škoda že to nevyšlo (ale vieme prečo :)), tu si za hru a taktiku celkom ocenený, ale Facebook si radšej nečítaj :D

4
ir.
Reagovat

No jo, Miro, víš jak, „hráli, hráli, až se obehráli“.:-) Tak lež v poho, ale to vysvětlování pak už trapný. Jenže jak z toho se ctí vybruslit? Hlavně se v tom nepatlat. Ale jinak sranda:-)

5
martas
Reagovat

Škoda, že Mirek vyzval Viktora na konfrontaci a tvrdil, jak je Viktor dobrý hráč a podobný kecy. Možná kdyby to nechal být, tak štáb nezasáhne. Nevím.
Pro mě tam Mirek není moc dobrý hráč a jako člověk mi vůbec nesedí.
A Viktor měl zase pravdu, jak řekl Rocky:-))

6
ThyBaumont
Reagovat

4.. ten pokus fakt dobrej, ale měl trvat na tom, že je to součástí taktiky a nic nevysvětlovat. Takhle ze sebe udělat žvatlajícího prosícího idiota je škoda. Ale nejvíc by mě na jeho místě pálil ten výsměch a shovívavost či přezíravost od Trojanek. Kurňa Kanče, to nevíš, že čím více se v hovně štouráš, tím víc smrdí?

7
xando
Reagovat

Mně se čím dál víc líbí Lily, přijde mi z děvčat nejrozumnější. Ale myslím, že brzy na ni dojde, TNT (Trojanka – Nela – Trojanka) na ni zacílily.

8
Macík
Reagovat

…malej mirda, po odkoukanejch dílech, mohl předpokládat, že si na něm štáb smlsne :-D proč byl měl zrovna štáb držet v tajnosti „lež“, která může zamíchat dějem (kartama) a vyvolat u paradajců zblblejch „faleštnosma“, o kterejch dokola meldujou, takový zděšení ?:-D …ačkoliv se nic tak zvláštního nestalo, ani nic neobvyklýho, páč v paradajsu lže kde.kdo, hra na dvojitýho agenta hold nevyšla…a jak to tak vypadá, Vikina malýho hadíka, sežere zaživa :-D

9
anja
Reagovat

6 Thyi :DD no teď už to ví, čivavák jeden :)

10
ThyBaumont
Reagovat

8 Pohled Vikiny mi připomínal Hannibala Lectera, ten taky vůbec nemrkal :-)

11
Elko
Reagovat

8: Macík, dnes ráno čakáme na rekap :) …máš voči nám podlžnosti.

12
anja
Reagovat

7 xando, TNT jako trinitrotoluen, velmi silná trhavina :) geniální :DDD

13
anja
Reagovat

Macík, Thy :DDD já snad neodejdu spát, nepište už nic :DDD

14
Macík
Reagovat

7) jj. Lili má asi spočítáno, teda netuším, jak si to vikina spočítal, ale vypadá to na nějakou „taktošku“ plánovanou s hafíkem… :-D

15
ThyBaumont
Reagovat

Anjo, jestli vyhraje někdo z Trojanek tak snad poprvé v životě plivnu na televizi …. a to jsem o sobě netušil, že mě někdo takhle může štvát, koho vlastně neznám.:-)

16
xando
Reagovat

14: No, donesly se ke mně zprávy, že Lili bude odejita, ale štve mě to :D

17
xando
Reagovat

12: Vím o tom a děvčata u mě vyvolávají velmi silnou explozivní reakci :D.

18
Macík
Reagovat

11) Elko, napsala jsem první řádek rekapíku a do kanclu nakráčel říďa, kterej, zmetek jeden, pích do mejch plánů vidle (jako štáb)… naložil mi totiž úkolů, že se mi protočily panenky a do před paradajsu, kterej jsem chytala až na JOJce, sem fachala, jak barevná…

19
Macík
Reagovat

10) muhehehe :-D

20
Lakaty
Reagovat

Njn, Mirďa se ztrapnil a jak osazenstvo HP chtělo dostat ze hry Vikouše, tak holt i Brumla musel přiznat, že ho Mireček zklamal a Ginovi patří vzdát hold. :-))

21
Macík
Reagovat

13) anjo, já se už taky chystám do pelíšku, ale musela jsem ještě před spaním, zajít na páníčka…jak na večerníček :-D

22
vitta
Reagovat

Vzkaz pro Mirka.Každý někdy zalže a stydí se to pak přiznat. Šťourá se v tom ten, kdo má ještě svědomí a tíží ho to. Někdo lže bez mrknutí oka. Jak z toho se ctí vybruslit?
-Kdo jsi bez chyby hoď kamenem. Byla to jen hra a Tobě přeji klidné spaní

23
Mikes
Reagovat

18 – Macíku, barevní moc nemakaj, alespoň teda ne ti naši! Tady nejsi v Emerice.

24
Mikes
Reagovat

Tak si říkám, jestli čivaváka do toho nenavezl štáb … myslím do tý dopolední konfrontace. Normální člověk by nechal být jako že je to mezi námi dvěma a pokud by ti ten druhý rozšiřoval všude, tak by se tvářil stylem „a co já s tín“ – ono by to za chvíli vyšumělo, o což bych se právě snažil. Takhle z toho udělal sám velký problém – do té doby to bylo každému jedno a vůbec o tom nepřemýšlel – následně si štáb na něm zgustl. A hle, najednou bylo co točit, protože veškerý ty pokrytecké slepice mohly moralizovat a velkými scénami maskovat své vlastní podrazy. Tohle celé mi přijde hodně kašírovaný – konec konců, Mirda nám to snad může nějak zakrytě potvrdit. Tedy to, že konfrontace nebyla z jeho hlavy.

25
estor
Reagovat

24 spíš se ptám,jestli tam je ještě vůbec něco z jejich hlavy,protože se na to všechno tak nějak nedá koukat..chudák Brumla :) konečně chtěl něco rozehrát a Mirďa mu to skazil..tak se zase nedočkáme. 15 to budeš mít potom práce..zaplivaná televize dá zabrat :DD a já ti garantuju,že plivat budeš celej večer :) jo a tos mě potěšil,protože já se sebe ptám,proč?? je tolik nesnáším a nemůžu na to přijít..jinak vítej v klubu ANTITR

26
Petra
Reagovat

Tie od stabu nariadene „konfrontacie“ na terase su fakt trapne. Najprv „konfrontacia“. Ked to nedopadlo tak, ako si predstavovali, tak prisiel na rad este trapnejsi dopis. Podla mna to mali nechat tak, nech sa ukaze, ci mu to prejde alebo nie. Keby to vyplavalo na povrch prirodzene, ok. Ale to co je za „hru“ ked umyselne stab vyzradi ze niekto lze? Je to trapas.
Nemyslim si, ze Nikola to s Viktorom hra. Uz dlhsiu dobu to je vidiet, ze jeden na druheho maju slabost. Len to teraz vyzera trapne, ze sa chcu navzajom vyhodit, aj ho ona bez mihnutia oka vyhodi a vecer po navrate zas s nim chce byt. Brumlovi to prajem, nech ho odkopne :)

27
Macík
Reagovat

23) Mikeš :-D…tak makám jak“ďas“

28
Jerremy
Reagovat

Nevite nahodou jaka je vlastne sledovanost HP?

29
Elko
Reagovat

15 Thy: ty budeš druhý XMAN? :-) on zase ukazoval Jane fakáče :-)))
18 Macík: aha, tak šéfa treba spacifikovať.

30
yano
Reagovat

dobre som sa nasmial.

„On je manipulátor, dokáže presvedčiť aj muchu, aby letela doprava a nie doľava,“

31
XMAN
Reagovat

Jsem rád že se Mirkova lež provalila, protože to co tam předváděl včera byla na Gina opravdu velká křivda a takovýhle podraz by tedy Gino nikdy na nikoho neudělal. Ano je to hra, ale tohle už bylo daleko za hranicí fair play. Zklamal mě už i Martin, že si na popud Trojanky jak poslušný pejsek pohrál s Lenkou ale v páru s ní být stejně nechce a údajně se mu nelíbí. Jak už tu někdo psal tohle je opravdu zkreslený pohled lidí z určité sociální skupiny pro které pojem krásná holka prostě automaticky představuje opálenou bloncku ze solárka. Takové mě se třeba vůbec nelíbí. Takže pro mě je tam Lenka jediná opravdu hezká holka a jaká jediná z nich se mi tam líbí. Hodně trapná byla včera Dominika – to co tam předváděla kvůli Rockymu, taky pořádná trapka s IQ Tykve. Myslel sem že že zoufalec a sexuální loudil může být jen kluk ale jak jsem včera viděl Dominiku – to byla úplně celá druhá Naty. Kdyby šlo aspoň o hezkého kluka tak neřeknu, ale když jde ještě o takovou držku s blátem v hlavě jako je Rocky….Dominika je ubožačka nejhlubšího zrna. Viděly jste ukázky ze zítřka jak se tam Trojanka ožužlává s Vikoušem? Ta holka je fakt úplně blbá a ani ve svých letech vůbec neví co vlastně chce, bude to ještě sranda. Myslím že provalením Viktorovi lži a tím co se stane zítra mezi Viktorem a Trojankou Viktorova pozice posílila což je dobře, protože je to jediný člvoěk který si tam skutečně zaslouží výhru, pro mě je to favorit téhle show. Jinak souhlas s 15: Jestli vyhraje jedna z Trojanek tak taky plivnu na televizi ve chvíli kdy tam jedna z nich bude a možná jim ještě přes obrazovku imaginárně podříznu krk. Jsou to dvě hnusné odporné vypatlané špíny, to už by mě vadilo méně kdyby to vyhrála Nela, i když to je taky arogantní štětka která si výhru nezaslouží. Jediný kdo si zaslouží vyhrát je Viktor a já mu budu fakt moc držet palce.

32
Dulo
Reagovat

Není třeba dramatizovat, obzvlášť v téhle hře. Neexistuje nikdo, kdo nelže. Nechápu, jak někdo může řvát o falešnosti a kdovíčem. Nikdo v tomhle nemůže říct – já nikdy nelhal, takže Mirku – hoď se do klidu.

Já mu fandím, i Nele, i Viktorovi, Lily.. Na každém mi něco vadí, jasně, ale celkově jim fandím :)

33
XMAN
Reagovat

*oprava – provalením Mirkovi lži, Viktor ten nelhal v ničem.

34
XMAN
Reagovat

Já fandím jedině Viktorovi, nikdo jiný si moje fandění nezaslouží. Dobře no tak ještě Lenka ale tím to končí.

35
Dulo
Reagovat

XMAN: Promiň, já Viktorovi též fandím, viz můj komentář výše, ale tvoje reakce mi přijde fakt divná. Vikouš zrovna je hráč v tom pravém smyslu, tedy i se zákeřnostmi a podrazy. Viděl jsi všechny díly? To nemůžeš myslet vážně :)

36
Dulo
Reagovat

35 je reakce na 31, pardon, jsem to neuvedl.

37
Masoxx
Reagovat

Míro, na tvím případě je jasně vidět, jak se dala hra směrovat a ovllivňovat. Tím, že jakýmkoli způsobem vybočiš z řady, upoutáš pozornost (ve tvém případě vypravením Lžilodi ;-), v jiných případech konfliktem, ohříváním krocanů apod,) nabídneš potenciál příběhu. Tedy si přímo říkáš o zásah štábu, protože v takových situacích vidí jasný potenciál dramatických vrcholů :-))
Z toho je i zřejmé, proč je u nich TOP hráč Nela.
I když u Nely je její chování nejspíš přirozenost, bylo by zajímavé mít tam hráče, který by si v tomto směru uměl hrát i se štábem. To by byla teprve šou.

38
anja
Reagovat

35 Dulo, mně XMANovy reakce divné nepřijdou. Vidím to v barvách – 6.7. v pátek v 19.40 XMAN obléká igelitovou pláštěnku, gumáky a chirurgické rukavice, nasazuje potápěčské brýle…… 19.50 začíná finále a Xmanovou ulicí se tiše line zvuk broušení nožů…..

39
Dulo
Reagovat

38: :DD To mě rozesmálo, zlepšila jsi mi den, děkuji :)

40
Petra
Reagovat

31 – mam rada tvoje radikalne nazory. Ale vyrazy ako ‚stetka‘, ‚vypatlane spiny‘ atd by si si mohol naozaj odpustit. Je to len TV porad, je to len hra, tak trochu nadhladu prosim. A slusnosti…

41
XMAN
Reagovat

Samozřejmě že Viktor je hráč ale zrovna Mirkova hra mi přišla hodně laciná a taky že mu nakonec nevyšla, k něčemu takovému by se Viktor nikdy nesnížil.

42
Elko
Reagovat

38 anja: :D tvoje scenáre sú skvelé…

43
ucho
Reagovat

Mirečku, nechlastej ! Tvoje noční záběry – Fantomas hadr. Málokdo pod vlivem vypadá tak otřesně jako ty. Tvůj obličej si, takříkajíc, žije vlastním životem. Hlavně huba.

44
dessin
Reagovat

Kdyz je to TAJNE hlasovani a stab jasne rekne ze nemusi zduvodnovat svoje rozhodnuti, jak je mozny ze druhy den je tajne hlasovani ODTAJNENO???

Mirek si to nezaslouzil, ted uz nebude hrat nikdo nijak pac kazdy kdo neco vymysli rovnou predem posle napad do kopru, pac nema smysl hrat a taktizovat kdyz to produkce posle k zemi.

Stab je mrkev !!!

45
Petra
Reagovat

44 – dessin, stotoznujem sa s tvojim nazorom.
‚Stav je mrkev‘ od zaciatku.. a je to cim dalej tym horsie!

46
Hooper
Reagovat

Anjo!!

44: Protože je důležité ukázat, jak čivavák ztrácí důvěru brambory. Btw jestliže rozhodnutí všech paradajců o zveřejnění hlasování bylo čistě na nich, tak Mirda nemusel souhlasit. Stačilo jedno ne.

47
estor
Reagovat

26 to víš,že hrá,je průhledná jak igelit..Trojanka jedna,teď nám bude zase předvádět zcénky,jak umí taky hejbat lidma,že na ní Viktor nemá..nechci na to ani koukat,ale jsem slabej závislák :))

48
Wanna be your monster
Reagovat

Navíc přichází list, ve kterém se píše, že Nela a Gino musejí věnovat každý jednu imunitu komukoliv ze soutěžících kromě sebe.
Začíná tak boj o jejich přízeň a každý se snaží získat někoho na svou stranu. Nela samozřejmě uvažuje nad tím, že by dala imunitu Nele, ale Gino jí tvrdí, že ohrožená není.

:D No tak komu dá nela imunitu?

49
Hooper
Reagovat
50
Hooper
Reagovat

48: Imho Nela uvažuje nad tím, že dá svou imunitu Nikole. Nedělej slepě copy and paste.:)

51
dessin
Reagovat

50: ze by to copy paste udelal schvalne, pro pobaveni nad tim roztomilym prepisem…nic?

52
Radek
Reagovat

46
„tw jestliže rozhodnutí všech paradajců o zveřejnění hlasování bylo čistě na nich, tak Mirda nemusel souhlasit. Stačilo jedno ne.“

A dochazi ti, ze kdyby hlasoval proti, tak by se akorat prozradil?

53
Melanie
Reagovat

44 dessin: Ono je to stejně jedno, štáb je už teď podle mě rozhodnutý, koho chce ve finále, takže vyvolené podrží a nepohodlné pomůže odstranit. A je fuk, jestli budou něco vymýšlet a jak budou hrát.

Jinak po prvních pár týdnech bych nevěřila, že tohle napíšu, ale výhru přeju taky Viktorovi.

54
Melanie
Reagovat

52 Radek: Jo, to už Mirda věděl, že je to prohraný. Kdyby jediný řekl ne, bylo by to stejně jasný.

55
Hooper
Reagovat

52: Jo. Stejně by mě ale diskuse na téma „proč hlasuju proti“ zajímala a zda by čivavák vytrval.

56
dessin
Reagovat

nebo by jim nevysvetloval nic. proste ne, nesouhlasim a po*erte se :)))) a vidim cestnou Nikolku jak tam poskakuje a rika Tak nam to vyvsvetli, obhaj se, my to musime vedet nam to musis rict :DD

57
Hooper
Reagovat

V dnešní Noci v raji bude Klaudia.

58
Melanie
Reagovat

56 dessin: To vidím úplně živě, sesypali by se na něj jako vosy a nedali pokoj a nedali, dokud by ho neudeptali. :o)

59
Petra
Reagovat

52 – neprozradil uplne, bolo by to stale iba podozrenie. Keby nic nevysvetloval, proste „som proti, lebo to malo byt tajne, hotove“, tak co mozu. Aj stab by bol v prdeli a musel vymyslat novy scenar :)

60
xando
Reagovat

Tak jsem se trefil s tím, že dostanou speciální imunitu a má křišťálová koule dál říká, že Gino dá imunitu Nele :D

61
simibsimi
Reagovat

Proč mám čím díl tím víc pocit, že ne tolik Nela ale spíše Vikouš je prodloužená ruka štábu.

62
simibsimi
Reagovat

60 k čemu by byla Nele imunita od Viktora, když ona jí dostane taky nebo ne?

63
xando
Reagovat

62: Oni dostanou imunitu, ale nemohou si ji nechat a musejí ji někomu dát.

64
anja
Reagovat

dessin, jo poprvé řvu s tebou štáb je mrkev! :D heh co mrkev, taky dutá paprika, plesnivej kvašák…. prostě bramborový salát s prošlou lhůtou

konečně tam mohli mít nějaký čerstvý podvraťácký vítr a oni to poserou a vrátí to zpátky do toho teplého smrádečku, který tam tím svým „budeme si všecko říkat, abychom se mohli připravit“ zavedla blbka Nikikina s paní Pravdou

Mirďa měl takový potenciál a oni ho umlátili hned zkraje, kreténi. Mirďa se mi v pozici provinilého štěňátka nelíbí, k tomu, že to tam tak zoufale vysvětloval, ho dohnali oni, neměl jinou možnost imho

a Viktora by to nijak neohrozilo, protože on ví svoje

Mirďova lež byla taková základní škola, Viktor už hraje vysokou, ale kdyžuž jim tam přišel takový „jiný“ hráč, neměli ho hned dusit

65
anja
Reagovat

no jo, Nela už má imunitu po padesáté osmé …… komu ji asi dá, že :) no to bude napínavé jak v Ordinaci…… ještěže to večer neuvidím

66
Melanie
Reagovat

60 xando: Nějak podezřele Ti to vychází. Že ty jsi četl scénář? :o)))

67
anja
Reagovat

61 – já jsem ten pocit taky dostala včera – Gino je štáb! :)

68
xando
Reagovat

66: Žádný samozřejmě není, je to reality show bez předem naplánovaných událostí, to je samozřejmé :D :D

69
Hooper
Reagovat

62: Nela má imunitu, ale nemůže si ji nechat. Mít ji bude pouze v případě, že ji dostane od Viktora.

70
bluh
Reagovat

Viktor a Nela si návrat zpět do vily zaslouží, jsou z mála obyvatel vily, kteří hrají.A za svůj dlouhý pobyt si to zaslouží, i když se nám to nazdá a někteří závidí ,není to procházka růžovou zahradou.

71
xando
Reagovat

Jo, nezáviďte lidi :D

72
dessin
Reagovat

70: zavidi co, prosim?

73
iq
Reagovat

Hin sa ukáže, zdali Viktor s Nelou mají mozek. Mohou-li imunitu přenést, může ji Nela dát V. a V. Nele. No řekl bych, že tak chytří nebudou.

74
xando
Reagovat

72: Odhaduji to na bezplatný (honorovaný) pobyt v Domininkánské republice. Bezva na pár týdnů (dva tři), ale na více je to (s ohledem na to, že jsou stále se stejnými lidmi a většinu času nesmí ani k moři) spíše za trest. Tentokráte to netipuji na oblíbenou frázi pubertálních fanoušků Nely: „Kdo kritizuje Nelu, jen jí závidí, že je krásná“ :D :D

75
Hooper
Reagovat

73: No hlavně je zajímavé, že ji můžou dát komukoliv. A přitom by měla vypadávat žena. Možná štáb chystá nějakou novinku v párování – budou vypadávat dva?

76
Rux-Xulth
Reagovat

Nezapomenutelná myšlenka dne otce Brumlata: „On když něco říká, tak nic neříká, takže se do toho nezamotá.“

Ovšem znal jsem jednoho, tuším že Tomáš se jmenoval, který vždy když něco říkal, tak vlastně vůbec nic neříkal, a přesto se do toho dokonale zamotal.

77
Macík
Reagovat

…bonžůůr

…tak předvčírem :-D se mi, při pohledu na paradajský dveře, vybavila hláška „tak kdepak je ten prďola, co tady čepuje to pivo ?“…štáb totiž zdivočelejm paradajcům opět nastolil monarchii a do ráje vrátil Vikouše s Neluš :-D …vcházející dvojice, s ledovym úzměvem na pysku, signalizovala už od vrat „s nama přichází zákon“…“voko za voko“, „peklo za výšup“ a leckomu určitě proběhlo hlavou … „a zme v péérdeli, pane hrábě“… :-D

…jen co totiž zaklaply, za Vikoušovo patama, dvéře, začal v paradajsu řádit brumlomelounovic klan „chytrej jak stádo vopic“ a za doprovodu vuvuzely Dáji, „betlil“ ztracenou bábiku s falešnou zrzi :-D… bábika je prej viditelnej jak „hafana chcanky“, neumí „brumlit na silu“a páč je tupej, zaslouží leda tak jednu, dvě přes držku…hafan zas nedokáže přečíst kotoulistu, což je teda v týhle hře průser, a tak šušlovi mimicky předvedl, jak správně „votvírat hubu“ :-DD …Marfuš, s papulou, jak fukar na melouny, řešila samotu na cimře, páč si jaxi neuvědomila, že si vlastně vykopla Vikinu :-D…

… uvítací ceremoniál proběhl zpočátku zvesela, ale některejm už „lepilo“, páč tušili, že maj průser :-D… vyšklebenou Marfuš provrtal Vikouš mrtvolně tuhym pohledem, bubáka strašili španělskou botou, hustou bramboračkou a konfiskací nakradenejch ramínek, no a vysmátej čiuvava, netušíc co chystá štáb, věrně přitulenej,… volizoval paničku a mlsně skenoval Neliny „lentilky“ :-D hafík s marfuš orodovali u padrona vikyny, ten však odmít poslouchat Dájiny „píčoviny“, který pro něj, zrovna tak jako pro „Máňu“ z kulovýho blesku, nebyly směrodatný :-D

…druhej den se malej hadík zapotil, páč trousil o Vikině falešný zvěsti, a tak všemocnej štáb ulhanýho Mirdu naprášil :-D…část paradajců nevěřícně zírala, trojanovic se tlemily, brumlovi sklaplo a Nela se nasrala :-DD …Mirda se sice obhajoval že je „strachy vytřepaná čivava“, ale bylo mu to platný zrovna tak, jako Mirdovi, hřeben…tak vydrž, Mirďa, vydrž ! :-D

78
xando
Reagovat

76: Rocky se také vysmívá Michalovi, že nedá dohromady souvislou větu, ale že by zrovna „exotický DJ“ byl řečník par excellence, to se také říci nedá :D

79
Rux-Xulth
Reagovat

78 xando – no oni mu totiž chudákovi vtloukli do hlavy, že je ten „silný hráč“, což mu otevřelo dosud nevídané možnosti. :-)

80
xando
Reagovat

79: Však nabízí nekončící taktické možnosti, jen je objevit, třeba ve řvaní a agresivitě nemá konkurenci :D

81
Petra
Reagovat

Kocovi sa splnil sen: T2 vypadla – aspon na stranke TV JOJ :) A Mirda ma novu partnerku. Ehmmm – partnera :))

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-sutaziaci.html

82
Rux-Xulth
Reagovat

80 – Ano, a navíc svou mírou opálenosti splňuje snad to nejdůležitější kritérium. Je to pan hráč. Chudák Lenka, ta to má spočítané, zkrátka do TOP 10 z patnácti miliónů díky svému mrzkému fototypu nepatří, i kdyby se na červenou hlavu stavěla.

83
Miky
Reagovat

79)
+++, bravo Macík,

kolenáč Mirek mi začína silne pripomínať svojim osudom Tomáša, Meďana či iných poddaných u Kráľovnej Brambory,
fackovanie v rámci sado-maso hrátok už absolvoval,
tak ako ju nasral on, tak sa to podarilo iba Meďanovi,
takže padouchovi Mirečkovi asi nepomôže už ani prosebný pohľad a rola Hafíka II.

84
Elko
Reagovat

81 Petra: takže „sexuální loudil“ si narazil partnera :-)

77 Macík: :-))) svoju jednodňovú prestávku máš odpuštenú, super!

85
Miky
Reagovat

soráč Macík, malo byť 77)

86
xando
Reagovat

80: Asi by Rockymu měli pustit komentáře, když přišel do Hotelu Paradise on, také to byla jedna pochvala za druhou :D :D

81: To bude trošku problém, když Mírovi jednu lupne Martin, bude to mít horší následky, než když mu laškovně natáhne Nela :D

87
anja
Reagovat

tak to je masakr tady dneska :DDD

89
xando
Reagovat

88: Sympatická pár, to se musí nechat :D. Rozhodně se k ní hodí více, než kubánský milovník „neodolám žádné holce“ Rocky :D

90
Se stydím, že čtu bulvár, tak se nepodepíšu :D
Reagovat

Ve Spyi píšou, že je prý nutili se hádat, i když nechtěli. Že je rozestavěli a nutili do konfliktů a říkali jim, co maj říkat.

91
Miky
Reagovat

81)
Výborný postreh , Peťa,
ale ten Loudil sa ani nezdal taký bisexuálny promiuskuiťák,
no chúďa najkrajšia Marfuška …:)

92
Petra
Reagovat

90 – Spy je tusim bulvar, nie? Ale ja tomu verim, vedela som to od jednej ‚sutaziacej‘. Ked som to tu tak pred 2 mesiacmi napisala, tak som bola za ‚paranoidnu‘ :)

93
Hooper
Reagovat

Jen připomínám, že dnes jde HP na JOJ ve 22:15

94
theos...
Reagovat

88 – inu tedy dobrá, ale sakumprdum celé její soukromé „vybavení“ (nejen hárdvér ale i softvér) diváctvo u obrazovek dopodrobna proštudovalo…tak nechápu proč nevydělat peniažteky. Stejně jak znám zkurvysyny z bulváru, tak budou jejíma hanbatýma fotkama zásobovat čtenáře tím víc. Obávám se, že na to má Nový čas nějakou zasr. smlouvu.

95
theos...
Reagovat

77 – jo, a famózní rekap…zasmála jsem se. Zvláštní poděkování za připomenutí čivavákova „mlsného skenování Neliných lentilek“. To byl nádherný záběr, jak Mirdovi svítila očička. Myslím,že kdyby spolu byli na pokoji, tak by mu (výjmečně dobře naladěná) Nelča dopřála laškovnou bitvu s finálním skopnutím z pelechu.
Jo a Máňa z Kulovýho besku řekla „směroplatný“…na klasiku jsem pes…:-P

96
anja
Reagovat

95 vidět Nely postelovou bitvu po xté po tom fakt netoužím….. furt dokola to samé

97
Radek
Reagovat

59
No ja byt v kuzi ostatnich, kdy vsichni s necim souhlasi a 1 ne a byl by to jeste ten, ktery je tam podezrely prave z toho, o cem se hlasovalo, tak bych mu neveril, i kdyz bych to prokazany nemel.

No a co kdyz nela a viktor budou mazani a daji si imunitu navzajem, to neni zakazany?

98
babka
Reagovat

Zdravím a nic neuvidím jdu na country večer. Jen mne napadlo, že se tady na panáčkovi vlastně rozčilujeme a nebo symaptizujeme s hráči v HP zcela zbytečně. Ne ti hráci v HP mají podivné vlastnosti (jsou podivní z příkazu štábu) to my jsme podivní, že sledujeme šou, která nemá žádná pravidla. Z 50% se tam projevuje vlastní povaha hráčů, ostatní je naaranžované. Ale to stejně němění nic na mém názoru že fandím Vikušovi a z holek Lence (jako takové menší zlo). Ono zalhat nebo být falešný podrazák je docela odišné. Pravděpodobně žijemev reálu ve společnosti takových Nel, Mirečků, Vikoušů, Nik, marfuš , dominik brumlů a dalších postaviček HP běžně a ani si to neuvědomujeme. O nic nejde a tu vyhru by si měli podělit spravedlivě podle poměru dní a hodin strávených pod kamerami, s nějakýcm koeficientem za bolestné :-). Protože nikdo není vítěz, je to hra o oblbování. Prohrávají diváci.

99
koc
Reagovat

kdyby toto delal stab porad a vsem byla by vetsi bzunda ..

100
Hana
Reagovat

98 Souhlasím, je to úplná pravda. Jinak hezký večer na country, to je opravdu lepší než koukat na to loutkové divadlo.

101
Miky
Reagovat

Ako vidím, dnes tu scípnul pes …
Takže jeden rozlúčkový :

Keď Graham Bell vymyslel telefón a prvý krát ho zapol,
na displeji našiel tri zmeškané hovory od Chucka Norrisa.

Zatiaľ čaute v lepších časoch ….

102
theos...
Reagovat

Pozorovat Martina jak mu v hlavě šrotuje jestli opět neohrozil dobré jméno PČR je vážně zábavné…:-D

103
Hooper
Reagovat

Ta Nela fakt neumí strategicky uvažovat. Copak Nikola je v ohrožení? T2 má pravdu.

104
koc
Reagovat

ona neni nejsilnejsi hrac je jen nejhlasitejsi

105
Petra
Reagovat

Trojanky boli na oslave Gabiny Partysove. T2 rika: „Tak samozřejmě, že jsme se tam šly zviditelnit, ale jenom proto, že jsme chtěly dostat příležitost do budoucna…Já osobně doufám, že se nezasekneme jenom na nějaké reality show a budeme moct něco opravdu dokázat..“ :)

106
Hooper
Reagovat

T2 opravdu perlí.

107
Sára
Reagovat

T1 perlí taky…. od teď ti budu říkat všechny svoje pocity :D

108
Hooper
Reagovat

Martin a Lenka – dobrá debata, zasmál jsem se.

109
Melanie
Reagovat

Jasně že Nela není nijak zvlášť silný hráč. Je silná v hádkách a řvaní a v tom, jak jí pomáhá štáb. Pokud byla někdy nějaká taktika, tak za ní stála Nikola. Aspoň co si pamatuju, i párování většinou organizovala Nikča a to tak, aby Nelu chránila.

110
Hooper
Reagovat

„S Rockym nám to už neklape. “ Takže už není silný hráč?:)

111
ThyBaumont
Reagovat

HMM, takže fakt ten návrat přinesl spoustu zvratů, nový hráči si prostě moc vyskakovali. Chudák Lily.Kurva Kanče neříkej, že si šel nakonec k Dáje.

112
Melanie
Reagovat

111 Thy: Říkala jsem si, proč chce Niky imunitu pro Nelu, která ji nepotřebuje (Rocky ji podrží) a ne pro Dáju, která nemá nikoho. A Ty máš možná recht, že zmáknou Mirka.

113
Hooper
Reagovat

Martin si fakt myslí, že může dojít daleko? Naiva.

114
jenka
Reagovat

Hnusné baby ta Neluša a Nikina, nevěřila bych jim už ani „dobrý den“ Gino má šanci jedině proto, že do finále jdou páry jinak by ho odstřelily hned z fleku. K intrikám a lhaní přidala Niki také vydírání. Lily to má asi spočítané.

115
jenka
Reagovat

Gino se vyjádřil na Lily se vykašlal a imunitu dal Nelině. :-(

116
loyda
Reagovat

A nepujde nejspis zrzka? Nela zajisti mirka pro marfusu, martin podrzi dominiku a michal lili…. co?

117
Hooper
Reagovat

116: Imho je to mezi zrzkou a Dominikou, holt bude rozhodovat Martin. A u toho zatím nevíme.

118
Petra
Reagovat

Nechapem, preco by ten VELKY hrac nemohol ist dalej s Lily?? Som jak Daja, ale tie jeho taktiky ani ja uz nechapem. Najprv kvoli Nikole odpalil Naty, ktora vzdy stala pri nom. Teraz to iste urobi Lily.. A tej kr..e, co ju cely cas chce vyhodit da imunitu.. Heee????

119
loyda
Reagovat

no ten vezme asi dominiku, nad zrzkou vsichni ohrnuji nos. Ale mohl by treba chtit prekvapit :o) ze je jako taky silnej hrac a umi sokovat ostatni…

120
loyda
Reagovat

to bylo na martina…

121
Klaris
Reagovat

Já už vím, co je mi na T2 tak odporné. Sama o sobě nejslabší hráč, ale v davu vždy jedna z nejhlasitějších a „nejmoudřejších“. Úplně stejně jako Tomáš.

Martinův výraz při voodoo, kdy na něj prasklo, že Lenku nejen líbal, ale i ochmatával a snažil se jí dostat pod šaty – EPIC :-)))))))

122
Mikes
Reagovat

70 – Nela nic nehraje, ona je prostě jen taková úplně vypatlaná svině. To je ale povaha, ta fakt musí pocházet z děcáku, kde jinde by takové svinské manýry posbírala. Zakomplexovaná, deprivovaná mrcha, která se mstí celému světu. Všimla sis, jak si hned podávala Rockyho, že má u ní strašný vroubek a okamžitě mu imputovala pocit provinění? Za co, proboha? Za to, že si jej vybrala Nikola a on jí na to kývl? Prostě každý jí je něčím povinován, zatímco ona nikomu ničím. To není hra, to je patologie, které se daří jen proto, že každý slušný člověk raději ustoupí. V životě naštěstí narazí, tam to chodí jinak.

123
Borin
Reagovat

Tvůrci týhle reality show jsou fakt totální hňupové :-) V upoutávce na další díl „dramaticky“ vynechaj jméno, kterýmu dá Gino imunitu, přitom je z kontextu jasný, komu jí dal… Ach jo :-)

124
Mikes
Reagovat

79- Macíku, bezva, jako vždy.
Mmch, sledoval jsem trochu víc Mirdu, a tak nějak mi tam nepřijde nic hráčský. Nevím, proč jej tady všichni berou jako člověka, který to tam mohl rozhýbat, když se tam choval naprosto amatérsky a zmatlal, na co sáhl. Kdyby byl hráč, tak např. nenapíše Gina do vyřazování – vždyť musel vědět, že vypadne tak jako tak. A nakonec to ještě zatloukl tím trapným lhaním všem, to si fakt pomohl. Ani v ničem ostatním se mi nejevil hráčsky.

125
Petra
Reagovat

Tak Nelus v Noci v raji: podla kamosiek Nelus nema vobec ale vobec ziadnu chybu… A ona nam povedala iba HELE… HELE… HELE… HELE… :D:D

126
To se nezlob, ale to je tak mimo
Reagovat

jenka: Svatá prostoto.

127
Anonymní
Reagovat

122: Ty píšeš jak nějakej zakomplexovanej ubožák, Mikeši. Tolik zla, který tady prská není ani v Nele, ani v nikom jiném, koho znám. Říkáš tím o sobě tak odporný věci, že bych se nedivil, kdyby tě osahával strýček a pak tě ještě dával na hraní psovi.

128
Mikes
Reagovat

Jasně, jsem zakomplexovanej a se mnou ještě 99% těch, co se na HP dívají a mají na Nelu úplně stejný názor, i když sem třeba nechodí a nepíší.

129
koc
Reagovat

118 – treba pochopil ze Niky a Nela budou ve finale 100% .. v tom pripade je skoda ze za urcitou cenu tam hce byt i on .. jako by nemel hrdost a vse podrizuje finale .. a tim klesa jeho popularita u me osoby

130
martas
Reagovat

122 Mikes – ty jsi fakt humus. A opravdu to co píšeš, více napovídá o Tobě, než o lidech v HP.

131
havanskýpsík
Reagovat

Zdravím všechny diskutující na těchto stránkách.
Prosím o info, kde a zda-li si lze stáhnout jednotivé díly „Hotelu paradise“.
Děkuji.

132
Petra
Reagovat

129 – ved aj u mna tymto stratil sympatie. Uz tam definitivne nie je komu fandit.
Nerozumiem velmi tej taktike ‚silnych parov‘. Nevieme presne, ako sa bude vyradovat, ale keby sa vyradovali na konci medzi sebou – a nebolo by to manilupovane – tak ich moze jedina osoba odpali prave preto, ze su ‚silny par‘. A vyhrava jednotlivec, takze ak chce vyhrat on, pre neho by bola vyhodna prave ‚slabsia‘ partnerka..
No ale ja som asi naozaj ako Daja, a nerozumiem tomu… :)

133
martas
Reagovat

132 Petra – taky už se v tom ztrácím:-), ale jak říkal Viktor, tak když si vybere Nikolu, tak získá podporu minimálně 2 lidí. Bere Nikolu jako oblíbenou, ale nevidí, že tenhle krok mu na oblíbenosti spíše ubere. A to vyřazování vůbec nevím, jak bude probíhat…

134
nee
Reagovat

Já to teda moc nesleduju, občas si pustím úsek na počítači, když to vypadá podle téhle diskuze zajímavě, ale i tak mě teď vždycky překvapí, jak po tom svém návratu s Nelou vypadá Viktor vyhořeně, staře a unaveně, jako by mu to i bylo všechno jedno,… není tam ta jiskra v oku, pobavenost..možná jako by věděl něco, co snad ani vědět nechtěl.

135
Klaris
Reagovat

Já (zřejmě naivně) doufám, že věnování imunity Nele a následné spárování se s Nikolou je jen Vikoušova taktika, jak Nikolu poslat z hotelu domů. Jakože imunitu dá Nele proto, aby mu Niky důvěřovala, že při dalším vyhnání z ráje utvoří pár a tím pádem si nenechávala zadní vrátka v podobě jiného kluka v HP (protože narozdíl od soutěžících už si dávno nemyslím, že by si za Nikolu stoupnul každý), ale následně by si při párování stoupnul za Lily (možná proto je v klidu, že Lily imunitu nedostane, ví, že jí nebude potřebovat, protože se spáruje s ní). To by samozřejmě bylo možné jen pokud by šel Viktor poslední a bez partnera už by zbyly právě jen Nikola s Lily. Ale to je jen moje čistě konspirační teorie a zbožné přání :-)

136
XMAN
Reagovat

Bože ta Daniela je tak neskutečně odporná, blbá a vypatlaná kráva že to snad ani není možné. Je to fakt zrůda, já už tu její hnusnou hlavu nemůžu ani vidět :-D Jestli je tam nějaká holka fakt ošklivá, tak je to ona. A to uvažování to je na úrovni totální demence, neustále se jen lituje, cítí se ukřivděná, obviňuje všechny okolo sebe….nedivím se že tam s ní žádný kluk nechce být a že od ní každý uteče…tahle osoba je ten největší omyl téhle show a nemá tam absolutně co dělat. Nikola je taky pizda ale ta tam aspoň hraje, Daniela je totální ubohá troska. S tou bych si ani prdel nevytřel :-D Jak sem nenáviděl Janu, protože to byla svině, tak ta měla aspoň nějaké postřehy, ale Daniela ta má v hlavě totálně nasráno. Takže moje averze na tu Danielu je už ještě větší než na Janu, Nikolu nebo Nelu a to už je co říct. Ven s ní a okamžitě, už včera bylo pozdě!!!!

137
angela
Reagovat

Už aby tahle pseudoRS skončila… jak se tam z toho stává žumpa, tak se ta žumpa začíná objevovat i tady… sakryš, lidi, nebláznětě… nestojí to za to – vždyť jde vidět, že už pomalu všechno hrajou… a už jim to ani nejde, děti v MŠ někdy hrajou svoje přidělené scénky líp než oni:-D
Já sice pořád ještě koukám – i když už to mám víceméně jako kulisu k nějaké jiné činnosti, takže spíš poslouchám:-D, ale už raději nekomentuji… a taky mě někdy napadají ne zrovna slušná slova, ale… nestojí mi to za to… vždyť Panáček byl vždycky tak super;-)

138
Klaris
Reagovat

Mě na Daniele nejvíc baví to, jak se neustále naváží do Miša, že je slabej hráč. Přitom nemít nad sebou ochranou ruku Nikoly, tak už je sama dávno pryč. Teď fňuká, že nemá nikoho, s kým by mohla být v páru, ale že se do téhle situace dostala díky vlastní blbosti tím, že označila na vypadnutí svého partnera, protože „mu nevidí do hlavy“ (jasně, všichni tam jinak všem do hlavy vidí běžně), jí v její vlastní omezenosti asi ani nenapadne. A jak se urazila, že Nela ani neuvažuje o tom, že by jí dala svojí imunitu. Proč? K čemu by to bylo? Vždyť je jedno, jestli domů poputuje teď, nebo až za 10 dní, o tom, že by se dostala až do finále, přece nemůže nikdo s alespoň minimálním kouskem soudnosti ani uvažovat. Rozmazlená, protivná, zakomplexovaná holka.

139
XMAN
Reagovat

Na Danielu se prostě slušného slova fakt najít nedá, to je prostě absolutně trapná vypatlaná dementní kráva. Viktor se spojil s Nikolou a Nelou asi proto že je to jak řekl – chce se dostat do finále a kdyby byl v opozici tak by všichni byli proti němu a měl by tu cestu do finále prostě těžší, Lily by mu v tomhle moc pomoct nemohla. Takže z hráčského hlediska je tohle asi dobrá taktika, kdyby se jich snažil zbavit tak se mu to stejně nepovede, protože i kdyby Nela vypadla třeba ještě desetkrát, tak ji tam štáb stejně vždycky vrátí nazpět. O tom že by chtěl vyhodit Nikolu a pomstít tím třeba vyhazov Naty….o tom si fakt iluze nedělám. Takhle daleko ani jeho taktika nesahá a stejně by si tím nic nepomohl, protože by se pak ostatní spojili proti němu. Takže jeho spojení s těma dvouma zmijema jedovatejma je asi velmi chytrý tah. Teď už aspoň Rocky a ostatní nebudou mít důvod proti němu jít.

140
Melanie
Reagovat

139 XMAN: Souhlas, proti Viktorovi jde většina (což ukázalo „tajné“ hlasování) a tohle je jediná možnost, jak si tam získat nějaké spojence a udržet se tam. Prostě kvůli postupu do finále upíše duši ďáblu. :o) A doufám, že se s Niky dostane do úplnýho finále a tam ji vyšoupne. :o)

141
Ale nka
Reagovat

128, Mikes – Nic proti, ale myslím, že pisatelovi/pisatelce ani tak nejde o to, co jsi napsal, ale jak. Velmi agresivně a odporně. Též si myslím, že máš nějaký psychický problém. A velmi trefné je též to, že jsi horší než ona díky tomu, jak píšeš svou kritiku a navíc ji neustále opakuješ, pořád dokola. Jestli v tom jsou komplexy, strach, nehezké dětství či jen povaha nevím, ale k chlubení to není ani trochu.

142
XMAN
Reagovat

Myslím že až se budou vyřazovat kluci tak jako první poletí Mirek. Ten to má spočítaný. Co on tam vlastně dělá? V jednom kuse jen chlastá ( a podle toho pak vypadá jeho mluvení i jednání) a nebo lže. Dobře jsem se pobavil jak Nelu přesvědčoval o tom že je silný hráč, to teda fakt není, je to tam jeden z úplně těch nejslabších článků, to už i Mišo je silnější. Já bych vyhodil Rockyho, protože je to prostě hňup a evidentně to tam prostě už psychicky nezvládá a jeho agresivita se s přibývající dobou strávenou v Hotelu Paradise neustále stupňuje ( nepamatuju si že by takhle nenávistně vyváděl na začátku). A jak může Daniela vyčítat Mišovi že není silný hráč? No dobře není tam nejsilnější, ale od takové sračky jako je Daniela to teda sedí. To už je Mišo milionkrát silnější hráč než ona, protože ona není hráčka vůbec, je to jen odporná hnusná ufňukaná ropucha, držka jedna nesympatická škaredá.

143
XMAN
Reagovat

Rocky bohužel ale nevypadne, protože když ho odkopla Nikola, tak se bude pro změnu hodit Nele. Kolik lidí má jít vlastně do toho finále?

144
Klaris
Reagovat

V tomhle zřejmě funguje přímá úměra – čím slabší článek řetězu, tím víc se vidí jako silný hráč a taktik. Když o sobě taková Dominika nebo Daniela prohlásí, že jsou silné hráčky, tak jdu smíchy pod stůl.

Btw, dnes jsem si cestou do práce v metru četla časopis a narazila jsem v něm na docela zajímavý článek, který pojednával o tom, jak lidé,kteří touží po výjimečnosti ztrácí schopnost sami sebe realisticky ohodnotit. A že takové najdeme především v různých (nejen) talentových soutěžích. „Lidé, kteří se oceňují příliš vysoko, nejsou populární, jsou pokládáni za domýšlivé, mívají sociální konflikty, protože mají nerealistická očekávání od druhých a protože sociální prostředí často nerespektuje jejich sebepojetí.“ Tohle mi sedí na Nelu jak p.del na nočník :-)

145
Hooper
Reagovat

143: Úplné finále je ve čtyřech (dva páry), ale jak to bude předtím, to nevíme, zvlášť, když to budou dotáčet v Blavě. Papírově by snad ještě mělo platit, že předtím bude každý den vypadávat jeden, ale je možné, že to bude i po párech. A JOJka má v programu na 5. 7. v programu napsáno Hotel Paradise – semifinále.. Z čehož tedy moudrý nejsem.

146
Petra
Reagovat

Diky za vysvetlenie :) Asi to bude tak, ze spojenie so ‚zmijami‘ je jedina cesta, ako sa tam Vikous moze udrzat, aj ked je to na bliti…
XMAN, nevieme, pokial to maju natocene, o tyzden to skratili, takze teraz pocas pauzy by ich stale MALO BYT v hre 10-11. Jak to bude dalej nikto nevie. Normalne by sa mali vyhadzovat medzi sebou, pokym nezostanu posledne 2 pary a tie su ‚finale‘.

147
Hooper
Reagovat

119: Každopádně od Viktora by velká chyba byla, pokud by nezajistil Mišovi Livii. Jejím vyhozenm, pokud k němu dojde, bude oslaben.

148
Petra
Reagovat

145 – v tom semifinale sa snad urcia tie posledne 2 finalove pary.

149
Melanie
Reagovat

Jestli bude párování jako poslední týdny, tak Nela s Niky s imunitou si vyberou Viktora a Rockyho. Předpokládám, že Dominika Martina, Livie Miša, Daniela Mirka? a kam si stoupne Lenka, ten kluk bude rozhodovat. Takže to vidím na konec Lenky. Ale může být zase všechno jinak. :o) Jestli třeba Niky neukecá Miša, aby nepodržel Livii, nevím, ten kluk taky asi sám neví, co chce.

150
Petra
Reagovat

Vikous tvrdi, ze „ted teprv to rozjede“ – tak to som zvedava :))

151
Petra
Reagovat

149 – Melanie – takto by to malo vyzerat. Len ci nevymyslia nieco ine zase. Ked su 2 s imunitou, je mozne ze vypadnu aj dvaja?

152
jenkaa
Reagovat

Kazdopadne porad zustava Viktor velkym hracem. A zaujala info, ze se obcas schazi s Lily:-)

153
babka
Reagovat

Pro diváky je zajímavé předpokládat další dění a fandit tomu menšímu hajzlíkovi, však pohádka má mít dobrý konec a má z ní vyplynout i nějaké ponaučení pro život. Ještě před nedávnem jsem si myslela, že by studenti psychologie měli pozorovat tohle RSHP a vytvořit na tomhle vzorku lidí v akvárku seminární práci :-) Dnes si myslím, že to jde do kopru zdůvodu velké manipulace štábu s pravidly-nepravidly a i tím přestěhováním do Bratislavy byla porušena všechna pravidla která RS může mít. Hrát bez pravidel ve stylu, co štáb nařídí je nesmysl a hnus, tohle nikoho rozumného nemůže bavit. Napadlo mne že ta odporná sestřička Daja – Marfuša taky hraje a asi hraje dobře, že nás tak odpuzuje (chvilkama mám tendecni vyletět a jednu ji vrazit, aby se vzpamatovala kvákalka jedna), zdá se mi pitomnější než Dominika, která si svou pozici částečně uvědomuje. Trojankoalici včetně kubánského hulváta s přísavnýma pyskyma a s nenasytným krocanem nemám ráda a nehci, aby jediný z této party zvítězil. Vikouš pro hlasování pubošek moc šancí nemá, ale držím mu palce. Líbí se mi zrzka Lenka, má všech 5P pohromadě a vlastně i Livie, ale ta není tak hubatá. Loudil Martin mne zklamal (fakt taky hnůj jak lozí Nikce do prdelky a plní misi) a Mišo tápe, ale snaží se. Mireček je příliš fixovaný na Nelu-jeho zalhání bylo fajn, ale ta pokora a žebrota o druhou šanci byla hrůza všech hrůz, ať raděj ať vyletí než nejaké další ponižování před Nelou potažmo „trojankoalicí.“ No a přeju vám pevné nervy a zase se těším na nějaké postřehy a komentáře od vás.

154
radek
Reagovat

Uniklo mne neco nebo jsou niky, nela a viktor tak hloupi, ze jim nedochazi, ze niki imunitu nepotrebuje a bylo by lepsi ji dat z jejich pohledu daje? Prece je jasny, ze niky nevyleti nebo zas tak viktorovi neveri?

144
never vsemu co se pise, obzvlast v casopisech. Dnes do nich pise kazdej jarin a nejhorsi na otm je, ze je uplne jedno, jestli pise pravdu nebo si vymysli. To, co se z nely vyklube uvidime teprve za par tydnu az mesicu a vzhledem k tomu, ze jsou z hotelu uz delsi dobu doma a nela jeste ani jednou nebyla v noci v raji nebo jak se to na jojce jmenuje, tak si myslim, ze nebude kandidatem na tvuj objev z clanku.

155
Petra
Reagovat

154 – Radku, vcera boli v Noci v raji 2 Neline kamaratky. A s Nelou moderatori telefonovali. Ako s prvou zo vsetkych, ktori su este v hre. A mozem ti povedat, bol to des…

156
anja
Reagovat

155 – ups? tak na to jdu mrknout

157
radek
Reagovat

155
Ja jsem to videl. Ale to neni to, o cem ja mluvim a co popisoval nekdo v tom prispevku 144, a to ani zdaleka. Ja mluvil o tom, ze Nela tam jeste nebyla a taky ze tam jeste osobne nebyla. Kdyby byla ten typ, do kteryho ji tady pasujete, tak uz tam byla naklusana pred mesicem a od te doby nejmin 5x, jako romeo, klaudie apod. a neverim, ze by ji tam nechteli, kdyz jsou tak zoufali a zvou si tam kamose tech nul.

Jeji kamosky nehodnotim. TV ja padla na hlavu, kdyz si tam zve kamose/ky nekoho. V podstate si tam zvou kamose od totalnich nul a tim nemyslim jen nelu, ale vsechny ostatni z techto radoby RS, tyto radoby seeerebrity. Takze v noci v raji jsou pozvani kamaradi nul a tito kamaradi jsou v podstate jeste vetsi nuly, chce se mne rict temer minusaci, ale to by mohlo byt vykladano jako zaporaci a to jim zas nechci udelat. Nikoho to nezajima, krom asi rezisera nebo scenaristy toho poradu. No mozna to zajima tady vas, ale mne je uplne ukradenej nejakej jaryn od lenky nebo nejaky kachny od nely.

158
Mikes
Reagovat

155 – Petro, taky jsem to viděl a potvrzuji. Ta blbá slepice se předvedla jako dokonale blbá slepice – ona v tý hlavě skutečně nic nemá, tedy kromě sebe. Ta dokáže říci deseti větami to, na co ostatním stačí jedna věta, někdy dokonce jen jedno slovo.
Nejvíc perlila, když se chlubila, že jede sice z ňáký svatební párty, ale, jak zdůraznila, rozhodně nééé ze svý svatby – tvářila se přitom, jako by svatba byla jakési móóóc hodně fuj. Přitom by mohla být ráda, kdyby se o ni ucházel i Quasimodo. Nemluvě o tom, co říkala o pornu – to je opravdu ta pravá; to říká poté, co si půlka republiky mohla důkladně prohlídnout její frndu.
A ty její kámošky, to byla fakt síla, to byly ale vylízané Lízy.

159
Martin Krulich
Reagovat

Měl to vyhrát Gino, nejradši bych teď někoho za to, že poslal tý falešný krávě tolik hlasů zakroutil krkem! Já posílal hlasy Ginovi a bylo to na nic, škoda peněz za smsky. Zajímalo by mě o kolik to ta potvora vyhrála. Fakt bych to chtěl moc vědět, jestly to někdo víte tak mi to prosím dejte nějak vědět. Prý tam rozhodlo pár hlasů a o to mě to více štve, to bych do Gina investoval víc než 300 Kč za Smsky, ale říkal jsem si, že těch pár hlasů mu stejně moc nepomůžou, jak je vidět, třeba by pomohly, fakt mě to štve. Teď už s tím stejně nic neudělám. Tak nazdar, bylo to celkem fajn, až na ten konec!!!

Přidat komentář