Panáček v reality show

Renovace v utajení (11.6.) – Ložnice snů

14. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Renovace v utajení

[singlepic id=4708 w=420]

„Chcete lépe bydlet? Debbie Travisová a její tým vám během několika hodin zrenovují byt nebo dům k nepoznání. Ovšem vy se to dozvíte až jako poslední… „

Ve třetím díle Renovace v utajení uvedeném televizí PrimaLove byla překvapena Shelley Paris. Debbie Travis se svým týmem jí vylepšila ložnici, koupelnu i šatnu. Co zajímavého se dělo? Fingovaná zubní operace a zkazili a vyhodili osmery původní dveře.

[singlepic id=4709 w=420]Shelley a Robert jsou manželé už 20 let a mají 12 letou dceru Caylu. Ona vlastní PR společnost, on je soukromým konzultantem, ale oba většinou pracují ve svém domě. Debbie Travis si pozval sympatický Robert a aby dostal svou ženu alespoň na pár dnů z domu, předstírala jeho sestra žijící v jiném městě, že prodělala ošklivou zubní operaci a Shelley se o ni jela na tři dny starat.




Parisovi jsou velmi zaměstnáni svojí prací a na pořádné zařizování nikdy neměli dost času. Nejhůř je na tom jejich ložnice, kterou Shelley přímo nenávidí. Není divu, protože je strašná a o moc lépe na tom není ani sousední koupelna a šatna. [singlepic id=4710 w=420]

Neříkej to taťkovi a neříkejte to své ženě!

Tři dny je zatraceně krátká doba na proměnu tří místností, ale Debbie je předem připravena a návrh nejdřív ukazuje Cayle. Ta sice namítá, že máma světle modrou ani šedou zrovna nemusí, ale s Debbie to stejně ani nehne, už má dávno jasno a dokonce i předem vyrobené kusy nového nábytku. Pokoj bude obložený dřevem napodobující teak, postel dá pod okno, na vedlejší stěnu přijde elektrický krb, nový nábytek dostane i šatna a koupelnu alespoň nově natřou.

V domě a v místnosti se motá spousty lidí, ale je to organizovaný chaos a všechno klape jak hodinový strojek až do té doby, kdy dva truhláři spletou lepidlo a tím pádem zničí osmero původních dveří. Záměr s dýhováním nevyšel – dýha jim přes noc nabobtnala a navíc vlastně ani nedrží. [singlepic id=4711 w=420]Co vymyslela Debiie? Dýha je hrozně drahá, poručila sehnat nové již dýhované dveře a nechá je pak už jen speciálně nalakovat. 3 vrstvy bude stříkat truhlář Derek, ten také dělal ten předem připravený nábytek (čelo k posteli a toaletní stolek). A nutno konstatovat, že skvěle – dokonale si pohrál s léty ruské březové překližky a všechno i na šuplících a výsuvné desce přesně sedí. [singlepic id=4712 w=420]Další zaznamenání hodné dílo je překližkový kastlík kolem elektrického krbu. Své umění kašírovat na něm předvedl Jim. Když se to umí, tak stačí latex, benátský štuk, mořidlo a lak. Nesmíte ale poklepat[singlepic id=4713 w=420]

Stropy jsou ve všech místnostech dvakrát natřené na světlounko modro, v šatně se stěny natírají stejnou hnědí, jako má v ložnici dřevěné obložení, kolem zrcadla se instaluje korková nástěnka a i v koupelně řádili celé tři dny alespoň s barvou. A když dvě hodiny před návratem paní Shelley konečně dorazí i všechny nové dveře, tak je jasné, že nová ložnice je opravdu povedená. [singlepic id=4714 w=420]
A Shelley? Ta byla po návratu ze všeho tak vyjevená, že nechápala co se to vlastně děje, kdo jsou ti cizí lidé a nevěděla zdali je vůbec ve svém domě. Naprosto nevěřila, když ji řekli, že švagrová operaci jen předstírala a že má předělanou ložnici (v níž uprostřed už dobu stála), si všimla, až když jí to Debbie přímo řekla. Prý je spokojená a ložnici miluje. [singlepic id=4715 w=420]
Zdroj obrázků: PrimaPlay (Prima Love), debbietravis.com, copyright Whalley Abbey Media

A co na to český divák, divačka? Líbí? Bere inspirační mustry?

Budeme rádi, když se tu podělíte o dojmy.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Renovace v utajení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
JanaV
Reagovat

Tento díl jsem neviděla, ale co oceňuju velikost amerických domů… Ty obrovské prostory mě uchvacují, to by se to bydlelo.-)

2
okkvp
Reagovat

1 – je v archivu

3
koc
Reagovat

Jim si se stetcem a hadrikem dokaze krasne vyhrat .. nektere jeho vytvory jsou vazne neco

4
okkvp
Reagovat

3 – to jo, obdiv, nicméně mi tohle kamuflování a kašírování je tak nějak principiálně proti srsti. Uznávám to spíš jen jako restaurátorské metody a proto je mi to v tomhle pořadu, kde je to nejméně jednou v každém dílu (neb to vlastně proslavilo DT) poněkud směšné a připomíná ty Přemkovy vynálezce konstruující zahradní sekačky z kuchyňských robotů, deštníků a umyvadel.(pardon)
(asi taky spatřeno příliš dokonale kamenných zdí a celých domů původem z papundeklu a to i v zde v Česku)

5
okkvp
Reagovat

Nicméně obdiv k množství práce, které dokáže tým vyprodukovat aniž se přitom vzájemně přizabijí, oceňuji, že ve většině operací a prací se naopak nic nekašíruje jen tak pro oko (jako např v JSSS, kde se obtěžují sotva jedním nátěrem, i když by měly být 2 a víc).
Překvapila váha čela postele. Akce zkažené dveře mi ale přišla nějak těžko uvěřitelná.
A mimochodem, už nevím který to vymyslel a dělal, ale většinu bílých krytů vypínačů a zásuvek při moření a lakování aby z obložení tak neřvaly, asi poněkud přehlédl;-)

Přidat komentář